Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Grupa G3

Pracowałeś w firmie Grupa G3 i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
buu - 2013-06-23 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie ile w Grupa G3 można średnia wyciągnąć kasy? Czy to się przekłada jakoś na ilość wypracowanch godzin/nadgodzin?
zdjecie uzytkownika
tzn - 2013-07-28 00:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram ech masz racje jesli im donosisz jest ok jesteś cacy jeśli nie ganiają cie jak nie wiem kogo brak słów ,o wszystkim wiedzą ,hmm szok
zdjecie uzytkownika
mmmmmmmmmmmmmm - 2013-07-28 13:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogromna hala w dobroszycach ,blaszana puszka temperatury ponad 30 stopni to wyobrazcie sobie ile może byc na hali okienko metr na metr otwarte a kierownictwo w klimatyzowanym pomieszczeniu ,a my musimy stac na lini do ubikacj tylko 2 razy wiec jak ktos przeziębi pęcherz ma przechlapane,stanął by jeden kierowniczek z drugim zobaczyłby jak to fajnie i jaka to frajda stać na lini ale jak kiedyś wyraził sie jeden z kierowników to tylko BABY! brak słów by wyrazić w jakich warunkach my tam pracujemy
zdjecie uzytkownika
pr12 - 2013-07-31 19:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten obszerny opis tzw "bylego pracownika" w 70 % mija sie z prawda - ciekawa jestem jak by podchodzil do warunkow pracy gdyby byl w stanie zbudowac wlasna firme - a moze by przynajmniej napisal jaki to on byl wspanialym pracownikem ??Ponadto rynek pracy w naszym regionie jest ogromny ... a zatem co ten czlowiek tam robill ??
zdjecie uzytkownika
ech - 2013-08-03 19:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pr12 o czym ty piszesz?pracować bez wentylacji albo otwartego okna i braku wody uważasz za normalne warunki?pewnie jesteś z jedną z osób które siedzą w tych klimatyzowanych biurach stań przy taśmie tak jak my na osiem godzin wtedy zobaczymy jak ci fajnie będzie i nie pisz bzdur ok do WC też 2 razy tylko to jest normalne ? gdzie wypijasz duże ilośći picia brak słów :(
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-13 12:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te 1500 złotych o których pisze "!!!!!" to są zarobki na początek tylko w Grupie G3 czy może takie są po jakimś czasie?
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-15 16:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście po jakimś czasie, po kilku miesiącach jak kierownictwo jest zadowolone dostaje się 30 gr/ h podwyżki co przekłada się na jakieś 50 zł w skali miesiąca.
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-15 17:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiem żeby to były jakieś kokosy ale zawsze coś. To w takim razie ile na początek dostaje się miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-15 19:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że moje pytanie przeszło wogóle nie zauważone. dlatego je ponawiam. jakie są miesięczne zarobki w tej firmie
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-17 09:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazwyczaj zaczynasz od 8,3 za godzinę + ewentualne premie uznaniowe których w praktyce możesz nie zaświadczyć, po pewnym czasie stawka może wzrosnąć o kolejne 30 gr i tak dalej i tak dalej...
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-17 09:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przy czym na umowie masz zawsze najniższą krajową ty, 1600 brutto.
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-17 09:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w praktyce wygląda to tak jakby człowiek, tyrał na zlecenie bo nawet nadgodziny nie są dodatkowo płatne, tak że nie polecam...
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-19 10:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nik ale te 8,3 to jest brutto czy netto? No i ta premia uznaniowa to jest za co przyznawana? Bo to czasami różnie bywa w firmach
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-19 19:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i nie wierzę. Zabranie premii za to że pracownik jest za bardzo pracowity? Z czymś takim się nie spotkałem. A te 5 % to jest zabierane wtedy kiedy pali się w pracy czy wtedy kiedy wogóle się pali?
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-20 19:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te 5 % to premia od wszystkich wypracowanych godzin, jeśli deklarujesz że jesteś czynnym palaczem to nie masz takiej premii w ogóle. Btw. nikt nie obcina premii oficjalnie za zbyt wielką liczbę godzin w miesiącu ( inaczej włascicielowi trudno byłoby znaleźć naiwniaków chętnych na pracę w soboty), ale zgodnie z porzekadłem "dajcie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf" tj. każdy wie ale nikt nie powie na głos oficjalnie.... należy tu dodać jeszcze że za każdą przepracowaną sobotę jest zazwyczaj 50 zł dodatku...
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-20 19:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest dyskryminowanie osób które palą. A da się zadeklarować że się nie pali ale w pracy palić i jakoś się ukrywać? :)
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-20 20:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
da się, z tego co wiem wiele ludzi tak robi, z tym że za to grozi niby 300 zł kary, ale oficjalnie nie słyszałem żeby ktoś został ukarany...
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-21 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
boże wiecie co jeszcze nie spotkałem się w firmą gdzie zakazują zupełnie jak w liceum. Wiadomo czy dużo ludzi złapali na czymś takim?
zdjecie uzytkownika
nik - 2013-08-21 19:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
źle mnie zrozumiałeś leon, to nie jest tutaj zakazane, tyle że jak palisz nie masz premii, jest to związane z tragiczną przeszłością w tej firmie :< jeśli się przyjmiesz dowiesz o co chodzi, ze swojego punkyu wiedzenia jestem w stanie zrozumieć właściciela...
zdjecie uzytkownika
leon - 2013-08-22 11:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale przyznasz że osoba z zewnątrz może to odbierać jako nie wiadomo co. A jak tam wygląda rozmowa rekrutacyjna?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 18:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W CZERWCU SIE PRZEPROWADZILAM Z ZAGRANICY DO POLSKI ZA POSREDNICTWEM FIRMY G3G POLECAM ZE WZGLEDU NA FACHOWOSC SZYBKOSC ZLECENIA,UMOWE KTORA CI DAJE GWARANCJE,CENE,A PRZEDEWSZYSTKIM ZAUFANIE POLECAM JA OSOBOM KTORE SZUKAJA FIRMY PRZEPROWADZKOWEJ.BOZENA
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2013-08-27 13:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bożena bez obrazy ale to jest portal gdzie pisze się opinie o pracy w danej firmie. Włąśnie jak tam jest z rozmową?
zdjecie uzytkownika
66843 - 2014-01-06 12:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy naprawdę jest tak tragicznie ja zlozylam podanie i normalnie się boje po tym co przeczytałam.
zdjecie uzytkownika
KOBIETA Z G3 - 2014-01-20 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja powiem z własnego doświadczenia tak ze w firmie G3 wcale nie jest tak zle jak wszyscy tu opisuja ja tam pracuje na chali przy tasmie i nie narzekam bo nie mam na co praca jak kazda inna a uwierzcie mi 8.3zł na godz dla kobiety na czysto wcale nie jest zle + jeszcze jak sa pracujace soboty to jest _+50zł dodatkowo wiec miesiecznie 1600 min wyjdzie.... PS: JAK SIE KOMUS CHCE PRACOWAC TO BEDZIE PRACOWAŁ A JAK KTOS NIE MA CHECI TO WIE JAK SIE WYKRECIC !!!!!!
zdjecie uzytkownika
paulina - 2014-04-14 18:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KOBIETA Z G3 - 2014-01-20 12:38:20]:
Słuchajcie, mam takie pytanie i byłabym ogromnie wdzięczna za odpowiedź!
Kończę w tym roku liceum i chciałam spróbować w tej firmie choćby na produkcji, żeby dorobić sobie grosza. Jak powinnam zacząć staranie o pracę? Gdzie wysłać CV? a może pofatygować się do firmy? Jak u was to wyglądało?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa G3
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x