Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stary - 2013-12-08 20:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody jak bym miał siłę i zdrowie to bym kierowniczki przyciskał za więcej nisz 9 zł jak na młodego to słabiutko ci poszło
zdjecie uzytkownika
szop pracz.... - 2013-12-09 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lufka..... - 2013-12-05 21:27:58]:
Odejść nie odeszły ale za tą najgorszą to w końcu się wzieli,jest co róż kontrolowana,więc troche zmieniła nastawienie do ludzi....i może jej to na zdrowie wyjdzie.
zdjecie uzytkownika
mańka - 2013-12-09 19:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kontrole powinni zrobić chyba wszędzie bo na nikturych obiektach ludzie to jak jakieś węźniowie bez praw są traktowani kierowniczki myślą że wszystko mogą z pracownikiem zrobic nawyzywac ponirzać kazac robić to co nalerzy do innej osoby za darmo a ci z biura tylko udają ze nic nie wiedza i o niczym nie słyszeli
zdjecie uzytkownika
KAŚKA....... - 2013-12-12 16:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta,te kontrole to taka ściema,pic na wode,fotomontaż......wszystko ustawione.Panie prezesie przecież my mamy oczy,widzimy i słyszymy.A poza tym przede wszystkim najpierw powinna być przeprowadzona jaka kolwiek rozmowa z pracownikami.
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2013-12-14 20:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kkuurw - 2013-10-06 23:51:02]:
Dzienna zmiana na PWC jest ok , szczególnie Pani brygadzistka. Kobieta ma klasę.
Nocy nie polecam. Brygadzistka z nocy pracuje bez dnia wolnego bo kiedyś narozrabiała i teraz ma "karę" od pani kierownik.(usunięte przez administratora) Pani kierownik obiektu poproszona spotkanie z nocną zmianą olała ich kompletnie.
Na obiekcie brak wózków serwisowych , te co są to wraki nadające się tylko na śmietnik.
Brak odzieży roboczej
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-01-03 23:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja koleżanka sprzatała biuro gdzie kierowniczką była (usunięte przez administratora),i z dnia na dzień została zwolniona,przez wiele miesięcy żadnych skarg więc co się stało...i co się okazało że agnieszka szukała miejsca dla koleżanki swojej matki,i rzeczywiście dziewczyna zaczeła tam pracować.A najlepsze jest to że ta dziewczyna już wczesniej pracowała w everze i praca się nie podobała i z wielkim hukiem odeszła zarzekając się że nigdy nie wróci.......WIEC NIECH NIKT NIE MÓWI CZY PISZE ŻE NIE MA KOMBINOWANIA BO JEST,WYSTARCZY BYĆ BRYGADZISTKĄ MOŻNA WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
STACHU - 2014-01-04 19:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mańka - 2013-12-09 19:36:08]:
U NAS NA OBIEKT PRZYCHODZIŁA JAKAŚ BOŻENA,PODOBNO MIALA ROBIĆ KONTROLĘ,ALE NAWET PO KILKU SKARGACH PRACOWNIKÓW DO NIEJ I ROZMOWACH NIC TO NIE DAŁO.PRZYSZŁA JEDNYM UCHEM WPUŚCIŁA DRUGIM WYPUŚCIŁA,PAPIEROSKA ZAPALIŁA,KAWKĘ WYPIŁA I POSZŁA.APOTEM OKAZAŁO SIĘ ŻE TO KOLEŻANKA NASZEJ BRYGADZISTKI.ALE OBCIACH ALE NAJLEPSZE TO ŻE ONE MYŚLAŁY ŻE PRACOWNICY O NICZYM NIE WIEDZĄ, OBCIACH OBCIACH
zdjecie uzytkownika
OLA.. - 2014-01-13 18:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy raz mam przyjemność pisać na tym portalu,firmę mogę pochwalić za rzetelne wypłacanie i na czas wynagrodzenia.Pracując w niej długi czas i nigdy nie było nawet opuznień za to wielki plus.Ale też jest wiele brudów,pod wieloma względami jest gorzej,dlaczego państwo nie reagują jak do biura są skargi na brygadzistki?i to wielokrotnie na te same.Nawet w biurze jest głośno.Dlaczego nawet pracownicy którzy pracują na umowy zlecenia przez kilka lat są zwalniani z godziny na godzinę pracując przez wiele lat w tej firmie,czy nie można się zmobilizować i powiadomić pracownika wcześniej a nie zostawiać na bruku bez środków do życia,i proszę nie mówić że tak nie jest, tak wiele kosztuje poinformowanie pracowników o wiele wcześniej poszukaj innej pracy.Kto podejmuje w firmie takie decyzje??????? Brygadzistki jak ona nimi zostają przecież co niektóre to nie mają żadnego doświadczenia i same się tym chwalą nawet moja taka jest po prostu kobita z ulicy z przeszłością.Dlaczego do prezesa tak trudno się dostać,przecież pan jest dla pracowników,wiele rzeczy do pana nie dociera dlatego powinien mieć pan kontakt z pracownikami.Czy naprawdę trzeba wyciągać telefon i nagrywać paskudne zachowania brygadzistek i kierowniczek bo pan o tym nie wie.????? każdy o wszystkim wie,tylko dlaczego tak trudno to zmienić.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zohan - 2014-01-15 18:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka masakra nie zaczynajcie wogule z tą firmą. Wypłaty nie w terminie, ludzi mają za nic przykładowo obowiązkowe spotkania o 8 rano podczas gdy pracownicy pracują na nocki 23-5 a w dodatku te spotkania często są odwoływane lub bezcelowe obiecują zakup sprzętu a jak się okazuje gardzą nawet pieniędzmi na gąbki za "dwa piątką" z biedronki... Lipa nie polecam
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-01-17 20:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u nas na obiekcie to żeby dostać scierki to 5 miesięcy się prosilyśmy i wiecznie że towar nie dojechał,a dopiero jak ktos z biura zwrócil uwagę że scierkami smierdzącymi wycieramy w kuchni to nagle i nowe sie znalazły,ale dopiero jak była skarga,normalka.
zdjecie uzytkownika
KASKA - 2014-02-04 11:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jedyna firma która wiecznie szuka ludzi do sprzątania,albo brygadzistek...wszędzie gdzie tylko można się ogłaszają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-07 21:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta fitma powinna sprawdzać niekaralność pracowników bo na sprzątaniu pracują osoby (usunięte przez administratora)nawet w złotych tarasach i podobno zajmuja stanowiska brygadzistów ,a jak to jest morzliwe by tacy ludzie pełnili takie stanowiska ,czyżby to firma która zatrudnia osoby niepełnosprawne i zwie się Z.P.H nie sprawdza kogo zatrudnia i czy te papiery złożone do biura są autentyczne ,zacznicie ta werifikacje prazesi tej firmy z poszanowaniem dla firmy ever.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-07 21:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuszna racja proszę sprawdzać ludzi w szczególnośc na sprzątaniu w Z.P.H bo to prosta robota a papiery czasami to fikcja w szczególność dla osób z Z.K firma jest zakładem pracy chronionej dla osób niepełnosprawnych a nie dla osób z Z.K ,pozdrawiamy prezesów tej firmy.
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-02-12 10:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-01-03 23:50:00]:
Jeżeli się nie mylimy to (usunięte przez administratora) ,teraz pracuje na rondzie onz,na nocną zmianę(usunięte przez administratora) która pracowała 5 lat w everze(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mobing88 - 2014-02-25 07:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jedna zenada wykorzystuje sie starych pracownikow i dobrze pracujacych. Wogole nieszanuja ludzi a potem wielce zdziwiwni ze ludzie uciekaja. Kierowniczki pozjadaly wszystkie rozumy i maja ludzi za nic. Coraz gorzej w tej firmie sie dzieje udaja ze pieniedzy nie maja oczywiscie dla pracownikow bo dla siebie maja i to owiele za duzo.
zdjecie uzytkownika
PYTAM - 2014-02-25 12:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ MOŻE POWIEDZIEĆ O PRACY NA UL KONSTRUKTORSKIEJ ,POTRZEBUJĄ TAM NA BIURA,CZY KTOŚ PRACOWAŁ????
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-02-28 12:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trele morele - 2013-10-08 18:45:12]:
A to Marzena jeszcze tam robi na rondzie onz???? Myslałem że spłaci córce wesele,i idzie w długą.Bynajmniej tak gadała.
zdjecie uzytkownika
maruda - 2014-03-04 19:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie!już lepiej rzreć tynk ze ściany niż w ewerze być ciągle poniżanym
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-03-08 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ever nie odbiega od innych firm sprzątających takie samo (usunięte przez administratora) jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-03-14 10:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zaczeli usuwać kawałki wpisów które im nie pasują,to świadczy tylko o jednym.Prawda w oczy kole.
zdjecie uzytkownika
oleksy33 - 2014-03-18 06:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj zgadzam sie prawda w oczy kole jest coraz gorzej obcinaja stawki godzinowe smiech na sali zeby na dzien i na nocy nyla taka sama czyli 7 zl. Wiadomo ze w nocy jest ciezej jak sa tacy madrzy czemu kierownicy sobie nieobetna pensji. To mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wasza firme za psie pieniadze myslicie ze ludzie wiecznie beda cicho siedziec. Kiedys Ever to porzadna firma byla a teraz to robi sie jak te podrzedne firmy sprzatajace.
zdjecie uzytkownika
mamut68 - 2014-03-18 20:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są moje pieniądze !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-04-08 19:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na alejach tam jest taka pani hania kawał kur.....y i peda....ła
zdjecie uzytkownika
fimek - 2014-04-09 12:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem na alejach z panną hanną i mam też złe wspomnienia z tej pracy. Pani hanna tylko chodziła i opowiadała na nasz temat nie stworzone rzeczy a jak przyszło co do czego to do ciebie milutka była a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiała. Jak pracownik był chory i nie przyszedł do pracy to już gadała że do zwolnienia. Cieżko było wyprosić nawet o ściereczkę do kurzu oraz mopa. Wszystko robiła po złości. Jak z nią nie siedzisz przy kawce to odpisuje godziny... Szkoda słów na tą panią. Nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
kaśka28 - 2014-04-11 14:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracował moze ktos w białym borze na halach w biedronce?jak tam jest wypłacaja pieniadze o czasie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
36 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x