Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-26 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na ktorym obiekcie tak jest ze kierownictwo nie reaguje na takie cos
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-26 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracowal na placu uni lubelskiej i tam tak jest a teraz się przeniusl na inny obiekt i czegos takiego nie ma i sobie chwali brygadzista potrafi prace rozplanować a nie tak jak na placu nie polecam tam pracy na noce pozdrawiam kasia
zdjecie uzytkownika
krypto - 2015-06-27 17:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdecydowanie lepsza firma od Amlux nie mówiąc Impel. nigdy mnie nie oszukano choćby na 1zl wiec co Wy ludzie piszecie?!! Pozdrowienia dla Zlotnych Tarasów i wszystkich w Ever
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-28 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-07 22:27:01]:
hm,piszesz o ZT ,powiem szczerze że pracowałem tam na nockach, i mimo że było ciężko to najlepszym człowiekiem z jakim sie spotkałem był brygadzista p.Grzegorz, zawsze walczył o nocną zmianę mimo iż przeciwko miał kierowniczkę p.Annę oraz jej pupilkę Kaśkę-to była prawdziwa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W nocy niemieliśmy czym pracować bo ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dziennej zmiany wszystko chowała, nawet żeby uprać szmaty to nasz brygadzista p.Grzegorz sam przywoził proszek, nieraz spotykam ludzi z ZT i wiem że on juz nie pracuje , a szkoda bo to był jedyny gość który walczył o nas z nocnej zmiany,sam nie jednokrotnie zapieprzał i nam pomagał , podziwialiśmy go, potrafił mieć 1-2 nocki wolne w miesiącu a był dłuuugo sam na nockach. Szkoda człowieka że nie dali mu się wykazać , ale to przez takie osoby jak ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kaśka-brygadzistka wszyscy cierpieli,pozdrawiam nockę z ZT-Basię, Piotrka-operatora i resztę . Tomasz.B
zdjecie uzytkownika
Marti - 2015-07-02 08:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na WFC Emili Plater 53 nie polecam nikomu tego obiektu kierowniczka z panem Slawkiem obrabia wszystkim d.......e
zdjecie uzytkownika
Wfc - 2015-07-02 20:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nikomu nie musi polecać tego obiektu.narazić mamy pełny skład. Nasza nowa pani kierowniczka dba o to.
zdjecie uzytkownika
Wfc - 2015-07-02 20:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury bo napewno nikt kto tu pracuje.ale są osoby które pracowały jeszcze niedawno i może jest im Źal.A jeśli chodzi o kierowniczkę to życzę każdemu takiej kierowniczkę,super zapadną dziewczyna która świetnie sobie radzi.a osoba pisząca takieglupoty mogłaby mieć więcej honoru i odwagi żeby podpisac się własnym imieniem. Ja nie będę się podpisywać bo ten kto to pisał będzie wiedział kto mu odpisał.pozdrawiam grupę z WFC.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-02 23:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe wyrabia sie tu troche dobze ze odeszlem z tej Firmy!!! Slyszalem, że Aga z ronda odeszła- dobrze zrobila tak jak ta jak ta byla kierowniczka z wfc widzialem jaw blu city moze tam lepiej placa. ever schodzi na psy a 4 lata temu bylo calkiem calkiem
zdjecie uzytkownika
EVEROWIEC - 2015-07-03 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawni jesteście. Był i amluxie i w implu, ale tylko tu mogę pracować i w końcu nikt mnie nie kantuje na kasie. PZDR dla dziewczyn z R1 i WFC
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2015-07-08 11:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wfc - 2015-07-02 20:32:31]:
Po pierwsze ja tam pracuje kolezanko .Po drugie nie pisz ze jest wspaniale bo sama sie oszukujesz.Po trzecie tez nie powiem jak sie nazywam bo mnie zwolnia wole sama sie zwolnic ale juz,nie dlugo .
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2015-07-14 16:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Placówka gastronomiczna firmy Ever - Sochaczew Mars Polska. Super kierownictwo, Pani Danka - super babka. Wszystkiego nauczy, we wszystkim pomoże. Bardzo dobre zarobki i zawsze na czas - kucharze mają ponad 3000 zł, można najeść się do syta wiec jak ktoś jest głodomorem to super sprawa! Dbają o pracownika jak w żadnej innej firmie. Z PAnią Danką idzie się zawsze dogadać jeżeli chodzi o grafik pracy. kuchnia nowoczesna, dobrze wyposarzona, Jedzenie robione ze swierzego mięsa i innych produktóww. Pracowałam i pracuję. Kuchnie chwalą sobie pracownicy MARS. smacznie, dużo i nie drogo. Z Everem po drodze wszsytkim :-)
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-07-22 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Karoliny, bzdury ty opowiadasz bo moge sie zalozyc z toba ze zostalas przekupiona by opowiadac o everze jak najlepsze relakcje i ever wychwalac nad niebiosami !!!! Ile ci zapłacili za takie chwalenie ?
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-07-27 11:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo wyobrazcie sobie ze na biurach mamy zatrudnioną Pania która pracuje w firmie Ever przez którą została zatrudniona ta Pani nie umie kompletnie sprzatać , wyręcza się innymi osobami , natomiast jest nie usłychana, ordyrnarna , hamska , wulgarna do osob pracujacych w biurze i w innej firmie , cuchnie od niej alkocholem , kłamie na nonstopie , wygląd ma bardzo nie przyjemny i bardzo brzydko sie ubiera potrafi chodzic z rozporkiem otwartym przy ludziach . Bardzo proszę o interwencje w sprawie Pani Małgorzaty Szewczyk Kraków B4B . Bo taka osoba nie powinna pracowac wsród ludzi !
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami, pod adresem: alert@grupaever.com.pl
Pod podanym e-mailem czekamy na Państwa opinie na temat zatrudnienia czy niepożądanych sytuacji w pracy.Zapraszamy do korzystania.

EVER GRUPA
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2015-07-27 11:40:11]:
Zachęcamy do przesłania nam opinii na adres: alert@grupaever.com.pl
Pozwoli to na zbadanie sytuacji i podjęcie odpowiednich działań.
Z pozdrowieniami, Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marti - 2015-07-02 08:39:13]:
Zachęcamy do przesłania nam opinii na adres: alert@grupaever.com.pl
Pozwoli to na zbadanie sytuacji i podjęcie odpowiednich działań.
Z pozdrowieniami, Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
pracownik wfc - 2015-08-01 07:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panstwa prosilabym przyjzec sie kierowniczce z obiektu wfc emili plater 53 przychodzi kiedy chce robi co chce a na garazach brudno chyba nikt tam nie sprzata
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bylem na spotkaniu w sprawie pracy na emili plater 53 i nie stety z grupa nie przyjmuja.Na rozmowe przyja mnie pan z rampy powiedzial ze jest brygadzista i ze sie odezwiemy
Pytania: Czy ma pan grupe
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
anem - 2015-08-03 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-06-25 16:57:52]:
Jak płacą 7 zł na godz. zatrudniają na umowę zlecenie to nikt normalny nie przychodzi pracować do takiej firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ever Grupa Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
alert