Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o General Electric Power Controls

Pracowałeś w firmie General Electric Power Controls i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pan życia i śmierci - 2015-01-30 20:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iks - 2014-04-19 12:23:07]:
(usunięte przez administratora)parówa nierób i wredny cham. Na sam widok jego widok i sposób w jaki odnosi do pracowników aż niedobrze robi!
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-02-04 18:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka panuje atmosfera między pracownikami? Słyszałam, że tworzą się romanse :-)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-05 15:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paula - 2015-02-04 18:54:45]:
dobrze słyszałaś ;) systematycznie znajdowane sa zuzyte prezerwatywy w ubikacjach, a kadra ( tworząca klikę ) mizdży się do siebie na potęgę
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-02-05 20:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-05 15:18:46]:
I co jak dam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to będę miała przedłużane umowy, albo podwyżkę? To jest jeden z elementów zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Tina - 2015-02-10 18:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a u nas w Kłodzku ,brygadziści,wszyscy na produkcji są bardzo mili.Musimy wykonywać wszystko dobrze i nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-02-10 21:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, szczególnie brygadziści! :-)
zdjecie uzytkownika
gestapo - 2015-02-20 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
He he jak byłem na rozmowie to te pytanie mnie ich rozjebały jak na przesłuchaniu po wyjściu pomyślałem sobie kurwa po chuj takie pytania przecież spodków latających tam nie produkują
zdjecie uzytkownika
zitun - 2015-02-27 00:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe roznie zdaja te pytania kazda firma ma przygotowanie i czegos tam wymagaja..a firma jest jedną z najbardziej znaczących międzynarodowych korporacji działających i odnoszących sukcesy w Polsce. Wszystkie biznesy GE prowadzą aktywną działalność na terenie całego kraju, zatrudniając łącznie 6000 osób... wiec warto aplikowac....
zdjecie uzytkownika
DeeDee - 2015-02-28 09:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowy kwalifikacyjne wyglądają jak w każdej prawie firmie oraz zdolności manualne są poddane sprawdzeniu .Nie jest to nic przerażającego.
zdjecie uzytkownika
DeeDee - 2015-02-28 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuję na G-framie i popieram opinię,że nie wszyscy są zli.Ludzie piszą ogólnie złe opinie a nie we wszystkich działach tak sie dzieje.Tu brygadziści,są naprawdę bardzo mądrymi przełożonymi o bardzo wysokiej kulturze osobistej.Pracownicy na tym dziale są bardzo fajni,a że praca wymaga dużego zaangażowania to nie znaczy,że jest tak zle.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-02-28 14:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TO DO GRZEŚKA TEGO LIZUSA Z G-FRAME!!!
MYŚLISZ ŻE JAK NAPISZESZ SWOJE IMIĘ I PODASZ Z JAKIEGO DZIAŁU JESTEŚ, OPISUJĄC PRZY TYM W SAMYCH SUPERLATYWACH TEN ZAKŁAD, PRACĘ W NIM I BRYGADZISTÓW, TO ORDER W TYM ZAKŁADZIE DOSTANIESZ!!!
CZY JUŻ SIĘ ZORIENTOWAŁEŚ ŻE TYLKO LIZANIEM DUPY MOŻESZ LICZYĆ NA PODWYŻKĘ CZY UMOWĘ W GE!!
BO CI WSPANIALI BRYGADZIŚCI O KTÓRYCH WSPOMINASZ, WŁAŚNIE W TEN SPOSÓB AWANSOWALI!!
JEDEN CAŁYMI DNIAMI STERCZAŁ PRZY BIURKU KIEROWNIKA JAK PIESEK (ŻAŁOSNY JEST ;) AŻ SIĘ CAŁY ZAKŁAD Z NIEGO ŚMIEJE DO TEJ PORY ;)
PRZEZ TO LIZANIE DUPY ZAPOMNIAŁ CHYBA JUŻ O CAŁYM ŚWIECIE HE HE, A JUŻ NA PEWNO O TYM CO TO ZNACZY HIGIENA OSOBISTA;) I ŻE ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK ANTYPERSPIRANT ;) ALE TO JUŻ TAK POZA TEMATEM ;)
PRAWDA JEST TAKA ŻE SĄ TO LUDZIE NIEKOMPETENTNI !!
JEDYNE CO POTRAFIĄ TO LATAĆ CAŁY DZIEŃ,SPISYWAĆ NORMĘ (BO TO JEST RZECZ ŚWIĘTA W TEJ FIRMIE) I PONIŻAJĄ LUDZI!!
STOJĄ JAK GESTAPOWCE, PILNUJĄC CIĘ NA KAŻDYM KROKU I CO BY SIĘ NIE DZIAŁO TO MA BYĆ NORMA!! MOŻE SIE WALIĆ I PALIĆ ALE NORMA MA BYĆ!!

A CO DO TWOJEJ WYPOWIEDZI DROGI GRZEGORZU : "Jeżeli chcecie drodzy internauci wiedziec to pracuje na G-Frame.Nie wiem jak długo,ale to nie jest istotne.Istotne jest to,że....ludzie na wszystkich zmianach,brygadzisci oraz kierownictwo otrzymują najwyższa notę ,są naprawdę OK!! "
NORMALNIE PRAWIE SPADŁAM Z KRZESŁA ZE ŚMIECH HE HE HE ;) JAK MOŻNA BYĆ TAKIM LIZUSEM;) MAJĄC TYLE LAT I ŻADNEGO SZACUNKU DLA SIEBIE ;) NIE WIEŻE ŻE PO TYM ŚWIECIE CHODZĄ TACY LUDZIE JAK TY !!
ALE JEDNO MUSZĘ CI PRZYZNAĆ ;) MASZ SZANSE I TO NAWET DUŻE ZOSTAĆ BRYGADZISTĄ W TYM ZAKŁADZIE, BO JEDNO CO WYKONUJESZ BARDZO DOBRZE W TYM ZAKŁADZIE,POZA NORMA, TO WCHODZENIE W DUPĘ BEZ MYDŁA ;)
NAPRAWDĘ JESTEŚ W TYM DOBRY ;)
POZDRAWIAM CIĘ, BO DZIĘKI TOBIE UŚMIAŁAM SIĘ DZISIAJ NA MAXXA ;) DZIĘKI ;)

NIESTETY, NA PRZEKÓR GRZEGORZOWI, MUSZĘ POTWIERDZIĆ WSZYSTKIE TE NEGATYWNE OPINIE NA TEMAT TEGO ZAKŁADU, BO TO JEST CAŁA PRAWDA!! ALE JAK KTOŚ CHCE SIE SAM PRZEKONAĆ TO NIECH SPRÓBUJE I PRZYJDZIE DO PRACY. WTEDY JUŻ SAMI BĘDZIECIE WIEDZIELI KTO TUTAJ MÓWI PRAWDĘ, CZY MY CZYLI WSZYSCY CI OPISUJĄCY TEN ZAKŁAD NEGATYWNIE, CZY PAN GRZEGORZ LIZUS ;) MÓJ ULUBIENIEC HE HE HE ;)
A NIE MACIE CO SIĘ PRZEJMOWAĆ BO UMOWĘ I TAK DOSTANIECIE NA TYDZIEŃ, WIĘC JAK BĘDZIE COŚ NIE TAK TO PO PROSTU W PIĄTEK POWIEDZIE DO WIDZENIA ;)
A WYDAJE MI SIĘ, ŻE MIMO WSZYSTKO WARTO JEST CHOCIAŻ NA TYDZIEŃ PRZYJŚĆ I POOGLĄDAĆ CAŁY TEN KABARET W GE ;)
HE HE HE ;)
KTO TAM PRACUJE TEN WIE O CO CHODZI ;)
POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
PRAWDZIWY GRZESIEK` - 2015-03-01 10:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że prawdziwy idiotyzm odbywa się na tym forum.Otrzymałem właśnie telefon,żebym tu popatrzył.Nawet nie wiedziałem,że ktoś tak umiejętnie się podszywa pod inną osobę.Znając mnie to każdy wie,że najbardziej wyklinam na pracę,bałagan a nie chwalę.Umiejętnie ktoś wyrabia mi renomę,tylko nie wie,że ja tu nie będe pracował i to każdemu mówiłem,tak ,że droga " ONA" Niestety nie zostanę brygadzistom.Na temat brygadzistów nie mogę się wypowiedzieć bo nie znam ich na tyle.Dziwi mnie tylko fakt,że jakiś idiota robi sobie w ten sposób jaja bo dobrze wie,że to wszystko jest anonimowo i można podszyć się pod każdą osobę.Domyślam się kto to jest ,bo na tym dziale pracuje osoba,która dawno temu pracowała ze mną i na mój wniosek była ukarana.Kawał cwaniaczka.Kariery długiej nie zrobisz kolego w tej firmie!NORMALNIE JAK DZIECKO SIĘ ZACHOWUJESZ
zdjecie uzytkownika
DeeDee - 2015-03-02 16:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rozmowę kwalifikacyjną powinna być opinia od PSYCHIATRY!!!Nie wiem o co wam chodzi ale jeżeli jest zle to po co tu siedzieć?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-02 17:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONA - 2015-02-28 14:09:13]:
Czemu takich jak ty tam jeszcze trzymają? Nie odpowiadaj bo sama znam odpowiedź po przeczytaniu twojego postu
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-03 19:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ONA - 2015-02-28 14:09:13]:
ONA !! Jeżeli tak tam jest to co Ty tam jeszcze robisz??? Idz na kase do marketu tam Gestapo nie stoi! To nie II wojna światowa tylko XXI wiek!! Obudz się!!Chyba że ,liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym,wyższym!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-11 19:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie fajne, jedno zasadnicze pytanie, kto was tam trzyma???
2-Pytanie podajcie firmę w okolicy, która dba o swoich pracowników a nie wyzyskuje do cna?
3- Twierdzicie, że kadra kierownicza to same matoły!! a wy biedni pracownicy uciśnieni wypłat nie dostajecie pracujecie w chłodzie!!Co do umów, po jakim okresie chcecie dostać umowę na GE??Bo o ile mnie pamięć nie myli to wszyscy pracownicy, którzy przepracowali około będę strzelał 2 lat takowe umowy otrzymali, a co do umów to nie brygadziści ustalają tylko od dłuższego czasu związek, zgodzę się tylko z jednym kierownik ma prawo za wetować daną osobę.
Tak ogólnie to przestańcie biadolić komuś nie odpowiada praca droga wolna
life is brutal
zdjecie uzytkownika
igła - 2015-03-12 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-03-11 19:56:41]:
W tej nieszczęsnej firmie trzyma pracowników, którzy jak napisałeś tylko biadolą trzyma lęk przed bezrobociem. A co za tym idzie lęk przed głodem i nędzą, bo w rejonie nie ma nigdzie pracy. Ty jak sądzę jesteś z kadry zarządzającej - to można odgadnąć z twojej aroganckiej wypowiedzi. Gdyby w okolicy były inne zakłady, gdzie można by było podjąć pracę, to w tym GE Kłodzko pracowałaby na produkcji tylko obecna kadra zarządzająca. Doskonale zdajecie sobie sprawę, że pracownikom pozostaje alternatywa: albo godzić się na takie traktowanie, albo zwolnić się i "żyć" w skrajnej nędzy.
Ale kiedyś przyjdzie i na ciebie kolej, ktoś wyżej będzie zagrożony i pozbędzie się ciebie. To zobaczysz jak to jest wspaniale uwolnić się od tej firmy i wegetować na zasiłku.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-03-13 12:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ,nie jestem kadry zarządzającej,ale długoletnim pracownikiem tej firmy i poprzedniej ,znam różnice pomiędzy jedną a drugą ,co do zasiłku to i tego doświadczyłem,znam różnice pomiędzy pracą w GE a na przykład praca na budowie gdzie pracowałem po 14 godzin i więcej bez dodatkowych nadgodzin za gówniane pieniądze,a stwierdziłem że biadolicie bo nigdzie w okolicy nie najdziesz innej pracy wszędzie jest wyzysk ,z tym że w GE masz wypłatę na czas ,porównaj dla przykładu Rozest pracują za mniejsze pieniądze i do tego nie zawsze na czas dostają wypłatę
zdjecie uzytkownika
PPR - 2015-03-19 21:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Minus
-Najlepsze jest jak ktos stoji nad kims ze stoperem co dostrzegłem
-Ktoś jak jest dobry i ma szanse na awans itd. to zostaje gnębiony przez resztę
-Ludzie są strasznie fauszywi z każdego szczebla to jest najwiekszy minus
-umowy tygodniowe i traktowanie niektórych jak "zwierzęta" ale co się dziwić, bezrobocie w powiecie to ponad 23 % i jak nie ty to mają 100 następnych na twoje miejsce.
-Plusem jest że kasa jest na czas, można poznać fajnych ludzi (może 10% zakładu)
Pozdrawiam normalnych ludzi którzy tam pracują...
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-22 12:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam,i muszę przyznać,że częsć stanowisk pracy przekracza możliwości człowieka(naprawdę trzeba extra mocno i szybko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby była norma wtedy nikt sie nie przyczepi.Są stanowiska pracy tzw.po naszemu luz.naprawdę bez żadnego stresu zrobisz swoje i masz dużo wolnego.TE SAME PIENIĄDZE NA NIE RÓWNYCH MIEJSCACH PRACY!!!.Tak,że jak trafi ktoś na dobre miejsce pracy nie powinien narzekać bo wypłaty na czas,nadliczbowe płacone, nocne 40%,no i ta minimalna pensja ale jest za 8 godzin pewna.Ci !!!! Co trafili na miejsce pracy z ogromnymi normami,dużymi użytymi elementami do wstawienia lub wykonania mają pełne prawo do narzekań bo wierzcie mi ,że naprawde oni muszą ostro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polecam pracę tymczasową dla młodych,bo jak trafią na zwariowane stanowisko zastanowią sie nad sobą i zaczną dalej się kształcić bo maja możliwość.Pozdrawiam wszystkicch
zdjecie uzytkownika
Zbój - 2015-03-23 08:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jest tak jak opisuje seba, to chyba zbyt wielkiej motywacji ludzie nie mają by aplikować do General Electric Power Controls w Kłodzku... Praca, którą pracownik odbiera jako niewolniczą na pewno nie będzie dla niego niczym przyjemnym ani rozwijającym. Należałoby coś w tym temacie zmienić, bo można się szybko wypalić.
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-29 18:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zbój - 2015-03-23 08:38:37]:
Masz rację! Częśc jest zadowolona(tylko niech pomyślą,że lata lecą ,sprawnośc spada .Mając rodzinę można przy róznych pracach domowych np.uderzyc się w palca i chorobowe pewne, bo nie dasz radę na niektórych stanowiskach.A jak długo na chorobowym zakład bedzie Cię trzymał>?.Tam liczy się sprawnośc zdrowie.Ludzie chorzy ze strachu pracują.Młodzi tam kariery raczej nie zrobią bo pózniej z wiekiem Twoim spadnie Twoj extra zapał i sprawnośc ,a tam potrzebny expresowy pociąg do nikąd.Sama nazwa zatrudnienia swiadczy o pracy tymczasowej ,więc pracujcie tylko tymczasowo szukając pracy w wyuczonym zawodzie bo tam dzis pracujesz a jutro nie.Kariera jest tam tymczasowa praca niewolnicza w wiekszosci więc przyjemności nie daje i non stop zwiekszenie norm samop mówi za siebie.
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2015-04-16 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt jest taki że półgłówków w Ge nie brakuje zwłaszcza na obszarze Mccb rzadko można spotkać tak tępych brygadzistów i niektórych kierowników, najlepszy jest M.C. kswya fetorek przygłup totalny no i stary zdegradowany kierownik, P.K. na takiego tłuka w normalnych okolicznościach rzadko się natknąć polecam z nim pogadać na dziale SVC musiał mocno w tyłek wchodzić że miał okazje przez jakiś czas pracować na tak wysokim stanowisko jak na jego mizerna wiedzę
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1 etap rozmowa, 2 etap dwudniowa praca na produkcji :|
Pytania: Od HR standardowe - gdzie się widzę za 5 lat. Dlaczego to i tamto. Od dyrektora, raczej wysłuchiwałem tylko kpin. Przemądrzały buc, szukający parobka, żeby zrealizował za niego cele
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracujący - 2015-04-19 20:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam na stanowiskach lepszych od fizola totalni bezmózgowcy pracują (nie wszyscy)t.z.w LD(czyli liżący dupy)szkoda słów.A pracownicy jak widać halbe/halbe.Do Grzegorza(będzie wiedział o co chodzi jak tu jeszcze zagląda).Ten frajer stosował te metody pisząc na forach jeszcze w jednej pracy( GTK ).Tam szwagier pracował.Miałeś rację ,lepiej ustąpić a miejsca on nigdzie nie zagrzeje.Raz zaszkodziłeś potem przegrałeś,CHCIAŁEŚ DOBRZE ALE W TAKIM OKRUTNYM ŚWIECIE ŚWINIE WYGRYWAJĄ!
zdjecie uzytkownika
Kolega z pracy - 2015-04-27 13:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka ludziska. Mam jedno pytanie. Pracowałem w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już jakiś czas temu. Studiując zaocznie wyrwałem się z tego kieratu. Pamiętam miałem kilka razy nieprzyjemność z kolesiem z kontroli jakości. Beznadziejny przypadek. Nazywał się Robert M....ski. Kojarzy ktoś? Taki w okularkach,spasiony. Pracuje tam jeszcze i czy dalej liże jaja kierownictwu???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie General Electric Power Controls
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy General Electric Power Controls?
Zadaj pytanie