brak logo

Schollglas

Sandomierz

Opinie o Schollglas

kandydat do pracy SchollGLass 2015-10-07 17:25:55
Do mnie też dzwonili ale niepojade bo niema sensu tak się podlic za 1300z nockami i normą, i widze jakie opinie tam są jak nieszanują ludzi!!!
fiat 2015-10-14 19:45:29
do mnie zadzwonił zębatek i powiedział ze jak przyjde na nadgodziny to mi da 50zł...wzmocnie szlifierki!!! niech inni biorą przykład z ryżawego,cos zaproponują swoim pracownikom!szlifierki górą!!!
Były pracownik l 2015-10-22 08:05:49
Tutaj wszyscy srają na wyższe władze a jak tylko przychodzi okazja to liża im tyłki. Przykładem jest p. Małorzata Cz. która sobie spokojnie pracowała az tu nagle gdzies indziej dostali po stówie podwyżki, tak latala ze az wylatala. Tera zapier...... a podwyzki ani widu ani słychu. Porypana firma Mogli by tam telenowele nakręcić,
1
mysza 2015-10-22 10:43:47
Skąd wiesz co sie tu dzieje jak juz tutaj nie pracujesz????????/ Nie rozsyłaj nieprawdziwych informacji skoro cie tu nie ma obgaduj w nowej pracy
lenon 2015-10-22 11:58:10
A coś ty taka mysza zdziwiona??? stówki nie dostałaś??? to język sobie namocz!!! wszyscy ludzie w promieniu 40km wiedzą co sie tu dzieje,nie trzeba byc zatrudnionym zeby sie dowiedziec,tu nawet najgorsze zdarzenia już nikogo nie dziwią!!! syf kiła i mogiła...szkoda tylko ludzi.
gośc 2015-10-22 14:02:58
Za 100zł premii robotnicy potrafili by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na siebie o byle co ogólnie bardzo niezgrane brygady i ludzie i do tego ten syf !Pozdro dla tych co tam niepracują i sie zwolnili.
gość 2015-10-24 20:45:19
FAŁSZ OBŁUDA KŁAMSTWA ROZBITE RODZINY. LUDZIE SKĄD TAKA HOŁOTA???????
misiek 2015-10-30 16:34:16
troche zadziwiaja mnie wasze komentarze, wszedlem sobie by poczytac o tej firmie na ich strone i widze, ze firma ma ciekawe usługi, doskonali sie w swoich założeniach oraz projektach, dziwia mnie wasze komentarze nie wiem tak na prawde o co wam chodzi i na co narzekacie, moze napisze ktoś konkretnie co jest nie tak a nie zwykle hejty
towarzysz X 2015-10-31 16:41:50
Każda strona internetowa prezentuje sie pięknie...wejdz sobie panie miśku do zakładu do środka. KOREA PÓŁNOCNA!szarzy zastraszeni ludzie tłuką normy za śmieszne pieniądze,kadra kierownicza po podstawówce poniża pracowników. Atmosfera donosicielstwa i lizustwa. Totalny brak organizacji,wszystkie maszyny na taśmie klejącej i sznurkach....to tak po krótce.
4
AKSZA 2015-10-31 19:32:00
Tam się czas w latach 40 zatrzymał wnętrze i te maszyny to jedna wielka porażka, i te szlifierki na drutach i sznurkach wzmacniane albo duży piec jedna wielka telenowela jak i dramat.
4
gość 2015-10-31 19:55:48
AKSZA zapomiałaś(łeś) dodać do telenoweli, dramatu ... PORNO. Żal normalnych że muszą harować między śmieciem ludzkim (którego tam nie mało) w takich warunkach, na takich maszynach, za takie pieniądze. Jednak człowiek potrafi znieść chyba wszystko by tylko żyć, przeżyć.
gosc 2015-10-31 23:13:07
Właśnie nikt was tam nie trzyma jak to czytam to mam odruch wymioty niechcialbym tam pracować z ludźmi co mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają i to wy co wypisujecie jesteście godni pozałowania
gosc 2015-10-31 23:37:09
odruch wymiotny to ja mam na ciebie i twoją matke ze cie urodziła...ambitny sie znalazł za 1400......żal
gosc 2015-11-01 00:26:44
Ja tam nie pracuje na szczęście a moja matka nie zyjewiecdaj jej spokuj
pan 2015-11-08 13:47:57
nie wiem czemu narzekacie na tą firmę przecież samej premii nie licząc wypłaty dostaliśmy po 3 koła a więc nie jest tak żle
gość 2015-11-08 17:25:17
Niby kto tam tyle dostał? Tam temat pieniędzy to jedno wielkie tabu.
pan 2015-11-11 12:11:18
myślałem że wszyscy po tyle samo dostajemy przecież to premia a premie wypracowujemy wszyscy
Bez studiów 2015-11-11 14:12:53
Nie wszyscy tak samo. Jest jeszcze taki wynalazek jak niby liderzy nie mylic tymi z akwarium. Bo CI niby liderzy dostaja podwojnie za nic
1
gosc 2015-11-11 19:46:35
Jacy liderzy.?
gosc 2015-11-11 20:49:03
Ja jakos nie dostałem i zyje a pracowac trzeba bo mam dzieci a niektorzy to by drugiemu oczy wydrapali o parę groszy ludzie co z wami?
2
wernyhora 2015-11-19 13:14:25
@gość nja też mam dzieci i jak się dostanę do nich na zatrudnienie to narzekać nie będę jako inżynier projektu procesu co teraz oferują w Sandomierzu. to na miejscu jeden z większych i stbailniejszych pracodawców znany w regionie i sporo osób z osiedla przy hucie u nich pracuje.wiadomo że oni rządzą jeśli chodzo i szkło w regionie i warto do nich iść pracować
sssp 2015-11-21 19:50:43
jeżeli nie chcecie się rozwijać to zrezygnujcie z tej firmy. Na 100% wam się tu nie spodoba, bo i wymagania są spore i kasa przeciętna.
majcik 2015-11-23 23:25:53
no nie wiem, jak dla mnie firma ma dobrą renomę i warto zdobyć tutaj doświadczenie, zwłaszcza, jeśli chodzi o rejony sandomierza
misiek 2015-11-26 21:13:58
dokładnie, doswiadczenie jest najwazniejsze poza tym jezeli sie komus nie spodoba to nie musi tam zostac na stałe a doswiadczenie bedzie juz jakies mial
elo 2015-11-28 15:22:47
czytam co ty piszesz misiek i modle się za ciebie ...jedz dużo orzechów są dobre na mózg.
ghghgh 2015-12-08 23:33:48
ja teraz wifziałem że firma Schollglas Polska Sp.z o.o. ma jeszcze jedną ofertę pracy, na stanowisko inżyniera projektu- inżyniera procesu w Sandomierzu
eldo 2015-12-09 15:40:36
INZYNIER PROJEKTU CZY TAM PROCESU ZA 1700ZŁ + 100ZŁ BRUTTO NA ŚWIETA JAK W TAMTYM ROKU I BEDZIE SIE SZKOLIŁ NA TUŻ POWOJENNYCH MASZYNACH W CIĄGŁYM STRESIE...BUUAAHAHAHA.
7
kolor 2015-12-19 02:45:49
Nie sądzę, żeby takie małe zarobki były na tym stanowisku, 3000 to jest minimum. Przecież taka osoba jest odpowiedzialna za bardzo wiele rzeczy. Warto samemu sprawdzić.
Dorota 2015-12-23 11:03:33
Witam chciałam tam wysłać cv na malarza jednak adres mailowy do kadr jest cgyba nieprawidłowy bo poczta mi wraca zna ktoś numer telefonu do kadr?
1
gg 2015-12-27 13:28:48
do kadr nie ale jeśli chcesz tam się przyjąć to znam numer do dobrego psuchiatry
ropoal 2015-12-29 03:03:51
@Dorota takie rzeczy na ich stronie powinny być spokojnie zamieszczone. Poza tym u ncih nie widziałem nowych rekrutacji, ale moze coś się zmieni od stycznia.
to ja 2016-01-31 12:31:25
A jak oceniacie aktualnych brygadzistów? Proszę o spokojne i obiektywne opinie. Bez emocji.
2
Bez studiów 2016-02-28 19:10:01
Bez emocji jak widac nie ma o czym mowic
xxx 2016-03-01 18:31:27
Nie da się bez emocji patrząc na jednego z nich pseudobrygadziste BOSMANA to jest gość.Totalne bezmózgowie i beztalencie i uważający się za twarz schollglasu. Gratulacje dyrekcji za trafny wybór pseudo brygadzisty większego kabana wybrać nie mogli.
gosc 2016-03-02 11:17:31
Ludzie co z wami ta strona nie jest przeznaczona do napierdzielania na kogoś ci z biura mają naprawdę beke z tego co wy piszecie na te wszystkie zmiany i na tych ludzi a pozatym nie jestescie tak do konca anonimowi niezdajecie sobie z tego sprawy?
to ja 2016-03-03 08:18:50
jesteś w błędzie. dobrze byłoby żeby pracownik przed podjęciem pracy wiedział jakim człowiekiem jest jego przyszły przełożony. a czy jesteś anonimowy czy nie to niech się martwi ten kto ma coś na sumieniu, czyli pisze nieprawdę i oszczerstwa.
2
gosc 2016-03-03 10:58:18
A prawda jest taka że jest duże skupisko ludzi i zawsze ktoś komuś nie spasuje jak w każdym większym zakładzie pracy czy to będzie współpracownik czy brygadzista czy dyrektor takie życie niestety
1
łowca 2016-04-06 14:34:58
Jeśli ktoś szuka nowych wyzwań to zapraszam. Szukam kierownika produkcji szkła i dekoracji na szkle. Zainteresowanych proszę o kontakt z PSP International w Warszawie.
andrzej 2016-04-18 19:38:56
szukam pracy w Schollglasie, ale nie widzę nigdzie aktualnych ofert, na stronie www piszą, że są zawsze otwarci na nowe innowacyjne umysły, które chcą się kształcić. Proszą o aplikowanie ale nie wiem czy warto, czy są jakieś widoki na nowe rekrutację?
k@si@ 2016-05-18 15:14:29
@andrzej wystarczy,że wejdziesz na ich stronę internetową. Tam znajdziesz zakładkę: "praca i kariera"
Frezja 2016-06-08 09:37:31
Przestrzegam wszystkich przed największym życiowym błędem! jak ktoś wpadnie na pomysł złożyć tam podanie,to niech natychmiast się w łeb jeb..nie młotkiem i to najlepiej pięcio kilowym.Jeśli ktoś się zdecyduje bo z głodu zdycha lub jest przygłupem(innej opcji nie ma)to pod żadnym pozorem niech się nie zgadza na duży piec i zmiane A------lepiej żebrać na ulicy.
7
xxx 2016-06-11 21:23:18
Jeżeli ktoś chce pracować uczciwie to mile będzie widziany na A zmianie a jeżeli przyjdzie szukać wrażeń to tylko na duży piec na zmianę C tam podobno teraz jest jeden wielki burdel na wałkach
1
gosc 2016-06-11 21:39:11
Odkąd na zm C niema jednego .''osobnika ''jest wreszcie normalnie i to opinia wszystkich jest nareszcie spokój
4
gość 2016-06-12 11:53:35
uderzyć w stół nożyce się odezwą
Piko 2016-06-12 18:30:46
A niech każdy zajmie się swoją robotą a nie nazwala jeden na drugiego.Na każdej zmianie jest to samo wyzysk a zarobki marne ale robić trzeba i tyle.
1
ziomal987 2016-06-13 21:22:27
Czy ogólnie warto zatrzymać się na dłużej jako pomocnik operatora obróbki szkła w firmie Schollglass czy niewarto jak sądzicie?
Bakero 2016-06-14 05:33:01
Po paru latach stracisz słuch,nic nie zarobisz,niczego się nie dorobisz,bedziesz traktowany jak odpad ludzki.Polecam
7
Mariusz 2016-07-06 19:33:10
Witam,
Co powiecie na temat pracy automatyka, jak wygląda praca w tym dziale?
pomocnik 2016-07-14 07:08:40
Większość dnia pracy jako automatyk spędzisz ze szczotką drucianą czyszcząc silniki elektryczne na maszynach z osadzającej się na nich wolnej krzemionki.

Pozdrawiam
3
Mariusz 2016-07-15 22:31:57
Sądziłem, że poszukują automatyka a nie automatu czyszczącego.
A tak poważnie, dzięki za odpowiedź na moje pytanko.
Zostaw swoją opinię o Schollglas - Sandomierz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas