Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o piecexport-piecbud

Pracowałeś w firmie piecexport-piecbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
y - 2013-04-03 21:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcioli to pojechali i jest jeszcze paru chętnych na wyjazd. Lażdy ma wybór mpże pracować lub odejść tam gdzie lepiej!
zdjecie uzytkownika
nowy młody - 2013-04-04 16:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam i czytam i troche jestem rozczarowany bo chciałem złożyć tam papiery do pracy bo słyszałem o tych wyjazdach za granice i o tym że fajnie zarabiają w tej firmie ( usunięte przez administratora )br />
zdjecie uzytkownika
przyjecia-do zarzadu - 2013-04-08 22:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziekuje za odpowiedzenie to my zlozymy papiery do biura
zdjecie uzytkownika
? - 2013-04-19 22:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest jedno najlepsze rozwiązanie dla ciągle nie zadowolonych maruderów - poszukajcie sobie innego pracodawcy i bądźcie u niego zadowoleni,bogaci i szczęśliwi.Nikt was w tej firmie na siłę nie trzyma,wolna droga.Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-06-10 12:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kiedy będą przelewy?
zdjecie uzytkownika
,,, - 2013-06-10 21:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za przelew super:) pozdrawiam a innym radzę do roboty się zabrać a nie pier*** głupoty i czekać na zbawienie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-15 00:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsze spółka ma za sobą
idzie ku lepszemu
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-06-23 10:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mój mąż chce wyjechać z tą firmą do Egiptu czy mógłby ktoś napisać mi czy te wyjazdy się opłacają , na jak długo się wyjeżdża.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-06-23 11:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andzia - 2013-06-23 10:37:41

Witam mój mąż chce wyjechać z tą firmą do Egiptu czy mógłby ktoś napisać mi czy te wyjazdy się opłacają , na jak długo się wyjeżdża.
I ogólnie co to za praca
zdjecie uzytkownika
on - 2013-06-26 20:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem ciężko mi powiedzieć ja mam wszystko w terminie płacone zobaczymy jak będzie teraz:)
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2013-06-28 22:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No coś tu nie tak było o wiele więcej opinii bo na bieżąco śledzę a tu nagle z dnia na dzień połowy nie ma. Więc jeśli może ktoś kto tam pracuje albo pracował konkretnie napisać czy warto się tam wybierać do pracy czy raczej lecą w kulki.Czy wypłata jest na czas i czy płacą tyle ile było uzgodnione.I jeszcze jedno jak wygląda tam mieszkanie czy to jakaś nora czy da się wytrzymać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 14:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z osób tu piszących zna firmę piecexport-piecbud i wie na jakim stanowisku można tam pracować i czy mozna zostać tam na dłużej?
zdjecie uzytkownika
u - 2013-06-30 21:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czemu takie nietypowe przelewy wpłynęły w piątek...
zdjecie uzytkownika
SPEC - 2013-06-30 21:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u - 2013-06-30 21:09:14

czy ktoś wie czemu takie nietypowe przelewy wpłynęły w piątek...
A co za dużo?
czy za mało?
zdjecie uzytkownika
u - 2013-06-30 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda kasa dobra tylko dziwi mnie że tak z wyprzedzeniem ale spoko ...
zdjecie uzytkownika
(.............) - 2013-07-01 09:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-30 14:59:32czy ktoś z osób tu piszących zna firmę piecexport-piecbud i wie na jakim stanowisku można tam pracować i czy mozna zostać tam na dłużej?
zdjecie uzytkownika
om - 2013-07-09 20:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka cisza przed burzą,,,, jutro 10!!!!
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-07-13 00:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wszystko wypłacone:) w terminie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-07-15 11:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem różne opinie o tej firmie. Napiszcie jak w końcu tam jest jak z wyjazdami do Egiptu na ile się wyjeżdża jakie są warunki mieszkaniowe, i oczywiście czy płacą tak jak było uzgodnione.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś może mi napisać coś o tym czym zajmuje się firma piocexport-piecbud? jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
(...............) - 2013-08-11 17:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-07 11:28:42czy ktoś może mi napisać coś o tym czym zajmuje się firma piocexport-piecbud? jakie są tam warunki pracy? .................................... Jeśli chcesz spokojnie pracowac i zarabiać to właśnie w tej firmie. Zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-08-12 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-13 00:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(.........) a co możesz powiedzieć jeszcze o firmie poicexport-piecbud? ile tam można zarobić? jaka atmosfera panuje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
czy ktoś może mnie poinformować jakie są godziny pracy w firmie piecexport-piecbud? czy weekendy są wolne?
zdjecie uzytkownika
gogdo - 2014-02-04 09:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zapominajcie że zarząd jest nowy , a co musi zrobić każdy zarząd nowy ? (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
36 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piecexport-piecbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x