Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o General Electric Power Controls

Pracowałeś w firmie General Electric Power Controls i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-11 20:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potwierdzam niestety te negatywne opinie. Zarówno w samym GE jak i tych firmach tzn. podwykonawczych tj. Partner, Patron i Rozest brak szacunku dla pracownika stale podwyższana norma albo rzuca się pracownikami po różnych działach lub maszynach i tylko czekają aż ktoś nie wyrobi normy i wtedy mają Cię w garści i tak uprzykrzają życie żebyś się sam zwolnił a oni umywają ręce jacy oni są dobrze, tylko pracownicy źli bo się zwalniają. Zdecydowanie odradzam.
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-03-18 19:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, przychodząc do poważnej firmy na rozmowę nie spodziewałem się aż tak trywialnych pytań- trochę to żenujące i smutne, gdy ktoś traktuje cię jakbyś kupił dyplom na targu...... przy czym pytający sam ma problemy z odpowiedziami na proste pytania, do tego niestety żenujące zarobki nie pasujące do wyników i image'u firmy i warunki pracy jak to powiedzieć- kontrowersyjne.... jak na razie - dziękuję
zdjecie uzytkownika
Pytek - 2014-03-18 21:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie sa przeciętne zarobki w GE na stanowisku specjalisty?
zdjecie uzytkownika
Anonim - k - 2014-03-21 14:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytrzymałam w pracy jeden dzień i podziękowałam za współpracę. Także za wiele o samej pracy nie mogę powiedzieć, ale o tym jak traktuję się pracownika już tak. Więc w moim odczuci ludzie traktowani są bez szacunku (nie będę wdawała się w szczegóły)! Komentarze Pań z HRów po tym jak wypowiedziałam umowę, były poprostu żałosne i nie na miejscu! Jak opuszczałam zakład pracy towarzyszył mi ochroniarz jabym była jakimś zbirem (czułam się poniżona bardzo).
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-12 19:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NIENAWIDZE BRYGADZISTE NA CL-u
zdjecie uzytkownika
iks - 2014-04-19 12:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie z biur odchodzą masowo.Dopóki nie zmieni się dyrektor to tak będzie.Umowy na miesiąc(na produkcji na tydzień)zarobki 1400 netto,brak wpisu w papiery stanowiska,tylko pracownik produkcyjny.Wszystko to standardy.Żenada to mało powiedziane.Cisną sie na usta dużo mocniejesze słowa.
zdjecie uzytkownika
misiek - 2014-07-04 06:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda może dowiem się jak jest na stanowisku magazyniera w tej firmie ?? Ponoć umowy cotygodniowe i minimalna pensja, ale jak wygląda sama praca ? Warto ?
zdjecie uzytkownika
pfff - 2014-07-11 21:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca wyglada tak ze trzeba (usunięte przez administratora) zeby wszyscy byli zadowoleni ale nawet jak sie wykazujesz to i tak nikt tego nie doceni, wiec nie warto.. maja szczescie ze w Klodzku jest malo miejsc pracy..
zdjecie uzytkownika
edi - 2014-08-05 22:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pytek - 2014-03-18 21:11:52]:
"rozmowy kwalifikacyjne"? a co ma wiedziec o rozmowach kwalifikacyjnych koles który nie ma wyzszego wyksztalcenia a utrzymuje się dzięki( usunięte przez administratora )



zdjecie uzytkownika
Wkropce - 2014-09-03 13:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Co mozecie powiedzieć o firmie Steinhoff meble,czy lepiej tam pracować czy wybrać GE?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lal - 2014-09-17 08:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie bo mam problem z dojazdami z jedzie coś na Ząbkowice po 22giej bo nie mam kogo spytac?Jakieś namiary na firmę co jeździ cokolwiek .
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-23 12:57:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie z dyrektorem, buc i arogant. Wszystkowiedzący i bez szacunku. Na drugi etap nawet nie pójdę, szkoda czasu. Po godzinnej rozmowie bez wahania uwierze o powyższych opiniach.
zdjecie uzytkownika
raigy - 2014-09-25 10:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lal - 2014-09-17 08:44:34]:
Dowiedz się odnośnie busów z Ricardo albo Smilebus Gorczyca. One dojeżdżają i odjeżdżają z placówki GE.
zdjecie uzytkownika
raigy - 2014-09-25 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-09-23 12:57:31]:
A do czego Cię potrzebowali?
zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-10-23 04:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, mam pytanie czy ktoś tu zagląda z działu produkcji ? interesuje mnie to ponieważ chciałbym podjąć prace właśnie w tej części i chciałbym się dowiedzieć jak wygląda tam atmosfera miedzy pracownikami ? jak wyglądają zarobki ? ilu godzinny dzień pracy ? relacje przełożony - pracownik ? stałe miejsce pracy czy przerzucanie pracownika między zakładami ?
zdjecie uzytkownika
madmax - 2014-10-28 23:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tytus - 2014-10-23 04:42:58]:
Zarobki to najniższa krajowa i nawet niech ci się nie śni podwyżka. Pracuje się zwykle 8 h na większości działów. Wyjątkiem jest san vincent gdzie często lubią przełożeni wciskać cię na nadgodziny, mimo że nie chcesz/nie pasuje ci/prosisz że nie możesz, a tuzin innych pracowników chętnie chciałoby wziąć te nadgodziny - to oni i tak złośliwie właśnie ciebie na nie zapiszą. Na różnych działach może się trafić, że komuś przypiszą pracę na 3 zmiany. Ale to mniejszość. Atmosfera między pracownikami jest na ogół dobra. Do przełożonych lepiej nie podskakiwać - ale to chyba jak wszędzie. Największym utrapieniem dla świeżych pracowników jest obowiązek noszenia okularów ochronnych. Jeśli dyrektor zobaczy cię na hali bez nich - jesteś stracony. Pracuje się na początku przez agencję pracy tymczasowej, umowy tygodniowe. Ale niech nikogo nie zwiedzie hasło, że istnieje możliwość zatrudnienia na stałe przez firmę. To jest tylko możliwe dla baaardzo bliskich kolesiów kadry zarządzającej. Tak więc przeciętny człowiek może tam pracować całe życie na umowach tygodniowych. Praca jest bardzo nierówna tzn. są stanowiska gdzie można sobie palce pourywać, spocić się jak świnia i tak codziennie, a są tez takie, gdzie praca jest lżejsza od spania.
zdjecie uzytkownika
zimba - 2014-11-09 21:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
te wszystkie nabory i rekrutacje to jedna wielka sciema. bo tak naprawdę pracują tam ludzie bez kwalifikacji, bez studiów , bez znajomości języka, po znajomości, na zwyklej produkcji nie dają rady a po znajomoisci idą do biura imbecyle
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-11-19 19:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest źle. Dużo się dzieje i ja sobie chwalę. Wiadomo, że ludzie są różni i mają różne oczekiwania.
zdjecie uzytkownika
lepkie łapy - 2014-11-28 15:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam rację, że faktycznie ludzie to mają tak różne podjeśie do rpacy a tym bardizej tak różne oczekiwania wobec swojej pracy, ze trudno to jakoś ujednolicić. Pozostaje tylko zapytać tak partu osob i wyciagnac z tego wnioski. Co takiego sięZenek dzieje teraz w firmie, żę tak to sobie chwalisz ?
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2015-01-09 16:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro jest tak jak pisze zimba to jakim cudem firma się utrzymuje na rynku? przecież jakąś wiedze pracownicy muszą posiadać. a Ty Zenku mógłbys dokładniej opisać jak się tam pracuje i podac przykłady? napiszcie jak z tymi rekrutacjami jest i o co pytają na pierwszym spotkaniu?czy jasno przedstawiają warunki panujące w firmie?
zdjecie uzytkownika
prac - 2015-01-10 19:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziutek - 2015-01-09 16:22:43]:
Ziutek, jak widzę jesteś skończony leń i brak ci minimalnego ilorazu inteligencji.
Wg treści twojego postu uważam, że nadajesz się do GE na stanowisko kierownicze.
Taka jest tutaj kadra zarządzająca. Zero inteligencji i ochoty do podstawowego zaangażowania do rozwiązywania problemów. Jeżeli byś wykazał minimum inteligencji i zaangażowania, to przeczytał byś poprzednie posty, których dzięki ingerencji pewnych osób jest b. mało. Tylko 2 strony, to nie zadawał byś tak idiotycznych pytań. Pomimo tak skromnego materiału na tym forum wszystko jest wyraźnie opisane. Jestem pewny, że mój post szybko zostanie usunięty. Więc spróbuj go w całości przeczytać, to nie będziesz zadawał takich pytań. I jeszcze jedno, pomimo upływu czasu nie zmienia się tutaj nic na lepsze. Jest co raz gorzej.
zdjecie uzytkownika
Cvf - 2015-01-23 08:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenia po rok na stronie. Podczas rozmowy Pan kierownik robi oczy słysząc pi raz pierwszy o metodach stosowanych w dużych firmach. Szkoda mi ludzi którzy musza go sluchac. Z poziomu pracownika produkcji niewiem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-01-28 13:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie mnie to interesuje to jak wygląda ta robota dla pracownika produkcji, bo to byłoby idealne miejsce dla mnie, już kiedyś tak pracowałem tylko w innej firmie. Warto przyjść do ge power controls na produkcję ? jak się ma wynagrodzenie do danej roboty? i czy na początek jest rozmowa kwalifikacyjna czy tylko wybierają po cv?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1 etap rozmowa, 2 etap dwudniowa praca na produkcji :|
Pytania: Od HR standardowe - gdzie się widzę za 5 lat. Dlaczego to i tamto. Od dyrektora, raczej wysłuchiwałem tylko kpin. Przemądrzały buc, szukający parobka, żeby zrealizował za niego cele
zdjecie uzytkownika
Jestem - 2015-01-28 19:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-01-28 13:43:55]:
Patryk, zachowujesz się jak niejaki Ziutek. Jesteś leń. Na tym forum są tylko 2 strony postów. Opinie są negatywne. Nawet nie chce ci się ich przeczytać. Przy takim podejściu do uzyskania informacji nie nadajesz się tutaj do pracy na produkcji. Tutaj trzeba ciężko pracować, a nie oczekiwać, że pieniążki (najniższa krajowa)same wpadną na konto.I zapomnij o pracy bezpośrednio w GE. Umowy są na podfirmę.
zdjecie uzytkownika
Pan życia i śmierci - 2015-01-30 20:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iks - 2014-04-19 12:23:07]:
Margasiński parówa nierób i wredny cham. Na sam widok jego widok i sposób w jaki odnosi do pracowników aż niedobrze robi!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy General Electric Power Controls?
Zadaj pytanie
x