Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
look - 2014-10-09 18:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Właśnie może ktoś powinien przerwać jego durne wpisy które nijak mają się do rzeczywistości.prowokacja ze sprzedażą domu panele itp.probuje z każdej strony zagrywki myśląc że osiągnie swój cel niestety los bywa okrutny i kiedyś się to obróci przeciwko niemu
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-10-09 19:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
LOS BYWA OKRUTNY ALE SPRAWIEDLIWY KIM JESTEŚ że tak sapiesz dajesz do zrozumienia ze to ty oczerniasz niewinnych ludzi którzy pracują w tym biurze a szczególnie ta jedną i tego niby z depresją tylko ludzie systematyczni cierpliwi i odpowiedzialni odniosą swój cel ale jeżeli jesteś tym za kogo się uważasz to nie powinno cię tu być cwaniaczku na tym forum i przestań się czepiać tej trójki z biura żadna z tych osób nie umieści tu żadnego wpisu jeżeli już ktoś to zrobi to ktoś kto jest gotów ponieść za to konsekwencje ale w dalszym CIAGU nie będzie to nikt z biura Topazu bo oni mają czyste sumienie i nie pisze się tu czegoś co jest durne i prowokujące
zdjecie uzytkownika
oli - 2014-10-11 20:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektórzy nie mogą pozwolić sobie na upadek bo wiedzą że nikt ich nie podniesie
zdjecie uzytkownika
MĄŻ - 2014-10-18 11:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co słychać u MENELA ogarnia się finansowo czy nie
zdjecie uzytkownika
KOLEDZY - 2014-10-18 12:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kara za ZDRADĘ JEST JEDNA
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-18 13:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MĄŻ - 2014-10-18 11:57:18]:
A co słychać u asystentki Topazu i jej Karola jak to się dalej rozwija ,wiecie coś to piszcie.Ciekawe co na to jej mąż?
zdjecie uzytkownika
wyrok - 2014-10-18 15:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zerknij w lusterko około 10 rano jak kac odejdzie zatrzymaj się na chwile i przypomnij sobie co TY robiłeś z tą PANIĄ, dlaczego ???? przecież znasz jej męża co zrobił on że ...........................?czepiasz się asystentki i jakiegoś tam K..... SPÓJRZ NA SIEBIE PISZĄ TU LUDZIE KTÓRZY WYPARLI NA WAS PRESJE I TO CIE BOLI BO JESTEŚ BEZRADNY JUŻ NIEDŁUGO SPOTKAM SIĘ Z TWOJĄ ŻONĄ PRZEDSTAWIE JEJ JAKIM JESTEŚ OJCEM SWOICH SYNÓW PRZEPRASZAM JEDNEGO BO TEN PIERWSZY TO PODOBNO .............................................................................................. I JAKIM JESTEŚ MĘŻEM ŚMIECIU AMATORZE CUDZYCH ŻON
zdjecie uzytkownika
koledzy J...A - 2014-10-18 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMAL
zdjecie uzytkownika
doświadczony kolega po przejściach - 2014-10-18 17:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wieczorne rozmowy i sms od swojego Me..na te fałszywe do uwodzenia zawsze są lepsze niz te od uczciwego męża niewinnego najgorsze jest to że nie panujesz nad tym jak szybko sie od niego uzależniasz MOJE MOTTO JEST TAKIE LEPIEJ BYĆ SAMEMU NIŻ BYĆ BYLE KIM CHCIAŁEM ROZMAWIAC ALE NIE BYŁO Z KIM i O CZYM
zdjecie uzytkownika
Amal - 2014-10-18 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RYBO już GO ............... zawsze twój kolega AMAL
zdjecie uzytkownika
MĄŻ - 2014-10-18 20:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO Z TĄ RESZTĄ??????????????????????????
zdjecie uzytkownika
mąż - 2014-10-18 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie ta reszta z która zabawiają się (usunięte przez administratora)które nie potrafią normalnie żyć w małżeństwie one zawsze bedą szukać mąż na bok dzieci na bok bo pojawił sie Menel wiec dla ciebie dobra rada chcesz miec kochanke z topa zacznij pić wóde a jeszcze jak jestes dobrym intrygantem no wiesz cwaniaczkiem z miasta nie krowy świnie czy tam jabłka lub buraki masz mieć bajer ze stolicy bynajmniej no to sukces masz gwarantowany to są dziwki wielki SZACUN DLA TYCH JEBAKÓW tylko pamiętajmy o naszych ŻONACH I MATKACH POZDRAWIAM CIE DO WTORKU MASZ 3 DNI SPOKJNEGU SNU POŻNIEJ ROZMOWA Z TWOJĄ Ż
zdjecie uzytkownika
dzo dzo - 2014-10-18 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idz (usunięte przez administratora)spać masz 3 dni na koncepcje
zdjecie uzytkownika
dzo dzo - 2014-10-18 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestesmy już Palczewie RYBO
zdjecie uzytkownika
YYY - 2014-10-18 21:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYJDŻ DO bramy
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-10-18 21:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stoje stoje a was nie ma zimno mi
zdjecie uzytkownika
holywood - 2014-10-18 21:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
we wtorek odbedzie sie premiera wielkiego skrywanego romansu wszystkich zapraszam na seans
zdjecie uzytkownika
scenograf - 2014-10-18 21:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiadomcie żonę głównego bochatera
zdjecie uzytkownika
kwn - 2014-10-19 18:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na miejscu tej osoby o której pisze jakiś bydlak nie stworzone rzeczy,poświęcił bym czas i pieniądze ale dopadłbym bydlaka,takich chamów trzeba tępić.
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-10-20 13:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Może ja Wam wszystkim pomogę i dam dobrą radę dajcie sobie spokój to wszystko nie ma sensu ładu i składu.To brednie bzdury i kłamstwa.
zdjecie uzytkownika
pomoc - 2014-10-20 13:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jak mi się wydaje to forum to nie sluży do rozwiązywania prywatnych spraw które tak naprawdę ktoś sobie uroił w główce i tak sobie pisze i pisze sam ze sobą. Ktoś prawdopodobnie nagadał mu głupot że gowork leczy gucio prawda ktoś tu kogoś bezczelnie oszukuje ale dał się ktos nabrać ja cie kręce. Naważył sobie ktoś piwa to niech go teraz wypije.Współczuję ludziom których dotknęło to wszystko szkoda tylko że pozwalają na umieszczanie takich wpisów jeśli wyrażnie pisze że tu umieszcza sie opinie o pracodawcy i pracy.A co do rzekomych romansów to nie wydaje mi się żeby materac umiał pisać chyba że ten nasz świat tak poszedł do przodu że teraz to niewiadomo czego się spodziewać wymyśliliście jeden romans i szukacie następnych jakich takich urojonych wyobrażonych we śnie ? Zalogujcie się prosze na Naszą klase i tam sobie gadajcie między sobą bo to staje się durne tam jest dużo dzieci więc może wam uwierzą w te bajeczki.Boże co ci wszyscy ludzie Wam zrobili że próbujecie się zemścić za co i dlaczego żyjcie dalej pracujcie i dajcie sobie spokój tak ciąglę będziecie pisać o jednym nikt nie czyta 100 razy jednej gazety.Może warto usiąść i zastanowic się nad sobą.Żeby udowodnic komuś że coś zrobił trzeba mieć dowody a Wy co pisać się nauczyliście i tak piszecie a gdzie konkrety ? Dobrze że normalni ludzie w to nie wierzą i żyją sobie dalej i się przygladają jak głupota sie szerzy.Dobrze tylko że Topaz się rozwija i zatrudnia więcej uczciwych podkreślam pracowników bo takich pracodawców powinno być więcej a nie tylko jeden.Pozdrowienia dla wszystkich z Topazu trzymajcie sie nogami i rękoma pracy w tej firmie polecam każdemu kto chce pracować.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-10-21 07:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-10-18 13:34:28]:
no to jest nienormalne gość nie zna ludzi a się o nich pyta po co Ci te wiadomosci chcesz książke napisać rozwiń swoje myśli lub napisz o swoim życiu.Tak szerokie wiadomości macie a zadajecie pytania na forum?Tak się nagle wszyscy zaczęli wszystkim interesować? Jak widzicie Topaz istnieje nie upadł .Nowy p.Kierownik świetnie się sprawdza nie ma ludzi niezastąpionych bynajmnie nikomu nie mydli oczu i gra w otwarte karty.Nie można pozwolić aby obcy ludzie wchodzili w czyjeś życie z butami.Każde jedno kłamstwo które tutaj jest napisane będzie miało finał wszystko się odwróci w drugą stronę niewinni będa winnymi a winni będą niewinnymi zobaczymy jakie miny będziecie mieli wtedy ja już jedną taką widziałem Powodzenia
zdjecie uzytkownika
SPROSTOWANIE - 2014-10-21 17:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie WPISY z dnia 18.10.2014 .POMYŁKOWO ZOSTAŁY UMIESZCZONE na tym forum .ZA WYNIKŁE BŁĘDY Z GÓRY PRZEPRASZAMY
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2014-10-25 19:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [SPROSTOWANIE - 2014-10-21 17:57:55]:
Gościu proponowałbym dobrego psychiatrę .
zdjecie uzytkownika
X - 2014-10-30 13:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x