Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-02-21 20:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lll - 2015-02-21 20:42:43]:
debilka? puszczają ci nerwy może lekarz ci pomoże zresztą tobie nikt nie jest w stanie pomóc marne życie masz współczuję a poza tym kto dokłada ci do wacików bo do tortu na 18-kę córki mąż ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-02-21 20:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobber czkawki dostał..
zdjecie uzytkownika
sala - 2015-02-21 21:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może psychologa powinnyście mieć w topazie,żeby porozmawiać z nim o swoich problemach a nie siedzieć na goworku i wypisywać głupoty i ludzi oczerniać,może by wam trochę ulżyło trzeba to zgłosić do pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-02-21 21:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czkawką to wam się odbija,nuda w waszym marnym życiu. Psycholog dla was to za mało psychiatra pewnie też nic nie pomoże. Ciekawe kto tu siedzi i wypisuje brednie? nie trudno się domyślić ...bezrobocie państwo z ławeczki białobrzeskiej bez pasji, celu w życiu i własnego życia.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-21 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Słyszałam, że co nie którzy chcą wrócić na stare śmieci ale osoba która je pociągnęła za sobą (która nadal miesza i prowokuje te wpisy na tym forum) ludzie obudźcie się!!! gdzie wam było lepiej niż w Topazie, wiem bo sama pluje sobie teraz w brodę pozdrawiam K M
zdjecie uzytkownika
BBB - 2015-02-21 22:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja pracuję już kilka lat i sobie chwalę. stablina firma o dobrej pozycji. grunt to robić swoje i wywiązywać się ze swoich obowiązków - jak wszedzie. a do tego pracują tam w wiekszosci młodzi, zaangazowani ludzie. dobra atmosfera.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-02-21 23:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lll - 2015-02-21 20:42:43]:
Prostackie i płytkie są twoje wpisy , ale ciebie tylko na tyle stać, zresztą jak zawsze. Powodzenia w dalszym oczernianiu ludzi na tym forum poużywaj sobie jeszcze, bo to twoje jedyne zajęcie i hobby jakie masz w tym swoim marnym życiu...
zdjecie uzytkownika
zas - 2015-02-22 00:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ona myśli że ma koleżanki z pracy ale naiwna zresztą jak zawsze ciekawe kto jej tankuje...rzęcha
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-02-22 09:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszą brednie ,że niby to któraś z dziewczyn co już nie pracuje w Topazie wypisuje to wszystko na goworku.Jest jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która pracuje w Topazie i robi zamieszanie ma problem do kierownika to tu może się wyżyć i tak pójdzie to na te osoby co już nie pracują ,powinien kierownik zrobić z takimi osobami porządek. W ogóle ta strona nie powinna istnieć.Niedługo się wszystko wyjaśni.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-02-22 10:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To nie żadna " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; tylko wódz ze swoją ekipą podszywa się co i rusz pod inny nick by oczerniać tak byłych jak i obecnych pracowników by skłócić ich ze sobą i mieć na kim sobie poużywać. Wybiela się wypisując sam o sobie jaka to zgrana ekipa i miła atmosfera panuje w tym sklepie.
A wyjaśniać kto wypisuje niech najpierw zacznie od siebie!
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-23 13:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto czynił ZŁO nazwę to ogólnikowo wcześniej czy pużniej sam miał będzie tym samym zapłacone od życia losu przeznaczenia jest to zapisywane od 314r to od was zależy w jaki sposób przebrniecie ten okres czy też czas kiedy zapłata nadejdzie lepiej podać sobie rękę na zgodę
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-27 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo DZIEŃ KOBIET
zdjecie uzytkownika
LOK - 2015-02-27 19:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie zasługujecie na kwiatka od kierownika chyba że pokrzywa .
zdjecie uzytkownika
mool - 2015-02-27 20:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komunistyczne święto, kobietą się jest, a nie bywa raz do roku
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-28 12:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie każdy ma tylko jedną kobietę będą koszty
zdjecie uzytkownika
a ja - 2015-02-28 21:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula - 2015-02-28 12:21:01]:
No własnie Ulu zależy, czy ktoś ma jeszcze oprócz żony córki czy też synów oto jest pytanie .ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ ALBO WOGÓLE JAK MASZ PROBLEM TO ZGŁOŚ SIĘ DO SPECJALISTY I TO PRYWATNIE BĘDZIE SZYBCIEJ MOŻE CI POMOGĄ PAJACU
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-03-02 10:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ach to były czasy
zdjecie uzytkownika
a ja - 2015-03-03 17:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami warto ....... a co tam
zdjecie uzytkownika
sara - 2015-03-06 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czym się różni kobieta pracująca w biurze w spodniach od tej samej tyle że w sukience CZASEM DOSTĘPU
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-03-10 23:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za ludzie tam u was pracują, ja pracuję w topazie w innym mieście ale takich niedorzecznych wpisów jeszcze nie widziałem nigdzie. Współczuję kierownictwu że musi pracować z takimi dziwnymi ludzmi. Wy tylko plujecie jadem, zamiast przyjść przepracować jak każdy normalny człowiek swoje 8 godzin i zająć się własnym życiem, chyba że nie macie tam w Białobrzegach swojego życia oprócz topaza...
zdjecie uzytkownika
......... - 2015-03-11 12:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2015-03-10 23:00:56]:
współczuj tym oszukanym znieważonym i sponiewieranym nie znasz sprawy a osądzasz
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-03-12 13:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki mądry to niech poczyta ŚWIAT MĘŻCZYZN i pierzaste i dopiero niech osądza
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-17 12:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa a niby kto z kim ma romansowac
zdjecie uzytkownika
.......... - 2015-03-18 16:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ciebie już dawno nie ma no ale w maju czerwona róża by się przydała
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-20 17:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a o co tu chodzi?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U. TOPAZ?
Zadaj pytanie