Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Borim

Pracowałeś w firmie Borim i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-25 22:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieznam gorszej firmy kierowcow traktuja jak smieci stanowczo odradzam.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2011-09-21 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem 12 lat w różnych firmach i tutaj znalazłem normalne i godziwe warunki pracy , to wymagajacy pracodawca ale jest spoko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-12 19:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy jest na forum jakiś pracownik Borim i napisze coś o pracy? Jak wyglądają możliwości awansu, czy też rozwoju np. szkoleń? Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-06-21 19:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możliwość awansu, rozwoju zawodowego i szkoleń to antonim slowa "Borim". Bliższe tej firmie są takie pojęcia: minimalna płaca, uwstecznienie zawodowe i klimat wszechobecnego spisku i podejrzewania przez szefostwo wszystkich o wszystko ( oczywiście co najgorsze). Nie polecam pracy w tej firmie ! Panuje atmosfera zakłamania i nie wierzcie w składane Wam obietnice bez pokrycia !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-02 12:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może inaczej znacie kogoś zadowolonego z tego faktu że pracuje w Borim? bo aż nie chce się wierzyć ze jest aż tak źle ;/
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 16:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jej, aż takie kiepskie Borim ma opinie? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-14 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-11 16:06:39

Jej, aż takie kiepskie Borim ma opinie? Co z przywilejami dla pracowników, zapewniają opiekę medyczną lub chociaż karty multisport?
Człowieku, czy Ty się z choinki urwałeś ?.., to nie ta półka i nie ta bajka ;-)
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-08-09 12:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Borim kasa jest na czas? Pracuje ktoś jako kierowca? Po ile godzin się jeździ, co z nadgodzinami? Pozdro i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
sps - 2013-08-14 15:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] podjedź najlepiej na Borim i pogadaj na miejscu z ludźmi , skoro tam pracują to chyba im to leży. widze ze firma troche latek juz działa i ludzi sporo tam pracuje , moj kumpel tez tam parcuje i sobie chwali,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 16:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sps, ale Ty w Borim nie pracujesz? Możesz poprosić kumpla by napisał tu jakąs opinię? Albo chociaż napisz w czym sobie tak chwali? Fajna kasa, możliwości rozwoju?
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2013-11-16 18:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Nie jest to jakiś kołchoz jak niektórzy mówią czy piszą. Jest to normalna naprawdę porządna firma przez duże F. I uwierz mi czytelniku że nie kłamię. Wymagania są, konkretne podejście, profesjonalizm i entuzjazm zmieniają najgorszą robotę w PASJĘ. POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
niko - 2013-11-19 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym się dowiedzieć czy kierowcy codziennie są w domu. Samochody mają łóżka i zastanawiam się jak to z nimi jest.
zdjecie uzytkownika
waka - 2013-11-25 20:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuś, a możesz napisac więcej konkretów? Co jest takiego profesjonalnego? No i płaca za to sowicie? Czy trzeba żyć atmosferą?
zdjecie uzytkownika
worker - 2014-01-28 14:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele opinii się zgadza, bo miałem przyjemność pracować w Borimie, (usunięte przez administratora)dogadywania była jak ja pracowałem. Szefostwo wystawiło mnie także na próbe zarobienia szybkiej gotówki, ale im się to nie udało, zaczynając prace nie miałem szkolen, praca za minimalną stawkę, uciekłem jak szybko się dało!
zdjecie uzytkownika
Hipek - 2014-03-10 22:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@worker to znaczy, że Ci podłożyli świnię czy co? Ciekawy sposób na sprawdzenie lojalności pracownika ...
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-04-02 11:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze jest na forum i pracował w Borim? Bo ja chętnie bym zarobił szybko gotówkę, nie brzmi to źle, to o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
leser - 2014-04-02 23:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj, żebyś na tej szybkiej gotówce równie szybko się nie przejechał... chyba lepiej spasować w tym temacie
zdjecie uzytkownika
szerman - 2014-04-05 13:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym aplikować na stanowisko administracyjne, ale nie wiem czy warto czekać. Często są rekrutacje?
zdjecie uzytkownika
kelner - 2014-04-11 07:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz chyba mają rekrutacje - zależy też czy to Borim paliwa czy Borim restauracja :) o co kaman z tą szybką kasą?
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-04-16 20:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kelner, Borim w Pszczynie to zarówno stacja paliw jak i restauracja, zwyczajnie otworzyli restauracje na stacji paliwowej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Borim
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x