logo Sanatorium Mielec

Sanatorium Mielec

Krynica-Zdrój

Opinie o Sanatorium Mielec

joanna 2011-10-13 22:56:04
z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?
anonim 2011-10-14 09:44:14
joanna - 2011-10-13 22:56:04

z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?

Jadę do :Mielca"23.10.2011,mogę kogoś zabrać(Katowice)
Kazia 2011-12-27 00:58:45
witam mam pytanko czy ktoś się wybiera samochodem do sanatorium Mielec między 01 stycznia a 02.01.2012 proszę dać znać tu na forum pozdrawiam
przyszła kuracjuszka 2012-01-02 19:41:18
Mam sanatorium od 23 stycznia . Chciałabym się dowiedzieć , czy ktos się tam w tym czasie wybiera z Lęborka , czy okolic ?Jadę pociagiem z Gdyni o godz.15.35 w niedzielę 22 stycznia .Szukam towarzyszki podróży , bo 18 godzin , to długa droga . Anna
kuracjusz 2012-02-02 11:47:37
13 lutego spotkamy się ciekawe jaka będzie zima
Renia 2012-02-04 21:49:43
Tydzień temu wróciłam z Sanatorium \"Mielec\". Przed wyjazdem (czytając niektóre opinie) miałam ogromne obawy,a jednak bezpodstawne.Jestem bardzo zadowolona z pobytu.Pokoje czyste,meble nowe,obsługa bez zarzutów,a Panie sprzątaczki miłe i kulturalne.Pani Kierownik również sympatyczna mimo,że na pierwszy rzut oka może wydawać się szorstka i niemiła.Bardzo miło wspominam Pana Stasia, który z zapałem i profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy.Nota bene dzięki Niemu czuję się rewelacyjnie:)Co do bazy zabiegowej to może nie jest ona na najwyższym poziomie,ale każdy starał się tak jak mógł.I taka rada dla tych niezadowolonych: może po prostu spojrzyjmy czasem bardziej pozytywnie na rzeczywistość ,która nas otacza.Jeśli nie mamy na coś wpływu to nie narzekajmy.Pozdrawiam wszystkich i chętnie tam wrócę w przyszłości.
RENIA:)
ewa 2012-05-10 22:14:14
Ogólnie jestem zadowolona gdyby te ośrodki słabiej wyposażone zamknięto to czas oczekiwania wydłużył by się do 4 lat . Piszą z reguły złośliwi jeśli podzielasz moje zdanie napisz parę słów. pozdr.,
jan 2012-05-13 11:47:27
Jak Ci się nie podobało to rozwiń temat. Bo nie wiem czy Krynica się nie podobała czy coś innego ??
kawaler z odzysku 2012-08-27 13:27:43
NFZ od przyszlego roku na leczenie sanatoryjne bedzie kierowal tylko osoby samotne a pary malzenskie nie beda otrzymywaly skierowan .Wynika to z troski o zdrowie psychiczne mezow podczas turnusow .z zonami i odwrotnie
nicto 2012-09-03 10:54:47
Szanowna Pani,proszę nie wypisywać bzdetów bo każda rezygnacja związana jest z ponoszeniem zwrotu kosztów za niewykorzystana cześć turnusu .
sonia 2012-09-07 12:43:45
mam tez ten termin wyjazdu 10.09 bedzie milo kogos poznac.Pozdrawiam
Ela 2012-09-09 15:49:17
Ja także na 10.09 z Łodzi wyruszam ;)
Andre 2012-09-22 16:47:23
Ja otrzymałem właśnie skierowanie do tego sanatorium w okresie od 22.10.2012r. do 12.11.2012r. Nie wiem co robic - opinie są mieszane. Ale raczej pojadę swoim autem z Płn - Wsch, częsc Polski. Chetnie kogoś zabiorę.
Kutnowianka 2012-10-09 11:41:28
Mam skierowanie do Sanatorium \"Mielec\" od 22.10 do 12.11 i nawiążę kontakt z osobą która jedzie również w tym samym okresie do tegoż sanatorium.Proszę pisać na elzmic7356@wp.pl
Slawek 2012-10-09 17:11:04
Jadę sam na turnus do sanatorium 22 10 2012 do Krynicy-Zdrój z Tomaszowa Maz busem 9 osobowym chętnie zabiorę tel 691878673
marianp@onet.pl 2012-10-18 08:43:28
maras jade do mielca od 12.11.2012 chetnie zabiore 2os z warszawy tel 504370870
anna 2012-11-11 20:35:09
Byłam w sanatorium Mielec w Krynicy i było super. Pokój czysty, przytulny, ładnie i funkcjonalnie urzadzony. Obsługa miła, zabiegi urozmaicone i ok. Wypoczynek bardzo dobry. Daje dużą 5.
henrryk 2012-12-05 19:30:29
Gdyby ktos wybierał się na ten sam turnus z okolic Kielc czy Radomia to roszę o kontakt--514572182- turnus od 07-01-2013 do 28-01-2013
halina 2012-12-14 17:45:06
Jadę do sanatorium Mielec od.7.01.2013r.Jestem ciekawa które z powyższych wpisów się potwierdzą.
halina 2012-12-15 16:02:06
Dokładnie,nie mamy już innego wyjścia,trzeba pojechać i przekonać się na własnej skórze.Wkońcu to tylko 3 tygodnie.Pozdrawiam i do zobaczenia w Mielcu.
123anna 2013-02-23 18:16:35
jadę na turnus od 1,04,2013 , czy jedzie ktoś z pomorskiego.
klara 2013-02-24 17:26:44
betina 57 - 2013-02-20 02:04:23

Dopiero co wrócilam z "Mielca". Musze przyznać, że czytając opinie byłam przerazona. A tu miłe zaskoczenie. Sympatyczna pani w recepcji, pozwoliła obejrzeć kilka pokoi. Wybrałam pokój od południa. Czysty i w miare widny. Te z drugiej strony były znacznie ciemniejsz a i meble jakby bardziej zdezelowane. W moim pokoju 3 osobowym przyzwoite szafki,lampki nocne, łazienka czysta.Popsuty prysznic zgloszony do naprawy, został naprawiony tego samego dnia. Tak samo spalona żarowka. Jedzenie: baaardzo smaczne obiady, chociaż porcje faktycznie małe. Ja sie najadałam ale panowi narzekali. Kolacje troche za ciężkie ale ogólnie OK. W pokojach w miare ciepło ale korytarze i gabinety zabiegowe zwłaszcza te w piwnicy brrr. Zabiegi; faktycznie troche to ubogie ale (usunięte przez administratora) z gimnastyki nadrabiał wszystko. Brawo za zaangażowanie i poczucie humoru. Panie z innych zabiegów też sympatyczne i życzliwe.Nie wiem czego sie ludziska czepiają. To sanatorium a nie wczasy spa. Krynica przepiekna. Jak sypało przez kilka dni, było pieknie tylko śniegu było okropnie dużo, ale z chodników i jezdni został wywieziony w kilka dni. Ogólne jakbym się miała do czegoś przyczepić to do tego, że nie było żadnych rozrywek i nawet kawiarenka nie działała. Jeden wieczorek na 3 tyg. Na szczęście nie daleko jest kilka fajnych lokali i wcale nie takie drogie. Przeciesz nie codziennie się tam chodzi. Stawiam"Mielcowi" czwórke z plusem.
Mam skierowanie do Mielca, więc proszę napisz coś więcej o zabiegach np.ile i jakie, no i oczywiśnie podaj te fajne lokle ???
rafi 2013-02-24 20:09:28
Jadę do Mielca 3 marca.Mogę kogoś zabrać. Wyjazd z Leszna przez Wrocław,Kraków.
szwedaczek 2013-02-26 14:07:34
123anna - 2013-02-23 18:16:35

jadę na turnus od 1,04,2013 , czy jedzie ktoś z pomorskiego.
Byłam w Mielcu 28.01-18.02.i bardzo mi podobało. W dniu przujazdu miała mozliwosc wyboru pokoju. Mieszkałam 3 osobowym pokoju z miłymi paniami. (napewno jest to bardzo istotne). Personel bardzo miły, penie kelnerki rowniez nam mówiły smacznego. Panie zabiegowe usmiechem witały na zabiegach kazdego kuracjusza. (usunięte przez administratora) prowadził gimnastykę stanowczo- i tak trzymać. Pogoda nam dopisała i mozna było duzo spacerować, wyjezdzac na wycieczki. Mozliwosci do potanczenia tez było sporo. Jednym słowem było SUPER i zadna z nasi nie tylko, nie miała ochoty wracac do szarej rzeczywistosci.
gienek 2013-02-26 20:36:09
jadę 4 marca z łodzi do Krynicy na turnus mam wolne miejsca w samochodzie..chętnie zabiorę
jagoda 2013-03-02 15:03:15
jadę do Mielca na turnus od 1. 04 2013 r z Dęblina , czy ktoś jedzie z lubelskiego w tym terminie ?
123anna 2013-03-02 18:24:52
jagoda - 2013-03-02 15:03:15

jadę do Mielca na turnus od 1. 04 2013 r z Dęblina , czy ktoś jedzie z lubelskiego w tym terminie ?
jadę w tym samym terminie, co prawda z pomorskiego, pewnie spotkamy się na miejscu.
jagoda 2013-03-10 22:14:33
doprawdy nie wierzę , że nikt z woj. lubelskiego nie jedzie do Krynicy w terminie od 1 kwietnia do 22 kwietnia
jagoda 2013-03-10 22:18:14
jadę w tym terminie ale z lubelskiego
ilona 2013-03-10 22:24:24
jadę do Mielca na turnus od 22, 04 2013 r z Ciechanowa przez Warszawę , czy ktoś jedzie z ciechanowskiego w tym terminie ?
młody 2013-03-12 19:31:58
Jadę z Łodzi do Krynicy-Zdrój na turnus od 01.04. Szukam pasażerów.

Trasa: Łódź-Piotrków-Kielce-Krynica lub Łódź-Piotrków-Częstochowa-koło Katowic-koło Krakowa-Krynica

I mam pytanie:
Czy ta miejscowość to typowa sanatoryjna miejscowość czy można tam spotkać młodsze osoby???

(usunięte przez administratora)
klara 2013-03-13 08:04:12
młody - 2013-03-12 19:31:58

Jadę z Łodzi do Krynicy-Zdrój na turnus od 01.04. Szukam pasażerów.



Trasa: Łódź-Piotrków-Kielce-Krynica lub Łódź-Piotrków-Częstochowa-koło Katowic-koło Krakowa-Krynica



I mam pytanie:

Czy ta miejscowość to typowa sanatoryjna miejscowość czy można tam spotkać młodsze osoby???



(usunięte przez administratora)
"młodsze" pojęcie względne, jaki przedział wiekowy masz na myśli?
Też jadę w tym terminie. Jadę posiągiem ok. 7 rano w dniu 1 kwoetnia bedę w Krakowie, czy istnieje mozliwość dalszej podrózy z Toba?
starszy 2013-03-13 08:58:38
młody - 2013-03-12 19:31:58

Jadę z Łodzi do Krynicy-Zdrój na turnus od 01.04. Szukam pasażerów.



Trasa: Łódź-Piotrków-Kielce-Krynica lub Łódź-Piotrków-Częstochowa-koło Katowic-koło Krakowa-Krynica



I mam pytanie:

Czy ta miejscowość to typowa sanatoryjna miejscowość czy można tam spotkać młodsze osoby???



(usunięte przez administratora)
młodzi wiekiem, czy młodzi duchem???
Klara 2013-03-17 17:15:23
młody - 2013-03-14 17:37:22

Do Klara

Myślę, że tak

Daj znać na maila

(usunięte przez administratora)
Dzięki za dobre chęci, o 7 rano jestem w Krakowie, to chyba trochę zawcześnie dla Ciebie?, jeśli Ci nie pasuje to OK. Mam jakiś autobus do Krynicy.
młody 2013-03-17 19:40:36
Klara - 2013-03-17 17:15:23

młody - 2013-03-14 17:37:22

Do Klara


Myślę, że tak


Daj znać na maila


(usunięte przez administratora)
Dzięki za dobre chęci, o 7 rano jestem w Krakowie, to chyba trochę zawcześnie dla Ciebie?, jeśli Ci nie pasuje to OK. Mam jakiś autobus do Krynicy.
dla mnie nie będzie problemu
Jeśli jesteś zainteresowana daj znać na mail
jagoda 2013-03-20 19:09:14
Bogusiu , masz bezpośredni pociąg z Warszawy do Krynicy , ja dosiade się do tego pociagu w Dęblinie , jęsli chcesz pogadać (usunięte przez administratora). Pozdrawiam
kaha 2013-03-24 18:10:41
Tez jade od 1 kwietnia...z Lodzi
Krystyna 2013-03-24 18:30:37
Moze ktos jedzie 1 kwietnia 2013 do Krynicy z Lodzi...sanatorium MIELEC i ma wolne miejsce. Jestem zainteresowana :)
asia 2013-03-25 16:55:01
Ja też jadę w terminie od 1 kwietnia 2013 do Krynicy - Zdrój z Piotrkowa Tryb.(pks)
Krystyna 2013-03-26 14:13:28
Ja jade autobusem ...o 7 rano z Lodzi
asia 2013-03-26 16:52:21
Super, napewno spotkamy się o 8.00 w Piotrkowie Tryb. w autobusie. Pozdrawiam.
Anna Krol 2013-04-09 13:48:42
Byłam w tym sanatorium na przełomie , jestem bardzo zadowolona z pobytu : pokoje czyste zadbane jedzenie bardzo dobre smaczne wystarczające zabiegi na miejscu dobre obsługa miła , bardzo dobra gimnastyka prowadzi ją człowiek ,facet zna się na sprawie ,bardzo sumienny, senastorim położone nieżle w pobliżu kryty basen , zacisze, można nieźle potańczyć dobra muzyka szczerze polecam ;)
Jan z krakowa 2013-04-09 14:59:27
Pozdrawiam Moją Blondyneczkę.Teraz mi smutno :(
Ilona 2013-04-12 00:50:13
Ponawiam pytanie Czy ktoś jedzie do Mielca z okolic Warszawy w terminie 22-04-2013
Irena 2013-04-12 10:18:31
Przebywałam na turnusie w dniach 11.03-1.04. Z pobytu jestem bardzo zadowolona. Przemiła obsługa, smaczne jedzenie, czyste zadbane pokoje. Duży asortyment zabiegów i co ważne wszystkie na miejscu. Jeśli ktoś narzeka, to chyba nigdy nigdzie nie był. W dobrym towarzystwie czas minął za szybko. Choć pogoda nie dopisała, ale humory owszem. Żal było wyjeżdżać.Serdecznie pozdrawiam cały personel a tym ,którzy mają tu skierowanie miłego pobytu życzę. Na pewno będziecie zadowoleni .
karola 2013-04-12 13:27:18
Witam
Bardzo dobrze wspominam swój pobyt w sanatorium w Mielcu. Ośrodek ten posiada przemiłą i wykwalifikowaną kadrę rehabilitantów.
Po całym dniu zabiegu fantastycznie było odpocząć na zorganizowanych imprezach .
wojtek 2013-04-14 18:30:25
jadę z Warszawy 21 kwietnia ok. południa mam 3 wolne miejsca w samochodzie. trasa: Warszawa- Radom- Kielce- Busko- Brzesko- Nowy Sacz- Krynica
krystynka52@poczta.onet.eu 2013-04-16 11:32:16
Przebywałam w sanatorium Mielec od 11 marca do 1 kwietnia 2013r.O pinie wyrażane w internecie o sanatorium są zupełnie nieprawdziwe i krzywdzące.Było tam wspaniale,miła obsługa,schludne pokoiki,wspaniałe jedzenie- bardzo smaczne i urozmaicone. Dobrze zorganizowano zabiegi,przy tak dużej ilości kuracjuszy.Zadbano także o "tańcoterapię"w przytulnej kawiarence.Na pewno wybiorę się do Mielca ponownie!.Szczególnie wspominać będę kąpiele borowinowe i poranną gimnastykę prowadzoną przez (usunięte przez administratora)(ale dał nam wycisk).Gimnastyka zbiorowa w Mielcu jest rewelacyjna,czuję się po niej wspaniale!Pozdrawiam panią Basię,jak jej się udało, tak dobrze, dograć zabiegi dla czasami niepunktualnych i marudnych kuracjuszy!.Tak więc przyszli kuracjusze doooo..Mielca.Pozdrawiam! Krystyna z pok.309.Pozdrawiam moje koleżanki z pokoju-Mirkę i Grażynkę,a także Sabinkę i Ślazaków z 3go piętra.
Janina 2013-04-24 18:08:09
jagoda - 2011-10-12 18:09:37

Do anonim.

Jestem zainteresowana transportem z Łodzi. Bardzo proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
Witam! Jestem zainteresowana transportem do Krynicy Zdrój z okolic Dębicy. Chętnie się zabiorę jakby ktoś jechał po drodze za opłatą. Turnus od 13.05 (usunięte przez administratora)
Irena 2013-04-26 06:25:25
Trzeba było się wybrać do SPA a nie do sanatorium, jak się ma wygórowane oczekiwania.
Zostaw swoją opinię o Sanatorium Mielec - Krynica-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec