Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lowara Vogel Polska

Pracowałeś w firmie Lowara Vogel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wp - 2010-07-16 11:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sezonowa nie ma co liczyć na wiele na obiecanki zatrudnienie przez pośrednika najniższa krajowa to LG lepiej płaci.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2010-10-14 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam bardzo złe wspomnienia z tą firmą, nie polecam, dzieją się tam cuda wianki. Niektórzy tam cechują się bardzo dużą niekompetencją i zarozumialstwem.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2010-11-11 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadzieja totalna
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2010-12-13 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POŚREDNICTWO UBEZPIECZENIOWO - FINANSOWE
ZAPRASZA
Ul. Stolarska 3 / koło targowiska/ w Ziębicach
(usunięte przez administratora) Współpracujemy z MTU, COMPENSA, WARTA, HDI, HESTIA, GENERALI, LINK 4, INTER POLSKA
, AVIVA, UNIA

W ofercie posiadamy najtańsze
ubezpieczenia komunikacyjne, domów i mieszkań, NNW i na życie, w podróży zagranicznej, OC rolników.
Teraz również oferujemy kredyty gotówkowe bez BIK
zdjecie uzytkownika
ONNN - 2013-02-06 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam obecnie wyciąga na rękę starszy operator maszyn? Słyszałem, że mają być zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
opek - 2013-04-27 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Pensja wpływa na czas? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-12-19 00:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś może coś napisać o tej firmie? Chciałbym tam się przyjąć.
zdjecie uzytkownika
pikej - 2013-12-25 18:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez szukam informacji o lowara vogel, jak tam z traktowaniem pracownika i atmosfera wśród ludzi? Jakies fajne motywatory do pracy?
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-05-13 13:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest łatwa nikt nikogo nie goni norma ma być... Kasa jest zawsze do 10 .Masz uprawnienia na suwnicę i żurawie i jeszcze do tego na wózek widłowy to zatoniesz przyjęty n 90 %
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-05-13 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ekstra nie pozostaje nic innego jak zaaplikować. Jeszcze tylko pytanie o jakieś widełki płacowe ?
zdjecie uzytkownika
GA - 2014-06-29 21:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widełki płacowe kiepskie :( nie licz na ful wypas...
zdjecie uzytkownika
friko - 2014-10-05 01:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GA - 2014-06-29 21:39:07]:
co to w ogóle za odpowiedź, że widełki płacowe kiepskie... skoro je znasz to własnie chodzi o to , żeby je podać. Dla jednych może są niewystarczające ale inni bardzo chętnie pracowaliby za takie pieniądze. Ale własnie ciągle nie wiemy o jakich tu pieniądzach mowa, więc proszę napisz na jaką te kasę można liczyć
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-08 08:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję w Lowarze ,praca nie jest zbyt ciężka,jest fajny socjal a po za tym pracownicy są traktowani jak zło konieczne szef nazywa nas polskimi chinami wypłata to 1500 zł na rękę praca w co drugą sobotę obowiązkowo oczywiście nie płatna nazywana elastyczną .każdy pracownik powinien pracować wszędzie dlatego wszyscy są rzucani z działu na dział ,pracuje się na dwie ,albo trzy zmiany zostaje się w nadgodzinach jak jest taka potrzeba .Premia kwartalna 20 procent wypłaty ale na ogół się jej nie dostaje bo ucinają za byle co.Brygadziści to nieroby które podpiepszają do dyrekcji często sobie coś dodając,obecnie jeden oskarżony o mobbing.maszyny wiecznie zepsute,części zawsze nie dojeżdżają na czas a za wszystko winią pracowników .Nie szanuje się pracowników wcale zero podwyżek a ludzi ze stażem wywala się od ręki ,nowym osobą cyka się umowy przez agencję miesięczne przez rok a jak przyjmą przez firmę to ucinają stawkę podstawową.Na nadgodzinach się nie dorobisz bo wszystkie do odebrania jedyny atut to ze na miejscu.taka prawda o lowarze.
zdjecie uzytkownika
hal,e - 2014-10-22 19:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, ta kwota 1500 zł to jest juz za cały etat? czy jak się robi nadgodziny to rozumiem jest więcej? chyba sam się zorientuje jak to wygląda, ma ktoś może namiary na rekrutera tam od nich, albo był oststnio u nich na romzowie i napisze nam jak to wygląda dokładnie wszystko? bo niby praca ok, a jednak..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-09
Żródło: Gowork.pl
Strzelin
(dolnośląskie)
Lowara Vogel Polska Sp. z o.o należąca do koncernu Xylem, największego na świecie producent pomp i produktów uzupełniających do uzdatniania i zarządzania wodą i płynami w zastosowaniach przemysłowych. W związku z dynamicznym rozwojem zakład Lowara Vogel Polska Sp. z o.o. w Strzelinie poszukuje kandydatów na stanowisko: SPECJALISTA HR Numer referencyjny: LVP/2014/03_HR Miejsce pracy: Lowara Vogel Polska Sp. z o.o. w Strzelinie (nied
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2014-12-01 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim, firma Lowara Vogel Polska opublikowała właśnie nową ofertę pracy, polecam wszystkim. Zachęcam do komentowania na forum, wszelkie uwagi mile widziane. Xylem is a leading global water technology provider, enabling customers to transport, treat, test and efficiently use wa...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718662?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-12-21 20:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są zorganizowane dojazdy do pracy ? Czy na własną rękę się dojeżdża ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lowara Vogel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lowara Vogel Polska?
Zadaj pytanie
x