logo NEUCA SA

NEUCA SA

Jarocin

Opinie o NEUCA SA

work 2017-06-09 20:40
Po co w tej firmie pracujesz skoro masz wyj...??? Osioł jesteś i nigdzie by Ciebie nie przyjęli do pracy. Mamusi cycek do tego...
2
Pronox 2017-06-11 00:55
Dziękuję za informację.
Zozol 2017-06-11 09:59
Czy mógłby ktoś zorientować mnie ile można wyciągnąć na stanowisku konsultanta telefonicznego w Katowicach? Jakie umowy podpisuje firma? Jakie jest atmosfera?
Guma 2017-06-11 11:58
Raczej mi nie dziękuj- tylko temu Panu co dał Tobie życie. Przynajmniej są o dwa osły i dwa cycki więcej na tym świecie.
Ps. Na Ciebie, tego Pana co Ciebie zrobił i na tę firmę też mam ( usunięte przez administratora )
1
Wózkatowy 2017-06-11 21:58
Przepraszam - dodatki dla wózkowych? Tu jest coś takiego?
prezes 2017-06-12 07:24
A grzecznie prosiłem, żeby nie mówił, że szansy ostatniej nie miał, teraz już tylko niepewność i strach został ...
Wp 2017-06-12 12:03
A co wy tam dzieci wozicie czy co ?jaki dodatek wozkowego pierwsze słyszę
bezrobotna 2017-06-12 15:28
Czy ktoś się wypowie na temat magazynu w Rzgowie???
Guma 2017-06-12 21:01
Nigdy tej szansy nie dostaniesz ciulu. A strach został w Tobie, bo oglądasz się do tyłu.
Ps. Na Ciebie Prezesie i twego ciulowatego malca naciąganego żyłką byś mógł się wysikać i na tę firmę też mam WYJ.. B .. ANE.
prezes 2017-06-12 21:05
Prostak i pies w jednym ciele robił Ciebie. A Gumę zostaw mnie. Ja sobie z nim poradzę.
Wózkatowy 2017-06-13 00:52
Poli pisał(a) więc się pytam. To coś złego?
pis 2017-06-14 07:38
hm...zastanawiające-w poniedziałek wrzuciłam wpis z zapytaniem,czy ktoś mógłby zablokować gościa o pseudo GUMA z uwagi na jego chamską naturę... wpis wyparował ...
3
Anja 2017-06-14 07:49
cześć Zozol..wszystko zależy w jakim wymiarze będziesz pracował.jak na cały etat to na początek na tzw wsparciu zarobisz ok.1600-1700zł na rękę. Umowa o pracę ale na czas określony-chyba pierwsza jest na 3 miesiące ,ale póżniej jest kolejna na okres znacznie dłuższy-od razu otrzymujesz pakiet benefitów .średnio odbierasz około 200 zapytań o dostepność dziennie a atmosfera myslę ,że moge powiedzieć ,że ok.prace polecam osobie bez rodziny.zmiany głównie 10-20 .14-22 ,rzadko na "rano". dwie soboty pracujące i niedziela-kiedyś świetnie płatna-teraz wybiera się dzień wolny.Z czasem szansa na przejście na sprzedaż-czyli nie zapytanie ofertowe,ale przyjmowanie zamówień od aptek i tu już zarobki sięgają granic 2200-2800zł oczywiście operuje w tej chwili kwotami netta-i podkreślam ,że powyższe informację dot.telemarketingu Katowice-nie wiem z jakiego rejonu jesteś Zozol.A dostałeś/łaś się już czy dopiero rozmyślasz o przyjęciu? pozdrawiam
1
prawdziwy prezes 2017-06-14 11:16
o, ktoś się podszywa
prezes 2017-06-14 22:58
Wow! Ktoś się podszywa....
Zozol 2017-06-18 22:09
NEUCA SA to moje miejsce pracy z którego jestem zadowolona.
apka 2017-06-18 22:37
Praca w Neuca uczyni cię wolnym
4
didi 2017-06-20 08:39
GUMA-musiałeś być molestowany w dzieciństwie....strasznie jesteś skrzywiony chłopie
3
Guma 2017-06-21 16:22
Twoje jasnowidztwo mnie poraża. Jest tak obłędne, że wpadłeś w obłęd. Skrzywiony to jest twój potencjał intelektualny. Molestowany to może jesteś przez tego swego Guru i jest Ci z tym dobrze żeby w tym środowisku przebywać.
PS. I na Ciebie też mam (usunięte przez administratora)
1
Zozol 2017-06-22 10:16
Mam pytanie z nadzieją, że ktos mi pomoże i podpowie kilka informacji o firmie. Interesuje mnie praca dla specjalisty ds. inwestycyjno - budowlanych w Toruniu. Czy wiecie coś więcej o projekcie, jak duży gdzie zlokalizowany? Może coś więcej powinienem wiedzieć?
Salamandra 2017-06-23 23:11
Kierownicy ZASTANÓWCIE SIĘ!!!Za niedługo Farmacol będzie się otwierał i nabór nowych pracowników ...nie boicie się ?! Ludzie mają już dosyć zostawania po godzinach na każdej zmianie ...nocki po 11 godzin i nie ma nawet przerwy 5 minut po 8 godzinach,,,a jak się spytasz to "chcesz szybko wyjść ?!" ....nic dodać nic ująć! Policzcie ile jest rąk do pracy na zmianie I zmiana łączy się z II zmianą i LIDERÓW,BRAKOWYCH razy 2 w sumie tj, 6 osób które na dobrą sprawę nie robią zamówień tylko patrzą w komputer plus zmianowi ...super organizacja i jak tu ma nie zostawać nawet pierwsza zmiana! Stwórzcie jeszcze jakieś fikcyjne stanowiska aby jeszcze więcej ludzi stało przed komputerem i patrzało na to samo bo zmianowi sobie nie radzą a kiedyś potrafili to opanować ...cofają się czy nie mają podzielnej uwagi ...lepiej oglądać coś na necie...
9
Salamandra 2017-06-24 22:11
Pronox ,,!!! nie każdemu jest tam dane pracować ,,,,a to dlatego że tam jest casting dla wybranych Horemskiego!!!!
Salamandra 2017-06-24 22:29
Ja to trzeba zwolnić!!! Nie nadaje się,przerzuca swoje problemy na pracę ...! rozwaliła swoją zmianę na własne życzenie ,,,dalej niech docenia te świeżutkie i młodziutkie,,," ,,,,a stare baby goń i goń ,,!!! one nic nie umieją dużo czasu zajmuje im tłumaczenie do czego co służy .....Pani Magdo! ,,ENTER" służy do akceptacji której akurat to Pani brakuje !!! a nie tym starym ,,,,Proszę się zastanowić zanim Pani coś powie ....bo to wszystko przeciwnie działa ,,,a na takim stanowisku trzeba się najpierw zastanowić nim słowa będą wypowiedziane .....a tak PS....Po co ta ułuda ...Przemek i Pani ,,,,dwa wściekłe psy!!! Pani Krzyczy a Przemek Kąsa!!! .....Oboje jesteście po jednych pieniądzach!
2
Pronox2 2017-06-25 00:04
Co Ty gadasz..? Z emerów w ciągu kilku miesięcy odeszło kilku doświadczonych pracowników. Teraz to już plaga. Z zewnątrz nikt nie chce tu pracować. Z komory i reklamacji paru ludzi zwolniono, nowych nie widać Teraz kazali nam zrobić grafiki nadgodzin, bo taka jest bieda z ludźmi. Zakładam, że jesteś kobietą, więc na emery i komorę i tak się nie przeniesiesz a na reklamacje przecież co chwilę jakaś nowa twarz przychodzi, może zapytaj czy by Cię nie wzięli.
Leniuch 2017-06-25 11:16
Praca w firmie jak praca, normalna, spokojna. Ale niestety zawsze znajdzie sie osoba, która sieje ferment lub jest niezadowolona, że musi pracować. To musi niektórym sprawiać wiele przyjemności takie oczernianie i oskarżanie firmy? Może trzeba zmienić coś?
1
Iza 2017-06-25 13:56
Wszystkie komentarze na temat Magdy Lisowskiej zostały usuniete czyli jest to prawda jak ona traktuje pracowników.Osoba taka nie powinna być na takim stanowisku jak kierownik zmiany bo brak jej kultury osobistej wyzywa pracowników od najgorszych typu nierobow, szmat i gó...a.Tylko wazeliniarze dla niej się licza.Juz dawno powinna być na dywaniku ale niestety reka rękę myje i jest w zmowie z Piotrem G. Gdyby była fair do pracowników to niebyloby tych negatywnych komentarzy. Jeśli chodzi o Przemka to spoko lepszy gość od Magdy.
Pro-Pain 2017-06-25 19:23
Amazon w Sosnowcu od paru dni prowadzi rekrutacje. Zwykły pracownik magazynowy zaczyna z pułapu 2100 na rękę(za standardowy etat) plus 15%(maksymalnie) umowa o pracę.
Ciekawe czy podziała to mobilizująco tutaj :)
1
buhahaha 2017-06-28 16:45
2100 na rękę? A Ty odróżniasz brutto od netto?
1
Wielki Wodz Czarnyzab 2017-06-28 17:22
Katowice zdominowaly goworka :) Podobno jest juz tak zle z pracownikami, ze kazano czerwonym kubraczkom lapac za paleciaki. Ciekawe tylko na kogo beda skanery logowali?
13
apka 2017-06-30 00:41
"NEUCA od 2010 r. regularnie poprawia swoje wyniki. Dobra passa w biznesie przekłada się na notowania spółki – podkreśla „Parkiet”. W ciągu ostatnich pięciu lat notowania Grupy wzrosły o 420%. Na ten rok firma zakłada zysk netto bez zdarzeń jednorazowych na poziomie 115 mln złotych. Po pierwszym kwartale Spółka zrealizowała 31% prognozy finansowej."

100mln(2015), 110mln(2016) i w tym roku 115mln. Czyli można powoli liczyć na to że przy następnej okrągłej rocznicy firma wypłaci swoim smerfom pracusiom jakieś równie atrakcyjne nagrody tzn. czekoladki i gra planszowa(jak dla szympansa z wodogłowiem) już były to strach pomyśleć co będzie dalej. Może sznur konopny i taboret albo pistolet na wodę żeby sobie w łeb palnąć ??
13
Monika 2017-06-30 15:04
Za to w Gądkach jak zwykle przychodzi okres letni I nie ma pracowników. Mało tego nikt nie chce tu przyjść i Ukraina opanuje magazyn .Prosząc sie o urlop nie dostaniesz bo ktoś inny też ma zaplanowany ale co to ma obchodzić pracownika,że nie ma rąk do pracy Niech ktoś otworzy na oczy co tu się dzieje. I robienie nadgodzin jak jest mało towaru tutaj to już powoli norma. Tylko niech za to płacą bo za darmo to nawet w pysk nie dostaniesz...rozpacz
3
Dziunia 2017-07-02 22:10
Wyniki finansowe NEUCA ma bardzo dobre a ludzie narzekają?
podpowiem ci 2017-07-02 22:48
Wzrost wyników nie idzie w parze ze wzrostem wynagrodzeń, więc to chyba nie dziwne, że pracownicy narzekają?
5
Gość 2017-07-03 05:24
W Gadkach brakuje nie tylko zwykłych pracowników ale także osób funkcyjnych. Po co dac komuś stanowisko sm skoro może robić tą pracę za wynagrodzenie zwykłego pracownika. Totalna porażka. Niedługo nikt ze starszych pracowników nie zostanie na tym magazynie
robert 2017-07-03 08:52
właśnie po to neuca co roku przeznacza ponad 2,5 mln zł na podwyżki dla pracowników ocenianych zgodnie z oczekiwaniem lub wyżej - aby dzielić się zyskiem.
kiki 2017-07-03 10:32
W tym roku firma Neuca przeznaczyła ponad 2 miliony zł na podwyżki wynagrodzeń i ponad dwieście awansów-więc wynik finansowy przedkłada się na wzrost wynagrodzenia,ale niestety nie dla wszystkich-o magazynach firma chyba całkowicie zapomniała...
2
kiki 2017-07-03 10:34
robert-dokładnie jest tak jak piszesz-przeprowadzają rozmowy -oceny roczne czy półroczne i przyznają kasę...ale pytam kolejny raz-dlaczego ten temat nie dotyczy magazynów???przykre
3
guma1 2017-07-03 16:07
Na magazynach też przeprowadzają oceny roczne tylko kasy nie ma albo jest przyjaciól i znajomych króliczka.
9
Miso 2017-07-06 11:27
Firma jest dobra ale może są jakieś powody takiej sytuacji?
Zozolek 2017-07-10 12:13
Czy obrażanie innych sprawia przyjemność? Czy jesteście pewni, że firma nie zasługuje na dobre opinie?
Nowy 2017-07-16 15:02
Witam.
Dostałem propozycję pracy w Gądkach na dziale Magazyn Przyjęć. Czy mógliście napisać jak płacą i jaka atmosfera?
Obserwator 2017-07-16 21:50
Każdy pracownik chciałby zarabiać jak najwięcej a firma chciałaby płacić jak najmniej. Nie rozumiem jednego, dlaczego przy takich zyskach nie wszystkie działy są brane pod uwagę. Może są jakieś ważne powody? Pracownicy powinni pytać swoich zwierzchników.
pipi 2017-07-17 10:08
Obserwator witaj-właśnie wpadło info,że firma jest w złej wręcz fatalnej kondycji...brakuje 30mln.Więc wobec tego nie ma już na cokolwiek liczyć...do tego likwidacją jednej z lokalizacji...
14
Boryna 2017-07-20 12:35
@pipi Jeśli jest prawda co piszesz to bardzo smutna informacja.Chociaż nigdy nie jest powiedziane że to już koniec firmy ponieważ szefostwo może mieć jakiegoś asa w rękawie i wszystko się odwróci?. Dobrze mi się tu pracuje i nie chciałbym zmieniać firmy.
robert 2017-07-20 19:31
jeśli wg. Ciebie ogromnymi problemami jest to, że Neuca zamiast zarobić 125mln zarobi 100 w roku 2017 to naprawdę różnie interpretujemy problemy i upadek firmy. Nie siej zamętu tylko weź się do roboty.
1
pipi 2017-07-21 09:52
Robert-ja pisząc o tym poprostu kpię.wpadło info ,że jest żle -to jest kpina... pracuję w tej firmie 14 lat i widzę co się dzieje,non stop tylko info o nowo powołanym dyrektorze,o awansach , o podwyżkach, o nowo zakupionych samochodach dla kadry kierowniczej i trenerskiej,na okrągło imprezy wyjazdowe,hotele po 450zl za dobę i siedzą tam z tyłkami po 3-4 dni...zle mnie zinterpretowałeś robert.a co do likwidacji to mam na myśli Bielawę-to jest sprawdzona informacja,niestety,tyczy się to telemarketingu.Pozdrawiam
2
pipi 2017-07-21 09:55
jeszcze jedno robert:) a dla firmy te brakujące 30 mln stanowi ogromny problem-wpadła również informacja o cięciach i o podjęciu kroków zmierzających do ograniczenia wydatków-stąd likwidacja Bielawy-szukaja oszczędności-oczywiście nie ma to nic wspólnefo z likwidacją ,firma jest i będzie...tylko szukają cięć,a najbardziej przykre jest to,że skupi się to na nas-tych "zwykłych" pracownikach...
1
Zibi 2017-07-25 11:53
Jak widać NEUCA ma się dobrze i potrzebuje pracowników!
Guma 2017-07-25 16:37
I TAK MAM NA TO W-NE.....
Guma 2017-07-25 16:37
I TAK MAM NA TO W-NE.....
Zostaw swoją opinię o NEUCA SA - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA