Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: budoserwis


Oceniono 88 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 20 osób
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-29 23:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w firmie 6 lat. Nigdy mnie nie oszukano. ZUS płacony od faktycznej kwoty, którą zarobiłeś (a nie od najniższej krajowej). Kursy, szkolenia firma sponsoruje. To fakt, że nie dostanie się umowy o pracę na samym początku współpracy, ale ja nigdy nie spotkałem osoby, która by pracowała w Budoserwisie na czarno. Zawsze jest umowa czy to o dzieło czy zlecenie.Pozdrawiam wszystkich lojalnych i uczciwych pracowników firmy Budoserwis.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-03-14 21:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem żadną wtyką i wiem, że nie jest tak źle. a pracuję długo. może dziewczyny z I p. trochę przesadzają... ? z tego co się orientuję, nie mamy (pozostali pracownicy) żadnych problemów, a wręcz przeciwnie - chce nam się pracowac. Więc może jeśli masz coś do firmy i jesteś taki kozak, to może odezwiesz się w firmie? Może coś zmienisz? Narzekanie nic nie daje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-15 20:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w porządku, to o czym się pisze to gruba przesada. faktycznie, praca stresująca, ale nie bardziej niż w innych firmach na podobnych stanowiskach. duża presja czasu, dużo obowiązków, dużo nauki i zdobytego doświadczenia. widac, że ludzie nie przychodzą tam na kawę, tylko do pracy, mimo to - atmosfera ok. wystarczy przejśc się po korytarzach żeby to zobaczyc.
zdjecie uzytkownika
pracownikun - 2011-03-15 21:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ręce opadają. To czemu Pani/Pan tam jeszcze jest skoro jest tak źle?Może z lenistwa? Po co robic cokolwiek skoro można tylko narzekać... Ocenia Pan/Pani firmę ze swojej perspektywy - leniwej, roszczeniowej osoby która nie ma bladego pojęcia o tym co się dzieje w firmie. Nikt nie mówi, że to bajka. Ale bez przesady! tak jak mówiłem - proszę zapytac o opinię ludzi, którym się tam pracuje dobrze (czyli PRACOWNIKÓW a nie wczasowiczów). Najlepiej z rana, im szybciej dotrze do Pani/Pana co za bzdury tu wypisuje, tym lepiej dla wszystkich.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-03-15 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę w takim razie powodzenia. P.s. nie pamiętam, żeby ktoś się ostatnio zwalniał... czyli może faktycznie nie jest źle :)
zdjecie uzytkownika
kjhhgfd - 2011-03-16 08:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram wypowiedź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 20:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bingo, jak ci tak źle to powiedz głośno. moze coś zmienisz. ja sie staram przynajmniej zeby było lepiej, a i tak źle nie jest. nie nakręcaj innych bo widzisz ze nie wszyscy mysla jak ty.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2011-03-17 22:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-03-17 20:57:25

bingo, jak ci tak źle to powiedz głośno. moze coś zmienisz. ja sie staram przynajmniej zeby było lepiej, a i tak źle nie jest. nie nakręcaj innych bo widzisz ze nie wszyscy mysla jak ty.

no właśnie! 'lubie to'
zdjecie uzytkownika
hela - 2011-10-26 19:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma jeszcze istnieje?
zdjecie uzytkownika
aloha - 2012-02-09 21:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale o kogo chodzi? bo jest ich już kilka
zdjecie uzytkownika
rosa - 2012-02-17 20:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież wiadomo kto te wszystkie opinie pisze ... mam na myśli negatywne
zdjecie uzytkownika
gaga - 2012-03-12 11:57:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rosa - 2012-02-17 20:43:41

przecież wiadomo kto te wszystkie opinie pisze ... mam na myśli negatywne
tak kto?bo jestem ciekawa?
zdjecie uzytkownika
zenek - 2013-04-26 11:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ofertę pracy i zastanawiam się czy wysłać CV. Proszę o więcej informacji. Jak tam się teraz pracuje? ile można zarobić i jaką umowę dają? Jest jakaś możliwość rozwoju, awansu? Pomóżcie
zdjecie uzytkownika
benek - 2013-05-15 09:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zostałem zaproszony na rozmowę do budoserwis idę tam za parę dni i postanowiłem poszukać jakiś informacji jak tam się pracuje. naiwny co masz dokładnie na myśli pisząc Możesz napisać coś więcej na ten temat? Z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-06-28 11:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby jakies zmiany byly w budoserwis? widzialam aktualny krs i nie widnieje pani W.O.? co tam sie teraz dzieje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Czy ktoś może udzielić kilku rzeczowych uwag na temat budoserwis? jakie są możliwości awansu ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 12:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, a oni zatrudniają tylko pracowników biurowych? mają jakichś fizycznych czy kierowców? na jakie stanowiska biorą?
zdjecie uzytkownika
igor - 2013-08-09 18:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo proszę pracowników Budoserwisu o odpowiedzenie na powyższe pytania, jakie są o ile w ogóle możliwości awansu/zmiany stanowiska?
zdjecie uzytkownika
lech - 2013-08-14 13:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O awansie zapomnij, a zmiana stanowisk jest codziennie-niestety są to stanowiska pracy,codziennie w innym pokoju:):)
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-08-20 20:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie nikt w firmie nie pracuje, albo odwrotnie, są tak zajęci pracą, że nie mają czasu tu pisać :) jednak proszę o odpowiedzi:)
zdjecie uzytkownika
robert - 2013-09-17 16:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mody raczej tak znowu wszystkiego nie usuwają - musieli mieć dobry powód.. orientuje się ktoś jak ze stałością zleceń w firmie?
zdjecie uzytkownika
Terak - 2014-03-08 12:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie, że budoserwis ma tylko 410 tysięcy kapitały zakładowego, myslałem, że mają trochę więcej, ale firmy z jakimi współpracują robia wrazenie.
zdjecie uzytkownika
noemi - 2014-03-11 19:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli budoserwis będzie tylko odpowiednio rzetelny i profesjonalny to nawet z takim kapitałem może daleko zajść
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-04-07 14:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu uwazacie, że to mało, może sami otwórzcie firme i porównamy kapitały firm, jak dla mnie to całkiem dużo.
zdjecie uzytkownika
michelle1312 - 2014-04-15 07:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESZCZE SIE TAKI NIE URODZIL ,ZEBY WSZYSTKIM DOGODZIL. ( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie budoserwis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x