Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-12-17 16:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robotny mnie tam żadne przerwy na papieroska nie interesują ale interesuje mnie na jaką umowę na poczatek moglbym liczyc i czy jest podstawa a do tego jakas premia ?? weekendy są wolne?
zdjecie uzytkownika
Ck_MM - 2014-04-24 18:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem okazję pracować w Schollglasie przez klika miesięcy jako pracownik "z biura"..i cóż mogę powiedzieć...była ta moja najlepsza praca jak dotychczas. Nauczyłem się wiele z dziedziny w której się na codzeń obracałem, takze te kilka miesiecy na pewno nie były zmarnowane. Atmosfera pracy była jak najbardziej w porządku. Poszczególni Liderzy i Dyrekcja - naprawdę spoko ludzie ! Dla pracowników produkcyjnych jest to trochę inna bajka - na pewno nie ma tam lekko (stąd tez pewnie tyle nieprzychylnych wpisów), ale uwierzcie mi - są zakłady gdzie sytuacja na produkcji wygląda gorzej.
Podsumowując - polecam!
zdjecie uzytkownika
alonso - 2014-05-02 21:53:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dlaczego się zwolniłeś Michałku???? hheee?? jak tak superowo bylo? 1200 ci nie odpowiadalo prawda? tak tu jest biuro czy nie biuro 1200 i ogień lecisz z tematem a za 1200 w zyciu sie nie dorobisz......pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-02 23:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje nikt się nie dorobi,tylko romansiki nowe powstają,a przy tym rodziny się rozpadają.ludzie zajmijcie się pracą,a szczególnie na zmianie c.Wasze dzieci tylko będą przez to cierpieć,bo wcześniej czy później wszystko wychodzi na jaw.
zdjecie uzytkownika
mimi - 2014-05-03 00:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet mi nie mówcie o takich pieniądzach... w niektórych miastach w Polsce nie dałoby się za to utrzymać
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-05 10:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko kobieta winna????!!! A facet? Przykładny mąż i ojciec...????!!!! HA HA HA... DLACZEGO NIE OBLEWACIE POMYJAMI CHŁOPA TYLKO ZAWSZE KOBIETĘ!!!!
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-05 23:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobieta powinna być mądrzejsza,a nie rozbijać swoją i czyjąś rodzinę.I nie zapominać o dzieciach.Wstyd kobiety, które wdają się w romansy.
zdjecie uzytkownika
qwe - 2014-05-08 12:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chlopaki maja radoche ,a potrzymac jest za co :)dobry bajer to polowa sukcesu
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-11 15:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest wolny to niech bajeruje, tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-14 15:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Droga osobo. która tak piszesz o zmianie C, podaj przykład kto niby u Nas tak romansuje i rozwala małżeństwa ? z tego co wiem to są pary które razem pracują ale żadna z nich nie była w żadnym związku... za to na innych zmianach może i Twojej są romanse i mogę podać przykłady... zm B pani z panem z ramek (zaznaczam żonaty ), zm A pani z kontroli ( zaz. mężatka) pani z D i pan ( zaz. żonaci) także zastanów się co piszesz bo albo czegoś komuś zazdrościsz albo sam/a szukasz przygód tylko że nikt Cię nie chce... I tak na koniec zajmij się sprawami pracy a nie obgadywaniem kogoś, a przykłady dałam Ci żebyś się zastanowił/a co piszesz zanim zaczniesz kogoś oskarżać . Więc odwal się od zm C.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 01:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co piszesz to na każdej romansują tylko nie na zmianie c.Ale wiedz jedno ,że to Ja jestem pokrzywdzoną osobą ,ponieważ Jedna osoba z waszej zmiany chciała rozbić moje małżeństwo.I następne się rozbija. Wiec gościu jak nie jesteś w temacie to się nie odzywaj.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 01:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno ja w hucie nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
gosc2 - 2014-05-15 15:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana C to jedna wielka "MODA NA SUKCES" a szczegolnie duzy piec i brygadzista ze swoim zastepca bija wszystkich na leb.Na pierwszym miejscu u nich jest pilnowanie haremu za duzym piecem potem produkcja tylko pogratulowac dyrekcji takich brygadzistow. Brawo
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 23:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi gościu innych upominasz a sam oczerniasz innych publicznie i do tego wymieniasz ich to jest z Twojej strony chamstwo.A nie masz do końca racji.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Tym ubliżasz niewinnym osobom.
zdjecie uzytkownika
down&up - 2014-05-16 01:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście nie chce mi się wierzyć w takie rzeczy z prostej przyczyny - gdyby to było tak rozpowszechnione to w końcu ktoś by zrobił z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-07-21 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno się pracuje. Mało się zarabia. Ludzie się nienawidzą , co widać po wyrażanych tu opiniach . Pracodawca stworzył system , który rozbija załogę:na poszczególne firmy, działy,brygady. Panuje totalny chaos i zamieszanie. Większość z nas marzy tylko o tym żeby zmiana się skończyła. Warunki socjalne fatalne a atmosfera na wydziale przypomina dżunglę i dosłownie i w przenośni.Tak normalnie jak to w "polskiej" firmie.
zdjecie uzytkownika
krajacz - 2014-07-22 18:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wystającymi zębami lekko po 50-tce si może być mistrzem od szlifierek...tyle szkła co on wyniósł, a składował u brata w betoniarni w Sandomierzu a wcześniej pod stołem do rozkroju LISEC i sprzedawał bo za komuny to chodliwy towar był. Prowadzony był za bramę w asyście straży zakładowej. Lata mineły a wstyd pozostał,wystarczy pogrzebać a już śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
tolek - 2014-07-25 18:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malec to znawca od kierowania rozumie i umie czytać rys.-techniczne jednym okiem
jak to potrafi tak jak widzi ślepy i głowa na bok nic nie wie sobieraj to jego ukryty piesek , aby się utrzymać podpowiada malcowi co ma zrobić .sobieraj chroni swoich przydubasów co mu przynoszą jajka owoce inne produkty za darmo i ich chroni .Ten człowiek nic niewie złodziej Sobieraj
zdjecie uzytkownika
brat tolka - 2014-07-27 01:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
on był kiedyś rudy z tego co pamietam,teraz jest siwy,kamufluje sie zwierze...baaa kameleon, no nie moge jajka bierze i jabłka,bieda przez niego przemawia - z tego co wiem nie nawidzi go 99% ludzi na wydziale,dlaczego wszystkich wyrzucili a on został??? Tolek masz racje...kara musi go spotkać.
zdjecie uzytkownika
funky - 2014-07-28 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najmłodszy hartownik F-403 PAN G. pociągający %%% alko %%% w weekendy i na nockach to dopiero szef!!! SZEF RZĄDZI I KRZYCZY!słóma z buciorów wystaje a zwalniać sie miał 15 razy i co??? no kto go przyjmie jak słome przed wejsciem zostawi??????????? what?
zdjecie uzytkownika
Maluczki - 2014-07-29 02:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co ma wiek i stan uzębienia do bycia fachowcem? KRAJACZ, Twoje argumenty o wystających zębach i byciu po 50-tce są bardzo słabe. Sam przekroczyłem 40 i nie uważam, żeby wiek ujmował mi jako pracownikowi. Uważaj lepiej na słowa, młody człowieku, pomówienie to nie przelewki. Uważaj na słowa, możesz komuś zrobić krzywdę.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-07-29 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jednak pan (usunięte przez administratora) po wielu latach pracy i doświadczeń, stał się niezłym fachowcem w pływaniu po wierzchu. Nauczył się przyjmować opinie swoich pracowników jako swoje, wtedy kiedy jest to dla niego korzystne i bezlitośnie odcinać się od nich jeśli popełnią jakiekolwiek błędy. Spychologia i dupochron to podstawa egzystencji ludzi z tzw. "Akwarium" ,firma przynosi zyski pomimo ogromnych strat jakie generuje system zarządzania produkcją . Więc chyba wszystko w porządku ,a to że maszyny złom , ludzie przemęczeni, często niekompetentni ,hałas,smród,upał,nienawiść ,to szczegół nad którym nie warto się pochylać bo tylko głowa rozboli. Nasz niemiecki pracodawca marzy tylko większym zysku , nasi polscy pracodawcy pragną tylko zrobić mu dobrze ,a my kłócimy się między sobą więc mają i nadal będą mieć wolną rękę, w tym co robią .Maluczki nie obrażaj się na Krajacza bo facet[S] rzeczywiście jest dość obrzydliwy choć niekoniecznie z wyglądu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-29 19:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Funki jak jesteś tak dobrze poinformowany to zawsze możesz zadzwonić na bramę i niech sprawdza ( usunięte przez administratora )ak byś miał tyle rozumu co( usunięte przez administratora )zbywa to pierw sprawdził byś a potem pisał. Podejrzewam ze jesteś jakąś ciota nieradząca sobie w pracy i ( usunięte przez administratora ).Jak ktoś ma problem niech powie to prosto w oczy. Tu tylko pisze banda tchórzy nienadających się do niczego. A kto wie może dzięki Malcowi i reszcie tacy debile jak Ty jeszcze pracują w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-08-09 22:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie czujesz rogów?? jak przechodzisz pod futrynami??? co bliżej wiedziec : MASZ ROGI UWIERZ MI!!!!!! :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x