Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
znajomy - 2013-07-09 23:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa to na poziomie 2500-3000 brutto na początek plus premie (decyduje kilka czynników), jak zrobisz obroty powyżej określonej kwoty to sam sobie dasz podwyżkę bez żadnych wniosków , to jest firma handlowa nastawiona na zysk ty zarabiasz dla firmy -firma dzieli się z tobą zarobkiem .Wszystko jest na papierze i dosyć jasno określone , osoby udające że pracują same się eliminują
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 23:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomy czy możesz powiedzieć jakie stanowiska dotyczą zarobki 2500-3000 brutto w firmie Elektrotechnika MORS sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znajomy a czy aby dostać się do firmy Elektrotechnika Mors sp.z.o.o trzeba mieć jakieś doświadczenie w handlu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-25 15:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czy obecnie ciągle trwa rekrutacja handlowców ??
zdjecie uzytkownika
zorientowany użytkownik - 2013-11-26 08:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trwa rekrutacja, w szczegolnosci do okreslonych lokalizacji. Jesli jest Pan zainteresowany, najlepiej zadzwonic na stacjonarny nr do dzialu rekrutacji i zapytac o konkretna rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-02-23 15:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Elektrotechnika "MORS" widze, że nadal trwa rekrutacja, masa ogłoszen dla przedstawicieli handlowych, coś mi się wydaję, że albo to nie aktualne albo rotacje wysokie.
zdjecie uzytkownika
Hipu - 2014-02-26 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, udało im się dopiąć skład czy może jakieś posady jeszcze są nieobsadzone ?Warto dla nich podejmować współpracę?
zdjecie uzytkownika
rufin - 2014-03-09 20:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może rozszerzają ciągle swoją działalność i potrzebują dobrych przedstawicieli handlowych, którzy zadbają o interesy Morsa
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-03-17 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może któryś z pracowników elektrotechniki Mors rozwiąże spór i napisze jak tam z rotacjami, bo cisza na forum na to nie wskazuje.
zdjecie uzytkownika
lisner - 2014-03-31 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrotechnika mors chyba nieźle się rozwija skoro szuka, aż tak wielu przedstawicieli handlowych na swojej stronie
zdjecie uzytkownika
ramon - 2014-04-13 17:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im więcej przedstawicieli tym lepszy zarobek firmy, a wiadomo, że przedstawiciel musi sprzedawać, żeby zarabiać
zdjecie uzytkownika
pantałyk - 2014-04-16 22:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
możecie podać co Mors proponuje takiemu przedstawicielowi na początek? jest jakiś telefon i samochód?
zdjecie uzytkownika
Z Morsa - 2014-05-14 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacje sa duze. Glownie z winy pracownikow. Jesli najwazniejsze jest dla nich by dostac jakis telefon i jakis samochod zeby jezdzic sobie do tesco na zakupy - nie ma sie co dziwic ze sa rotacje pracownikow. Aktualnie MORS zostawil sobie najlepszych z najlepszych pracownikow, gdzie dolne pensje nigdy nie sa nizsze niz 3000brutto. Domyslam sie ze jesli teraz kogos szuka - to tylko z duzym doswiadczeniem nie tylko w handlu, ale i w branzy. A jakis samochod pewnie dadza.
PS - prywatne uzytkowanie aut jest zarezerowane tylko dla najleszych :)
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-05-15 08:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega wyżej trochę się myli, bo użytkowanie prywatne samochodu jest możliwe dla wszystkich, a opłata zależy od odległości do miejsca zamieszkania.
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-05-24 21:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, co się dzieje obecnie w firmie elektrotechnika Mors, bo doszły mnie jakieś plotki, ale nie chcę nic pisać, wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-05-27 18:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie wie? Gdyż pilnie poszukuje pracy, a elektrotechnika mors nie wygladała mi na złe miejsce z tego co wyczytałam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
byly mors - 2014-05-31 14:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm. Generalnie firma robi wrażenie. Dużo oddziałów, dużo ludzi, dwa magazyny centralne, super logistyka i całkiem dobry target. Dostaniecie telefon i berlingo lub partnera do jazdy do klijenta, dowiezienie towaru na spółkę z kolega. Jeśli traficie na oddział ( mocny) macie kibel :D tz do dyspozycji toaletę. W wielu miastach brak ;). Poza tym spoko, trzeba dawać dużo z siebie żeby zarobić,1600 brutto podstawa, uwaga bo target jest spory i żeby wyrobić 4500 brutto trzeba miec spore układy w branży. Warunki pracy nie sprzyjają do pracy w krawacie, wielokrotnie handlowcy muszą sami pakować towar i dowieść do klijenta, wiele obowiązków ( żeby ratować czas) z boku, nie będących obowiakiem handlowców. Jeśli ulozycie sobie prace, znajdziecie czas na rozpakowanie dostaw, sprzedaż, znalezienie klijentow,fakturowanie, dostawy, uwazajacie na życie prywatne. Żeby mieć zarobki na dobrym poziomie musicie rezygnować z życia prywatnego. Wiele osób w niesie poswiecilo rodziny lub je straciło. Teoretycznie 16.00 i do domu. Faktycznie wychodzisz po 18.00 bo nie masz czasu na wszystko. Dobra firma, duza tylko niebezpieczna. Ja znalazłem swoje miejsce tam gdzie podział obowiązków jest ściśle określony a kasa jest podobna, może i wielsza
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-05-31 18:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly mors - 2014-05-31 14:49:47]:
ale istnieją pewnie w Morsie tacy handlowcy, którzy potrafili w dobrym stosunku podzielić czas między pracą a rodziną?
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-06-28 15:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i widzę, że nikt specjalnie tego faktu nie komentuje ;) nie wiecie czy Mors szuka obecnie nowych pracowników?
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-07-05 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w każdej tego typu firmie na rynku oczywiście, tak jak i obecnie, tak praktycznie cały czas szukają odpowiednich PH
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-07-05 16:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
na świętokrzyskie dają jaguary, a na małopolskie bmwu
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-10-13 12:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś wie jak wygląda praca w księgowości?
zdjecie uzytkownika
luke - 2014-10-13 15:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylo tu duzo ostrych wpisow, stawiajacych firme w zlym swietle. czy cos sie pozmienialo pod tym wzgledem? Nie mam od kogo pozyskac wiecej informacji na ich temat, dlatego tu uderzam
zdjecie uzytkownika
luke - 2014-10-27 18:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Acha, czyli odpowiedzi brak, jak nie bylo tak nie ma nowych watków. Po co się udzielacie wczesniej i nie kontynuujecie do wyjasnienia wszelkich watpliwosci. Czy wy myslicie, ze my tu wchodzi dla zabawy? My pracy szukamy i chetnie bysmy ten wolny czas zamienili na poświecaniu się pracy przez 8-9 godzin
zdjecie uzytkownika
gibon - 2014-12-11 11:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest tu ktoś kto mógłby napisać kilka zdań odnośnie firmy. Mama wrażenie że ostatnio jakoś sporo postów poginęło i nic nie mogę tu znaleźć ciekawego. Interesuje mnie głównie pozom pracy i warunkó zatrudnienia. Najważniejsze to na ile można liczyć finansowo i jaką umowę proponują na początku. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x