Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2015-12-20 12:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech zbychu z gądek wiadomo o kogo chodzi .Życzę mu żeby udławił się karpiem !!!
zdjecie uzytkownika
Więcej konkretów - 2015-12-20 19:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxxxxx - 2015-12-20 12:57:46]:
No właśnie! A propos Zbycha (którego nie znam, ale to nieistotne) mało tu widzę na forum uwag personalnych. Że kierownik/brygadzista/lider taki to a taki to i tamto etc. Ludzie! To nie przestępstwo czynić uwagi krytyczne skierowane do konkretnych osób. Ostatecznie ta firma nie zarządza się sama.
zdjecie uzytkownika
olt - 2015-12-22 23:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No wiesz ja już napisałem opinię i jednym liderze to została usunięta tu nie możesz naPISać czarno na białym bo jest cenzura
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-12-27 22:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chodzi w tym o to zeby wypisywac jakies plotki na czyjs temat, bo to nie jest plotkarskie forum poza tym gadajcie miedzy soba o tym w pracy,nie tu,tu chca ludzie przeczytac cos wartościowego
zdjecie uzytkownika
lika Katowice - 2016-01-05 20:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Kierownicy ledwo po liceum a mniemanie wysokie grafiki układają jak im się podoba bo tyle tylko potrafią
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2016-01-05 23:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się ze troche jesteście niesprawiedlili. Praca u nich jest cały czas i wydaje mi się, że również warto z ich staży skorzystać, bo jest obecnie taki na dziale prpjektowym.
zdjecie uzytkownika
x-men - 2016-01-06 22:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuję w neuca warzymice na magazynie już dosyć długo więc myślę, że moja opinia może być dosyć przydatna. Praca jak każda inna bo gdzie nie trzeba się narobić za to wydziarana baba (patologia z recydywą w tle) nie daje ludziom w spokoju pracować. Wiem, że Kierownik A ma klapki na oczach ale kwestia czasu bo ludzie już mają dosyć.
zdjecie uzytkownika
cu - 2016-01-08 03:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś interesowałem się firmą, ale jeszcze nie na tyle aby do nich cv składać. Teraz jednak myślę, że mógłbym spróbować swoich sił jako trener sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
dfghj - 2016-01-10 13:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cu no niestety z tego co widze to rekrutacja u nich w firmie sie skonczyla, wiec muszisz chyba pocztac az zwonu na nowo beda rekruwoac tam w firmie..
zdjecie uzytkownika
kaos - 2016-01-12 17:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niby nie ma ofert pracy na daną chwilę, ale jest szansa, że będą rekrutować w najbliższym czasie, przynajmniej tak słyszałem. Pewności 100% nie mam, ale dla takiej roboty warto poczekać.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-01-13 20:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzę spore dialogi na stronach danych pracodawców to zapewne morale jest kiepskie wiemy przez co ale zarobki powinny być zacne (pow. 3 tys netto) inaczej nikt by tu tyle czasu nie tracił. czy może ktoś wskazać wysokość podstawy i ile można "dorobić" przy wyrabianiu planów
zdjecie uzytkownika
oltarzew - 2016-01-14 10:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-01-13 20:16:04]:
Kolego ja wiem że nie dawno były święta , ale czy Ty się z choinki urwałeś jakie 3 netto dziewczyny na ms grubo poniżej 2000 spedycja też słabo wszystko po tych śmiesznych aneksach , nadgodziny są po każdej zmianie i w dodatku do odbioru , plan jest nie do osiągnięcia przy tej ilości pracy ,ręce od przepierdzielania towaru masz wyciągnięte jak u małpy, duża ilość osób odchodzi z tego przybytku
zdjecie uzytkownika
nemik - 2016-01-15 03:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oltarzew, to trzeba było negocjowac aneksy i nie godzić sie na wszystkie zmiany. Myślę, ze jednak sa osoby, które robia targety i zarabiaja ponad 3 netto.
zdjecie uzytkownika
brzoza - 2016-01-16 04:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę, że komentarz Lipki usunięty... A szkoda, bo dużo w nim prawdy. Ci, którzy cieszyli się z podniesienia podstawy teraz sobie plują w brodę. Przy nie wyrobieniu założeń mają obcinaną premię, a z ilości pozycji byłoby hajsu jak lodu! Ten twardogłowy leśny dziadek z Torunia myślał nad tym przez dwa lata nie bez powodu, bo firma jest dzięki temu na plusie [ja wiem, że po drodze miał Pan zawał i zdrówka życzę, ale sumienia spokojnego to Pan nie powinien mieć, miłego wypoczynku na Majorce, Mealediwach czy innym Haiti (chociaż może to sanatorium w Ciechocinku, ale NAS urobionych fizycznie po łokcie nawet na to nie stać)]. Spokojnego snu i patrzenia w lustro.
zdjecie uzytkownika
X - 2016-01-16 16:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Na magazynie w Katowicach padł w nowym roku rekord zamówień, około 193 tys/ doba. Cwaniaczki w zarządzie się cieszą bo słupki rosną, szkoda tylko że za taką robotę nie dostaniemy żadnego dodatku. Podziękowania możecie sobie wsadzić, nam to nic nie da.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-17 13:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem @X że dodatek ma być, więc nie siej fermentu, firma prężnie się rozwija, standardy europejskie mają się dobrze, tylko się cieszyć jednym słowem
zdjecie uzytkownika
apka - 2016-01-17 14:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Rekord rekordem ale zarząd jest wiecznie nienasycony. Studnia bez dna dla której wiecznie mało. Na słupki pracują szaraczki z agencji gdzie dostają 1200pln na rękę czy ludzie po aneksach gdzie pogubili po kilkaset złotych wypłaty. Na pewno nie zmianowi czy brygadziści którzy są chyba tylko po to żeby wypisywać grafiki i pilnować czy non stop "zapier....sz"
zdjecie uzytkownika
Spirit - 2016-01-17 17:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Maniek - 2016-01-17 13:38:20]:
Oj Maniek, Maniek... A wcześniej przez dwa lata słuchaliśmy wszyscy o podwyżkach i po tych dwóch latach wyszło jak wyszło. Dostaniesz bon za 50zł na produkty apteo. I jak się mają standardy europejskie do podsłuchiwania i obserwowania pracowników 24h na dobę. Wszyscy straszą inwigilacją kaczora, a ta w neuce nikomu nie przeszkadza? Hipokryzja i trzeci świat
zdjecie uzytkownika
vitamina - 2016-01-19 12:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maniek - 2016-01-17 13:38:20]:
Jaki dodatek?? Komu go mają niby dać?? Chyba kierownikom tylko bo wątpię żeby zwykły szaraczek dostał coś dodatkowo.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-01-19 14:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale wiadomo, że zarząd chce mieć jak najwięcej dla siebie, to nie powinno nikogo dziwić, od tego jest, założyli firmę to i cisną, ale i tak jest lepiej niż gdziekolwiek indziej
zdjecie uzytkownika
jjjjjjjjjj - 2016-01-21 21:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"Mniej znaczy wiecej"-czyli mniej dla nas szarych pracownikow a wiecej dla prezeso.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2016-01-21 21:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć kochani, widzę ogłoszenie Specjalista ds. obrotu środkami psychotropowymi i odurzającymi i zastanawiam się jakie trzeba mieć do tego uprawnienia i czy to nie jest ściema?
zdjecie uzytkownika
gądki - 2016-01-23 15:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Te wyrabianie premii to całkowity absurd, jak jest dużo pracy np. jak chwili obecnej to zamiast zarobić więcej zarobimy mniej, dlaczego? bo nie wyrobimy wskaźników przez tą ilość pracy. Te aneksy były bardzo sprytnie przemyślane.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-01-24 08:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@gądki, no niestety kolego, ale na premię to trzeba sobie najpierw zasłużyć, a nie dostać za darmo. Myslałem, czy nie poszukać tutaj pracy jako administrator aplikacji IT, W benefitach daja opiekę medyczna, kartę sportowa, a wystarczy znać SQL i JAVA/JMS/.NET/IIS/PHP.
zdjecie uzytkownika
anni11 - 2016-01-24 23:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-01-24 08:48:22]:
Nie jesteś poinformowany, wiec nie zabieraj głosu!!!!!!!!!!!,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anni11 - 2016-01-25 00:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Piotrek - 2016-01-21 21:56:55]:
Szkolenie Mniej znaczy więcej,Kielce w obecności dwóch kierowniczek sp.od WB Kamil krzyczy na telemarketing, CISZA! w trakcie kiedy padają ważne pytania dotyczące nowego standardu pracy,kierowniczki oczywiście nie reagują, na taki wybryk bo przecież pracownicy Neuca Kielce to chłopcy do bicia,a może dyrektorzy zainteresują się takim zachowaniem,zadawanie pytań na takim szkoleniu to podstawa,ignorowanie pytań i tłumaczenie się brakiem czasu to bardzo niestosowne, ale świetne wyniki ze standardu pracy to bardzo się przydają kierowniczką,szczują pracowników na co miesięcznych ścieżkach zdrowia, bo z tego ich Neuca rozliczy,powodzenia
zdjecie uzytkownika
Gądki - 2016-01-25 18:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
premia za nic? to wez zobacz jak zapierdalamy jak jest taka ilosc pracy, a ile za to dostajemy
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2016-01-25 19:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-01-24 08:48:22]:
cześć, ja właśnie rozważam tam pracę jako Administrator Aplikacji do szyny ESB, może ktoś napisać jak tam wygląda praca, poza tym co mają w ogłoszeniu?
zdjecie uzytkownika
witaminki - 2016-01-26 07:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety kierowniczki nadaja sie do wymiany a w szczegolnosci pusta liderka p......
zdjecie uzytkownika
llkl - 2016-01-26 13:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Waszystkich najlepiej do wymiany...
Jadnych sie lubi innych mniej, jestem prostym szeregowcem ale wiem ze tam wyzej latwo nie maja. Naciskaja na nich... Wiec tak na prawde chodzi tu o kase...
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2016-01-26 18:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iikl ale chodzi o kase dlatego, ze chcą jak najniższym kosztem zatrudnić, tak? Wydaje mi się, że nawet jako przewoźnik dobrze zarobisz, bo sa premie uznaniowe.
zdjecie uzytkownika
llkl - 2016-01-26 18:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodzi o to że cisnąć nas musza a czym wiecej pracy tym mniejsze zarobki bo odcinają z każdej strony. Kiedyś każdy robil na swój rachunek a teraz połowa się opiernicza a kasa taka sama...
zdjecie uzytkownika
retro - 2016-01-29 17:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@IIkI To jest nie do pomyślenia żeby połowa zespołu pracowała na drugą połowę, myślę że firma powinna wprowadzić jakiś system który by rozliczał pracowników z efektów. Wgl teraz prowadzą rekrutację na wiele stanowisk i oferują dobre wynagrodzenie i benefity
zdjecie uzytkownika
nowy1982 - 2016-01-31 15:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Został prowadzony nowy regulamin wewnętrzny,ponoć opierany sie na ustawie prawa farmaceutycznego o zakazie wprowadzania na hale przez pracowników wody mineralnej w butelkach przezroczystych.
Pytanie moje czy we wsztskich hurtowniach czy tylko we Wrocławiu kierownictwo robi sobie co chce z pracownikami??
zdjecie uzytkownika
parker - 2016-01-31 18:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy1982 - 2016-01-31 15:16:21]:
moim zdaniem to trochę dziwna sprawa z tą wodą. I jakoś ciężko w to uwierzyć. Rozumiem , że Waszym zdaniem przewożnicy których szukają mogą mieć podobne kłopoty?
zdjecie uzytkownika
Ołtarzowianka - 2016-02-01 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie,u nas w Ołtarzewie niema takiego zakazu.Ale mamy niestety ciągłe nadgodziny
zdjecie uzytkownika
Beny - 2016-02-01 18:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakaz taki został właśnie wprowadzony aneksem do regulaminu.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-01 22:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Który kierownik wyleciał z Ołtarzewa że szukają nowego kierownika hurtowni?
zdjecie uzytkownika
specjalista - 2016-02-02 10:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracuś - 2016-01-25 19:16:03]:
Kolego, daruj sobie. Z tego co słyszałem od znajomego, to w tej firmie w ogóle nie ma takiej technologii jak szyna danych, szukają jakiegoś łosia, którego przerzucą w inne miejsce, bo nie będzie miał już wtedy innego wyjścia. Wymogi jakie mają sam widzisz, a oferują niewiele, znacznie mniejsze wynagrodzenie niż w innych firmach. Jeśli poważnie myślisz o karierze w IT, to odpuść sobie, popytaj jakie opinie ma ta firma na mieście.
zdjecie uzytkownika
telemarketing 123 - 2016-02-02 20:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mobbing,mobbing,mobbing.........!!!!
jeszcze takiego wariactwa nie było w tej firmie jak dajecie sobie radę w poszczególnych oddziałach
dla firmy liczą się tylko słupki wykresy i nic więcej pracownik jest jak maszynka,robot przy komputerze do robienia pieniędzy a pensje coraz mniejsze żadnego szacunku nie mają dla pracownika i dla kontrahenta najważniejsze żeby sprzedać APTEO pewnie bo kupę pieniędzy utopiła firma w produkcji
najważniejsze są standarty rozmowy ale w jaki sposób nas apteki odbierają to już nikogo to nie obchodzi
jakie pensje będą w marcu spodziewac się chyba można najgorszego
zdjecie uzytkownika
łuki - 2016-02-02 20:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że żadna firma nie może wpuszczać w sieć ofert, w których obowiązki są mylnie przedstawione. Nie aż na taką skalę, a Neuca nie wygląda mi na tak mało profesjonalną firmę.
zdjecie uzytkownika
Szczęsliwa, że już nie pracuję w neuca - 2016-02-03 11:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
już chwile ponad rok nie pracuję w neuca (kielce) i jestem niezmiernie z tego powodu zadowolona :) bo przede wszystkim liczy się dla mnie komfort psychiczny w pracy. A moja była kierowniczka jest prymitywną marionetką w tym kołchozie (niestety nie mam ochoty jej pozdrowić). Zdaję sobie sprawę, że jestem niepokornym pracownikiem (jednak uczciwym i sumiennym), praca w korpo jest nie dla mnie i dlatego już tam nie pracuję. Pozdrawiam serdecznie wszystkich którzy tam zostali. Życzę Wam dużo siły, cierpliwości i twardej d..y.
zdjecie uzytkownika
Ołtarzowianka - 2016-02-03 15:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaden kierownik niewyleciał. Wszyszcy są na swoim miejscu w Ołtarzewie. A może ma jakiś wylecieć?
zdjecie uzytkownika
bbbb - 2016-02-03 17:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy1982 - 2016-01-31 15:16:21]:
W Kielcach też o tym słyszeliśmy, zakazu jeszcze nie ma, ale to chyba dlatego że nie ma na magazynie baniaków z wodą dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-02-04 07:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest ogłoszenie o pracę więc może któryś wyleci, chyba że chcą żeby było 10 kierowników....
zdjecie uzytkownika
miaumiau - 2016-02-05 00:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [X - 2016-01-16 16:33:25]:
Taaak, twardogłowy dziadek z Torunia teraz się zabrał za usprawnianie telemarketingu...Mam nadzieję, że te jego pomysły okażą się takim niewypałem, że będzie leciał ze stołka z prędkością światła. Bo przecież, pensja gigantyczna i jest z czego premie ucinać.
zdjecie uzytkownika
wiater - 2016-02-05 09:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@xyz to chyba powinno się odbywać w odwrotnej kolejności, najpierw zwolnienie a później szukanie nowego pracownika. Ja aplikowałem jako stażysta w dziale integracji usług IT, oferują umowę zlecenie ale może będzie szansa później na pracę
zdjecie uzytkownika
?????? - 2016-02-05 21:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ołtarzowianka - 2016-02-03 15:16:22]:
Ale w Kielcach wyleciał kierownik,i długoletni pracownik, dlaczego robicie tajemnice może firma poda powody,których nie było: po prostu kaprys korpo,
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ogólne spotkanie w agencji, co gdzie i jak sie pracuje i o zarobkach możliwych.Brak rozmowy indywidualnej z rekruterem.
Pytania: BRAK
zdjecie uzytkownika
TELE - 2016-02-05 22:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miaumiau - 2016-02-05 00:02:32]:
Telemarketing jest już tak usprawniony, że bardziej się nie da, co 20 sek, połączenie, przerwa wyliczona co do min,chodzą szybciej i sprawniej niż zawodowe wojsko;
promocje głoszą wszystkie pojawiające się w zamówieniach,Apteo co kilka sek.i switch,
ale oceny znacznie poniżej oczekiwań niech sobie nie myślą że, premię dostaną:
premia to luxus dla donosicieli i kolesiostwa, pozostałe niech mają ochłap bo są słabe, tylko jak wytłumaczyć tę słabość: bo właśnie one obsługują apteki trudne, wymagające,i te nie rotujące, że też Neuca ich jeszcze nie zwolniła,a może dyplom lub puchar dla zwalnianych długoletnich pracowników co wybieracie?????? kierowniczki manipulują harmonogramem,a premie są dla pupili pozdro
zdjecie uzytkownika
Czy Łaszkiewicz już dostała dyscyplinarkę? - 2016-02-05 23:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiater - 2016-02-05 09:47:41]:
Pewnie to taka pizda tchórzliwa jak Beata Łaszkiewicz, która nawet wysokości premii nie umiała uregulować cztery lata temu. Poza tym zatrudniała po znajomości niekompetentne osoby, które nie mają pojęcia o obsłudze klienta, takie jak Magdalena Kropidłowska w Call Center Neuca w Toruniu.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert