Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
anem - 2015-08-03 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-06-25 16:57:52]:
Jak płacą 7 zł na godz. zatrudniają na umowę zlecenie to nikt normalny nie przychodzi pracować do takiej firmy.
zdjecie uzytkownika
pt - 2015-08-05 11:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie prezesie proszę żeby się pan zaja placem uni lubelskiej jest tam kierownik pan Piotr który nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzimi potrafi tylko krzyczeć na ludzi i pod presja krzyku wymusza na ludziach żeby pracowali nie wiadomo po ile godzin a pensje i tak się nie zgadzają bo nawet dobrze nie potrafi policzyć godzin a na ing pracuje jego zona tak samo jako kierownik proszę żeby pan się przyjzal temu obiektowi chociaż ja juz tam nie pracuje ale naprawde jak co kolejek cos znacza dla pana ludzie którzy tam pracują to się pan przyjzy temu obiektowi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-08-05 20:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje na tym placu uni tak jest z tym piotrem wszystko szantarzem zalatwia nie mam pojencia kto go wsadzil na te stanowisko pewnie tak samo nie majaca osoba albo po rodzinie bo zrobili kierownikiem bo tak jest w tej firmie ze na stanowiskach kierowniczych jes tylko rodzina chociaz nie ktorzy nawet nie maja pojencia o sprzataniu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-05 20:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja tak samo pracowalam na tym placu nawed mam nagrane na dyktafonie przebiekt prowadzonego przez niego zebrania jak sie drze na ludzi i powiem szczeze wybieram sie do pipu z tym nagraniem tylko nie wiem czy nagranie jest dowodem na to co on tam wyprawia teraz pracuje na innym obiekcie tak samo w ever i jest calkiem inaczej
zdjecie uzytkownika
gj - 2015-08-05 20:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze nie tylko jest tan jak na wlc tu jest to samo
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-08-05 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pan piotr juz ni jest kierownikiem na ing tylko jakas babka bardzo fajny byl z niego czlowiek ale na canal plus jest nadal?
zdjecie uzytkownika
ul - 2015-08-05 21:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan piotr juz wogule nie pracuje w ever zwolnil sie widocznie mial dosc juz tego bagna
zdjecie uzytkownika
widz - 2015-08-10 13:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:33:00]:
Witam chciałbym po informować o Pani która jest zatrudniona w firmie sprzatajacej o nazwie Ever Grupa ta Pani kompletnie nie umie sprzatac , duzo pyskuje , wysługuje się innymi, od pracowników biur wyłudza pieniądze, bezczelnie ich zaczepuje ,mówi do nich bezposrednio na "TY", udaje ze sprzata a tak naprawde sprzataja za nia inne Panie bo Pani Barbara nie umie wogule sprzatac , z panem Jarkiem Stanek jest tez bezposrednio na "TY ", P. Barbara Kalemba nie nadaje sie do pracy jako sprzataczka tylko do pracy wyudzania . Przypatrzcie sie Państwo na tą osobe B4B
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-10 23:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [widz - 2015-08-10 13:04:16]:
witam wszystkich ja pracuje na tym placu uni i jest to wogule nie prawda o piotrze ze potrafi tylko krzyczec widocznie cie stamtat zwolnili i dlatego wypisujesz takie glupoty
zdjecie uzytkownika
atryk - 2015-08-21 01:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, wiesz, to jest tylko opinia z internetu, a wiadomo, że tutaj każdy pisze co chce i jak chce, i łatwiej tutaj wylewać żale. Więc jeśli chodzi o opinię o firmie to najlepiej sobie wyrobić własną na własnych doświadczeniach. Bo wiadomo, że każdy na co innego zwraca uwagę i co innego będzie się dla niego liczyło.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-08-25 09:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja już w Ever 10 lat. Tylko kierownikuw zmieniam. Raz u don wafla, raz u takiej rozdartej i u jednego głupiego troche. Ale ogulnie jest gitowo. W amluxie to mnie na pensji rombali, a taka brzydka stara prostytutka w inwemerze to tylko wyzyskiwała. Pozdro dla ekipy z tarasów...
zdjecie uzytkownika
alvaro - 2015-09-02 12:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,jak was czytam to mi się nóż w kieszeni otwiera,błąd ortograficzny na błędzie,pomijając już stylistykę i składnie.Nie dziwię się że do sprzątania idą tylko nieuki,matoły i osoby o niskim poziomie intelektualnym (pomijając nieliczną grupę inteligentnych ale niezaradnych życiowo) I te jeszcze oczernianie,obrażanie (w większości zapewne z zazdrości i zawiści) Ech,obraz typowego zakompleksionego Polaka...
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa - 2015-09-08 13:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,

W celu usprawnienia komunikacji, otwarty został mail: alert@grupaever.com.pl
Pod podany adres prosimy, by Państwo anonimowo wysyłali swoje opinie na temat zatrudnienia, niepożądanych sytuacji w pracy i dzielili się z nami swoimi przemyśleniami co powinniśmy wyeliminować, co usprawnić, co zmienić.
Zapraszamy do korzystania,
EVER Grupa
zdjecie uzytkownika
awatar - 2015-09-20 14:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alvaro no słuchaj, nie każdy Polak jest od razu zakompleksiony, widocznie są takie komentarze, bo narastała w ludziach frustracja. Prawda pewnie leży gdzieś po środku, więc trzeba brać poprawkę i samemu się przekonać o atmosferze pracy. Szkoda tylko, że nie ma żadnych nowych ogłoszeń pracy, bo kiedyś to szukali kasjerów, a teraz nic.
zdjecie uzytkownika
maryśka sprzątaczka - 2015-10-09 19:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alvaro - 2015-09-02 12:01:30]:
Alvaro jestem pełna podziwu dla twojej inteligencji i zaradności życiowej ,tylko zastanawiam się co ty robisz w takiej firmie jak Ever i dochodzę do wniosku że jak spoglądasz w lustro to widzisz wtedy matola z przerostem ego
zdjecie uzytkownika
Malutka - 2015-10-12 13:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sluchajcie ludziska,u nas w łodzi to zatrudnili 30 osób na sukcesji i nikomu pensji nie wypłacili!!! Ever sie teraz podobno zasłania podwykonawcami,a ludzie odeszli z kwitkiem ,bo pracowali cały miesiąc za free,Pozdrowienia dla Kierownictwa Ever z Łodzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-13 11:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po 2 latach pracy dla firmy ever o tym ze juz dla nich nie pracuje dowiedzialam sie od osob trzecich przez telefon poniewaz moj kierownik nie mial odwagi spojrzec mi w oczy i powiadomic mnie o tym osobiscie.Zostalam zwolniona bez zadnych podstaw,poprostu wyrzucili mnie jak zwyklego smiecia.Do pracy chodzilam nawet jak bylam chora,nigdy nie nawalilam i nigdy nie miano do mnie zadnych zastrzezen.Stawka moja godz.wynosila7zl na reke ale pomimo tego ja i tak dawalam z siebie wszystko zeby zawsze bylo ok na obiekcie w ktorym pracowalam.Firmie zawdzieczam tylko to ze poznalam tam naprawde fajnych ludzi a w szczegulnosci zyskalam przyjaciolke z ktora zaczelam prace od samego poczatku na moim obiekcie, na ktorej zawsze moglam polegac i nawet teraz mamy ze soba kontakt pomimo ze juz razem nie pracujemy.Niech kazdy ktory przyjmuje sie do tej firmy zastanowi sie 2x bo szczerze nie polecam pracy w tej firmie,tym bardziej ze sa to zlodzieje bo wyplaty tez nigdy sie nie zgadzaja pomimo list w ktorych sa wyszczegulnione godz.pracy a potem pomimo malych zarobkow trzeba wrecz wyklucac sie o to czego nie doliczyli do pensji.
zdjecie uzytkownika
EVER GRUPA - 2015-10-15 10:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oświadczenie

Szanowni Państwo, w obliczu informacji, które pojawiły się na portalu GoWork w postaci komentarza z profilu Malutka (kom. z dn. 12.10.2015 r. godz. 13:56:30) oraz Anonim (kom. z dn. 13.10.2015 r. godz. 11:23:38), przedstawiamy co następuje.

Powyższe komentarze to POMÓWIENIA. Informacje są nieprawdziwe, bezpodstawnie oskarżają spółkę Ever Grupa, a okoliczności, które autorzy opisują, nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości, co możemy udowodnić.

Poprzez takie pomówienia i czarny PR, Spółka Ever Grupa została narażona na utratę zaufania, które jest niezbędne dla prowadzonej przez Nas działalności, nie tylko w oczach naszego Personelu, ale także Klientów.

Tym samym, pragniemy poinformować, iż sprawy tej nie pozostawimy bez rozwiązania. Podjęliśmy już odpowiednie kroki prawne, celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie komentarzy niezgodnych z prawdą, celem pociągnięcia ich do odpowiedzialności. Pomówienie bowiem, zgodnie z art. 212 k.k., to przestępstwo podlegające odpowiedzialności karnej.

Z poważaniem,
Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-10-16 15:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [EVER GRUPA - 2015-10-15 10:51:03]:
Co ty pier.wyplata co druga się nie zgadza.wieczne zlecenie i stado baranów zamiast kierowników .
zdjecie uzytkownika
mruk - 2015-10-16 19:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie pomówienia jaki czarny pr to ze ever traktuje ludzi jak smieci to prawda to że kasa sie nezgadza tez prawda wystarczy poczytać nawet co tu ludzie od lat pisza a cała góra everu gucha i ślepa udaje ze nic nie wie co dzieje sie na obiektach teraz obużenie i grożby kodeksem karnym bo jakas anonimka napisała to co pracownicy glośno mówia ile ludzi na kase przez lata na kase oszukanych sami sobie opinie psujecie wsród klijentów i pracowników i jeszcze udajecie swietszych od papierza
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-10-20 17:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak czytam te komentarze i niezbyt milo brzmi to ze zalegala z oplatami... no az sie nei chce to wierzyc. tymbardziej ze sama bylam nimi zainteresowana. wkoncu Ever Grupa Sp.z o.o. ma bogaty zakres uslug m.in dla hoteli- najwyzsza obsluga gosci hotelowych, centra handlowe, biura i biurowce- czystosc, obiekty sportowe itd.jak widac to im pomaga i sie mocno rozwijaja. wiec wydawaloby sie ze i praca tam jest ciekawa. no ale na pewno tez ciezka.
zdjecie uzytkownika
stefan - 2015-10-29 16:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia kierownik obiektu? ktoś się orientuje?
zdjecie uzytkownika
arnold - 2015-11-01 15:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy w jakiej formie, ale miedzy 5000 - 7000 zl.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-06 13:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Dopiero trafiłam na te opinie ale wcześniej umówiłam się na spotkanie do działu rekrutacji w Warszawie , czytające te opnie jestem przerażona może ktoś posiada jakieś informacje odnośnie warunków prazy w hr ...
Dziękuje
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-11-09 08:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja byłam na rozmowie we wrocławi bardzo miła pani Marta obiecała że się odezwie i do dziś cisza czy ktoś mi powiedzieć coś na temat tej firmy i kieroniczki pani Marty.
zdjecie uzytkownika
tik tik - 2015-11-09 17:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda praca w dziale hr
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-11-09 17:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2015-08-10 23:12:50]:
Nie zgadzam sie z powyzsza opinia .Jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie . Smiem twierdzic ,ze pisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania ! P.Barbare znam i wiem ze jest to bardzo rzetelna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem. Jakie wyludzanie pieniedzy ?! Ludzie nie wierzcie w to ! Zgodze sie natomiast z wypowiedzia ze pisza tutaj ludzie ktorzy maja chyba problemy sami ze soba i potrzebuja sie wyzalic ...a Ta osoba ktora pisala takie brednie na temat P.Barbary niech nastepnym razem sie zastanowi bo bezpodstawne szykanowanie drugiej osoby a do tego uzywanie imienia i nazwiska jest KARALNE !
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-11-09 17:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widz - 2015-08-10 13:04:16]:
Nie zgadzam sie z powyzsza opinia .Jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie . Smiem twierdzic ,ze pisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania ! P.Barbare znam i wiem ze jest to bardzo rzetelna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem. Jakie wyludzanie pieniedzy ?! Ludzie nie wierzcie w to ! Zgodze sie natomiast z wypowiedzia ze pisza tutaj ludzie ktorzy maja chyba problemy sami ze soba i potrzebuja sie wyzalic ...a Ta osoba ktora pisala takie brednie na temat P.Barbary niech nastepnym razem sie zastanowi bo bezpodstawne szykanowanie drugiej osoby a do tego uzywanie imienia i nazwiska jest KARALNE !
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-11-09 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z opinia dotyczaca P.Barbary K. Pracujacej w B4B .Opinia jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie .Smiem nawet twierdzic , ze napisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania !Pani Barbara to rzetelna ,kompetentna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem . Jakie wyludzanie pieniedzy !?ludzie nie wierzcie w to !to czyste pomowienia ktore sa karalne a jesli ktos przytacza jeszcze nazwiska to juz niedopuszczalne ! Wiec nastepnym razem osoba ktora pisze klamliwe opinie i szkaluje innych niech sie zastanowi nad tym co robi !
zdjecie uzytkownika
lif - 2015-11-09 22:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gosc - 2015-11-09 18:12:28]:
nie znam Barbary K ale widać ze to szkalujacy tą kobiete wpis mądrzy ludzie o tym wiedzią a idiotami nie ma co sie przejmować
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-10 11:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Wawie na rozmowie do działu HR .Panie sympatyczne i konkretne nie mydliły oczu.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-11-11 21:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze od nowego roku ever ma sprzatac wszystkie galerie atrium w Polsce??? bo slyszałam ze amluxa wygryźli ...
zdjecie uzytkownika
Dno - 2015-11-15 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"TOM PANIĄ " " wymagane jest Orzeczenie o Stopniu Niepełnosprawności w Stopniu Niepełnosprawności Umiarkowany i lub znanych stopniu Niepełnosprawności pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto o 1 Stycznia 2016 rok 1850 zł. brutto Miejsce pracy w Łódzi."- cudowna polszczyzna,a zarazem wizytówka firmy.Nic ująć nic dodać

"pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto" podstawę prawną tego poproszę,co to w ogóle ma znaczyć..
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-11-23 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prośba
zdjecie uzytkownika
EVER GRUPA - 2015-11-25 15:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
W związku z faktem, iż niniejszym wpisem został naruszony Regulamin korzystania z portalu GoWork,a także doszło do naruszenia Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. sprawa została zgłoszona do Administratora portalu. Ponadto podjęliśmy odpowiednie kroki celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie ww. komentarzy.
Z poważaniem,
Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
fajek - 2015-11-25 19:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nie wiem o co tutaj dokładnie chodzi, ale firma raczej ma dobrą renomę i powiem szczerze, że nie słyszałem żadnej niepochlebnej opinii na temat ever grupy... dajcie znać, jak macie jakieś informacje i proszę bardzo o mimo wszystko jakąś kulturę w wypowiedziach, bo przecież traktujmy się tak, jak sami byśmy chcieli być traktowani, nawet w necie...
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-11-26 19:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malutka - 2015-10-12 13:56:30]:
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w firmiie ever ewa
zdjecie uzytkownika
fart - 2015-12-05 23:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać, każdy pisze co innego, więc chyba najlepiej samemu się zgłosić do pracy na jakieś tam określone stanowisko i się przekonać. To pewnie zależy od zarobków i godzin pracy.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-17 09:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awatar - 2015-09-20 14:20:45]:
Firma fatalna. Wyzysk ludzi. 7zł netto/1h pracy? - wstyd! Bogacą się na biednych ludziach którzy zasuwają za te marne grosze a pozniej jeszcze nie dostaja wyplaty na czas. I te biedne dziewczyny w dziale rekrutacji, którym wydaję się, że to normalne rekrutować 500 osób miesięcznie w 3 osoby gdzie normalnie taką pracę powinno wykonywać minimum 10 osób! Omijajcie agencje rekrutacyjne szerokim łukiem to jest jedna wielka ściema. Lepiej i bezpieczniej zatrudniać się bezpośrednio u pracodawcy!
zdjecie uzytkownika
basia kasia - 2015-12-17 13:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fart masz rację, ale niektórzy i tak będa narzekać ze względu na rodzaj oferowanej pracy - kasjer buteowa, serwis porządkowy - praca bardzo fajna ale wiadomo że każdy da RADĘ
zdjecie uzytkownika
rtrt - 2016-01-03 22:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem ja tam pamietam ze w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. kiedys szukali kierownika restauracji/ szefa kuchni, calkiem ciekawa oferta, oby znowu szukali
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-01-06 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widze w dzialaniu firmy nc złego, zatrudniaja duża ilośc osob bo to duża firma, a jezeli ktoś ma jakies zazalenia i chcialby miec podwyzsze lub za mało zrabia to czemu osobiscie nie zglosi sie do szefa
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-19 14:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ale wy glupoty piszecie zla opinie o ever pisza osoby kture pily i nie pracowaly uczciwie wiem co pisze zaczynalem jako pracownik fizyczny i doszlem do brygadzisty mozna avansowac w tej firmie bez dziobania pozdrawiam pania Monike Matchowiejczuk super babka ps pracowalem w warszawa obiekt wfc pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Ever 4Ever - 2016-01-20 11:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @obserwator zawsze czas na pisanie negatywnych głupot mają zwolnieni, a nikt nikogo nie zwalnia bez powodu, więc musiało się coś przeskrobać
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-25 09:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ever 4Ever - 2016-01-20 11:22:41]:
potwierdzam w ever grupapanuje dobra atmosfera lubilem tam pracowac pozdrawiam wzystkich z dzialu personalnego
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa byla dokladna szczegolowa profesjonalna sprawdzali moje zdolnosci umiejetnosci i udalo sie mam kwalifikacje zawodowe jestem zadowolona. Ewa z grupy ever
Pytania: Pytanie najdziwniejsze czy jestem gotowa do
Pracy
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-04 12:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ever OK. Pracowałem w krakowie polecam zwłaszcza pracę u p.Jarka.
zdjecie uzytkownika
kums - 2016-02-05 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo iż często zatrudniają na stanowiska takie jak pracownik serwisu sprzątającego to nie jest źle, dostaje się co prawda umowę zlecenie no ale zarobki od 1500 pln w górę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert