logo NEUCA SA

NEUCA SA

Jarocin

Opinie o NEUCA SA

Pracownik 2016-10-26 20:44:27
Wiece moze cos o 4 brygadowkach które chce wprowadzić ? :)
3
hahahaha.......... 2016-10-31 08:07:11
żadna z firm farmaceutycznych nie znalazła się na liscie najlepszych pracodawców
widocznie musza popracować nad tym i to sporo
http://msp.money.pl/wiadomosci/zarzadzanie/artykul/najlepsi-pracodawcy-swiata-ranking-firmy,49,0,2180145.html
6
kierownik 2016-11-13 22:09:47
Tak, 4 brygady już są planowane m.in w Gądkach w systemie 4 na 4. Niedługo powinny ruszyć przygotowania do wdrożenia ich
1
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-11-14 16:23:42
No to Zegnaj Neuco!!! Mam was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tyłku/. Połowa komory chce już przez to odejść. Tak że tylko już brygadziści będą sami zapieprzać z tymi pseudo starszymi magazynierami.
8
PaPa 2016-11-15 21:32:54
Fajnie że Cię już nie będzie. Na pewno dużo wniesiesz do nowej firmy
1
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-11-17 16:15:53
Fajnie że nie będę widział twojego pyska.
2
jabol 2016-11-21 13:19:05
wyzywać to możecie się na magazynie, tutaj proszę o konkrety na temat firmy bo to ma na celu te forum a nie kto kogo bardziej wyzwie jeszcze anonimowo bo na 100% na magazynie jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które cicho siedzią i biegają z wyciągniętym jezykiem za zbychemkamińskim
2
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-11-21 16:34:58
A tego Ci już nie powiem konkretnie czy p. Kam.......ki robi pałk...ę p. Zby...wi.
3
Kasia 2016-11-29 13:01:06
OCENA MAGAZYN NEUCA WROCŁAW UL. GRANICZNA
Moje uzasadnienie dlaczego daję ocenę mierną, choć tak naprawdę powinna być niedostateczna ... Wymienię w punktach :
1. Złe traktowanie/ odnoszenie się do pracowników, liderzy i brygadziści za dużo sobie pozwalają używając niektórych naprawdę brzydkich i obraźliwych słów ...
2. Kierowniczka Zmiany - wcale nie lepsza, udaje miłą i fajną a tak naprawdę żmija w środku. Dlaczego tak napisałam? Dlatego, że jeśli coś nie pójdzie na taśmie to oczywiście po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto dostaje ? pracownik ... potrafi się również uwziąść, nie ma nic innego lepszego do zrobienia jak chodzenie po magazynie i dowiadywanie sie różnych informacji, a jak już do niej dojdzie info "ta zła wiadomość" będzie drążyć bez sensu, tak sama wredna brygadzistka, żyją na magazynie ploteczkami, a potem zebranie robią na temat "Kt co powiedział" dla mnie to jest śmieszne, jest prawo głosu i według mnie każdy może mówić co się żywnie podoba , jest wolność słowa przecież... ja rozumiem jak ktoś jest wulgarny i lekcje dobrego wychowania przespał, wtedy należy upominać taką osobę, ale wpieprzać się w plotki albo w to co kto powie, każdy może mieć swoje zdanie na temat pracy, ehh myślałam że to chociaż troszkę mądrzejsze jest...
3. Kierowniczka całego Magazynu - powiem krótko i zwięźle, baba przyjazna fajna i miła, ale jest nie słowna, wręcz obiecuje coś a słów nie dotrzymuje, zdarzyło się to wielokrotnie...
Także, ludzie pracują tam bo pracują, rozmawiałam z wieloma osobami z tej zmiany i co do joty każda jedna osoba powiedziała, że po prostu ma dosyć i wcale się nie dziwię, nieprzewidywalne nadgodziny to raz, dwa wypłata ? nie ma o czym gadać to jest po prostu hańba .. jest jeszcze wiele tego, ale kończę pisanie, tyle powinno wam wystarczyć, aha i pamiętajcie jeśli będzie ktoś z was chciał się tam zatrudnić, to pamiętajcie że z początku jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] super i kolorowo a później to się dopiero zacznie :)
11
Baron von Gatek Nie Noszę - zasłużony kierowca lat 2016-11-29 14:23:23
Ach, wspomnienia, wspomnienia! Aż mi się łza nostalgii zakręciła w oku. Niemniej jednak, jeśli Cię przeurocza, niezmiernie życzliwa, doskonale zarządzająca Śnieżnobiała Lilia namierzy po tym wpisie, to chyba robotę przyjdzie zmienić, bo wtedy dopiero zobaczysz, co to naja pallida. Choć biorąc pod uwagę tę robotę - mała strata, krótki żal.
Brygadzistka nie jest wredna. Miota się zaledwie między młotem a kowadłem, próbując godzić sprzeczności nie do pogodzenia. Zwłaszcza, gdy Ta Której Blask Spłynął na Ziemię Niezmąconym Strumieniem zajęta jest prowadzeniem śledztwa na temat kto, co i kiedy powiedział do kogo, dlaczego to "psuje atmosferę" i jak można się w tej sprawie (ewentualnie) wyzłośliwić.
Ale jaja! Chyba tam wrócę. W obecnej robocie zwyczajnie wysyłamy towar do odbiorcy. Bez ekscytacji, bez problemu, bez intryg, bez sensu! "Nuda, dłużyzna, proszę pana - aż się chce wyjść z kina. I kto za to płaci? Społeczeństwo!"
7
Kasia 2016-11-29 22:35:25
Czy ktoś jest w stanie napisać o pracy na słuchawce. Zarobki na 1/2etatu?jaki zakres obowiąkow?
3
Jack 2016-11-29 23:06:11
Rozmawialas z ludźmi z tej zmiany ?? To chyba nie ze wszystkimi i z której zmiany jesteś w takim razie
5
Walter Dżinsy Precz 2016-11-30 14:17:10
No i proszę, jest pierwszy balon próbny. Zaczynamy dyskretne i finezyjne śledztwo w sprawie naruszenia dóbr osobistych, dokonań i pamięci samej Królowej Kier. Postępowanie prowadzi Szalony Kapelusznik, popijając z filiżanki herbatkę z oksykodonem (gdzieś się w końcu musiało rozejść te dziesięć opakowań). Lecz kiedy zrzucił nakrycie głowy, to okazała się rzecz niezbyt miła, bo to nie była wcale kobyła:

„To Sherlock Holmes zastawił na nas sidła,
To Sherlock Holmes wdział uprząż i wędzidła,
I chcąc w skrytości nocnych gości śledzić ruchy,
Stał pod balkonem i ogonem spędzał muchy,
(…)
To Sherlock Holmes bandytów wewnątrz wita,
To Sherlock Holmes wymierza w nich z kopyta,
I cztery pary różnej miary wielkich kajdan,
Granaty, kule i w ogóle cały majdan,
(…)
To Sherlock Holmes perukę włożył rudą,
To Sherlock Holmes, mistrz wagi średniej w dżudo,
Dawny zapaśnik Stali Kraśnik i Wałbrzycha,
Stylem Templara się zabiera do oprycha,
To Sherlock Holmes, we wszystkich znany gangach,
To Sherlock Holmes zaprasza nas do tanga,
Więc się bandytom w strachu jeży wąs,
I jęczą, drżąc: to Sherlock Holmes,
To Sherlock Holmes!"

Żarty żartami, ale może się to rzeczywiście skończyć zdecydowaną interwencją kogoś wyszkolonego w sztuce walki zwanej Szarża Sztachetą Sołtysa i będzie nieprzyjemnościunio. A są takie wsie, są takie (zwłaszcza w kierunku na Bielawę), gdzie najsłabszy chłop rzuca broną na czterdzieści (circa) metrów. Nawet się nie chcę zastanawiać, ile tam, takim sprzętem, może rzucać baba. Przepraszam! Cofam to! Cofam! Chciałem, rzecz jasna, powiedzieć - kobieta.
6
apka 2016-12-08 19:51:39
Heh no i loteria pieniężna Neuca Logistyka znowu się do mnie nie uśmiechnęła.
Wypłata gorsza o jakieś 100pln niż zawsze a już sobie dokładnie sprawdziłem co mogło być przyczyną no i nie wiem :) Róbta tak dalej to w Katowicach będzie jeszcze ciekawiej i weselej.
4
Ołtarzewiowianin 2016-12-08 21:29:45
W Ołtarzewie też h**nia z wypłatami , bony świąteczne już dostaliśmy teraz pociągnąć
L4 i odejść z tej pseudo firmy w której jest coraz więcej Ukraińców i Syryjczyków
8
twardy 2016-12-09 16:35:02
No to po co tam wszyscy siedzicie jeśli jest tak hu.... rynek pracy bogaty, zmieniać a nie siedzieć i jęczeć
4
Małgosia 2016-12-11 14:02:31
Ja siedzę dla Kamiń..go- Bo kocham widzieć tę twarz fałszywą.
3
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-12-12 09:54:54
A ja lubię jego WIELKIE YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.
7
ruda 2016-12-14 13:30:17
Chciałbym Cię poinforować że własnie to się dzieje, ludzie odchodza juz od dawna bo im sie nie podoba :)
Guma 2016-12-14 16:58:34
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-09-12 22:22:12 W tej firmie można nauczyć się tylko debilizmu.Mózg przestaje odróżniać rzeczywistość od tych wspaniałych projektów, wciskania wykresów do mózgów , wspaniałych zebrań z zarządem i
tym kretyńskim corocznym ocenianiem pracownika co ponoć daje Tobie podwyżkę o kilkadziesiąt złotych raz na 3 lata. Ta korporacja to jedno wielka ściema -tracąca czas i pieniądze na te bzdury. Kiedy Ci wspaniali menadżerowie zrozumieją że ludzie przychodząc do pracy na 8 godzin, chcą zarobić kasę i pracować a niewciskanie kitów od kitów. Komuna " Panowie Magnaci" już skończyła się i nie czas w 21
wieku robić zebrania partii zakładowej i mówić ludziom przez 3 godziny kto "ukradł parówkę"
Omijać taki plebs jak najdalej.
11
ołt MS 2016-12-16 13:10:07
Temat wigili w oltarzewie . Zjechał się zarząd z Torunia i życzył nam świąt w rodzinnej atmosferze ( jakiej rodzinnej jak drugi dzień świąt mamy pracować, i to wytknął jeden pracownik )to później Pani VIP Kasia zwróciła mu uwagę jak śmiał się odezwać .Po całym przemówieniu cała mr'ka solidarnie wyszła mając gdzieś całą wigilię w sumie my na innych działach też powinniśmy ale chyba odwagi zabrało
2
ołt MS 2016-12-16 13:10:58
Temat wigili w oltarzewie . Zjechał się zarząd z Torunia i życzył nam świąt w rodzinnej atmosferze ( jakiej rodzinnej jak drugi dzień świąt mamy pracować, i to wytknął jeden pracownik )to później Pani VIP Kasia zwróciła mu uwagę jak śmiał się odezwać .Po całym przemówieniu cała mr'ka solidarnie wyszła mając gdzieś całą wigilię w sumie my na innych działach też powinniśmy ale chyba odwagi zabrało
6
rob 2016-12-16 20:01:16
Odchodzą a później wracają. Ot i cała prawda. twardziele.
1
oj tam 2016-12-17 23:24:13
Dziwna opinia? z jednej strony jesteś inwigilowana a z drugiej kierownik udaje, że nic nie widzi. Określ się proszę precyzyjniej :)))))))
1
Metron 2016-12-23 12:18:50
Wszystkim pracownikom Grupy Neuca życzę wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzących świąt. Mniej zmartwień w nadchodzącym Nowym Roku. A prezesom i kierownikom tej nędznej firmy życzę aby poszli po rozum do głowy i przejrzeli na oczy. Tracicie dobrych pracowników w ekspresowym tempie. Traktujcie dalej nas jak śmieci. Wasze hasła o odpowiedzialości, wyrozumiałości, szacunku itp. są do niczego. Jesteście zakłamani, przemawia przez was hipokryzja! Nie stosujecie się do tego. A Na koniec wy toruńskie ku_ _y dajcie nam więcej zakazów bo jeszcze nam ich mało!
14
abc 2016-12-23 14:44:56
metron - piękne życzenia świąteczne
... takie prawdziwie polskie
2
Mikołaj 2016-12-23 16:50:24
Jak się świątecznie zrobiło...
add 2016-12-23 23:35:45
To co piszesz to i tak nic nie zmienia. Neuca jest dużą firmą i jest wysoko w rankingu, pnie się w górę dzięki wytrwałości i solidnej pracy ludzi którzy ją wykonują. Pracodawca nie może pozwolić sobie wejść na głowę więc nie dramatyzujcie
Ivan Majtybez 2016-12-24 10:40:02
To jest ważna rzecz, żeby korpus oficerski i podoficerski (jak w tym przypadku), również brały udział w dyskusji. A nie ma niczego milszego, w taki czas, niż Rudolph, The Red Nose Reindeer, choć akurat w tym przypadku raczej The Long Nose Reindeer (wzorem Pinokia).
Gdy przeczytałem „Neuca jest dużą firmą i jest wysoko w rankingu, pnie się w górę, dzięki wytrwałości i solidnej pracy ludzi, którzy ją wykonują”, łzy wzruszenia zakręciły się w mych parszywych, niegodnych, by to widzieć, oczach. Wiem, że na taki zaszczyt nie zasłużyłem sobie w żaden sposób, ale chciałbym też dodać coś od siebie, coś z głębi czarnego, proletariackiego serca. Niestety my, robotnicy (ze szczególnych uwzględnieniem chłoporobotników) nie dysponujemy wystarczającą inteligencją i elokwencją, na co (słusznie skądinąd) zwraca nam uwagę kierownictwo, mówiąc „stul dziób i do roboty”. Przytaczam wobec tego przemówienie świąteczne jednego z bardziej znanych członków zarządu Naszej Firmy:

„Towarzysze! Obywatele! Ludu pracujący! Witam was w imieniu Zarządu Grupy Neuca, który na swoim ostatnim plenarnym posiedzeniu oddał ster w ręce nowego kierownictwa...
W ciągu ubiegłych lat nagromadziło się w życiu naszej firmy wiele zła, nieprawości i bolesnych rozczarowań. Idee Marksizmu i Leninizmu, przeniknięte duchem wolności człowieka i poszanowania praw obywatela, w praktyce uległy głębokim wypaczeniom. Słowa nie znajdowały pokrycia w rzeczywistości. Ciężki trud klasy robotniczej i każdej zmianowej (niezależnie od wzrostu) nie dawał oczekiwanych owoców. Wierzę głęboko, że te lata minęły bezpowrotnie w przeszłość. Kierownictwo nie chce i nie będzie rzucać załodze pustych obiecanek. Zwracamy się z całym zaufaniem do swojej klasy, klasy robotniczej, do inteligencji, do chłopów. Mówimy im: mamy potężne moce produkcyjne, zbudowane wysiłkiem ludu pracującego w ciągu lat ubiegłych, ale nie są one należycie wykorzystywane. Mamy liczne szeregi klasy robotniczej, ludzi pracowitych, kochających swój zawód, władających techniką, których wydajność pracy mimo to wciąż niska. Towarzysze! Czas nagli. Zarząd musi przystąpić do rozwiązywania codziennych, trudnych spraw Grupy Neuca. Czym dzisiaj możecie pomóc kierownictwu, zarządowi? Przede wszystkim tym, że każdy stanie przy swym warsztacie, na swoim posterunku i wzmożoną pracą, czy nauką, wykaże swą wierność i oddanie naszej sprawie. Towarzysze! Nie pozwólmy reakcyjnym podżegaczom i różnym chuliganom stawać w poprzek naszej drogi. Wara im od czystego nurtu walki socjalistycznych i patriotycznych sił narodu! Pędźcie przecz prowokatorów i reakcyjnych krzykaczy! Władze firmy ani na chwilę nie będą tolerować jakiejkolwiek akcji wymierzonej w naszą rację stanu i przeciwko naszej korporacji. Każdy parszywy karzeł umieszczający swoje ohydne plwociny na gowork.pl, zostanie zidentyfikowany i zawleczony w pętach przed oblicze Sprawiedliwości (dziejowej). Dzisiaj zwracamy się do ludu pracującego z wezwaniem: dość wiecowania i manifestacji! Czas przejść do codziennej pracy, ożywionej wiarą i świadomością, że Zarząd zespolony z klasą robotniczą poprowadzi Neucę po nowej drodze do dobrobytu.”

Wesołych, jeśli to tylko możliwe, Świąt!
7
Pracuj Jola, pracuj! 2016-12-24 16:16:29
Wszystkiego dobrego, bez złośliwości, dla każdej ze stron barykady. Rzecz jasna, ze specjalnym uwzględnieniem Joli. No i Bobra. Cholera, jak tak zacznę wymieniać , to mi nie starczy czasu do wieczora, a tu już trzeba smażyć karpia. Najlepsze życzenia wszystkim, nawet Okrutnicy.
1
Komb 2016-12-24 22:39:49
Zarzad do Was niewolnicy.
Mamy WASZE WYPOCINY W CZTERECH LITERach plus E.
2
MR. 2016-12-25 21:25:34
Vip pani Kasia w Ołtarzewie?Nie róbcie komedii-osoba na poziomie liczydła i weryfikacji.
7
Komb 2016-12-28 11:27:11
No to juz było poniżej pasa. Teraz to będzie rewolucja w tym syfie. A Romek tak promował Zal... na kierownikaMR.Już byl taki bialy nosek zwany gnebiciel MS.
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2016-12-28 16:32:49
Masz na myśli Mariu....a? Fajny gość i premie były dobre. A na MS zawsze leserki robiły.
pracownik 2016-12-30 14:51:11
Nie uważam że to było poniżej pasa, mogę nawet więcej rzeczy napisać na temat tej dwuosobowej bandy którą bardziej pogrąży i pokaże jak kompromitują firmę bo to pod przestępstwa podchodzi, nawet moge przestać być anonimowy jeżeli to by miało przyczynić się do wydalenia tych osób które mają między sobą chore układy. Długo tą ich patologie tolerowałem, ale wszystko ma granicę a przede wszystkim wszystko kiedyś się kończy i chętnie przyczynię się do ich końca
Telula Pośladek 2016-12-31 13:46:59
Patologia i dramat. Jak to dobrze, że u Pani Jeziora takie rzeczy byłyby nie do pomyślenia. Oj! Znowu się wyzłośliwiam. Przepraszam. Wszystkim obecnym i nieobecnym, żywym i umarłym, ze szczególnym uwzględnieniem Kwiatów Przeczystych i Mieszkańców Żeremi życzę szczęścia w Nowym Roku i miłości (głównie oralnej).
6
MS 2017-01-07 19:35:13
W Ołtarzewie nie lepiej-na magazynie został jeden konkretny kierownik ze starej ekipy.Ciekawe ile wytrzyma pod nowymi rządami Vip Ka....
kac 2017-01-13 23:55:46
To forum jest cenzurowane, więc to co ciekawe znika dość szybko. Pozdrowienia dla całej kadry kierowniczej z Gądek a tą mamy na światowym poziomie: gumiś, kulfon, bocian, aleksandra i ronaldo - pachołki v1.
1
Smieszni jestescie 2017-01-15 14:01:47
Tak czytam te komentarze, jako osoba postronna i śmiać się chce. Macie jakieś problemy, idzcie i powiedzcie to tym swoim 'złym' kierownikom, a nie pyszczycie anonimowo na forum. Dziecinada. Ludzie dojrzali potrafią rozmawiać, a nie hejtować jak gimbaza w necie, przewaznie jeszcze na podstawie nie stanu faktycznego, a prywatnych upodoban xd żenua
7
Waldek-spedycja 2017-01-15 15:03:12
A bocian to kto?
Zozol 2017-01-16 13:28:43
Myślę że takie wyśmiewanie ludzi z którymi się pracowało lub pracuje jest żałosne!. Ja mam zamiar tu pracować bo wiem że warto!
2
Pam pa ram pam 2017-01-16 23:25:37
Uwierz, że na tej drugiej zmianie jest o wiele gorzej. Szczególnie kierownik zmiany, co to stanowisko po znajomości dostał, bo jest w związku z córką kierowniczki Pani R. A ludzie na tej zmianie... same obiboki. Na zmianie u Lili jest znacznie lepiej. Ale oszukują na rozmowach, że po pół roku przechodzi się na zakład bezpośrednio już, a to nie prawda. Pracowało mi się tam całkiem spoko, ale z tego względu zrezygnowałam, bo ileż można przez agencję robić i umowę mieć z miesiąca na miesiąc? A i nie fair, że ludziom z Wrocławia to już dojazdu z nocek nie zapewniają...
1
ja 2017-01-17 19:01:23
nawet nie wiadomo co się dzieje w firmie, kiedyś sporadycznie bywały zebranie gdzie się informowało o planach celach pomysłach, a teraz w ogóle nie wiadomo co się dzieje, są tylko plotki pracowników w których każdy coś dodaje i na końcu powstaje taka wersja że sam Sienkiewicz by się nie powstydził
prosiaczek 2017-01-18 11:13:57
Czy ktoś wie,ile zarabia kierownik telemarketingu neuca katowice? ile lider ? ile trenes sprzedaży? bardzo proszę o informację
Anna 2017-01-18 21:50:35
Aplikowałam jako Specjalista ds rekrutacji i rozwoju personelu i powiedziano mi, że są tam częste wyjazdy służbowe ale nic o aucie służbowym, czy dają je też do prywatnego użytku czy to raczej auto tylko na wyjazdy i po powrocie odstawiamy je do firmy?
kuntakinte 2017-01-19 12:34:04
Aniu auto służbowe dostaniesz napewno,z doświadczenia wiem,że nikt w firmie nie zdaje samochodu-możesz sobie jeżdzić nim do domu,wożić dzieci do szkoły a nawet na wycieczki jeżdzic:) ale musisz się nagłowić aby to potem stosownie udokumentować :0 Pozdrawiam
Zadni Admirał Floyd 2017-01-19 20:15:22
Jak to mawiali starożytni Rzymianie, którzy większość swoich spostrzeżeń zamknęli w pełnych mądrości łacińskich sentencjach - tertium non datur. Albo tu działa cenzura i to dziwna cenzura, bo nie na rzecz pracodawcy, ale na rzecz szefowej jednej zmiany w konkretnej jednostce, albo wspomniana, przeurocza skądinąd, adeptka czarnej, niczym otchłań piekielna magii, jednym pstryknięciem swoich gibkich palców zniknęła mój wpis. Jak tam było, tak tam było, jak to mawiał dzielny wojak Szwejk (jeszcze nigdy tak nie było, żeby jakoś nie było). Okrywam rzecz całunem zapomnienia i powtarzam, że w pełni zgadzam się z opinią przedmówcy, bowiem jedynie pani prezes pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają jej szpilki. To nie ludzie - to wilki! Łubu dubu, łubu dubu, nieeeeech żyje nam! A w ogóle jest świetnie! Królowa kier przychyla nieba, skonfundowanym nadmiarem niespodziewanego szczęścia, proletariuszom, a z powały sypie się im na łby manna, niczym smakowity łupież. I patrzą na tę mrówczą pracę Bojowników Wyniku te straszliwe obiboki (tfu!) z tej przeklętej przez samego Stwórcę drugiej zmiany. O tempora, o mores! I ten kierownik, kompletna patologia, zadaje się z kobietą i to w dodatku żywą. Kto to widział takie rzecz, panie kochany? I paragrafu na to nie ma? A w dodatku, powiem panu, ona jest czyjąś córka. Jak tak można w ogóle, żeby kobieta była czyjąś córką, proszę pana? I to jeszcze nie jest wszystko, żeby pan sobie nie myślał. Ostatnio wyszło na jaw, pan nie uwierzy, że ona, ta co z tym kierownikiem, wie pan? No, że ona jest córką swojej własnej matki. To jest jeden wielki skandal! W głowie się nie mieści! Ruja i porubstwo! Sodoma i Gomora! Takie rzeczy, proszę pana, takie rzeczy w tym Wrocławiu.
4
Haha 2017-01-19 21:35:21
Haha pięknie ujęte. Na poważnie to się już nie da ogarnąć tej żenady forumowej ... :D
1
Zadni Admirał Floyd 2017-01-20 07:18:49
Rear Admiral jest zobowiązany szczerze za te miłe słowa. To go zmotywuje do dalszej, wytężonej pracy na odcinku paszkwilu korporacyjnego.
DB 2017-01-20 14:58:18
Kiedyś nic nie trzeba było dokumentować (nawet kazali GPS-y powyjmować.) Trzeba było określić ilość km przejechanych prywatnie i od tego płacisz podatek. Np oświadczasz 300 miesięcznie a jeździsz ile chcesz bo masz kartę paliwową i darmowe mycie samochodu ( niekoniecznie służbowego). Pewnie dalej się tym Farmada zajmuje.
Zostaw swoją opinię o NEUCA SA - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA