Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 18:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pary sie porobiły mezatki z zonatymi i na odwrót zdrady gonią zdrady
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-27 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lol - 2015-05-26 20:59:17]:
Z pracy gamoniu, naucz się czytać !!! a kto z kim jest to już nie Twoja sprawa !!! weź się do roboty a nie obgaduj ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-27 21:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie jakies mądre stwierdzienia brawo
zdjecie uzytkownika
Dobrze obeznany - 2015-05-28 10:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego każdy pisze zmiana C ogółem. Tam tylko co niektórzy odwalają niezłe numery np. Katarzyna J chodzi na wolne a ma zaliczane dniówki i w ogóle dużo o niej można pisać , Robert P i Wioletta Z-K tez niezły numer odwalili i żona byłego wózkowego Justyna C z jakimś chłopakiem (on chyba pracuje w transporcie na tej zmianie)a na dodatek najlepszy kolega jej męża. Trzeba być płytkim jak zatkany kibel na parterze żeby takie numery robić. Prawda pr C zmiany?
zdjecie uzytkownika
bigglas - 2015-05-28 17:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dobrze obeznany - 2015-05-28 10:35:17]:
co do numerów to niezłe numery odwala hartownik z dużego pieca ze zmiany C .Jak go widzę to z daleka czuję jak chamstwo śmierdzi po drugie on też nie miał czucia w torbie a się innych czepia
zdjecie uzytkownika
hartownik z dużego pieca C - 2015-05-28 18:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Panie (usunięte przez administratora)musisz wiedzieć że dziecko jak i ślub był planowany a co do chamstwa to niestety ale co do niektórych osób tak tylko można dotrzeć. swoją pracę wykonuję rzetelnie i efektywnie szczegółowych informacji możesz uzyskać u Mistrza hartowania lub Dyrektora produkcji.Proszę nie odwracać uwagi od panujących problemów na tej zmianie kosztem kogoś innego. a tak w ogóle to poco tu piszecie mówcie co kogo boli prosto w oczy ale warto wejść na tą stronę i poczytać co piszą ludzie kupa śmiechu. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-28 22:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ok , a teraz zapytam Was wszystkich, którzy tak obrabiają du.., co mają te romanse, czy zapładnianie do pracy w hucie? przecież to nie dzieje się na zakładzie barany.Każdy kto to czyta to się śmieje z Was :)Pokazujecie jaki macie " wysoki poziom inteligencji" prawie po moje kostki sięga :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-28 22:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sądze so to ludzie dorosli wiec ciąze, romansy ,itd nie powinno to kogos obchodzic
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-28 22:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE LECZCIE SIE (usunięte przez administratora)PUKI CZAS
zdjecie uzytkownika
cad30 - 2015-05-30 11:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drodzy pracownicy scholokaustu santa-eko eko-ramu scholla nikt nikogo nie zmusza do pracowania w tym syfie trzeba się zapytać popatrzyć w ogłoszenia i opuścić lokal w myśl madrej sentencji "jeśli praca tobie szkodzi zmień pracę o co chodzi" zamiast swoje frustracje wypisywać na tym śmiesznym forum, raduja się tylko te dwa patałachy co patrzą w swoje smartfony nad ranem czy ludzie na nich robią czy juz nie mają siły z akwarium co się ubiorą w swoję jaskrawe kurteczki i szwab co im daje premię jak wam pogrożą że was zwolnią. pozdrawiam i życzę szybkiego znalezienia nowej pracy :)
zdjecie uzytkownika
abcdef... - 2015-05-30 17:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hartownik z dużego pieca C - 2015-05-28 18:49:49]:
Najpierw usuń słomę z butów,a następnie ogarnij się człowieku co ty wypisujesz. Najpierw pozbieraj te wszystkie flaszki przez siebie wypite co leżą gdzieś pochowane wzdłuż dużego pieca a dopiero gadaj o SUMIENNOŚCI I RZETELNOŚCI. Każesz nam szkło kłaść TAK więc TAK kładziemy i są wyniki dobre,ale nie to ty zbierasz oklaski i pochwały a na nas masz za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ałuję że cię nie sprzedałem jak miałeś 2 promile i to kilkanaście razy,nie musiał bym patrzeć teraz na ciebie...wiele osób to potwierdzi więc uważaj co i jak do nas mówisz,może cie nagramy??? nie wiadomo a szef lubi takie przygody.
zdjecie uzytkownika
obibok - 2015-05-30 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cóż tu można napisać, wszystkim źle, no to zróbcie jakiś strajk i tyle
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-06-17 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie się czepiać tego hartownika on pił pije i będzie pił a boss dobrze o tym wie więc nic mu nie zrobicie miejcie go gdzieś on nie jest taki zły tylko mu bije na dekiel od tej gorzały
zdjecie uzytkownika
ojciec dyrektor - 2015-06-27 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w tej firmie nie jest zła tylko zależy na jakim stanowisku się robi..najgorzej to maja krajacze ale za to większa część z nich ma lepsze zarobki to samo z ludźmi z ramek muszą ostro [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale premie są.na podwyżkę nie ma co liczyć na innych stanowiskach chyba że już sie ich postawi pod murem to dadzą coś na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale nie ma co narzekać takie są realia, polski rząd na to pozwolił to sie ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na pracownika szkoda tylko takich ludzi co naprawde sie starali a ojcu dyrektorowi było szkoda hajsu na premie itp.
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-06-28 13:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie narzekaj na polski rząd bo do tej firmy nic nie ma to nasi bossowie tak rządzą niemiec dał podwyżki ale nasi rozdzielili je między sobą bo na robotniku nikomu nie zależy jak coś nie tak to kopa w cztery litery i do widzenia chociaż ostatnio zaczeli się zastanawiać dlaczego nie ma chętnych do pracy przecież oni przyjmą każdego nawet z grupą inwalidzką byle była by sztuka i żeby można się było na kim wyżywać a tu coraz mniej podań
zdjecie uzytkownika
ojciec dyrektor - 2015-06-30 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [długi - 2015-06-28 13:39:38]:
podań mniej a ludzie zmykają bo mają dość,jak coś potrafisz to cie zaganiają i robisz za całą resztę szkoda gadać.wiadomo dyrekcja ma w du.. aby do przodu.ale rząd bez winy nie jest bo sam dał prawo do oszukiwania i to rządy doprowadziły do prywatyzacji a co za tym idzie skazały ludzi na łaskę pracodawcy
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-07-08 22:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to ile na rękę jest na początku ? Jest choć 1500 netto ?
zdjecie uzytkownika
alvaros - 2015-07-09 16:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najniższa krajowa + wyzysk jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie mają dośc bo nikt niechce zaiwaniac norm taki jest własnie sholl syf jakich mało.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-09 18:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problemem w tym zakładzie nie są ludzie, tylko ten zezowaty Zenek z wioski z pod Mielca. Kiedyś przyprowadzil swoją rodzine do zakladu i tłumaczył dzieciom ze jak się nie bedą uczyć to bedą tak zaiwaniać...zero szacunku do ludzi pracujących i dobrych fachowców...tylko kamery,bat,kara i zastraszanie, tylko zamiana tego człowieka na stanowisku coś może zmienić (a ty sprzedawczyku zębaty pospolity się nie ciesz,Synunia już ci miotełke kupił u kwaska i klateczki czekają na ulicy Maciejowskiego - już niedługo)
zdjecie uzytkownika
Fliperos - 2015-07-09 21:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf i zapierdól za najniżsżą w jednym oraz kierownictwo brak słów!
zdjecie uzytkownika
xxx następny poziom - 2015-07-11 17:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co chcecie od dr M chcieli premię na ramkach to dał chcieli premię na piecu też dał więc nie narzekajcie lenie tylko brać się do roboty a będzie lepsza kasa . Dobrych FACHOWCÓW to prawie już nie ma w tym zakładzie tak żebyś wiedział panie XXX.
zdjecie uzytkownika
Prawda prosto w oczy - 2015-07-12 02:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Premia" na ramkach to jest jakaś kpina
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-07-12 12:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kpina to była jak na nockach na ramkach od przerwy przykrywało tekturkami i się spało i na własne życzenie macie 3 brygady dodam własne życzenie!!!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-08
Żródło: Gowork.pl
Sandomierz
(świętokrzyskie)
Schollglas jest międzynarodową grupą przedsiębiorstw działającą w branży szkła. Jako grupa łączymy w sobie fachową wiedzę w zakresie rozwoju nowych technologii, produkcji oraz uszlachetniania szkła płaskiego. Nasza Spółka Schollglas Polska ze swoim zakładem w Sandomierzu stanowi w Europie jedno z najbardziej efektywnych przedsiębiorstw produkujących szkło bezpieczne. Do naszego zakładu produkcyjnego w Sandomierzu poszukujemy Kandydata /Kan
zdjecie uzytkownika
Prawda prosto w oczy - 2015-07-12 15:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastosowano odpowiedzialność zbiorową,to po pierwsze.A po drugie:liczyła się ilość i jakość a nie wywołanie taniego efektu pracownika który to pracuję co do sekundy aby innych nie "drażnić".A na innych wydziałach to może nie "używano" na nockach tektur (i nie tylko tego zresztą).A kpiną jest mentalność 4xM-widać że ma ambicję zostać jakimś typowym "zakładowym kapo"
zdjecie uzytkownika
oprysk - 2015-07-14 12:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musieliśmy przykrywac sie papierami i tekturami bo rano czekały na nas ogrody i pola no i trza było pryskać!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schollglas?
Zadaj pytanie
alert