Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne

Pracowałeś w firmie HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mam cie - 2011-06-05 22:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A własnie, że dam opinie!
Nie polecam tak od razu mówie, poniżej szeroko argumentując.
Niby wszystko ładnie, mili dla Cienie, a tak naprawdę interesuje ich tylko to co moszesz za nich odwalić. Fakt że nauczyć można sie sporo, ale za jaka cenę? Siedzisz wlepiony w monitor cały dzien wertujesz te cv i co? i nic, potem nawet referencji nie dostaniesz! To jak masz przyszłemu pracodawcy udowodnic, że sie tam czegoś nauczyles??

( usunięte przez administratora ) Ogólnie ostrzegam zastanówcie sie dobrze:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-19 23:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja opinia jest rozbrajajaca,wez cos chłopie opisz dokładniej jak z kasa jak warunku mieszkalne itp a nie nie polecam wez to z formułuj jakos a pozniej pisz
zdjecie uzytkownika
magister - 2013-04-04 07:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Profesjonalizm na najwyższym poziomie!
Współpraca z tą firmą to przyjemność.
Życzę wszystkim pracownikom takich rzetelnych partnerów w biznesie.
Polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2013-06-18 20:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, bardzo cieszę się że użytkownik magister jest tak zachwycony...czy może ktoś jeszcze napisać czy faktycznie tak dobrze to wygląda w firmie Horyzont w Gliwicach?
zdjecie uzytkownika
joe - 2014-03-20 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i od 9 miesięcy nikt nie chcę potwierdzić tych dobrych słów :) mam nadzieję, że to nie jest zła oznaka dla HORYZONT
zdjecie uzytkownika
chceZnimiWyjechać - 2014-03-21 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracował ktoś przez nich w Belgii ? Jak tak to proszę o informacje jak wyglądają mieszkania - po ile osób i ile kosztują, kto płaci za dojazd z mieszkania do pracy, przez jaką agencję się pracuje bo jak rozumiem oni są tylko naganiaczem dla Belgijskiej agencji?
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-04-07 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadza się. Horyzont tylko dostarcza pracowników swojemu beligijskiemu pracodawcy. Nie znam niestety szczegółów
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-26 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktos moze mi udzielic informacji na temat firmy horyzont , dostalem oferte jako handlowiec i zastanawiam sie nad podpisaniem umowy bardzo dziekuje za pomoc ?
zdjecie uzytkownika
fogi - 2014-06-26 23:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-04-26 11:58:13]:
heh, przejrzyj kilka powyższych postów. Myślę, że jest w nich dość dużo ciekawych informacji o Horyzoncie
zdjecie uzytkownika
szukająca pracy - 2014-07-10 10:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mam cie - 2011-06-05 22:22:58]:
na te doradztwo trzeba uważać. ogłaszają nabór na Koordynator ds.administracji albo koordynator floty. niestety robią rekrutacje, z której nic nie wynika potem dalej wystawiają te same ogłoszenia by nabic sobie baze szukających pracy. byłam na rozmowie wszytstko pieknie ładnie a potem niby informacja, że ktoś inny dostał te pracę. na drugi dzień ta sama oferta znowu zostaje ogłoszona na portalach. minęło juz miesiąc a teraz znowu odnawiaja te ogłoszenia...nie polecam bo tam coś jest nie tak
zdjecie uzytkownika
subi - 2014-10-11 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukająca pracy - 2014-07-10 10:01:04]:
też mi się to nie raz zdarzało. Nie do końca wiem na czym to polega , ale koleżanka powiedziała mi , żeby zaczął zwracać uwagę na to czy oferta ma swój jakiś numer referencyjny bo wtedy rzadziej zdarzają się takie sytuacje jakie właśnie powyżej przytoczyłaś. A próbować aplikować niestety trzeba ....
zdjecie uzytkownika
Hank - 2014-11-15 00:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że trochę odżyła tu rozmowa na tym forum więc może by ktoś mi odpowiedział na kilka pytań związanych z ty pośrednikiem. Przy wyjazdach zagranicznych jest tak jak pisze @chceZnimiWyjechać, tz że podpisywane są umowy z zagranicznymi agencjami ? czy Horyzont jest pomocny w sprawach zakwaterowania i załatwienia papierologii za granicą przy takiego rodzaju wyjazdach?
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-11-29 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to zalezy jeszcze gdzie szukacie ogłoszen pracy. Nie wiem w sumie, czy horyzont korzysta z komercyjnych portali, ale czasem maja one programy, które podbjaja juz nieaktualne ogłoszenia. Wiem, że tutaj tego się nie robi, to ogłoszenia zawsze sa aktualne,a le na innych portalach warto patrzec własnie na numer referencyjny, bo często zawiera w sobie fragment daty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne?
Zadaj pytanie
x