Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gamaplast

Pracowałeś w firmie Gamaplast i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-02-08 07:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest cięzka, szczególnie,operatorow wymiany granulatu. Ciaganie na paleciaku ponad 1000kg, duze wymagania, nerwowa atmosfera, karanie za byle co!!! Za male wynagrodzenie. Pewien pan ustawiacz mlody szczyl krzyczy na wszystkich! Zero kultury, totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak. Mozna by ksiażke napisac o tej firmie i ludziach :-) Zastanawiam sie czy szef o tym wszystkim wie ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-08 12:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Michal gdzieś to ma co się dzieje na tej hali .
zdjecie uzytkownika
geofil - 2015-02-09 23:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje i nic więcej . sami zapueprzajcie za te grosze .pakujemy bubli ile się da .Oto motto zakładowe
zdjecie uzytkownika
bełt - 2015-02-10 01:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-02-08 02:29:04]:
A Ty mądralo nie wiesz to nie gadaj i nie porównuj Michała do ojca bo nawet do piet mu nie dorasta .Przejął po ojcu to fakt i tylko tyle. Za (starego) to były czasy i dbał o ludzi i ich szanował ,każdy to potwierdzi kto zna ojca . I jak na tamte czasy dał ludziom zarobić i wszystko można było załatwić.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-02-10 21:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(Konstantyna)i w tym problem bo ty powinnaś stać przy maszynie i komuś o tym powiedzieć że tobie czegoś brak palety czy kartonu i do tego powinna być osoba wytypowana która nie pracuje przy maszynie ja się ostatnio ziomka pytam gdzie są palety albo pianki (ziomek co nie robi przy maszynach a chodzi po chali i jezdzi paleciakiem to odpowiedział że nie wie ahahahaahah to ty czy ktoś inny ma chodzić i szukać palet czy pianek kartownów a masz np 4 maszyny to pozdro plastik leci a ty szukasz kartona albo pianki :D po za tym czytałem gdzieś nie wiem nawet czy nie u nich że przypada 1 maszyna na 1 człowieka.
zdjecie uzytkownika
boczkowa - 2015-02-10 21:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No z ta jedna maszyna to nie jest tak do końca .Zawsze można co nie co się dowiedzieć np inspektora pracy . to nic nie kosztuje można podejść i się dowiedziec. Nawet anonimowo .Wszystko ma swoje granice a gama przekracza wszystko co jest tylko możliwe.
zdjecie uzytkownika
boczkowa - 2015-02-10 21:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poza tym tyle braków jak to sam syf -pieprzony przemiał .takiego (usunięte przez administratora)nigdy bym nie kupił
zdjecie uzytkownika
boczek - 2015-02-11 19:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(boczkowa) z koro tak uważasz dla czego się nie zwolnisz ????
można dostać 3 maszyny ok (zależy jakie i jak szybko robią plastik) ale pomagać można komuś jak ktoś się nie wyrabia oczywiście jak ogarniesz swoje maszyny ale nie wszyscy tacy są a nie będę pisał o grupie bo jestem w takiej co parę osób pomoże tak samo i ja jak ktoś mi pomoże to ja tej osobie też pomogę.
zdjecie uzytkownika
boczkowa - 2015-02-11 22:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie Boczku w swoim czasie mam jeszcze misje do spełnienia .
zdjecie uzytkownika
boczkowa - 2015-02-11 22:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim się zwolnimy to będzie jeszcze duża kupa ...zemsta jest słodka
zdjecie uzytkownika
Geronimo - 2015-02-12 23:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-02-08 07:29:46]:
Odnośnie skrzyń to odpowiem tak - jeśli poprzednia zmiana (surowcowy, kierowniczka) na poprosiła o podstawienie, to już nie nasz problem. Za marne grosze wypłaty na magazynie nikt nie będzie się w wróżkę bawił i przewidywał/sprawdzał czy skrzynie będą potrzebne - to nie nasza praca żeby to robić, bo sprawy produkcji to sprawy produkcji. A odnośnie skrzyń na weekend -
jeśli poprosicie, możemy wam cały plac skrzyń pod bramę podwieźć że nawet z brakami nie wyjedziecie i nie pojedziecie po surowiec, a do tego jeśli jeszcze maszyna się zepsuje to niepotrzebnie będą stały cały weekend- ciekawe czy wtedy też będziecie zadowoleni.
Odnośnie całej firmy - nie ma co się czepiać kierowniczek, KJ, magazynu i innych najniższego szczebla pracowników. Za takie pieniądze jakie tu płacą nikt nie będzie zasuwał jak wół, większość robi tylko tyle żeby nikt się nie doczepił i resztę ma gdzieś.
Problemem tej firmy są ludzie którzy nią zarządzają - totalny brak wiedzy na temat organizacji oraz podejście "klient nasz pan, a pracownik to pies, któremu wystarczy zapłacić żeby na kość starczyło", i przez to ludzie mają po cztery maszyny i jest syf na hali, bo zamiast jako tako dbać o porządek to od maszyny do maszyny zasuwają.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-15 03:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu wy tacy mądrzy wszyscy wirtualnie . tu szczekacie na gamaplast a zobaczycie szefa to zaraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam miękną. odezwać sie nie umiecie na temat czegokolwiek i narzekacie. wiecznie to źle to nie dobrze jak sie nie podoba to sie zwolnijcie wszyscy i tyle szkoda na was słów .
zdjecie uzytkownika
Geronimo - 2015-02-16 02:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-15 03:41:20]:
Jak widzę po tonie wypowiedzi "jak sie niepodoba to sie zwolnijcie wszyscy i tyle" to pisał to któryś z ”biurowych” który ma sieczkę zamiast mózgu i jak pisałem wyżej zero pojęcia o zarządzaniu firmą. Myśląca osoba takich rzeczy by nie napisała bo dawno by już zauważyła że nie ma kogo straszyć bo ludzie i tak sami się zwalniają -średni staż pracy ludzi na produkcji jest poniżej 1,5 roku - czyli do momentu aż ludziom nerwów starczy aby tu pracować.
Mała uwaga dla "biurowych" jeśli tu zaglądają, która może da wam do myślenia - starszy szef dopóki zarządzał dbał o ludzi, wynagrodzenie było na w miarę odpowiednim poziomie i firma się rozwijała - nie bylo takiej rotacji pracowników, masy reklamacji itp. A jak oddał firmę dzieciom i zarządzanie ludziom którzy podchodzą do pracownika w sposób " jak się nie podoba to się zwolnijcie" to sytuacja wygląda jak wygląda. Zapamiętajcie tylko że wszystko jest do czasu i o renomie firmy świadczą nie tylko "biurowi" w garniturach ale i szeregowi pracownicy, którzy opinie o firmie z własnego doświadczenia przekazują dalej, nawet chociażby w tym miejscu. Już teraz firma ma problemy z niedoświadczonymi ludzmi, którzy przez dużą ilość maszyn do ogarnięcia i brak stażu popełniają masę błędów przez co jest masa reklamacji.
Żaden zdrowo myślący menadżer by nie dopóścił do takiej sytuacji, ale chyba zdrowo myślących brak wśród "biurowych", którzy dopóki zarabiają od 4 tysięcy w wzwyż to ich to nie obchodzi i zaczną się przejmować dopiero jak nie dostaną kolejnej podwyżki, albo co gorsza firma będzie w tak złej sytuacji że dostaną mniej.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-02-16 16:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się nie podoba to się zwolnijcie" to sytuacja wygląda jak wygląda.
wygląda jak wygląda ale praca może być robię miesiąc i jestem zadowolony i czekam dalej czy dostane umowę mam nadzieje że tak.
zdjecie uzytkownika
xD - 2015-02-16 23:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez komentarza
oszczać game ciepłym moczem hehe
zdjecie uzytkownika
Zulu gula - 2015-02-19 19:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda moczu bynajmiej mojego moge jedynie ktorejs dac do papy potrzymac
zdjecie uzytkownika
nina - 2015-02-22 18:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
matko, jak się was czyta to naprawdę żenujące.. wasz poziom.. sie
zdjecie uzytkownika
PPP21 - 2015-02-24 14:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie nie polecam tej firmy. Jak ktos chce(usunięte przez administratora)jak beduin to zapraszam. Nie szanują tam ludzi wcale wszystko trzeba samemu ogarniać jeszcze jak idą buble z produkcji to ty dostajesz (usunięte przez administratora)ze tego nie pilnujesz, dadzą ci 4 maszyny i zapierd... wokół nich aż ci pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leci. Ot cała prawda o Gamaplascie.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-02-26 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Połowa nie poleca firmy a w niej zapie.... hahaha to jest naj....
4 maszyny to oczywiste że się nie wyrobisz chyba ze idą bardzo wolno.
2 to max i tam powinno być na osobę a nie 4 jak ktoś ci dał 4 to jest głupi bo robisz żeby zdążyć nie na JAKOŚĆ a jak robisz na Szybko to licz się z tym że zawsze jakiś bubel załadujesz tyle że taki klient nie będzie odsyłał palety bo tam są 4 czy 20 nie zgradowanych plastików tylko sam je zgraduje.
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-02-26 19:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parę dni temu mój znajomy poszedł na nauczanie posiedział pare h i już nie wrócił.
Ale ja za miesiąc pisze podanie do UE o podwyżkę może mi dadzą HAhahahah D:
zdjecie uzytkownika
boczkowa - 2015-02-26 20:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boczku pracuja bo narazie musza i tyle .troszke czasu zajmuje znalezienie nowej pracy . A pisana jest prawda . Po zakladzie gadaja ze bedzie juz komplet ludzi bo ma autobus przywozic pracownikow do gama z Walczaka z psychiatryka . Zawsze bedzie nam lzej jak i dla szefostwa z oplatami
zdjecie uzytkownika
boczkowa - 2015-02-26 20:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki 1700 ha ha a dla psychiatrycznych bedzie po 550 .odgornie zatwierdzone
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-02-26 23:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
troszku czasu zajmuje znalezienie pracy hahaahaha
jaja sobie robisz ????????????????????????
w gama chwaście zadzwonili do mnie po 3 dniach jak oddałem cv do tego nie opodal tej firmy bo bardzo blisko dostałem 2 tel żeby przyjść do pracy ale już byłem w GamaPlascie więc zostałem ale może i zle zrobiłem bo gdzie indziej miał bym wolny weekend i zarabiał to samo.
więc nie pisz mi takich rzeczy że ciężko znalesc prace bo tak nie jest (a piszesz tak bo zarabiasz z 2500zł albo chcesz żeby ludzie tam zostali i pracowali na ciebie)
zdjecie uzytkownika
Boczek - 2015-02-26 23:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego nie wąchał bym Plastiku jakiegoś mieszanego tylko drewienko
zdjecie uzytkownika
kokaina - 2015-02-27 16:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja co do zapachu plastiku ,lubię się nim zaciągać bo kiedyś na odwyku byłam i to akurat mi nie przeszkadza .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gamaplast
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gamaplast?
Zadaj pytanie