Lambda S.A.

Warszawa

Opinie o Lambda S.A.

zbrojarz 2016-05-28 16:47:51
werfikacja umiejętności musi być, jak ktoś chce pracować jako zbrojarz musi kręcić cęgami inaczej się nie ma po co do nich wybierać.
mówią to jak sie do nich dzwoni.
każdy komu poleciłem ich mówił mi o tym, wiec nie wiem z kim Ci twoi koledzy rozmontowali ale na pewno nie z tymi dziewczynami które odbierają telefony bo one zawsze o tym mówią.
więc jak się nie dzwoni i nie pyta o szczegóły tylko jedzie w ciemno to tak się to kończy że robi się wycieczkę do Warszawy.

ludzie pamiętajcie jak chcecie pracować jako zbrojarz to musicie umieć kręcić cęgami długimi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
lololo 2016-06-15 11:58:59
@pao chyba do 2000 euro a nie zł
fizyczny 2016-06-19 22:46:32
jasne że jak pracujesz po za polsko to masz stawki w euro lub korony szwedzkie.
ja u nich robiłem w niemczech i szwecji.
zwolniłem sie i teraz chce wrócić i oferta mają bardzo dużo!!
wiem jedno jak się przemęczych przez niemcy to później szwecja i francja swojo otworem na ciebie.
ja byłem w niemczech pół roku, zapieprzałem ale teraz jak zadzwonię i dobrze pogadalem to mam szwecje zagwarantowano i tam jade.
ja z nimi problemów nie miałem polecam ich
6
niemiec 2016-06-19 22:56:39
ja pracuje u nich systemie 20 na 10 w niemczech. jak dla mnie fajnie , przejazdy sa na koszt firmy , zakwaterowanie masz, trzeba tylko sobie coś ugotować, a ja mam pensje od 1900 do 2230.
wiec nie wiem, czy ty pracowałeś u nich, albo czy w ogóle pracowałeś, bo mam watpliwości - może tobie ktoś płaci za anty reklame ich ? skoro wypisujesz takie bzdury.
2
lololo 2016-06-20 17:52:47
@wiola chyba Ci się firmy pomyliły
franl 2016-06-20 18:03:31
Faktycznie ja też widzę sporo ofert technicznych typu Dźwigowy, Cieśla czy Zbrojarz, ale naprawdę Hostessy w Chorwacji ta firma również poszukuje :) Ja co prawda zainteresowany jestem ofertą Dźwigowego w Szwecji, ale może moja córka się zdecyduje na taką pracę sezonową.
3
ZBROJJJJ 2016-06-23 20:27:58
SIEMA.MAM PYTANIE CO DO TEJ SZWECJI I FINLANDII JAKIE ZAROBKI SA NA STANOWISKU ZBROJARZA I NIEWIECIE KIEDY JAKIES WYJAZDY ?POZDRO
5
ert 2016-06-23 20:51:16
@franl teraz to widze ze szukaja dźwigowego w Szwecji wymagane sa tutaj uprawnienia IŻ – aktualne, doświadczenie na w/w stanowisku minimum 5 lat, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
pawcik 2016-06-25 12:47:40
Witam,czy był ktoś w Francji??mam jechać za tydzień na budowę metra...jako zbrojarz...jak coś ktoś???to proszę piszcie,pozdrawiam
wilga 2016-06-25 12:51:54
@ert szwecja za zimna, uderzam na Chorwację jako hostessa. na serio musze obsługiwać jachty?
Zbrojarzy 2016-06-25 19:51:12
U nich wyjazdy są ciągle.
Szczególnie do Francji.
Ja dostałem ofertę i jadę tam. Nie ma co. Francja jest u nich ok.
Francia 2016-06-25 19:54:29
Francia jest u nich ok.
Ja byłem i jadę znowu. Naprawdę są fajne zarobki i można pozwiedzać to i owo.
Mi się tam podobało byłem kiedyś w Nicea i Paryż. Jestem za i jadę.
3
Szwecja zbrojarz 2016-06-25 19:59:19
Usiądź do mapy i zobacz temperatury oni mają taką samą pogodę jak w Polsce.
Więc co za zimno chyba na samej północy. Bo w pozostałych częściach jest ok.
rtgh 2016-06-25 20:00:53
no to moze nawet i lepiej ja tam bym wolał jechac w chłodniejsze miesjce niz tam gdzie sa mega upały.
pawcik 2016-06-26 08:32:41
a zarobki we Francji ok??to jakie były??możesz coś więcej napisać o tej Francji?
dfgh 2016-06-26 11:07:44
w Szwecji posuzkuja dźwigowego w wymaganach napisali ze wazne jest uprawnienia IŻ – aktualne, doświadczenie na w/w stanowisku minimum 5 lat, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
DETERM 2016-06-30 22:01:29
WITAM W JAKIE DNI TAM SA TEEGZAMINY W WARSZAWIE ?JAKIE ZAROBKI NA SZWECJI IFINLANDII NA STANOWISKUZBROJARZA
zbro 2016-07-03 23:00:45
francja ma zarobki 1750 i wiecej.
ja takie miałem przy poprzednim wyjeżdzie. teraz mówią 1800 i im wierze.
5
franek 2016-07-04 09:43:34
A jak jest w Szwecji, ktoś był? Bo są teraz ogłoszenia na cieślę aktualne i zastanawiam się co mogą zaoferować
pawcik 2016-07-04 13:16:35
a dużo godzin pracowałeś tam?i czy soboty były pracujące bo z tego co mi mówili,że mają być wolne...
jasiek 2016-07-04 13:25:29
Kierownik robót zbrojarskich i ciesielskich jest potrzebny
silvio 2016-07-05 17:10:28
I jak tam we Francji jako zbrojarz? Po ile godzin pracujesz? Jak z zarobkami?
lukasz 2016-07-08 20:46:42
u nich to pewnie jest umowa tylko, ze jestes zatrudnony przez agencje wic oni daja ci umowe na jakis czas chyba i co miesiac czy dwa masz przedluzana ale lepiej zatrudnic sie bezposrednio w firmie tam masz umowe na rok np.
silvio 2016-07-12 14:51:56
Twoja odpowiedź odnosi się do pracy jak jest we Francji? Jeśli tak, napisz coś więcej ile godzin trzeba pracować itp. Dzięki z góry
maniek 2016-07-12 14:54:12
Kierownik robót zbrojarskich i ciesielskich jest u nich teraz potrzebny no i wmagania mają tak naparwde dwa - minimum 5 lata doświadczenia no i znajomość minimum jednego języka obcego: j. angielski i / lub j. francuski i/lub niemiecki, wiec to sporo już widze.
Pawcik 2016-07-12 23:01:27
No ja juz jestem we Francji...pracowalem juz dwa dni jak cos chce cos wiecej wiedziec prosze pytac...
bezka 2016-07-12 23:07:08
wymagania takie dosc standardowe mi się wydaje? widze też ze szukają cieślów oraz zbrojarzy do Szwecji
silvio 2016-07-13 18:04:02
Jeśli mógłbyś napisać czy drogie tam życie w porównaniu do Niemiec na przykład i po ile godzin pracujecie oraz czy kierownik szaleje (w sensie goni ostro do pracy, jak wygląda jego szacunek do pracownika) Z góry dzięki
6
dfrrdf 2016-07-13 18:49:09
@bezka dobrze by bylo sie w sumie do takiej pracy za granica załapać
PLUSZBRO 2016-07-13 20:13:36
PAWCIK JAK WARUNKI MIESZKALNE I JAKIEMIASTO WE FRANCJI LUDZIE NORMALNI?
lukasz 2016-07-13 20:18:33
A na jakim stanwosiku pracujesz, wiec napisz cos jak wyglada praca od ktorej godziny zaczynasz/ czy pracuja tam sami placy? jak z jezykiem? w jakim wogole jestes kraju bo nic nie wiadomo, skandynawia? czy niemcy
Pawcik 2016-07-14 21:35:33
8 godzin dziennie pracujemy...zycie?to zalezy czy lubisz dobrze zjesc?ale wszystko jest ok...mieszkanie fajne..
ytyt 2016-07-14 21:48:41
wlasnie w Szwecji szukaja teraz dźwigowego do zatrudnienai wymagane sa uprawnienia IŻ – aktualne,doświadczenie na w/w stanowisku minimum 1 ro, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem..
lukasz 2016-07-17 08:49:01
przecież nikt nie bedzie sobie odmawial czegos na co ma ochote akurat zjesc, wiadomo ze to nie polska i ceny sa wyższe za wszytko, 8godzin dziennie to tak w porzadku a jaki kraj?
hajzyczek 2016-07-26 19:56:46
siema warjat nie wiem czy bedziesz to czytał jest dzisiaj 26.07 ijutro jade podpisac umowe do wawy na francje własnie na metro do miasta rennes jak sie nie myle dam ci swoj numer to bys gaga puscił tobym zadzwonił i bysmy pogadali (usunięte przez administratora)
aha 2016-07-27 10:11:50
Dobrze, ze taki spedytor krajowy i międzynarodowy może liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę. O takie stabilne zatrudnienie jest dość trudno, bo przecież doskonale wiedzą jak zadbać o swoich pracowników. Może wiecie czy wypłata jest terminowa? Dzięki
Roko sp. z o.o Rafal Kotarba 2016-08-06 12:21:33
Cieśle szalunkowi / zbrojarze/ prowadzący

dlaczego szukacie pracy za granicą ??? my oferujemy prace w polsce na budowach w Opolu i Bogatyni ; stawki na rękę 23 - 25 zł netto dla wykwalifikowanego cieśli i zbrojarza ; dla majstra w granicach 30 - 35 /godzine ; zapewniamy umowe o prace ; zakwaterowanie (bezpłatne) ; dojazdy do pracy ( bezpłatne) i prace w realnej ; istniejącej nie tylko na papierze /w walizce i na jachcie firmie.
dla odchodzących kierowników z Lambdy oferujemy specjalne bonusy oraz ewentualną profesjonalną ochrone oraz pomoc prawna w wyegzekwowaniu ro9szczeń wobec Lambdy
Zainteresowanych prosze o kontakt 501.385.675
www.roko-budownictwo.pl

pozdr
Rafał Kotarba
1
Majk 2016-08-08 15:59:51
Pan "roko" wszędzie już szuka swoich ofiar bo mało kto chce pracować na jego "super" warunkach w kraju.
Jak zawsze na początku warunki takie a jak juz pracujesz to pracuj a nie gadaj.
Masz umowę to już wykwalifikowany nie jesteś i zasuwaj po 10 godzin lub więcej zaa 3 tys mies.

Co do Lambdy to niedawno robili w finlandii, ale nie mogłem wtedy jechać czy ktoś wie jak tam z robotą?
Majk 2016-08-08 16:00:20
Pan "roko" wszędzie już szuka swoich ofiar bo mało kto chce pracować na jego "super" warunkach w kraju.
Jak zawsze na początku warunki takie a jak juz pracujesz to pracuj a nie gadaj.
Masz umowę to już wykwalifikowany nie jesteś i zasuwaj po 10 godzin lub więcej zaa 3 tys mies.

Co do Lambdy to niedawno robili w finlandii, ale nie mogłem wtedy jechać czy ktoś wie jak tam z robotą?
kasia 2016-08-22 14:54:43
Czy ktoś w tej firmie pracuję nadal chodzi mi o niemcy stuttgard w firmie budowlanej? Bo teraz mój mąż jedzie i czy tam dobrze traktują i czy dojazd tam do Niemczech jest bezpieczny?
1
Kulas 2016-10-17 17:36:11
No ja to bym namawiał wszystkich, którzy mają trochę wolnego czasu na sprawdzenie oferty Spedytor krajowy i międzynarodowy do Lambdy, jest potrzebnych trochę osób dosłownie od już do Leszna, Wrocławia, Szczecina i całkiem nieźle płacą jak na tego typu firmę
Kuta 2016-12-05 19:37:55
Jedzie ktos do Belgii po nowym roku ?
1
Damal 2017-01-03 18:55:57
Chciałbym dostać się do firmy bo słyszałem dobre opinie o niej, tylko nie wiem gdzie . Może ktoś podpowie?
Mario 2017-01-04 09:23:46
Przyjmują nowych ludzi a starzy pracownicy siedzą w domu na urlopach.Żenada.
lololo 2017-01-05 13:42:37
chyba Ci sie Lambdy pomyliły
lololo 2017-01-05 13:45:26
Jestem starym pracownikiem i nie siedzę na urlopie tylko pracuję. Może się nie nadajesz jak siedzisz w domu....?
były formatowiec 2017-01-07 22:05:00
(usunięte przez administratora) to legenda formatu ,jeśli kogoś nie lubił to amen w pacierzu . Z tego co wiem już dla nich nie robi.
madra 2017-01-10 12:45:24
CZY KTOS WIE KIEDY RUSZA BELGIA ?
1
po szkodzie 2017-01-10 13:37:37
JADE DO BELGII WIADOMO COS KIEDY WYJAZD?
1
Lolik 2017-01-18 12:45:32
Czy ktoś wie czy Lambda organizuje prace za granicą dla kobiet? Zależy mi na takiej pracy w której nie muszę znąc dobrze języka. Czy jakieś były już wyjazdy?
Zostaw swoją opinię o Lambda S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambda S.A.