logo DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Katowice

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

aga 2012-03-08 16:11:33
ale o którym oddziale mówisz?
bo ja złożyłam wczoraj cv do kielc
moja koleżanka tam pracuje i mówi zupełnie co innego niż ty,
powiem, że jest wręcz bardzo zadowolona
spedytor 2012-03-25 22:13:13
wiesz co biedaczko, pracuję w oddziale w kielcach od 2 lat i nikt jeszcze nie odszedł, a że zatrudniają coraz więcej ludzi to chyba dobrze? [usunięte przez moderatora] ekipa jest dobra i zgrana .
kris 2012-04-04 15:03:27
Mam pytanko czy trzeba brać ich logo na naczepe.
1
minaj 2012-04-13 15:27:25
luuuudzie a dlaczego nie czytacie umów? jest tam jak wół napisane od 2,80 za km (usunięte przez administratora), więc co się nie zgadza? oni dobrze wiedzą jak utrzymywać się w tym obrębie a że zwykle stawka jest w dolnych widełkach to już inna sprawa. Co do zgodności z km płacą za tyle km ile wychodzi z ogólnodostępnych map i nie są to jakieś wielkie rozbieżności, jak człowieku wychodzi ci na tacho sporo więcej to sprawdź lepiej kierowce jak jeździ, a tak poza tym to chyba nikt nie zmusza do żadnego oblogowania naczep, czy współpracy z tego co wiem to jak wyjeździsz okres wypowiedzenia to baju i tyle- chyba że złapią cie na gpsie że robiłeś lewe kursy ale to problemy na własne życzenie- głupota ludzka nie zna granic
anonim 2012-04-17 13:48:24
sorry ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić rozbieżności 100 km na trasie 300km ,zresztą trzeba brać na poprawkę że dopóki firmy zlecające przewozy tego nie poprawią i nie będą dawać lepszych stawek za rzeczywiste km nie ma co liczyć że spedycja podwyższy,co do tych jakiś tam kierowników z katowic to nie znam, w kielcach raczej zorientowani są, trzeba zacisnąć zęby ale jak wyjeździsz okres wypowiedzenia to umowa się rozwiązuje i tyle, ale za to jak wyczuja że próbujesz coś kombinować to sie wszystkiego zaczna czepiać- znam z autopsji- lepiej dojeździć do końca bez zbędnych problemów
anonim 2012-04-17 13:56:11
i żaden dobry prawnik ci nie powie ze ta umowa jest jednostronna
moja żona na szczęście ma w firmie dobrego radce który nie próbował wyciągnąć od nas kasy tylko naprawde doradził i powiedział że lepiej wyjeździć do końca wypowiedzenia
pracownik 2012-04-23 14:43:56
transportowiec, mark i kolega- szkoda że Cie tak boli że oddział w kielcach super się rozwija a kierownik to świetny gość i te osoby które przyszły tu do pracy nawet nie myślą o tym żeby odejść, oraz owszem zarobki są bardzo dobre, a jak na kieleckie warunki nawet świetne a wszyscy razem są bardzo zgranym zespołem.
do kolegi który aplikował na spedytora lub handlowca- jak ci tak świetnie w rabenie czy czymś tam innym to po co chcesz iść do pracy do "marnego według Ciebie dudy"?, może masz kwalifikacje, ale może był ktoś lepszy od Ciebie, nie pomyślałeś o tym? a może Cię zwyczajnie nie chcieli lub nie wybrali jeszcze spośród kilkuset osób które złożyły cv, u nas pracuje już kilka osób które zajmowały kierownicze stanowiska w innych spedycjach a to chyba o czymś świadczy i nie straszne nam żadne molochy transportowe,zresztą skoro uważasz że firma z kapitałem zakładowym 0,5 mln zł to "krzak" to gratuluję odwagi, pozdrawiam
monika 2012-05-16 11:52:50
kkl wystarczy posiąść umiejętność czytania ze zrozumieniem żeby wiedzieć że w zleceniu jest zapis że jak nie prześlesz dokumentów w określonym terminie to mogą wydłużyć okres zapłaty do 90 dni, tak więc pewnie dlatego nie masz 3 miesiące zapłaty, a tak poza tym to wiem napewno że te fora są śledzone więc uważam że należy lepiej dobierać słowa które się pisze
gość 2013-12-18 15:20:59
nie polecam
14
Dobson 2014-05-08 15:47:54
Ktoś dla nich pracuje? Chciałem się dowiedzieć na jakie warunki świeży kierowca może liczyć, bo nie ma tu żadnych świeżych informacji.
kierowca1222 2014-05-26 10:29:59
Praca ok. Stałe trasy i pewne stawki. Polecam.
Adidi 2014-05-27 02:47:56
Możesz powiedzieć o co chodzi? Bo chyba nie jest to codziennością, że coś nie tak dzieje się z Dudą..
1
hejho 2014-05-28 09:43:42
a jeździ ktoś dla nich? jak jest z kilometrami i płatnościami?
Adidi 2014-06-04 09:30:36
A w przeciągu miesiąca jak ta kilometrówka przekłada się na realny zarobek? Bo można pisać dużo rzeczy a pytanie jest jedno - czy to się w ogóle opłaca?
1
uczciwy 2014-06-23 16:54:58
no skoro przewoźnicy z tego żyją płacą rachunki kupują nowsze wozy to nie jest źle z tym Duda
2
info? 2014-06-30 17:45:09
jak wyglada praca jako przewoznik z duda? oprócz powyższych postów moze ktoś jeszcze dodać cos innego jak wygladaja płatnosci , jakimi karami obciązyć mogą? itp.
1
uczciwy 2014-07-03 16:57:05
słyszałem że płacą regularnie, ale jak widac kazdy by chciał 100tys zł z jednego samochodu, ot taka pazerność. Masz karte paliwowe jeżdzisz to nie wiem jakim cudem wychodzicie na minusie....
klient 2014-07-07 09:02:04
polecam!!!
uczciwy 2014-07-14 20:42:48
6-10k z wynajmowaną naczepą weźmiesz zależy ile km zrobisz. Pamietaj żeby uważnie przeczytać umowę i brać zlecenia jak dzwonią do Ciebie bo inaczej będziesz narzekał jak reszta tutaj ze kary dostali i jestes na minusie
zainteresowany 2014-08-15 20:27:30
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
1
xyz 2014-08-30 03:29:07
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
1
hania 2014-09-09 13:44:04
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
1
Przewoznik 2014-09-09 13:45:39
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
2
Duda ok 2014-09-09 13:50:10
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
3
przedstawiciel 2014-10-08 12:55:24
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
3
Terry26 2014-10-17 13:16:44
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
2
zetge 2014-11-06 21:53:58
Witam, pewnie jestem monotematyczny,ale jak układa się praca między spedytorem a przewoźnikiem w w/w firmie?, jakie są przestoje między rozładunkiem a załadunkiem Pytam się bo chcę podjąć współprace , mój ciągnik ich naczepa i jazda po UE

pozdrawiam
2
zetge 2014-11-08 10:47:19
Witam.może jeszcze ktoś coś napisze o tej firmie.pozdrawiam
5
ronin53 2014-12-11 14:22:29
Dzisiaj ich przedstawicielka proponowała mi wstawienie do nich zestawu na kółka na Włochy, stawka 0,97 EUR, płatność 45 dni i co trzecia faktura 9 dni, gdzie jest haczyk ?
15
były pracownik 2015-01-19 09:52:55
Pracowałem - praca jak wszędzie tylko $$$$$ (usunięte przez administratora)!!!!!! brak możliwośc rozwoju
3
danwoz 2015-03-16 10:35:36
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
4
Witek 2015-04-11 06:25:01
Jest robota to sie smiga proste kazda firma ma haczyki , a lenie pisza wypociny bo sie robic nie chce
7
Jola 2015-04-12 09:43:34
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
4
Jola 2015-04-12 09:45:04
Witam - własnie chcialam z nimi podpisac kontrakt - czy prosic na maila jakies informacj o nich? Bardzo dziekuje za pomoc teltrans@wp.pl
6
madmax 2015-04-23 20:39:54
haczyk jest taki że 9 dni faktura to 3,8% zabierają, nie radzę dać się nabrać
2
lelek 2015-06-11 09:50:45
Polecam firmę jako pracownik. Fajni współpracownicy, wypłaty zawsze na czas.
alka 2015-06-18 08:28:34
W dziale handlowym pracuje się super. Można zdobyc ciekawe doświadczenia. Najwazniejsze jest to, że kasa na czas i płacone tyle, na ile sie rzeczywiście umawiało. Dostałam tel i laptopa do pracy, ja trzeba bylo wyjechać do klienta, to bez problemu dają auto służbowe. Super współpraca z chłopakami ze spedycji.
B3 2015-09-10 13:16:19
BCUBE TRANSPORT Sp. z o. o. (Sosnowiec)
zatrudni kierowców i spedytorów
kontakt pod
( usunięte przez administratora )
Tj 2015-09-15 22:31:55
Nie polecam
3
okm 2015-10-04 15:43:59
no ja kiedyś widziałem że potrzebowali w firmie Duda Transport & Spedition osób na stanowisko spedytora międzynarodowego, pracownika działu handlowego, doradcy klienta indywidualnego i konsultanta telefonicznego w Katowicach, chciałem u nich aplikować do firmy ale jak czytam te wasze komentarze to zaczynam mieć wątpliwości
raf 2015-11-05 17:28:02
a gdzie maja teraz baze bo od jakiegos czasu plac przy dk79 pusty
lolek 2015-11-19 14:05:11
Baza na Roździeńskiego 188b w Ktowicach
RSA 2016-01-25 17:09:15
Znam ten sam przypadek u znajomego...Z daleka od DuDy!
9
tomj 2016-04-04 20:47:25
same pozytywy nic negatywnego dziwne
3
OFF 2016-08-02 21:56:39
Byłem, widziałem. Bardzo duża rotacja pracowników...Wystarczy zresztą zobaczyć częstotliwość nowych ogłoszeń;) Mało rzetelna firma. Nie polecam pracy tam, chyba że ktoś chce coś na szybko i na chwile by rozglądać się za innymi ofertami a przy okazji zdobywając doświadczenie.
Przewoźnik 2016-08-09 13:40:19
W żadnym wypadku nie polecam współpracy!!!! ( usunięte przez administratora )
2
Bogdan 2016-11-14 10:02:27
Szanowni Państwo prosimy o pilny kontakt jeżeli zależy wam na odzyskaniu swoich wierzytelności.
Odzyskujemy je skutecznie od Pana Dudy i jego firm, które tutaj zostały wymienione i inne, których tu nie widać.Prosimy o szybki kontakt pod nr tel. (usunięte przez administratora)
Bogadan 2016-12-01 12:36:54
Szanowni Państwo prosimy o pilny kontakt jeżeli zależy wam na odzyskaniu swoich wierzytelności.
Odzyskujemy je skutecznie od Pana Dudy i jego firm, które tutaj zostały wymienione i inne, których tu nie widać.Prosimy o szybki kontakt pod nr tel. +48 604 272-272 Prosimy prosić Bogdana
Kancelaria 2016-12-05 10:25:06
Kupimy wierzytelności Pax, Lkw - Nr tel. 602 721 087
Kancelaria 2016-12-05 10:25:35
Kupimy wierzytelności Pax, Lkw - Nr tel. 602 721 087
Zostaw swoją opinię o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC