Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TRANSPOL A.Krzyzanski

Pracowałeś w firmie TRANSPOL A.Krzyzanski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Przyjaciel - 2010-05-25 18:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własciciel to kawał (usunięte przez administratora),prostaka i psychicznie nie da sie wyrobic w tej firmie wyzywa sie bez celu,Godzin w miesiacu 270-300 i mysli jakby tu odebrac premie.Nie polecam pracy w tej firmie!!!!
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2012-03-29 18:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety musze sie zgodzic z kolega, chociaz teraz mogło sie pozmieniac, ale nie wiem czy na lepsze czy gorsze.. pozdrawiam szukajacych pracy Jarosław
zdjecie uzytkownika
strzeżcie sie tej firmy!!! - 2013-06-05 18:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ta firma to jakieś kpiny a własciciel tak jak ktos wyzej napisał " kawał (usunięte przez administratora)", zero kultury dla pracowników a dla obcych osób ledwo co w (usunięte przez administratora) nie wejdzie.Osoba nie wypłacalna co do wynagrodzenia za BARDZO cieżka prace. Sprzet jaki tam jest to szkoda słów, a inspekcja chyba nie widzi albo ktos musi powiadomic ich bo to strach na ulice wyjsc. Odradzam prace w tej firemce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 12:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strzeżcie się tej firmy na czym polegała praca w firmie Transpol A.Krzyżański? ile godzin dziennie trzeba tam pracować?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-25 18:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego anonim masz racje STRZEŻCIE SIE TEJ FIRMY!! tam nie ma człowieka dla własciciela, sa jak on sam mówi "murzyni". Praca polega na wszystkim na co ci powie (usunięte przez administratora)(wielki własciciel) pielenie,murowanie,brukarstwo,chyba ze bedziesz ostro wchodził w tyłek to bedziesz tylko operatorem jakiegos grata. Godzin dziennie zaleznie od roboty nawet i 16 h sie trafiało, a i wybij sobie świeta z głowy bo musisz byc zawsze pod telefonem.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
martita - 2013-10-06 23:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja, to jeżeli przychodzę do pracy w TRANSPOLU to jakie przyjmowany jestem na jakie stanowisko? żadnego zakresu obowiązków ustalonego z góry?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-10-13 12:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Martita, zalezy na czym sie znasz, ale nawet jak bedziesz operatorem to i tak bedziesz wykorzystywany jak zwykły pracownik fizyczny przy szpadlu (patrz na moja 1 wypowiedz)
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-02-06 21:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że od prawie 4 miesięcy nie pojawiły się żadne wpisy o transpol u, czyżby coś uległo poprawie, że ludzie nie narzekają, ciekawe.
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-03-12 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie uległo zmianie szukają ( usunięte przez administratora )do pracy i nie placa
zdjecie uzytkownika
dudi - 2014-10-29 02:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mati - 2014-03-12 20:51:29]:
tak, oni nie płacą , a Ty tu dalej siedzisz bo...? bo polubiłeś atmosferę i szefa? nie sądzę. Jeżeli jest ktoś bardziej kompetentny na tym forum to byłbym wdzięczny za opinie na temat warunków pracy jakie można na chwilę obecną zastać w Transpolu. I czy właściwie poszukują jeszcze w tym zimowym prawie okresie nowych pracowników
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-12-31 20:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie mógłbym się zapoznać z ogłoszeniami wrzucanymi przez transpol, bo niestety mam trudności w znalezieniu ich, a zainteresowany pracą jestem bardzo. Wpisanie czasem tak czegoś na chybił trafił w przegląarkę przynosi porządane efekty. Ciekawe jak to wszystko się skończy mam nadzieje, żę skończy się moją pracą nową.
zdjecie uzytkownika
Damek - 2015-01-16 12:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie widzę ogłoszeń od transpolu bo przeszukałem chybai nternet całkiem porządnie. Tak właściwie to może napiszecie cowkoleik o tej firmie - ale chodzi mi o bierzące opinie. Mam nadzieje, że ktoś się polituje i powie jak to teraz tam wygląda. z góry dziękuje za wszystkie rzetelene informacje o transpolu
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-04-03 12:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj tak cala prawda o tej firmie zostala juz napisana ,!wlasciciel jak ma gorszy dzien to na kim sie wyzyje na pracownikach ma ich za nic .Swiatek piatek macie robic bo mysli ze niemaja rodzin i tylko do roboty sa jak woly PORAZKA TA FIRMA WLACZNIE Z WLASCICIELEM!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-04-04 19:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tym obozie kiedys, nie polecam nawet zdesperowanym, za to polecam opinie wyżej, kolega napisał sama prawde
zdjecie uzytkownika
chudy - 2015-08-20 12:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
różnie ludzie taktują życie jedni chcą pracować inni nie myślą gubiąc i psując narzędzia doprowadzają go szewskiej pasji, pamiętam jak robiliśmy przy pomniku ofiar katastrofy lotniczej na ul. sierpeckiej moi współpracownicy - koledzy z prac zostawili siedem szpadli więc co się dziwić . Co niektórych rzeczywiście powinien wyrzucić z pracy ale wie że mają rodziny i z czegoś muszą żyć ja nie narzekam robię swoje i jest mi tutaj dobrze
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-08-20 13:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeci wpis od jarka pamiętam jak na czerwoniakach wykuł dziurę pd złącze w innym miejscu mimo że wyrażnie miał zaznaczone prawidłowewięc za opieprz pwinien winić siebie zwłaszcza że szef musiał naprawić ścianę własnymi pieniędzmi miał szvzęście że nie wyleciał dyscyplinarnie
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-09-07 21:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziadostwo a nie firma, wkrecac to wy mozecie grubasowi
zdjecie uzytkownika
tomasz pasierb - 2015-09-09 12:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@haha nie wypominaj ludziom wagi i nie krytykuj firmy nie obrażaj jej jeśli nie masz jakichkolwiek konstruktywnych argumentów. co do zatrudnienia u nich to słyszałem że można dostać teraz u nich roboitę jako kierowca, ale nie wiem czy to tylko nie plotki. natomiast niestety nie potrafię z jakiegoś powodu znaleźć ich strony internetowej w sieci, pomocy
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-09-10 20:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierowce czego? wątpie ze od tak szybko kogos znajdzie, chyba ze jakiegos zdesperowanego,a podobno jak on mówił "tyle ludzi stoi za brama i czekaja na twoje miejsce" widocznie sie pochowali bo pogoda brzydka :)
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2015-10-09 17:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie to jak to teraz tam jest, oni szukają kogoś do pracy, czy już nie... bo sam się pogubiłem w waszych opiniach i nie do końca łapię o co tutaj tak naprawdę chodzi, jeśli macie jakieś info odnośnie tego, czy szukają do roboty teraz w transpolu to dajcie znać, będę wdzięczny i moja żonka też hehe
zdjecie uzytkownika
strongman - 2015-11-15 09:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli masz worek pieniędzy,dużo wolnego czasu i bardzo cierpliwą żonkę czekającą na ciebie z obiadem to możesz spróbować się przyjąć.Zawsze jest możliwość rozładować nadmiar sił w rozbijaniu słupów betonowych i odzyskiwać pręty zbrojeniowe ( prawie jak recykling )będziesz spokojniejszy no i BICKA sobie poprawisz :)
zdjecie uzytkownika
ewoko - 2015-11-15 15:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że troche jest prawdy w tym co mówisz, bo można spokojnie iśc na siłownie albo iśc do nich na proukcje i mieć siłke gratis jeszcze w godzinach pracy. Prawda jest taka, ze to praca dla kawała chłopa, ale opłaca się na pewno, bo i po 12 zł płaca, potem wraz z doswiadczeniem stawki rosną.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-29 20:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ewoko ... ten komentarz to chyba sam Krzyżaniak pisał, bo tylko on nie umie sie tak wysłowić "kawała chłopa",a co do płacy to 12 zł chyba w świeta i jeszcze jak sobie godzin dopiszesz
zdjecie uzytkownika
oaoa - 2015-12-09 14:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no przecież u nich stawka średnia wynosi ok. 25 zł no to 12 zł to chyba jest już żadkośc, raczej zarabia się powyzej tej stawki, nawet jak jesteś nowo przyjętą osobą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-13 13:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba dniówki. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tan - 2015-12-19 23:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja no już nie przesadzaj.. Ja z 25 złotymi bym nie przesadzał tak samo, ale sądzę, że 12 złotcyh to spokojnie można zarobić w Transpolu. Pozdrawiam :))
zdjecie uzytkownika
japa - 2015-12-20 20:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tan@ postawmy sprawe jasno, 6zł na h, do tego podstawa 600zł i premia <o ile ci ten prostak nie zabierze z jakiegos błachego powodu od tak> to nie wiem czy ci wyjdzie 12 zł na godzine, tym bardziej ze praca tam jest naprawde ciezka,zarówno fizycznie jak i psychicznie.Dlatego w tej firemce to robota dla naprawde zdesperowanych z nozem na szyi. Odradzam najgorszemu wrogowi. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
japa - 2015-12-20 20:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tan@ postawmy sprawe jasno, 6zł na h, do tego podstawa 600zł i premia to nie wiem czy ci wyjdzie 12 zł na godzine, tym bardziej ze praca tam jest naprawde ciezka,zarówno fizycznie jak i psychicznie.Dlatego w tej firemce to robota dla naprawde zdesperowanych z nozem na szyi. Odradzam najgorszemu wrogowi. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
niedziela - 2015-12-28 01:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@japa 12zł za godzinę wcale nie jest złą stawką, mogą z tego wyjść przyzwoite zarobki. A wiadomo jakie są benefity dla pracowników przyznawane? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
john - 2016-02-14 19:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2015-09-07 21:59:41]:
znzam osobe,ktora dojerzdzała do tej firym ,za tak nie narzekał
zdjecie uzytkownika
Piotrk - 2016-03-02 14:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo rozumiem co chcesz powiedzieć @John, właściwie to trochę bełkoczesz, prosiłbym o sensowniejsze wypowiedzi, będę bardzo wdzięczny. No i jak tu we firmie jest?
zdjecie uzytkownika
danio - 2016-04-11 19:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie czepianie się na siłę :) z wypowiedzi można wyczytać, że @john nie ma żadnych zarzutów i zna osobę, która dojeżdżała do Transpolu, ale nie narzekała. Jak widać można znaleź plusy pracy tutaj, nie trzeba się nastawiać negatywnie jak większość pracowników :)
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-05-13 11:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
danio, nie ma co się przejmować.. Zauważyłem ostatnio, że ludzie na forach to jakby mogli, to by się pozabijali. Szkoda, bo firma fajna z tego, co słyszałem. Zatrudniają chyba sporo osób, które dojeżdżają i nie mają problemu z tym, żeby tu trafić. :) pzdr.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-05-15 12:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoba która dojezdzała z daleka z musu,bo w tym rejonie nie było zatrudnienia, nie oszukujcie sie sami, ta firma to dno włacznie z płacami.Ostatnie komentarze to chyba pocioty grubego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TRANSPOL A.Krzyzanski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TRANSPOL A.Krzyzanski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert