Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Sanatorium Mielec


Oceniono 206 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 45 osób
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-03-11 23:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam nikt! nikim! się nie przejmuje!czyli sanatorium dla zdrowych!!chodzicie na imprezy i nikogo to nie interesuje!!!kiedy wrócicie!!
zdjecie uzytkownika
józek - 2014-03-12 00:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tam nikt nikim się nie zajmuje!!!!jeżeli jesteś chory to odpuść,ale jeżeli jesteś zdrowy-imprezowicz !,to polecam;imprezy(głośne) na terenie ośrodka,"przymykanie oczu"na późno-nocne przychodzenie pacjentów z imprez!!!NO SUPER SANATORIUM!!-A gdzie jest NFZ?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-12 07:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest w każdym sanatorium ,ja byłam już 2 razy wiem jak to wygląda niektórzy się zachowują jakby ich z łańcucha puścili ,
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2014-03-12 10:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-03-11 08:05:13]:
Odpowiadam,sanatorium Nowe Łazienki Mineralne i sanatorium Lwigród,zupy do wyboru
wyboru i szwedzki stół.......byłam widziałam,korzystałam z tych posiłków
jako kuracjuszka z NFZ.
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-03-12 12:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sanatorium niektórzy zachowują się jakby ich spuścili z łańcucha i szaleją,a potem są rozczarowania,byłam dwa razy w sanatorium,i widziałam jak panie opuszczają sanatorium wcześniej niż powinni .
zdjecie uzytkownika
Jakiś - 2014-03-13 23:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza się. Nikt nie chce zapanować nad kuracjuszami bo robi tam za najniższą krajową (sprzątaczki na smieciówkach)i nie zamierza się narażać bo i po co?
(usunięte przez administratora) Małżeństwo to kajdany bądź, jak kto woli, kula u nogi. Nie ma jak być wolnym i niezależnym gdzie nikt człowieka nie kontroluje i nie rozlicza z czasu. No ale... nadchodzi islam w Unii Europejskiej i kobieta niewiele będzie miała do powiedzenia. Panowie dopiero będą szaleć, oj będą!
zdjecie uzytkownika
oscar - 2014-03-14 19:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z takimi ludźmi jak Ty @jakiś, to ta Europa daleko nie zajedzie. A mam nadzieję, że jednak w Sanatorium Mielec jest pracownikom łatwiej niż piszecie
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2014-03-14 23:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oscar - 2014-03-14 19:03:34]:
Trudno jest zapanować nad skupiskiem zbieraniny z całej Polski w każdym sanatorium. Ponadto kobieta w sanatorium może, mężczyźnie obcemu i odwrotnie dać to czego nie daje druga strona w domu. Dopisz sobie resztę ale nie miej tylko brudnych myśli. A zatem nie ma jak wolność a Europa jest już opanowana przez islam tyle że jeszcze nie w Polsce.
zdjecie uzytkownika
tadek 55 - 2014-03-15 20:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2014-02-28 11:04:15]:
ja też bębe w krynicy ale troszke pózniej jestem z też z Poznania
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2014-03-22 23:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożena - 2014-03-11 13:01:54]:
Jak wy to załatwiacie że jedziecie całymi rodzinami?
zdjecie uzytkownika
Majk - 2014-03-26 00:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też niekoniecznie rozumiem sens umawiania się kto gdzie kiedy i jak ;) No chyba, że regularnie się "kurujecie" bo na to wygląda :>
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2014-03-28 22:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co naiwniacy wypisujecie że jedziecie wtedy a wtedy do MIELCA. Mało to kogo obchodzi to wasz problem a moderator i tak wytnie te bzdety.
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2014-03-28 22:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [józek - 2014-03-12 00:23:13]:
NFZ to mało obchodzi. Po 1989 roku "róbta co chceta". Zero kultury u ludzi, ośrodki sanatoryjne tylko liczą kasę z zysków i wyrażaja zawsze wolę podpisania umowy z NFZ-tem. Nakociła się w Polsce masa trefnych sanatoriów w których pracują często amatorzy. Za komuny było to niemożliwe. Profesjonalizm, ludzie po szkołach w określonym kierunku. Teraz to szok! Co to się porobiło!
zdjecie uzytkownika
hubert - 2014-03-28 23:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Irena - 2014-03-11 04:53:58]:
Witam (usunięte przez administratora)są takie sanatoria gdzie jest szwedzki stół to Kołobrzeg NIWA ale to nie biedny NFZ ,tylko bogaty KRUS , i tylko dla rolników ,ale tam emeryci nie jadą bo to jest tylko dla właścicieli gospodarstw i prewencja ,żeby nigdy nie chorowali , a po drugie nie jedzie tam prosty rolnik oderwany od pługa tylko rolnicy wielkobszarowe, pozdrawiam Panią (usunięte przez administratora)i powodzenia z NFZ oraz z wyjazdami do Sanatorium
zdjecie uzytkownika
Irena - 2014-03-30 08:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hubert - 2014-03-28 23:12:17]:
Dziękuję. Właśnie wykupiłam sobie prywatnie dwutygodniowy pobyt w krusowskim sanatorium w Horyńcu Zdroju. Będę miała porównanie p Pozdrawiam Cię Hubercie.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-03-30 21:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jakiś - 2014-03-28 22:11:57]:
masz rację że moderator wytnie co "Jemu"nie pasuje,ostatnio wyciął stwierdzenie że "stróż wie więcej o pacjentach niż personel,i jest wszechmocny"-uznał to za"niecenzuralne"??????to ciekawe prawda??
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-03-31 16:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożena - 2014-03-11 11:27:51]:
Jadę do sanatorium Mielec - Krynica Zdrój 07-04.2014r, czy w tym terminie wybiera sie ktoś z Katowic lub okolic.boi@venco.com.pl
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-03-31 16:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bożena - 2014-03-11 11:27:51]:
wybieram się wczesniej do sanatorium Mielec od 07.04.2014r
zdjecie uzytkownika
jumbo - 2014-04-03 20:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może teraz odezwaliby się dla odmiany pracownicy Sanatorium Mielec, bo to w końcu forum dla nich i ich opinii ;)
zdjecie uzytkownika
mielec - 2014-04-06 13:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trzeba mieć pewnie cierpliwość do ludzi którzy mają pewne schorzenia. Trochę wyrozumiałości i powinno być ok
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2014-04-07 19:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jumbo - 2014-04-03 20:02:26]:
Opinii o sanatorium tutaj mało. Większość to : "Jade do sanatorium tego i tego z Krakowa, może ktoś tam jedzie..."
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ostrowianka - 2014-04-09 09:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jadę do sanatorium Mielec w terminie od 28.04.2014 do 19.05.2014. Proszę o kontakt osoby, które również jadą w w/w terminie i mają miejsce w samochodzie.Okolice Ostrów Mazowiecka, Ostrołęka, Zambrów, Wyszków. Dopłacę do paliwa. Kontakt ketrabb11@wp.pl
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
jakiś - 2014-04-16 23:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jumbo - 2014-04-03 20:02:26]:
Po co mają się pracownicy Mielca odzywać na tym forum. Za te pieniądze które zarabiają są obojętni bo ich pracodawca traktuje jak tanią siłę roboczą.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-04-17 22:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem o co tu ludziom chodzi , sanatorium jak kazde inne.Przyjeżdżaja tu Dorośli ludzie i jak to ludzie sa różni. Jedni śpią a inni idą potańczyć.Taniec to też gimnastyka całego ciała , nikt tu nie jest obłożnie chory ani umierajacy. Zabiegi lecznicze/zresztą całkiem dobre w tym sanatorium jak i jedzenie/ nie wymagają jakiegoś specjalnego nabożeństwa.To nie szkółka niedzielna.A ludzie ,jak to ludzie mają różne potrzeby i nie wiem czemu akurat w sanatorium miałoby być inaczej
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-04-17 22:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-03-12 07:53:28]:
A co maja cię na rękach tam nosić i pupę podcierać? Tam dorośli ludzie sa i maja chodzić na zabiegi a co robią potem to ich sprawa dopuki nikomu nie robia krzywdy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x