Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Borim

Pracowałeś w firmie Borim i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sps - 2013-08-14 15:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] podjedź najlepiej na Borim i pogadaj na miejscu z ludźmi , skoro tam pracują to chyba im to leży. widze ze firma troche latek juz działa i ludzi sporo tam pracuje , moj kumpel tez tam parcuje i sobie chwali,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 16:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sps, ale Ty w Borim nie pracujesz? Możesz poprosić kumpla by napisał tu jakąs opinię? Albo chociaż napisz w czym sobie tak chwali? Fajna kasa, możliwości rozwoju?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-16 18:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Nie jest to jakiś kołchoz jak niektórzy mówią czy piszą. Jest to normalna naprawdę porządna firma przez duże F. I uwierz mi czytelniku że nie kłamię. Wymagania są, konkretne podejście, profesjonalizm i entuzjazm zmieniają najgorszą robotę w PASJĘ. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
niko - 2013-11-19 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym się dowiedzieć czy kierowcy codziennie są w domu. Samochody mają łóżka i zastanawiam się jak to z nimi jest.
zdjecie uzytkownika
waka - 2013-11-25 20:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś, a możesz napisac więcej konkretów? Co jest takiego profesjonalnego? No i płaca za to sowicie? Czy trzeba żyć atmosferą?
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-01-28 14:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele opinii się zgadza, bo miałem przyjemność pracować w Borimie, (usunięte przez administratora)dogadywania była jak ja pracowałem. Szefostwo wystawiło mnie także na próbe zarobienia szybkiej gotówki, ale im się to nie udało, zaczynając prace nie miałem szkolen, praca za minimalną stawkę, uciekłem jak szybko się dało!
zdjecie uzytkownika
Hipek - 2014-03-10 22:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@worker to znaczy, że Ci podłożyli świnię czy co? Ciekawy sposób na sprawdzenie lojalności pracownika ...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-02 11:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze jest na forum i pracował w Borim? Bo ja chętnie bym zarobił szybko gotówkę, nie brzmi to źle, to o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
leser - 2014-04-02 23:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj, żebyś na tej szybkiej gotówce równie szybko się nie przejechał... chyba lepiej spasować w tym temacie
zdjecie uzytkownika
szerman - 2014-04-05 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym aplikować na stanowisko administracyjne, ale nie wiem czy warto czekać. Często są rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
kelner - 2014-04-11 07:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz chyba mają rekrutacje - zależy też czy to Borim paliwa czy Borim restauracja :) o co kaman z tą szybką kasą?
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-04-16 20:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kelner, Borim w Pszczynie to zarówno stacja paliw jak i restauracja, zwyczajnie otworzyli restauracje na stacji paliwowej.
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-05-20 12:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-04-02 11:33:59]:
Dokładnie tak, jak toś wczesniej pisał czujesz sie tam nie najlepiej, czujesz sie gorszy, niedoceniany. Tak to była próba nieudana!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-05-24 09:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma mało konkretna , wykorzystują ludzi na maksa . Nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
groszek - 2014-05-24 13:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to mało konkretna - konkretnie wymagają od pracownika i egzekwują to najlepiej jak potrafią przecież :)
zdjecie uzytkownika
radoslaw - 2014-12-03 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W jaki sposób wykorzystują pracowników?? Proszę o konkrety!!! :-) Szukam pracy i z racji mego doświadczenia pomyślałem o Borim... Pracowałem w restauracji więc dajcie znać jak przedstawia się dzień pacy na stanowisku, o które mam przyjemność się ubiegać? Czy otrzymam zakres mych obowiązków na piśmie? Z jakimi ludźmi będę miał przyjemność współpracować?
zdjecie uzytkownika
arkos - 2015-01-27 23:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm konkrety zawsze sie przydadza przy poszukiwaniu pracy i kazdy kto ubiega sie do pracy chiałby wiedziec wiecej na dany temat moze powiecie w jaki sposób wykorzystuja tych ludzi jak jest naprawde jak przebiega rozmowa kwlifikacyjna u nich i czy warto pracowac a taka pensje jaka oferuja czy ktos wie cos dziekuje
zdjecie uzytkownika
piktel - 2015-03-31 01:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ramach tak bardzo upragnionych przez niektórych tutaj konkretów mogę wam powiedzieć, ze jedzenie w restauracji Borim jest naprawdę pyszne i widać że wszyscy przykładają się do swojej pracy. Ja od siebie polecam szczególnie kotlet po włosku, był pyszny. Kucharz wie co dobre no i obsługa bardzo miła i zaangażowana w pracę restautrracji. Ja polecam
zdjecie uzytkownika
misio - 2015-04-21 18:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o no proszę, czyli jedna są i pozytywne opinie. W takim razie jestem w kropce, wybrać się do nich czy nie? ktoś ma jeszcze inne opinie odnośnie ich restauracji?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-01 07:44:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-05-01 07:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystawiam bardzo negatywną opinię firmie BORIM co do gastronomii. Nie polecam konsumpcji w tym lokalu tej firmy. Ceny astronomiczne,gdyż kilogram fileta z kurczaka kosztuje 120,0 złotych, tak więc porcja obiadowa tego filecika wychodzi około 30,o złotych plus dodatki. Taki skromny w spożyciu obiad zamyka się w kwocie 50-60 złotych!!!!!!!!!!! Totalna porażka jak na tak barową gastronomię, gdzie jakość tego wydania też wymaga wiele do życzenia?! Zalecam omijanie tej placówki i z jej pożal się boże kuchnią!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2015-05-01 08:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram opinię poprzednika! Kuchnia w BORIM żałosna co do jakości a w cenie na miarę HOLLYWOOD!Nie wiadomo za co się płaci? Byliśmy tam na obiedzie i nie darmo dostaliśmy jedzenie,które nie odpowiadało nazewnictwu w karcie to do tego zapłaciliśmy słono, tak że nam szczęki opadły! Szefostwo powinno pójść po rozum do głowy i zmienić to dopóki nie będzie za pózno. My napewno już tam nie skorzystamy z konsumpcji a innym będziemy odradzać!
zdjecie uzytkownika
warszawa - 2015-05-01 08:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Cieszę się,że w końcu ktoś o tym napisał,bo myślałam że tylko ja mam jakieś ale? Kuchnia w BORIM jest tak słaba,że aż trudno o tym mówić?! Z mężem z powodu różnych interesów często stoujemy się w restauracjach. Nawet w Warszawie w hotelu Marriot nie zapłaciliśmy tyle za obiady co w restauracji BORIM o ile można ją tak nazwać? Ponadto kucharze powinni się nauczyć wytworzenia posiłków zgodnie z nazwą w karcie,gdyż wydaje mi się,że tego wogóle nie potrafią!My już tam napewno nie skorzystamy z usług!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-05-01 08:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisujemy się pod opinię poprzedników. Byliśmy dwa razy w restauracji BORIM i za każdym razem tak samo. Jedzenie,że kucharzy trzeba by było wysłać na kurs gotowania i przygotowania potraw,gdyż nie mają pojęcia, jak dane potrawy mają wyglądać i jak mają byc przyrządzone zgodnie z nazwą w karcie,porażka!Po otrzymaniu rachunku kolejny szok,gdyż ceny kosmiczne!Można wypaść z butów! Omijajcie jak Wam nie po trasie,bo my tam już napewno nie zaglądniemy!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w restauracji Borim, nie w biurze. Siedzi szefostwo i pije caffe latte. Wpierw z kandydatem jest krótka rozmowa potem jest zagadka z gazetki do rozwiązania, na podstawie której szefostwo ocenia umiejętność logicznego myślenia. Trzeba do tego podejść na luzie i z uśmiechem na twarzy.
Pytania: Czy pracuję?, Jakie były moje obowiązki w poprzednich miejscach pracy?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-01 08:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
norbert - 2015-05-01 08:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak samo popieramy opinię!Ceny dla koneserów a jakość zerowa!Nauczcie ludzi robić posiłki tak jak się to w karcie nazywa!Śmieszne podawanie posiłków, które nie odpowiadają nazewnictwu? Nie zachęcam do skorzystania z usług tej instytucji.
zdjecie uzytkownika
plomba - 2015-07-08 21:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norbert - 2015-05-01 08:47:38]:
może właśnie z takich powodów Borim poszukuje obecnie nowych osób do pracy. Własciwie to poszukuje przede wszystkim człowieka na stanowisko szefa kuchni / kucharza zmianowego . Chyba myślą w tej chwili o tym stanowisku bardzo poważnie , bo rekrutacja trwa już praktycznie od dwóch tygodni i jeszcze jest szansa żeby aplikować
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borim

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Borim?
Zadaj pytanie
alert