Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ever Grupa Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-11-09 17:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [widz - 2015-08-10 13:04:16]:
Nie zgadzam sie z powyzsza opinia .Jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie . Smiem twierdzic ,ze pisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania ! P.Barbare znam i wiem ze jest to bardzo rzetelna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem. Jakie wyludzanie pieniedzy ?! Ludzie nie wierzcie w to ! Zgodze sie natomiast z wypowiedzia ze pisza tutaj ludzie ktorzy maja chyba problemy sami ze soba i potrzebuja sie wyzalic ...a Ta osoba ktora pisala takie brednie na temat P.Barbary niech nastepnym razem sie zastanowi bo bezpodstawne szykanowanie drugiej osoby a do tego uzywanie imienia i nazwiska jest KARALNE !
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2015-11-09 18:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z opinia dotyczaca P.Barbary K. Pracujacej w B4B .Opinia jest falszywa do bolu najwidoczniej ktos kierowany zemsta i zawiscia napisal taka opinie .Smiem nawet twierdzic , ze napisala to kobieta ktora nie nadawala sie do sprzatania !Pani Barbara to rzetelna ,kompetentna osoba ktora umie wykonywac swoja prace pod kazdym wzgledem . Jakie wyludzanie pieniedzy !?ludzie nie wierzcie w to !to czyste pomowienia ktore sa karalne a jesli ktos przytacza jeszcze nazwiska to juz niedopuszczalne ! Wiec nastepnym razem osoba ktora pisze klamliwe opinie i szkaluje innych niech sie zastanowi nad tym co robi !
zdjecie uzytkownika
lif - 2015-11-09 22:14:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gosc - 2015-11-09 18:12:28]:
nie znam Barbary K ale widać ze to szkalujacy tą kobiete wpis mądrzy ludzie o tym wiedzią a idiotami nie ma co sie przejmować
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-11-10 11:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam w Wawie na rozmowie do działu HR .Panie sympatyczne i konkretne nie mydliły oczu.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-11-11 21:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze od nowego roku ever ma sprzatac wszystkie galerie atrium w Polsce??? bo slyszałam ze amluxa wygryźli ...
zdjecie uzytkownika
Dno - 2015-11-15 12:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"TOM PANIĄ " " wymagane jest Orzeczenie o Stopniu Niepełnosprawności w Stopniu Niepełnosprawności Umiarkowany i lub znanych stopniu Niepełnosprawności pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto o 1 Stycznia 2016 rok 1850 zł. brutto Miejsce pracy w Łódzi."- cudowna polszczyzna,a zarazem wizytówka firmy.Nic ująć nic dodać

"pracują pod 7 godzin ponieważ mają wpłacone za 8 godziny pracy 1750 zł. brutto" podstawę prawną tego poproszę,co to w ogóle ma znaczyć..
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-11-23 14:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prośba
zdjecie uzytkownika
EVER GRUPA - 2015-11-25 15:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
W związku z faktem, iż niniejszym wpisem został naruszony Regulamin korzystania z portalu GoWork,a także doszło do naruszenia Ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. sprawa została zgłoszona do Administratora portalu. Ponadto podjęliśmy odpowiednie kroki celem zidentyfikowania osób odpowiedzialnych za umieszczanie ww. komentarzy.
Z poważaniem,
Ever Grupa Sp. z o. o.
zdjecie uzytkownika
fajek - 2015-11-25 19:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, nie wiem o co tutaj dokładnie chodzi, ale firma raczej ma dobrą renomę i powiem szczerze, że nie słyszałem żadnej niepochlebnej opinii na temat ever grupy... dajcie znać, jak macie jakieś informacje i proszę bardzo o mimo wszystko jakąś kulturę w wypowiedziach, bo przecież traktujmy się tak, jak sami byśmy chcieli być traktowani, nawet w necie...
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-11-26 19:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Malutka - 2015-10-12 13:56:30]:
Ja jestem bardzo zadowolona z pracy w firmiie ever ewa
zdjecie uzytkownika
fart - 2015-12-05 23:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać, każdy pisze co innego, więc chyba najlepiej samemu się zgłosić do pracy na jakieś tam określone stanowisko i się przekonać. To pewnie zależy od zarobków i godzin pracy.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-12-17 09:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awatar - 2015-09-20 14:20:45]:
Firma fatalna. Wyzysk ludzi. 7zł netto/1h pracy? - wstyd! Bogacą się na biednych ludziach którzy zasuwają za te marne grosze a pozniej jeszcze nie dostaja wyplaty na czas. I te biedne dziewczyny w dziale rekrutacji, którym wydaję się, że to normalne rekrutować 500 osób miesięcznie w 3 osoby gdzie normalnie taką pracę powinno wykonywać minimum 10 osób! Omijajcie agencje rekrutacyjne szerokim łukiem to jest jedna wielka ściema. Lepiej i bezpieczniej zatrudniać się bezpośrednio u pracodawcy!
zdjecie uzytkownika
basia kasia - 2015-12-17 13:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fart masz rację, ale niektórzy i tak będa narzekać ze względu na rodzaj oferowanej pracy - kasjer buteowa, serwis porządkowy - praca bardzo fajna ale wiadomo że każdy da RADĘ
zdjecie uzytkownika
rtrt - 2016-01-03 22:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem ja tam pamietam ze w firmie Ever Grupa Sp.z o.o. kiedys szukali kierownika restauracji/ szefa kuchni, calkiem ciekawa oferta, oby znowu szukali
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-01-06 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widze w dzialaniu firmy nc złego, zatrudniaja duża ilośc osob bo to duża firma, a jezeli ktoś ma jakies zazalenia i chcialby miec podwyzsze lub za mało zrabia to czemu osobiscie nie zglosi sie do szefa
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-19 14:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ale wy glupoty piszecie zla opinie o ever pisza osoby kture pily i nie pracowaly uczciwie wiem co pisze zaczynalem jako pracownik fizyczny i doszlem do brygadzisty mozna avansowac w tej firmie bez dziobania pozdrawiam pania Monike Matchowiejczuk super babka ps pracowalem w warszawa obiekt wfc pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Ever 4Ever - 2016-01-20 11:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak @obserwator zawsze czas na pisanie negatywnych głupot mają zwolnieni, a nikt nikogo nie zwalnia bez powodu, więc musiało się coś przeskrobać
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-01-25 09:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ever 4Ever - 2016-01-20 11:22:41]:
potwierdzam w ever grupapanuje dobra atmosfera lubilem tam pracowac pozdrawiam wzystkich z dzialu personalnego
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-04 12:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ever OK. Pracowałem w krakowie polecam zwłaszcza pracę u p.Jarka.
zdjecie uzytkownika
kums - 2016-02-05 21:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo iż często zatrudniają na stanowiska takie jak pracownik serwisu sprzątającego to nie jest źle, dostaje się co prawda umowę zlecenie no ale zarobki od 1500 pln w górę.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-03 20:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w ever grupa w Krakowie obiekt Bonarka to co się tam wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie od czego by tu zacząć to może od nowej kierowniczki Beaty wkręciła się na stanowisko i pomiata pracownikami każe robić coraz więcej i więcej nie umie zarzadzac krzyczy na ludzi pokazuje że ona tu rządzi a do tego zwalnia osoby które pracują normalnie a zatrudnia z powrotem osoby które były zwolnione za picie alkoholu w pracy bo nikt inny normalny nie chce tu pracować a Warszawa wie o wszystkim i widocznie jest im to chyba na rękę.Teraz kierownik Rafał i jego Kobieta Ula brygadzistka to dopiero są elementy piją wodke tak jak pili wcześniej zbliża się godzina 19sta oni zaczynają popijawe u Kobiet na szatni centralnie flaszka na stół i bania i ktoś powie że oni są sprawdzani alkomatem hahahaha bardzo śmieszne a z pracy wychodzą napruci że masakra kilka dni temu ula przyjechała do pracy o 9wiątej rano a miała być na szustą oczywiście waliło od niej alkoholem jaszcze się zataczała ludzie czekali na płyny i inne przedmioty potrzebne do pracy a jej nie ma i nie ma ochrona dzwoniła za nią kilka razy na telefon służbowy który leżał na stole a jej dalej nie ma a w południe przyjechał Rafał siedział na szatni u kobiet tak pijany że głowa boli i tylko do ludzi potrafi z ryjem skakać robić robić bo nie ma czasu a sam ledwo siedzi alkoholik a przy okazji mają taką swoją panią Kościółk..ą która pracuje na biurach zajmuje jej to maks dwie godziny a potem siedzi na szatni razem z brygadzistką Ulą piją sobie kawke palą papierochy i tak do 14stej a dlatego bo są to koleżanki a kierowniczka często to widzi i nic a często się zdarza że Kościółko.a wychodzi sobie o 10tej do domu a ma pisane osiem godzin co jest do udowodnienia widać to na kamerach i tak stworzyli sobie brzydko
mówiąc ciepły kurwidoł.k piją i pracują dalej !!!!!!!!!!!! Kierowniczka ma swoją firmę i chodzą plotki że chce wygryść ever z bonarki i przejąć obiekt a wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy oj można by tak pisać i pisać co się tam dzieje a i na wypłatach też oszukują i proszę nie pisać że to nie prawdaco tu jest opisane bo będzie to żenujące..
zdjecie uzytkownika
taka chuda - 2016-03-05 06:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego lub kolezanko szkoda ze nie mozemy sie zgadac pracuje na bonarce mam telefon pelny fotek rozrabianej chemii z wodą i roznych folmikow moze razem bysmy mogli cos zdzialac a tak to pozostaje nam pracownikom siedziec cicho w obawie o to ze beatka nas pozwalnia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
BlackAngel - 2016-03-05 06:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszecie takie rzeczy ze... Brzuch od śmiechu boli... A ja tez pracuje w ever w bonarce i atmosfera jest moim zdaniem jak na firmę sprzątająca calkiem dobra. A pani Beatka owszem czasem dużo wymaga, jednak zdaje sie ze od tego jest kierownik / pracodawca / brygadzista... Jak chcecie nie pracy w której nic cie wymagają załóżcie wlasna firmę.. Czesc osób wymienionych wczesniej poznałem, i właściwie od żadnej ani alkoholu nie czułem ani go nie widziałem... Może i nie pracuje tu dlugo, ale swoje zdanie mam...
Atmosfera tez nie jest jakas grobowa, jest z kim pożartować, pogadać...
Także użyje kolokwializmu "pie***licie ze aż milo"... Ot moje skromne zdanie.. :) pozdrawiam..
zdjecie uzytkownika
OBIEKT BONARKA KRAKÓW - 2016-03-06 18:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ever ma ciekawą reklame na autach firmowych WYRÓŻNIA NAS JAKOŚĆ buhaha no masakra jaka to jest jakość rozrobione płyny na maksa a jak ich nie ma to się czyści wodą sprzęt masakra wszystko najtańsze i najgorszej jakości. WSTYD
zdjecie uzytkownika
EWA - 2016-03-07 11:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty byście się zabrali, nieroby, teraz wam płyny nie pasują, ja nigdy nie mam problemy ze sprzętem i z środkami. Zawsze kiedy poproszę brygadzistę to dostaję. Część z was to nieroby i zawsze wszytsko będzie przeszkadzało. Mam nadzieję że pójda po rozum do głowy i wreszcie was pogonią. A co do bonarki to może nie ma ideału ale w prównaniu do innych firm w których pracowałam jest ok.
zdjecie uzytkownika
m - 2016-03-08 10:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam we Wrocławiu. Kierowniczka - wcale się nie interesowała, brak czystych mopów był na porządku dziennym- mopy kazali mi brać ze sobą i prać w domu... ogólnie nie polecam. Kontakt z firmą - straszny. Do tej por nie dostałam pit 11...
zdjecie uzytkownika
piotr - 2016-03-08 19:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ever spadl na psy za czasów Kasi Dzonkowskiej bylo lepiej a teraz zarządza Pani Marta to jest coraz gorzej i tracą obiekty
zdjecie uzytkownika
monika - 2016-03-08 19:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje że było lepiej jak była stara kadra można bylo załatwić wiele rzeczy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-03-08 20:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
He he najgorzej jak ze zwykłej sprzątaczki zostaje się dyrektorem pamiętam ja z gazety i jej koleżankę Ankę teraz panią menadżer
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-09 13:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje do Krakowa(Bonarka) jak przyjedzie dyrektorka Marta to łazi jak chora nie ma bladego pojęcia o niczym no musiała być też nie złą sprzątaczką hahaha. Nie wiem gdzie prezes firmy ma oczy że zatrudnia takie osoby na stanowiska dyrektorskie.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2016-03-10 15:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zbędne są wasze niektóre komentarze, ponieważ praca sprzątaczki jest bardzo cięzka i wymaga pefrekcji, praca jest na dwie zmiany i kasa od 1850 w górę, wiec nie jest tak mało i przynajmniej sprzat jedno biuro.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-03-12 00:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupoty gadacie na temat marty i ani ja pracuje tyle czasu u nich i jest dobrze a to ze tracą obiekty to nie prawda lepszej dyrektorki nie będziecie mieli
zdjecie uzytkownika
eddie - 2016-03-12 19:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kaska, nie przesadzajmy z tą perfekcją, po prostu się sprzata jak w domu. Kasa owszem 1850, ale brutto, czyli tak zwana minimalna krajowa i praca w godzinach wczesnorannych albo po 17, kiedy to biura sa zamknięte.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-13 13:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze ze w Lublinie jest dobrze. Maja galerie od 1 stycznia i jak narazie niema problemu z niczym. Kasa na czas i normalne podejscie do ludzi . Z szacunkiem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-13 17:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Krakowie na bonarce nic się nie zmieniło po poprzednim wpisie było zamieszanie ale już po trzech dniach wszystko wróciło do normy to znaczy kierownik Rafał i brygadzistka Urszula znowu zaczęli pić w pracy ale tym razem już się przyczaili u siebie w kantorku to było około godziny 21 dwadzieścia we wtorek brygadzistka wyszła z tego kantorka tak pijana że ledwo stała na nogach a za nią kierownik też pijany czy ktoś powie kiedy w końcu to się skończy szanowna dyrekcjo czytacie te wpisy i nic z tym nie robicie ludzie się zwalniają mają dość takiej atmosfery w pracy.Brygadzista Wiesiek który był normalnym człowiekiem i nie pił w pracy został zwolniony prawdopodobnie dlatego że nie pasował im do towarzystwa bo nie pił z nimi więc był zbyteczny a naprawde szanował pracowników!!! Więc kierownik Rafał się go pozbył gdyby to się działo w normalnej firmie gdzie dyrekcji zależy na opinii firmy to takie osoby jak ten Rafał i Urszula dawno by wylecieli z pracy a oni sobie robią jaja ze wszystkich i piją dalej no widocznie mogą bo są nie do ruszenia zobaczyli że raz potem drugi raz nikt im nic nie zrobił więc pozwalają sobie na wszystko no i ich stosunek do pracowników jest naganny!!!!!!!!!!!! Nikt ich nie lubi!!!!!!! Są fałszywi !!!!!!! A nikt nic nie mówi bo się ich boją to znaczy boją się że jak się ktoś odezwie to zostanie zwolniony i w sumie taka jest prawda.Drodzy pracownicy jeżeli dalej będziemy milczeć to nigdy nie będzie lepiej na bonarce nie bójmy się ich wystarczy trochę odwagi a jeśli będą nas zwalniać że mówimy prawdę to zbierzmy się i zgłośmy ich do Państwowej Inspekcji Pracy naprawde w grupie można więcej zdziałać i mam nadzieje że wtedy Rafała i Urszule wywalą z bonarki i będzie święty spokój a i pracownicy będą przychodzić do pracy z uśmiechem na ustach.Pozdrawiam wszystkich normalnych pracowników oprócz oczywiście Rafała Urszuli i ich przydup..ki Kości.kowej a wam to kij w du.e !!!!!
zdjecie uzytkownika
danek - 2016-03-14 19:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-03-13 17:41:36]:
o takich rzeczach mógłbyś sobie darować pisanie @pracownik. Co do pracy z kolei i ofert w ever grupie to poszukują obecnie pań pokojowych w sopocie tutaj
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-15 14:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego mam dać sobie spokój pisze prawde!!!!!!!!!! Danek a jak ci się nie podoba to nie czytaj proste jak drut !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-15 18:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz sobie darować pisanie gdzie szukają do pracy, bo to nie jest forum z ogloszeniami o prace tylko strona gdzie można wyrazić swoja opinie o firmie.
zdjecie uzytkownika
akpracownik - 2016-03-15 19:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-03-13 17:41:36]:
Ty o nicku "pracownik", zajmij się może pracą, a nie wypisywaniem bzdur i oczernianiem kogokolwiek.
Pracowałem na Bonarce i znam Osoby, które oczerniasz. Pytanie po co?????
Pracował Ludwik i Generał, też wypisywaliście same głupoty!!!!!
Napisz na siebie jak czegoś nie zrobisz i oczerniane!!!! Osoby muszą się za ciebie i innych tłumaczyć, a i zdjęcia też waszego nieróbstwa dostają.
zdjecie uzytkownika
Jaa - 2016-03-16 10:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie dajmy spokój tym oczernianiom kogokolwiek...fakt jest faktem firma ma swoje za uszami a my zamiast do nich to jeden na drugiego....po co?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-16 13:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [akpracownik - 2016-03-15 19:03:45]:
Pracowałeś już nie pracujesz bo cię pewnie zwolnili nikogo nie oczerniam pisze prawdę a ty jak już nie pracujesz to się nie wpier...aj po drugie naucz się pisać jak bronisz Ludwika I Generała to musiałeś nie zle dawać z nimi w palnik aż cię w końcu wyje..li
zdjecie uzytkownika
kolok - 2016-03-16 20:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydałoby się wam więcej spokoju @Pracownik, jak komuś praca nie pasuje no to trudne, no ale warunki zatrudnienia same w sobie nie są złe, bo dają tą umowę o pracę przynajmniej
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-18 20:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest na pewno u nich oferta pracy jako pani pokojowa do Sopotu i nie wiem co o tym mysleć, bo nie podali żadnej konkretnej stawki w ogłoszeniu i mam dylemat.
zdjecie uzytkownika
lll - 2016-03-20 20:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli nie jesteś z Sopotu, to nie ryzykuj.. albo zadzwoń i zapytaj, chyba tak będzie najłatwiej. Rzadko kiedy informuje się o stawkach, szczególnie w branży hotelarskiej
zdjecie uzytkownika
Rafał60 - 2016-03-23 13:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam firma ever grupa nie polecam .Mam okazję obserwować tą firmę na naszym zakładzie w Grodzisku mazowieckim .Jeden wielki Problem .Koordynatorka nie ma pojęcia o tym co dzieje się na obiekcie .Panie które przeszły z innego obiektu gdzie zerwano z everem kontrakt(Po zachowaniu i zaangażowaniu pań do pracy wiem dlaczego tak się stało) to Wielka pomyłka nie uprzejme,zwalające obowiązki jedna na drugą .Poprzednie Panie zrezygnowały z pracy bo miały dość pracy za nowo przybyłe pracownice.Obserwuje to wszystko i zastanawiam się kiedy prezes zrezygnuje z usług tej firmy .jeśli ktoś chce pracować w tej firmie to po głębokim przemyśleniu.I na pewno nie pod koordynatorką z Grodziska maz .
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2016-03-25 13:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka, że sprzątanie schodzi na psy i można znaleźć lepszą robotę. ale pokojówki zarabiają lepij niż na kasie w tesko. Do sopotu zapraszam - trzeba sie napier...ć, ale przynajmniej wiesz ile zarobisz i na czas zapłacone jest. W ewerze to chyba same Marty sa dyrektorami, bo tu też taka przyjeżdza...
zdjecie uzytkownika
szzz - 2016-04-01 13:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że jak jest zapewniona umowa o pracę, to już dużo znaczy, bo takie stabilne zatrudnienie jest dość istotne. ALe wiadomo jaka teraz panuje u nich atmosfera? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Xardas - 2016-04-01 15:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest perfidnie obłudna. Pracowaliśmy tam z mojamatką i jej koleżanką parę miesiecy, nie było na nas żadnych skarg, a mimo to zwolniono nas z dnia na dzień. Powód? Prawnicza mafia rządzi tą branżą i tyle - kumoterstwo i oszczędzanie kosztem innych. Wolązatrudnić niepełnosprawnych (dostaja za nich dotacje) a nas wyrzucili, choć i tak zarabialiśmy poniżej jakichkolwiek norm państwa XXI wieku na pl. Bankowym w Warszawie. Chorzy ludzie, chora mafia i zatrudnianie obcokrajowców zamiast Polaków. Dno dna. Firma rządzona przez mafię, liczy sietylko hajs a ty biedny Kowalski - zdychaj.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zero owijania w bawełnę.. Normalna rozmowa, normalni ludzie..
Pytania: Pytanie o prawo jazdy i czy wczesniej pracowałem w tej branży..
zdjecie uzytkownika
ramona - 2016-04-04 16:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli firma zatrudnia na umowę zlecenie to wiadomo, że nie jest to praca na stałe @Xardas, niestety na stabilność zatrudnienia można liczyć tylko wówczas gdy pracodawca podpisze umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
m - 2016-04-11 17:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak robiłaś bokami, ale sciemnialas to cie wywalili, a teraz swoje żale tu wylewasz

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ever Grupa Sp.z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ever Grupa Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert