Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
EVER Grupa - 2015-03-11 11:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo,

W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: alert@grupaever.com.pl
Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić.
Zapraszamy do korzystania,
EVER Grupa
zdjecie uzytkownika
lenorek - 2015-03-11 21:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Krakowie na bonarce pracują sami alkocholicy zwłaszcza parkingowi i rampowi, gdy wybija 15:00 hulaj dusza piekła nie ma , piją ile wlezie a zwłaszcza weekendy i chowają się po kątach jak nie ma kierownictwa brygadzisci na to przymykają oko . Weście się za nich, bo to jest normalnie paranoja i łamanie zasad pracowniczych !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2015-03-12 15:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy na tem emajl można pisać o tym, że piją na Bonarce?
A jak się szefowa dowi, to o wtedy. Niewyśledzicie mnie jak napisze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-14 20:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wszystkim pracy na rondzie onz jest tam gorzej niż na złotych brygadzistka nie ma pojęcia o zarzadzaniu a kierowniczka potrafi się tylko wydzierać nic po za tym
zdjecie uzytkownika
szukamzdoswiadczeniemKraków - 2015-03-16 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz doświadczenie? masz dość oszukiwania na godzinach? masz dość , że nie posiadasz pełnego ubezpieczenia?
mamy pracę w Krakowie dla Ciebie, stawka na rękę 7 zł + pełne ubezpieczenie na umowę zlecenie, praca od poniedziałku do piątku - wyślij nam swoje CV na adres:
jestpraca@interia.pl
zdjecie uzytkownika
MM - 2015-04-01 12:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy ktoś wie jakie hotele obsługuje ta firma ?
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-04-01 13:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7 zł. Lol niedlugo stawka mini. Na każdej umowie będzie 11 zł na rękę , kiedy ustawa przejedzie, niewychylajcie się z takimi stawkami
zdjecie uzytkownika
anka PWC - 2015-04-01 19:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenorek - 2015-03-11 21:58:49]:
Pozdrawiam Kasie Turek, brygadzistkę,super
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-04-03 08:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!
zdjecie uzytkownika
slawko - 2015-04-13 15:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o ludzie teraz na wfc jest tragiczna kierowniczka nie ma pojecia o pracy widac ze po znajomsci ja przyjeli mala i wredna nie polecam obiekt na rondzie onz wfc
zdjecie uzytkownika
zana - 2015-04-13 15:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zle traktowanie pracownikuw na wfc wyzysk 1 pani sprzata za 3 panie skad ta nowa kierowniczka pani izabela byla swietna bo ta lidka to tragedia wiecej miesza nisz usprawnia tylko zwalnia panie prezesie ever grupy pomocy
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2015-04-14 11:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak mozna traktowac pracownikow to jest skandal dobrych ludzi nie pijących wy walic na zbity ryj , a alkocholikow zostawiająć którzy chleja ile wlezie brygadzisci dostaja w łape i przymykają na to oko co robią ich pracownicy oj wstyd w mojej pracy by to nie przeszło skandal jak tak mozna traktowac skandal !
zdjecie uzytkownika
błyskotek - 2015-04-14 12:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na bonarce pracownicy z everu robią co chcą i sprzątają jak chcą , brygadzisci to są sami alkocholicy piją razem ze swoimi pracownikami i dlatego przymykają oczy na ich pijaństwo pozwalają wychodzić im wczasie pracy na sklepy a szczególnie na sklep auchen na alejke z alkocholami i są tacy którzy wchodzą trzeżwi i są tacy którzy się zataczają wchodząć na sklep auchen na dział z alkocholami w stroju służbowym !!!!!!!!! To jest skandal W mojej pracy by to nie przeszło !
!!!!!!!!!!!!!!!!Przynajmniej moja praca jest porządna!!!!!1
zdjecie uzytkownika
pd - 2015-04-17 11:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam wszystkim prace na placu uni na noce jest tam brygadzista darek ktory pozwala na spanie
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-04-17 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalam o tym placu uni ze ten darek sam spi i pozwala ludziom spac taki brygadzista to skarb pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-04-17 12:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze ktos wie jak tam sie dostac na ten plac uni
zdjecie uzytkownika
łupina - 2015-04-17 22:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem że są chętni na miejsce pana darka z placu uni więc rozpowszechniają takie opinie
zdjecie uzytkownika
nareszcie nie w ever - 2015-04-21 18:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EVER Grupa - 2015-03-11 11:58:35]:
jak zawsze w tej firmie głupa rżną nic nie widzą i nic nie słysza od zawsze wiecie co sie dzieje tylko przymykacie oczy bo taka jest metoda tej firmy a jakis mail alert czy inny chu...j nic nie zmieni to przykrywka na to ze ludzie tu prawde piszom firme to gó...o obchodzi tylko zeby kesz sie krencił
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-04-26 11:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-03-14 20:04:21]:
czy na rondzie kierowniczkom jest nadal agnieszka,a jej matka marzena na noce.Czy juz poszła na szczaw.Bo za moich czasów jedna rządziła rankiem druga nocką.Czy zatrudnili nowe wypłochy.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2015-04-28 19:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Bonarce jest ok. Jak sie uczciwie pracuje to nie mozna mieć zastrzeżeń. Można wiećej godzin wypracować brygadziści idą na ręke. Przykro mówić ale odnoszę wrażenie że tylko źle tym którzy mają gdzieś pracę, obijają sie i tylko kombinują jak nic nie robic a potem zdziwieni i obrażeni że ich szef z roboty pogonił.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-30 09:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko sgnieszka
zdjecie uzytkownika
p - 2015-05-01 17:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy chcecie od tej agnieszki z ronda ja tam pracowalem bardzo fajna babka
zdjecie uzytkownika
zadowolony - 2015-05-04 18:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam na rondzie fajnie sie pracuje Agnieszka spoko jest ciezko ale oki
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak profesjonalizmu kierowniczki obiektu,nieznajomość przepisów prawa pracy. Dużo obietnic do czasu podpisania umowy i pierwszej pustej wypłaty.Zwalanie winy na prezesa firmy...po prostu żałosne!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Marti - 2015-05-04 18:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim jak chcecie z........c to zapraszam na WFC kierowniczka tyran atmosfera dno a jej przydupas tomek przyszly brygadzista to dwulicowce kazdy kazdemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia a ten co pracuje na rampie wiecznie sie szlaja i nic nie robi
zdjecie uzytkownika
Marti - 2015-05-04 18:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenorek - 2015-03-11 21:58:49]:
Zainteresujcie sie obiektem WFC zrubcie porzadek nowy przydupas kierowniczki to alkocholik ten z rampy to opierdalacz
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ever Grupa Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie