brak logo

Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

taka chuda 2016-03-05 06:26:21
Kolego lub kolezanko szkoda ze nie mozemy sie zgadac pracuje na bonarce mam telefon pelny fotek rozrabianej chemii z wodą i roznych folmikow moze razem bysmy mogli cos zdzialac a tak to pozostaje nam pracownikom siedziec cicho w obawie o to ze beatka nas pozwalnia. Pozdrawiam
1
BlackAngel 2016-03-05 06:50:43
Piszecie takie rzeczy ze... Brzuch od śmiechu boli... A ja tez pracuje w ever w bonarce i atmosfera jest moim zdaniem jak na firmę sprzątająca calkiem dobra. A pani Beatka owszem czasem dużo wymaga, jednak zdaje sie ze od tego jest kierownik / pracodawca / brygadzista... Jak chcecie nie pracy w której nic cie wymagają załóżcie wlasna firmę.. Czesc osób wymienionych wczesniej poznałem, i właściwie od żadnej ani alkoholu nie czułem ani go nie widziałem... Może i nie pracuje tu dlugo, ale swoje zdanie mam...
Atmosfera tez nie jest jakas grobowa, jest z kim pożartować, pogadać...
Także użyje kolokwializmu "pie***licie ze aż milo"... Ot moje skromne zdanie.. :) pozdrawiam..
1
OBIEKT BONARKA KRAKÓW 2016-03-06 18:57:08
Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD
3
EWA 2016-03-07 11:07:19
Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.
1
m 2016-03-08 10:27:02
Pracowałam we Wrocławiu. Kierowniczka - wcale się nie interesowała, brak czystych mopów był na porządku dziennym- mopy kazali mi brać ze sobą i prać w domu... ogólnie nie polecam. Kontakt z firmą - straszny. Do tej por nie dostałam pit 11...
piotr 2016-03-08 19:51:22
Ever spadl na psy za czasów Kasi Dzonkowskiej bylo lepiej a teraz zarządza Pani Marta to jest coraz gorzej i tracą obiekty
1
monika 2016-03-08 19:56:08
Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy
anonim 2016-03-08 20:02:52
He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer
Pracownik 2016-03-09 13:35:56
Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.
1
kaska 2016-03-10 15:00:03
Zbędne są wasze niektóre komentarze, ponieważ praca sprzątaczki jest bardzo cięzka i wymaga pefrekcji, praca jest na dwie zmiany i kasa od 1850 w górę, wiec nie jest tak mało i przynajmniej sprzat jedno biuro.
kamil 2016-03-12 00:25:14
Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli
eddie 2016-03-12 19:21:34
kaska, nie przesadzajmy z tą perfekcją, po prostu się sprzata jak w domu. Kasa owszem 1850, ale brutto, czyli tak zwana minimalna krajowa i praca w godzinach wczesnorannych albo po 17, kiedy to biura sa zamknięte.
pracownik 2016-03-13 13:35:48
Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem
Pracownik 2016-03-13 17:41:36
W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!
danek 2016-03-14 19:27:49
o takich rzeczach mógłbyś sobie darować pisanie @pracownik. Co do pracy z kolei i ofert w ever grupie to poszukują obecnie pań pokojowych w sopocie tutaj
Pracownik 2016-03-15 14:32:37
Dlaczego mam dać sobie spokój pisze prawde!!!!!!!!!! Danek a jak ci się nie podoba to nie czytaj proste jak drut !!!!!!!!!!!!
pracownik 2016-03-15 18:56:29
Możesz sobie darować pisanie gdzie szukają do pracy, bo to nie jest forum z ogloszeniami o prace tylko strona gdzie można wyrazić swoja opinie o firmie.
akpracownik 2016-03-15 19:03:45
Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek.
Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co?????
Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!!
Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.
Jaa 2016-03-16 10:47:08
Ludzie dajmy spokój tym oczernianiom kogokolwiek...fakt jest faktem firma ma swoje za uszami a my zamiast do nich to jeden na drugiego....po co?
Pracownik 2016-03-16 13:04:57
Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li
kolok 2016-03-16 20:29:23
Przydałoby się wam więcej spokoju @Pracownik, jak komuś praca nie pasuje no to trudne, no ale warunki zatrudnienia same w sobie nie są złe, bo dają tą umowę o pracę przynajmniej
kuba 2016-03-18 20:38:52
jest na pewno u nich oferta pracy jako pani pokojowa do Sopotu i nie wiem co o tym mysleć, bo nie podali żadnej konkretnej stawki w ogłoszeniu i mam dylemat.
lll 2016-03-20 20:45:36
jeśli nie jesteś z Sopotu, to nie ryzykuj.. albo zadzwoń i zapytaj, chyba tak będzie najłatwiej. Rzadko kiedy informuje się o stawkach, szczególnie w branży hotelarskiej
Rafał60 2016-03-23 13:30:02
witam firma ever grupa nie polecam .Mam okazję obserwować tą firmę na naszym zakładzie w Grodzisku mazowieckim .Jeden wielki Problem .Koordynatorka nie ma pojęcia o tym co dzieje się na obiekcie .Panie które przeszły z innego obiektu gdzie zerwano z everem kontrakt(Po zachowaniu i zaangażowaniu pań do pracy wiem dlaczego tak się stało) to Wielka pomyłka nie uprzejme,zwalające obowiązki jedna na drugą .Poprzednie Panie zrezygnowały z pracy bo miały dość pracy za nowo przybyłe pracownice.Obserwuje to wszystko i zastanawiam się kiedy prezes zrezygnuje z usług tej firmy .jeśli ktoś chce pracować w tej firmie to po głębokim przemyśleniu.I na pewno nie pod koordynatorką z Grodziska maz .
Rafał 2016-03-25 13:54:11
Prawda jest taka, że sprzątanie schodzi na psy i można znaleźć lepszą robotę. ale pokojówki zarabiają lepij niż na kasie w tesko. Do sopotu zapraszam - trzeba sie napier...ć, ale przynajmniej wiesz ile zarobisz i na czas zapłacone jest. W ewerze to chyba same Marty sa dyrektorami, bo tu też taka przyjeżdza...
1
szzz 2016-04-01 13:24:28
Pewnie, że jak jest zapewniona umowa o pracę, to już dużo znaczy, bo takie stabilne zatrudnienie jest dość istotne. ALe wiadomo jaka teraz panuje u nich atmosfera? Dzięki
Xardas 2016-04-01 15:38:19
Ta firma jest perfidnie obłudna. Pracowaliśmy tam z mojamatką i jej koleżanką parę miesiecy, nie było na nas żadnych skarg, a mimo to zwolniono nas z dnia na dzień. Powód? Prawnicza mafia rządzi tą branżą i tyle - kumoterstwo i oszczędzanie kosztem innych. Wolązatrudnić niepełnosprawnych (dostaja za nich dotacje) a nas wyrzucili, choć i tak zarabialiśmy poniżej jakichkolwiek norm państwa XXI wieku na pl. Bankowym w Warszawie. Chorzy ludzie, chora mafia i zatrudnianie obcokrajowców zamiast Polaków. Dno dna. Firma rządzona przez mafię, liczy sietylko hajs a ty biedny Kowalski - zdychaj.
1
ramona 2016-04-04 16:06:59
jeżeli firma zatrudnia na umowę zlecenie to wiadomo, że nie jest to praca na stałe @Xardas, niestety na stabilność zatrudnienia można liczyć tylko wówczas gdy pracodawca podpisze umowę o pracę
m 2016-04-11 17:35:20
Jak robiłaś bokami, ale sciemnialas to cie wywalili, a teraz swoje żale tu wylewasz
1
mat 2016-05-04 18:31:04
zazwyczaj w takich firmach jak szukają pracowników serwisu sprzatającego itd. to zlecenia są, nie ma co płakać
kuba 2016-05-07 22:31:39
Hej! jak wygląda u nich oferta pracy jako Kierownik Restauracji/ Szef Kuchni? na pewno mozna u nich zarobić tutaj sporo, bo jest i podstawa i do tego premia tez oferowana, wiec na pewno opłaca się bardzo. Tylko nie wiem jak wygląda u nich teraz system zmianowy konkretnie?
aga 2016-05-16 13:43:24
Ever jako firma jest w porządku. Tylko powinna kontrolować swoich pseudo kierowników na obiektach.np.kicior. okrada pracowników z godzin.
1
Pracownik 2016-05-16 20:32:39
To tak samo jak na Bonarce w Krakowie kierownik Rafał nie dość że traktuje ludzi jak szmaty i dalej chleje wodke w pracy to jeszcze okrada pracowników z godzin i pewnie dlatego go trzymają wstyd to jest najgorsza firma jaką znam !!!!!!!!!!!!!!
1
Pracowniczka 2016-05-16 20:39:26
Na obiekcie Bonarka w Krakowie pija także dziewczyny na nocnej zmianie wiem o tym bo jak pracowałam z nimi jakiś czas na nocki to widziałam na własne oczy a razem z nimi kierownik Rafał pięknie tak dalej pozdrawiam was koleżanki macie racje za takie pieniądze to tylko pic w pracy i olac wszystko
1
pracownik 2016-05-18 20:44:26
W Lublinie jest dobrze. Wyplata na czas i to jest najważniejsze. Atmosfera tez jej dobra i każdy chetnie pracuje.
Jak galerie sprzątal Amlux to tez bylo fajna atmosfera tylko Amlux nie placil na czas, czekaliśmy pare razy po miesiąc i dluzej na pieniadze i oazukiwali na godzinach.
1
pracownik 2016-05-19 00:30:59
Ty to się zdecyduj czy chcesz lizać im tyłki czy odchodzisz z firmy plociuchu
lublin 2016-05-21 22:02:28
tak, w lublinie w felicity jest dobrze, kierownik ma normalne podjescie , nie wydziera sie na ludzi, jak ma cos przekazac to grzecznie i z szacunkiem i zawsze podziekuje za prace, Pani dyrektor Ewa jak przyjezdza to tez jest mila i szanuje ludzi i kierownik zawsze mowi ze pani ewa jest fajna a jak on tak mowi to tak jest , dyrektor michal z atrium tez normalny gościu. kasa na czas, ludzi szanują. chcemy podwyzki, ale w innyh firmach sprzatajacyh w lublinie nie ma takiej atmosfery jak na felicity. wymagania sa duze, bo trzeba latac z odkurzaczem i odkurzac nawet rowki w windach i metalowe wejscia przed schodami ruchomymi ale kazdy z usmiechem przychodzi do pracy. kasa mala ale moze bedzie z nia lepiej
galerianka 2016-05-23 20:28:42
Z Michałem dobrze sie pracuje jak sprzatalis my w leklerku w Lublinie i on byl tam kiero to spoko bylo normalny chlop. Jak miał opier... To tak zrobil, jak miał pochwalić to tez. Szkoda ze odszedł . Takich ludzi jest w dzisiejszych czasach bardzo malo.
kuba 2016-06-16 23:29:44
Przecież taki okres próbny jest uczciwością ze strony szefostwa, bo najpierw chcą się przekonać jak ktoś się odnajduje w swoich obowiązkach, a pewnie wypłata i tak jest u nich terminowa, więc dbają o stawki.
kuba 2016-06-18 13:06:20
Świetnie, że relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich relacjach. W końcu atmosfera przyczynia się do sukcesu.
Jasiek 2016-06-23 13:33:24
Jest spoko, a bedzie lepiej bo juz stawki podnoszą. Moja stara na pokojach to ostatnio prawie 2500 koła przyniosła
Ever 4Ever 2016-06-23 16:37:07
No ja Ci powiem, że jak byłem tam nie tak dawno z gospodarską wizytą i jest naprawdę dobrze, zwłaszcza tak jak mówi @Jasiek tam coraz wyższe pensje są, więc na spokojnie wszystko jest w porządalu i będzie tylko lepiej z tego co sobie wyobrażam, pozdrawiam
Była Klientka tego Obiektu 2016-07-02 18:38:41
Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!
Była Klientka tego Obiektu 2016-07-02 18:44:59
Zgadza się Mało Płacą - Podobno- 6, 50 złotych/za godzinę, Kierownictwo też chyba Mało Kompetentne, a Większość Pracowników Ever Group na Bonarce w Krakowie Pije podczas Pracy albo Śpi!
pracownik everu 2016-07-04 09:32:02
tak tak brygadzista to ci awans a pani M brak slow
beatka 2016-07-07 12:14:23
do byłej, skoro firma tak dobrze radzi sobie z żywieniem grupowym, to wierzę że te stawkio mogą być znacznie większe
ADAM 2016-07-16 05:57:10
Mam prośbę do narzekających na tą firmę – idźcie i popracujcie w innych firmach sprzątających, zobaczycie różnicę!!! jak traktują servis sprzątający kierownicy i dyrektorzy. TJ brak terminowych wypłat, mobbing przez prezeskę dla kierowników, brak badań i szkoleń BHP dla pracowników świadczących usługi (zlecenie) Jesteśmy na samym dole drabiny społecznej, więc obrażanie się, że ktoś chce żeby praca była dobrze wykonana jest infantylne. My od tego jesteśmy, aby było czysto  Nie do końca wierzę, że na jakimkolwiek obiekcie chleją oficjalnie … tak na żywca i przełożony nic z tym nie robi, „BONARKA” jest w gestii chyba pana Jarka?? Tak myślę a on ma zasady i jest pryncypialny, więc nie wierzę, aby przymykał oko na takie tematy!!!!!
rtrt 2016-07-16 10:06:01
@ADAM no bo taka jesr prawda ze ludzie hardzo luubia narzekac a po prostu nigdy nie doceniaja tego co maja bo wiadomo ze mozna natrafic na firme w ktorej rzeczywiscie jest zle..
Były pracownik 2016-07-18 10:45:06
Jarek już dawno olewa Bonarke a wiedział o piciu bo i sam woził pijanego brygadziste Ludwika do domu
mnario 2016-07-18 11:59:11
nie wiem kto kogo woził, nie obchodzi mnie to bo chcę przyjść do waszej firmy do pracy pracowac, a nie zajmować się ploteczkami. to nie jest koło gospodyń wiejskich tylko usługi dla sektora publicznego oraz dla firm. wiecie czy reneowacja posadzek kamiennych potrzebuje teraz u was ludzi?
Zostaw swoją opinię o Ever Grupa Sp.z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.