Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ariel - 2013-06-16 15:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie Ludziska mozecie powiedziec jak jest na magazynie atmosfera i płaca jakie zmiany itp ?? z gory dziekouje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podbijam bo mnie równiez interesuje praca miedzy innymi na magazynie lub planisty jak coś wiecie o tej firmie belma accessories to piszcie!
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-08-07 22:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie-[usunięte przez moderatora] brak tolerancji-swobody
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-10 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-08-12 22:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie robi się co raz gorzej, same zakazy, człowieka traktuje się jak niewolnika, dosłownie[usunięte przez moderatora] Nie polecam tej firmy. Kiedy tam trafiłem myślałem że jest to porządna firma, ale teraz już wiem że tak nie jest... Aktualnie rozglądam się za inną pracą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-14 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam wogóle płacą??ale serio
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 14:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto mi może powiedzieć ile można zarobić w firmie belma accessories systems sp.z.o.o? i jaką się umowę dostaje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-03 19:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7zł netto to głodowa stawka nie polecam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-10-04 12:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok 8,50 zł netto na godzinę jako SPAWACZ!!! TRAGEDIA!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-07 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma całkiem spoko i nie upada a wręcz przeciwnie pnie się w górę niedługo zostaną postawione nowe hale. Jeżeli chodzi o płatności to nie jest najgorzej choć mogłoby być lepiej spawacz ma na dzień dobry 13 zł brutto a po trzech miesiącach 15 zł brutto. Jeżeli komuś nie chce się pracować to niech puszki zbiera na ulicy bo moim zdaniem idąc do pracy trzeba dać z siebie wszystko. polecam tą firmę.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-03 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem propozycje jako operator wuzka widlowego na jaka stawke mozna liczyc na poczatek w tej firmie? i czy da sie tu pracowac?
zdjecie uzytkownika
Zyzia - 2014-03-01 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracowałam ostatnio na montażu, był tam nieciekawy kierownik, już jest inny, tamten się nie naddawał, przeniesli go gdzieś, teraz lata po CNC
zdjecie uzytkownika
insider - 2014-03-10 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga, idą zwolnienia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 23:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
CZACHA3333 - 2014-04-15 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-02-03 15:00:37]:
nie polecam tej firmy to co pisze ten podpisany jako pracownik to bzdury 14zł brutto to1500 na rękę jako spawacz to kpiny w biały dzień a spawacz to nie tylko spawacz ale i pomocnik mzlarza
zdjecie uzytkownika
ogrodnik - 2014-10-17 13:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak bedzie jeszcze ktos łaskaw coś więcej napisać to chętnie poczytam. Poki co szczątkowe informacje na temattej firmy, a na ich stronie tez nic ciekawego
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-10-27 23:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak zarobki pracownikow transportu ? Czy jest duzo nadgodzin, jakies premie i stawka lub ogolnie srednia wyplata ? Z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Luiz - 2014-11-26 01:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli firma chce zatrudniać wykwalifikowanych pracowników to musi zainwestować w nich dobre pieniądze. Taka jest prawdziwa zasada dobrze funkcjonującego układu. O ile w ogóle Belma jest zainteresowana takim rozwiązaniem, bo jeśli nie to zawsze można oferować ludziom niskie zarobki ale jakość nigdy nie będzie wysoka.
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-02-02 08:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
niech lepiej zobaczą co sie dzieje na wydziale siemens , kierownik stosuje mobbing czy chcesz soboty są obowiazkowe jak nie przyjdziesz to kierownik zabiera premie , nadgodziny tez jak nie mozesz mozesz pozbyc sie premii kierownik bezczelny dla pracowników Pan Zbigniew ....... stosuje tak zwany mobbing , czas zgłosic to powoli do inspekcji pracy
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2015-02-02 14:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aż żal się robi ludzi, gdy się czyta o takim traktowaniu. W mojej firmie pracuje nas 10 osób a najmłodszy stażem pracuje 11 lat. Nie zamierzamy nikogo zwalniać, nie planowaliśmy też zwiększać zatrudnienia, ale jeszcze o 2 osoby zwiększymy :-) Dlaczego ludzie pracują u nas po 11-15 lat ? Bo u nas nie ma nerwów, nacisków, mobbingu, traktujemy pracowników jak największe dobro, szanujemy i uczciwie wynagradzamy. My działamy w branży związanej z narzędziami, kolega potrzebuje uczciwych ludzi do poprowadzenia pralni... Ludzie, którzy chcą pracować i potrafią sami zorganizować sobie pracę są w cenie. Szanujcie się i zarabiajcie godziwie...
zdjecie uzytkownika
afryka - 2015-02-05 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w koncu ktos przyjrzy sie co dzieje sie na wydziale siemens ? jak traktuje sie ludzi ? jakie są marne wypłaty w do wykonywanej pracy? , czym wiecej nad godzin tym premie niższe żenada
zdjecie uzytkownika
ertttt - 2015-02-07 00:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [afryka - 2015-02-05 19:53:30]:
niech ktos mi powie w jakim kodeksie pracy jest ze soboty obowiązkowe jak w siemensie , powli trzeba bedzie isc do innyc hinstytucji jeslli nikt nie zajmie sie działem siemens
zdjecie uzytkownika
jetman - 2015-02-11 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze ? nie polecam pracy w tej firmie ludzie zajmuja sie plotkami o innych szczegolnie na montarzu i ogólnie nie ciekawi wredni ludzie pracowalem tam dosc długo by poznac charaktery roznych osob.A jak chodzi o zarobki sa rozne firmy gdzie mozna zarobic lepsze pieniadze pod warunkiem jesli sie ma dobre kwalifikacje.
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeer - 2015-02-16 18:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na wydziale siemens to w ogole cyrki sie dzieją ludzie zeby robic w sobote to są zmuszani a to juz mobbing , kierownik zero kultury i szacunku dla drugiego pracownika !!!! ogolnie jedno gada , drugie robi !!!!
zdjecie uzytkownika
saicen - 2015-02-17 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montazu jest taki jeden gosc ktorego juz dawno powinni zwolnic nic nie robi i smierdzi ma ksywe kon
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Belma Accesoriess Systems?
Zadaj pytanie