Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lowara Vogel Polska

Pracowałeś w firmie Lowara Vogel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wp - 2010-07-16 11:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca sezonowa nie ma co liczyć na wiele na obiecanki zatrudnienie przez pośrednika najniższa krajowa to LG lepiej płaci.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2010-10-14 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam bardzo złe wspomnienia z tą firmą, nie polecam, dzieją się tam cuda wianki. Niektórzy tam cechują się bardzo dużą niekompetencją i zarozumialstwem.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2010-11-11 21:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadzieja totalna
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2010-12-13 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POŚREDNICTWO UBEZPIECZENIOWO - FINANSOWE
ZAPRASZA
Ul. Stolarska 3 / koło targowiska/ w Ziębicach
(usunięte przez administratora) Współpracujemy z MTU, COMPENSA, WARTA, HDI, HESTIA, GENERALI, LINK 4, INTER POLSKA
, AVIVA, UNIA

W ofercie posiadamy najtańsze
ubezpieczenia komunikacyjne, domów i mieszkań, NNW i na życie, w podróży zagranicznej, OC rolników.
Teraz również oferujemy kredyty gotówkowe bez BIK
zdjecie uzytkownika
ONNN - 2013-02-06 14:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile tam obecnie wyciąga na rękę starszy operator maszyn? Słyszałem, że mają być zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
opek - 2013-04-27 17:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Pensja wpływa na czas? Da się nauczyć w pracy czegoś nowego, czy taka trochę monotonia? Zdarzyło się może komuś, że miał niespodziewany wypadek i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej?
zdjecie uzytkownika
olo - 2013-12-19 00:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś może coś napisać o tej firmie? Chciałbym tam się przyjąć.
zdjecie uzytkownika
pikej - 2013-12-25 18:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez szukam informacji o lowara vogel, jak tam z traktowaniem pracownika i atmosfera wśród ludzi? Jakies fajne motywatory do pracy?
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-05-13 13:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest łatwa nikt nikogo nie goni norma ma być... Kasa jest zawsze do 10 .Masz uprawnienia na suwnicę i żurawie i jeszcze do tego na wózek widłowy to zatoniesz przyjęty n 90 %
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-05-13 20:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ekstra nie pozostaje nic innego jak zaaplikować. Jeszcze tylko pytanie o jakieś widełki płacowe ?
zdjecie uzytkownika
GA - 2014-06-29 21:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widełki płacowe kiepskie :( nie licz na ful wypas...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lowara Vogel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski