Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.


Oceniono 1358 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 79 osób
zdjecie uzytkownika
zgrywus - 2012-08-24 10:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pewno nie bez powodu, nie ot tak.
Ale są plany sprzedazy, tak więc trzeba je realizowac. Jak srednio miesiecznie realizujesz swoj plan to jest ok. Jak spadasz ponizej swojego ale realizujesz ustalone minimum, to nikt Cię nie powinien zwolnic, ale mozesz miec mniejsze pieniadze. Jaka sprzedaz taka placa. Jezeli ciagle robisz duzo mniej niz minimum to niestety ale mozesz sie spodziewac zwolnienia, bo nie zarabiasz nawet na koszt swojego stanowiska. No ale to chyba logiczne w handlu.
zdjecie uzytkownika
anionim - 2012-08-29 22:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda sytuacja z konkurencyjnością cenową Morsa? Czy na tle innych firm z tej branzy mają atrakcyjne ceny? Bo ja pracuje w firmie, która nastawiona jest na zysk i moja konkurencja wykasza mnie cenami.
zdjecie uzytkownika
frankenstein - 2012-09-18 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i czytam, więc sens w pigułce, przyszedłem do Morsa bez żadnego portfela klientów po prostu sprzedałem się regionalnemu i koleżance z HRu, na początek ok, może trochę bimbałem więc po okresie gwarantowanym twardo na nogi. Miałem wzloty i upadki gdzie wyszło że firma dokłada do mnie, ale nikt się nie przy..bał bo chyba załapali że jakiś potencjał mam, na razie idę do góry, czasem lepiej czasem gorzej ale wiem że w tych czasach nikt mnie nie będzie trzymał i dawał kasę bo siedzę od 7 do 16. Kto chce niech próbuje a jak komuś się nie podoba, niech szuka gdzie indziej. Ale zawsze jest jakieś ale, za mało kasy za dużo procedur, za mało śniegu itp...
zdjecie uzytkownika
ciacho22 - 2012-10-09 22:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich ,zatrudniając się w Morsie jako nowy handlowiec jaką podstawę otrzymam na początek albo od ilu się zaczyna czy są jakieś kryteria , kto rozdaje karty w tej grze.???
zdjecie uzytkownika
WIN - 2012-11-11 16:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do końca 2008 w Mors obecnie po drugiej stronie (konkurencja).
Powiem obiektywnie i bez emocji na temat tej firmy : Ladies and Gentlemen czapka z głów ! obserwując cały przekrój firm z branży firma zmieniła się wizerunkowo na duży plus ! Czytając wcześniejsze komentarze i zapytania przecieram oczy ze zdumienia !!! W każdej firmie trzeba pracować i wiedzieć po co się do pracy przychodzi ! przypominam sobie pytania ile płacą ? A ja zadaję swoim przyszłym pracownikom ile jesteś w stanie wnieść do firmy ! Co do GPS w samochodach ! u nas są od lat i nikt kto wie do czego służy samochód nie ma z tym problemów ! Pozdrawiam koleżanki i kolegów z Mors ! WIN
zdjecie uzytkownika
obecny - 2013-02-02 17:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie polecam !
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2013-02-10 17:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce się zatrudnić w tej firmie ! Czy możecie mi powiedzieć jaka jest podstawa dla handlowca ? Słyszałem że 3 tys.netto z premią gwaratowaną ?
zdjecie uzytkownika
drogówka - 2013-02-13 10:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jakie masz doświadczenie lub kontakty w branzy
zdjecie uzytkownika
arni - 2013-07-01 23:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie jakie auta dają na region świetokrzyski?
zdjecie uzytkownika
kr3t - 2013-07-02 13:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Proszę o informację na temat wynagrodzenia, czy na rozmowie kwalifikacyjnej pracodawca sam oferuje wynagrodzenie podstawowe czy też pyta kandydata jakiego wynagrodzenia oczekuje, pytam ponieważ chce z konkurencji przejść do morsa. Nie wiem na jaką podstawę moge liczyć.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2013-07-05 09:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopie lepiej zostań tam gdzie jesteś. Na poczatku może bedzie ok ale pózniej zaczynają się schody
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 19:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem tym zainteresowany, na jakie stawki można liczyć w MORS a tak swoją drogą kr3t jesli sami się spytają to ile odpowiesz?
zdjecie uzytkownika
kr3t - 2013-07-06 14:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiałem z jednym handlowcem z mojego obszaru, nie chciał powiedzieć ile można zarobić powiedział tylko, że pensja oraz premia jest uzależniona od sprzedaży.Jest to chyba rzecz oczywista, że trzeba sprzedać, żeby zarobić. Jeżeli sami zapytają to nie mam pojęcia czego się spodziewać i ile zaproponować. Pracodawca sam powinien wyjść z tą inicjatywą i zaoferować pensje podstawową.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2013-07-09 23:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa to na poziomie 2500-3000 brutto na początek plus premie (decyduje kilka czynników), jak zrobisz obroty powyżej określonej kwoty to sam sobie dasz podwyżkę bez żadnych wniosków , to jest firma handlowa nastawiona na zysk ty zarabiasz dla firmy -firma dzieli się z tobą zarobkiem .Wszystko jest na papierze i dosyć jasno określone , osoby udające że pracują same się eliminują
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 23:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomy czy możesz powiedzieć jakie stanowiska dotyczą zarobki 2500-3000 brutto w firmie Elektrotechnika MORS sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znajomy a czy aby dostać się do firmy Elektrotechnika Mors sp.z.o.o trzeba mieć jakieś doświadczenie w handlu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-25 15:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czy obecnie ciągle trwa rekrutacja handlowców ??
zdjecie uzytkownika
zorientowany użytkownik - 2013-11-26 08:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trwa rekrutacja, w szczegolnosci do okreslonych lokalizacji. Jesli jest Pan zainteresowany, najlepiej zadzwonic na stacjonarny nr do dzialu rekrutacji i zapytac o konkretna rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-02-23 15:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Elektrotechnika "MORS" widze, że nadal trwa rekrutacja, masa ogłoszen dla przedstawicieli handlowych, coś mi się wydaję, że albo to nie aktualne albo rotacje wysokie.
zdjecie uzytkownika
Hipu - 2014-02-26 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, udało im się dopiąć skład czy może jakieś posady jeszcze są nieobsadzone ?Warto dla nich podejmować współpracę?
zdjecie uzytkownika
rufin - 2014-03-09 20:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może rozszerzają ciągle swoją działalność i potrzebują dobrych przedstawicieli handlowych, którzy zadbają o interesy Morsa
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-03-17 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może któryś z pracowników elektrotechniki Mors rozwiąże spór i napisze jak tam z rotacjami, bo cisza na forum na to nie wskazuje.
zdjecie uzytkownika
lisner - 2014-03-31 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrotechnika mors chyba nieźle się rozwija skoro szuka, aż tak wielu przedstawicieli handlowych na swojej stronie
zdjecie uzytkownika
ramon - 2014-04-13 17:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im więcej przedstawicieli tym lepszy zarobek firmy, a wiadomo, że przedstawiciel musi sprzedawać, żeby zarabiać
zdjecie uzytkownika
pantałyk - 2014-04-16 22:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
możecie podać co Mors proponuje takiemu przedstawicielowi na początek? jest jakiś telefon i samochód?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x