Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gość - 2013-08-12 22:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie robi się co raz gorzej, same zakazy, człowieka traktuje się jak niewolnika, dosłownie[usunięte przez moderatora] Nie polecam tej firmy. Kiedy tam trafiłem myślałem że jest to porządna firma, ale teraz już wiem że tak nie jest... Aktualnie rozglądam się za inną pracą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-14 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam wogóle płacą??ale serio
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 14:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto mi może powiedzieć ile można zarobić w firmie belma accessories systems sp.z.o.o? i jaką się umowę dostaje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-03 19:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7zł netto to głodowa stawka nie polecam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-10-04 12:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok 8,50 zł netto na godzinę jako SPAWACZ!!! TRAGEDIA!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-07 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma całkiem spoko i nie upada a wręcz przeciwnie pnie się w górę niedługo zostaną postawione nowe hale. Jeżeli chodzi o płatności to nie jest najgorzej choć mogłoby być lepiej spawacz ma na dzień dobry 13 zł brutto a po trzech miesiącach 15 zł brutto. Jeżeli komuś nie chce się pracować to niech puszki zbiera na ulicy bo moim zdaniem idąc do pracy trzeba dać z siebie wszystko. polecam tą firmę.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-03 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem propozycje jako operator wuzka widlowego na jaka stawke mozna liczyc na poczatek w tej firmie? i czy da sie tu pracowac?
zdjecie uzytkownika
Zyzia - 2014-03-01 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałam ostatnio na montażu, był tam nieciekawy kierownik, już jest inny, tamten się nie naddawał, przeniesli go gdzieś, teraz lata po CNC
zdjecie uzytkownika
insider - 2014-03-10 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga, idą zwolnienia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 23:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
CZACHA3333 - 2014-04-15 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-02-03 15:00:37]:
nie polecam tej firmy to co pisze ten podpisany jako pracownik to bzdury 14zł brutto to1500 na rękę jako spawacz to kpiny w biały dzień a spawacz to nie tylko spawacz ale i pomocnik mzlarza
zdjecie uzytkownika
ogrodnik - 2014-10-17 13:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak bedzie jeszcze ktos łaskaw coś więcej napisać to chętnie poczytam. Poki co szczątkowe informacje na temattej firmy, a na ich stronie tez nic ciekawego
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-10-27 23:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak zarobki pracownikow transportu ? Czy jest duzo nadgodzin, jakies premie i stawka lub ogolnie srednia wyplata ? Z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Luiz - 2014-11-26 01:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli firma chce zatrudniać wykwalifikowanych pracowników to musi zainwestować w nich dobre pieniądze. Taka jest prawdziwa zasada dobrze funkcjonującego układu. O ile w ogóle Belma jest zainteresowana takim rozwiązaniem, bo jeśli nie to zawsze można oferować ludziom niskie zarobki ale jakość nigdy nie będzie wysoka.
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-12 13:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duck - 2011-05-30 00:39:42]:
ludzi traktują ja roboty nie zatrudniają ludzi tylko trzeba robić za 3 osoby szef Józef Kin... nie widzi co cię dzieje
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-12 13:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pik pok - 2012-02-04 10:10:34]:
Lider Zbyszek na serwisie narzędziowym nic nie robi tylko krzyczy i poniża że mało zrobione a sam ciągle odpoczywa a szef zakrada się od tyłu i mówi że wykonać efektowniej pracę nie marnować czasu
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-12 13:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pik pok - 2012-02-04 10:10:34]:
biskup na serwisie narzędziowym ciągle jest pod wypływem alkoholu i nie widzi nic szef i praca Macieja polega na donoszeniu
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-12 17:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan - 2014-12-12 13:32:52]:
jak się donosi to ma się spokój ( usunięte przez administratora ) lubi donosicieli a sam w wypożyczalni narzędzi siedzi i zajada drożdżówki wyrazy na ludzi na ( usunięte przez administratora ). i wszystko źle pan lider cham
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 13:16:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w serwisie narzędziowym Lider (usunięte przez administratora) cały dzień symuluje pracę siedzenie w kantorku zajadanie drożdżówek ludzi traktuje jak śmieci swoich ludzi oszczędza nic nie robią
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 13:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan elektryk Maciej nic nie robi a na godzinę dostaje ponad 20 złotych fajna belma
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 13:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sławek Bisk... może olewać pracę brać co chwilę wolne a drugi chory musi być w pracy
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 13:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko układy liczą się w Basie im więcej się strasz robisz jak koń za innych to źle
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 13:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy są poniżej krytyki serwis narzędziowy bez okien , klimatyzacji duchota. Na hali i na magazynie w zimnie trzeba robić
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 16:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bezczelność józka kinan.. jest na porządku dziennym szkolenia , rozmowy są po godzinach pracy nie ważne że musisz coś załatwić pod przymusem musisz zostać za darmo po godzinach pracy
zdjecie uzytkownika
pan - 2014-12-16 17:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
józek kina.. i lider zbi... olsze..tak pracować by się nie przepracować i krytykować szybciej pracować do wc trzeba mieć pozwolenie w gacie trzeba sikać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Belma Accesoriess Systems?
Zadaj pytanie
x