Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Clar system

Pracowałeś w firmie Clar system i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
betti43 - 2014-02-12 23:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
DLA MNIE KORDYNATOR SUPER.SRODKI ORGINALNE I WYPLATA NA CZAS.NIE MOGE POWIEDZIEC NIC ZLEGO.
zdjecie uzytkownika
kuj254 - 2014-02-13 10:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [betti43 - 2014-02-12 23:13:00]:
To mialas szczescie ze dostalas tak wyrozumialego koordynatora ,bo naprzyklad w woj Kuj ,Pomorskim nieda sie tego potwierdzic co do wyrozumialosci koordynatorow tam pracujacych.Oni nierozumieja co to jest pracownik niepelnosprawny ,zchorowany ,a niedajboze pojscie na chorobowe ,to zaraz jestes na czarnej liscie do zwolnienia .Panowie ktozy tam pracuja ,mowa tu oczywiscie o koordynatorach to chcieli by abys nigdy niedajboze niezachorowala ,a najlepiej aby to byli pracownicy do dyspozycji 24h na dobe.Moim zdaniem to sa ludzie ktozy jeszcze nigdy niemieli nic z choroba i pobytem niedajboze w szpitalu do czynienia.Ichpodejscie do pracownika jest takie ,jestes psem to pilnuj iniewolno ci isc na chorobowe,a wiadomo pracuja tu ludzie z roznymi schozeniami bbo zatrudniaja tylko osoby z 2 grupa ,a co za tym idzie schorowane z roznymi dolegliwosciami ,a dla nich liczy sie tylko to ile kasy dostana za ciebie z PFRONu ,a twoje zdrowie maja gdzies .Taka jest prawda o naszych koordynatorach pracujacych w naszym wojewodztwie .
zdjecie uzytkownika
KRYSIA - 2014-02-15 19:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CLAR SYSTEM PRACUJE W POZNANIU NA UCZELNI NIE POLECAM TEJ FIRMY POD KAŻDYM WZGLĘDEM PLACY TRAKTOWANIA NIE NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Farsa - 2014-02-16 11:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu się teraz dzieje.Na początku były złe opinie nawet moje.Od jakiegoś czasu są kasowane te złe.A było ich bardzo dużo.Teraz nagle są super pozytywy.Wierzcie mi,walnełam tą robotę bo to horror był.Dalej mam kontakt z dziewczynami które tam pracują (nie mają wyjścia na razie), i nic się nie zmieniło.(usunięte przez administratora)Ostrzegam przed termami poznań
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2014-02-16 12:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Farsa - 2014-02-16 11:03:26]:
Muszę się zgodzić, ta firma wyzyskuje ludzi za marne grosze, ja też maiłem zaszczyt pracować dla nich, porażka.
Wyzysk ludzi za marne pieniądze a wymagania mają lepiej nie mówić!
zdjecie uzytkownika
PK - 2014-02-21 21:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ma być dobrze jeśli sama dyrekcja traktuje ludzi jak (usunięte przez administratora)!
Człowieka etatowego który (usunięte przez administratora) po 12godz. i jest na każdy telefon zwalnia się o tak sobie bez jakiej kol wiek podania przyczyny z godziny na godzinę!
To co można sobie myśleć panie dyr.Arturze M....i?
Jest pan dla mnie niepoważnym człowiekiem z którym w ogóle nie warto współpracować.
Psuje pan wizerunek firmy.
zdjecie uzytkownika
000000000000000000000000000000000000 - 2014-02-21 23:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie zwolnili mi mojego suuuuper koordynatora
zdjecie uzytkownika
Iz - 2014-02-22 11:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje od nowego roku i jeszcze umowy nie dostałam a pracuje już wiele lat i na różnych firm a na takiej która nie dotrzymuje wcześniejszych warunków to lepiej nie mówić.
Wynagrodzenie się nie zgadza i brakuje ponad 100zł, brak środków czystości i nie można się doprosić nawet o szmatki nie mówiąc o płyny, kierownik obiecuje wiele ale nic nie daje tylko wymaga i nie daje umowy i nie płaci wszystkich pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-02-23 10:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SUPER FIRMA I TACY LUDZIE ZARZĄDZAJĄ LUDŹMI CHORYMI .POWINNI SIĘ ZNALEŚĆ W MIEJSCU ZAMKNIĘTYM DLA DOBRA WIĘKSZOŚCI ,GRATULUJE POZIOMU I KULTURY
zdjecie uzytkownika
OLKA - 2014-02-23 11:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [realista - 2014-02-23 10:15:24]:
Może powinniśmy ich potraktować tak jak na Ukrainie prezydenta.
Wziąć sami w swoje ręce i wywalić całe biuro clar i zacząć od warszawy a skończyć na poznaniu aby zobaczyli że my jesteśmy ludźmi a nie (usunięte przez administratora), bo traktują nas z pogardą, więc pokazali byśmy im dzięki komu ta firma istnieje!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-02-28 16:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [OLKA - 2014-02-23 11:47:14]:
Jestem ZA!
Może ktoś przejrzy na oczy w biurze w końcu.
zdjecie uzytkownika
XXXXX - 2014-03-01 17:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PK - 2014-02-21 21:37:37]:
Stałeś się zbyt dobry i zagrażałeś swojemu przełożonemu, który musiał się Ciebie pozbyć. Tylko mając znajomości w firmie się utrzymasz, zbyt dobrym i zaangażowanym nie warto być bo Cię wygryzą, będą się bali że na nich stołek czychasz i Cię wyeliminują!
zdjecie uzytkownika
szogun - 2014-03-02 22:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech szlak trafi taką firme i tych na górze co "rządzą niby firmą" dyrektorzy gwidzdżą w trakcie rozmowy z pracownikami wstyd żenada
zdjecie uzytkownika
REALISTA - 2014-03-04 07:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W TEJ FIRMIE AWANSUJĄ ALKOHOLICY I KAPUSIE WIĘC POZIOM MAJĄ SUPER TYLKO GRATULOWAĆ
zdjecie uzytkownika
PWM.Pi - 2014-03-04 10:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jestem Waszym Pracownikiem.
Wasza firma od pewnego czasu wykonuje usługi porządkowe dla nas.
To jest porażka, wasi pracownicy przychodzą do mnie mówiąc że wypłaty im się nie zgadzają a na dodatek jeszcze umów jakichkolwiek nie mają, nie mają czym pracować, brak jakichkolwiek środków i narządzi.
Nie mogą się podobno niczego doprosić, jeszcze na początku ktoś nimi się interesował a teraz nawet do dzwonić się nie mogą do swojego przełożonego.
Byłam zmuszona powiadomić swoją centrale że firma która tak traktuje swoich ludzi psuje wizerunek naszej organizacji i nie możemy sobie pozwolić na takie więcej sytuacje i rozważamy co dalej mamy z tą firmą zrobić.
zdjecie uzytkownika
G. - 2014-03-11 16:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt o tym nie mówi ale jak by było dobrze to co niektórzy w firmie by nie pracowali dla konkurencji. I tu nie chodzi o zwykłych pracowników ale o pracowników biurowych takich jak Kierownicy, menadżerzy a i nawet powiedzmy że i na wyższym stanowisku, itp.
To wiele daje do myślenia na temat firmy CLAR SYSTEM AB Facility Group.
Ta firma nie jest przyjazną dla osób niepełnosprawnych, dofinansowanie to wielka kpina a zwroty to porażka dla zwykłych pracowników.
zdjecie uzytkownika
tam robie clar system - 2014-03-18 10:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) krajowa poszła w gure a mi obliczajom wypłate nadal z 1600 a na nockaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sam i dotego miemam dodatku nocnego
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK I SZCZĘŚLIWY - 2014-03-18 17:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tam robie clar system - 2014-03-18 10:59:07]:
Nigdy nie dostaniesz dodatku żadnego!
W tej firmie niema dodatków tylko pensja zasadnicza.
Pracodawca niema obowiązku dawać żadnych dodatków bo nie są obowiązkowe a pensje naliczają od 1600 bo niema prawa aby zmusić pracodawce o zwiększenia wynagrodzenia.
Mogą Ci nawet umowę na pełen za 850zł zrobić i nikt ich nie ukaże bo takie jest prawo, jak nie wierzysz to spytaj się w sądzie pracy a nawet u inspekcji pracy to samo ci powiedzą.
Ważne jest aby płacili ale to inny temat, oszukują na wynagrodzeniu i urywają pensje bug wie za co, to jest ważne że nie chcą płacić i urywają wynagrodzenia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
PIP - 2014-03-19 20:37:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O wszelkich nieprawidłowościach w firmie, nie otrzymanie w pełni wynagrodzenia, lub w ogóle nie wypłacenia pensji, co najgorsze nie otrzymanie umowy, proszę informować najbliższy Państwowy Inspektor Pracy w Swoim mieście.
Pracodawcy grozi mandat w wysokości od 1000zł do 30000zł.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-13
Żródło: konektia.pl
Krynica-Zdrój
(małopolskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0856 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-04-13 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-04-08 Oferta ważna do: 2014-05-07     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: Konsorcjum "Clar System" ZPCH Adres: Janickiego 20360-542 Poznań , Polska Nr telefonu: (0-41) 378-35-63 Branża: Niespec
zdjecie uzytkownika
J.@O - 2014-04-01 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Clar system jest firmą nie godną zaufania.
Wypowiedzi są cenzurowane i usuwane z forum.
Boją się prawdy i żyją w kłamstwie i obłudzie!
zdjecie uzytkownika
ALA - 2014-04-02 09:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J.@O - 2014-04-01 22:59:45]:
Jak cała firma!
zdjecie uzytkownika
J.@O - 2014-04-08 01:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ALA - 2014-04-02 09:41:34]:
Motto firmy clar system; Sukces Firmy Tworzą Ludzie, totalna bzdura bo to nie prawda.
My dla firmy nic nie znaczymy a tym bardziej pracownicy z grupą!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONA - 2014-04-14 16:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam na Poznańskiej uczelni i nie mam dobrego zdania o tej pracy dlatego ich olałam ciepłym moczem:-]
zdjecie uzytkownika
AŚKA - 2014-04-16 12:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złodzieje, krętacze, niewypłacalni i oszukują na wynagrodzeniu a ludzi niepełnosprawnych mają gdzieś a jakiekolwiek pomoc socjalna z funduszu to kłamstwo.
Tak jest w Warszawie, ja też ich mam w d...e i zmieniam firmę!
zdjecie uzytkownika
HA,HA,HA - 2014-04-16 17:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OMIJAĆ TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM!!! NAJGORSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWAŁAM. ZŁODZIEJE I KRĘTACZE. ZGADZAM SIĘ Z AŚKA W 100%
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
60 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clar system
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x