Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDIMEX

Pracowałeś w firmie BUDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-08 16:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam,czy naprawdę w budimex-poznań jest tak żle jak opisane jest w opiniach .chciałem podjać u nich pracę w niemczech na prefabrykacji ale po przeczytaniu opini chyba zarezygnuje . czy ktoś by mógł napisać jak oni płacą ; akord czy stawka godzinowa i ile można zarobić. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-08 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
budimex ciągle ogłasza nabór pracowników do niemiec , czy otwierają nowe werki, czy im ludzie uciekają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-17 12:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oni tam płacą na godzinę , czy akord , przejazdy w swoim zakresie ,czy budimex zapewnia transport i jak wygląda sprawa z urlopami,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-02 17:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napiszcie coś więcej o tej firmie bo z tego co wiem pełno ofert pracy mają i nie wiem cz warto jechać na kontrakt ?????
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-06 10:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą mało jak na tak długą pracę ( usunięte przez administratora ) Euro z urlopem. Dojazd pierwszy i ostatni płacą po 200 zł. Są strasznie pazernie nastawieni( usunięte przez administratora ) Jak nie masz innej pracy to spróbuj, ale cały czas szukaj lepszej.
zdjecie uzytkownika
człek - 2013-06-22 02:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Budimex cały czas ma nowe oferty pracy, ale też długi proces rekrutacji, mógłby ktos mniej więcej opisać jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
KASKA - 2013-07-10 17:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
SZUKAM INF. O TEJ FIRMIE JAK PŁACA WARUNKI SOCJALNE JAK TRAKTUJA LUDZI TAM ZATRUDNIONYCH NAPISZCIE --CHODZI O OFERTE PRACY W HOLANDI -DLA KOBIET -SERWIS SPRZATAJACY-CZEKAM NA INFORMACJE
zdjecie uzytkownika
nukk - 2013-08-06 06:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie jaka jest płąca dla kobiet w firmie Budimex czy jest ubezpieczenie wykupione grupowe w razie wypadku czy samemu sie wykupuje jakie sa zarobki prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
admin - 2013-10-29 17:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zładzieje i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam chyba ze ktoś chce byc traktowany jak dojna krowa i dokladac do tego interesu obiecują złote góry a na koniec obciążają wszystkim jak leci
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-11-09 14:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-12-17 12:21:38]:
"Budimex ciągle ogłasza nabór pracowników do Niemiec" Dlaczego? ano dlatego że dostajesz zatrudnienie i pensję w kraju a do Niemiec jedziesz po prostu na delegację, czyli jesteś frajerem lub dojną krową, inni się z ciebie śmieją pracując u Niemca mają 3-4 razy tyle co ty. Oczywiście Budimex na zagranicznym kontrakcie nie kasuje tyle co na polskim, ale ty dostaniesz pensje polską...
zdjecie uzytkownika
Wacław - 2014-02-19 13:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze powiedziawszy myślałem, że Budimex w kwestii wynagrodzeń pracowniczych będzie sprawiedliwy. Kiepsko, że pracownik nawet w Niemczech ma polską stawkę..
zdjecie uzytkownika
ANONIM1 - 2014-02-19 21:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TAM PENSJA JAK W POLSCE ?BZDURY DOBRE ZAROBKI
zdjecie uzytkownika
Bozak - 2014-09-24 10:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Budimex na rynku istnieje ładne 45 lat - naprawdę ktoś myśli, że ten czas nie procentuje doświadczeniem i pewnymi zachowaniami, które cechują tylko wielkie firmy. Myślę, że budimex nie strzelałby sobie w kolano odstraszając od siebie najlepszych pracowników dając słabe pieniądze - konkurencja na pewno chętnie by ich przejęła.
zdjecie uzytkownika
bodo - 2014-12-16 23:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie maja długi proces rekrutacji wiec czy mozna i warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył? jak to jest z tym doswiadczeniem u was ?
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-01-09 15:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem zawsze można do nich wysłać maila, czemu nie niby.. powinni jednak mieć na uwadze to, ze ludzie będą do nich pisac, a kontaktowanie się z klientami czy potencjalnymi pracownikami wydaje mi się raczej ważne i wazne powinno być również dla firmy.. więc ja bym próbował na Twoim mijscu tak naprawde.
zdjecie uzytkownika
Isana - 2015-03-11 01:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że Budimex w Poznaniu jest filią tej samej firmy, która główną siedzibę ma w Warszawie? Ostatnimi czasy słyszałem pozytywne opinie jeżeli chodzi o zatrudnienie u nich, chociaż nie wszystkie opinie zamieszczane na goworku to potwierdzają. Przedstawi mi ktoś jak na co dzień wygląda praca dla Budimexu?
zdjecie uzytkownika
matti - 2015-03-26 14:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
parcowałem w księgowości na budowie, praca ciekawa, ale na zamknięcie miesiąca sporo nadgodzin, płacą zawsze na czas, zarobki też niezłe, na kontrakcie płacą za mieszkanie albo za pokój z łazienką w pensjonacie.
zdjecie uzytkownika
iza90 - 2015-03-26 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jeśli jest takie miejsce gdzie mogę zobaczyć bieżącą listę wolnych stanowisk w BUDIMEX na które jest rekrutracja to bardzo prosze was o pilne info na ten temat. muszę szybko prace znaleźć, a wiem że zaraz zacznie się pewnie wyścig po z początkiem wiosny branża budowlana jak zawsze szybko zachwitnie i wessie szybko potrzebnych sobie nowych pracowników
zdjecie uzytkownika
jano - 2015-04-16 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widziałem nigdzie @Iza90 jakieś konkretnej listy, ale doszly mnie słuchy że szukają Kierownika budowy i Specjaliste ds. ekonomicznych kontraktu w Warszawie, wiec jakieś miejsca jak widać są
zdjecie uzytkownika
berni - 2015-04-30 18:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Budimex oferuje obszerną gamę miejsc pracy w swojej firmie takich jak technolog, specjalista do spraw zakupów, kierownik robór, specjalista do spraw logistyki i wiele innych na terenie naszego kraju a także jako betoniarz w Niemczech
zdjecie uzytkownika
mgr_inz - 2015-07-02 19:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Przymierzam się do rozmowy w Budimexie na stanowisku majter/inżynier budowy mógłbym się dowiedzieć na jakie zarobki można na początku liczyć brutto ?

z góry dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
Sylwiak - 2015-07-15 11:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja jestem przekonany że poszukują jednej osoby na całą Polskę bo nie wiem czy widzieliście ale rzucili ogłoszenie na każde województwo w Polsce. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że potrzebują tylu kierowników ile województw w Polsce, tym bardziej, że przecież zacięcie budowlane w różnych województwach jest różne.
zdjecie uzytkownika
inzynier - 2015-07-22 15:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byl juz pan ma rozmowie??
zdjecie uzytkownika
inzynier - 2015-07-22 15:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byl juz pan ma rozmowie??
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-22 15:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie jak dlugo trwa rekrutacja do Budimexu? Jestem miesiac po pierwszej rozmowie, podobno pozytywnej
zdjecie uzytkownika
grabowy - 2015-08-03 13:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [matti - 2015-03-26 14:47:33]:
Hej
możesz mi zdradzić co masz na myśli pisząc o dobrych zarobkach w księgowości?
dostałem propozycję specjalisty ds. ekonomicznych kontraktu ale nie wiem ile im krzyknąć. Z tego co się domyślam już tam nie pracujesz? Można wiedzieć czemu? Wiesz może czy istnieje możliwość awansu na kierownika ds. ekonomicznych rejonu? W sumie zastanawiam się czemu oni ciągle szukają na te dwa stanowiska?
Z góry dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
berni - 2015-08-25 03:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Firma jak najbardziej warta polecenia. Warunki zapewnione przez szefostwo mi odpowiadają. Narzekają Ci którzy oczekują więcej niż się powinno na ich stanowiskach. Kadra inżynierska nie może narzekać na brak pracy. Budimex złapał sporo tematów i obecnie nawet na tak trudnym rynku jak Warszawa prowadzą kilka budów
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-16 20:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM MOZE KTOS COS NAPISAC O WERKU W REMSCHEID???
zdjecie uzytkownika
budowanki - 2015-09-24 16:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozbrajają mnie czasem te polskie nazwy firm, fajnie, bo kojarzą się od razu, ale dużo z nich ma takie pospolite nazwy budimex :D trochę jak w na wspólnej :) ale poza tym ja sobie ceniłem tę pracę i uwierzcie, że w tej branży można naprawdę dużo, ale to dużo gorzej trafić, więc jak macie to ceńcie, a jak nie macie to aplikujcie :)
zdjecie uzytkownika
qwe - 2016-02-02 18:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Także uważam, że firma jest bardzo dobra i warta poświęcenia czasu i wysłania cv. Aktulanie szukają kogoś na asystentkę dyrektora w Poznaniu. Bardzo ciekawa oferta, bo jest możliwość rozwoju i awansu a także zapewniają opiekę medyczną w prywatnych placówkach medycznych oraz bogaty pakiet socjalny (ubezpieczenie na życie, karnet na zajęcia rekreacyjno-sportowe).
zdjecie uzytkownika
rura - 2016-02-11 13:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo dodatków jak na stanowisko asystentki no ale pewnie też i sporo obowiązków ma @qwe. Wymagają jednak wykształcenia wyższego i dobrej znajomości języka angielskiego.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-02-20 22:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
qwe, ogółem rzecz biorac budimex ma otwarta rekrutację i szukają na kilkanascie stanowisk. to także stanowiska nie-fizyczne np. tłumacz, ale tutaj wymagają doskonałej znajomości hiszpańskiego.
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-03-05 10:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak olbrzymi firmy zawsze prowadza rekrutacje, tym bardziej, ze poszukuja ciagle pracowników ponieważ się stale rozwijają a budimex raczej każdy zna ,wiec nie trzeba ich przedstawiać, mają ofertę dla Pań do biura.
zdjecie uzytkownika
wedrfg - 2016-03-07 20:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sporo tych oferta teraz maja i dla ososb pracujacych fizycznie i tez na przyklad dla tłumacza w Poznaniu, napisali ze wymagana jest znajiomsc jezyka hiszpanskiego
zdjecie uzytkownika
karma - 2016-03-09 21:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to mam doświadczenie jako cieśla i ciekawe czy wciąż jest poszukiwany, wiecie? Dla mnie idealnie, że jest zapewnione zakwaterowanie, dojazdy do pracy, ubezpieczenie, a wypłata jest w terminie.
zdjecie uzytkownika
berni - 2016-05-15 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karma - 2016-03-09 21:52:17]:
to fakt, firma jest mega znana i można liczyć na jej wypłacalność
zdjecie uzytkownika
zabiegi - 2016-05-31 19:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieśla budujący schody jednobiegowe w pozytywie bądź negatywie oraz zabiegowe Zawsze mile widziany w Budimexie ...
zdjecie uzytkownika
niepokorny - 2016-06-08 14:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam obecnie jestem pracownikiem tej firmy ale lipa zaczyna sie dziać po pierwsze 2 kierowników na jednym kontrakcie stary sprawdzony i drugi nie do robiony co kombinuje jak koń pod górkę co kilka razy został wywalany za kombinowanie na innych werkach.
dzisiaj dostałem wypłatę gdzie za ten sam okres co wcześniej zarąbali mi 150 euro wrąbali na kierowcegdzie same dojazdy z ludzmi to jest od godziny do 2 godzin za darmo dla firmy , bez żadnego dodatku no i jak praca w godzinach nocnych dzisiaj zaczynam z nimi walkę nie pozwolę by mnie okradano to jest kontrakt w hamm
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: miła rozmowa i testy księgowe i logicznego myślenia. Dość proste. Po ok. 2 tygodniach dostałem informację o przyjęciu do pracy.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Bibi - 2016-06-22 20:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 EUR na godzinę w tym od 9 do 12 godzin za ochłapy. 7 EUR x8 godz =56 a za nadgodziny i diety które się należą bo jestem oddelegowany to będzie jakieś 50 tyś euro.Wystarczy sprawę założyć w Niemczech Kancelarię już znalazłem Niemiecko-polską teraz tylko łatwie dokumenty umowy i do dzieła.
zdjecie uzytkownika
e4 - 2016-06-25 22:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak uwazasz że zarabiasz za mało to szukają kierowników robót drogowych , możesz spóbować swoich sił.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BUDIMEX !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert