Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BUDIMEX

Pracowałeś w firmie BUDIMEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-08 16:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,czy naprawdę w budimex-poznań jest tak żle jak opisane jest w opiniach .chciałem podjać u nich pracę w niemczech na prefabrykacji ale po przeczytaniu opini chyba zarezygnuje . czy ktoś by mógł napisać jak oni płacą ; akord czy stawka godzinowa i ile można zarobić. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-08 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
budimex ciągle ogłasza nabór pracowników do niemiec , czy otwierają nowe werki, czy im ludzie uciekają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-17 12:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak oni tam płacą na godzinę , czy akord , przejazdy w swoim zakresie ,czy budimex zapewnia transport i jak wygląda sprawa z urlopami,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-02 17:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie coś więcej o tej firmie bo z tego co wiem pełno ofert pracy mają i nie wiem cz warto jechać na kontrakt ?????
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-02-06 10:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą mało jak na tak długą pracę ( usunięte przez administratora ) Euro z urlopem. Dojazd pierwszy i ostatni płacą po 200 zł. Są strasznie pazernie nastawieni( usunięte przez administratora ) Jak nie masz innej pracy to spróbuj, ale cały czas szukaj lepszej.
zdjecie uzytkownika
człek - 2013-06-22 02:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Budimex cały czas ma nowe oferty pracy, ale też długi proces rekrutacji, mógłby ktos mniej więcej opisać jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
KASKA - 2013-07-10 17:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM INF. O TEJ FIRMIE JAK PŁACA WARUNKI SOCJALNE JAK TRAKTUJA LUDZI TAM ZATRUDNIONYCH NAPISZCIE --CHODZI O OFERTE PRACY W HOLANDI -DLA KOBIET -SERWIS SPRZATAJACY-CZEKAM NA INFORMACJE
zdjecie uzytkownika
nukk - 2013-08-06 06:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie jaka jest płąca dla kobiet w firmie Budimex czy jest ubezpieczenie wykupione grupowe w razie wypadku czy samemu sie wykupuje jakie sa zarobki prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
admin - 2013-10-29 17:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zładzieje i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu nie polecam chyba ze ktoś chce byc traktowany jak dojna krowa i dokladac do tego interesu obiecują złote góry a na koniec obciążają wszystkim jak leci
zdjecie uzytkownika
Maciej - 2013-11-09 14:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-12-17 12:21:38]:
"Budimex ciągle ogłasza nabór pracowników do Niemiec" Dlaczego? ano dlatego że dostajesz zatrudnienie i pensję w kraju a do Niemiec jedziesz po prostu na delegację, czyli jesteś frajerem lub dojną krową, inni się z ciebie śmieją pracując u Niemca mają 3-4 razy tyle co ty. Oczywiście Budimex na zagranicznym kontrakcie nie kasuje tyle co na polskim, ale ty dostaniesz pensje polską...
zdjecie uzytkownika
Wacław - 2014-02-19 13:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze powiedziawszy myślałem, że Budimex w kwestii wynagrodzeń pracowniczych będzie sprawiedliwy. Kiepsko, że pracownik nawet w Niemczech ma polską stawkę..
zdjecie uzytkownika
ANONIM1 - 2014-02-19 21:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TAM PENSJA JAK W POLSCE ?BZDURY DOBRE ZAROBKI
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDIMEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski