Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TRANSPOL A.Krzyzanski

Pracowałeś w firmie TRANSPOL A.Krzyzanski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Przyjaciel - 2010-05-25 18:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własciciel to kawał (usunięte przez administratora),prostaka i psychicznie nie da sie wyrobic w tej firmie wyzywa sie bez celu,Godzin w miesiacu 270-300 i mysli jakby tu odebrac premie.Nie polecam pracy w tej firmie!!!!
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2012-03-29 18:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety musze sie zgodzic z kolega, chociaz teraz mogło sie pozmieniac, ale nie wiem czy na lepsze czy gorsze.. pozdrawiam szukajacych pracy Jarosław
zdjecie uzytkownika
strzeżcie sie tej firmy!!! - 2013-06-05 18:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ta firma to jakieś kpiny a własciciel tak jak ktos wyzej napisał " kawał (usunięte przez administratora)", zero kultury dla pracowników a dla obcych osób ledwo co w (usunięte przez administratora) nie wejdzie.Osoba nie wypłacalna co do wynagrodzenia za BARDZO cieżka prace. Sprzet jaki tam jest to szkoda słów, a inspekcja chyba nie widzi albo ktos musi powiadomic ich bo to strach na ulice wyjsc. Odradzam prace w tej firemce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 12:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strzeżcie się tej firmy na czym polegała praca w firmie Transpol A.Krzyżański? ile godzin dziennie trzeba tam pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-25 18:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego anonim masz racje STRZEŻCIE SIE TEJ FIRMY!! tam nie ma człowieka dla własciciela, sa jak on sam mówi "murzyni". Praca polega na wszystkim na co ci powie (usunięte przez administratora)(wielki własciciel) pielenie,murowanie,brukarstwo,chyba ze bedziesz ostro wchodził w tyłek to bedziesz tylko operatorem jakiegos grata. Godzin dziennie zaleznie od roboty nawet i 16 h sie trafiało, a i wybij sobie świeta z głowy bo musisz byc zawsze pod telefonem.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
martita - 2013-10-06 23:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja, to jeżeli przychodzę do pracy w TRANSPOLU to jakie przyjmowany jestem na jakie stanowisko? żadnego zakresu obowiązków ustalonego z góry?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-10-13 12:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Martita, zalezy na czym sie znasz, ale nawet jak bedziesz operatorem to i tak bedziesz wykorzystywany jak zwykły pracownik fizyczny przy szpadlu (patrz na moja 1 wypowiedz)
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-02-06 21:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że od prawie 4 miesięcy nie pojawiły się żadne wpisy o transpol u, czyżby coś uległo poprawie, że ludzie nie narzekają, ciekawe.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-03-12 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie uległo zmianie szukają ( usunięte przez administratora )do pracy i nie placa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
5 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANSPOL A.Krzyzanski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x