Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sanatorium Mielec

zdjecie uzytkownika
witold.rewera@gmail.com - 2015-01-03 16:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy się bać, zastanawiają ..te opinie..? proszę o życzliwą dobrą informacje. mam być od 19 stycznia, ale może lepiej zrezygnować ??
proszę o pomocną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anita - 2015-01-05 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
ja też mam termin przewidziany na 19 stycznia i sama nie wiem co robić tym bardziej że to mój pierwszy pobyt w sanatorium zastanawiają mnie opłaty jak to jest za pokój się dopłaca osobno i za wyżywienie też tak?nie mam pojęcia jak to może wyglądać
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-01-08 15:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, też mam wyjazd na 19,01 z opola, wydaje mi się że wszystko będzie dobrze, po powrocie opowiem ! mogę kogoś z okolic opola zabrać mam miejsce ! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
A.... - 2015-01-10 12:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [auto - 2014-11-12 19:31:12]:
DAM CI DOBRA RADĘ : NIE JEDZ!!!!! TO NAJGORSZE SANATORIUM W KRYNICY .ZE STRONY ZARZĄDZAJĄCYCH KURACJUSZE TO ŚMIECI /NAJGORSZE JEDZENIE, BYLE JAKIE ZABIEGI, / ZABIEGI WODNE, MASAŻE TO DROGIE I WŁAŚCICIEL WIE CO ROBI , NIE POZWALA LEKARZOM ICH DAWAĆ , A W KONTRAKTACH Z NFZ SĄ ZAGWARANTOWANE DLA PACJENTÓW, LEKARZ ZAWSZE WYMYŚLI ,ŻE MOGĄ ZASZKODZIĆ- HA, HA/ I TAK SIĘ ZBIJA KASĘ, A TEN PRACOWNIK CO PISAŁ OPINIĘ TO RODZINA ZARZĄDZAJĄCEGO, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MJ - 2015-01-10 19:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam niektóre zgorzkniałe opinie to aż sie niedobrze robi. Jeżeli ktoś, gdzie ma pokój, jedzenie,zabiegi i zapłaci nawet 400zł za 3 tygodnie pobytu w górach w sanatorium narzeka i stęka to niech spada do Pścimia Dolnego. Proponuje 3 tygodnie w wynajętym pokoju za min.50zł miesięcznie-1100zł, do tego wyżywienie a w górach to sie wcina na okrągło-drugie tyle albo więcej, a jak Maruda chce jeszcze zabiegi 4 dziennie tak jak ma w sanatorium........WSTYDZLIBYŚCIE sie narzekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mielec - 2015-01-14 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Mielcu byłam w sierpniu 2013 r. Było dobrze. Baza zabiegowa w porządku. Jedzenie dobre. Warunki też dobre. Jedynie te opłaty dodatkowe wzięte z księżyca. Mielec był moim pierwszym wyjazdem do sanatorium. w 2014 r byłam w Papierniku w Szczawnicy. Uwierzcie totalna porażka. Pod każdym względem Mielec bije Papiernik na głowę.
zdjecie uzytkownika
zgedustowany - 2015-01-14 23:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witold.rewera@gmail.com - 2015-01-03 16:47:53]:
podobno to sanatorium to jedno z niewielu gdzie można skorzystać z zabiegów borowinowych, ale nie polecam , zrezygnowałem z pobytu , po tym jak mój kolega opowiedział mi: borowina / to błotko/ nie jest czyste , po co wyrzucać już zużytą, która już kilkanaście razy była na grzbietach innych osób - tak robią w sanatorium "mielec" jeszcze ileś razy ją podgrzewają i obkładają następnego kuracjusza / słyszał jak pracownik , który przyszedł na zabieg , prosił koleżankę - "tylko daj mi czystą borowinę nie tą skażoną" i tak właściciel sanatorium zbija kasę .......to jeszcze nie wszystko .....................
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-01-15 19:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może ktoś jedzie samochodem z Gorzowa Wlkp. na turnus (02.03-23.03) do Mielca?
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2015-01-15 23:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w kilku sanatoriach już i nie było źle, mam turnus na 19 stycznia do Mielca i liczę że tez będę zadowolona. Czytając opinie myślę ,że ludzie przesadzają.Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-01-19 13:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,właśnie dostałam przydział do tego sanatorium na 9 lutego,jestem z Poznania,chętnie bym się z kimś zabrała samochodem ,ewentualnie mogę jechać swoim ,ale wtedy mogę zabrać...zawsze z kimś rażniej się jedzie a to prawie 600 km.
Czytam opinie ,są bardzo skrajne...jadę pierwszy raz w życiu ...chyba będę musiała się sama przekonać kto ma rację ...Pozdrawiam i do zobaczenia...
zdjecie uzytkownika
krakus - 2015-01-20 18:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-01-19 13:12:37]:
Nie, tylko nie do Mielec w Krynicy
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-01-21 22:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krakusie ...bardzo dziękuję za odpowiedz,ale klamka już zapadła,urlop już zaplanowany,jadę aczkolwiek z mieszanymi uczuciami...i mam nadzieję ,że wrócę z innymi odczuciami....bo tak to już jest z nami Polakami,na wakacjach zagranicznych też różnie bywa...wrócę to się wypowiem jak było....pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-23 17:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-01-19 13:12:37]:
Witam Wiola ja również dostałem turnus na 9 lutego i jadę własnym samochodem z Konina jeżeli masz życzenie jechać ze mną to zapraszam.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2015-01-23 18:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-01-19 13:12:37]:
Witam wlasnie otrzymalam skierowanie na 9.02 chetnie bym do Pani dolaczylam, jestem z lubuskiego,,,jak mozna z Pania sie skontaktowac? moze podam swoj mail olenka-g@o2.pl, bede wdzieczna jesli Pani do mnie napisze,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-01-25 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za propozycje,ale ja już postanowiłam pojechać pociągiem,znalazłam fajne i niedrogie połączenie pociągiem ....najpierw do Krakowa i zaraz przesiadka na autobus ,wysiadam niedaleko ośrodka Mielec...zatem do zobaczenia niebawem :-)
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2015-01-29 18:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [basia - 2015-01-15 19:52:33]:
Witam Pani Basiu ja też jestem z Gorzowa i mam ten sam termin co pani może byśmy się skontaktowały ze sobą podaje swój meil anna.nowicka17@onet.pl
zdjecie uzytkownika
matre - 2015-02-07 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.jadę na turnus od 02.03.2015 z Oświęcimia .Czy ktoś również jedzie w tym terminie?zE
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-02-08 22:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan z krakowa - 2013-04-09 14:59:27]:
Chcę jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-02-09 13:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.To jest szczera prawda z zabiegami borowinowymi,jest to borowina wielokrotnego użytku,już bez żadnych wartośći składników mineralnych,które są wchłaniane przez skórę tyle, że działa temperatura tej borowiny.Po każdym pacjencie powinna być świeża,nowa!!!a,nie wrzucana do pieca i z powrotem nakładana na kolejnego pacjenta.
Oszukiwanie kuracjuszy,którzy przyjechali się leczyć,jak to jest wogóle w takim ośrodku sanatoryjnym dopuszczalne ,możliwe,gdzie są jakiekolwiek kontrole w tym sanatorium.Nie bierzcie tej borowiny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-10 18:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jagoda - 2015-02-09 13:13:52]:
Witam. Nie napiszę o personelu o czystości i wyżywieniu bo nie wiem jak tu jest najwyżej mogę Was zapytać kto tam ostatnio przebywał, ale przeczytałam na portalu tego sanatorium (usunięte przez administratora) jakie są zabiegi i opłaty, to śmiechu warte, leczenie to chyba za karę tu nic nie ma, zabiegi są lepsze w każdej przychodni rehabilitacyjnej a to nazywa się sanatorium? O tym co na forum tutaj czytam mam zawrót głowy!? Jeżeli tak jest to szybko trzeba zrobić z tym porządek, zawiadomić tych co trzeba i głośno ogłosić z fotkami np. w "UWAGA" itp! bo za co tu się płaci?
zdjecie uzytkownika
Stach - 2015-02-10 20:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie dosanatorium Mielec z Gdańska turnus od 02.03- 23.03.15, może ktoś jedzie samochodem? Proszę o kontakt (usunięte przez administratora)pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-11 16:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w sanatorium Mielec w dniach 10.11-01.12.2014.Turnus spędziłem bardzo fajnie. Jedzenie super, personel bardzo uprzejmy, a w szczególności pan w recepcji, który wpuszczał nas po godz. 22 z uśmiechem na twarzy. Polecam wszystkim tam jechać. Jeżeli raj jest w niebie to raj na Ziemi jest w kKrynicy Zdrój.
zdjecie uzytkownika
martim - 2015-02-14 19:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadeo - 2013-09-15 14:54:50]:
Moja opinia jest podobna do opinii pana Marka. Dodam tylko żenujące wyłączanie kaloryferów, tak, że nie można było wysuszyć bielizny ani ręczników. Panie, które wyjeżdżały na wycieczki proponowały mojemu mężowi swoją porcję, niestety aby ją otrzymać trzeba by było chyba bić się z kelnerką. W "stołówce" brudno i nieapetycznie.Jedzenie obrzydliwe, wszystkie zupy zaprawiane mąką. W trakcie pobytu panie kucharki piekły pączki na "tłusty czwartek" - niestety na drzwiach stołówki zobaczyliśmy kartkę z propozycją ich zamówienia i zapłacenia drożej niż w cukierniach. Kuracjusze nie dostali nic w przeciwieństwie do pana prezesa i jego rodziny. Pan prezes i jego rodzina to typowi nowobogaccy, nieuprzejmi, zadufani w sobie i aroganccy. Niestety Polacy przez wiele lat zostali przyzwyczajeni do zadowalania się byle czym - cieszmy się, że jest pokój, łózko (chociaż nie można na nim spać, bo leżą dwa materace jeden na drugim, wygniecione, pamiętające lata 60- te - a ludzie z problemami kręgosłupa, kołdry ciężkie, czasy te same - jako dziecko byłam z rodzicami na wczasach, identyczne.) . Pan prezes oszczędza jak się da. Gdzie jakieś kontrole?! Osobiście korzystałam z suchej kąpieli ozonowej. Zabieg pewnie super ale nie w tym wykonaniu. Cztery deski, płachta brezentowa na rzepy, które odpadają tworząc dziury i po zabiegu, szkoda czasu. Zrezygnowałam po kilku, bo nie mogłam się doprosić o porządne zapięcie. Ogólnie nie polecam!!!! Byłam pierwszy raz w sanatorium, mąż mnie namawia, a ja tak się zraziłam, że nie mam ochoty.
zdjecie uzytkownika
jowita - 2015-02-22 15:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martim - 2015-02-14 19:08:33]:
powiedzcie jaki pokój wybrać, chcę mieszkać w dwuosobowym albo studio.Proszę o podpowiedź
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2015-02-25 17:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Diabeł Tkwi w szczegółach>
Potwierdzam co napisał jeden z kuracjuszy:
Niehigieniczny jest zabieg inhalacji słotwinką/?/Każdy co prawda dostaje jednorazowy ustnik do rury,przez którą wdycha się " uzdrawiającą" słotwinkę.A wszyscy kaszlą w rurę ile wlezie,zostawiając w pokarbowanej rurce bogactwo bakterii,grzybów i wirusów ze swojej jamy ustnej,gardła i płuc,które wciągają do płuc następni.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie