Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

zdjecie uzytkownika
Tomekk - 2011-05-18 10:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra Spedy - nic dodać, nic ująć
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2011-05-18 18:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem dla nich kilka transportów i kasa była konkretna, także POLECAM
zdjecie uzytkownika
Man Mielec Trans - 2011-05-28 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 7 miesiącach współpracyu z Dudą mogę powiedzieć ze jest dobrze, na wahe jest na wypłaty mam, kilka rzeczy sie popłąci i jeszcze cosik zostanie. A ja mam porównanie bo jeździłem już z nie jednym i mogę powiedzieć ze tutaj jest dobrze (usunięte przez administratora)....
zdjecie uzytkownika
włodek - 2011-06-01 10:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdze u nich juz prawie rok i jestem zadowolony, pieniadze są na czas, frachty dobre takze POLECAM
zdjecie uzytkownika
Rolo - 2011-06-06 12:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest OK, dobrze płacą i jest praca
zdjecie uzytkownika
fenix plast - 2011-09-28 14:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wykonują dla mnie transporty i zawsze są na czas i kontakt z handlowcami jest bardzodobry. (usunięte przez administratora) regularnie mnie odwiedza i reaguje na wszelkie uwagi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-28 14:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki dobre, płatności w terminie jedynie ze spedytorem ciężko było mi się dogadać ale go się pozbyli i jest ok
zdjecie uzytkownika
lego - 2011-10-02 23:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie tam unich dobrze a wy na wszystkich nażekacie
zdjecie uzytkownika
urke - 2011-10-03 14:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednego nie rozumiem, to nie wiedziałeś co podpisujesz? musisz się chyba nie wywiązywać z tej umowy skoro masz takie problemy
zdjecie uzytkownika
janek - 2011-10-23 21:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra atmosfera i duże możliwości rozwoju trochę ciśnienia ale zarobić też można
zdjecie uzytkownika
jojo - 2011-10-23 21:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyrka ale kasa dobra
zdjecie uzytkownika
yeti - 2011-10-23 21:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdże z nimi, kilometry ok, stawki ok tylko z płatnościami po 3dni mi się spóźniają
zdjecie uzytkownika
włodziu - 2011-10-23 21:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilometry ok, płatności ok, spedytor troche mnie za bardzo gania, pozdro dla( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ula - 2011-10-23 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robili dla mnie usługi i wszystko nienagannie , towar dotarł na czas, troszką drodzy ale sumienni
zdjecie uzytkownika
loki - 2011-10-23 21:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdże z nimi pół roku i jak na razie jest ok
zdjecie uzytkownika
tomo - 2011-10-23 22:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra spedycja jeżdże z nimi od roku i jest ok, bardzo chwalę sobię współprace za spedytorem.
zdjecie uzytkownika
ZielonoMi - 2011-10-24 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak to tak naprawde jest z tym DUDĄ. Przymierzam sie do współpracy z nimi i zacząłem szukać jakis info. Trochę mnie niektóre posty dziwia, bo firma co innego obiecuje. Nie wiem czy pchac sie w to czy nie. A może warto spróbować?
zdjecie uzytkownika
goplo - 2011-10-25 18:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie( usunięte przez administratora ) pozdrawiamy serdecznie. Współpraca z Panią to sama przyjemność.
Ze spedytorem przyjemność mniejsza, ale da sie dogadac
zdjecie uzytkownika
track - 2011-11-02 12:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze że tu piszą tylko i wyłacznie jedne i te same osoby ja tam współpracuję z duda już od 11mies. mam u nich dwa zestawy i nie narzekam, nawet już niedługo wstawiam trzeci , płacą zawsze choć czasami po terminie ale mnie to jakoś specjalnie nie przeszkadza że się spóźnią pare dni, stawki mają dobre nawet w okresie zimowym jest dużo pracy i to jest dla mnie najważniejsze, ogólnie polecam ta spedycje
zdjecie uzytkownika
t - 2011-11-02 12:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile ludzi tyle opinii ja tam jestem zadowolony z współpracy i to już od roku a że na kilkudziesięciu przewoźników znajdzie sie kilka osób którym sie nie dogodzi nigdy to chyba normalne dla mnie ważne jest że stawki sa dobre i jest duzo roboty
zdjecie uzytkownika
robi33 - 2011-11-03 17:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobre stawki i dużo km a to chyba najważniejsze
zdjecie uzytkownika
track - 2011-11-05 21:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie napinajcie się tak amatorzy, owszem wstawiłem właśnie trzeci zestaw i bardzo sobie chwale jazde z nimi, ty możesz mieć swoje zdanie ale ja dobrze wiem jak u nich jest i nie narzekam więc sie tak nie rzucaj nie jesteś na pewno ich jedynym przewoźnikiem jak i ja nie jestem, ile ludzi tyle opinii, tylko ći co pracuja uczciwie to nie mają czasu pisać non stop obelg pod czyimś adresem na forum w przeciwieństwie do tobie podobnych
zdjecie uzytkownika
maniuś - 2011-11-05 22:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo zależy od tego jaka stawke ugra spedytor ale moim zdaniem to spedytorzy sa spoko
zdjecie uzytkownika
tirowiec - 2011-11-07 17:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś nareszczie madrze napisał, wszyscy sa dobrzy do narzekania a dać coś od siebie to już problem. W tej firmie jeździ ze 100 przewoźników i jakos wszyscy nie maja takiego podejścia wiec jak widać to pracuja też mądrzy ludzie i są to kierowcy którzy maja szacunek do siebie samego bo Wy umiecie tylko szkalować. Paranoja jest to ze oczerniacie jedna z lepiej prosperujących spedycji w tym kraju, i to taka która nie zaniża stawek ile się da. Wiec bledne kolo sie zamyka zmienicie podejscie do pracy to zmienia podejscie do Was. Prosta zasada.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2011-11-07 17:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no spedycja spoko, pracownicy też
zdjecie uzytkownika
błażej - 2011-11-07 17:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie to dobra firma transportowa współpracujemy już od 1,5 roku i nie było nigdy żadnego problemu
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2011-11-07 17:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra firma transportowa nigdy nie było zadnego problemu związanego z przewozem czy też zapłatą
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2011-11-08 13:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to prawda że spedytor zarobi u nich 6tys bo jeśli tak to warto się tam przejść?
zdjecie uzytkownika
jorgul - 2011-11-11 01:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak znowu uwzieli sie na spedycje. Jak dla mnieto mozna wszystkie te opowiesci miedzy strony wlozyc - szukajcie innych ofiar a nie udawajcie ze nimi jestescie. Jak sie nie podonba to sami dla siebie sobie jezdzijcie!!!
zdjecie uzytkownika
anty - 2011-11-14 15:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakby serio mieli klopoty toby nie oglaszali wszendzie ze majom nakupowane nowych naczep a wy tutaj liczyli byscie pieniazki po tych zekomo wygranych sprawach zamiast pisac na forum niestworzone zeczy, ja to juz nei wieze w to co piszecie i nic ( usunięte przez administratora ).ali jak nic nie robice tylko po forum piszecie marnie sie przedstawiacie
zdjecie uzytkownika
spedytorek - 2011-11-14 16:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra praca dobra płaca jak to się mówi, płacą dobrze, wymagania są dosyć duże ale jak masz praktykę i kontakty to chyba żadna firma Ci nie zapłaci tyle co oni bo szanują u siebie pracownika, atmosfera też dobra nikt z tych co przyszli nie odszedł więc to o czymś świadczy:)
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2011-11-15 21:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem u nich na rozmowie i to co obiecują nieźle wygląda, mam na myśli pracę jako spedytor,( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
cyku - 2011-11-16 19:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o pracę u nich to musisz znać jakiś język, najlepiej niemiecki lub angielski, obsługe programów ale to każdy spedytor powinien znać, dobrze też jak masz swoje kontakty, zarobić dadzą i to dużo atmosfera bardzo fajna w całej firmie, dobry kontakt ze sobą mają wszystkie oddziały, imprezy integracyjne też niczego sobie:)
zdjecie uzytkownika
england - 2011-11-16 19:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra atmosfera i duże możliwości rozwoju trochę ciśnienia ale zarobić można sporo jeśli tylko jest się na tyle obrotnym
zdjecie uzytkownika
esese - 2011-11-21 13:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku który piszesz o nowych naczepach że ich nie ma nie siej plotek, bo ja akurat jestem pierwszy który jedną bierze, a że dopiero przyszły więc jak mają już jeździć? jak dla mnie to może mieli jakieś przejściowe problemy ale byłem z umową u prawnika i wszystko jest ok, i powiedzieli mi że umowy zmienili i są inne niż tamte wieć zaczynam od poniedziałku
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2011-11-22 15:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byłem na rozmowie i wygląda to całkiem ciekawie, bardzo dobrze płacą jak się umiesz zorganizować miło jak przynosisz kontakty, spedytor dostaje 10% od tego ile wykręci, atmosfera całkiem miła, prawie cała ekipa około 30stki, stanowiska do pracy zapewnione
zdjecie uzytkownika
nikki - 2011-11-24 23:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio głośno o nich, chyba im się firma rozrasta bo co jakiś czas poszukują nowych osób a z tego co mi wiadomo jak ktoś tam przejdzie to już zostaje więc chyba jest dobrze
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2011-11-25 16:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnośnie pracy tak kilka postów:

dobra praca dobra płaca jak to się mówi, płacą dobrze, wymagania są dosyć duże ale jak masz praktykę i kontakty to chyba żadna firma Ci nie zapłaci tyle co oni bo szanują u siebie pracownika, atmosfera też dobra nikt z tych co przyszli nie odszedł więc to o czymś świadczy:)

jeśli chodzi o pracę u nich to musisz znać jakiś język, najlepiej niemiecki lub angielski, obsługe programów ale to każdy spedytor powinien znać, dobrze też jak masz swoje kontakty, zarobić dadzą i to dużo atmosfera bardzo fajna w całej firmie, dobry kontakt ze sobą mają wszystkie oddziały, imprezy integracyjne też niczego sobie:)

byłem na rozmowie i wygląda to całkiem ciekawie, bardzo dobrze płacą jak się umiesz zorganizować miło jak przynosisz kontakty, spedytor dostaje 10% od tego ile wykręci, atmosfera całkiem miła, prawie cała ekipa około 30stki, stanowiska do pracy zapewnione

mój znajomy tam pracuje i jego żona się chwaliła że rzeczywiści dużo można wyciągnąć więc chyba nieźle jest, sam się zastanawiam czy się nie załapać do nich

jako pracownik polecam, dobra firma, wszystkie świadczenia, zarobki konkretne i to zarówno dla spedytorów jak i handlowców, kierownicy przyjemni, atmosfera przyjazna, kontakt pomiędzy oddziałami dobry, nie ma \"wyścigu szczurów\", ekipa ludzi zorganizowana czego wiecej chcieć
zdjecie uzytkownika
monika - 2011-11-28 16:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my jeździmy pod spedycją duda i jest ok, są wypłacalni, a o tych rzekomych sprawach to czytałam tu już 2 miesiące temu i jakoś ani widu ani słychu o wygranych także może ryjku czy jak Ci tam weź się do roboty bo najłatwiej o swoje niepowodzenia obwiniać kogoś innego, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
monika - 2011-11-29 17:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moniq ja poślizg 2,4 dni to uważam raczej za terminową płatność, nie oczekuję że zawsze będą odbierać telefony bo wiadomo że raczej do ich obowiązków to nie należy ale w takim razie powinni mieć jedną osobę która będzie kontaktować się z przewoźnikami i będzie poinformowana w każdym zakresie żeby móc udzielić konkretnych odpowiedzi i uważam że nie powinni to być kierownicy, księgowe a tym bardziej handlowcy tylko osoba która współpracowałby z nimi wszystkimi, bo tak to dosyć że niczego się nie możesz dowiedzieć to jeszcze właściwie przeszkadzasz im w pracy
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2011-11-29 19:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DUDA TRANSPORT&SPEDITION to najlepszy pracodawca dla jakiego miałem okazję pracować, polecam każdemu kto chciałby zmienić obecną pracę a jeszcze się waha
zdjecie uzytkownika
Moniq - 2011-11-30 09:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mr Stani, tak jak napisałam jeździmy u dudy dopiero 2 m-ce. Jakby tak Pan czytał bez nerwów, pewnie by Pan doczytał sie kilku rzeczy. Km z mapy google - chyba oczywiste, że nie są to km z tacho i musza sie różnić. W zależności od trasy różnie wychodzi, nawet bywa różnica do 200 km. Stawki - ja tam nie wiem, ale mi poważnie tyle wychodzi. Jeśli chodzi o terminy płatności - zgadzam się z monika 2-4 dni poslizgu to jeszcze zapłata w terminie, nie wiem jak bedzie u nich dalej, ale narazie jak zadzwonie to pieniądze wysyłają. Może to kwestia osobowości? Zobaczymy jak będzie dalej.
Acha i lalunii to prosze sobie poszukac gdzie indziej. Piszę jak jest. Jeśli ma Pan inne doświadczenia - to bardzo mi przykro. 2 lata temu jak zaczynalismy z mężem własny transport to naciął nas na ładne pieniadze( usunięte przez administratora ) ale jesli faktycznie są sprawy w sądzie - to pocieszę - komornikiem idzie sciągnąć wszystko. Już to przerobiłam, pewnie dlatego i duda mi nie straszny.
zdjecie uzytkownika
witek - 2011-12-02 22:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się że duda to raczej średnia spedycja czyli jak wszystkie w naszym kraju, nie jest ani super ani bardzo źle.

Co do płatności to trzeba dzwonić, jest to uciążliwe ale do przyzwyczajenia bo przynajmniej ja nie miałem tak żeby nie zapłacili raczej płacą zawsze ale z opóźnieniem i to kwestia czy możesz sobie na to pozwolić czy nie.

z tymi kilometrami to podejrzewam że oni mają się czym kryć bo Ty wyliczysz po swojemu oni po swojemu i wyjdzie niestety na ich- już to przerabiałem, ale przynajmniej jak dla mnie to teraz ze stawke mocno poprawili i narazie daje rade
zdjecie uzytkownika
mario - 2011-12-05 22:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja na stawki ani na płatności nie narzekam, ale może to kwestia charakteru i podejścia do ludzi, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-08 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spedycja znośna, płatności co trzecia faktura po 7 dniach, stawka może być
zdjecie uzytkownika
paweł - 2011-12-10 13:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolony ze stawki i spedytora, gdyby płatności tylko wychodziły o czasie to b.dobrze by było ale i tak nieźle się trzymają
zdjecie uzytkownika
efrvgb - 2011-12-10 14:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no spedytorom i handlowcom płacą bardzo dobrze, reszcie raczej dobrze, atmosfera za to bardzo dobra, ludzie pomocni i zżyta ekipa
zdjecie uzytkownika
pinto - 2011-12-13 20:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam wolę poczekać trochę na kase ale mieć lepszą stawkę niż za 2,10 do 2,40 mieć terminowe płatności, pozdro
zdjecie uzytkownika
skopi - 2011-12-14 17:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze się pracuje atmosfera fajna, młoda ekipa i zarobić też dadzą jak widzą że się starasz
zdjecie uzytkownika
kee - 2011-12-14 17:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuję w dudzie od kilku mies. firma cały czas się rozwija, płacą dobrze, świadczenia wszystkie, atmosfera w pracy dobra, wysyłaja na szkolenia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert