Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sanatorium Mielec

zdjecie uzytkownika
Irena - 2015-03-13 19:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Razem z mężem bylimsy w Sanatorium Mielec w lutym. Jesteśmy zadowolenie z pobytu. Gimnastyka z Panem Stasiem wspaniała, przy okazji pozdrawiamy. Widok z okna na rodzinę danieli. Jedyny minus to brak kawiarenki lub bufetu i muzyki.
zdjecie uzytkownika
Wanda - 2015-03-13 20:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła i uprzejma obsługa. Nie słuchać ludzi, którym nic nie pasuje...Pan Stasiu od gimnastyki super...Jeśli chodzi o kuchnię to wszytstko bardzo smaczne i ładnie podane.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2015-03-13 20:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa uznania neleżą się Panu Stasiowi za sumienną gimnastykę, Pani Basi oraz Pani Ani, z którymi miałam styczność, pominełam Panie z zawijań borowinowych, dziękuje.. Obsługa miła bez zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-03-13 20:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła obsługa Pani Basi i Pań z borowiny. Brak organizacji tzw. wieczorków zapoznawczych. Ogólnie spoko.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-03-13 20:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiegi wykonywane przez bardzo miłe panie . Gimnastyka prowadzona przez pana zachęca do kontynuowania w domu. Obsługa bardzo sprawna. Miłą obsługa ośrodka , dodatkowym udogodnieniem są zabiegi wykonywane w tym samym budynku.luty 2015
zdjecie uzytkownika
Jadwiga - 2015-03-13 20:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadłospis urozmaicony, treściwe zupy, sprawna obsługa.Brak wieczorków.
zdjecie uzytkownika
Zofia01 - 2015-03-13 20:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie z rehabilitacji super.. Bardzo dobrze prowadzona gimnastyka. Brak organizatora sptokań towarzyskich. Kąpiel borowinoa super. Pozdrawiam Krynice:)
zdjecie uzytkownika
Danka - 2015-03-13 20:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usługi rehabilitacyjne rewelacja..:)i gimnastyka indywidualna super.Brak kawiarni gdzie możnaby się spotkać wieczorami.
zdjecie uzytkownika
mim - 2015-03-15 15:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to była ironia te 5 gwiazdek zasługuje na 10 gwiazdek !! Jak tam solicie więcej ? Pewnie że to nie jest Prezydent ale jakieś w miarę przyzwoite warunki można by było stworzyć w tym sanatorium. Obsługa na 10 gwiazdek
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-03-16 11:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w trakcie pobytu moja opinia jest taka: zarobkowanie na kuracjuszach,zabiegi przepisywane z rękawa lekarza nie interesuje historia choroby,parking 150 zł na błocie albo przy ścianie z opadającym tynkiem właściciel nie poczuwa się do odpowiedzialności za uszkodzenia pokoje obdrapane i tak jak już ktoś opisał zimne kaloryfery nie ma możliwości wysuszyć ręczników czy strojów kąpielowych,łazienki bez wentylacji,jeden telewizor z pięcioma kanałami za 28 zł od każdego kuracjusza w pokoju,zastraszeni pracownicy którzy nie wypowiadają się na temat pracodawcy a są wręcz przestraszeni na samo pytanie kto to jest właściciel arogancki i mało sympatyczny jedzenie jako takie stoliki miedzy posiłkami nie sprzątnięte choć personel stołówki sympatyczny nie ma chyba pozytywnych stron pobytu tutaj trzeba odbębnić turnus i zmykać do domu nie wracając nigdy do tego miejsca,a jeszcze to że niekorzystne komentarze są usuwane co jakiś czas - radzę się dobrze zastanowić przed przyjazdem tutaj. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-03-16 11:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakiś - 2015-02-25 17:09:08]:
Jeśli jesteś komercyjnym kuracjuszem to pokój zamówisz jeśli ze skierowaniem zapomnij też chciałem zmówić
zdjecie uzytkownika
honorata - 2015-03-22 19:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć
Czy ktoś jedzie na turnus rehabilitacyjny od 13.04.15r. z Warszawy
zdjecie uzytkownika
alibaba2602 - 2015-03-26 18:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [honorata - 2015-03-22 19:49:17]:
Witam!Miło będziemy razem. Ja jadę PKS-em.Agnieszka
zdjecie uzytkownika
honorata - 2015-03-28 19:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alibaba2602 - 2015-03-26 18:41:53]:
Witam, ja też jadę PKS ale 12 kwietnia. Co ty na to ? jeśli masz ochotę odezwij się na e-maila: h.niedzwiecka@itl.waw.pl
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
honorata - 2015-03-28 21:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alibaba2602 - 2015-03-26 18:41:53]:
Witaj, też jadę PKS-em ale już 12 kwietnia. Co Ty na to? wysyłam Ci mojego maila, może będziesz chciała pogadać- h.niedzwiecka@itl.waw.pl
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-04-06 17:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieczepialska - 2015-03-10 12:03:06]:
a dokładnie z jakiej miejscowości z łódzkiego
zdjecie uzytkownika
kowal - 2015-04-06 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-03-09 16:59:35]:
a dokładnie z jakiej miejscowości z łódzkiego ?
zdjecie uzytkownika
realistka - 2015-04-08 09:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Mielcu w marcu. Jak ktoś zauważył to nie jest hotel pięciogwiazdkowy. Ja miałam pokój po remoncie, który nadal trwa. Faktycznie trochę chłodno. ja uważam, że za 330zł.,które zapłaciłam nie ma co narzekać. 54 zabiegi, posiłki podane, pokoje sprzątane co dwa dni. Obsługa rehabilitacyjna przesympatyczna i profesjonalna. Faktycznie warto tam jechać dla pana Stasia z gimnastyki. Obsługa stołówki też bez zarzutu, szczególnie chciałam wyróżnić pana kelnera, bardzo miły i sympatyczny młody człowiek. Jedzenie spoko, chociaż osobiście wolałabym więcej surówek, warzyw i owoców. Zastrzeżenia można mieć do kierownictwa ośrodka za brak organizacji, bo rzeczywiście po zabiegach trzeba samemu sobie organizować czas wolny. Brak świetlicy i kawiarenki, bilard za który trzeba zapłacić i te dodatkowe opłaty (TV, Internet)to totalna porażka. Zwracam się do właściciela obiektu - nie warto być takim zachłannym, bo można się zadławić! My nie mieliśmy możliwości zintegrowania się na terenie ośrodka. Reasumując nie było wcale tak źle, przeżyłam tu cudowne chwile, mieszkałam z dwoma wspaniałymi koleżankami, mimo wszystko czas wolny wykorzystałam w pełni i miło. Jeżeli będzie mi dane pojechać tam jeszcze raz na pewno skorzystam. Po przeczytaniu opinii kuracjuszy byłam przerażona, ale spotkało mnie rozczarowanie. Dlatego na koniec chciałabym przesłać wszystkim przyszłym kuracjuszom złotą myśl: "Twoje oczekiwania są źródłem twoich rozczarowań" tzn. nie oczekuj zbyt wiele, a nie będziesz zawiedziony! tego wam życzę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
honorata - 2015-04-09 14:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie jakaś dobra wiadomość na temat pobytu w Mielcu, czytając poprzednie opinie byłam zrezygnowana. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-09 19:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [realistka - 2015-04-08 09:42:00]:
dokładnie z Radomska
zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-10 14:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowal - 2015-04-06 17:14:06]:
Dokładnie z Radomska
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2015-04-14 23:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam właśnie z tego senatorium, ogólnie pobyt zaliczam do udanych. Jedzenie smaczne i urozmaicone ale trochę za tluste. baza zabiegowa kiepska ale panie wykonujące zabiegi dwoją sie i troja żeby każdemu poświecić wystarczająca ilośc czasu, szczególnie miło wspominam gimnastyke u pana Stasia i zabiegi u pani Karoliny oraz starszego pana z recepcji. Za telewizor z 4 kanałami każda osoba z pokoju musiała zapłacić 28 zł co było przesada, dodatkowe opłaty za internet. Brak miejsca w którym kuracjusze mogą sie spotkać i porozmawiac, brak kawiarni.
zdjecie uzytkownika
Ka - 2015-04-16 10:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy wybiera się ktoś samochodem z okolic Katowic na turnus od 04.05.2015 do sanatorium Mielec? Napiszcie też jak wygląda kwestia przydziału pokoi w tym sanatorium? Czy jest możliwość wyboru, czy obsługa sama decyduje kto jaki pokój dostaje??? Dziękuję za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
grazka 2015-04-18 - 2015-04-18 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich wyjezdzam do Krynicy Zdroj do sanatorium Mielec od 04-05-2015 do 25-05-2015 z Ostrowa wlkp czy ktos jedzie tez w tym terminie z moich okolic Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jotek - 2015-04-23 15:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ka - 2015-04-16 10:48:58]:
Witam .Wybieram się 04.05.2015 r do sanatorium własnie tam z Gliwic.Jadę autem chętnie kogos zabiorę.Pozdrawiam .Kontakt na maila (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie