Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lowara Vogel Polska

Pracowałeś w firmie Lowara Vogel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wp - 2010-07-16 11:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca sezonowa nie ma co liczyć na wiele na obiecanki zatrudnienie przez pośrednika najniższa krajowa to LG lepiej płaci.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2010-10-14 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam bardzo złe wspomnienia z tą firmą, nie polecam, dzieją się tam cuda wianki. Niektórzy tam cechują się bardzo dużą niekompetencją i zarozumialstwem.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2010-11-11 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beznadzieja totalna
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2010-12-13 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POŚREDNICTWO UBEZPIECZENIOWO - FINANSOWE
ZAPRASZA
Ul. Stolarska 3 / koło targowiska/ w Ziębicach
(usunięte przez administratora) Współpracujemy z MTU, COMPENSA, WARTA, HDI, HESTIA, GENERALI, LINK 4, INTER POLSKA
, AVIVA, UNIA

W ofercie posiadamy najtańsze
ubezpieczenia komunikacyjne, domów i mieszkań, NNW i na życie, w podróży zagranicznej, OC rolników.
Teraz również oferujemy kredyty gotówkowe bez BIK
zdjecie uzytkownika
ONNN - 2013-02-06 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam obecnie wyciąga na rękę starszy operator maszyn? Słyszałem, że mają być zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
opek - 2013-04-27 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Pensja wpływa na czas? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-12-19 00:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś może coś napisać o tej firmie? Chciałbym tam się przyjąć.
zdjecie uzytkownika
pikej - 2013-12-25 18:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez szukam informacji o lowara vogel, jak tam z traktowaniem pracownika i atmosfera wśród ludzi? Jakies fajne motywatory do pracy?
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-05-13 13:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest łatwa nikt nikogo nie goni norma ma być... Kasa jest zawsze do 10 .Masz uprawnienia na suwnicę i żurawie i jeszcze do tego na wózek widłowy to zatoniesz przyjęty n 90 %
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-05-13 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to ekstra nie pozostaje nic innego jak zaaplikować. Jeszcze tylko pytanie o jakieś widełki płacowe ?
zdjecie uzytkownika
GA - 2014-06-29 21:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widełki płacowe kiepskie :( nie licz na ful wypas...
zdjecie uzytkownika
friko - 2014-10-05 01:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GA - 2014-06-29 21:39:07]:
co to w ogóle za odpowiedź, że widełki płacowe kiepskie... skoro je znasz to własnie chodzi o to , żeby je podać. Dla jednych może są niewystarczające ale inni bardzo chętnie pracowaliby za takie pieniądze. Ale własnie ciągle nie wiemy o jakich tu pieniądzach mowa, więc proszę napisz na jaką te kasę można liczyć
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-08 08:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja pracuję w Lowarze ,praca nie jest zbyt ciężka,jest fajny socjal a po za tym pracownicy są traktowani jak zło konieczne szef nazywa nas polskimi chinami wypłata to 1500 zł na rękę praca w co drugą sobotę obowiązkowo oczywiście nie płatna nazywana elastyczną .każdy pracownik powinien pracować wszędzie dlatego wszyscy są rzucani z działu na dział ,pracuje się na dwie ,albo trzy zmiany zostaje się w nadgodzinach jak jest taka potrzeba .Premia kwartalna 20 procent wypłaty ale na ogół się jej nie dostaje bo ucinają za byle co.Brygadziści to nieroby które podpiepszają do dyrekcji często sobie coś dodając,obecnie jeden oskarżony o mobbing.maszyny wiecznie zepsute,części zawsze nie dojeżdżają na czas a za wszystko winią pracowników .Nie szanuje się pracowników wcale zero podwyżek a ludzi ze stażem wywala się od ręki ,nowym osobą cyka się umowy przez agencję miesięczne przez rok a jak przyjmą przez firmę to ucinają stawkę podstawową.Na nadgodzinach się nie dorobisz bo wszystkie do odebrania jedyny atut to ze na miejscu.taka prawda o lowarze.
zdjecie uzytkownika
hal,e - 2014-10-22 19:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie, ta kwota 1500 zł to jest juz za cały etat? czy jak się robi nadgodziny to rozumiem jest więcej? chyba sam się zorientuje jak to wygląda, ma ktoś może namiary na rekrutera tam od nich, albo był oststnio u nich na romzowie i napisze nam jak to wygląda dokładnie wszystko? bo niby praca ok, a jednak..
zdjecie uzytkownika
bejbi - 2014-12-01 19:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim, firma Lowara Vogel Polska opublikowała właśnie nową ofertę pracy, polecam wszystkim. Zachęcam do komentowania na forum, wszelkie uwagi mile widziane. Xylem is a leading global water technology provider, enabling customers to transport, treat, test and efficiently use wa...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718662?keywords=&region=
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-12-21 20:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są zorganizowane dojazdy do pracy ? Czy na własną rękę się dojeżdża ?
zdjecie uzytkownika
lemur - 2014-12-31 22:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, myślę że raczej do pracy dojeżdzą się samemu, ewentualnie może pracownicy organizują się w jakieś grupki i dojeżdząja wspólnie żeby obniżyć sobie koszty paliwa, tak przynajmniej jest w mojej obecnej robocie. ale ja chce zmienić robote, czy polecicie mi własnie Lowara Vogel jako dobre miejsce zarobku czy nie bardzo?
zdjecie uzytkownika
lemi? - 2015-01-31 14:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lemurzedrogi jesli nie wiesz jak jest to po co sie wypowiadasz o tych dojazdach ?! bez snesu totalnie tak domyślac sie to kazdy jeden potrafi a tutaj ludziom chodzi przeciez o rzetelne informacje - zaastanow sie nastepnym razem jak cos napiszesz ;) no hejting oczywiscie ;) pozdrawiam wszystkich potrzebujacych i zainteresowanych praca
zdjecie uzytkownika
z boku - 2015-02-01 20:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma, polecam.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-03-08 21:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes mlody, chcesz awansowac wykazujac sie inwencja i pracowitoscia to miejsce jest dla Ciebie. Jesli liczysz od razu na duza kase to zapomnij. Pamietaj wszystko zalezy od Ciebie.Lowara to dobra firma dla rozwoju i daje szanse tylko trzeba chciec. Biuro jest rowniez Ok. kultura na wysokim poziomie. Pizdrawiam
zdjecie uzytkownika
polikarp - 2015-03-15 01:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O awansach zapomnijcie nie ma w tej firmie czegos takiego .Pracownicy nowi maja prawie takie same zarobki co prwcownik pracujacy np 4 lata .Dojazdy wszyscy sobie sami zalatwiaja .Jak ktos juz sie zalapie na rozmowe niech zapyta na jaki czas zostanie przyjety , ludzie sa zwalniani nawet po w miesiacach .Kasa jest zawsze na czas , uprawnienia firma zalatwia na wozek itp .
zdjecie uzytkownika
potencjalny pracownik - 2015-04-23 09:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to wogole za firma jest, dodzwonic sie do nich nie mozna wogole. Wiele razy probowalem sie dodzwonic do kadr bo chce wyslac im swoje cv, ale nie wiem na jakiego maila. To dzwonie i dzwonie i nikt nie odbiera. Chyba z kilka razy zdarzylo sie ze ktos odebral to albo pan ze sprzedazy niewiedzial komu sie wysyla cv albo pani jakas przelaczala mnie do kadr i nikt nie odebral wkadrach a jak ponownie prowbowalem sie dodzwonic na nr ten na ktorym odebrala pani przelaczajaca do kadr no to juz nie odbierala telefonu. Najlepsze to ze ktos podal mi nr jako do kadr nr tej pani co przelaczac probowala mnie do kadr. Czy w tej firmie jest jakies jeden wielki bajzel czy jak? Zeby sie k... mac nie mozna bylo dodzwonic nikt k.. mac odebrac nie moze czy nawet z nr tel ze sprzedazy z ich ofiacjalnej strony internetowej. Przeciez do jasnej ciasnej jak ta firma chce sprzedawac klientom swoje wyroby a skontaktowac sie znikim nie mozna firmie to jak k.. mac oni jeszcze funkcjonuja?? A chyba pracownikow to za duzo maja bo jak ktos chcilaby do nich aplikowac to chyba musi miec jakies wyki zeby wiedziec komu to cv wyslac bo nikt nie odbiera a raz pan ze sprzedazy podal mi jakis mail tylko przyszla zwrotka zemail bledny. Czy ta firma jest jakas nawiedzona czy jak? Przeciez to jest jakas paranoja ze nie mozna z nikim z firmy sie skontaktowac. No i strona nie ma zakladki praca/kariera. Jedyne nr podane na stronie to sprzedaz ale oni telefonow tez nie odbieraja bo za duzo chyba klientow ta firma ma i laske klada jakby jakis klient do nich probowal zadzwonic i zamowic towar. Ja to przynajmniej tak odbieram. A po holere daja zatem ogloszenie na portalu jakims ze szukaja pracownika skoro jak ktos chce zaaplikowac to nie da rady i tak...
zdjecie uzytkownika
juz nie potencjalny pracownik... - 2015-04-23 09:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no to już jest jakaś paranoja u was w firmie. Dzwonie na końcówkę 3970 i odebrala jakims cudem pani jakas i sie pytam jej czy moze podac nr do dzialu kadr, to ona odpowiada ze dodzwonilem sie do dzialu kadr. To ja sie jej pytam o maila do nich bo chce do nich cv wyslac, a ona nagle w tym momencie "juz przełączam" i mnie przełączyła na portiernie. No masarka. Pan portier (tzw. ochroniarz) mowi ze przelaczy mnie do kadr. I jak mie przelaczal to nikt nie odebral. To dzwonie od razu z powrotem na koncowke 3970 no i nikt nie odbiera. Kilka prob raz ktos chyba odebral ale cisza w sluchawce.(usunięte przez administratora)Przeciez czyms takim to się powinna zająć centrala waszej firmy zrobić jakis tam audit. To jest jakas paranoja w waszej firmie. Ktoś napisał na forum kilka wpisow wcześniej "Biuro jest rowniez Ok. kultura na wysokim poziomie" niestety na podstawie moich prob dodzwonienia sie do was nie moge się zgodzic z tą hipotezą. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-28 22:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś kompetentny, kreatywny oraz pracowity na pewno awansujesz. Poza tym jeżeli nie doceniają pracowników, dlaczego tam pracujesz?, znajdź swoje miejsce i bądź szczesliwy:)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-15 13:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy związki zawodowe posiadacie?. Ile osób teraz pracuje w zakładzie?.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lowara Vogel Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lowara Vogel Polska?
Zadaj pytanie
alert