Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drukarnia Dako

Pracowałeś w firmie Drukarnia Dako i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracus dako - 2012-03-09 09:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele zasługi ma w tym pani kadrowa jest dobrze powiązana z szafostwem
zdjecie uzytkownika
fgh - 2012-03-17 11:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo żeby kupić kolejnego mercedesa lub audi A5 to trzeba z pracowników doić ! Konkubina w porsche cayene też kosztuje
! Co się dziwicie ?
zdjecie uzytkownika
KASZĘ JARO POSIEJ - 2012-08-20 23:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ŻAŁUJĘ ŻE ODESZŁEM PRACOWAĆ W STOLICY TAM JEST PADAKA NIE SŁUCHAŁEM SIĘ JEDNEJ FACETKI
zdjecie uzytkownika
anonim22 - 2012-09-23 14:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziadostwo, pracowałam dwa lata, na umowie zleceniu, nie zarabiałam nawet najniższej krajowej i nawet nie miałam szans na umowę o pracę. stawka dla kobiety ?? 5 złotych z groszami. do tego poniżanie i traktowanie jak niewolnika. żadnej kobiecie nie polecam tam pracować, choć wiadomo że 'z braku laku to i kit dobry' ale właśnie to oni wykorzystują, że ciężko o pracę. Faceci mają ciut lepiej bo jak się sfarci to i umowę o pracę dostaną, no i stawka wyższa ale też bez szału.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2012-10-13 13:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w biedronce jest lepiej bez kitu polecam
zdjecie uzytkownika
Dakowiak - 2013-03-17 13:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam już 6 lat ciągle za ta samą stawke 7zł. Nie ma sznas na podwyżke. Praca 7 dni w tygodniu i nikogo nie obchodzi że w niedziele nie mozesz przyjsc bo masz jakas okazje (chrzciny,wesele poprzedniego dnia czy cokolwiek). Święta tu nie istnieją !!! Jak pójdziesz na zwolnienie to kierownicy dzwonią codziennie z tekstem że musisz juz wracać do pracy bo niema komu pracować! Nie wolno iść na żaden urlop do tego zatrudnili ludzi na każdą zmianę którzy mają jedno zajęcie-pilnować czy każdy pracuje jak mrówka i czy czasem nie stanie w miejscu na chwile by odpocząć! Z miesiąca na miesiąc przybywa obowiązków. Żadnych premii, żadnych dodatków. Nie można sie doprosić nowych ubrań roboczych jak sie stare zużyją! Praca w prawie 40 st.C przy wyłączonej wentylacji bo szkoda włączać...Na temat poniżania pracowników przez kierowników to już nie bede wspominał...
Podsumowując robisz w pocie czoła za 7 zł i masz sie cieszyc ze masz prace a kierownika to najlepiej w buty całować!
zdjecie uzytkownika
Poli - 2013-05-10 00:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę że to jakimi samochodami jeżdżą właściciele nie powinno nikogo obchodzić tak samo jak opinie o konkubinie są bez sensu. Co innego o o bardzo złym traktowaniu ludzi w tym zakładzie pracy a w szczególności kobiet. Nie jest do końca prawda że wszyscy kierownicy są tam tacy źli ale zachowanie jednego z kierowników i pani która zarządza jedną z hal nadaje się na temat do programu Uwaga. Dlatego nie polecam nikomu tego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
prod - 2013-05-19 23:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dako to [usunięte przez moderatora] firma nie polecam
zdjecie uzytkownika
dgru6tu - 2013-05-28 17:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wprt - 2013-05-28 17:15:37

to mało powiedziane ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] div>w dako wielki kryzys ale chołupy kolejne stawiajo a tu ci pdniesie na godzine 0,22gr i zadowolony mówi ze podwyszka była [usunięte przez moderatora] jedne
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Drukarnia Dako szukają zmianowego ds organizacji produkcji, w związku z tym pytam jak się tam maja sprawy finansowe, umowy, zmiany?
zdjecie uzytkownika
kazik - 2013-07-26 12:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo przyzwoicie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 06:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy opłąca się przyjść do pracy do firmy Drukarnia Dako???jaka jest pensja przecietna do reki czy duzo mozna zarobic i jaka jest umowa???
zdjecie uzytkownika
garfield - 2013-10-05 01:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-22 12:09:08

W Drukarnia Dako szukają zmianowego ds organizacji produkcji, w związku z tym pytam jak się tam maja sprawy finansowe, umowy, zmiany?
cytując słowa "anonima" proszę o ewentualną szczerą odpowiedź ponieważ w sieci znalazło się świeże ogłoszenie na to stanowisko. Ogólnie firma z zewnątrz robi wrażenie, a jak jest w środku? Tylko tak obiektywnie proszę bo, że [usunięte przez moderatora] to nie uwierzę, a [usunięte przez moderatora] w naszym kraju nie istnieją. Da się tam wytrzymać? Opłaca się jechać na rozmowę kwalifikacyjną? Kierownictwo, dyrektorzy czy też zarząd to fachowcy czy ludzie z przypadku? Jak z przypadku to czy chociaż kultury osobistej im nie brakuje? Ludzie na produkcji ogólnie do życia czy stado wilków i konfidentów? Pieniążki na czas i czy oczywiście się zgadzają bo wyżej przeczytałem, że nie zawsze? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
emka1107 - 2014-01-08 12:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

A jak się ma praca na stanowisku handlowca?

Z góry dzięki za odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
siz - 2014-01-20 17:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, chciałbym się dowiedzieć jak tam mają krajacze, oraz introligatorzy?
zdjecie uzytkownika
Olafek - 2014-02-18 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się, że w Dako można liczyć na dobre traktowanie pracownika. Firma wydaje się być całkiem profesjonalną. Oby tak dalej..
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-03-11 11:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olafek, wydaje mi się, że nie pracowałeś w drukarni Dako, także ja poprosiłbym o opinię jakiegoś pracownika, a nie tekst na zasadzie wydaje mi się.
zdjecie uzytkownika
tork - 2014-03-13 12:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również jestem zainteresowany praca w drukarni Dako, szukają zmianowego, czy tam specjalisty ds. organizacji produkcji, coś wiecie na ten temat?
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2014-03-17 17:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Asystenta w dziale marketingu także szukają w drukarni dako, może wiecie jak jest w tym dziale, czy praca jest ciekawa?
zdjecie uzytkownika
kankan - 2014-04-16 22:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie do końca ufam w oferty pracy, w których pracodawca nie podaje nawet dla zainteresowania pracownika, że oferują chociaż dobre wynagrodzenie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-31
Żródło: Gowork.pl
Lubartów
(lubelskie)
DRUKARNIA DAKO Kozioł i wspólnicy spółka jawna 21 – 100 Lubartów ul. Nowodworska 1 Jesteśmy nowoczesną, dynamicznie rozwijającą się, rodzinną drukarnią opakowań. Istniejemy na rynku od 1974 roku. Naszych klientów obsługujemy w szerokim zakresie usług, włączając doradztwo z zakresu grafiki oraz technologii wykonania. Odpowiedzią na stale rosnące wymagania klientów i coraz to nowe wyzwania jest nasz park mas
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-04-18 08:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałem kilka lat temu w Drukarni Dako i powiem szczerze omijać z daleka. Ogłoszenia o pracę pokazują się cały czas, non-stop kogoś potrzebują bo dużo osób odchodzi.
Lokalnie to już tylko najbardziej zdesperowani tam się zatrudniają wiec chyba liczą na ludzi z poza Lubartowa i ślą ogłoszenia wszędzie gdzie się da.

Płace minimalne, przyjmują tych co najmniej, żeby wykorzystać człowieka za jak najmniejszą sumę.
Właściciele/prezesi człowieka mają za nic "źle spojrzysz i lecisz z roboty".
zdjecie uzytkownika
jaro.lub - 2014-04-28 09:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciej - 2014-03-17 17:28:08]:
specjalista ds. organizacji produkcji to inaczej poganiacz ludzi, który ma pilnować żeby nie siedzieli nie palili fajek i za byle co mają pisać raporty na nas. Jak ktoś lubi kablować i donosić na innych to praca jest dla niego wymarzona, poza tym przyjmują tylko kobiety na to stanowisko chyba dlatego że mają większą kontrole nad nimi lub są tańsze w utrzymaniu
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-05-12 10:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skala zawiści nawet między samymi pracownikami jest niedoopisania.
Rządzą klany rodzinne.
6.50 przez rok potem 7 przez 3 lata
W sezonie non stop, nie ma roboty pisz urlop potem jak ci trzeba to nie masz
no i kwestia umowy o prace zlecenie i tylko zlecenie
o kierownika nie pisze bo moderator usunął by całą treść wypowiedzi
tyle zemnie kto ma jakies ambicje niech omija to miejsce szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
koszta - 2014-06-20 14:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2014-05-12 10:36:41]:
pieniądze marne, umowa marna z tgo co piszecie... nie wiem jakie macie perspektywy idąc w takim razie tu do pracy
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-06-28 12:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się w Dako pracuje na stanowiskach biurowych, nie produkcyjnych? Proszę o poważne opinie byłych i obecnych pracowników i błagam - jakieś konkrety a nie tylko "to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; albo "spoko" ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Dako
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski