Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Intimissimi

Pracowałeś w firmie Intimissimi i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kamcia - 2013-05-08 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jakiś absurd, nie można w spokoju zrobić zakupów, dziewczyny ciągle coś wciskają, namawiają, mało kogo stać na to, żeby kupować tam po kilka rzeczy, zanim kasierka mnie skasowała zaproponowała mi jakieś 10 innych głupot, na koniec jeszcze woreczek do prania za 30 zł, kpina.... ale widzę, że pracujące w tym sklepie nie mają nic do powiedzenia, współczuję
zdjecie uzytkownika
ozon - 2013-05-08 18:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1234- nie ma sie co przejmować tylko zwyczajnie nie starać się o zatrudnienie w tym włosko-żydowskim bur...lu , sam berluskoni stwierdził ze włochy to ściek więc coś w tym jest jak widać .
zdjecie uzytkownika
halina - 2013-05-25 14:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwolniona po latach od intimi potwierdzam..ze ZYCIE JEST PIEKNE gdy nie musisz juz isc do intimi!!! im predzej to zrozumiecie tym szybciej wasze zycie bedzie szczesliwe.....................;-)
zdjecie uzytkownika
calzszfitz - 2013-05-26 01:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda! FIRMA OD DAWNA zmienia nazwe , tzn pracownicy ja zmieniaja np Calzszfitz, wloski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Italianski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] itd!!! a wszyscy koordynatorzy to esesmani !!!! BOZE JAK JA SIE CIESZE ZE JUZ MNIE TAM NIE MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-25 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Płacą jakieś sensowne stawki?
zdjecie uzytkownika
Karla - 2014-04-04 22:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W Intimissimi zrobiłam zakupy tylko raz i po raz ostatni jednocześnie. Zakupiony biustonosz za 115 zł, notabene dobierany przez sklepową "brafiterkę" (kpina!!!), okazał się po kilku dniach noszenia tekstylnym bublem. W obwodzie tak się rozciągnął, że wisi jak flak, zamiast podtrzymywać biust. Po raz pierszy w życiu widzę coś takiego, nawet tanie chińskie biustonosze przy tym czymś to luksusowy towar. Próbowałam reklamować tę szmatę, ale bez szans na zwrot kasy. Czuję się po prostu oszukana przez Intimissimi. Odradzam każdej z Was, nie dajcie się nabrać na te ich reklamy, zachęty sprzedawczyń. Jest tyle dobrych, nawet polskich firm brafiterskich w podobnych cenach, że szkoda czasu i kasy na tę kanciarską firemkę.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-06-16 15:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie, po co tu opinie konsumentow skoro to forum dla pracownikow, dajcie spokoj. poza tym takie "nachalne" zachowanie ekspedientek to pewnie polityka firmy.. dziewczyny jak wyglądaja prowizje od sprzedazy ze musicie tak nagabywac klientow?
zdjecie uzytkownika
prosze o pomoc;) - 2014-07-06 16:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam;)
Kupilam jakis czas temu stanniki w intimisimi,niestety okazalo sie,ze po przerobce(przez firme) obcieraja mnie. Rejklamowalam je i przyjeli mi reklamacje. Musze isc wybrac sobie cos...i tutaj pojawia sie moje pytanie czy jezeli wybiore sobie cos co jest teraz na promocji czyli np.kosztuje 50 zamiast 100 zl to ktora cene ja bede musiala zaplacic? Czy jezeli np.nie wykorzystam calej ceny reklamowanego produktu musza mi zwrocic roznice?
zdjecie uzytkownika
Najzwyklejsza - 2014-09-01 09:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sklep naprawdę dobrze zaopatrzony, jednak ekspedietki tam pracujące nie maja pojęcia o brafitingu, wciskają na sile złe rozmiary wymawiając ze efekt bedzie oszałamiający. Obydwie panie z którymi sie ostatnio starlam w Galeri Riviera w Gdyni były bardzo nieprzyjemne nachalnie i nie posiadały podstawowych informacji o rozmiarach biustonoszu, a zwłaszcza dopasowania ich do klientek. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2014-09-05 22:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Najzwyklejsza - 2014-09-01 09:12:56]:
Niestety jest tak jak mówisz, dlaczego? bo ja po 3 dniach pracy tam nie mam jeszcze zrobionego szkolenia (!?) nie dostałam mimo moich próśb chociazby ulotek, pliku pdf, czegokolwiek dotyczącego konkretów, modeli. Co lepsze nie miałam szkolenia a w dniu dzisiejszym miałam najwyzszy target do wyrobienia na sklepie. kierowniczka ciągle podchodziła i krzyczała zebym wciskala kobietom rzeczy, opowiadała o nich. pytanie tylko co mam powiedziec skoro nic o tym nie wiem? atmosfera jest masakryczna, ciezko sie odezwac do innych dziewczyn bo patrza na ciebie krzywym okiem. i to co wyzej, ciagle skladanie majtek, bluzeczek, sweterkow itd zeby tylko sie nie oprzec o lade bo UWAGA jak zobaczą że sie opierasz to Cie zwolnia! Czy tym nie powinna się zająć inspekcja pracy? Zastanawiam się czy gdzies nie zadzwonic, tak nie moze byc...
zdjecie uzytkownika
basiakasia - 2014-09-09 17:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opinie konsumenckie raczej nie tutaj drodzy milusińscy, potem w tym gąszczu są niewidoczne opinie te które w założeniu tutaj mają być.a ja bym się chciała załapać właśnie u nich jako sprzedawczyni i potrzebuję konkretów jak zatrudnienie u nich wygląda na dzirń dziejszy, pozdrawiam i dziękuje wszystkim którzy poważnie potraktują moje zapytanie
zdjecie uzytkownika
mi - 2014-10-10 13:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja trochę z innej beczki. Skusiłam się raz jeden na zakup bielizny w Intimisimi (zazwyczaj kupuję TRiupfa) w Krakowie na ul. Floriańskie. Wydałam kilkaset zł. Jeden z biustonoszy był wadliwy - miał przekręcone ramiączko. Zauważyłam to dopiero w domu. Poszłam do sklepu aby zareklamować (np. wymienić). A Pani w sklepie powiedziała, że to moja wina "trzeba było sprawdzić przy zakupie". Przeżyłam szok. Sprzedano mi bubel i winę zwalono na klienta. Takiego chamstwa to dawno nie widziałam. Takiego "pracodawcy" nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Gioianna - 2014-10-10 15:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tej firmie (Galeria Krakowska) to jakiś absurd. Po tym, co zaobserwowałam pracując tam przez pewien okres czasu, stwierdzam, że manager Joanna K. powinna pracować w rzeźni, do pracy z ludźmi się nie nadaje. Szuka do pracy jelonek, które będzie mogła wykorzystywać do woli - brak szacunku dla drugiego człowieka, wyrachowanie, bezczelność (nie ma to nic wspólnego z profesjonalnym podejściem, wymaganiami wobec pracownika). Chyba fachowo nazywa się to mobbing.
Szkolenie było wręcz śmieszne - zero profesjonalizmu, materiałów do nauki brak, nieumiejętne i niekompletne przekazanie informacji-straszne amatorstwo....za to wymagania łohohoho jak co najmniej w kancelarii prawnej, tyle, że za 1300 zł :)
Poza tym bardzo złe podejście do klienta - osaczanie go tuż po przekroczeniu progu sklepu, wciskanie na siłę towaru (nie mylić z proponowaniem), byle tylko sprzedać jak najwięcej, bo przecież średnia sprzedaż się liczy - gdyby tak ktoś wobec mnie się zachował, rzuciłabym wszystkie rzeczy do mierzenia i wyszła szybciej z tego sklepu, niż przyszłam.
Poza tym: straszna konkurencja wśród pracownic - oczywiście narzucona odgórnie przez managerkę. Każda pracownica walczy o swój rachunek - ile sprzeda, tyle jej. Wyobraźcie więc sobie co się dzieje, gdy wchodzi nowy potencjalny klient :)

Już teraz wiem, dlaczego cały czas szukają tam nowego personelu :) :) :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-17 22:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja również pracowałam w Intimissimi tyle że w Warszawie. Atmosfera straszna, kierownictwo jeszcze gorsze. Pani Kierownik wykańczała psychicznie, tyle mogę powiedzieć i nie jest to tylko moja opinia ale większości Dziewczyn pracujących w tym sklepie.
Tak jak już dziewczyny wcześniej wspominały- ciągłe tabelki odnoszące się do ilości sztuk na paragonie, średniej itd. długo by wyliczać. Polityka firmy faktycznie odnosi się do tego, żeby podchodzić do klientki od razu po wejściu do sklepu i wręcz "wciskać jej " jak najwięcej bielizny, żeby nie obniżać średniej sprzedażowej ...
Gdy nie podeszło się do klientki po około 10 sekundach, a Pani np wyszła ze sklepu to od razu był opier*** od kierowniczki , że nie podeszłyśmy i że nie sprzedałyśmy nic....
Ciągle i wiecznie było coś źle,ciągle były za małe obroty według kierowniczki lub złe współczynniki...
Ja osobiście naprawdę nie polecam pracy, przynajmniej nie tam gdzie ja pracowałam !
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-10-27 15:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mylicie miejsce. to forum dla ludzi szukających pracy a nie dla złych klientów. drogie panie dajcie znać jakie są stawki w firmie i czy jak ładnie fatałaszki schodzą to można dostać jakąś prowizję?
zdjecie uzytkownika
Miki - 2014-11-23 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, a wręcz przestrzegam przed pracą tam. Pracowałam w galerii Kazimierz w Krakowie i tylko jednym słowem da się określić to co ta się działo - mobbing! Brak szacunku d pracownika, straszenie, poniżanie. Pieniądze marne. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-21 03:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, przepraszam za tak późną porę posta, ale mam ostatnio problemy z zaśnięciem przez obecną prace i pomyślałam, czy nie spróbować zamienić jej na Intimissimi. Jest w stanie ktoś polecić firmę, bo jak czytam poprzedni post, to boję się, że będzie tak samo jak w obecnej firmie. Czy jednak może są tutaj zadowolone osoby?
zdjecie uzytkownika
jaj - 2015-01-02 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie dziewczyny, jak to kiedyś ktoś powiedział, wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Praca jak każda inna, trzeba robić swoje. A wymagania? gdzie teraz ich nie ma...
zdjecie uzytkownika
aska - 2015-01-03 14:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z obsługi w sklepie Intymissimi na Bielanach w Tesco są beznadziejne i niemiłe 3- 4 bladyneczki którym nie chce się ruszać nawet żeby cokolwiek pokazać, a doradzić to już w ogóle szczyt wysiłku.
Masakra
zdjecie uzytkownika
youka - 2015-01-27 07:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tu dużo mówić... masakra.. po krótkim czasie pracy w jednym z Warszawskich sklepów jestem kłębkiem nerwów... potrzebuję pracy więc nadal tam tkwię :( i zastanawiam się czy nie nagrać ukrytą kamerką albo dyktafonem co tam się wyprawia i do sądu pracy nie iść... coś STRASZNEGO!!!!
zdjecie uzytkownika
amam - 2015-02-10 14:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w intimissimi to jakaś porażka. Przestrzegam wszystkich, którzy myślą o zatrudnieniu w sklepie tej marki w Lublinie.To co potrafi wyprawiać pani kierownik to szczyt wszystkiego. Mobbing - to określenie nie oddaje całej panującej tam sytuacji. Dziewczyny zatrudniają się, a po kilku dniach rezygnują. Wcale im się nie dziwię, bo ciągły brak szacunku ze strony K., złośliwości,poniżanie niewiele osób może znieść. W czasie 10 minutowej przerwy nie wiadomo czy pójść do toalety, czy zjeść kanapkę na ławeczce przed sklepem, bo pomieszczenia socjalnego na ten cel nie ma. I ta ciągle wisząca informacja w witrynie, że poszukują pracownika. To daje wiele do myślenia. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem , chyba że chcecie się przekonać na własnej skórze jak tam się pracuje. Dziwię się , że nikt na górze nie zastanawia się dlaczego personel tego sklepu ciągle się zmienia. Ale jak wynika z innych wpisów to chyba taka jest polityka tej firmy. Jakieś statystyki, wejścia, wyjścia , bramki, napastowanie klienta żeby kupił to czego nie chce kupić i czego nie potrzebuje. TO JEST CHORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zula - 2015-02-10 22:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak : mam swoje lata i trochę przyeżyłam, ale to co się dzieje to inspekcji pracy. Rzucona na głęboką wodę- idź sprzedawaj, bez przeszkolenia ,nawet wstępnego. Umowę dostałam po miesiącu, nie od razu, kolejnej nie widzę od 2 tyg , wypłata wypłacana w ratach, opóźniona i bez prowizjii na którą zapieprzałam. Owszem towar piękny, ale burdel w sklepie i kadrach niemożliwy, LUDZIE CO WY TAM ROBICIE?????
zdjecie uzytkownika
Inti Rbk - 2015-02-13 23:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aska - 2015-01-03 14:39:49]:
Ty chyba ne wiesz o czym piszesz kobito!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa była szybka i konkretna. Dostałam szczegółowe informacje dotyczące zatrudnienia, zarobków oraz premii
Pytania: nie było takiego
zdjecie uzytkownika
NUDA - 2015-02-17 19:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A intimisi w Borarce?
zdjecie uzytkownika
vic - 2015-02-18 08:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bonarka ma swoje plusy, trzeba nie dać się zwariować tej firmie, ale poza tym jest ok.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intimissimi
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Intimissimi?
Zadaj pytanie