Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.

zdjecie uzytkownika
ciacho22 - 2012-10-09 22:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich ,zatrudniając się w Morsie jako nowy handlowiec jaką podstawę otrzymam na początek albo od ilu się zaczyna czy są jakieś kryteria , kto rozdaje karty w tej grze.???
zdjecie uzytkownika
WIN - 2012-11-11 16:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do końca 2008 w Mors obecnie po drugiej stronie (konkurencja).
Powiem obiektywnie i bez emocji na temat tej firmy : Ladies and Gentlemen czapka z głów ! obserwując cały przekrój firm z branży firma zmieniła się wizerunkowo na duży plus ! Czytając wcześniejsze komentarze i zapytania przecieram oczy ze zdumienia !!! W każdej firmie trzeba pracować i wiedzieć po co się do pracy przychodzi ! przypominam sobie pytania ile płacą ? A ja zadaję swoim przyszłym pracownikom ile jesteś w stanie wnieść do firmy ! Co do GPS w samochodach ! u nas są od lat i nikt kto wie do czego służy samochód nie ma z tym problemów ! Pozdrawiam koleżanki i kolegów z Mors ! WIN
zdjecie uzytkownika
obecny - 2013-02-02 17:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) nie polecam !
zdjecie uzytkownika
przyszły - 2013-02-10 17:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce się zatrudnić w tej firmie ! Czy możecie mi powiedzieć jaka jest podstawa dla handlowca ? Słyszałem że 3 tys.netto z premią gwaratowaną ?
zdjecie uzytkownika
drogówka - 2013-02-13 10:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jakie masz doświadczenie lub kontakty w branzy
zdjecie uzytkownika
arni - 2013-07-01 23:50:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie jakie auta dają na region świetokrzyski?
zdjecie uzytkownika
kr3t - 2013-07-02 13:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Proszę o informację na temat wynagrodzenia, czy na rozmowie kwalifikacyjnej pracodawca sam oferuje wynagrodzenie podstawowe czy też pyta kandydata jakiego wynagrodzenia oczekuje, pytam ponieważ chce z konkurencji przejść do morsa. Nie wiem na jaką podstawę moge liczyć.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2013-07-05 09:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chłopie lepiej zostań tam gdzie jesteś. Na poczatku może bedzie ok ale pózniej zaczynają się schody
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 19:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem tym zainteresowany, na jakie stawki można liczyć w MORS a tak swoją drogą kr3t jesli sami się spytają to ile odpowiesz?
zdjecie uzytkownika
kr3t - 2013-07-06 14:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiałem z jednym handlowcem z mojego obszaru, nie chciał powiedzieć ile można zarobić powiedział tylko, że pensja oraz premia jest uzależniona od sprzedaży.Jest to chyba rzecz oczywista, że trzeba sprzedać, żeby zarobić. Jeżeli sami zapytają to nie mam pojęcia czego się spodziewać i ile zaproponować. Pracodawca sam powinien wyjść z tą inicjatywą i zaoferować pensje podstawową.
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2013-07-09 23:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawa to na poziomie 2500-3000 brutto na początek plus premie (decyduje kilka czynników), jak zrobisz obroty powyżej określonej kwoty to sam sobie dasz podwyżkę bez żadnych wniosków , to jest firma handlowa nastawiona na zysk ty zarabiasz dla firmy -firma dzieli się z tobą zarobkiem .Wszystko jest na papierze i dosyć jasno określone , osoby udające że pracują same się eliminują
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 23:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znajomy czy możesz powiedzieć jakie stanowiska dotyczą zarobki 2500-3000 brutto w firmie Elektrotechnika MORS sp.z.o.o?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-06 15:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znajomy a czy aby dostać się do firmy Elektrotechnika Mors sp.z.o.o trzeba mieć jakieś doświadczenie w handlu?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-25 15:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czy obecnie ciągle trwa rekrutacja handlowców ??
zdjecie uzytkownika
zorientowany użytkownik - 2013-11-26 08:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Trwa rekrutacja, w szczegolnosci do okreslonych lokalizacji. Jesli jest Pan zainteresowany, najlepiej zadzwonic na stacjonarny nr do dzialu rekrutacji i zapytac o konkretna rekrutacje.
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-02-23 15:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Elektrotechnika "MORS" widze, że nadal trwa rekrutacja, masa ogłoszen dla przedstawicieli handlowych, coś mi się wydaję, że albo to nie aktualne albo rotacje wysokie.
zdjecie uzytkownika
Hipu - 2014-02-26 23:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Hej, udało im się dopiąć skład czy może jakieś posady jeszcze są nieobsadzone ?Warto dla nich podejmować współpracę?
zdjecie uzytkownika
rufin - 2014-03-09 20:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może rozszerzają ciągle swoją działalność i potrzebują dobrych przedstawicieli handlowych, którzy zadbają o interesy Morsa
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-03-17 23:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może któryś z pracowników elektrotechniki Mors rozwiąże spór i napisze jak tam z rotacjami, bo cisza na forum na to nie wskazuje.
zdjecie uzytkownika
lisner - 2014-03-31 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elektrotechnika mors chyba nieźle się rozwija skoro szuka, aż tak wielu przedstawicieli handlowych na swojej stronie
zdjecie uzytkownika
ramon - 2014-04-13 17:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
im więcej przedstawicieli tym lepszy zarobek firmy, a wiadomo, że przedstawiciel musi sprzedawać, żeby zarabiać
zdjecie uzytkownika
pantałyk - 2014-04-16 22:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
możecie podać co Mors proponuje takiemu przedstawicielowi na początek? jest jakiś telefon i samochód?
zdjecie uzytkownika
Z Morsa - 2014-05-14 21:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacje sa duze. Glownie z winy pracownikow. Jesli najwazniejsze jest dla nich by dostac jakis telefon i jakis samochod zeby jezdzic sobie do tesco na zakupy - nie ma sie co dziwic ze sa rotacje pracownikow. Aktualnie MORS zostawil sobie najlepszych z najlepszych pracownikow, gdzie dolne pensje nigdy nie sa nizsze niz 3000brutto. Domyslam sie ze jesli teraz kogos szuka - to tylko z duzym doswiadczeniem nie tylko w handlu, ale i w branzy. A jakis samochod pewnie dadza.
PS - prywatne uzytkowanie aut jest zarezerowane tylko dla najleszych :)
zdjecie uzytkownika
fcb - 2014-05-15 08:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolega wyżej trochę się myli, bo użytkowanie prywatne samochodu jest możliwe dla wszystkich, a opłata zależy od odległości do miejsca zamieszkania.
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-05-24 21:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, co się dzieje obecnie w firmie elektrotechnika Mors, bo doszły mnie jakieś plotki, ale nie chcę nic pisać, wszystko ok?
zdjecie uzytkownika
erka - 2014-05-27 18:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nikt nic nie wie? Gdyż pilnie poszukuje pracy, a elektrotechnika mors nie wygladała mi na złe miejsce z tego co wyczytałam. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
byly mors - 2014-05-31 14:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hmm. Generalnie firma robi wrażenie. Dużo oddziałów, dużo ludzi, dwa magazyny centralne, super logistyka i całkiem dobry target. Dostaniecie telefon i berlingo lub partnera do jazdy do klijenta, dowiezienie towaru na spółkę z kolega. Jeśli traficie na oddział ( mocny) macie kibel :D tz do dyspozycji toaletę. W wielu miastach brak ;). Poza tym spoko, trzeba dawać dużo z siebie żeby zarobić,1600 brutto podstawa, uwaga bo target jest spory i żeby wyrobić 4500 brutto trzeba miec spore układy w branży. Warunki pracy nie sprzyjają do pracy w krawacie, wielokrotnie handlowcy muszą sami pakować towar i dowieść do klijenta, wiele obowiązków ( żeby ratować czas) z boku, nie będących obowiakiem handlowców. Jeśli ulozycie sobie prace, znajdziecie czas na rozpakowanie dostaw, sprzedaż, znalezienie klijentow,fakturowanie, dostawy, uwazajacie na życie prywatne. Żeby mieć zarobki na dobrym poziomie musicie rezygnować z życia prywatnego. Wiele osób w niesie poswiecilo rodziny lub je straciło. Teoretycznie 16.00 i do domu. Faktycznie wychodzisz po 18.00 bo nie masz czasu na wszystko. Dobra firma, duza tylko niebezpieczna. Ja znalazłem swoje miejsce tam gdzie podział obowiązków jest ściśle określony a kasa jest podobna, może i wielsza
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-05-31 18:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byly mors - 2014-05-31 14:49:47]:
ale istnieją pewnie w Morsie tacy handlowcy, którzy potrafili w dobrym stosunku podzielić czas między pracą a rodziną?
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-06-28 15:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i widzę, że nikt specjalnie tego faktu nie komentuje ;) nie wiecie czy Mors szuka obecnie nowych pracowników?
zdjecie uzytkownika
jaspis - 2014-07-05 13:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak w każdej tego typu firmie na rynku oczywiście, tak jak i obecnie, tak praktycznie cały czas szukają odpowiednich PH
zdjecie uzytkownika
elo - 2014-07-05 16:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
na świętokrzyskie dają jaguary, a na małopolskie bmwu
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-10-13 12:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś wie jak wygląda praca w księgowości?
zdjecie uzytkownika
luke - 2014-10-13 15:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bylo tu duzo ostrych wpisow, stawiajacych firme w zlym swietle. czy cos sie pozmienialo pod tym wzgledem? Nie mam od kogo pozyskac wiecej informacji na ich temat, dlatego tu uderzam
zdjecie uzytkownika
luke - 2014-10-27 18:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Acha, czyli odpowiedzi brak, jak nie bylo tak nie ma nowych watków. Po co się udzielacie wczesniej i nie kontynuujecie do wyjasnienia wszelkich watpliwosci. Czy wy myslicie, ze my tu wchodzi dla zabawy? My pracy szukamy i chetnie bysmy ten wolny czas zamienili na poświecaniu się pracy przez 8-9 godzin
zdjecie uzytkownika
pyra - 2015-02-18 14:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najnowszy news jest taki ze podobno mors ma sportem zatrudniać byłych pracowników na nowszych lepszych warunkach i odbudować oddziały które zamknął lub ledwo dysza.To jest dobra informacja dla byłych pracowników. Będziemy mieli dobrze płatna prace hura dziękujemy andriu.
zdjecie uzytkownika
ukraina - 2015-02-18 14:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To fajnie jestem chętny do powrocenia do pracy na lepszych warunkach. Gratuluję pomysłu czekam na propozycje. Widać że chyba firma się dźwiga.
zdjecie uzytkownika
korokoko - 2015-02-18 14:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez się piszę do pracy ale dopiero po skończeniu płacenia lojalki przez firmę no inaczej mógłbym być podejrzany o współpracę z konkurencją. Czekam z niecierpliwością na te nowe lepsze propozycje pracy.
zdjecie uzytkownika
handhand - 2015-02-19 11:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez czekam aż firma skończy płacić mi lojalke i szybko chciałbym zatrudnić się w morsie.Moze mors jak jest tak pro pracowniczy zamieści nowe warunki zatrudnienia na tym profilu.Kolega mówił ze do pakietu jaki został stworzony dla handlowców jest użytkowanie auta bez ograniczeń i za free. A handlowcy robiący powyżej 10 tys marzy otrzymają osobowe auta.
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-03-02 18:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma mimo problemów płaci pensje na czas. Uważam,że jedyna szansa na odbicie,to Prezes powinien sam złapać za ster tak jak to robił 10 lat temu. Dalej firma jest duża 30 filii. Czas najwyższy na działanie i restrukturyzację. Zdecydowanie spłaszczenie struktur.
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2015-04-19 09:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś może się wypowiedzieć ,o morsie ,jak tam jest naprawde ,i czy warto u nich pracować ,na różnych forach opinie są różne.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-04-20 12:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo, że wszyscy złorzeczyli, firma funkcjonuje i po malutku wychodzi z kryzysu. Już tam nie pracuję, ale trzymam kciuki
zdjecie uzytkownika
Wiśnia - 2015-04-30 06:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że w elektrotechnice panują specyficzne warunki zatrudnienia. Co prawda wiele osób zwraca uwagę na sytuację tej firmy, ale prawda jest taka, że dalej działają na rynku.
zdjecie uzytkownika
sila - 2015-07-22 23:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokladnie tyle zlych slow a firma Elektrotechnika Mors dalej trzyma sie i co najlepsze poszukuje osob na stanowisko przedstawiciela handlowego i magazyniera. sama podjelam sie zlozenia na stanowisko przedstawiciela gdyz oferuja umowe oprace, pakiet medyczny, sportowy i przede wszystkimi mozliwosc awansu.
zdjecie uzytkownika
mors - 2015-11-03 22:00:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w Morsie jest jak każda w tej branży, wystarczy robić swoje wówczas podstawą jest spora 3-4 tys i oczywiście premie. Jak ktoś myśli że będzie tylko jeździć sobie i bez wyników to się myli. Czy tu czy gdzie indziej warunki są takie same lub podobne. Trzaba na siebie zarobić i praca gwarantowaną i bez stresu...
zdjecie uzytkownika
józek - 2015-11-04 01:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sila - chyba już te oferty nie są aktualne. Pewnie, że kiedyś poszukiwali handlowców, magazynierów czy młodszych księgowych, ale ostatnio cisza. Widocznie nie jest planowana rotacja wśród pracowników, to dobry znak. Czy wie ktoś jakie są zapewnione benefity dla pracowników? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
mors - 2015-11-04 21:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o aktualny nabór trzeba rzucić okiem na stronę Morsa. Tak jak ktoś pisał wcześniej firma staje na nogi co swiadczy o tym fakt, że producenci zabiegają znow o współpracę (gdzie jeszcze rok temu było inaczej). Piszę tak jak jest. Jak wcześniej pisalem praca jest ok, jak robi się swoje można być spokojnym o pracę. Dodatkowo co miesiąc są promocję dla handlowców, premie... Kasa na koncie jest do 10 każdego miesiąca ale zawsze jest między 4 a 6 dniem.
zdjecie uzytkownika
hgf - 2015-12-02 14:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej pamietam że jakiś czas temu firma Elektrotechnika "MORS" prowadziła całkiem sporą rekrutacje na wiele stanowsik, między innymi przedstawiciela handlwoego
zdjecie uzytkownika
poso - 2015-12-30 00:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takich firmach jest to bardzo ważne stanowisko, na którym trzeba się wykazać nie lada umiejętnościami, bo jak wiadomo pracownik rozliczany jest z wyników.
zdjecie uzytkownika
paol - 2016-04-04 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że jest teraz u nich oferta pracy jako Przedstawiciel Handlowy, tylko nie wiem jak to naparwde wszystko wygląda, bo podobno klienci są trudni bardzo.
zdjecie uzytkownika
og - 2016-05-07 20:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klienci są trudni wszędzie @paol, a w przypadku przedstawiciela handlowego wszystko głównie zależy od niego, na samym początku jest szkolenie produktowe, później też jakieś inne są, jeśli masz dobre wyniki to dostaniesz dobrą premię, jak dla mnie dobrze to wygląda.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektrotechnika "MORS" Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert