Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o piecexport-piecbud

Pracowałeś w firmie piecexport-piecbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:) - 2013-06-10 12:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kiedy będą przelewy?
zdjecie uzytkownika
,,, - 2013-06-10 21:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za przelew super:) pozdrawiam a innym radzę do roboty się zabrać a nie pier*** głupoty i czekać na zbawienie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-15 00:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsze spółka ma za sobą
idzie ku lepszemu
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-06-23 10:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mój mąż chce wyjechać z tą firmą do Egiptu czy mógłby ktoś napisać mi czy te wyjazdy się opłacają , na jak długo się wyjeżdża.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-06-23 11:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia - 2013-06-23 10:37:41

Witam mój mąż chce wyjechać z tą firmą do Egiptu czy mógłby ktoś napisać mi czy te wyjazdy się opłacają , na jak długo się wyjeżdża.
I ogólnie co to za praca
zdjecie uzytkownika
on - 2013-06-26 20:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ciężko mi powiedzieć ja mam wszystko w terminie płacone zobaczymy jak będzie teraz:)
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-06-28 22:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No coś tu nie tak było o wiele więcej opinii bo na bieżąco śledzę a tu nagle z dnia na dzień połowy nie ma. Więc jeśli może ktoś kto tam pracuje albo pracował konkretnie napisać czy warto się tam wybierać do pracy czy raczej lecą w kulki.Czy wypłata jest na czas i czy płacą tyle ile było uzgodnione.I jeszcze jedno jak wygląda tam mieszkanie czy to jakaś nora czy da się wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 14:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z osób tu piszących zna firmę piecexport-piecbud i wie na jakim stanowisku można tam pracować i czy mozna zostać tam na dłużej?
zdjecie uzytkownika
u - 2013-06-30 21:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czemu takie nietypowe przelewy wpłynęły w piątek...
zdjecie uzytkownika
SPEC - 2013-06-30 21:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u - 2013-06-30 21:09:14

czy ktoś wie czemu takie nietypowe przelewy wpłynęły w piątek...
A co za dużo?
czy za mało?
zdjecie uzytkownika
u - 2013-06-30 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda kasa dobra tylko dziwi mnie że tak z wyprzedzeniem ale spoko ...
zdjecie uzytkownika
(.............) - 2013-07-01 09:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-30 14:59:32czy ktoś z osób tu piszących zna firmę piecexport-piecbud i wie na jakim stanowisku można tam pracować i czy mozna zostać tam na dłużej?
zdjecie uzytkownika
om - 2013-07-09 20:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaka cisza przed burzą,,,, jutro 10!!!!
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-07-13 00:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wszystko wypłacone:) w terminie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-07-15 11:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem różne opinie o tej firmie. Napiszcie jak w końcu tam jest jak z wyjazdami do Egiptu na ile się wyjeżdża jakie są warunki mieszkaniowe, i oczywiście czy płacą tak jak było uzgodnione.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś może mi napisać coś o tym czym zajmuje się firma piocexport-piecbud? jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
(...............) - 2013-08-11 17:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-08-07 11:28:42czy ktoś może mi napisać coś o tym czym zajmuje się firma piocexport-piecbud? jakie są tam warunki pracy? .................................... Jeśli chcesz spokojnie pracowac i zarabiać to właśnie w tej firmie. Zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-08-12 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-13 00:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(.........) a co możesz powiedzieć jeszcze o firmie poicexport-piecbud? ile tam można zarobić? jaka atmosfera panuje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
czy ktoś może mnie poinformować jakie są godziny pracy w firmie piecexport-piecbud? czy weekendy są wolne?
zdjecie uzytkownika
gogdo - 2014-02-04 09:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zapominajcie że zarząd jest nowy , a co musi zrobić każdy zarząd nowy ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-04 10:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moj znajomy tam pracuje na wyjezdzie. 3 razy do roku zjezdza na wolne okolo 3 tygodnie w domu. Firma placi za przelot itd. Mieszkanie zapewniaja w godziwych warunkach. Oprucz pensji na konto ktora jest w terminie dostaja kase na jedzenie wedle jakiejs tam stawki zywieniowej. Ponoc na pewno na jedzenie ci nie braknie. Sam skladam teraz papiery moze sie uda dostac. Warunki pracy o jakich pisze dotycza egiptu. Ale koncza juz na egipcie remat pieca bedzie nastepny na wschodzie . Generalnie z tego co sie dowiedzialem jesli chcesz zarobic i poswiecic troche zycia na prace za granica za dobre pieniadze proboj.
zdjecie uzytkownika
kubuś - 2014-05-04 13:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie strach obecnie wyjeżdżać do pracy do egiptu? czy tam sytuacja już się w jakiś sposób ustabilizowała?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-11-16 00:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jak jest teraz z praca przez piecexport - piecbud? bowiem znalazłem jakieś ogłoszenie pracy, ale juz nieaktualne, poszukiwali, jak ktoś już wyżej napisał do pracy w Egipcie, murarzy pieców przemysłowych. Nie napisali jednak co takiego oferują, jak wygląda zakwaterowanie, ubezpieczenie, dojazd, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
reksio - 2014-11-30 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy aby nie ma teraz jakis przestojów z ta praca przez picexport piecobud? Bowiem faktycznie, okolice Egiptu zbyt przyjazne chyba nie są, dodatkowo zbliża sie zima. Dawno tez nie widzialem aktualnych ofert od firmy, stalo sie cos, czy jednak jest spora szansa na załapanie sie do firmy? Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piecexport-piecbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy piecexport-piecbud?
Zadaj pytanie
x