Lambda S.A.

Warszawa

Opinie o Lambda S.A.

pawcik 2016-06-26 08:32
a zarobki we Francji ok??to jakie były??możesz coś więcej napisać o tej Francji?
4
dfgh 2016-06-26 11:07
w Szwecji posuzkuja dźwigowego w wymaganach napisali ze wazne jest uprawnienia IŻ – aktualne, doświadczenie na w/w stanowisku minimum 5 lat, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem
DETERM 2016-06-30 22:01
WITAM W JAKIE DNI TAM SA TEEGZAMINY W WARSZAWIE ?JAKIE ZAROBKI NA SZWECJI IFINLANDII NA STANOWISKUZBROJARZA
zbro 2016-07-03 23:00
francja ma zarobki 1750 i wiecej.
ja takie miałem przy poprzednim wyjeżdzie. teraz mówią 1800 i im wierze.
6
franek 2016-07-04 09:43
A jak jest w Szwecji, ktoś był? Bo są teraz ogłoszenia na cieślę aktualne i zastanawiam się co mogą zaoferować
1
pawcik 2016-07-04 13:16
a dużo godzin pracowałeś tam?i czy soboty były pracujące bo z tego co mi mówili,że mają być wolne...
jasiek 2016-07-04 13:25
Kierownik robót zbrojarskich i ciesielskich jest potrzebny
silvio 2016-07-05 17:10
I jak tam we Francji jako zbrojarz? Po ile godzin pracujesz? Jak z zarobkami?
lukasz 2016-07-08 20:46
u nich to pewnie jest umowa tylko, ze jestes zatrudnony przez agencje wic oni daja ci umowe na jakis czas chyba i co miesiac czy dwa masz przedluzana ale lepiej zatrudnic sie bezposrednio w firmie tam masz umowe na rok np.
silvio 2016-07-12 14:51
Twoja odpowiedź odnosi się do pracy jak jest we Francji? Jeśli tak, napisz coś więcej ile godzin trzeba pracować itp. Dzięki z góry
maniek 2016-07-12 14:54
Kierownik robót zbrojarskich i ciesielskich jest u nich teraz potrzebny no i wmagania mają tak naparwde dwa - minimum 5 lata doświadczenia no i znajomość minimum jednego języka obcego: j. angielski i / lub j. francuski i/lub niemiecki, wiec to sporo już widze.
Pawcik 2016-07-12 23:01
No ja juz jestem we Francji...pracowalem juz dwa dni jak cos chce cos wiecej wiedziec prosze pytac...
3
bezka 2016-07-12 23:07
wymagania takie dosc standardowe mi się wydaje? widze też ze szukają cieślów oraz zbrojarzy do Szwecji
1
silvio 2016-07-13 18:04
Jeśli mógłbyś napisać czy drogie tam życie w porównaniu do Niemiec na przykład i po ile godzin pracujecie oraz czy kierownik szaleje (w sensie goni ostro do pracy, jak wygląda jego szacunek do pracownika) Z góry dzięki
9
dfrrdf 2016-07-13 18:49
@bezka dobrze by bylo sie w sumie do takiej pracy za granica załapać
PLUSZBRO 2016-07-13 20:13
PAWCIK JAK WARUNKI MIESZKALNE I JAKIEMIASTO WE FRANCJI LUDZIE NORMALNI?
lukasz 2016-07-13 20:18
A na jakim stanwosiku pracujesz, wiec napisz cos jak wyglada praca od ktorej godziny zaczynasz/ czy pracuja tam sami placy? jak z jezykiem? w jakim wogole jestes kraju bo nic nie wiadomo, skandynawia? czy niemcy
Pawcik 2016-07-14 21:35
8 godzin dziennie pracujemy...zycie?to zalezy czy lubisz dobrze zjesc?ale wszystko jest ok...mieszkanie fajne..
ytyt 2016-07-14 21:48
wlasnie w Szwecji szukaja teraz dźwigowego do zatrudnienai wymagane sa uprawnienia IŻ – aktualne,doświadczenie na w/w stanowisku minimum 1 ro, znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem..
lukasz 2016-07-17 08:49
przecież nikt nie bedzie sobie odmawial czegos na co ma ochote akurat zjesc, wiadomo ze to nie polska i ceny sa wyższe za wszytko, 8godzin dziennie to tak w porzadku a jaki kraj?
hajzyczek 2016-07-26 19:56
siema warjat nie wiem czy bedziesz to czytał jest dzisiaj 26.07 ijutro jade podpisac umowe do wawy na francje własnie na metro do miasta rennes jak sie nie myle dam ci swoj numer to bys gaga puscił tobym zadzwonił i bysmy pogadali (usunięte przez administratora)
aha 2016-07-27 10:11
Dobrze, ze taki spedytor krajowy i międzynarodowy może liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę. O takie stabilne zatrudnienie jest dość trudno, bo przecież doskonale wiedzą jak zadbać o swoich pracowników. Może wiecie czy wypłata jest terminowa? Dzięki
Roko sp. z o.o Rafal Kotarba 2016-08-06 12:21
Cieśle szalunkowi / zbrojarze/ prowadzący

dlaczego szukacie pracy za granicą ??? my oferujemy prace w polsce na budowach w Opolu i Bogatyni ; stawki na rękę 23 - 25 zł netto dla wykwalifikowanego cieśli i zbrojarza ; dla majstra w granicach 30 - 35 /godzine ; zapewniamy umowe o prace ; zakwaterowanie (bezpłatne) ; dojazdy do pracy ( bezpłatne) i prace w realnej ; istniejącej nie tylko na papierze /w walizce i na jachcie firmie.
dla odchodzących kierowników z Lambdy oferujemy specjalne bonusy oraz ewentualną profesjonalną ochrone oraz pomoc prawna w wyegzekwowaniu ro9szczeń wobec Lambdy
Zainteresowanych prosze o kontakt 501.385.675
www.roko-budownictwo.pl

pozdr
Rafał Kotarba
1
Majk 2016-08-08 15:59
Pan "roko" wszędzie już szuka swoich ofiar bo mało kto chce pracować na jego "super" warunkach w kraju.
Jak zawsze na początku warunki takie a jak juz pracujesz to pracuj a nie gadaj.
Masz umowę to już wykwalifikowany nie jesteś i zasuwaj po 10 godzin lub więcej zaa 3 tys mies.

Co do Lambdy to niedawno robili w finlandii, ale nie mogłem wtedy jechać czy ktoś wie jak tam z robotą?
1
Majk 2016-08-08 16:00
Pan "roko" wszędzie już szuka swoich ofiar bo mało kto chce pracować na jego "super" warunkach w kraju.
Jak zawsze na początku warunki takie a jak juz pracujesz to pracuj a nie gadaj.
Masz umowę to już wykwalifikowany nie jesteś i zasuwaj po 10 godzin lub więcej zaa 3 tys mies.

Co do Lambdy to niedawno robili w finlandii, ale nie mogłem wtedy jechać czy ktoś wie jak tam z robotą?
1
kasia 2016-08-22 14:54
Czy ktoś w tej firmie pracuję nadal chodzi mi o niemcy stuttgard w firmie budowlanej? Bo teraz mój mąż jedzie i czy tam dobrze traktują i czy dojazd tam do Niemczech jest bezpieczny?
4
Kulas 2016-10-17 17:36
No ja to bym namawiał wszystkich, którzy mają trochę wolnego czasu na sprawdzenie oferty Spedytor krajowy i międzynarodowy do Lambdy, jest potrzebnych trochę osób dosłownie od już do Leszna, Wrocławia, Szczecina i całkiem nieźle płacą jak na tego typu firmę
Kuta 2016-12-05 19:37
Jedzie ktos do Belgii po nowym roku ?
2
Damal 2017-01-03 18:55
Chciałbym dostać się do firmy bo słyszałem dobre opinie o niej, tylko nie wiem gdzie . Może ktoś podpowie?
Mario 2017-01-04 09:23
Przyjmują nowych ludzi a starzy pracownicy siedzą w domu na urlopach.Żenada.
lololo 2017-01-05 13:42
chyba Ci sie Lambdy pomyliły
1
lololo 2017-01-05 13:45
Jestem starym pracownikiem i nie siedzę na urlopie tylko pracuję. Może się nie nadajesz jak siedzisz w domu....?
były formatowiec 2017-01-07 22:05
(usunięte przez administratora) to legenda formatu ,jeśli kogoś nie lubił to amen w pacierzu . Z tego co wiem już dla nich nie robi.
madra 2017-01-10 12:45
CZY KTOS WIE KIEDY RUSZA BELGIA ?
3
po szkodzie 2017-01-10 13:37
JADE DO BELGII WIADOMO COS KIEDY WYJAZD?
3
Lolik 2017-01-18 12:45
Czy ktoś wie czy Lambda organizuje prace za granicą dla kobiet? Zależy mi na takiej pracy w której nie muszę znąc dobrze języka. Czy jakieś były już wyjazdy?
lololo 2017-02-03 14:02
Niestety nie ma dla kobiet. Ewentualnie tłumacz ale ..... język trzeba znać.
1
Fizyczny 2017-02-04 16:14
Czy będzie teraz organizowany wyjazd do pracy przy montażu płyt GK w Szwecji? Ile tam płacą? A jakie warunki mieszkaniowe? Słyszałem, że ta agencja potrafi organizować.
lololo 2017-02-06 09:04
Ludzie to nie agencja!!!!!! To FIRMA która zatrudnia pracowników!!!!!!! Piszecie komentarze ale dobrze nie zapoznacie sie co to za firma. Najpierw poczytajcie a pozniej piszcie.
3
lololo 2017-02-06 09:05
Ludzie to nie agencja!!!!!! To FIRMA która zatrudnia pracowników!!!!!!! Piszecie komentarze ale dobrze nie zapoznacie sie co to za firma. Najpierw poczytajcie a pozniej piszcie.
1
Piękna 2017-02-07 18:17
Słyszałam, że organizują wyjazdy dla hostessy w Chorwacji, że firma znana i można bez obaw wyjechać. Czy ktoś mógłby coś napisać? Jakie warunki można zastać na miejscu? Jakie warunki muszę spełnić, żebym mogła wyjechać? Czy zarobki są naprawdę dobre ?
lololo 2017-02-08 16:54
Praca hostessy już dawno jest nieaktualna
Zambia 2017-02-15 20:03
Jestem zbrojarzem i widziałem oferty pracy za granicą. Jeśli ktoś ma informacje w tym temacie bardzo proszę o info. Jakie tam są zarobki? Jak wyglada sprawa mieszkania i dojazdu do pracy? Czy muszę spełniać jeszcze jakieś warunki żebym mógł się załapać na wyjazd?
Xxx 2017-02-21 09:11
Masz jakis kontakt na dzial tekrutacji w sprawie operatorow?
Derek 2017-02-22 11:52
Ja nie lubię oceniania osób na tym forum. Pracujemy dla firmy i to jest najważniejsze, jesli są ludzie którzy szkodzą trzeba zgłosić szefostwu a nie na forum. Firma dobra ludzie?????
lolek 2017-03-10 09:55
pracowałem w belgii, supeer firma i chciałbym jeszcze tam pojechać, polecam
prawda 2017-03-10 10:18
dlaczego są usuwane wpisy na forum?????????????????
Natalia 2017-03-14 19:35
@lolek Możesz cos więcej dodać na temat pracy jaką wykonywałeś?
ZBYSZEK 2017-03-23 10:08
Jakie zarobki obecnie
Iza 2017-03-26 09:56
Widziałam w ostatniej ofercie pracy, że Lambda S.A. potrzebuje pracownika działu handlowego.Czy coś więcej sie dowiem?
Zostaw swoją opinię o Lambda S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lambda S.A.