Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sanatorium Mielec

Opinie o Sanatorium Mielec

Pracowałeś w firmie Sanatorium Mielec i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
elkas 513 - 2015-05-26 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam wczoraj z turnusu VI. Bardzo jestem zadowolona - zabiegi świetne, obsługa usmiechnięta i pomocna, jedzenie b. smaczne, towarzystwo wspaniałe. są też i małe minusy-np. brak wentylacji i zasłonki w łazience, mój pokój świetny, ale inne przed remontem. Pozdrawiam wszystkich!!
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2015-05-26 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z okolic Łodzi wybiera się własnym samochodem do sanatorium Mielec w okresie 06.07.-27.07.2015r.?
zdjecie uzytkownika
menka - 2015-06-03 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam chętnych na wyjazd w dn 27 lipiec- 17 sierpień do sanatorium w Krynicy Zdrój ,,MIELEC" mogę zabrać 2 osoby. Jestem z Konina , a właściwie z okolc konina proszę o maila- menka1967@gmail.com
zdjecie uzytkownika
gienia - 2015-06-09 10:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mowili ze to cuchnaca sprawa, oj chyba nie to forum sorki
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-09 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chętnie wproszę sie na podróż samochodem osobowym do Krynicy Zdrój -turnus od 06.07.2015r
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-18 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józef - 2015-06-09 14:02:37]:
zapomniałem dopisac ze wyjazd z Lublina- mój amail jozef506@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-07-08 07:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-04-10 14:10:51]:
Witam wszystkich którzy wybierają się do Mielca w Krynicy-Zdrój /właśnie z niego wróciłam/.
Ośrodek jest stary/ późny Gierek/ i nie ulega wątpliwości,że nie lśni w perspektywie lasów i otaczających go gór. Nie jest to również Spa ale:
baza zabiegowa i praca rehabilitantów zasługuje na najwyższą ocenę, bo warunki nie należą do najłatwiejszych a pracę wykonują profesjonalnie i zawsze z uśmiechem i życzliwością. Można uznać,że dźwignią Mielca jest ich praca i poświęcenie dla kuracjuszy.
Doskonale borowiny, cudowne kąpiele, profesjonalny masaż, cała masa elektroniki, dwie beczki śmiechu czyli kapsuły ozonowe i CO2 i oczywiście gimnastyka, nie ta dla żartów ale traktowana serio, wszystko to sprawia,że wraca się zupełnie zdrowym, przynajmniej na krotki czas do póki stres i inne ważne sprawy nas nie zatrują.
Co do reszty, cóż Kierownictwo chyba nie lubi swoich gości, bo niewiele nami się przejmuje, kuchnia działa bez polotu i bez finezji, pokoje różne ale nie są to 3 gwiazdki.
Zabierzcie swoje ręczniki, dużo dobrego humoru i miłość do gór a Krynica odda wam to z nawiązką. Piękne, urokliwe miejsce zapadającą w serce.
I jeszcze jedno, cudowni, życzliwi ludzie dobrze wykształceni, którzy z oddaniem pomagają tym którzy tego potrzebują. Do zobaczenia w Krynicy!.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-22 22:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
17 sierpnia jadę do Mielca sam. z Włocławka może ktoś jest chce się zabrać,a może mnie zabierze.
zdjecie uzytkownika
eniks - 2015-07-23 00:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę, że na forum z opiniami o pracodawcy sanatorium mielec ma w głównej mierze opinie kliencie, ale najwyraźniej nie mają oni innego forum, to siłą rzeczy piszą tutaj. Mnie by jednak interesowała mozliwość pracy tutaj, może jest ktoś w stanie polecić lub odradzić tutaj robotę, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-23 23:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPROSTOWANIE 17 sierpnia do KRYNICY san.Mielec
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-22 18:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba takie umawianie się na wspólne dojazdy to nie miejsce na forum, istnieją serwisy typu blabla car, gdzie można znaleźć chętnych na wspólne przejazdy i dzielenie się kosztami paliwa. Tu jak ktoś stwierdził jest forum pracy, powinno się pisać o rodzaju umowy, jaką dają, socjalu dla pracowników i tego typu rzeczach...
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-08-25 20:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam niedawno na turnusie i ośrodek szczerze powiem jest brzydki z wyglądu i ma ponad 30 lat. Zabiegi super a zwłaszcza gimnastyka z Panem Stanisławem. Ręczniki zabierzcie swoje bo sie mogą przydać. Panie na recepcji miłe, kelnerki też chociaż 2 panie (Justyna i Bożena) nie zbyt miłe i opryskliwe. jedzenie dobre chociaż produkty kupują im słabej jakości ale dają rade :) niektóre pokoje brzydkie i ciasne ale mój był całkiem ładny. ogólnie polecam :)
zdjecie uzytkownika
johan - 2015-08-28 08:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sanatorium takie jak mielec nie powinno już istnieć, latem, mozna przezyc bo po zabiegach w gorki i nie trzeba ogladac tego agonalnego stanu budynku, obsluga mila, ale jedzono cienkie jak barszcz, drugi raz juz bym tu nie przyjechal
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-08-31 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy ktoś z okolic Łodzi jedzie na turnus w terminie 26.10-16.11.2015r? Proszę o info- ilona575@wp.pl Mam jeszcze pytanie do osób które były Czy jest możliwość dostania pokoju 1-osobowego?
zdjecie uzytkownika
kazek - 2015-08-31 19:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ilona - 2015-08-31 14:34:14]:
za pieniadze wszystko mozna zalatwic.....pokoj tez.....
zdjecie uzytkownika
mnc263@gmail.com - 2015-09-01 13:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uzupełnienie opinii!
Można przeczytać tu uwagi o sanatorium (czy jest nowoczesne, dobrze usytuowane i czy obiady będą wszystkim smakować) ale dla Kuracjusza rzeczą najważniejszą powinno być, czy i w ogóle jest szansa, ze ktoś będzie chciał i mógł Ci pomóc.
W przypadku Mielca to praca ludzi tam pracujących, ich poświęcenie i radość z każdego udanego zabiegu, z każdego uśmiechu i stwierdzenia "boli mniej lub nie boli w ogóle" jest bazą dla starego i niezbyt eleganckiego budynku.
Dziękujemy im za to.
Jednocześnie ze wskazaniem, że nie znamy bo nie mieliśmy okazji i nie chcielibyśmy poznać Kierownictwa, które nas Kuracjuszy nie lubi.
Szkoda!. Podobno ryba psuje się od głowy. W tym konkretnie przypadku oby tak się nie stało! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
lucek5208@amorki.pl - 2015-09-03 21:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam .Czy ktoś wybiera się na turnus od 14 września-12 października jade samochodem z okolic Łodzi mam wolne miejsce mogę zabrać ,,lucek5208@amorki.pl,,Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
teresa - 2015-09-13 23:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Mielcu na sierpniowym turnusie, pogoda dopisała więc większość wolnego czasu spędzaliśmy poza sanatorium. Budynek duży, zimny i nieprzyjemny, pokoje bardzo przecietne, jedzenie dobre aczkolwiek tluste i dość ciezkostrawne jak na miejsce gdze przebywają zwykle starsze schorowane osoby. Baza zabiegowa kiepska wiekszosc sprzętu do wykonywania zabiegów stara. Właściciele powinni zainwestować w budynek i bazę zabiegowa bo cieżko w takich wRunkach wrócić do zdrowia.ale ogólnie pobyt wspominam pozytywnie to zasługa koleżanek z pokoju i uroku pięknie Krynicy
zdjecie uzytkownika
jajajaija - 2015-09-16 13:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie czy wolno w pokoju napić się piwa?
zdjecie uzytkownika
haks - 2015-09-21 21:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@jajajaija, niby czemu nie mógłbyś sie napić, przecież sanatorium to nie jest szpital, to bardziej jak pensjonat wypoczynkowy i pokoje nie różnią się niczym od tych z innych hoteli. O ile nie bedziesz robił głosnych imprez i nie wiadomo jak się zachowywał to mysle, ze droga wolna i jedno, czy dwa piwka na wieczór można strzelić.
zdjecie uzytkownika
danuta - 2015-10-17 20:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jadę do 7 grudnia
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-10-18 12:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kazdy ma inne wrażenia ,oczekiwania, mam pytanie ,może ktoś jedzie na turnus od 7 grudnia z okolic poznania,kosciana ?
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2015-10-18 18:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Mielca mozna sie wybrac w lecie gdyz kierownictwo oszczedza na ogrzewaniu
i oswietleniu-Twierdzi,ze mozna przetrwac.Po mokrych zabiegach tzeba szybko biegac po zimnym korytarzu.Temperatur jeszcze nie bylo ujemnych- mokre reczniki nie wiadomo gdzie suszyc! Polowa kuracjuszy zaziebiona.
zdjecie uzytkownika
ewa.m - 2015-10-21 16:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Danuta! ja mam skierowanie od 16 listopada do 7 grudnia. Daj znać czy jedziesz tam pierwszy raz,czy kolejny? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-10-21 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy raz,
zdjecie uzytkownika
Ewa M. - 2015-10-22 00:58:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2015-10-21 17:23:08]:
Witam :) Drogie Panie ja tez mam turnus od 16.XI.2015 do 07.XII,2015 jade poraz pierwszy,moze cos poradzicie co ze soba brac itd,itp
Jestem z Radomia
zdjecie uzytkownika
kopier - 2015-10-22 02:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam, że jeśli chodzi o usługi jakie zapewnia to Sanatorium to nie ma powodów do obaw, znam wiele osób które tam był i były właśnie bardzo zadowolone, nie rozumiem też właśnie czemu te negatywne opinie, no ale może po prostu źle trafiliście, ja jednak jestem zainteresowany i chyba skorzystam jak będzie okazja.
zdjecie uzytkownika
endek - 2015-10-22 02:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jako klient nigdy nie korzystałem z ich oferty, a teraz nadarza się okazja żeby gdzieś pojechać i zastanawiam się nad Mielcem bądź bardziej regionem Sudetów. Czy możecie mi przedstawić jakieś argumenty za i przeciw każdemu wyboru, żeby móc mieć pewność, że będę miał dobrą obsługę i rzeczywiście powypoczywam?
zdjecie uzytkownika
ANDRZEJ - 2015-10-23 10:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ilona - 2015-08-31 14:34:14]:
Jade w tym terminie moge zabrac
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-10-23 11:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skad i dokladnie w jakim terminie?
zdjecie uzytkownika
lucyna - 2015-10-28 00:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [danuta - 2015-10-17 20:55:33]:
Danuta...ja tez jade do 7 grudnia...Szukam kogoś z Wrocławia..
zdjecie uzytkownika
lucyna - 2015-10-28 01:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa M. - 2015-10-22 00:58:31]:
Do Ewa.Ja TEZ MAM TEN TERMIN.JADĘ Z WROCŁAWIA.....DO ZOBACZENIA:)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-10-28 09:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czym jedziesz pociagiem ,samochodem, na razie mam opcje na pociąg ze szczecina do przemysla ,daj znać jak jedziesz
zdjecie uzytkownika
teresa 16 11 2015 - 2015-11-06 21:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos jedze z lubelszczyzny do sanatorium to bym sie dolaczyla turnus od 16-11-7-12 2015rpozdrawiam teresa
zdjecie uzytkownika
mirek z Wrocławia - 2015-11-18 13:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwracam się z zapytaniem-czy i jak został rozwiązany dostęp do pijalni.Czy turnus na który otrzymałem skierowanie tj od 7 grudnia do 28 wyróżnia się w związku z okresem świątecznym.czy ktoś w tym okresie jedzie na turnus z Wrocławia,lub przez Wrocław autem i czy ma wolne miejsce i jaki koszt
zdjecie uzytkownika
barbara o.! - 2015-11-26 12:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że sporo osób się tutaj wypowiada, to mnie cieszy a wkrótce może się z wami spotkam bo zamierzam się starać o zatrudnienie w tym sanatorium. myslałam co prawda nam innymi ale skoro tutaj są realizowane pobyty pacjenty z narodowego funduszu zdrowia to jak mniemam nie trzeba się obawiać o płynność finansową pracodawcy
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-11-26 13:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj lucyno,o ktorej bedziesz w sanatorium,ja o 9 rano w poniedzialek daj znac,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
malutka - 2015-11-29 15:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W grudniu 2014 r byłam w sanatorium Mielec. Ponieważ to był mój pierwszy pobyt w sanatorium nie mam rozeznania jak jest w innych. To była trudna decyzja bo przeczytawszy komentarze na tym forum miałam ochotę zrezygnować ale juz raz odmówiłam wcześniejszego wyjazdu do sanatorium z przyczyn rodzinnych więc zmuszona byłam pojechać. Miałam 3 osobowy pokój czysty z nowym wyposażeniem, kuracjuszką chrapiącą na całe piętro. Ale nie żałuję bo codzienna gimnastyka z p.Stanisławem rozluźniła moje mięśni a o to mi chodziło. Obrzydliwe jedzenie, cześć obsługi w stołówce opryskliwa i nie powinna tam wogóle pracować. Masaże to było w sferze marzeń. Największy plus dla mnie to był fantastyczny basen tuż obok . Karta na 10 wejść to koszt 80 zł. I to uratowało mój pobyt. Przyjechałam tam by się podleczyć i plusy pobytu są marne. NFZ zapłacił za mój pobyt 1450 ja 300 i 160 basen wyszło 1910. Obok w prywatnym w dobrych warunkach mieszkaniowych, jedzenie szwedzki stół .basen i 3 zabiegi dziennie cena ta sama.
zdjecie uzytkownika
karina - 2015-12-06 15:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przede wszystkim plusem jest to ze nfz chce finansowac chociaz czesciowo te wyjzady, wiadomo ze to senatorium nie majorka i hotel, jedzenie bez wzmacniaczy smaku jest zdrowsze,pewnie nie wsyzstkim dlatego smakuje :)
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-12-07 11:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Mielcu od 16 listopada do 7 grudnia. Wyżywienie względnie dobre, choć żeby uzyskac masaż klasyczny trzeba było dodatkowo zapłacić, z krioterapii można było zrezygnować bo w pokoju było zimno cały czas więc zabieg był niepotrzebny ☺ w recepcji obsługa bardzo sympatyczna, proponuję wziąć dużo ciepłych ubrań i skarpet. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mina - 2015-12-16 18:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to racja jedzenie to roznie z nim bywa, ale kazdy ma swoje kubki smakowe ;) wazne zeby w brzuchu nie burczalo ;) ale tez slyszlalam ze usluga bardzo mila i pomocna wiec czlowiek sie czuje ze trafil w dobre rece
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-12-16 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzenie jest ok a zupy przepyszne,
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-12-17 18:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan STasiu cudny rozciaga sie jak guma,amy razem z nim .JEdzenie ok -wszedzie daleko ,ale za to duzo mozna pospacerowac.
zdjecie uzytkownika
Dorita - 2015-12-17 23:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś jedzie z łodzi do Mielca 14.01 do 11.02.2016.Prosze o kontakt
zdjecie uzytkownika
Lidia - 2015-12-30 10:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś jedzie do Mielca 14.01 do 11.02.2016r. Zabiorę się, trasa Konin- Turek.Proszę o kontakt tel. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ence. - 2016-01-03 21:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm... tak chyba nikogo nie znajdzie, ja bym radził w internecie się ogłosić, że poszukujesz transportu, czasem ktoś się znajdzie. Bo tutaj ciężko będzie.
zdjecie uzytkownika
lili - 2016-01-27 10:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mielec-internet płatny. sprzęt do rehabilitacji pod starzały,jedzenie może być ...był to jeden z mniej udanych pobytów w sanatorium.Pozdrawiam Panią z Borowiny..
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-02-02 11:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja powiem Ci @lili że to jest świetne senatorium, zwłaszcza jesli chodzi o kadrę, jest z tego co mi wiadomo jedną z lepszych w kraju, co trzeba tutaj wyraźnie i grubą linią zauważyć
zdjecie uzytkownika
ela z kutna - 2016-02-04 20:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziś wróciłam z Mielca,ludzie bzdury wypisują...super pobyt i super osrodek...pan Stanisław od gimnastyki i pani Basia z borowiny to cudowni ludzie i bardzo profesjonalni w tym co robią,pozostała obsługa też bez zarzutów...ręczniki są i schną ,ciepło i przyjemnie,pokoje czyste sprzątane przez pokojowe co 3 dni,polecam pobyt z czystym sumieniem,jedynie posiłki oceniam na trzy z plusem,reszta na pięć...pozdrawiam Anię i Halinkę z którymi mieszkałam...kiedyś tam wrócę...
zdjecie uzytkownika
kaa35 - 2016-02-05 18:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
halo jedzie ktoś na turnus od 21.02.2016?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert