Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Belma Accesoriess Systems

Pracowałeś w firmie Belma Accesoriess Systems i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-19 21:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie nieprzesadzajcie, w tej firmie się pracuje dobrze, oczywiście jeśli się chce pracować. Powyzsze wypowiedzi [usunięte przez moderatora] nie są prawdziwe. Niestety rolą lidera jest donoszenie przełożonym, co też czynią.
zdjecie uzytkownika
Arek - 2011-04-20 02:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanko-dostałem ofertę pracy w BASie jako pracownik transportu czy mógłby ktos napisać cos więcej na temat tego stanowiska pracy oraz aktualnej płacy i jaka jest atmosfera w tym zakładzie Pozdrawiam Arek,
zdjecie uzytkownika
Galanonim - 2011-04-30 00:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam, chyba że chcesz stracić zdrowie i czas. Nie licz że tam zarobisz. Zapewne będą roztaczać przed tobą świetlaną wizje. To tylko puste gadanie. Poczytaj opinie na tym portalu - są w pełni prawdziwe i jedyni którzy ściemniają w opiniach to ci którzy próbują podkolorować wizerunek tej nędznej firmy.
zdjecie uzytkownika
duck - 2011-05-30 00:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he znajdźcie mi pracownika który lubi szefa
tam tylko dobrze gdzie nas nie ma
a polską tendencją jest narzekać i się [usunięte przez moderatora], no niestety jak już się pracuje to niech to będzie dobrze robione.......
zdjecie uzytkownika
Arci - 2011-10-09 10:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje się aż tak źle, to że kierownicy to niekompetentni kumple i trzymią się rękoma i nogami stanowisk, bo gdzie indziej nie znajdą pracy na tych stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
pik pok - 2012-02-04 10:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszy jest [usunięte przez moderatora] z nowej malarnii, zmusza ludzi na przymusowe nadgodziny, wogóle nie potrafi zorganizować pracy, na ogół jedna osoba musi wykonywać pracę, którą powinno wykonywać kilka osób, a i tak jeszcze ci stanie nad tobą i powie że się nie wyrabiasz, jeśli mu w[usunięte przez moderatora] nie wchodzisz to o urlopie jakim kolwiek zapomnij...., [usunięto przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
fan - 2012-04-17 22:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie na czas i kwitek od wypłaty to absolutny standard więc nie rozumie jak ktoś pisze że to coś nadzwyczajnego. Obiektywnie mówiąc firma jest bardzo zbiurokratyzowana co za tym idzie jest dużo pracowników których trzeba utrzymywać. Może zamiast inwestować w kamery czy wprowadzać kolejne procedury karania czy też kontrolowania, może warto zastanowić się nad czymś pożytecznym? Myślę że tej firmy na to nie stać, ponieważ panuje zbyt duże kolesiostwo, a może właśnie o to chodzi .....
zdjecie uzytkownika
bezrobotny - 2012-10-01 12:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2012-09-21 21:04:59

sam siebie uwielbia [jak widac \\\"wyzej\\\" ]sam o sobie pisze jaki ok jest....hi hi........zalezy dla kogo
witam , mam pytanie -czy ma sens pracować w kontroli jakości ,jaki szef , jaka załoga , czy ktoś wie ile można zarobić w Kj,
DZIĘKI
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2012-10-18 23:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w KJ max 17 zł brutto na godzinę. MAX to wylizane po kilku latach dopiero.
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-04-19 12:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wyglada praca planistów w tej firmie ile zarabiają ??
zdjecie uzytkownika
Ariel - 2013-06-16 15:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie Ludziska mozecie powiedziec jak jest na magazynie atmosfera i płaca jakie zmiany itp ?? z gory dziekouje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 18:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podbijam bo mnie równiez interesuje praca miedzy innymi na magazynie lub planisty jak coś wiecie o tej firmie belma accessories to piszcie!
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-08-07 22:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie-[usunięte przez moderatora] brak tolerancji-swobody
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-10 03:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-08-12 22:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie robi się co raz gorzej, same zakazy, człowieka traktuje się jak niewolnika, dosłownie[usunięte przez moderatora] Nie polecam tej firmy. Kiedy tam trafiłem myślałem że jest to porządna firma, ale teraz już wiem że tak nie jest... Aktualnie rozglądam się za inną pracą.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-08-14 18:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam wogóle płacą??ale serio
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 14:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto mi może powiedzieć ile można zarobić w firmie belma accessories systems sp.z.o.o? i jaką się umowę dostaje?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-03 19:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
7zł netto to głodowa stawka nie polecam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-10-04 12:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok 8,50 zł netto na godzinę jako SPAWACZ!!! TRAGEDIA!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-07 17:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma całkiem spoko i nie upada a wręcz przeciwnie pnie się w górę niedługo zostaną postawione nowe hale. Jeżeli chodzi o płatności to nie jest najgorzej choć mogłoby być lepiej spawacz ma na dzień dobry 13 zł brutto a po trzech miesiącach 15 zł brutto. Jeżeli komuś nie chce się pracować to niech puszki zbiera na ulicy bo moim zdaniem idąc do pracy trzeba dać z siebie wszystko. polecam tą firmę.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-03 15:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem propozycje jako operator wuzka widlowego na jaka stawke mozna liczyc na poczatek w tej firmie? i czy da sie tu pracowac?
zdjecie uzytkownika
Zyzia - 2014-03-01 18:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja pracowałam ostatnio na montażu, był tam nieciekawy kierownik, już jest inny, tamten się nie naddawał, przeniesli go gdzieś, teraz lata po CNC
zdjecie uzytkownika
insider - 2014-03-10 22:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga, idą zwolnienia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-04-02 23:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , pracowałem w tej firmie kilka lat raz było lepiej raz było gorzej. W poprzednim roku firma zatrudniła coś blisko 100 osób było bardzo dużo pracy za nadgodziny od czerwca do sierpnia były płacone nawet setki , soboty zawsze były setki ... W Świeta dostaliśmy pierwszy raz nawet socjalne i nagrode roczną ...W styczniu dostałem podwyżke zatrudnili znowu dosyć duzo ludzi obiecywali jeszcze przed nowym rokiem 2014 ze firma dobrze stoi , że zapowiada sie duzo pracy a teraz na dzień dzisiejszy ?! Szkoda gadac zwolnili około 80 osób ja pracowalem kilka lat w firmie chodziłem nadgodziny jak było trzeba i soboty , nawet sie niedziele zdarzały a firma i tak potraktowała mnie i te zwolnione osoby jak śmieci , słyszałem nawet że nie przedłuzyli umowy w marcu Panu który pracował tam 7 lat i miał 3,5 roku do konca emerytury. W samym tym roku wykorzystalem okolo 10 dni urlopu bo zaklad wysylal z powodu braku pracy na urlopy . A Wiecie dlaczego Bas tak zwolnił ludzi bo jedna z niemieckich firm ..... nie przedłuzyli z nimi kontraktu bo Bas działał za ich plecami ;/ .... Firma mogła sie spodziewac ze tak sie nie robi , że mozna przez to ponieść konsekwencje !!! Tylko dlaczego my ludzie musimy na tym cierpieć !!! ..... Jest mi przykro jak firma potraktowała ludzi a co wcześniej obiecywała zże ile to jest pracy itd !!! a W styczniu zatrudnialiście i w lutym ludzi a w marcu były juz zwolnione tyle osób !!!! Prosze ludzi szczerych którzy tam pracowali a zostali zwolnieni niech sie wypowiedzą na ten temat ... Niech powiedzą jak było z alkomatami w pracy min . pozdrawiam i mam nadzieje że wrócą jeszcze dobre czasy
zdjecie uzytkownika
CZACHA3333 - 2014-04-15 11:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-02-03 15:00:37]:
nie polecam tej firmy to co pisze ten podpisany jako pracownik to bzdury 14zł brutto to1500 na rękę jako spawacz to kpiny w biały dzień a spawacz to nie tylko spawacz ale i pomocnik mzlarza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski