Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kikut - 2015-07-22 10:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha romuś awansował gratki dobrze ze juz tam nie pracuje bo człowieka z wieksza nie wiedza od niego to chyba nie ma
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 23:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No własnie, jestesmy anonimowi i dzięki temu mozemy bezpiecznie pisać prawdę o tej gównianej firmie i gównianych ludziach którzy zarządają bez obawy ze będą mścić się na nas za to, a pod koniec umowy zwolnią
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2015-07-25 16:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-24 23:02:06]:
w szczecinie tak jest że nawet anonimowo boją się pisać bo może
się domyslo kto to i dopiero będzie przesrane
zdjecie uzytkownika
alien blaster - 2015-07-25 21:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To daj się nick "nie jestem ze Szczecina" to ich zmyli i się nie domyślą.
zdjecie uzytkownika
Britney Spears - 2015-07-26 12:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Ja nie jestem ze Szczecina
z wypłatami u nas kpina
może będzie ze mnie drwina
z butów mi wystaje trzcina
żona moja to Alina
urodziła sobie syna
praca jutro się zaczyna
może lepiej iść do młyna
chcę wyglądać jak landryna
już mi gorset się rozpina
może będzie głupia mina
awantura się tu wszczyna
leczę to jak aspiryna
no i już mnie tutaj ni ma
zdjecie uzytkownika
Gregory - 2015-07-27 00:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja2 a może napiszesz z czego to wynika, że ze Szczecina się tutaj nie wypowiadają.. Ja znam kilka osób (pracowników) z Neuca w Warszawie i opinie są różne. Część jest w sumie nawet zadowolona, tylko ta praca na noce potrafi jednak zmęczyć.. Ale gdyby było im aż tak źle, to by nie pracowali tam, znam ich.
zdjecie uzytkownika
cicia - 2015-07-27 14:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.. - 2015-07-20 15:07:57]:
Czas pokaże, czy ma kompetencje, czy nie - na pewno nie Wam to oceniać ;)
Póki co, to muszę przyznać, że pierwsze wrażenie jest ok.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-07-29 12:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [cicia - 2015-07-27 14:44:26]:
Potwierdzasz tym co piszesz to co zostało wspomniane wyżej.
Zatrudnianie ludzi na kierownicze stanowiska na chybił trafił żeby "czas pokazał" czy się ktoś nadawał czy nie, mówi wystarczająco wiele ;)
zdjecie uzytkownika
Damian Zalas - 2015-07-29 20:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszą mnie komentarze typu "nie podoba sie to sie zwolnij" od razu wiadomo kto takie komentarze pisze. Dali byście sobie spokoj drodzy kierownicy z takimi tekstami, osoby które pracują przecież widzą jak jest nieważne co byście za kłamstwa napisali
zdjecie uzytkownika
Jeremiasz - 2015-07-30 08:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gdzie pieniądze są za las?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-01 07:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WROCŁAW!!! GRATULUJĘ takiej kierowniczki jaką jest Renata Jagielska,to tak jakbyście wygrali największą wygraną w totolotka.Powinni usunąć jeszcze Elżbietę R.z tej firmy i wtedy skończyłby się przemiał ludzi i utworzyłaby się stała ekipa. Nareszcie zapanuje porządek w NEUCE
zdjecie uzytkownika
Haha - 2015-08-02 11:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli myślisz, że na stanowiska zatrudnia się na chybił trafił to współczuję Ci naiwności człowieczku xD
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-05 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2015-08-02 11:21:26]:
Aniu, najpierw zdobądź doświadczenie w Neuce, rozeznaj się w środowisku a następnie zabierz się za wypowiadanie na tematy w których będziesz mogła wykorzystać zgromadzoną wiedzę :) w międzyczasie dowiedz się co znaczy słowo "naiwny" oraz ochłoń abyś nie musiała uciekać się do pejoratywów :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-08 23:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak po wyplatach :)
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-08-11 11:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania. - 2015-07-19 16:27:54]:
Zgadzam sie z Tobą :) Żal to czytać. To forum to obraz dzisiejszego Polaka. Nic nie umie, robić mu się nie chce, a chce mieć wszystko.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-08-11 14:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
głos ludu - 2015-08-12 09:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-08-01 07:24:59]:
Taaa... We Wrocławiu tworzy się stała ekipa, która nie ogarnia wyjazdów i musi ratować się delegacjami z innych magazynów. Brawo...
zdjecie uzytkownika
Damian Zalas - 2015-08-18 12:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Widać coraz mniej osób się udziela na forum, w sumie co się dziwić, nie ma już kto ponieważ wszyscy pouciekali z neuca, magazyny puste się robią ale jest spoko nic się przecież nie dzieje
zdjecie uzytkownika
CK - 2015-08-20 21:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracuję w Infonii w Kielcach, gdzie ciągle są przyjęcia ok. 1 osoby na miesiąc (po woli staje się to rodzinna spółka- zatrudniani są znajomi a właściwie osoby z rodziny kierowników i liderów, są oni traktowani na innych warunkach niz pozostali- siedzą po miesiącu z nimi liderzy i szkolą a wcześniej takiej taktyki nie stosowali; nowa osoba siedziała przy starym telemarketerze tylko przez 2 tygodnie ;( Czyżby ciągłe przyjęcia oznaczały wymianę starej doświadczonej kadry??? jest to pytanie retoryczne na które nikt nie zna odpowiedzi..... a Wy jak myslicie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 12:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Filip - 2015-08-26 12:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdyby w Neuce było tak ciężko, to ludzie by nie pracowali. Ja tam nigdy nie robiłem, ale słyszałem, że praca wymaga wysiłku i poświęcenia. Często praca jest na nocki, chociażby na magazynie. Wiem, bo kilku moich znajomych pracowało, ale raczej byli z pracy zadowoleni, mimo wszystko. Wydaje mi się, że tragedii nie ma.
zdjecie uzytkownika
Wiesia - 2015-08-27 22:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No jak tam po zmianach.?? Jak kierowniczka i reszta załogi ?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-29 18:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich .To co tu sie czyta o firmie neuca to wszystko prawda .i nie ze komus nie chce sie pracowac . Operato wózka widłowego wysokiego składowania powinien zarabiac co najmniej o 1000 zł wiecje niz płaca w Gądkach. tam jest tak .Jak masz wiecej nadgodzin masz mniejsze premie wiem z doświadczenia . A kiedy były miesiace bez nadgodzin premie były o połowe wieksze . Wszystko po to zeby za duzo nie mógł zarobic. Mam tam wielu znajomych którzy sa jednymi z najlepszych w swoim fachu a zarabiają marne pieniadze i jeszcze sa szczuci ze ich wypierd. jak nie zaczną robić więcej pozycji. Wiem bo sam tam pracowałem przez 5 lat teraz juz nie muszę się bać pana Romana Małysza i reszty tej zafajdanej Ekipy która ma ludzi za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nawet Ukrainców którzy robią mniej i nie maja uprawnien na wózki traktuja lepiej.
zdjecie uzytkownika
Damian Zalas - 2015-08-30 00:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Romana w Gądkach już niema :) rozbawiło mnie to "Gdyby w Neuce było tak ciężko, to ludzie by nie pracowali." tylko że właśnie już nikt tam nie pracuje, magazyny świecą pustkami brakuje ludzi i my musimy teraz jak idioci zapieprzać za 5 i chodzić we weekendy dodatkowo, niby kogoś próbują zatrudnić, ale nikt nie chce przychodzić na rozmowy,i co się dziwić za te grosze? Ale dać podwyżki? po co? przecież słupki się zgadzają to nic że padamy na ryj co ich to niby ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ogólne spotkanie w agencji, co gdzie i jak sie pracuje i o zarobkach możliwych.Brak rozmowy indywidualnej z rekruterem.
Pytania: BRAK
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 09:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-08-30 09:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aplikowałam na stanowisko doradcy aptecznego na łódzkie.Zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną i chciałabym się konkretnie dowiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku(godziny pracy,narzędzia,płaca itd.)Proszę o sensowne info,bo poważnie podchodzę do tematu.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-08-30 23:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te Zalas to nie bądż idiotą, nie padaj na ryj i nie pracuj w weekendy tylko bierz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki i idż do pracy gdzie nikt Ci nie będzie nic kazał i zarobisz więcej a nie te marne grosze. Pracujesz tu a marudzisz i po co???? Wkurzasz tylko ludzi swoimi obłędnie bezsensownymi komentarzami. Jak ci jest tak źle to pora to chyba zmienić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NEUCA SA?
Zadaj pytanie
alert