Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Horyzont S.C. Doradztwo Personalne

Pracowałeś w firmie Horyzont S.C. Doradztwo Personalne i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mam cie - 2011-06-05 22:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A własnie, że dam opinie!
Nie polecam tak od razu mówie, poniżej szeroko argumentując.
Niby wszystko ładnie, mili dla Cienie, a tak naprawdę interesuje ich tylko to co moszesz za nich odwalić. Fakt że nauczyć można sie sporo, ale za jaka cenę? Siedzisz wlepiony w monitor cały dzien wertujesz te cv i co? i nic, potem nawet referencji nie dostaniesz! To jak masz przyszłemu pracodawcy udowodnic, że sie tam czegoś nauczyles??

( usunięte przez administratora ) Ogólnie ostrzegam zastanówcie sie dobrze:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-19 23:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja opinia jest rozbrajajaca,wez cos chłopie opisz dokładniej jak z kasa jak warunku mieszkalne itp a nie nie polecam wez to z formułuj jakos a pozniej pisz
zdjecie uzytkownika
magister - 2013-04-04 07:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Profesjonalizm na najwyższym poziomie!
Współpraca z tą firmą to przyjemność.
Życzę wszystkim pracownikom takich rzetelnych partnerów w biznesie.
Polecam gorąco!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2013-06-18 20:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, bardzo cieszę się że użytkownik magister jest tak zachwycony...czy może ktoś jeszcze napisać czy faktycznie tak dobrze to wygląda w firmie Horyzont w Gliwicach?
zdjecie uzytkownika
joe - 2014-03-20 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i od 9 miesięcy nikt nie chcę potwierdzić tych dobrych słów :) mam nadzieję, że to nie jest zła oznaka dla HORYZONT
zdjecie uzytkownika
chceZnimiWyjechać - 2014-03-21 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracował ktoś przez nich w Belgii ? Jak tak to proszę o informacje jak wyglądają mieszkania - po ile osób i ile kosztują, kto płaci za dojazd z mieszkania do pracy, przez jaką agencję się pracuje bo jak rozumiem oni są tylko naganiaczem dla Belgijskiej agencji?
zdjecie uzytkownika
danny - 2014-04-07 19:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadza się. Horyzont tylko dostarcza pracowników swojemu beligijskiemu pracodawcy. Nie znam niestety szczegółów
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-26 11:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktos moze mi udzielic informacji na temat firmy horyzont , dostalem oferte jako handlowiec i zastanawiam sie nad podpisaniem umowy bardzo dziekuje za pomoc ?
zdjecie uzytkownika
fogi - 2014-06-26 23:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-04-26 11:58:13]:
heh, przejrzyj kilka powyższych postów. Myślę, że jest w nich dość dużo ciekawych informacji o Horyzoncie
zdjecie uzytkownika
szukająca pracy - 2014-07-10 10:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mam cie - 2011-06-05 22:22:58]:
na te doradztwo trzeba uważać. ogłaszają nabór na Koordynator ds.administracji albo koordynator floty. niestety robią rekrutacje, z której nic nie wynika potem dalej wystawiają te same ogłoszenia by nabic sobie baze szukających pracy. byłam na rozmowie wszytstko pieknie ładnie a potem niby informacja, że ktoś inny dostał te pracę. na drugi dzień ta sama oferta znowu zostaje ogłoszona na portalach. minęło juz miesiąc a teraz znowu odnawiaja te ogłoszenia...nie polecam bo tam coś jest nie tak
zdjecie uzytkownika
subi - 2014-10-11 18:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukająca pracy - 2014-07-10 10:01:04]:
też mi się to nie raz zdarzało. Nie do końca wiem na czym to polega , ale koleżanka powiedziała mi , żeby zaczął zwracać uwagę na to czy oferta ma swój jakiś numer referencyjny bo wtedy rzadziej zdarzają się takie sytuacje jakie właśnie powyżej przytoczyłaś. A próbować aplikować niestety trzeba ....
zdjecie uzytkownika
Hank - 2014-11-15 00:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że trochę odżyła tu rozmowa na tym forum więc może by ktoś mi odpowiedział na kilka pytań związanych z ty pośrednikiem. Przy wyjazdach zagranicznych jest tak jak pisze @chceZnimiWyjechać, tz że podpisywane są umowy z zagranicznymi agencjami ? czy Horyzont jest pomocny w sprawach zakwaterowania i załatwienia papierologii za granicą przy takiego rodzaju wyjazdach?
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-11-29 14:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to zalezy jeszcze gdzie szukacie ogłoszen pracy. Nie wiem w sumie, czy horyzont korzysta z komercyjnych portali, ale czasem maja one programy, które podbjaja juz nieaktualne ogłoszenia. Wiem, że tutaj tego się nie robi, to ogłoszenia zawsze sa aktualne,a le na innych portalach warto patrzec własnie na numer referencyjny, bo często zawiera w sobie fragment daty.
zdjecie uzytkownika
samio - 2015-02-07 17:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek - 2014-11-29 14:15:22]:
z tego co widziałem to horyzont jako agencje zajmującą się doradztwem personalnym spośród innych firm wyróżnia przede wszystkim ilość ofert którą mają dla swoich klientów ( jest ich naprawdę masa) a po za tym jakość tych ofert, bo nie są to pierwsze lepsze oferty pracy ,a naprawdę konkretne stanowiska
zdjecie uzytkownika
kamas - 2015-02-23 21:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie, codziennie agencja Horyzont S.C. Doradztwo Personalne zamieszcza kilka ofert pracy, zazwyczaj 4-5. Nie wygląda to także na działanie jakiegoś automatu, bo przez weekend ogłoszenia sie nie pojawiają. Mnie ciekawi jak wyglądają formalności, rozmowe ma się z agencją, ale umowe podpisuje sie z inna firmą? Czy to praca na umowe agencyjną?
zdjecie uzytkownika
patryś - 2015-03-12 10:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mam takie zapytanie do kamasa co rozumiesz pod określeniem umowa agencyjna? chyba logiczne jest, że jeśli firma bierze udział w pośrednictwie w załątwieniu potencjalnych chętnych to obie strony muszą działać na zasadzie porozumienia, mnie akurat. Mnie akurat interesuje nr referencyjny 3132 HT ze strony czyil przedstawiciel handlowy / mazowieckie, brakuje mi tylko informacji o jakimś konkrecie w kwestii uwarunkowań podczas przyjęć, proszę o pomoc
zdjecie uzytkownika
najs - 2015-08-12 02:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym jednak chciał wspomnieć o różnorodności ofert jakie jest w stanie zapewnić ta firma, to pozytywnie o nich świadczy że potrafią pośredniczyć na tak wielu płaszczyznach. Tym bardziej że z tego co mi wiadomo to radzą sobie dosyć dobrze, z organizacją, wypłacalnością oraz sprawami samych pracowników.
zdjecie uzytkownika
kool - 2015-09-14 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze, ze sami sobie nie wypisuja zalet...O nie...chyba jednak tak. Uzytkownik wyzej...
zdjecie uzytkownika
mimika - 2015-09-14 17:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądzisz inaczej ? Według mnie też coś nie jest do końca w porządku z tą działalnością. Obiło mi się o uszy piąte przez dziesiąte, ale sam udziału w rekrutacji do nich nie wziąłem.. Cóż, może dlatego, że oferują przeciętne zarobki i nie jest problemem znaleźć pracy w takiej samej dziedzinie za zdecydowanie lepszy hajs..
zdjecie uzytkownika
erwin - 2016-01-23 11:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mimika, a czym niby dla Ciebie sa tutaj przeciętne zarobki. Widziałem, że szukają inzyniera sprzedazy, to wymagane jest głównie udokumentowane i poparte sukcesami doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku min. 3 lata (sprzedaż maszyn, urządzeń ).
zdjecie uzytkownika
e4rt - 2016-02-09 19:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
standarowo wymagane jest doswiadczenie..ale widzialem takze ze szukaja Supplier Quality Engineer, trzeba takze znac jezyk angielski, praca w Bielsko-Bialej
zdjecie uzytkownika
dolek - 2016-02-17 16:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e4rt, a dowiadywałeś się czegoś więcej na temat zakresu obowiązków bo nie wiem czy byłeś na rozmowie rekrutacyjnej ... Tak myślę czy będą w stanie zagwarantować jakieś wysokie pieniądze.
zdjecie uzytkownika
fogi - 2016-02-22 17:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dolek - 2016-02-17 16:22:06]:
bardzo często w horyzoncie poszukują ludzi na stanowisko inzyniera jakości. Tam właśnie podobno czekają na Ciebie fajne wyzwania i przyzwoita kasa przy okazji
zdjecie uzytkownika
uk - 2016-02-29 10:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam aktualnie poszukuję pracy i interesuje mnie ogłoszenie na specjalistę ds. opakowań. Zapewniają szkolenia językowe i benefity socjalne, szkoda tylko że nie określili przeciętnych zarobków.
zdjecie uzytkownika
bagullu - 2016-03-04 19:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U no ciężko powiedzieć jakie są zarobki, bo z tego co wiem to wszystko zależy od umiejętności i doświadczenia, no ale możesz być jednak pewny, że 2000 na start będzie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Horyzont S.C. Doradztwo Personalne!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Horyzont S.C. Doradztwo Personalne
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert