Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
MsKa - 2016-03-13 16:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [apka - 2016-03-13 15:20:32]:
Wszystko przez kielce, które zostały przejęte na miesiąc. Cieszmy się że to tylko miesiąc, bo przy takim nawale roboty stawki powinny ulec zmianie na większe.
zdjecie uzytkownika
iwan grożny - 2016-03-14 15:58:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [apka - 2016-03-13 15:20:32]:
Jeśli nie odpowiada Ci praca na MS to się zwolnij a nie narzekaj że zostajecie po 12-13 godzin.Będzie jednego nieroba mniej.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-03-14 19:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MsKa no pewnie powinny, ale teraz już tyle roboty nie ma, więc nie będą podwyższone. Jednak ofert pracy mają bardzo dużo, może właśnie dlatego, że zdają sobie sprawę, że roboty sporo. Można się zatrudnić jako kupiec, kierownik kategorii, preprezentant handlowy. Na każdym z tych stanowisk jest umowa o pracę :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-03-15 14:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J - 2016-03-12 15:58:00]:
dzieki za info, a orientuje się ktoś jakie zarobki ? i jak wygląda mniej więcej rozmowa ?
zdjecie uzytkownika
gregor - 2016-03-15 14:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że w Katowicach Panie dostały czekoladki na Dzień kobiet?
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-15 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dalej mnie śmieszą głupie teksty typu "nie podoba się to zwolnij" tylko że to się dzieje właśnie, masowo pracwonicy się zwalniają i potem sie robi po 12 h, a chętnych brak mimo ogłoszeń a dlaczego? inne firmy proponują lepsze warunki
zdjecie uzytkownika
pracownik magazynu - 2016-03-16 11:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NEUCA - nie stawia na pracowitego pracownika i nigdy tak nie bylo , od kad pracuje tam to tego jeszcze nie zauwazylem , tylko sredniacy badz slabi niestety.Po zmianach ( aneksach ) ludzie pracuja mniej niestety , ale kto chce pracowac wiecej za te same pieniadze albo i mniejsze.Gora wladza popelnila blad aneksy. Mial byc dalej akord.I kazdy by pracowal albo wiekszosc , bo na siebie przeciez . To takie proste
zdjecie uzytkownika
honoratkaa - 2016-03-16 21:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja masz tutaj sporo racji, często jest też tak, że nie mogą sobie pozwolić na zmianę pracy, nawet jak nie jest spełnieniem marzeń... Teraz widze, że szukają m.in. Przedstawiciela Handlowego- Doradce Aptecznego na dwie lokalizacje
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-03-17 14:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gregor - 2016-03-15 14:48:31]:
To źle słyszałeś bo żadnych czekoladek nie było.Jedynie co,nam dali to po jednym cukierku na Dzień Kobiet które,rozdawał zmianowy i nawet życzeń nie złożył,śmieszne to ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
Beny - 2016-03-17 17:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Ołtarzewie dali dziewczynom po czekoladzie i nawet kiero Andrzej złożył życzenia
zdjecie uzytkownika
ebir - 2016-03-19 11:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
honoratkaa, oni maja znacznie wiekszą rekrutację. Mnie zainteresowała oferta na stanowisko Młodszy Specjalista ds. Sprzedaży Telefonicznej w Szczecinie, oferują wynagrodzenie podstawowe i premię.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-03-20 21:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mógłby, ktoś napisać jak jest z działem IT. Często przewijają się te same bądź podobne oferty. Jak wygląda praca w tym dziale? Kiedyś ubiegałem się tam o pracę, ale jak Pani podała mi stawkę to podziękowałem. Wie może jak jest teraz?
zdjecie uzytkownika
winka - 2016-03-21 12:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może nie powinieneś na początek wymagać zbyt wiele, @Tomek, początki z reguły nie są zbyt atrakcyjne, po okresie próbnym wynagrodzenie rośnie o ile się sprawdzisz
zdjecie uzytkownika
prawilnak - 2016-03-21 13:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
robie ponad 3 lata, moje wynagrodzenie dwa razy zmalało przez ten okres,raz po wprowdzeniu premii grupowej, potem po aneksach, ani razu nie wzrosł. Osoby które przechodzą z agencji na neuce również gorzej wychodzą więc darujcie takim mąceniem że początki są kiepskie a potem wynagordzenie rośnie. Robię w Gądkach, u nas premia grupowa weszła dużo wcześniej przed aneksami, bo z tego co wiem na niektórych magazynach ta premia zmieniła się razem z aneksami
zdjecie uzytkownika
Witold - 2016-03-24 09:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Tomek - 2016-03-20 21:50:52]:
Tomku, IT w Neuce nie warto sobie zaprzątać głowy. Słyszałem, że wynagrodzenie marne, podwyżek nie ma, a szanse na rozwój nikłe. Nic dziwnego, że teraz mają ciągle rekrutacje, po prostu nikt nie chce tam pracować, jeśli tylko ma jakieś inne opcje.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-25 20:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ołtarzew [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wielka Sobota ,święta wielkiej nocy tuż, tuż a w neuce do roboty do zwycięstwa bo jak nie to do widzenia żydostwo górą !
zdjecie uzytkownika
KTOŚ;) - 2016-03-25 22:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jupiii znów nadgodziki!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
monalisa - 2016-03-25 22:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Życzę Wam kochani Neucowicze abyście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez resztę tego roku.I tak nikt nie doceni waszych zmagań w Neuschwitz mrówki robotnice.Allleluja
zdjecie uzytkownika
sońka - 2016-03-26 12:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Ołtarzewie możecie się cieszyć że odeszły wam kielce. Zarobki też macie większe niż u nas w katowicach więc nie narzekajcie.
zdjecie uzytkownika
do Katowic - 2016-03-26 17:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zdziwię się jak Kielce zostaną na stałe przypisane do Katowic, skoro dajecie sobie radę, a Ołtarzew przez to złapie trochę oddechu, to tak może być
zdjecie uzytkownika
sońka - 2016-03-26 20:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Katowic - 2016-03-26 17:15:08]:
Tak owszem dajemy radę, ale z nadgodzinami! Gdzie tu logika, ciekawa jestem czy kierownictwo po zebraniu dotrzyma słowa. Mam nadzieję że zarobki wzrosną dzięki temu.
zdjecie uzytkownika
apka - 2016-03-27 00:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Katowice to dla zarządu kura znosząca złote jajka. Wlepią nam Kielce na stałe. Koszty zatrudnienia mamy raczej najniższe(na oko średnia 1200pln pod agencją i 1900-2000 na umowie)więc to czysty zysk a o podwyżkach możemy zapomnieć bo za co niby ?(tok myślenia zarządu) jedyną bonifikatą mogą być łaskawie rzucone nadgodziny(nie licząc dziewczyn na taśmie bo tam karuzela zaprzęgowa jedzie do końca a to średnio po 10h na noc ostatnio).
Korzystając z okazji chciałem także w imieniu swoim i na pewno części z nas podziękować za przelewy z miesiąca Luty. Nic tak nie motywuje jak NAMACALNIE NIEŻSZY PRZELEW.
zdjecie uzytkownika
gosia - 2016-03-27 14:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, po przeczytaniu forum domyślam się, że warto zatrudnić się w Katowicach, tak? Widzę, że poszukują kierownika marketingu właśnie tam i przyznam, że oferta wydaje mi się naprawdę ok.
zdjecie uzytkownika
Tomo2077 - 2016-03-28 14:11:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MsKa - 2016-03-13 16:20:28]:
No to lipton bo kielce zostaną:)
zdjecie uzytkownika
gosik - 2016-03-29 17:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rzeczywiście @apka nie za ciekawie, dobrze chociaż, że te godziny są bo bez tego podejrzewam byłoby jeszcze gorzej a jak jest w biurze lepsze warunki niż na produkcji?
zdjecie uzytkownika
Łysy z Brazzers - 2016-03-30 12:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Witold - 2016-03-24 09:32:53]:
Witek, zjedz Snickersa, bo gwiazdorzysz!
zdjecie uzytkownika
ekstra - 2016-03-31 20:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosik, wydaje mi się, że to tylko i wyłącznie kwestia podejścia. Mam znajomych z warszawskiej neuci i nie narzekają, choć podobno pieniądze nie są zbyt wysokie
zdjecie uzytkownika
MS-Ołtarzew - 2016-04-01 22:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze-11 złoty na godzinę w Ołtarzewie.Ludzie mają gdzieś taką kasę-sąsiednie magazyny 2-3 złote więcej.Rotacja-połowy pracowników nie widziałam rok temu.
zdjecie uzytkownika
sen - 2016-04-02 22:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taki młodszy specjalista ds. sprzedaży telefonicznej ma zapewnione zatrudnienie w ramach umowy o pracę, a takie odpowiednie szkolenia rzeczywiście umilają pracę.
zdjecie uzytkownika
KTOŚ;) - 2016-04-08 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sen - 2016-04-02 22:00:05]:
no w Katowicach pracują za o WIELE mniej...A I TAK ICH NIKT NIE DOCENIA
zdjecie uzytkownika
KTOŚ;) - 2016-04-08 21:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2016-02-23 12:06:31]:
Kielce?Katowice przejęły część zamówień od was.Co Wy K**** narzekacie!
zdjecie uzytkownika
monalisa - 2016-04-08 22:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosia - 2016-03-27 14:29:35]:
JAKIE 1900?
CZY TY PRACUJESZ W KATOWICACH?!!!!OGARNIJ SIĘ WIĘKSZOŚĆ MA PONIŻEJ TEJ PULI!
zdjecie uzytkownika
ALLLELUJA - 2016-04-08 22:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak tam dzięwczeta wypłaty?Buhahahahaha
zdjecie uzytkownika
apka - 2016-04-09 13:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednorazowa wypłata, żeby zamknąć ryja i nic więcej. Wolą zatrudnić dodatkowo osoby, niż dorzucić nam do pensji.
zdjecie uzytkownika
pracownik z zadługim stażem - 2016-04-09 15:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
uwaga czytelnicy - dużo tutaj tekstów pisanych na zamówienie, totalnie zalatującymi językiem osoby z centrali Neuca lub kogoś "z góry" - gość posługuje się terminami, które są modne tylko na szczeblach pseudo kadry zarządzającej; próbują ratować wizerunek bo firma się totalnie sypie, ludzie masowo odchodzą [z dłuższym stażem], nowi pracownicy popracują dwa, trzy miesiące i odchodzą, atmosfera zastraszania, grożenie naganami oraz zwolnieniami, dokładanie obowiązków, robienie kilku rzeczy na raz, kierownictwo bez wykształcenia nie mające pojęcia co tak na prawdę robią i próbując wmówić nam że białe jest czarne. Nie polecam w tej firmie pracy
zdjecie uzytkownika
Beny - 2016-04-09 20:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )przyjechała do Ołtarzewa. Na temat ankiety mówili tylko o frekwencji. Widocznie wyniki są mieżdżące. Jeden mówił reszta się uśmiechała do zebranych pracowników. Opowieści dziwnej treści o tym co będzie (albo i nie) i jaka to świetlana przyszłość czeka firmę. Pytanie czy pracowników też. Słyszę te kłamstwa co roku od lat. Zarząd oderwany od rzeczywistości. Pytanie ile jeszcze wytrzymam bo z każdym dniem jestem coraz bliższy tej chwili kiedy będą mogli mnie pocałować w ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-04-12 17:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś jak wygląda praca na stanowisku Konsultant Service Desk? jakie wymagania, jaka płaca w porównaniu do oczekiwań, dużo jest roboty?
zdjecie uzytkownika
lulu - 2016-04-15 16:32:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakaś opinia o Neuce w Gądkach?
zdjecie uzytkownika
siostra - 2016-04-19 22:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [pracownik z zadługim stażem - 2016-04-09 15:08:55]:
Zgadzam się w 100%! Mój znajomy pracuje w Neuce od kilku lat. To co opowiedział mi o traktowaniu pracowników z długoletnim stażem "na słuchawkach" jest przerażające. Na początku roku zwolniono kilka osób pod pretekstem "likwidacji stanowisk". Były to osoby z długim stażem, nagradzane, osiągające b.dobre wyniki. W podziękowaniu dostały wypowiedzenia z powodu "naruszenia etyki zawodowej, słabych wyników i.t.p.". Gdzie nadzór Zarządu nad niedoświadczonym kierownictwem? Gdzie nadzór nad przestrzeganiem praw pracowników? Czy wystarczy aby ktoś z rodziny lub znajomych objął kierownicze stanowisko aby zmienić kadrę na swoich bez żadnej konsekwencji i nadzoru z góry? Co tak na prawdę robi Dział Etyki? - zamiata wszystko pod dywan, bo i tak nie wygra z układami, no i tak jest prościej... Czy ktoś z Zarządu zainteresował się tymi zwolnieniami? Te osoby nie usłyszały słowa dziękuję, nikt nie zaproponował im przejścia na inne stanowisko mimo, że cały czas prowadzona jest rekrutacja. Gdzie dbałość firmy o pijar? Jestem w szoku. Nie znam tych osób, ale bardzo współczuję.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-19 22:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-24 18:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zarzaąd jest tylko od pompowania akcji Spółki w górę. Zespół Etyki kolejne przydupasy Zarządu od kolorowania. Zero wiedzy o tym co tak naprawdę dzieje się w firmie. Naprawdę jest to bardzo przykre.
zdjecie uzytkownika
olka - 2016-04-24 21:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jaki zespół Etyki ?? Jest w ogóle coś takiego??? Mi się wydaje, że takie coś nie istnieje. Zarząd wprowadza więcej zakazów, a w zamian nie daje nam nic innego. Chora polityka tej firmy doprowadza do tego, że ludzie mają dość i zwalniają się.
zdjecie uzytkownika
Zawiercie - 2016-04-25 14:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Proponuję kierownictwu wprowadzić czterobrygadówkę,wtedy będziemy pracować na okrągło świątek piątek.Sporo ludzi pozatrudniali,a my,nadal pracujemy do końca,do ostatniego pojemnika,to może taka metoda byłaby najlepsza i wtedy wychodzilibyśmy po 8 godzinach.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-26 17:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Katowice,odwiedziła nas wczoraj na nocce ekipa z Ołtarzewa aby popatrzeć sobie jak zapier...alamy i czy system działa.Goście stali sobie na schodach i obserwowali naszą pracę,żenada czuliśmy się jak zwierzaki w zoo.Zamiast stworzyć godne warunki pracy to traktują nas jak niewolników:nadgodziny obowiązkowe,zmiany godzin rozpoczęcia pracy bez porozumienia z pracownikami,każą nam pić wspaniałą!!!!! wodę z baniaków ponieważ zmieniło się prawo farmaceutyczne, tak tłumaczyli choć prawo farmaceutyczne dotyczy tylko i wyłącznie leków.robią z ludzi kretynów a większość niestety to łyka,przykre.
zdjecie uzytkownika
niewazne - 2016-04-29 20:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spalić tą budę, jednego obozu mniej
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-04-30 10:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę właścicielowi coby się twarogiem ze...ł
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-04-30 11:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niektórym powinni tatuować 200 procent normy na piersiach,głupich i silnych potrzeba. Pozdrawiam wszystkich pod.....alaczy.
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-04-30 11:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na kierownictwo powinni wybierać osoby którym nauka w szkole lekko szła,a nie ludzi pokroju jajcewa z filmu Pułkownik Kwiatkowski.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ogólne spotkanie w agencji, co gdzie i jak sie pracuje i o zarobkach możliwych.Brak rozmowy indywidualnej z rekruterem.
Pytania: BRAK
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-01 07:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2016-04-30 11:07:50]:
Zgadzam się. Szkoda, że w Toruniu o tym nie myślą. P. kierownik zwolniła osoby, które były od niej lepsze...
zdjecie uzytkownika
ludź - 2016-05-02 22:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ona ale pewnie po to aby zatrudnić jeszcze lepszych fachowców i na takie stanowiska teraz szukają ludzi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NEUCA SA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert