Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-17 21:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie,ze kazdy moze robic wpisy rowniez i ty.Pomimo,ze ostro podeszlam do twojej opinii to nie dowod,ze musisz mnie obrazac.Nie interesuje mnie twoje zdanie na moj temat ale badz laskawa nie obrazac ani wyzywac.Jak wspomnialam mam swoje powody dla ktorych tu pracuje i nie musze nikomu sie spowiadac.Jednak dwa ci podam:staz pracy gdyz w styczniu bedzie rok,po drugie mam powazne zobowiazanie finansowe i nie musze sie obawiac zwolnienia a gdyby nawet to wiem gdzie uderzyc.Ponadto jestem bardzo lubiana przez wspolpracownikow i brygadzistow a w nowym miejscu jest znowu obawa czy przedluza umowe czy nie.Tu mam stala i dorabiam jezdzac na inne obiekty w delegacje.Dla mnie jest to wyroznienie,ze moge gdziekolwiek pojechac wiec nie wyzywaj mnie od frajerek.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-10-18 12:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja sobie chwalę prace w tej firmie,pracowałem tam niedługo na rondzie ONZ na nocki,i był luzik,robotę sie robiło,i na papieroska się poszło ile razy miałeś ochotę,zjadło się,bez żadnego problemu.Brygadzistka jak też odpieprzyła swoje to też waliła w kimę,zamykała sie w kanciapie i szła w kimę było wiadomo bo chrapała,i był spokoj.I tak jak każdy swoje zrobił to miał wolne.....wypłaty też były na czas,tylko osoby które miały komorników to oni mieli jakieś tam problemy ale pozatym spoko.....tylko problemem było doproszenie sie srodków czystości ,sćierki to nawet po kilka miesiecy były,ale jechało sie brudną i też było spoko.
zdjecie uzytkownika
liliana - 2014-10-20 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-17 21:52:04]:
To raczej ty się obrażasz. Piszesz takie złe rzeczy o miejscu w którym pracujesz a potem piszesz że jesteś wyróżniana to jak w końcu jest. A masz umowę o pracę że nie obawiasz się zwolnienia? chociaz z doświadczenia wiem że jak ktoś pracuje uczciwie i ok to nie ma co się obawiać utraty pracy nawet jak ma zlecenie tak jak ja, no z tym to trochę zle bo składki brawie wcale ale i tak do lekarza normalnie można iść, kasa zawsze na czas, czy na wszystkich obiektach daja tylko zlecenia?
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-20 23:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mylisz sie,sadzac ,ze sie obrazam bo tak nie jest.Ale nie zycze sobie aby mnie wyzywano od frajerek itp.Malo wazne czy mam umowe o prace czy nie ale odpowiem ci:nie mam umowe zlecenie .Nie ma to jednak nic do rzeczy.Jestem osoba,ktora osiaga i dopina swego i nie jestem latwym przeciwnikiem.Moge przegrac runde lecz nie wojne.Przez moment odebralam wrazenie,ze twoje stwierdzenie o uczciwej pracy mialo znaczyc iz sie obijalam.Przykro mi ale jestes w bledzie.Jestem na kazde wezwanie nawet z wolnych dni caly wrzesien przepracowalam po 12 godzin bez wolnego/26 dni/.Jezeli chodzi o umowe o prace to daja tym co majaII i Igrupe a ci co maja III Tak jak ja zlecenie.Co do wyroznien i wyjazdow to wyroznia mnie tylko brygadzista.Mam prawo podzielic sie swoimi spostrzezeniami i nic na to nie poradze,ze ich nie akceptujesz rowniez twoje prawo.Zmienilabys zdanie gdybys osobiscie porozmawiala z serwisantkami albo przyjela sie do nas do pracy.Zapewniam cie ze szybko podzielilabys moje zdanie.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-10-23 11:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś miał do czynienia z firmą G&G to jest hurtownia oodzieży włoskiej na ul rudnickiego 1 w wawie.bo tam teraz potrzebują i ever serwis zatrudnia......interesuje mnie czy to pracą na dłużej czy kilka dni.bo oni normalne że mówią że na stale.
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2014-10-24 09:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-10-23 11:35:25]:
Tam jest pracą krótko terminowa jak mają zmianę kolekcji.to wtedy dają ogłoszenie.Tam sa stali pracownicy.jak naprawdę nie wyrabiają się to dotrudniaja pracowników.
zdjecie uzytkownika
piękna - 2014-11-07 14:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy zatrudniają tez osoby z grupami inwalidzkimi albo rencistów? nie ukrywam że bardzo mi zależy właśnie na takiej pracy a wiele dobrego się już usłyszało o Ever Grupa. możecie ewentualnie podac mi stawki jakie proponują na starcie i jakie później są oferowane wraz z rozwijaniem się kariery danego pracownika
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-11-08 00:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oowszem zatrudniaja z grupami ale z tego co wiem to na Tarasach jest komplet.Nie wiem gdzie slyszales/slyszalas dobrego o Ever Grupie zapewniam ze nie jest tak idealnie jak to wyglada.Co do stawki to jest to stawka 7.00 na godzine.Jezeli chodzi o Tarasy to system pracy jest 2/1tj. dwa dni pracy dzien wolny.Jest to system 12-to godzinny.Przy okazji zmienila sie pani kierownik obiektu a tamta poprzednia pani Ania awansowala.Teraz kierowniczka jest inna pani bardzo mila usmiechnieta i dostepna dla ludzi umie sluchac innych.
zdjecie uzytkownika
lucyna - 2014-11-09 18:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-17 21:52:03]:
a jak jedziesz w tą delegacje to dostajesz limuzynę z kierowcą ?możesz być z siebie dumna bo mnie rozśmieszyłaś może jeszcze kubeł z mopem za tobą niesie
zdjecie uzytkownika
irkuś - 2014-11-10 22:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucyna - 2014-11-09 18:05:07]:
Ta jeszcze pewnie ochroniarza prywatnego, co by w tej delegacji pilnował czy dobrze mopem zapier...ale dobra jest, od kiedy to w tej firmie w delegacje wysyłają.
Fakt na jakieś dodatki tak bo sam chodze i dorobić wtedy można bo ta stawka faktycznie jest 7 zł.
Nie pisz głupot, bo tak się składa że pracuję w Złotych i jakoś panią Anię widze codziennie więc nadal tam pracuje i jest kierownikiem,jest ok z niej babka, a jak tak idealnie nie jest to po huj tam jesteś.
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-11-15 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2014-10-23 11:35:25]:
Nie polecam całe 8godz stoisz ,hala nieklimatyzowana gorąco sa dwie przerwy po 5 minut.i jedną 15.....oczywiście stoisz wyciagasz ciuchy z koszy składasz i pakujesz do kartonu i to zawsze robią osoby które tam przychodzą .a dziewczyny które tam pracują na stałe skanuja. mają leciutka robotę. Pracą monotonna.atmosfera zła,dlatego tam non stop potrzebują....a najgorsze że dopiero tam informują cię że zatrudnia cię ever grupa.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-11-16 10:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2014-11-15 12:58:13]:
w tamtym miesiącu jakoś po 20 potrzebowali do tej hurtownia bo mieli dużą dostawę,ale pewnie nikt nie został z tamtej grupy dziewczyn które przyszły.Robota ciężka
zdjecie uzytkownika
wyliczanka - 2014-11-21 18:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz nie potrzebuja moze kogos minelo pare dni ale ja chetnei bym popracowal szukam juz sam nie wiem czego i gdzie tak wlasciwie. moze pomozecie mi w podjeciu decyzji, dalbym rade przy tym przyjmowaniu dostaw? bo jak jest ciezka robota to sie boje co i jak bo nie stety silaczem nie jestem. pomocy
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-26 11:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie ponad 2 lata i wiem co tam sie dzieje. Syf, bałagan, mnóstwo zaniedbań. Pracownicy przydzieleni do obiektów są traktowani jak tania siła robocza. Brakuje jakiegokolwiek zorganizowania w tej firmie. Większość terminów jest zawalana. Umowy zlecenia na 20zł. Znam przypadek w ktorym chlopak mial wypadek w pracy, połamał powaznie obie nogi. Dostaje teraz 20zł miesięcznie a firma sie na niego wypieła. Pan Gniado ktory wrecz kazał mu wykonac ta prace i zagroził wyrzuceniem z pracy, zeznał fałszywie oczywiscie na korzysc firmy. Mam nadzieje ze mnie nigdy nic takiego nie spotka.. ta praca jest dobra dla pijaków i meneli.. a nie dla szanujących się ludzi. Za osobę niepełnosprawną biorą 2800zł + kasa za wykonanie pracy, a wypłaty w tej firmie wachaja się miedzy 1000-1600zł. Mimo iż nie każdy kierownik w tej firmie jest zły, to niestety jestem zdania ze takie firmy powinny zostać likwidowane. MNIEJ NIŻ ZERO!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
julia - 2014-11-26 14:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga Joanno zbliża sie koniec twojej pracy na złotych a ta wojne przegrasz
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2014-11-26 15:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z uwagą przeczytałem wszystkie wpisy i sam od siebie mogę dodać,że ta firma,to istna utopia.Tak się składa,że nie mam ich zamiaru oczernić ale napisać prawdę.
Pracę podjąłem w Salonie Meblowym "AGATA MEBLE " w Krakowie.Zdziwiło mnie,że wypełniając dokumenty nie kazano mi wpisywać daty ,co mnie zaskoczyło.
To można jeszcze pominąć .W tym wypadku co opiszę ,to kierowniczka przeszła samą siebie.Oznajmiła mi ,że ma dla mnie umowę do podpisania ,tylko na umowie brak jest jakiejkolwiek pieczątki firmy a tym bardziej kierowniczki która reprezentuje firmę: EVER GRUPA.Najbardziej było to,że wciąż znajdywała wykręty na to, by mnie zwieść w celu otrzymania umowy o pracę.Któregoś dnia pokazałem jej wydruk z kodeksu pracy ,jaka jest procedura otrzymania umowy o pracę.Wychodzi ,że pracuję na czarno jako osoba niepełnosprawna- (przypaliła głupa). Nie wpisała daty w której rozpocząłem pracę ale w sposób wyrafinowany
ukradła dwa dni.nie od 5 ale od 7.....Nie polecam tej firmy w Krakowie.
Tylko żałuję,że nie zaniosłem zażalenia do PIP ,tak jak mi doradzała moja ...
Wreszcie powiedziałem jej,że koniec tej farsy i się zwalniam w tym dniu.Dlatego wierzę wszystkim co piszą o tej firmie.Ostrzegam nie dajcie się zwieść obietnicami,że tamo ,że ....................................... ?????.
Komuna jaka była,to była ale dbała o pracownika a obecni parweniusze tylko zerują na ludziach.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-11-26 23:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga wrozko Julio Bardzo mnie rozbawila twoja przepowiednia dotyczaca mojej pracy na Tarasach.Nie wiem na jakiej podstawie tak sadzisz i jakiego tarota postawilas a moze uzylas czarne magii i zaklecia?tylko cie zmartwie:ja sama umiem przepowiedziec swoj los i stawiam karty i niestety obraz jaki widze jest zupelny od twojego.Przemawia przez ciebie nieskrywana wrogosc do mojej osoby chociaz sie nie znamy.Ale trudno plakac nie bede zaloby nosic rowniez i powiem ci jedno,.Jezeli zyczyszmi zle obroci sie to przeciwko tobie.Wszystko zle jakie odczulam zostalo wyjasnione z pania ania i kasia doszlysmy do porozumienia,wszystko sobie wyjasnilysmy i atmosfera zostala oczyszczona.Na domiar wszystkiego pani ania nie dopuscila i nie zezwolila na zwolnienie mnie z pracy.Takze nastepnym razem zastanow sie zanim komus cos bedziesz chciala sprawic przykrosc bo mnie akurat tylko rozbawilas.Nie interesuje mnie jak odbierzesz ta odpowiedz wiedz jedno;Nie oceniaj ludzi ktorych nie znasz.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-12-02 12:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-11-26 11:13:35]:
Jeżeli chodzi o umowy to wszędzie tak jest a.napewno w warszawie ,tutaj każdy dostaje umowę na 50. Zł do podpisania ,i też bez daty ......więc to norma. A najlepsze jest to że jak poprosimy o swoją od firmy to dostaliśmy z powrotem od firmy też bez pieczątki.na rondzie ONZ tak było,a jak zapytaliśmy dlaczego nie ma pieczątek,to kierowniczka nam odpowiedziała że teraz firma nie stawia pieczątek......i jak tu się z takich gamoni. w biurze nie śmiać ......
zdjecie uzytkownika
Lala8501@wp.pl - 2014-12-04 09:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos moze mi cos powiedziec o pracy na kaweczynskiej to jest szkola wyzsza jakie sa zmiany pracy
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-12-06 13:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lala8501@wp.pl - 2014-12-04 09:32:08]:
kolejna firma która prowadzi bezustanną rekrutacje do swoich szeregów :) no cóż skoro rotacja jest rzeczywiście tak ogromna to czemu by nie... Szkoda tylko , że niewiele podczas takiej rekrutacji przez formularz można się o firmie dowiedzieć . Jakby to sprecyzowali to myślę , że więcej osób mogliby do siebie skusić
zdjecie uzytkownika
bozena - 2014-12-12 22:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Siwa znów chla,ma baba zdrowie.
zdjecie uzytkownika
robek - 2014-12-20 19:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rolnik - 2014-12-06 13:37:28]:
dla mnie to również dziwne i uważam że mimo tego co piszą to mało współnego z profesjonalizmem ma osoba która przejdzie w firmie tylko szkolenie i potem może już zaczynać kariere doradczą. Wolałbym jednak trafić na kogoś z większym doświadczeniem niż to które wydają się mieć osoby tutaj zatrudnione .
zdjecie uzytkownika
han - 2014-12-20 19:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie na stronie Ever Grupa jest formularz rekrutacyjny, ale jak wygląda realna szansa dostania się tam do pracy? Bo formularze to jedno, ale wolne etaty to drugie. Czy aby nie jest tak, że zbierają sobie jakąś bazę CV, danych osobowych, a de facto dawno w firmie nie pojawiła się nowa osoba? Pozdrawiam!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak profesjonalizmu kierowniczki obiektu,nieznajomość przepisów prawa pracy. Dużo obietnic do czasu podpisania umowy i pierwszej pustej wypłaty.Zwalanie winy na prezesa firmy...po prostu żałosne!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
krzych - 2014-12-20 20:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne zwyczaje panują w tej firmie jak np. nie wymagają książeczki zdrowia z aktualnymi wpisali.Chyba że prawo się zmieniło i pracownik odpowiada w razie kontroli.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-12-21 00:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadajac na pytanie hana:nie wiem czy chodzi ci o jakis konkretny obiekt?troche tych obiektow maja.Nie mam rozeznania jak jest w tej chwili na tarasach chociaz juz jakis czas tam pracuje.Byc moze ze beda potrzebowac gdyz duzo osob odchodzi ponadto zCmienila sie pani kierownik i nie wykluczone czy nie bedzie szukala ludzi ale oto to juz musialbys pytac sam przyjechac na tarasy.Nie chce wprowadzac w blad.cO do ksiazeczki i badan:Nie wymagaja sanepidu gdyz nie mamy stycznosci z zywnoscia ale jestesmy wysylani do lekarza zakladowego w celu przeprowadzenia badan i za to przy wyplacie mamy stracane 50zl.wiec wszystko jest okey.atmosfera bardzo sie poprawila i ogolnie wszystko zmienia sie o 180 stopni na korzysc.Zaczyna byc bardzo dobrze.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ever Grupa Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
x