Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne

Pracowałeś w firmie HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mam cie - 2011-06-05 22:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A własnie, że dam opinie!
Nie polecam tak od razu mówie, poniżej szeroko argumentując.
Niby wszystko ładnie, mili dla Cienie, a tak naprawdę interesuje ich tylko to co moszesz za nich odwalić. Fakt że nauczyć można sie sporo, ale za jaka cenę? Siedzisz wlepiony w monitor cały dzien wertujesz te cv i co? i nic, potem nawet referencji nie dostaniesz! To jak masz przyszłemu pracodawcy udowodnic, że sie tam czegoś nauczyles??

( usunięte przez administratora ) Ogólnie ostrzegam zastanówcie sie dobrze:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-19 23:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja opinia jest rozbrajajaca,wez cos chłopie opisz dokładniej jak z kasa jak warunku mieszkalne itp a nie nie polecam wez to z formułuj jakos a pozniej pisz
zdjecie uzytkownika
magister - 2013-04-04 07:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Profesjonalizm na najwyższym poziomie!
Współpraca z tą firmą to przyjemność.
Życzę wszystkim pracownikom takich rzetelnych partnerów w biznesie.
Polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2013-06-18 20:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, bardzo cieszę się że użytkownik magister jest tak zachwycony...czy może ktoś jeszcze napisać czy faktycznie tak dobrze to wygląda w firmie Horyzont w Gliwicach?
zdjecie uzytkownika
joe - 2014-03-20 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i od 9 miesięcy nikt nie chcę potwierdzić tych dobrych słów :) mam nadzieję, że to nie jest zła oznaka dla HORYZONT
zdjecie uzytkownika
chceZnimiWyjechać - 2014-03-21 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracował ktoś przez nich w Belgii ? Jak tak to proszę o informacje jak wyglądają mieszkania - po ile osób i ile kosztują, kto płaci za dojazd z mieszkania do pracy, przez jaką agencję się pracuje bo jak rozumiem oni są tylko naganiaczem dla Belgijskiej agencji?
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-04-07 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadza się. Horyzont tylko dostarcza pracowników swojemu beligijskiemu pracodawcy. Nie znam niestety szczegółów
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-26 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktos moze mi udzielic informacji na temat firmy horyzont , dostalem oferte jako handlowiec i zastanawiam sie nad podpisaniem umowy bardzo dziekuje za pomoc ?
zdjecie uzytkownika
fogi - 2014-06-26 23:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-04-26 11:58:13]:
heh, przejrzyj kilka powyższych postów. Myślę, że jest w nich dość dużo ciekawych informacji o Horyzoncie
zdjecie uzytkownika
szukająca pracy - 2014-07-10 10:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mam cie - 2011-06-05 22:22:58]:
na te doradztwo trzeba uważać. ogłaszają nabór na Koordynator ds.administracji albo koordynator floty. niestety robią rekrutacje, z której nic nie wynika potem dalej wystawiają te same ogłoszenia by nabic sobie baze szukających pracy. byłam na rozmowie wszytstko pieknie ładnie a potem niby informacja, że ktoś inny dostał te pracę. na drugi dzień ta sama oferta znowu zostaje ogłoszona na portalach. minęło juz miesiąc a teraz znowu odnawiaja te ogłoszenia...nie polecam bo tam coś jest nie tak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HORYZONT S.C. Doradztwo Personalne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski