Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
zorientowany użytkownik - 2013-11-26 08:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trwa rekrutacja, w szczegolnosci do okreslonych lokalizacji. Jesli jest Pan zainteresowany, najlepiej zadzwonic na stacjonarny nr do dzialu rekrutacji i zapytac o konkretna rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-02-23 15:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Elektrotechnika "MORS" widze, że nadal trwa rekrutacja, masa ogłoszen dla przedstawicieli handlowych, coś mi się wydaję, że albo to nie aktualne albo rotacje wysokie.
zdjecie uzytkownika
Hipu - 2014-02-26 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, udało im się dopiąć skład czy może jakieś posady jeszcze są nieobsadzone ?Warto dla nich podejmować współpracę?
zdjecie uzytkownika
rufin - 2014-03-09 20:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może rozszerzają ciągle swoją działalność i potrzebują dobrych przedstawicieli handlowych, którzy zadbają o interesy Morsa
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-03-17 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może któryś z pracowników elektrotechniki Mors rozwiąże spór i napisze jak tam z rotacjami, bo cisza na forum na to nie wskazuje.
zdjecie uzytkownika
lisner - 2014-03-31 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrotechnika mors chyba nieźle się rozwija skoro szuka, aż tak wielu przedstawicieli handlowych na swojej stronie
zdjecie uzytkownika
ramon - 2014-04-13 17:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im więcej przedstawicieli tym lepszy zarobek firmy, a wiadomo, że przedstawiciel musi sprzedawać, żeby zarabiać
zdjecie uzytkownika
pantałyk - 2014-04-16 22:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
możecie podać co Mors proponuje takiemu przedstawicielowi na początek? jest jakiś telefon i samochód?
zdjecie uzytkownika
Z Morsa - 2014-05-14 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacje sa duze. Glownie z winy pracownikow. Jesli najwazniejsze jest dla nich by dostac jakis telefon i jakis samochod zeby jezdzic sobie do tesco na zakupy - nie ma sie co dziwic ze sa rotacje pracownikow. Aktualnie MORS zostawil sobie najlepszych z najlepszych pracownikow, gdzie dolne pensje nigdy nie sa nizsze niz 3000brutto. Domyslam sie ze jesli teraz kogos szuka - to tylko z duzym doswiadczeniem nie tylko w handlu, ale i w branzy. A jakis samochod pewnie dadza.
PS - prywatne uzytkowanie aut jest zarezerowane tylko dla najleszych :)
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-05-15 08:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega wyżej trochę się myli, bo użytkowanie prywatne samochodu jest możliwe dla wszystkich, a opłata zależy od odległości do miejsca zamieszkania.
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-05-24 21:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, co się dzieje obecnie w firmie elektrotechnika Mors, bo doszły mnie jakieś plotki, ale nie chcę nic pisać, wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-05-27 18:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie wie? Gdyż pilnie poszukuje pracy, a elektrotechnika mors nie wygladała mi na złe miejsce z tego co wyczytałam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
byly mors - 2014-05-31 14:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hmm. Generalnie firma robi wrażenie. Dużo oddziałów, dużo ludzi, dwa magazyny centralne, super logistyka i całkiem dobry target. Dostaniecie telefon i berlingo lub partnera do jazdy do klijenta, dowiezienie towaru na spółkę z kolega. Jeśli traficie na oddział ( mocny) macie kibel :D tz do dyspozycji toaletę. W wielu miastach brak ;). Poza tym spoko, trzeba dawać dużo z siebie żeby zarobić,1600 brutto podstawa, uwaga bo target jest spory i żeby wyrobić 4500 brutto trzeba miec spore układy w branży. Warunki pracy nie sprzyjają do pracy w krawacie, wielokrotnie handlowcy muszą sami pakować towar i dowieść do klijenta, wiele obowiązków ( żeby ratować czas) z boku, nie będących obowiakiem handlowców. Jeśli ulozycie sobie prace, znajdziecie czas na rozpakowanie dostaw, sprzedaż, znalezienie klijentow,fakturowanie, dostawy, uwazajacie na życie prywatne. Żeby mieć zarobki na dobrym poziomie musicie rezygnować z życia prywatnego. Wiele osób w niesie poswiecilo rodziny lub je straciło. Teoretycznie 16.00 i do domu. Faktycznie wychodzisz po 18.00 bo nie masz czasu na wszystko. Dobra firma, duza tylko niebezpieczna. Ja znalazłem swoje miejsce tam gdzie podział obowiązków jest ściśle określony a kasa jest podobna, może i wielsza
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-05-31 18:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byly mors - 2014-05-31 14:49:47]:
ale istnieją pewnie w Morsie tacy handlowcy, którzy potrafili w dobrym stosunku podzielić czas między pracą a rodziną?
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-06-28 15:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i widzę, że nikt specjalnie tego faktu nie komentuje ;) nie wiecie czy Mors szuka obecnie nowych pracowników?
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-07-05 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w każdej tego typu firmie na rynku oczywiście, tak jak i obecnie, tak praktycznie cały czas szukają odpowiednich PH
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-07-05 16:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
na świętokrzyskie dają jaguary, a na małopolskie bmwu
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-10-13 12:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś wie jak wygląda praca w księgowości?
zdjecie uzytkownika
luke - 2014-10-13 15:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylo tu duzo ostrych wpisow, stawiajacych firme w zlym swietle. czy cos sie pozmienialo pod tym wzgledem? Nie mam od kogo pozyskac wiecej informacji na ich temat, dlatego tu uderzam
zdjecie uzytkownika
luke - 2014-10-27 18:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Acha, czyli odpowiedzi brak, jak nie bylo tak nie ma nowych watków. Po co się udzielacie wczesniej i nie kontynuujecie do wyjasnienia wszelkich watpliwosci. Czy wy myslicie, ze my tu wchodzi dla zabawy? My pracy szukamy i chetnie bysmy ten wolny czas zamienili na poświecaniu się pracy przez 8-9 godzin
zdjecie uzytkownika
pyra - 2015-02-18 14:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnowszy news jest taki ze podobno mors ma sportem zatrudniać byłych pracowników na nowszych lepszych warunkach i odbudować oddziały które zamknął lub ledwo dysza.To jest dobra informacja dla byłych pracowników. Będziemy mieli dobrze płatna prace hura dziękujemy andriu.
zdjecie uzytkownika
ukraina - 2015-02-18 14:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie jestem chętny do powrocenia do pracy na lepszych warunkach. Gratuluję pomysłu czekam na propozycje. Widać że chyba firma się dźwiga.
zdjecie uzytkownika
korokoko - 2015-02-18 14:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez się piszę do pracy ale dopiero po skończeniu płacenia lojalki przez firmę no inaczej mógłbym być podejrzany o współpracę z konkurencją. Czekam z niecierpliwością na te nowe lepsze propozycje pracy.
zdjecie uzytkownika
handhand - 2015-02-19 11:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez czekam aż firma skończy płacić mi lojalke i szybko chciałbym zatrudnić się w morsie.Moze mors jak jest tak pro pracowniczy zamieści nowe warunki zatrudnienia na tym profilu.Kolega mówił ze do pakietu jaki został stworzony dla handlowców jest użytkowanie auta bez ograniczeń i za free. A handlowcy robiący powyżej 10 tys marzy otrzymają osobowe auta.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-02 18:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma mimo problemów płaci pensje na czas. Uważam,że jedyna szansa na odbicie,to Prezes powinien sam złapać za ster tak jak to robił 10 lat temu. Dalej firma jest duża 30 filii. Czas najwyższy na działanie i restrukturyzację. Zdecydowanie spłaszczenie struktur.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie