Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o F.H.U Biomed

Pracowałeś w firmie F.H.U Biomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-06-25 00:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jednak istnieje jakis racjonalny powód, bo chyba jednak dla samej miłej rozmowy, to nikt nikogo zatrudniać nie bedzie...
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-06-26 20:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to była jakas jednorazowa sytuacja, typu urodziny, czy impreza firmowa i nie zdarza sie to nagminnie, bo chyba jednak troche przesadzacie..
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-06-26 21:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mimi - 2014-06-16 15:06:24]:
czarnej mamby nie ma - pofarbowala sie hehe
zdjecie uzytkownika
Dezynsektow - 2014-06-27 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niki - 2014-06-26 21:35:17]:
To była informacja o rychłym pogrzebie firmy.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-06-30 00:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dezynsektow, możesz trochę jasniej, bo z tego co widze biomed nadal wystawia ogłoszenia rekrutacyjne.
zdjecie uzytkownika
zniewolony - 2014-07-02 20:45:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzę na propozycję pracy w biomedzie oferują zarobki od 3 tys. do 15 tys. netto? a ja się pytam jak taką kasę zarobić jak asystent ma do 100 tys. obrotu niecały 1%??? czyli 1000 zł... aby prelegent taka kase dostał musi mieć min 200 tyś obrotu po spadach... a to w dzisiejszych czasach niemożliwe w firmie Biomed... ( usunięte przez administratora ) szkolenia masakra, przeczytać pare książek a później pokazywanie jakim się jest wielkim to już max inteligencja pani od szkoleń... dyrektor handlowy... hehe co to za dyro jak kiedyś nieumiejętnie kierował ( usunięte przez administratora ) a później oknami!!! jedynie żal mi właścieciela - to już nie ten sam człowiek co kiedyś... nie wie co tak naprawdę dzieje sie na wyjzadach i co ludzie mówią o nim.. mam nadzieję że w końcu przejrzy na oczy i całą tą śmietankę ( usunięte przez administratora ) . a ja cóż siedzę i pracuje dalej wieżac że w końcu sie poprawi i szef otworzy oczy...a tak na marginesie ostatnia wypłata to 2000 tyś.. bo spdaów masakra..
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-07-03 20:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że druga strona nie może się wypowiedzieć, czy raczej nie wie o dyskusji, bylaby jasnośc sytuacji. To może ktoś z aktualnej ekipy biomedu zweryfikuje te zarobki od 3 do 15 tysięcy, bo tez trudno mi w to uwierzyć.
zdjecie uzytkownika
mysia - 2014-07-10 19:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, nie jest czarna tylko brązowa kup.;)
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-07-12 17:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka praca niestety. Jedni sa stworzeni, aby sprzedawać i zachwalaja towar, nawet, jesli wiedza o jego wadach - to dobry sprzedawca. Inni sobie nie radza z tym najwyraźniej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-29 14:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze bardziej zla - 2014-05-13 17:50:03]:
Pracuję tutaj od 2,5 roku i wypłata zawsze jest na czas, czasem nawet 9go, albo 10go... Więc po co takie bzdury opowiadacie?
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-07-29 15:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam wrażenie, że te wszystkie negatywne opinie piszą osoby z pseudo-konkurencji. Pewnie dlatego, że wszystkie nieuczciwe firmy padają. A na dzień dzisiejszy BioMED jest prężnie działąjącą, wypłacalną firmą do której trudno się dostać. Zazdrość przez Was przemawia. Firma od kilku ładnych lat świetnie prosperuje. Progi są wszędzie, a osób obrzucających innych błotem nigdy nie zabraknie. Do pracy chodzi się po to żeby wypełniać swoje obowiązki, a jeśli komuś praca nie odpowiada to niech ją po prostu zmieni..
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-29 19:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ludzie nie myślą,co robią tylko liczy się dla nich kasa to niech siedzą tam na tych pierdzi-stołkach dzwonią i wciskają kit biednym,niewinnym ludziom. Ludzie,którzy nie widzą w tej pracy nic złego mają wyzute sumienia. Chwała naciągaczom.
zdjecie uzytkownika
co to za głupoty - 2014-07-30 09:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież nikt tych ludzi siłą na pokazy nie zaciąga, ani nie stoi z pistoletem przy głowie żeby podpisali umowę!
zdjecie uzytkownika
smiech na sali - 2014-07-31 14:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-29 14:04:16]:
Chyba w oddziale w Buku, bo w Śremie to smieszne biuro jest dopiero od roku radze poczytac komentarze od poczatku.... Mowa jest o Śremie!!!Trudno sie dostac??haha niedawno przyjeli prawie wszystkich z upadlego oddzialu eco-vitalu. Tak swietnie firma presperuje,naprawde ciezko sie dostac. Hahahahahahhaha a teraz polegaja na doswiadczeniu pracownikow z jednej z najbardziej oszukanczych firm w Polsce!!
zdjecie uzytkownika
kara - 2014-08-01 18:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [smiech na sali - 2014-07-31 14:59:41]:
To po co pracujesz ??? zrób wszystkim przysługę i się zwolni ;) Ja pracuje w tym samym oddziale od 6 miesięcy i jestem zadowolona. Wiadomo, są gorsze dni zależy od miejscowości jaka dzwonimy ale ogolnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
Śrem - 2014-08-04 08:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Śremskim biomedzie wypłata bez weekendów wynosi 1000zł z weekendami ma się kiepsko najniższą krajową nawet, trochę marne zarobki jak za 8h pracy
zdjecie uzytkownika
smiech na sali - 2014-08-04 11:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara - 2014-08-01 18:33:44]:
Widac, inteligencja nie grzeszysz!!!!hahaha Ja pisze o wyplacie Ty o wynikach, co tu sie ma jedno do drugiego?? Wytlumaczysz mi , bo chyba zglupialam przy Tobie xD Nastepna ktora nie umie czytac ze zrozumieniem.hahaha pozdrawiam Kolezanke z Biomedu:)
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-08-15 11:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile byście chcieli zarabiać oszukując ludzi przepraszam bardzo? :) Jak za oszustwo to i tak za dużo 1000 zł ;p
zdjecie uzytkownika
bhdvgcgvudsdf - 2014-08-20 11:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałam w firmie biomed w buku i uwierzcie że nigdy więcej nie będe pracować w telemarketingu ponieważ to jak tam traktują ludzi jest poniżej krytyki nie mowiac o ciaglych fochach szefowej boze kochany jak ona strzela z ( usunięte przez administratora ) wszystko to sie w glowie nie miesci TOTALNA PORAZKA
zdjecie uzytkownika
satsydasygsyhuda - 2014-08-20 11:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w dodatku pracownicy sa oszukiwanie poniewaz dziewczyny w buku zarabiaja o wiele wiecej niz dziewczyny w sremie a tym drugim wmawia sie ze buk zarabia jeszcze mniej a to g... prawda. totalne wykorzystywanie pracownikow. jedyne co bylo ok to atmosfera wsrod dziewczyn mowie o oddziale w buku
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-08-21 09:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martwcie się.To całe łajno,już długo nie pociągnie.Nowy prezes UOKiK już przygotowuje dla nich miłą niespodziankę.Teraz odpowiednimi karami finansowymi wykończy każdego oszusta.
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-08-21 10:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhdvgcgvudsdf - 2014-08-20 11:44:49]:
Nareszcie jeden właściwie określający ten proceder.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
greko - 2014-08-27 22:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO JUZ NIEDLUGO KAMIENIE BEDZIECIE ( usunięte przez administratora )...BIOMED JUZ NIE ISTNIEJE BIEDOTI SPRAWA JEST W PROKURATURZE ZOBACZYCIE CO BEDZIE HA PANIE( usunięte przez administratora )... Pan z tego kraju bo nie bedzie tu dla takich jak pan miejsca
zdjecie uzytkownika
greko - 2014-08-27 22:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BIEDOTA BIOMED TAKI WASZ KONIEC,...........................................................................................................................................
zdjecie uzytkownika
Donos - 2014-09-02 08:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naciągacze i nic więcej. Słów brak, jak można tak naciągać ludzi... groźby ... sprawa zgłaszana na policję.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Biomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski