Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 20:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 20:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki wódz hehehe
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-25 21:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przełożony wielokrotnie przełożony na każdej zmianie chyba ;)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 22:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z tego co sie orietuje to chyba jest zajety
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 22:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem okazje pracowac z nim i niemam nic do człowieka wielokrotnie ratował dupy ludziom jako przełozony a jego zycie prywatne nie powinno nikogo obchodzic ale tak jest ze jak sie miekkie serce to trzeba miec twarda dupe bo cie kopia
zdjecie uzytkownika
qqq - 2015-05-25 22:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha a na której zmianie on nie był zajęty... tylko BABAMI. Tylko tamte mądrzejsze od obecnej. Obecna robi pod górę swoim długim jęzorem, bardzo długim i świetlikami w ślepiach. Z moich obserwacji i co ludzie mówią to wodzem zm c jest pani prezes i koleżanki i wymknęła się zmiana c z pod jakiejkolwiek kontroli.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 22:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
racja!!!! życie prywatne nikogo nie powinno obchodzić. ale życie prywatne jest poza bramą a nie folwark w pracy.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 22:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oprawiły sie zarobki?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-25 23:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem pracownikiem zm d i wierzcie gorsze cuda sie dzieją
zdjecie uzytkownika
makler - 2015-05-25 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie wy kuwa naprawde macie nasrane w głowach napierdalacie jeden na drugiego jak to czytam to komedia za darmo całe 6 stron to obelgi wyzwiska i nic wiecej na wszystkich zmianach to samo miałem złozyc papery do tej roboty ale widze ze sama banda ...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-26 17:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jednym muszę się zgodzić ten folwark na zmianie c nie powinien w ogóle powstać. Pan "brygadzista" dał się omotać jakiejś tam panieneczce to niech teraz płaci za jej niewyparzoną buzie.A znana jest z tego że nie myśli co mówi . Szkoda chłopa ale ma co chciał i niech się nie łudzi że ona kiedyś zmądrzeje bo to nigdy nie nastąpi.Żal tylko dzieci.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-26 19:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie już spokój tym ludziom, na prawdę musicie mieć nudne życie, że aż tak wnikacie w cudze życie, istna żenada bądź zazdrość. A jeżeli chodzi o zmiane C, to tak się składa, że wywiązuje się ze swoich obowiązków a nawet ponad stan, gdyż zamiast plotkowania zajmuje się pracą. Także pod tym względem to możecie Nas pocałować w du... :)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-26 19:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby z jakich obowiązków wywiązuje się ta zmiana? A co do zazdrości to naprawdę niema czego zazdrościć temu facetowi wręcz współczuć. ona dla faceta zostawiła to co najważniejsze dla kobiety
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-05-26 20:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam ich oboje z z punkty widzenia faceta widze ze sa razem szczesliwi a to jest najwazniejsze ja tez jestem w zwiazku z inna kobieta i tez ludzie na nas napierdalali ale mam to w dupie i oni pewnie a takie opinie o kims, swiadcza o płytkiej inteligęcji obrabiajacych dupe, bez powazania lol
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-26 21:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt na tej zmianie są osoby które maja wiecej na sumieniu chocby ostatnie wydarzenia za m..p.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 18:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś napomniał o zmianie D i zastanawiam się co tam może się dziać aż tak godnego uwagi?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 18:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pary sie porobiły mezatki z zonatymi i na odwrót zdrady gonią zdrady
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-27 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-05-26 20:59:17]:
Z pracy gamoniu, naucz się czytać !!! a kto z kim jest to już nie Twoja sprawa !!! weź się do roboty a nie obgaduj ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 21:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie jakies mądre stwierdzienia brawo
zdjecie uzytkownika
Dobrze obeznany - 2015-05-28 10:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego każdy pisze zmiana C ogółem. Tam tylko co niektórzy odwalają niezłe numery np. Katarzyna J chodzi na wolne a ma zaliczane dniówki i w ogóle dużo o niej można pisać , Robert P i Wioletta Z-K tez niezły numer odwalili i żona byłego wózkowego Justyna C z jakimś chłopakiem (on chyba pracuje w transporcie na tej zmianie)a na dodatek najlepszy kolega jej męża. Trzeba być płytkim jak zatkany kibel na parterze żeby takie numery robić. Prawda pr C zmiany?
zdjecie uzytkownika
bigglas - 2015-05-28 17:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dobrze obeznany - 2015-05-28 10:35:17]:
co do numerów to niezłe numery odwala hartownik z dużego pieca ze zmiany C .Jak go widzę to z daleka czuję jak chamstwo śmierdzi po drugie on też nie miał czucia w torbie a się innych czepia
zdjecie uzytkownika
hartownik z dużego pieca C - 2015-05-28 18:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie (usunięte przez administratora)musisz wiedzieć że dziecko jak i ślub był planowany a co do chamstwa to niestety ale co do niektórych osób tak tylko można dotrzeć. swoją pracę wykonuję rzetelnie i efektywnie szczegółowych informacji możesz uzyskać u Mistrza hartowania lub Dyrektora produkcji.Proszę nie odwracać uwagi od panujących problemów na tej zmianie kosztem kogoś innego. a tak w ogóle to poco tu piszecie mówcie co kogo boli prosto w oczy ale warto wejść na tą stronę i poczytać co piszą ludzie kupa śmiechu. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-28 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ok , a teraz zapytam Was wszystkich, którzy tak obrabiają du.., co mają te romanse, czy zapładnianie do pracy w hucie? przecież to nie dzieje się na zakładzie barany.Każdy kto to czyta to się śmieje z Was :)Pokazujecie jaki macie " wysoki poziom inteligencji" prawie po moje kostki sięga :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-28 22:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sądze so to ludzie dorosli wiec ciąze, romansy ,itd nie powinno to kogos obchodzic
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-28 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE LECZCIE SIE (usunięte przez administratora)PUKI CZAS
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schollglas?
Zadaj pytanie
alert