Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-12 23:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna firma bardzo miło wspominam współpracę z nimi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 13:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRANY - 2011-04-12 13:24:09Uwazajcie na tę firmę..... Nikomu nie polecam. Zadnego zarobku. ( usunięte przez administratora )NIE ZGODZE SIE Z TOBA, ja z nimi jezdze od dluzszego czasu i jest OK, kase mam po 7 dniach- musiałeś nie wyrobić km
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 13:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkretna spedycja, wypłaty po 7 dniach Ogólnie POLECAM!
zdjecie uzytkownika
oloo - 2011-05-13 14:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem z nich zadowolony. Ładunki dobre, pieniądze też
zdjecie uzytkownika
łukaszu - 2011-05-13 19:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem dla nich kilka kursów krajowych i miedzynarodowych,pieniądze zawsze były na czas i mogłem liczyć na dobre frachty
zdjecie uzytkownika
lolo72 - 2011-05-17 10:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współpracuje z nimi kolejny miesiąc i nie narzekam, raz jest roboty w trzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a raz troche mniej, płatności mam ustalone po 7 dniach i jak na razie są regularnie. Oby tak dalej. Polecam
zdjecie uzytkownika
Zett - 2011-05-17 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u nich już nie pracuje, ale moge powiedzieć,że WARTO nawiązać współprace - można sobie nieźle przyrobić FIRMA OK!
zdjecie uzytkownika
Tomekk - 2011-05-18 10:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra Spedy - nic dodać, nic ująć
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski