Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yo - 2015-06-20 21:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monty takiej tu nie ma . Jak to twoja znajoma to dzwoń do niej , dowiesz się sam (a).A jak chcesz się przyjąć to leć do kadr , tu ludzie zmieniają się co chwilę.
zdjecie uzytkownika
Konczit - 2015-06-21 23:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to Poraszka ha ha.Raczy.n.ka to durne było ale coś tam kumała a ta to juz ludzkie pojecie przechodzi .Pani kier od pilnowania czystosci bo do niczego sie nie nadaje .Stoi i notuje czy smietniki prosto stoją ha ha .Lepiej niech pomyśli zanim coś powie bo robi z siebie jak dotychczas tylko poświewisko z siebie albo niech dalej sobie notuje bez odzywania sie .
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-22 14:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yo - 2015-06-20 21:49:31]:
Znajoma,ale telefonow ode mnie nie chce odbierac,bo podobno u was jest super i chyba nie chce zalatwic mi roboty. U nas miala na jedna zmiane,a teraz na trzy chodzi i jest podobno bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-22 14:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yo - 2015-06-20 21:49:31]:
Znajoma,ale telefonow ode mnie nie chce odbierac,bo podobno u was jest super i chyba nie chce zalatwic mi roboty. U nas miala na jedna zmiane,a teraz na trzy chodzi i jest podobno bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-06-22 15:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty jej się tak czepiłeś.Jak tu jest tak super to dawaj tu do roboty a jak potrzebujesz tylko informacji żeby komuś obrobić pewną część ciała to zmień forum na jakieś towarzyskie.
zdjecie uzytkownika
Monty - 2015-06-22 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Odpowiedź na: [Mati - 2015-06-22 15:09:06]:
Dobra juz sie nie bede pytal. Chodzi mnie o to ze obiecala mi robote,bo mowila ze bedzie tam brygadzistka od czerwca,a teraz nie odbiera telefonow. Nie chce obrabiac komus d$%y na forum. Nie jestem taka osoba. Ona nie zachowala sie fair w stosunku do mnie. Znikam z tego forum bo widze jakies obiekcje macie do mnie. Mojej "KOLEZANCE" zycze by spelnila sie w roli brygadzistki. Pozdrowienia od kolezanek z dzialu.
zdjecie uzytkownika
Pająk - 2015-07-05 12:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam do szefostwa firmy, Ta blondi w bialym fartuszku jest zbędna w firmie, tym bardziej na hali produkcyjnej, chodzi z notesikiem i wykonuje nie potrzebną prace, kazdy wie w teorii ze trzeba sprzątac, a ta pani nie musi pokazywac palcem. To jakas paranoja! Zwolnic tą panią i jej wynagrodzenie podzielic na premie dla pracownikow którzy się starają!
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-07-06 12:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pająk - 2015-07-05 12:49:26]:
ale o ktora tobie chodzi? ta nowa czy ta co juz ladnych pare lat pracuje?
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-07-10 00:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ona po znajomości jest. Rączek na tamponowaniu nie chciało się brudzić to stworzyli nowe stanowisko żeby mogła sobie spacerować bez celu. Kompletnie zbędna osoba w firmie bo nic nie umie, zero obejścia i kultury. Wierz mi, nikt jej nie zwolni bo ma plecy. I może dalej chodzić i udawać że ciężko pracuje. Księżniczka od siedmiu boleści.
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-07-10 09:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2015-07-10 00:19:16]:
Chodzi Tobie o ta co pracuje ladnych pare lat? Czy ta nowa?
zdjecie uzytkownika
pajak - 2015-07-10 16:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-07-06 12:51:45]:
Ta nowa pani blondi
zdjecie uzytkownika
tuptuś - 2015-07-10 16:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisz ze chodzi o porażke a nie owijasz w bawełen.
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-07-10 19:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pajak - 2015-07-10 16:02:21]:
Dokladnie,panoszy sie od czerwca jakby pracowala co najmniej z 20 lat. Zreszta ona nie jest blondi,ona jest ruda.
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-07-10 19:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tuptuś - 2015-07-10 16:26:51]:
Ktora,to porazka?
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-07-10 20:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Plotka,Monty,pajak czy jak ci tam jeszcze.Ty masz jakieś skrzywienie.Nawet tu nie robisz i nikogo nie znasz . Obrabiasz tylko komuś d... próbując się czegoś o kimś dowiedzieć ,a wszyscy się nakręcają. Po co mu wogóle odpisujecie.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-07-10 20:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A , poczytaj sobie przy okazji czym jest Stalking i co możesz za to dostać jak ktoś poczuje się nękany.Internet wbrew pozorom nie jest taki anonimowy.
zdjecie uzytkownika
Plotka - 2015-07-10 21:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Mati - 2015-07-10 20:53:08]:
Mati,a co Ty obronca uciśnionych? Wiem,kto Ty jesteś.Pozdrawiam:))))
zdjecie uzytkownika
Lubie Placki - 2015-07-16 18:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta pani co wyczuła od panów z młynkowni że niby pijani hahahha
zdjecie uzytkownika
Plackowy - 2015-07-18 16:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ta co jej tak uszy odstają? Od razu trza tak gadać. Połączenie osła z toudimutantem plus tepota wrodzona. Pani od ustawiania smietnikown;) bo do niczego innego się nie nadaje.
zdjecie uzytkownika
biwak - 2015-07-18 19:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Plackowy - 2015-07-18 16:55:24]:
Haha. Dobre kolego. Wielka dama z wioski.
zdjecie uzytkownika
leń - 2015-07-20 15:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie ja dopiero zaczynam się interesować możliwością podjęcia pracy w gamaplast, aczkolwiek jak tak patrzę na obecne wpisy, to się spodziewam dość kiepskiej atmosfery. Moge się mylić, ale czy przypadkiem, nie jest tu tak, że jest się obgadywanym na porządku dziennym i w firmie az roi się od plotek? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
robotnica - 2015-07-22 08:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leń - 2015-07-20 15:59:37]:
Szczerze odradzam.Plotki to mały pikuś przy tym jak traktują tu pracowników.Dla"władzy"jesteśmy nic nie znaczącymi robolami.Zero szacunku,za to wszelkiego rodzaju epitety na porzadku dziennym.
zdjecie uzytkownika
n.n - 2015-07-30 12:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w gamaplascie robisz na akord latasz po kartony a czesc ci ida z tasmy bo firma nie jest zorganizowana i jest tylko jeden syf a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawszystkich a do pomocy nie ma nikogo !!
zdjecie uzytkownika
Expres do kawy - 2015-08-02 15:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsza jast Syrena nie do pobicia tylko wyje i wyje ta Gracha .Psychiatryk sie klania jak i tej drugiej co ta gebe wiecznie wykrzywia a czerwony pysk jakby wiecznie chlala ta Wiesiateresia
zdjecie uzytkownika
Mieszko - 2015-08-02 21:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mati - 2015-07-10 20:24:16]:
Mati,gdzie robisz? Może spotkamy się w realu i pogadamy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie
alert