logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Katowice

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Adidi 2014-06-04 09:30
A w przeciągu miesiąca jak ta kilometrówka przekłada się na realny zarobek? Bo można pisać dużo rzeczy a pytanie jest jedno - czy to się w ogóle opłaca?
5
uczciwy 2014-06-23 16:54
no skoro przewoźnicy z tego żyją płacą rachunki kupują nowsze wozy to nie jest źle z tym Duda
4
info? 2014-06-30 17:45
jak wyglada praca jako przewoznik z duda? oprócz powyższych postów moze ktoś jeszcze dodać cos innego jak wygladaja płatnosci , jakimi karami obciązyć mogą? itp.
1
uczciwy 2014-07-03 16:57
słyszałem że płacą regularnie, ale jak widac kazdy by chciał 100tys zł z jednego samochodu, ot taka pazerność. Masz karte paliwowe jeżdzisz to nie wiem jakim cudem wychodzicie na minusie....
klient 2014-07-07 09:02
polecam!!!
uczciwy 2014-07-14 20:42
6-10k z wynajmowaną naczepą weźmiesz zależy ile km zrobisz. Pamietaj żeby uważnie przeczytać umowę i brać zlecenia jak dzwonią do Ciebie bo inaczej będziesz narzekał jak reszta tutaj ze kary dostali i jestes na minusie
zainteresowany 2014-08-15 20:27
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
1
xyz 2014-08-30 03:29
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
1
hania 2014-09-09 13:44
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
1
Przewoznik 2014-09-09 13:45
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
2
Duda ok 2014-09-09 13:50
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
4
przedstawiciel 2014-10-08 12:55
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
4
Terry26 2014-10-17 13:16
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
2
zetge 2014-11-06 21:53
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
2
zetge 2014-11-08 10:47
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
5
ronin53 2014-12-11 14:22
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
17
były pracownik 2015-01-19 09:52
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
3
danwoz 2015-03-16 10:35
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
4
Witek 2015-04-11 06:25
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
7
Jola 2015-04-12 09:43
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
5
Jola 2015-04-12 09:45
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
7
madmax 2015-04-23 20:39
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
4
lelek 2015-06-11 09:50
Polecam firmę jako pracownik. Fajni współpracownicy, wypłaty zawsze na czas.
alka 2015-06-18 08:28
W dziale handlowym pracuje się super. Można zdobyc ciekawe doświadczenia. Najwazniejsze jest to, że kasa na czas i płacone tyle, na ile sie rzeczywiście umawiało. Dostałam tel i laptopa do pracy, ja trzeba bylo wyjechać do klienta, to bez problemu dają auto służbowe. Super współpraca z chłopakami ze spedycji.
B3 2015-09-10 13:16
BCUBE TRANSPORT Sp. z o. o. (Sosnowiec)
zatrudni kierowców i spedytorów
kontakt pod
( usunięte przez administratora )
Tj 2015-09-15 22:31
Nie polecam
7
okm 2015-10-04 15:43
no ja kiedyś widziałem że potrzebowali w firmie Duda Transport & Spedition osób na stanowisko spedytora międzynarodowego, pracownika działu handlowego, doradcy klienta indywidualnego i konsultanta telefonicznego w Katowicach, chciałem u nich aplikować do firmy ale jak czytam te wasze komentarze to zaczynam mieć wątpliwości
1
raf 2015-11-05 17:28
a gdzie maja teraz baze bo od jakiegos czasu plac przy dk79 pusty
lolek 2015-11-19 14:05
Baza na Roździeńskiego 188b w Ktowicach
tomj 2016-04-04 20:47
same pozytywy nic negatywnego dziwne
7
OFF 2016-08-02 21:56
Byłem, widziałem. Bardzo duża rotacja pracowników...Wystarczy zresztą zobaczyć częstotliwość nowych ogłoszeń;) Mało rzetelna firma. Nie polecam pracy tam, chyba że ktoś chce coś na szybko i na chwile by rozglądać się za innymi ofertami a przy okazji zdobywając doświadczenie.
Przewoźnik 2016-08-09 13:40
W żadnym wypadku nie polecam współpracy!!!! ( usunięte przez administratora )
13
Telej2 2017-02-11 14:55
Znowu usunęli mój wpis o niezapłaconych mi pieniądzach. Tylu ludziom zniszczyli źycie nie wypłaciła pieniędzy za frachty. Zło.dzie. je i oszus.ci.
7
Harris 2017-02-27 21:13
Zło.Dzieje i oszuści.Ci jakich mało. Na bieżąco usuwają negatywne wpisy o niezapłaconych dla przewoźników pieniądzach. I tak im się to w g.... obróci. Źyczę im tego. Ile ludzi przez nich płacze....
7
Adam 2017-03-03 13:45
Kupię dług na LKW Fredrich, PAX LOGISTICS, PKS24, SCHNAIDER GROUP. tel 14 670 41 26, adamkancelaria@poczta.fm
Agnieszka 2017-03-07 14:22
@Harris czy zgłaszaliście gdzieś tą sprawę?
gruby 2017-04-12 06:54
Zgadzam się z Telej 2, uważajcie, nie podpisujcie umów bo one was zniszczą
3
Adam 2017-05-02 14:23
Skutecznie odzyskuję należności od LKW Fredrich, PAX LOGISTICS, PKS24, SCHNAIDER GROUP, DTL. tel 14 670 41 26, adamkancelaria@poczta.fm
ftl trasnport spedycja czestochowa 2017-05-16 10:29
Firma FTL została założona w 1998 roku. W ciągu 19 lat istnienia na rynku,firma stała się firmą transportowo-spedycyjną posiadającą nowoczesny tabor, obsługujący klientów z całej Unii Europejskiej. Naszą specjalizacją stały się: transport ekspresowy po całej Europie oraz transport całopojazdowy http://ftl-transport.com/
Przewoźnik 2017-06-07 20:45
Jest taki ze zapomnieli dodać po zerze przy terminach platnosci i wspomnieć o obciążeniach :)
5
Adam 2017-07-28 08:53
Skutecznie odzyskuję należności od LKW Fredrich, PAX LOGISTICS, PKS24, SCHNAIDER GROUP, DTL. tel 14 670 41 26, 602 716 517 adamkancelaria@poczta.fm
Agnieszka 2017-08-03 07:10
@gruby w jaki sposób dokładnie, podpisanie umowy z tą firma może kogoś zniszczyć? Opowiedz o swoich doświadczeniach ze współpracy z tą firmą.
Bury 2017-08-03 19:25
żenada najgorsza spedycja w Polsce i nie płaci !!!!!
3
Agnieszka 2017-08-18 06:59
@Bury w jakim sensie firma nie płaci? Czy aktualnie spóźnia się z wypłaceniem wynagrodzenia, czy też uważasz, że wynagrodzenie powinno być większe? Bezpieczeństwo zatrudnienia jest ważne, a opiera się ono głównie na gwarancji otrzymania wynagrodzenia.
Przewoźnik 2017-08-31 21:12
ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!

DUDA I JEGO SPÓŁECZKI ,, SCHNAIDER ITD

ALE KONIEC UTNIE SIE WAM ,NIE WIECIE Z KIM ZACZELIŚCIE

3
Agnieszka 2017-09-01 07:15
@Przewoźnik a możesz napisać więcej - dlaczego wysuwasz wobec DUDA TRANSPORT & LOGISTIC takie oskarżenia? Co spowodowało taką negatywna opinie - miałeś jakąś nieprzyjemną sytucję, którą możesz nam opisać?
pracownik 2017-09-05 21:03
Bezczelna, arogancka i bardzo prymitywna prezes. Język jakiego używa można usłyszeć pod budką z piwem. Okrada pracowników obiecuje złote góry, nie podpisuje umów, zbywa pracowników. Prymityw !!! Jaka prezes taka firma - złodziejka i oszust !!!
1
Adam 2017-09-07 08:38
Skutecznie odzyskuję należności od SCHNAIDER GROUP oraz firm LKW Fredrich, PAX LOGISTICS, PKS24, DTL, Orange Logistics tel. 14 670 41 26, 602 716 517 adamkancelaria@poczta.fm
Agnieszka 2017-09-10 12:10
@pracownik co masz na myśli, przez nie podpisywanie umów? Rozumiem, że to okradanie, o którym mówisz ma z tym bezpośredni związek? To chyba podpisanie umowy jest moment, od którego pracownik zaczyna wykonywać pracę dla firmy. jak to wygląda w DUDA TRANSPORT & LOGISTIC?
Szamot 2017-09-14 19:12
Jestes naganiaczem frajerow tzn, wciskasz ludziom umowy za wykonanie ktorych i tak nikt pieniedzy nie zobaczy. Praca dla ludzi nie majacych skrupulow.Duda jest znany prawie w calej Polsce z tego ze nie placi swoim podwykonawca. Wiekszosc pozytywnych opinii tutaj to zwykly platny trolling uprawiany przez spolki dudy.
Zostaw swoją opinię o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC