Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Schollglas

Pracowałeś w firmie Schollglas i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-14 15:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Droga osobo. która tak piszesz o zmianie C, podaj przykład kto niby u Nas tak romansuje i rozwala małżeństwa ? z tego co wiem to są pary które razem pracują ale żadna z nich nie była w żadnym związku... za to na innych zmianach może i Twojej są romanse i mogę podać przykłady... zm B pani z panem z ramek (zaznaczam żonaty ), zm A pani z kontroli ( zaz. mężatka) pani z D i pan ( zaz. żonaci) także zastanów się co piszesz bo albo czegoś komuś zazdrościsz albo sam/a szukasz przygód tylko że nikt Cię nie chce... I tak na koniec zajmij się sprawami pracy a nie obgadywaniem kogoś, a przykłady dałam Ci żebyś się zastanowił/a co piszesz zanim zaczniesz kogoś oskarżać . Więc odwal się od zm C.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 01:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co piszesz to na każdej romansują tylko nie na zmianie c.Ale wiedz jedno ,że to Ja jestem pokrzywdzoną osobą ,ponieważ Jedna osoba z waszej zmiany chciała rozbić moje małżeństwo.I następne się rozbija. Wiec gościu jak nie jesteś w temacie to się nie odzywaj.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 01:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno ja w hucie nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
gosc2 - 2014-05-15 15:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiana C to jedna wielka "MODA NA SUKCES" a szczegolnie duzy piec i brygadzista ze swoim zastepca bija wszystkich na leb.Na pierwszym miejscu u nich jest pilnowanie haremu za duzym piecem potem produkcja tylko pogratulowac dyrekcji takich brygadzistow. Brawo
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 23:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi gościu innych upominasz a sam oczerniasz innych publicznie i do tego wymieniasz ich to jest z Twojej strony chamstwo.A nie masz do końca racji.
zdjecie uzytkownika
Gośc - 2014-05-15 23:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Tym ubliżasz niewinnym osobom.
zdjecie uzytkownika
down&up - 2014-05-16 01:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście nie chce mi się wierzyć w takie rzeczy z prostej przyczyny - gdyby to było tak rozpowszechnione to w końcu ktoś by zrobił z tym porządek.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-07-21 18:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trudno się pracuje. Mało się zarabia. Ludzie się nienawidzą , co widać po wyrażanych tu opiniach . Pracodawca stworzył system , który rozbija załogę:na poszczególne firmy, działy,brygady. Panuje totalny chaos i zamieszanie. Większość z nas marzy tylko o tym żeby zmiana się skończyła. Warunki socjalne fatalne a atmosfera na wydziale przypomina dżunglę i dosłownie i w przenośni.Tak normalnie jak to w "polskiej" firmie.
zdjecie uzytkownika
krajacz - 2014-07-22 18:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z wystającymi zębami lekko po 50-tce si może być mistrzem od szlifierek...tyle szkła co on wyniósł, a składował u brata w betoniarni w Sandomierzu a wcześniej pod stołem do rozkroju LISEC i sprzedawał bo za komuny to chodliwy towar był. Prowadzony był za bramę w asyście straży zakładowej. Lata mineły a wstyd pozostał,wystarczy pogrzebać a już śmierdzi...
zdjecie uzytkownika
tolek - 2014-07-25 18:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Malec to znawca od kierowania rozumie i umie czytać rys.-techniczne jednym okiem
jak to potrafi tak jak widzi ślepy i głowa na bok nic nie wie sobieraj to jego ukryty piesek , aby się utrzymać podpowiada malcowi co ma zrobić .sobieraj chroni swoich przydubasów co mu przynoszą jajka owoce inne produkty za darmo i ich chroni .Ten człowiek nic niewie złodziej Sobieraj
zdjecie uzytkownika
brat tolka - 2014-07-27 01:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
on był kiedyś rudy z tego co pamietam,teraz jest siwy,kamufluje sie zwierze...baaa kameleon, no nie moge jajka bierze i jabłka,bieda przez niego przemawia - z tego co wiem nie nawidzi go 99% ludzi na wydziale,dlaczego wszystkich wyrzucili a on został??? Tolek masz racje...kara musi go spotkać.
zdjecie uzytkownika
funky - 2014-07-28 22:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najmłodszy hartownik F-403 PAN G. pociągający %%% alko %%% w weekendy i na nockach to dopiero szef!!! SZEF RZĄDZI I KRZYCZY!słóma z buciorów wystaje a zwalniać sie miał 15 razy i co??? no kto go przyjmie jak słome przed wejsciem zostawi??????????? what?
zdjecie uzytkownika
Maluczki - 2014-07-29 02:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co ma wiek i stan uzębienia do bycia fachowcem? KRAJACZ, Twoje argumenty o wystających zębach i byciu po 50-tce są bardzo słabe. Sam przekroczyłem 40 i nie uważam, żeby wiek ujmował mi jako pracownikowi. Uważaj lepiej na słowa, młody człowieku, pomówienie to nie przelewki. Uważaj na słowa, możesz komuś zrobić krzywdę.
zdjecie uzytkownika
Gucio - 2014-07-29 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jednak pan (usunięte przez administratora) po wielu latach pracy i doświadczeń, stał się niezłym fachowcem w pływaniu po wierzchu. Nauczył się przyjmować opinie swoich pracowników jako swoje, wtedy kiedy jest to dla niego korzystne i bezlitośnie odcinać się od nich jeśli popełnią jakiekolwiek błędy. Spychologia i dupochron to podstawa egzystencji ludzi z tzw. "Akwarium" ,firma przynosi zyski pomimo ogromnych strat jakie generuje system zarządzania produkcją . Więc chyba wszystko w porządku ,a to że maszyny złom , ludzie przemęczeni, często niekompetentni ,hałas,smród,upał,nienawiść ,to szczegół nad którym nie warto się pochylać bo tylko głowa rozboli. Nasz niemiecki pracodawca marzy tylko większym zysku , nasi polscy pracodawcy pragną tylko zrobić mu dobrze ,a my kłócimy się między sobą więc mają i nadal będą mieć wolną rękę, w tym co robią .Maluczki nie obrażaj się na Krajacza bo facet[S] rzeczywiście jest dość obrzydliwy choć niekoniecznie z wyglądu
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-29 19:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Funki jak jesteś tak dobrze poinformowany to zawsze możesz zadzwonić na bramę i niech sprawdza ( usunięte przez administratora )ak byś miał tyle rozumu co( usunięte przez administratora )zbywa to pierw sprawdził byś a potem pisał. Podejrzewam ze jesteś jakąś ciota nieradząca sobie w pracy i ( usunięte przez administratora ).Jak ktoś ma problem niech powie to prosto w oczy. Tu tylko pisze banda tchórzy nienadających się do niczego. A kto wie może dzięki Malcowi i reszcie tacy debile jak Ty jeszcze pracują w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-08-09 22:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to nie czujesz rogów?? jak przechodzisz pod futrynami??? co bliżej wiedziec : MASZ ROGI UWIERZ MI!!!!!! :)
zdjecie uzytkownika
hydraulik - 2014-09-24 23:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pompa wyniesiona z okamerowanego magazynu automatyków i ślusarzy działa nadal w domu dyrektora w Maliniu pod Mielcem??? no to jest żenada jakaś...kazać wynieść pompe do prywatnego szamba...krótko z SZAMBA do SZAMBA :)
zdjecie uzytkownika
Evely - 2014-09-26 00:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba przyznać, że niektóre zachowania brzmią żałośnie a ich dokonania powinny być w odpowiedni sposób karane. Schollglas posiada bardzo dobrą i bogatą ofertę, z której na pewno firma uzyskuje dostateczny przychód. Kwestia tylko i wyłącznie mądrym operowaniem zasobami - w tym celu również trzeba zadbać o potrzeby pracowników.
zdjecie uzytkownika
izolator braków - 2014-10-01 15:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [alonso - 2014-05-02 21:53:29]:
popatrzcie na to co sie dzieje w eko-plascie, "wielki" Piotr Koziara, obiecuje ludziom przysłowiowe gruszki na wierzbie, jak to ma byc pieknie itd., a prawda jest taka: chorujesz zostaniesz zwolniony/ zwolniona; przepracujesz rok czeka Cie to samo, a juz bron Boże jeśli masz komornika, bo w/w zwolni Cie, ponieważ nie ma ochoty wypelniać papierow, jednym słowem jesli potrzebuje zebys poszedl/ poszla mu na reke to malo Ci w tylek bez wazeliny nie wejdzie. taki jest wlasnie piotr koziara z eko-plastu w Sandomierzu; tyle w tym temacie. ludzie nie pracujcie dla tego chama, bo on nawet do kobiet nie umie sie odpowiednio odezwac, a tym bardziej nie szanuje zadnego pracownika, takiego chama to ze siecaq szukac
zdjecie uzytkownika
karykaturakadrowiec - 2014-10-01 22:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
co może Pan z kadr...nic...popatrzcie jak on sie zachowuje.Roztrzepany roztrzesiony w dziwnej fryzurze ala punk? tak wyglada kadrowiec|? albo jego przełożony co zjada 11 słodkich bułek 5 rogali i 3 ptysie ten słoń z grębowa...jednym słowem dinozaury poprzedniej epoki :) caly scholl .
zdjecie uzytkownika
jegomosc - 2014-10-06 16:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sobieraj?? pracowalem kiedys z tym czyms gosciu na niczym sie nie zna rysowal jakies wykresy po halach jak taki czlowiek moze na takim stanowisku byc? kompletne zero bez szkoly :) w dodatku sepleni sobie :)
zdjecie uzytkownika
cien - 2014-10-07 09:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak panowie co piszecie to prawda pracuje już tu 4 lata i widze to na codzien to nie zakład pracy tylko manufaktora.A tych naszych koordynatorów to Malec powinien wyp.... na pysk,bo tylko lataja sieja zamęt, przyp....się do pracowników a sami niec nie robią.
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-10-08 13:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izolator braków - 2014-10-01 15:46:10]:
Jednym słowem praca w tej firmie bez względu na jaka spółkę się trawiło to jedna wielka "masakraaaaaaaaaa"
zdjecie uzytkownika
timer - 2014-10-14 22:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak Sobieraj to dno! krótko: ok 1990 roku prowadzony przez strażników zakładowych przyłapany na kradzieży za "reke"...dalasza kariera zatrudniny niewiadomo jak z powrotem (chyba łapówka w formie jajek i jabłek tak modna w tym okresie - pózniej zaczął sam stosować proceder i przyjmować podobne korzyści rolne + schab bez kości - sam byłem świadkiem). Ogólnie w trakcie całokształtu sprzedał ok 10 pracowników - czyli przyczynił się do zwolnienia tych osób... jak mu nie jest wstyd??? Myśle że ludzie niedługo go zlinczują...
zdjecie uzytkownika
monti - 2014-10-17 22:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rodziny to rozbina i "pokazuje" malarkom PAN a la PANK.
Wyśmienity Kadrowy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Schollglas
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x