Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lip - 2015-02-21 19:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwłaszcza mobber jest na poziomie.
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-02-21 20:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
papier spalisz farbę zmyjesz ale jemu kiedyś spojrzysz w oczy
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-02-21 20:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze przychodzi i na goworku zc kierownika oczernia co za typ
zdjecie uzytkownika
luk - 2015-02-21 20:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona to kto? do kogo to?
zdjecie uzytkownika
łysio - 2015-02-21 20:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezła gra MAT matoły
zdjecie uzytkownika
kicz - 2015-02-21 20:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OLO CO TY masz do ZC kierowniczka? aaaa..każdy wie
zdjecie uzytkownika
lll - 2015-02-21 20:42:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OLO - 2015-02-21 18:57:33]:
napisz debilko o kim tak wypisujesz i się podpisz,bo mózg ci się przegrzewa i spięcie będzie .
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-02-21 20:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie mam wiem, nigdy nie miałem, a wiem jak jest chodzi (to miasteczko jest zbyt małe)i obmawia była asystentka do swoich pseudo koleżanek zresztą można poczytać na tym forum a matołem to jest była asystentka która nic nie wie albo udaje...
zdjecie uzytkownika
A..ta Sz...ka - 2015-02-21 20:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodnie z regulaminem,każdy ma prawo do wypowiedzi.
Oczywiście nie używając danych osobowych.
Także proszę nie straszyć konsekwencjami bo to nazywa się dyktatura.
Zakaz wypowiedzi,tzw.wolnego słowa.
Wpis nie obraża konkretnej osoby.
Oczywiście wpis nie uderza w konkretną osobę.
Być może ktoś utożsamia się z tym wpisem.
Pamiętaj nikomu nie zabronisz się wypowiadać.
Nie masz takiej mocy,aby zamknąć wszystkim usta.
Cały świat nie kreci się,dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-02-21 20:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lll - 2015-02-21 20:42:43]:
debilka? puszczają ci nerwy może lekarz ci pomoże zresztą tobie nikt nie jest w stanie pomóc marne życie masz współczuję a poza tym kto dokłada ci do wacików bo do tortu na 18-kę córki mąż ŻENADA!!!
zdjecie uzytkownika
iii - 2015-02-21 20:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mobber czkawki dostał..
zdjecie uzytkownika
sala - 2015-02-21 21:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może psychologa powinnyście mieć w topazie,żeby porozmawiać z nim o swoich problemach a nie siedzieć na goworku i wypisywać głupoty i ludzi oczerniać,może by wam trochę ulżyło trzeba to zgłosić do pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2015-02-21 21:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czkawką to wam się odbija,nuda w waszym marnym życiu. Psycholog dla was to za mało psychiatra pewnie też nic nie pomoże. Ciekawe kto tu siedzi i wypisuje brednie? nie trudno się domyślić ...bezrobocie państwo z ławeczki białobrzeskiej bez pasji, celu w życiu i własnego życia.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-21 21:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam, że co nie którzy chcą wrócić na stare śmieci ale osoba która je pociągnęła za sobą (która nadal miesza i prowokuje te wpisy na tym forum) ludzie obudźcie się!!! gdzie wam było lepiej niż w Topazie, wiem bo sama pluje sobie teraz w brodę pozdrawiam K M
zdjecie uzytkownika
BBB - 2015-02-21 22:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja pracuję już kilka lat i sobie chwalę. stablina firma o dobrej pozycji. grunt to robić swoje i wywiązywać się ze swoich obowiązków - jak wszedzie. a do tego pracują tam w wiekszosci młodzi, zaangazowani ludzie. dobra atmosfera.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-02-21 23:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lll - 2015-02-21 20:42:43]:
Prostackie i płytkie są twoje wpisy , ale ciebie tylko na tyle stać, zresztą jak zawsze. Powodzenia w dalszym oczernianiu ludzi na tym forum poużywaj sobie jeszcze, bo to twoje jedyne zajęcie i hobby jakie masz w tym swoim marnym życiu...
zdjecie uzytkownika
zas - 2015-02-22 00:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona myśli że ma koleżanki z pracy ale naiwna zresztą jak zawsze ciekawe kto jej tankuje...rzęcha
zdjecie uzytkownika
MMM - 2015-02-22 09:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszą brednie ,że niby to któraś z dziewczyn co już nie pracuje w Topazie wypisuje to wszystko na goworku.Jest jaka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] która pracuje w Topazie i robi zamieszanie ma problem do kierownika to tu może się wyżyć i tak pójdzie to na te osoby co już nie pracują ,powinien kierownik zrobić z takimi osobami porządek. W ogóle ta strona nie powinna istnieć.Niedługo się wszystko wyjaśni.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-02-22 10:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie żadna " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; tylko wódz ze swoją ekipą podszywa się co i rusz pod inny nick by oczerniać tak byłych jak i obecnych pracowników by skłócić ich ze sobą i mieć na kim sobie poużywać. Wybiela się wypisując sam o sobie jaka to zgrana ekipa i miła atmosfera panuje w tym sklepie.
A wyjaśniać kto wypisuje niech najpierw zacznie od siebie!
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-23 13:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto czynił ZŁO nazwę to ogólnikowo wcześniej czy pużniej sam miał będzie tym samym zapłacone od życia losu przeznaczenia jest to zapisywane od 314r to od was zależy w jaki sposób przebrniecie ten okres czy też czas kiedy zapłata nadejdzie lepiej podać sobie rękę na zgodę
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-27 18:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedługo DZIEŃ KOBIET
zdjecie uzytkownika
LOK - 2015-02-27 19:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zasługujecie na kwiatka od kierownika chyba że pokrzywa .
zdjecie uzytkownika
mool - 2015-02-27 20:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Komunistyczne święto, kobietą się jest, a nie bywa raz do roku
zdjecie uzytkownika
ula - 2015-02-28 12:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie każdy ma tylko jedną kobietę będą koszty
zdjecie uzytkownika
a ja - 2015-02-28 21:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ula - 2015-02-28 12:21:01]:
No własnie Ulu zależy, czy ktoś ma jeszcze oprócz żony córki czy też synów oto jest pytanie .ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ ALBO WOGÓLE JAK MASZ PROBLEM TO ZGŁOŚ SIĘ DO SPECJALISTY I TO PRYWATNIE BĘDZIE SZYBCIEJ MOŻE CI POMOGĄ PAJACU
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U. TOPAZ?
Zadaj pytanie