Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Fliperos - 2015-07-09 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf i zapierdól za najniżsżą w jednym oraz kierownictwo brak słów!
zdjecie uzytkownika
xxx następny poziom - 2015-07-11 17:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chcecie od dr M chcieli premię na ramkach to dał chcieli premię na piecu też dał więc nie narzekajcie lenie tylko brać się do roboty a będzie lepsza kasa . Dobrych FACHOWCÓW to prawie już nie ma w tym zakładzie tak żebyś wiedział panie XXX.
zdjecie uzytkownika
Prawda prosto w oczy - 2015-07-12 02:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Premia" na ramkach to jest jakaś kpina
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-12 12:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kpina to była jak na nockach na ramkach od przerwy przykrywało tekturkami i się spało i na własne życzenie macie 3 brygady dodam własne życzenie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Prawda prosto w oczy - 2015-07-12 15:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastosowano odpowiedzialność zbiorową,to po pierwsze.A po drugie:liczyła się ilość i jakość a nie wywołanie taniego efektu pracownika który to pracuję co do sekundy aby innych nie "drażnić".A na innych wydziałach to może nie "używano" na nockach tektur (i nie tylko tego zresztą).A kpiną jest mentalność 4xM-widać że ma ambicję zostać jakimś typowym "zakładowym kapo"
zdjecie uzytkownika
oprysk - 2015-07-14 12:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musieliśmy przykrywac sie papierami i tekturami bo rano czekały na nas ogrody i pola no i trza było pryskać!
zdjecie uzytkownika
antonówka - 2015-08-03 23:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie robota robotą ale sady są ważniejsze więc na nocce trza troche się kimnąc w pierzyne przy maszynie.
zdjecie uzytkownika
chodofca bananuf - 2015-08-05 02:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W rzeczy samej.
A propos-jaka cena banana na giełdzie???
zdjecie uzytkownika
miska - 2015-08-19 13:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam gorąco zwlaszcza zmiane D ,jedna łysiejaca dama siedzi w kiosku i opisuje szkło nic nie robi w groncie rzeczy tylko je i mlaska przy tym a na domiar złego rzadzi ludzm jakby szefowa całego zakładu była oczywiscie ma na to przyzwolenie naszej szanownej brygadzistki gdyz ta znowu analfabetka do granic mozliwosci nie umie nic oprocz wyzwisk typu kurw a ,nadaje sie jedynie do sprzatania pasazu bo to jej swietnie wychodzi z czym innym ma problem i wtedy wkracza jej szanowny małzonek chłopina dobry i spokojny az zal patrzec na co on trafił. Hartownik facet bijacy rekordy on mysli ludzie maja wiedziec o czym nawet slowa nie rzeknie no chyba zeby opierpdolic .Dac czlowiekowi troche kasy to by nawet za 200 zł drugiego udupił ,ogólnie grupa nie zgrana.Jedno drugirmu wilkiem.chartownik z małego pieca pan P Judasz fałszywiec i wdodatku lizi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ta jego pomocnica co by mu najchetniej wylizał aa kobieta kochajaca prace ale tylko w towarzystwie pana P.Zarobki marne goraąco zimno brak podmian sikac mozna w majtki byleby od tasmy nie opdejsc ale kogo to obchodzi ,A przypominam jestesmy ludzmi huta to nie wszystko miejmy to na uwadze troche szacunku usmiechu zwłaszcza od chartownikow brygadzistów bądzcie za ludzmi bo dzieki nim piastujecie swoje stanowiska premie itp.
zdjecie uzytkownika
ciekawe - 2015-08-19 20:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak zm D jest znana z nienawidzącej kobiet brygadzistki, szefowej plującej jadem za pieca i mruka hartownika przy którym trzeba się domyślać co robić, co idzie, jaki papier itp zc c znana z brygadzisty kochającej kobiety, szefowej na piecu tryskającej fałszywą słodkością i bezgraniczną skromnością;) i hartownika mówiącego wszystko co leży na sercu bez względu na konsekwencje. Na D podmiany nie ma na C odkąd szefowa szefuje podmiana jest i wolne na zawołanie ale oczywiście tylko dla kobiet lubiących szefową bo na D wolne go nie ma. Wystarczy zmiane zmienić i wszystko gra i buczy...
zdjecie uzytkownika
Prawda prosto w oczy - 2015-08-26 07:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miska taka puenta dla Ciebie: "Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły"
zdjecie uzytkownika
Dobrze obeznany - 2015-08-27 07:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani miska opisujesz swoich przełożonych i współpracowników a sama jesteś niezłym głupolem nawet do kontroli jakość nie nadawałaś.I pamiętaj że dla takich k...wek jak Ty nikt nie będzie miał szacunku gwiazdo zm D z dużego pieca.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-27 14:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na to wychodzi ze na kazdej zmianie jest kure....two. zm a pani z kontroli, ówczesny brygadzista póżniej pan z ramek zn b pani narazie niepracuje zm c panie i panowie z pieca i zm d też piec. z kim one to robią skoro tam wiekszość zonatych.najgozej mówilo sie o zmianie a kiedys o pani z kontroli taraz o piecach zm c mały ciąża duży jedna próbowała do wszystkich drugą testowało dwóch na zmianie a ta gwiazda z d zm to co nawywijala?
zdjecie uzytkownika
a - 2015-08-27 15:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój. Nie ma większych problemów???? Zajmijcie się pracą a nie życiem innych!!! Ktoś waszym zdaniem źle robi, to wy tego nie róbcie. Każdy zapłaci za swoje grzeszki, bo każda decyzja, zachowanie niesie za sobą zawsze konsekwencje. A jaka decyzja takie konsekwencje, nie widziane waszym spostrzegawczym wzrokiem. A życie nie jest czarne albo białe. Macie żal do garbatego,że ma dzieci proste...
zdjecie uzytkownika
q - 2015-08-27 21:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-08-27 14:59:05]:
on testowol a baba torbe na porodowke pakowala
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-28 17:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdybym byla bardzo uszczypliwa to bym juz dawniej opisała cała sytuacje jaka jest na poiecu i wogóle w pracy ,jednak tego nie robie bo po co robota jak robota a ze ludzie zawistni to cóz poradzic,to ze rozmawiam z kazdym to nie oznacza ze sypiam znim al udzie oj tak beda gadac nikomu nie dogpodze
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-28 17:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siedzicie tu i obsmarowujecie tyłki innym ,a ty kolego bądź koleżanko co opisałaś łes gwiazdę na piecu ze zm d w pochwe mi nie zaglądałaś les zęby wiedzieć co i jak. I pamietaj nie jestescie anonimowi w internecie po nr IP łatwo dojcs co i jak..
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-28 19:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO WŁAŚNIE NIE JESTEŚCIE ANONIMOWI także w pracy no chyba że dla idiotki z kugera ona uwierzy we wszystko hihihi
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-28 21:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w koncu wierzy mezowi a oni nigdy nie klamia hihi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 20:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
On - 2015-08-29 20:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to ze dziewcze sie w karcie kontroli jebnela a koleżanka z wiekszym doswiadczeniem nie sprawdzila. Gwiazdka z D zmiany powinna byla isc i walczyc o swoje. Dziwie sie ze ktos ja obsmarowal sympatyczne dziewcze troche szalone ale nie grozne i nie zauwazylem zeby ogladala sie za zonatymi, niby panienka wiec o co tyle mowienia
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-29 21:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam podobnie "sympatyczne dziewcze troche szalone ale nie grozne i nie zauwazylem zeby ogladala sie za zonatymi"
zdjecie uzytkownika
ytg - 2015-08-30 19:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie firma Schollglas Polska Sp.z o.o. poszukuje osób na stanowisko operatora urządzeń do obróbki szkła w Sandomierzu, wymagają wykształcenia min. zawodowego,braku przeciwwskazań do pracy fizycznej, dokładności, samodzielności, otwartości na nowe zadania, odpowiedzialności i dyspozycyjności (praca w ruchu ciągłym),doświadczenia w pracy na produkcji( mile widziane)
zdjecie uzytkownika
dfghgdfh - 2015-09-03 22:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepolecam nikomu tego syfu kibel nie firma najniższa krajowa plus wymagania i wyzysk jak mało gdzie atmosfera ludzie bardzo wobec siebie wilkiem i zawistni ogólnie szkoda zdrowia na ten syf taki jest własnie Scholochaust
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-04 10:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
nic nie umię a tu pracuje - 2015-09-04 10:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dfghgdfh - 2015-09-03 22:41:45]:
ludzie przyjdzcie tu pracowac bo jak Was nie ma to my mamy przymusowe nadgodziny
zdjecie uzytkownika
Czysta prawda - 2015-09-04 10:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma w której zachorujesz zostaniesz zwolniony niby firma SchollGlass a zatrudnienie przez firmę Eko-Plast i Santa Eko NIemiec tylko się smieje z tego syfu w Sandomierzu a Polskie robole zapieprzają za marny grosz gdzie nawet dobrze człowieka nieposzanują.Szkoda czasu jeżeli się niejest zdesperowanym lub niema się ciężkiej sytuacji to niewarto tutaj przychodzic.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schollglas?
Zadaj pytanie
alert