Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
misiek - 2013-05-08 20:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matka Polka - 2013-05-07 15:31:08

malarka - 2013-05-07 14:42:39

nie twój interes co robią malarki z malarni...za takie pieniądzę to ja mogę tylko sprzatac w tym zakładzie...nic poza tym. A jeśli masz się za takiego świetnego operatora i pracownika roku to chwała Ci za to dyrekcja napewno wręczy Ci za to medal :)
No i doskonały przykład, wypowiedz "malarki". "...za takie pieniądze mogę tyko sprzątać..." to trzeba się zatrudnić w firmie sprzątającej! Za mniejsze pieniądze krajacz i pakowacz przerzuca tone szkła dziennie! I nikt nie zmusza nikogo do pracy za takie pieniądze "mamusi" też nikt nie zmuszał do pracy przez 30 lat w tym zakładzie. A myślę, że znajdzie się ogrom ludzi którzy chętnie zastąpią malarki i mamusie za mniejsze pieniądze!
oj tam też by były najlepsze w zamiataniu jak na malarni w malowaniu na łatwych zadaniach a co przyjdzie coś trudniejsze do pomalowania to trzeba wyjść zamiatać
zdjecie uzytkownika
PANNA NIKT - 2013-05-10 00:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek - 2013-05-08 20:16:40

Matka Polka - 2013-05-07 15:31:08

malarka - 2013-05-07 14:42:39

nie twój interes co robią malarki z malarni...za takie pieniądzę to ja mogę tylko sprzatac w tym zakładzie...nic poza tym. A jeśli masz się za takiego świetnego operatora i pracownika roku to chwała Ci za to dyrekcja napewno wręczy Ci za to medal :)
No i doskonały przykład, wypowiedz "malarki". "...za takie pieniądze mogę tyko sprzątać..." to trzeba się zatrudnić w firmie sprzątającej! Za mniejsze pieniądze krajacz i pakowacz przerzuca tone szkła dziennie! I nikt nie zmusza nikogo do pracy za takie pieniądze "mamusi" też nikt nie zmuszał do pracy przez 30 lat w tym zakładzie. A myślę, że znajdzie się ogrom ludzi którzy chętnie zastąpią malarki i mamusie za mniejsze pieniądze!
oj tam też by były najlepsze w zamiataniu jak na malarni w malowaniu na łatwych zadaniach a co przyjdzie coś trudniejsze do pomalowania to trzeba wyjść zamiatać
W brew pozorom praca na malarni nie jest taka łatwa, jak co niektórym się wydaje. Kto miał styczność kiedyś z maszyną z malarni, ze źle obrobionym szkłem lub brudnym, farbami, rozpuszczalnikami, siatkami w sitach i gumami w rakach itp to wie że nawet na najprostszym szkle można łatwo polec i to nieświadomie. I jak by praca na malarni była taka prosta wszyscy by się na nią pchali biorąc pod uwagę premie, a jest odwrotnie. Trzeba mieć naprawdę dużo sprytu żeby opanować to wszystko.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2013-05-30 11:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy [usunięte przez admina]wydaje sie ok. Troche bardziej słucha ludzi i ich uwag a nie jak ta banda [usunięte przez admina]i która go otacza. Ludzie z urzędu pracy z nakazu podwyższają tylko straty o jakieś 20% trzeba mu o tym powiedzieć bo może nawet nie wie???
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-06 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jeździć na miasto?
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-06-07 00:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a po co na miasto?
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2013-06-12 15:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normalny - 2013-06-10 14:49:52

anonim2 - 2013-06-07 00:07:46

a po co na miasto?
nie ma to jak kontrola jakości szczególnie na zmianie D i A romanse a bule wracają na reklamacje[usunięte przez admina]
kontrola jakości powinna zniknąć na wszystkich zmianach a nie tylko na D i A bo na każdej zmianie są reklamacje taka jest prawda a powinni to wyłapać bo od tego są
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2013-07-07 22:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie przestać pisac o rzekomych romansach i napisac opinie o pracy w Schollglas? Jak tam z nowym przełozonym? Mozna sobie robić przerwy na papieroska, jest z kim wyjść na taki wypad?
zdjecie uzytkownika
Robotny - 2013-12-12 22:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za banda [usunięte przez moderatora] tu się wpisuje. Jeszcze nie zaczął pracy a już sie wypytuje o wychodzenie na papieroska z przełozonym...ręce opadają..taki pozniej sie dziwi ze ktos wycenia jego prace na 1100 zł...
O jakim znikaniu kontroli jakosci ktos tu pisze? Gdyby nie osoby z kontroli to juz dawno byscie przestali istniec, utonelibyscie w reklamacjach.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-12-17 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robotny mnie tam żadne przerwy na papieroska nie interesują ale interesuje mnie na jaką umowę na poczatek moglbym liczyc i czy jest podstawa a do tego jakas premia ?? weekendy są wolne?
zdjecie uzytkownika
Ck_MM - 2014-04-24 18:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem okazję pracować w Schollglasie przez klika miesięcy jako pracownik "z biura"..i cóż mogę powiedzieć...była ta moja najlepsza praca jak dotychczas. Nauczyłem się wiele z dziedziny w której się na codzeń obracałem, takze te kilka miesiecy na pewno nie były zmarnowane. Atmosfera pracy była jak najbardziej w porządku. Poszczególni Liderzy i Dyrekcja - naprawdę spoko ludzie ! Dla pracowników produkcyjnych jest to trochę inna bajka - na pewno nie ma tam lekko (stąd tez pewnie tyle nieprzychylnych wpisów), ale uwierzcie mi - są zakłady gdzie sytuacja na produkcji wygląda gorzej.
Podsumowując - polecam!
zdjecie uzytkownika
alonso - 2014-05-02 21:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego się zwolniłeś Michałku???? hheee?? jak tak superowo bylo? 1200 ci nie odpowiadalo prawda? tak tu jest biuro czy nie biuro 1200 i ogień lecisz z tematem a za 1200 w zyciu sie nie dorobisz......pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-02 23:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje nikt się nie dorobi,tylko romansiki nowe powstają,a przy tym rodziny się rozpadają.ludzie zajmijcie się pracą,a szczególnie na zmianie c.Wasze dzieci tylko będą przez to cierpieć,bo wcześniej czy później wszystko wychodzi na jaw.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2014-05-03 00:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet mi nie mówcie o takich pieniądzach... w niektórych miastach w Polsce nie dałoby się za to utrzymać
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-05 10:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kobieta winna????!!! A facet? Przykładny mąż i ojciec...????!!!! HA HA HA... DLACZEGO NIE OBLEWACIE POMYJAMI CHŁOPA TYLKO ZAWSZE KOBIETĘ!!!!
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-05 23:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieta powinna być mądrzejsza,a nie rozbijać swoją i czyjąś rodzinę.I nie zapominać o dzieciach.Wstyd kobiety, które wdają się w romansy.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-05-08 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chlopaki maja radoche ,a potrzymac jest za co :)dobry bajer to polowa sukcesu
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-11 15:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest wolny to niech bajeruje, tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-14 15:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Droga osobo. która tak piszesz o zmianie C, podaj przykład kto niby u Nas tak romansuje i rozwala małżeństwa ? z tego co wiem to są pary które razem pracują ale żadna z nich nie była w żadnym związku... za to na innych zmianach może i Twojej są romanse i mogę podać przykłady... zm B pani z panem z ramek (zaznaczam żonaty ), zm A pani z kontroli ( zaz. mężatka) pani z D i pan ( zaz. żonaci) także zastanów się co piszesz bo albo czegoś komuś zazdrościsz albo sam/a szukasz przygód tylko że nikt Cię nie chce... I tak na koniec zajmij się sprawami pracy a nie obgadywaniem kogoś, a przykłady dałam Ci żebyś się zastanowił/a co piszesz zanim zaczniesz kogoś oskarżać . Więc odwal się od zm C.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 01:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co piszesz to na każdej romansują tylko nie na zmianie c.Ale wiedz jedno ,że to Ja jestem pokrzywdzoną osobą ,ponieważ Jedna osoba z waszej zmiany chciała rozbić moje małżeństwo.I następne się rozbija. Wiec gościu jak nie jesteś w temacie to się nie odzywaj.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 01:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno ja w hucie nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
gosc2 - 2014-05-15 15:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana C to jedna wielka "MODA NA SUKCES" a szczegolnie duzy piec i brygadzista ze swoim zastepca bija wszystkich na leb.Na pierwszym miejscu u nich jest pilnowanie haremu za duzym piecem potem produkcja tylko pogratulowac dyrekcji takich brygadzistow. Brawo
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 23:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi gościu innych upominasz a sam oczerniasz innych publicznie i do tego wymieniasz ich to jest z Twojej strony chamstwo.A nie masz do końca racji.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Tym ubliżasz niewinnym osobom.
zdjecie uzytkownika
down&up - 2014-05-16 01:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście nie chce mi się wierzyć w takie rzeczy z prostej przyczyny - gdyby to było tak rozpowszechnione to w końcu ktoś by zrobił z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-07-21 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno się pracuje. Mało się zarabia. Ludzie się nienawidzą , co widać po wyrażanych tu opiniach . Pracodawca stworzył system , który rozbija załogę:na poszczególne firmy, działy,brygady. Panuje totalny chaos i zamieszanie. Większość z nas marzy tylko o tym żeby zmiana się skończyła. Warunki socjalne fatalne a atmosfera na wydziale przypomina dżunglę i dosłownie i w przenośni.Tak normalnie jak to w "polskiej" firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x