brak logo

Borim

Pszczyna

Opinie o Borim

anonim 2011-08-25 22:34:27
Nieznam gorszej firmy kierowcow traktuja jak smieci stanowczo odradzam.
1
zenek 2011-09-21 13:56:19
pracowałem 12 lat w różnych firmach i tutaj znalazłem normalne i godziwe warunki pracy , to wymagajacy pracodawca ale jest spoko.
1
anonim 2013-05-12 19:26:42
Hej, czy jest na forum jakiś pracownik Borim i napisze coś o pracy? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem?
1
Były pracownik 2013-06-21 19:30:15
Możliwość awansu, rozwoju zawodowego i szkoleń to antonim slowa "Borim". Bliższe tej firmie są takie pojęcia: minimalna płaca, uwstecznienie zawodowe i klimat wszechobecnego spisku i podejrzewania przez szefostwo wszystkich o wszystko ( oczywiście co najgorsze). Nie polecam pracy w tej firmie ! Panuje atmosfera zakłamania i nie wierzcie w składane Wam obietnice bez pokrycia !
2
anonim 2013-07-02 12:53:21
to może inaczej znacie kogoś zadowolonego z tego faktu że pracuje w Borim? bo aż nie chce się wierzyć ze jest aż tak źle ;/
1
anonim 2013-07-11 16:06:39
Jej, aż takie kiepskie Borim ma opinie? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
1
anonim 2013-07-14 17:01:41
anonim - 2013-07-11 16:06:39

Jej, aż takie kiepskie Borim ma opinie? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
Człowieku, czy Ty się z choinki urwałeś ?.., to nie ta półka i nie ta bajka ;-)
Romek 2013-08-09 12:46:30
Czy w Borim kasa jest na czas? Pracuje ktoś jako kierowca? Po ile godzin się jeździ, co z nadgodzinami? Pozdro i dzięki za odpowiedź.
1
sps 2013-08-14 15:51:19
[usunięte przez moderatora] podjedź najlepiej na Borim i pogadaj na miejscu z ludźmi , skoro tam pracują to chyba im to leży. widze ze firma troche latek juz działa i ludzi sporo tam pracuje , moj kumpel tez tam parcuje i sobie chwali,
1
anonim 2013-08-14 16:19:20
sps, ale Ty w Borim nie pracujesz? Możesz poprosić kumpla by napisał tu jakąs opinię? Albo chociaż napisz w czym sobie tak chwali? Fajna kasa, możliwości rozwoju?
1
pracuś 2013-11-16 18:23:20
Cześć. Nie jest to jakiś kołchoz jak niektórzy mówią czy piszą. Jest to normalna naprawdę porządna firma przez duże F. I uwierz mi czytelniku że nie kłamię. Wymagania są, konkretne podejście, profesjonalizm i entuzjazm zmieniają najgorszą robotę w PASJĘ. POZDRAWIAM
1
niko 2013-11-19 15:56:06
chciałbym się dowiedzieć czy kierowcy codziennie są w domu. Samochody mają łóżka i zastanawiam się jak to z nimi jest.
1
waka 2013-11-25 20:59:07
pracuś, a możesz napisac więcej konkretów? Co jest takiego profesjonalnego? No i płaca za to sowicie? Czy trzeba żyć atmosferą?
1
worker 2014-01-28 14:46:56
Wiele opinii się zgadza, bo miałem przyjemność pracować w Borimie, (usunięte przez administratora)dogadywania była jak ja pracowałem. Szefostwo wystawiło mnie także na próbe zarobienia szybkiej gotówki, ale im się to nie udało, zaczynając prace nie miałem szkolen, praca za minimalną stawkę, uciekłem jak szybko się dało!
1
Hipek 2014-03-10 22:49:29
@worker to znaczy, że Ci podłożyli świnię czy co? Ciekawy sposób na sprawdzenie lojalności pracownika ...
1
marcin 2014-04-02 11:33:59
Ktoś jeszcze jest na forum i pracował w Borim? Bo ja chętnie bym zarobił szybko gotówkę, nie brzmi to źle, to o co chodzi?
1
leser 2014-04-02 23:13:20
uważaj, żebyś na tej szybkiej gotówce równie szybko się nie przejechał... chyba lepiej spasować w tym temacie
1
szerman 2014-04-05 13:16:22
chciałbym aplikować na stanowisko administracyjne, ale nie wiem czy warto czekać. Często są rekrutacje?
1
kelner 2014-04-11 07:27:50
teraz chyba mają rekrutacje - zależy też czy to Borim paliwa czy Borim restauracja :) o co kaman z tą szybką kasą?
1
marta 2014-04-16 20:06:44
kelner, Borim w Pszczynie to zarówno stacja paliw jak i restauracja, zwyczajnie otworzyli restauracje na stacji paliwowej.
1
worker 2014-05-20 12:35:37
Dokładnie tak, jak toś wczesniej pisał czujesz sie tam nie najlepiej, czujesz sie gorszy, niedoceniany. Tak to była próba nieudana!
1
były pracownik 2014-05-24 09:33:31
Firma mało konkretna , wykorzystują ludzi na maksa . Nie polecam !!!
1
groszek 2014-05-24 13:32:44
jak to mało konkretna - konkretnie wymagają od pracownika i egzekwują to najlepiej jak potrafią przecież :)
1
radoslaw 2014-12-03 14:23:06
W jaki sposób wykorzystują pracowników?? Proszę o konkrety!!! :-) Szukam pracy i z racji mego doświadczenia pomyślałem o Borim... Pracowałem w restauracji więc dajcie znać jak przedstawia się dzień pacy na stanowisku, o które mam przyjemność się ubiegać? Czy otrzymam zakres mych obowiązków na piśmie? Z jakimi ludźmi będę miał przyjemność współpracować?
1
arkos 2015-01-27 23:37:53
hmm konkrety zawsze sie przydadza przy poszukiwaniu pracy i kazdy kto ubiega sie do pracy chiałby wiedziec wiecej na dany temat moze powiecie w jaki sposób wykorzystuja tych ludzi jak jest naprawde jak przebiega rozmowa kwlifikacyjna u nich i czy warto pracowac a taka pensje jaka oferuja czy ktos wie cos dziekuje
piktel 2015-03-31 01:35:34
W ramach tak bardzo upragnionych przez niektórych tutaj konkretów mogę wam powiedzieć, ze jedzenie w restauracji Borim jest naprawdę pyszne i widać że wszyscy przykładają się do swojej pracy. Ja od siebie polecam szczególnie kotlet po włosku, był pyszny. Kucharz wie co dobre no i obsługa bardzo miła i zaangażowana w pracę restautrracji. Ja polecam
1
misio 2015-04-21 18:16:53
o no proszę, czyli jedna są i pozytywne opinie. W takim razie jestem w kropce, wybrać się do nich czy nie? ktoś ma jeszcze inne opinie odnośnie ich restauracji?
1
gość 2015-05-01 07:45:15
Wystawiam bardzo negatywną opinię firmie BORIM co do gastronomii. Nie polecam konsumpcji w tym lokalu tej firmy. Ceny astronomiczne,gdyż kilogram fileta z kurczaka kosztuje 120,0 złotych, tak więc porcja obiadowa tego filecika wychodzi około 30,o złotych plus dodatki. Taki skromny w spożyciu obiad zamyka się w kwocie 50-60 złotych!!!!!!!!!!! Totalna porażka jak na tak barową gastronomię, gdzie jakość tego wydania też wymaga wiele do życzenia?! Zalecam omijanie tej placówki i z jej pożal się boże kuchnią!!!!!!!!!
1
marlenka 2015-05-01 08:08:51
Popieram opinię poprzednika! Kuchnia w BORIM żałosna co do jakości a w cenie na miarę HOLLYWOOD!Nie wiadomo za co się płaci? Byliśmy tam na obiedzie i nie darmo dostaliśmy jedzenie,które nie odpowiadało nazewnictwu w karcie to do tego zapłaciliśmy słono, tak że nam szczęki opadły! Szefostwo powinno pójść po rozum do głowy i zmienić to dopóki nie będzie za pózno. My napewno już tam nie skorzystamy z konsumpcji a innym będziemy odradzać!
1
warszawa 2015-05-01 08:23:38
Witam! Cieszę się,że w końcu ktoś o tym napisał,bo myślałam że tylko ja mam jakieś ale? Kuchnia w BORIM jest tak słaba,że aż trudno o tym mówić?! Z mężem z powodu różnych interesów często stoujemy się w restauracjach. Nawet w Warszawie w hotelu Marriot nie zapłaciliśmy tyle za obiady co w restauracji BORIM o ile można ją tak nazwać? Ponadto kucharze powinni się nauczyć wytworzenia posiłków zgodnie z nazwą w karcie,gdyż wydaje mi się,że tego wogóle nie potrafią!My już tam napewno nie skorzystamy z usług!
1
kasia 2015-05-01 08:35:20
Podpisujemy się pod opinię poprzedników. Byliśmy dwa razy w restauracji BORIM i za każdym razem tak samo. Jedzenie,że kucharzy trzeba by było wysłać na kurs gotowania i przygotowania potraw,gdyż nie mają pojęcia, jak dane potrawy mają wyglądać i jak mają byc przyrządzone zgodnie z nazwą w karcie,porażka!Po otrzymaniu rachunku kolejny szok,gdyż ceny kosmiczne!Można wypaść z butów! Omijajcie jak Wam nie po trasie,bo my tam już napewno nie zaglądniemy!
1
norbert 2015-05-01 08:47:38
Tak samo popieramy opinię!Ceny dla koneserów a jakość zerowa!Nauczcie ludzi robić posiłki tak jak się to w karcie nazywa!Śmieszne podawanie posiłków, które nie odpowiadają nazewnictwu? Nie zachęcam do skorzystania z usług tej instytucji.
1
plomba 2015-07-08 21:06:41
może właśnie z takich powodów Borim poszukuje obecnie nowych osób do pracy. Własciwie to poszukuje przede wszystkim człowieka na stanowisko szefa kuchni / kucharza zmianowego . Chyba myślą w tej chwili o tym stanowisku bardzo poważnie , bo rekrutacja trwa już praktycznie od dwóch tygodni i jeszcze jest szansa żeby aplikować
1
były pracownik 2016-01-15 20:05:43
Odradzam w każdy możliwy sposób . Jeżeli jesteś osobą zaangażowaną i pokazujesz ,że Ci zależy Szefostwo się cieszy ,że za psie pieniądze potrafisz robić z siebie kundla. Prędzej czy póżniej i tak potraktują Cie jak już wcześniej o tym napisane . Pozdrawiam wszystskich których zwolnili (będzie im lepiej) i tych ,którzy odeszli .
2
natka 2016-04-18 12:44:18
@były pracownik, a gdyby tak upomnieć się o podwyzkę? Wlasiciele baliby się stracić oddanego pracownika może :)
czapa 2016-05-18 12:28:00
ja jestem zdania, że zawsze warto walczyć o swoje, szczególnie jak się myśli o zmianie pracy. Nie masz nic do stracenia @były pracownik, choć Ty jak widać już podjąłeś decyzję.
były pracownik 2016-05-20 10:01:28
Czego się spodziewać po prywaciarzu i w dodatku złodzieju który mierzy swoją miarą...polecam więcej kontroli pip :) co do kuchni to rzeczywiście przydałby się porządny kucharz i mniej zarozumiała obsługa a nie stare baby ;p
1
Zostaw swoją opinię o Borim - Pszczyna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borim