Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Małkowski Martech S.A.


Oceniono 83 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Małkowski Martech S.A.
Kórnicka 4
62-035 Konarskie
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-10-23 17:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że te powyższe opinie dotyczą stanowisk produkcyjnych. A jak wygląda praca i zarobki w dziale handlowym? Mają rozbudowaną sieć sprzedaży?
zdjecie uzytkownika
porażka - 2012-05-23 16:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na akord nie było co narzekać, jak ktoś pracował to zarobił...
Teraz jest godzinówka i niektórzy pracownicy otrzymują ok (usunięte przez administratora)brutto!!!
Do tego nadgodziny i praca w sob i niedz...
zdjecie uzytkownika
gall_anonim - 2012-06-12 14:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
zdjecie uzytkownika
pracownik_11 - 2012-06-18 09:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, zgadzam sie z tym, co napisano u góry.. też mam dobre doświadczenia z tą firmą.. Pracować trzeba, ale za swoją pracę można być dobrze wynagrodzonym...
zdjecie uzytkownika
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .
i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
zdjecie uzytkownika
redominik - 2012-12-11 18:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gdzie ta praca w jakim mieście?
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2013-01-26 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Zalecam ostrożność,
zdjecie uzytkownika
fsdfved - 2013-04-02 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14

Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .

i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
tekst sponsorowany.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/fsdfved/ dlaczego uważasz, że ta wypowiedź jest 'sponsorowana' ? Możesz coś powiedzieć o pracy w Małkowski Martech i rozwinąć wszelkie wątpliwości? Jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Zakłopotany - 2013-11-05 22:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma miała różne okresy - lepsze, gorsze natomiast widać w tej chwili poprawę na plus jest tak jakby w końcu ktoś na górze zajął się zarządzaniem a nie oglądaniem telewizji. Zarobki są w miarę, natomiast zdecydowanie cenię sobie to, że płacą zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2014-03-03 09:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od posta @zakołopotanego minęły 4 miesiące. Jest tak dobrze obecnie, że wszyscy przestali nagle narzekać :)
zdjecie uzytkownika
keneth - 2014-03-11 19:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o i na to wygląda. chyba wszyscy trzymają się swoich stołków, bo i o ofertach z Małowskiego ostatnio cichosza
zdjecie uzytkownika
jod - 2014-03-21 16:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz Małkowski Martech robił szkolenie montażowe, dokładnie dzis, ktoś wie i napisze jak to wszystko wygląda?
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-05 21:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAŁKOWSKI MARTECH to jedna z najlepiepszych firm..
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-05 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej rozmowy z brygadzistami to oni są filarami tej firmy
zdjecie uzytkownika
koszi - 2014-04-22 13:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie moje pytanie do brygadzistów skoro tak potrzebujecie z kimś pogadać. Jak sytuacja z kasą w Marrtechu? :)
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-28 15:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa jest spoko oczywiście zawsze może być lepiej tylko że nerwy i stres.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-04-29 02:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z tymi szkoleniami w Małkowski Martech, bo pisaliście, że robią, ale tyle było konkretów, że nie powiem, ledwo co..
zdjecie uzytkownika
misio - 2014-05-20 20:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zakłopotany - 2013-11-05 22:49:12]:
a teraz za co ich kochasz - jak już "na czas" nie ma?
zdjecie uzytkownika
nie jest ok - 2014-05-28 22:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny nie są wypłacane od 4 miesięcy .. a każą ludziom pracować po 10 godzin 3 tydzień ... panelownia ma dość .... ludzie zaczynają się sami zwalniać..
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-05-30 18:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie jest ok, a wczesniej nie było problemów z nadgodzinami? Jak wyglądała sytuacja? I na jakiej drodze to wszystko jest?
zdjecie uzytkownika
T.M. - 2014-06-01 11:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie jest ok - 2014-05-28 22:29:24]:
Witam jestem brygadzistą na dziale PANELE co do Twoich zarzutów nadgodziny wypłacane co 4 miesiące bo taki jest system rozliczeniowy i w czym problem. Praca po 10 godzin no trudno czasami trzeba.A to hasło PANELOWNIA ma dość myślę że najlepiej jak byś pisał o sobie, dział panele sobie poradzi jak zawsze więc uspokoję cie. Ludzie się zwalniają to też ciekawe jakoś mam cały czas ten sam stan.Widzę że masz kłopot ale ze sobą.
zdjecie uzytkownika
oojeju - 2014-07-09 20:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłacili po 4 miesiącach ( bo taki jest system rozliczeniowy ) ale połowę nadgodzin... nic nie wiadomo... trzeba stale się dopytywać, to się nazywa kredytowanie działalności firmy kosztem pracowników, o kartkach za nadgodziny nie wspominając ..
zdjecie uzytkownika
pracujacy - 2014-07-23 22:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze jest jakiś zadowolony i niezadowolony.. są nadgodziny, jest za nie kasa.. ustalamy zasady i się ich trzymamy.. proste.. nie mam zastrzeżeń pod tym względem do tej firmy..
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-09-04 18:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha, czyli narzekania jak na Polaka przystało, tak źle i tak niedobrze.. mnie tez nie wszystko u nich pasuje, ale przeciez ludzie się nie zwalniają z dnia na dzień i pracują dalej, nawet kilka lat, więc widocznie tragedii jeszcze nie ma. Nie koloryzujcie faktów tylko piszcie normalnie jak jest, nie wszystko z żalem
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małkowski Martech S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x