Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sanatorium Mielec

Pracowałeś w firmie Sanatorium Mielec i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Irena 56 - 2014-06-21 18:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam skierowanie na 21 Lipiec 2014. Czy jest jakaś osoba z woj. opolskiego, która również w tym czasie udaje się na leczenie w sanatorium " Mielec"?
zdjecie uzytkownika
Irena 56 - 2014-06-21 18:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kwiatek - 2014-06-18 18:58:02]:
To do zobaczenia !! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pani - 2014-06-22 09:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zna ktoś hasło dostępu do internetu w sanatorium Beskid w Krynicy?
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-22 16:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne wypowiedzi klientów, widze, że pracy macie pewnie sporo, to może potrzebuja ludzi do pomocy, zwłaszcza teraz w okresie wakacyjnym?
zdjecie uzytkownika
Renia - 2014-06-22 23:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam również skierowanie na 21 lipca chętnie bym się z kimś zabrała jestem z Chrzanówa małopolskie
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-06-30 15:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie doczekam sie opinii pracowników z tego co widze, a to przeciez forum z opiniami o pracodawcy, nie wiem dlaczego pisza non stop klienci.
zdjecie uzytkownika
wera - 2014-07-01 14:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cze kwiatek
czy możesz mnie zabrać do sanatorium mielec ze Stopnicy, droga krajowa 73, 21.07. 2014? Oczywiście dorzucę się do paliwa.
zdjecie uzytkownika
monk - 2014-07-01 18:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanatorium Uzdrowiskowe "MIELEC" w Krynicy-Zdrój realizuje pobyty dla pacjentów Narodowego Funduszu Zdrowia. Gdyby ktoś chciał prywatnie to cena za jedynkę 100 zł, obiad 22 zł...
zdjecie uzytkownika
krystynajaworska2 - 2014-07-10 15:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jade do sanatorium Mielec Krynica Gorska w terminie 11-08-2014 do 1-09-2014 Jesli ktos jedzie w tym terminie samochodem z Gdyni lub okolic do Krynicy Gorskiej, prosze o kontakt 537230251 Oczywiscie bede uczestniczyc w kosztach przejazdu. Pozdrawiam. Krystyna.
zdjecie uzytkownika
edvige35 - 2014-07-13 11:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jadę do Sanatorium Mielec od 21.07 i cieszę się bo 3tygodnie tylko dla siebie więc życzę wszystkim co tam będą razem ze mną udanego pobytu i kochani więcej optymizmu bo luksus to nie wszystko pozdrawiam Jagoda z Lodzi
zdjecie uzytkownika
mikka - 2014-07-13 15:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te wyjazdy do sanatorium macie z narodowego funduszu zdrowia, czy prywatnie tak wszyscy jeździcie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-07-13 17:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikka - 2014-07-13 15:01:21]:
mimo wszystko uważam,że warunki powinny być przyzwoite i tego kuracjusze powinni się domagać, czy jadąc z NFZ uważasz że jest to za darmo? - chyba jest to wielka pomyłka.
zdjecie uzytkownika
jakis - 2014-07-13 19:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie mogę się doczekać kiedy pojadę do krynicy do Mielca(21,07,2014) -nie ważne do jakiego ośrodka ważni są ludzie którzy nas otaczają .Jak będzie dobra atmosfera i wspaniali ludzi( kuracjusze) weseli,uśmiechnięci i zadowoleni z życia z dużym optymizmem i dystanse do siebie reszta sama się ułoży i będzie wesoło i co wspominać. tylko te smutasy narzekają i marudzą.Pozdrawiam i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
mikka - 2014-07-13 21:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, przecież nic nie napisałam o warunkach. Zauważ, ze nawet w przypadku NFZ sanatorium dostaje kasę, od NFZtu... ruch jest tak duży, że mnie to zaintrygowało.
zdjecie uzytkownika
MIRKA - 2014-07-14 09:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JAK DŁUGO CZEKA SIĘ NA SANATORIUM W LUBUSKIM NA NFZ?
zdjecie uzytkownika
kania - 2014-07-14 21:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sanatorium Mielec w Krynicy Zdroju najbardziej chyba słynie z zawijań borowinowych na całe ciało. W sezonie pokój jedno osobowy kosztuje 100 zł, za dwójkę licza sobie juz 180 zł. Wyżywienie 30 zł obiadokolacja. Chyba nie tak źle.
zdjecie uzytkownika
kkuracjusz - 2014-07-19 16:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.
Chcę się z wami podzielić opiniami z sanatorium, faktycznie jak opisywała go osoba wyżej jest to taki późny gierek, telewizor płatny, czajnik płatny, parking płatny (i to dużo 160zł), pokoje sprzątane co drugi dzień. Jedzenie "szpitalne" wydzielone porcje i niewiele, także gdyby ktoś się chciał odchudzać to tylko korzystać.
Brak jest też restauracji, otwartej codziennie (chociaż taka jest) i na "zabiegi ruchowe" trzeba chodzić gdzie indziej.
Plusem jest jedynie to że zabiegi są na miejscu. No i jak się znajdzie odpowiednie towarzystwo to turnus mija szybko.
Ja tam byłem odpłatnie no i te standardy to odstraszają od ponownego pobytu.
zdjecie uzytkownika
peonia2011 - 2014-07-20 14:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-05-31 02:26:23]:
Jacy jeżdżą bo nie rozumiem tego a jak traktują pracowników co Ty wiesz o życiu pszczół jak w ulu nie byleś Pojedz i sam zobacz a nie będziesz bzdetów pisał na temat którego nie znasz.Kto jedzie jestem pewna ze nie żałuje ze pojechał jeśli z uśmiechem otwiera wszystkie drzwi. Co prawda w Mielcu są rozsuwane to uśmiechnąć się można dwa razy.MIŁEGO POBYTU WSZYSTKIM BYŁAM JESTEM ZADOWOLONA POMIMO WSZYSTKO BYŁO SUPER.
zdjecie uzytkownika
jadzien - 2014-07-23 12:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam - i pytam Czy ktoś z okolic Gliwic wybiera się do Krynicy Zdr w terminie od 11.08.2014 do 01.09.2014
Mam skierowanie do sanatorium MIELEC
Jeżeli ktoś wybiera się w tym terminie chtnie zabiore się oczywiście ODPŁATNIE
PROSSZE O KONTAKT tf 508-670-520
zdjecie uzytkownika
jakis - 2014-07-27 14:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam kuracjuszy z Mielca. Jest super kuracjusze pogodni,weseli i zadowoleni z życia . Tak trzymać do końca. Obsługa bardzo się stara jest życzliwa i kompetentna.Borowiny ekstra potrzeba więcej słońca a mniej deszczu.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Balbina - 2014-07-27 14:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wera - 2014-07-01 14:49:14]:
Dziewczyno jesli ci zdrowie mile daj sobie spokój z tym mielcem ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
hana - 2014-07-27 17:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade do sanatorium mielec czy musze robic rezerwacje pokoj dwu osobowy 180 zl od osoby ile się dopłaca za caly pobyt b. dziekuje Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ika - 2014-07-28 17:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
10.08.2014 wracam z sanatorium Mielec do domu (Biała Podlaska). Chętnie bym się zabrała z kimś kto jedzie w kierunku Lublin ewentualnie Białystok. Oczywiście odpłatnie.
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-07-28 21:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ika - 2014-07-28 17:44:52]:
Skontaktuj się z 217
zdjecie uzytkownika
metin - 2014-07-29 20:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hana, źle zrozumiałaś chyba cennik sanatorium Mielec, 180 to jest cena za pokój dwuosobowy, a nie cena od osoby, zauważ, że wtedy wychodzi 90 zł od osoby. Pokój jednoosobowy kosztuje 100 zł, a pokój 3 osobowy 250 zł za noc, wtedy jest najkorzystniej cenowo. Do tego oczywiście obiad 22 zł obiadokolacja 30 zł sama kolacja 12 zł. Trzeba pamiętać, że przy pobytach do 3 dni (typowo weekendowych) koszt noclegu powiększany jest o 10 %. Odpłatność za miejsce postojowe (niestrzeżone) wynosi 8 zł brutto za rozpoczętą dobę hotelową, nie wiem skąd ktoś wziął cenę 160 zł, chyba, że było to brutto lub spędził tam miesiąc.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x