Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sanatorium Mielec

Opinie o Sanatorium Mielec

Pracowałeś w firmie Sanatorium Mielec i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Halinka - 2015-05-13 17:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największe wrażenie wywarły na mnie zabiegi. Super Pan od gimastyki. Bardzo sumienny i przykładający się do swojej pracy. Borowinka świetna i panie zabiegowe równieź sympatyczne.Ładne usytuowanie ośrodka.
zdjecie uzytkownika
Gienia789 - 2015-05-13 18:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspaniale prowadzona gimnastyka. Bardzo miłe panie rehabilitantki.Przemiły przewodnik Pan Konrada. Uaktywnić działanie kawiarni na terenie ośrodka. Bardziej zintegrować kuracjuszy.
zdjecie uzytkownika
Ewa896 - 2015-05-13 18:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam przyjemność gościć w Sanatorium Mielec w kwietniu. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie gimnastyka indywidualna, uprzejmość i skromność personelu medycznegoi obsługi jak również czystość.Bardzo dobre domowe posiłki. Polecam wszytskim to sanatorium i życzę miłego pobytu wszystkim kuracjuszom.
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2015-05-14 08:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ JEDZIE 05.07.2015 Z PODLASKIEGO??????????????????????????CZARNAA22@WP.PL
zdjecie uzytkownika
ag - 2015-05-17 16:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam za tydzien juz wlasnie z tego sanatorium swietne spedzenie tych trzech tygodni mile panie w recepcji swietne jedzenie kolezanki super oprocz mojej wspollokatorki ale dalam.rade
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-21 20:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w "Mielcu" przełom kwietnia i maja. Nie narzekam. Choć pokój 3-0sobowy, w którym mieszkałam był ciasny. Jedyne co mnie denerwowało to firmy narzucające się (za pozwoleniem kierownictwa sanatorium)z przeróżnymi prezentacjami i rozkwitający w holu handel. Obsługa sprawna i miła. Pozdrawiam Pana Stanisława, który świetnie prowadzi gimnastykę i jest doskonałym masażystą.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-22 09:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorę na turnus od 15.06, po trasie z Radomia do 2 osób tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-05-22 14:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli na dobrą sprawę nie ma się co przejmować, bo wydaje mi się, ze to na jaką osobe sie trafi to już jest jakby niezależne od firmy tak naprawde, więc nie ma się o co burzyć. Opinia senatorium nie jest zła tak naprawde, a i cena nie jest taka zła, więc moim zdaniem opłaca się do nich jechac, nawet raz żeby zobaczyć.
zdjecie uzytkownika
elkas 513 - 2015-05-26 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam wczoraj z turnusu VI. Bardzo jestem zadowolona - zabiegi świetne, obsługa usmiechnięta i pomocna, jedzenie b. smaczne, towarzystwo wspaniałe. są też i małe minusy-np. brak wentylacji i zasłonki w łazience, mój pokój świetny, ale inne przed remontem. Pozdrawiam wszystkich!!
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2015-05-26 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z okolic Łodzi wybiera się własnym samochodem do sanatorium Mielec w okresie 06.07.-27.07.2015r.?
zdjecie uzytkownika
menka - 2015-06-03 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam chętnych na wyjazd w dn 27 lipiec- 17 sierpień do sanatorium w Krynicy Zdrój ,,MIELEC" mogę zabrać 2 osoby. Jestem z Konina , a właściwie z okolc konina proszę o maila- menka1967@gmail.com
zdjecie uzytkownika
gienia - 2015-06-09 10:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mowili ze to cuchnaca sprawa, oj chyba nie to forum sorki
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-09 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie wproszę sie na podróż samochodem osobowym do Krynicy Zdrój -turnus od 06.07.2015r
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-18 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józef - 2015-06-09 14:02:37]:
zapomniałem dopisac ze wyjazd z Lublina- mój amail jozef506@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-07-08 07:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2015-04-10 14:10:51]:
Witam wszystkich którzy wybierają się do Mielca w Krynicy-Zdrój /właśnie z niego wróciłam/.
Ośrodek jest stary/ późny Gierek/ i nie ulega wątpliwości,że nie lśni w perspektywie lasów i otaczających go gór. Nie jest to również Spa ale:
baza zabiegowa i praca rehabilitantów zasługuje na najwyższą ocenę, bo warunki nie należą do najłatwiejszych a pracę wykonują profesjonalnie i zawsze z uśmiechem i życzliwością. Można uznać,że dźwignią Mielca jest ich praca i poświęcenie dla kuracjuszy.
Doskonale borowiny, cudowne kąpiele, profesjonalny masaż, cała masa elektroniki, dwie beczki śmiechu czyli kapsuły ozonowe i CO2 i oczywiście gimnastyka, nie ta dla żartów ale traktowana serio, wszystko to sprawia,że wraca się zupełnie zdrowym, przynajmniej na krotki czas do póki stres i inne ważne sprawy nas nie zatrują.
Co do reszty, cóż Kierownictwo chyba nie lubi swoich gości, bo niewiele nami się przejmuje, kuchnia działa bez polotu i bez finezji, pokoje różne ale nie są to 3 gwiazdki.
Zabierzcie swoje ręczniki, dużo dobrego humoru i miłość do gór a Krynica odda wam to z nawiązką. Piękne, urokliwe miejsce zapadającą w serce.
I jeszcze jedno, cudowni, życzliwi ludzie dobrze wykształceni, którzy z oddaniem pomagają tym którzy tego potrzebują. Do zobaczenia w Krynicy!.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-22 22:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
17 sierpnia jadę do Mielca sam. z Włocławka może ktoś jest chce się zabrać,a może mnie zabierze.
zdjecie uzytkownika
eniks - 2015-07-23 00:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę, że na forum z opiniami o pracodawcy sanatorium mielec ma w głównej mierze opinie kliencie, ale najwyraźniej nie mają oni innego forum, to siłą rzeczy piszą tutaj. Mnie by jednak interesowała mozliwość pracy tutaj, może jest ktoś w stanie polecić lub odradzić tutaj robotę, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
MG - 2015-07-23 23:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SPROSTOWANIE 17 sierpnia do KRYNICY san.Mielec
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-22 18:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba takie umawianie się na wspólne dojazdy to nie miejsce na forum, istnieją serwisy typu blabla car, gdzie można znaleźć chętnych na wspólne przejazdy i dzielenie się kosztami paliwa. Tu jak ktoś stwierdził jest forum pracy, powinno się pisać o rodzaju umowy, jaką dają, socjalu dla pracowników i tego typu rzeczach...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 20:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-08-25 20:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam niedawno na turnusie i ośrodek szczerze powiem jest brzydki z wyglądu i ma ponad 30 lat. Zabiegi super a zwłaszcza gimnastyka z Panem Stanisławem. Ręczniki zabierzcie swoje bo sie mogą przydać. Panie na recepcji miłe, kelnerki też chociaż 2 panie (Justyna i Bożena) nie zbyt miłe i opryskliwe. jedzenie dobre chociaż produkty kupują im słabej jakości ale dają rade :) niektóre pokoje brzydkie i ciasne ale mój był całkiem ładny. ogólnie polecam :)
zdjecie uzytkownika
johan - 2015-08-28 08:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanatorium takie jak mielec nie powinno już istnieć, latem, mozna przezyc bo po zabiegach w gorki i nie trzeba ogladac tego agonalnego stanu budynku, obsluga mila, ale jedzono cienkie jak barszcz, drugi raz juz bym tu nie przyjechal
zdjecie uzytkownika
ilona - 2015-08-31 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy ktoś z okolic Łodzi jedzie na turnus w terminie 26.10-16.11.2015r? Proszę o info- ilona575@wp.pl Mam jeszcze pytanie do osób które były Czy jest możliwość dostania pokoju 1-osobowego?
zdjecie uzytkownika
kazek - 2015-08-31 19:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ilona - 2015-08-31 14:34:14]:
za pieniadze wszystko mozna zalatwic.....pokoj tez.....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 13:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
mnc263@gmail.com - 2015-09-01 13:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uzupełnienie opinii!
Można przeczytać tu uwagi o sanatorium (czy jest nowoczesne, dobrze usytuowane i czy obiady będą wszystkim smakować) ale dla Kuracjusza rzeczą najważniejszą powinno być, czy i w ogóle jest szansa, ze ktoś będzie chciał i mógł Ci pomóc.
W przypadku Mielca to praca ludzi tam pracujących, ich poświęcenie i radość z każdego udanego zabiegu, z każdego uśmiechu i stwierdzenia "boli mniej lub nie boli w ogóle" jest bazą dla starego i niezbyt eleganckiego budynku.
Dziękujemy im za to.
Jednocześnie ze wskazaniem, że nie znamy bo nie mieliśmy okazji i nie chcielibyśmy poznać Kierownictwa, które nas Kuracjuszy nie lubi.
Szkoda!. Podobno ryba psuje się od głowy. W tym konkretnie przypadku oby tak się nie stało! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
lucek5208@amorki.pl - 2015-09-03 21:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Czy ktoś wybiera się na turnus od 14 września-12 października jade samochodem z okolic Łodzi mam wolne miejsce mogę zabrać ,,lucek5208@amorki.pl,,Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie
alert