Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-15 18:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
o to sie nie martwie jestem dosc skrupulatnym czlowiekiem. bardziej mnie zastanawia jedna kwestia czy mozna sie szybko wypalic, bo taka praca męczy okrutnie. jak dlugo siedzą u Was chłopaki średnio?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-16 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
zdjecie uzytkownika
blondi - 2014-08-21 16:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30]:
@zainteresowany: masz jakie kolwiek informacje? Bo ja mam podobną zagwostkę. Szukam pracy jako handlowiec, a widzę na stronie Dudy fajną ofertkę na handlowca stacjonarnego na Katowice. Tylko mam jedną wątpliwość, bo szukałam ofert po słowie "Handlowiec", a nigdy nic nie miałam do czynienia z autami. Sprzedawałam do tej pory elektroniczne papierosy i wózki dla niepełnosprawnych, ale oprócz talentudo sprzedaży to raczej nie wiele mam wspólnego z tym, czym się trzeba zajmować. Chociaż nie ukrywam, korcą mnie te rzeczy, które są zapewnione pracownikowi tej ofercie pracy. Napiszcie jak wiecie, czy baba na pokładzie bez dużej wiedzy o tej branży może dać sobie radę, może pracują u Was inne kobitki? :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-30 03:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-04 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@roki to jak teraz Ci przewoźnicy jeżdżą konkretnie, masz na ten temat informacje jakieś? ja nic nie wiem, żeby coś się pozmieniało u nich, moze ktoś jeszcze coś zauważył.. ale wydawało mi się, że firma się teraz bedzie rozwijała, jakieś nowe projekty, pomysły miały dojść i co z tym się stało w końcu
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-09 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
zdjecie uzytkownika
Duda ok - 2014-09-09 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-19 13:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest już tak źle, że oferują się tutaj firmy, które zajmują się szybką i tanią windykacją? naprawdę nie nie jest pozytywny objaw bynajmniej.. jedni się kłócą, że firma słaba, inni na to, że nie prawda - dajcie po prostu konkretny argument, a nie się wzajemnie przekrzykujecie na forum, to nic nie daje
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-03 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a jak ktoś naprawdę miał z nimi dobre doświadczenia, po co kłamać, co to komu da, każdy wypowiada się o sobie tak naprawde, więc nie wiem czy ten komentarz nie świadczy o koledze wyżej. Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia bezpodstawne są karane i powinieneś mieć tego świaodmość, poniewaz zaakceptowałeś regulamin.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Terry26 - 2014-10-17 13:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-20 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i już nie ma reklamy firm windykacyjnych.. swoją drogą to słaby pomysł, żeby tutaj takie ogłoszenia zamieszczać. Mam nadzieje, że spokojnie da się w tej firmie zarobić i nie robią problemów za dużo, jak to wygląda u szefa, jest ludzki czy nie bardzo? Czekam na wasze opinie o nich na ten temat, pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-06 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Duda ok - 2014-09-09 13:50:10]:
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zetge - 2014-11-08 10:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
podróżnik zbyszek - 2014-11-12 19:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja czyli doświadczony kierowca z kategorią jaką chcesz chętnie podejmie pracę i to najlepiej właśnie w Duda Transport & Logistic. tylko czy teraz szukają kierowców i gdzie mogę się dowiedzieć więcej na ten temat? najbardziej zalezy mi oczywiście na wysokich pieniążkach i dobrze skonstruowanej umowie żeby potem niespodzianek nie było
zdjecie uzytkownika
Adud - 2014-11-27 01:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego sugerujecie, że nie wypłacają należności? Przecież jest to zagwarantowane w umie którą się podpisuje z pracodawcą. Z nie wiadomych przyczyn taki stan rzeczy jest obecny, ale czy naprawdę da się narzekać aż tyle na tego pracodawcę? Zastanawiające jest tylko to, kiedy te pani pozwzlałaąby zamieszkać, a wciąż jestem.....
zdjecie uzytkownika
ronin53 - 2014-12-11 14:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-19 09:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24]:
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
zdjecie uzytkownika
danwoz - 2015-03-16 10:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Witek - 2015-04-11 06:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-04-12 09:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-04-12 09:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
zdjecie uzytkownika
madmax - 2015-04-23 20:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ronin53 - 2014-12-11 14:22:29]:
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DUDA TRANSPORT & LOGISTIC?
Zadaj pytanie