Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nazgaroth - 2014-08-18 22:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłania się czytanie ze zrozumieniem ale to już nie moja sprawa i kijem Wisły nie będę nawracał. Nie określiłem personalnie "prostak" co sposób wypowiedzi.
Jak można z kimś merytorycznie dyskutować jak palnie na dzień dobry "prawa ręka zmianowych" to poniżej krytyki. Także dziękuję za owocne argumenty(to była ironia)
zdjecie uzytkownika
gornik - 2014-08-19 16:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawać chłopaki i dziewczynki. Lubię takie polemiki. Są super. Mogę z Was polać hahahahahaaa
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-08-19 16:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie. pojawiają się ogłoszenia do transportu na oddziale w Katowicach? Jaka atmosfera? Praca? zarobki? podpowiecie coś? a? Praca? zarobki? podpowiecie coś?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-20 03:05:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie Sa zarobki na stanowisku mlodszy specialists ds bezpieczenstwa obrotu towarowego?jakie benefity? Jaka to praca?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-24 17:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie opinie aż włos się jeży że się obarczacie na wzajem.Pracuję w tej firmie 3 lata i to co pisze Nico jest prawdą.Bo firma nie szanuje i źle traktuje pracowników.Sama byłam świadkiem jak zmianowa M wyzywała pracowników od gówna. To jest bardzo przykre usłyszeć coś takiego,takie wyzwiska przełożonych nie powinny mieć miejsca w takiej firmie jak Neuca
zdjecie uzytkownika
Dyrektor - 2014-08-26 01:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ogólnie to do NEUCA S.A. powienien PIP wnieść biurka i czuwać 24h/dobę, ELYTY se siedzą u góry a reszta zapiernicza za marne grosze - ot taka duża , największa hurtownia w Polsce.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-31 12:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popracowałem tam 2 miesiące jako tymczasowy (WROCŁAW/BIELANY WROCŁAWSKIE), żenada że dwie różne firmy obsługują tymczasowych i to na dwóch RÓŻNYCH stawkach.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-09-03 15:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik na magazynie - 2014-07-16 09:34:10]:
czegos tutaj nie rozumiem, dostajesz 1200 a piszesz ze nie płacą za wczasy pod gruszą bo limit wynosi 2000 to ile w koncu zarabiasz ze ich nie dostałes bo chyba nie wspomniane 1200...
zdjecie uzytkownika
regalis - 2014-09-07 13:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś moze cos powiedziec o mg ołtarzew ? jak zmianowi , kierownictwo, bdygadzisci itp ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-09-08 12:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie omijajcie tą firmę szerokim łukiem.Totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostatnio na magazynie w Katowicach ludzie padają jak muchy 5 osób w ciągu roku a ostatnio zasłabł pracownik,a zmianowy siedział sobie na portalu społecznościowym i nawet nie wiedział co się stało.Tą firmą już dawno powinna zająć sie PiP.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-09-09 00:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, jak się pracuje w Neuce w Toruniu? warto aplikować? dodam że na stanowisko specjalista ds. zarządzania zapasami apteki
zdjecie uzytkownika
.. - 2014-09-09 14:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [regalis - 2014-09-07 13:02:31]:
a na jaki dział/stanowisko masz trafić?
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2014-09-09 18:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pracował ktoś w sprzedaży telefonicznej na taki ladnie nazwanym stanowisku - 'młodszy specjalista ds. spredaży telefonicznej ? interesuja mnie stawki na tym stanowisku i to jak tam sie pracuje - a i zeby bylo jasne chodzi mi o poznań a nie o łódź. w pracy nie mozna korzystac w pracy z zadnego poratalu spolecznosciowego. ?
zdjecie uzytkownika
rychu - 2014-09-10 21:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrrr - 2014-09-09 18:04:46]:
Lepiej nie przychodź, bo nie jesteśmy bezpłatnym dostępem do internetu
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-12 07:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE!Po co tyle narzekacie- jak Wam nie pasuje praca w Neuca to nikt Was tu nie trzyma- zwolnijcie się a na miejsce wasze przyjdzie osoba, której praca będzie odpowiadała. Narzekacie ale dalej pracujecie- nie szukacie pracy gdzie indziej. Cz
zdjecie uzytkownika
kuna - 2014-09-22 09:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyścig szczurów - to moja opinia w tej firmie.Liczy sie tylko norma. Masa nadgodzin i lekceważenie pracownika.
zdjecie uzytkownika
miauc - 2014-09-25 19:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra ja tutaj jestem w konkretnym celu - doweidziec sie o co chodzi ze stanowiskiem w neuca sa - pracownik dzialu bezpieczenstwa. generanei intersuje mnie kasa, kasa i jeszcze raz kasa - oprocz tego to jeszcze wazne jest czy trzeba robic jakies nadgodziny czy nie ? wiadomo atmosfera to wazna sprawa ale jak to wplynie na reszte rzeczy.... to nie wiem polecacie?
zdjecie uzytkownika
.agnieszka - 2014-10-04 08:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda praca w święta, sylwestra, nowy rok itp ? Chodzi mi głównie o magazyn w Oltarzewie, ale jeśli ktoś ogólnie coś napisze na ten temat to będę wdzięczna. Slyszalam, ze jeśli np komuś wypada tydzień 2 zmiany to chodzi tak nawet i wigilię i dwa dni świat.Zdziwiło mnie to bo raczej na innych magazynach w święta czy sylwestra nie ma nocek czy drugich zmian.
zdjecie uzytkownika
grac - 2014-10-04 13:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak nie chcesz idź w święta do pracy, to wejdź L4 GŁUPTASKU...
HAHAHAHHAHAAHHAHAA





zdjecie uzytkownika
pracownik Ołtarzewa - 2014-10-04 17:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.agnieszka - 2014-10-04 08:15:24]:
Wigilia i Sylwester to zwykły dzień pracujący (jak wszędzie).
1 stycznia i 25-26 Grudnia są wolne (jak wszędzie).
O ile dobrze pamiętam to jak wypadała nam nocka w Sylwestra, to zaczęliśmy pracę w niedzielę i zeszliśmy z zmiany 31 rano o 6 - więc cały 31 był wolny.
Zawsze możesz postarać się o urlop w tym dniu lub jak wyżej - L4 :)
zdjecie uzytkownika
taki-tam - 2014-10-06 15:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.agnieszka - 2014-10-04 08:15:24]:
Co do świąt to ostatnio w Katowicach w Wigilię pracowało się do 15.00 i do domu, pierwszy dzień świat był wolny, a w drugi dzień świąt nocka pracowała od 19.00(?)do zrobienia wszystkiego. Sylwester podobnie, nie pamiętam jak było w samego Sylwestra, ale w Nowy Rok do pracy na 19.00, też do "zwycięstwa".
Z Wielkanocą jest tak samo, niedziela jest wolna, poniedziałek zaczynasz od nocki.
zdjecie uzytkownika
pracownic neuka oltarzew - 2014-10-08 13:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie dajcie się nabrać na dojazd do neucy, bo w pracy zostaje się po 10godzin, jest złe traktowanie ludzi,odnoszenie,plotkowanie, potem zwolnienia!!!Nie idźcie tam do pracy, Agencja nie jest niczemu winny tylko ludzie z neuci którzy są na wyższym stanowisku,dłużej pracujące pracownice. Naprawdę szukajcie pracy gdzie indziej...
zdjecie uzytkownika
Ogór - 2014-10-08 21:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NEUCA OŁTARZEW: Odradzam jakąkolwiek współpracę z tą firmą, przynajmniej w Ołtarzewie. Zasady BHP nie przestrzegane, wszędzie wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Na spedycji psychotropy, cytostatyki i narkotyki w pojemnikach 5 kroków od otwartej nonstop rampy. Neuca dowozi do Ołtarzewa ludzi wynajętymi autobusami, ale jak maja duzy przemiał to te busy wyjeżdzaja od pol godziny do dwóch pozniej niz powinny, wiec ludzie maja do wyboru albo nadgodziny, czekać na transport na zewnątrz lub własnym autem, ale jak nie będziesz brać nadgodzin to mogą np. nie przedłuzyc umowy lub zlozyc wypowiedzenie. Jeśli chodzi o pracowników to większość z nich jest wporządku po za Radkiem i Homerem, kto z nimi miał styczność ten wie ze tych dwoch to wyjatkowo wredne... Pracownicy zatrudnieni na stanowisko "Pomocnika magazynowego" mają dwie rózne stawki, za ta sama prace, ponieważ pomocników zatrudnia DK Partner z Sochaczewa (9.53zl) i Rankstad z Pruszkowa (ok. 10zl). Co do jazdy wózkami widlowymi bez uprawnien, stosuje sie to w tej firmie jak jest duzo roboty zazwyczaj na nockach lub popołudniach, ale staraja sie tego w miare przestrzegać, no chyba ze jestes nowy wtedy dostajesz roz... paleciaka i dymasz z syropami przez cały magazyn :) Pracuje w tej firmie od ok. 2 miesięcy i szukam czegoś normalniejszego, czegoś gdzie sie czlowieka nie wyzyskuje i szanuje. Jeśli szukasz wmiare normalnej roboty to neuca nie jest dobrym wyborem. ODRADZAM !!!
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2014-10-10 18:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to sie wszystko wyjasnilo bo sie zatanawialam nad praca w neucy. teraz chyba sytuacja jest klarowna takie opinie jak tutaj rpzeczytalem sa jednoznaczne. chociaz chcialbym przeczytac jeszcze wypowoeidz jakiejs osoby, moze sie jeszcze zmienie zdanie, bo wiem ze niektorzy to z zasady narzekaja i lubia to opisywac w wielu miesjcach
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-10-15 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, ludzie. Zwolniłam się jakiś czas temu z magazynu Bielany Wrocławskie.Jestem ciekawa co słychać nowego, magazyn już jest przeniesiony do nowej loklizacji? Ktoś został ze starej ekipy(stara-znaczy przyjęta jakiś rok wstecz)?Jeśli tak-pozdrowionka.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x