Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kabanos - 2014-08-09 18:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kogo masz na myśli ????? wiesz rubbisz mam na myśli ten 3ci wirus proszę przemyśl moje pytanie
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2014-08-09 19:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostałeś szanse resocjalizacji (usunięte przez administratora) na jakieś kilka miesięcy nie pomogło więc jeszcze raz napiszesz cos na temat 3 go wirusa w biurze obiecuje ci ze trafisz tam zpowrotem teraz już wiesz z kim masz doczynienia i jeszcze jedno tam będą czekać na ciebie moi bliscy znajomi bo ty nim nigdy nie będziesz po tym co chciałeś mi zrobić flanelko
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-08-09 20:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były będą ale jak już kogoś masz takiego(usunięte przez administratora) bo dopadnie cię PRAWO DZENTELMENA DO ZOBACZENIA
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-08-09 20:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu przez male r
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-08-09 20:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest w tym bilansie?
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2014-08-09 20:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakieś pijackie intrygi
zdjecie uzytkownika
banan - 2014-08-09 22:39:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to się tyczy byłego kierownika
zdjecie uzytkownika
hakuna matata - 2014-08-09 23:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak nowy kierownik pije wypisuje głupoty, i także jest drugi powód zwolnienie kolejnego pracownika brawo aby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
kabanos - 2014-08-10 00:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krążą ploty,że teraz z biura poleci jedna gwiazda, tą którą znają całe Białobrzegi...oj wiecie czarnula
zdjecie uzytkownika
salami - 2014-08-10 01:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kabanos - 2014-08-10 00:06:10]:
Plotki są tworzone przez chorych z ZAWIŚCI... rozprzestrzeniane przez GŁUPCÓW... i przyjmowane za fakt przez IDIOTÓW...
zdjecie uzytkownika
zeem - 2014-08-10 08:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były kierownik !!!
zdjecie uzytkownika
kat - 2014-08-10 11:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie były kierownik, flanelka
zdjecie uzytkownika
TIKO - 2014-08-10 12:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy kierownik Karol tak się wczoraj rozkręcił z tym wypisywaniem.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-08-11 10:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak dzieci
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-08-11 12:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Popieram. Tu piszą ludzie, którzy załatwiają swoje prywatne sprawy, jak widać wyżej niczemu tu nie służą, a tylko zaśmiecają forum.
zdjecie uzytkownika
lila - 2014-08-11 13:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie taki kierownik powinien być mądrzejszy a on gorsze głupoty wypisuje niż inni,ale kiedyś mózg się z lasuje od alkoholu.
zdjecie uzytkownika
kot - 2014-08-11 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie osądzaj bo sugerujesz się wpisami wyżej to polemika ludzi,którzy piszą tylko po to aby się coś działo obsmarowując za to niewinne osoby
zdjecie uzytkownika
riki - 2014-08-11 15:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
na większości forów znajdą się ludzie, którzy chcą sobie poużywać na sukcesie innych... Sam do niedawna nie słyszałem o marketach Topaz, a tu nagle bum informacja , że jest to najlepszy market 2014 roku, choć z drugiej strony sam nie wiem kto ten tytuł przyznawał. Ale widocznie skoro już go dostali to muszą wyróżniać się na tle Biedronki, Tesco czy innych takich Lidlów. Samemu udało mi się dojść do tego, że ich wysoka ocena i rozwój na Polskim rynku może być efektem tego, że swoje sklepy otwierają w małych lub ewentualnie średnich miastach, gdzie tych wielkich potentatów jednak brak ze względu na stosunkowo małą ilość osób, która zamieszkuje tamte tereny. Wielkie sklepy lubią duże miasta, ale Topaz na swoim przykładzie pokazuje, że także w małym mieście można otworzyć całkiem dobry i opłacalny biznes
zdjecie uzytkownika
sowa - 2014-08-11 19:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
riki ty to faktycznie nie masz pojęcia o handlu polityce i strategii handlu.
TOPAZ to faktycznie sukces Pana Zbyszka i bardzo mocny gracz liczący się na rynku, ale sieci które wymieniłeś to zupełnie inne półki ( lidl czy biedronka to dyskonty , a tesco w dużej mierze to sklepy typu hiper markety ) biedronki i tesco już dawno zaczęły ekspansje w małe miejscowości ( zwłaszcza biedronki ) Nagrodę o której wspomniałeś przyznaje fachowe ogólnopolskie czasopismo skierowane do FMCG "WIADOMOŚCI HANDLOWE" ale TOPAZ może pochwalić się nie tylko tytułem "MARKET ROKU" zdobył również bardzo prestiżową nagrodę "GEPARDA BIZNESU" przyznawaną przez Instytut Nowoczesnego Biznesu, Magazyn Przedsiębiorców „Europejska Firma” i jego wydawca ULAN Sp. z o.o.
Sam Pan Zbyszek również jest laureatem wielu istotnych i liczących się "konkursów" choćby WIZJONER HANDLU, CZŁOWIEK ROKU W REGIONIE.
Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o P.H.U. TOPAZ nie zaglądaj na to brukowe forum, w tym celu polecam oficjalną stronę firmy ( topaz24.pl )
zdjecie uzytkownika
felo - 2014-08-11 21:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko szkoda że ludzi bez wykształcenia dopuszczają do zarządzania takim sklepem,a oni nie potrafią sobie poradzić i wyżywają się na pracownikach.Załatwiają swoje prywatne sprawy tą lubię to będzie pracować , ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kosa - 2014-08-12 09:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan ( usunięte przez administratora ) powinien się tym zainteresować,jak pracownicy są traktowani w jego sklepach.Jeśli nie będzie wyjścia to są chętni osobiście jechać do swojego pracodawcy i szczerze porozmawiać o tym co się dzieje,wtedy może i na tym forum się wszystko uspokoi.
zdjecie uzytkownika
pigeon - 2014-08-15 19:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu ci ludzie bez wyksztalcenia byli w swoim czasie twoim typem na kierownika np. na nowo otwartym sklepie już zapomniales ty flanelko twój czas się skonczyl smieciu amatorze cudzych zon
zdjecie uzytkownika
LOL - 2014-08-16 11:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Na tym forum pisze wyłącznie były kierownik, który się mści i wymyśla niestworzone historie do tego ma zatarg z kimś..ale to widać wyżej. Podszywa się pod kierownika i nakręca forum, bo ludzie mądrzy i inteligentni nie wchodzą w taką dyskusje, jaką prowadzi tu były kierownik!.
zdjecie uzytkownika
bila - 2014-08-16 12:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weście się za robotę w tym biurze ,a nie tylko siedzicie na tym gowork i piszecie głupoty, czy nie ma kto wam tych mord pozamykać.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-08-16 16:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, pracowałem w podobnej firmie na podobnym stanowisku i, jak czytam to forum wracają „wspomnienia” złych opisów i komentarzy pod moim adresem. Wielu użytkowników Internetu błędnie przypuszcza, że zapewnia on całkowitą anonimowość. Dlatego bez oporów znieważają lub pomawiają osoby lub instytucje. Najczęściej ich ofiarą padają pracodawcy, którzy są szkalowani na forach przez byłych pracowników. Tego typu czyny NIE są jednak BEZKARNE. Oj błędne jest przekonanie, że możemy bez żadnych konsekwencji pisać, co nam ślina na język przyniesie. Obrażanie danej osoby na forum internetowym może zostać zakwalifikowane także jako naruszenie dóbr osobistych, znajdujących się pod ochroną prawa cywilnego, w szczególności czci, na którą składają się: dobre imię (cześć zewnętrzna) i godność (cześć wewnętrzna). W takim przypadku przysługują środki ochrony przewidziane w art. 24 § 1 Kodeksu cywilnego, obejmujące możliwość żądania od osoby, która dopuściła się naruszenia. Znieważenie kogoś na forum internetowym, a więc za pomocą jednego ze środków masowego komunikowania się, stanowi kwalifikowany typ przestępstwa zniewagi, o którym mowa w art. 216 § 2 Kodeksu karnego. Jest ono zagrożone karą grzywny, ograniczenia wolności (od 1 do 12 miesięcy) lub pozbawienia wolności do roku. Przestępstwo to ścigane jest z oskarżenia prywatnego, co oznacza że pokrzywdzony musi sam złożyć prywatny akt oskarżenia w sądzie albo skargę (ustną lub pisemną) na Policji. Zgodnie z art. 487 Kodeksu postępowania karnego, akt oskarżenia może ograniczyć się do oznaczenia osoby oskarżonego, zarzucanego mu czynu oraz wskazania dowodów, na których opiera się oskarżenie. Łatwiejsza będzie droga związana z postępowaniem karnym ja tak zrobiłem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski