Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
krajacz - 2014-07-22 18:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wystającymi zębami lekko po 50-tce si może być mistrzem od szlifierek...tyle szkła co on wyniósł, a składował u brata w betoniarni w Sandomierzu a wcześniej pod stołem do rozkroju LISEC i sprzedawał bo za komuny to chodliwy towar był. Prowadzony był za bramę w asyście straży zakładowej. Lata mineły a wstyd pozostał,wystarczy pogrzebać a już śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
tolek - 2014-07-25 18:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malec to znawca od kierowania rozumie i umie czytać rys.-techniczne jednym okiem
jak to potrafi tak jak widzi ślepy i głowa na bok nic nie wie sobieraj to jego ukryty piesek , aby się utrzymać podpowiada malcowi co ma zrobić .sobieraj chroni swoich przydubasów co mu przynoszą jajka owoce inne produkty za darmo i ich chroni .Ten człowiek nic niewie złodziej Sobieraj
zdjecie uzytkownika
brat tolka - 2014-07-27 01:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
on był kiedyś rudy z tego co pamietam,teraz jest siwy,kamufluje sie zwierze...baaa kameleon, no nie moge jajka bierze i jabłka,bieda przez niego przemawia - z tego co wiem nie nawidzi go 99% ludzi na wydziale,dlaczego wszystkich wyrzucili a on został??? Tolek masz racje...kara musi go spotkać.
zdjecie uzytkownika
funky - 2014-07-28 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najmłodszy hartownik F-403 PAN G. pociągający %%% alko %%% w weekendy i na nockach to dopiero szef!!! SZEF RZĄDZI I KRZYCZY!słóma z buciorów wystaje a zwalniać sie miał 15 razy i co??? no kto go przyjmie jak słome przed wejsciem zostawi??????????? what?
zdjecie uzytkownika
Maluczki - 2014-07-29 02:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co ma wiek i stan uzębienia do bycia fachowcem? KRAJACZ, Twoje argumenty o wystających zębach i byciu po 50-tce są bardzo słabe. Sam przekroczyłem 40 i nie uważam, żeby wiek ujmował mi jako pracownikowi. Uważaj lepiej na słowa, młody człowieku, pomówienie to nie przelewki. Uważaj na słowa, możesz komuś zrobić krzywdę.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-07-29 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jednak pan (usunięte przez administratora) po wielu latach pracy i doświadczeń, stał się niezłym fachowcem w pływaniu po wierzchu. Nauczył się przyjmować opinie swoich pracowników jako swoje, wtedy kiedy jest to dla niego korzystne i bezlitośnie odcinać się od nich jeśli popełnią jakiekolwiek błędy. Spychologia i dupochron to podstawa egzystencji ludzi z tzw. "Akwarium" ,firma przynosi zyski pomimo ogromnych strat jakie generuje system zarządzania produkcją . Więc chyba wszystko w porządku ,a to że maszyny złom , ludzie przemęczeni, często niekompetentni ,hałas,smród,upał,nienawiść ,to szczegół nad którym nie warto się pochylać bo tylko głowa rozboli. Nasz niemiecki pracodawca marzy tylko większym zysku , nasi polscy pracodawcy pragną tylko zrobić mu dobrze ,a my kłócimy się między sobą więc mają i nadal będą mieć wolną rękę, w tym co robią .Maluczki nie obrażaj się na Krajacza bo facet[S] rzeczywiście jest dość obrzydliwy choć niekoniecznie z wyglądu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-29 19:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Funki jak jesteś tak dobrze poinformowany to zawsze możesz zadzwonić na bramę i niech sprawdza ( usunięte przez administratora )ak byś miał tyle rozumu co( usunięte przez administratora )zbywa to pierw sprawdził byś a potem pisał. Podejrzewam ze jesteś jakąś ciota nieradząca sobie w pracy i ( usunięte przez administratora ).Jak ktoś ma problem niech powie to prosto w oczy. Tu tylko pisze banda tchórzy nienadających się do niczego. A kto wie może dzięki Malcowi i reszcie tacy debile jak Ty jeszcze pracują w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-08-09 22:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie czujesz rogów?? jak przechodzisz pod futrynami??? co bliżej wiedziec : MASZ ROGI UWIERZ MI!!!!!! :)
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2014-09-24 23:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pompa wyniesiona z okamerowanego magazynu automatyków i ślusarzy działa nadal w domu dyrektora w Maliniu pod Mielcem??? no to jest żenada jakaś...kazać wynieść pompe do prywatnego szamba...krótko z SZAMBA do SZAMBA :)
zdjecie uzytkownika
Evely - 2014-09-26 00:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że niektóre zachowania brzmią żałośnie a ich dokonania powinny być w odpowiedni sposób karane. Schollglas posiada bardzo dobrą i bogatą ofertę, z której na pewno firma uzyskuje dostateczny przychód. Kwestia tylko i wyłącznie mądrym operowaniem zasobami - w tym celu również trzeba zadbać o potrzeby pracowników.
zdjecie uzytkownika
izolator braków - 2014-10-01 15:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alonso - 2014-05-02 21:53:29]:
popatrzcie na to co sie dzieje w eko-plascie, "wielki" Piotr Koziara, obiecuje ludziom przysłowiowe gruszki na wierzbie, jak to ma byc pieknie itd., a prawda jest taka: chorujesz zostaniesz zwolniony/ zwolniona; przepracujesz rok czeka Cie to samo, a juz bron Boże jeśli masz komornika, bo w/w zwolni Cie, ponieważ nie ma ochoty wypelniać papierow, jednym słowem jesli potrzebuje zebys poszedl/ poszla mu na reke to malo Ci w tylek bez wazeliny nie wejdzie. taki jest wlasnie piotr koziara z eko-plastu w Sandomierzu; tyle w tym temacie. ludzie nie pracujcie dla tego chama, bo on nawet do kobiet nie umie sie odpowiednio odezwac, a tym bardziej nie szanuje zadnego pracownika, takiego chama to ze siecaq szukac
zdjecie uzytkownika
karykaturakadrowiec - 2014-10-01 22:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co może Pan z kadr...nic...popatrzcie jak on sie zachowuje.Roztrzepany roztrzesiony w dziwnej fryzurze ala punk? tak wyglada kadrowiec|? albo jego przełożony co zjada 11 słodkich bułek 5 rogali i 3 ptysie ten słoń z grębowa...jednym słowem dinozaury poprzedniej epoki :) caly scholl .
zdjecie uzytkownika
jegomosc - 2014-10-06 16:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
( usunięte przez administratora )pracowalem kiedys z tym czyms gosciu na niczym sie nie zna rysowal jakies wykresy po halach jak taki czlowiek moze na takim stanowisku byc? kompletne zero bez szkoly :) w dodatku sepleni sobie :)
zdjecie uzytkownika
cien - 2014-10-07 09:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak panowie co piszecie to prawda pracuje już tu 4 lata i widze to na codzien to nie zakład pracy tylko manufaktora.A tych naszych koordynatorów to Malec powinien wyp.... na pysk,bo tylko lataja sieja zamęt, przyp....się do pracowników a sami niec nie robią.
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-10-08 13:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izolator braków - 2014-10-01 15:46:10]:
Jednym słowem praca w tej firmie bez względu na jaka spółkę się trawiło to jedna wielka "masakraaaaaaaaaa"
zdjecie uzytkownika
timer - 2014-10-14 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak Sobieraj to dno! krótko: ok 1990 roku prowadzony przez strażników zakładowych przyłapany na kradzieży za "reke"...dalasza kariera zatrudniny niewiadomo jak z powrotem (chyba łapówka w formie jajek i jabłek tak modna w tym okresie - pózniej zaczął sam stosować proceder i przyjmować podobne korzyści rolne + schab bez kości - sam byłem świadkiem). Ogólnie w trakcie całokształtu sprzedał ok 10 pracowników - czyli przyczynił się do zwolnienia tych osób... jak mu nie jest wstyd??? Myśle że ludzie niedługo go zlinczują...
zdjecie uzytkownika
monti - 2014-10-17 22:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rodziny to rozbina i "pokazuje" malarkom PAN a la PANK.
Wyśmienity Kadrowy.
zdjecie uzytkownika
Polik - 2014-10-30 11:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami oczywiście wynikają takie problemy, chociaż ciekaw jestem gdzie można upatrywać przyczyn... Schollglas powinien jako pracodawca oferować zupełnie inny, wyższy standard obsługi i realizacji swojej działalności niż dzieje się to teraz. Ale czy można na to liczyć - dopóki ludzie się nie zmienią to wątpię.
zdjecie uzytkownika
true - 2015-01-24 22:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skrok to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po nieskończonej zawodówce.
zdjecie uzytkownika
marko - 2015-01-25 03:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, mnie interesuje ile można zarobić w schollglasie i czy płacą terminowo? przebrnąłem przez to co piszecie ale niestety odpowiedzi na te dość kluczowe pytania nie znalazłem, jeśli coś mi umknęło to z góry przepraszam, ale mam nadzieję, że odpowiecie i mi pomożecie, bo bardzo na to licze. pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-01-26 15:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karykaturakadrowiec - 2014-10-01 22:55:31]:
(usunięte przez administratora)to jakies nie porozumienie na rozmowie strszy ze nie wolno chodzic na l4 bo on takich ludzi bedzie zwalnial trzeba ta wyslac jakas inspekcje pracy bo ten czlowiek to jakies nie porozumienie
zdjecie uzytkownika
lidzak - 2015-02-10 21:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema, czy wiecie może czy oni, w sensie schollglas - jako swój produkt mają tylko szkło czy coś jeszcze, jakieś inne materiały? bo niby przejrzałem stronę, ale nie do końca jest to dla mnie jasne, a zanim zacznę coś myśleć o nich poważnie to chce mieć jasną sytuacje. Z góry dzięki za pomoc i wszelki odzew. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-02-21 20:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jeśli ktoś nie chce pracować w scholo kałście to może odejść puki jeszcze można bo w przyszłości nie wiadomo jak będzie akwarium zamówiło pejcze aby podnieść produkcje zamiast zwolnień mają być kary cielesne ,a ostatnio zwolniono człowieka bo nie pozwolił się wyzywać ''PANU;PIESKOWI TOFIKOWI
zdjecie uzytkownika
długi - 2015-02-21 20:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lidzak scholl ma tylko szkło i to dobrej jakości
zdjecie uzytkownika
kartix - 2015-02-24 21:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [długi - 2015-02-21 20:41:56]:
Tofik miał trudne dzieciństwo,był zamykany w komórce z ziemniakami i taka sama bulwa jak ziemniak wyrosła mu zamiast mózgu...człowiek zakompleksiny i niewykształcony do piastowania takiego stanowiska ale jak wiadomo tacy są TAM potrzebni...mam nadzieję że Wielka Orkiestra Swiątecznej Pomocy zagra dla Tofika w 2016 roku. pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Schollglas?
Zadaj pytanie