Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GE Power Controls

Pracowałeś w firmie GE Power Controls i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
naszczęście niedoszły pracownik - 2013-09-28 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam w 100%
zdjecie uzytkownika
Sawi - 2013-11-19 19:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak firma,tylko ,że w tej firmie nie ma równych praw.. Przykład.. Jestem tam zatrudniony od 4 lat i mimo parokrotnej propozycji ,,awansu'' na brygadziste,nie zdecydowałem się na awans.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mały - 2013-11-19 19:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zatrudniony przez agencję ,od ponad 5 LAT tej firmie. Z patrona na partnera i tak w kółko. Byłem parokrotnie nagradzany na apelach i co mi z tego przyszło. Dalej pracuję przez Trenkwaldera. Kobiety pracujące od 3-6 MIESIĘCY poprzechodziły już na GE. Oczywiście nie wszystkie,ale jednak przechodzą i to ciągle po parę z nich. Gdzie tu jest sprawiedliwość? Tyl;ko dlatego ,że płaczą kierownikowi,lub przechodzą po znajomości ,bo np.ktoś z rodziny tam pracuje i jest np. w związkach zawodowych. Te kobiet kompletnie niczym się nie wyróżniają,nie są chwalone. Dlaczego nikt tego nie widzi? Dlaczego tak dalej jest? Oczywiście dyrektor mówi ,że się kwalifikują na brygadzistki,ale to tylko puste słowa,bo przecież coś musi powiedzieć,jak nie ma co
zdjecie uzytkownika
Jan - 2013-11-19 19:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Donoszenie to podstawa tej firmy. dzieci są brygadzistami ,bo żaden szanujący się mężczyzna nie chciałby takiej posady.Normy są ciągle podwyższane ,a ludzie zwalniani i to masowo. Jeden operator obsługiwał maks 2,3 maszyny a teraz po 5 @!
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-11-29 13:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak nie ma gdzie pracować to co zrobić. W kłodzku ciężko o inną pracę. NIe jest ,żle tylko trzeba uważać i nie oczekiwać zbyt wiele. Tam nagradzane są osoby z LEANU są nagminnie nagradzane za coś co należy do ich obowiązku. Pracownicy którzy odwalają całą robotę są na drugim planie i bez żadnych nagród.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-01-20 11:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem pracownikiem tego zakłądu i powiem tylko jedno... Pracuję tam bo muszę. Ja odradzam
zdjecie uzytkownika
frt - 2014-01-20 11:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nigdy więcej GE
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-02-06 19:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za zakład gdzie tzw. dozór ma stanowisko PO( pełniący obowiązki) a angaże co najwyżej kierownik zmiany.Ale dyrekcji to na rękę,
zdjecie uzytkownika
Faust - 2014-02-23 17:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie negatywne wypowiedzi na temat GE Kłodzko są niestety prawdziwe. Tylko (usunięte przez administratora) kapujący na kolegow idą wysoko. Rozmowy kwalifikacyjne???? to tylko podpucha! Nikt tam nie zatrudni kogos kto może "zagrazac" tym co są na wysokich stanowiskach. Wiele ludzi pracujących na produkcji ma wyższe wykształcenie czego nie mozna powiedziec o wszystkich dyrektorach.... ale jak tu widac ze srednim wyksztalceniem i ledwie zdana matura na samych miernych tez mozna zostac dyrektorem :) dlatego ludzi sie wyzywa przeklina sie do nich i nie wazny jest wiek pracownika, brak jakiegokolwiek szacunku. w kadrze dowodzacej tylko tacy się utrzymaja, ktorzy beda traktowac ludzi jak NIC ! ludzie tam pracuja bo musza, bo ciezko z praca
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-11 20:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potwierdzam niestety te negatywne opinie. Zarówno w samym GE jak i tych firmach tzn. podwykonawczych tj. Partner, Patron i Rozest brak szacunku dla pracownika stale podwyższana norma albo rzuca się pracownikami po różnych działach lub maszynach i tylko czekają aż ktoś nie wyrobi normy i wtedy mają Cię w garści i tak uprzykrzają życie żebyś się sam zwolnił a oni umywają ręce jacy oni są dobrze, tylko pracownicy źli bo się zwalniają. Zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-03-18 19:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, przychodząc do poważnej firmy na rozmowę nie spodziewałem się aż tak trywialnych pytań- trochę to żenujące i smutne, gdy ktoś traktuje cię jakbyś kupił dyplom na targu...... przy czym pytający sam ma problemy z odpowiedziami na proste pytania, do tego niestety żenujące zarobki nie pasujące do wyników i image'u firmy i warunki pracy jak to powiedzieć- kontrowersyjne.... jak na razie - dziękuję
zdjecie uzytkownika
Pytek - 2014-03-18 21:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie sa przeciętne zarobki w GE na stanowisku specjalisty?
zdjecie uzytkownika
Anonim - k - 2014-03-21 14:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytrzymałam w pracy jeden dzień i podziękowałam za współpracę. Także za wiele o samej pracy nie mogę powiedzieć, ale o tym jak traktuję się pracownika już tak. Więc w moim odczuci ludzie traktowani są bez szacunku (nie będę wdawała się w szczegóły)! Komentarze Pań z HRów po tym jak wypowiedziałam umowę, były poprostu żałosne i nie na miejscu! Jak opuszczałam zakład pracy towarzyszył mi ochroniarz jabym była jakimś zbirem (czułam się poniżona bardzo).
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-12 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIENAWIDZE BRYGADZISTE NA CL-u
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-04-19 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z biur odchodzą masowo.Dopóki nie zmieni się dyrektor to tak będzie.Umowy na miesiąc(na produkcji na tydzień)zarobki 1400 netto,brak wpisu w papiery stanowiska,tylko pracownik produkcyjny.Wszystko to standardy.Żenada to mało powiedziane.Cisną sie na usta dużo mocniejesze słowa.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-07-04 06:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda może dowiem się jak jest na stanowisku magazyniera w tej firmie ?? Ponoć umowy cotygodniowe i minimalna pensja, ale jak wygląda sama praca ? Warto ?
zdjecie uzytkownika
pfff - 2014-07-11 21:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca wyglada tak ze trzeba (usunięte przez administratora) zeby wszyscy byli zadowoleni ale nawet jak sie wykazujesz to i tak nikt tego nie doceni, wiec nie warto.. maja szczescie ze w Klodzku jest malo miejsc pracy..
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-08-05 22:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pytek - 2014-03-18 21:11:52]:
"rozmowy kwalifikacyjne"? a co ma wiedziec o rozmowach kwalifikacyjnych koles który nie ma wyzszego wyksztalcenia a utrzymuje się dzięki( usunięte przez administratora )



zdjecie uzytkownika
Wkropce - 2014-09-03 13:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Co mozecie powiedzieć o firmie Steinhoff meble,czy lepiej tam pracować czy wybrać GE?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lal - 2014-09-17 08:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie bo mam problem z dojazdami z jedzie coś na Ząbkowice po 22giej bo nie mam kogo spytac?Jakieś namiary na firmę co jeździ cokolwiek .
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-23 12:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie z dyrektorem, buc i arogant. Wszystkowiedzący i bez szacunku. Na drugi etap nawet nie pójdę, szkoda czasu. Po godzinnej rozmowie bez wahania uwierze o powyższych opiniach.
zdjecie uzytkownika
raigy - 2014-09-25 10:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lal - 2014-09-17 08:44:34]:
Dowiedz się odnośnie busów z Ricardo albo Smilebus Gorczyca. One dojeżdżają i odjeżdżają z placówki GE.
zdjecie uzytkownika
raigy - 2014-09-25 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-09-23 12:57:31]:
A do czego Cię potrzebowali?
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-23 04:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mam pytanie czy ktoś tu zagląda z działu produkcji ? interesuje mnie to ponieważ chciałbym podjąć prace właśnie w tej części i chciałbym się dowiedzieć jak wygląda tam atmosfera miedzy pracownikami ? jak wyglądają zarobki ? ilu godzinny dzień pracy ? relacje przełożony - pracownik ? stałe miejsce pracy czy przerzucanie pracownika między zakładami ?
zdjecie uzytkownika
madmax - 2014-10-28 23:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytus - 2014-10-23 04:42:58]:
Zarobki to najniższa krajowa i nawet niech ci się nie śni podwyżka. Pracuje się zwykle 8 h na większości działów. Wyjątkiem jest san vincent gdzie często lubią przełożeni wciskać cię na nadgodziny, mimo że nie chcesz/nie pasuje ci/prosisz że nie możesz, a tuzin innych pracowników chętnie chciałoby wziąć te nadgodziny - to oni i tak złośliwie właśnie ciebie na nie zapiszą. Na różnych działach może się trafić, że komuś przypiszą pracę na 3 zmiany. Ale to mniejszość. Atmosfera między pracownikami jest na ogół dobra. Do przełożonych lepiej nie podskakiwać - ale to chyba jak wszędzie. Największym utrapieniem dla świeżych pracowników jest obowiązek noszenia okularów ochronnych. Jeśli dyrektor zobaczy cię na hali bez nich - jesteś stracony. Pracuje się na początku przez agencję pracy tymczasowej, umowy tygodniowe. Ale niech nikogo nie zwiedzie hasło, że istnieje możliwość zatrudnienia na stałe przez firmę. To jest tylko możliwe dla baaardzo bliskich kolesiów kadry zarządzającej. Tak więc przeciętny człowiek może tam pracować całe życie na umowach tygodniowych. Praca jest bardzo nierówna tzn. są stanowiska gdzie można sobie palce pourywać, spocić się jak świnia i tak codziennie, a są tez takie, gdzie praca jest lżejsza od spania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GE Power Controls
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x