Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
worker - 2013-11-27 20:12:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zarobków to się zgodzę, że są marne. Stoją w miejscu już od dawna! Biorąc pod uwagę notowania spółki w tym roku, mogłoby się wydawać, że powinny jednak drgnąć?
***
zdjecie uzytkownika
q - 2013-11-27 20:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i na pewno drgnęły i to mocno ale nie szeregowym pracownikom... ciągle nowe wymagania, nowe procesy a jak się człowiek pyta o podwyżkę to słyszy że nie można bo są stare procedury płacowe i nie może ich przeskoczyć...
Nowe osoby które przychodzą i są pełne zapału do pracy bardzo szybko się wypalają bo widzą że za swój trud nic w zamian nie otrzymają...
zdjecie uzytkownika
menedżer - 2013-11-28 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dlaczego mieliby zarabiać więcej, jak nic nie robią? Opierniczają się cały dzień i jeszcze im źle. A wasz kierownik to równy gość!
zdjecie uzytkownika
gorgon - 2013-12-02 10:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas w Rzgowie to jest dopiero śmiech niedługo każdy pracownik będzie miał osobistego kierownika.
zdjecie uzytkownika
IT - 2013-12-02 18:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dużo osób teraz pracuje w Rzgowie?
Prawda to że pracowników jest o połowę mniej a zmianowych i brygadzistów jest tyle samo co wcześniej?
zdjecie uzytkownika
igor - 2013-12-03 21:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest w Poznaniu - jaki jest kierownik lub kierowniczka magazynu????????? Można się dogadać?
zdjecie uzytkownika
Gabi - 2013-12-07 17:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Jestem zażenowana faktem że pracuje w tej firmie. To jakaś totalna pomyłka i mam nadzieję,że szybko znajdę coś innego. Jak tak duża, prężnie działająca firmie nie wstydzi sie płacić takich groszy-1800 brutto dla osób pracujących w BOK w systemie zmianowym z sobotami?!!!Masakra!Mamy 40 minut przerwy w ciągu dnia, z tego co sie orientowałam to należy sie jeszcze dodatkowe 15 minut, ale kadra zarządzająca ma to gdzieć. Wszędzie biegiem z jedzeniem w zębach. A ludzie z innych działów mają czas na spacerki po korytarzach,telefony,kawkę...Szlak mnie trafia. Firma niby taka wielkoduszna-akcje charytatywne,wspieranie najbiedniejszych,potrzebujących itp. ale nie potrafi zadbać o swoich pracowników!!!Jak mówię znajomym że pracuję w neuce to wszyscy WOW. Ale wow zmienia sie w (usunięte przez administratora) jak powiem ile zarabiam w tej super firmie. U mnie w BOKu nie znam osoby,która nie szukałaby innej pracy
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-12-11 18:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam
Chciałbym zapytać o zarobki PH i czy jest się zatrudnionym w firmie czy na własnej działalności
zdjecie uzytkownika
wqewq - 2013-12-19 19:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [piotr - 2013-12-11 18:29:35]:
To może warto spróbować w sekcji sprzedaży OUT?
zdjecie uzytkownika
mrówka Zet - 2014-01-01 00:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
to co człowieki? Oby najlepszy dzień w Starym Roku był najgorszym w Nowym! Tego życzę. I znamiemytych zarobków, adekwatnych do wkładanej pracy, nigdy odwrotnie!
zdjecie uzytkownika
hildegarda - 2014-02-09 11:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu nie ma zadnych wpisow...ostatnio sporo sie przeciez dzieje w cku
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-02-13 15:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a cóż to takiego cku? :)
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-02-18 13:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CKU = Centrum Kształcenia Ustawicznego
widocznie kierownicy się doszkalają
zdjecie uzytkownika
hildegarda - 2014-02-20 20:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ck - kielce, literowka mi sie zrobila ups ;)
zdjecie uzytkownika
frania - 2014-02-20 21:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale o co ci chodzi? ja tam nie mam żadnych problemów. Nie dzieje się nic godnego uwagi. A tak po za tym, o co Ci konkretnie chodzi bo widzę, że co jakiś czas zaczepiasz o te nasze Kielce.
zdjecie uzytkownika
Pracowita - 2014-03-15 07:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w magazynach cięzko się pracuje można tylko współczuć ludziom że ich się nie szanuje brakuje tylko żeby ich ktos batem po plecach lał
również zaczyna się robić jedno wielkie wariactwo w telemarketingu pewnie że ktoś powie ze to siedząca praca ale zrobili z nas automaty to przyjmowania zamówien-ludzie rządzący nie mają zielonego pojecia o farmacji-nie szanuje się ludzi w tej firmie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-16 20:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na swojej stronie NEUCA podaje jakie wartości są dla niej najważniejsze. m.in.
Nasze wartości
Szacunek
Uznajemy odrębność oraz indywidualność każdego współpracownika i klienta. W swoim postępowaniu uwzględniamy wyjątkowość każdej osoby i nie naruszamy niczyjej godności. Poprzez szacunek u innych budujemy swój autorytet i wartość.
SZKODA, ŻE ZAPOMNIANO O PRACOWNIKACH. WSZYSTKO SIĘ ZGADZA(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-03-19 20:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Najważniejszą wartością dla neuci jest zysk...(usunięte przez administratora) Nie ma co się czarować że jest inaczej. Na jakąś poprawę pracy na magazynach bym nie liczył, pracowników będzie coraz mniej, zadań coraz więcej a podwyżki są "z góry zamrożone".
Jak na przeczekanie firma nie jest najgorsza, ale nie ma w niej zbyt dużych możliwości awansu. Co druga młoda osoba studiuje, dużo ludzi z wyższym wykształceniem biega z paleciakami a i tak obsadza się na każde wyższe stanowisko "swojego człowieka" choćby nie umiał 2+2 dodać.
zdjecie uzytkownika
fv - 2014-04-02 14:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może ktoś napisać, jakie są zarobki na stanowisku, młodszy specjalista ds. sprzedaży telefonicznej, na pól etatu??? Bardzo dziękuje za szybką odpowiedz
zdjecie uzytkownika
hej - 2014-04-04 07:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fv - 2014-04-02 14:44:07]:
za duzo ci nie dadza zarobic :)masz podstawe plus premie ktora musisz sobia sam wypracowac oj i to bardzo solidnie musisz sie napracowac mamy wrazenie ze wiecej pracujemy a pensje sa coraz mniejsze tak wiec do roboty zeby cos miec na utrzymanie:)
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-12 13:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwłaszcza że od lutego coś słabo te zarobki wyglądają, przynajmniej na magazynach... chyba że telemarketingu cięcia płac nie dotknęły :)
zdjecie uzytkownika
fv - 2014-04-14 17:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hej - 2014-04-04 07:52:17]:
Ale ja pytam konkretnie, jaka jest podstawa na pół etatu??? To chyba logiczne, że premie trzeba samemu sobie wypracować :) nikt niczego za darmo nie daje....
zdjecie uzytkownika
telemarketing - 2014-04-14 21:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-04-12 13:25:49]:
cięcia nas tez dotknęły harujemy harujemy i harujemy... a firma ciagle coś wymysla żeby nam dać mniej
zdjecie uzytkownika
podwójny sztorc - 2014-04-15 01:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób psioczy na Gądki, Ołtarzew etc. ale to my w "magazynie centralnym" w tych wzorowych Katowicach gdzie audyty wypadają rewelacyjnie zarabiamy najmniej....
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-15 20:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i może to jest powód ;) każdy się przyzwyczaił że w Katowicach jest wszystko "ok" więc nikt nie zwraca uwagi na poziom wynagrodzeń...
to tak jak z działami na magazynie... te które jakoś sobie radzą dotykają największe cięcia pracowników a te w których ludzie śpią po kątach ale o których jest głośno dostają co chwile kogoś nowego do pomocy...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
59 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x