Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Figa - 2015-07-21 21:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jolka - 2015-07-14 16:48:40]:
Hej dzieki Jolu za komentarz bo ever juz jakis czas jesr w moim kregu zainteresowania tak
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-07-22 18:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Karoliny, bzdury ty opowiadasz bo moge sie zalozyc z toba ze zostalas przekupiona by opowiadac o everze jak najlepsze relakcje i ever wychwalac nad niebiosami !!!! Ile ci zapłacili za takie chwalenie ?
zdjecie uzytkownika
nico - 2015-07-27 11:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo wyobrazcie sobie ze na biurach mamy zatrudnioną Pania która pracuje w firmie Ever przez którą została zatrudniona ta Pani nie umie kompletnie sprzatać , wyręcza się innymi osobami , natomiast jest nie usłychana, ordyrnarna , hamska , wulgarna do osob pracujacych w biurze i w innej firmie , cuchnie od niej alkocholem , kłamie na nonstopie , wygląd ma bardzo nie przyjemny i bardzo brzydko sie ubiera potrafi chodzic z rozporkiem otwartym przy ludziach . Bardzo proszę o interwencje w sprawie Pani Małgorzaty Szewczyk Kraków B4B . Bo taka osoba nie powinna pracowac wsród ludzi !
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo,

Zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami, pod adresem: alert@grupaever.com.pl
Pod podanym e-mailem czekamy na Państwa opinie na temat zatrudnienia czy niepożądanych sytuacji w pracy.Zapraszamy do korzystania.

EVER GRUPA
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nico - 2015-07-27 11:40:11]:
Zachęcamy do przesłania nam opinii na adres: alert@grupaever.com.pl
Pozwoli to na zbadanie sytuacji i podjęcie odpowiednich działań.
Z pozdrowieniami, Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:33:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marti - 2015-07-02 08:39:13]:
Zachęcamy do przesłania nam opinii na adres: alert@grupaever.com.pl
Pozwoli to na zbadanie sytuacji i podjęcie odpowiednich działań.
Z pozdrowieniami, Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
pracownik wfc - 2015-08-01 07:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panstwa prosilabym przyjzec sie kierowniczce z obiektu wfc emili plater 53 przychodzi kiedy chce robi co chce a na garazach brudno chyba nikt tam nie sprzata
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-02 18:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znow wfc?a gdzie stara prawda-kto pod kim dołki kopie.......
Lidka -albo ktoś cię nie lubi albo ci zazdrości.
zdjecie uzytkownika
anem - 2015-08-03 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia - 2015-06-25 16:57:52]:
Jak płacą 7 zł na godz. zatrudniają na umowę zlecenie to nikt normalny nie przychodzi pracować do takiej firmy.
zdjecie uzytkownika
pt - 2015-08-05 11:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie prezesie proszę żeby się pan zaja placem uni lubelskiej jest tam kierownik pan Piotr który nie ma pojęcia o zarządzaniu ludzimi potrafi tylko krzyczeć na ludzi i pod presja krzyku wymusza na ludziach żeby pracowali nie wiadomo po ile godzin a pensje i tak się nie zgadzają bo nawet dobrze nie potrafi policzyć godzin a na ing pracuje jego zona tak samo jako kierownik proszę żeby pan się przyjzal temu obiektowi chociaż ja juz tam nie pracuje ale naprawde jak co kolejek cos znacza dla pana ludzie którzy tam pracują to się pan przyjzy temu obiektowi
zdjecie uzytkownika
iwona - 2015-08-05 20:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje na tym placu uni tak jest z tym piotrem wszystko szantarzem zalatwia nie mam pojencia kto go wsadzil na te stanowisko pewnie tak samo nie majaca osoba albo po rodzinie bo zrobili kierownikiem bo tak jest w tej firmie ze na stanowiskach kierowniczych jes tylko rodzina chociaz nie ktorzy nawet nie maja pojencia o sprzataniu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-05 20:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja tak samo pracowalam na tym placu nawed mam nagrane na dyktafonie przebiekt prowadzonego przez niego zebrania jak sie drze na ludzi i powiem szczeze wybieram sie do pipu z tym nagraniem tylko nie wiem czy nagranie jest dowodem na to co on tam wyprawia teraz pracuje na innym obiekcie tak samo w ever i jest calkiem inaczej
zdjecie uzytkownika
gj - 2015-08-05 20:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze nie tylko jest tan jak na wlc tu jest to samo
zdjecie uzytkownika
byly - 2015-08-05 21:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pan piotr juz ni jest kierownikiem na ing tylko jakas babka bardzo fajny byl z niego czlowiek ale na canal plus jest nadal?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-05 21:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ul - 2015-08-05 21:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan piotr juz wogule nie pracuje w ever zwolnil sie widocznie mial dosc juz tego bagna
zdjecie uzytkownika
widz - 2015-08-10 13:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ever Grupa Sp.z o. o. - 2015-07-28 10:33:00]:
Witam chciałbym po informować o Pani która jest zatrudniona w firmie sprzatajacej o nazwie Ever Grupa ta Pani kompletnie nie umie sprzatac , duzo pyskuje , wysługuje się innymi, od pracowników biur wyłudza pieniądze, bezczelnie ich zaczepuje ,mówi do nich bezposrednio na "TY", udaje ze sprzata a tak naprawde sprzataja za nia inne Panie bo Pani Barbara nie umie wogule sprzatac , z panem Jarkiem Stanek jest tez bezposrednio na "TY ", P. Barbara Kalemba nie nadaje sie do pracy jako sprzataczka tylko do pracy wyudzania . Przypatrzcie sie Państwo na tą osobe B4B
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-08-10 23:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widz - 2015-08-10 13:04:16]:
witam wszystkich ja pracuje na tym placu uni i jest to wogule nie prawda o piotrze ze potrafi tylko krzyczec widocznie cie stamtat zwolnili i dlatego wypisujesz takie glupoty
zdjecie uzytkownika
atryk - 2015-08-21 01:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, wiesz, to jest tylko opinia z internetu, a wiadomo, że tutaj każdy pisze co chce i jak chce, i łatwiej tutaj wylewać żale. Więc jeśli chodzi o opinię o firmie to najlepiej sobie wyrobić własną na własnych doświadczeniach. Bo wiadomo, że każdy na co innego zwraca uwagę i co innego będzie się dla niego liczyło.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bylem na spotkaniu w sprawie pracy na emili plater 53 i nie stety z grupa nie przyjmuja.Na rozmowe przyja mnie pan z rampy powiedzial ze jest brygadzista i ze sie odezwiemy
Pytania: Czy ma pan grupe
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 09:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-08-25 09:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja już w Ever 10 lat. Tylko kierownikuw zmieniam. Raz u don wafla, raz u takiej rozdartej i u jednego głupiego troche. Ale ogulnie jest gitowo. W amluxie to mnie na pensji rombali, a taka brzydka stara prostytutka w inwemerze to tylko wyzyskiwała. Pozdro dla ekipy z tarasów...
zdjecie uzytkownika
alvaro - 2015-09-02 12:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie,jak was czytam to mi się nóż w kieszeni otwiera,błąd ortograficzny na błędzie,pomijając już stylistykę i składnie.Nie dziwię się że do sprzątania idą tylko nieuki,matoły i osoby o niskim poziomie intelektualnym (pomijając nieliczną grupę inteligentnych ale niezaradnych życiowo) I te jeszcze oczernianie,obrażanie (w większości zapewne z zazdrości i zawiści) Ech,obraz typowego zakompleksionego Polaka...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ever Grupa Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
alert