Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Belma Accesoriess Systems

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gabi - 2015-09-24 20:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem ciekawą kto zostanie kierownikiem i czy wkoncu to będzie ktoś normalny,czy też będzie uzależniony od czegos
zdjecie uzytkownika
do anonim - 2015-09-27 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sprzedaży to co ktoś nowy przychodzi, to dosć szybko odchodzi
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2015-10-01 11:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem okazję pracować w tej firmie ... Gorszych dwulicowych ludzi i fałszywych do szpiku kości nie miałem okazji poznać ... Generalnie praca jest okey na montazu Firma Belma nie jest zła nie powiem na tą firmę złego w sumie słowa ,kasa na czas z nadgodzinami ledwo 1400 ,ludzie ?Noo wlasnie tutaj juz kolorowo nie jest ,Pan Paweł Bączkowski nie rób wytatuowany któremu się niechce robic lata z telef wymaga od pracowników że będą robić też za niego i pani Justyna Krauze wredddneee grube babsko ,udają cwaniaków a tak naprawdę jego norma i jakość jest najgorsza na całym oddziele ledwo 12 % noo to już samo w sobie świadczy że trzeba mieć farta by dobrze trafić .Uważajcie na ten MPK ,jedyne na co ich stać to latanie do biura na skargi ;) .Praca w Belmie nie jest zła ale pracują tam dwulicowi ,fałszywi ludzie i zakłamani do szpiku kości .FIRMA NA PLUS ,Pozdro dla ludzi z Malarni jedyni normalni tam ludzie którzy są wporządku ,LUDZIE Tragedia .Powodzonka
zdjecie uzytkownika
586 - 2015-10-02 19:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i po podwyżkach.czy ktos zrobi porzadek na tym mpku?czy to jest prywatny folwark jednej osoby i jego druzyny spod jednego nazwiska?nie polecam firmy,tylko uklady.jak nie potrafia poradzic sobie wewnatz firmy to czas isc dalej.
zdjecie uzytkownika
stonoga - 2015-10-05 09:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakaś maskara się dzieje!!!nowym pracownikom dają tyle samo pensji co tym co pracują tyle lat ,czy to normalne?kompletnie nie doceniają pracowników dają marne grosze a premie gdzie nie gdzie to wstyt
zdjecie uzytkownika
cnc - 2015-10-05 10:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe no zgadzam się mało powiedziane że nie doceniają poprostu mają wyjeb... na pracowników trzeba wchodzic nie którym dobrze w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby byc troche docenionym pracownikiem a juz nie powiem każdy jak sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabia a za chwile jakby niby nic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie nawzajem wchodzą tylko wspułczóc niektórym
zdjecie uzytkownika
basta - 2015-10-05 14:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie już nowego kierownika montażu ?
zdjecie uzytkownika
herkules - 2015-10-05 21:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co mi wiadomo to niema jeszcze kierowniczka tylko jest zastępca dziwny jakis chodzi cały czas jakiś nie zadowolony
zdjecie uzytkownika
inox - 2015-10-06 08:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba on nie będzie kierownikiem na wszystkich sie tak patrzy dziwnie,nie waidomo o co kaman
zdjecie uzytkownika
pracownik 1 - 2015-10-06 20:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pamiętajcie,w tej firmie nie znacie dnia ani godziny nie ważne ile pracujesz i ile wiesz
zdjecie uzytkownika
as - 2015-10-06 21:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kilka lat temu pracowalem na montazu i kierownikiem byl taki koles, ktory dawal rade. Slyszalem, ze jak odszedl to potem byla juz tylko nedza. Moze teraz bedzie lepiej. Trzymam kciuki za montaz.
zdjecie uzytkownika
Basta - 2015-10-06 22:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoć ma być ktoś z rekrutacji wewnetrznej bo dyro z kimś ma rozmowy
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2015-10-07 13:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mogę prosić o jakieś info w sprawie spawalni? szukają kierownika. każda informacja cenna
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-10-07 16:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z rekrutacji wewnetrznej,bo jakby dyrektor smial dopuscic kogos zewnatrz.trzeba miec wszystko pod kontrola.zreszta dwaj poprzedni to jego ludzie byli.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-10-09 20:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [GOŚĆ - 2015-10-07 13:45:03]:
dla ciebie czy dla kogoś z firmy bas
zdjecie uzytkownika
siemens murzynek - 2015-10-09 22:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie ma co ublizac bo kierownikowi z 586 bo to na nim nic nie robi ,kierownik nie rozumie ze nie którzy mają swoje życie ,dzieci obowiązki itd nie samą pracą człowiek żyje ... tyle ludzie i dobrych pracownków pouciekało wyłącznie z winy Z.S ale to i tak nie dotrze do tego pANA!!! chcemy innego kierownika , nasz po prostu stosuje mobbing niech ktos w koncu ktos zajrzy na 586 i zapyta sie opinii pracowników jak u nas jest , niech ktos nas wysłucha przecież my tez mamy prawo miec swoje zdanie!!! w innym porządnym zakladzie bez układów juz dawno nie mógłby kierować ludzmi !!! pozdrawiam i życze wytrwałości bo jak si enie pdooba to najlepiej powiedziec że moze odejsc ale z dnai na dzien nie da sie rzucić pracy jak sie ma rodzine ale jak ktos mieszka sam bez nikogo to pewnych spraw nie zrozumie
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-10-09 23:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siemens murzynek - 2015-10-09 22:55:28]:
dla mnie
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-10-09 23:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest struktura spawalni ? kto podlega pod kogo ?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-10-11 12:46:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-10-09 23:26:40]:
Prościej będzie się umówić na rozmowę z kadrowa a nie jakieś plotki na necie czytać jedne są prawdziwe a jedne to kupa bredni
zdjecie uzytkownika
montazzz - 2015-10-12 13:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym zakładzie to coraz gorzej się dzieje zero szacunków do pracowników którzy pracują tam kilka lat i co z tego mają tyle brutto co swiężaki przyjęte którzy niewiedzą co gdzie jest ,wezscie cos zrubcie,jak pracowniki beda lepiej mieli płacone to bedą lepiej pracowac a tak miec wyjb...
zdjecie uzytkownika
Miodek - 2015-10-12 20:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słownik ortograficzny oddam w ręce człowieka który używa Nick montazzz :-)
zdjecie uzytkownika
puchatek - 2015-10-13 09:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty miodek jaki to inteligenty jestes,pewnie w belmie jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazik co
zdjecie uzytkownika
miodek - 2015-10-13 18:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puchatku w każdej chwili mogę na kopać ci do dupsk@ podaj tylko miejsce i godzinę
zdjecie uzytkownika
Puchatek - 2015-10-13 22:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj nie ładnie miodzie
zdjecie uzytkownika
majster - 2015-10-16 13:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kilka miesięcy temu pracowałem w tej firmie i szczerze?bardzo sie ciesze że odeszłem bo teraz mam 10razy lepszo płatną prace a nie że zasówałem tam za 15ł godz przez tyle lat podwyszka 50gr wogule co jes grane w tej firmie jaja jakies są robione
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-10-20 20:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majster - 2015-10-16 13:47:38]:
15zł? szlak mnie trafia bo ja tez pracuje kilka ladnych lat i daleko mi do takiej stawki!wiem ze inni maja o wiele wyzsze,nawet nowi- wiec cos tu nie tak jest!!!DYREKCJO o co kaman,,,ludzi niedoceniacie!?
zdjecie uzytkownika
Golnaka - 2015-10-20 20:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jest nowy kierownik montażu ,widać że nim żądzą bo nie wie jak ma swoją prace wykonywać
zdjecie uzytkownika
R - 2015-10-23 13:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do majster Zamiast wylewać swoje żale na forum idź do biura i postaw sprawę jasno ale zapewne nie pójdziesz bo jesteś zesrany ze strachu więc siedz cicho i pracuj ;)

Ja odszedlem i nie żałuje ,to co tam sie dzieje to cyrk .Ludzie tak fałszywi tak zakłamani że jak mysle o tej firmie to mi się chce ..... no własnie .
zdjecie uzytkownika
komerch - 2015-10-24 05:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sądząc po ogłoszeniach o pracę śmiem jednak twierdzić, że dużej rotacji w tej firmie nie ma, no a oprócz tego chyba także nie jest łatwo się dostać do tej pracy, no ale mimo wszystko i tak krytykujecie tą firmę, w sumie nie wiem dlaczego, skoro jest ona w stanie zaoferować pracownikowi wszystko czego mu potrzeba.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-10-24 23:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komerch - 2015-10-24 05:28:20]:
ha..ha..ha a to dobre"..wszystko czego..potrzeba"-chyba tylko wlazidupom itp. latwo-choc zalezy od kogo sie jest a kiepsko zarabiaja niektorzy,pracuje sie bo trzeba a robota obleci za to ludzie to porazka,czyli i tak dzien zjeb..wiekszosc to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba bez wlasnego zycia
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-10-26 18:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
otoz to..moze nic innego nie potrafia robic
zdjecie uzytkownika
aplikacja - 2015-10-30 01:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktos szczerze jak to wyglada z zarobkami ?

Ile daja najmniej nowym pracownikom ? Idzie 2000 zarobic z premia ikilkoma nadgodzinami ?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-11-01 14:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy na jaki dział idziesz. Ale zarobki około 2000 zł to nie problem tutaj z premią i nadgodzinami. W takim normalnym miesiącu bez nadgodzin +- 1800. Tylko naprawdę to co piszą ludzie to niestety prawda. Praca j=nie jest zła ale atmosfera tragiczna.
zdjecie uzytkownika
pozytyw - 2015-11-03 21:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o....dupska,kopanie dolków..,"życie" za ciebie itp.to codzienność w tym zakładzie i to zniechęca (co niektórzy nie zostają z tego powodu na dłużej)
zdjecie uzytkownika
geniu - 2015-11-06 11:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownikiem montażu powinna być osoba z zewnątrz tak jak kiedyś był pewien kierownik ale sam uciekł był bardzo spoko nie czepiał się byle praca była wykonana na czas ale nie dogadywał sie z tymi nad nim bo miał własne zdanie a teraz wzieli sobie kolesia który moim zdanie to jak mu zagrają tak zatańczy.
a tak pozatym jest tam jedna osoba która rządzi sią na każdym dziale a jest kierownikiem b.. narobił sobie przez to wrogów
zdjecie uzytkownika
maks - 2015-11-09 17:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dział działowi nie równy ale prawdą jest zę jest kilka dwulicowych osób ktore niszcza atmosfere w firme ..... Arek M i jego przydupas nowy kierownik montażu Łukasz N, Zb S. Kasa przyzwoita jak zrobisz tonę nadgodzin ale ile można tych nadgodzin robić ???
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-11-10 20:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha Meller dobrze wykonuje zadania Klona on powinien być tym dyrektorem ale prawda jest że dwulicowy z niego drań tak jak zresztą inni. Przydupas nowy kierownik ktury nie podejmuje sam decyzji bo nie umie tylko inni muszą to robić. Klon ponownie źle wybrał ten niech spada na malarnie tam może by sobie poradził. Bo tu mają przywileje taki Gaca ktury nic nie robi..... ten z tatuażami jeszcze gorszy. Jak nie potrafili wybrać osoby wewnątrz trzeba było dużej wybierać zewnątrz kogoś kto nie ma znajomości a nie jedna klika Meller, Należyty i Klon i nie wspomnę o pozostałych dwulicowych ludziach. Porażka
zdjecie uzytkownika
geniu - 2015-11-11 20:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tylko tyle że pracuję tam kilka lat i wiem jedno ta firma stała się jednym wielkim syfem a to dzięki tym na wyższych stanowiskach ludziom bez mózgu którzy w ogóle nie pytają ludzi z produkcji o to co by tu zmienić i nie szanują ich zdania i pomysłu
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-11-15 11:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak mobing mobing i jeszcze raz mobing pod podszewką usprawnienia produkcji i wiekszej wydajnosci stosuje sie mobing na ludziach "dlaczego tak malo prosze Pana 5 min i 33sek. to za duzo powinno byc 5 mial pan w tym momencie przerwe na wytarcie potu to niedopuszczalne firma generuje takie wielke zyski po co tak upodlac ludzi swietnych fachowcow nie pijakow spod budki z piwem zwolnienia nagany stoisz zonk ostrzezenie zlapia cie jeszcze raz nagana potem out brawo panie KLON na szczescie nie jestescie jedyna firma na rynku wiec bramy szeroko otwarte zreszta i tak niedlugo panie Klon trzeba bedzie liznac troche ukrainskiego bo tylko oni wam zostana ...ale coz to jest biznes lepiej sie ukrainskiego uczyc niz z polakiem sie porozumiec...Pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2015-11-15 12:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powoli Ukraińcy nie chcą pracować bo jest za mało godzin brakuje pracy dla normalnie zatrudnionych, ważne że się zgadzają cyferki tabelki wykresy procenty
na tym to się znają ale nad resztą można długo dyskutować bo papier wszystko przyjmie a zresztą jak ktoś zna 5S, Kaizen, Lean management no i Darek S. uzdrowiciel na każdym dziale we firmie.
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-07 23:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkiem niedwno w firmie Belma Accessories Systems sp. z o.o. poszukiwali pracownika na stanowisko inspektora jakości, ciekawe czy wkrótce znowu coś dodadza
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-23 20:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tak ucichło aż tak się polepszyło że nikt nie narzeka
zdjecie uzytkownika
prowadnica - 2016-01-25 21:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polepszyło się, ale nasi "koledzy" ze wschodu nie znają jeszcze tej strony, żeby się pożalić,że mają za mało godzin już i nie mogą zarobić tak jak na początku.Nas i tak nikt nie słucha, podziały jak były tak są, nawet jak są lekko zatarte to wiadomo,przynajmniej na naszym dziale, kto jest ze strony lewej,a kto prawej i od kogo.Dobrych pracowników już dawno nie ma.Zostali tacy, którym ciężko z dnia na dzień zrezygnować,bo mają jakieś zobowiązania albo rodziny na utrzymaniu.Trzyma się tylko przydupasów,bo uprzejmie doniosą kto jest zły i niedobry(nawet na psy,była taka historia z jednym chłopakiem).Cały czas trzeba robić poprawki,bo taka jest jakość,a w magazynie(pks) zimno i ciemno,zamiast innowacyjności i poprawy,cały czas to samo,góra swoje,a ludzie na dole swoje,u góry słupki i wykresy muszą się zgadzać,na dole ludzie zarządzający(m.in.na za drogą) zatrzymali się w zeszłej epoce i wykorzystują ludzi.Mobing,już od porannego zebrania,z dnia na dzień coraz większy i "ogry" muszą robić,a jak się nie podoba to do bruku.Zresztą widać co się dzieje po ogłoszeniach o prace jakie ciągle się powtarzają i po przemiale ludzi jaki jest od dłuższego czasu.Ci lepsi jak mogli to odeszli,a teraz trzeba się męczyć współpracując z tym co jest,a w zasadzie często poprawiać robotę za nich.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-26 18:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic sie nie polepszyło tylko jest taki zapieprz ze nie ma kiedy pisać opini o firmie. fajni ludzie z produkcji i montazu odchodza ( wielu do SPX ).
w Belmie lepiej to juz nie bedzie , platnik pewny ale kasa słaba i wielkie wymagania. wykresy i tabelki musza sie zgadzac a jak nie to zaczynaja szukac wimmego.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2016-02-22 13:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie. czy w Belmie sa jakies stanowiska dla kobiet? jesli ktos sie orientuje to niech napisze jakie to.
zdjecie uzytkownika
adafaf - 2016-02-22 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2016-02-22 13:14:15]:
zależy na jaki stołek
zdjecie uzytkownika
Do zbycha - 2016-02-27 15:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U Pana Zbyszka kobiety mile widziane. Jeszcze najlepiej żeby z jednej rodziny były...
zdjecie uzytkownika
Basowiec - 2016-03-09 16:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy chodzi o Zbyszka . O ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wiadomo pierwsze co to dane osobowe później pytania na temat co oczekuję od zakładu ile bym chciał zarabiać itd obietnice obietnice obietnice a w praktyce zupełnie co innego.......
Pytania:
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-10 13:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Belma ogólnie nie jest zła.... idzie zarobić jak się nadgodziny zrobi ale tak jest w wielu firmach nie znam takiej gdzie w 8 godzinach człowiek byłby zadowolony z pensji lub wystarczyłoby mu na życie ....przemiał ludzi jest duży to jest fakt a to tylko dlatego że są tam mafie hehehe ludzie trzymają między soba sztamę i jak idzie zarobić to nie dopuszczą młodego tylko sami dziobią :P co do góry to przesadzaja z kontrolą pracowników nawet chwilę nie można postać odetchnąć bo już jesteś spisany i mają na ciebie oko.... są złe i dobre strony jak w każdej firmie ......zatrudnijcie się a sami sie przekonacie ....
zdjecie uzytkownika
hak - 2016-04-07 18:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojecia czy dla kobiet mają jakieś aktualne ogłoszenia o pracę, podejrzewam, że prędzej do biura mogą kogoś szukać. Możesz do nich napisać może szukają księgowej czy nawet na staż kogoś, zawsze to jakies doświadczenie w dużej firmie, maja sporo ofert na Monterów i Spawaczy zazwyczaj.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Belma Accesoriess Systems!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert