Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
oli - 2014-09-15 09:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To zawsze Jola donosila wszystko do biura co by sie nie stalo to leciala zaraz do bylego kierownika.zdarzalo sie ze przychodziła do pracy wczesniej nim jeszcze przyszla jej zmiana i siedziala w biurze za zamknietymi drzwiami
zdjecie uzytkownika
Batman - 2014-09-15 10:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak się czyta te wpisy, to widać ze słusznie kierownictwo postąpiło zwalniając te osoby ,bo w ten sposób pokazują poprzez wpisy ich wartość jaką szkodę mogły by wyrządzić pracując dalej. Zanim napiszesz zrób sobie rachunek sumienia, kim jesteś i czy ile osób zostało skrzywdzone przez ciebie.
zdjecie uzytkownika
uuu. - 2014-09-16 12:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co robili w tym biurze?
zdjecie uzytkownika
alala - 2014-09-16 14:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak wytłumaczyć fakt - po wstąpieniu KRETA do biura zaczęły się problemy, zwolnienia, kłótnie itd. ? Wcześniej było jakoś wszystko ok, a po wejściu tej osoby na drabine wszystko zaczęło się sypać.... Nie wydaje się Wam to dziwne? Teraz nagle wszystko przez p. Jole, a może to jednak przez p. Anetę, która zaczęłą pisać swój własny scenariusz za drzwiami sklepowymi Topazu, i zaczęła go wdrażać i wszystko komplikować. PODSUMOWUJĄC : OD MOMENTU WEJŚCIA P. SZADKOWSIEJ DO BIURA WSZYSTKO W TOPAZIE W BIAŁOBRZEGACH SIĘ ZEPSUŁO KONIEC I KROPKA.
zdjecie uzytkownika
fakt - 2014-09-16 15:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [alala - 2014-09-16 14:09:05]:
Zgadzam się w 100% .
zdjecie uzytkownika
uuu. - 2014-09-16 15:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bzdura nareszcie zapanował tam spokój i porządek POCIĄG RUSZYŁ CAŁĄ PARĄ wielki ukłon i szacunek dla pracowników biura nie każdego jest stać podjąć walkę ze złem które tam panowało dominowane dobrze wiecie przez kogo
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-09-16 16:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszne że zapanował porządek i spokój heh a szacunek był ale kiedyś......pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Batman - 2014-09-16 17:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pani Jolu niech się Pani pogodzi z tym ze nie ma miejsca dla takich pracowników w szeregach tej firm. Więc trzeba zabrać zabawki z tej piaskownicy i iść do innej robić własny folwark i zamieszanie. Jest Pani w tej dziedzinie mistrzynią olimpijska. Jest to bełkot co wypisuje Pani. Martwię się o Panią bo z takim nastawieniem wyląduje Pani w Krychnowicach.
zdjecie uzytkownika
kora - 2014-09-16 20:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie p.Joli spokój czy to biuro kiedyś zmądrzeje ???????wątpliwa sprawa zero kultury ......powodzenia
zdjecie uzytkownika
baby - 2014-09-16 20:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani jola jak zawsze ma duzo do powiedzenia!trzeba umiec szanowac ludzi pracujacych w biurze to i ci ludzie beda szanowali pania a jak sie ma morde jak lej po babie to ponosi sie tego konsekwencje:)
zdjecie uzytkownika
luk - 2014-09-18 13:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oh te romanse
zdjecie uzytkownika
cukierek - 2014-09-20 16:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku,co wypisujecie...jak sie zachowywujecie..znam Jole i wiem ze to dobry czlowiek,jak mozecie tak pisac..Jola ma dobre serce i pomaga innym,przekonalam sie to na wlasnym zyciu,jak mozna byc takim podlym...to wszystko obruci sie wam przeciwko...
zdjecie uzytkownika
nelcia - 2014-09-20 22:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszą bzdury o Joli bo Jola powiedziała całą prawdę jak jest ....co zaprzeczycie?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2014-09-21 04:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze mówiła prawdę i to ich bolało,woleli wrednych co w oczy sprzyjają a po za plecami obgadują.
zdjecie uzytkownika
huhuhu - 2014-09-21 13:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisząc takie bzdury o Joli powinni spalać się ze wstydy, pracowali z nią wiedza jakim był pracownikiem i jak się angażowała w prace która wykonywała i polecenia które musiała wykonać przez biuro ,nie chodzi także Jole każdy prawnik wkładał w ten sklep dużo pracy i za angażowania. A teraz będą wypisywać bzdury i oczerniać ludzi, śmieszni jesteście co wam z tego przyjdzie nic, wy tam siedzicie i dusicie się ta sztuczna atmosfera i wymyślacie bzdury. Za interesujecie się kretem ( tak podobnież mówicie o osobie z biura) bo niby tam pracuje a opinie kiepska wam wyrabia jeżeli chodzi o pracowników i kadrę biurowa. .
zdjecie uzytkownika
sowa - 2014-09-21 17:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro nie ma honoru jeśli tak pisze o byłym pracowniku.....
zdjecie uzytkownika
kotek - 2014-09-22 20:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dajcie spokój Anetce bo to dobra koleżanka i dobrze wywiązuje się z obowiązków , też zostałam zwolniona i nie wypisuję różnych rzeczy.Tak już jest jak pracuje się w dużej grupie,komuś się nie spodobasz i już .Takie życie.Wszystko się dzieje w jakimś celu.Nie zazdrość.Sprawiedliwość przyjdzie sama.
zdjecie uzytkownika
laik - 2014-09-27 18:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kotek - 2014-09-22 20:20:47]:
Taaaaaaaaaaaa biedactwo, aż żal......
zdjecie uzytkownika
zak - 2014-09-28 13:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Batman - 2014-09-16 17:53:39]:
Wszyscy wiemy czyje to słowa (zabrać zabawki z tej piaskownicy) kierownikowi się nudzi więc pisze na goworku chory łeb.
zdjecie uzytkownika
Batman - 2014-09-28 13:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama praca nie jest taka zła.
Firma za to owszem, szału nie robi.
Ale pokażcie mi firmę, która w tej chwili robi szał...
Za to moja ekipa z Topaza do końca życia zostanie w mojej pamięci - tylko w pozytywnym znaczeniu, ale to tylko maleńka część firmy.
A firmę tworzą ludzie, szkoda że tam za biurkami inni ludzie nie siedzą, może byłoby inaczej.
Ale powtórzę się - nigdzie teraz kolorowo nie jest.
Dobre czasy handlu się skończyły.
zdjecie uzytkownika
szasza - 2014-09-28 20:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo że romans w pracy z kierownikiem może stać się powodem licznych plotek, a przede wszystkim podejrzeń. Taki biurowy romans z kierownikiem obniża szacunek do ciebie w oczach pozostałych pracowników w firmie.
zdjecie uzytkownika
luki - 2014-09-29 13:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I KTO TO PISZE ?????
zdjecie uzytkownika
bakmen - 2014-09-29 16:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Romans to był w biurze ale za poprzedniego kierownika który stworzył sobie własną piaskownice z lalkami. Teraz obecny kierownik jest najlepszy z najlepszych. I nikt nie jest mu wstanie podskoczy.
zdjecie uzytkownika
uuuu - 2014-09-29 19:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Z KIM???
zdjecie uzytkownika
OOO - 2014-09-30 11:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bakmen - 2014-09-29 16:39:20]:
Z kąt ty człowieku bierzesz te swoje głupoty,nie potrzeba wymyślać takich bajek . Można spytać każdego pracownika z dłuższym stażem pracy to wszyscy wiedzą o K.B.i A.Sz.Musielibyście wymienić resztę starych pracowników na nowych ,żeby nikt nie wiedział o tym co było.Wszyscy się śmieją z tego że odwracacie kota ogonem,NIE COFNIECIE CZASU STAŁO SIĘ I KONIEC.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x