Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-14 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam wogóle płacą??ale serio
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 14:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto mi może powiedzieć ile można zarobić w firmie belma accessories systems sp.z.o.o? i jaką się umowę dostaje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-03 19:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7zł netto to głodowa stawka nie polecam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-10-04 12:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok 8,50 zł netto na godzinę jako SPAWACZ!!! TRAGEDIA!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-07 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma całkiem spoko i nie upada a wręcz przeciwnie pnie się w górę niedługo zostaną postawione nowe hale. Jeżeli chodzi o płatności to nie jest najgorzej choć mogłoby być lepiej spawacz ma na dzień dobry 13 zł brutto a po trzech miesiącach 15 zł brutto. Jeżeli komuś nie chce się pracować to niech puszki zbiera na ulicy bo moim zdaniem idąc do pracy trzeba dać z siebie wszystko. polecam tą firmę.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-03 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem propozycje jako operator wuzka widlowego na jaka stawke mozna liczyc na poczatek w tej firmie? i czy da sie tu pracowac?
zdjecie uzytkownika
Zyzia - 2014-03-01 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracowałam ostatnio na montażu, był tam nieciekawy kierownik, już jest inny, tamten się nie naddawał, przeniesli go gdzieś, teraz lata po CNC
zdjecie uzytkownika
insider - 2014-03-10 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga, idą zwolnienia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 23:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
CZACHA3333 - 2014-04-15 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-02-03 15:00:37]:
nie polecam tej firmy to co pisze ten podpisany jako pracownik to bzdury 14zł brutto to1500 na rękę jako spawacz to kpiny w biały dzień a spawacz to nie tylko spawacz ale i pomocnik mzlarza
zdjecie uzytkownika
ogrodnik - 2014-10-17 13:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak bedzie jeszcze ktos łaskaw coś więcej napisać to chętnie poczytam. Poki co szczątkowe informacje na temattej firmy, a na ich stronie tez nic ciekawego
zdjecie uzytkownika
jaca - 2014-10-27 23:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak zarobki pracownikow transportu ? Czy jest duzo nadgodzin, jakies premie i stawka lub ogolnie srednia wyplata ? Z gory dziekuje za odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Luiz - 2014-11-26 01:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli firma chce zatrudniać wykwalifikowanych pracowników to musi zainwestować w nich dobre pieniądze. Taka jest prawdziwa zasada dobrze funkcjonującego układu. O ile w ogóle Belma jest zainteresowana takim rozwiązaniem, bo jeśli nie to zawsze można oferować ludziom niskie zarobki ale jakość nigdy nie będzie wysoka.
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-02-02 08:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
niech lepiej zobaczą co sie dzieje na wydziale siemens , kierownik stosuje mobbing czy chcesz soboty są obowiazkowe jak nie przyjdziesz to kierownik zabiera premie , nadgodziny tez jak nie mozesz mozesz pozbyc sie premii kierownik bezczelny dla pracowników Pan Zbigniew ....... stosuje tak zwany mobbing , czas zgłosic to powoli do inspekcji pracy
zdjecie uzytkownika
bodzio - 2015-02-02 14:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aż żal się robi ludzi, gdy się czyta o takim traktowaniu. W mojej firmie pracuje nas 10 osób a najmłodszy stażem pracuje 11 lat. Nie zamierzamy nikogo zwalniać, nie planowaliśmy też zwiększać zatrudnienia, ale jeszcze o 2 osoby zwiększymy :-) Dlaczego ludzie pracują u nas po 11-15 lat ? Bo u nas nie ma nerwów, nacisków, mobbingu, traktujemy pracowników jak największe dobro, szanujemy i uczciwie wynagradzamy. My działamy w branży związanej z narzędziami, kolega potrzebuje uczciwych ludzi do poprowadzenia pralni... Ludzie, którzy chcą pracować i potrafią sami zorganizować sobie pracę są w cenie. Szanujcie się i zarabiajcie godziwie...
zdjecie uzytkownika
afryka - 2015-02-05 19:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w koncu ktos przyjrzy sie co dzieje sie na wydziale siemens ? jak traktuje sie ludzi ? jakie są marne wypłaty w do wykonywanej pracy? , czym wiecej nad godzin tym premie niższe żenada
zdjecie uzytkownika
ertttt - 2015-02-07 00:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [afryka - 2015-02-05 19:53:30]:
niech ktos mi powie w jakim kodeksie pracy jest ze soboty obowiązkowe jak w siemensie , powli trzeba bedzie isc do innyc hinstytucji jeslli nikt nie zajmie sie działem siemens
zdjecie uzytkownika
jetman - 2015-02-11 15:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze ? nie polecam pracy w tej firmie ludzie zajmuja sie plotkami o innych szczegolnie na montarzu i ogólnie nie ciekawi wredni ludzie pracowalem tam dosc długo by poznac charaktery roznych osob.A jak chodzi o zarobki sa rozne firmy gdzie mozna zarobic lepsze pieniadze pod warunkiem jesli sie ma dobre kwalifikacje.
zdjecie uzytkownika
eeeeeeeer - 2015-02-16 18:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na wydziale siemens to w ogole cyrki sie dzieją ludzie zeby robic w sobote to są zmuszani a to juz mobbing , kierownik zero kultury i szacunku dla drugiego pracownika !!!! ogolnie jedno gada , drugie robi !!!!
zdjecie uzytkownika
saicen - 2015-02-17 20:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na montazu jest taki jeden gosc ktorego juz dawno powinni zwolnic nic nie robi i smierdzi ma ksywe kon
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-03-17 18:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie uciekajcie z wydziału siemens wypłaty cieniutkie , kierownik stosuje mobbing pseudo liderzy Pawełek i Błażejek zobaczycie nie długo to sie skonczy
zdjecie uzytkownika
fgsggdgsjkjhfd - 2015-03-17 22:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cieniutkie wypłaty na siemensie ? to mało powiedziane one są załosne ciekawe co kierownik z liderami robia z premiami które są nam przydzielane ? jak bedzie tak dalej to bedzie to zgłoszone gdzies dalej
zdjecie uzytkownika
Nieszczesliwy - 2015-04-02 07:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie lipna firma.Układy,Straszne pensje i dozór taki że szok
zdjecie uzytkownika
Cała prawda - 2015-04-02 08:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
FIRMA STRASZNA... Jak ktoś już tu pisał to że w firmie dzieje sie coraz gorzej to prawda, chociaż wczesniej niebyło kolorowo tak.Ale tak był okres taki ze pracy był full i nadgodziny płacone super same setki praktycznie ale to było raz tak i przez dwa miesiace tylko.Po tym okresie bylo juz tylko gorzej.W BASIE to jest tak.Ucziwy pracownik zawsze ma najgorzej bo tam to wielkie kolesiostwo same uklady i wszedzie jakies klany a to tam ktos z rodziny a to tam.Szkoda slow.Pracownik ktury cos potrafi nigdy niezostanie uczciwie doceniony,nagrodzony tylko ci co co liza tylki majstrom czy kierownikom. Ciezko o jaka kolwiek podwyzke , no moze na cnc ktos tam dostanie czasem jakies grosze i na spawalni a po za tym to tragedia.Malarze stawki lipne montarz i siemens to samo i na inoksie na tloczni tragedia wogole jakas. stawka jedna i tak juz do konca.Niewiem jak tam na magazynie maja ale pewnie tez nielepiej.Ktos kto potrafi cos zrobic w firmie a nielize tylka nikomu nigdy nie zostanie doceniony. Firma duzo obiecuje ale to wszystko sciema.Chwala sie ze sa niby najlepsi w regionie.HE cala gora to i moze dobrze stoi z kasa ale skoro jak takie miliony zarabiaja to czemu pracownicy na kase narzekaja.Bo to lipna kasa jest smieszne pieniadze maja pracownicy na produkcji.Ci co zarzadzaja firma to ludzie z kosmosu jacys.Zeby doprowadzic do tego ze nawiekszy kontrachent odszedl od firmy to masakra.A nawet jak ten kontrachent chcial wrucic po pewnym czasie to durnie uniesli sie chonorem i powiedzieli ze nie. Duzo ludzi z basa mysli o zmianie pracy bardzo duzo ludzi bo tam jest jeden wieli syf
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2015-04-03 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cała prawda - 2015-04-02 08:11:45]:
a co ty się spodziewałeś zatrudniając się tam wiedziałeś jaką stawkę godzinową dostaniesz stawka brutto x 160 godzin i to twoja pensja a premia raz jest raz nie ma ale więcej nie ma jak jest.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Belma Accesoriess Systems?
Zadaj pytanie