Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lala - 2014-07-17 22:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ubiór bardzo często świadczy o charakterze osoby. Od tego jak się ubiera dana osoba zależy jak postrzegają ją inni. Pamiętać należy aby nie eksponować zbytnio swojej kobiecości. Dekolt w pracy powinien być zasłonięty, a spódnica zasłaniać kolana. Nadmierne eksponowane swoich wdzięki sprawi, że dana osoba jest postrzegana jako osoba nie kompetentna, która stara się manipulować swoim wyglądem.
zdjecie uzytkownika
tobi - 2014-07-21 20:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie pani asystentka chyba przesadza,ale pan kierownik jest zachwycony.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-21 21:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzacie? Poprostu pani asystentka pokazala wam w jaki sposob robi sie kariere... I nie chodzi tu o to by byc dobrym w ciagnieciu paleciaka.... :-)
zdjecie uzytkownika
smutna - 2014-07-21 21:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy przejzec cv pani asystentki i porozmawiac z bylymi wspolpracownikami by wiedziec ze ma wprawe w 'takim awansowniu'
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-07-21 21:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smutna - 2014-07-21 21:28:04]:
Zgadza sie, to nie pierwszy taki awans w karierze naszej pupilki.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-21 22:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-07-21 21:13:43]:
Żenujące jest to co piszesz, kolejne bezpodstawne pomówienie wynikające z chorej zazdrości i braku zdrowego rozsądku.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-21 23:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moglabym podac nazwiska bylych kolezanek pani asystentaki ktore wiedza to i owo o jej przedzlosci ale po co szarpać niewinnych ludzi. To małe miasteczko kto chce i tak sie dowie wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
Reksio - 2014-07-21 23:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wiedzą tylko teraz śmieją się pod nosem
zdjecie uzytkownika
luśka - 2014-07-22 08:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ZŁOŚĆ... i chora ZAZDROŚĆ... przez was przemawia,że w ten sposób oczerniacie niewinnych ludzi,ale wiadomo skąd to się bierze... KAŻDY MIERZY INNYCH SWOJĄ MIARĄ I SĄDZI WEDŁUG SIEBIE... Wypowiadają się tu nieliczni... Ci,którzy nie mogą pogodzić się z tym,że ich nie ma... Teraz pracuje się lepiej, atmosfera się oczyściła...nie ma chamstwa... wulgaryzmów... plotek i wyzwisk... Nam jest dobrze, zapanowała cisza i spokój jaki powinien być już od dawna :))
zdjecie uzytkownika
Dobra Rada - 2014-07-22 09:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-07-21 21:13:43]:
Zgodnie z art. 212 § 1 Kodeksu karnego „kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku”. Innym przestępstwem, jakiego można się dopuścić, wyrażając o kimś opinię, jest znieważenie określone w art. 216 k.k. - znieważenie może być uznane skierowanie do kogoś słów powszechnie uznanych za obraźliwe, wulgarne, mających na celu ośmieszenie lub skompromitowanie danej osoby.Jeżeli osoba dopuści się pomówienia za pomocą środków masowego komunikowania można dochodzić dochodzić sprawiedliwości również w procesie cywilnym, art. 212.
zdjecie uzytkownika
ŻENADA - 2014-07-22 11:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dobra Rada - 2014-07-22 09:05:23]:
TY DOBRA RADA - a jak zastepczyni kierownika do swoich pracowników się odzywa? "Zaraz zasadze Ci kopa...' dalej nie bede cytowac to co? ONA MOŻE??? HAHA SMIESZNI ZNOWU JESTEŚCIE xD Nie poniżajcie się i już lepiej nic kierowniczku i te twoje pomocniczki niech tu nie piszą. ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
Dobra Rada - 2014-07-22 12:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [ŻENADA - 2014-07-22 11:29:47]:
Lubisz mówić o niczym. Jest to jedyna rzecz, na której się znasz. :) PS. pracuje w tej firmie,ale nie w tym sklepie, a Twój "krzyk" dużymi literami jest żenujący.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-22 13:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dużo się dzieje w tym Topazie i to wszystko prawda co tu się pisze.
zdjecie uzytkownika
life - 2014-07-22 16:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dajcie wy tym ludzia spokojnie pracować kazdy ma prawo zmienic stanowisko pracy i z tego tez powodu nikt nie ma prawa nikogo oczerniac.jesli jest ktos zazdr!!osny o takie stanowisko jak asystent kierownika to moze wystarczy poinformowac kadre kierownicza ze ma sie wieksze ambicje i aspiracje co do stanowiska i moze wam tez uda sie zająć podobne stanowisko.tylko trzeba zdac sobie sprawe ze praca w biurze to nie jest 8 godzin siedzenia na tylku to praca umyslowa ktora nie jedna/jednego z was by przerosla.
zdjecie uzytkownika
kasa - 2014-07-22 16:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lolo - 2014-07-22 13:55:27]:
Oj dzieje się dzieje full ludzi na zakupach :)miłego dnia :)
zdjecie uzytkownika
baku - 2014-07-22 17:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ludzie zamiast prowadzic osobiste wojenki i ublizac sobie nawzajem, powiedzcie moze cos konkretnego typu: jak zarobki, jaki typ umowy jest podpisywany z pracownikiem itd. To co piszecie to jakies wyciagane prywaty i ocenianie kto kogog lubi a kogo nie. Ja wyczytałem że Topaz tworzą już nie tylko sklepy, ale również stacje paliw, ciastkarnia, punkt rozbioru drobiu itd. Ktoś z Was pracuje w którymś z tych miejsc poza marketem? jak doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-07-22 19:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra rada idąc do pracy do Topazu,pracuj tak żeby Ci 8 godzin zleciało . Nie ma sensu pokazywać że robisz więcej ,oni i tak tego nie doceniają.Więc nie ma co się przemęczać,niektóre panie tylko chodzą w tą i z powrotem.
zdjecie uzytkownika
micro - 2014-07-22 21:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co nie ktorzy to stali po 4 godz z 8 w polkach lub na papierosku i tak im lecial czas pracy teraz wypisuja glupoty bo ich lenistwo dobieglo konca niech teraz znajda taka prace i kadrę zarzadzajaca jak w topazie choc uwazam osobiscie ze bedzie ciezko bo to sa osoby ktore podchodza do pracownikow jak do normalnych ludzi a nie jak w nie ktorych sklepach spotkac mozna obozy pracy
zdjecie uzytkownika
alala - 2014-07-22 22:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [micro - 2014-07-22 21:14:32]:
Osoby z biura potrafią te 8h spędzić na papierosku lub się szwędać... nic nie robiąc.
zdjecie uzytkownika
Mucha - 2014-07-22 23:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alala - 2014-07-22 22:29:22]:
Państwo z biura potrafi teraz tak mówić o pracownikach, a sami niech teraz sobie przypomną jak stali z pracownikami i gadali i jeszcze sami potrafili stanąć i zaczynać temat. Śmiać się teraz nic więcej ratujecie sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w tym momencie bo wiecie że teraz tu sama prawda jest wylewana.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-07-23 08:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze że wreszcie pan kierownik wziął się za pracę,bo wcześniej to potrafił stać na magazynie z pracownicami i gadać tylko o ( usunięte przez administratora )I nic go nie obchodziło co się dzieje na sklepie.
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-07-23 09:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Mucha - 2014-07-22 23:47:52]:
Nie obciążaj siebie i innych tym co jest nieprawdziwe, niedobre i niepotrzebne... Kieruj się racjonalnym rozsądkiem, a nie tylko emocjami... Zastąp złość miłością, a ustaną Twoje cierpienia..
zdjecie uzytkownika
wra - 2014-07-23 09:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2014-07-23 08:44:16]:
Mylisz byłych magazynierów z kierownikiem, albo mówisz o sobie...
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-07-23 10:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam wczoraj w topazie na zakupach, kiedys byl tam porzadek polki pelne produktow, a teraz nie wiem co sie stalo, jakis wielki balagan. chyba czas zmienic sklep.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-23 10:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kasia - 2014-07-23 10:13:44]:
Ja również robię zakupy w tym sklepie i nie mam żadnych zastrzeżeń co do zawartości i jakości w półkach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x