Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-02-22 10:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie żadna " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; tylko wódz ze swoją ekipą podszywa się co i rusz pod inny nick by oczerniać tak byłych jak i obecnych pracowników by skłócić ich ze sobą i mieć na kim sobie poużywać. Wybiela się wypisując sam o sobie jaka to zgrana ekipa i miła atmosfera panuje w tym sklepie.
A wyjaśniać kto wypisuje niech najpierw zacznie od siebie!
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-23 13:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto czynił ZŁO nazwę to ogólnikowo wcześniej czy pużniej sam miał będzie tym samym zapłacone od życia losu przeznaczenia jest to zapisywane od 314r to od was zależy w jaki sposób przebrniecie ten okres czy też czas kiedy zapłata nadejdzie lepiej podać sobie rękę na zgodę
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-27 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo DZIEŃ KOBIET
zdjecie uzytkownika
LOK - 2015-02-27 19:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nie zasługujecie na kwiatka od kierownika chyba że pokrzywa .
zdjecie uzytkownika
mool - 2015-02-27 20:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Komunistyczne święto, kobietą się jest, a nie bywa raz do roku
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-28 12:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie każdy ma tylko jedną kobietę będą koszty
zdjecie uzytkownika
a ja - 2015-02-28 21:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula - 2015-02-28 12:21:01]:
No własnie Ulu zależy, czy ktoś ma jeszcze oprócz żony córki czy też synów oto jest pytanie .ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ ALBO WOGÓLE JAK MASZ PROBLEM TO ZGŁOŚ SIĘ DO SPECJALISTY I TO PRYWATNIE BĘDZIE SZYBCIEJ MOŻE CI POMOGĄ PAJACU
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-03-02 10:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ach to były czasy
zdjecie uzytkownika
a ja - 2015-03-03 17:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami warto ....... a co tam
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-03-06 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czym się różni kobieta pracująca w biurze w spodniach od tej samej tyle że w sukience CZASEM DOSTĘPU
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-03-10 23:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
co za ludzie tam u was pracują, ja pracuję w topazie w innym mieście ale takich niedorzecznych wpisów jeszcze nie widziałem nigdzie. Współczuję kierownictwu że musi pracować z takimi dziwnymi ludzmi. Wy tylko plujecie jadem, zamiast przyjść przepracować jak każdy normalny człowiek swoje 8 godzin i zająć się własnym życiem, chyba że nie macie tam w Białobrzegach swojego życia oprócz topaza...
zdjecie uzytkownika
......... - 2015-03-11 12:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2015-03-10 23:00:56]:
współczuj tym oszukanym znieważonym i sponiewieranym nie znasz sprawy a osądzasz
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-03-12 13:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki mądry to niech poczyta ŚWIAT MĘŻCZYZN i pierzaste i dopiero niech osądza
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-17 12:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa a niby kto z kim ma romansowac
zdjecie uzytkownika
.......... - 2015-03-18 16:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ciebie już dawno nie ma no ale w maju czerwona róża by się przydała
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-20 17:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co tu chodzi?
zdjecie uzytkownika
lalka - 2015-04-26 16:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo radości miłości i nowych romansów wam życzę WIOSNA
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-05-01 16:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy na 4 maja będzie szykowana koperta dla pani zastępcy,czy może coś wystrzałowego sobie zażyczyła.
zdjecie uzytkownika
kosa - 2015-05-03 15:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwał się ten co nielubi COŚ wystrzałowego PAJAC
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-05-03 19:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może peruczka by się przydała.
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-05-03 21:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zażyczyła sobie odkurzacz tak jak były kierowniczek, który już z resztą tam nie pracuje ale za to szefunio ma czym sprzątać brudy w swoim domku!!!!!
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-05-09 22:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brudy???????
zdjecie uzytkownika
ZUP - 2015-06-06 16:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokój długo wyczekiwana chwila nadeszła
zdjecie uzytkownika
Pytacz - 2015-06-09 16:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie mam jak z pracą w Topazie na magazynie? ile płaca, czy jest możliwość awansu, nadgodzin ? Jaka atmosfera w pracy ?
Zależy mi na opinii
zdjecie uzytkownika
Czatyp - 2015-06-11 12:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten pytacz to wiadmo kto nasz byly PAJAC
zdjecie uzytkownika
......... - 2015-06-11 12:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAMIĘTA..
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-06-11 23:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
miałeś chamie złoty róg miałeś chamie czapkę z piór K.B
zdjecie uzytkownika
as - 2015-06-13 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja już dawno
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-06-19 20:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie cham to Menel...
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-06-22 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie Lis
zdjecie uzytkownika
lll - 2015-06-30 22:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać wszyscy mocno negatywnie są nastawieni na firmę TOPAZ. Z opowieści moich znajomych nie dziwię się zbyt bardzo skoro warunki jakie oferują są tak przeciętne, że normalnemu człowiekowi zwykle nie starcza nawet na zrobienie przeciętnych zakupów nie mówiąc o opłaceniu czynszu czy rachunków eksploatacyjnych.
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-07-06 15:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Topazie w Białobrzegach jedna z kasjerek( A.B.)jest beszczelna do tego stopnia,że swoje prywatne sprawy załatwia podczas pracy- obrażając klientkę.Jest to karygodne jak na coś takiego pozwala kierownictwo tej placówki.
zdjecie uzytkownika
SB - 2015-07-06 19:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszy to długo śmierdzi i kto tu jest bezszczelny
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-07-07 12:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti - 2015-07-06 15:40:26]:
Tolerancja bałwanie a nie ploty
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-07-12 12:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti - 2015-07-06 15:40:26]:
chcesz zabłysnąć ?? nie w ten sposób frajerze
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-07-18 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha ha - 2015-05-03 19:41:52]:
peruczka czemu nie natomiast tobie z całą pewnością zasypka do stóp proponuje szczegółowo zapoznać się z instrukcją użytkowania to do stóp pamiętaj do stóp .Wiadomo Lis fiołkami nie pachniał ale jego nogi .......... lepiej to przemilczę
zdjecie uzytkownika
animals - 2015-07-18 16:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto pisze takie bzdury??????????? JAKI TO LIS???????????????? skoro KITE zgubił w kurniku
między GĘSIAMI przecież sam tak ich NAZYWAŁ to KUNDEL jakiś mieszaniec z MRÓWKOJADEM w dodatku cuchnie potem octem alkoholowym a NOGI???????????? o tym lepiej nie wspominać
zdjecie uzytkownika
ren - 2015-07-18 20:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kogo? jak piszesz to konkrety padalcu
zdjecie uzytkownika
czteronogi - 2015-07-31 18:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ciebie pragnę żyć dla ciebie KRAŚĆ dla ciebie sprzedałbym duszę swą duszę czarną duszę złą
zdjecie uzytkownika
trójnóg - 2015-07-31 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czteronogi - 2015-07-31 18:06:42]:
a dla kogo? czyżby dla mnie...
zdjecie uzytkownika
as - 2015-08-01 15:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trójnóg - 2015-07-31 19:10:54]:
no tak przecież jesteś naznaczony
zdjecie uzytkownika
WOW - 2015-08-01 15:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma.
zdjecie uzytkownika
kazia - 2015-08-01 20:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zwykle wypiłeś za dużo skoro się powtarzasz ,,,, prośba ,,,,,umyj nogi
zdjecie uzytkownika
hanka mostowiak - 2015-08-14 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haniu po szkole policealnej możesz najwyżej stać przy drodze....na nic cię więcej nie stać, asystentka musi mieć w głowie i na papierze mgr a ty zero totalne pozdrawiam ćpunie rw
zdjecie uzytkownika
Komisarz Plas - 2015-08-19 12:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Egona Olsena pozdrawiam cię złodzieju z małego miasteczka
zdjecie uzytkownika
Komisarz Plas - 2015-08-21 18:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanka mostowiak - 2015-08-14 22:19:09]:
No i co RYSIU w Centki bez ogona mam Cię
zdjecie uzytkownika
ona sędzia - 2015-08-21 22:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wpisy dodane 21.08.15 są nieprawdziwe i zmyślone jeśli ktoś się poczuł urażony z góry przepraszam
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-08-25 00:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze za duzo to tutaj sie nie dowiadzialam na temat pracy w P.H.U. TOPAZ. a mam pytanie bo wiem ze aktualnie poszukuja na stanowisko Przedstawiciel handlowy oraz kierownik sklepu. ja osobiscie chce sie dostac na przedstawiciela ale czy ktos mi jest w stanie napisac ile tam mozna zarobic? z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
sean - 2016-01-20 20:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet dobrze można zarobić, jak wdrożysz się do pracy nie będziesz miał problemu z wyrabianiem miesięcznych planów, a teraz szukają też kupca w siedlcach do pracy
zdjecie uzytkownika
dkz - 2016-02-02 13:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sean a gdzie to ogłoszenie widziałeś bo mam wrażenie że już chętnego znaleźli. TOPAZ to spory przedstawiciel sieci handlowych na mazowszu, ale to zwykle w mniejszych miastach mają większe szanse rozwoju

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert