Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Fibris S.A.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-12 13:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] dla pracowników i nic więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-22 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę w dawnych ZPP w Pzemyslu , zarabia się około 1200 -1300 pln brutto? Przecież netto / na rękę/ wychodzi około 1000 pln.
Przecież to jest klasyczny[usunięte przez moderatora] , pomimo tragicznej sytuacji na rynku pracy w Przemyślu.
zdjecie uzytkownika
samar - 2009-09-03 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za niedługo nie będzie ulic o nazwie Ofiar Ktynia ta ulica będzie nosiła nazwę ( OFIAR FIBRISU ) A do tego jeszcze powinni zrobić marmurową tablice przy wejściu do zakładu z wypisanymi nazwiskami ludzi któży tam polegli i polegną za marne pieniądze
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2009-10-30 12:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i nic więcej zamiast wieżyczek strzelniczych zamontowali kamery. A zarobki jakie 1000zl netto a 960 nie łaska. Zabrali wszystkie dodatki jakie tylko były możliwe do odebrania nawet w podłych super marketach ludzie dostają talony czy bony gotówkowe na święta ale tutaj w Fibrisie masz być wdzięczny że masz prace i najlepiej jak byś nie załatwiał potrzeb fizjologicznych nie pił żadnych napoi typu herbata ,kawa najlepiej wogle nie otchodził od maszyny przez 12 godzin tylko ze niestety nawet maszyny tego nie wytrzymują bo się psują. Aha i zapomniałem dodać jak jesteś juz stary i schorowany z tej cudownej pracy w świetnych warunkach to po 30 latach najwyżej możesz dostać kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i radz sobie sam. Moja opinia to chamy bez ambicji normalni [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] psełdo kapitaliści jeśli masz odrobinę szacunku dla siebie i cos troszkę małego rozumku w głowie to na litość Boską nie idz tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
murzyni - 2009-10-30 20:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że jest 21-wszy wiek a praca w Fibrysie wygląda jak za głębokiej komuny. Jesteśmy w UE a w tym zakładzie pracy ludzie są traktowani jak polscy biali murzyni.Nikt nie ma prawa traktować ludzi jak zwierzeta bo każdemu człowiekowi należy się szacunek i godność,nie ważne czy mieszka w kartonie czy w pięknym domie z basenem. Prezese bądz człowiekiem bo to sie kiedyś napewno na tobie zemści za [usunięte przez moderatora]na ludziach.
zdjecie uzytkownika
kiełbasa - 2009-11-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 5 miesiecy jako operator zurawia do drewna i za kazdym razem jak wzialem ta jalmuzne, ktora tamtejsi komunisci co tam pracuja nazywaja wyplata myslalem ze pojde temu prezesowi ja wetknac do gardla, brakowalo mi na wszystko wiec postanowilem z tamtad odejsc. Ludzie, czy my zyjemy w ZSSR gdzie trzyma sie samochod w stodole a do pracy trzeba jezdzic autobkiem, bo nie ma na paliwo ? Za 900-1000zl ja mam zyc i mieszkac w kartonie przed siatka fibrisu ? Panie [usunięte przez moderatora], jeszcze pan sie bedzie w piekle smazyl za ten wyzysk ludzi. Pamietam czlowieka, ktory na 30-lecie pracy dostal pare groszy i kupil sobie telewizor LCD i szczycil sie po calych plytach, to jego najwieksze osiagniecie w zyciu ! Ludzie ide szkoda czasu ....
zdjecie uzytkownika
angus - 2009-11-27 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w fibrisie to tam sie nie pracuje tylko charuje jak wół i najlepiej nie siedziec. A i uwaga na ruda agatke ,bo cie z tej roboty wyrzuci za ktoa dostaje sie ochlapy tylko 945zl i to z łaską daja,,,,,,,....
zdjecie uzytkownika
prezes - 2009-12-05 17:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie wypowiedzi i sie zgadzam to co sie dzieje wtym kolchozie to przekracza ludzkie pojecie ale w koncu kryzys kiedy minie sam pracuje tam juz pare miesiecy i bym schecia z tamton zwial tak jak wiekszosc osob jedyna pociecha jest przekroczyc brame po 12-godz meki w tym kolchozie osoby kture maja zamiar tam pusc do pracy niech sie dobrze zastanowia bo warunki pracy uragaja ludzkiej godnosci
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
32 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x