brak logo

NEUCA SA

Jarocin

Opinie o NEUCA SA

dfgh 2016-06-30 17:44:13
@Grzech a moze chcesz sporobwac na stanowisku regionalnego kierownika medycznego ? taka oferta teraz tez jest oferuja narzędzia niezbędne do realizacji zadań, w tym auto służbowe, komputer, telefon,system benefitów pozapłacowych (opieka medyczna, karta sportowa)
prosiaczek 2016-07-01 14:08:57
A ja jestem bardzo zadowolona z pracy w NEUCA,warunki idealne,płaca rewelacyjna,praca od pn-pt i tylko i wyłącznie na rano,świadczenia poza płacowe,do tego praca w bardzo miłym towarzystwie ludzi kompetentnych i wielce zorganizowanych,zawsze można się spotkać z przychylnością ze strony przełożonego
1
Wilk 2016-07-01 14:23:44
Prosiaczku, zmień dilera albo bierz połowę ... :)
11
prosiaczek 2016-07-01 14:25:24
Przepraszam.pomyliłam fora dyskusyjne
2
d344 2016-07-01 15:34:04
jest sporo ofert teraz np. tez pielegnairki szukaja tylko to wiadomo ze trzeba miec odpowiednie kwalifikacje
rozczarowana Gądki 2016-07-02 21:25:15
Masz rację może praca nie jest taka zła sama w sobie tylko ludzie są fatalni między regałami gadają jak im źle ale odezwać się to nikt nie umie kierownictwo poniżej krytyki zamiast być za pracownikami to są ale przeciwko to przykre
2
3e4rr55 2016-07-02 22:00:51
hmm no niby wiadomo ze wazna jest atmosfera jaka w pracy panuje chociaz jak patrze na ogloszenia to sa bardzo ciekawe..np. na regionalnego konsultanta medycznego
2
gosia 2016-07-03 09:54:45
Co to znaczy ciekawe @3e4rr55? :) rzeczywiście jest ich sporo po różnych portalach ale na Jarocin nic a to forum tego miasta
Guma 2016-07-04 07:59:52
A coś wiecie na temat zakazu zwalniania osób na MR w Gądkach? Nawet jak komuś grozi dyscyplinarka.
gosia 2016-07-04 09:36:01
Patrząc po ilość aktualnych ofert teraz dostępnych w firmie to coś nie wierze w to, że jest zakaz zwalniania @guma niby dlaczego miałoby się tak w ogóle dziać? Jak pracownik nie wywiązuje się z obowiązków to co robić
Guma 2016-07-04 21:19:56
No cóż Gosia może masz duże dwa piegi, ale oferty może są- tylko nikt nie przychodzi na rekrutacje.
A wiesz dobrze że jest zakaz zatrudniania nowych pracowników.
ajsza 2016-07-04 21:36:48
fakt, tych rekrutacji sporo teraz jest, obrodziło, cuiekawa to mi się wydaje ta na testera, tylko napisali gość ogólnikowo w ofercie że dają ciekawy pakiet benefitów - możecie konkretnie napisać jakie to benefity?
Guma 2016-07-05 17:44:15
Kopa w 4 litery i do roboty- oto benefity w Neuce.
7
Waldek 2016-07-05 18:33:29
Widocznie jesteś za mało zuchwały i po prostu Cię wywalili, bo jesteś jakiś lewy, ale tak czy siak powiem Wam że jesli chodzi o specjalistów to jedna z jaśniejszych firm w tym rejonie, polecam Wam pracę w Neuga, bo Marketing robią jeden z najlepszych
stasiek 2016-07-06 16:10:43
Stażysta w Dziale Projektowania Usług IT (Analiza Systemowa) teraz jest u nich potrzebny z tego co widze.
Guma 2016-07-07 18:22:56
Odurzony jesteś od leków. Sam widzisz Waldek, że nie powinieneś pisać w takim stanie.
2
gosia 2016-07-07 19:30:30
@stasiek a orientujesz się może czy ten staż jest płatny?
1
xxxxx 2016-07-07 21:01:23
Zbychu R idę po ciebie !!!!1
3
honoratkaa 2016-07-07 22:28:21
hej! dawno nie widziałam od nich ofert p[racy, wiecie co się dzieje w firmie NEUCA SA? Jak sie tam pracuje, czy warto tam zkładac sowje CV? prosze o info.
Monia 2016-07-08 10:55:34
@honoratkaa
Jeżeli intersuje Cię praca po 10-12h (wymiarowa to 8h ale nadgodziny na których trzeba zostać oczywiście za odbiór, raz zagrozili ze jak opuścimy swoje stanowiska to nas zwolnią i namieszają nam w papierach) praca w weekendy i każde w święto (z tego co chodzą plotki Gądki są jedynym magazynem który robi w wigilie, 2 święto, nowy rok, sylwester, wielką sobotę, ale to pltoki więc czekam na potwierdzenie tego bądz zaprzeczenie ) lubisz być wykorzystywana i lubisz kiedy wobec Ciebie stosuje się mobbing to zapraszam :) oczywiście obowiązują bardzo dziwne godziny pracy, nie standardowe 6-14 14-22 22-6, więc zapomnij o życiu prywatnym zwłaszcza jak posiadasz rodzinę, a i z nocki schodzisz w sobotę, w ogóle prawie same nocki są. Wynagrodzenie ok 1900, zdarzy sie nieraz 2000 ale tylko wtedy kiedy dużo nadgodzin się skumuluje, że nie zdążą oddać bo wypychają na odbiór nadgodzin nawet jak sufit sie wali byle nie zapłacić.
9
zaq 2016-07-08 10:59:51
zaq
tomek 2016-07-08 11:16:00
hej! jak wygląda tutaj praca jako Regionalny Konsultant Medyczny, bo osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za budowanie wizerunku firmy i marki w środowisku medyczno – farmaceutycznym na powierzonym terenie.
rozczarowana Gądki 2016-07-10 19:06:16
Właśnie tak się pracuję w Gądkach tylko praca i praca nie ma innego życia tylko Neuca może lepiej by się pracowała jak kierownictwo by płaciło za nadgodziny ale tak nie jest szkoda gadać bardzo źle się dzieje w tej firmie a pracy na rynku jest coraz więcej jest w czym wybierać
1
sweet 2016-07-10 20:26:46
Środowisko medyczno-farmcautyczno może być rzeczywiście dość skomplikowane, ale zobacz, że oprócz dobrych zarobków zawsze jest jeszcze szansa tutaj na jakieś premie.
1
jajo 2016-07-11 15:18:56
@sweet
sufit na łeb Ci sie sunął czy z ukrainy jesteś że 1800 na samych nockach to dobre zarobki ?
1
gosia 2016-07-11 15:25:12
Myślałam, że system jest tutaj zmianowy @jajo a nie, że pracuje się na same tylko nocki to w ogóle możliwe?
telemarketing 123 2016-07-11 23:54:06
na życie prywatne w Neuce nie ma szans kto ma małe dzieci odradzam w tej firmie pracę
w telemarketingu nieciekawe godziny pracy nie szanują pracownikow
5
żaba 2016-07-12 10:01:33
a czy Pracownik ds. wsparcia Biura Obsługi Klienta to też jest telemarketing? bo to nazwa dość ogólnikowa i mało wiadomo - pytanie jak się pracuje po te 4 godziny dziennie to jaka to część etatu? ubolewam tylko że umowa zlecenie jest proponowana w takiej firmie
Prezesunio 2016-07-13 22:21:32
Daj mi się wyspać.
ana 2016-07-13 22:25:58
A ja myślałam @telemaketing123, że tutaj są 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6 zdaje sobie sprawę, że są one trochę niestandardowe ale są do przeżycia teraz tak to funkcjonuje i trzeba się dostosować jak chce się zarabiać
telemarketing 123 2016-07-14 18:15:34
no chyba ze nie we wszystkich telemarketingach pracuje się w takich godz jak 10-20 lub 11-20 po cztery razy w tygodniu moze jakies biura mają względy bo ponoć telemarketing pracuje na takich samych grafikach to ciekawe
gosia 2016-07-14 18:21:20
Ale my nie mówimy tutaj @telemarketing o innych firma tylko tej..wyraziłam tylko swoje zdanie o tych godzinach bo każdy może to różnie odbierać np. dla mnie ta 6-14 jest idealna
1
telemarketing 123 2016-07-14 19:14:01
a ja wspomniałam o telemerketingu w neuce w takich godzinach tu się pracuje
1
stasiek 2016-07-14 19:23:13
Pewnie, że dobrze by się było załapać @szejk, ale chyba i tak ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Widocznie trzeba się dowiadywać bezpośrednio u nich.
Guma 2016-07-17 12:40:19
Neuca, już nie ogłasza publicznie o wolnych etatach. Bo jak ktoś czyta o rekrutacji do Neuci to zaraz zamyka przeglądarkę.
baśka 2016-07-17 12:46:11
zupełnie nie rozumie o ci ci przyjacielu chodzi, przecież jak się wejdzie na ich stronę internetową to masz zakładkę z pracą, wszystko się u mnie w przeglądarce normalnie otwiera. jedyny minus ich ogłoszeń taki jest że wymagania są duże;) pozdrawiam.
Sezon na bobry rozpoczęty 2016-07-17 21:24:07
"Baśka miała fajny biust..." i to właściwie wszystko
1
baśka 2016-07-17 21:29:06
dziękuję, uznam to za komplement;) pom prostu ktoś tam wcześniej pisał żemu zamyka przeglądarkę ale to jego komputera jest problem, strona firmy działa poprawnie
Guma 2016-07-18 20:09:06
Baśka czytaj między wierszami. Pomyślę sobie że w nasz naród wkradł się analfabetyzm wtórny.
2
za 2016-07-18 20:32:33
a ktos się może orientuje czy są u nich jakieś nabory na stanowisko związane z telefoniczną obsługą klienta/telefoniczną sprzedażą? z góry dzięki za odpowiedź
niewidzialny 2016-07-19 13:48:32
Jeżeli jesteś młodym kształcącym się człowiekiem, ODPUŚĆ ! ta firma nie dla takich ludzi, jeżeli myślisz że osiągniesz coś w tej firmie to mylisz się, tutaj awansuje sie tylko mało inteligentnych ludzi bez wykształcenia. Dlaczego ? otóż nie są zagrożeniem ! każdy tutaj patrzy na swoją dupe ! przecież zbychu nie awansuje młodego człowieka po szkole bo może okazać się za bystry i z czasem go wygryzie i efekty tej polityki widać codziennie na magazynie. Osoba po studiach przecież nie będzie pracowała na magazynie jako zwykły pracownik, a czekanie za docenieniem jest głupotą bo takich ludzi omija się w awansach, a potem zdziwienie ze tylko osób się zwalnia a przecież jeszcze 2 lata temu byli tacy obiecujący i zaangażowani, bo się łudzili ze można tutaj coś osiągnąć. Przeniosłem się dwa magazyny dalej i za samo wykształcenie wyższe, mam większą podstawę i w razie awansów jestem brany w pierwszej kolejności, ponieważ zatrudniłem się w normalnej firmie gdzie docenia się wykształconych ludzi a nie odpycha bo trakotwani są jako zagrożenie.
Pozdrawiam i życzę miłego upadku z tą polityką
10
pani j 2016-07-19 13:50:53
kolegom ostatnio to u nich taką rekrutację na słuchawkę to widziałam ale dwa lata temu, zadzwoń do firmy najlepiej
Guma 2016-07-21 20:53:41
Twoje wykształcenie nawet w normalnej firmie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte. Dzisiaj licza sie ukladziki. Neuca też jest normalna, bo tak pracuje większość firm. Myśląc że jesteś osobą zaufana z polecenia. I tak większość osób zorientowala się ze w ciula są robieni i idą w długą. W neuce zawsze było wiecej osób do rządzenia niż do roboty. 1000 projektów nic nie warte. Zawracanie
5
Winny 2016-07-21 21:15:39
Zastanawiam się jak wygląda tutaj praca i czy jest kuchnia pracownicza, bo jestem akurat na diecie i mi zależy na możliwości przerw, byłoby miło jakbyście odpowiedzieli
1
Guma 2016-07-22 18:30:19
Główny kucharz Neuci tj. ROMAN - poleca zupe pomidorową.
4
gość 2016-07-22 20:45:58
Dobrze, że atmosfera jest całkiem dobra. Pozdrawiam
Kielce 2016-07-23 12:30:50
Odrazam prace w telemarketingu godziny beznadziejne w tyg po 3lub 4 dziesiatki, praca w weekendy a grafik bez przerwy jest zmieniany bo kogos brakuje to nadgodziny wolaja albo dluzej trzeba zostac w pracy ale jak ty potrzebujesz wyjsc 30min wczesniej to jest wielki problem wrecz jest to nie mozliwe. W dodatku zwolni ochrone to pracujemy rowniez za nich. Najgorsze jest to, ze kadre kierowniczek tworza same idiotki. I co miesiac podwyzszaja cele abys nie mogl wyrobic sobie premi.
4
pik 2016-07-23 17:00:26
Wiesz co, jak przeczytalem opinie na ich temat to wydaje mi sie, ze werdykt jest jednogloscy dużo ludzi narzeka na nich
3
informatyk 2016-07-25 17:17:55
Widziałem, że szukają teraz stażysty w Dziale Jakości Oprogramowania. Wie ktoś jak tam wygląda praca? Warto aplikować?
aha 2016-07-26 14:57:04
A wiecie czy oferta pracy na specjalistę ds. administracji personalnej jest aktualna?
Zostaw swoją opinię o NEUCA SA - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA