Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Małkowski Martech S.A.

Opinie o Małkowski Martech S.A.

Pracowałeś w firmie Małkowski Martech S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sam nie wiem - 2010-05-23 15:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem,ze nie proponujesz w tym zakladzie pracy?A inni jak sie wypowiadaja?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-07 10:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak wygląda praca w Martechu,czy faktycznie warto tam pójść do pracy,czy raczej odpuścić?A widzę,że opinie są diametralnie różne.
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-10-23 17:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że te powyższe opinie dotyczą stanowisk produkcyjnych. A jak wygląda praca i zarobki w dziale handlowym? Mają rozbudowaną sieć sprzedaży?
zdjecie uzytkownika
porażka - 2012-05-23 16:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na akord nie było co narzekać, jak ktoś pracował to zarobił...
Teraz jest godzinówka i niektórzy pracownicy otrzymują ok (usunięte przez administratora)brutto!!!
Do tego nadgodziny i praca w sob i niedz...
zdjecie uzytkownika
gall_anonim - 2012-06-12 14:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
zdjecie uzytkownika
pracownik_11 - 2012-06-18 09:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, zgadzam sie z tym, co napisano u góry.. też mam dobre doświadczenia z tą firmą.. Pracować trzeba, ale za swoją pracę można być dobrze wynagrodzonym...
zdjecie uzytkownika
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .
i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
zdjecie uzytkownika
redominik - 2012-12-11 18:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie ta praca w jakim mieście?
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2013-01-26 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Zalecam ostrożność,
zdjecie uzytkownika
fsdfved - 2013-04-02 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14

Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .

i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
tekst sponsorowany.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/fsdfved/ dlaczego uważasz, że ta wypowiedź jest 'sponsorowana' ? Możesz coś powiedzieć o pracy w Małkowski Martech i rozwinąć wszelkie wątpliwości? Jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Zakłopotany - 2013-11-05 22:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma miała różne okresy - lepsze, gorsze natomiast widać w tej chwili poprawę na plus jest tak jakby w końcu ktoś na górze zajął się zarządzaniem a nie oglądaniem telewizji. Zarobki są w miarę, natomiast zdecydowanie cenię sobie to, że płacą zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2014-03-03 09:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
od posta @zakołopotanego minęły 4 miesiące. Jest tak dobrze obecnie, że wszyscy przestali nagle narzekać :)
zdjecie uzytkownika
keneth - 2014-03-11 19:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o i na to wygląda. chyba wszyscy trzymają się swoich stołków, bo i o ofertach z Małowskiego ostatnio cichosza
zdjecie uzytkownika
jod - 2014-03-21 16:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz Małkowski Martech robił szkolenie montażowe, dokładnie dzis, ktoś wie i napisze jak to wszystko wygląda?
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-05 21:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAŁKOWSKI MARTECH to jedna z najlepiepszych firm..
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-05 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej rozmowy z brygadzistami to oni są filarami tej firmy
zdjecie uzytkownika
koszi - 2014-04-22 13:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie moje pytanie do brygadzistów skoro tak potrzebujecie z kimś pogadać. Jak sytuacja z kasą w Marrtechu? :)
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-28 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa jest spoko oczywiście zawsze może być lepiej tylko że nerwy i stres.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-29 02:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tymi szkoleniami w Małkowski Martech, bo pisaliście, że robią, ale tyle było konkretów, że nie powiem, ledwo co..
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-05-20 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zakłopotany - 2013-11-05 22:49:12]:
a teraz za co ich kochasz - jak już "na czas" nie ma?
zdjecie uzytkownika
nie jest ok - 2014-05-28 22:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadgodziny nie są wypłacane od 4 miesięcy .. a każą ludziom pracować po 10 godzin 3 tydzień ... panelownia ma dość .... ludzie zaczynają się sami zwalniać..
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-05-30 18:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie jest ok, a wczesniej nie było problemów z nadgodzinami? Jak wyglądała sytuacja? I na jakiej drodze to wszystko jest?
zdjecie uzytkownika
T.M. - 2014-06-01 11:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie jest ok - 2014-05-28 22:29:24]:
Witam jestem brygadzistą na dziale PANELE co do Twoich zarzutów nadgodziny wypłacane co 4 miesiące bo taki jest system rozliczeniowy i w czym problem. Praca po 10 godzin no trudno czasami trzeba.A to hasło PANELOWNIA ma dość myślę że najlepiej jak byś pisał o sobie, dział panele sobie poradzi jak zawsze więc uspokoję cie. Ludzie się zwalniają to też ciekawe jakoś mam cały czas ten sam stan.Widzę że masz kłopot ale ze sobą.
zdjecie uzytkownika
oojeju - 2014-07-09 20:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłacili po 4 miesiącach ( bo taki jest system rozliczeniowy ) ale połowę nadgodzin... nic nie wiadomo... trzeba stale się dopytywać, to się nazywa kredytowanie działalności firmy kosztem pracowników, o kartkach za nadgodziny nie wspominając ..
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2014-07-23 22:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawsze jest jakiś zadowolony i niezadowolony.. są nadgodziny, jest za nie kasa.. ustalamy zasady i się ich trzymamy.. proste.. nie mam zastrzeżeń pod tym względem do tej firmy..
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-09-04 18:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, czyli narzekania jak na Polaka przystało, tak źle i tak niedobrze.. mnie tez nie wszystko u nich pasuje, ale przeciez ludzie się nie zwalniają z dnia na dzień i pracują dalej, nawet kilka lat, więc widocznie tragedii jeszcze nie ma. Nie koloryzujcie faktów tylko piszcie normalnie jak jest, nie wszystko z żalem
zdjecie uzytkownika
pracownik MM - 2014-10-14 18:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy od tego czy chce Ci się pracować czy nie, bo jesli bedziemy patrzyli tylko pod takim kontem że raz czy dwa razy spoźniła się wypłata bo firmie na czas nie zapłacili kontrahenci no to sorry, pracuje juz tam troche czasu i jestem zadowolony tylko wszystko zalezy od tego z jakimi ludzmi sie pracuje i jak sie w stosunku do nich zachowuje. Wiadomo są spiny (jak w każdej firmie) ale wszystko jest do ogarnięcia. Chce ci się pracować, zapraszamy !!! 8 godzin ci przeleci ani nie wiesz, ale jak chcesz sciemniać to daj sobie spokuj i daj szanse innym co chcą pracować (aha o podwyżkę zawsze można iść się spytać, bo kierownik produkcji jest naprawdę zajebisty i jest normalnym człowiekiem !!!)
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-15 16:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i właśnie mamy taki już system, że Polacy są bardziej roszczeniowi niestety... ale to prawda co napisał przedmówca, że zależy na jakich się trafi ludzi, bo z jednym managerem się można dogadać, a z jakim nie. no i też to zależy tak naprawdę od polityki firmy, jakie mają zasady ogólnie, a reszta do dogadania jest.
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-10-24 02:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś czy potrzebują kogos do handlu?
zdjecie uzytkownika
:))) - 2014-10-29 14:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik MM - 2014-10-14 18:30:41]:
no piękna propaganda, a od kiedy to opóźnienia w płatnościach dla pracowników zależą od Płatności od kontrahentów. W tej firmie to jest decyzja Prezesa , bo kasa zawsze jest na koncie. Pozdro dla naiwnych
zdjecie uzytkownika
zombie - 2014-10-30 12:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, niekiedy to naprawdę zastanawiam się nad Waszą logiką, bo nie wiem czy faktycznie jest tak, że są opóźnienia i to wina jest szefa.. a podobno jednak kasa zawsze przychodzi na czas na konto, no to jedni maj tak, a drudzy inaczej? to dopiero byłoby bardzo dziwne jak dla mnie. Pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-11-17 14:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokładnie, napiszcie jasno jak to wygląda wszystko, czy kasa jest na czas czy nie? jak nie to czy to sporadyczne sytuacje czy częste, może uda się to raz na zawsze wyjaśnić, bo firma albo jest stabilna finansowo i wypłacalna albo nie, a ja póki się tego nie dowiem, to nie będę do nich aplikował na pewno.
zdjecie uzytkownika
spoko - 2014-11-29 22:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest stabilna ale jest to firma nie dla wszystkich tylko dla tych co chcą pracować i to też już nie wystarczy bo do firmy MAŁKOWSKI MARTECH nie jest tak łatwo się dostać. A co do tych komentarzy negatywnych to są ci co trzeba ich usunąć bo to oni przeszkadzają i psują atmosferę. Pracuje już parę lat w firmie M.M i kasa jest zawsze na czas były dwa wyjątki myślę że to zakończy wszelkie spekulacje.dzięki pozdrawiam .....
zdjecie uzytkownika
as - 2014-12-01 17:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spoko - 2014-11-29 22:52:19]:
Jak dobrze miec jasny obraz sytuacji. Slyszalem tez juz wczesniej, że nie jest łatwo sie dostac jezeli chodzi o prace :-( Ale jezeli jest juz jakas oferta, to gdzie moge tego szukac? Oglaszaja sie wogle, bo nigdy nie natrafilem na ich ogloszenie.... poza tym dajcie znac czy firma jasno przedstawia warunki wspołpracy na poczatku??
zdjecie uzytkownika
Cedric - 2014-12-15 21:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poważnie tak trudno dostać prace w Małkowski Martech? Czy ludzie bez żadnych znajomości także maja szanse, by znaleźć tutaj prace, czy też jest to rzecz trudna? Również prosiłbym o informacje w jaki sposób Wy dostaliście się do firmy, interesuje mnie nawet, gdzie i jak dowiedzieliście się, że poszukują nowych osób.
zdjecie uzytkownika
STUDENT - 2014-12-30 02:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się dowiedzieć czy znacie albo może mieliście przyjemność ( albo nie przyjemność ) współpracy w tej firmie z jakimś studentem który chciał nabrać praktyi i doświadczenia w martechu? Wiem, że teraz sporo ludzi tak szuka pracy przez praktyki właśnie i też chciałem pójść w ich ślady ale najpierw pytanie czy komuś się cośtakiego przydało ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-02-26 23:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Widziałem ogłoszenie min. na malarnie proszkową. Moje pytanie jaki system jest na malarni 1 zmiana czy więcej, czy praca od poniedziałku do piątku no i mniej więcej na jakie wynagrodzenie "do ręki" mógłbym liczyć??
zdjecie uzytkownika
damiano - 2015-02-28 03:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zainteresowany, hej, a możesz napisać gdzie widziałeś to ogłoszenie na malarnię proszkową? Bo byc może i ja byłbym zainteresowany aplikowaniem. Czego takiego wymagają i co oferują w zamian? Może jest tez ktoś w stanie napisac jakich pytan można spodziewać się podczas rozmowy rekrutacyjnej? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-03-25 17:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zamian to chyba konkrtne wynagrodzenie oferują z tego co wiem i to całkiem niezłe @damiano. Tylko czy nadal jesteś zainteresowany pracą u nich czy już coś znalazłeś? sam nie wiem czy do nich by się nie zatrudnić, ale nie widziałem innych ofert pracy jak na razie, więc tak jeszcze z tydzień poczekam i zobacze.
zdjecie uzytkownika
franka - 2015-04-20 13:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no różne rzeczy i ja słyszałam o wynagrodzeniach w tej firmie ale nie chcę plotek, mógłby się tutaj wypowiedzieć ktoś na ten temat kto już pracuj eobecnie w firmie
zdjecie uzytkownika
Dragon - 2015-06-21 09:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki to wszystko zależy gdzie pracujesz a dokładnie na jakim stanowisku lub na jakim dziale Ślusarnia 1,Ślusarnia 2, Panele,Blacharnia,czy może prototypiwnia no tu nie polecam fajnie brzmi ale jest to dział z którego pracownicy produkcji się śmieją.Co do zarobków to jest to średnia krajowa jak oczywiście sam sobie to załatwisz podczas rozmowy rekrutacyjnej.
zdjecie uzytkownika
Dragon 2 - 2015-06-23 12:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o prototypownie to wynagrodzenie jest bardzo dobre,dlatego tacy pracownicy jak DRAGON zazdroszczą i o tym pisza...bo prawda jest taka ze każdy z produkcji chciałby pracować na prototypowni ale niestety nie ta polka i kwalifikacje...polecam firme i prace na każdym z dzialow!
zdjecie uzytkownika
święty mikołaj - 2015-07-01 12:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o firmę to najbardziej pomocne opinie mówiące wiele o strukturach i samej pracy w firmie są cyklicznie usuwane z tego forum. Pytanie przez kogo i dlaczego, skoro to forum ma służyć ludziom, którzy szukają rzetelnych informacji o danym pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Dragon - 2015-07-01 14:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszesz nie ta półka he he pracuj tam dalej i nie udzielaj porad jest to dział taki jak napisałem,ale to nie jest wina prezesa tylko ludzi którzy tam pracują.Co do kierownika,wiceprezesa czy prezesa to jest ok tyle że widzą tylko swoje interesy ludzie są na dużo dalszej pozycji,brygadzista to też już elita są tacy którzy wiedzą jak zażądzać ludźmi i są tacy co są tam z zasiedzenie np.Ślusarnia 1 masakra.Wiem co pisze pracuje już tam trochę i byłem na paru działach.
zdjecie uzytkownika
rikes - 2015-07-22 00:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@swięty mikołaj, może zamiast tak weszyć te teorie spiskowe o niby usuwaniu opinii, to byś napisał coś o firmie. Bowiem, gdyby rzeczywiście usuwali cokolwiek, to i Twój post by poleciał dla niepoznaki. Z tego co wiem to martech nie ma tu władzy i nie może sobie usunąć opinii. Chyba tylko admin, ale to wtedy, gdy łamie regulamin.
zdjecie uzytkownika
Hehe... - 2015-09-26 23:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie rozumiałem strony internetowe, które ignorują cenzurę. Sw. M. - masz rację. Dr, Dr2, ri. i wiele innych - starczy męczyć ludzi. Są usuwane teksty i to prawda...
zdjecie uzytkownika
goaoa - 2015-09-27 02:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, ze @rikes ma racje, z reszta każdy musi zaakcetowac ten regulamin jednak. Czekam jeszcz na dalsze opinie, bo nie wiem jaka obecnie jest sytuacja, ale w wiekszości ludzie nie narzekają aż tak bardzo na nich, ze spokojnie mozna i dostać umowe o prace czy dostać urlop też nie ma z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
cykor - 2016-02-05 16:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
goaoa, no własnie ja też nie wiem, czy warto tu aplikować. Teraz poszukiwany jest kierownik kontraktów. Wyglada niby ok, wykształcenie wyzsze wymagane, ale mozna sie rozwinąc, bo finansuja szkolenia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małkowski Martech S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert