Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Format", "Lambda"

Pracowałeś w firmie "Format", "Lambda" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Max - 2015-11-25 17:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dalej kantuja,czy ktoś zrobił z tym dziadostwem porządek?
zdjecie uzytkownika
kabi - 2015-12-05 13:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Dla mnie w sumie wydaje się to dość dziwne jak mam być szczery po tych opiniach
zdjecie uzytkownika
Jaśnie Pan - 2015-12-07 22:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lambda to firma dla rolników,pół górali z rzeszowskiego i okolicy,pseudofachowców hanysów i liżących rowy kierownikom.
zdjecie uzytkownika
Wiktor - 2015-12-08 17:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal pani G w Warszawie kity sprzedaje? Zrobiłem złodziejka firma nigdy nikomu tego syfu nie Polsce!????!! Uciekajcie ludzie!!
zdjecie uzytkownika
z pod rzeszowa - 2015-12-09 14:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze ktoś tu ma za delikatne dłonie do pracy i jedyne co u mnie to jasnie wielmorzyc... praca ciezka jak diabli ale niezle platna i zawsze dostałem co moje!
zdjecie uzytkownika
bania - 2015-12-11 08:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jaśnie Pan - 2015-12-07 22:15:06]:
jasnie panie, teraz to nie radze sie pokazywac w naszych stronach.
masz odwage tak pisac to jeszcze mniej odwagę podaj swoje dane , a na pewno ci ludzie podziekuja.
zdjecie uzytkownika
kulk - 2015-12-12 15:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jest ciężka owszem, no ale chyba warto jest pracować ciężko i dostawać konkretne pieniądze i umowę o pracę, niż się obijać i mieć grosze, że ledwo na miesiąc starcza.
zdjecie uzytkownika
344343 - 2015-12-14 20:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kulk no w sumie chyba kazda praca jest raczej ciezka..a widzialem ze od nich mozna sie zatrudnic jako kierownik robot izolacyjnych w Niemczech i Austrii
zdjecie uzytkownika
nie kapuś - 2015-12-16 21:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma z jaką kiedykolwiek miałem styczność.Donosicielstwo jest na porządku nie donosisz to jesteś bee. A już biją na głowę dwaj niby brygadziści małolaty z przerostem ambicji, a na prawdę to dwa buraczki z jakieś zapadłej dziury gdzie dopiero w niemczech zobaczyli świata i się dowartościowują.Za najwyższego uważa się tam mały gruby cymbał nie potrafiący się poprawnie wysłowić,też burak, który ma swoją świtę, która o wszystkim mu donosi. Zgadzam się całkowicie któregoś z kolegów,że jest to patologiczna firma dla rolników. Syf i dwa metry mułu. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kabi - 2015-12-17 02:06:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Chociaż patrząc na to co piszecie nie zaryzykowałbym
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2015-12-18 21:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okrążająca dalej?
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-12-19 06:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@nie kapuś, wiesz na donosicielstwo jest dobra metoda - pracujesz uczciwie to nikt na ciebie nie doniesie i się problem rozwiązuje sam. Jak wyeliminuje się tych nieuczciwych pracowników zreszta to donosy całkiem znikną.
zdjecie uzytkownika
to ja - 2015-12-26 16:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-08-09 00:33:41]:
Były pracownik całkowicie się z Tobą zgadzam.Gdy tylko upomniałem się o swoje brakujące godziny które mi ukradli,to po 2 dniach zostałem zmuszony do zjazdu.
To firma dla pijaków i nic nie umiejących nierobów,każdy kto coś umie to również zna swą cenę a przede wszystkim nie pozwoli się okradać.
A czy ktoś w tej (firmie) słyszał o czymś co nazywa się DIETA a należy się każdemu jak psu buda..
zdjecie uzytkownika
pielgrzym - 2016-01-01 23:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj były pracowniku , nie jestem pijakiem ani nierobem , podpisałem umowe którą przeczytałem , a jak sądzę to twoje trapezy poprawiałem więc na robocie się nie znasz , kolegen , kasa którą dostałeś za Austrie to prezent od inwestora , bo poza malkontenctwem nic tam nie pokazałeś , a teraz żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska, Kręcą jak wszystkie firmy , kto wie na ile sobie pozwolić da rade wszędzie , jak nie to niech siedzi w Polszy i ma w tyłku chvuj bolszy za 1780 pln .
zdjecie uzytkownika
qlala - 2016-01-02 15:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojawiała się etraz u nich nowa oferta, ktoś widział? Chodzi mi o prace w Niemczech jako kierownik robót izolacyjnych tylko jeżyk naparwde dobrze trzeba znac jednak.
zdjecie uzytkownika
Ernest - 2016-01-09 09:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [banik - 2015-11-21 23:40:36]:
Format to jedno wielkie bagno wróciłem teraz z niemiec z tunelu klęska całkowita na 4 dni 160E to ja w polsce więcej zarabiałem . zapierdasz po 12 godz a piszą ci 8 a soboty robisz charytatywnie dla formatu i dlatego po św nie przyjechało połowa ludzi nie polecam nikomu tej firmy .
zdjecie uzytkownika
drako - 2016-01-15 12:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy ktoś pracował w Szwecji przez tą firmę? Warto z nimi wyjeżdzać?
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-17 17:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drako czy chodzi Ci teraz o ten wyjazd do Szwecji jako monter płyt karton-gips???
zdjecie uzytkownika
Meg - 2016-01-18 14:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co dostałeś jakieś opinie bo ja też mam propozycję wyjazdu do Szwecji
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-19 10:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam bo miałem się wstawić na rozmowe kfalifikacyjną ale nie pojechałem.Wiesz moze kiedy jest ten wyjazd????A czy Ty byłeś na rozmowie???
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-19 10:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jak możesz to daj mi namiar na siebie
zdjecie uzytkownika
gab - 2016-01-19 17:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2016-01-19 10:24:07]:
No właśnie,ja już jestem po egzaminie,papiery złożone,dostałem na miejscu info,że jestem przyjety a teraz czekam na tel kiedy wyjazd do Szwecji,moze ktoś wie kiedy ten wyjazd i czy wogóle będzie?Będe wdzięczny za odp
zdjecie uzytkownika
Meg - 2016-01-19 18:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę na rozmowę w piątek 22.01 wyjazd najprawdopodobniej w połowie lutego
zdjecie uzytkownika
Meg - 2016-01-19 18:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2016-01-19 10:24:07]:
mb2809@wp.pl mój emeil jak coś pisz
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-20 17:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę na rozmowe w piątek
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-21 08:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi co to jest za egzamin jak on przebiega o co wogóle pytają???
zdjecie uzytkownika
Urwis - 2016-01-22 17:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga,ładnie gada Pani G co innego w rzeczywistości.Byłem,ucieklismy,oszukanicza firma,Nie jechac,ostrżegam!!!
zdjecie uzytkownika
Tomi - 2016-01-22 20:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urwis a gdzie byliście???I co się stało ze uciekliście???
zdjecie uzytkownika
drako - 2016-01-23 18:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Meg - 2016-01-18 14:28:28]:
Tak dokładnie o ten wyjazd.
Byłeś na rozmowie o co w niej chodzi?
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-23 18:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem na rozmowie.Rozmowa przebiegłą pomyślnie.Wypełniłem papiery dostałem skierowanie na badania i 8 lutego prawdopodobnie wyjazd.
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-01-24 11:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [drako - 2016-01-23 18:09:11]:
daj namiar na siebie jakiegoś mejla czy coś takiego
zdjecie uzytkownika
zygmunt - 2016-01-27 17:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [drako - 2016-01-15 12:56:59]:
dlaczego tylko 4 dni pracowałeś pytam bo dostlem propozycje wyjazdu do Niemiec na tunel
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2016-01-28 07:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam można wiedzieć jak przebiega rozmowa
zdjecie uzytkownika
ergo - 2016-01-29 15:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafał, a na jakie stanowisko idziesz ? Ja teraz widziałem, że montera kartongipsu szukają na Szwecję. Trochę obawiam się tego kraju i tego co tam się zaczyna dziać. Gwarantują jakieś bezpieczeństwo ?
zdjecie uzytkownika
szwecja - 2016-01-31 11:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak czytam te komentarze to płakać się chce, pracuje po świecie nie oddzisiaj. a szwecję znam jak własną kieszeń pracuję tam jako izoler i nie jest to łatwa praca ale jak ktoś umie pracować to zarobi to nie bajka.każda firma ogarnia tanie chaty miał byś firmę jeden z drugim też byś tak robił.nie ma internetu to idz na pierwszą lepszą stację benzynową i kup sobie jaki problem, a chyba że nie znasz języka to po co jedziesz bez języka to głupota.pozdro dla nieudaczników.
zdjecie uzytkownika
franl - 2016-02-01 15:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zawsze w frmach wymagaja znjomosci jezyka ale wiadomo,ze dla ciebie to plus,chociaz jak podstawy ogarniasz,to masz łatwiej,wymagaja 3lata doświadczenia ale dają umowe o pracę, jeżeli chodzi o montera.
zdjecie uzytkownika
cnicin - 2016-02-02 11:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
w piatek 5 lutego mam być na rozmowie w Warszawie na wyjazd do Szwecji. Kto jeszcze jedzie? Czy warto? co o tym sadzicie?
zdjecie uzytkownika
gabor - 2016-02-02 12:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie(praca w Szwecji jako monter g/k) jako jeden z pierwszych,zostałem przyjety,wypełniłem wszystkie dokumenty i od tej pory cisza:(Ciekawe jak długo mam czekac na wyjazd,nie stać mnie na siedzenie w domu,zaczyna mnie to wkurzac.Czy ktoś tez jest w takiej sytuacji?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-03 14:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabor - 2016-02-02 12:28:10]:
Zostales przyjety jako pierwszy a pojedziesz ostatni. Już część pojechała do Szwecji
zdjecie uzytkownika
rysa - 2016-02-03 16:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktos ale to może pojechały osoby z poprzedniej rekrutacji bo ta jeszcze trwa. Dobrze że oferują przejazd do kraju, świadczenia pracy i atrakcyjne wynagrodzenie. Praca nie jest skomplikowana i ciężka
zdjecie uzytkownika
Piter - 2016-02-04 11:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się dowiedzieć wogole na jaki okres jest pierwszy kontrakt..? Nie dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
kris - 2016-02-04 13:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2016-02-03 14:31:58]:
Ja też czekam na ten ten wyjazd i cisza
zdjecie uzytkownika
gabor - 2016-02-04 19:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rysa - 2016-02-03 16:50:29]:
A ty skąd masz takie informacje,ze ktoś już pojechał do Szwecji?
zdjecie uzytkownika
gabor - 2016-02-04 19:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2016-02-04 13:33:50]:
A dzwoniłes może do nich?Ile można czekać?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2016-02-04 22:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabor - 2016-02-04 19:43:48]:
No widocznie mam informacje. Znajomy pojechał.
zdjecie uzytkownika
ololo - 2016-02-04 22:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piter - 2016-02-04 11:16:17]:
Nie ma na ile kontrakt. Możesz juz po tygodniu wrócić jeżeli sie nie sprawdzisz
zdjecie uzytkownika
odp - 2016-02-05 16:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ernest - 2016-01-09 09:28:53]:
Erneście, przepracowałeś 4 dni i wiesz że ci za sobotę nie zapłacili?
Ja to policzyłeś?
Może tyle była warta Twoja praca ile Ci wypłacili?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-05 16:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja u nich byłem na egzaminie 22-01 i dzwoniłem dzis, wiem ze szukaja ludzi i do konca lutego ma wyjechać około 50 osob na nowe konktrakty.
bo cały czas budowy chodza i sie powiekszaja.
wiec ja juz wiem co mam robic szukam lekarza robie badania i czekam. chce byc gotowy jak zadzwonia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ciężko to nazwac egzaminem wysyłasz papiery dzwonią i dostajesz oferte bierzesz lub nie
Pytania: gdzie wszesniej pracowałem i ile
zdjecie uzytkownika
pączek - 2016-02-05 20:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie szczególnie interesuje ogłoszenie na montera kartona gipsu. Wymagają 3 letniego doświadczenia, ale dobrze, żę zapewniona jest umowa o pracę, więc stabilne zatrudnienie jest u nich respektowane.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-06 19:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie kilka lat ogólnie ok.durzo zależy od kierownika uważajcie na plak...we Francji pedał i truman kawał kur...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Format", "Lambda"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert