Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Pracowałeś w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kierowca1222 - 2014-05-26 10:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok. Stałe trasy i pewne stawki. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Adidi - 2014-05-27 02:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz powiedzieć o co chodzi? Bo chyba nie jest to codziennością, że coś nie tak dzieje się z Dudą..
zdjecie uzytkownika
hejho - 2014-05-28 09:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeździ ktoś dla nich? jak jest z kilometrami i płatnościami?
zdjecie uzytkownika
ktoś sam - 2014-06-03 22:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i nie polecam sam się wracałem w pracę u nich mam dwa samochody trasy niczego sobie ale płacił dopiero za luty odpowiedziałem umowy zobaczymy co dalej pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Adidi - 2014-06-04 09:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w przeciągu miesiąca jak ta kilometrówka przekłada się na realny zarobek? Bo można pisać dużo rzeczy a pytanie jest jedno - czy to się w ogóle opłaca?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-05 13:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre pytanie od @Adidi, tez mam podobne bo chce isc do Dudy Transport. jak to jest z przeliczeniem km na złotówki? :D
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-06-23 16:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no skoro przewoźnicy z tego żyją płacą rachunki kupują nowsze wozy to nie jest źle z tym Duda
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-24 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwy, a napisz jeszcze bo widze ze jestes obcykany w temacie: jest przewidziany jakis socjal u Was w firmie?
zdjecie uzytkownika
kido - 2014-06-27 15:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
__STANOWCZO NIE POLECAM WRĘCZ ODRADZAM---ale pewnie znajdą sie tacy jak ja co na własnym garbie to odczują lecz przekonać muszą się sami,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-30 09:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lolo. jak dużo jesteś na minusie, ale umowe jak miales skonstruowaną? calkiem mozliwe, ze to tylko chwilowa obsuwa z płatonościami, pewnie wiesz dokladnie jak jest w Polsce z zaległymi płatnościami. wpisz sobie w necie "czekam na przelew" to zobaczysz ile stronek wyskoczy :). ale to tak tylko na marginesie.
zdjecie uzytkownika
info? - 2014-06-30 17:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wyglada praca jako przewoznik z duda? oprócz powyższych postów moze ktoś jeszcze dodać cos innego jak wygladaja płatnosci , jakimi karami obciązyć mogą? itp.
zdjecie uzytkownika
wiesiek 45 - 2014-07-01 10:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [info? - 2014-06-30 17:45:09]:
Podobnie jak kolega wyżej szukam informacji o pracy kierowcy: zarobki, ile godzin i tak dalej. Właśnie zmieniam pracę i znalazłem w necie tą firmę.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-03 12:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Gryzli: ja faktycznie szukam pracy, ale też mam na głowie kilka zobowiązań osobistych. Jakoś sobie jeszcze daje radę, ale jak będzie okazja to składam papiery do Dudy i tak.
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-07-03 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że płacą regularnie, ale jak widac kazdy by chciał 100tys zł z jednego samochodu, ot taka pazerność. Masz karte paliwowe jeżdzisz to nie wiem jakim cudem wychodzicie na minusie....
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-07 09:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam!!!
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-07 14:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do uczciwy: niektorzy nie potrafia takich rzeczy pilnowc, zreszta nikt nie lubi siedziec z kalkulatorem jak w szkole, czasem nie ma czasu. Napisz, na ile Ty wychodzisz na plusie bo wydajesz sie byc ogarniety w temacie. pozdr.
zdjecie uzytkownika
ten ktos 2 - 2014-07-09 14:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jako dawna osoba z wew nie polecam tej firmy do współpracy, (usunięte przez administratora) dziwi mnie fakt ze jeszcze ktos u nich jezdzi
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-07-10 19:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam nadzieję, że jest tu ktoś z firmy bo oferta pracy na przedstawiciela na Waszej stronie nie działa. Nie otwiiera sie nic.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-07-11 11:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam przed Du..d.a Tran..sp chcieli mnie wykiwać na grubą kasę. Dałem sprawę do kancelari prawnej numer znalazłem kiedyś tu na forum ale pokasowali tel to 602492180. Sporo odzyskałem. Ostatnio też mnie skasowali, ale przestrzegam wszystkich...
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-07-11 16:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Banan - 2014-07-11 11:22:57]:
przeczytałem najważniejsze i ostatnie komentarze dotyczące tej firmy, ale po pierwsze ja nie daję się kantować, po drugie, w wielu firmach jest podobnie :/
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-07-14 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6-10k z wynajmowaną naczepą weźmiesz zależy ile km zrobisz. Pamietaj żeby uważnie przeczytać umowę i brać zlecenia jak dzwonią do Ciebie bo inaczej będziesz narzekał jak reszta tutaj ze kary dostali i jestes na minusie
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-15 18:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
o to sie nie martwie jestem dosc skrupulatnym czlowiekiem. bardziej mnie zastanawia jedna kwestia czy mozna sie szybko wypalic, bo taka praca męczy okrutnie. jak dlugo siedzą u Was chłopaki średnio?
zdjecie uzytkownika
naiwny - 2014-07-15 19:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie - przewoźnicy. Jeżeli nie chcecie iść pod most, to przestrzegam przed zawieraniem umowy z firmą DUDA. Ja mam już sprawę w sądzie i nie jestem jedynym, którego oszukali na dużą kasę. Zresztą - wpisani są do KRD, to o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-16 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naiwny - 2014-07-15 19:31:16]:
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-24 08:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ale na tym forum wiekszosc negatywnych opinii jest szybko usuwana, przeczytajcie forum transa ile osób oszukali.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x