Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o piecexport-piecbud

Pracowałeś w firmie piecexport-piecbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
u - 2013-06-30 21:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie czemu takie nietypowe przelewy wpłynęły w piątek...
zdjecie uzytkownika
SPEC - 2013-06-30 21:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u - 2013-06-30 21:09:14

czy ktoś wie czemu takie nietypowe przelewy wpłynęły w piątek...
A co za dużo?
czy za mało?
zdjecie uzytkownika
u - 2013-06-30 21:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każda kasa dobra tylko dziwi mnie że tak z wyprzedzeniem ale spoko ...
zdjecie uzytkownika
(.............) - 2013-07-01 09:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-06-30 14:59:32czy ktoś z osób tu piszących zna firmę piecexport-piecbud i wie na jakim stanowisku można tam pracować i czy mozna zostać tam na dłużej?
zdjecie uzytkownika
om - 2013-07-09 20:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaka cisza przed burzą,,,, jutro 10!!!!
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2013-07-13 00:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wszystko wypłacone:) w terminie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-07-15 11:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem różne opinie o tej firmie. Napiszcie jak w końcu tam jest jak z wyjazdami do Egiptu na ile się wyjeżdża jakie są warunki mieszkaniowe, i oczywiście czy płacą tak jak było uzgodnione.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś może mi napisać coś o tym czym zajmuje się firma piocexport-piecbud? jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
(...............) - 2013-08-11 17:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-08-07 11:28:42czy ktoś może mi napisać coś o tym czym zajmuje się firma piocexport-piecbud? jakie są tam warunki pracy? .................................... Jeśli chcesz spokojnie pracowac i zarabiać to właśnie w tej firmie. Zapraszamy.
zdjecie uzytkownika
.... - 2013-08-12 11:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-13 00:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(.........) a co możesz powiedzieć jeszcze o firmie poicexport-piecbud? ile tam można zarobić? jaka atmosfera panuje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
czy ktoś może mnie poinformować jakie są godziny pracy w firmie piecexport-piecbud? czy weekendy są wolne?
zdjecie uzytkownika
gogdo - 2014-02-04 09:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zapominajcie że zarząd jest nowy , a co musi zrobić każdy zarząd nowy ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-05-04 10:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moj znajomy tam pracuje na wyjezdzie. 3 razy do roku zjezdza na wolne okolo 3 tygodnie w domu. Firma placi za przelot itd. Mieszkanie zapewniaja w godziwych warunkach. Oprucz pensji na konto ktora jest w terminie dostaja kase na jedzenie wedle jakiejs tam stawki zywieniowej. Ponoc na pewno na jedzenie ci nie braknie. Sam skladam teraz papiery moze sie uda dostac. Warunki pracy o jakich pisze dotycza egiptu. Ale koncza juz na egipcie remat pieca bedzie nastepny na wschodzie . Generalnie z tego co sie dowiedzialem jesli chcesz zarobic i poswiecic troche zycia na prace za granica za dobre pieniadze proboj.
zdjecie uzytkownika
kubuś - 2014-05-04 13:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie strach obecnie wyjeżdżać do pracy do egiptu? czy tam sytuacja już się w jakiś sposób ustabilizowała?
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-11-16 00:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jak jest teraz z praca przez piecexport - piecbud? bowiem znalazłem jakieś ogłoszenie pracy, ale juz nieaktualne, poszukiwali, jak ktoś już wyżej napisał do pracy w Egipcie, murarzy pieców przemysłowych. Nie napisali jednak co takiego oferują, jak wygląda zakwaterowanie, ubezpieczenie, dojazd, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
reksio - 2014-11-30 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy aby nie ma teraz jakis przestojów z ta praca przez picexport piecobud? Bowiem faktycznie, okolice Egiptu zbyt przyjazne chyba nie są, dodatkowo zbliża sie zima. Dawno tez nie widzialem aktualnych ofert od firmy, stalo sie cos, czy jednak jest spora szansa na załapanie sie do firmy? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mietek - 2015-02-04 12:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ta firma to ogólnie działa czy tak nie za bardzo? bo już nie wiem czy szukać czegoś czy nie. Wiem,że budowlanka jakoś rusza później na pewno, jakoś od wiosny tak naprawde, ale nie wiem czy to jest stereotyp, ze od widsny czy wczesniej budowy już się mogą zaczynać, jak sądzicie? Dajcie znac jak cokolwiek wiecie.
zdjecie uzytkownika
hamilton - 2015-02-25 00:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie sprawdzałem firmę piecexport-piecbud w krajowym rejestrze sądowym i niestety, ale mają status w upadłości. Oznacza to oczywiście, że nie działają i raczej tam pracy nie znajdziemy, nawet nie raczej tylko na pewno. Ciekawi mnie co się z nimi takiego stało, bo w sumie cisza na forum i nikt nie pisał o problemach.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-25 10:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cisza na forum, hmmm ciekawe czmu, może dlatego, że jakieś 5 stron opini zostało wykasowanych przez administratora. I to prawda są w Upadłości Układowej, ale chyba jakieś prace maja z tego co z chłopakami z byłych brygad rozmawiałem.
zdjecie uzytkownika
78 - 2015-02-25 11:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Egipcie jest nadal i z tego co wiadomo szybko sie nie skończy pracują płacą itd , a że w firma w upadłości układowej to nic nie zmienia pierwszy liczy się pracownik

lolo - 2014-05-04 10:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moj znajomy tam pracuje na wyjezdzie. 3 razy do roku zjezdza na wolne okolo 3 tygodnie w domu. Firma placi za przelot itd. Mieszkanie zapewniaja w godziwych warunkach. Oprucz pensji na konto ktora jest w terminie dostaja kase na jedzenie wedle jakiejs tam stawki zywieniowej. Ponoc na pewno na jedzenie ci nie braknie. Sam skladam teraz papiery moze sie uda dostac. Warunki pracy o jakich pisze dotycza egiptu. Ale koncza juz na egipcie remat pieca bedzie nastepny na wschodzie . Generalnie z tego co sie dowiedzialem jesli chcesz zarobic i poswiecic troche zycia na prace za granica za dobre pieniadze proboj. Czyli nic nie wiesz pozdro
zdjecie uzytkownika
Maks - 2015-03-11 09:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piecexport-piecbud działają w zakresie budowy, remontów oraz modernizacji pieców przemysłowych w Dąbrowie Górniczej i okolicach. Lokalizacja oczywiście nikogo nie powinna dziwić. Zastanawiam się tylko czy firma w jakiś sposób nie zostanie reaktywowana w jakiś magiczny sposób znany tylko zarządowi - były jakieś słuchy na ten temat?
zdjecie uzytkownika
paulinana - 2015-03-31 21:43:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem że to może niuektórych z was dziwi ale kobieta też może mlubić sobie pogrzebać przy piecu:) robię to zs powodzeniem już kilka łądnych lat i muszę przyznać że idzie mi całkiem nieźle./ natomiast ze względów osobistcyh niestety muszę zmienić obecnego pracodawcę i myślę żeby przenieść się do piecexport-piecbud , napiszcie czy tam docenią moje doświadczenie wieloletnie
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-04-08 21:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kiedy wylot do Egiptu ? Planowo miał to być 17 kwietnia czy coś się zmieniło?
zdjecie uzytkownika
kardiok - 2015-04-25 23:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba już po wylocie ;) No ale właśnie, nie wiecie może kiedy będą następne wyloty czy też rekrutacje ? Bo dużo słyszałem na temat tej firmy i chiałbym spróbować swoich sił.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie piecexport-piecbud
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy piecexport-piecbud?
Zadaj pytanie