Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fakt - 2014-09-14 01:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misia - 2014-09-13 18:04:21]:
..ale składnia widać ledwo zawodówa...
zdjecie uzytkownika
dr.Miodek - 2014-09-14 01:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fakt - 2014-09-14 01:45:32]:
po słowie składnia należy użyć przecinka, bo zaczynamy nową myśl, więc może kogoś pouczać należy zjeść miodu
zdjecie uzytkownika
smiech - 2014-09-14 10:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahawwidzę, że tu pełno polonistów :) tylko poprawiają, albo się nas miewają :D może powinni wziąć się za udzielanie korepetycji. Myślę, że jest to bardziej opłacalne niż pisanie postów na forum bo za to kasy chyba nie macie ? :D
zdjecie uzytkownika
zona - 2014-09-14 10:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kobieto nawet mnie nie znasz, co wyczerpały się plotki o pracownikach? to teraz trzeba pisać na członków ich rodzin? nie bawi mnie pisanie na forum, "to nie mój cyrk i nie moje małpy" ,a twoja wyobraźnia plasuje się na poziomie dziecka.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-09-14 11:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie ty kobieto robisz te plotki ,mało ci goworka to jeszcze esemesy zaczęłaś pisać jak chcesz ze mną porozmawiać to pojadę do twojej szkoły i chętnie z tobą porozmawiam nie musisz pisać esemesów .
zdjecie uzytkownika
zona - 2014-09-14 13:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jola - 2014-09-14 11:59:40]:
Nie zniżam się do twojego poziomu.
zdjecie uzytkownika
baby - 2014-09-15 08:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zwracajcie uwagi na wpisy pani joli ona zawsze była konfliktowa osoba,nie ma osoby w Topazie z którą by nie miała do czynienia.zresztą w każdej pracy jakaś czarna owca się znajdzie!Zamiast zając się praca to stała miedzy polkami i słuchała o czym rozmawiają w biurze.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-09-15 09:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baby - 2014-09-15 08:12:43]:
Dlaczego się nie podpisałaś jak taka mądra jesteś ,brak ci odwagi ?
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-09-15 09:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zawsze Jola donosila wszystko do biura co by sie nie stalo to leciala zaraz do bylego kierownika.zdarzalo sie ze przychodziła do pracy wczesniej nim jeszcze przyszla jej zmiana i siedziala w biurze za zamknietymi drzwiami
zdjecie uzytkownika
Batman - 2014-09-15 10:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się czyta te wpisy, to widać ze słusznie kierownictwo postąpiło zwalniając te osoby ,bo w ten sposób pokazują poprzez wpisy ich wartość jaką szkodę mogły by wyrządzić pracując dalej. Zanim napiszesz zrób sobie rachunek sumienia, kim jesteś i czy ile osób zostało skrzywdzone przez ciebie.
zdjecie uzytkownika
uuu. - 2014-09-16 12:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co robili w tym biurze?
zdjecie uzytkownika
alala - 2014-09-16 14:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wytłumaczyć fakt - po wstąpieniu KRETA do biura zaczęły się problemy, zwolnienia, kłótnie itd. ? Wcześniej było jakoś wszystko ok, a po wejściu tej osoby na drabine wszystko zaczęło się sypać.... Nie wydaje się Wam to dziwne? Teraz nagle wszystko przez p. Jole, a może to jednak przez p. Anetę, która zaczęłą pisać swój własny scenariusz za drzwiami sklepowymi Topazu, i zaczęła go wdrażać i wszystko komplikować. PODSUMOWUJĄC : OD MOMENTU WEJŚCIA P. SZADKOWSIEJ DO BIURA WSZYSTKO W TOPAZIE W BIAŁOBRZEGACH SIĘ ZEPSUŁO KONIEC I KROPKA.
zdjecie uzytkownika
fakt - 2014-09-16 15:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alala - 2014-09-16 14:09:05]:
Zgadzam się w 100% .
zdjecie uzytkownika
uuu. - 2014-09-16 15:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bzdura nareszcie zapanował tam spokój i porządek POCIĄG RUSZYŁ CAŁĄ PARĄ wielki ukłon i szacunek dla pracowników biura nie każdego jest stać podjąć walkę ze złem które tam panowało dominowane dobrze wiecie przez kogo
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-09-16 16:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszne że zapanował porządek i spokój heh a szacunek był ale kiedyś......pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Batman - 2014-09-16 17:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Jolu niech się Pani pogodzi z tym ze nie ma miejsca dla takich pracowników w szeregach tej firm. Więc trzeba zabrać zabawki z tej piaskownicy i iść do innej robić własny folwark i zamieszanie. Jest Pani w tej dziedzinie mistrzynią olimpijska. Jest to bełkot co wypisuje Pani. Martwię się o Panią bo z takim nastawieniem wyląduje Pani w Krychnowicach.
zdjecie uzytkownika
kora - 2014-09-16 20:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie p.Joli spokój czy to biuro kiedyś zmądrzeje ???????wątpliwa sprawa zero kultury ......powodzenia
zdjecie uzytkownika
baby - 2014-09-16 20:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani jola jak zawsze ma duzo do powiedzenia!trzeba umiec szanowac ludzi pracujacych w biurze to i ci ludzie beda szanowali pania a jak sie ma morde jak lej po babie to ponosi sie tego konsekwencje:)
zdjecie uzytkownika
luk - 2014-09-18 13:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oh te romanse
zdjecie uzytkownika
cukierek - 2014-09-20 16:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku,co wypisujecie...jak sie zachowywujecie..znam Jole i wiem ze to dobry czlowiek,jak mozecie tak pisac..Jola ma dobre serce i pomaga innym,przekonalam sie to na wlasnym zyciu,jak mozna byc takim podlym...to wszystko obruci sie wam przeciwko...
zdjecie uzytkownika
nelcia - 2014-09-20 22:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą bzdury o Joli bo Jola powiedziała całą prawdę jak jest ....co zaprzeczycie?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-09-21 04:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mówiła prawdę i to ich bolało,woleli wrednych co w oczy sprzyjają a po za plecami obgadują.
zdjecie uzytkownika
huhuhu - 2014-09-21 13:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc takie bzdury o Joli powinni spalać się ze wstydy, pracowali z nią wiedza jakim był pracownikiem i jak się angażowała w prace która wykonywała i polecenia które musiała wykonać przez biuro ,nie chodzi także Jole każdy prawnik wkładał w ten sklep dużo pracy i za angażowania. A teraz będą wypisywać bzdury i oczerniać ludzi, śmieszni jesteście co wam z tego przyjdzie nic, wy tam siedzicie i dusicie się ta sztuczna atmosfera i wymyślacie bzdury. Za interesujecie się kretem ( tak podobnież mówicie o osobie z biura) bo niby tam pracuje a opinie kiepska wam wyrabia jeżeli chodzi o pracowników i kadrę biurowa. .
zdjecie uzytkownika
sowa - 2014-09-21 17:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro nie ma honoru jeśli tak pisze o byłym pracowniku.....
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-09-22 20:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój Anetce bo to dobra koleżanka i dobrze wywiązuje się z obowiązków , też zostałam zwolniona i nie wypisuję różnych rzeczy.Tak już jest jak pracuje się w dużej grupie,komuś się nie spodobasz i już .Takie życie.Wszystko się dzieje w jakimś celu.Nie zazdrość.Sprawiedliwość przyjdzie sama.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x