Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-12 23:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna firma bardzo miło wspominam współpracę z nimi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-13 13:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konkretna spedycja, wypłaty po 7 dniach Ogólnie POLECAM!
zdjecie uzytkownika
oloo - 2011-05-13 14:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem z nich zadowolony. Ładunki dobre, pieniądze też
zdjecie uzytkownika
łukaszu - 2011-05-13 19:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem dla nich kilka kursów krajowych i miedzynarodowych,pieniądze zawsze były na czas i mogłem liczyć na dobre frachty
zdjecie uzytkownika
lolo72 - 2011-05-17 10:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współpracuje z nimi kolejny miesiąc i nie narzekam, raz jest roboty w trzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a raz troche mniej, płatności mam ustalone po 7 dniach i jak na razie są regularnie. Oby tak dalej. Polecam
zdjecie uzytkownika
Zett - 2011-05-17 11:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja u nich już nie pracuje, ale moge powiedzieć,że WARTO nawiązać współprace - można sobie nieźle przyrobić FIRMA OK!
zdjecie uzytkownika
Tomekk - 2011-05-18 10:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobra Spedy - nic dodać, nic ująć
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2011-05-18 18:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem dla nich kilka transportów i kasa była konkretna, także POLECAM
zdjecie uzytkownika
Man Mielec Trans - 2011-05-28 18:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 7 miesiącach współpracyu z Dudą mogę powiedzieć ze jest dobrze, na wahe jest na wypłaty mam, kilka rzeczy sie popłąci i jeszcze cosik zostanie. A ja mam porównanie bo jeździłem już z nie jednym i mogę powiedzieć ze tutaj jest dobrze (usunięte przez administratora)....
zdjecie uzytkownika
włodek - 2011-06-01 10:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdze u nich juz prawie rok i jestem zadowolony, pieniadze są na czas, frachty dobre takze POLECAM

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert