Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DUDA TRANSPORT & LOGISTIC

Pracowałeś w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-07 09:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam!!!
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-07 14:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do uczciwy: niektorzy nie potrafia takich rzeczy pilnowc, zreszta nikt nie lubi siedziec z kalkulatorem jak w szkole, czasem nie ma czasu. Napisz, na ile Ty wychodzisz na plusie bo wydajesz sie byc ogarniety w temacie. pozdr.
zdjecie uzytkownika
ten ktos 2 - 2014-07-09 14:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jako dawna osoba z wew nie polecam tej firmy do współpracy, (usunięte przez administratora) dziwi mnie fakt ze jeszcze ktos u nich jezdzi
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-07-10 19:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Mam nadzieję, że jest tu ktoś z firmy bo oferta pracy na przedstawiciela na Waszej stronie nie działa. Nie otwiiera sie nic.
zdjecie uzytkownika
Przedstawiciel - 2014-07-11 16:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytałem najważniejsze i ostatnie komentarze dotyczące tej firmy, ale po pierwsze ja nie daję się kantować, po drugie, w wielu firmach jest podobnie :/
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-07-14 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6-10k z wynajmowaną naczepą weźmiesz zależy ile km zrobisz. Pamietaj żeby uważnie przeczytać umowę i brać zlecenia jak dzwonią do Ciebie bo inaczej będziesz narzekał jak reszta tutaj ze kary dostali i jestes na minusie
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-15 18:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
o to sie nie martwie jestem dosc skrupulatnym czlowiekiem. bardziej mnie zastanawia jedna kwestia czy mozna sie szybko wypalic, bo taka praca męczy okrutnie. jak dlugo siedzą u Was chłopaki średnio?
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-07-16 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi poprzedni pracodawcy tez sa wpisani ale jakos firma dawala rade, zreszta szef machal reka, bo wiadomo jak jest z egzekucja prawa.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-07-24 08:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niestety ale na tym forum wiekszosc negatywnych opinii jest szybko usuwana ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
spontan - 2014-08-01 20:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, a raczej odradzam!!!!!!!!!!!!!
nie płacą!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam się pracuje?? Chodzi mi o konkretne działy..
zdjecie uzytkownika
blondi - 2014-08-21 16:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-15 20:27:30]:
@zainteresowany: masz jakie kolwiek informacje? Bo ja mam podobną zagwostkę. Szukam pracy jako handlowiec, a widzę na stronie Dudy fajną ofertkę na handlowca stacjonarnego na Katowice. Tylko mam jedną wątpliwość, bo szukałam ofert po słowie "Handlowiec", a nigdy nic nie miałam do czynienia z autami. Sprzedawałam do tej pory elektroniczne papierosy i wózki dla niepełnosprawnych, ale oprócz talentudo sprzedaży to raczej nie wiele mam wspólnego z tym, czym się trzeba zajmować. Chociaż nie ukrywam, korcą mnie te rzeczy, które są zapewnione pracownikowi tej ofercie pracy. Napiszcie jak wiecie, czy baba na pokładzie bez dużej wiedzy o tej branży może dać sobie radę, może pracują u Was inne kobitki? :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-30 03:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w Katowicach w dziale operacyjnym, odszedlem i szczerze teraz troche zaluje. firma w porzadku, co prawda pensja d.upy nie urywala (pisze o swojej, nie wiem jak innych), ale pieniadze co miesiac zawsze na czas, zadnej obsuwy. jesli chodzi o atmosfere w biurze to musze z reka na sercu przyznac, ze jest swietna. zgrana, fajna ekipa, kierownictwo bardzo w porzadku. jest wymagajace, ale wyrozumiale. wiadomo bywaja lepsze i gorsze dni, ale jesli chodzi o relacje interpersonalne miedzy szefostwem a pracownikami to ogolnie rzecz biorac 5 z plusem. wiadomo, jesli ktos sobie w ogole nie radzi, ze swoimi obowiazkami to zostaje zwolniony, ale tak jest w kazdej firmie. jako byly pracownik polecam.
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-09-04 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@roki to jak teraz Ci przewoźnicy jeżdżą konkretnie, masz na ten temat informacje jakieś? ja nic nie wiem, żeby coś się pozmieniało u nich, moze ktoś jeszcze coś zauważył.. ale wydawało mi się, że firma się teraz bedzie rozwijała, jakieś nowe projekty, pomysły miały dojść i co z tym się stało w końcu
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-09-09 13:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam firmę, bez dwóch zdań. Pracuje od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.
zdjecie uzytkownika
Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam płatności na czas, mogłyby byc tylko stawki lepsze.
zdjecie uzytkownika
Duda ok - 2014-09-09 13:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w wielu firmach jest podobnie, zwłaszcza w tej branzy. ja pracuje w transporcie od 10 lat, pod roznymi spedycjami jezdzilem, ale najlepiej jezdzi mi sie pod Dudą. Polecam
zdjecie uzytkownika
Generał - 2014-09-10 07:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam !!!!!!!! ( usunięte przez administratora ) Ogólnie Lipa !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Generał - 2014-09-10 07:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Przewoznik - 2014-09-09 13:45:39]:
Jest to nieprawda!!!!!!Co jesteś znajomym właściciela ?!
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-09-19 13:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest już tak źle, że oferują się tutaj firmy, które zajmują się szybką i tanią windykacją? naprawdę nie nie jest pozytywny objaw bynajmniej.. jedni się kłócą, że firma słaba, inni na to, że nie prawda - dajcie po prostu konkretny argument, a nie się wzajemnie przekrzykujecie na forum, to nic nie daje
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-03 17:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a jak ktoś naprawdę miał z nimi dobre doświadczenia, po co kłamać, co to komu da, każdy wypowiada się o sobie tak naprawde, więc nie wiem czy ten komentarz nie świadczy o koledze wyżej. Nie wiem czy wiesz, ale pomówienia bezpodstawne są karane i powinieneś mieć tego świaodmość, poniewaz zaakceptowałeś regulamin.
zdjecie uzytkownika
artu - 2014-10-04 20:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uczciwy - 2014-07-14 20:42:48]:
Nie bądź taki pewien, że innym wlepiają kary, a tobie nie, bo jesteś zawsze w porządku. Ty może i jesteś, ale oni mają taką strategię, żeby każdego, wcześniej czy później, uszczęśliwić ogromnymi karami. Taki mają sposób na dodatkowe dochody. I będziesz się cieszył, jak obstąpią od wyliczonych kar, a "tylko" nie zapłacą ci za kilka miesięcy pracy. Oby cię to nie spotkało. Ja kogoś takiego, kto rozstałby się z nimi w normalny sposób (czytaj bez ugody, na mocy której traci swoje pieniądze) nie spotkałem.
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-10-08 12:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? bardzo proszę o opinie, jakie warunki itd.?..z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Terry26 - 2014-10-17 13:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę o usunięcie wpisów firmy Global Inkaso. To nie jest miejsce na zaśmiecanie wątku reklamami mizernej firmy windykacyjnej...
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-20 14:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i już nie ma reklamy firm windykacyjnych.. swoją drogą to słaby pomysł, żeby tutaj takie ogłoszenia zamieszczać. Mam nadzieje, że spokojnie da się w tej firmie zarobić i nie robią problemów za dużo, jak to wygląda u szefa, jest ludzki czy nie bardzo? Czekam na wasze opinie o nich na ten temat, pozdrawiam!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DUDA TRANSPORT & LOGISTIC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x