Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Belma Accesoriess Systems

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
afryka - 2015-02-05 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w koncu ktos przyjrzy sie co dzieje sie na wydziale siemens ? jak traktuje sie ludzi ? jakie są marne wypłaty w do wykonywanej pracy? , czym wiecej nad godzin tym premie niższe żenada
zdjecie uzytkownika
ertttt - 2015-02-07 00:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [afryka - 2015-02-05 19:53:30]:
niech ktos mi powie w jakim kodeksie pracy jest ze soboty obowiązkowe jak w siemensie , powli trzeba bedzie isc do innyc hinstytucji jeslli nikt nie zajmie sie działem siemens
zdjecie uzytkownika
jetman - 2015-02-11 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze ? nie polecam pracy w tej firmie ludzie zajmuja sie plotkami o innych szczegolnie na montarzu i ogólnie nie ciekawi wredni ludzie pracowalem tam dosc długo by poznac charaktery roznych osob.A jak chodzi o zarobki sa rozne firmy gdzie mozna zarobic lepsze pieniadze pod warunkiem jesli sie ma dobre kwalifikacje.
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeer - 2015-02-16 18:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na wydziale siemens to w ogole cyrki sie dzieją ludzie zeby robic w sobote to są zmuszani a to juz mobbing , kierownik zero kultury i szacunku dla drugiego pracownika !!!! ogolnie jedno gada , drugie robi !!!!
zdjecie uzytkownika
saicen - 2015-02-17 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montazu jest taki jeden gosc ktorego juz dawno powinni zwolnic nic nie robi i smierdzi ma ksywe kon
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-03-17 18:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ludzie uciekajcie z wydziału siemens wypłaty cieniutkie , kierownik stosuje mobbing pseudo liderzy Pawełek i Błażejek zobaczycie nie długo to sie skonczy
zdjecie uzytkownika
fgsggdgsjkjhfd - 2015-03-17 22:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
cieniutkie wypłaty na siemensie ? to mało powiedziane one są załosne ciekawe co kierownik z liderami robia z premiami które są nam przydzielane ? jak bedzie tak dalej to bedzie to zgłoszone gdzies dalej
zdjecie uzytkownika
Nieszczesliwy - 2015-04-02 07:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Strasznie lipna firma.Układy,Straszne pensje i dozór taki że szok
zdjecie uzytkownika
Cała prawda - 2015-04-02 08:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
FIRMA STRASZNA... Jak ktoś już tu pisał to że w firmie dzieje sie coraz gorzej to prawda, chociaż wczesniej niebyło kolorowo tak.Ale tak był okres taki ze pracy był full i nadgodziny płacone super same setki praktycznie ale to było raz tak i przez dwa miesiace tylko.Po tym okresie bylo juz tylko gorzej.W BASIE to jest tak.Ucziwy pracownik zawsze ma najgorzej bo tam to wielkie kolesiostwo same uklady i wszedzie jakies klany a to tam ktos z rodziny a to tam.Szkoda slow.Pracownik ktury cos potrafi nigdy niezostanie uczciwie doceniony,nagrodzony tylko ci co co liza tylki majstrom czy kierownikom. Ciezko o jaka kolwiek podwyzke , no moze na cnc ktos tam dostanie czasem jakies grosze i na spawalni a po za tym to tragedia.Malarze stawki lipne montarz i siemens to samo i na inoksie na tloczni tragedia wogole jakas. stawka jedna i tak juz do konca.Niewiem jak tam na magazynie maja ale pewnie tez nielepiej.Ktos kto potrafi cos zrobic w firmie a nielize tylka nikomu nigdy nie zostanie doceniony. Firma duzo obiecuje ale to wszystko sciema.Chwala sie ze sa niby najlepsi w regionie.HE cala gora to i moze dobrze stoi z kasa ale skoro jak takie miliony zarabiaja to czemu pracownicy na kase narzekaja.Bo to lipna kasa jest smieszne pieniadze maja pracownicy na produkcji.Ci co zarzadzaja firma to ludzie z kosmosu jacys.Zeby doprowadzic do tego ze nawiekszy kontrachent odszedl od firmy to masakra.A nawet jak ten kontrachent chcial wrucic po pewnym czasie to durnie uniesli sie chonorem i powiedzieli ze nie. Duzo ludzi z basa mysli o zmianie pracy bardzo duzo ludzi bo tam jest jeden wieli syf
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2015-04-03 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Cała prawda - 2015-04-02 08:11:45]:
a co ty się spodziewałeś zatrudniając się tam wiedziałeś jaką stawkę godzinową dostaniesz stawka brutto x 160 godzin i to twoja pensja a premia raz jest raz nie ma ale więcej nie ma jak jest.
zdjecie uzytkownika
zenek sp. z o.o. - 2015-05-08 23:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Siemens to jakaś porażka.Po liderze "od prowadnic i drzwi"(odbiegając od tego, że pracuje tam jeszcze jego brat,syn,synowa,konkubina i bratanek) trafił się lider "masażysta" co nic nie potrafi załatwić,oprócz tego,że dobrze liże tyłek komu trzeba,a dobrych pracowników wyrzuca,bo mają coś do powiedzenia-co nie jest jemu na rękę.Dobrze tylko ściemnia,a sam czasami nie wie co jest zrobione,ale kierownik wydrukuje rano listę to on już ładną bajkę pod to sobie ułoży.Prawa strona ma normy podkręcane, a lewa od początku istnienia takie same.Prawa strona nie może nic zrobić na zapas,lewa ma obrobionych detali na górkę oraz gabinetów na dwa tygodnie do przodu.Po prawej stronie chorować nie można, na lewo nie ma problemu, ktoś z prawej strony przyjdzie i pomoże.Ludzie uczciwie pracujący i coś dający od siebie,którzy organizują sobie miejsce pracy aby było jak najbardziej ergonomiczne i wydajne,mają robione pod górkę,bo wychodzi,że są zbyt inteligentni,a takie zmiany może wprowadzić tylko kierownik,dyrektor albo ktoś wyżej postawiony aby błysnąć na zebraniu,że "to on rozwinął projekt",a nawet nie wiedziałby jak złożyć drzwi czy inny element.Inna sprawa to kwestie rodzinne i znajomości.Zakład pracy chronionej to mało,ktoś z dobrym układem kogoś poleca i taka osoba ma pracę na "wieki" mimo,że nie potrafi nawet przewodnika zarejestrować,a co tu mówić o wyszukaniu dokumentacji czy prawidłowym używaniu narzędzi albo chociaż ich odpowiednim doborze.Na 3 transportowców,jeden nadaje się do obsługi myjki-najlepiej po godzinach,a drugiemu trzeba wszystko palcem pokazywać co ma zrobić.Z dwójki inspektorów tylko jeden pracuje na pełen etat,drugi co najwyżej na 3/4,przynajmniej godzinowo,bo zaangażowaniem to może na pół etatu.Także siemens to BAS w BASIE.Nie opłaca się pracować ambitnie i rozwijać swojego miejsca pracy, bo kolesiostwo i tak bardziej się opłaca.
zdjecie uzytkownika
Kogoś poniosło - 2015-05-12 17:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę, że "Rodzine S..." nie podoba się, że prawdą jest to co o nich się piszę i jakie są opinie na ich temat. Wprowadzają chorą atmosferę na ten MPK. Jakieś układy niestety tylko i wyłącznie trzymają Was w tej firmie a cierpią na tym zwykli pracownicy. Prawdą jest, że zwykły pracownik nie ma nic do powiedzenia. W tej firmie wystarczy być po układach żeby coś osiągnąć i aby być lepiej traktowanym. Żenada ...
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-05-12 18:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda i tylko prawda. Widać po wypowiedziach złych na temat firmy/siemensa nagle pojawia się wypowiedź która mówi co innego. Układy i tylko układy.
zdjecie uzytkownika
inox - 2015-05-18 17:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak było na inoxie z obecnym kierownikiem Siemensa ? kto pracował tam i miał do czynienia z tym Panem na wydziale ino dobrze wie dlaczego na siemensie dzieją sie teraz takie rzeczy
zdjecie uzytkownika
SPAWACZ - 2015-06-06 15:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM PYTANIE ILE MOŻE ZAROBIĆ DOBRY SPAWACZ I JAKIE SĄ WARUNKI NA SPAWALNI
zdjecie uzytkownika
YYYY - 2015-06-08 21:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SPAWACZ - 2015-06-06 15:34:20]:
SZUKAJ INNEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
spawlnia - 2015-06-09 23:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SPAWACZ - 2015-06-06 15:34:20]:
stawki są uzgadniane podczas rozmowy i zależy kto co potrafi ogólnie nie jest źle idzie zarobić atmosfera nie najgorsza
zdjecie uzytkownika
pijus - 2015-07-01 23:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz to i kobiety w alkomat dmuchaja tak sobie firma poczyna tylko kontrole wymagania i inne........bzdury
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-07-06 21:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Belma Bas tu ostatnio pierwsze skrzypce gra pani bhp zwana Rozyczka to co ona wyprawia przechodzi wszelkie granice. W naszej firmie nie ma wypadkow przy pracy a jesli ktos ma zamiar zglosic to od razu oferowane sa pieniazki pod stol albo wylot z firmy...pytanie kto w koncu za to beknie??? O latajacym alkomacie po zakladzie to juz szkoda gadac... Teraz jeszcze doszedl terror dla palaczy nagonka totalna palenie fajek grozi wylotem z firmy czy jakas firma ma tez takie zasady?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-06 22:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
angela - 2015-07-06 22:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lal :p pocisk... ROZA GORA....
Kim kur... Jest rodzina Siej....., ze ich tyle sie naleglo? To musi byc rodzinka kierowniczka siemensa ze takich ich nalapal, kryje, oplaca i tego i tamtego... Ludzie jak beda was kierowac po rozmowie na siemensa to taki wydzial w basie to uciekac w las na grzyby z tego i tak lepsza kasa niz tam i brak psychozy wprowadzonej przez p.S.
zdjecie uzytkownika
CNC - 2015-08-18 10:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a z Panem Arkiem M miał ktoś doczyynienia ?? mała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kręci się i tylko wszystkich denerwuje !!
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-08-24 21:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, chciałbym zasięgnąć tutaj języka, bowiem szukam pracy w Bydgoszczy i słyszałem niegdyś dobre opinie o belma accesoriess systems. Najbardziej interesowałaby mnie praca jako operator maszyn CNC. Stąd tez pytanie, co takiego właściwie oferują na takim stanowisku i czy sa szanse na przyjęcia. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-08-26 20:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-08-24 21:58:13]:
jak dasz cv to ci załatwię pracę na krawędziarkach
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-08-31 14:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cnc - 2015-08-26 20:34:07]:
wyslij cv bezposrednio na kadry i mozesz spodziewac sie telefonu
zdjecie uzytkownika
Pracownik ze stażem - 2015-09-04 15:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-08-24 21:58:13]:
Jeżeli interseuje Ciebie 48 tydzien pracy plus ciągły terror to zapraszam.Ciekawe ze nie ma reakcji PIPu.Nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Belma Accesoriess Systems?
Zadaj pytanie
alert