Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MSKatowice - 2015-07-11 14:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gądki - 2015-07-11 14:03:17]:
Tak, za weekendy mamy wolne w tygodniu. A za nadgodziny podobno jest możliwość wyjścia wcześniej. Taka przepustka, ale nie korzystałam z niej bo nie miałam takiej potrzeby
zdjecie uzytkownika
gądki - 2015-07-12 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gądkach to musimy korzystać z przepustek, nie ma możliwosci zaplaty, a dlaczego? "Bo nie". Czyli jak w każdej plotce bylo cos prawdy :)
zdjecie uzytkownika
ślązara - 2015-07-14 00:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gądki - 2015-07-11 14:03:17]:
W Katowicach za soboty i niedziele wynikające z grafiku mamy od razu na tymże grafiku naniesione dni wolne do odbioru. Za soboty dodatkowe, dyżury i nadgodziny mamy płacone. Jest możliwość odbioru godzin nadliczbowych, ale tylko po uprzedniej zgodzie zmianowego w wypadku zmniejszonej ilości pracy lub wystarczającej obsady. Nie słyszałam o przypadku zmuszania do odbioru godzin nadliczbowych nie wynikających z harmonogramu pracy.
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2015-07-15 21:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A we Wrocławiu wielkie święto. Jego ekscelencja Michał i jej eminencja Barbara nie będą już kierownikami. Sprawdzili się tylko przez pół roku.
zdjecie uzytkownika
gośc - 2015-07-16 12:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rom - 2015-06-19 21:36:46]:
a gdzie ja pisze o wysokości premii? Naucz się czytac ze zrozumieniem?
zdjecie uzytkownika
hgg - 2015-07-17 00:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się składa ze km, zkm i kh mają większą wiedzę i wyczucie jak to powinno wyglądać i mówili o tym otwarcie dyrekyirkomz szanując siebie, znaleźli sobie lepszą pracę na miarę kwalifikacji.
zdjecie uzytkownika
hanys - 2015-07-18 15:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gośc - 2015-07-16 12:37:14]:
pomyłki zdarzają się każdemu.
zdjecie uzytkownika
puchacz - 2015-07-18 19:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gośc - 2015-07-16 12:37:14]:
Teraz eminencje 2xrR będą rządzić Wami.
zdjecie uzytkownika
Gądki - 2015-07-19 13:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z Gądek do Wrocławia na kierownika wzieli Renate Jagielska, to akurat mozna wam pogratulować teraz jak jej nie ma w Gądkach to wróci tam terror :) ale na jej zastepce to juz zabrali Romana Małysza, straszny alkoholik, wystarczy podejść do niego rano, czuć jeszcze ten armoat wódki :)
zdjecie uzytkownika
Ania. - 2015-07-19 16:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wam dogodzić się nie da, ten terrorysta,tamten alkoholik, kolejny gbur. Wy jesteście idealni? Zarząd powinien to forum usunąć,bo pisze tu tylko co drugi pustak wiedząc,że anonimowo może pisać i obrażać bezkarnie innych. Jak jesteś taki mądry podaj swoje dane skoro tak chętnie rzucasz na forum nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
Ania. - 2015-07-19 16:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wam dogodzić się nie da, ten terrorysta,tamten alkoholik, kolejny gbur. Wy jesteście idealni? Zarząd powinien to forum usunąć,bo pisze tu tylko co drugi pustak wiedząc,że anonimowo może pisać i obrażać bezkarnie innych. Jak jesteś taki mądry podaj swoje dane skoro tak chętnie rzucasz na forum nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
Ania. - 2015-07-19 16:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wam dogodzić się nie da, ten terrorysta,tamten alkoholik, kolejny gbur. Wy jesteście idealni? Zarząd powinien to forum usunąć,bo pisze tu tylko co drugi pustak wiedząc,że anonimowo może pisać i obrażać bezkarnie innych. Jak jesteś taki mądry podaj swoje dane skoro tak chętnie rzucasz na forum nazwiskami!
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-07-20 15:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Aniu, po pierwsze również nie podałaś swoich danych i jesteś tak samo anonimowa jak wszyscy inni. I nie, nie chodzi o to że jesteśmy idealni, tylko o to kogo się zatrudnia na stanowiska kierownicze, bo takie stanowiska wymagają od osób pewnych kompetencji...
zdjecie uzytkownika
kikut - 2015-07-22 10:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha romuś awansował gratki dobrze ze juz tam nie pracuje bo człowieka z wieksza nie wiedza od niego to chyba nie ma
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 23:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No własnie, jestesmy anonimowi i dzięki temu mozemy bezpiecznie pisać prawdę o tej gównianej firmie i gównianych ludziach którzy zarządają bez obawy ze będą mścić się na nas za to, a pod koniec umowy zwolnią
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2015-07-25 16:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-24 23:02:06]:
w szczecinie tak jest że nawet anonimowo boją się pisać bo może
się domyslo kto to i dopiero będzie przesrane
zdjecie uzytkownika
alien blaster - 2015-07-25 21:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To daj się nick "nie jestem ze Szczecina" to ich zmyli i się nie domyślą.
zdjecie uzytkownika
Britney Spears - 2015-07-26 12:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja nie jestem ze Szczecina
z wypłatami u nas kpina
może będzie ze mnie drwina
z butów mi wystaje trzcina
żona moja to Alina
urodziła sobie syna
praca jutro się zaczyna
może lepiej iść do młyna
chcę wyglądać jak landryna
już mi gorset się rozpina
może będzie głupia mina
awantura się tu wszczyna
leczę to jak aspiryna
no i już mnie tutaj ni ma
zdjecie uzytkownika
Gregory - 2015-07-27 00:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja2 a może napiszesz z czego to wynika, że ze Szczecina się tutaj nie wypowiadają.. Ja znam kilka osób (pracowników) z Neuca w Warszawie i opinie są różne. Część jest w sumie nawet zadowolona, tylko ta praca na noce potrafi jednak zmęczyć.. Ale gdyby było im aż tak źle, to by nie pracowali tam, znam ich.
zdjecie uzytkownika
cicia - 2015-07-27 14:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2015-07-20 15:07:57]:
Czas pokaże, czy ma kompetencje, czy nie - na pewno nie Wam to oceniać ;)
Póki co, to muszę przyznać, że pierwsze wrażenie jest ok.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-07-29 12:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cicia - 2015-07-27 14:44:26]:
Potwierdzasz tym co piszesz to co zostało wspomniane wyżej.
Zatrudnianie ludzi na kierownicze stanowiska na chybił trafił żeby "czas pokazał" czy się ktoś nadawał czy nie, mówi wystarczająco wiele ;)
zdjecie uzytkownika
Damian Zalas - 2015-07-29 20:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszą mnie komentarze typu "nie podoba sie to sie zwolnij" od razu wiadomo kto takie komentarze pisze. Dali byście sobie spokoj drodzy kierownicy z takimi tekstami, osoby które pracują przecież widzą jak jest nieważne co byście za kłamstwa napisali
zdjecie uzytkownika
Jeremiasz - 2015-07-30 08:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie pieniądze są za las?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ogólne spotkanie w agencji, co gdzie i jak sie pracuje i o zarobkach możliwych.Brak rozmowy indywidualnej z rekruterem.
Pytania: BRAK
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-01 07:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WROCŁAW!!! GRATULUJĘ takiej kierowniczki jaką jest Renata Jagielska,to tak jakbyście wygrali największą wygraną w totolotka.Powinni usunąć jeszcze Elżbietę R.z tej firmy i wtedy skończyłby się przemiał ludzi i utworzyłaby się stała ekipa. Nareszcie zapanuje porządek w NEUCE
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-08-02 11:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli myślisz, że na stanowiska zatrudnia się na chybił trafił to współczuję Ci naiwności człowieczku xD
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NEUCA SA?
Zadaj pytanie
alert