Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sanatorium Mielec

zdjecie uzytkownika
joanna - 2011-10-13 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-14 09:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
joanna - 2011-10-13 22:56:04

z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?

Jadę do :Mielca"23.10.2011,mogę kogoś zabrać(Katowice)
zdjecie uzytkownika
Kazia - 2011-12-27 00:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko czy ktoś się wybiera samochodem do sanatorium Mielec między 01 stycznia a 02.01.2012 proszę dać znać tu na forum pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przyszła kuracjuszka - 2012-01-02 19:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam sanatorium od 23 stycznia . Chciałabym się dowiedzieć , czy ktos się tam w tym czasie wybiera z Lęborka , czy okolic ?Jadę pociagiem z Gdyni o godz.15.35 w niedzielę 22 stycznia .Szukam towarzyszki podróży , bo 18 godzin , to długa droga . Anna
zdjecie uzytkownika
kuracjusz - 2012-02-02 11:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
13 lutego spotkamy się ciekawe jaka będzie zima
zdjecie uzytkownika
Renia - 2012-02-04 21:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień temu wróciłam z Sanatorium \"Mielec\". Przed wyjazdem (czytając niektóre opinie) miałam ogromne obawy,a jednak bezpodstawne.Jestem bardzo zadowolona z pobytu.Pokoje czyste,meble nowe,obsługa bez zarzutów,a Panie sprzątaczki miłe i kulturalne.Pani Kierownik również sympatyczna mimo,że na pierwszy rzut oka może wydawać się szorstka i niemiła.Bardzo miło wspominam Pana Stasia, który z zapałem i profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy.Nota bene dzięki Niemu czuję się rewelacyjnie:)Co do bazy zabiegowej to może nie jest ona na najwyższym poziomie,ale każdy starał się tak jak mógł.I taka rada dla tych niezadowolonych: może po prostu spojrzyjmy czasem bardziej pozytywnie na rzeczywistość ,która nas otacza.Jeśli nie mamy na coś wpływu to nie narzekajmy.Pozdrawiam wszystkich i chętnie tam wrócę w przyszłości.
RENIA:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2012-05-10 22:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jestem zadowolona gdyby te ośrodki słabiej wyposażone zamknięto to czas oczekiwania wydłużył by się do 4 lat . Piszą z reguły złośliwi jeśli podzielasz moje zdanie napisz parę słów. pozdr.,
zdjecie uzytkownika
jan - 2012-05-13 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci się nie podobało to rozwiń temat. Bo nie wiem czy Krynica się nie podobała czy coś innego ??
zdjecie uzytkownika
kawaler z odzysku - 2012-08-27 13:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NFZ od przyszlego roku na leczenie sanatoryjne bedzie kierowal tylko osoby samotne a pary malzenskie nie beda otrzymywaly skierowan .Wynika to z troski o zdrowie psychiczne mezow podczas turnusow .z zonami i odwrotnie
zdjecie uzytkownika
nicto - 2012-09-03 10:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowna Pani,proszę nie wypisywać bzdetów bo każda rezygnacja związana jest z ponoszeniem zwrotu kosztów za niewykorzystana cześć turnusu .
zdjecie uzytkownika
sonia - 2012-09-07 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam tez ten termin wyjazdu 10.09 bedzie milo kogos poznac.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ela - 2012-09-09 15:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja także na 10.09 z Łodzi wyruszam ;)
zdjecie uzytkownika
Andre - 2012-09-22 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja otrzymałem właśnie skierowanie do tego sanatorium w okresie od 22.10.2012r. do 12.11.2012r. Nie wiem co robic - opinie są mieszane. Ale raczej pojadę swoim autem z Płn - Wsch, częsc Polski. Chetnie kogoś zabiorę.
zdjecie uzytkownika
Kutnowianka - 2012-10-09 11:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam skierowanie do Sanatorium \"Mielec\" od 22.10 do 12.11 i nawiążę kontakt z osobą która jedzie również w tym samym okresie do tegoż sanatorium.Proszę pisać na elzmic7356@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Slawek - 2012-10-09 17:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę sam na turnus do sanatorium 22 10 2012 do Krynicy-Zdrój z Tomaszowa Maz busem 9 osobowym chętnie zabiorę tel 691878673
zdjecie uzytkownika
marianp@onet.pl - 2012-10-18 08:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maras jade do mielca od 12.11.2012 chetnie zabiore 2os z warszawy tel 504370870
zdjecie uzytkownika
anna - 2012-11-11 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w sanatorium Mielec w Krynicy i było super. Pokój czysty, przytulny, ładnie i funkcjonalnie urzadzony. Obsługa miła, zabiegi urozmaicone i ok. Wypoczynek bardzo dobry. Daje dużą 5.
zdjecie uzytkownika
henrryk - 2012-12-05 19:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby ktos wybierał się na ten sam turnus z okolic Kielc czy Radomia to roszę o kontakt--514572182- turnus od 07-01-2013 do 28-01-2013
zdjecie uzytkownika
halina - 2012-12-14 17:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę do sanatorium Mielec od.7.01.2013r.Jestem ciekawa które z powyższych wpisów się potwierdzą.
zdjecie uzytkownika
halina - 2012-12-15 16:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie,nie mamy już innego wyjścia,trzeba pojechać i przekonać się na własnej skórze.Wkońcu to tylko 3 tygodnie.Pozdrawiam i do zobaczenia w Mielcu.
zdjecie uzytkownika
123anna - 2013-02-23 18:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę na turnus od 1,04,2013 , czy jedzie ktoś z pomorskiego.
zdjecie uzytkownika
klara - 2013-02-24 17:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
betina 57 - 2013-02-20 02:04:23

Dopiero co wrócilam z "Mielca". Musze przyznać, że czytając opinie byłam przerazona. A tu miłe zaskoczenie. Sympatyczna pani w recepcji, pozwoliła obejrzeć kilka pokoi. Wybrałam pokój od południa. Czysty i w miare widny. Te z drugiej strony były znacznie ciemniejsz a i meble jakby bardziej zdezelowane. W moim pokoju 3 osobowym przyzwoite szafki,lampki nocne, łazienka czysta.Popsuty prysznic zgloszony do naprawy, został naprawiony tego samego dnia. Tak samo spalona żarowka. Jedzenie: baaardzo smaczne obiady, chociaż porcje faktycznie małe. Ja sie najadałam ale panowi narzekali. Kolacje troche za ciężkie ale ogólnie OK. W pokojach w miare ciepło ale korytarze i gabinety zabiegowe zwłaszcza te w piwnicy brrr. Zabiegi; faktycznie troche to ubogie ale (usunięte przez administratora) z gimnastyki nadrabiał wszystko. Brawo za zaangażowanie i poczucie humoru. Panie z innych zabiegów też sympatyczne i życzliwe.Nie wiem czego sie ludziska czepiają. To sanatorium a nie wczasy spa. Krynica przepiekna. Jak sypało przez kilka dni, było pieknie tylko śniegu było okropnie dużo, ale z chodników i jezdni został wywieziony w kilka dni. Ogólne jakbym się miała do czegoś przyczepić to do tego, że nie było żadnych rozrywek i nawet kawiarenka nie działała. Jeden wieczorek na 3 tyg. Na szczęście nie daleko jest kilka fajnych lokali i wcale nie takie drogie. Przeciesz nie codziennie się tam chodzi. Stawiam"Mielcowi" czwórke z plusem.
Mam skierowanie do Mielca, więc proszę napisz coś więcej o zabiegach np.ile i jakie, no i oczywiśnie podaj te fajne lokle ???
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie
x