Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NEUCA SA

Pracowałeś w firmie NEUCA SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-02-26 23:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiedzieliście o tym? za pracę w godzinach nadliczbowych pracownik może otrzymać dodatek w wysokości 100% wynagrodzenia (za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w nocy, w niedziele i święta niebędące dla pracownika dniami pracy, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy, w dniu wolnym od pracy udzielonym pracownikowi w zamian za pracę w niedzielę lub w święto, zgodnie z obowiązującym go rozkładem czasu pracy), lub dodatek w wysokości 50% wynagrodzenia za pracę w godzinach nadliczbowych przypadających w każdym innym dniu.

Pracownik w zamian za dodatek może otrzymać czas wolny od pracy. Zgodnie z przepisami Kodeksu pracy udzielenie czasu wolnego może nastąpić na wniosek pracownika lub bez wniosku pracownika.

Jeżeli udzielenie czasu wolnego następuje bez wniosku pracownika, pracodawca udziela czasu wolnego od pracy, najpóźniej do końca okresu rozliczeniowego, w wymiarze o połowę wyższym niż liczba przepracowanych godzin nadliczbowych, jednakże nie może to spowodować obniżenia wynagrodzenia należnego pracownikowi za pełny miesięczny wymiar czasu pracy.
Tak więc w magazynach NEUCI wykorzystują nas do bólu, aby tylko przypodobać się zarządowi.
zdjecie uzytkownika
kryska - 2015-02-26 23:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro jest Wam tak źle, neuca to syf i wyzyskiwacz a inne firmy są takie zajebiste, to won tam. na wasze miejsce są inni chętni, którzy na pewno docenią to co mają.
zdjecie uzytkownika
kolko - 2015-02-27 08:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kryska - 2015-02-26 23:23:06]:
kryska nie wiesz o czym mówisz. Nie ma tylu chętnych jak piszesz. Nie każdy z ulucy nadaje się do tej pracy. Sam, czy sama nie dasz rady robić to co ludzie w magazynach i marketingu. Ta strona powinna być obowiązkową lekturą każdego kierownika, każdego dnia. Ludzie tu piszą, bo system i styl zarządzania się nie sprawdza. W bi, nesie nie chodzi tylko o wyniki, ale też o ludzi którzy w nim pracują. Od czasu gdy Fenicjanie wymyślili pieniądze, wszelkie inne wyrazy uznania stały się zbędne. Zarządowi i właścicielom chodzi o pieniądze, PRACOWNIKOM... TEŻ
zdjecie uzytkownika
loona - 2015-02-27 08:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Szukam dojazdu do Gądek. Najlepiej jakby ktoś przejeżdżał i mógł mnie zabierać z miejscowości: Kleszczewo, Trzek, lub Tulce.
zdjecie uzytkownika
Janka - 2015-02-27 10:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, ja pracuję a Toruniu na najniższym szczeblu czyli przygotowaniu i wyrobione przeze mnie pozycję zależy od tego jakie akurat leki z mojego sektoru mają "wzięcie", więc z pozycjami jest różnie. Ale zauważyłam, że od pewnego czasu nieważne jest ile mam pozycji to i tak premia jest taka sama. (pracuję tam 18 miesięcy przez agencję zatrudnienia i mam stawkę 8,34 /h plus premia ) Zarobki moje wahają się w granicach 1500-1650 w zależności czy mam urlop czy nie). Praca ciężka zwłaszcza ze względu na atmosferę i donosicieli co mają wszystko gdzieś i robią na co mają ochotę i nikt tego nie widzi. Ostatnio dostaliśmy formularze do samo oceny a potem brygadziści będą weryfikować naszą ocenę. Czekam co z tego wyniknie. U nas pracujemy 9-17 i 17- 1 (teoretycznie bo ostatnio dłużej, kontrola 10-18 i 18- 2 (jak wyżej).
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-02-27 11:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
W dobie komputerów wszystko widać. Internet pozwala sprawdzić firmę i jej kondycję. NEUCA ma marnych zarządzających, bo nie zauważają pracowników, którzy faktycznie pracują na sukces tej firmy. W sprawozdaniach widać wyraźnie, że firma ta w 2013 roku wypracowała 83 miliony zysku. Podjęto więc decyzję o wypłaceniu dywidendy dla akcjonariuszy. Po 3,80 zł na akcję. Główni udziałowcy - małżeństwo otrzymali więc 8 milionów zł. Pracownicy zaś mają premię, która faktycznie jest częścią płacy od ilości spakowanego towaru. Z wypracowanego zysku w firmie nie otrzymali NIC! Gdyby zarządzający firmą myśleli, to mogliby wyasygnować z zysku premie dla pracowników, też płacone w maju jak udziałowcom dywidenda. Gdyby to było tylko 1000 zł ekstra na pracownika, który przepracował cały rok skończyłyby się wpisy psujące reputację firmy. Cóż każdy zarządza firmą jak potrafi, a jak potrafi świadczą wpisy.
zdjecie uzytkownika
FCK YOU - 2015-02-27 17:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
"skoro jest Wam tak źle, neuca to syf i wyzyskiwacz a inne firmy są takie zajebiste, to won tam. na wasze miejsce są inni chętni, którzy na pewno docenią to co mają. "
Co ty pie*** zadowolona jestes z pracy 10-13H dziennie ? do tego dochodzi weekend pracujący i jak to mówią "dla chętnych" chodzenie dla pomocy na inne zmiany. Jak jesteś jakimś zasrańcem siedzącym na stołku i pracującym po 8h to oczywiście tobie to pasuje.
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-02-27 18:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FCK YOU - 2015-02-27 17:09:33]:
to czego ty oczekujesz? pracujesz na magazynie, w kazdym magazynie tak jest. wskaz magazyny gdzie pracuje sie lepiej, podaj stawke i godziny - a na koniec skoro tam jest lepiej to sie tam przenies skoro jestes lepszy. jesli cie nie przyjma to znaczy ze jestes slaby i pracuj tu gdzie pracujesz
zdjecie uzytkownika
vigo - 2015-02-27 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Widać że ci co bronią tej firmy na forum to wazeliniarze. Pewnie, biegnijcie do swoich zmianowych, liderów i innych ci-pe-czek i zgłoście to co piszą na forum. Niech wiedzą jak jest. Pewnie sami przeglądają to forum i widzą jak jest: ale trzeba w firmie pokazać swoją drugą twarz prawda ??
zdjecie uzytkownika
FCK YOU - 2015-02-28 14:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mis - 2015-02-27 18:32:46]:
vigo - 2015-02-27 21:01:57 pomocna opinia: +1 (4) - masz odpowiedź
Co do samej znajomości pracy na innych magazynach to akurat wiem po ile się pracuję w Ołtarzewie i Katowicach i tam NIE pracuje się po 10-13H dziennie.
Jak jesteś już wspomnianym "wazeliniarzem" to wyp*** z tego forum.
Twój post mało tu wnosi na tle całej reszty. Każdy wie jaka jest sytuacja za poszczególnych magazynach. Więc sobie odpuść.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2015-02-28 14:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [artemida - 2015-02-25 22:29:35]:
To co się dzieje w Katowicach jest przykre jak zmianowi traktują niektórych pracowników.Zmianowi mają zero szacunku,, potrafią pracownika wyzwać a jak pracownik upomni się o swoje to zmianowy powie że jutro może już do pracy nie przychodzić.Prawdą jest że osoba która jest pupilkiem zmianowych, mówi że danej osoby "nie lubi"to zmianowy zrobi wszystko by ta osoba już nie pracowała.Tak się przekonało o tym kilka osób które wyleciały w ciągu ostatniego roku.Najbardziej szkoda tych pracowników którzy ciężko pracowali [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za innych,goniąc z pełnymi pojemnikami po całym magazynie lub robiły najwięcej pozycji,a reszta obiboków stała w regałach obgadywała śmiejąc się z nich że tak zapierdzielają nie dostając nawet bonów za aktywność.Natomiast panie z kontroli grupkami chodzą do kibelka kremując ręce co godzinę.Dla zmianowych,nie liczą się zwykli pracownicy, którzy ciężko pracują by zarobić uczciwą pracą na chleb,tylko konfidenci, którzy za donosicielstwo dostają dodatkowe premie,bony,a co jakiś czas wolne piątki o których zwykły pracownik może pomarzyć bo jak chce sobie wziąść wolny piątek to zmianowy daje ale inny dzień tygodnia bo piątek jest już zajęty.Jak można tak traktować pracowników? Czy zmianowym wolno wszystko? A gdzie kierownictwo?Zdecydowanie odradzam tą firmę!!!
zdjecie uzytkownika
byli pracownicy - 2015-03-01 15:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osoby które zostały wywalone z Neuci łączcie się.Jesteśmy z Wami!!!!
zdjecie uzytkownika
dżoana - 2015-03-02 18:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W warzymicach pogrom nawet przydu...ki elki chore...
ludzi trza szanowac a nie faworyzowac psiapsiulki dla nich wolne premie
bony
zdjecie uzytkownika
xXx - 2015-03-02 20:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Posty użytkowników kryska ((...) to won tam. na wasze miejsce są inni chętni (...)) czy mis ((...) na koniec skoro tam jest lepiej to sie tam przenies skoro jestes lepszy (...)) najlepiej oddają podejście białych panów z Torunia i lokalnych "mynadżerów" do szarego pracownika. Pracownik to robol, który ma robić, nie gadać i się cieszyć, że dostał ochłap z zysków firmy, przez żart nazywany wypłatą. A jak nie pasi to out, znajdziemy innego mudżina.

Kiedy wy wreszcie zapatrzone w siebie i słupki w Excel'u pajace zrozumiecie jedno - wy nie prowadzicie składu węgla i papy, tylko hurtownię farmaceutyczną. Handlujecie lekami, czyli produktami o znacznej wartości, które służą do ochrony zdrowia, a niekiedy do ratowania życia. Więc zatrudniając ludzi, oczywistym jest wymaganie od nich, aby kontrolowali każdy etap przepływu towaru - komora przyjęć pilnuje dostaw czy przyjeżdża co trzeba, czy towar nie jest uszkodzony, etc,; MR jest odpowiedzialny za poprawne magazynowanie i kompletację; MS musi pilnować, aby do aptek wyjeżdżało co trzeba w odpowiedniej ilości, sprawdzać serie, daty ważności, itd; spedycja musi zagwarantować w najwyższym stopniu to, aby wydać/wysłać towar gdzie trzeba i komu trzeba bez błędów, strat czy uszkodzeń. Do tego dochodzą ludzie od obrotu psychotropami, dziewczyny od zwrotów czy faktur. Każda osoba z magazynu - tego najniższego szczebla, który macie z nic, jest odpowiedzialna za swoją prace, bo to od niej zależą wasze zyski. A wy uważacie, że można nam rzucać ochłapy? Wymagacie od nas dobrej, odpowiedzialnej i sumiennej pracy, każecie przychodzić do pracy w niedziele, święta, na dyżury, zostawać nadgodziny, bo ważna jest sprzedaż, bo zadowolenie aptek, bo trzeba zrobić, bo trzeba zdążyć, bo trzeba zarobić... A w zamian dajecie jedno wielkie NIC i jeszcze macie czelność się oburzać, że komuś to nie pasuje. Chcecie wymagać dobrej pracy - dajcie nam dobra płacę. Inaczej się nie da. I nie powtarzajcie i nie straszcie nas, że na nasze miejsce znajdziecie kogokolwiek z ulicy, bo naprawdę, nie każdy się do tej pracy nadaje.
zdjecie uzytkownika
mogę Ci pomóc - 2015-03-03 14:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bbbbb - 2015-02-17 14:06:28]:
czy zgłosiłeś naruszenie kodeksu etyki do rzecznika ds.etyki ?
zdjecie uzytkownika
wkurzona - 2015-03-04 07:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odeszłam właśnie z magazynu we Wrocławiu, syf totalny i brak szacunku dla pracownika najniższego szczebla, o wysokości wypłaty nawet nie chce wspominać! Nie wiem jak góra może nie zwracać uwagi na to jak traktują pracowników i jaki rozpierdziel jest na tym magazynie. Każdego dnia stawała nam nad głową wielka kierowniczka B i darła ryja pośpieszając nas jakbyśmy byli robotami. To co się dzieje w tym magazynie najwyższy czas zgłosić do PIP!
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-03-06 13:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kryska - 2015-02-26 23:23:06]:
kryska, ależ ty jesteś głupia!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bubuu - 2015-03-20 02:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mogę Ci pomóc - 2015-03-03 14:03:35]:
Śmiech na sali rzecznik ds etyki ... To chyba najbardziej nieetyczna osoba w firmie... Która nie ma żadnego wykształcenia a swoja pozycje zbudowała na donosicielstwie i lizaniu d...
zdjecie uzytkownika
Artyrisz - 2015-03-20 17:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kryska - 2015-02-26 23:23:06]:
Co mają docenić Z........ i siedzieć cicho bo 1300 PNZ dostaną za Z.......
zdjecie uzytkownika
a wiecie, ze... - 2015-03-23 05:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kategorii Dużych Przedsiębiorstw tytuł Dyrektora Finansowego Roku otrzymał Grzegorz Dzik, który pełni funkcję Wiceprezesa Zarządu ds. Finansów w Neuca. Został on nagrodzony za realny wpływ na wzrost pozycji rynkowej firmy poprzez przeprowadzenie jednej z największych transakcji na rynku farmaceutycznym, w tym za opracowanie struktury transakcji, znalezienie strategicznego partnera oraz pozyskanie finansowania.
To za rok 2014.
No to hajda i do przodu, bo nowe nagrody czekaja!
Ciekawe, czy Wysoki Dyrektor ds. Personalnych tez otrzyma nagrode za nietrafione roszady na stanowiskach menagerskich?
zdjecie uzytkownika
tułacz - 2015-03-25 19:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a wiecie, ze... - 2015-03-23 05:35:30]:
skoro dostają nagrody to znaczy , że nie jest z nimi tak źle jak ci się wydaje. To , że pracownicy nie są w pełni zadowoleni z tego co dzieje się w Neuce to inna sprawa. Zazwyczaj niestety bywa tak , że nie można zadowolić wszystkich na raz. Podobnie jest w tym przypadku. Także bierz co dają albo szukaj czegoś innego
zdjecie uzytkownika
kakaka - 2015-03-26 11:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie więcej coś powiedzieć o Marcinie K który był kierownikem we Wroclawiu
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-26 12:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kakaka - 2015-03-26 11:17:35]:
Marcin K zanim trafił do Wrocławia był zmianowym w Katowicach. Gdy był w Katowicach potrafił wprowadzić dyscyplinę na magazynie.Lubił faworyzować niektórych pracowników którzy stawali się jego pupilami lub konfidentami a pozostałych pracowników potrafił mocno zjebać za byle co i gonić do roboty by nie stali w regałach i nie gadali a jeśli mu się przeciwstawiłaś to zawsze mówił że jak ci się nie podoba to możesz jutro nie przychodzić do pracy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak rekrutacji biorą jak leci byle być jeb.. nie gadał
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kirm - 2015-03-26 16:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marcin K. nie był wcale taki najgorszy. Miał co prawda swoje humory, ale dało się przeżyć. A co teraz u niego w Rzeszowie? Wiecie coś więcej... ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-03-26 17:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kirm - 2015-03-26 16:08:46]:
Jaki był taki był ,ale przynajmniej był konkretny a nie to co teraz wyprawiają zmianowi którzy wogóle nie nadają się na to stanowisko,a szczególnie taka jedna...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NEUCA SA?
Zadaj pytanie