Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
długi - 2015-02-21 20:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lidzak scholl ma tylko szkło i to dobrej jakości
zdjecie uzytkownika
kartix - 2015-02-24 21:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [długi - 2015-02-21 20:41:56]:
Tofik miał trudne dzieciństwo,był zamykany w komórce z ziemniakami i taka sama bulwa jak ziemniak wyrosła mu zamiast mózgu...człowiek zakompleksiny i niewykształcony do piastowania takiego stanowiska ale jak wiadomo tacy są TAM potrzebni...mam nadzieję że Wielka Orkiestra Swiątecznej Pomocy zagra dla Tofika w 2016 roku. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2015-03-05 22:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli nie jesteś zdesperowany,nie przychodż do tej firmy. Nie zarobisz tu nic więcej ponad minimum socjalne .Nie nauczysz się niczego-nie będzie cię miał kto nauczyć . Prawie wszyscy , którzy coś potrafili odeszli lub zostali zwolnieni. Nie ma szans na podwyżkę,nie ma szans na awans . Nie spodziewaj się że znajdziesz szacunek u przełożonych . Ludzie ci nie mają za grosz kultury a pracowników traktują jako zło konieczne i swoich wrogów. Ogólnie atmosfera w pracy jest zła , ludzie w większości podli i wrogo do siebie nastawieni. Trudno się pracuje w firmie, gdzie nadzór wymyśla nowe sposoby jak ci dokopać. Obraża ludzi,poniża,zastrsza.
zdjecie uzytkownika
zyzio - 2015-03-08 00:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szkoda pisać co się tam dzieje, napewno lepiej nie będzie
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-08 14:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wodz siedzi w szklanym biurze i wydziera ryja nad swoimi pachruściami bez szkoły kelnerami,murarzami,mechanizatorami i jest jeszcze cyrkowiec i myśliwy w jednym. :D wow !! Totalny brak szacunku do nikogo ma wielki wódz,tarza miesza z błotem straszy jakimiś dziwnymi karami,przychodzenie nieodplatnie do pracy albo mając DW...no kryminał moim zdaniem ale coż...tak to jest. Nie polecam totalnie tej firmy absolutne dno i muł!! płaca śmieszna a wymagania zbyt wygorowane. Mam nadzieje że to padnie razem z Wodzem a ludziom życzę znalezienia nowych miejsc pracy a Wodzowi zeby ktoś nim tak potarzał i upokorzył...powodzenia ludzie nie dajcie sie!!!
zdjecie uzytkownika
Tiniu - 2015-03-09 01:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przestancie się dołować i napiszcie lepiej czy jakieś fajne laski w tej robocie macie? to może się postaram tam o robotę bo jak jest naco popatrzeć to i robota lepiej idzie.
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2015-03-26 20:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciałem się zapytac jak wkręcic się do Scholl Glass gdyż na cv nieodpowiadają ? z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
ELIZA - 2015-03-29 12:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jimi - 2015-03-26 20:29:54]:
NIE WKRĘCAJ SIĘ TAM BO SZKODA ZDROWIA-----TO FIRMA KRZAK DNO MUŁ I WODOROSTY!!!
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2015-03-30 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh jeszcze ciężko się dostac a na cv nieodpowiadają :/
zdjecie uzytkownika
Jimi - 2015-03-30 21:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jimi - 2015-03-30 21:11:28]:
To jak się wkręcic do tego Scholl Glass i czy są ogólnie przyjecia gdyz zależy mi na umowie o prace z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Adamek - 2015-04-06 19:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bałagan brut smrut masa niewyrobionego szkla.Pozastawiane przejazdy magazyny zastawione brak terminowych wysylek.Jeden wielki burdel.Liczy się ilość anie jakość i są później reklamacje nie rozumie takiego postepowania.Postoje są robione przed świętami a w święta idjoci pracują cala paro zamaz ludziom dać wolne.Szklo jest krojone i odstawiane na bok zamiaz więzione pod maszynę bylo by więcej miejsca ale oni są za głupi żeby pomyśleć. A Skrok Daniel to kapletny idjota po podstawówce jak ktos taki może zazadzac krajaczami brak kultury osobistej w stosunku do pracowników.
zdjecie uzytkownika
pili - 2015-04-06 21:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy był magazyn na 5 piętrze hahahahaha:) porażka :)
zdjecie uzytkownika
albin - 2015-04-11 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma zmierza ku upadkowi??? te 3 zmiany itp.???
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-14 14:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy firma zmierza ku upadkowi
c zmiana na pewno
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-04-18 16:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma nigdy nie upadnie tyle ma zamówień jesteśmy potęzną i dobrze prosperującą firmą i niewiele jest takich co mogłoby produkować takie ilości szkła i dzięki temu ta firma jest tu a nie w niemczech, a my mamy dobrze płatną pracę a wy robole możecie się buntować to najwyżej was wymienimy na innych którzy będą pracować za 1200 i nie będą pyskować ajak my przechodzimy koło was powinniście spuszczać wzrok a nie patrzeć się nam w oczy
zdjecie uzytkownika
dobrze obeznany - 2015-04-19 15:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Długi jak każdy dobrze wie to ludzie rezygnują z tej pracy po rozmowie wstępnej. Masz dobre zarobki bo pewnie pracujesz w biurze a musisz wiedzieć ze Dyrekcja na stanowiska awansuje największych głupoli z wydziału żeby po prostu się nie buntowali .Wymienić co najwyżej możecie swoje mózgi choć wątpię że to pomoże bo pewnie nie będziecie umieli z nich korzystać. Pozdrawiam w imieniu wszystkich roboli.
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-04-24 18:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki że chociaż jeden zdecydował się odezwać chociaż nie masz dobrych informacji bo ludzie odchodzą nie po rozmowie wstępnej tylko po wypłacie ale tylko ci którym się nie chce pracować albo nie muszą bo mają inne dochody. a jeśli chodzi o głupoli to nie do końca masz rację ja jestem po studiach a czy ty je masz nie wiem wątpię a jeśli chodzi o buntowanie to masz rację boss nie lubi innego zdania niż jego my nie możemy mieć własnych pomysłów chyba że poprawiające zyski ale i tak lepiej przedyskutować to na osobności z bosem
zdjecie uzytkownika
Bez studiów - 2015-04-25 17:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wszyscy wiedzą w akwarium tylko dwie osoby mają studia. Reszta to cos tam edukacji liznela. Poziom raczej stabiilny. Pasujacy bosowi. W sumie ma rację. Latwo sie tym steruje. Posluch jest, nikt nic madrzejszego nie wymysli. A jesli juz coś mu do glowy przyjdzie to lepiej na ucho podarowac pomysl bosowi. Mowisz ze masz studia to czemu tak się boisz? Nie znasz swojej wartosci? Przeciez studia nobiliutuja do czegos wiecej niz nie patrzenia bosoowi w oczy gdy mu mowisz dzien dobry. Pomysl moze o sobie bo masz problem. MY robole bez studiów umiemy nosic glowy wysoko.
zdjecie uzytkownika
Dobrze obeznany - 2015-04-26 13:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DŁUGI pomyśl trochę myślenie nie boli i powiedz to również kolegom z biura ŻE JAK NIE BĘDZIE ROBOLI TO NIE BĘDZIE WAS ! I kto tu ma więcej do stracenia ? Niby po studiach a głupota nie zna granic. Nie długo sami staniecie koło roboli podobno hala ramek potrzebuje ludzi a wy tzw koordynatorzy zaczynaliście tam karierę. Szacun tym co uciekają z tej firmy.
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-04-26 18:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chętnych do pracy nie brakuje więc my nigdy nie staniemy na maszynach fakt mamy więcej do stracenia niż wy ale my się nie boimy bo dla nas zawsze będzie praca, możemy wymieniać opornych a na hale ramek jak będzie trzeba zatrudnimy nowych dzień szkolenia i do roboty
zdjecie uzytkownika
Bez studiów - 2015-04-26 19:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakos tego nie widze. Jeden dzien i do roboty. Raczej jeden dzien i mowia wam dowidzenia. Nawet takich chetnych niedlugo braknie. Dobra rada, zmien nick na krotki. Lepiej ci pasuje
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-27 09:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury ten długo KRÓTKI pisze. Jak być miał odrobinę inteligencji i rozumu nabytych na tych studiach pojął by z łatwością że taki sam robol jest jak wszyscy. A niemiecki zarząd z "biura" śmieje się z poloczka i rączki zaciera że karci, poniża nadzoruje z istną zażartością gestapo (ZA MARNE PIENIĄDZE) POLAKA ROBOLA. Oj ty idioto głowa na dół i na kolana, nie sra się we własne koryto, mamusia tego nie nauczyła!!!
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-04-27 17:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gościu próbujesz mnie obrazić piszesz że jestem idiotą a nawet mnie nie znasz piszesz że niemiecki zarząd się smieje możliwe ale zastanów z kogo się śmieje z akwarium- może ja do nich nie należę pracuję w biurze a piszę tak dlatego żeby tacy jak ty zastanowili się co robicie jak dajecie się zniewolić i pomyślcie sami ile razy słyszeliście jak obrażają waszych kolegów i jak wy zareagowaliście na to pewnie głowa w piach i westchnienie ulgi że tym razem to nie wy
zdjecie uzytkownika
gość2 - 2015-04-27 18:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długi grasz mi na nerwach , ale co do jednego masz rację sam widziałem jak jeden z akwarium obrażał młodego i nikt się nie odezwał chociaż kilka osób to słyszało. A wystarczyło tylko podejść we dwóch czy trzech i schować mu te słowa z powrotem do gardła sam się nie odezwałem bo boss szukał na mnie haka
zdjecie uzytkownika
Dobrze obeznany - 2015-04-27 18:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Długi ty pracowałeś jeszcze nie tak dawno na produkcji i fuksem awansowałeś na pewne stanowisko w ogóle nie znaczące w tej firmie zwykły pomiot jesteś jak My robole. I jesteś IDIOTĄ bo prędzej ty stracisz pracę niż zwykły pracownik bo będą cięcia budżetowe i ktoś się dopatrzy że takich osłów po studiach jest na pęczki i będą pracować za 1200 zł. Nie kompromituj się i kadry zarządzającej tą firmą bo dużo ludzi to czyta i ma w dupie tu pracować.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schollglas?
Zadaj pytanie