Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sanatorium Mielec

zdjecie uzytkownika
Ela - 2015-04-10 14:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kowal - 2015-04-06 17:14:06]:
Dokładnie z Radomska
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2015-04-14 23:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam właśnie z tego senatorium, ogólnie pobyt zaliczam do udanych. Jedzenie smaczne i urozmaicone ale trochę za tluste. baza zabiegowa kiepska ale panie wykonujące zabiegi dwoją sie i troja żeby każdemu poświecić wystarczająca ilośc czasu, szczególnie miło wspominam gimnastyke u pana Stasia i zabiegi u pani Karoliny oraz starszego pana z recepcji. Za telewizor z 4 kanałami każda osoba z pokoju musiała zapłacić 28 zł co było przesada, dodatkowe opłaty za internet. Brak miejsca w którym kuracjusze mogą sie spotkać i porozmawiac, brak kawiarni.
zdjecie uzytkownika
Ka - 2015-04-16 10:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czy wybiera się ktoś samochodem z okolic Katowic na turnus od 04.05.2015 do sanatorium Mielec? Napiszcie też jak wygląda kwestia przydziału pokoi w tym sanatorium? Czy jest możliwość wyboru, czy obsługa sama decyduje kto jaki pokój dostaje??? Dziękuję za odpowiedź :)
zdjecie uzytkownika
grazka 2015-04-18 - 2015-04-18 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich wyjezdzam do Krynicy Zdroj do sanatorium Mielec od 04-05-2015 do 25-05-2015 z Ostrowa wlkp czy ktos jedzie tez w tym terminie z moich okolic Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jotek - 2015-04-23 15:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ka - 2015-04-16 10:48:58]:
Witam .Wybieram się 04.05.2015 r do sanatorium własnie tam z Gliwic.Jadę autem chętnie kogos zabiorę.Pozdrawiam .Kontakt na maila (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
elkas - 2015-04-26 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam turnus od 04.05. czy w tym sanatorium jest biblioteka? a co z ręcznikami? trzeba miec swoje? czy płacę gotówką czy mozna karta?
zdjecie uzytkownika
kuracjusz - 2015-04-26 14:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś się wybiera z Zamościa lub Lublina do Krynicy od 04 maja 2015r.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-04-26 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie zabiorę się do Krynicy Zdrój od 4 maja 2015r z okolic Zamościa.
zdjecie uzytkownika
mielec-turnus - 2015-05-01 12:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jedzie z okolic Poznania, Bydgoszczy na turnus od 4.05 do 25.05?
zdjecie uzytkownika
Ka - 2015-05-12 16:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jotek - 2015-04-23 15:07:44]:
Witam, czy wraca Pan/Pani z Krynicy na Śląsk 24 lub 25 maja i czy byłaby możliwość zabrania się z Panem/Panią autem? Dopłacę do benzyny. Jeśli tak, to proszę o adres mailowy.
zdjecie uzytkownika
Beata60 - 2015-05-13 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Byłam w sanatorium mielec na przełomie marca i kwietnia. Obsługę ośrodka czyli panie na recepcji i panie pokoje oceniam bardzo dobrze, jak bardzo pomocne. Zabiegi lecznicze na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobre domowe jedzenie.. jedyne co mogę podpowiedzieć to proszę uruchomić kawiarnię....Gdybym mogła ponownie przyjechac do Mieleca to napewno skorzystam.
Pozdrawiam wszytskich kuracjuszy:)
zdjecie uzytkownika
Halinka - 2015-05-13 17:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Największe wrażenie wywarły na mnie zabiegi. Super Pan od gimastyki. Bardzo sumienny i przykładający się do swojej pracy. Borowinka świetna i panie zabiegowe równieź sympatyczne.Ładne usytuowanie ośrodka.
zdjecie uzytkownika
Gienia789 - 2015-05-13 18:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspaniale prowadzona gimnastyka. Bardzo miłe panie rehabilitantki.Przemiły przewodnik Pan Konrada. Uaktywnić działanie kawiarni na terenie ośrodka. Bardziej zintegrować kuracjuszy.
zdjecie uzytkownika
Ewa896 - 2015-05-13 18:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam przyjemność gościć w Sanatorium Mielec w kwietniu. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie gimnastyka indywidualna, uprzejmość i skromność personelu medycznegoi obsługi jak również czystość.Bardzo dobre domowe posiłki. Polecam wszytskim to sanatorium i życzę miłego pobytu wszystkim kuracjuszom.
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2015-05-14 08:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ JEDZIE 05.07.2015 Z PODLASKIEGO??????????????????????????CZARNAA22@WP.PL
zdjecie uzytkownika
ag - 2015-05-17 16:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracam za tydzien juz wlasnie z tego sanatorium swietne spedzenie tych trzech tygodni mile panie w recepcji swietne jedzenie kolezanki super oprocz mojej wspollokatorki ale dalam.rade
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-05-21 20:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w "Mielcu" przełom kwietnia i maja. Nie narzekam. Choć pokój 3-0sobowy, w którym mieszkałam był ciasny. Jedyne co mnie denerwowało to firmy narzucające się (za pozwoleniem kierownictwa sanatorium)z przeróżnymi prezentacjami i rozkwitający w holu handel. Obsługa sprawna i miła. Pozdrawiam Pana Stanisława, który świetnie prowadzi gimnastykę i jest doskonałym masażystą.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-05-22 09:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabiorę na turnus od 15.06, po trasie z Radomia do 2 osób tel( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-05-22 14:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli na dobrą sprawę nie ma się co przejmować, bo wydaje mi się, ze to na jaką osobe sie trafi to już jest jakby niezależne od firmy tak naprawde, więc nie ma się o co burzyć. Opinia senatorium nie jest zła tak naprawde, a i cena nie jest taka zła, więc moim zdaniem opłaca się do nich jechac, nawet raz żeby zobaczyć.
zdjecie uzytkownika
elkas 513 - 2015-05-26 17:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam wczoraj z turnusu VI. Bardzo jestem zadowolona - zabiegi świetne, obsługa usmiechnięta i pomocna, jedzenie b. smaczne, towarzystwo wspaniałe. są też i małe minusy-np. brak wentylacji i zasłonki w łazience, mój pokój świetny, ale inne przed remontem. Pozdrawiam wszystkich!!
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2015-05-26 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z okolic Łodzi wybiera się własnym samochodem do sanatorium Mielec w okresie 06.07.-27.07.2015r.?
zdjecie uzytkownika
menka - 2015-06-03 12:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam chętnych na wyjazd w dn 27 lipiec- 17 sierpień do sanatorium w Krynicy Zdrój ,,MIELEC" mogę zabrać 2 osoby. Jestem z Konina , a właściwie z okolc konina proszę o maila- menka1967@gmail.com
zdjecie uzytkownika
gienia - 2015-06-09 10:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mowili ze to cuchnaca sprawa, oj chyba nie to forum sorki
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-09 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chętnie wproszę sie na podróż samochodem osobowym do Krynicy Zdrój -turnus od 06.07.2015r
zdjecie uzytkownika
Józef - 2015-06-18 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Józef - 2015-06-09 14:02:37]:
zapomniałem dopisac ze wyjazd z Lublina- mój amail jozef506@wp.pl
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanatorium Mielec

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sanatorium Mielec?
Zadaj pytanie
alert