Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sanatorium Mielec

Opinie o Sanatorium Mielec

zdjecie uzytkownika
joanna - 2011-10-13 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-14 09:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
joanna - 2011-10-13 22:56:04

z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?

Jadę do :Mielca"23.10.2011,mogę kogoś zabrać(Katowice)
zdjecie uzytkownika
Kazia - 2011-12-27 00:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko czy ktoś się wybiera samochodem do sanatorium Mielec między 01 stycznia a 02.01.2012 proszę dać znać tu na forum pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
przyszła kuracjuszka - 2012-01-02 19:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam sanatorium od 23 stycznia . Chciałabym się dowiedzieć , czy ktos się tam w tym czasie wybiera z Lęborka , czy okolic ?Jadę pociagiem z Gdyni o godz.15.35 w niedzielę 22 stycznia .Szukam towarzyszki podróży , bo 18 godzin , to długa droga . Anna
zdjecie uzytkownika
kuracjusz - 2012-02-02 11:47:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
13 lutego spotkamy się ciekawe jaka będzie zima
zdjecie uzytkownika
Renia - 2012-02-04 21:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tydzień temu wróciłam z Sanatorium \"Mielec\". Przed wyjazdem (czytając niektóre opinie) miałam ogromne obawy,a jednak bezpodstawne.Jestem bardzo zadowolona z pobytu.Pokoje czyste,meble nowe,obsługa bez zarzutów,a Panie sprzątaczki miłe i kulturalne.Pani Kierownik również sympatyczna mimo,że na pierwszy rzut oka może wydawać się szorstka i niemiła.Bardzo miło wspominam Pana Stasia, który z zapałem i profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy.Nota bene dzięki Niemu czuję się rewelacyjnie:)Co do bazy zabiegowej to może nie jest ona na najwyższym poziomie,ale każdy starał się tak jak mógł.I taka rada dla tych niezadowolonych: może po prostu spojrzyjmy czasem bardziej pozytywnie na rzeczywistość ,która nas otacza.Jeśli nie mamy na coś wpływu to nie narzekajmy.Pozdrawiam wszystkich i chętnie tam wrócę w przyszłości.
RENIA:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2012-05-10 22:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jestem zadowolona gdyby te ośrodki słabiej wyposażone zamknięto to czas oczekiwania wydłużył by się do 4 lat . Piszą z reguły złośliwi jeśli podzielasz moje zdanie napisz parę słów. pozdr.,
zdjecie uzytkownika
jan - 2012-05-13 11:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci się nie podobało to rozwiń temat. Bo nie wiem czy Krynica się nie podobała czy coś innego ??
zdjecie uzytkownika
kawaler z odzysku - 2012-08-27 13:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NFZ od przyszlego roku na leczenie sanatoryjne bedzie kierowal tylko osoby samotne a pary malzenskie nie beda otrzymywaly skierowan .Wynika to z troski o zdrowie psychiczne mezow podczas turnusow .z zonami i odwrotnie
zdjecie uzytkownika
nicto - 2012-09-03 10:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowna Pani,proszę nie wypisywać bzdetów bo każda rezygnacja związana jest z ponoszeniem zwrotu kosztów za niewykorzystana cześć turnusu .
zdjecie uzytkownika
sonia - 2012-09-07 12:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam tez ten termin wyjazdu 10.09 bedzie milo kogos poznac.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ela - 2012-09-09 15:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja także na 10.09 z Łodzi wyruszam ;)
zdjecie uzytkownika
Andre - 2012-09-22 16:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja otrzymałem właśnie skierowanie do tego sanatorium w okresie od 22.10.2012r. do 12.11.2012r. Nie wiem co robic - opinie są mieszane. Ale raczej pojadę swoim autem z Płn - Wsch, częsc Polski. Chetnie kogoś zabiorę.
zdjecie uzytkownika
Kutnowianka - 2012-10-09 11:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam skierowanie do Sanatorium \"Mielec\" od 22.10 do 12.11 i nawiążę kontakt z osobą która jedzie również w tym samym okresie do tegoż sanatorium.Proszę pisać na elzmic7356@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Slawek - 2012-10-09 17:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę sam na turnus do sanatorium 22 10 2012 do Krynicy-Zdrój z Tomaszowa Maz busem 9 osobowym chętnie zabiorę tel 691878673
zdjecie uzytkownika
marianp@onet.pl - 2012-10-18 08:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maras jade do mielca od 12.11.2012 chetnie zabiore 2os z warszawy tel 504370870
zdjecie uzytkownika
anna - 2012-11-11 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w sanatorium Mielec w Krynicy i było super. Pokój czysty, przytulny, ładnie i funkcjonalnie urzadzony. Obsługa miła, zabiegi urozmaicone i ok. Wypoczynek bardzo dobry. Daje dużą 5.
zdjecie uzytkownika
henrryk - 2012-12-05 19:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby ktos wybierał się na ten sam turnus z okolic Kielc czy Radomia to roszę o kontakt--514572182- turnus od 07-01-2013 do 28-01-2013
zdjecie uzytkownika
halina - 2012-12-14 17:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę do sanatorium Mielec od.7.01.2013r.Jestem ciekawa które z powyższych wpisów się potwierdzą.
zdjecie uzytkownika
halina - 2012-12-15 16:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie,nie mamy już innego wyjścia,trzeba pojechać i przekonać się na własnej skórze.Wkońcu to tylko 3 tygodnie.Pozdrawiam i do zobaczenia w Mielcu.
zdjecie uzytkownika
123anna - 2013-02-23 18:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę na turnus od 1,04,2013 , czy jedzie ktoś z pomorskiego.
zdjecie uzytkownika
klara - 2013-02-24 17:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
betina 57 - 2013-02-20 02:04:23

Dopiero co wrócilam z "Mielca". Musze przyznać, że czytając opinie byłam przerazona. A tu miłe zaskoczenie. Sympatyczna pani w recepcji, pozwoliła obejrzeć kilka pokoi. Wybrałam pokój od południa. Czysty i w miare widny. Te z drugiej strony były znacznie ciemniejsz a i meble jakby bardziej zdezelowane. W moim pokoju 3 osobowym przyzwoite szafki,lampki nocne, łazienka czysta.Popsuty prysznic zgloszony do naprawy, został naprawiony tego samego dnia. Tak samo spalona żarowka. Jedzenie: baaardzo smaczne obiady, chociaż porcje faktycznie małe. Ja sie najadałam ale panowi narzekali. Kolacje troche za ciężkie ale ogólnie OK. W pokojach w miare ciepło ale korytarze i gabinety zabiegowe zwłaszcza te w piwnicy brrr. Zabiegi; faktycznie troche to ubogie ale (usunięte przez administratora) z gimnastyki nadrabiał wszystko. Brawo za zaangażowanie i poczucie humoru. Panie z innych zabiegów też sympatyczne i życzliwe.Nie wiem czego sie ludziska czepiają. To sanatorium a nie wczasy spa. Krynica przepiekna. Jak sypało przez kilka dni, było pieknie tylko śniegu było okropnie dużo, ale z chodników i jezdni został wywieziony w kilka dni. Ogólne jakbym się miała do czegoś przyczepić to do tego, że nie było żadnych rozrywek i nawet kawiarenka nie działała. Jeden wieczorek na 3 tyg. Na szczęście nie daleko jest kilka fajnych lokali i wcale nie takie drogie. Przeciesz nie codziennie się tam chodzi. Stawiam"Mielcowi" czwórke z plusem.
Mam skierowanie do Mielca, więc proszę napisz coś więcej o zabiegach np.ile i jakie, no i oczywiśnie podaj te fajne lokle ???
zdjecie uzytkownika
rafi - 2013-02-24 20:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę do Mielca 3 marca.Mogę kogoś zabrać. Wyjazd z Leszna przez Wrocław,Kraków.
zdjecie uzytkownika
szwedaczek - 2013-02-26 14:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
123anna - 2013-02-23 18:16:35

jadę na turnus od 1,04,2013 , czy jedzie ktoś z pomorskiego.
Byłam w Mielcu 28.01-18.02.i bardzo mi podobało. W dniu przujazdu miała mozliwosc wyboru pokoju. Mieszkałam 3 osobowym pokoju z miłymi paniami. (napewno jest to bardzo istotne). Personel bardzo miły, penie kelnerki rowniez nam mówiły smacznego. Panie zabiegowe usmiechem witały na zabiegach kazdego kuracjusza. (usunięte przez administratora) prowadził gimnastykę stanowczo- i tak trzymać. Pogoda nam dopisała i mozna było duzo spacerować, wyjezdzac na wycieczki. Mozliwosci do potanczenia tez było sporo. Jednym słowem było SUPER i zadna z nasi nie tylko, nie miała ochoty wracac do szarej rzeczywistosci.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2013-02-26 20:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę 4 marca z łodzi do Krynicy na turnus mam wolne miejsca w samochodzie..chętnie zabiorę
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2013-03-02 15:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę do Mielca na turnus od 1. 04 2013 r z Dęblina , czy ktoś jedzie z lubelskiego w tym terminie ?
zdjecie uzytkownika
123anna - 2013-03-02 18:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jagoda - 2013-03-02 15:03:15

jadę do Mielca na turnus od 1. 04 2013 r z Dęblina , czy ktoś jedzie z lubelskiego w tym terminie ?
jadę w tym samym terminie, co prawda z pomorskiego, pewnie spotkamy się na miejscu.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2013-03-10 22:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doprawdy nie wierzę , że nikt z woj. lubelskiego nie jedzie do Krynicy w terminie od 1 kwietnia do 22 kwietnia
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2013-03-10 22:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę w tym terminie ale z lubelskiego
zdjecie uzytkownika
ilona - 2013-03-10 22:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę do Mielca na turnus od 22, 04 2013 r z Ciechanowa przez Warszawę , czy ktoś jedzie z ciechanowskiego w tym terminie ?
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-03-12 19:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę z Łodzi do Krynicy-Zdrój na turnus od 01.04. Szukam pasażerów.

Trasa: Łódź-Piotrków-Kielce-Krynica lub Łódź-Piotrków-Częstochowa-koło Katowic-koło Krakowa-Krynica

I mam pytanie:
Czy ta miejscowość to typowa sanatoryjna miejscowość czy można tam spotkać młodsze osoby???

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
klara - 2013-03-13 08:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młody - 2013-03-12 19:31:58

Jadę z Łodzi do Krynicy-Zdrój na turnus od 01.04. Szukam pasażerów.



Trasa: Łódź-Piotrków-Kielce-Krynica lub Łódź-Piotrków-Częstochowa-koło Katowic-koło Krakowa-Krynica



I mam pytanie:

Czy ta miejscowość to typowa sanatoryjna miejscowość czy można tam spotkać młodsze osoby???



(usunięte przez administratora)
"młodsze" pojęcie względne, jaki przedział wiekowy masz na myśli?
Też jadę w tym terminie. Jadę posiągiem ok. 7 rano w dniu 1 kwoetnia bedę w Krakowie, czy istnieje mozliwość dalszej podrózy z Toba?
zdjecie uzytkownika
starszy - 2013-03-13 08:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młody - 2013-03-12 19:31:58

Jadę z Łodzi do Krynicy-Zdrój na turnus od 01.04. Szukam pasażerów.



Trasa: Łódź-Piotrków-Kielce-Krynica lub Łódź-Piotrków-Częstochowa-koło Katowic-koło Krakowa-Krynica



I mam pytanie:

Czy ta miejscowość to typowa sanatoryjna miejscowość czy można tam spotkać młodsze osoby???



(usunięte przez administratora)
młodzi wiekiem, czy młodzi duchem???
zdjecie uzytkownika
Klara - 2013-03-17 17:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młody - 2013-03-14 17:37:22

Do Klara

Myślę, że tak

Daj znać na maila

(usunięte przez administratora)
Dzięki za dobre chęci, o 7 rano jestem w Krakowie, to chyba trochę zawcześnie dla Ciebie?, jeśli Ci nie pasuje to OK. Mam jakiś autobus do Krynicy.
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-03-17 19:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klara - 2013-03-17 17:15:23

młody - 2013-03-14 17:37:22

Do Klara


Myślę, że tak


Daj znać na maila


(usunięte przez administratora)
Dzięki za dobre chęci, o 7 rano jestem w Krakowie, to chyba trochę zawcześnie dla Ciebie?, jeśli Ci nie pasuje to OK. Mam jakiś autobus do Krynicy.
dla mnie nie będzie problemu
Jeśli jesteś zainteresowana daj znać na mail
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2013-03-20 19:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bogusiu , masz bezpośredni pociąg z Warszawy do Krynicy , ja dosiade się do tego pociagu w Dęblinie , jęsli chcesz pogadać (usunięte przez administratora). Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kaha - 2013-03-24 18:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez jade od 1 kwietnia...z Lodzi
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2013-03-24 18:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos jedzie 1 kwietnia 2013 do Krynicy z Lodzi...sanatorium MIELEC i ma wolne miejsce. Jestem zainteresowana :)
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-03-25 16:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę w terminie od 1 kwietnia 2013 do Krynicy - Zdrój z Piotrkowa Tryb.(pks)
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2013-03-26 14:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade autobusem ...o 7 rano z Lodzi
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-03-26 16:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, napewno spotkamy się o 8.00 w Piotrkowie Tryb. w autobusie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Anna Krol - 2013-04-09 13:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w tym sanatorium na przełomie , jestem bardzo zadowolona z pobytu : pokoje czyste zadbane jedzenie bardzo dobre smaczne wystarczające zabiegi na miejscu dobre obsługa miła , bardzo dobra gimnastyka prowadzi ją człowiek ,facet zna się na sprawie ,bardzo sumienny, senastorim położone nieżle w pobliżu kryty basen , zacisze, można nieźle potańczyć dobra muzyka szczerze polecam ;)
zdjecie uzytkownika
Jan z krakowa - 2013-04-09 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam Moją Blondyneczkę.Teraz mi smutno :(
zdjecie uzytkownika
Ilona - 2013-04-12 00:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie Czy ktoś jedzie do Mielca z okolic Warszawy w terminie 22-04-2013
zdjecie uzytkownika
Irena - 2013-04-12 10:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przebywałam na turnusie w dniach 11.03-1.04. Z pobytu jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa, smaczne jedzenie, czyste zadbane pokoje. Duży asortyment zabiegów i co ważne wszystkie na miejscu. Jeśli ktoś narzeka, to chyba nigdy nigdzie nie był. W dobrym towarzystwie czas minął za szybko. Choć pogoda nie dopisała, ale humory owszem. Żal było wyjeżdżać.Serdecznie pozdrawiam cały personel a tym ,którzy mają tu skierowanie miłego pobytu życzę. Na pewno będziecie zadowoleni .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sanatorium Mielec!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert