Profil firmy Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

Chorzów

Opinie o Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.

tobik 2016-01-16 23:17:56
wiem, ze wczesniej szukali kosztorysantów, gdzie głowne obowiazki skupiały sie do samodzielnej pracy,gdzie mozesz sie w koncu realizowac,sposzadzac kosztorysy montazu maszyn potrafie,sporzadzac projekty również, tylko nie wiem czy nie za poźno na aplikacje
0
gocha 2016-01-17 19:45:49
Polecam firmę jako wiarygodną i rzetelną, Zarząd firmy profesjonalny, organizowane są szkolenia dokształcające i podnoszące kwalifikację pracowników, firma pokrywa również koszty studiów dla pracowników, zarobki bardzo dobre, naprawdę polecam jeśli tylko jesteś ambitnym i chcesz się rozwijać to szczerze polecam.
1
drono 2016-01-19 20:22:00
@gocha rzeczywiście do zarządu przyczepić się nie można, jeżeli ktoś posiada dobre wyniki i pracuje jak należy to może liczyć na podwyżkę lub też na awans.
0
Ilona 2016-01-20 17:53:41
Witam,

Jestem zainteresowana podjęciem pracy w firmie. Na co może liczyć nowy pracownik ( jakie zarobki, czy firma daje np. służbowy telefon, laptop itp.)?
0
Seba 2016-01-21 20:14:27
Dla mnie praca w firmie jest zadowalająca. Daje ogromną szansę zdobycia doświadczenia oraz rozwoju. Jak wspomniała "gocha" organizowane są różne szkolenia podnoszące kwalifikacje załogi. Fakt pracy czasami dużo ale to nie PRL żeby płacili za leżenie.
2
Wielbłąd 2016-01-21 20:27:33
@drono no oczywiście, że jest możliwość awansu. Można to nawet sprawdzić zatrudniając się u nich jako kosztorysant branży mechanicznej w Chorzowie. Jednak do tego trzeba mieć wykształcenie wyższe techniczne i min. 3 - letnie doświadczenie w kosztorysowaniu montażu maszyn, urządzeń, konstrukcji i instalacji energetycznych.
0
Jacek 2016-01-24 15:42:03
To na pewno b. dobra firmaDD
0
denzyn 2016-01-24 15:44:14
no rzeczywiście jesli chodzi o wymagania to są one dość duże dla tych kosztorsyantów. Niemniej widać że to nie będzie samo liczenie ale już uczestniczenie w tworzeniu końcowej oferty
0
Seba 2016-02-06 18:41:54
Znajoma pracuje w Budoserwisie ok 2 lat, co chwilę firma organizuje kursy i szkolenia ogólnie chwali sobie pracę i zarobki.
0
jarek 2016-02-07 12:04:02
Budoserwis to super firma
1
87y 2016-02-07 16:38:32
wlasnie teraz to ejst od nich jedyna oferta na kosztorystanta branzy mechanicznej w Chorzowie do obowiazkow nalezy m.in. sporządzanie kosztorysów montażu i remontu maszyn i urządzeń.
0
janekt 2016-02-13 12:37:21
Tu mam do wyboru w jakim dowolnie zawodzie mi odpowiada w ramach szerokiego profilu firmy.Wiem o potrzebach i w innych zawodach.Polecam.
0
gdb 2016-02-14 18:25:55
Polecam firmę. Wypłata zawsze na czas. Sporo kursów i szkoleń które pokrywa firma. Można spróbować swoich sił w różnych dziedzinach.
2
onn 2016-02-22 09:07:39
Firma jest O.K.
3
duck 2016-02-23 11:22:47
Polecam firmę Budoserwis.
1
ania 2016-02-23 20:36:20
Podobnie jak użytkownik "gdb" polecam firmę. Duże możliwości rozwoju, różne szkolenia, wypłata płacona na czas, miła atmosfera - to główne zalety pracy w Budoserwis Z.U.H Sp. z o.o.
2
Ali 2016-02-24 11:15:14
Pracuje w firmie już ponad 10 lat i nie powiem złego słowa.
Polecam jak najbardziej firmę jako pracodawcę.
2
bwx 2016-02-25 17:23:40
Pracuje od kilku lat w firmie i nie mam powodów do narzekania. Polecam przyszłym pracownikom i pozdrawiam obecnych.
1
bobik 2016-02-25 20:27:20
Będąc na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie byłem pod wrażeniem. Jeszcze nigdy nie odbyłem tak bezstresowej i rzeczowej rozmowy. Obecnie jestem jej pracownikiem i pracuje z fajnymi ludźmi. Prezes z głową na karku, ma gadane i wie jak robić biznes.
1
alfa 2016-02-26 10:48:30
Wszystko w porządku. Raz jest lepiej raz gorzej jak w każdej firmie. Ogólnie ok.
1
maja 2016-03-01 18:59:35
Dobra firma posiadająca różne certyfikaty m.in. Certyfikat Wiarygodności Biznesowej czy ISO. Klienci z którymi firma współpracuje także robią wrażenie. Wymienić należy tutaj m.in. Ministerstwo Skarbu Państwa,Kompania Węglowa,JSW. Zarobki jak na polskie realia również satysfakcjonujące. Ogólnie polecam.
1
Ali 2016-03-07 14:10:41
Do Ilona:
Jeżeli chodzi o zarobki to zależy na jakim stanowisku się pracuje.
Telefon służbowy i laptop/komputer firma zapewnia. Dla wybranych nawet samochód służbowy :)
Firma wysyła także na różne szkolenia i sama szkoli.
1
Ali 2016-03-07 14:13:13
Odpowiedziałam 07.03.2016 r. ogólnie na stronie.
2
łukasz 2016-03-07 21:24:21
fajnie @maja, że o tym wspominasz. O firmie nie świadczy tylko to, kogo zatrudnia i na jakich warunkach, ale także to, z kim współpracuje. To firma z dużą renomą :)
2
maja 2016-03-09 20:43:54
@Łukasz słusznie zauważyłeś że Budoserwis to firma z renomą. Istnieje na rynku od 27 lat, więc to chyba też o czymś świadczy.
1
julia 2016-03-10 12:58:29
Pracowałam w firmie jakiś czas temu i wszystko było ok. Polecam.
1
ilona 2016-03-10 13:18:20
@Ali dziękuję za odpowiedź.
1
kolezanka 2016-03-14 21:19:32
Jako pracownik firmy z czystym sumieniem polecam Budoserwis jako miejsce pracy.
1
kokos 2016-03-16 20:37:02
Są tacy co powiedzą uciekaj stąd,
Są tez tacy co tak mówili i wrócili.
Ogólnie praca stabilna, wypłata zawsze terminowo, można załapać się na różnego rodzaju szkolenia które firma organizuje lub na które wysyła pracowników.
1
Edi 2016-03-17 14:08:24
Jest ok. Firma szkoli, dokształca, pomaga w zdobyciu nowych specjalizacji / kwalifikacji.
1
Nina 2016-03-17 14:18:34
Polecam firmę. Pracowałam bardzo długo.
1
olga 2016-03-17 20:26:37
Rozwój pracownika w wielu dziedzinach (budownictwo, consulting, remonty urządzeń) daje pełne pole do odnalezienia się w każdym zespole Spółki. Polecam OK.
1
proca 2016-03-20 11:40:28
Zgadzam się z użytkownikiem Olga. Również polecam pracę w firmie.
1
nur 2016-03-20 21:01:20
hmm i mówi to kobieta @olga :) W sumie mało jest takich firm, które działają na kilku płaszczyznach, a w środku wszystko się dobrze zgrywa i pracownicy się lubią
1
koloseum 2016-03-26 18:11:39
Pewna praca w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. Polecam.
1
pan tadeusz 2016-03-30 19:58:11
Wszystko w porządku. Polecam.
2
stan 2016-03-31 09:15:00
widać, że Budoserwis sam sobie te pochlebne opinie pisze a rzeczywistość jest ciemna w tej firmie
0
tobi 2016-04-03 09:21:22
tyle pozytywnych opinii niby firma pisze sama i to z różnych komputerów @stan napisz konkret to może pogadamy bo z twojego komentarza nic nie wynika a nawet widać, że jest związanych z konkurencją
3
Anna125 2016-04-13 17:44:41
Ja też pracowałam jakiś czas w firmie i nie zgadzam się z tym co napisał "stan". W firmie pracuje się fajnie, są szkolenia organizowane dla pracowników i firma się rozwija w rożnych dziedzinach. Wynagrodzenia na czas są płacone. Czego chcieć więcej? polecam bo fajna firma
2
Maciek 2016-04-22 20:18:53
Często przejezdzam koło budoserwis i widzę że firma wygląda całkiem calkiem, trawka przystrzyrzona a pod budynkiem cały parking aut. I to calkiem niezlych.To w końcu jest tam źle czy dobrze??? Patrząc na to nie widać tego.
1
Ania 2016-04-24 19:13:33
Pracownicy są szkoleni w różnych tematach aby mogli się rozwijać.
1
Kate 2016-04-27 13:34:38
Zgadzam się z wypowiedzią Anna125.
Można jeszcze dodać, że firma przyjmuje z "otwartymi rękami" do współpracy byłych pracowników, bo przecież każdemu może się "noga powinąć" a na drugą szansę każdy zasługuje :)
1
martin 2016-04-30 23:39:35
"Rzeczywistość jest ciemna w tej firmie"?! hmmmm - pisze to chyba ktoś kto nie zna firmy od "środka". O co chodzi? Jest tyle dobrych opinii od różnych osób i sam też mogę bardzo dużo napisać dobrego o firmie ponieważ bardzo długo w niej pracuję.
Polecam pracę w firmie :)
1
martin 2016-04-30 23:49:18
Tak, firma dba o swój wizerunek z zewnątrz a także i wewnątrz. I szczerze mówiąc jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o pracę.
1
pawel 2016-05-03 09:24:18
Widać to równiez po ofertach pracy jakie posiadają, ponieważ warunki zatrudnienia jakie oferuja kandydatom są naprawdę godne uwagi ponieważ ofrują stabilne zatrudnienie, atrakcyjne wynagrdzenie oraz udział w różnych rozwojowych projektach oraz szkolenia zawodowe.
0
Jan 2016-05-05 13:43:41
Tu many Pomona I dobre zarobki
1
Alafi 2016-05-06 13:50:50
Firma nadzwyczaj atrakcyjna
0
vb 2016-05-06 23:26:48
czyli są dośc dobre zarobki @Jan? To ile można mniej więcej zarobić? Bo widze ze teraz szukają na stanowiska Rzeczoznawcy Majątkowego czy Analityka ds. Projektów Konsultingowych. czy warto aplikować?
1
Bil 2016-06-04 09:51:20
Zarobki są wysokie i zawsze relatywne do indywidualnych kwalifikacji,zaangażowania i efektów pracy.
0
maciek 2016-06-17 11:31:11
no rozumiem, ale patrzyłem też na oferte jako Spawacz - Ślusarz i tutaj wymagają doświadczenie na podobnym stanowisku, aktualne uprawnienia spawalnicze no i znajomość dokumentacji technicznej / warsztatowej, wiec całkiem sporo jednak teog będzie jak widze.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Budoserwis Z.U.H. Sp. z o.o.