Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2015-05-26 15:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam wolem EWER, bo w Amluxie to wogule nie płacili, a tu płacą i to szybko nawet.
zdjecie uzytkownika
Marti - 2015-06-03 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WFC I znow szaleje nasza piekna kierowniczka .I znowu kaze robic za dwie osoby a jej prawa reka ma lajcik.Imienia nie bede pisac nam nawet godzinki nie dopisze a jemu dopisuje .Gdzie tu sprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
Rocco - 2015-06-03 15:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może ktoś coś powiedzieć o pracy w Marriotcie ?
zdjecie uzytkownika
w szoku - 2015-06-09 13:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kk - 2015-04-01 13:45:42]:
powiem tak,to jest skandal w obecnej chwili na obiekcie rondo onz ,ludzie pracujacy na tych samych stanowiskach ,ktorzy nie maja umowy tylko umowe zlecenie (praca w nocy] zarabiaja prawie o 400 zl mniej.To jest prawdziwa dyskryminacja ze osoba zatrudnina na umowe zlecenie zarabia prawie 400zl mniej od tych z umowa nie mowiac o zusie ,urlopach i zwolnienich,tak moze byc tylko w polsce w firmi ever
zdjecie uzytkownika
w szoku - 2015-06-09 14:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wszystkim prace e firmie ever,a jesli juz ktos musi to napewno nie na rondzie onz i w zlotych tarasach ...mozesz pracowac i 5 lat a umowy o prace i tak nie dostaniesz,skandal,



zdjecie uzytkownika
w szoku - 2015-06-09 14:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monik - 2015-05-24 20:21:48]:
pesje nie sa male,sa smieszne,w obecnej chwili w ever zarabia sie chyba najmniej za caly etat 1100 zl smieszne...
zdjecie uzytkownika
holi - 2015-06-15 20:48:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najmniej może tak ale spokojnie można też zarobić więcej. Niestety nie zdarza się to bardzo często i nad tym należy ubolewać. Minusem jest to, że nie dostanie sięteż normalnej umowy. Ale jednak ludzi coś przyciąga do tej pracy. Niestety długo i tak nikt nie wytrzyma i da się to zauważać na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
Tomi - 2015-06-15 21:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje na Bonarce w krakowie, praca jak każda w tej branży jednak jest dużo lepiej niż przedtem w Amluxie. Kasa zawsze na czas. Dobrze zorganizowane zmiany można dorobić jak sie chce ( zastępstwa itp.). brygadziści cisną ale taka ich robota. W porównaiu do innych firm jest ok wiadomo kokosów sie nie zarobi ale nigdy nie brakowało mi choćby godziny w wypłacie.
zdjecie uzytkownika
pt - 2015-06-15 23:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To poco pracujecie w ever skoro narzekacie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-15 23:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na rondzie bylo duzo lepiej jak byla agnieszka czasem pokrzyczala ale bylo ok a teraz beznadzieja trzeba spadac z tad
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-06-16 11:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ever to ogromna firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] udus, która na wszystkim zaoszczędza , na chemii, na workach, papierach,recznikach, itd, a najwazniejsze jest to ze na pensjach pracownikow zaoszczędzają nie wypłacja odpowiednia ilość przepracowanych godzin , obcinaja godziny no gdzie w normalnej firmie sprzatajacej tak jest zeby na pracownikach zarabiac grube pieniadze dramat , zamiast miec 8zł przynajmniej to sie ma 6 zł na godzine to jest chore , Amlux jaki był ale nie oszukiwał , nie zabierał kasy , nie oszczedzal na chemi zawsze był towar na czas nigdy nie brakowalo a tu to jest wielkie nie porozumienie !!!!!!!!!!!!!!!1111
zdjecie uzytkownika
karolina - 2015-06-16 11:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury opowiadasz amlux to najgorsza firma ja pracuje w ever i nigdy nie brakowalo towaru i kase mam na czas a pracuje juz 4lata i nie zamierzam zmieniac
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-06-18 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina bzdury to ty opowiadasz moze tak u ciebie jest ale na bonarce jest inaczej ....
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-06-18 19:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina a moze ktos ci zapłacił by wychwalac firme ever a oczerniać amlux !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nk - 2015-06-25 10:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta banarka to jest wielka pomylka jak by byl dobry kierownik to bylo by inaczej albo czescze kontrole z warszawy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-25 10:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tu się z tobą zgodzę kontrola powinna być nie zapowiedziana to wtedy może by się cos zmienilo
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-25 16:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ever to jest dobra firma ludzie kiedy chca to przychodzi pija tydzień i wracają jak gdyby nic i pracują dalej to jest śmieszne ale to chyba tylko w warszawie takie rzeczy się dzieją a normalny człowiek jak się zle czuje i zadzwoni ze go nie będzie to odrazu ze może wcale nie przychodzić to jest chore
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-06-26 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na ktorym obiekcie tak jest ze kierownictwo nie reaguje na takie cos
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-26 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracowal na placu uni lubelskiej i tam tak jest a teraz się przeniusl na inny obiekt i czegos takiego nie ma i sobie chwali brygadzista potrafi prace rozplanować a nie tak jak na placu nie polecam tam pracy na noce pozdrawiam kasia
zdjecie uzytkownika
krypto - 2015-06-27 17:58:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdecydowanie lepsza firma od Amlux nie mówiąc Impel. nigdy mnie nie oszukano choćby na 1zl wiec co Wy ludzie piszecie?!! Pozdrowienia dla Zlotnych Tarasów i wszystkich w Ever
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-28 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-07 22:27:01]:
hm,piszesz o ZT ,powiem szczerze że pracowałem tam na nockach, i mimo że było ciężko to najlepszym człowiekiem z jakim sie spotkałem był brygadzista p.Grzegorz, zawsze walczył o nocną zmianę mimo iż przeciwko miał kierowniczkę p.Annę oraz jej pupilkę Kaśkę-to była prawdziwa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W nocy niemieliśmy czym pracować bo ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z dziennej zmiany wszystko chowała, nawet żeby uprać szmaty to nasz brygadzista p.Grzegorz sam przywoził proszek, nieraz spotykam ludzi z ZT i wiem że on juz nie pracuje , a szkoda bo to był jedyny gość który walczył o nas z nocnej zmiany,sam nie jednokrotnie zapieprzał i nam pomagał , podziwialiśmy go, potrafił mieć 1-2 nocki wolne w miesiącu a był dłuuugo sam na nockach. Szkoda człowieka że nie dali mu się wykazać , ale to przez takie osoby jak ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kaśka-brygadzistka wszyscy cierpieli,pozdrawiam nockę z ZT-Basię, Piotrka-operatora i resztę . Tomasz.B
zdjecie uzytkownika
Marti - 2015-07-02 08:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na WFC Emili Plater 53 nie polecam nikomu tego obiektu kierowniczka z panem Slawkiem obrabia wszystkim d.......e
zdjecie uzytkownika
Wfc - 2015-07-02 20:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nikomu nie musi polecać tego obiektu.narazić mamy pełny skład. Nasza nowa pani kierowniczka dba o to.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bylem na spotkaniu w sprawie pracy na emili plater 53 i nie stety z grupa nie przyjmuja.Na rozmowe przyja mnie pan z rampy powiedzial ze jest brygadzista i ze sie odezwiemy
Pytania: Czy ma pan grupe
zdjecie uzytkownika
Wfc - 2015-07-02 20:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się kto wypisuje te bzdury bo napewno nikt kto tu pracuje.ale są osoby które pracowały jeszcze niedawno i może jest im Źal.A jeśli chodzi o kierowniczkę to życzę każdemu takiej kierowniczkę,super zapadną dziewczyna która świetnie sobie radzi.a osoba pisząca takieglupoty mogłaby mieć więcej honoru i odwagi żeby podpisac się własnym imieniem. Ja nie będę się podpisywać bo ten kto to pisał będzie wiedział kto mu odpisał.pozdrawiam grupę z WFC.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-02 23:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe wyrabia sie tu troche dobze ze odeszlem z tej Firmy!!! Slyszalem, że Aga z ronda odeszła- dobrze zrobila tak jak ta jak ta byla kierowniczka z wfc widzialem jaw blu city moze tam lepiej placa. ever schodzi na psy a 4 lata temu bylo calkiem calkiem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ever Grupa Sp.z o.o.?
Zadaj pytanie
alert