Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Małkowski Martech S.A.


Oceniono 77 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 19 osób
zdjecie uzytkownika
sam nie wiem - 2010-05-23 15:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem,ze nie proponujesz w tym zakladzie pracy?A inni jak sie wypowiadaja?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-07 10:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałbym dowiedzieć się jak wygląda praca w Martechu,czy faktycznie warto tam pójść do pracy,czy raczej odpuścić?A widzę,że opinie są diametralnie różne.
zdjecie uzytkownika
AAA - 2011-10-23 17:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że te powyższe opinie dotyczą stanowisk produkcyjnych. A jak wygląda praca i zarobki w dziale handlowym? Mają rozbudowaną sieć sprzedaży?
zdjecie uzytkownika
porażka - 2012-05-23 16:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na akord nie było co narzekać, jak ktoś pracował to zarobił...
Teraz jest godzinówka i niektórzy pracownicy otrzymują ok (usunięte przez administratora)brutto!!!
Do tego nadgodziny i praca w sob i niedz...
zdjecie uzytkownika
gall_anonim - 2012-06-12 14:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodze się z powyższymi opiniani. Słyszałem same dobre rzeczy o tej firmie. Pracownicy, szczególnie biurowi, chwalą sobie tego pracodawcę. Praca nie jest dla tych co lubią się obijać i ściemniać, ale w miłej atmosferze i za sensowne pieniądze. Świadczy o tym też fakt, że ludzie pracują tam po kilka lat, a nie jak w innych tego typu firmach kilka miesięcy albo tygodni.
zdjecie uzytkownika
pracownik_11 - 2012-06-18 09:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, zgadzam sie z tym, co napisano u góry.. też mam dobre doświadczenia z tą firmą.. Pracować trzeba, ale za swoją pracę można być dobrze wynagrodzonym...
zdjecie uzytkownika
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .
i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
zdjecie uzytkownika
redominik - 2012-12-11 18:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie ta praca w jakim mieście?
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2013-01-26 14:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Zalecam ostrożność,
zdjecie uzytkownika
fsdfved - 2013-04-02 21:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mróweczka - 2012-12-11 17:58:14

Jeżeli chodzi o biuro-na pewno to nie jest praca dla leniwych, którzy pracują od 7do15. Praca jest pełna wyzwań w dynamicznie zmieniającym się środowisku. Atutem jest to że pracownik na każdym szczeblu ma dużą samodzielność ale to wiąże się z odpowiedzialnością. Niestety niektórym to się nie podoba, bo to wymaga myślenia i kreatywności. Nudzić się w pracy nie da a jak ktoś jest dobrze zorganizowany to zmieści się i w godzinach pracy .

i jeszcze tylko jedno co nie zostało tu napisane i nikt o tym nie wspomina, a mianowicie 100% pensji wypłacane jest na konto, legalnie bez kręcenia. urlopy wykorzystywane są w 100% i nikt nikomu z tym problemów nie robi.
tekst sponsorowany.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 16:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/fsdfved/ dlaczego uważasz, że ta wypowiedź jest 'sponsorowana' ? Możesz coś powiedzieć o pracy w Małkowski Martech i rozwinąć wszelkie wątpliwości? Jak z zarobkami?
zdjecie uzytkownika
Zakłopotany - 2013-11-05 22:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma miała różne okresy - lepsze, gorsze natomiast widać w tej chwili poprawę na plus jest tak jakby w końcu ktoś na górze zajął się zarządzaniem a nie oglądaniem telewizji. Zarobki są w miarę, natomiast zdecydowanie cenię sobie to, że płacą zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
ferdek - 2014-03-03 09:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od posta @zakołopotanego minęły 4 miesiące. Jest tak dobrze obecnie, że wszyscy przestali nagle narzekać :)
zdjecie uzytkownika
keneth - 2014-03-11 19:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o i na to wygląda. chyba wszyscy trzymają się swoich stołków, bo i o ofertach z Małowskiego ostatnio cichosza
zdjecie uzytkownika
jod - 2014-03-21 16:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz Małkowski Martech robił szkolenie montażowe, dokładnie dzis, ktoś wie i napisze jak to wszystko wygląda?
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-05 21:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAŁKOWSKI MARTECH to jedna z najlepiepszych firm..
zdjecie uzytkownika
DRAG - 2014-04-05 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej rozmowy z brygadzistami to oni są filarami tej firmy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Małkowski Martech S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x