Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Charter Sp. Z O.O

Pracowałeś w firmie Charter Sp. Z O.O i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-10 22:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka kasa jakie zarobki s a w tej firmie czy mozna sie spokojnie utrzymac jest co miesiac jakas pewna podstawa mam male dziecko potrzebuje oparcia finansowego pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
DODI - 2013-09-19 11:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZEŚĆ

JESTEM DUMNY ŻE WRESZCIE ODWAŻYLIŚCIE SIĘ NAPISAĆ CAŁĄ PRAWDĘ O CHARTERZE. CAŁA PRAWDA WYCHODZI NA JAW:))))) JESTEM Z WAMI KOLEDZY I KOLEŻANKI.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 21:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potrzebuję kontrahenta - partnera do transportu Czy możecie polecic Chartera do wpółpracy? Ktoś ostatnio był zadowolony z usług?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 11:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno nie polecamy wam chartera!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 20:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd taka opinia ,że nie polecacie chartera do transportu chłopaki ?Napisane jak z pracownikami a z kooperacja z firmami jak niby jest?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2013-09-26 14:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawią mnie opinie negatywne ludzi którzy tam pracują, trochę odwagi i szukajcie czegoś nowego, a później smiało można wystawiać opinie. I zgadzam się z przedmówcą, jeśli godzisz się na najniższą krajową w papierach to później nie narzekaj że tak masz
zdjecie uzytkownika
rajder - 2013-09-27 06:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jest główna siedziba w Grodzisku czy Urszulin?Dokąd najdalej jeżdża kierowcy od Chartera system 7 / 7 dni sie pracuje czy to roznie zalezy od potrzeb co wam narzucaja z gory?
zdjecie uzytkownika
jakinnccyk - 2013-09-28 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czyli co obiecują tylko podwyżki ale ich nie dają czy jak bo nie rozumiem? Duza jest rotacja warto zostać w tej firmie na dłuzej mozna sie dorobic pokaźnej pensji?Prosze o pomoc!
zdjecie uzytkownika
MArEk - 2013-09-29 13:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAPISZE JASNO I WYRAŹNIE NIE MOŻNA DOROBIĆ POKAŹNEJ PENSJI, NAWET PO PARU ŁADNYCH LATACH PRACY. ODNOŚNIE PODWYŻEK TO TYLKO ICH OBIETNICE I SŁOWA RZUCANE NA WIATR. NIE IDŹ TAM PRACOWAĆ BO TO TYLKO STRATA CZASU TWOJEGO.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 18:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeśli to strata czasu to dlaczego wy tam pracujece nadal? Widocznie musz abyc jakies pozytywy plynące z tej pracy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 21:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHCESZ TO ID, SAM SIE PRZEKONASZ JAK NA PRAWDĘ JEST HHAHAHAH POWODZENIA ŻYCZĘ.
zdjecie uzytkownika
dżeki - 2013-10-01 09:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siema
Czytam te wszystkie wasze opinie i jestem pełen podziwu że wreszcie odważyliście się napisać prawdę. Dodam, że będzie jeszcze gorzej ale teraz to już tylko dla chartera bo szykują się kolejne wypowiedzenia i to nie jedno tylko kilka.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-05 10:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HeJkA

KoLeJnY W tYm RoKu, BaRdZo DoBrY PrAcOwNiK OdChOdZi A sZeFoStWo NiE wIdZi W tYm ProBlEmu. WłAśNiE wIdAć JaK zAlEżY Im Na uCzCiWyCh I PrAcOwItYcH pRaCoWnIkAcH, DlA NiCh LiCzY SiĘ TyLko żEbY MaŁo ZaRaBiAł i NiE pRoSiŁ O pOdWyŻki.
zdjecie uzytkownika
FELI - 2013-10-10 07:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Nową stronę założyli hahhahah... wszystko pięknie ładnie tylko żeby ludzi traktowali poważnie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
GOSIEK - 2013-10-13 07:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleszko czy koleżanko oni ludzi nie beda traktowac powaznie to juz sa tacy ludzie i maja to we krwi. szkoda gadac. jak tam pracujesz to uciekaj szybko bo tam bedzie jeszcze gorzej.
zdjecie uzytkownika
hejter - 2013-10-13 20:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bańka w charterze napuchła już do granic, tylko czekać kiedy pęknie. [usunięte przez moderatora] krętacze zostaną, a uczciwi ludzie znajdą normalną robote.
zdjecie uzytkownika
GR - 2014-02-03 11:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam bardzo nie polecam ludzi mają za nic.
zdjecie uzytkownika
robin - 2014-02-15 16:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hejter jeżeli uczciwi ludzie znikną z Charteru to może to strasznie zniszczyć wizerunek firmy... skoro mówisz, że krętacze zostaną.
zdjecie uzytkownika
spidermen2010 - 2014-03-01 14:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)I jeszcze jedno!!!jak się przyjmujesz obiecują złote góry,niewierzcie w te bzdury!jak 3ke zarobisz to tyle.Płacą od kilometra i 23gr.i śmieszną podstawe 800zł.
Jak niewierzysz to sie przekonasz na miejscu,jak (usunięte przez administratora)pare dni na paplaniu się w błocie na skombinowaniu sobie naczepy,remoncie jej,tankowaniu,rozliczeniu za paliwo(niewspomniałem o normach paliwowych 29l.)i wysępieniu załadunku u spedytora.
zdjecie uzytkownika
dedek - 2014-03-15 17:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tak po kolei dla kierowców - praca w charter wyglada tak:
1) jestes przekrecony juz przy ustalaniu warunkow - nigdy nie zrobisz takiej ilosci km, ani nie zaplaca ci tyle co obiecuja na rozmowie.
2) potem jestes walony po kieszeni przy kazdym tankowaniu bo dystrybutor na placu jest ustawiony żeby zawyżał. Więc naleją 1000litry a pokaze 1010.
3) jak jezdzisz tylko do bazy to za kazdym razem marnujesz dwa dni jak nie lepiej zeby sobie znalezc i wyremontowac naczepe. Jak sie pofarci to od szoszona chwycisz lepsza, jak nie to bierz to co pod plotem w blocie juz do polowy kol stoi. pros sie o remont (no chyba ze dasz pare eur), szukaj dokumentow, zalatwiaj certyfikaty po urzedach a na koniec i tak sie rozkraczy na zachodzie bo w charterze warsztat warty tyle samo co i reszta.
5) jak juz sie skompletujesz, zapakaujesz banki z paliwem w paleciare (bo przeciez im wiecej paliwa z bazy wywieziesz tym wiecej jestes winien na starcie) to czekasz na zaladunek. O ile z Polski wyjedziesz w miare sprawenie to potem i tydzien i dwa mozesz stac (usunięte przez administratora) 6) zjezdzasz na baze, rozliczasz papiery i znowu stoisz i czekasz jak baran pod szyba caly dzien (no chyba ze dasz 10 eur i masz rozliczenie ekspressowe). Na sam koniec okazuje sie ze masz od ch.... obciazen bo przepał, naczepa ktora byla w super stanie teraz przez ciebie jest zlomem, nie masz wydruku (no a z kad masz miec jak zadna naczepa nie ma drukarki), wytyczali ci zwirowke a ty sie osmieliles przejechac kawalek autobanem. A jak juz przydarzy sie ze cos ci ukradna albo towar przysiadzie na paletach to od razu zapomnij o pensji i jeszcze zlodzieja z ciebie zrobia.
7) przychodzisz 20go po wyplate a tam niespodzianki same. chcesz sie poskarzyc - ciekawe komu? przeciesz prezesa nigdy nie ma jak sa wyplaty.
nikt nie wie o co chodzi w tej firmie - jak ktos chce pracowac to go zwalniaja, jak ktos ma głowe tam gdzue powinien to sam sie zwolni. po przyjmuja jakichs osłów co jeden to lepszy. Przez 2013 było w miare normalnie a teraz od poczatku wszystko na łbie staneło.
zdjecie uzytkownika
xvxvxv - 2014-03-29 23:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakaz robienia „weekendu” w kabinie ciężarówki – nowy pomysł francuskich władz
Opublikowane 24 lut, 2014

parking_ciezarowkiJak już wcześniej zapowiadano, Francuzi podejmują walkę z kabotażem. Nową bronią ma być tu zakaz odbywania weekendowego odpoczynku w kabinie ciężarówki. Już w przyszłym tygodniu francuski parlament ma głosować na nowym prawem, które byłoby dla przedsiębiorstw z Europy Wschodniej naprawdę sporą przeszkodą.

Według nowych przepisów, weekendową przerwę kierowca miałby odbywać tylko w hotelach. Co więcej, kierowany przez niego pojazd miałby w tym czasie znajdować się w strzeżonym miejscu. Jeśli natomiast ktoś nie stosowałby się do tej reguły, czekałaby na niego kara… nawet roku więzienia oraz mandat wynoszący 30 tys. euro.

Nowe prawo szczególnie dotknęłoby przewoźników bułgarskich oraz rumuńskich, których kierowcy często nie zjeżdżają do domu przez długie miesiące. Tragizm ich sytuacji uzmysławia przykład bułgarskiego kierowcy, który zamieszkał w niewielkim kamperze. Więcej na jego temat TUTAJ.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ccccccc - 2014-04-21 10:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tytuł: Re: Charter, UrszulinPostWysłano: 24 sty 2014, 0:14
Offline
Użytkowni k

Rejestracja: 23 sty 2014, 23:56
GG: 0
Firma poszukuje kierowców z podkarpacia, których wysyła na Grecję. Po jednym kółku nie mieścisz się w normach odrazu są stu procentowe obciążenia za paliwo. Kierowcy rezygnują z pracy po jednym kółku za które zawsze są obciażani przy odrobinie szczęścia wychodzisz na zero a oni mają zrobiony frakt za darmo bo nie muszą płacić kierowcom którzy przychodzą do tej firmy z nadzieja że cos zarobia. Nie dajcie się nmabrac ich obietnicom. To wszystko co napisałem to tylko wierzchołek góry lodowej na ich organizacię brak słow zeby to opisac. :evil:
zdjecie uzytkownika
sdfdsfsdf - 2014-04-21 10:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spidermen2010
(2014-04-05 11:29:30) Norma jest jeszcze mniejsza jak masz lżej!te 29l. to załadowany na max. Przyjmują kiero jak leci i tak samo obciążają!za wszystko, jak jesteś frajer to godzisz sie na to i jezdzisz dalej oni takich potrzebują taka polityka jest w tej firmie
zdjecie uzytkownika
sfsfsdfsfsd - 2014-04-21 10:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spidermen2010
(2014-04-05 11:29:30) Norma jest jeszcze mniejsza jak masz lżej!te 29l. to załadowany na max. Przyjmują kiero jak leci i tak samo obciążają!za wszystko, jak jesteś frajer to godzisz sie na to i jezdzisz dalej oni takich potrzebują taka polityka jest w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Bzik - 2014-05-07 00:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba się z tym pilnować, nie ma mocnych na to. Wiadomo zawsze można coś przekłamać, ale to może mieć fatalne skutki...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Charter Sp. Z O.O
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Charter Sp. Z O.O?
Zadaj pytanie
x