Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o F.H.U Biomed

Pracowałeś w firmie F.H.U Biomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
telemarketerka - 2014-10-08 21:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UMOWA ? HAHAHAHAHAHAHHA .. CHYBA PO MIESIĄCU CZASU , JAK SIĘ PRZYPOMNISZ. NIEKTÓZY NIE MAJĄ W OGÓLNIE UMOWY A PRACUJA PONAD 3 MIESIĄCE . `
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-23 11:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w BioMedzie od ponad roku i... Praca jest fantastyczna. Stereotypy dotyczące handlowców i formy sprzedaży bezpośredniej nie są pozytywne, ale często mijają się z prawdą. Oczywiście, że zdarzają się wyjątki i nie każdy z handlowców sprzedaje tak jak powinien - ludzie są różni. Jednak zapewniam, że takie osoby szybko z firmy "wylatują". Szefostwo stawia na wypracowanie marki Biomed na rynku i myślę, że całkiem dobrze im to wychodzi. Niestety zazwyczaj komentujący tu ludzie nie mają pojęcia o działalności firmy, a swoje sądy wyrażają tylko na podstawie zaslyszanych stereotypów. Ludzie - nie bądźcie dziecinni! Ludzie, którzy pojawiają się na prezentacjach też nie są dziećmi - każdy ma swój rozum. Jeśli ktoś decyduje się na zakup, to robi to w pełni świadomie, a to, że po pewnym czasie zmienia zdanie (zazwyczaj pod wpływem np. rodziny) wiąże się właśnie z tworzeniem takich stereotypów dotyczących tej formy sprzedaży. Ma przecież prawo do zwrotu towaru i firma nie komplikuje tego - takie jest prawo i tego nie negocjujemy. Także nie róbcie z nas potworów bo to po prostu świadczy o niskim poziomie intelektualnym osób, które tu właśnie (anonimowo) negatywnie komentują firmę. Nie do końca wiem jak działa u nas telemarketing, ale od strony handlowców firmę znam doskonale - świetni ludzie, świetna atmosfera, fajne pieniądze. Praca specyficzna, ale dająca dużą satysfakcję z tego, co się robi - poznawanie nowym miejsc, nowych ludzi - często ciekawe osobowości, zadowolenie z 12-godzinnego dnia pracy, kiedy wracasz do hotelu mega zmęczony, a przy tym zadowolony z tego, co robisz. Polecam!
zdjecie uzytkownika
gall anonim - 2014-10-23 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem w firmie Biomed dłużej niż poprzedniczka... nie będę komentował formy sprzedaży bo każdy z nas wie, że to przeginka z oferowanym towarem... ale jak ktoś mi piszę że firma dba o wizerunek to już słodzi właścicielowi!!!
tak dba że z 3 banków zostaje jeden na udzielanie rat i jeszcze ma czerwone światło na udzielanie kredytów.. to teraz moje pytanie skąd się to wzięło, skoro tacy to dobrzy handlowcy tam pracują?? niestety rządy niektórych osób sprawiły że w Biomedzie jest wyścig szczurów, pełno matactwa, ludzi fałszywych i chwiejnych jak chorągiewka potrafiących wchodzić w du... dyrektorowi aby mieć święty spokój. jednym słowem nie polecam tam pracy. chcesz mieć poszarpane nerwy i niepewność że zaraz nie będziesz mie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrąbanej przez ala ekipe z teamu - śmiało składaj papiery a po tyg. jedź i ciesz się z "satysfakcji z tego co się robi itp." co napisała poprzedniczka post wyżej
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-23 15:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli kogoś wywalają z firmy za nieprzestrzeganie zasad w niej obowiązujących (a zapewne stało się to w Twoim przypadku niedawno skoro masz takie a nie inne informacje) to potem takie tu oto słowa padają. Przykre. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bili - 2014-10-25 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby bank santander firme opuscil za te wszystkie wgrane w losowaniu
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-27 09:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co pracowales skoro uwazasz .ze taka tragiczna firma? ja pracowalam i nigdy zlego slowa na bio med nie powiem !!
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-27 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-23 15:44:49]:
albo za slabe wyniki:)
zdjecie uzytkownika
Poważna - 2014-10-28 11:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie przez wiele miesięcy i nie wiem skąd takie osądy. Mam wrażenie jakby ktoś pisał albo z konkurencji,albo ktoś kto nie ma pojęcia jak jest naprawdę, a ma ochotę po prostu ponarzekać. Łatwo jest komuś naubliżać, nagadać w chwilach złości.
Tu, jak w rzadko w jakiej firmie-pracuje się w bardzo miłej atmosferze. Nie ma żadnego wyścigu szczurów! To jest oczywiste, że w każdym TM dąży się do określonych celów-zresztą nie tylko w pracy, ale i w życiu prywatnym każdy z nas do czegoś dąży. Jaki pracodawca tak dba o pracowników kupując kawę, herbatę,itp.?! To jest rzadkość w dzisiejszych czasach. Tu pracują naprawdę pomocni ludzie, którzy szanują innych i taka też atmosfera panuje w firmie.
A jeżeli ktoś z Internautów ma chęć ponarzekać, to może lepiej wyjść sobie na spacer, przewietrzyć się i darować sobie te nieprawdziwe komentarze.
Spytacie dlaczego nie pracuję? Zmarła mi najbliższa osoba, która zajmowała się moim dzieckiem. Tylko dlatego...
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-10-29 12:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracę w Biomedzie wspominam baardzo dobrze i pamietam już te negatywne opnie za moich czasów i wiecie co ? - zawsze byli to ludzie, którym sie nie udało. Przykre
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-10-29 14:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-10-29 12:26:49]:
Ciekawe,że bardzo mile wspominają tam pracę ci którzy już tam nie pracują.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-10-29 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Ja akurat pracuję w tej firmie. Na co te komentarze: "ciekawe, że mile wspominają tam pracę ci, którzy już tam nie pracują..." Pracuję tu i jestem bardzo zadowolona!!! Tu cię szanują, tu dbają o pracownika pod każdym względem, tu masz wypłatę na czas i możesz liczyć na dobre słowo! Zawsze! Jestem bardzo, a to bardzo zadowolona i dumna, że mogę tu pracować. Głupie komentarze są naprawdę zbędne i już się robi niedobrze od tych pesymistów i ludzi, którzy wypowiadają się negatywnie. Po co ta szopka?! Zastanówcie się nad sobą i zacznijcie lepiej od siebie.A może sami potrzebujecie krytyki? Może wam się lepiej zyje, jak kogoś doduszacie? Nie wiem. Ale tak nie powinno być. Tu jest naprawdę dobrze i życzę każdemu takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor. - 2014-10-30 11:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2014-10-29 14:50:50]:
A czy Ty zdajesz sobie chociaż sprawę w jakim procederze uczestniczysz?To naciąganie starszych ludzi bez jakichkolwiek skrupułów.No ale tylko tacy mogą tam pracować.
zdjecie uzytkownika
Fakt... - 2014-10-30 12:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e bylas gw...o widzialas. Ja w innej firmie pracowalem ale doskonalem wiem o co chodzi. Dziadki maja wszystko wytlumaczone, koszt kredytu itp. swiadomie robia zakup,sa poinformowani o mozliwosci odstapienia od umowy itp.itd. Ale pozniej tak, oszuuuusty, oszukali mnie. Najlatwiej oceniac. Pewnie jestes jedna z tych wnuczek co babci nie kaza robic zakupow bo sama chcesz orac od niej siano a to co wyda to mniej dla ciebie. Wszystko w temacie. Ecovital narobil walkow ale wszystkich trzeba wrzucic do jednego wora. A cooo, czemu nie.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-10-31 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam opinie o Biomedzie i widzę dość zadowolone osoby, które pracują ( a nawet pracowały ) w tej firmie. To dobrze bo właśnie chciałam spróbować dostać się tam, i byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w formie podpowiedzi jak najskuteczniej mogłabym osiągnąć swoje założenie adekwatnie podjęcia pracy? Dziękuje z inf :)
zdjecie uzytkownika
qazxswedcvfrtgbnhyujmkiolp - 2014-10-31 23:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-23 11:00:32]:
Błagam, czyżby sama szefowa kontrolowała forum? Ojoj... :) NIKT, kto tam pracuje W ŻYCIU nie wystawiłby pozytywnej opinii i DOSKONALE o tym wiemy. Pozdrawiam (nie)serdecznie!
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-11-01 11:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fakt... - 2014-10-30 12:46:12]:
Już sama treść twojej wypowiedzi wiele o tobie świadczy.Tam właśnie potrzebują głupich i cwanych,którzy nie muszą być nawet mocni w mowie i piśmie.
zdjecie uzytkownika
:)) - 2014-11-03 06:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dezynsektor - 2014-11-01 11:24:36]:
Skoro jesteś taki mądry bądź mądra przedstaw sie imieniem i nazwiskiem skąd takie informacje posiadasz?? Czyżby zazdrosna konkurencja?? Albo osoba,która zwolnili i Cię to boli tak,ze piszesz farmazony??? Pozdrawiam serdecznie.
Ps.widac,ze nie masz innych zajęć tylko oczerniasz innych:))!nudne musisz
Mieć życie!!! Ja pasuje w bio medzie i jestem
Bardzo zadowolona! Oszczędź sobie pisania głupot-to nic nie da:))) chyba, ze dzięki temu poprawiła sie Twoja niska samoocena, bo zapewne tak masz- jak widać:)))
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-11-03 12:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:)) - 2014-11-03 06:27:05]:
Styl i treść Twoich wypowiedzi świadczy,że nie skończyłaś chyba nawet szkoły specjalnej.Może tylko tacy mogą tam pracować i czują się jak ryby w wodzie.
zdjecie uzytkownika
WIELKOPOLANIN - 2014-11-03 20:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAKIE FIRMY TRZEBA ZDECYDOWANIE NISZCZYĆ!! WIELKOPOLSKA TAKA PIĘKNA, A TAKIE BADZIEWIE NA JEJ TERENACH!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
złośliwy - 2014-11-03 20:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [:)) - 2014-11-03 06:27:05]:
Jest to forum anonimowe i nikt nie ma obowiązku przedstawiać się z imienia i nazwiska. Pracujesz w tej firmie, bo widać oszustwo masz wpisane w naturę, tam takich jak Ty potrzebują :) I nie martw się, niedługo znajdą kogoś podobnego do Ciebie, zostaniesz zwolniona i może znajdziesz sobie uczciwą pracę, np. zamiatanie chodników :) Pozdrawiam! :)
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-11-04 11:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [WIELKOPOLANIN - 2014-11-03 20:38:07]:
Masz rację.Ale myślę,że nie wszyscy.Mozę kiedyś nastąpi tam dezynsekcja i pozbędziecie się tych insektów.
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2014-11-05 10:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteście żałośni w tych swoich opiniach. Pracuję w tej firmie od pewnego czasu i złego słowa nie mogę powiedzieć. Pracowałem w konkurencji, tam stres, Pan Kierownik równał cię z błotem, gdy nie było sprzedaży, wypłata za wiele godzin pracy żenująca, jeszcze non stop za coś zabierali bo coś się nie zgadza. W BIOMED po pierwszym miesiącu pracy super wypłata(nie jakaś najniższa krajowa jak w konkurencji przez 3 miesiace), świetna atmosfera na wyjazdach, zgrany zespół który wspólnie pracuje na dobry wynik, słowo uznania od Dyrektora. POLECAM PRACĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2014-11-13 08:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam kilka dni w sremskim oddziale i jedyne,co moge powiedziec to TOTALNA ŻENADA!!! przelozeni, ktorzy maja mniejsze kompetencje niz niejeden telemarketer, codzienny ochrzan na spotkaniach i to w dosc srednio zlozonych stylistycznie slowach... po prostu anaalfabetyzm
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-11-19 18:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokoj po co te wpisy zrobcie zebranie a nie na forum takie sprawy
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-20 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie, widać, że jest jakiś konkretny problem wewnątrz firmy i nie da się chyba tak dogadać szczegółowo w firmie.. a jednak nie ma nic gorszego niż to, że pracownicy nie mogą się dogadać między sobą. Sam nie wiem czy na pewno chce tam pracowac w takim razie, zastanowię się jeszcze i czekam na nowe opinie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Biomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x