Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-12 13:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] dla pracowników i nic więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-22 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę w dawnych ZPP w Pzemyslu , zarabia się około 1200 -1300 pln brutto? Przecież netto / na rękę/ wychodzi około 1000 pln.
Przecież to jest klasyczny[usunięte przez moderatora] , pomimo tragicznej sytuacji na rynku pracy w Przemyślu.
zdjecie uzytkownika
samar - 2009-09-03 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za niedługo nie będzie ulic o nazwie Ofiar Ktynia ta ulica będzie nosiła nazwę ( OFIAR FIBRISU ) A do tego jeszcze powinni zrobić marmurową tablice przy wejściu do zakładu z wypisanymi nazwiskami ludzi któży tam polegli i polegną za marne pieniądze
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2009-10-30 12:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i nic więcej zamiast wieżyczek strzelniczych zamontowali kamery. A zarobki jakie 1000zl netto a 960 nie łaska. Zabrali wszystkie dodatki jakie tylko były możliwe do odebrania nawet w podłych super marketach ludzie dostają talony czy bony gotówkowe na święta ale tutaj w Fibrisie masz być wdzięczny że masz prace i najlepiej jak byś nie załatwiał potrzeb fizjologicznych nie pił żadnych napoi typu herbata ,kawa najlepiej wogle nie otchodził od maszyny przez 12 godzin tylko ze niestety nawet maszyny tego nie wytrzymują bo się psują. Aha i zapomniałem dodać jak jesteś juz stary i schorowany z tej cudownej pracy w świetnych warunkach to po 30 latach najwyżej możesz dostać kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i radz sobie sam. Moja opinia to chamy bez ambicji normalni [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] psełdo kapitaliści jeśli masz odrobinę szacunku dla siebie i cos troszkę małego rozumku w głowie to na litość Boską nie idz tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
murzyni - 2009-10-30 20:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że jest 21-wszy wiek a praca w Fibrysie wygląda jak za głębokiej komuny. Jesteśmy w UE a w tym zakładzie pracy ludzie są traktowani jak polscy biali murzyni.Nikt nie ma prawa traktować ludzi jak zwierzeta bo każdemu człowiekowi należy się szacunek i godność,nie ważne czy mieszka w kartonie czy w pięknym domie z basenem. Prezese bądz człowiekiem bo to sie kiedyś napewno na tobie zemści za [usunięte przez moderatora]na ludziach.
zdjecie uzytkownika
kiełbasa - 2009-11-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 5 miesiecy jako operator zurawia do drewna i za kazdym razem jak wzialem ta jalmuzne, ktora tamtejsi komunisci co tam pracuja nazywaja wyplata myslalem ze pojde temu prezesowi ja wetknac do gardla, brakowalo mi na wszystko wiec postanowilem z tamtad odejsc. Ludzie, czy my zyjemy w ZSSR gdzie trzyma sie samochod w stodole a do pracy trzeba jezdzic autobkiem, bo nie ma na paliwo ? Za 900-1000zl ja mam zyc i mieszkac w kartonie przed siatka fibrisu ? Panie [usunięte przez moderatora], jeszcze pan sie bedzie w piekle smazyl za ten wyzysk ludzi. Pamietam czlowieka, ktory na 30-lecie pracy dostal pare groszy i kupil sobie telewizor LCD i szczycil sie po calych plytach, to jego najwieksze osiagniecie w zyciu ! Ludzie ide szkoda czasu ....
zdjecie uzytkownika
angus - 2009-11-27 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w fibrisie to tam sie nie pracuje tylko charuje jak wół i najlepiej nie siedziec. A i uwaga na ruda agatke ,bo cie z tej roboty wyrzuci za ktoa dostaje sie ochlapy tylko 945zl i to z łaską daja,,,,,,,....
zdjecie uzytkownika
prezes - 2009-12-05 17:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie wypowiedzi i sie zgadzam to co sie dzieje wtym kolchozie to przekracza ludzkie pojecie ale w koncu kryzys kiedy minie sam pracuje tam juz pare miesiecy i bym schecia z tamton zwial tak jak wiekszosc osob jedyna pociecha jest przekroczyc brame po 12-godz meki w tym kolchozie osoby kture maja zamiar tam pusc do pracy niech sie dobrze zastanowia bo warunki pracy uragaja ludzkiej godnosci
zdjecie uzytkownika
Ukrainiec - 2009-12-11 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha jak to czytam to nie wiem co powiedziec
FIBRIS SA - zakład dla pasjonatów zarobki marne od 1. stycznia lepeij na zasiłku siedziec za 700 stówek i nic nie robic niz w fibrisie za 900 tyrac jak wół i uważac na[usunięte przez moderatora] i jego bande. nie daj boze podpaśc nowemu dyrektorowi [usunięte przez moderatora]
bo jak nic zgnoji czleka, no chyba ze tyrasz po godzinach na jego budowie !!!! wtedy to jestes gośc i nawet jak popijesz w pracy to nie ma silnego na ciebie.
a i sam zarząd nie najbogatszy skoro sam[usunięte przez moderatora] nie ma na myjnie samochodową - tylko mu pracownicy musza myć a on krązy jak sęp po hali czy ktoś przy maszynie nie spi !!!! najlepiej zabrac każdemu premie bo zarząd na sylwestra w Krasiczynie nie bedzie miał !!!!!
potwierdzam obóz pracy dla naiwnych !!!!
po kilkunastu latach pracy dostajesz nędzne 1000 zł a gdzie socjalne???? ostatnio nawet odpady zakazano ludziom sprzedawac
a gdzie nalezny im deputat?????
ukłon do pazernego zarządu to MY NA WAS PRACUJEMY !!!!!!!
gdyby nie my to i wy mielibyscie wielkie G!!!!!
jak ktos ma rozum to ominie fibris szerokim łukiem !!!![usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] na maksa !!!!
pierwsza lepsza kontrola i powini zamknąc ten kołchoz !!!!!
zdjecie uzytkownika
filer - 2009-12-29 14:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie wypowiedzi moge napisać tylko jedno TO SZCZERA PRAWDA boli to ale tak jest człowiek tam tyrał mój dział to była lakiernia zmiana szkoda gadać teraz mi się chce z tego śmiać jak o tym pomyśle ludzie zaszczuci i przestraszeni osobnik po podstawówce jako mistrz zmianowy parodia starzy pracownicy tak obsra... że historia wciskają im ochłapy i gra muzyka nikt się słowem nie odezwie bo boją się zwolnień młody przychodzi do pracy i ma wyższą podstawową tu brakuje słów MASZ TYRAĆ i nikogo nie obchodzi że nie masz czasem sił że jesteś zmęczony ich słowa ,,Jak się nie podoba to się zwolnij '' banda daremniaków i nic więcej szkoda mi tylko tych ludzi którzy naprawde charują na tych maszynach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x