logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Katowice

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

zetge 2014-11-06 21:53:58
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
2
zetge 2014-11-08 10:47:19
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
5
podróżnik zbyszek 2014-11-12 19:26:49
ja czyli doświadczony kierowca z kategorią jaką chcesz chętnie podejmie pracę i to najlepiej właśnie w Duda Transport & Logistic. tylko czy teraz szukają kierowców i gdzie mogę się dowiedzieć więcej na ten temat? najbardziej zalezy mi oczywiście na wysokich pieniążkach i dobrze skonstruowanej umowie żeby potem niespodzianek nie było
2
Adud 2014-11-27 01:27:52
Dlaczego sugerujecie, że nie wypłacają należności? Przecież jest to zagwarantowane w umie którą się podpisuje z pracodawcą. Z nie wiadomych przyczyn taki stan rzeczy jest obecny, ale czy naprawdę da się narzekać aż tyle na tego pracodawcę? Zastanawiające jest tylko to, kiedy te pani pozwzlałaąby zamieszkać, a wciąż jestem.....
2
ronin53 2014-12-11 14:22:29
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
14
były pracownik 2015-01-19 09:52:55
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
3
danwoz 2015-03-16 10:35:36
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
4
Witek 2015-04-11 06:25:01
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
7
Jola 2015-04-12 09:43:34
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
4
Jola 2015-04-12 09:45:04
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
5
madmax 2015-04-23 20:39:54
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
1
lelek 2015-06-11 09:50:45
Polecam firmę jako pracownik. Fajni współpracownicy, wypłaty zawsze na czas.
alka 2015-06-18 08:28:34
W dziale handlowym pracuje się super. Można zdobyc ciekawe doświadczenia. Najwazniejsze jest to, że kasa na czas i płacone tyle, na ile sie rzeczywiście umawiało. Dostałam tel i laptopa do pracy, ja trzeba bylo wyjechać do klienta, to bez problemu dają auto służbowe. Super współpraca z chłopakami ze spedycji.
magicz 2015-07-22 20:53:56
Wiadomo w dziale handlowym jakoś bardzo nie jest, grunt to robić swoje a pieniądze wpadają, nie rozumiem za bardzo czemu niektórzy mają jakieś niesmaczki co do firmy. Ja osobiście nie spotkałem się z żadnymi nieprzyjemnościami na terenie firmy, może dlatego też mam tylko pozytywne zdanie na ich temat.
Daniel 2015-09-04 12:07:11
Wydaje mi się, że firma obrywa niektórymi komentarzami, bo to kwestia tego, jakie człowiek ma podejście do pracy czy samego pracodawcy. Nie da się chyba jasno powiedzieć, że firma jest dobra, albo zła @magicz. Ciebie nie spotkało tam nic złego, ale może kto inny miał jakieś nieprzyjemności, po prostu.
B3 2015-09-10 13:16:19
BCUBE TRANSPORT Sp. z o. o. (Sosnowiec)
zatrudni kierowców i spedytorów
kontakt pod
( usunięte przez administratora )
Tj 2015-09-15 22:31:55
Nie polecam
1
okm 2015-10-04 15:43:59
no ja kiedyś widziałem że potrzebowali w firmie Duda Transport & Spedition osób na stanowisko spedytora międzynarodowego, pracownika działu handlowego, doradcy klienta indywidualnego i konsultanta telefonicznego w Katowicach, chciałem u nich aplikować do firmy ale jak czytam te wasze komentarze to zaczynam mieć wątpliwości
mila 2015-11-03 18:50:31
ty @okm az tak nie powinienes brac pod uwage tylko komentarzy. wiec ze kazdy moze roznie pisac, a rzeczywistosc moze byc inna. ja tam mimo wszystko chce sprobowac, akurat poszukuja osob na stanowiska handlowca stacjonarnego. przekonuej mnie to ze za prace oferuja podstawe + premie + prowizje. a nie w kazdej firmie mozna sie z tym spotkac zas w Duda Transport & Spedition jak najbardziej.
raf 2015-11-05 17:28:02
a gdzie maja teraz baze bo od jakiegos czasu plac przy dk79 pusty
lolek 2015-11-19 14:05:11
Baza na Roździeńskiego 188b w Ktowicach
pestek 2015-12-03 17:29:39
Dużo ostatnio mówi się o tej firmie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.
RSA 2016-01-25 17:09:15
Znam ten sam przypadek u znajomego...Z daleka od DuDy!
8
Roi 2016-02-12 15:33:05
Ale jaki masz znowu problem, bo ja nie do końca ogarniam @przewoźnik i chciałbym zrozumieć Twoją sytuację, możesz mi to zdradzić? Będę bardzo wdzięczny
Roi 2016-03-15 21:10:21
No dla klienta musi być mocno wzorowo, nie jest to chyba powód do zaskoczeń, ja tam uważam, że jest to raczej dobra zabawa, znacz praca, dobrze prowadzona
edel 2016-03-18 12:10:27
widzę, że coś jest na rzeczy @obecnypodwykonawca..ale ciekawi mnie jaką masz umowę bo jeśli o pracę to jesteś na wygranej pozycji, trzeba walczyć o swoje
close 2016-03-21 13:38:52
hmm mnie np. @obecny podwykonawca dochodzą słuchy, że naprawdę dobrze się u nich pracuje i właśnie chciałem ciebie zapytać, skoro tam pracujesz, czy nie szykują się jakieś nowe przyjęcia
tomj 2016-04-04 20:47:25
same pozytywy nic negatywnego dziwne
2
romek 2016-04-05 15:03:18
hej! a co powiecie na oferte pracy od nich jako Doradca Klienta Indywidualnego? bo zdaje się warunki mają dobre, tylko, ze stawki są nadal nieznane z tego co widze.
dalon 2016-05-06 16:09:27
Nie wiem czy jest taka potrzeba, może wszystko się wyjaśni, firma przecież dobra, jest umowa o pracę.
amen 2016-06-16 10:22:55
kochani różne rzeczy nieciekawe się o tej firmie słyszy, ja im nie ufam, wierze w renomę i prestiż tej firmy - czy w takim razie oni nadal szukają pracowników działu handlowego? nie mogę w necie rekrutacji znaleźć
okm 2016-07-26 17:21:27
ja tam uwaxam ze najlepiej to jest sie przekonac samemu jak jest nie ma co tak do konca sie sugerowac opioniami innych bo wiaodmo kazdy moze miec swoje zdanie
OFF 2016-08-02 21:56:39
Byłem, widziałem. Bardzo duża rotacja pracowników...Wystarczy zresztą zobaczyć częstotliwość nowych ogłoszeń;) Mało rzetelna firma. Nie polecam pracy tam, chyba że ktoś chce coś na szybko i na chwile by rozglądać się za innymi ofertami a przy okazji zdobywając doświadczenie.
git 2016-08-02 23:17:53
Chyba aż tak dużej rotacji wśród pracowników nie ma, skoro ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Nie ukrywam, że ciekawi mnie wysokość zarobków, wiecie?
Przewoźnik 2016-08-09 13:40:19
W żadnym wypadku nie polecam współpracy!!!! ( usunięte przez administratora )
1
romek 2016-08-09 13:54:31
Doradca Klienta Indywidualnego u nich teraz jest poszukiwany z tego co widze tak naparwde no i to dobre stanowisko.
Nusko 2016-08-09 17:01:07
Stary napiszesz może gdzie znalazłeś to ogłoszenie na doradce @romek, kurna szukam u nich na stronie, na goworku i nic, będę wdzięczny za pomoc z góry dzięki
ken 2016-08-13 09:58:32
Jak zobaczysz od nich pieniądze za wykonane frachty, to opisz to na forum. Będziesz pierwszym w Rzeczypospolitej, komu wypłacili za robotę. Smutne , ale prawdziwe...
2
nick12 2016-08-13 10:05:48
Wydaje sie, ze wszyscy przewoznicy w Polsce sa poinformowani o tym, ze Duda nie wyplaca za wykonane frachty. Ciekawe jak szybko usuna moja opinie. Czy pracownicy tej firmy maja sumienie tam pracowac? Przeciez sa swiadomi, ze ich pracodawca oszukuje przewoznikow, doprowadzajac ich do bankructwa. Najlepsza jest pani, ktora podpisuje umowy z przewoznikami, ta to ma tupet... bez komentarza...
2
patryk 2016-08-13 10:10:45
Raczej doradca, jak oszukiwać przewoźników, nie wypłacać pieniędzy i robic machloje, POWODZENIA PRZYSZŁY PRACOWNIKU, OD OSZUKIWANIA INNYCH.
3
okm 2016-08-13 10:34:05
@romek napisz proszę gdzie Ty taka oferte pracy od nich widziles/ bo poki co to ja nic od nich nowego nie znajduje niestey..chociaż patrząc na te koemantrze opinie które wstawiacie to ja już mam na prawde miesane uczucia co do tego tutaj w firmie jak jest
oszukany przewoźnik 2016-08-14 21:21:23
Kancelaria prawna pomoże odzyskać należności za nieopłacone faktury. Prowadzimy sprawy przeciwko nieuczciwym firmom spedycyjnym. Nasz atut to duże doświadczenie w prowadzeniu spraw o zapłatę. Telefon (usunięte przez administratora)
aykng 2016-08-14 23:12:10
@ oszukany przewoźnik czy chcesz powiedzieć , jak zreszta inni tutaj chyba tak uważają ;p- bynajmniej niektorzy że firma dział nieuczciwie. Dlatgeo czytam te niektóre opinie z lekkim niedowierzaniem- serio jest tam tak słabo? Może to troche przesadzone opinie?
Adam 2016-08-17 10:52:26
Pomagamy odzyskać należności od PKS 24, LKW, Pax. Tel. 14 670 41 26, mail: adamkancelaria@poczta.fm
okm 2016-08-17 13:44:35
no wlasnie macie racje ze to az trudno w to uwierzyc
bon 2016-08-28 11:05:56
Za odejscie od nich jest kara 30.000zł. Przewoźnik nie dostaje pieniędzy za transport i jeszcze musi zapłacic karę. Ile firm wyłożyli, ja nie zliczę. Nawet w PKO Banku Polskim ich znają, źe to oszuści. Opinia o nich idzie bardzo szybko. Świat jest mały.
1
stefan 2016-08-28 16:10:32
Najlepszy u Dudy jest gluchy telefon do PANI KOORDYNATOR, to sa cyrki. Niech ktos sprobuje sie choc tam dodzwonic. W sprawie stawek, niewyplaconych pieniedzy tam wlasnie sie dzwoni. Cwaniaki, nie musza rozmawiac z przewoznikami, najlepiej podac "gluchy telefon".
1
robert234 2016-08-28 16:17:54
Ja się domyśliłem, źe nie zobaczę od "Dudy Transport..."pieniędzy za wykonane frachty, kiedy nie przyszły pierwsze przelewy za moje usługi. Następnych pieniędzy teź nigdy nie zobaczyłem. Teraz bankrutuję.
1
j1 2016-08-28 16:40:35
pozytywne opinie duda wpisuje sobie sam, klamie i oszukuje jak zawsze
1
Nusko 2016-08-29 12:35:23
Czytam wszystkieopinie i troche nie chce mi sie wierzyc w to wszystko, bo skoro faktycznie byloby cos nie tak to nie byloby firmy juz dawno i chyba ktos by cos z tym wszystkim zrobil o czym piszecie??
Zostaw swoją opinię o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC