logo NEUCA SA

NEUCA SA

Jarocin

Opinie o NEUCA SA

apka 2017-03-21 22:32
Wychodząc na przeciw coraz to nowszym, efektywniejszym i wydajnościowym pomysłom na jakie wpada zarząd, pod czujnym okiem kierownictwa my szeregowi pracownicy wszystkich magazynów grupy Neuca Logistyka postanowiliśmy rzucić ostateczne wyzwanie psującym wydajność potworom a mianowicie domagamy się.
1. Skrócenia przerwy do max 15 minut!(w tym oczywiście dojście i wyjście z jadalni)
2. Zainstalowanie czytników w ubikacjach i możliwość przebywania w nich maksymalnie 6 minut w ciągu czasu pracy.
3. Zainstalowanie w skanerach nie tylko możliwości śledzenia co do sekundy nabijanych pozycji ale także podsłuch dla naszego bezpieczeństwa!
W skali całej rodziny Neuca oszczędności czasowe dzięki przełożą się wymiernie na naszą wydajność.
Nie będzie potrzebne latanie z Neuca, zachęty przechodzenia "pod firmę" dla nowych itp.
Dzięki najnowocześniejszym zdobyczom "polskiej" myśli kierowniczo-managerskiej m.in zakaz spożywania posiłków, napojów, zakaz wnoszenia telefonów, kolczyków, pierścionków, zegarków, poruszaniu się w kamizelkach, kaskach, długich spodniach etc.
Neuca będzie dla okolicznych firm przykładem i niedoścignionym wzorem który zaowocuje sukcesem w branży.
Pozdrawiam neukowiczów.
19
Kropka 2017-03-22 14:59
Czym się przejmować?
Kilka miesięcy i ruszy Farmacol, potem ruszy Amazon w Sosnowcu
Nie zapominajmy też o magazynie Lidla (Będzin/Psary)
6
lol 2017-03-22 15:35
Hej. Wiecie coś na temat pracy konsultant telefoniczny-praca zdalna??
1
apka 2017-03-23 20:43
Wiesz co to ironia marginesie umysłowy ??
1
Iwona. 2017-03-24 16:59
WITAM! =) Podbijam pytanie
Hej. Wiecie coś na temat pracy konsultant telefoniczny-praca zdalna??
1
Nick 2017-03-25 12:50
Podobno pracuje się na telefonie.
2
Iwona. 2017-03-25 18:00
Ze na telefonieie to wiem, ale jak z opiniami? Praca wporzadku? Jak to wygląda? Trzeba wydzwaniac czy klienci wydzwaniaja? Czy firma jest wypłacalna? Ile można wyciągnąć na etacie "na kablu"? ☺
1
prezes 2017-03-25 23:56
Spadaj gnojku z tej firmy i z tego forum
1
Nick 2017-03-26 01:50
:(
Natalia 2017-03-26 10:12
NEUCA jest firmą innowacyjną , prowadzą projekty startupowe i wprowadzają na rynek zdrowia nowe rozwiązania. To firma z przyszłością i cetnie złożę swoje cv a widziałam w ostatnich ofertach pracę dla młodszego specjalisty ds. należności .
1
robert 2017-03-26 15:08
Iwona, praca zdalna polegana tym, że te same obowiązki, które wykonywałabyś w biurze wykonasz w domu. Praca polega na codziennym kontakcie z aptekami w celu przyjęcia zamówienia na leki, które dnia następnego trafią do danej placówki. Połączenia są i wychodzące i przychodzące.
Mirka 2017-03-26 15:23
Tylko pamiętaj że na kablu non stop trzymasz.
3
Pam pa ram pam 2017-03-31 10:57
Ale czy ten kabel jest sztywny? Bo najpierw by trzeba mówić do grzybka.........
2
Marta 2017-03-31 16:41
Mam pytanie o pracę konsultanta telefonicznego, jakie są godziny pracy i warunki finansowe ?
Marta 2017-03-31 16:43
Chodzi o Katowice
Guma 2017-03-31 17:19
To tak jak już wspominałem najpierw by trzeba mówić do grzybka, a potem mocno trzymać na kablu by był sztywny i wtedy dzwonić jako konsultantka no wiesz od tych no rzeczy i pięknym aksamitnym głosem pozyskujesz klienta. Tylu ilu klientów to tyle zarobisz.
3
apka 2017-04-01 21:13
Ostatnie dni przyniosły w Katowicach realny odzew ze strony kierownictwa na przedstawione przez nas postulaty poprawy bezpieczeństwa i wydajności.
Ekipy techniczne uwijają się jak w ukropie. Ilość dodatkowych kamer na pewno powyżej 10
a koszta będą oscylowały w okolicach sześciocyfrowej.
Ktoś powie. A przecież był audyt ! Przecież wypadł doskonale ! Przecież pracujemy wydajnie a firma jest liderem dotrzymującym terminów dostawy i jakości w okolicy ! Coś się nie podoba ? Jak nie pasuje 1,7tyś na rękę to Farmacol i Amazon otwierają się tuż tuż więc można tam iść od razu.

Ps. Wprowadzenie mierzenia aktywności na skanerach to był istny strzał w dziesiątkę. Największe osiągnięcie polskiej myśli managersko-kierowniczej. Można zaobserwować to co każdy polski kierownik lubi u swoich pracowników najbardziej czyli stres, presję, wyścig szczurów i pracę "na pozycje" a nie na jakość. Cuda! a będzie jeszcze lepiej i nie będzie przeszkodą że co trzeci szuka aktywnie pracy !! damy radę.
16
Guma półmózg 2017-04-04 21:45
Pisze się łeb. Proponuję powrót do podstaw zasad pisowni, jak już przyswoisz tą wiedzę to postawimy Ci kolejne wyzwania :-) pzdr
1
ależ 2017-04-05 21:03
Ależ wyście zajebiście inteligentni wszyscy którzy tu robicie wpisy aż podziwiać tylko
2
Lukas 2017-04-05 22:06
Czy NEUCA ma jakieś nowe oferty pracy poza osobami do e-marketingu? Nigdzie nie mogę namierzyć? Mam informacje, że to dobra rozwojowa firma i chciałabym dostać się do pracy. Może ktoś ma wiedzę i mógłby sie podzielić?
Nick 2017-04-06 00:21
Zależy na jakie stanowisko szukasz... i w jakim mieście szukasz pracy. Najlepiej iść bezpośrednio do firmy i zapytać o pracę. Oni Cię pokierują w odpowiednie miejsce. Pzdr.
telemele 2017-04-10 07:49
bo to co robia to jest chore skanery do mierzenia aktywnosci !!!!!!
mobing mobing mobing
wykoncza nas szukajmy pracy wszyscy pozbeda sie dobrych pracownikow damy rade
13
Zuella 2017-04-10 19:07
Co słychać nowego w NEUCA ? Sytuacja jest stabilna bo firma nie szuka nowych ludzi do pracy! To dobrze.
Ołtarzewiowianin 2017-04-13 21:14
Jakie kliki zlikwidowano? Jak Aneta Sekular liderka ms ma pod sobą rodzoną siostrę wiolke
A brygadzista Agnieszka O imprezuje razem z połową kontroli sylwią F Justyną Ś Mariolą.itd
3
Kika 2017-04-14 15:59
Nie wiecie czy przyjmują do pracy z orzeczeniem ?
Kika 2017-04-14 16:08
Nie wiecie czy przyjmują do pracy z orzeczeniem o niepełnosprawności?
Kika 2017-04-14 21:50
Czemu ? Czyli nie ?
Guma 2017-04-14 23:10
Czemu nie- Jepnij się w łeb
hihot 2017-04-17 14:06
2 Maja odbędzie sie strajk, zapraszam inne magazyny do dołączenia się razem z Gądkami i zabrania tego dnia urlopów na telefon, spore grono chętnych się zabrało lecz lepszy efekt będzie na kilku magazynach. Trzeba po raz kolejny tym bebechom pokazać że to pracownik rządzi, nie pracodawca
11
Piastowianka 2017-04-18 17:29
Agnieszka O. ma swoich pupili. Niema co sie dziwić. Dawno temu normalna koleżanka a teraz Pani Wielka...
4
Xxx 2017-04-19 15:02
Wiecie coś o stawkach jako konsultant telefoniczny w łodzi na pół etatu?
Shift 2017-04-19 17:01 [użytkownik zarejestrowany]
oki
Guma 2017-04-19 20:00
To tak jak już wspominałem najpierw by trzeba mówić do grzybka, a potem mocno trzymać na kablu by był sztywny i wtedy dzwonić jako konsultantka no wiesz od tych no rzeczy i pięknym aksamitnym głosem pozyskujesz klienta. Tylu ilu klientów to tyle zarobisz. 1850 na rękę po 10 godzin.
3
Etam 2017-04-20 12:04
Związki zaworowe założyć np solidarność
2
Pracownik 2017-04-22 20:06
Trzymam kciuki za Was Gadki!!!
U Nas też to co się wyprawia to aż żal gadać...Pozdrowienia z Katowic!
1
Obrońca 2017-04-23 11:43
Czy aby na pewno firma jest taka zła? Neuca to firma innowacyjna, wprowadza wiele nowości na rynek, prowadzi wiele startupów a czytając wpisy odnoszę wrażenie , że rozmawiacie o firmie krzak. Zawsze można odejść z firmy.
3
pracownik 2017-04-23 16:07
Wszystkie różne rzeczy robią na plus to fakt ale nie robią najważniejszego nie płacą ludziom dobrych pieniędzy...
2
owieczka 2017-04-23 16:36
płacą płacą dobre pieniądze, ale dobrym pracownikom. jak jesteś słaby lub łatwo zastępowalny to zarabiasz mało.
Emo 2017-04-23 19:57
Z nadgodzinami czy bez?? Bo dobra wyplata z nadgodzinami to ciul a nie wyplata.
shrek 2017-04-23 22:49
Jeszcze muszą płacić za te nadgodziny, a póki co to wydawają byle by nie zapłacić
Fiona 2017-04-24 08:04
@schrek Zawsze płacą za nadgodziny. Są odbiory za przepracowany dzień weekendu. Czasem warto pobyć z rodziną . Tego czasu nikt nie wróci. Zatem postaraj się nauczyć spędzać czas z dziećmi i zona nie tylko z komputerem.
2
Osioł 2017-04-24 15:37
A może nie ma rodziny?
apka 2017-04-24 15:52
Do Obrońca, pracownik i owieczka.
Co z tego że firma jest innowacyjna i pokazuje się na rynku i świadczy usługi na wysokim poziomie skoro pracowników traktuje się jak na plantacji trzciny cukrowej.
Płacą, płacą wszystkim tak samo. Zależy jak masz umowę skonstruowaną albo czy dostajesz te grosze podwyżki po żenującym spektaklu corocznej oceny pracowniczej.
Nie, nie płacą lepiej dobrym pracownikom. Dobrych pracowników drenuje się ile fabryka da. Ludzie którzy mają jakieś pojęcie o kulturze pracy i są sami od siebie sumienni prędzej się zajadą niż dostaną konkretną umowę. Oni doskonale wiedzą że z tym co oferują mogą liczyć co najwyżej na ludzi którzy odklepią te 8h
myśląc już tylko żeby wyjść stąd jak najszybciej jak najmniejszym kosztem.
Tak a propo. Ja nie chcę demonizować tego miejsca pracy(Katowice) bo zdarzało mi się pracować w większym bagnie albo słyszeć o większym ale kierunek w jakim to zmierza to totalitarne podporządkowanie się. Motorem pociągowym tych zmian jest w-ce dyrektor H. który ludzi ma za zasoby i słupki w programie excel.
Procent osób które są już sterroryzowane i mają dosyć kamer oraz mierzenia aktywności skanera, będzie coraz większy.
Widać to gołym okiem po tym ilu stąd się zwalnia lub aktywnie szuka pracy. Co wtedy ? pociągniecie magazyn Ukraińcami albo tymi którzy chwycą się roboty za 1,6tyś pln. ???
To droga donikąd i albo się opamiętacie w miarę szybko wy tutaj albo góra po fakcie będzie musiała posprzątać za was jak zaczną się robić obsuwy albo uciekać apteki.
16
Ewakuacja 2017-04-25 17:32
O proszę. Mam identyczne zdanie i po tylu latach zaczynam szukać innej pracy. Jak i zresztą wiele osób z którymi się rozmawia.
3
prince cola na zakwasie 2017-04-25 18:17
Moim zdaniem to jest [usunięte przez administratora]
1
Aneta 2017-04-25 19:36
Pracowałam w Katowicach pół roku . Więcej nie dałam rady. Jest to praca wyniszczająca psychike i zdrowie człowieka. Zapierdalasz po 10-12 godzin. najgorsze nocki bo nie wiesz o której wyjdziesz do domu. Ranki najlepsze bo pomiędzy regałami można siedzieć i nic nie robić. Trafiłam na brygadziste Adama P. .Najgorszy gbur i w ogóle ... Jeszcze był drugi Adam brygadzista którego milo wspominam , zawsze do niego chodziłam zeby podpisał mi urlop. Praca na tasmie ze skanerem, poprostu zapierdol, pojemniki zjezdzaja na tasme tak ze jest zapchana i nikt nic nie ogarnia. Na popoludniowej zmianie ogarniałam dwie sekcje.Latalam zawsze jak glupia potem mialam najwyzsze wyniki. Ale co z tego jak to byl zapierdol.. Atmosfera w pracy z ludzmi taka ze bylo do dupy. Dziewczyny zamiast robic to paplaja miedzy regalami i chodza grupkami do toalety 15 min przed koncem.. Dobrze ze ja tam z nikim nie rozmawiałam. Zarobki zawsze 1600 zl.Raz sie trafilo 1800 zl jak byly nocki caly tydzien po 10-12 godzin. To jest oboz pracy !! Jedyne co milo wspominam to ukrainki dwie Natalie i Halyne z którymi mi sie milo rozmawialo po rosyjsku ;). Droga do pracy koszmar przez las pelen dzikow . nie wazne czy 4 rano i ciemno jak w dupie ty przez ten las musisz przejsc do pracy bo firma usytuowana na pipidowie. Wiec jak nie masz samochodu to masz przejechane. Nie polecam tego obozu pracy. To byla moja pierwsza praca w zyciu , nigdy juz nie chce tak pracowac bo nie szanują pracownikow i masz tam ZAPIERDALAC... 8 godzin zeby tam pracowac to CUD i nie miec nadgodzin zadnych.. I jeszcze pod agencja ktora pracowalam miala najnizsza stawke i nie chciala jej podniesc jak w drugiej agencji to zrobili.. Smieszne pieniadze, smieszna praca, smieszni ludzie. Nie robcie tam nigdy , nigdy i przenigdy. Ostrzegam was przed ta praca.
5
ALKA 2017-04-25 19:57
Kto wg Ciebie jest w Neuce dobrym pracownikiem, bo dla mnie dobry pracownik to ten który pracuje kilka lat jest związany z Firmą ma wieloletnie doświadczenie które zdobył pracując wcześniej w hurtowniach farmaceutycznych i ma wiedzą jak pracować z apteką, ale NEUCA NIE DOCENIA PRACOWNIKÓW z doświadczeniem tylko tych co robią cele i nie są oni na pewno dobrzy tylko siedzą cicho, wystraszeni, bardzo lubią dyrektorowi cukrować na zebraniach,że w Neuce są super PŁACE, DZIĘKI TEMU AWANSUJĄ. Taka sytuacja miała miejsce w Kielcach, znalazło się stanowisko lidera dla takiej osoby po spotkaniu ankietowej, tak osoba przypunktowała u GRUBEGO. I odpowiadam Ci jesteś w błędzie, miej oczy szeroko otwarte i nie słuchaj tych bzdur które muszą opowiadać KIEROWNICY.
2
ALKA 2017-04-25 21:40
a to czary w NEUCE na forum CENZURA, WPISY ZNIKAJĄ, PRAWDA W OCZY KOLE
ALKA 2017-04-25 21:46
W Kielcach SKANDAL, dr Łukasz ZDEGRADOWAŁ KIEROWNICZKĘ na stanowisko w sprzedaży, jedną z najbardziej kompetentnych osób w lokalizacji, i pytanie moje brzmi, dlaczego dyrektor podejmuje tak błędne decyzje, a prezesi pozwalają na takie bezprawie, i głupotę
Nick 2017-04-26 08:59
Kole to zazdrość w oczy.
Zostaw swoją opinię o NEUCA SA - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA