Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sanatorium Mielec

Pracowałeś w firmie Sanatorium Mielec i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krystynajaworska2 - 2014-07-10 15:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jade do sanatorium Mielec Krynica Gorska w terminie 11-08-2014 do 1-09-2014 Jesli ktos jedzie w tym terminie samochodem z Gdyni lub okolic do Krynicy Gorskiej, prosze o kontakt 537230251 Oczywiscie bede uczestniczyc w kosztach przejazdu. Pozdrawiam. Krystyna.
zdjecie uzytkownika
edvige35 - 2014-07-13 11:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę do Sanatorium Mielec od 21.07 i cieszę się bo 3tygodnie tylko dla siebie więc życzę wszystkim co tam będą razem ze mną udanego pobytu i kochani więcej optymizmu bo luksus to nie wszystko pozdrawiam Jagoda z Lodzi
zdjecie uzytkownika
mikka - 2014-07-13 15:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te wyjazdy do sanatorium macie z narodowego funduszu zdrowia, czy prywatnie tak wszyscy jeździcie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-07-13 17:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikka - 2014-07-13 15:01:21]:
mimo wszystko uważam,że warunki powinny być przyzwoite i tego kuracjusze powinni się domagać, czy jadąc z NFZ uważasz że jest to za darmo? - chyba jest to wielka pomyłka.
zdjecie uzytkownika
jakis - 2014-07-13 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie mogę się doczekać kiedy pojadę do krynicy do Mielca(21,07,2014) -nie ważne do jakiego ośrodka ważni są ludzie którzy nas otaczają .Jak będzie dobra atmosfera i wspaniali ludzi( kuracjusze) weseli,uśmiechnięci i zadowoleni z życia z dużym optymizmem i dystanse do siebie reszta sama się ułoży i będzie wesoło i co wspominać. tylko te smutasy narzekają i marudzą.Pozdrawiam i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
mikka - 2014-07-13 21:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, przecież nic nie napisałam o warunkach. Zauważ, ze nawet w przypadku NFZ sanatorium dostaje kasę, od NFZtu... ruch jest tak duży, że mnie to zaintrygowało.
zdjecie uzytkownika
MIRKA - 2014-07-14 09:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK DŁUGO CZEKA SIĘ NA SANATORIUM W LUBUSKIM NA NFZ?
zdjecie uzytkownika
kania - 2014-07-14 21:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanatorium Mielec w Krynicy Zdroju najbardziej chyba słynie z zawijań borowinowych na całe ciało. W sezonie pokój jedno osobowy kosztuje 100 zł, za dwójkę licza sobie juz 180 zł. Wyżywienie 30 zł obiadokolacja. Chyba nie tak źle.
zdjecie uzytkownika
kkuracjusz - 2014-07-19 16:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Chcę się z wami podzielić opiniami z sanatorium, faktycznie jak opisywała go osoba wyżej jest to taki późny gierek, telewizor płatny, czajnik płatny, parking płatny (i to dużo 160zł), pokoje sprzątane co drugi dzień. Jedzenie "szpitalne" wydzielone porcje i niewiele, także gdyby ktoś się chciał odchudzać to tylko korzystać.
Brak jest też restauracji, otwartej codziennie (chociaż taka jest) i na "zabiegi ruchowe" trzeba chodzić gdzie indziej.
Plusem jest jedynie to że zabiegi są na miejscu. No i jak się znajdzie odpowiednie towarzystwo to turnus mija szybko.
Ja tam byłem odpłatnie no i te standardy to odstraszają od ponownego pobytu.
zdjecie uzytkownika
peonia2011 - 2014-07-20 14:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-05-31 02:26:23]:
Jacy jeżdżą bo nie rozumiem tego a jak traktują pracowników co Ty wiesz o życiu pszczół jak w ulu nie byleś Pojedz i sam zobacz a nie będziesz bzdetów pisał na temat którego nie znasz.Kto jedzie jestem pewna ze nie żałuje ze pojechał jeśli z uśmiechem otwiera wszystkie drzwi. Co prawda w Mielcu są rozsuwane to uśmiechnąć się można dwa razy.MIŁEGO POBYTU WSZYSTKIM BYŁAM JESTEM ZADOWOLONA POMIMO WSZYSTKO BYŁO SUPER.
zdjecie uzytkownika
jadzien - 2014-07-23 12:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam - i pytam Czy ktoś z okolic Gliwic wybiera się do Krynicy Zdr w terminie od 11.08.2014 do 01.09.2014
Mam skierowanie do sanatorium MIELEC
Jeżeli ktoś wybiera się w tym terminie chtnie zabiore się oczywiście ODPŁATNIE
PROSSZE O KONTAKT tf 508-670-520
zdjecie uzytkownika
jakis - 2014-07-27 14:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam kuracjuszy z Mielca. Jest super kuracjusze pogodni,weseli i zadowoleni z życia . Tak trzymać do końca. Obsługa bardzo się stara jest życzliwa i kompetentna.Borowiny ekstra potrzeba więcej słońca a mniej deszczu.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Balbina - 2014-07-27 14:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2014-07-01 14:49:14]:
Dziewczyno jesli ci zdrowie mile daj sobie spokój z tym mielcem ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
hana - 2014-07-27 17:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade do sanatorium mielec czy musze robic rezerwacje pokoj dwu osobowy 180 zl od osoby ile się dopłaca za caly pobyt b. dziekuje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ika - 2014-07-28 17:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
10.08.2014 wracam z sanatorium Mielec do domu (Biała Podlaska). Chętnie bym się zabrała z kimś kto jedzie w kierunku Lublin ewentualnie Białystok. Oczywiście odpłatnie.
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-07-28 21:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ika - 2014-07-28 17:44:52]:
Skontaktuj się z 217
zdjecie uzytkownika
metin - 2014-07-29 20:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hana, źle zrozumiałaś chyba cennik sanatorium Mielec, 180 to jest cena za pokój dwuosobowy, a nie cena od osoby, zauważ, że wtedy wychodzi 90 zł od osoby. Pokój jednoosobowy kosztuje 100 zł, a pokój 3 osobowy 250 zł za noc, wtedy jest najkorzystniej cenowo. Do tego oczywiście obiad 22 zł obiadokolacja 30 zł sama kolacja 12 zł. Trzeba pamiętać, że przy pobytach do 3 dni (typowo weekendowych) koszt noclegu powiększany jest o 10 %. Odpłatność za miejsce postojowe (niestrzeżone) wynosi 8 zł brutto za rozpoczętą dobę hotelową, nie wiem skąd ktoś wziął cenę 160 zł, chyba, że było to brutto lub spędził tam miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Kuracjuszki - 2014-08-04 02:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielec jest super, przedewszystkim personel jest wspaniały i bardzo miły, bardzo uprzejmy, nigdy nie zapomnę Pana Zbyszka i Pani kierownik, przesympatyczni ludzie, byłam tam trzy tygodnie i było super. Powiem krótko, to wszystko zależy do nas, jak chcemy spędzić ten czes, natura człowieka jest taka aby tylko narzekać, ale czy o to chodzi, na pewno nie, Mielec jest super, pracują tam wspaniali ludzie, profesjonalnie przygotowani, nigdy nie zapomnę pobytu tam, po mimo iż byłam w rożnych miejscach, wszystkim polecam i życzę mego wypoczynku.
zdjecie uzytkownika
w-w - 2014-08-12 09:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kuracjuszki - 2014-08-04 02:44:06]:
21dni po 8 zeta to jakby nie patrzeć wychodzi 168
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-08-12 10:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie!
Nie jestem pracownikiem sanatorium "Mielec" i bardzo dobrze!Miałam jednak okazję zaobserwować nadludzką pracę osób zatrudnionych w tymże sanatorium na przełomie
czerwca/lipca br.Ilość pracowników jest okrojona do minimum.Pracują po kilkanaście godzin dziennie za najniższa krajową,trudno więc wymagać jeszcze od nich ,żeby byli mili i uśmiechnięci.Rzecz jasna zdarzają się wyjątki,ale to w przypadku młodych ludzi ,którzy liczą na lepsze jutro.Gołym okiem widoczny jest chaos i brak umiejętnego zarządzania.Szkoda,bo gdyby odpowiednio doinwestować ten obiekt,dowartościować i zmotywować pracowników,rzetelnie wykonywać zabiegi ,a nie śmieszne minimum.to z pewnością to sanatorium mogłoby stać się atrakcyjnym miejscem pobytu w Krynicy
zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2014-08-12 17:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
było super
zdjecie uzytkownika
kuracjuszka - 2014-08-12 19:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam tam 3 tygodnie było bardzo fajnie (tylko pokój 2.. to nudziary i pokojowe marudy)było bardzo wesoło i sympatycznie. Fajni weseli ludzie z wyjątkami ale niema co zwracać uwagi.Trzeba żyć chwilą i cieszyć się życiem. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych z pobytu.
zdjecie uzytkownika
marcus - 2014-08-18 23:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kuracjuszki - 2014-08-04 02:44:06]:
Opłata parkingowa jest obecnie wywindowana do 168 zł za turnus 21 dniowy(skierowanie z NFZ) Dzwoniłem dzisiaj do recepcji i pani sama to wymieniła.To drogo za auto zazwyczaj leżakowane. Opłata klimatyczna kolejne 73,50PLN. A dopiero pobyt w pokoju 2-osobowym kosztuje 509zł.Wiec razem to chyba nie takie tanie leczenie Z NFZ-tu. Taniutko a nawet darmoche to mają kuracjusze kierowani przez ZUS-y. Za nich płacimy wszyscy.
zdjecie uzytkownika
przejazd - 2014-09-22 07:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę do sanatorium 29.09.2014 lub 28.09 z łodzi do krynicy zdrój zabiorę proszę o kontakt ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-09-25 16:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym parkingiem, to jesli jedziecie na 21 dni, to juz chyba 170 zł nie jest jakąs wielką kwota za parking na tak długim wypoczynku. Jesli twierdzicie, że samochód jest tylko lezakowany, to może taniej wyszłoby pojechac innym środkiem komunikacji, przeciez nikt Wam samochodu nie każe brać. Dodatkowo dochodza koszty za paliwo, jedźcie autokarem lub pociągiem, jesli Was nie stać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x