Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sanatorium Mielec

Opinie o Sanatorium Mielec

Pracowałeś w firmie Sanatorium Mielec i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jotek - 2015-04-23 15:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ka - 2015-04-16 10:48:58]:
Witam .Wybieram się 04.05.2015 r do sanatorium własnie tam z Gliwic.Jadę autem chętnie kogos zabiorę.Pozdrawiam .Kontakt na maila (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elkas - 2015-04-26 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam turnus od 04.05. czy w tym sanatorium jest biblioteka? a co z ręcznikami? trzeba miec swoje? czy płacę gotówką czy mozna karta?
zdjecie uzytkownika
kuracjusz - 2015-04-26 14:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś się wybiera z Zamościa lub Lublina do Krynicy od 04 maja 2015r.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-04-26 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie zabiorę się do Krynicy Zdrój od 4 maja 2015r z okolic Zamościa.
zdjecie uzytkownika
mielec-turnus - 2015-05-01 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie z okolic Poznania, Bydgoszczy na turnus od 4.05 do 25.05?
zdjecie uzytkownika
Ka - 2015-05-12 16:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jotek - 2015-04-23 15:07:44]:
Witam, czy wraca Pan/Pani z Krynicy na Śląsk 24 lub 25 maja i czy byłaby możliwość zabrania się z Panem/Panią autem? Dopłacę do benzyny. Jeśli tak, to proszę o adres mailowy.
zdjecie uzytkownika
Beata60 - 2015-05-13 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Byłam w sanatorium mielec na przełomie marca i kwietnia. Obsługę ośrodka czyli panie na recepcji i panie pokoje oceniam bardzo dobrze, jak bardzo pomocne. Zabiegi lecznicze na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobre domowe jedzenie.. jedyne co mogę podpowiedzieć to proszę uruchomić kawiarnię....Gdybym mogła ponownie przyjechac do Mieleca to napewno skorzystam.
Pozdrawiam wszytskich kuracjuszy:)
zdjecie uzytkownika
Halinka - 2015-05-13 17:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największe wrażenie wywarły na mnie zabiegi. Super Pan od gimastyki. Bardzo sumienny i przykładający się do swojej pracy. Borowinka świetna i panie zabiegowe równieź sympatyczne.Ładne usytuowanie ośrodka.
zdjecie uzytkownika
Gienia789 - 2015-05-13 18:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspaniale prowadzona gimnastyka. Bardzo miłe panie rehabilitantki.Przemiły przewodnik Pan Konrada. Uaktywnić działanie kawiarni na terenie ośrodka. Bardziej zintegrować kuracjuszy.
zdjecie uzytkownika
Ewa896 - 2015-05-13 18:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam przyjemność gościć w Sanatorium Mielec w kwietniu. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie gimnastyka indywidualna, uprzejmość i skromność personelu medycznegoi obsługi jak również czystość.Bardzo dobre domowe posiłki. Polecam wszytskim to sanatorium i życzę miłego pobytu wszystkim kuracjuszom.
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2015-05-14 08:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ JEDZIE 05.07.2015 Z PODLASKIEGO??????????????????????????CZARNAA22@WP.PL
zdjecie uzytkownika
ag - 2015-05-17 16:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam za tydzien juz wlasnie z tego sanatorium swietne spedzenie tych trzech tygodni mile panie w recepcji swietne jedzenie kolezanki super oprocz mojej wspollokatorki ale dalam.rade
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-21 20:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w "Mielcu" przełom kwietnia i maja. Nie narzekam. Choć pokój 3-0sobowy, w którym mieszkałam był ciasny. Jedyne co mnie denerwowało to firmy narzucające się (za pozwoleniem kierownictwa sanatorium)z przeróżnymi prezentacjami i rozkwitający w holu handel. Obsługa sprawna i miła. Pozdrawiam Pana Stanisława, który świetnie prowadzi gimnastykę i jest doskonałym masażystą.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-22 09:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorę na turnus od 15.06, po trasie z Radomia do 2 osób tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-05-22 14:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli na dobrą sprawę nie ma się co przejmować, bo wydaje mi się, ze to na jaką osobe sie trafi to już jest jakby niezależne od firmy tak naprawde, więc nie ma się o co burzyć. Opinia senatorium nie jest zła tak naprawde, a i cena nie jest taka zła, więc moim zdaniem opłaca się do nich jechac, nawet raz żeby zobaczyć.
zdjecie uzytkownika
elkas 513 - 2015-05-26 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam wczoraj z turnusu VI. Bardzo jestem zadowolona - zabiegi świetne, obsługa usmiechnięta i pomocna, jedzenie b. smaczne, towarzystwo wspaniałe. są też i małe minusy-np. brak wentylacji i zasłonki w łazience, mój pokój świetny, ale inne przed remontem. Pozdrawiam wszystkich!!
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2015-05-26 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z okolic Łodzi wybiera się własnym samochodem do sanatorium Mielec w okresie 06.07.-27.07.2015r.?
zdjecie uzytkownika
menka - 2015-06-03 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam chętnych na wyjazd w dn 27 lipiec- 17 sierpień do sanatorium w Krynicy Zdrój ,,MIELEC" mogę zabrać 2 osoby. Jestem z Konina , a właściwie z okolc konina proszę o maila- menka1967@gmail.com
zdjecie uzytkownika
gienia - 2015-06-09 10:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mowili ze to cuchnaca sprawa, oj chyba nie to forum sorki
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-09 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie wproszę sie na podróż samochodem osobowym do Krynicy Zdrój -turnus od 06.07.2015r
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-18 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józef - 2015-06-09 14:02:37]:
zapomniałem dopisac ze wyjazd z Lublina- mój amail jozef506@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-07-08 07:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-04-10 14:10:51]:
Witam wszystkich którzy wybierają się do Mielca w Krynicy-Zdrój /właśnie z niego wróciłam/.
Ośrodek jest stary/ późny Gierek/ i nie ulega wątpliwości,że nie lśni w perspektywie lasów i otaczających go gór. Nie jest to również Spa ale:
baza zabiegowa i praca rehabilitantów zasługuje na najwyższą ocenę, bo warunki nie należą do najłatwiejszych a pracę wykonują profesjonalnie i zawsze z uśmiechem i życzliwością. Można uznać,że dźwignią Mielca jest ich praca i poświęcenie dla kuracjuszy.
Doskonale borowiny, cudowne kąpiele, profesjonalny masaż, cała masa elektroniki, dwie beczki śmiechu czyli kapsuły ozonowe i CO2 i oczywiście gimnastyka, nie ta dla żartów ale traktowana serio, wszystko to sprawia,że wraca się zupełnie zdrowym, przynajmniej na krotki czas do póki stres i inne ważne sprawy nas nie zatrują.
Co do reszty, cóż Kierownictwo chyba nie lubi swoich gości, bo niewiele nami się przejmuje, kuchnia działa bez polotu i bez finezji, pokoje różne ale nie są to 3 gwiazdki.
Zabierzcie swoje ręczniki, dużo dobrego humoru i miłość do gór a Krynica odda wam to z nawiązką. Piękne, urokliwe miejsce zapadającą w serce.
I jeszcze jedno, cudowni, życzliwi ludzie dobrze wykształceni, którzy z oddaniem pomagają tym którzy tego potrzebują. Do zobaczenia w Krynicy!.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-22 22:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
17 sierpnia jadę do Mielca sam. z Włocławka może ktoś jest chce się zabrać,a może mnie zabierze.
zdjecie uzytkownika
eniks - 2015-07-23 00:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę, że na forum z opiniami o pracodawcy sanatorium mielec ma w głównej mierze opinie kliencie, ale najwyraźniej nie mają oni innego forum, to siłą rzeczy piszą tutaj. Mnie by jednak interesowała mozliwość pracy tutaj, może jest ktoś w stanie polecić lub odradzić tutaj robotę, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-23 23:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPROSTOWANIE 17 sierpnia do KRYNICY san.Mielec
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie
alert