logo Belma Accesoriess Systems

Belma Accesoriess Systems

Białe Błota

Opinie o Belma Accesoriess Systems

xxxx 2015-10-07 16:17:39
z rekrutacji wewnetrznej,bo jakby dyrektor smial dopuscic kogos zewnatrz.trzeba miec wszystko pod kontrola.zreszta dwaj poprzedni to jego ludzie byli.
xxxx 2015-10-09 20:45:20
dla ciebie czy dla kogoś z firmy bas
1
siemens murzynek 2015-10-09 22:55:28
nie ma co ublizac bo kierownikowi z 586 bo to na nim nic nie robi ,kierownik nie rozumie ze nie którzy mają swoje życie ,dzieci obowiązki itd nie samą pracą człowiek żyje ... tyle ludzie i dobrych pracownków pouciekało wyłącznie z winy Z.S ale to i tak nie dotrze do tego pANA!!! chcemy innego kierownika , nasz po prostu stosuje mobbing niech ktos w koncu ktos zajrzy na 586 i zapyta sie opinii pracowników jak u nas jest , niech ktos nas wysłucha przecież my tez mamy prawo miec swoje zdanie!!! w innym porządnym zakladzie bez układów juz dawno nie mógłby kierować ludzmi !!! pozdrawiam i życze wytrwałości bo jak si enie pdooba to najlepiej powiedziec że moze odejsc ale z dnai na dzien nie da sie rzucić pracy jak sie ma rodzine ale jak ktos mieszka sam bez nikogo to pewnych spraw nie zrozumie
1
gosc 2015-10-09 23:23:20
dla mnie
Gość 2015-10-09 23:26:40
jaka jest struktura spawalni ? kto podlega pod kogo ?
xxxx 2015-10-11 12:46:36
Prościej będzie się umówić na rozmowę z kadrowa a nie jakieś plotki na necie czytać jedne są prawdziwe a jedne to kupa bredni
montazzz 2015-10-12 13:15:31
w tym zakładzie to coraz gorzej się dzieje zero szacunków do pracowników którzy pracują tam kilka lat i co z tego mają tyle brutto co swiężaki przyjęte którzy niewiedzą co gdzie jest ,wezscie cos zrubcie,jak pracowniki beda lepiej mieli płacone to bedą lepiej pracowac a tak miec wyjb...
Miodek 2015-10-12 20:16:53
Słownik ortograficzny oddam w ręce człowieka który używa Nick montazzz :-)
1
puchatek 2015-10-13 09:32:36
ty miodek jaki to inteligenty jestes,pewnie w belmie jestes [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazik co
1
miodek 2015-10-13 18:39:30
Puchatku w każdej chwili mogę na kopać ci do dupsk@ podaj tylko miejsce i godzinę
Puchatek 2015-10-13 22:02:31
Oj nie ładnie miodzie
majster 2015-10-16 13:47:38
kilka miesięcy temu pracowałem w tej firmie i szczerze?bardzo sie ciesze że odeszłem bo teraz mam 10razy lepszo płatną prace a nie że zasówałem tam za 15ł godz przez tyle lat podwyszka 50gr wogule co jes grane w tej firmie jaja jakies są robione
robol 2015-10-20 20:00:36
15zł? szlak mnie trafia bo ja tez pracuje kilka ladnych lat i daleko mi do takiej stawki!wiem ze inni maja o wiele wyzsze,nawet nowi- wiec cos tu nie tak jest!!!DYREKCJO o co kaman,,,ludzi niedoceniacie!?
Golnaka 2015-10-20 20:02:45
o jest nowy kierownik montażu ,widać że nim żądzą bo nie wie jak ma swoją prace wykonywać
R 2015-10-23 13:12:02
Do majster Zamiast wylewać swoje żale na forum idź do biura i postaw sprawę jasno ale zapewne nie pójdziesz bo jesteś zesrany ze strachu więc siedz cicho i pracuj ;)

Ja odszedlem i nie żałuje ,to co tam sie dzieje to cyrk .Ludzie tak fałszywi tak zakłamani że jak mysle o tej firmie to mi się chce ..... no własnie .
komerch 2015-10-24 05:28:20
Sądząc po ogłoszeniach o pracę śmiem jednak twierdzić, że dużej rotacji w tej firmie nie ma, no a oprócz tego chyba także nie jest łatwo się dostać do tej pracy, no ale mimo wszystko i tak krytykujecie tą firmę, w sumie nie wiem dlaczego, skoro jest ona w stanie zaoferować pracownikowi wszystko czego mu potrzeba.
robol 2015-10-24 23:49:00
ha..ha..ha a to dobre"..wszystko czego..potrzeba"-chyba tylko wlazidupom itp. latwo-choc zalezy od kogo sie jest a kiepsko zarabiaja niektorzy,pracuje sie bo trzeba a robota obleci za to ludzie to porazka,czyli i tak dzien zjeb..wiekszosc to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba bez wlasnego zycia
robol 2015-10-26 18:27:09
otoz to..moze nic innego nie potrafia robic
aplikacja 2015-10-30 01:19:16
Napisze ktos szczerze jak to wyglada z zarobkami ?

Ile daja najmniej nowym pracownikom ? Idzie 2000 zarobic z premia ikilkoma nadgodzinami ?
. 2015-11-01 14:59:39
Zależy na jaki dział idziesz. Ale zarobki około 2000 zł to nie problem tutaj z premią i nadgodzinami. W takim normalnym miesiącu bez nadgodzin +- 1800. Tylko naprawdę to co piszą ludzie to niestety prawda. Praca j=nie jest zła ale atmosfera tragiczna.
pozytyw 2015-11-03 21:57:21
o....dupska,kopanie dolków..,"życie" za ciebie itp.to codzienność w tym zakładzie i to zniechęca (co niektórzy nie zostają z tego powodu na dłużej)
geniu 2015-11-06 11:49:56
kierownikiem montażu powinna być osoba z zewnątrz tak jak kiedyś był pewien kierownik ale sam uciekł był bardzo spoko nie czepiał się byle praca była wykonana na czas ale nie dogadywał sie z tymi nad nim bo miał własne zdanie a teraz wzieli sobie kolesia który moim zdanie to jak mu zagrają tak zatańczy.
a tak pozatym jest tam jedna osoba która rządzi sią na każdym dziale a jest kierownikiem b.. narobił sobie przez to wrogów
maks 2015-11-09 17:26:47
Dział działowi nie równy ale prawdą jest zę jest kilka dwulicowych osób ktore niszcza atmosfere w firme ..... Arek M i jego przydupas nowy kierownik montażu Łukasz N, Zb S. Kasa przyzwoita jak zrobisz tonę nadgodzin ale ile można tych nadgodzin robić ???
1
nowy 2015-11-10 20:52:18
Ha ha Meller dobrze wykonuje zadania Klona on powinien być tym dyrektorem ale prawda jest że dwulicowy z niego drań tak jak zresztą inni. Przydupas nowy kierownik ktury nie podejmuje sam decyzji bo nie umie tylko inni muszą to robić. Klon ponownie źle wybrał ten niech spada na malarnie tam może by sobie poradził. Bo tu mają przywileje taki Gaca ktury nic nie robi..... ten z tatuażami jeszcze gorszy. Jak nie potrafili wybrać osoby wewnątrz trzeba było dużej wybierać zewnątrz kogoś kto nie ma znajomości a nie jedna klika Meller, Należyty i Klon i nie wspomnę o pozostałych dwulicowych ludziach. Porażka
geniu 2015-11-11 20:12:05
powiem tylko tyle że pracuję tam kilka lat i wiem jedno ta firma stała się jednym wielkim syfem a to dzięki tym na wyższych stanowiskach ludziom bez mózgu którzy w ogóle nie pytają ludzi z produkcji o to co by tu zmienić i nie szanują ich zdania i pomysłu
1
olo 2015-11-15 11:31:14
Powiem tak mobing mobing i jeszcze raz mobing pod podszewką usprawnienia produkcji i wiekszej wydajnosci stosuje sie mobing na ludziach "dlaczego tak malo prosze Pana 5 min i 33sek. to za duzo powinno byc 5 mial pan w tym momencie przerwe na wytarcie potu to niedopuszczalne firma generuje takie wielke zyski po co tak upodlac ludzi swietnych fachowcow nie pijakow spod budki z piwem zwolnienia nagany stoisz zonk ostrzezenie zlapia cie jeszcze raz nagana potem out brawo panie KLON na szczescie nie jestescie jedyna firma na rynku wiec bramy szeroko otwarte zreszta i tak niedlugo panie Klon trzeba bedzie liznac troche ukrainskiego bo tylko oni wam zostana ...ale coz to jest biznes lepiej sie ukrainskiego uczyc niz z polakiem sie porozumiec...Pozdrawiam...
1
pracuś 2015-11-15 12:56:43
powoli Ukraińcy nie chcą pracować bo jest za mało godzin brakuje pracy dla normalnie zatrudnionych, ważne że się zgadzają cyferki tabelki wykresy procenty
na tym to się znają ale nad resztą można długo dyskutować bo papier wszystko przyjmie a zresztą jak ktoś zna 5S, Kaizen, Lean management no i Darek S. uzdrowiciel na każdym dziale we firmie.
trtr 2015-12-07 23:39:19
całkiem niedwno w firmie Belma Accessories Systems sp. z o.o. poszukiwali pracownika na stanowisko inspektora jakości, ciekawe czy wkrótce znowu coś dodadza
pracownik 2016-01-23 20:55:58
co tak ucichło aż tak się polepszyło że nikt nie narzeka
prowadnica 2016-01-25 21:09:53
Nie polepszyło się, ale nasi "koledzy" ze wschodu nie znają jeszcze tej strony, żeby się pożalić,że mają za mało godzin już i nie mogą zarobić tak jak na początku.Nas i tak nikt nie słucha, podziały jak były tak są, nawet jak są lekko zatarte to wiadomo,przynajmniej na naszym dziale, kto jest ze strony lewej,a kto prawej i od kogo.Dobrych pracowników już dawno nie ma.Zostali tacy, którym ciężko z dnia na dzień zrezygnować,bo mają jakieś zobowiązania albo rodziny na utrzymaniu.Trzyma się tylko przydupasów,bo uprzejmie doniosą kto jest zły i niedobry(nawet na psy,była taka historia z jednym chłopakiem).Cały czas trzeba robić poprawki,bo taka jest jakość,a w magazynie(pks) zimno i ciemno,zamiast innowacyjności i poprawy,cały czas to samo,góra swoje,a ludzie na dole swoje,u góry słupki i wykresy muszą się zgadzać,na dole ludzie zarządzający(m.in.na za drogą) zatrzymali się w zeszłej epoce i wykorzystują ludzi.Mobing,już od porannego zebrania,z dnia na dzień coraz większy i "ogry" muszą robić,a jak się nie podoba to do bruku.Zresztą widać co się dzieje po ogłoszeniach o prace jakie ciągle się powtarzają i po przemiale ludzi jaki jest od dłuższego czasu.Ci lepsi jak mogli to odeszli,a teraz trzeba się męczyć współpracując z tym co jest,a w zasadzie często poprawiać robotę za nich.
pracownik 2016-01-26 18:16:07
nic sie nie polepszyło tylko jest taki zapieprz ze nie ma kiedy pisać opini o firmie. fajni ludzie z produkcji i montazu odchodza ( wielu do SPX ).
w Belmie lepiej to juz nie bedzie , platnik pewny ale kasa słaba i wielkie wymagania. wykresy i tabelki musza sie zgadzac a jak nie to zaczynaja szukac wimmego.
ciekawa 2016-02-22 13:14:15
mam pytanie. czy w Belmie sa jakies stanowiska dla kobiet? jesli ktos sie orientuje to niech napisze jakie to.
adafaf 2016-02-22 20:35:52
zależy na jaki stołek
Do zbycha 2016-02-27 15:51:29
U Pana Zbyszka kobiety mile widziane. Jeszcze najlepiej żeby z jednej rodziny były...
1
Basowiec 2016-03-09 16:28:11
Czy chodzi o Zbyszka . O ?
były pracownik 2016-03-10 13:13:38
Belma ogólnie nie jest zła.... idzie zarobić jak się nadgodziny zrobi ale tak jest w wielu firmach nie znam takiej gdzie w 8 godzinach człowiek byłby zadowolony z pensji lub wystarczyłoby mu na życie ....przemiał ludzi jest duży to jest fakt a to tylko dlatego że są tam mafie hehehe ludzie trzymają między soba sztamę i jak idzie zarobić to nie dopuszczą młodego tylko sami dziobią :P co do góry to przesadzaja z kontrolą pracowników nawet chwilę nie można postać odetchnąć bo już jesteś spisany i mają na ciebie oko.... są złe i dobre strony jak w każdej firmie ......zatrudnijcie się a sami sie przekonacie ....
hak 2016-04-07 18:35:02
Nie mam pojecia czy dla kobiet mają jakieś aktualne ogłoszenia o pracę, podejrzewam, że prędzej do biura mogą kogoś szukać. Możesz do nich napisać może szukają księgowej czy nawet na staż kogoś, zawsze to jakies doświadczenie w dużej firmie, maja sporo ofert na Monterów i Spawaczy zazwyczaj.
sami 2016-05-13 16:34:21
Cześć wszystkim. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata , niestety powtarzają się opinie , że nie płacą zbyt dobrze. Głównie potrzebują jednak fizycznych @hak
pracujacy 2016-05-21 10:57:25
W biurach płacą bardzo słabo. jak przychodzisz do biura i dostaniesz 2200 netto to mozesz sie cieszyć. a pozniej podwyzka 200 brutto i nastepne 5 lat nie ma co sie pytac o wyzsze wynagrodzenie. lepiej robic na produkcji, tam z nadgodzinami mozna lepiej zarobic.
hak 2016-06-18 13:37:51
tak ciezko jest u nich z podwyżkami? toche slabo i to tez nie fair, bo srednie krajowe zmieniaja sie co roku a wasze pensje stoja nie podnieose, dlaczego nic z tym nie da sie zrobic? moze jakies premie w zamian ?
586 2016-07-05 13:39:08
Firma wypłacalna, wszystko na czas, ma jakieś socjale... ok można przeżyć...jeżeli chodzi o premie to samowolka, idziesz na chorobowe bo nie jesteś wstanie iść do pracy premii nie masz i obraza majestatu czemu nie jesteś w pracy.. oraz brak planowania pracy, wszystko na teraz już a można to rozłożyć .. ale po co ..
domek 2016-07-05 13:46:56
Hej, ja mam takie pytanie odnośnie pracy jako Specjalista ds. wycen w Dziale Handlowym, wiecie jak to teraz obecnie wygląda u nich? bo chyba można zarobic na premiach, ale widze że atmoasfera nadal bez zmian jest i to mnie torche już martwi naprawde..
napracowany 2016-07-05 18:32:26
w tej firmie juz lepiej nie bedzie. finansowo kiepsko, wszyscy przesladowani przez kierownikow i dyrektorów. wymagania olbrzymie a sami w zamian nic nie daja. na przetrwanie ta firma moze byc ale przy pierwszej lepszej okazji uciekajcie do innej firmy. wielu tak robi
er 2016-07-05 19:49:59
@domek chyba nie maja na chwile obecna zadnych ofert
586 2016-07-15 08:42:06
ta opinia i tak nic nie zmieni, praca praca, życie prywatne prywatnym, nie wykorzystujcie dobrej woli kierownika ... żyjcie swoim życiem a nie wchodzeniem w....

do tego atmosfera i zamieszanie i nie do się spokojnie pracować ..
Dy 2016-07-15 11:26:30
Oczywiście, że życie prywatne jest ważne, przecież nikt nie mówi, nie wmawia Ci że nie jest, jest, no co mogę powiedziec, ale praca to dla niektórych wszystko i trzeba to szanować też normalnie chyba.
586 2016-07-19 08:11:38
Praca to dla nich wszystko w dodatku lizodupstwo... to naprawdę jest czym się szczycić i chwalić ... gratuluje :)
misiek 2016-07-19 09:27:58
Słuchajcie, a jak wygląda tutaj praca na stanowisku jako Specjalista ds. wycen w Dziale Handlowym, bo chyba wymagania są całkiem spore, chociaż wydaje mi się, że jednak spokojnie można zarobić tu do 4000 zł i nie wiem czy to naprawde jest realna stawka?
pracownik 2016-07-21 15:49:33
4 tysie tak ale brutto i po 10 latach pracy
Waldek 2016-07-21 22:54:59
Belma Accesoriess Systems widzę, że zatrudnia spoko ludzi, moim zdaniem jest sporo dobrych ogłoszeń i wszyscy są zadowoleni, czuję coś, że da się tutaj zostać na dłużej, cieszy mnie to niezmiernie koledzy!
Zostaw swoją opinię o Belma Accesoriess Systems - Białe Błota
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Belma Accesoriess Systems