Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo General Electric Power Controls

Opinie o General Electric Power Controls

Pracowałeś w firmie General Electric Power Controls i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Cvf - 2015-01-23 08:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogłoszenia po rok na stronie. Podczas rozmowy Pan kierownik robi oczy słysząc pi raz pierwszy o metodach stosowanych w dużych firmach. Szkoda mi ludzi którzy musza go sluchac. Z poziomu pracownika produkcji niewiem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-01-28 13:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie mnie to interesuje to jak wygląda ta robota dla pracownika produkcji, bo to byłoby idealne miejsce dla mnie, już kiedyś tak pracowałem tylko w innej firmie. Warto przyjść do ge power controls na produkcję ? jak się ma wynagrodzenie do danej roboty? i czy na początek jest rozmowa kwalifikacyjna czy tylko wybierają po cv?
zdjecie uzytkownika
Jestem - 2015-01-28 19:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patryk - 2015-01-28 13:43:55]:
Patryk, zachowujesz się jak niejaki Ziutek. Jesteś leń. Na tym forum są tylko 2 strony postów. Opinie są negatywne. Nawet nie chce ci się ich przeczytać. Przy takim podejściu do uzyskania informacji nie nadajesz się tutaj do pracy na produkcji. Tutaj trzeba ciężko pracować, a nie oczekiwać, że pieniążki (najniższa krajowa)same wpadną na konto.I zapomnij o pracy bezpośrednio w GE. Umowy są na podfirmę.
zdjecie uzytkownika
Pan życia i śmierci - 2015-01-30 20:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iks - 2014-04-19 12:23:07]:
(usunięte przez administratora)parówa nierób i wredny cham. Na sam widok jego widok i sposób w jaki odnosi do pracowników aż niedobrze robi!
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-02-04 18:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka panuje atmosfera między pracownikami? Słyszałam, że tworzą się romanse :-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-05 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-02-04 18:54:45]:
dobrze słyszałaś ;) systematycznie znajdowane sa zuzyte prezerwatywy w ubikacjach, a kadra ( tworząca klikę ) mizdży się do siebie na potęgę
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-02-05 20:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-05 15:18:46]:
I co jak dam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to będę miała przedłużane umowy, albo podwyżkę? To jest jeden z elementów zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Tina - 2015-02-10 18:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a u nas w Kłodzku ,brygadziści,wszyscy na produkcji są bardzo mili.Musimy wykonywać wszystko dobrze i nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-02-10 21:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, szczególnie brygadziści! :-)
zdjecie uzytkownika
gestapo - 2015-02-20 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
He he jak byłem na rozmowie to te pytanie mnie ich rozjebały jak na przesłuchaniu po wyjściu pomyślałem sobie kurwa po chuj takie pytania przecież spodków latających tam nie produkują
zdjecie uzytkownika
zitun - 2015-02-27 00:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ciekawe roznie zdaja te pytania kazda firma ma przygotowanie i czegos tam wymagaja..a firma jest jedną z najbardziej znaczących międzynarodowych korporacji działających i odnoszących sukcesy w Polsce. Wszystkie biznesy GE prowadzą aktywną działalność na terenie całego kraju, zatrudniając łącznie 6000 osób... wiec warto aplikowac....
zdjecie uzytkownika
DeeDee - 2015-02-28 09:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowy kwalifikacyjne wyglądają jak w każdej prawie firmie oraz zdolności manualne są poddane sprawdzeniu .Nie jest to nic przerażającego.
zdjecie uzytkownika
DeeDee - 2015-02-28 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuję na G-framie i popieram opinię,że nie wszyscy są zli.Ludzie piszą ogólnie złe opinie a nie we wszystkich działach tak sie dzieje.Tu brygadziści,są naprawdę bardzo mądrymi przełożonymi o bardzo wysokiej kulturze osobistej.Pracownicy na tym dziale są bardzo fajni,a że praca wymaga dużego zaangażowania to nie znaczy,że jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-02-28 14:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
TO DO GRZEŚKA TEGO LIZUSA Z G-FRAME!!!
MYŚLISZ ŻE JAK NAPISZESZ SWOJE IMIĘ I PODASZ Z JAKIEGO DZIAŁU JESTEŚ, OPISUJĄC PRZY TYM W SAMYCH SUPERLATYWACH TEN ZAKŁAD, PRACĘ W NIM I BRYGADZISTÓW, TO ORDER W TYM ZAKŁADZIE DOSTANIESZ!!!
CZY JUŻ SIĘ ZORIENTOWAŁEŚ ŻE TYLKO LIZANIEM DUPY MOŻESZ LICZYĆ NA PODWYŻKĘ CZY UMOWĘ W GE!!
BO CI WSPANIALI BRYGADZIŚCI O KTÓRYCH WSPOMINASZ, WŁAŚNIE W TEN SPOSÓB AWANSOWALI!!
JEDEN CAŁYMI DNIAMI STERCZAŁ PRZY BIURKU KIEROWNIKA JAK PIESEK (ŻAŁOSNY JEST ;) AŻ SIĘ CAŁY ZAKŁAD Z NIEGO ŚMIEJE DO TEJ PORY ;)
PRZEZ TO LIZANIE DUPY ZAPOMNIAŁ CHYBA JUŻ O CAŁYM ŚWIECIE HE HE, A JUŻ NA PEWNO O TYM CO TO ZNACZY HIGIENA OSOBISTA;) I ŻE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK ANTYPERSPIRANT ;) ALE TO JUŻ TAK POZA TEMATEM ;)
PRAWDA JEST TAKA ŻE SĄ TO LUDZIE NIEKOMPETENTNI !!
JEDYNE CO POTRAFIĄ TO LATAĆ CAŁY DZIEŃ,SPISYWAĆ NORMĘ (BO TO JEST RZECZ ŚWIĘTA W TEJ FIRMIE) I PONIŻAJĄ LUDZI!!
STOJĄ JAK GESTAPOWCE, PILNUJĄC CIĘ NA KAŻDYM KROKU I CO BY SIĘ NIE DZIAŁO TO MA BYĆ NORMA!! MOŻE SIE WALIĆ I PALIĆ ALE NORMA MA BYĆ!!

A CO DO TWOJEJ WYPOWIEDZI DROGI GRZEGORZU : "Jeżeli chcecie drodzy internauci wiedziec to pracuje na G-Frame.Nie wiem jak długo,ale to nie jest istotne.Istotne jest to,że....ludzie na wszystkich zmianach,brygadzisci oraz kierownictwo otrzymują najwyższa notę ,są naprawdę OK!! "
NORMALNIE PRAWIE SPADŁAM Z KRZESŁA ZE ŚMIECH HE HE HE ;) JAK MOŻNA BYĆ TAKIM LIZUSEM;) MAJĄC TYLE LAT I ŻADNEGO SZACUNKU DLA SIEBIE ;) NIE WIEŻE ŻE PO TYM ŚWIECIE CHODZĄ TACY LUDZIE JAK TY !!
ALE JEDNO MUSZĘ CI PRZYZNAĆ ;) MASZ SZANSE I TO NAWET DUŻE ZOSTAĆ BRYGADZISTĄ W TYM ZAKŁADZIE, BO JEDNO CO WYKONUJESZ BARDZO DOBRZE W TYM ZAKŁADZIE,POZA NORMA, TO WCHODZENIE W DUPĘ BEZ MYDŁA ;)
NAPRAWDĘ JESTEŚ W TYM DOBRY ;)
POZDRAWIAM CIĘ, BO DZIĘKI TOBIE UŚMIAŁAM SIĘ DZISIAJ NA MAXXA ;) DZIĘKI ;)

NIESTETY, NA PRZEKÓR GRZEGORZOWI, MUSZĘ POTWIERDZIĆ WSZYSTKIE TE NEGATYWNE OPINIE NA TEMAT TEGO ZAKŁADU, BO TO JEST CAŁA PRAWDA!! ALE JAK KTOŚ CHCE SIE SAM PRZEKONAĆ TO NIECH SPRÓBUJE I PRZYJDZIE DO PRACY. WTEDY JUŻ SAMI BĘDZIECIE WIEDZIELI KTO TUTAJ MÓWI PRAWDĘ, CZY MY CZYLI WSZYSCY CI OPISUJĄCY TEN ZAKŁAD NEGATYWNIE, CZY PAN GRZEGORZ LIZUS ;) MÓJ ULUBIENIEC HE HE HE ;)
A NIE MACIE CO SIĘ PRZEJMOWAĆ BO UMOWĘ I TAK DOSTANIECIE NA TYDZIEŃ, WIĘC JAK BĘDZIE COŚ NIE TAK TO PO PROSTU W PIĄTEK POWIEDZIE DO WIDZENIA ;)
A WYDAJE MI SIĘ, ŻE MIMO WSZYSTKO WARTO JEST CHOCIAŻ NA TYDZIEŃ PRZYJŚĆ I POOGLĄDAĆ CAŁY TEN KABARET W GE ;)
HE HE HE ;)
KTO TAM PRACUJE TEN WIE O CO CHODZI ;)
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
PRAWDZIWY GRZESIEK` - 2015-03-01 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że prawdziwy idiotyzm odbywa się na tym forum.Otrzymałem właśnie telefon,żebym tu popatrzył.Nawet nie wiedziałem,że ktoś tak umiejętnie się podszywa pod inną osobę.Znając mnie to każdy wie,że najbardziej wyklinam na pracę,bałagan a nie chwalę.Umiejętnie ktoś wyrabia mi renomę,tylko nie wie,że ja tu nie będe pracował i to każdemu mówiłem,tak ,że droga " ONA" Niestety nie zostanę brygadzistom.Na temat brygadzistów nie mogę się wypowiedzieć bo nie znam ich na tyle.Dziwi mnie tylko fakt,że jakiś idiota robi sobie w ten sposób jaja bo dobrze wie,że to wszystko jest anonimowo i można podszyć się pod każdą osobę.Domyślam się kto to jest ,bo na tym dziale pracuje osoba,która dawno temu pracowała ze mną i na mój wniosek była ukarana.Kawał cwaniaczka.Kariery długiej nie zrobisz kolego w tej firmie!NORMALNIE JAK DZIECKO SIĘ ZACHOWUJESZ
zdjecie uzytkownika
DeeDee - 2015-03-02 16:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozmowę kwalifikacyjną powinna być opinia od PSYCHIATRY!!!Nie wiem o co wam chodzi ale jeżeli jest zle to po co tu siedzieć?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-02 17:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONA - 2015-02-28 14:09:13]:
Czemu takich jak ty tam jeszcze trzymają? Nie odpowiadaj bo sama znam odpowiedź po przeczytaniu twojego postu
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-03 19:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONA - 2015-02-28 14:09:13]:
ONA !! Jeżeli tak tam jest to co Ty tam jeszcze robisz??? Idz na kase do marketu tam Gestapo nie stoi! To nie II wojna światowa tylko XXI wiek!! Obudz się!!Chyba że ,liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym,wyższym!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-11 19:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie fajne, jedno zasadnicze pytanie, kto was tam trzyma???
2-Pytanie podajcie firmę w okolicy, która dba o swoich pracowników a nie wyzyskuje do cna?
3- Twierdzicie, że kadra kierownicza to same matoły!! a wy biedni pracownicy uciśnieni wypłat nie dostajecie pracujecie w chłodzie!!Co do umów, po jakim okresie chcecie dostać umowę na GE??Bo o ile mnie pamięć nie myli to wszyscy pracownicy, którzy przepracowali około będę strzelał 2 lat takowe umowy otrzymali, a co do umów to nie brygadziści ustalają tylko od dłuższego czasu związek, zgodzę się tylko z jednym kierownik ma prawo za wetować daną osobę.
Tak ogólnie to przestańcie biadolić komuś nie odpowiada praca droga wolna
life is brutal
zdjecie uzytkownika
igła - 2015-03-12 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-03-11 19:56:41]:
W tej nieszczęsnej firmie trzyma pracowników, którzy jak napisałeś tylko biadolą trzyma lęk przed bezrobociem. A co za tym idzie lęk przed głodem i nędzą, bo w rejonie nie ma nigdzie pracy. Ty jak sądzę jesteś z kadry zarządzającej - to można odgadnąć z twojej aroganckiej wypowiedzi. Gdyby w okolicy były inne zakłady, gdzie można by było podjąć pracę, to w tym GE Kłodzko pracowałaby na produkcji tylko obecna kadra zarządzająca. Doskonale zdajecie sobie sprawę, że pracownikom pozostaje alternatywa: albo godzić się na takie traktowanie, albo zwolnić się i "żyć" w skrajnej nędzy.
Ale kiedyś przyjdzie i na ciebie kolej, ktoś wyżej będzie zagrożony i pozbędzie się ciebie. To zobaczysz jak to jest wspaniale uwolnić się od tej firmy i wegetować na zasiłku.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-13 12:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ,nie jestem kadry zarządzającej,ale długoletnim pracownikiem tej firmy i poprzedniej ,znam różnice pomiędzy jedną a drugą ,co do zasiłku to i tego doświadczyłem,znam różnice pomiędzy pracą w GE a na przykład praca na budowie gdzie pracowałem po 14 godzin i więcej bez dodatkowych nadgodzin za gówniane pieniądze,a stwierdziłem że biadolicie bo nigdzie w okolicy nie najdziesz innej pracy wszędzie jest wyzysk ,z tym że w GE masz wypłatę na czas ,porównaj dla przykładu Rozest pracują za mniejsze pieniądze i do tego nie zawsze na czas dostają wypłatę
zdjecie uzytkownika
PPR - 2015-03-19 21:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minus
-Najlepsze jest jak ktos stoji nad kims ze stoperem co dostrzegłem
-Ktoś jak jest dobry i ma szanse na awans itd. to zostaje gnębiony przez resztę
-Ludzie są strasznie fauszywi z każdego szczebla to jest najwiekszy minus
-umowy tygodniowe i traktowanie niektórych jak "zwierzęta" ale co się dziwić, bezrobocie w powiecie to ponad 23 % i jak nie ty to mają 100 następnych na twoje miejsce.
-Plusem jest że kasa jest na czas, można poznać fajnych ludzi (może 10% zakładu)
Pozdrawiam normalnych ludzi którzy tam pracują...
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-22 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam,i muszę przyznać,że częsć stanowisk pracy przekracza możliwości człowieka(naprawdę trzeba extra mocno i szybko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby była norma wtedy nikt sie nie przyczepi.Są stanowiska pracy tzw.po naszemu luz.naprawdę bez żadnego stresu zrobisz swoje i masz dużo wolnego.TE SAME PIENIĄDZE NA NIE RÓWNYCH MIEJSCACH PRACY!!!.Tak,że jak trafi ktoś na dobre miejsce pracy nie powinien narzekać bo wypłaty na czas,nadliczbowe płacone, nocne 40%,no i ta minimalna pensja ale jest za 8 godzin pewna.Ci !!!! Co trafili na miejsce pracy z ogromnymi normami,dużymi użytymi elementami do wstawienia lub wykonania mają pełne prawo do narzekań bo wierzcie mi ,że naprawde oni muszą ostro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polecam pracę tymczasową dla młodych,bo jak trafią na zwariowane stanowisko zastanowią sie nad sobą i zaczną dalej się kształcić bo maja możliwość.Pozdrawiam wszystkicch
zdjecie uzytkownika
Zbój - 2015-03-23 08:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli jest tak jak opisuje seba, to chyba zbyt wielkiej motywacji ludzie nie mają by aplikować do General Electric Power Controls w Kłodzku... Praca, którą pracownik odbiera jako niewolniczą na pewno nie będzie dla niego niczym przyjemnym ani rozwijającym. Należałoby coś w tym temacie zmienić, bo można się szybko wypalić.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-29 18:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbój - 2015-03-23 08:38:37]:
Masz rację! Częśc jest zadowolona(tylko niech pomyślą,że lata lecą ,sprawnośc spada .Mając rodzinę można przy róznych pracach domowych np.uderzyc się w palca i chorobowe pewne, bo nie dasz radę na niektórych stanowiskach.A jak długo na chorobowym zakład bedzie Cię trzymał>?.Tam liczy się sprawnośc zdrowie.Ludzie chorzy ze strachu pracują.Młodzi tam kariery raczej nie zrobią bo pózniej z wiekiem Twoim spadnie Twoj extra zapał i sprawnośc ,a tam potrzebny expresowy pociąg do nikąd.Sama nazwa zatrudnienia swiadczy o pracy tymczasowej ,więc pracujcie tylko tymczasowo szukając pracy w wyuczonym zawodzie bo tam dzis pracujesz a jutro nie.Kariera jest tam tymczasowa praca niewolnicza w wiekszosci więc przyjemności nie daje i non stop zwiekszenie norm samop mówi za siebie.
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracujący - 2015-04-19 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam na stanowiskach lepszych od fizola totalni bezmózgowcy pracują (nie wszyscy)t.z.w LD(czyli liżący dupy)szkoda słów.A pracownicy jak widać halbe/halbe.Do Grzegorza(będzie wiedział o co chodzi jak tu jeszcze zagląda).Ten frajer stosował te metody pisząc na forach jeszcze w jednej pracy( GTK ).Tam szwagier pracował.Miałeś rację ,lepiej ustąpić a miejsca on nigdzie nie zagrzeje.Raz zaszkodziłeś potem przegrałeś,CHCIAŁEŚ DOBRZE ALE W TAKIM OKRUTNYM ŚWIECIE ŚWINIE WYGRYWAJĄ!
zdjecie uzytkownika
Kolega z pracy - 2015-04-27 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka ludziska. Mam jedno pytanie. Pracowałem w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już jakiś czas temu. Studiując zaocznie wyrwałem się z tego kieratu. Pamiętam miałem kilka razy nieprzyjemność z kolesiem z kontroli jakości. Beznadziejny przypadek. Nazywał się Robert M....ski. Kojarzy ktoś? Taki w okularkach,spasiony. Pracuje tam jeszcze i czy dalej liże jaja kierownictwu???
zdjecie uzytkownika
Sąsiad Ona - 2015-05-05 21:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONA - 2015-02-28 14:09:13]:
Ona!!!!!!Niestety po czasie sprzedałaś swoją tożsamość!!!Mam teraz zakład poinformować Twoje dane?Wstydz się?Bo prawdą jest,że masz kupe wolnego w pracy,wyrabiając się z normy.Śiedzisz i bawisz się telefonem gdzie.....nowi pracują.Tylko wkurwiasz się,jak ktoś jest nieobecny i musisz na swoim stanowisku popracować,żeby pomóc!!!!!!Podkreślam pomóc!!!!Frajerką jesteś krytycznie opisywać brygadzistów z tego działu na negatyw i...tak krytycznie a...sama wchodzisz im w dupę.Pomyśl trochę głupia babo co robisz.Sąsiad z Twojej zmiany.
zdjecie uzytkownika
Sąsiad Ona - 2015-05-05 21:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak do wszystkich którzy chcą tam pracować.Sprawdzcie sami, zatrudniając się tam.Jeżeli doceniacie dzisiejsze czasy,pracę oraz możliwości to zapraszam!!!Internet to głupota.Każdy może się wyładować!!!Przepraszam za błędy ale nie miałem możliwości skończenia szkoły po podstawówce.
zdjecie uzytkownika
2015 - 2015-05-20 23:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślę,że w końcu nowy(po wyborach) Prezydent zmieni tą sytuację.Praca jest bardzo stresowa,z pracownika robi się śmiecia t.z.w robota bezawaryjnego.Prezesie,Dyrektorze,Kierowniku ,czy Brygadzisto!!!! Jesteśmy Polakami.Przetrwaliśmy II wojnę światową!!! Szanujmy się!!! Nie wiadomo co zrobi Rosja!!Mamy jedno życie.Pieniądze to nie wszystko!!!Czy każdy na wyższym stanowisku to świnia???Łączmy się i szanujmy.Życie to...jedna chwila.Połączmy nasze siły!!! My pracownicy fizyczni.Bądżmy potęgą!.Od naszej pracy zależy istnienie takich firm.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Młoda - 2015-05-25 22:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co ja zauważyłam,to naprawdę jest przejebane na większości stanowisk a,kadra zarządzająca jest nastawiona negatywnie(*ma nas pracowników w dupie,liczy sie ich wysoka kasa za bez naganne ,bez konflikttowe utrzymywanie normy).Brygadziści w wiekszości są wyrozumiali,muszą byc stanowczy bo to ich praca ale są ludzmi do zrozumienia(są wyjątki palantów).Pracownicy?młodzi mają też w dupie pracę w większości.Tak więc są ludzie i ludziska.Firma posrednik w tej firmie jest naprawde najwyższej jakości i to im dałabym złoty medal.Fakt jest faktem,że ten kto na produkcji pracował za granicą (myśląc ,że Polak to śmieć,to może stwierdzić ,że Polak za granicą jako pracownik produkcji jest traktowany 1 000 000 % lepiej niż w swoim kraju) i...................o czym tu mówić!
zdjecie uzytkownika
czekoladka - 2015-06-19 11:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie tak czytam te wasze opinie i narzekania w jakich wy czasach żyjecie przecież wszędzie teraz jest wyzysk więc czemu się dziwicie ja obecnie pracuję w zpc i kokosów też tam nie ma tak samo gnębią i normy sie liczą ale cóż szkoda narzekac tylko trzeba pracowac bo nic innego nam nie pozostaje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-20 16:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polak zawsze narzekał i będzie narzekał
zdjecie uzytkownika
stoku - 2015-07-09 23:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkiem fajna firma na początek swojej kariery w księgowości międzynarodowej. Bardzo docenia pracowników ambitnych, chcących dać od siebie więcej. Jeśli chodzi o minusy to jednak należy wspomnieć , że na niektórych stanowiskach obowiązkowo pracujące są święta, sylwester itd. (zamknięcie miesiąca/kwartału/roku)
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-07-15 22:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stoku - 2015-07-09 23:13:01]:
Ty jesteś pijany(a)!!!! Co opisujesz? Sylwester w Lipcu!!!!Tam się w święta w 100% nie pracuje.Gdzie Ty pracujesz?DAJ SOBIE SIANA!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-13 11:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma jest tragiczna. Nie szanuje ludzi. Pracownicy biurowi uważają się za Bóg wie kogo i traktują innych jak gorszych. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
wert - 2015-08-25 12:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-13 11:43:16]:
Chętnie bym przeczytał jakieś konkrety, Zwykłe lanie wody jest mało wartościowe. Podaj jakies przykłady które sam odczułeś. Ja czytałem inne opinie to ludzie wypowiadają się miło o firmie podpierają się przykładem zarobków czy atmosfery. A tu u ciebie mamy zwykłe gorzkie żale. Jeśli tak źle to po co brnąć?
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-08-30 19:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DeeDee - 2015-02-28 11:45:17]:
witam wszystkich. pracowalam tam 3 miesiace i naprawde bardzo bylam zadowolona... lecz najgorsze jest w tym zakladzie to ze od jakiegos czasu sa czarne piatki i wylatuja ludzie z pod firm jak popadnie,,, nie patrza czy ktos sie wyrabia czy ma norme czy nie wylatujesz i juz,,, przykre to jest bardzo bo atmosfera jest super napawde... a zostawiaja ludzi na nasze miejsce zatrudnionych na stale ktorzy nie sa nauczeni pracy babka mowi ze nigdy w zyciu kartonu nie zlozyla no sory ... jak u siebie nic nie robila bo ona ma lekka prace na swoim dziale pfffff masakra jakas... i tacy ludzie maja umowy na stale smiech na sali.
zdjecie uzytkownika
ja12 - 2015-09-14 23:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witajcie. Ktoś wspomniał o Rozeście, ale chyba nikt o nim nie napisze? Dlaczego? Może Ci biedni którzy tam tyrają boją się juz nawet własnego cienia? Narzekacie na normy, na wyzysk... Przepracujcie kilka dni pod panowaniem miłościwie tam panujących pań to się Wam żyć odechce! Gnębienie, poniżanie, obrażanie macie zagwarantowane razem z najniższą krajową o ile nie zostaniecie dyplomatycznie zmuszeni do urlopu bezpłatnego??? Głównodowodząca -tak jej się mocno wydaje - nie znosi sprzeciwu ani słów krytyki, licz się wówczas z wypowiedzeniem. Na jej zagrywki względem pracowników są paragrafy, ale przecież nikt się nie postawi. Nie rozumiem dlaczego ciągle chodzi taka dumna i zadowolona? Czyżby kolejny dzień pracy upłynął na udanych zakupach? Skąd ta kobieta ma tyle "urlopu" ??? MASAKRA!!! Podsumowując, najgorszemu wrogowi nie życz pracy w Rozeście. Jak dla mnie każdy kto tam "pracuje" jest zdesperowany na maxa
zdjecie uzytkownika
nie nażekajmy - 2015-10-03 16:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sam nick podaje ...Nie nażekajmy!Kochajmy zycie ,bo mamy jedno a nie frajerską firmę.Pracowałam tam(totalna parodia)Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stoku - 2015-10-24 23:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie wszyscy. Interesuje mnie ta firma , jednak nie chce nagle stanąć w miejscu. Stąd moje pytanie czy firma umożliwia podnoszenie swoich umiejętności i kompetencji poprzez jakieś szkolenia itp.? @nie narzekajmy ja poważnie myślę , że nie ma co narzekać na pracę tutaj. Znajomy przedstawiał ją w superlatywach
zdjecie uzytkownika
sheldon - 2015-10-24 23:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem... Wiele osób mi mówiło o tej firmie i przedstawiali ją jednak pozytywnie, a nie tak jak Ty to właśnie powiedziałeś, zarobki nie są złe, a jeśli to co mówili że będą podwyżki to prawda to już w ogóle firma plusuje, właśnie wiecie może coś w tym temacie ? Bo jednak ja to od osób trzecich słyszałem.
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-10-25 01:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sam nie wiem, czy warto próbować dostac pracę w general electric power controls, jedni piszą, że sa zadowoleni, drudzy coś zupełnie innego. Serio tutaj pracuje się za ta najniższa krajową, czy jednak jest coś więcej? Widac też, że jak ktoś się nie sprawdzi po 3 miesiącach to mu dziekują w piątek, trochę niegrzeczne jak dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-11-06 20:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu pracuję w tej firmie ponad 8lat i umowy na GE nie dostałem,więc co ty pierd...Zresztą firma idzie na dno ,bo już największe działy przenoszą
zdjecie uzytkownika
Janosi - 2015-11-06 20:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Jeden plus ,że wypłata jest na czas i nie jest zimno na hali. Dach nad głową zapewniony...ale na tym się kończą plusy.Reszta ,to same minusy. Psychiczne męczenie ludzi i napuszczanie ich na siebie jest na porządku dziennym. Zarówno pracownicy jak i brygadziści są tak bardzo zakłamani,że patrząc ci w oczy będą wbijać ci nóż w plecy...O kierownikach się nie będę wypowiadał a dyrektorze nawet nie wspomnę,bo słów brakuje.Natomiast brygadziści to lenie śmierdzące i podpierdalacze. Automat z kawa i palarnia,bo tylko to im wychodzi najlepiej .Nigdy nie ma ich kiedy są potrzebni. Sami się na wzajem podpierdalają ,byle tylko ,,ICH PANI''była zadowolona a ich ,,KRÓL I WŁADCA''nie powiedział im złego słowa. Kłamstwo i obłuda panuje na tym zakładzie i taka jest prawda. Brygadziści to małolaci bez kompletnego doświadczenia,wybrani bo lizali dupy kierownikom. Fafik,pozdro;)
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-12-06 17:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że większości wypowiadają się ci co się nie dostali tam do pracy albo się dostali i jak tylko się na nich poznano szybko zakończyli . Dla tych co myślą o pracy , powtarzam o pracy nie o karierze czy awansach powiem jakie są moje doświadczenia.
Pracuje ponad rok w biurze, po miesiącu chciałam się już zwolnić bo wymagania są spore, ale jest to już moja druga korporacja więc wiedziałam że że tak na początku tylko jest. Faktycznie jak przetrwałam 3 miesiące zaczęło iść dużo lepiej . A teraz o warunkach , zakład ładny nowy , czysto , wymagania jak pisałam są spore ( dlatego słabi i narzekacze odpadają) ale jest ze 100 osób w biurach które jakość dają rade i pracują , niektórzy ponad 10 lat. z mojego działu ktoś odszedł niedawno ale znalazł lepiej płatną prace, zarobki mimo to są do zaakceptowania, na pewno w markecie nie dostanę tyle. nadgodziny są płatne, nawet kierownik zwraca uwagę jak ktoś przesiaduje za długo. premie są tylko uznaniowe po kilkaset złotych , niezbyt często 1/2 do roku, ale też nie dla wszystkich , tak że nie jest to reguła . Początek pracy - na 3 miesiące okres próbny , potem na 3 lata i symboliczna podwyżka ok 12 % . Umowy na stałe rzadko i tylko dla tzw najlepiej ocenianych. Co do pracy po znajomości , myślę że to bzdura , w firmie jest program że jak polecisz kogoś do pracy i się sprawdzi to dostajesz kilkaset złoty nagrody- tylko z tego co mówią dziewczyny z kadr to nie ma wiele poleceń - wolą się tutaj na forum udzielać . Z produkcji można bez problemu awansować do biura , ze mną w biurze kilka osób pracuje z produkcji - warunek trzeba mieć studia lub studiować, język mile widziany ale nie koniecznie. myślę że praca jet podobna jak w innych korporacjach, może poza tym że sporo jest młodej kadry kierowniczej i to większość awansowała tu w firmie , więc chyba łatwiej niż gdzie indziej .Życzę powodzenie w aplikacjach. acha jeszcze jedna ważna sprawa , mieszkania , wynajem jest niestety dosyć drogi, niewiele mniej płaciłam w dużym mieście jak Wrocław, a firma do tego nie dopłaca, tak że wkalkulujcie sobie to do kosztów.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2015-12-09 00:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @zadowolona to strasznie dziwne że wypowiadają się tylko Ci, co do powiedzenia nie ma nic. Świetnie opisujesz całą sprawę, jestem przekonany że chciałbym tam pracować, zachęcam wszystkich DO PRZECZYTANIA TWOJEGO POSTU. Warto
zdjecie uzytkownika
oj - 2015-12-10 15:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2015-12-06 17:05:12]:
Zadowolona, napisałaś kupę kłamstw !!!
Albo jesteś pod wpływem środków farmakologicznych nieznanego pochodzenia (czyli psychotropów lub narkotyków), które zeżarły ci mózg. Albo jesteś osobą z kadry zarządzającej, która podszywa się pod młodego (stażem) pracownika biura. O jakim programie piszesz? Chodzi mi o premię, którą można otrzymać za poleconą osobę, która podejmie pracę w GE Kłodzko. A jeżeli ta osoba się sprawdzi i nadal będzie pracować w GE Kłodzko, to polecający dostanie kilkaset złotych nagrody. Jaka premia uznaniowa ? Nic takiego tutaj nie ma !!! No chyba, że na forum zdradziłaś tajemnicę służbową. I takie bonusy są w biurze. Bo na produkcji nic takiego nie istnieje. W takim przypadku złamałaś tajemnicę służbową. Teraz odpowiednie osoby w kadrach lub twoi przełożeni na pewno zareagują i natychmiast ciebie zidentyfikują i zwolnią dyscyplinarnie (pracujesz trochę ponad 1 rok, jesteś przyjezdną osobą, wynajmujesz lokum, pewnie wcześniej dowiadywałaś się , czy firma pokrywa przynajmniej część kosztów wynajmu). I nagle stwierdzisz, że wszyscy, którzy na tym forum wyrażają swoje krytyczne opinie mają rację.
To, że kierownik przełożony zwraca uwagę osobom które za długo przebywają w pracy nikt nie uwierzy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1 etap rozmowa, 2 etap dwudniowa praca na produkcji :|
Pytania: Od HR standardowe - gdzie się widzę za 5 lat. Dlaczego to i tamto. Od dyrektora, raczej wysłuchiwałem tylko kpin. Przemądrzały buc, szukający parobka, żeby zrealizował za niego cele
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-12-18 15:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprzedni post gdzieś zniknął więc napiszę jeszcze raz.
do 'Hejterka OJ'
program wisi na tablicy ogłoszeń nazywa się who do you know i pisze jak byk że cytuje'mozesz otrzymac premie za polecenie kandydata, który zostanie zatrudniony przez GE i przepracuje min 3 miesiące. ' dalej są informacje jak polecić znajomego do pracy- ale to trzeba umieć czytać kolego:)
premie uznaniowe sa jest tez do tego program tzw workflow i jest to program globalny dla całej korporacji - wiec nic niestosownego nie zdradziłam , ja do tej pory dostałam raz nagrodę kilkaset złotych - od mojego kierownika.
moją opinię o zakładzie pisałam dla kandydatów o nieco innym 'profilu' niż ty kolego , dla ludzi po studiach szukających pracy w biurze dla osób o określonych kwalifikacjach, raczej nie na produkcji, chociaż tam też pracują mądrzy ludzie . Co do zwracania uwagi pracownikom że za długo siedzą, nikt nie ma obowiązku wierzyć , kierownik zwraca uwagę bo PIP to kontroluje i kierownik nie robi tego być może z przyjemności ale z obawy przed mandatem, jednak nie pozwala zbyt długo pracować bez jego zgody- więc jest to kolejny fakt, a nie hejterskie: nie podoba mi sie, jestem nieszczęśliwy , :) .dobrego dnia życzę
zdjecie uzytkownika
alek - 2015-12-19 03:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całkiem fajna opcja z tym poleceniem znajomego i jeszcze zarobieniu na tym. Za co jeszcze tutaj mozna dostac premie, bo pewnie nie sa one tylko uznaniowe, ale mają konkretne wytyczne.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert