Ever Grupa Sp.z o.o.

Warszawa

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

rtrt 2016-01-03 22:08:28
no nie wiem ja tam pamietam ze w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. kiedys szukali kierownika restauracji/ szefa kuchni, calkiem ciekawa oferta, oby znowu szukali
0
kaska 2016-01-06 20:52:15
Nie widze w dzialaniu firmy nc złego, zatrudniaja duża ilośc osob bo to duża firma, a jezeli ktoś ma jakies zazalenia i chcialby miec podwyzsze lub za mało zrabia to czemu osobiscie nie zglosi sie do szefa
0
obserwator 2016-01-19 14:55:27
Ludzie ale wy glupoty piszecie zla opinie o ever pisza osoby kture pily i nie pracowaly uczciwie wiem co pisze zaczynalem jako pracownik fizyczny i doszlem do brygadzisty mozna avansowac w tej firmie bez dziobania pozdrawiam pania Monike Matchowiejczuk super babka ps pracowalem w warszawa obiekt wfc pozdrawiam wszystkich
0
Ever 4Ever 2016-01-20 11:22:41
Dokładnie tak @obserwator zawsze czas na pisanie negatywnych głupot mają zwolnieni, a nikt nikogo nie zwalnia bez powodu, więc musiało się coś przeskrobać
0
obserwator 2016-01-25 09:26:24
potwierdzam w ever grupapanuje dobra atmosfera lubilem tam pracowac pozdrawiam wzystkich z dzialu personalnego
0
Tomek 2016-02-04 12:03:29
Praca w ever OK. Pracowałem w krakowie polecam zwłaszcza pracę u p.Jarka.
0
kums 2016-02-05 21:18:02
Mimo iż często zatrudniają na stanowiska takie jak pracownik serwisu sprzątającego to nie jest źle, dostaje się co prawda umowę zlecenie no ale zarobki od 1500 pln w górę.
0
Pracownik 2016-03-03 20:52:23
Pracuje w ever grupa w Krakowie obiekt Bonarka to co się tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie od czego by tu zacząć to może od nowej kierowniczki Beaty wkręciła się na stanowisko i pomiata pracownikami każe robić coraz więcej i więcej nie umie zarzadzac krzyczy na ludzi pokazuje że ona tu rządzi a do tego zwalnia osoby które pracują normalnie a zatrudnia z powrotem osoby które były zwolnione za picie alkoholu w pracy bo nikt inny normalny nie chce tu pracować a Warszawa wie o wszystkim i widocznie jest im to chyba na rękę.Teraz kierownik Rafał i jego Kobieta Ula brygadzistka to dopiero są elementy piją wodke tak jak pili wcześniej zbliża się godzina 19sta oni zaczynają popijawe u Kobiet na szatni centralnie flaszka na stół i bania i ktoś powie że oni są sprawdzani alkomatem hahahaha bardzo śmieszne a z pracy wychodzą napruci że masakra kilka dni temu ula przyjechała do pracy o 9wiątej rano a miała być na szustą oczywiście waliło od niej alkoholem jaszcze się zataczała ludzie czekali na płyny i inne przedmioty potrzebne do pracy a jej nie ma i nie ma ochrona dzwoniła za nią kilka razy na telefon służbowy który leżał na stole a jej dalej nie ma a w południe przyjechał Rafał siedział na szatni u kobiet tak pijany że głowa boli i tylko do ludzi potrafi z ryjem skakać robić robić bo nie ma czasu a sam ledwo siedzi alkoholik a przy okazji mają taką swoją panią Kościółk..ą która pracuje na biurach zajmuje jej to maks dwie godziny a potem siedzi na szatni razem z brygadzistką Ulą piją sobie kawke palą papierochy i tak do 14stej a dlatego bo są to koleżanki a kierowniczka często to widzi i nic a często się zdarza że Kościółko.a wychodzi sobie o 10tej do domu a ma pisane osiem godzin co jest do udowodnienia widać to na kamerach i tak stworzyli sobie brzydko
mówiąc ciepły kurwidoł.k piją i pracują dalej !!!!!!!!!!!! Kierowniczka ma swoją firmę i chodzą plotki że chce wygryść ever z bonarki i przejąć obiekt a wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy oj można by tak pisać i pisać co się tam dzieje a i na wypłatach też oszukują i proszę nie pisać że to nie prawdaco tu jest opisane bo będzie to żenujące..
4
taka chuda 2016-03-05 06:26:21
Kolego lub kolezanko szkoda ze nie mozemy sie zgadac pracuje na bonarce mam telefon pelny fotek rozrabianej chemii z wodą i roznych folmikow moze razem bysmy mogli cos zdzialac a tak to pozostaje nam pracownikom siedziec cicho w obawie o to ze beatka nas pozwalnia. Pozdrawiam
1
BlackAngel 2016-03-05 06:50:43
Piszecie takie rzeczy ze... Brzuch od śmiechu boli... A ja tez pracuje w ever w bonarce i atmosfera jest moim zdaniem jak na firmę sprzątająca calkiem dobra. A pani Beatka owszem czasem dużo wymaga, jednak zdaje sie ze od tego jest kierownik / pracodawca / brygadzista... Jak chcecie nie pracy w której nic cie wymagają załóżcie wlasna firmę.. Czesc osób wymienionych wczesniej poznałem, i właściwie od żadnej ani alkoholu nie czułem ani go nie widziałem... Może i nie pracuje tu dlugo, ale swoje zdanie mam...
Atmosfera tez nie jest jakas grobowa, jest z kim pożartować, pogadać...
Także użyje kolokwializmu "pie***licie ze aż milo"... Ot moje skromne zdanie.. :) pozdrawiam..
1
OBIEKT BONARKA KRAKÓW 2016-03-06 18:57:08
Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD
2
EWA 2016-03-07 11:07:19
Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.
1
m 2016-03-08 10:27:02
Pracowałam we Wrocławiu. Kierowniczka - wcale się nie interesowała, brak czystych mopów był na porządku dziennym- mopy kazali mi brać ze sobą i prać w domu... ogólnie nie polecam. Kontakt z firmą - straszny. Do tej por nie dostałam pit 11...
0
piotr 2016-03-08 19:51:22
Ever spadl na psy za czasów Kasi Dzonkowskiej bylo lepiej a teraz zarządza Pani Marta to jest coraz gorzej i tracą obiekty
1
monika 2016-03-08 19:56:08
Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy
0
anonim 2016-03-08 20:02:52
He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer
0
Pracownik 2016-03-09 13:35:56
Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.
0
kaska 2016-03-10 15:00:03
Zbędne są wasze niektóre komentarze, ponieważ praca sprzątaczki jest bardzo cięzka i wymaga pefrekcji, praca jest na dwie zmiany i kasa od 1850 w górę, wiec nie jest tak mało i przynajmniej sprzat jedno biuro.
0
kamil 2016-03-12 00:25:14
Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli
0
eddie 2016-03-12 19:21:34
kaska, nie przesadzajmy z tą perfekcją, po prostu się sprzata jak w domu. Kasa owszem 1850, ale brutto, czyli tak zwana minimalna krajowa i praca w godzinach wczesnorannych albo po 17, kiedy to biura sa zamknięte.
0
pracownik 2016-03-13 13:35:48
Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem
0
Pracownik 2016-03-13 17:41:36
W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!
0
danek 2016-03-14 19:27:49
o takich rzeczach mógłbyś sobie darować pisanie @pracownik. Co do pracy z kolei i ofert w ever grupie to poszukują obecnie pań pokojowych w sopocie tutaj
0
Pracownik 2016-03-15 14:32:37
Dlaczego mam dać sobie spokój pisze prawde!!!!!!!!!! Danek a jak ci się nie podoba to nie czytaj proste jak drut !!!!!!!!!!!!
0
pracownik 2016-03-15 18:56:29
Możesz sobie darować pisanie gdzie szukają do pracy, bo to nie jest forum z ogloszeniami o prace tylko strona gdzie można wyrazić swoja opinie o firmie.
0
akpracownik 2016-03-15 19:03:45
Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek.
Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co?????
Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!!
Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.
0
Jaa 2016-03-16 10:47:08
Ludzie dajmy spokój tym oczernianiom kogokolwiek...fakt jest faktem firma ma swoje za uszami a my zamiast do nich to jeden na drugiego....po co?
0
Pracownik 2016-03-16 13:04:57
Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li
0
kolok 2016-03-16 20:29:23
Przydałoby się wam więcej spokoju @Pracownik, jak komuś praca nie pasuje no to trudne, no ale warunki zatrudnienia same w sobie nie są złe, bo dają tą umowę o pracę przynajmniej
0
kuba 2016-03-18 20:38:52
jest na pewno u nich oferta pracy jako pani pokojowa do Sopotu i nie wiem co o tym mysleć, bo nie podali żadnej konkretnej stawki w ogłoszeniu i mam dylemat.
0
lll 2016-03-20 20:45:36
jeśli nie jesteś z Sopotu, to nie ryzykuj.. albo zadzwoń i zapytaj, chyba tak będzie najłatwiej. Rzadko kiedy informuje się o stawkach, szczególnie w branży hotelarskiej
0
Rafał60 2016-03-23 13:30:02
witam firma ever grupa nie polecam .Mam okazję obserwować tą firmę na naszym zakładzie w Grodzisku mazowieckim .Jeden wielki Problem .Koordynatorka nie ma pojęcia o tym co dzieje się na obiekcie .Panie które przeszły z innego obiektu gdzie zerwano z everem kontrakt(Po zachowaniu i zaangażowaniu pań do pracy wiem dlaczego tak się stało) to Wielka pomyłka nie uprzejme,zwalające obowiązki jedna na drugą .Poprzednie Panie zrezygnowały z pracy bo miały dość pracy za nowo przybyłe pracownice.Obserwuje to wszystko i zastanawiam się kiedy prezes zrezygnuje z usług tej firmy .jeśli ktoś chce pracować w tej firmie to po głębokim przemyśleniu.I na pewno nie pod koordynatorką z Grodziska maz .
0
Rafał 2016-03-25 13:54:11
Prawda jest taka, że sprzątanie schodzi na psy i można znaleźć lepszą robotę. ale pokojówki zarabiają lepij niż na kasie w tesko. Do sopotu zapraszam - trzeba sie napier...ć, ale przynajmniej wiesz ile zarobisz i na czas zapłacone jest. W ewerze to chyba same Marty sa dyrektorami, bo tu też taka przyjeżdza...
1
szzz 2016-04-01 13:24:28
Pewnie, że jak jest zapewniona umowa o pracę, to już dużo znaczy, bo takie stabilne zatrudnienie jest dość istotne. ALe wiadomo jaka teraz panuje u nich atmosfera? Dzięki
0
Xardas 2016-04-01 15:38:19
Ta firma jest perfidnie obłudna. Pracowaliśmy tam z mojamatką i jej koleżanką parę miesiecy, nie było na nas żadnych skarg, a mimo to zwolniono nas z dnia na dzień. Powód? Prawnicza mafia rządzi tą branżą i tyle - kumoterstwo i oszczędzanie kosztem innych. Wolązatrudnić niepełnosprawnych (dostaja za nich dotacje) a nas wyrzucili, choć i tak zarabialiśmy poniżej jakichkolwiek norm państwa XXI wieku na pl. Bankowym w Warszawie. Chorzy ludzie, chora mafia i zatrudnianie obcokrajowców zamiast Polaków. Dno dna. Firma rządzona przez mafię, liczy sietylko hajs a ty biedny Kowalski - zdychaj.
0
ramona 2016-04-04 16:06:59
jeżeli firma zatrudnia na umowę zlecenie to wiadomo, że nie jest to praca na stałe @Xardas, niestety na stabilność zatrudnienia można liczyć tylko wówczas gdy pracodawca podpisze umowę o pracę
0
m 2016-04-11 17:35:20
Jak robiłaś bokami, ale sciemnialas to cie wywalili, a teraz swoje żale tu wylewasz
0
mat 2016-05-04 18:31:04
zazwyczaj w takich firmach jak szukają pracowników serwisu sprzatającego itd. to zlecenia są, nie ma co płakać
0
kuba 2016-05-07 22:31:39
Hej! jak wygląda u nich oferta pracy jako Kierownik Restauracji/ Szef Kuchni? na pewno mozna u nich zarobić tutaj sporo, bo jest i podstawa i do tego premia tez oferowana, wiec na pewno opłaca się bardzo. Tylko nie wiem jak wygląda u nich teraz system zmianowy konkretnie?
0
aga 2016-05-16 13:43:24
Ever jako firma jest w porządku. Tylko powinna kontrolować swoich pseudo kierowników na obiektach.np.kicior. okrada pracowników z godzin.
0
Pracownik 2016-05-16 20:32:39
To tak samo jak na Bonarce w Krakowie kierownik Rafał nie dość że traktuje ludzi jak szmaty i dalej chleje wodke w pracy to jeszcze okrada pracowników z godzin i pewnie dlatego go trzymają wstyd to jest najgorsza firma jaką znam !!!!!!!!!!!!!!
0
Pracowniczka 2016-05-16 20:39:26
Na obiekcie Bonarka w Krakowie pija także dziewczyny na nocnej zmianie wiem o tym bo jak pracowałam z nimi jakiś czas na nocki to widziałam na własne oczy a razem z nimi kierownik Rafał pięknie tak dalej pozdrawiam was koleżanki macie racje za takie pieniądze to tylko pic w pracy i olac wszystko
0
pracownik 2016-05-18 20:44:26
W Lublinie jest dobrze. Wyplata na czas i to jest najważniejsze. Atmosfera tez jej dobra i każdy chetnie pracuje.
Jak galerie sprzątal Amlux to tez bylo fajna atmosfera tylko Amlux nie placil na czas, czekaliśmy pare razy po miesiąc i dluzej na pieniadze i oazukiwali na godzinach.
0
pracownik 2016-05-19 00:30:59
Ty to się zdecyduj czy chcesz lizać im tyłki czy odchodzisz z firmy plociuchu
0
lublin 2016-05-21 22:02:28
tak, w lublinie w felicity jest dobrze, kierownik ma normalne podjescie , nie wydziera sie na ludzi, jak ma cos przekazac to grzecznie i z szacunkiem i zawsze podziekuje za prace, Pani dyrektor Ewa jak przyjezdza to tez jest mila i szanuje ludzi i kierownik zawsze mowi ze pani ewa jest fajna a jak on tak mowi to tak jest , dyrektor michal z atrium tez normalny gościu. kasa na czas, ludzi szanują. chcemy podwyzki, ale w innyh firmach sprzatajacyh w lublinie nie ma takiej atmosfery jak na felicity. wymagania sa duze, bo trzeba latac z odkurzaczem i odkurzac nawet rowki w windach i metalowe wejscia przed schodami ruchomymi ale kazdy z usmiechem przychodzi do pracy. kasa mala ale moze bedzie z nia lepiej
0
galerianka 2016-05-23 20:28:42
Z Michałem dobrze sie pracuje jak sprzatalis my w leklerku w Lublinie i on byl tam kiero to spoko bylo normalny chlop. Jak miał opier... To tak zrobil, jak miał pochwalić to tez. Szkoda ze odszedł . Takich ludzi jest w dzisiejszych czasach bardzo malo.
0
kuba 2016-06-16 23:29:44
Przecież taki okres próbny jest uczciwością ze strony szefostwa, bo najpierw chcą się przekonać jak ktoś się odnajduje w swoich obowiązkach, a pewnie wypłata i tak jest u nich terminowa, więc dbają o stawki.
0
kuba 2016-06-18 13:06:20
Świetnie, że relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich relacjach. W końcu atmosfera przyczynia się do sukcesu.
0
Jasiek 2016-06-23 13:33:24
Jest spoko, a bedzie lepiej bo juz stawki podnoszą. Moja stara na pokojach to ostatnio prawie 2500 koła przyniosła
0
Ever 4Ever 2016-06-23 16:37:07
No ja Ci powiem, że jak byłem tam nie tak dawno z gospodarską wizytą i jest naprawdę dobrze, zwłaszcza tak jak mówi @Jasiek tam coraz wyższe pensje są, więc na spokojnie wszystko jest w porządalu i będzie tylko lepiej z tego co sobie wyobrażam, pozdrawiam
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.