Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.H.U. TOPAZ

Pracowałeś w firmie P.H.U. TOPAZ i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
solo - 2015-01-17 17:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [....b - 2015-01-17 17:29:08]:
on i ona przy kawce sami sobie tu piszą i odpowiadają być może "do kogo to" to też ich zagrywka.
zdjecie uzytkownika
kumpela - 2015-01-17 20:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sara - 2015-01-09 16:33:18]:
i tak była na wylocie
zdjecie uzytkownika
llll - 2015-01-18 13:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kumpela - 2015-01-17 20:53:17]:
Zaczęła już im przeszkadzać,jak ta czarna owca w tym biurze siedziała.Przyjażń z gąską się zakończyła to i była na wylocie .Następna powinna się zastanowić czy dobrze robi idąc do biura,bo jak dotąd miała dobrą pracę a potem może mieć tylko problemy.
zdjecie uzytkownika
a.... - 2015-01-18 16:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.....a - 2015-01-16 16:10:26]:
Strasznie krzykliwy z ciebie ćwierćinteligent
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-01-19 13:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ACH ta gąska
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-01-20 17:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solo - 2015-01-17 17:55:23]:
on i ona to niby kto?
zdjecie uzytkownika
uuu - 2015-01-23 13:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy skończy się ta dyskryminacja w tej pracy? Tylko patrzeć jak biuro zostanie samo,i będą musieli iść w pułki! Atmosfera szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
nocnik - 2015-01-23 16:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś obudza się z ręka w nocniku i zobaczą jak to jest nie szanować człowieka,a nie tylko patrzeć na siebie.
zdjecie uzytkownika
gama - 2015-01-23 17:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nocnik - 2015-01-23 16:45:19]:
Macie tylko odwagę wypisywać i oczerniać innych na tym forum, a na szczerą rozmowę w cztery oczy nikt nie ma odwagi. Tylko na tyle was stać? chcecie być uważani za dorosłych i dojrzałych to zachowujcie się tak, jak chcecie aby was traktowano.
zdjecie uzytkownika
BIAŁY KRUK - 2015-01-24 13:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OCZY to OBRAZ który odzwierciedla charakter osobowość i intelekt danej osoby jedno jest pewne wszystkiego ci brak
zdjecie uzytkownika
folo - 2015-01-24 22:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BIAŁY KRUK - 2015-01-24 13:49:07]:
odezwała się pani NIKT
zdjecie uzytkownika
gool - 2015-01-24 22:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [llll - 2015-01-18 13:49:01]:
nie każdy nadaje się do pracy umysłowej
zdjecie uzytkownika
fifi - 2015-01-25 22:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obcy język po kielichu
zdjecie uzytkownika
gęgę - 2015-01-26 10:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gąska i gąsiorek jakoś rządzą ,gąsiorek czuje się bezpieczniej przy gąsce,bo bez niej by się zagubił,jak zaczną się truskawki to gąska pójdzie w pole a gąsiorek będzie musiał się ogarnąć.
zdjecie uzytkownika
kasa - 2015-01-26 13:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gęgę - 2015-01-26 10:20:17]:
Człowieku twoje przemyślenia i wpisy są płytkie, nie ma co ciągnąć tych bzdur jak te, które wypisujesz. Przecież to oczywiste, że to czysta prowokacja , jesteś zakompleksionym typem, nie masz nic do powiedzenia w swoim środowisku, a tu możesz wyładować swoje frustracje. Gratuluje życia bez ambicji, pasji, odwagi, celu i odrobiny mądrości.
zdjecie uzytkownika
kibic - 2015-01-26 19:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ktoś strasznie kipi ze złości, masz coś na sumieniu kasa? Pod jakim nickiem się jeszcze ukrywasz,' szczęście, kumpela, gama, gool, żaba,sam itp. ' Te wszystkie wpisy to twoja robota Sam/sama oczerniasz, wyzywasz innych na tym forum, więc spójrz na siebie!!!
zdjecie uzytkownika
kibic1 - 2015-01-27 14:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co zabolała prawda? kibic, gęgę, nocnik, lol i dużo by jeszcze wymieniać - twoje nicki, więc za nim odniesiesz się do innych spójrz na swoje wpisy. Widać, że jedyną lekturą, jaką czytasz jest to forum. Miłego czytania.
zdjecie uzytkownika
kibic - 2015-01-27 15:30:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twoja wypowiedź "kibic1" czy jak się tam jeszcze zwiesz, nijak ma się do mojej, tak samo jak twoja prawda. Dla ciebie oszustwo jest sukcesem! Powodzenia w oszukiwaniu samej/samego siebie :))) I daj na luz, bo od miesięcy jesteś czynnym autorem oraz czytelnikiem tych lektur. Powodzenia w dalszym osiąganiu "poetyckich" sukcesów.
zdjecie uzytkownika
kibic1 - 2015-01-27 17:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Oszustwo? sukces? śmieszne :)mówisz znowu o sobie. Odnosisz się do wpisu "kasa" , który był odezwą na wpis "gęgę", wiec same wnioski się nasuwają... Poużywaj sobie jeszcze, jeśli ma ci to przynieść ulgę. Rada na koniec, uważaj co mówisz do swoich znajomych nie wszyscy są lojalni...
zdjecie uzytkownika
.....a - 2015-01-27 17:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HIENA
zdjecie uzytkownika
kibic1 - 2015-01-27 19:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
I kto tu kipi ze złości? Nie znasz odpowiedzi, nie masz argumentów i jak zwykle w takiej sytuacji zaczynasz rzucać obelgami, aby ukryć swoją bezsiłę i jałowość swoich działań.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-01-27 21:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uuu - 2015-01-23 13:35:17]:
biuro już poszło w pułki
zdjecie uzytkownika
półka - 2015-01-27 22:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co niektórym przydałby się słownik ortograficzny
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-01-28 10:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SAMI NAUCZYCIELE NA TYM FORUM, JEDEN MĄDRZEJSZY OD DRUGIEGO.
zdjecie uzytkownika
Rada - 2015-01-29 11:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik, który ucierpiał wskutek mobbingu, może rozwiązać umowę o pracę w trybie natychmiastowym, bez wypowiedzenia, wskazując mobbing jako przyczynę rozwiązania stosunku pracy, oraz może żądać od pracodawcy odszkodowania, w wysokości nie niższej niż minimalne wynagrodzenie za pracę, którego górna wysokość nie jest ograniczona. Ponadto pracownik, u którego mobbing wywołał rozstrój zdrowia, może dochodzić od pracodawcy odpowiedniej sumy tytułem zadośćuczynienia pieniężnego za doznaną krzywdę.
Ofiara mobbingu może być zastraszana na wiele różnych sposobów, przez aluzyjne lub bezpośrednie komunikaty o zagrożeniu jej pozycji zawodowej i/lub społecznej w firmie, a nawet jej poczucia bezpieczeństwa fizycznego. Lęk mogą wywoływać u ofiary także inne, bardziej pośrednio zastraszające działania mobbera, takie jak: nadmierne kontrolowanie pracy osoby mobbowanej, fizyczne jej izolowanie lub utrudnianie jej komunikacji z otoczeniem, wydawanie niemożliwych do wykonania poleceń, zlecanie zadań znacznie przekraczających jej kompetencje, itp. Zastraszenie jest formą mobbingu stosunkowo łatwą do rozpoznania, często bardzo prostą i prymitywną. Czasem całkiem otwarcie używana jest tu agresja, szczególnie przy pogróżkach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. TOPAZ
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.H.U. TOPAZ?
Zadaj pytanie
x