Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lowara Vogel Polska

Pracowałeś w firmie Lowara Vogel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
z boku - 2015-02-01 20:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super firma, polecam.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-03-08 21:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestes mlody, chcesz awansowac wykazujac sie inwencja i pracowitoscia to miejsce jest dla Ciebie. Jesli liczysz od razu na duza kase to zapomnij. Pamietaj wszystko zalezy od Ciebie.Lowara to dobra firma dla rozwoju i daje szanse tylko trzeba chciec. Biuro jest rowniez Ok. kultura na wysokim poziomie. Pizdrawiam
zdjecie uzytkownika
polikarp - 2015-03-15 01:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O awansach zapomnijcie nie ma w tej firmie czegos takiego .Pracownicy nowi maja prawie takie same zarobki co prwcownik pracujacy np 4 lata .Dojazdy wszyscy sobie sami zalatwiaja .Jak ktos juz sie zalapie na rozmowe niech zapyta na jaki czas zostanie przyjety , ludzie sa zwalniani nawet po w miesiacach .Kasa jest zawsze na czas , uprawnienia firma zalatwia na wozek itp .
zdjecie uzytkownika
potencjalny pracownik - 2015-04-23 09:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to wogole za firma jest, dodzwonic sie do nich nie mozna wogole. Wiele razy probowalem sie dodzwonic do kadr bo chce wyslac im swoje cv, ale nie wiem na jakiego maila. To dzwonie i dzwonie i nikt nie odbiera. Chyba z kilka razy zdarzylo sie ze ktos odebral to albo pan ze sprzedazy niewiedzial komu sie wysyla cv albo pani jakas przelaczala mnie do kadr i nikt nie odebral wkadrach a jak ponownie prowbowalem sie dodzwonic na nr ten na ktorym odebrala pani przelaczajaca do kadr no to juz nie odbierala telefonu. Najlepsze to ze ktos podal mi nr jako do kadr nr tej pani co przelaczac probowala mnie do kadr. Czy w tej firmie jest jakies jeden wielki bajzel czy jak? Zeby sie k... mac nie mozna bylo dodzwonic nikt k.. mac odebrac nie moze czy nawet z nr tel ze sprzedazy z ich ofiacjalnej strony internetowej. Przeciez do jasnej ciasnej jak ta firma chce sprzedawac klientom swoje wyroby a skontaktowac sie znikim nie mozna firmie to jak k.. mac oni jeszcze funkcjonuja?? A chyba pracownikow to za duzo maja bo jak ktos chcilaby do nich aplikowac to chyba musi miec jakies wyki zeby wiedziec komu to cv wyslac bo nikt nie odbiera a raz pan ze sprzedazy podal mi jakis mail tylko przyszla zwrotka zemail bledny. Czy ta firma jest jakas nawiedzona czy jak? Przeciez to jest jakas paranoja ze nie mozna z nikim z firmy sie skontaktowac. No i strona nie ma zakladki praca/kariera. Jedyne nr podane na stronie to sprzedaz ale oni telefonow tez nie odbieraja bo za duzo chyba klientow ta firma ma i laske klada jakby jakis klient do nich probowal zadzwonic i zamowic towar. Ja to przynajmniej tak odbieram. A po holere daja zatem ogloszenie na portalu jakims ze szukaja pracownika skoro jak ktos chce zaaplikowac to nie da rady i tak...
zdjecie uzytkownika
juz nie potencjalny pracownik... - 2015-04-23 09:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no to już jest jakaś paranoja u was w firmie. Dzwonie na końcówkę 3970 i odebrala jakims cudem pani jakas i sie pytam jej czy moze podac nr do dzialu kadr, to ona odpowiada ze dodzwonilem sie do dzialu kadr. To ja sie jej pytam o maila do nich bo chce do nich cv wyslac, a ona nagle w tym momencie "juz przełączam" i mnie przełączyła na portiernie. No masarka. Pan portier (tzw. ochroniarz) mowi ze przelaczy mnie do kadr. I jak mie przelaczal to nikt nie odebral. To dzwonie od razu z powrotem na koncowke 3970 no i nikt nie odbiera. Kilka prob raz ktos chyba odebral ale cisza w sluchawce.(usunięte przez administratora)Przeciez czyms takim to się powinna zająć centrala waszej firmy zrobić jakis tam audit. To jest jakas paranoja w waszej firmie. Ktoś napisał na forum kilka wpisow wcześniej "Biuro jest rowniez Ok. kultura na wysokim poziomie" niestety na podstawie moich prob dodzwonienia sie do was nie moge się zgodzic z tą hipotezą. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-04-28 22:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś kompetentny, kreatywny oraz pracowity na pewno awansujesz. Poza tym jeżeli nie doceniają pracowników, dlaczego tam pracujesz?, znajdź swoje miejsce i bądź szczesliwy:)
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-05-15 13:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy związki zawodowe posiadacie?. Ile osób teraz pracuje w zakładzie?.
zdjecie uzytkownika
tośka - 2015-06-29 12:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek nie rozumiem czemu od razu pytasz o związki zawodowe, uważam że są one wymówką pracowników od uczciwej ciężkiej pracy. ja osobiście idąc teraz na wakat technika w lakierni u nich w strzelinie chcę iść dać z siebie wszystko bo wiem jak można się rozwinąć w tej firmie a nie tylko związków zawodowych szukać
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-30 18:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tośka - 2015-06-29 12:27:09]:
A pytam bo tu ludzie piszą że w soboty obowiązkowo pracują.
Ja rozumiem takie sytuacje że trzeba dogiąć, ale żeby płacone nie było?. Ciężkiej pracy się nie boję, ale za darmo to w mordę się nawet nie dostaje.
zdjecie uzytkownika
Filip K. - 2015-08-27 18:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie @Tomek, ja też nie zamierzam się obijać, szukają osób w moim rejonie, w Strzelinie i chcę aplikować, ale zastanawia mnie ten zapis o miłej atmosferze pracy i minimum 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku inżyniera związanego z utrzymaniem ruchu, co jeśli nie spełnia się tego warunku do końca, a wszystkie inne tak, można próbować aplikować?
zdjecie uzytkownika
odpowiedź - 2015-09-04 11:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Filip K. - 2015-08-27 18:06:10]:
Lepiej daj sobie spokój z tą firmą. Poczytaj sobie wpisy z 23 kwietnia - z tą firmą jest coś nie tak dają ogłoszenia ale jakby ktos chciał się skontkatowac z nimi zeby dowiedzieć się coś więcej o ofercie to nie ma jak się skontaktować i z kim. Nigdzie i do nikogo sie nie dodzwonisz. Jak się dodzwonisz to kadry przekierują cię na portiernie mówiąc że już łączą. Zupełnie jakby jakąś psychopatkę w kadrach zatrudnili. Cała firma jakaś dziwna. Sprubój się skontaktować z nimi to sam zobaczysz...
zdjecie uzytkownika
osksowo - 2015-09-27 02:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam! teraz szukają tylko na dwa stanowiska ludzi i oba są do Strzelina jak widziałem. Chodzi o prace jako technik jakości i jako inżynier czy lider utrzymania ruchu, a zarobki tylko napisali, ze są atrakcyjne, wiec aż takich szczegółów nie znam. Ale też zapewniają miła atmosfere pracy, no i wynagrodzenie na czas.
zdjecie uzytkownika
byłem_to_wiem - 2015-11-26 21:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma raczej dla mało ambitnych. Zarobki niewiele powyżej minimum i takie pozostają na lata. Podwyżki raz do roku o kilkadziesiąt zł, nauczą cię pracy na maszynie i na tym kończy się twoja ścieżka kariery. Powyżej poziomu zwykłego robola liczą się już tylko ziomale tych co tam są. Kumpel załatwia robotę drugiemu i potem snują się po hali dla zabicia czasu a każdy nowy "bardziej" pracowity i zdolny od poprzedniego. Jak się chce utrzymać taką armię nierobów to nie dziwi że dla zwykłego robola zostaje ok 1500/mies. Młodzi i ambitni, jak ktoś wyżej napisał, nie traćcie czasu. Oława lub Wrocław dają dziś duuużo więcej. Wystarczy trochę poszukać. Mi się udało:)
zdjecie uzytkownika
zeds - 2015-12-09 02:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki wcale nie są takie złe jak mówicie, wiele osób jest zadowolonych z tej firmy, tym bardziej, że umowa normalna bo umowa o pracę a także można i jakieś dodatki wynegocjować.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2016-01-23 14:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,

firma należy do dużej korporacji i się rozbudowuje, zwiększa zatrudnienie.
Jak chcesz na pewno jest możliwość rozwoju, koncern jest międzynarodowy i inwestuje w rozwój. Pracuje i jestem zadowolony, choć rzeczywiście zarobki mogłyby być lepsze ale standard jak w innych firmach w regionie.
zdjecie uzytkownika
zefir - 2016-01-23 14:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Krzysiek, to akurat prawda, z tego co się orientowałem to np. własnie szukają Planisty. Wystarczy miec tu wykształcenie średnie, chociaż preferują wyzsze, a jest zatrudnienie na umowę o prace (pełen etat).
zdjecie uzytkownika
pamek - 2016-02-07 18:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli będą mieli do wyboru kogoś z wyższy i średnim, to wybiorą tego z wyższym @zefir, no i od razu też większe wynagrodzenie jest dla takiej osoby. Jakieś 3500 brutto.
zdjecie uzytkownika
rtyhuj - 2016-02-10 18:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nawet nie wiedzialem ze na takim stanowisku mozna tak duzo zarobic, ale wiaodmo ze takze do tego wymagane jest odpowiednie wyksztalcenie wyzsze..
zdjecie uzytkownika
racja - 2016-02-12 21:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że zarobki są w granicach 3500zł, jest to kwota wystarczająca, żeby zapewnić utrzymanie sobie i swojej rodzinie. Ciekawe czy te ogłoszenie na analityka finansowego jest wciąż aktualne.
zdjecie uzytkownika
zawistny - 2016-02-23 15:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Straszna firma! Zarobki tragiczne i oczekuja ze za 9 zlotych na godzine czlowiek bedzie zapi..alal jak dziki wół. nienormalni. Nie polecam trzeba uderzać na bilany lub biskupice tam przynajmniej u koreancow jest lepiej i lżejsza robota. Dzis to mnie wkur..li i jedyna forma protestu i sprzeciwu moge wyrazic na tej stronie. gdzie ta unia i obiecana kraina mlekiem płynącą. Zal az ryczec sie chce.Boze widzisz anie grzmisz !!!
zdjecie uzytkownika
nemo - 2016-02-23 16:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawistny - 2016-02-23 15:26:35]:
daj spokój, nie ma co narzekać bo też nie jest tak źle jak to się starasz przedstawić tutaj. Analitycy finansowi których szukają podobno nie narzekają na swój los.
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-03-01 20:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie, to kwestia tylko i wyłącznie podejścia. Taki analityk, bez luźnego zainteresowania tematem, będzie się spinał i niczego dobrego nie wyniesie. Tu trzeba podejścia i chęci do pracy w finansach.
zdjecie uzytkownika
zawistny - 2016-03-03 00:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marek - 2016-03-01 20:15:26]:
Nie pisałem o analitykach czy jakiś innych białych kołnierzykach tylko o ciężko uczciwie pracujących ludziach których praca nie jest doceniana a są ciągle poganiani bo ciągle mało i mało. Coraz więcej wymagań za takie same pieniądze to nie tedy droga. Systemu motywacyjnego w tej firmie NIE MA istnieje tylko w postaci kija bez marchewki.Zaciskam zęby i na razie jestem niemym świadkiem wyzysku, biedy i nędzy klasy robotniczej to której należę.
zdjecie uzytkownika
Polikarp - 2016-03-07 23:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale lowara, to firma w której nowo zatrudnione osoby dostają takie stawki jak stary pracownik.Szkoda ale premie są słabe co najważniejsze żadnych awansów, brak poszanowania pracownika .Nasza kochana lowara dzieli zatrudnionych na pracowników zapi..... i na pracowników którzy polowe dnia chodzą tam i spowrotem z rękoma w kieszeniach zarabiających o wiele więcej.
Omijajcie tą firme szerokim łukiem,gdyby nie okres wypowiedzenia 3 miesiace dawno by mnie tam nie było!
zdjecie uzytkownika
aten - 2016-03-14 21:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej! Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na inżyniera jakości? Jestem bardzo zainteresowany, bo dają umowy o pracę, a jest nawet szansa na odpowiednie kursy językowe.
zdjecie uzytkownika
malec - 2016-03-18 10:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam z uśmiechem twój komentarz @Polikarp w każdej firmie są stanowiska wyższe gdzie ktoś zarabia więcej i wykonuje pracę umysłową, a ktoś mniej w pracy fizycznej nie ma co porównywać tych dwóch stanowisk sorry :)
zdjecie uzytkownika
Dobrotliwy - 2016-03-19 01:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam z żalem twa wypowiedz! Rożnicy nie ma żadnej umysłowa czy fizyczna każda jest ciężka i wymaga zaangażowania a przede wszystkim chęci i umiejętności. Przyjdź i pokarz jak robisz na produkcji a ja pójdę za ciebie cały dzień pierd.lić przez telefon popijając kawkę. Ty znasz się na swej robocie ja się znam na swojej i za to każdy chce otrzymywać godne (powtarzam godne) wynagrodzenie a nie jałmużnę za którą nie idzie wyżyć. Posiadasz jakiekolwiek zdolności empatii. To mit, że do pracy fizycznej wystarczą mięśnie, a intelekt przydaje się tylko w pracy umysłowej. Myślenie niezbędne jest w każdej pracy. I właśnie to w jaki sposób myślimy, ma duży wpływ na rodzaj pracy, który będzie dla nas najbardziej odpowiedni. Odrobinę motywacji a mógłbym ogarnąć ten zakład i mieć w was w jednym paluszku i sterować wami jak marionetkami, a tego nie robię bo nie włażę głęboko tam gdzie nikt honorowy nie włazi.
zdjecie uzytkownika
miriam - 2016-03-20 13:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chcęsz mnie zniechęcić to nie dasz rady, ja i takm cefałkę wyślę do nich na technika BHP, tudia podyplomowe BHP mam jak chcą i czuję że tutaj zrobię karierę
zdjecie uzytkownika
meree - 2016-03-25 11:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy zakończyła się już rekrutacja na analityka finansowego?
zdjecie uzytkownika
Wyzyskiwacze - 2016-03-29 09:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przeżyć za 1500 zł, pytam sie jak?
zdjecie uzytkownika
malec - 2016-03-30 11:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@meree chyba niestety tak, bo nie widziałem już nigdzie tej rekrutacji. Jest kilka innych, np. na planiste albo inżyniera jakości. Może w kwietniu pojawi się coś nowego :)
zdjecie uzytkownika
ZTR - 2016-04-12 16:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, po pierwsze w "opiniach" piszcie OPINIE!!! Na górze strony pogrubionym drukiem jest napisane "OPINIE". A te bzdety typu "organizują rekrutacje", "mają wolne stanowisko", "szukają" napiszcie sobie w mail'u do przyjaciółki. Po drugie firma rzeczywiście słabo płaci, wprost możesz się dowiedzieć, że kokosów nie będzie i bez trudu znaleźć tam można ludzi snujących się po hali z rękami w kieszeniach jakby zabłądzili. Z góry dziękuję za odpowiedzi "nie jest tak źle". Okolice 1500 zł to dla mnie dzisiaj jest słabo, chyba że kogoś ta fortuna mocno motywuje. Pozdro
zdjecie uzytkownika
zarobiony - 2016-04-13 22:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lowara to tragiczne miejsce gdzie jak w kazdym kolonialnym zakładzie, zwykły pracownik nie jest doceniany. Piszę to z poziomu kogos, kto nie pracuje na produkcji, a mimo to, ma takie odczucia.

Jesli chodzi o rozwój, to jest on zaden, szkolenia, kursy to fikcja.
Socjal mierny, opieka medyczna? Zapomnij.

Podwyzki? To w ogole jest abstrakcja. Zupelna dezinformacja, nikt nie ma jaj zeby powiedziec jaka jest sytuacja, a pieniedzy jak nie ma, tak nie ma.
Normy, wymagania, kolejne inwestycje, juz niedlugo druga czesc hali.
Szkoda, ze to wszystko nie idzie w parze z warunkami dla pracowników.
Za to biurokracja rośnie, oj taaaaak, nie widac tego moze na produkcji, ale papierologii przybywa.

Nie polecam nikomu, a wrecz odradzam to miejsca pracy, gdzie ludzie są już naprawde zmęczeni i wykorzystani. Zarówno ludziom młodym z wykształceniem, jak i bez niego.


zdjecie uzytkownika
chciwy - 2016-04-16 01:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda! strugają nam krzyż i kopia nam grób!
zdjecie uzytkownika
Grzes - 2016-04-18 05:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktos lubi wolontariat w soboty to zapraszamy, nie ma jak przyjsc za frajer w wolny dzien HURA!
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-04-23 13:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie praca w tym zakladzie jest ciezka. Duze wymagania i relatywnie niskie place. Ale dobrze wiecie ze to polski standard. Plusem jest to ze firma szkoli i podnosi kwalifikacje. Osoby ktore sie staraja maja szanse na awans. Przyklad mistrz SV czy jeden kocurek z magazynu ktory bedzie planista. Jestes mlody to tu zdobedziesz doswiadczenie. Ucz sie jezyka obcego i zmien prace za lepsza kasę. Jesli chcesz mozesz osiagnac wiele. Obiektywnie kultura w Lowarze jesr wysoka..nieraz slysze jak pracownik produkcji wyraza swoje niezadowolenie do przelozonych. Nie ma zastraszania i kumoterstwa. Nie wierzcie w to ze korporacja pozwala na lenistwo , kazdy w tej firmie tyra. Przynajmniej jest duzy nacisk na bezpieczenstwo. Jestes ambitny to osiagniesz wiele nawet w takiej firmie jak nasza. Nic nie robisz to stoisz w miejscu. Zycze spokoju...
zdjecie uzytkownika
Zdemotywowany - 2016-04-24 08:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno jest się starać i tyrać za takie pieniądze! Według mnie to jest główny problem w firmie ze nie ma motywacji bo ile bym nie za.ie.dalal to i tak zarobie tyle samo. A utrzymanie sie za 1500 zl mocno demotywuje i powoduje ze szybko nowi ludzie uciekają bo po prostu pracując w xylemie nie stać ich na życie, dlatego odchodzą za lepszymi pieniędzmi bo pracować ilesc lat za te sama stawkę się po prostu nieoplaca. Z brakiem kultury spotykam sie tylko raz przy pewnej rudej pani co drze ryja na pol hali.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-04-28 22:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie pensje to prawdziwa porażka. Jeszcze ze 20 lat i może coś się zmieni. Jesteśmy narodem pomysłowym i bardzo pracowitym.Jeszcze trochę i pensje będą musiały wzrosnąć....widać to po ludziach jakich przyjmują...już nie patrzą na nic tylko biorą co leci bo normalnych ciężko. Odnośnie rudej Pani...ma swój styl:) , mi osobiście nie przeszkadza choć chłop z nią to musi mieć niezłą musztrę...hehe
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-04-29 11:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stefan, jestem zainteresowany stanowiskiem Planisty, na prawdę jest tak krucho z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-04-30 10:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomku,
Wynagrodzenia są tajemnicą w firmie, biuro to inna bajka...pracuje tu masę ludzi z Wrocka a oni za marne grosze by nie pracowali. Tak więc aplikuj i ceń swoją pracę.
Produkujemy tu pompy....poczytaj troche ogólnie to możesz na rozmowie błyszczeć....wiesz ze rekrutujący mają nikła wiedzę....moiżesz wciskać kity :)
zdjecie uzytkownika
Paranoik - 2016-05-04 18:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomku,
Ci z Wrocka pracują za marne grosze! Skoro tam ich nie chcieli to raczej nie nadawali sie i w akcie desperacji szukali ratunku w tej mieścinie. I żądza nami te obrzydliwe śmierdzące gnijące zapchlone hieny. Jeśli chcesz być jedną z nich zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
Mik - 2016-05-05 22:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się wydaje, że jest tutaj sporo ofert do strzelina
zdjecie uzytkownika
zarobiony - 2016-05-06 23:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sobie wynegocjuesz na rozmowie to zostanie. Na podwyzki nie licz. Zreszta atmosfera nie jest za ciekawa.
zdjecie uzytkownika
desperacja - 2016-05-18 08:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak przezyc za 1500 zl ? Pytam sie jak?
zdjecie uzytkownika
wredny - 2016-05-25 09:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś lubi robić za frajer i jest uczynnym wolontariuszem to firma specjalnie jest dla niego. Najgorsza firma w jakiej pracuje nic tam nie ma. Dwie pary rękawiczek na tydzień he he nienormalni.
zdjecie uzytkownika
osksowo - 2016-06-11 14:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasne, że tak :) @Top, w końcu czas zacząć walczyć o swoje prawa i to, co się człowiekowi należy. A tym jest właśnie umowa.
zdjecie uzytkownika
Polikarp - 2016-06-13 23:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawi mnie gdzie macie ciężką robote w ksylemie ??
zdjecie uzytkownika
aka - 2016-06-15 11:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno praca cieżka, na produkcji to już można zarobić sporo kasy jako Elektromechanik Utrzymania Ruchu no i można też liczyć na dodatkowe benefity, wiec to na pewno jest na plus z tego co wiem jednak. Tylko nie wiem do kiedy będzie rekrutacja jednak.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Jej nie było
Pytania: Ich też nie bytło
zdjecie uzytkownika
pewny - 2016-06-18 21:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Polikarp - 2016-06-13 23:26:12]:
PLM
zdjecie uzytkownika
hjk - 2016-06-18 21:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aka wiadomo że taka praca jest cięzka, no ale ktoś kto sie na to godzi ma tego świadomość. Teraz widze na tapecie są następujące ogłoszenia: Operator CNC czy Elektromechanik Utrzymania Ruchu oraz Inżynier

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lowara Vogel Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lowara Vogel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert