logo Sanatorium Mielec

Sanatorium Mielec

Krynica-Zdrój

Opinie o Sanatorium Mielec

Marianka 2016-07-12 21:17:41
Byłam ,widziałam .Nie jest źle .Pewnie można by się czepiać tego czy owego .Nie było to moje pierwsze sanatorium więc mam porównanie . Powiem tak - jest dobrze . Pozdrawiam obecnych i przyszłych kuracjuszy i mogę stwierdzić nie bójcie się "Mielca ".
1
aoji 2016-07-12 23:10:02
Cześć! Wiecie czy można się teraz załapać na specjalistę w dziale utrzymania ruchu? Bardzo by mi na tym zależało, zwłaszcza, że posiadam odpowiednie doświadczenie, a najbardziej zachęcają mnie zarobki jak i bieżaca atmosfera w firmie. Widać, że dbają o pracowników.
2
olo 2016-07-21 00:17:44
Witam!Jedzie ktoś 25.07 z Wroclawia do Krynicy Zdruj chetnie sie zabiore lat 39
1
olo 2016-07-21 00:18:31
Witam!Jedzie ktoś 25.07 z Wroclawia do Krynicy Zdruj chetnie sie zabiore lat 39
5
lenna 2016-07-21 11:38:33
@aoji na jakie utrzymanie ruchu? przecież to nie fabryka jest, to jest sanatorium spa, tu sie leczy ciało i duszę
kris 2016-07-24 14:01:22
Witam Ja jade Polskim busem z Wroclawia do krakowa i potem autobus do Krynicy mam również 39 lat pozdrawiam do zobaczenia....
karina 2016-07-24 15:27:20
Czy zdarza się, że w sezonie letnim Sanatorium Mielec prowadzi jakieś rekrutacje na stanowisko fizjoterapeuty?
MaBell 2016-08-07 23:21:29
Czy ktoś się wybiera od 15 sierpnia?
aoji 2016-08-08 08:42:54
Taki kwalifikowany pracownik ochrony na pewno ma dwuskładnikowe wynagrodzenie, więc wcale nie jest tak źle.
Ewa 2016-08-08 09:18:46
Wybieram sie 15 08 jade z libina do zobaczenia
maciek 2016-08-08 09:57:38
słuchajcie, nie wiecie czy jest obecnie jakaś oferta pracy aktualna u nich? dajcie znac jak tylko się dowiecie co z tym wyjazdem jest jednak.
Ewa 2016-08-08 12:01:50
Tez sie wybieram w tym terminie jade z lubina pozdrawiam
karina 2016-08-08 12:05:14
Witam, rozumiem, że to jedno z miejsc gdzie kuracjusze mogą się ze sobą porozumieć ale czy są tutaj jacyś pracownicy? Szukam pracy za sezon, dacie znać!
Ela 2016-08-12 10:57:58
Witam, czy jedzie ktoś na turnus od 15.08.2016 z okolic Płocka, Włocławka, Torunia??
1
Pola 2016-08-12 13:26:01
Wiesz co, ktoś tam jedzie, była tutaj na forum taka Beata może się pojawi i jeszcze Ci na to odpowie
Danuta 2016-08-13 11:43:54
Ja jadę od 15.08, a Pani skad wyjeżdża?
karmia 2016-08-13 12:56:42
czy ktoś był już tutaj na turnusach rehabilitacyjnych i szczerze powie mi jak jest z ich skutecznością? interesuje mnie tez więcej info o oferowanej gimnastyce
hak 2016-08-13 18:04:16
Byłem zimą , to wszystko prawda, a co do telewizji- właściciel chyba POwiec bo promuje TVN i jej szczekaczkę TVN24, a TVP INFO nie ma choć jest w telewizji naziemnej, materace w łóżku zniszczone i ohydnie poplamione
kluseczka 2016-08-13 18:11:57
a weź nie przesadzaj, nie jedziesz tam telewizję jak w domu oglądać, tylko korzystać z zabiegów i uroków okolicy
1
hak 2016-08-13 18:17:37
To wszystko prawda co pisali poprzednicy o oszczędnościach które widać wszędzie, kawiarnia zamknięta-dokuczliwe to gdy turnus jest zimą, jedzenie takie jak pisali poprzednicy -mierne
aoji 2016-08-13 19:48:07
O rany to skoro dają ponad 3 tysięcy złotych, to jest to przecież stawka bardzo dobra, bo o takie zarobki jest trudno.
Bozena 2016-08-13 21:06:52
Jedzie ktos na turnus od 15.08 o godz. 7:00 z Łodzi???
aoji 2016-08-13 21:07:12
W sumie to i premie się trafiają do zarobków, to nie jest tak źle.
zbyszek 2016-08-15 20:53:08
witam, piszę bo taki byłe zmieszany tymi wpisami - właśnie przyjechaliśmy z żoną na turnus NFZ - wszytko na plus obsługa miła i życzliwa, ładny pokoik z balkonem tak jak chcieliśmy, szybko i sprawnie z załatwianiem formalności na przyjęciu w recepcji i u pielęgniarek.
Pola 2016-08-15 22:08:53
Wiesz co, no powiem Ci tak, że niektóre wpisy faktycznie nie do końca trzymają się kupy, ale to chyba zawsze i wszędzie tak już jest, tak mi si wydaje, ważne, że wszystko okazało się dobre i tyle, to pomocne
Blondi 2016-08-21 20:36:58
W czasie pobytu w sanatorium Mielec najważniejsze jest towarzystwo kuracjuszy z jakimi przyjdzie nam spędzać turnus. Ja miałam to szczęście spotkać wspaniałych ludzi, z którymi spędziliśmy świetne trzy tygodnie nie zwracając uwagi na smutną długowłosą w recepcji, na brudne obrusy i szklanki na stołówce, pasty węgierskie ze zmielonych parówek i inne przerobione ponownie produkty. Po porostu jak nam coś nie pasowało - nie jedliśmy w zamian piliśmy wody zdrojowe i wyszło nam to na zdrowie.
Ukłony dla Pana Stanisława z gimnastyki, Pani Moniki od borowiny oraz Pana portiera nocnego. Pozdrawiam kuracjuszy 25.07 - 15.08
Blondi
2
nie ma 2016-08-21 21:18:49
@ Blondi przepraszam Pani Monika od borowiny?? - a coż to takiego jest ?? nie wiem może głupio pytam, ale pierwszy raz prawdę powiedziawszy słyszę takie określenie. A czy może kogoś do sanatorium chcą zatrudnić?
Ania 2016-09-01 16:46:21
Witam czy jedzie ktoś z Kielc na turnus od 12 września?
iguana 2016-09-01 16:50:47
mam pytanie do osób które już korzystały z usług tego sanatorium, czy ogólnie rehabilitacje przeprowadzane u nich są efektywne i realnie pomocne zdrowotnie?
mała 2016-09-07 09:43:58
JADĘ NA TURNUS DO KRYNICY OD 26 WRZEŚNIA 2016 Z OKOLIC KIELC SZUKAM OSÓB Z KTÓRYMI MOGŁABYM SIĘ ZABRAĆ ZA DOPŁATĄ DO PALIWA. PROSZĘ O KONTAKT. TEL.531996294 Pozdrawiam
Mn 2016-09-07 11:32:53
Wiesz co, te turnusy to są naprawdę spoko, zwlaszcza, że nie od dziś wiadomo że to są naprawdę sensowne pieniądze do zarobieniaa, no i w krótkim i mało męczącym czasie, czyli wszystko na plus raczej jest
ana 2016-09-08 16:01:13
Czy ktoś z okolic Oświęcimia jedzie na turnus od 24 października????
Jozek 2016-09-08 16:05:40
Hej, chciałem zapytać czy są tutaj jeszcze na forum osoby które przyjechały do sanatorium z dofinansowania nfzetu? Ja rownież będę jechał w to miejsce, powiedzicie jak to wszystko wyglada czy obsługa jest miła, czy jedzenie dobre, jakie są atrakcje dodatkowe,
pobyt 2016-09-11 06:15:14
Wyjeżdżam do MIELCA z Radomska 12.09.206-poniedziałek. Mogę jechać przez Częstochowę lub Jędrzejów. Janusz
karinka 2016-09-11 15:42:14
@ Jozek - a jakich dodatkowych atrakcji byś oczekiwał? :D
Ania 2016-09-11 18:26:48
Ja również jadę do Mielca 12.09 ale PKS już kupiłam bilet :) do zobaczenia na miejscu :)
Aj 2016-09-11 18:48:18
No właśnie, powiedzcie mi jak jest na tych wyjazdach, dajcie jakąś podpowiedź w temacie jak sprawy wyglądają i w jaki sposób można się zapisać/dostać.
MaBeel 2016-09-13 00:01:06
Korzystałam z turnusu od 15.08.2016r do 05.09.2016r i nie ma co narzekać! To sanatorium a nie wczasy! Jedzenie dobre,wystarczające porcje,zabiegi w porządku.obsługa również,tak jak ktoś wyżej zauważył;najważniejsze jest towarzystwo,z kim się zżyjemy i jak spędzimy wolny czas:) Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy:)
pani kasia 2016-09-13 10:23:28
a wiecie czy w kontekście chorób zwyrodnieniowych ich zabiegi mi pomogą, dają z tym radę sobie w w tym sanatorium?
wiesia 2016-09-13 22:00:57
jestem na turnusie od 12 września nfz - jedzenie bardzo dobre, obsługa sprawna i miła, pokój z balkonikiem od południa trzyosobowy - wspaniałe koleżanki, które pozdrawiam
jeje 2016-09-13 23:22:44
Najważniejsze, że oprócz zarobków dorzucają jeszcze jakieś premie, co jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach.
aoji 2016-09-15 13:55:51
W sumie w Niemczech jest poszukiwany teraz operator wózka widłowego i nawet elektrycy, a zarobki są adekwatne do powierzanych obowiązków. Wiecie jakie dają socjale? Dzięki
ELA 2016-09-18 18:47:53
BYŁAM W SANATORIUM W SIERPNIU ,NIE NARZEKAM ZABIEGI DOBRE POKÓJ ŁADNY Z BALKONEM ŁAZIENKA CZYSTA .DO CENTRUM MIASTA BLISKO WIDOKI ŁADNE A RESZTA ZALEŻY OD TOWARZYSTWA CO SIĘ TRAFI .
meru 2016-09-18 18:52:15
Ja wybieram sie też tam, słyszałem dobre opinie jednak tak jak kolega mówi wile zalezy od pacjentów jacy przyjezdzają i na jaki turnus się trafi.
krysia 2016-09-23 18:25:41
byłam w połowie sierpnia na turnusie NFZ- jestem zadowolona z pobytu - pokoje ładne, czysto wszędzie, wspaniałe borowiny, bardzo dobre i smaczne jedzenie, pozdrawiam koleżanki z pokoju 307 oraz cały personel
full 2016-09-23 18:54:55
No dobra, alle czy atmosfera teraz wszystkim dopisuje? To jest najważniejsze, żeby zadbać o prawidłowe stosunki między pracownikami. Dzięki za odpowiedź.
kuracjuszka 2016-09-23 19:48:15
Do wszystkich!! Jestem od września, pokòj mamy na ostatnim piętrze (bo mogłam wybrać) .W pokoju super, wszystko co trzeba, TV z kilkudziesięcioma kanałami. Mamy balkon i leżaki. P.doktora mamy super, jedzenie b.dobre personel miły.pogoda piękna (jak narazie) atrakcji. nie ma na co narzekac
młoda mama 2016-09-23 20:26:13
no właśnie ja się też niedługo wybiorę, chociaż uważam że telewizor to zbędny zabieracz czasu, powinno się też od takich rzeczy odpoczywasz. @kuracjuszka możesz powiedzieć chociaż co mniej więcej menu? czy znajdzie się tez coś dla bezglutenowych wegan?
krzych 2016-09-24 16:26:25
towarzystwo w pokoju i nastawienie to połowa sukcesu pozdrawiam kolegów - turnus lipcowy!!!
pgu 2016-09-24 22:03:09
@ krzych - no wiadomo, że jak masz fajne towarzystwo w pokoju z którym można poogaadac, pośmiać sie to jest dużo lepiej niż jakby były jakieś gbury. ale teraz po sezonie to sie skończy w takim razie.
Zostaw swoją opinię o Sanatorium Mielec - Krynica-Zdrój
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec