Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o F.H.U Biomed

Pracowałeś w firmie F.H.U Biomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2014-07-29 15:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam wrażenie, że te wszystkie negatywne opinie piszą osoby z pseudo-konkurencji. Pewnie dlatego, że wszystkie nieuczciwe firmy padają. A na dzień dzisiejszy BioMED jest prężnie działąjącą, wypłacalną firmą do której trudno się dostać. Zazdrość przez Was przemawia. Firma od kilku ładnych lat świetnie prosperuje. Progi są wszędzie, a osób obrzucających innych błotem nigdy nie zabraknie. Do pracy chodzi się po to żeby wypełniać swoje obowiązki, a jeśli komuś praca nie odpowiada to niech ją po prostu zmieni..
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-29 19:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ludzie nie myślą,co robią tylko liczy się dla nich kasa to niech siedzą tam na tych pierdzi-stołkach dzwonią i wciskają kit biednym,niewinnym ludziom. Ludzie,którzy nie widzą w tej pracy nic złego mają wyzute sumienia. Chwała naciągaczom.
zdjecie uzytkownika
co to za głupoty - 2014-07-30 09:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przecież nikt tych ludzi siłą na pokazy nie zaciąga, ani nie stoi z pistoletem przy głowie żeby podpisali umowę!
zdjecie uzytkownika
smiech na sali - 2014-07-31 14:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-07-29 14:04:16]:
Chyba w oddziale w Buku, bo w Śremie to smieszne biuro jest dopiero od roku radze poczytac komentarze od poczatku.... Mowa jest o Śremie!!!Trudno sie dostac??haha niedawno przyjeli prawie wszystkich z upadlego oddzialu eco-vitalu. Tak swietnie firma presperuje,naprawde ciezko sie dostac. Hahahahahahhaha a teraz polegaja na doswiadczeniu pracownikow z jednej z najbardziej oszukanczych firm w Polsce!!
zdjecie uzytkownika
kara - 2014-08-01 18:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [smiech na sali - 2014-07-31 14:59:41]:
To po co pracujesz ??? zrób wszystkim przysługę i się zwolni ;) Ja pracuje w tym samym oddziale od 6 miesięcy i jestem zadowolona. Wiadomo, są gorsze dni zależy od miejscowości jaka dzwonimy ale ogolnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
Śrem - 2014-08-04 08:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Śremskim biomedzie wypłata bez weekendów wynosi 1000zł z weekendami ma się kiepsko najniższą krajową nawet, trochę marne zarobki jak za 8h pracy
zdjecie uzytkownika
smiech na sali - 2014-08-04 11:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kara - 2014-08-01 18:33:44]:
Widac, inteligencja nie grzeszysz!!!!hahaha Ja pisze o wyplacie Ty o wynikach, co tu sie ma jedno do drugiego?? Wytlumaczysz mi , bo chyba zglupialam przy Tobie xD Nastepna ktora nie umie czytac ze zrozumieniem.hahaha pozdrawiam Kolezanke z Biomedu:)
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-08-15 11:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile byście chcieli zarabiać oszukując ludzi przepraszam bardzo? :) Jak za oszustwo to i tak za dużo 1000 zł ;p
zdjecie uzytkownika
bhdvgcgvudsdf - 2014-08-20 11:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałam w firmie biomed w buku i uwierzcie że nigdy więcej nie będe pracować w telemarketingu ponieważ to jak tam traktują ludzi jest poniżej krytyki nie mowiac o ciaglych fochach szefowej boze kochany jak ona strzela z ( usunięte przez administratora ) wszystko to sie w glowie nie miesci TOTALNA PORAZKA
zdjecie uzytkownika
satsydasygsyhuda - 2014-08-20 11:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w dodatku pracownicy sa oszukiwanie poniewaz dziewczyny w buku zarabiaja o wiele wiecej niz dziewczyny w sremie a tym drugim wmawia sie ze buk zarabia jeszcze mniej a to g... prawda. totalne wykorzystywanie pracownikow. jedyne co bylo ok to atmosfera wsrod dziewczyn mowie o oddziale w buku
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-08-21 09:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martwcie się.To całe łajno,już długo nie pociągnie.Nowy prezes UOKiK już przygotowuje dla nich miłą niespodziankę.Teraz odpowiednimi karami finansowymi wykończy każdego oszusta.
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-08-21 10:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhdvgcgvudsdf - 2014-08-20 11:44:49]:
Nareszcie jeden właściwie określający ten proceder.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
greko - 2014-08-27 22:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO JUZ NIEDLUGO KAMIENIE BEDZIECIE ( usunięte przez administratora )...BIOMED JUZ NIE ISTNIEJE BIEDOTI SPRAWA JEST W PROKURATURZE ZOBACZYCIE CO BEDZIE HA PANIE( usunięte przez administratora )... Pan z tego kraju bo nie bedzie tu dla takich jak pan miejsca
zdjecie uzytkownika
greko - 2014-08-27 22:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
BIEDOTA BIOMED TAKI WASZ KONIEC,...........................................................................................................................................
zdjecie uzytkownika
Donos - 2014-09-02 08:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naciągacze i nic więcej. Słów brak, jak można tak naciągać ludzi... groźby ... sprawa zgłaszana na policję.
zdjecie uzytkownika
adrian - 2014-09-03 16:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co nowy prezes UOKiK przygotowuje na takie firmy jak Biomed, ja jedynie wyczytałem, że zwraca sie z prośba o dokładne czytanie umów, zwłaszcza ku emerytom, którzy mogą nie dowidzieć zapisów małym druczkiem... Firma z tego co widze nadal działa, a liczba klientów niezadowolonych jest raczej spora...
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-09-03 18:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adrian - 2014-09-03 16:37:48]:
A cóż może innego za recydywę przygotowywać,jak nie odpowiednio wysokie kary.Nie podają informacji ani tym bardziej nie dołączają wzoru do odstąpienia od umowy co jest podstawowym obecnie wymogiem.Posługują się czystym oszustwem,które dotyczy producenta wciskanego przez nich chińskiego badziewia.
zdjecie uzytkownika
Obserwatorka - 2014-09-12 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bhdvgcgvudsdf - 2014-08-20 11:44:49]:
Zgadzam się w 100%. Pani "prezes" udaje wielką szefową, ale każdy wie, że mając bogatych rodziców szefa udawać łatwo :) Otworzyła jakiś z tyłka wzięty telemarketing i myśli, że może innych traktować jak g****.... No cóż - polskie realia, ale czego się można spodziewać po kimś, kto kończył prywatne szkoły... buahhhaaaaa..... na uniwersytety czyzby zbyt malo wiedzy?, no to chociaz w jakis sposob sie trzeba dowartosciowac, zeby wyzsze miec
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-09-15 15:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NA WASZYM MIEJSU JA BYM SIE ZWOLNIŁA, MI PASUJE,JEST SPOKO, POWODZENIA NA MAGAZYNACH W GADKACH
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaaaa - 2014-09-17 15:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza kierowniczka tez pracowala w gadkach na sorcie a mowi ze byla szefem tysiaca osob hahahha chyba nie zdaje sobie sprawy ze pol sremu tam pracuje i wie kim ona byla
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-09-27 19:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dwa dni temu Biomed wystawił ogłoszenie pracy na stanowisku telemarketerki, czy telemarketera, oferuja standardowe rzeczy jak: stabilne warunki zatrudnienia, dodatkowe premie, konkursy motywujące, jasno określone obowiązki, niezbędne narzędzia pracy, profesjonalne szkolenia oraz pracę w miłej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-30 21:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak premie które sama sobie wypracujesz poprzez nadgodziny, stabilne warunki zatrudnienia no to chyba żart umowa zlecenie bez możliwości przejscia na umowe o pracę. Jak przyjechala Pani z inspekcji pracy i wydala rozporzadzenie, że musza dać umowy o pracę, to wzywane na rozmowy byłyśmy co nam powiedziano???? że jesli chcemy umowy o prace to dostaniemy... na dwa miesiace a pozniej umowa wygasa i do widzenia- takie są stabilne warunki. Mówilismy pozniej Inspektor, że nie chcemy umów o prace, że te nam pasują. Profesjonalne szkolenia na czym one niby polegaja... dostaniesz na kartce regułkę pocwiczysz czytanie, powiedza ci zeby zadawać otwarte pytania, pogadasz o pozytywnym nastawieniu
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-10-01 12:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-09-30 21:32:18]:
I tak właśnie wygląda polski pracodawca-naciągacz.
zdjecie uzytkownika
telemarketerka - 2014-10-08 21:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UMOWA ? HAHAHAHAHAHAHHA .. CHYBA PO MIESIĄCU CZASU , JAK SIĘ PRZYPOMNISZ. NIEKTÓZY NIE MAJĄ W OGÓLNIE UMOWY A PRACUJA PONAD 3 MIESIĄCE . `
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-23 11:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w BioMedzie od ponad roku i... Praca jest fantastyczna. Stereotypy dotyczące handlowców i formy sprzedaży bezpośredniej nie są pozytywne, ale często mijają się z prawdą. Oczywiście, że zdarzają się wyjątki i nie każdy z handlowców sprzedaje tak jak powinien - ludzie są różni. Jednak zapewniam, że takie osoby szybko z firmy "wylatują". Szefostwo stawia na wypracowanie marki Biomed na rynku i myślę, że całkiem dobrze im to wychodzi. Niestety zazwyczaj komentujący tu ludzie nie mają pojęcia o działalności firmy, a swoje sądy wyrażają tylko na podstawie zaslyszanych stereotypów. Ludzie - nie bądźcie dziecinni! Ludzie, którzy pojawiają się na prezentacjach też nie są dziećmi - każdy ma swój rozum. Jeśli ktoś decyduje się na zakup, to robi to w pełni świadomie, a to, że po pewnym czasie zmienia zdanie (zazwyczaj pod wpływem np. rodziny) wiąże się właśnie z tworzeniem takich stereotypów dotyczących tej formy sprzedaży. Ma przecież prawo do zwrotu towaru i firma nie komplikuje tego - takie jest prawo i tego nie negocjujemy. Także nie róbcie z nas potworów bo to po prostu świadczy o niskim poziomie intelektualnym osób, które tu właśnie (anonimowo) negatywnie komentują firmę. Nie do końca wiem jak działa u nas telemarketing, ale od strony handlowców firmę znam doskonale - świetni ludzie, świetna atmosfera, fajne pieniądze. Praca specyficzna, ale dająca dużą satysfakcję z tego, co się robi - poznawanie nowym miejsc, nowych ludzi - często ciekawe osobowości, zadowolenie z 12-godzinnego dnia pracy, kiedy wracasz do hotelu mega zmęczony, a przy tym zadowolony z tego, co robisz. Polecam!
zdjecie uzytkownika
Pracownica - 2014-10-23 15:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli kogoś wywalają z firmy za nieprzestrzeganie zasad w niej obowiązujących (a zapewne stało się to w Twoim przypadku niedawno skoro masz takie a nie inne informacje) to potem takie tu oto słowa padają. Przykre. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bili - 2014-10-25 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyzby bank santander firme opuscil za te wszystkie wgrane w losowaniu
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-27 09:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co pracowales skoro uwazasz .ze taka tragiczna firma? ja pracowalam i nigdy zlego slowa na bio med nie powiem !!
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-27 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-23 15:44:49]:
albo za slabe wyniki:)
zdjecie uzytkownika
Poważna - 2014-10-28 11:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie przez wiele miesięcy i nie wiem skąd takie osądy. Mam wrażenie jakby ktoś pisał albo z konkurencji,albo ktoś kto nie ma pojęcia jak jest naprawdę, a ma ochotę po prostu ponarzekać. Łatwo jest komuś naubliżać, nagadać w chwilach złości.
Tu, jak w rzadko w jakiej firmie-pracuje się w bardzo miłej atmosferze. Nie ma żadnego wyścigu szczurów! To jest oczywiste, że w każdym TM dąży się do określonych celów-zresztą nie tylko w pracy, ale i w życiu prywatnym każdy z nas do czegoś dąży. Jaki pracodawca tak dba o pracowników kupując kawę, herbatę,itp.?! To jest rzadkość w dzisiejszych czasach. Tu pracują naprawdę pomocni ludzie, którzy szanują innych i taka też atmosfera panuje w firmie.
A jeżeli ktoś z Internautów ma chęć ponarzekać, to może lepiej wyjść sobie na spacer, przewietrzyć się i darować sobie te nieprawdziwe komentarze.
Spytacie dlaczego nie pracuję? Zmarła mi najbliższa osoba, która zajmowała się moim dzieckiem. Tylko dlatego...
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-10-29 12:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracę w Biomedzie wspominam baardzo dobrze i pamietam już te negatywne opnie za moich czasów i wiecie co ? - zawsze byli to ludzie, którym sie nie udało. Przykre
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-10-29 14:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-10-29 12:26:49]:
Ciekawe,że bardzo mile wspominają tam pracę ci którzy już tam nie pracują.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-10-29 14:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich. Ja akurat pracuję w tej firmie. Na co te komentarze: "ciekawe, że mile wspominają tam pracę ci, którzy już tam nie pracują..." Pracuję tu i jestem bardzo zadowolona!!! Tu cię szanują, tu dbają o pracownika pod każdym względem, tu masz wypłatę na czas i możesz liczyć na dobre słowo! Zawsze! Jestem bardzo, a to bardzo zadowolona i dumna, że mogę tu pracować. Głupie komentarze są naprawdę zbędne i już się robi niedobrze od tych pesymistów i ludzi, którzy wypowiadają się negatywnie. Po co ta szopka?! Zastanówcie się nad sobą i zacznijcie lepiej od siebie.A może sami potrzebujecie krytyki? Może wam się lepiej zyje, jak kogoś doduszacie? Nie wiem. Ale tak nie powinno być. Tu jest naprawdę dobrze i życzę każdemu takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
Fakt... - 2014-10-30 12:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ona w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e bylas gw...o widzialas. Ja w innej firmie pracowalem ale doskonalem wiem o co chodzi. Dziadki maja wszystko wytlumaczone, koszt kredytu itp. swiadomie robia zakup,sa poinformowani o mozliwosci odstapienia od umowy itp.itd. Ale pozniej tak, oszuuuusty, oszukali mnie. Najlatwiej oceniac. Pewnie jestes jedna z tych wnuczek co babci nie kaza robic zakupow bo sama chcesz orac od niej siano a to co wyda to mniej dla ciebie. Wszystko w temacie. Ecovital narobil walkow ale wszystkich trzeba wrzucic do jednego wora. A cooo, czemu nie.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-10-31 21:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam opinie o Biomedzie i widzę dość zadowolone osoby, które pracują ( a nawet pracowały ) w tej firmie. To dobrze bo właśnie chciałam spróbować dostać się tam, i byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w formie podpowiedzi jak najskuteczniej mogłabym osiągnąć swoje założenie adekwatnie podjęcia pracy? Dziękuje z inf :)
zdjecie uzytkownika
qazxswedcvfrtgbnhyujmkiolp - 2014-10-31 23:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-23 11:00:32]:
Błagam, czyżby sama szefowa kontrolowała forum? Ojoj... :) NIKT, kto tam pracuje W ŻYCIU nie wystawiłby pozytywnej opinii i DOSKONALE o tym wiemy. Pozdrawiam (nie)serdecznie!
zdjecie uzytkownika
:)) - 2014-11-03 06:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro jesteś taki mądry bądź mądra przedstaw sie imieniem i nazwiskiem skąd takie informacje posiadasz?? Czyżby zazdrosna konkurencja?? Albo osoba,która zwolnili i Cię to boli tak,ze piszesz farmazony??? Pozdrawiam serdecznie.
Ps.widac,ze nie masz innych zajęć tylko oczerniasz innych:))!nudne musisz
Mieć życie!!! Ja pasuje w bio medzie i jestem
Bardzo zadowolona! Oszczędź sobie pisania głupot-to nic nie da:))) chyba, ze dzięki temu poprawiła sie Twoja niska samoocena, bo zapewne tak masz- jak widać:)))
zdjecie uzytkownika
Ricky - 2014-11-05 10:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteście żałośni w tych swoich opiniach. Pracuję w tej firmie od pewnego czasu i złego słowa nie mogę powiedzieć. Pracowałem w konkurencji, tam stres, Pan Kierownik równał cię z błotem, gdy nie było sprzedaży, wypłata za wiele godzin pracy żenująca, jeszcze non stop za coś zabierali bo coś się nie zgadza. W BIOMED po pierwszym miesiącu pracy super wypłata(nie jakaś najniższa krajowa jak w konkurencji przez 3 miesiace), świetna atmosfera na wyjazdach, zgrany zespół który wspólnie pracuje na dobry wynik, słowo uznania od Dyrektora. POLECAM PRACĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-11-19 18:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokoj po co te wpisy zrobcie zebranie a nie na forum takie sprawy
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-20 13:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie, widać, że jest jakiś konkretny problem wewnątrz firmy i nie da się chyba tak dogadać szczegółowo w firmie.. a jednak nie ma nic gorszego niż to, że pracownicy nie mogą się dogadać między sobą. Sam nie wiem czy na pewno chce tam pracowac w takim razie, zastanowię się jeszcze i czekam na nowe opinie.
zdjecie uzytkownika
odeszłam - 2014-11-26 19:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak naprawdę chodzi o kasę. Wszystko drogie, a pensja stoi. Trzeba żyć nie?Ale za co?Na utrzymaniu rodziców do starości chyba
zdjecie uzytkownika
Milena - 2015-01-25 15:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam pozytywne opinie zastanawiam sie czy chodzi o oddział w Śremie ...jesli tak pisze je chyba szefostwo ...?/

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ppppppppppp - 2015-05-21 15:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fakt... - 2014-10-30 12:46:12]:
hahahahaahahahaaaa!!!!
zdjecie uzytkownika
Kaszyński - 2015-06-17 16:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie mi podpowiedzieć coś więcej o ofertach pracy jakie się jakiś czas temu pojawiały w Biomedzie odnośnie stanowiska kierowcy, bo chciałem złożyć tu swoją aplikację ale z drugiej strony nie mam pewności czy wchodzenie we współpracę z tą firmą ma jakikolwiek sens. Ktoś z perspektywy czasu zauważa poprawę może...
zdjecie uzytkownika
Etyk - 2015-08-28 08:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownica - 2014-10-23 11:00:32]:
Anonimowo - to dlaczego podpisałaś się ,, pracownica ,, a nie z imienia i nazwiska?
zdjecie uzytkownika
makrelaX - 2015-08-28 12:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że niektórzy komentatorzy po prostu szukają dziury w całym, zamiast się cieszyć i dziękować że mają w wielkiej firmie w branży farmaceutycznej zatrudnienie. ja akurat jestem na nich zdecydowana bo oferrują teraz zatrudnienie jako telemarketer dla absolwentów w Śremie, a nic tutaj lepszego od tego na pewno nie znajdę a wyjeżdżać nie chcę
zdjecie uzytkownika
żalosne - 2015-10-03 15:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałosna firemka musiala zmienic nazwe na biolife, hahaahahahahahahahhaha to jest tak zenujace prawie jak czarna mamba zatrudniona po protekcji, bo nawet na produkcji jej nie chcieli
zdjecie uzytkownika
wedf - 2015-10-03 19:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kaszyński ale przecież obecnie nie ma żadnych ofert pracy w firmie F.H.U Biomed, przeglądałem ostatnio strony z ofertami pracy..wiem tylko że kiedyś szukali całkiem sporo osób na stanowisko przedstawiciela medycznego, asystentki w sekcji chemii kontroli jakości, kierownika sprzedaży czy doradcy handlowego..
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: żadnych pytań, tylko od kiedy do kiedy chcesz pracowac, cala rozmowe kwalifikacyjna przeprowadziła w sumie sama zatrudniajaca
Pytania: brak
zdjecie uzytkownika
rtyu - 2016-04-10 13:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no faktycznie w dalszym ciagu nie maja zadnych nowych ofert pracy..pamietam ze przedstawiecila medycznego szukali wiaodmo ze tutaj trzeba miec calkiem spora wiedze na temat produktow medycznych i nie tylko
zdjecie uzytkownika
wienio - 2016-05-11 10:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mieli wczesniej sporo, moze wtedy prowadzili rekrutacje i sie spoznilismy ale jak teraz sie też wysle to nic sie nie stanie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie F.H.U Biomed!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Biomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert