Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sad - 2014-11-03 15:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli? jaśniej rozwiń myśl
zdjecie uzytkownika
grzyb - 2014-11-03 19:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grzybowa chata i tam się to zaczęło...
zdjecie uzytkownika
pani violetta - 2014-11-05 13:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem świeżo po technikum i szukam na szybko pracy. mam już kilka propozycji. a co mógłbym robić i na jakich zasadach w topaz? warto mieć dobre porównanie dlatego chętnie was zapytam a wy chętnie odpowiecie co to za Firma, jak się tam pracuje no i czy weeekendy ma wolne? wszelkie stanowiska biurowe mile widziane
zdjecie uzytkownika
szczęscie - 2014-11-05 18:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prowokacja
zdjecie uzytkownika
kas - 2014-11-05 18:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [pani violetta - 2014-11-05 13:42:58]:
właśnie są przyjęcia do biura możesz próbować.
zdjecie uzytkownika
rada - 2014-11-06 13:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś czarnulą to masz szansę u kierownika na pewno cię weżmie.
zdjecie uzytkownika
szczescie - 2014-11-07 15:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prowokacja bez podstaw
zdjecie uzytkownika
grzyb - 2014-11-08 10:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może kierownik zaprosi swoją asystentkę na romantyczną kolację do Grzybowej chaty.Przypomną sobie jak to było rok temu.
zdjecie uzytkownika
YETY - 2014-11-08 20:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Twój potencjalny debilizm, jaki reprezentujesz sobą na tym forum od dłuższego czasu, nie obliguje tu nikogo do kontynuacji konwersacji z takimi jak ty. Masz wielki problem ze sobą, bo żyjesz w świecie fantazji i iluzji, ale to już twój problem.
zdjecie uzytkownika
ZYGA - 2014-11-08 21:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [grzyb - 2014-11-08 10:55:40]:
Włóż sobie nogi do gorącej wody będziesz miał zupę grzybową :)i uczcij tą rocznice sam ze sobą, a poczujesz, że jesteś panem swojego losu...:)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-11-09 15:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZYGA - 2014-11-08 21:56:07]:
Fajnie ,ale myślę że może mają już nowe gniazdko.
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-11-09 17:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-11-09 15:55:00]:
Ponownie dałeś dowód swojego debilizmu. Sprawdzałeś datę przydatności tego żartu? bo wszyscy mają ubaw z ciebie. Jeśli masz odwagę wypisywać na tym forum o swoich fantazjach, to miej też odwagę się pod tym podpisać - tchórzu.
zdjecie uzytkownika
SZCZĘŚCIE - 2014-11-11 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RACJA WIELKI TCHÓRZ
zdjecie uzytkownika
SZCZĘŚCIE - 2014-11-11 16:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZYSTKO co żyje i zbija tkankę tłuszczową robi się matowe bez połysku JEGO MÓZG JEST JAK PAPIER TOALETOWY
zdjecie uzytkownika
szczęscie - 2014-11-11 16:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CIEKAWE kogo jeszcze wciągnie w swoje gierki
zdjecie uzytkownika
nikita - 2014-11-11 20:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani zastępca mogła by trochę z folgować ,bo zachowuje się jak by to ona była kierownikiem. Woda sodowa bije bije jej do głowy.
zdjecie uzytkownika
SZCZĘŚCIE - 2014-11-15 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PROWOKACJA
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-11-16 11:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten hicior to chyba BUDKI SUFLERA
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-11-16 15:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skądś znam składnie tych słów więc nic nie jesteś w stanie zrobić
zdjecie uzytkownika
basiakasia - 2014-11-21 14:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pilnie szukam pracy jako sprzedawczyni lub sprzedawca. pracowałam już w kilku supermarketach i dyskątach na kasach także doświadczenie mam. jeśli ktoś z was ma już doświadczenie takie w Topaz to prosze dajcie znać czy warto tam iść do nich do pracy i czym się jako pracodawca wyróżniają od innych takich prac?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-22 16:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)



A co z tą gęsią ,dalej tak gęga?
zdjecie uzytkownika
OSA - 2014-11-22 19:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [basiakasia - 2014-11-21 14:17:52]:
Basiu Kasiu, po pierwsze dyskonty, a nie dyskąty, po drugie piszesz jako kobieta, a szukasz pracy jako facet? cyt."pilnie szukam pracy, jako sprzedawczyni lub sprzedawca" określ wreszcie swoją płeć. Od jakiegoś czasu szukasz polemiki na tym forum, ale z taką inteligencją i dramatyczną ortografią proponuję najpierw nadrobić zaległości w szkole. Sam sobie (lub sama) piszesz i odpowiadasz na swoje posty gratuluje durnego pomysłu.
zdjecie uzytkownika
gąsiorek - 2014-11-22 19:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdybym to ja miała skrzydełka jak ..... i gdyby nie ta ...... to była bym .........
zdjecie uzytkownika
uuu - 2014-11-22 20:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gąsiorek - 2014-11-22 19:31:47]:
To jest forum o pracy, a nie karaoke.
zdjecie uzytkownika
żaba - 2014-11-22 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram nie ma sensu wchodzić w dyskusję z pustakiem, który nic w życiu nigdy nie osiągnął i raczej nie osiągnie. Potrafi, tylko nieudolnie pisać na tym forum, bo to jest jego/jej jedyne zajęcie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x