Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GE Power Controls

Pracowałeś w firmie GE Power Controls i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do wszystkich frustratów - 2011-11-25 20:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że na forum wypowiadają się sami odrzuceni, którzy wylewają żale, bo ich nie przyjęto :) Może czas zastanowić się nad sobą, zamiast knuć jakieś teorie spisku? Pracowałam w Kłodzku kupę czasu - rotacja jest taka, bo ludzie szybko awansują lub jadą na programy managerskie. Jeśli ktoś nie rokuje, jeśli nie widać, ze nie ma potencjału, to nic tu po nim. A jeśli Wy nie wyciągniecie wniosków z porażki, to będziecie dalej żalić się i bzdury gadać na forum:)
zdjecie uzytkownika
XX - 2012-03-19 15:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego pracowałem w tym zakładzie 4 lata i to prawda ludzi tam traktuje się jak niewolników z każdą bzdurą wymyśloną musisz się zgadzać a więcej było brygadzistów ustawiaczy i pomocników na montażu niż samych pracowników awans dostawało się albo za podpierdzielanie kolegów albo po znajomości i tak dalej jeśli ktoś awansował po tygodniu pracy to nie piernicz że dał się poznać jako perspektywiczny i po szkoleniach nawet jak się wykazałeś to i tak awansował koleś z zaskoczenia za co nie wiadomo nic sobą nie pokazał nie znał produkcji był zielony ale pewnie według ciebie miał to coś bzdura facet.
Teraz pracuje w firmie gdzie ludzi awansuje się za szkołę rozum i pracowitość oraz staż pracy na tym polega właśnie dobra firma
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-04-06 10:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
XX - 2012-03-19 15:59:07

Kolego pracowałem w tym zakładzie 4 lata i to prawda ludzi tam traktuje się jak niewolników z każdą bzdurą wymyśloną musisz się zgadzać a więcej było brygadzistów ustawiaczy i pomocników na montażu niż samych pracowników awans dostawało się albo za podpierdzielanie kolegów albo po znajomości i tak dalej jeśli ktoś awansował po tygodniu pracy to nie piernicz że dał się poznać jako perspektywiczny i po szkoleniach nawet jak się wykazałeś to i tak awansował koleś z zaskoczenia za co nie wiadomo nic sobą nie pokazał nie znał produkcji był zielony ale pewnie według ciebie miał to coś bzdura facet.

Teraz pracuje w firmie gdzie ludzi awansuje się za szkołę rozum i pracowitość oraz staż pracy na tym polega właśnie dobra firma
Zgadzam się z powyższym. Przepracowałem tam kilka lat - więcej niż 4. Praca w GEPC Kłodzko to koszmar. Panuje tam kolesiostwo i donosicielstwo. Kapusie i kolesie prawie nic nie robią oprócz donoszenia i prowokacji.
Osoby, które są poza kręgiem przyjaciół kliki rządzącej są szykanowane i zwalniane z pracy pod byle pretekstem. Warunki pracy są b. trudne do wytrzymania. Normy są systematycznie podwyższane. To, co kilka lat temu robiło np. 6 osób, na dzień dzisiejszy robi jedna osoba. Natomiast tzw. LEAN jest dosyć mocno obsadzony - sporo osób solidnie opłacanych. A ich wyniki są kiepskie. Pracowników samego GEPC jest nieco ponad 50%, natomiast reszta to: Partner, Patron, Rozest itp.
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2012-07-18 23:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest w dziale jakości?
zdjecie uzytkownika
o8 - 2012-07-22 20:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kandydat - 2012-07-18 23:12:25

a jak jest w dziale jakości?
Tak jak w całej firmie p....ne.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2012-11-30 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Awansują tylko ci co jadą na wazelinie i robią to tak żałośnie, że zastanawiam się kto tu dobrze rokuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-30 22:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował w tej firmie na stanowisku Project Managera? Mój znajomy tam pracował, bardzo sobie chwalił. Czy ktoś wie, jakie warunki oferują obecnie? Jakie umowy, premie? Są szkolenia i możliwość rozwoju?
zdjecie uzytkownika
anna71 - 2013-09-07 10:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuję tam aktualnie.Wyścig szczurów to mało powiedziane.Kolesiostwo,donoszenie,gnębienie za niewykonanie normy.Dział lean uszczupla linie produkcyjne wyrzucając osoby i dodając obowiązki pozostałym na tym polega głównie ich praca.Nie polecam
zdjecie uzytkownika
naszczęście niedoszły pracownik - 2013-09-28 12:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam w 100%
zdjecie uzytkownika
Sawi - 2013-11-19 19:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak firma,tylko ,że w tej firmie nie ma równych praw.. Przykład.. Jestem tam zatrudniony od 4 lat i mimo parokrotnej propozycji ,,awansu'' na brygadziste,nie zdecydowałem się na awans.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mały - 2013-11-19 19:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zatrudniony przez agencję ,od ponad 5 LAT tej firmie. Z patrona na partnera i tak w kółko. Byłem parokrotnie nagradzany na apelach i co mi z tego przyszło. Dalej pracuję przez Trenkwaldera. Kobiety pracujące od 3-6 MIESIĘCY poprzechodziły już na GE. Oczywiście nie wszystkie,ale jednak przechodzą i to ciągle po parę z nich. Gdzie tu jest sprawiedliwość? Tyl;ko dlatego ,że płaczą kierownikowi,lub przechodzą po znajomości ,bo np.ktoś z rodziny tam pracuje i jest np. w związkach zawodowych. Te kobiet kompletnie niczym się nie wyróżniają,nie są chwalone. Dlaczego nikt tego nie widzi? Dlaczego tak dalej jest? Oczywiście dyrektor mówi ,że się kwalifikują na brygadzistki,ale to tylko puste słowa,bo przecież coś musi powiedzieć,jak nie ma co
zdjecie uzytkownika
Jan - 2013-11-19 19:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Donoszenie to podstawa tej firmy. dzieci są brygadzistami ,bo żaden szanujący się mężczyzna nie chciałby takiej posady.Normy są ciągle podwyższane ,a ludzie zwalniani i to masowo. Jeden operator obsługiwał maks 2,3 maszyny a teraz po 5 @!
zdjecie uzytkownika
Janek - 2013-11-29 13:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak nie ma gdzie pracować to co zrobić. W kłodzku ciężko o inną pracę. NIe jest ,żle tylko trzeba uważać i nie oczekiwać zbyt wiele. Tam nagradzane są osoby z LEANU są nagminnie nagradzane za coś co należy do ich obowiązku. Pracownicy którzy odwalają całą robotę są na drugim planie i bez żadnych nagród.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-01-20 11:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jestem pracownikiem tego zakłądu i powiem tylko jedno... Pracuję tam bo muszę. Ja odradzam
zdjecie uzytkownika
frt - 2014-01-20 11:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nigdy więcej GE
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-02-06 19:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za zakład gdzie tzw. dozór ma stanowisko PO( pełniący obowiązki) a angaże co najwyżej kierownik zmiany.Ale dyrekcji to na rękę,
zdjecie uzytkownika
Faust - 2014-02-23 17:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie negatywne wypowiedzi na temat GE Kłodzko są niestety prawdziwe. Tylko (usunięte przez administratora) kapujący na kolegow idą wysoko. Rozmowy kwalifikacyjne???? to tylko podpucha! Nikt tam nie zatrudni kogos kto może "zagrazac" tym co są na wysokich stanowiskach. Wiele ludzi pracujących na produkcji ma wyższe wykształcenie czego nie mozna powiedziec o wszystkich dyrektorach.... ale jak tu widac ze srednim wyksztalceniem i ledwie zdana matura na samych miernych tez mozna zostac dyrektorem :) dlatego ludzi sie wyzywa przeklina sie do nich i nie wazny jest wiek pracownika, brak jakiegokolwiek szacunku. w kadrze dowodzacej tylko tacy się utrzymaja, ktorzy beda traktowac ludzi jak NIC ! ludzie tam pracuja bo musza, bo ciezko z praca
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-11 20:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potwierdzam niestety te negatywne opinie. Zarówno w samym GE jak i tych firmach tzn. podwykonawczych tj. Partner, Patron i Rozest brak szacunku dla pracownika stale podwyższana norma albo rzuca się pracownikami po różnych działach lub maszynach i tylko czekają aż ktoś nie wyrobi normy i wtedy mają Cię w garści i tak uprzykrzają życie żebyś się sam zwolnił a oni umywają ręce jacy oni są dobrze, tylko pracownicy źli bo się zwalniają. Zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-03-18 19:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, przychodząc do poważnej firmy na rozmowę nie spodziewałem się aż tak trywialnych pytań- trochę to żenujące i smutne, gdy ktoś traktuje cię jakbyś kupił dyplom na targu...... przy czym pytający sam ma problemy z odpowiedziami na proste pytania, do tego niestety żenujące zarobki nie pasujące do wyników i image'u firmy i warunki pracy jak to powiedzieć- kontrowersyjne.... jak na razie - dziękuję
zdjecie uzytkownika
Pytek - 2014-03-18 21:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie sa przeciętne zarobki w GE na stanowisku specjalisty?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-23
Żródło: infopraca.pl
Kłodzko, 57-300
(dolnośląskie)
Główne zadania: - udział w optymalizacji procesów (produktywność, serwis, ergonomia i bezpieczeństwo pracy) - współpraca w planowaniu i prowadzeniu projektów LEAN - szkolenie pracowników z nowych standardów - motywowanie pracowników do eliminacji...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Anonim - k - 2014-03-21 14:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytrzymałam w pracy jeden dzień i podziękowałam za współpracę. Także za wiele o samej pracy nie mogę powiedzieć, ale o tym jak traktuję się pracownika już tak. Więc w moim odczuci ludzie traktowani są bez szacunku (nie będę wdawała się w szczegóły)! Komentarze Pań z HRów po tym jak wypowiedziałam umowę, były poprostu żałosne i nie na miejscu! Jak opuszczałam zakład pracy towarzyszył mi ochroniarz jabym była jakimś zbirem (czułam się poniżona bardzo).
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-12 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIENAWIDZE BRYGADZISTE NA CL-u
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-04-19 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z biur odchodzą masowo.Dopóki nie zmieni się dyrektor to tak będzie.Umowy na miesiąc(na produkcji na tydzień)zarobki 1400 netto,brak wpisu w papiery stanowiska,tylko pracownik produkcyjny.Wszystko to standardy.Żenada to mało powiedziane.Cisną sie na usta dużo mocniejesze słowa.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-07-04 06:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda może dowiem się jak jest na stanowisku magazyniera w tej firmie ?? Ponoć umowy cotygodniowe i minimalna pensja, ale jak wygląda sama praca ? Warto ?
zdjecie uzytkownika
pfff - 2014-07-11 21:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca wyglada tak ze trzeba (usunięte przez administratora) zeby wszyscy byli zadowoleni ale nawet jak sie wykazujesz to i tak nikt tego nie doceni, wiec nie warto.. maja szczescie ze w Klodzku jest malo miejsc pracy..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GE Power Controls
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x