logo Małkowski Martech S.A.

Małkowski Martech S.A.

Konarskie

Opinie o Małkowski Martech S.A.

sam nie wiem 2010-05-23 15:50:13
Rozumiem,ze nie proponujesz w tym zakladzie pracy?A inni jak sie wypowiadaja?
anonim 2010-06-07 10:27:26
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak wygląda praca w Martechu,czy faktycznie warto tam pójść do pracy,czy raczej odpuścić?A widzę,że opinie są diametralnie różne.
AAA 2011-10-23 17:33:48
Rozumiem, że te powyższe opinie dotyczą stanowisk produkcyjnych. A jak wygląda praca i zarobki w dziale handlowym? Mają rozbudowaną sieć sprzedaży?
porażka 2012-05-23 16:16:13
Na akord nie było co narzekać, jak ktoś pracował to zarobił...
Teraz jest godzinówka i niektórzy pracownicy otrzymują ok (usunięte przez administratora)brutto!!!
Do tego nadgodziny i praca w sob i niedz...
gall_anonim 2012-06-12 14:07:10
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
pracownik_11 2012-06-18 09:33:39
Dokładnie, zgadzam sie z tym, co napisano u góry.. też mam dobre doświadczenia z tą firmą.. Pracować trzeba, ale za swoją pracę można być dobrze wynagrodzonym...
mróweczka 2012-12-11 17:58:14
Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .
i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
redominik 2012-12-11 18:12:13
gdzie ta praca w jakim mieście?
1
nie polecam 2013-01-26 14:53:06
Nie polecam. Zalecam ostrożność,
fsdfved 2013-04-02 21:26:59
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14

Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .

i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
tekst sponsorowany.
Zakłopotany 2013-11-05 22:49:12
Firma miała różne okresy - lepsze, gorsze natomiast widać w tej chwili poprawę na plus jest tak jakby w końcu ktoś na górze zajął się zarządzaniem a nie oglądaniem telewizji. Zarobki są w miarę, natomiast zdecydowanie cenię sobie to, że płacą zawsze na czas.
1
jod 2014-03-21 16:37:36
Teraz Małkowski Martech robił szkolenie montażowe, dokładnie dzis, ktoś wie i napisze jak to wszystko wygląda?
DRAG 2014-04-05 21:25:52
MAŁKOWSKI MARTECH to jedna z najlepiepszych firm..
1
DRAG 2014-04-05 21:40:23
Więcej rozmowy z brygadzistami to oni są filarami tej firmy
DRAG 2014-04-28 15:04:06
Kasa jest spoko oczywiście zawsze może być lepiej tylko że nerwy i stres.
1
misio 2014-05-20 20:20:58
a teraz za co ich kochasz - jak już "na czas" nie ma?
nie jest ok 2014-05-28 22:29:24
nadgodziny nie są wypłacane od 4 miesięcy .. a każą ludziom pracować po 10 godzin 3 tydzień ... panelownia ma dość .... ludzie zaczynają się sami zwalniać..
1
T.M. 2014-06-01 11:26:01
Witam jestem brygadzistą na dziale PANELE co do Twoich zarzutów nadgodziny wypłacane co 4 miesiące bo taki jest system rozliczeniowy i w czym problem. Praca po 10 godzin no trudno czasami trzeba.A to hasło PANELOWNIA ma dość myślę że najlepiej jak byś pisał o sobie, dział panele sobie poradzi jak zawsze więc uspokoję cie. Ludzie się zwalniają to też ciekawe jakoś mam cały czas ten sam stan.Widzę że masz kłopot ale ze sobą.
oojeju 2014-07-09 20:33:50
wypłacili po 4 miesiącach ( bo taki jest system rozliczeniowy ) ale połowę nadgodzin... nic nie wiadomo... trzeba stale się dopytywać, to się nazywa kredytowanie działalności firmy kosztem pracowników, o kartkach za nadgodziny nie wspominając ..
pracujacy 2014-07-23 22:01:55
Zawsze jest jakiś zadowolony i niezadowolony.. są nadgodziny, jest za nie kasa.. ustalamy zasady i się ich trzymamy.. proste.. nie mam zastrzeżeń pod tym względem do tej firmy..
2
pracownik MM 2014-10-14 18:30:41
Zalezy od tego czy chce Ci się pracować czy nie, bo jesli bedziemy patrzyli tylko pod takim kontem że raz czy dwa razy spoźniła się wypłata bo firmie na czas nie zapłacili kontrahenci no to sorry, pracuje juz tam troche czasu i jestem zadowolony tylko wszystko zalezy od tego z jakimi ludzmi sie pracuje i jak sie w stosunku do nich zachowuje. Wiadomo są spiny (jak w każdej firmie) ale wszystko jest do ogarnięcia. Chce ci się pracować, zapraszamy !!! 8 godzin ci przeleci ani nie wiesz, ale jak chcesz sciemniać to daj sobie spokuj i daj szanse innym co chcą pracować (aha o podwyżkę zawsze można iść się spytać, bo kierownik produkcji jest naprawdę zajebisty i jest normalnym człowiekiem !!!)
kika 2014-10-24 02:06:25
Wie ktoś czy potrzebują kogos do handlu?
:))) 2014-10-29 14:32:04
no piękna propaganda, a od kiedy to opóźnienia w płatnościach dla pracowników zależą od Płatności od kontrahentów. W tej firmie to jest decyzja Prezesa , bo kasa zawsze jest na koncie. Pozdro dla naiwnych
1
spoko 2014-11-29 22:52:19
Firma jest stabilna ale jest to firma nie dla wszystkich tylko dla tych co chcą pracować i to też już nie wystarczy bo do firmy MAŁKOWSKI MARTECH nie jest tak łatwo się dostać. A co do tych komentarzy negatywnych to są ci co trzeba ich usunąć bo to oni przeszkadzają i psują atmosferę. Pracuje już parę lat w firmie M.M i kasa jest zawsze na czas były dwa wyjątki myślę że to zakończy wszelkie spekulacje.dzięki pozdrawiam .....
STUDENT 2014-12-30 02:27:54
Chciałbym się dowiedzieć czy znacie albo może mieliście przyjemność ( albo nie przyjemność ) współpracy w tej firmie z jakimś studentem który chciał nabrać praktyi i doświadczenia w martechu? Wiem, że teraz sporo ludzi tak szuka pracy przez praktyki właśnie i też chciałem pójść w ich ślady ale najpierw pytanie czy komuś się cośtakiego przydało ?
zainteresowany 2015-02-26 23:04:32
Witam. Widziałem ogłoszenie min. na malarnie proszkową. Moje pytanie jaki system jest na malarni 1 zmiana czy więcej, czy praca od poniedziałku do piątku no i mniej więcej na jakie wynagrodzenie "do ręki" mógłbym liczyć??
2
Dragon 2015-06-21 09:26:42
Zarobki to wszystko zależy gdzie pracujesz a dokładnie na jakim stanowisku lub na jakim dziale Ślusarnia 1,Ślusarnia 2, Panele,Blacharnia,czy może prototypiwnia no tu nie polecam fajnie brzmi ale jest to dział z którego pracownicy produkcji się śmieją.Co do zarobków to jest to średnia krajowa jak oczywiście sam sobie to załatwisz podczas rozmowy rekrutacyjnej.
1
Dragon 2 2015-06-23 12:05:36
Jeśli chodzi o prototypownie to wynagrodzenie jest bardzo dobre,dlatego tacy pracownicy jak DRAGON zazdroszczą i o tym pisza...bo prawda jest taka ze każdy z produkcji chciałby pracować na prototypowni ale niestety nie ta polka i kwalifikacje...polecam firme i prace na każdym z dzialow!
święty mikołaj 2015-07-01 12:44:49
Jeśli chodzi o firmę to najbardziej pomocne opinie mówiące wiele o strukturach i samej pracy w firmie są cyklicznie usuwane z tego forum. Pytanie przez kogo i dlaczego, skoro to forum ma służyć ludziom, którzy szukają rzetelnych informacji o danym pracodawcy.
2
Dragon 2015-07-01 14:03:06
Piszesz nie ta półka he he pracuj tam dalej i nie udzielaj porad jest to dział taki jak napisałem,ale to nie jest wina prezesa tylko ludzi którzy tam pracują.Co do kierownika,wiceprezesa czy prezesa to jest ok tyle że widzą tylko swoje interesy ludzie są na dużo dalszej pozycji,brygadzista to też już elita są tacy którzy wiedzą jak zażądzać ludźmi i są tacy co są tam z zasiedzenie np.Ślusarnia 1 masakra.Wiem co pisze pracuje już tam trochę i byłem na paru działach.
Hehe... 2015-09-26 23:00:18
Nigdy nie rozumiałem strony internetowe, które ignorują cenzurę. Sw. M. - masz rację. Dr, Dr2, ri. i wiele innych - starczy męczyć ludzi. Są usuwane teksty i to prawda...
1
oj oj 2016-03-23 16:54:04
Tak mają dlugoletnich pracowników o których słabo dbają tylko oni i oni i to na tyle.
ciekawski 2016-03-23 21:09:33
Tak tak Ci długoletni pracownicy zwłaszcza mają najbardziej wyłożone na sukces firmy, niektórzy jak idą na chorobowe to zamykają za sobą drzwi i mają kolegów w czterech literach. Praca zespołowa nie istnieje bo po co i mimo, że obecny zespół coraz lepiej sobie radzi Ci "starzy" zawsze twierdzą, że jest źle - sugeruję zmienić pracę bo po co się męczyć ? Dziwnym trafem nowi pracownicy o dużych doświadczeniach z wielu firm cenią sobie pracę tutaj. Nie rozumiem dlaczego siedzieć i szczekać na lewo i na prawo - bezrobocie jest niskie a rynek pracy otwarty.
Praca 2016-03-23 22:06:12
A jaki ten zepsuł sobie tak dobrze radzi to może papiery tam podam.
Wktor 2016-03-25 12:16:06
Tyle zapytań o płace, a nikt jeszcze nie napisał choć przybliżonych stawek.
Np. szeregowy pracownik - biuro 2500 - 2900 ,
produkcja 2800 3000.
Czy można prosić chociaż o takie "przybliżenie" ???
M.M.Mag.... 2016-06-29 22:36:10
Odnośnie zarobków jest rożnie, chcecie przykład prosze: na początek 2500 przez 3 miesiące, pozniej jak sie starasz i sumiennie wykonujesz prace po 3 miesiącach załóżmy 2750 umowa na rok np, następnie następna umowa mozliwe 3000, wszystko zalezy jaki dział by mozna powiedziec, wszyscy nie zarabiają równo każdy jest oceniany idywidulanie patrząc na jego umiejetności i zaangażowanie, następna sprawa odnośnie spóźnionych pieniedzy na koncie, zdarzyło się to 2 razy od czasu kiedy tam pracuje a leci juz któryś rok nieważe, waże ze te spoźnienie raz wynikło z tego że 10 wypadał w weekend, a drugi raz było możliwe koło 15 danego miesiaca (przyczyna??) nie kaprys szefa że nie podpisał przelewów tylko fakt że mieliśmy przez chwile kryzys finansowy związany z tym że zewnętrze firmy biorące od nas bramy nie płaciły na czas i nie mówcie że to nie ma znaczenia czy dostaniemy pensje, bo jak byście sami mieli taką dużą firme w której jest plus minus 100 pracowników a pieniadze by wam nie spływały od kontrahentów to ciekawe czy byscie mieli np. na położenie na wypłaty 500 000zł chociaż to pewnie dużo zaniżona kwota, następnie wszystkie zusy i inne swiadczenia macie odciagane od całości wynagrodzenia a nie od minimalnej (to jest duży plus), nadgodziny płatne na 20 są bodajże ale też są dodatkowo premiowane
Niestety, chcesz zarabiac musisz pracowac (wykonuj dobrze prace a na pewno bedzie ci dane)
Dyrektor produkcji ceni sobie ludzi dobrze wykonującą swoją prace mających nowe pomysły
Odnośnie brygadzistów (są filarami) racja ale jako zwykli pracownicy my jestemy ich filarami, wiec razem trzeba stworzyc dobry zespół.
Firma ma dużo zleceń nietypowych których inne firmy nie wykonują, a my to robimy dlatego robiąc nowy nietypowy projekt rozwijają sie nowe możliwości w firmie i rozwijasz sie ty
Hehe ) 2016-08-05 22:05:23
Same "boty" wpisują, że wszystko ok - haha.
wypier...lają nawet bez podstaw. Tak miałem. Młody "Szef" o wszystkim decyduje, chociaż nie ma wiedzy takiej jak Pan "Ze...n" Szacun dla niego.
Ostatnio, moją opinię wykasowali ... tak trzymać...
W sumie mamy demokrację...
1
:O 2016-08-18 21:50:18
Widzę same pozytywne opinie. Po prostu wymarzony Pracodawca :)
Żywiec 2016-10-15 19:37:59
Firma Małkowski Martech hmm.. była naprawdę w porządku, do czasu. Od momentu pojawienia się nowej dyrektor finansowej nie jest najlepiej a wręcz tragicznie. Pani dyrektor ma już swoje lata co przekłada się na sposób jej traktowania ludzi i zarządzania firmą. Niestety od czasu zatrudnienia się jej, nie ma dnia aby ktoś nie został zwolniony czy też nie odszedł sam. Wprowadziła bardzo rygorystyczne zakazy takie jak całkowity zakaz palenia czy zakaz nadgodzin.. Totalnie nie rozumie, że dzięki tym nadgodzinom ludziom opłacało dojeżdżać się po wiele km do pracy i że byli zadowoleni ze swoich wypłat a firma dzięki temu nie miała opóźnień z wyjazdem pilnych towarów. Ludzie zadowoleni z pracy i zarobków - przychodzą do niej chętniej. Nie szukają ofert na boku oraz są lojalnymi pracownikami. W tym momencie jeżeli już "starzy majstrowie" pozwalają sobie zmieniać pracę to znak, że naprawdę nie jest dobrze. Pani dyrektor szuka oszczędności.. rozumiem ale dlaczego oszczędności na ludziach?! Takich "oszczędności" dokonywało się w czasach PRL-u a nie w obecnych! Na dzień dzisiejszy dobry, lojalny, wykwalifikowany pracownik jest kapitałem firmy. Przykre jest, że ludzie po studiach na wysokich stanowiskach nie rozumieją tak banalnych rzeczy. Obecny Pan prezes jest niestety bardzo zapatrzony w cyferki ( z "oszczędności") przedstawione przez Panią dyrektor, dlatego przykre jest to że sam na to pozwala. Myślę, że "stary" (z całym szacunkiem dla Pana Zenona) prezes, nigdy by nie pozwolił na takie rzeczy w swojej firmie. Zawsze był wymagającym ale bardzo dobrym szefem i przede wszystkim człowiekiem dla człowieka, okazującym każdemu szacunek i nie pozbawiał ludzi pracy ot tak bez powodu. A nie - przepraszam, istnieje powód, mianowicie rzekome wyżej wymienione "oszczędności". Oszczędności, które do niczego nie prowadzą, ponieważ za kilka miesięcy nie będzie kim pracować. Wiem, że obecny Prezes zagląda na tą stronę a więc kilka słów do Pana - mam nadzieję, że w porę otworzy Pan oczy zanim Pani dyrektor zniszczy dorobek życia Pańskiego Ojca, gdyż już na dzień dzisiejszy stracił Pan wielu lojalnych, godnych powierzenia odpowiedzialnych zadań pracowników, takich, którzy byli oddani tej firmie nie zważając na okres stażu pracy. Niestety na obecny moment również odchodzę z firmy i jak najbardziej pracodawcy NIE polecam.
15
Tyskie 2016-10-21 20:18:10
Drogi " Źywcu" żyjemy w XXI wieku a komunę mamy już za sobą, więc nie zapomnij że powiedzenie: czy sie robi, czy się leży, tyle samo się należy" jest już nieaktualne. Są dwie wersje: albo jesteś wiekowym pracownikom i nie potrafisz się pogodzić że zmianami, albo jesteś młoda osoba, której nie chce się poorostu pracować. A co do tej Pani dyrektor finansowej, to uważam że nowa osoba w firmie zawsze chce coś zmienić i należy dać jej szansę, bo wiek i doświadczenie mówią same za siebie. A wypowiedzi na temat "nowego" i "starego" nie będę komentować, ponieważ to świadczy tylko o tobie...
2
Tyskie 2016-10-21 21:48:05
A jeżeli chodzi o zakaz palenia, to w pełni go popieram. Dlaczego osoby nie palace mają być zawsze poszkodowane? Jeżeli ludziom tak zależy na paleniu to niech zaproponują Prezesowi rozwiązanie: chcemy mieć możliwość palenia w pracy ale za to pracujemy codziennie pół godziny dłużej. I nikt do nikogo nie będzie miał pretensji.
Nianiek 2016-11-18 14:32:50
Rzeczywiście coraz gorzej jest w firmie i coraz więcej ludzi odchodzi.
U nas na produkcji to jeszcze jakoś płacą ciekawe co będzie u nas z nadgodzinami, bo ostatnio słyszałem, że jeden młody z biura to nie dość że nie dostaje za nadgodziny jak wysyłają go gdzieś w trasę to jeszcze każą mu jezdzic swoim samochodem ciekawe czy chociaż za paliwo mu oddają.
My tacy głupi nie bedziemy najwyżej sciągniemy inspekcję pracy .
były pracownik Martechu 2016-11-19 22:42:49
Też pracowałem w biurze i o zapłacie za nadgodziny mogłem pomarzyć.... (to był jeden z powodów mojego odejścia z tej firmy)
2
t5t 2016-11-22 09:06:45
hej, jak oceniacie prace w biurze w tej firmie? Panującą tam atmosferę oraz pracujących tam ludzi?
Warto rozpocząć tam prace ?
Czytam wasze wypowiedzi i widzę, ze jest ich coraz więcej oj jakiegoś czasu, to chyba zły znak?
Zostaw swoją opinię o Małkowski Martech S.A. - Konarskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małkowski Martech S.A.