Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o F.H.U Biomed

Pracowałeś w firmie F.H.U Biomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Yumi - 2014-02-19 22:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tylko pewnie telemarketing bazuje na bacie nad głową. Wiadomo, że wynik jest najważniejszy dla wszystkich. Zastanawiam się jaki sposób "motywacji" stosuje się w biomedzie.
zdjecie uzytkownika
kongo - 2014-03-05 21:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspaniala firma, lepszej nie znam, pozdrawiam wszystkich zazdrosnych i zle czujacych sie z czyjegos sukcesu.
zdjecie uzytkownika
katie - 2014-03-11 01:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję już rok w firmie Bio Med i jestem bardzo zadowolona;) ŚWIETNA ATMOSFERA... ZAROBKI BARDZO DOBRE.. NARZEKAJĄ CI KTÓRZY SIĘ OPIEPRZAJĄ I MAJĄ NADZIEJĘ,ŻE KASA LECI Z NIEBA!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczona - 2014-04-07 12:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motywacja? Ha ha, o jakiej motywacji tu mowa? Pani kierownik z oddziału w Śremie nawet nie wie co to jest :D Meeting od rana polega na darciu się na pracowników: "JUŻ JA WAS ZMOTYWUJĘ! ZOBACZYCIE NIEDŁUGO" :D
Po takim spotkaniu wszyscy wracają na stanowiska ze strachem i palpitacją serca.
Tak, racja - atmosfera jest świetna ;/
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-04-07 16:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota polega na wkręcaniu emerytów i rencistów w zakupy chińskiego badziewia za olbrzymie kwoty.
zdjecie uzytkownika
telemarketerka - 2014-04-07 19:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zniesmaczona masz rację!!! Dlaczego jest taka ogromna rotacja pracowników?? Bo Pani kierownik swoim nieprzyjemnym i negatywnym usposobieniem odstrasza potencjalnych pracowników i całą resztę zespołu. Ja pracuje dwa miesiące i była do mnie miła zaledwie kilka razy, ciagle pokazuje wyższość, a problem ma z najprostszymi rzeczami, nawet na wypłaty trzeba uważać i samemu sobie przeliczac czy sie zgadza, bo nie umie liczyc
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-04-07 20:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niebawem chyba skończy się ta Wasza udręka.Skończycie podobnie jak ci z Eco-Vitalu czyli na bruku.Ta działalność przynosi wstyd wszystkim uczciwym Polakom.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-04-09 16:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dezynsektor - dokladnie :) A miales moze ta watpliwa przyjemnosc byc w oddziale telemarketingu w Sremie? Niekompetencja kadry kierowniczej ichciwosc szefostwa doprowadzi do upadku firmy. Gdyby podeszli do starszych ludzi uczciwie, moze ta branza mialaby inna opinie
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-04-09 18:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-04-09 16:45:00]:
Niestety nie miałem i nie chcę mieć tej przyjemności aby być w tym ich oddziale.Powinniście wysłać wzorem Ukraińców zespół sprawdzający jak mieszkają w Dobieżynie bossowie tego interesu. (usunięte przez administratora)Myślę że i oni się zestarzeją i też ktoś ich wkręci w ten sposób.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-04-10 07:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma szans na umowę o prace na rozmowach obiecali, że przez pierwsze 3 mesiace umowa zlecenie a poźniej umowa o prace... człowiek się stara mimo braku motywacji osiaga wyniki, a po pol roku dowiaduje się ze jest za wczesniej, pracuje za śmieszny 1000zł, ale co zrobić takie realia na rynku pracy. Znalezli parobków i wymagają nie wiadomo czego od ludzi. kierownik niby zna takie metody motywacji a mysli ze krzykiem zmotywuje pracowników. to nie hala produkcyjna gdzie wydajność jest uzależniona od fizycznego zaangażowania. A cała szefowa firmy doszukuje się problemu w pracownikach- problem jest w kierowniku jak tak dalej pójdzie to całkowicie przepusci ten oddział, ale coż koneksje rodzinne ponad wszystko. Dlatego nikt nie powie prawdy, bo się boją ze kierownik tak sie odegra a włascicielka i tak sobie nic z tego nie zrobi
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-04-10 07:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma szans na umowę o prace na rozmowach obiecali, że przez pierwsze 3 mesiace umowa zlecenie a poźniej umowa o prace... człowiek się stara mimo braku motywacji osiaga wyniki, a po pol roku dowiaduje się ze jest za wczesniej, pracuje za śmieszny 1000zł, ale co zrobić takie realia na rynku pracy. Znalezli parobków i wymagają nie wiadomo czego od ludzi. kierownik niby zna takie metody motywacji a mysli ze krzykiem zmotywuje pracowników. to nie hala produkcyjna gdzie wydajność jest uzależniona od fizycznego zaangażowania. A cała szefowa firmy doszukuje się problemu w pracownikach- problem jest w kierowniku jak tak dalej pójdzie to całkowicie przepusci ten oddział, ale coż koneksje rodzinne ponad wszystko. Dlatego nikt nie powie prawdy, bo się boją ze kierownik tak sie odegra a włascicielka i tak sobie nic z tego nie zrobi
zdjecie uzytkownika
Ona - 2014-04-10 18:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez uwazam ze glowny problem lezy w kierowniku ale tak to jest jak sie podstawowke konczy zaocznie i dzieki koneksjom sie na stolek dostanie!!!!!
zdjecie uzytkownika
Nandinka - 2014-04-12 09:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamie ze kierownikiem w Gądkach była, a tak naprawde zwykłym liderem była i jeszcze dostała ultimatum ze schodzi na zwyklego pracownika. Znam osoby które, się przez nią zwolniły w Gadkach, ale istnieje równowaga na tym swiecie. W tym przypadku bedzie tak samo, tylko wtedy juz bedzie za pozno
zdjecie uzytkownika
niko - 2014-04-13 21:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie sprawy jak to na jakim stanowisku pracowała to są chyba do sprawdzenia. Myślę, że Biomed powinien się tym zainteresować
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-04-15 09:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o kim Wy mówicie ?
zdjecie uzytkownika
xz - 2014-04-16 18:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowalam tam jakis czas. Pensja? 1000 zl za caly etat czyli 8h 5 dni w tygodniu. Czesto sa nadgodziny za ktore placa 7 zl. Przerwy co 2 godziny. Ale krotkie jak cholera, zanim zrobisz kawe ( dopchasz sie do kolejki - 40 osob i tylko dwa czajniki) to koniec pezerwy i nawet nie wypijesz kawy ze spokojem. Polaczenia leca z automatu jeden za drugim bez chwili wytchnienia. Atmosfera spoko, ale to zlecenie powinien byc elastyczny grafik a nie przymus, ze trzeba robic po 8h po 5 dni. No i wkrecasz ludziom kit.
Umawiasz na pokazy, klamiesz ze tam bedziesz ze kazdy dostanie prezent po co handlowcy pozniej nie wywiazuja sie z tego co kaza nam mowic nie wiem..

Ludzie nie sa naiwni w koncu przestana przychodzic jak sie raz zraza to wiecej nie przyjda.

Firma typowo bez przyszlosci jak najwiecej upchnac jak najszybciej i nara zamkna firme. Bo na dkuzsza mete nie da sie robic ludzi w balona jeszcze tyle klamiac i traktujac klienta jak glupka.
zdjecie uzytkownika
zx - 2014-04-16 18:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam, ze teraz jest okres przedswiateczny ludzie nie chca chodzic na pokazy a nam kaza dzwonic i nam szefostwo wmawia ze to nasza wina i zle nastawienie ze nie chca llienci isc! Boze! Niech sobie odsluchaja rozmowy ( ktore nagrywaja ) ze 80% klientow mowi, ze sa zajeci swietami!!!


Poza tym pensj stala bez dodatkowej prowizji.

Kase rowno dostaja ci co malo umawiaja i tak samo co ci ktorzy duzo umawiaj.
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-04-16 22:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zx - 2014-04-16 18:11:47]:
Bio-Vitalem podobnie jak Eco-Vitalem zainteresowała się już Prokuraura.Najbardziej wkręconymi do tych oszukańczych działań tej firmy typu "krzak" będziecie Wy.Będzie sprawdzane także w jaki sposób pozyskane zostały chronione ustawą dane osobowe emerytów i rencistów,a wtedy nie będzie się już z czego śmiać.Ciekawe czy Wasi bossowie wystawią Wam delegacje do odległych Prokuratur Okręgowych celem złożenia zeznań.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-04-17 14:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niko - 2014-04-13 21:26:16]:
biomed sie tym nie zainteresuje bo biomed to wie po czesci tylko ukrywja to bo jej stanowsiko obecne jest podobno poznajomosci
zdjecie uzytkownika
wolnościowiec - 2014-04-17 16:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te opinie i zastanawiam się czy część z Was nie pomyliła forum. Na onet iść i wylewać pomyje. A administratorzy chyba zapomnieli pracować. Widać że te komentarze nie są od pracowników. Powoli przestaje tu wchodzić bo zero opinii o pracy a tylko pomyje od klientów - a nie przpraszam, nie od klientów lecz zakompleksionych ludzi siedzących przed kompem godzinami i wypisujących komentarze w sprawach ich nie dotyczących.
Co do pracy. Ja nie pracuję tam ale mam kolegę i sobie chwali. Z tym że jest handlowcem a nie telemarketerką. Dziewczynom współczuję bo to cieżka praca ale w każdej firmie telemarkating tak ma i nie ważne czy tu, czy w Play czy może na infolinii Banku. Zawsze się obrywa bo trafiacie na matołów co nie rozumieją na czym polega wolny rynek. I przeszkadza im wszystko - nie rozumieją że telefony, wyskakujące okienka z reklamami w internecie czy nadmiar reklam w TV oraz reklamy w darmowych gazetach to właśnie wolny rynek. Więc marudy zmieńcie forum i zostawicie tu ludzi pracujacych
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczona - 2014-04-18 15:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolnościowiec - 2014-04-17 16:22:52]:
Rozbawiłaś mnie, ale zgadzam się z jednym w takiej pracy na infolinii owszem często obrywa się od niezadowolonych klientów, niestety gorzej gdy szefostwo tworzy obóz pracy a szacunek do innych ludzi ma za nic. Polecam czytanie ze zrozumieniem w powyższych komentarzach jest opinia o konkretnym oddziale i wypowiadają się ludzie, którzy mieli lub mają okazję tam pracować. Zdaję się, że Ty masz mniej do powiedzenia w temacie tej firmy, mniej nawet niż oszukani klienci.
zdjecie uzytkownika
wolnosciowec - 2014-04-19 15:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem bylym!! A nie pseudoklientem. Istnieje cos jak zgoda na przetwarzanie danych osobowych i ludzie maja prawo isc na policje za nekanie ich telefonami!!!
Wstyd mi, ze takie firmy pseudo formy istnieja i wstyd, ze tak robilem.alecoz...ciezko z praca obecnie
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-04-20 11:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wolnosciowec - 2014-04-19 15:42:38]:
Widzę tu na forum,że jesteś jedynym,którego tknęło sumienie przy braniu udziału w tym niecnym procederze.W imieniu wszystkich nękanych telefonami i nabijanych w butelkę naiwnych emerytów i rencistów chciałbym Ci podziękować i życzyć spokojnych,radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
zdjecie uzytkownika
netopinia - 2014-04-20 22:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trafiłem właśnie na rozmowę handlową "szkielet" którego biomedowi handlowcy mają się sztywno trzymać któryś z nich zostawił na sali w Lublinie kserokopię śmiechu warte... "Jak bardzo podobała się pani/panu prezentacja? Na pewno zgodzi się Pan/Pani ze mną, że takie urządzenia masujące powinny znaleźć się w każdym domu. Prawda? " Czysta manipulacja zasada 3razy tak. I tak dalej i dalej... cały schemat już do faktu zaniosłem żeby pokazali jak manipulują starszymi ludźmi!!!
zdjecie uzytkownika
Dezynsektor - 2014-04-21 09:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie "Faktem" w nich.Tu powinna działać Prokuratura.Organizują nielegalne losowania na które nie mają uprawnień.Nie płacą zapewne z tego tytułu podatków i powinni skończyć jak Al Capone w Alcatraz,tak oni we Wronkach,do których mają bardzo blisko.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
22 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U Biomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x