logo Małkowski Martech S.A.

Małkowski Martech S.A.

Konarskie

Opinie o Małkowski Martech S.A.

ferdek 2014-03-03 09:07:46
od posta @zakołopotanego minęły 4 miesiące. Jest tak dobrze obecnie, że wszyscy przestali nagle narzekać :)
1
keneth 2014-03-11 19:28:17
o i na to wygląda. chyba wszyscy trzymają się swoich stołków, bo i o ofertach z Małowskiego ostatnio cichosza
jod 2014-03-21 16:37:36
Teraz Małkowski Martech robił szkolenie montażowe, dokładnie dzis, ktoś wie i napisze jak to wszystko wygląda?
DRAG 2014-04-05 21:25:52
MAŁKOWSKI MARTECH to jedna z najlepiepszych firm..
DRAG 2014-04-05 21:40:23
Więcej rozmowy z brygadzistami to oni są filarami tej firmy
koszi 2014-04-22 13:00:47
to w takim razie moje pytanie do brygadzistów skoro tak potrzebujecie z kimś pogadać. Jak sytuacja z kasą w Marrtechu? :)
DRAG 2014-04-28 15:04:06
Kasa jest spoko oczywiście zawsze może być lepiej tylko że nerwy i stres.
1
tomek 2014-04-29 02:32:53
Co z tymi szkoleniami w Małkowski Martech, bo pisaliście, że robią, ale tyle było konkretów, że nie powiem, ledwo co..
misio 2014-05-20 20:20:58
a teraz za co ich kochasz - jak już "na czas" nie ma?
nie jest ok 2014-05-28 22:29:24
nadgodziny nie są wypłacane od 4 miesięcy .. a każą ludziom pracować po 10 godzin 3 tydzień ... panelownia ma dość .... ludzie zaczynają się sami zwalniać..
1
oo 2014-05-30 18:26:04
@nie jest ok, a wczesniej nie było problemów z nadgodzinami? Jak wyglądała sytuacja? I na jakiej drodze to wszystko jest?
T.M. 2014-06-01 11:26:01
Witam jestem brygadzistą na dziale PANELE co do Twoich zarzutów nadgodziny wypłacane co 4 miesiące bo taki jest system rozliczeniowy i w czym problem. Praca po 10 godzin no trudno czasami trzeba.A to hasło PANELOWNIA ma dość myślę że najlepiej jak byś pisał o sobie, dział panele sobie poradzi jak zawsze więc uspokoję cie. Ludzie się zwalniają to też ciekawe jakoś mam cały czas ten sam stan.Widzę że masz kłopot ale ze sobą.
oojeju 2014-07-09 20:33:50
wypłacili po 4 miesiącach ( bo taki jest system rozliczeniowy ) ale połowę nadgodzin... nic nie wiadomo... trzeba stale się dopytywać, to się nazywa kredytowanie działalności firmy kosztem pracowników, o kartkach za nadgodziny nie wspominając ..
pracujacy 2014-07-23 22:01:55
Zawsze jest jakiś zadowolony i niezadowolony.. są nadgodziny, jest za nie kasa.. ustalamy zasady i się ich trzymamy.. proste.. nie mam zastrzeżeń pod tym względem do tej firmy..
1
Polak 2014-09-04 18:38:12
haha, czyli narzekania jak na Polaka przystało, tak źle i tak niedobrze.. mnie tez nie wszystko u nich pasuje, ale przeciez ludzie się nie zwalniają z dnia na dzień i pracują dalej, nawet kilka lat, więc widocznie tragedii jeszcze nie ma. Nie koloryzujcie faktów tylko piszcie normalnie jak jest, nie wszystko z żalem
pracownik MM 2014-10-14 18:30:41
Zalezy od tego czy chce Ci się pracować czy nie, bo jesli bedziemy patrzyli tylko pod takim kontem że raz czy dwa razy spoźniła się wypłata bo firmie na czas nie zapłacili kontrahenci no to sorry, pracuje juz tam troche czasu i jestem zadowolony tylko wszystko zalezy od tego z jakimi ludzmi sie pracuje i jak sie w stosunku do nich zachowuje. Wiadomo są spiny (jak w każdej firmie) ale wszystko jest do ogarnięcia. Chce ci się pracować, zapraszamy !!! 8 godzin ci przeleci ani nie wiesz, ale jak chcesz sciemniać to daj sobie spokuj i daj szanse innym co chcą pracować (aha o podwyżkę zawsze można iść się spytać, bo kierownik produkcji jest naprawdę zajebisty i jest normalnym człowiekiem !!!)
janek 2014-10-15 16:38:05
no i właśnie mamy taki już system, że Polacy są bardziej roszczeniowi niestety... ale to prawda co napisał przedmówca, że zależy na jakich się trafi ludzi, bo z jednym managerem się można dogadać, a z jakim nie. no i też to zależy tak naprawdę od polityki firmy, jakie mają zasady ogólnie, a reszta do dogadania jest.
kika 2014-10-24 02:06:25
Wie ktoś czy potrzebują kogos do handlu?
:))) 2014-10-29 14:32:04
no piękna propaganda, a od kiedy to opóźnienia w płatnościach dla pracowników zależą od Płatności od kontrahentów. W tej firmie to jest decyzja Prezesa , bo kasa zawsze jest na koncie. Pozdro dla naiwnych
1
zombie 2014-10-30 12:08:06
dokładnie, niekiedy to naprawdę zastanawiam się nad Waszą logiką, bo nie wiem czy faktycznie jest tak, że są opóźnienia i to wina jest szefa.. a podobno jednak kasa zawsze przychodzi na czas na konto, no to jedni maj tak, a drudzy inaczej? to dopiero byłoby bardzo dziwne jak dla mnie. Pozdrawiam wszystkich.
Maciek 2014-11-17 14:41:11
no dokładnie, napiszcie jasno jak to wygląda wszystko, czy kasa jest na czas czy nie? jak nie to czy to sporadyczne sytuacje czy częste, może uda się to raz na zawsze wyjaśnić, bo firma albo jest stabilna finansowo i wypłacalna albo nie, a ja póki się tego nie dowiem, to nie będę do nich aplikował na pewno.
spoko 2014-11-29 22:52:19
Firma jest stabilna ale jest to firma nie dla wszystkich tylko dla tych co chcą pracować i to też już nie wystarczy bo do firmy MAŁKOWSKI MARTECH nie jest tak łatwo się dostać. A co do tych komentarzy negatywnych to są ci co trzeba ich usunąć bo to oni przeszkadzają i psują atmosferę. Pracuje już parę lat w firmie M.M i kasa jest zawsze na czas były dwa wyjątki myślę że to zakończy wszelkie spekulacje.dzięki pozdrawiam .....
as 2014-12-01 17:48:21
Jak dobrze miec jasny obraz sytuacji. Slyszalem tez juz wczesniej, że nie jest łatwo sie dostac jezeli chodzi o prace :-( Ale jezeli jest juz jakas oferta, to gdzie moge tego szukac? Oglaszaja sie wogle, bo nigdy nie natrafilem na ich ogloszenie.... poza tym dajcie znac czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy na poczatku??
Cedric 2014-12-15 21:52:49
Poważnie tak trudno dostać prace w Małkowski Martech? Czy ludzie bez żadnych znajomości także maja szanse, by znaleźć tutaj prace, czy też jest to rzecz trudna? Również prosiłbym o informacje w jaki sposób Wy dostaliście się do firmy, interesuje mnie nawet, gdzie i jak dowiedzieliście się, że poszukują nowych osób.
1
STUDENT 2014-12-30 02:27:54
Chciałbym się dowiedzieć czy znacie albo może mieliście przyjemność ( albo nie przyjemność ) współpracy w tej firmie z jakimś studentem który chciał nabrać praktyi i doświadczenia w martechu? Wiem, że teraz sporo ludzi tak szuka pracy przez praktyki właśnie i też chciałem pójść w ich ślady ale najpierw pytanie czy komuś się cośtakiego przydało ?
zainteresowany 2015-02-26 23:04:32
Witam. Widziałem ogłoszenie min. na malarnie proszkową. Moje pytanie jaki system jest na malarni 1 zmiana czy więcej, czy praca od poniedziałku do piątku no i mniej więcej na jakie wynagrodzenie "do ręki" mógłbym liczyć??
2
damiano 2015-02-28 03:46:38
@zainteresowany, hej, a możesz napisać gdzie widziałeś to ogłoszenie na malarnię proszkową? Bo byc może i ja byłbym zainteresowany aplikowaniem. Czego takiego wymagają i co oferują w zamian? Może jest tez ktoś w stanie napisac jakich pytan można spodziewać się podczas rozmowy rekrutacyjnej? Pozdrawiam.
michał 2015-03-25 17:00:33
w zamian to chyba konkrtne wynagrodzenie oferują z tego co wiem i to całkiem niezłe @damiano. Tylko czy nadal jesteś zainteresowany pracą u nich czy już coś znalazłeś? sam nie wiem czy do nich by się nie zatrudnić, ale nie widziałem innych ofert pracy jak na razie, więc tak jeszcze z tydzień poczekam i zobacze.
franka 2015-04-20 13:58:45
no różne rzeczy i ja słyszałam o wynagrodzeniach w tej firmie ale nie chcę plotek, mógłby się tutaj wypowiedzieć ktoś na ten temat kto już pracuj eobecnie w firmie
Dragon 2015-06-21 09:26:42
Zarobki to wszystko zależy gdzie pracujesz a dokładnie na jakim stanowisku lub na jakim dziale Ślusarnia 1,Ślusarnia 2, Panele,Blacharnia,czy może prototypiwnia no tu nie polecam fajnie brzmi ale jest to dział z którego pracownicy produkcji się śmieją.Co do zarobków to jest to średnia krajowa jak oczywiście sam sobie to załatwisz podczas rozmowy rekrutacyjnej.
1
Dragon 2 2015-06-23 12:05:36
Jeśli chodzi o prototypownie to wynagrodzenie jest bardzo dobre,dlatego tacy pracownicy jak DRAGON zazdroszczą i o tym pisza...bo prawda jest taka ze każdy z produkcji chciałby pracować na prototypowni ale niestety nie ta polka i kwalifikacje...polecam firme i prace na każdym z dzialow!
święty mikołaj 2015-07-01 12:44:49
Jeśli chodzi o firmę to najbardziej pomocne opinie mówiące wiele o strukturach i samej pracy w firmie są cyklicznie usuwane z tego forum. Pytanie przez kogo i dlaczego, skoro to forum ma służyć ludziom, którzy szukają rzetelnych informacji o danym pracodawcy.
1
Dragon 2015-07-01 14:03:06
Piszesz nie ta półka he he pracuj tam dalej i nie udzielaj porad jest to dział taki jak napisałem,ale to nie jest wina prezesa tylko ludzi którzy tam pracują.Co do kierownika,wiceprezesa czy prezesa to jest ok tyle że widzą tylko swoje interesy ludzie są na dużo dalszej pozycji,brygadzista to też już elita są tacy którzy wiedzą jak zażądzać ludźmi i są tacy co są tam z zasiedzenie np.Ślusarnia 1 masakra.Wiem co pisze pracuje już tam trochę i byłem na paru działach.
rikes 2015-07-22 00:16:32
@swięty mikołaj, może zamiast tak weszyć te teorie spiskowe o niby usuwaniu opinii, to byś napisał coś o firmie. Bowiem, gdyby rzeczywiście usuwali cokolwiek, to i Twój post by poleciał dla niepoznaki. Z tego co wiem to martech nie ma tu władzy i nie może sobie usunąć opinii. Chyba tylko admin, ale to wtedy, gdy łamie regulamin.
Hehe... 2015-09-26 23:00:18
Nigdy nie rozumiałem strony internetowe, które ignorują cenzurę. Sw. M. - masz rację. Dr, Dr2, ri. i wiele innych - starczy męczyć ludzi. Są usuwane teksty i to prawda...
goaoa 2015-09-27 02:03:18
oczywiście, ze @rikes ma racje, z reszta każdy musi zaakcetowac ten regulamin jednak. Czekam jeszcz na dalsze opinie, bo nie wiem jaka obecnie jest sytuacja, ale w wiekszości ludzie nie narzekają aż tak bardzo na nich, ze spokojnie mozna i dostać umowe o prace czy dostać urlop też nie ma z tym problemu.
cykor 2016-02-05 16:31:27
goaoa, no własnie ja też nie wiem, czy warto tu aplikować. Teraz poszukiwany jest kierownik kontraktów. Wyglada niby ok, wykształcenie wyzsze wymagane, ale mozna sie rozwinąc, bo finansuja szkolenia.
4rt5y 2016-02-16 17:07:55
probuj warto @cykor jak tego nie zrobisz to tak na prawde nie przekonasz sie jak jest :) nie ma co sugerowac sie opiniami innych a oferta sporo zwlaszcza ze sa szkolenia
rars 2016-02-19 19:12:35
Szkolenia są, owszem @4rt5y, ale potrzebne jest również doświadczenie w zakresie pracy z Generalnymi Wykonawcami. Musisz być gotowy do podróży służbowych.
samulel 2016-03-05 21:53:52
Gotowość do podróży służbowych jest raczej standardem jak na takie stanowisko @rars. Na pewno są one inaczej opłacalne, a jak jeszcze dorzucają szkolenia, to jeszcze jest prościej.
tokar 2016-03-08 10:12:36
Małkowski Martech to firma działająca w całej Polsce i realizująca bardzo ciekawe projekty jeden z ważniejszych to budowa terminala LNG w Świnoujściu.Tak jest specyfika tej firmy @ samulel .
bul a 2016-03-11 20:50:50
tokar, firma jest dosyć znana też na rynku europejskim. Jednak największą ich zaletą jest to że nie rekrutują za często bo mają długoletnich pracowników.
oj oj 2016-03-23 16:54:04
Tak mają dlugoletnich pracowników o których słabo dbają tylko oni i oni i to na tyle.
ciekawski 2016-03-23 21:09:33
Tak tak Ci długoletni pracownicy zwłaszcza mają najbardziej wyłożone na sukces firmy, niektórzy jak idą na chorobowe to zamykają za sobą drzwi i mają kolegów w czterech literach. Praca zespołowa nie istnieje bo po co i mimo, że obecny zespół coraz lepiej sobie radzi Ci "starzy" zawsze twierdzą, że jest źle - sugeruję zmienić pracę bo po co się męczyć ? Dziwnym trafem nowi pracownicy o dużych doświadczeniach z wielu firm cenią sobie pracę tutaj. Nie rozumiem dlaczego siedzieć i szczekać na lewo i na prawo - bezrobocie jest niskie a rynek pracy otwarty.
Praca 2016-03-23 22:06:12
A jaki ten zepsuł sobie tak dobrze radzi to może papiery tam podam.
Wktor 2016-03-25 12:16:06
Tyle zapytań o płace, a nikt jeszcze nie napisał choć przybliżonych stawek.
Np. szeregowy pracownik - biuro 2500 - 2900 ,
produkcja 2800 3000.
Czy można prosić chociaż o takie "przybliżenie" ???
kuba 2016-04-01 09:23:22
no niestety właśnie w ofertach nie podaja stawek, więc tylko tak można się dowiedzieć. A teraz widzę, że jest rekrutacja na stanowisko jako Elektryk - Elektronik - Automatyk.
dino 2016-05-08 10:33:10
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Dla mnie w sumie wydaje się to całkiem logiczne bo w branży co raz mniej pracowników więc muszą im tworzyć dobre warunki
M.M.Mag.... 2016-06-29 22:36:10
Odnośnie zarobków jest rożnie, chcecie przykład prosze: na początek 2500 przez 3 miesiące, pozniej jak sie starasz i sumiennie wykonujesz prace po 3 miesiącach załóżmy 2750 umowa na rok np, następnie następna umowa mozliwe 3000, wszystko zalezy jaki dział by mozna powiedziec, wszyscy nie zarabiają równo każdy jest oceniany idywidulanie patrząc na jego umiejetności i zaangażowanie, następna sprawa odnośnie spóźnionych pieniedzy na koncie, zdarzyło się to 2 razy od czasu kiedy tam pracuje a leci juz któryś rok nieważe, waże ze te spoźnienie raz wynikło z tego że 10 wypadał w weekend, a drugi raz było możliwe koło 15 danego miesiaca (przyczyna??) nie kaprys szefa że nie podpisał przelewów tylko fakt że mieliśmy przez chwile kryzys finansowy związany z tym że zewnętrze firmy biorące od nas bramy nie płaciły na czas i nie mówcie że to nie ma znaczenia czy dostaniemy pensje, bo jak byście sami mieli taką dużą firme w której jest plus minus 100 pracowników a pieniadze by wam nie spływały od kontrahentów to ciekawe czy byscie mieli np. na położenie na wypłaty 500 000zł chociaż to pewnie dużo zaniżona kwota, następnie wszystkie zusy i inne swiadczenia macie odciagane od całości wynagrodzenia a nie od minimalnej (to jest duży plus), nadgodziny płatne na 20 są bodajże ale też są dodatkowo premiowane
Niestety, chcesz zarabiac musisz pracowac (wykonuj dobrze prace a na pewno bedzie ci dane)
Dyrektor produkcji ceni sobie ludzi dobrze wykonującą swoją prace mających nowe pomysły
Odnośnie brygadzistów (są filarami) racja ale jako zwykli pracownicy my jestemy ich filarami, wiec razem trzeba stworzyc dobry zespół.
Firma ma dużo zleceń nietypowych których inne firmy nie wykonują, a my to robimy dlatego robiąc nowy nietypowy projekt rozwijają sie nowe możliwości w firmie i rozwijasz sie ty
Tadeusz 2016-07-01 13:16:14
Dzięki na szczegółowe informacje @M.M.Mag osobiście bardzo podoba mi się to, że każdy dostaje pensję zależnie od swoich umiejętności i doświadczenia a nie, że każdemu po równo. Z twojej wypowiedzi wnioskuję, że nadal pracujesz więc jeśli wiesz coś o rekrutacji to będę wdzięczny za jakieś informacje
Zostaw swoją opinię o Małkowski Martech S.A. - Konarskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małkowski Martech S.A.