Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Clar system

Pracowałeś w firmie Clar system i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ada - 2015-02-11 18:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam !
To cała prawda o tej firmie , pracowałam jako kierownik obiektu- nie informuje się osób pracujących na umowie zleceniu o możliwości zgłoszenia się do dobrowolnego ubezpieczenia chorobowego, a w efekcie zachorowania lub wypadku można po przepracowaniu 3 miesięcy nabyć prawo do płatnego L-4.Dla nich to nie ludzie to niewolnicy.Przywozi się z Poznania Panią doktor , która z automatu osobą z II grupą wstawia zaświadczenie o możliwości pracy w systemie 8 godzinnym i w ten sposób każda taka osoba średnio robi prezent firmie 20 godzin miesięcznie pracując za darmo. Państwo w państwie naginanie prawa
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-15 08:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Clar system to firma rządzących bezgłówków np.(brygadziści stójkowi)np taki hanys nie robi nic , i kto mu za to płaci ,chyba Dyrektor z Katowic ma za dużo kasy.O
zdjecie uzytkownika
ann - 2015-02-16 06:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,
a ktoś pracuje w administracji (kadry/płace/dział finansowy) w Poznaniu
i mógłby podzielić się wrażeniami?
głównie chodzi o atmosferę…
zdjecie uzytkownika
Żaba - 2015-02-18 19:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kadrowe są bez wiedzy. Ktoś musi to zmień
zdjecie uzytkownika
kazo - 2015-02-19 14:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kościanie jeszcze trochę to same przygłupy będą pracować . A to tylko dlatego ,że albo mają zasłużoną literkę P albo są znajomymi pani kierownik. Mowa tutaj o obydwóch szpitalach . Poznań nie zdaje sobie sprawy kogo zatrudnia
zdjecie uzytkownika
mazur - 2015-02-19 15:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bozena - 2015-01-16 14:38:06]:
zgadzam sie z bozena
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-02-24 14:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w lublinie jest to samo chamska kadra same nic nie robia oszukuja rozdzielaja miedzy siebie premie do pracy nie chodzi kadra bo po co ale pensje biora cala.a do tego nie ktore tlumoki to nie maja pojecia o sprzataniu awielkie panie koordynatorki.do tego zlodzieje i oszusty w poznaniu co nie maja pojecia o niczym
zdjecie uzytkownika
Monik - 2015-02-25 08:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dwie czarownice miotly im dac zero szacunku ze strony magdy i kaski wielkie panie wyzej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja wywalic magde i kaske to bedzie na pewno lepsza atmosfera w pracy
zdjecie uzytkownika
krzykacz_1234 - 2015-02-27 23:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie ze maja zla opinie bo nie umia uszanowac dobrego czlowieka z grupa czy bez grupy Jedynie mozna bylo dojsc do porozumienia moze z trzema osobami ale ale zeby niedowiedzial sie gruby garbus ktory ma tez grupe krzyczy na ludzi mysli ze krzykiem wszystko zalati TROCHE WIECEJ SZACUNKU DLA LUDZI
zdjecie uzytkownika
podwładny - 2015-03-04 12:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W moim przypadku jest tak, że koordynatorka z Gniezna przyjeżdża na obiekty pod wpływem alkoholu a za kierowcę robi jej mąż. Czy to normalne? W każdym innym zakładzie pracy zostałaby zwolniona a tu hmm dziwne, że przełożeni pozwalają na takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
ines - 2015-03-05 23:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duży plus dla Clar system, że na swojej stronie jasno opisuje etapy rekrutacji i zamieszcza formularz, który krok po kroku prowadzi aplikanta. Z tego co napisano to ostatecznego wyboru pracownika dokonuje kierownik działu poszukującego pracownika. Podobno każdy z kandydatów otrzymuje informację zwrotną, czy przeszedł rekrutację, czy nie - to też plus bo nie czek asie w nieskończonosc.
zdjecie uzytkownika
SYzW - 2015-03-06 20:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ines - 2015-03-05 23:47:09]:
Ale bzdety!
Porażka, wyzysk ludzi!
Omijajcie z daleka tą firmę, kłamią, oszukują i stosują mobbing!
Nie polecam tam pracy na pewno ludziom z grupą inwalidzką bo rozchorują się jeszcze bardziej i nic z tego nie będą mieli a na pewno nie dostaną dofinansowania.
OSZUŚCI.
zdjecie uzytkownika
irena - 2015-03-08 22:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bogus - 2015-01-15 10:54:50]:
Nie tylko luchowa ale takze kubisiowa (telesfor)falszywa k...
zdjecie uzytkownika
irena - 2015-03-08 22:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bogus - 2015-01-15 10:54:50]:
w samsungu jest mobing,uklady i ukladziki wiem cos o tym.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-10 19:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irena - 2015-03-08 22:55:58]:
Żeby nie Kubisiowa i Luchowa to połowa tych nierobów co wypisują te bzdury a w pracy zamiast pracować to chowają się po kątach była by już (usunięte przez administratora)między innymi pani która dodała ten komentarz. Zresztą obydwu pań ta opinia nie rusza bo obrazić je może tylką mądry człowiek a pani która dodała komentarz raczej do takich nie należy.
zdjecie uzytkownika
helltouch - 2015-03-17 10:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,a ktoś Was pracuje/pracował na stanowisku Administrator/Koordynator techniczny i mógłby podzielić się wrażeniami?głównie chodzi o atmosferę… zarobkami
zdjecie uzytkownika
pyny - 2015-03-18 12:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy w Gdansku wyzyskują zmieniają obiektyi traktują Cie jak przedmiot
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-03-21 22:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego szkalujecie firmę,często tam u góry nic nie widzą ,koordynatorzy i "nadzorcy'sa po prostu świniebo to oni Wam dopieprzają
zdjecie uzytkownika
opbewk - 2015-03-25 13:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!Brak grafiku, zlecenia na tzw. ostatnią chwilę, nocki i weekandy w pracy(wcześniej nie było o tym mowy!). W Bydgoszczy w ekipie doczyszczającej pracuje pani Magda, która wciąż wydzwania do pracowników(nawet podczas urlopu, w dni wolne, przed pracą i po pracy), nie potrafi sama podejmować decyzji i wykonać bez pomocy innych powierzonych jej(odebrać ścierek wypranych, rozdysponować pracy na punkcie, odmówić zleceniu mimo wcześniejszych ustaleń, że jest dzień wolny i każdy ma zaplanowanego lekarza lub wyjazd do rodziny, itp.)Poza tym ta pani jest niemiła(to DELIKATNE określenie) na punktach i wciąż dzwoni do każdego, by się pożalić. Pani Magda wczuła się w firmę-co tam rodzina, liczy się firma i ja lubię rządzić, trzeba przyjąć wszystko,kosztem innych.NIGDY DO TAKIEJ FIRMY!!!I TAKIEJ BRYGADZISTKI ZA TRZY GROSZE, CO SAMA NIC NIE UMIE,POSIŁKUJE SIĘ INNYMI I DZWONI WCIĄŻ JAK JEJ ŹLE.
zdjecie uzytkownika
ANON - 2015-03-28 08:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
MACIE RACJE DAJĄ 1200 I MYŚLA ŻE TO WSZYSKO TSZEBA DAC SPRAWE DO SĄDU IŚĆ DO RADCY PRAWNEGO I DAC IM PAPIER
zdjecie uzytkownika
jalesz - 2015-04-03 11:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANON - 2015-03-28 08:00:52]:
Zgadzam się!Za 1200 zł i jeszcze Magda wydzwaniała cały czas,gdy byłem potszebny.Jusz nie pracuje w tej firmie bo ponoć piłem w pracy(co jest nieprawdom!!!).Zawsze żaliła się jak jej źle i dzwoniła nawet w dni wolne.Ja nie jestem leniem ani pijakiem.Zwolnili mnie przez brygadzistkę i tyle.
zdjecie uzytkownika
Clarystka - 2015-04-03 13:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Też pracuje w firmie clar system na umowe zlecenie...
Chciałam sie dowiedziec czy jest tuatj ktoś , kto tez pracowal/pracuje na umowe zlecenie i dał znać do zusu o kontrole???
Cały cza chodzi mi to po głowie, ale nie wiem jak mam sie za to zabrać. Przecież to co sie dzieje u mnie w pracy to przechodzi ludzkie pojęcia. umowa zlecenia , ale praca wykjonywana tak jak na umowe o prace i takie są też wymagania...Masakra
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2015-04-08 13:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie a sprzata ktos z was biedronki ??
zdjecie uzytkownika
EWA - 2015-04-09 10:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Clarystka - 2015-04-03 13:46:14]:
Tak ja nasłałam na nich zus-y urzędy skarbowe i na tym nie ustąpie!
Oszukują i wyzyskują i okradają uczciwych ludzi, to nie powinien być zakład pracy chronionej ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla niewolników!
Oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kłamcy!
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-04-14 17:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje tam i jest dobrze i będzie tak jak ma zgraną brygadę i koordynatora z "jajami" takiego normalnego, życiowego bo jeśli dyryguje jakiś pier... koordynator to po prostu człowiek chce się zwolnić a niestety pieniądze są potrzebne i żyjemy w Polsce w której rząd o nas nie dba. Wspomnę jeszcze o tym pier... bo to naprawdę trzeba być mało inteligentnym żeby do pracownika powiedzieć że cyt. "choćby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stanął to macie tam być" (chodziło o pewien punkt) - to po prostu wymaga przemyślenia i podjęcia pewnych decyzji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clar system
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Clar system?
Zadaj pytanie