Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pytacz - 2015-06-09 16:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie mam jak z pracą w Topazie na magazynie? ile płaca, czy jest możliwość awansu, nadgodzin ? Jaka atmosfera w pracy ?
Zależy mi na opinii
zdjecie uzytkownika
Czatyp - 2015-06-11 12:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ten pytacz to wiadmo kto nasz byly PAJAC
zdjecie uzytkownika
......... - 2015-06-11 12:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PAMIĘTA..
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-06-11 23:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
miałeś chamie złoty róg miałeś chamie czapkę z piór K.B
zdjecie uzytkownika
as - 2015-06-13 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja już dawno
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-06-19 20:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie cham to Menel...
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-06-22 12:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie Lis
zdjecie uzytkownika
lll - 2015-06-30 22:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać wszyscy mocno negatywnie są nastawieni na firmę TOPAZ. Z opowieści moich znajomych nie dziwię się zbyt bardzo skoro warunki jakie oferują są tak przeciętne, że normalnemu człowiekowi zwykle nie starcza nawet na zrobienie przeciętnych zakupów nie mówiąc o opłaceniu czynszu czy rachunków eksploatacyjnych.
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-07-06 15:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Topazie w Białobrzegach jedna z kasjerek( A.B.)jest beszczelna do tego stopnia,że swoje prywatne sprawy załatwia podczas pracy- obrażając klientkę.Jest to karygodne jak na coś takiego pozwala kierownictwo tej placówki.
zdjecie uzytkownika
SB - 2015-07-06 19:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ruszy to długo śmierdzi i kto tu jest bezszczelny
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-07-07 12:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti - 2015-07-06 15:40:26]:
Tolerancja bałwanie a nie ploty
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-07-12 12:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beti - 2015-07-06 15:40:26]:
chcesz zabłysnąć ?? nie w ten sposób frajerze
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2015-07-18 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha ha - 2015-05-03 19:41:52]:
peruczka czemu nie natomiast tobie z całą pewnością zasypka do stóp proponuje szczegółowo zapoznać się z instrukcją użytkowania to do stóp pamiętaj do stóp .Wiadomo Lis fiołkami nie pachniał ale jego nogi .......... lepiej to przemilczę
zdjecie uzytkownika
animals - 2015-07-18 16:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto pisze takie bzdury??????????? JAKI TO LIS???????????????? skoro KITE zgubił w kurniku
między GĘSIAMI przecież sam tak ich NAZYWAŁ to KUNDEL jakiś mieszaniec z MRÓWKOJADEM w dodatku cuchnie potem octem alkoholowym a NOGI???????????? o tym lepiej nie wspominać
zdjecie uzytkownika
ren - 2015-07-18 20:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kogo? jak piszesz to konkrety padalcu
zdjecie uzytkownika
czteronogi - 2015-07-31 18:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ciebie pragnę żyć dla ciebie KRAŚĆ dla ciebie sprzedałbym duszę swą duszę czarną duszę złą
zdjecie uzytkownika
trójnóg - 2015-07-31 19:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czteronogi - 2015-07-31 18:06:42]:
a dla kogo? czyżby dla mnie...
zdjecie uzytkownika
as - 2015-08-01 15:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trójnóg - 2015-07-31 19:10:54]:
no tak przecież jesteś naznaczony
zdjecie uzytkownika
WOW - 2015-08-01 15:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-01 20:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
kazia - 2015-08-01 20:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zwykle wypiłeś za dużo skoro się powtarzasz ,,,, prośba ,,,,,umyj nogi
zdjecie uzytkownika
hanka mostowiak - 2015-08-14 22:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haniu po szkole policealnej możesz najwyżej stać przy drodze....na nic cię więcej nie stać, asystentka musi mieć w głowie i na papierze mgr a ty zero totalne pozdrawiam ćpunie rw
zdjecie uzytkownika
Komisarz Plas - 2015-08-19 12:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Egona Olsena pozdrawiam cię złodzieju z małego miasteczka
zdjecie uzytkownika
Komisarz Plas - 2015-08-21 18:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanka mostowiak - 2015-08-14 22:19:09]:
No i co RYSIU w Centki bez ogona mam Cię
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-21 22:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
ona sędzia - 2015-08-21 22:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpisy dodane 21.08.15 są nieprawdziwe i zmyślone jeśli ktoś się poczuł urażony z góry przepraszam
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-08-25 00:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem szczerze za duzo to tutaj sie nie dowiadzialam na temat pracy w P.H.U. TOPAZ. a mam pytanie bo wiem ze aktualnie poszukuja na stanowisko Przedstawiciel handlowy oraz kierownik sklepu. ja osobiscie chce sie dostac na przedstawiciela ale czy ktos mi jest w stanie napisac ile tam mozna zarobic? z gory dzieki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U. TOPAZ?
Zadaj pytanie
alert