Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drukarnia Dako

Pracowałeś w firmie Drukarnia Dako i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dgru6tu - 2013-05-28 17:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wprt - 2013-05-28 17:15:37

to mało powiedziane ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>w dako wielki kryzys ale chołupy kolejne stawiajo a tu ci pdniesie na godzine 0,22gr i zadowolony mówi ze podwyszka była [usunięte przez moderatora] jedne
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Drukarnia Dako szukają zmianowego ds organizacji produkcji, w związku z tym pytam jak się tam maja sprawy finansowe, umowy, zmiany?
zdjecie uzytkownika
kazik - 2013-07-26 12:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo przyzwoicie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 06:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy opłąca się przyjść do pracy do firmy Drukarnia Dako???jaka jest pensja przecietna do reki czy duzo mozna zarobic i jaka jest umowa???
zdjecie uzytkownika
garfield - 2013-10-05 01:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-22 12:09:08

W Drukarnia Dako szukają zmianowego ds organizacji produkcji, w związku z tym pytam jak się tam maja sprawy finansowe, umowy, zmiany?
cytując słowa "anonima" proszę o ewentualną szczerą odpowiedź ponieważ w sieci znalazło się świeże ogłoszenie na to stanowisko. Ogólnie firma z zewnątrz robi wrażenie, a jak jest w środku? Tylko tak obiektywnie proszę bo, że [usunięte przez moderatora] to nie uwierzę, a [usunięte przez moderatora] w naszym kraju nie istnieją. Da się tam wytrzymać? Opłaca się jechać na rozmowę kwalifikacyjną? Kierownictwo, dyrektorzy czy też zarząd to fachowcy czy ludzie z przypadku? Jak z przypadku to czy chociaż kultury osobistej im nie brakuje? Ludzie na produkcji ogólnie do życia czy stado wilków i konfidentów? Pieniążki na czas i czy oczywiście się zgadzają bo wyżej przeczytałem, że nie zawsze? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
emka1107 - 2014-01-08 12:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

A jak się ma praca na stanowisku handlowca?

Z góry dzięki za odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
siz - 2014-01-20 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam, chciałbym się dowiedzieć jak tam mają krajacze, oraz introligatorzy?
zdjecie uzytkownika
Olafek - 2014-02-18 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się, że w Dako można liczyć na dobre traktowanie pracownika. Firma wydaje się być całkiem profesjonalną. Oby tak dalej..
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-03-11 11:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olafek, wydaje mi się, że nie pracowałeś w drukarni Dako, także ja poprosiłbym o opinię jakiegoś pracownika, a nie tekst na zasadzie wydaje mi się.
zdjecie uzytkownika
tork - 2014-03-13 12:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jestem zainteresowany praca w drukarni Dako, szukają zmianowego, czy tam specjalisty ds. organizacji produkcji, coś wiecie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-03-17 17:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asystenta w dziale marketingu także szukają w drukarni dako, może wiecie jak jest w tym dziale, czy praca jest ciekawa?
zdjecie uzytkownika
kankan - 2014-04-16 22:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca ufam w oferty pracy, w których pracodawca nie podaje nawet dla zainteresowania pracownika, że oferują chociaż dobre wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-04-18 08:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałem kilka lat temu w Drukarni Dako i powiem szczerze omijać z daleka. Ogłoszenia o pracę pokazują się cały czas, non-stop kogoś potrzebują bo dużo osób odchodzi.
Lokalnie to już tylko najbardziej zdesperowani tam się zatrudniają wiec chyba liczą na ludzi z poza Lubartowa i ślą ogłoszenia wszędzie gdzie się da.

Płace minimalne, przyjmują tych co najmniej, żeby wykorzystać człowieka za jak najmniejszą sumę.
Właściciele/prezesi człowieka mają za nic "źle spojrzysz i lecisz z roboty".
zdjecie uzytkownika
jaro.lub - 2014-04-28 09:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciej - 2014-03-17 17:28:08]:
specjalista ds. organizacji produkcji to inaczej poganiacz ludzi, który ma pilnować żeby nie siedzieli nie palili fajek i za byle co mają pisać raporty na nas. Jak ktoś lubi kablować i donosić na innych to praca jest dla niego wymarzona, poza tym przyjmują tylko kobiety na to stanowisko chyba dlatego że mają większą kontrole nad nimi lub są tańsze w utrzymaniu
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-05-12 10:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skala zawiści nawet między samymi pracownikami jest niedoopisania.
Rządzą klany rodzinne.
6.50 przez rok potem 7 przez 3 lata
W sezonie non stop, nie ma roboty pisz urlop potem jak ci trzeba to nie masz
no i kwestia umowy o prace zlecenie i tylko zlecenie
o kierownika nie pisze bo moderator usunął by całą treść wypowiedzi
tyle zemnie kto ma jakies ambicje niech omija to miejsce szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
koszta - 2014-06-20 14:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-05-12 10:36:41]:
pieniądze marne, umowa marna z tgo co piszecie... nie wiem jakie macie perspektywy idąc w takim razie tu do pracy
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-06-28 12:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się w Dako pracuje na stanowiskach biurowych, nie produkcyjnych? Proszę o poważne opinie byłych i obecnych pracowników i błagam - jakieś konkrety a nie tylko "to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; albo "spoko" ?
zdjecie uzytkownika
Pogromca idiotów - 2014-08-12 12:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm...płaczecie, że pensje marne: 6,50 - 7,00 na godzinę, a mój znajomy pracujący na produkcji zarabia ponoć nawet 3.000 netto miesięcznie (oczywiście mając trochę nadgodzin czy sobót), jest to możliwe czy raczej kolego bajki pisze? Ile można na produkcji wyciągnąć max? Dodam, że kolego nie jest niczyim protegowanym, nie ma znajomości w firmie.
zdjecie uzytkownika
boston - 2014-08-12 15:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-05-12 10:36:41]:
wszędzie gdzie trafi na siebie zbyt dużo niedokształconych osób, prędzej czy później zaczną tworzyć się jakieś dziwne historie, a ludzie sami pod sobą zaczną kopać doły. Nie inaczej jest od najniższych stanowisk w drukarni Dako. Ludzie na szeregowych stanowiskach mogą się kłócić o wszystko ile chcą, ale nie można nie zauważyć , że w tym czasie Dako na Polskim rynku radzi sobie całkiem nieźle... Jeśli chodzi o poligrafię opakowaniową to są liderem w Polsce i nie wydaje mi się, aby szybko ten fakt miał się zmienić. Posiadają wyspecjalizowane maszyny, lasery, które pozwalają produkować w ekspresowym tempie, dzięki czemu o lata świetlne wyprzedzają niektórych rywali w branży. Także jeżeli ktoś myśli , że wytrzyma w atmosferze skandali i kłótni, ale za to docenia perspektywe pracy w stabilnej firmie, powinien spróbować aplikować do pracy tutaj. Na te chwilę szukają jeszcze zmianowego ds produkcji oraz asystentki od marketingu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-29 22:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Dako już 7 lat,powiem że z roku na rok jest coraz lepiej,mam już dożywocie na pełnym i zarabiam 2500-4000 pln,w zależności od miesiąca,mając 2 km do pracy.Dziwie sie niektórym osobom że tak jadą po tej firmie,wystarczy chcieć pracować,nie wywyższać sie,nie podlizywać...po prostu robić swoje.Uwierzcie mi,że dobrych pracowników doceniają...wiem po sobie.
zdjecie uzytkownika
Pogromca idiotów - 2014-09-11 16:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500-4000 PLN ?? Zapomniałeś dodać czy brutto, czy netto ?? Chociaż w netto wątpię...
zdjecie uzytkownika
obserwatorr - 2014-10-17 21:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno w dako ma powstać druk na maszynach flekso? czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-25 21:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obserwatorr to prawda, zapraszamy, jesli posiadasz doświadczenie! Piszą tylko osoby ze złym doświadczeniem, oczywiście najniższy szczebel :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-08
Żródło: Gowork.pl
Lubartów
(lubelskie)
DRUKARNIA DAKO Kozioł i wspólnicy spółka jawna 21 – 100 Lubartów ul. Nowodworska 1 Jesteśmy nowoczesną, dynamicznie rozwijającą się, rodzinną drukarnią opakowań. Istniejemy na rynku od 1974 roku. Naszych klientów obsługujemy w szerokim zakresie usług, włączając doradztwo z zakresu grafiki oraz technologii wykonania. Odpowiedzią na stale rosnące wymagania klientów i coraz to nowe wyzwania jest nasz park mas
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aa1 - 2014-10-28 19:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chwalą firmę w rzepie więc jak to jest z tą firmą?
Czemu właściciele nie chcą ujawnić swego wizerunku? Czyżby to lubartowscy bonzowie?
zdjecie uzytkownika
wikol - 2014-10-29 03:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-29 22:38:22]:
zgadzam się z Tobą w stu procentach. Jeżeli już jakiś czas pracujesz w Dako i wykonujesz swoją pracę dobrze to w końcu zostaniesz doceniony. Jeżeli ktoś jest zainteresowany nadal pracą tutaj to w Lubartowie szukają obecnie między innymi pracowników produkcji, zmianowych czy też opiekunów klienta. Warto spróbować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Dako
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x