logo Sanatorium Mielec

Sanatorium Mielec

Krynica-Zdrój

Opinie o Sanatorium Mielec

joanna 2011-10-13 22:56:04
z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?
anonim 2011-10-14 09:44:14
joanna - 2011-10-13 22:56:04

z jakich okolic wybiera się Pan 14.11.2011 do Mielca?

Jadę do :Mielca"23.10.2011,mogę kogoś zabrać(Katowice)
Kazia 2011-12-27 00:58:45
witam mam pytanko czy ktoś się wybiera samochodem do sanatorium Mielec między 01 stycznia a 02.01.2012 proszę dać znać tu na forum pozdrawiam
przyszła kuracjuszka 2012-01-02 19:41:18
Mam sanatorium od 23 stycznia . Chciałabym się dowiedzieć , czy ktos się tam w tym czasie wybiera z Lęborka , czy okolic ?Jadę pociagiem z Gdyni o godz.15.35 w niedzielę 22 stycznia .Szukam towarzyszki podróży , bo 18 godzin , to długa droga . Anna
kuracjusz 2012-02-02 11:47:37
13 lutego spotkamy się ciekawe jaka będzie zima
Renia 2012-02-04 21:49:43
Tydzień temu wróciłam z Sanatorium \"Mielec\". Przed wyjazdem (czytając niektóre opinie) miałam ogromne obawy,a jednak bezpodstawne.Jestem bardzo zadowolona z pobytu.Pokoje czyste,meble nowe,obsługa bez zarzutów,a Panie sprzątaczki miłe i kulturalne.Pani Kierownik również sympatyczna mimo,że na pierwszy rzut oka może wydawać się szorstka i niemiła.Bardzo miło wspominam Pana Stasia, który z zapałem i profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy.Nota bene dzięki Niemu czuję się rewelacyjnie:)Co do bazy zabiegowej to może nie jest ona na najwyższym poziomie,ale każdy starał się tak jak mógł.I taka rada dla tych niezadowolonych: może po prostu spojrzyjmy czasem bardziej pozytywnie na rzeczywistość ,która nas otacza.Jeśli nie mamy na coś wpływu to nie narzekajmy.Pozdrawiam wszystkich i chętnie tam wrócę w przyszłości.
RENIA:)
ewa 2012-05-10 22:14:14
Ogólnie jestem zadowolona gdyby te ośrodki słabiej wyposażone zamknięto to czas oczekiwania wydłużył by się do 4 lat . Piszą z reguły złośliwi jeśli podzielasz moje zdanie napisz parę słów. pozdr.,
jan 2012-05-13 11:47:27
Jak Ci się nie podobało to rozwiń temat. Bo nie wiem czy Krynica się nie podobała czy coś innego ??
kawaler z odzysku 2012-08-27 13:27:43
NFZ od przyszlego roku na leczenie sanatoryjne bedzie kierowal tylko osoby samotne a pary malzenskie nie beda otrzymywaly skierowan .Wynika to z troski o zdrowie psychiczne mezow podczas turnusow .z zonami i odwrotnie
nicto 2012-09-03 10:54:47
Szanowna Pani,proszę nie wypisywać bzdetów bo każda rezygnacja związana jest z ponoszeniem zwrotu kosztów za niewykorzystana cześć turnusu .
Zostaw swoją opinię o Sanatorium Mielec - Krynica-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec