Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wwwww - 2014-09-21 11:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzzz.... - 2014-09-15 11:15:31]:
a w nowym obiekcie ARP nie było gdzie napic sie i zjesc tylko w kiblu ludzie szczali sr...li a sprzątaczki zajadały sie kanapkami i popijały herbatke kierownictwo everu miało w du...e ze to uronga człowiekowi ale jak pozwalały traktować swojich pracowników tak sami są traktowani potem przez firmy dla kturych robioą usługe
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-10-02 09:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem sie zgadzm opiniami o tej firmie w miescu w bieroce kokoszki tam jest prawdziewy obuz prawdziwy wyzysk ludzi za te grosze gracira 8 godzin pracy a trzymaja ludzi i prosza zeby siedzieli po 10 lub 12 godzin to jest chore
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-02 23:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oleksy33 - 2014-03-18 06:51:38]:
Witam.jestem pracownica Ever Grupy zatrudnionej na Zlotych Tarasach.Kierowniczka jest tam p.(usunięte przez administratora).Odradzam wszystkim wspolprace z ta Pania.Kontroluja nas na kazdym kroku ograniczaja przerwy utrudniaja odbior rozmow telefonicznych/nie wolno uzywac sluchawek/,jest walka o sprzet,stelaze,polamane wozki serwisowe,pani Ania ze swoja zastepczynia Kasia ponizaja,wyzywaja,groza zwolnieniami z pracy,nie wolno sie skarzyc.
zdjecie uzytkownika
fago - 2014-10-06 03:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-02 23:57:59]:
no to przynajmniej tyle dobrego Ci zostało , że możesz wejść na to forum i ostrzec ewentualnych chętnych do aplikowania do tej firmy, że naprawdę nie warto. A jest na co aplikować. Z tego co udało mi się odszukać to Ever Grupa poszukuje obecnie nowych pracowników serwisu sprzątającego do Gdańska i Rudy Śląskiej
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-10-06 17:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZPCH to drwina,wyzysk,stanowiska nie dostosowane do potrzeb,brak odzieży-jeden komplet na tydzień,brak podstawowych środków czystości,rękawic ochronnych.Przymusowe wysyłanie na urlop za nic mają plan urlopów,nierówne traktowanie pracowników w wypłacie wynagrodzeń. Pracownik jest rzeczą,która ma działać jak chce firma.Mam nadzieję,że wkrótce PEFRON i PIP zainteresują się tym stanem rzeczy i zapłacą za łamanie praw pracowniczych.
zdjecie uzytkownika
JACEK - 2014-10-07 10:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-02 23:57:59]:
W ZŁOTYCH TARASACH TAM ZAWSZE BYŁY PROBLEMY,A LUDZI KTÓRZY PRZEWINELI SIĘ TAM W PRACY NIEZLICZONA ILOŚC,ALE TO SAMO RONDO ONZ TAM TEŻ WIECZNY PROBLEM.
Oferty Pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Ruda Śląska
(śląskie)
Firma sprzątajaca zatrudni Pracowników z II grupą inwalidzką (stopień umiarkowany) do serwisu sprzątającego. Miejsce pracy: Ruda Śląska Czas pracy: 6-13, 13-20, 23-6 Kontakt: 22 329 25 05 lub 22 329 25 06
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-07 22:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-10-07 22:27:01]:
ciesze sie,ze moge ostrzec.Jest naprawde tragicznie.Odchodza dlugoletnie pracownicy,brygadzisci.Nie wolno nam nawet zamienic 5minut bo kierowniczka robi awanture,ze tworzymy zbiorowisko,grozi zwolnieniami,nie zezwala na zestawy sluchawkowe do odbioru telefonu,wtraca sie do ubioru jakie ma sie rajstopy,jakie uczesanie.Podsluchuja rozmowy jesli rozmawiamy na stolowce,kontroluja z zegarkiem w reku przerwy.Jezeli nie ma cie w pracy to musisz sie gesto tlumaczyc.Chyba,ze masz wolne to okey.Nie wolno ci zejsc na przerwe z lazienki dopoki cie ktos nie podmieni.Nie interesuje nikogo ze padam na pysk gdyz od miesiaca pracuje codziennie po12 godzin bez wolnego.Nie skarze sie bo sama prosilam o godziny ale stwierdzam fakt iz nikt z kierownictwa nie zapyta jak sie czuje.Jedynym czlowiekiem z,ktorym moge pogadac jest pan Lukasz brygadzista.Zastanowcie sie wiec wszyscy chetni czy chcecie przechodzic przez to wszysko co my .Tak wyglada praca w Ever Grupie na ZLOTYCH TARASACH.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-07 22:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle,ze moje opinie na temat pracy w Zlotych Tarasach sa pomocne.Jezeli jednak ktos sie zdecyduje podjac tam prace to jego sprawa.Tylko niech potem nie placze,ze mu zle.Zeby nie to ze mam troche zobowiazan finansowych juz w realizacji sama bym odeszla ale nie moge sobie narazie na to pozwolic.Radze rowniez uwazac na dyrektora Czyzyka Zlotych Tarasow.Coprawda nie znosi on kierowniczki ale rowniez nakazuje zwalniac nas serwisantki.Chce tylko was ochronic przed stresami i przykrosciami lecz ostateczne zdanie nalezy do was czytajacych.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-07 22:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mysle,ze moje opinie na temat pracy w Zlotych Tarasach sa pomocne.Jezeli jednak ktos sie zdecyduje podjac tam prace to jego sprawa.Tylko niech potem nie placze,ze mu zle.Zeby nie to ze mam troche zobowiazan finansowych juz w realizacji sama bym odeszla ale nie moge sobie narazie na to pozwolic.Radze rowniez uwazac na dyrektora Czyzyka Zlotych Tarasow.Coprawda nie znosi on kierowniczki ale rowniez nakazuje zwalniac nas serwisantki.Chce tylko was ochronic przed stresami i przykrosciami lecz ostateczne zdanie nalezy do was czytajacych.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-07 22:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem,ze brak odpowiedzi jest spowodowany przemyslewaniem podjecia decyzji.Nie wchodzcie w to gniazdo os i zmij.Jedna druga zeby mogla toby zywcem zagryzla.Same Zlote Tarasy jako obiekt sa bardzo fajnym i cieplym obiektem. Oprocz wspomnianych pan Anny i Katarzyny.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-07 23:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dolaczam do grona i chce wyrazic opinie o everze zlote tarasy.Pracuje tam juz ladny kawalek czasu i szczerze odradzam wspolprace z pania ania.Grozi zwolnieniami poniza wyzywa.Pretensje o wszystko nawet o koty na galerii lazienkach.Krytykuje fryzury ingeruje w ubior prywatny jakie masz rajstopy.Podsluchuja rozmowy nie zezwalaja na rozmowy telefoniczne przez zestaw sluchawkowy. kontroluja przerwy z zegarkiem w reku. Nie zgodze sie ze pracuje sie tam slodko. zarobie prawie 2000 ale pracuje po 12 godin codziennie bez wolnego.
zdjecie uzytkownika
liliana - 2014-10-09 18:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-07 23:30:30]:
Widzę że ciągle robisz wpisy jeśli Ci tak źle to po co tam siedzisz zawsze można pojechać do biura i zmienić obiekt jak tu jest tak źle ja tak zrobiłam i nie miałam z tym problemu i teraz pracuje na fajnym budynku. A co do przerw czy czasu pracy to wszędzie tak jest nie tyko w tej firmie ale i innych że jest wyznaczany konkretny czas na przerwę i to jest zgodne z kodeksem pracy
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-10-10 12:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ever Grupa,Ever,Proscan....wciąż pod innym szyldem zatrudniają jednak szefostwo odpowiedzialne za wszystko jest jedno.Wierzę,że przyjdzie czas iż pożałują ,że tak ludzi traktowali.Zgłaszajmy to do PIP i ZPCH niech ich kontrolują i karzą za łamanie praw pracowniczych, mobbing i wiele innych spraw nie zgodnych z prawem
zdjecie uzytkownika
Wiesław - 2014-10-11 19:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie , zachciało mi się miodu i poszedłem do LEPSZEJ firmy. Jest gorzej :(
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-11 23:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje za mila wypowiedz lecz nic ci do tego dlaczego tu jeszcze jestem. Mam swoje powody i nie musze sie nikomu spowiadac.Jezeli ci nie odpowiadaja moje wpisy i spostrzezenia nie czytaj ich nikt cie do tego nie zaprasza.Na szczescie jestes poki ci jedna,ktorej nie pasuje moja ocena. A wiec nie interesuje mnie co ty o ty m myslisz i nie krytykuj.Ciesz sie,ze dobrze trafilas i pozwol,ze inni sie zapoznaja z moim doswiadczeniem.Zegnam i nie wypowiadaj sie wiecej
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2014-10-15 09:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W mojej pracy kierowniczka dała mi dwie umowy do podpisania jedną na 20 złotych drugą na 7.Oczywiście nie wolno było nic powiedzieć na ten temat bo miała swoich donosicieli z którymi popijała kawkę i plotkowała.Jak przyszłam do pracy dała mi cały sprzęt i rzuciła na moją część obiektu nic nie pokazując co należy do moich obowiązków.Po pięciu dniach stwierdziła że mam iść do domu i czekać na telefon bo ma mnie przenieść na inny obiekt a gdy zapytałam się o zapłatę to stwierdziła że pierwsze pięć dni jest bezpłatnych bo to jest szkolenie.OSZUŚCI!!!!Wyzyskują ludzi.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-16 00:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj widze,ze nie tylko ja mam tego typu zdanie.Podaj jezeli mozesz co to za obiekt?ja jestem na zlotych tarasach i tez nie jest rozowo.o ile sledzisz opinie o everze to moglas wylapac moje wpisy.Mnie tez chciala zwolnic bo mialam zle sprzatac lazienki ale gdy przeszlam na galerie sytuacja sie odwrocila na moja korzysc.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-16 22:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałem na Zlotych fakt osoby często się zmienialy, roboty w h...,trochę ganiali ale nie mam az tak negatywnych wspomnień. A kierowniczka była w porządku chyba ze teraz się zmienila i jest jakas inna.
Sokoro cie nie wywalili jak nie umialas sprzatac łazienek i przenieśli cie do innej pracy to chyba nie sa tacy zli, ja potem poszedłem na inny obiekt i tam wywalali za byle co a już na pewno jak ktoś sobie nie radzil a dameski kierowniczki aby cos podpowiedzieć jak zrobić to nie raczyly, rondo onz to wspominam najgorzej tam to dziadostwo teraz naszczescie już nie pracuje w tej firmie
zdjecie uzytkownika
liliana - 2014-10-16 22:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-11 23:18:25]:
mogę se robić wpisy tak jak ty i nic ci do tego, a jak ci nie pasuje to również nie musisz ich czytać nikt cię również do tego nie zaprasza.
Zastanawiam się jaką musisz być frajerką ze tam siedzisz jak jest tak zle tym bardziej ze mają tyle obiektów i ciągle potrzebują na nie ludzi więc ze zmianami nie ma problemu. A płaca na każdym tak marnie więc po co miałabym się tak męczyć i zasuwać za te pieniądze i do tego faktycznie te ich umowy, na umowę o prace to nie ma szans tu. Ale teraz jak pisałam jestem na fajnym budynku, zastanawiam się czy zaglada tu więcej ludzi z tych Złotych i czy też mają takie zdanie
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-17 21:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie,ze kazdy moze robic wpisy rowniez i ty.Pomimo,ze ostro podeszlam do twojej opinii to nie dowod,ze musisz mnie obrazac.Nie interesuje mnie twoje zdanie na moj temat ale badz laskawa nie obrazac ani wyzywac.Jak wspomnialam mam swoje powody dla ktorych tu pracuje i nie musze nikomu sie spowiadac.Jednak dwa ci podam:staz pracy gdyz w styczniu bedzie rok,po drugie mam powazne zobowiazanie finansowe i nie musze sie obawiac zwolnienia a gdyby nawet to wiem gdzie uderzyc.Ponadto jestem bardzo lubiana przez wspolpracownikow i brygadzistow a w nowym miejscu jest znowu obawa czy przedluza umowe czy nie.Tu mam stala i dorabiam jezdzac na inne obiekty w delegacje.Dla mnie jest to wyroznienie,ze moge gdziekolwiek pojechac wiec nie wyzywaj mnie od frajerek.
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-17 21:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie,ze kazdy moze robic wpisy rowniez i ty.Pomimo,ze ostro podeszlam do twojej opinii to nie dowod,ze musisz mnie obrazac.Nie interesuje mnie twoje zdanie na moj temat ale badz laskawa nie obrazac ani wyzywac.Jak wspomnialam mam swoje powody dla ktorych tu pracuje i nie musze nikomu sie spowiadac.Jednak dwa ci podam:staz pracy gdyz w styczniu bedzie rok,po drugie mam powazne zobowiazanie finansowe i nie musze sie obawiac zwolnienia a gdyby nawet to wiem gdzie uderzyc.Ponadto jestem bardzo lubiana przez wspolpracownikow i brygadzistow a w nowym miejscu jest znowu obawa czy przedluza umowe czy nie.Tu mam stala i dorabiam jezdzac na inne obiekty w delegacje.Dla mnie jest to wyroznienie,ze moge gdziekolwiek pojechac wiec nie wyzywaj mnie od frajerek.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-10-18 12:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam a ja sobie chwalę prace w tej firmie,pracowałem tam niedługo na rondzie ONZ na nocki,i był luzik,robotę sie robiło,i na papieroska się poszło ile razy miałeś ochotę,zjadło się,bez żadnego problemu.Brygadzistka jak też odpieprzyła swoje to też waliła w kimę,zamykała sie w kanciapie i szła w kimę było wiadomo bo chrapała,i był spokoj.I tak jak każdy swoje zrobił to miał wolne.....wypłaty też były na czas,tylko osoby które miały komorników to oni mieli jakieś tam problemy ale pozatym spoko.....tylko problemem było doproszenie sie srodków czystości ,sćierki to nawet po kilka miesiecy były,ale jechało sie brudną i też było spoko.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Ruda Śląska
(śląskie)
Firma sprzątajaca zatrudni Pracowników z II grupą inwalidzką (stopień umiarkowany) do serwisu sprzątającego. Miejsce pracy: Ruda Śląska Czas pracy: 6-13, 13-20, 23-6 Kontakt: 22 329 25 05 lub 22 329 25 06
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
liliana - 2014-10-20 21:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joanna - 2014-10-17 21:52:04]:
To raczej ty się obrażasz. Piszesz takie złe rzeczy o miejscu w którym pracujesz a potem piszesz że jesteś wyróżniana to jak w końcu jest. A masz umowę o pracę że nie obawiasz się zwolnienia? chociaz z doświadczenia wiem że jak ktoś pracuje uczciwie i ok to nie ma co się obawiać utraty pracy nawet jak ma zlecenie tak jak ja, no z tym to trochę zle bo składki brawie wcale ale i tak do lekarza normalnie można iść, kasa zawsze na czas, czy na wszystkich obiektach daja tylko zlecenia?
zdjecie uzytkownika
joanna - 2014-10-20 23:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mylisz sie,sadzac ,ze sie obrazam bo tak nie jest.Ale nie zycze sobie aby mnie wyzywano od frajerek itp.Malo wazne czy mam umowe o prace czy nie ale odpowiem ci:nie mam umowe zlecenie .Nie ma to jednak nic do rzeczy.Jestem osoba,ktora osiaga i dopina swego i nie jestem latwym przeciwnikiem.Moge przegrac runde lecz nie wojne.Przez moment odebralam wrazenie,ze twoje stwierdzenie o uczciwej pracy mialo znaczyc iz sie obijalam.Przykro mi ale jestes w bledzie.Jestem na kazde wezwanie nawet z wolnych dni caly wrzesien przepracowalam po 12 godzin bez wolnego/26 dni/.Jezeli chodzi o umowe o prace to daja tym co majaII i Igrupe a ci co maja III Tak jak ja zlecenie.Co do wyroznien i wyjazdow to wyroznia mnie tylko brygadzista.Mam prawo podzielic sie swoimi spostrzezeniami i nic na to nie poradze,ze ich nie akceptujesz rowniez twoje prawo.Zmienilabys zdanie gdybys osobiscie porozmawiala z serwisantkami albo przyjela sie do nas do pracy.Zapewniam cie ze szybko podzielilabys moje zdanie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x