Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-03-14 10:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zaczeli usuwać kawałki wpisów które im nie pasują,to świadczy tylko o jednym.Prawda w oczy kole.
zdjecie uzytkownika
oleksy33 - 2014-03-18 06:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj zgadzam sie prawda w oczy kole jest coraz gorzej obcinaja stawki godzinowe smiech na sali zeby na dzien i na nocy nyla taka sama czyli 7 zl. Wiadomo ze w nocy jest ciezej jak sa tacy madrzy czemu kierownicy sobie nieobetna pensji. To mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wasza firme za psie pieniadze myslicie ze ludzie wiecznie beda cicho siedziec. Kiedys Ever to porzadna firma byla a teraz to robi sie jak te podrzedne firmy sprzatajace.
zdjecie uzytkownika
mamut68 - 2014-03-18 20:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są moje pieniądze !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-04-08 19:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na alejach tam jest taka pani hania kawał kur.....y i peda....ła
zdjecie uzytkownika
fimek - 2014-04-09 12:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem na alejach z panną hanną i mam też złe wspomnienia z tej pracy. Pani hanna tylko chodziła i opowiadała na nasz temat nie stworzone rzeczy a jak przyszło co do czego to do ciebie milutka była a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiała. Jak pracownik był chory i nie przyszedł do pracy to już gadała że do zwolnienia. Cieżko było wyprosić nawet o ściereczkę do kurzu oraz mopa. Wszystko robiła po złości. Jak z nią nie siedzisz przy kawce to odpisuje godziny... Szkoda słów na tą panią. Nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
kaśka28 - 2014-04-11 14:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracował moze ktos w białym borze na halach w biedronce?jak tam jest wypłacaja pieniadze o czasie?
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-05-01 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej firmie należy się wywiązywać z obowiązków,niezależnie co się wykonuje.Z braku wyboru podjęłam się sprzątania,nie oszukujmy się jest to ciężka praca.Myślę iż mało opłacana.W firmie Ever nie doceniają tych naprawdę wywiązujących się z obowiązków.Niektórzy pracują nieprzerwanie na 2-3 zmianach,taki człowiek nie jest wydajny,lecz nikogo to nie interesuje i taki jest doceniony.Następny po nim przejmuje zmianę i musi wszystko nadrobić za jedną marną dniówkę,od niego się wymaga.Gdzie tu sprawiedliwość?Za noce marne grosze,wówczas najwięcej pracy a stawka jak inne zmiany.Kierowników więcej jak pracowników,wymagania wygórowane.Osoby sprzątające to jakby niższa kategoria,fakt jest taki ,że niektórzy są przyjmowani z konieczności,ponieważ za taką zaplatę brakuje ludzi do pracy.Wiadomo,że niektórzy po znajomości mają wyższą stawkę godzinową mimo iż nie wykazują chęci do pracy.Zdecydowanie za niska stawka za taką pracę i dlatego będą przyjmowane osoby nieodpowiedzialne,a inne muszą tą pracę za nie wykonać.Gdzie tu sprawiedliwość. Na fundusz emerytalny odprowadzana jest kwota 1,95 zł.To jakiś kant.Jaką emeryturę będą mieli ludzie w przyszłości?Nie polecam tej firmy.To co piszę to lagodne potraktowanie firmy Ever.
zdjecie uzytkownika
slawko wfc - 2014-05-20 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na wfc masakra (usunięte przez administratora)przemial pracownikuw nie polecam
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-21 17:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@slawko wcf, a co mas zna mysli piszac wcf, bo dopiero interesuję sie Grupą Ever i ten skrót mi nic nie mówi. Z góry dzięki za wyjaśnienie.
zdjecie uzytkownika
mobbing - 2014-06-02 17:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda wrednych ludzi i tyle cały Ever. powinno być never
zdjecie uzytkownika
danek - 2014-06-02 22:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mobbing - 2014-06-02 17:43:38]:
rozumiem, że niedługo udało Ci się popracować w Grupie Ever. Możesz napisać co dokładnie było powodem Twojego odejścia?
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-06-17 18:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak: nie warto się użerać z tą firmą. Niby nie pracuje się u nich źle, ale po prawdzie zawsze coś było nie tak. A to się nie można było doprosić nowych ścierek, tutaj czegoś brakowało, tam czegoś brakowało i kończyło się na tym, że zasuwałyśmy na np. brudnych ścierkach przez półtora tygodnia jak nie lepiej. Sama nie pracowałam długo w tej firmie, bo ledwie miesiąc, na nocnej zmianie, ale akurat w takim terminie, że byłam świadkiem, jak koleżanki ze zmiany się wypłat nie mogły doczekać. W dodatku nasza kieroniczka co chwila wprowadzała jakieś bezsensowne zmiany, w ciągu kilku nocy przeszłam chyba przez każdą czynność - od biurek i przeszkleń do odkurzania, od odkurzania do kibli, od kibli do kuchni, itp., itd.
Mało tego - kierowniczka nie raczyła ruszyć tyłka i dowieźć mojej umowy do siedziby, bo gdzieś ją położyła w domu i znaleźć jej się nie chciało, pomimo iż w czasie tego miesiąca mojej pracy miała przynajmniej dwa spotkania zarządu. Ja rozumiem, że może mieć jakiś czas na dowiezienie umowy, ale poważnie, miesiąc? Podejrzewam, że dalej by jej nie zawiozła, gdyby nie to, że właśnie po miesiącu, dokładnie przez to zrezygnowałam z pracy z Grupą Ever. Zwłaszcza po tym, że, jak się okazało, było kilka przypadków u nich, gdzie umowa nie dojechała w ogóle i pracownice zasuwały praktycznie za darmo przez dłuższy czas.
Generalnie tej firmy nie polecam, bo same problemy stwarza i pracowników ma gdzieś.
zdjecie uzytkownika
hetera - 2014-07-11 06:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-02-28 12:07:32]:
Praca na konstruktorskiej to jedna wielka lipa są tam trzy panie Cichocka , Kotoska , Mazurowa to trzy złodziejki które okradają pracowników z zarobionych pieniędzy .Pani Kotoska oszukała dziewczynę na 300 zł za pracę na noce na Konstruktorskiej . Pani Mazur natomiast na swoich obiektach dopisuje lipne godziny do grafiku . taka to firma samo złodziejstwo na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
as - 2014-08-10 20:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zatrudniajcie ani tej . firmy,ani tym bardziej siebie w niej. tragedia. panie ( usunięte przez administratora )a-bez komentarza....
zdjecie uzytkownika
miro5948 - 2014-08-25 19:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniłem sie w firmie sprzatajacej na terenie fabryki gum Skarbimierz jako niepełnosprawny stopien umiarkowany ,praca moja polegała na sprzataniu i wyworzeniu wuzków zapełnionych odpadami poprodukcyjnymi o wadze 360 d0 400 kg praca była3 zmianowa i były dyzury gdzie pracownik był sam i dwie kobiety .Do pracownika nalezało wywozenie kartonówi fili i tak zwanej materjałowkipraca jest jaka jest ale jest człowiek traktowany jak "łysek z pokładu idy"niczym kń roboczy stawka godzinowa to 8,32 brutto a za dyzur to 7 złi pracownik jest sam 12 godz i musi wywiezc odpady poprodukcyjne i umyc wszystkie działy poprostu jest wykorzystywany na wszystkie sposoby nawet niema sredniej krajowej jak długo jescze bedzie ta niesprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
miro5948 - 2014-08-25 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczatkowa rozmowa kwalifikacyjna była super brak jakich kolwiek zarzutów ale potem było wielkie rozczarowanie traktowanie człowieka jak cos co brak słow bo jak ma sie cos do danej osoby to mowi sie w prost a nie kreci pokatnie Kierownik musi byc kierownikem a nie gołosłownym .......... poprostu marionetkom
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-09-04 22:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a idź pan ( usunięte przez administratora ) szajs jakich mało ! dyrektorzyny nie wiedzą jak postępować z ludźmi, firma ukierunkowana na masę a nie na jakość! a niby tacy profesjonaliści.
zdjecie uzytkownika
szczęsliwa - 2014-09-05 05:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień w którym wręczono mi wypowiedzenie był najlepszym dniem w mojej długiej Everowskiej przygodzie.Dzięki,bo teraz nam nową pracę i zadaję sobie pytanie JAK JA TO WSZYSTKO WYTRZYMAŁAM???? Ale jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
zdjecie uzytkownika
zzzz.... - 2014-09-15 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ARP na wołoskiej.. była sobie historia. przy przeprowadzce 7piętrowego budynku brały udział dwie pracownice. panie kierowniczki C. i M. pokazały się już ostatniego dnia. pani C. wydała rozkaz zabrania zabawek i opuszczenia obiektu a pani M. była zaczarowana jej słowami i nie słuchała nic po za szefową... za ciężką pracę,dżwiganie mega ciężkich worków i sprzątanie 7 pięter we dwie przez ponad trzy tygodnie ,a pożniej i tak pańci nie pasowało,że nie jest tak jak trzeba. no ale na litość boską co można zrobić przez cztery i pół godziny? dla pani kierownik można wszystko,a my się podobno opieprzałyśmy... rzecz jasna za utrzymanie agencji w stanie używalności nawet nie było dziękuje. za to pani K.pokazała jak umyć klatkę schodową w 20min... Życzę szczęścia i powodzenia.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-09-15 11:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ta nie zwalnia ludzi,bo do urzędu pracy ciągle zgłaszają zapotrzebowanie na pracowników. ludziom proponują zwalniac się za porozumieniem stron,żeby nie wychodzić an tych zlych. pracy nie ma dla ludzi bez grupy,takich wysyłają na przymusowe urlopy i karzą czekać w nieskończoność na pracę,a co się z tym wiąże? bezpłatny urlop... po takim czasie jedzie się do biura z marmurów i dostaje się następującą informację: albo sama się pani zwalnia i jutro zatrudnia na zlecenie i mamy dla pani pracę,albo jest pani na urlopie bezpłatnym i czeka pani na pracę,ale nie wiadomo kiedy takowa będzie. na zleceniu są odprowadzane składki od 20zł :).
zdjecie uzytkownika
baska - 2014-09-16 12:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CZY RONDO ONZ JESZCZE SPRZĄTAJĄ? CHODZI O CZĘŚCI WSPÓLNE.
zdjecie uzytkownika
kari - 2014-09-17 20:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie miałąm takich złych wspomnień aż z tą firmą. Wiadomo że nie było najlepiej, praca ciężka, ale jednak wiedziałam od początku że nie będzie to siedzenie za biurkiem. Po pierwszym rozczarowaniu można się przyzwyczaić. Przynajmniej płacą na czas i coś tam człowiek ma na życie. Myślę zwyczajnie że nie każdy się nadaje
zdjecie uzytkownika
arti - 2014-09-19 11:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wfc jest super fajna kierowniczka w miare dobra atmosfera prace trzeba wykonac leko nie jest ale na czas pensje placa
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Ruda Śląska
(śląskie)
Firma sprzątajaca zatrudni Pracowników z II grupą inwalidzką (stopień umiarkowany) do serwisu sprzątającego. Miejsce pracy: Ruda Śląska Czas pracy: 6-13, 13-20, 23-6 Kontakt: 22 329 25 05 lub 22 329 25 06
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
SLAWEK - 2014-09-19 11:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam jest ok arti na WFC szkoda tylko ze daja umowe zlecenie a nie normalna umowe ale kierowniczke to mamy superowa jest surowa ale i sprawiedliwa jak trzeba to i wezmie szczotke i sama posprzata
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2014-09-21 11:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzz.... - 2014-09-15 11:15:31]:
a w nowym obiekcie ARP nie było gdzie napic sie i zjesc tylko w kiblu ludzie szczali sr...li a sprzątaczki zajadały sie kanapkami i popijały herbatke kierownictwo everu miało w du...e ze to uronga człowiekowi ale jak pozwalały traktować swojich pracowników tak sami są traktowani potem przez firmy dla kturych robioą usługe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x