Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sanatorium Mielec

zdjecie uzytkownika
J.S. - 2014-12-07 10:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Liki - 2014-11-27 01:30:43]:
Spokojnie polecaj babci sanatorium Mielec. Byłam tam w lipiec/sierpień 2014.
Jedzonko świeże, smaczne,porcje dla starszej osoby wystarczające.Zabiegi na miejscu - naprawdę dobre. Gimnastyka grupowa- bardzo fajna. Przy tej okazji pozdrawiam Pana Stanisława. Zawiania borowinowe, a nie plasterki w folii.
Jeżeli babcia jest osobą pogodną i nie będzie szukała powodów do narzekań to będzie bardzo zadowolona z pobytu.
zdjecie uzytkownika
Wiesława - 2014-12-07 20:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie jestem w sanatorium "MIELEC". Turnus od 1.12.- 22.12.2014 r. jest super.Personel medyczny wkłada w swoją pracę całe serce. Obiekt czysty, jedzonko różnorodne, smaczne. Jestem mile zaskoczona. Pozdrawiam personel SANATORIUM MIELEC.
zdjecie uzytkownika
Kimi - 2014-12-11 09:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy jest tu może ktoś kto przypadkiem pracuje w sanatorium? Bo to forum opinii o pracodawcy a nie usługodawcy więc może poruszyłby ktoś ten temat. Chciałem tam próbować aplikować, ale nie wiem jakie są szanse powodzenia w sytuacji gdy nie ma żadnych ofert pracy. Poza tym zastanawiam się czy warto chociaż?
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-12-15 19:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Irena - 2014-10-06 17:05:36]:
Sanatorium Mielec to dno, jedzenie podłe z najtańszych produktów, zabiegi? P. doktor ma zakazane: nie wolno zabiegów wodnych, masaży klasycznych itd /można zlecać te byle jakie, borowina nie polecam - zdrapana z pleców kuracjusza ląduje na plecach drugiego kuracjusza / a może ten pierwszy miał łuszczycę albo jakieś inne choróbsko - fuj, obrzydliwe!!!! / widziałem , parawanik był uchylony/ zużytą borowinę zamiast do worka to znowu do podgrzewacza - ha,ha / zdrowsi jesteście????/
zdjecie uzytkownika
darekka154@gmail.com - 2014-12-17 15:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różne opinie ta temat ośrodka nie powinny wzbudzać jakichkolwiek emocji. Po to jest ten portal, żeby wyrazić swoje wrażenia z pobyt. Jeśli tylko są one szczere i prawdziwe. Jednych mogą one zachęcić do spędzenia tutaj czasu, dla innych mogą być ostrzeniem, żeby sprawdzić, popytać, zastanowić się. Dla personelu i właścicieli opinie są jakby oceną jakości wykonywanych usług i standardów zakwaterowania, wyżywienia i wielu innych czynników mających wpływ na pobyt.
Jestem zadowolony z niedawnego przebywania w Mielcu. Jeśli mógłbym wymienić kilkadziesiąt czynników mających wpływa na moją pozytywną ocenę z pobytu, to jaki sens przytaczać jedną czy dwa negatywne? Nie każdy kieruje się zdrowym rozsądkiem zaglądając tutaj. A jeśli już opowiedzieć o czymś co było złe i naganne, to powiedzieć też w swojej opinii obiektywnie o wszystkim innym. Moje osobiste uwagi dotyczą barku kawiarenki, gdzie można by wypić kawę i porozmawiać, zbyt mały lokal na tańce i zła jakość muzykowania, poniżej standardów.Wszystko inne było super. Na pewno jeszcze tam chciałbym się przyjechać.
zdjecie uzytkownika
Gorg - 2014-12-18 21:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich kuracjuszy. Ja byłem w sanatorium "Mielec" w marcu 2012 roku, i zachorowałem z przeziębienia. Budziłem się w nocy z zimna, i okazało się że kaloryfery są Z I M N E! Robiły się zimne zaraz po 22-gej do samego rana. A robiły się znowu ciepłe około 6-tej nad ranem! Zachorowałem na grypę. Musiałem brać antybiotyk przypisany przez panią doktor. Materace były dziurawe. Pościel nie za czysta. Pracownicy chcąc utrzymać swoje zatrudnienie naprawdę starają się obsługiwać kuracjuszy jak najlepiej, w miarę swoich możliwości, ale uzależnionych od decyzji Spółki Mielec! Proszę wszystkich, aby nie wierzyć w pozytywne opinie, gdyż są one redagowane przez właścicieli Sanatorium! Nikt nie opisywał by krytycznych uwag, jeżeli by ich nie było! Dziękuję za uwagę.
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-12-19 11:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darekka154@gmail.com - 2014-12-17 15:32:54]:
Czy dno?Może nie do końca,ale ogólnie jest kiepsko.Jedzenie słabe,tłuste/mam dietę/:boczek,baleron,kiełbasa słabej jakości.Zupy tak przesolone,że zastanawiamy się,czy ktoś smaku nie ma?Przecież możnaby samemu sobie dosolić.Tłuste pasty na śniadanie.Po powrocie do domu dieta antycholesterolowa.Co do zabiegów,to darekka ma rację-mi dr powiedziała,że nie ma masażu w opcji darmowych zabiegów,a to nieprawda.Niehigieniczny jest zabieg inhalacji słotwinką/?/Każdy co prawda dostaje jednorazowy ustnik do rury,przez którą wdycha się " uzdrawiającą" słotwinkę.A wszyscy kaszlą w rurę ile wlezie,zostawiając w pokarbowanej rurce bogactwo bakterii,grzybów i wirusów ze swojej jamy ustnej,gardła i płuc,które wciągają do płuc następni.
Fajna jest gimnastyka z p.Stanisławem.Co do pozostałego personelu-jest w porządku.
Inną kwestią jest opłata za to,że samochód może stać pod budynkiem.168zł wynosi opłata.50m niżej jest miejsce,gdzie za 100zł można postawić auto na trzy tygodnie.Niektórzy zostawili samochód pod sąsiednim hotelem bezpłatnie.
Ogólnie można przeżyć,ale bywałem w lepszych sanatoriach.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-12-22 23:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ciekawych opini o Mielcu..właśnie wróciłam z turnusu grudniowego i muszę powiedzieć że jestem zadowolona z tego pobytu.Naprawdę ludzie przesadzają z tymi wymogami,,byłam obficie i smacznie nakarmiona,zabiegi fajne i punktualne a personel miły.Panie dbały o porządek a pokoje przytulne..Polecam wszystkim to sanatorium..
zdjecie uzytkownika
marcus - 2014-12-25 20:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to może nie powinienem , ale miałem niezły ubaw gdy czyałem posty takie jak ten @oli. Czytam i czytam i wydaje mi się co raz bardziej , że to jest opinia o jakimś tanim thrillerze, który mógł wczoraj lecieć w telewizji. "Boją się własnego cienia" - poważnie ? to co za ludzie tutaj pracują?
zdjecie uzytkownika
marcus - 2014-12-25 20:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc to może nie powinienem , ale miałem niezły ubaw gdy czyałem posty takie jak ten @oli. Czytam i czytam i wydaje mi się co raz bardziej , że to jest opinia o jakimś tanim thrillerze, który mógł wczoraj lecieć w telewizji. "Boją się własnego cienia" - poważnie ? to co za ludzie tutaj pracują?
zdjecie uzytkownika
witold.rewera@gmail.com - 2015-01-03 16:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy się bać, zastanawiają ..te opinie..? proszę o życzliwą dobrą informacje. mam być od 19 stycznia, ale może lepiej zrezygnować ??
proszę o pomocną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anita - 2015-01-05 21:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
ja też mam termin przewidziany na 19 stycznia i sama nie wiem co robić tym bardziej że to mój pierwszy pobyt w sanatorium zastanawiają mnie opłaty jak to jest za pokój się dopłaca osobno i za wyżywienie też tak?nie mam pojęcia jak to może wyglądać
zdjecie uzytkownika
mela - 2015-01-08 15:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, też mam wyjazd na 19,01 z opola, wydaje mi się że wszystko będzie dobrze, po powrocie opowiem ! mogę kogoś z okolic opola zabrać mam miejsce ! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
A.... - 2015-01-10 12:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [auto - 2014-11-12 19:31:12]:
DAM CI DOBRA RADĘ : NIE JEDZ!!!!! TO NAJGORSZE SANATORIUM W KRYNICY .ZE STRONY ZARZĄDZAJĄCYCH KURACJUSZE TO ŚMIECI /NAJGORSZE JEDZENIE, BYLE JAKIE ZABIEGI, / ZABIEGI WODNE, MASAŻE TO DROGIE I WŁAŚCICIEL WIE CO ROBI , NIE POZWALA LEKARZOM ICH DAWAĆ , A W KONTRAKTACH Z NFZ SĄ ZAGWARANTOWANE DLA PACJENTÓW, LEKARZ ZAWSZE WYMYŚLI ,ŻE MOGĄ ZASZKODZIĆ- HA, HA/ I TAK SIĘ ZBIJA KASĘ, A TEN PRACOWNIK CO PISAŁ OPINIĘ TO RODZINA ZARZĄDZAJĄCEGO, NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
MJ - 2015-01-10 19:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam niektóre zgorzkniałe opinie to aż sie niedobrze robi. Jeżeli ktoś, gdzie ma pokój, jedzenie,zabiegi i zapłaci nawet 400zł za 3 tygodnie pobytu w górach w sanatorium narzeka i stęka to niech spada do Pścimia Dolnego. Proponuje 3 tygodnie w wynajętym pokoju za min.50zł miesięcznie-1100zł, do tego wyżywienie a w górach to sie wcina na okrągło-drugie tyle albo więcej, a jak Maruda chce jeszcze zabiegi 4 dziennie tak jak ma w sanatorium........WSTYDZLIBYŚCIE sie narzekać !!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mielec - 2015-01-14 11:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Mielcu byłam w sierpniu 2013 r. Było dobrze. Baza zabiegowa w porządku. Jedzenie dobre. Warunki też dobre. Jedynie te opłaty dodatkowe wzięte z księżyca. Mielec był moim pierwszym wyjazdem do sanatorium. w 2014 r byłam w Papierniku w Szczawnicy. Uwierzcie totalna porażka. Pod każdym względem Mielec bije Papiernik na głowę.
zdjecie uzytkownika
zgedustowany - 2015-01-14 23:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witold.rewera@gmail.com - 2015-01-03 16:47:53]:
podobno to sanatorium to jedno z niewielu gdzie można skorzystać z zabiegów borowinowych, ale nie polecam , zrezygnowałem z pobytu , po tym jak mój kolega opowiedział mi: borowina / to błotko/ nie jest czyste , po co wyrzucać już zużytą, która już kilkanaście razy była na grzbietach innych osób - tak robią w sanatorium "mielec" jeszcze ileś razy ją podgrzewają i obkładają następnego kuracjusza / słyszał jak pracownik , który przyszedł na zabieg , prosił koleżankę - "tylko daj mi czystą borowinę nie tą skażoną" i tak właściciel sanatorium zbija kasę .......to jeszcze nie wszystko .....................
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-01-15 19:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może ktoś jedzie samochodem z Gorzowa Wlkp. na turnus (02.03-23.03) do Mielca?
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2015-01-15 23:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w kilku sanatoriach już i nie było źle, mam turnus na 19 stycznia do Mielca i liczę że tez będę zadowolona. Czytając opinie myślę ,że ludzie przesadzają.Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-01-19 13:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,właśnie dostałam przydział do tego sanatorium na 9 lutego,jestem z Poznania,chętnie bym się z kimś zabrała samochodem ,ewentualnie mogę jechać swoim ,ale wtedy mogę zabrać...zawsze z kimś rażniej się jedzie a to prawie 600 km.
Czytam opinie ,są bardzo skrajne...jadę pierwszy raz w życiu ...chyba będę musiała się sama przekonać kto ma rację ...Pozdrawiam i do zobaczenia...
zdjecie uzytkownika
krakus - 2015-01-20 18:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-01-19 13:12:37]:
Nie, tylko nie do Mielec w Krynicy
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-01-21 22:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krakusie ...bardzo dziękuję za odpowiedz,ale klamka już zapadła,urlop już zaplanowany,jadę aczkolwiek z mieszanymi uczuciami...i mam nadzieję ,że wrócę z innymi odczuciami....bo tak to już jest z nami Polakami,na wakacjach zagranicznych też różnie bywa...wrócę to się wypowiem jak było....pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-23 17:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-01-19 13:12:37]:
Witam Wiola ja również dostałem turnus na 9 lutego i jadę własnym samochodem z Konina jeżeli masz życzenie jechać ze mną to zapraszam.
zdjecie uzytkownika
Olga - 2015-01-23 18:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiola - 2015-01-19 13:12:37]:
Witam wlasnie otrzymalam skierowanie na 9.02 chetnie bym do Pani dolaczylam, jestem z lubuskiego,,,jak mozna z Pania sie skontaktowac? moze podam swoj mail olenka-g@o2.pl, bede wdzieczna jesli Pani do mnie napisze,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-01-25 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za propozycje,ale ja już postanowiłam pojechać pociągiem,znalazłam fajne i niedrogie połączenie pociągiem ....najpierw do Krakowa i zaraz przesiadka na autobus ,wysiadam niedaleko ośrodka Mielec...zatem do zobaczenia niebawem :-)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie
x