brak logo

Horyzont S.C. Doradztwo Personalne

Gliwice

Opinie o Horyzont S.C. Doradztwo Personalne

mam cie 2011-06-05 22:22:58
A własnie, że dam opinie!
Nie polecam tak od razu mówie, poniżej szeroko argumentując.
Niby wszystko ładnie, mili dla Cienie, a tak naprawdę interesuje ich tylko to co moszesz za nich odwalić. Fakt że nauczyć można sie sporo, ale za jaka cenę? Siedzisz wlepiony w monitor cały dzien wertujesz te cv i co? i nic, potem nawet referencji nie dostaniesz! To jak masz przyszłemu pracodawcy udowodnic, że sie tam czegoś nauczyles??

( usunięte przez administratora ) Ogólnie ostrzegam zastanówcie sie dobrze:)
1
anonim 2011-06-19 23:23:51
twoja opinia jest rozbrajajaca,wez cos chłopie opisz dokładniej jak z kasa jak warunku mieszkalne itp a nie nie polecam wez to z formułuj jakos a pozniej pisz
magister 2013-04-04 07:54:32
Profesjonalizm na najwyższym poziomie!
Współpraca z tą firmą to przyjemność.
Życzę wszystkim pracownikom takich rzetelnych partnerów w biznesie.
Polecam gorąco!
chceZnimiWyjechać 2014-03-21 17:27:49
czy pracował ktoś przez nich w Belgii ? Jak tak to proszę o informacje jak wyglądają mieszkania - po ile osób i ile kosztują, kto płaci za dojazd z mieszkania do pracy, przez jaką agencję się pracuje bo jak rozumiem oni są tylko naganiaczem dla Belgijskiej agencji?
Maciek 2014-04-26 11:58:13
Mam pytanie czy ktos moze mi udzielic informacji na temat firmy horyzont , dostalem oferte jako handlowiec i zastanawiam sie nad podpisaniem umowy bardzo dziekuje za pomoc ?
szukająca pracy 2014-07-10 10:01:04
na te doradztwo trzeba uważać. ogłaszają nabór na Koordynator ds.administracji albo koordynator floty. niestety robią rekrutacje, z której nic nie wynika potem dalej wystawiają te same ogłoszenia by nabic sobie baze szukających pracy. byłam na rozmowie wszytstko pieknie ładnie a potem niby informacja, że ktoś inny dostał te pracę. na drugi dzień ta sama oferta znowu zostaje ogłoszona na portalach. minęło juz miesiąc a teraz znowu odnawiaja te ogłoszenia...nie polecam bo tam coś jest nie tak
1
Radek 2014-11-29 14:15:22
Bo to zalezy jeszcze gdzie szukacie ogłoszen pracy. Nie wiem w sumie, czy horyzont korzysta z komercyjnych portali, ale czasem maja one programy, które podbjaja juz nieaktualne ogłoszenia. Wiem, że tutaj tego się nie robi, to ogłoszenia zawsze sa aktualne,a le na innych portalach warto patrzec własnie na numer referencyjny, bo często zawiera w sobie fragment daty.
samio 2015-02-07 17:36:06
z tego co widziałem to horyzont jako agencje zajmującą się doradztwem personalnym spośród innych firm wyróżnia przede wszystkim ilość ofert którą mają dla swoich klientów ( jest ich naprawdę masa) a po za tym jakość tych ofert, bo nie są to pierwsze lepsze oferty pracy ,a naprawdę konkretne stanowiska
kamas 2015-02-23 21:40:10
Faktycznie, codziennie agencja Horyzont S.C. Doradztwo Personalne zamieszcza kilka ofert pracy, zazwyczaj 4-5. Nie wygląda to także na działanie jakiegoś automatu, bo przez weekend ogłoszenia sie nie pojawiają. Mnie ciekawi jak wyglądają formalności, rozmowe ma się z agencją, ale umowe podpisuje sie z inna firmą? Czy to praca na umowe agencyjną?
patryś 2015-03-12 10:32:34
Witam, mam takie zapytanie do kamasa co rozumiesz pod określeniem umowa agencyjna? chyba logiczne jest, że jeśli firma bierze udział w pośrednictwie w załątwieniu potencjalnych chętnych to obie strony muszą działać na zasadzie porozumienia, mnie akurat. Mnie akurat interesuje nr referencyjny 3132 HT ze strony czyil przedstawiciel handlowy / mazowieckie, brakuje mi tylko informacji o jakimś konkrecie w kwestii uwarunkowań podczas przyjęć, proszę o pomoc
1
kool 2015-09-14 13:31:36
dobrze, ze sami sobie nie wypisuja zalet...O nie...chyba jednak tak. Uzytkownik wyzej...
janek 2016-05-06 09:31:06
hej! teraz zatrudniają osobe jako Doradca Klienta Biznesowego z językiem niemieckim, bo widziałem oferte no i tutaj w zasadzie liczy się to jak mówisz po niemeicku i jaie masz już dosidczenie, bo jednak te 3 lata to jest minium jak widze tak naparwde.
Zostaw swoją opinię o Horyzont S.C. Doradztwo Personalne - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Horyzont S.C. Doradztwo Personalne