Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KASKA - 2014-02-04 11:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest jedyna firma która wiecznie szuka ludzi do sprzątania,albo brygadzistek...wszędzie gdzie tylko można się ogłaszają.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-07 21:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta fitma powinna sprawdzać niekaralność pracowników bo na sprzątaniu pracują osoby (usunięte przez administratora)nawet w złotych tarasach i podobno zajmuja stanowiska brygadzistów ,a jak to jest morzliwe by tacy ludzie pełnili takie stanowiska ,czyżby to firma która zatrudnia osoby niepełnosprawne i zwie się Z.P.H nie sprawdza kogo zatrudnia i czy te papiery złożone do biura są autentyczne ,zacznicie ta werifikacje prazesi tej firmy z poszanowaniem dla firmy ever.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-07 21:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuszna racja proszę sprawdzać ludzi w szczególnośc na sprzątaniu w Z.P.H bo to prosta robota a papiery czasami to fikcja w szczególność dla osób z Z.K firma jest zakładem pracy chronionej dla osób niepełnosprawnych a nie dla osób z Z.K ,pozdrawiamy prezesów tej firmy.
zdjecie uzytkownika
dora - 2014-02-12 10:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-01-03 23:50:00]:
Jeżeli się nie mylimy to (usunięte przez administratora) ,teraz pracuje na rondzie onz,na nocną zmianę(usunięte przez administratora) która pracowała 5 lat w everze(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mobing88 - 2014-02-25 07:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jedna zenada wykorzystuje sie starych pracownikow i dobrze pracujacych. Wogole nieszanuja ludzi a potem wielce zdziwiwni ze ludzie uciekaja. Kierowniczki pozjadaly wszystkie rozumy i maja ludzi za nic. Coraz gorzej w tej firmie sie dzieje udaja ze pieniedzy nie maja oczywiscie dla pracownikow bo dla siebie maja i to owiele za duzo.
zdjecie uzytkownika
PYTAM - 2014-02-25 12:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY KTOŚ MOŻE POWIEDZIEĆ O PRACY NA UL KONSTRUKTORSKIEJ ,POTRZEBUJĄ TAM NA BIURA,CZY KTOŚ PRACOWAŁ????
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-02-28 12:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Trele morele - 2013-10-08 18:45:12]:
A to Marzena jeszcze tam robi na rondzie onz???? Myslałem że spłaci córce wesele,i idzie w długą.Bynajmniej tak gadała.
zdjecie uzytkownika
maruda - 2014-03-04 19:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie!już lepiej rzreć tynk ze ściany niż w ewerze być ciągle poniżanym
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2014-03-08 16:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ever nie odbiega od innych firm sprzątających takie samo (usunięte przez administratora) jak wszędzie
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-03-14 10:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zaczeli usuwać kawałki wpisów które im nie pasują,to świadczy tylko o jednym.Prawda w oczy kole.
zdjecie uzytkownika
oleksy33 - 2014-03-18 06:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj zgadzam sie prawda w oczy kole jest coraz gorzej obcinaja stawki godzinowe smiech na sali zeby na dzien i na nocy nyla taka sama czyli 7 zl. Wiadomo ze w nocy jest ciezej jak sa tacy madrzy czemu kierownicy sobie nieobetna pensji. To mu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wasza firme za psie pieniadze myslicie ze ludzie wiecznie beda cicho siedziec. Kiedys Ever to porzadna firma byla a teraz to robi sie jak te podrzedne firmy sprzatajace.
zdjecie uzytkownika
mamut68 - 2014-03-18 20:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są moje pieniądze !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
beti - 2014-04-08 19:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam na alejach tam jest taka pani hania kawał kur.....y i peda....ła
zdjecie uzytkownika
fimek - 2014-04-09 12:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem na alejach z panną hanną i mam też złe wspomnienia z tej pracy. Pani hanna tylko chodziła i opowiadała na nasz temat nie stworzone rzeczy a jak przyszło co do czego to do ciebie milutka była a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiała. Jak pracownik był chory i nie przyszedł do pracy to już gadała że do zwolnienia. Cieżko było wyprosić nawet o ściereczkę do kurzu oraz mopa. Wszystko robiła po złości. Jak z nią nie siedzisz przy kawce to odpisuje godziny... Szkoda słów na tą panią. Nie polecam tam pracy
zdjecie uzytkownika
kaśka28 - 2014-04-11 14:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracował moze ktos w białym borze na halach w biedronce?jak tam jest wypłacaja pieniadze o czasie?
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-05-01 16:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej firmie należy się wywiązywać z obowiązków,niezależnie co się wykonuje.Z braku wyboru podjęłam się sprzątania,nie oszukujmy się jest to ciężka praca.Myślę iż mało opłacana.W firmie Ever nie doceniają tych naprawdę wywiązujących się z obowiązków.Niektórzy pracują nieprzerwanie na 2-3 zmianach,taki człowiek nie jest wydajny,lecz nikogo to nie interesuje i taki jest doceniony.Następny po nim przejmuje zmianę i musi wszystko nadrobić za jedną marną dniówkę,od niego się wymaga.Gdzie tu sprawiedliwość?Za noce marne grosze,wówczas najwięcej pracy a stawka jak inne zmiany.Kierowników więcej jak pracowników,wymagania wygórowane.Osoby sprzątające to jakby niższa kategoria,fakt jest taki ,że niektórzy są przyjmowani z konieczności,ponieważ za taką zaplatę brakuje ludzi do pracy.Wiadomo,że niektórzy po znajomości mają wyższą stawkę godzinową mimo iż nie wykazują chęci do pracy.Zdecydowanie za niska stawka za taką pracę i dlatego będą przyjmowane osoby nieodpowiedzialne,a inne muszą tą pracę za nie wykonać.Gdzie tu sprawiedliwość. Na fundusz emerytalny odprowadzana jest kwota 1,95 zł.To jakiś kant.Jaką emeryturę będą mieli ludzie w przyszłości?Nie polecam tej firmy.To co piszę to lagodne potraktowanie firmy Ever.
zdjecie uzytkownika
slawko wfc - 2014-05-20 11:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca na wfc masakra (usunięte przez administratora)przemial pracownikuw nie polecam
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-05-21 17:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@slawko wcf, a co mas zna mysli piszac wcf, bo dopiero interesuję sie Grupą Ever i ten skrót mi nic nie mówi. Z góry dzięki za wyjaśnienie.
zdjecie uzytkownika
mobbing - 2014-06-02 17:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda wrednych ludzi i tyle cały Ever. powinno być never
zdjecie uzytkownika
danek - 2014-06-02 22:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mobbing - 2014-06-02 17:43:38]:
rozumiem, że niedługo udało Ci się popracować w Grupie Ever. Możesz napisać co dokładnie było powodem Twojego odejścia?
zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-06-17 18:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak: nie warto się użerać z tą firmą. Niby nie pracuje się u nich źle, ale po prawdzie zawsze coś było nie tak. A to się nie można było doprosić nowych ścierek, tutaj czegoś brakowało, tam czegoś brakowało i kończyło się na tym, że zasuwałyśmy na np. brudnych ścierkach przez półtora tygodnia jak nie lepiej. Sama nie pracowałam długo w tej firmie, bo ledwie miesiąc, na nocnej zmianie, ale akurat w takim terminie, że byłam świadkiem, jak koleżanki ze zmiany się wypłat nie mogły doczekać. W dodatku nasza kieroniczka co chwila wprowadzała jakieś bezsensowne zmiany, w ciągu kilku nocy przeszłam chyba przez każdą czynność - od biurek i przeszkleń do odkurzania, od odkurzania do kibli, od kibli do kuchni, itp., itd.
Mało tego - kierowniczka nie raczyła ruszyć tyłka i dowieźć mojej umowy do siedziby, bo gdzieś ją położyła w domu i znaleźć jej się nie chciało, pomimo iż w czasie tego miesiąca mojej pracy miała przynajmniej dwa spotkania zarządu. Ja rozumiem, że może mieć jakiś czas na dowiezienie umowy, ale poważnie, miesiąc? Podejrzewam, że dalej by jej nie zawiozła, gdyby nie to, że właśnie po miesiącu, dokładnie przez to zrezygnowałam z pracy z Grupą Ever. Zwłaszcza po tym, że, jak się okazało, było kilka przypadków u nich, gdzie umowa nie dojechała w ogóle i pracownice zasuwały praktycznie za darmo przez dłuższy czas.
Generalnie tej firmy nie polecam, bo same problemy stwarza i pracowników ma gdzieś.
zdjecie uzytkownika
hetera - 2014-07-11 06:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-02-28 12:07:32]:
Praca na konstruktorskiej to jedna wielka lipa są tam trzy panie Cichocka , Kotoska , Mazurowa to trzy złodziejki które okradają pracowników z zarobionych pieniędzy .Pani Kotoska oszukała dziewczynę na 300 zł za pracę na noce na Konstruktorskiej . Pani Mazur natomiast na swoich obiektach dopisuje lipne godziny do grafiku . taka to firma samo złodziejstwo na każdym kroku
zdjecie uzytkownika
as - 2014-08-10 20:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zatrudniajcie ani tej . firmy,ani tym bardziej siebie w niej. tragedia. panie ( usunięte przez administratora )a-bez komentarza....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Ruda Śląska
(śląskie)
Firma sprzątajaca zatrudni Pracowników z II grupą inwalidzką (stopień umiarkowany) do serwisu sprzątającego. Miejsce pracy: Ruda Śląska Czas pracy: 6-13, 13-20, 23-6 Kontakt: 22 329 25 05 lub 22 329 25 06
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
miro5948 - 2014-08-25 19:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zatrudniłem sie w firmie sprzatajacej na terenie fabryki gum Skarbimierz jako niepełnosprawny stopien umiarkowany ,praca moja polegała na sprzataniu i wyworzeniu wuzków zapełnionych odpadami poprodukcyjnymi o wadze 360 d0 400 kg praca była3 zmianowa i były dyzury gdzie pracownik był sam i dwie kobiety .Do pracownika nalezało wywozenie kartonówi fili i tak zwanej materjałowkipraca jest jaka jest ale jest człowiek traktowany jak "łysek z pokładu idy"niczym kń roboczy stawka godzinowa to 8,32 brutto a za dyzur to 7 złi pracownik jest sam 12 godz i musi wywiezc odpady poprodukcyjne i umyc wszystkie działy poprostu jest wykorzystywany na wszystkie sposoby nawet niema sredniej krajowej jak długo jescze bedzie ta niesprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
miro5948 - 2014-08-25 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczatkowa rozmowa kwalifikacyjna była super brak jakich kolwiek zarzutów ale potem było wielkie rozczarowanie traktowanie człowieka jak cos co brak słow bo jak ma sie cos do danej osoby to mowi sie w prost a nie kreci pokatnie Kierownik musi byc kierownikem a nie gołosłownym .......... poprostu marionetkom
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski