Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-12-06 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala8501@wp.pl - 2014-12-04 09:32:08]:
kolejna firma która prowadzi bezustanną rekrutacje do swoich szeregów :) no cóż skoro rotacja jest rzeczywiście tak ogromna to czemu by nie... Szkoda tylko , że niewiele podczas takiej rekrutacji przez formularz można się o firmie dowiedzieć . Jakby to sprecyzowali to myślę , że więcej osób mogliby do siebie skusić
zdjecie uzytkownika
robek - 2014-12-20 19:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rolnik - 2014-12-06 13:37:28]:
dla mnie to również dziwne i uważam że mimo tego co piszą to mało współnego z profesjonalizmem ma osoba która przejdzie w firmie tylko szkolenie i potem może już zaczynać kariere doradczą. Wolałbym jednak trafić na kogoś z większym doświadczeniem niż to które wydają się mieć osoby tutaj zatrudnione .
zdjecie uzytkownika
han - 2014-12-20 19:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie na stronie Ever Grupa jest formularz rekrutacyjny, ale jak wygląda realna szansa dostania się tam do pracy? Bo formularze to jedno, ale wolne etaty to drugie. Czy aby nie jest tak, że zbierają sobie jakąś bazę CV, danych osobowych, a de facto dawno w firmie nie pojawiła się nowa osoba? Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
krzych - 2014-12-20 20:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne zwyczaje panują w tej firmie jak np. nie wymagają książeczki zdrowia z aktualnymi wpisali.Chyba że prawo się zmieniło i pracownik odpowiada w razie kontroli.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-12-21 00:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadajac na pytanie hana:nie wiem czy chodzi ci o jakis konkretny obiekt?troche tych obiektow maja.Nie mam rozeznania jak jest w tej chwili na tarasach chociaz juz jakis czas tam pracuje.Byc moze ze beda potrzebowac gdyz duzo osob odchodzi ponadto zCmienila sie pani kierownik i nie wykluczone czy nie bedzie szukala ludzi ale oto to juz musialbys pytac sam przyjechac na tarasy.Nie chce wprowadzac w blad.cO do ksiazeczki i badan:Nie wymagaja sanepidu gdyz nie mamy stycznosci z zywnoscia ale jestesmy wysylani do lekarza zakladowego w celu przeprowadzenia badan i za to przy wyplacie mamy stracane 50zl.wiec wszystko jest okey.atmosfera bardzo sie poprawila i ogolnie wszystko zmienia sie o 180 stopni na korzysc.Zaczyna byc bardzo dobrze.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-01-05 01:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no proszę, czyli jak się teraz zmieni kierownictwo to sa szanse na jakieś nowe zatrudnienie? bo ja bym chciał już coś od nowego roku zmienić na przykład i nie wiem czy czy to nie będzie łaśnie praca, bo doświadczenia mam troche, tylko czekam na jakieś fajne oferty od was i startuje od razu. Mam nadzieje, ze wszystko pójdzie dobrze!
zdjecie uzytkownika
JACEK - 2015-01-12 10:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [han - 2014-12-20 19:38:38]:
Aby pracować w tej firmie nie musisz przechodzić żadnych rekrutacji,oni dzień w dzień dają ogłoszenia na portalu gumtre,jest tam ogromna rotacja ponieważ ludzie przychodzą i odchodzą.Polecam zajrzeć na portal gumtre,(sprzątanie i pomoc domowa) mają tam mnóstwo ogłoszeń do sprzątania.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2015-01-12 11:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj kamilu na twoim miejscu bym się bardzo zastanowiła czy chcesz do nas przyjść.W dziale rekrutacji nie mają ofert poza warszawianką-basenem.Byłam w czwartek więc mam świeżą orientację.Zdecydownie odradzam ci Złote Tarasy.Nie będę rozpisywać się w szcegóły ale szybciej stamtąd odejdziesz nim cię przyjmą.Nie podam ci więcej szcegółów gdyż co niektórzy mogą zle odebrać czego już nieraz doświadczyłam.Chcę poprostu ci oszczędzić rozczarowania.A zresztą przyjdz i porozmawiaj z serwisantkami i chłopakami pracującymi to ci dużo powiedzą.Pani kierownik jest fantastyczna przesympatyczna lecz nie o nią chodzi.Nic więcej nie powiem gdyż są osoby,które ostrzą sobie na mnie zęby i pazury.
zdjecie uzytkownika
czeslaw - 2015-01-13 04:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak zyje nie pracowalem w tak zlodziejskiej firmie jak ta to jest jakis matrix jak oni wykorzystuja ludzi ktorych zatrudniaja powinni ich pozamykac
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-01-26 17:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pochodzenia z Krakowa i w tutejszej galerii od stycznia weszla nowa firma ever i powiem państwu obuz pracy nawet nie można sprawdzić która godzina na tel bo zaraz mówią ze zamiast pracować człowiek bawi sie tel . jak by człowiek sie nie starał zawsze jest zle zrobione albo za malo . człowiek zastanawia sie czy na drugi dzień będzie pracował bo wiecznie SA groźby zwolnieniem . osobiście nie polecam tej firmy
zdjecie uzytkownika
joanna - 2015-01-27 12:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam cię Benku ja jestem z Warszawy i sama pracuję w tej firmie.Słyszałam,że w Krakowie otworzyli obiekt.Jeżeli możesz to powiedz co to za obiekt bo jestem ciekawa.Ale obserwującwszystkie te opinie jesteś jedyny,który ma takie same zdanie na ten temat jak ija.Jasne że trzeba gdzieś pracować i przynajmniej ja póki nie wyjdę z długów będę się ich trzymać.Pózniej się za czymś rozejrzę.Osobiście radzę ci na nich uważać.Przedewszystkim uważaj na wypłaty bo mogą ci się nie zgadzać i godziny i pieniądze.U nas w Warszawie jest to sytuacja comiesięczna.Napisz czy długo już pracujesz w firmie i jaką stawkę zaproponowali
zdjecie uzytkownika
golcia - 2015-01-27 18:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie tylko pracowników fizycznych wyzyskuja firma ma coraz więcej obiektów więcej zarabia a ludziom żałują normalnego wynagrodzenia....
zdjecie uzytkownika
lenor - 2015-01-27 20:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich chcialam powiedziec ze firma ever zamiast nam pracownikom dac podwyżrzkę i dac ludziom z krakowa pracę to wolą po zwalniac i a po sciągać ludzi z warszawy zapłacić im 10 zł na godz. oraz opłacic im hotel rob. , a my za psie pieniądze robimy , i gdzie tu jest sprawiedliwość . Powiedzcie
zdjecie uzytkownika
anka pwc wawa - 2015-01-28 08:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła brygadzistka Kasia T i dwie dziewczyny ,Gosia i nie pamiętam imienia Ukrainka. Ludzie spoko, ale harówa straszna.
zdjecie uzytkownika
bonarka - 2015-01-31 23:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
miałobyć lepiej a jest gorzej, mamy po 6,5 na godzinę, terror, ludzie z grupą za których trzeba tyrać, nie polecam, szukam gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-02-25 12:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bonarka - 2015-01-31 23:26:52]:
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to my za was musimy tyrac odjebaj sie od ludzi z grupa bo sie spotkamy na Bonarce
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-25 19:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytajoc te opinie mozna sie przerazic jest w warszwie super firma Adg continetal polecam jak i dla zdrowych i chorych .
zdjecie uzytkownika
lenor - 2015-02-26 11:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z bonarka sie zgodze bo mialo byc lepiej mieli placic 8 zl, na godz a jest 6,5 zl, zatrudniaja ludzi chorych z grupami i fakt faktem trzeba zapierniczac za tych ktorzy maja grupy ! zatrudniaja alkocholikow za ktorych trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ci wola pic a inni pracuja za tamtych , ci ktorzy pracuja za innych sa dobrymi pracownikami to ich wysylaja z kwitkiem !!!!!, obiecywali kokosy ktorych teraz nie umieja spełnic !!!!!!!!Gdzie tu jest sprawiedliwosc !!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-02-27 07:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja uważam że jak ktoś chce pracować to nie szuka wymówek, praca należy się każdemu nie ważne czy pełnosprawny czy nie. Pracowałam na Bonarce niestety zrezygnowałam z powodów osobistych i uważam że negatywne opinie potrafią wygłaszać największe nieroby :) każdy podpisując umowę wie za jaką kwotę pracuje...
zdjecie uzytkownika
dorota - 2015-03-10 15:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) Ja przepracowałam w tej firmie dosłownie tydzień w październiku a do tej pory w ZUS-ie widnieje jako zarejestrowana bez składek zdrowotnych.Przez to nie mogę być ubezpieczona .Żeby tego było mało jak pojechałam do siedziby po zaświadczenie o przepracowanym tygodniu to okazało się że rzekomo zakończyłam prace 31 stycznia a umowy nie dostałam i zaświadczenia też nie chcą mi wydać bo są stwierdzenia że nie mają takiego obowiązku. To nie jest firma tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracownicy to święte krowy (nie obrażając zwierząt).ZŁODZIEJE!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
EVER Grupa - 2015-03-11 11:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo,

W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: alert@grupaever.com.pl
Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić.
Zapraszamy do korzystania,
EVER Grupa
zdjecie uzytkownika
lenorek - 2015-03-11 21:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Krakowie na bonarce pracują sami alkocholicy zwłaszcza parkingowi i rampowi, gdy wybija 15:00 hulaj dusza piekła nie ma , piją ile wlezie a zwłaszcza weekendy i chowają się po kątach jak nie ma kierownictwa brygadzisci na to przymykają oko . Weście się za nich, bo to jest normalnie paranoja i łamanie zasad pracowniczych !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Krysia - 2015-03-12 15:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na tem emajl można pisać o tym, że piją na Bonarce?
A jak się szefowa dowi, to o wtedy. Niewyśledzicie mnie jak napisze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak profesjonalizmu kierowniczki obiektu,nieznajomość przepisów prawa pracy. Dużo obietnic do czasu podpisania umowy i pierwszej pustej wypłaty.Zwalanie winy na prezesa firmy...po prostu żałosne!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-14 20:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wszystkim pracy na rondzie onz jest tam gorzej niż na złotych brygadzistka nie ma pojęcia o zarzadzaniu a kierowniczka potrafi się tylko wydzierać nic po za tym
zdjecie uzytkownika
szukamzdoswiadczeniemKraków - 2015-03-16 20:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz doświadczenie? masz dość oszukiwania na godzinach? masz dość , że nie posiadasz pełnego ubezpieczenia?
mamy pracę w Krakowie dla Ciebie, stawka na rękę 7 zł + pełne ubezpieczenie na umowę zlecenie, praca od poniedziałku do piątku - wyślij nam swoje CV na adres:
jestpraca@interia.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ever Grupa Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie