logo NEUCA SA

NEUCA SA

Jarocin

Opinie o NEUCA SA

Katowice 2017-02-18 19:57
Nie pisz tego głośno bo Cię Katowice pożrą...
3
Guma 2017-02-18 20:07
Ale Katowice są najlepsze i wprowadzają super rozwiązania. I dlatego zarabiają jak śmoecie....hahhahah
2
Mario 2017-02-19 12:16
2600 ale brutto ! :) + premia chyba do 200 albo 300 zl brutto juz nie pamietam, to sie zgadza :)
3
Emil 2017-02-22 08:55
Bardzo zależy mi na pracy na magazynie w Neuca , słyszałem, że tu można spokojnie pracować i całkiem nieźle zarobić. Może ktoś podpowie jakie wymagania stawiają magazynierowi? Na jakie zarobki na starcie mogę liczyć? Czy są dodatki socjalne? Będę wdzięczny.
Pam pa ram pam 2017-02-22 16:30
2600 ale brutto ! :) + premia chyba do 200 albo 300 zl brutto juz nie pamietam, to sie zgadza :)
za robienie pałki łysemu z MR
3
ja 2017-02-23 20:41
dziwne robisz rzeczy zeby tą premie dostać :)
Xyz 2017-02-25 13:49
A ja dla odmiany pochwale swój magazyn w oltarzewie zaczyna dziac sie cos pozytywnego
1
Świeża 2017-02-25 18:17
Fajnie się czyta pozytywne wpisy ponieważ złożyłam cv
1
Kobieta z Baroku 2017-02-25 21:24
Właśnie chcę też złożyć cv do magazynu w Ołtarzewie. I chcę dowiedzieć sie co takiego jest pozytywnego. Tylko nie piszcie skorupniaków typu- bo jest fajna wiara; bo jest fajna atmosfera bo to normalka. Tylko napiszcie czy przełożeni to są półgłówki którzy widzą swój nos, czy pensje są okey itp, itp...
Kobieta z Baroku 2017-02-25 21:25
Właśnie chcę też złożyć cv do magazynu w Ołtarzewie. I chcę dowiedzieć sie co takiego jest pozytywnego. Tylko nie piszcie skorupniaków typu- bo jest fajna wiara; bo jest fajna atmosfera bo to normalka. Tylko napiszcie czy przełożeni to są półgłówki którzy widzą swój nos, czy pensje są okey itp, itp...
Xyz 2017-02-26 14:11
kierownicy i br się zmieniają, slaby pracownik zawsze powie ze brygadzista jest ch#@$y
jak dla mnie jest w miare a kilka magazynow juz przelecialem/ałam takze mam porownanie
1
yogi 2017-02-27 13:32
W ołtarzewie zmiany bo wreszcie kliki zlikwidowano i zaczynamy wiedzieć co się dzieje na Magazynie. Jak dla mnie ok, praca jak wszędzie .
2
Marta 2017-02-28 08:52
Jakie benefity dla pracowników oferuje firma?
1
kokosanki 2017-02-28 10:12
witam, jest ogłoszenie na eksperta ds. obsługi aptek w Łodzi, proszę o info czy praca jest zmianowa, w weekendy? jaka jest podstawa ?
1
Ja 2017-02-28 12:36
tak, praca jest zmianowa, a podstawa jest zależna od Twojego doświadczenia na podobnym stanowisku. Przyjdź na rozmowę i zorientuj się czy oferta i atmosfera Ci pasuje.
Kato-Ms 2017-03-01 20:50
To już trzeba napisać bo ręce opadają.
W KATOWICACH zatrudnia się już lumpów. Dwóch chłopaków, jeden blondyn z dziewiczym koprem zamiast wąsów i drugi w dresie i czerwonych butach po prostu śmierdzą. Gdy wchodzą w regały rozwozić palety to przez jakiś czas czuć że byli w regałach. Co będzie w sezonie letnim to łatwo sobie wyobrazić.
Chodzą tak już parę miesięcy w tych samych brudnych ubraniach. Po prostu zbiera na wymioty.
Proszę kierownictwo o interwencję albo oni to widzą(czują) tylko nie ma dla nich problemu.
Proszę też o aprobatę i plusowanie mojego komentarza żeby zauważyli że jest problem i to dosyć poważny.

8
w dresie i czerwonych butach 2017-03-02 10:13
No bo kuśwa za mało dają na pranie rzeczy roboczych
Stefan Horgnacher 2017-03-02 15:03
Gdybyście musieli dojeżdżać codziennie do roboty z MŚ w Lahti to też byście nie mieli czasu na pewne czynności
2
KomuZbychuWszedłwTyłek. 2017-03-02 18:35
Bardzo Ci współczuję.
Marta 2017-03-06 15:28
Kato-Ms polecam zgłosić sytuację bezpośrednio do przełożonych. Istnieje większe prawdopodobieństwo, że sytuacja zostanie wyjaśniona. :)
1
Redone 2017-03-07 22:38
Aby wprowadzić pozytywny akcent... pozdrawiam piękne panie z M3 w Katowicach ;)
2
Pam pa ram pam 2017-03-08 21:21
Już masz w mokro gaciach.
żyła 2017-03-09 12:19
hehehe
Marta 2017-03-10 13:32
Pam pa ram pam, proszę o merytoryczne komentarze dotyczące pracy w firmie.
Guma 2017-03-10 18:37
Pam pa ram pam jest moim idolem. Razem pijemy w regałach syropy na alkoholu w Katowicach i lejemy z Was merytoryczni pracusie.
1
Kasia Żołądek 2017-03-10 23:51
Ktoś zna ? W końcu odpowiednia osoba na stanowisku. Ciekawe czy etyka zna sytuacje sytuację na magazynie. Pod dywan można dużo zamieść.
5
Pamięć 2017-03-12 14:09
Okey. Ja z Kasią Żoładek zrobię porządek za 9 miesięcy. Zrobię jej dzidziusia i będzie z nią spokój.
Nick 2017-03-12 17:07
o jakim magazynie mowa ? o co chodzi z tą Kasią Żołądek ?
Misiewicz na miarę naszych możliwości 2017-03-13 18:27
Układ pokarmowy trzeba wykarmić. Nikt nie zliczy ile osób jest powiązanych rodzinnie z KB w Ołtarzewie. Teraz się chwalą że mają wpływ na premię i neucusie. Najlepszy był ten koleś z MR który się chwalił że decyduje kogo zwolni.
1
Gosia 2017-03-15 08:46
Witajcie,
Ja też jestem pracownikiem Neuca, zazwyczaj nie udzielam się w tego typu forach, ale tym razem, kiedy dotarła do mnie wiadomość, że ktoś postanowił uporczywie nękać Kasię, powiedziałam NIE!
Poczytałam wpisy i przyznam, ze jestem w ogromnym szoku, większość z nich to wynaturzenia osób, które nie mają pomysłu na swoje życie i za wszystko co się im nie udało obarczają innych, szczególnie tych, którzy chcą więcej, mocniej , lepiej. Ludzie czas więc przejść do działań, nie można przyglądać się jak na kolejną osobę spływa tyle agresji, pomówień jak niszczy się jej wizerunek.
DOŚĆ!
Może się wydawać, że pisząc z zacisza domowego, telefonu etc.. jesteście anonimowi, że każdego można obrzucić błotem, zniszczyć drugą osobę, jej wizerunek na który pracowała wiele lat, ale to nie prawda, nikt w sieci nie jest anonimowy. Każdy uczestnicząc w takim forum jest zobowiązany stosować zasady regulaminu, wiec Wam go przytoczę w pkt. istotnym:
„Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum…, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste,…”
Wszystkim z nas, którzy uczestniczą w tym forum, czytają stek bzdur i nie podejmują działań przeciw, chociażby poprzez pozytywny wpis, są Współwinni, bo nie można akceptować agresji. Pamiętajmy, dzisiaj wpis dotyczy Kasi, jutro Ciebie, mnie i kto się za nami wstawi?.
Neuca to potężna Firma i jestem dumna, że tutaj pracuję.
Apeluję do osób, które znają Kasię, są chociażby czytelnikami tego forum – nie zgadzajcie się z wpisami.
Kasiu, Jestem z Tobą i proszę nie poddawaj się i działaj!!!
11
Guma 2017-03-16 09:29
Też będę bronił Kasi -bo ona mnie podoba się. I na codziennie widuje Kasie na hali, że aż mi w majtkach jaja stukają. A Tobie Gosiu to też chyba zrobię dzidziusia i za 9 miesięcy zapomnisz co to Neuca, a przypomnisz sobie jak wygląda płacz dziecka w nocy.
3
Stokrotka 2017-03-16 22:57
Jaka piękna laurka. Towarzystwo wzajemnej adoracji. Jesteś dumna ? Pokarzemy wam, naszą dumę jak tylko otworzą Farmacol. Daleko są wasze biura od magazynu.
1
rafal 2017-03-17 13:48
skoro opisujesz z imienia i nazwiska innnych a sam wstydzisz sie pokazac to jestes tchorzem i frustratem. na takich jak ty ta firma nie pociagnie. idz do farmacolu, chetnie cie tam podwioze
3
PTASZEK 2017-03-17 16:16
Mam pytanie odnośnie na jakim poziome jest podstawa na stanowisku RH ?
Pamięć 2017-03-17 20:01
Nie stać Ciebie na to- bo pracujesz w Neuce.
Prezes 2017-03-17 20:08
Ej, stokrotka, widać że to nie miejsce dla ciebie, spadaj do farmacolu już teraz, po co czekać na magazyn i zabierz swojego kolegę gumę
3
Iza 2017-03-20 09:37
NEUCA to firma innowacyjna, ciągle rozwijająca swoją działalność. Pracuję tu od dawna i jestem zadowolona z pracy. Złość mnie bierze jak czytam te wypociny ludzi nie majacych nic innego do powiedzenia. Nękanie firm to już plaga a może ktoś jest inspirowany do tych wpisów?
3
Dętka 2017-03-20 21:21
No tak siedzi się za biurkiem to i tak można powiedzieć ze jest innowacyjna. 8 godzin odbębnisz, zmiany Ciebie nie interesują - raz zrobisz sobie strzał że przyjdziesz w sobotę, bierzesz udział w jakimś wolontariacie i piszesz jakieś brednie w Neucaliptusie.
Prezes 2017-03-17 20:08 @Stokrotka - 2017-03-16 22:57 Ej, stokrotka, widać że to nie miejsce dla ciebie, spadaj do farmacolu już teraz, po co czekać na magazyn i zabierz swojego kolegę gumę.
Tej mądry Prezesunio- a podwieziesz nas do farmacolu swoim autem bo Ciebie jedynego stać w tej firmie.
1
apka 2017-03-21 22:32
Wychodząc na przeciw coraz to nowszym, efektywniejszym i wydajnościowym pomysłom na jakie wpada zarząd, pod czujnym okiem kierownictwa my szeregowi pracownicy wszystkich magazynów grupy Neuca Logistyka postanowiliśmy rzucić ostateczne wyzwanie psującym wydajność potworom a mianowicie domagamy się.
1. Skrócenia przerwy do max 15 minut!(w tym oczywiście dojście i wyjście z jadalni)
2. Zainstalowanie czytników w ubikacjach i możliwość przebywania w nich maksymalnie 6 minut w ciągu czasu pracy.
3. Zainstalowanie w skanerach nie tylko możliwości śledzenia co do sekundy nabijanych pozycji ale także podsłuch dla naszego bezpieczeństwa!
W skali całej rodziny Neuca oszczędności czasowe dzięki przełożą się wymiernie na naszą wydajność.
Nie będzie potrzebne latanie z Neuca, zachęty przechodzenia "pod firmę" dla nowych itp.
Dzięki najnowocześniejszym zdobyczom "polskiej" myśli kierowniczo-managerskiej m.in zakaz spożywania posiłków, napojów, zakaz wnoszenia telefonów, kolczyków, pierścionków, zegarków, poruszaniu się w kamizelkach, kaskach, długich spodniach etc.
Neuca będzie dla okolicznych firm przykładem i niedoścignionym wzorem który zaowocuje sukcesem w branży.
Pozdrawiam neukowiczów.
8
Kropka 2017-03-22 14:59
Czym się przejmować?
Kilka miesięcy i ruszy Farmacol, potem ruszy Amazon w Sosnowcu
Nie zapominajmy też o magazynie Lidla (Będzin/Psary)
3
lol 2017-03-22 15:35
Hej. Wiecie coś na temat pracy konsultant telefoniczny-praca zdalna??
1
apka 2017-03-23 20:43
Wiesz co to ironia marginesie umysłowy ??
1
Iwona. 2017-03-24 16:59
WITAM! =) Podbijam pytanie
Hej. Wiecie coś na temat pracy konsultant telefoniczny-praca zdalna??
1
Nick 2017-03-25 12:50
Podobno pracuje się na telefonie.
Iwona. 2017-03-25 18:00
Ze na telefonieie to wiem, ale jak z opiniami? Praca wporzadku? Jak to wygląda? Trzeba wydzwaniac czy klienci wydzwaniaja? Czy firma jest wypłacalna? Ile można wyciągnąć na etacie "na kablu"? ☺
1
prezes 2017-03-25 23:56
Spadaj gnojku z tej firmy i z tego forum
Nick 2017-03-26 01:50
:(
Natalia 2017-03-26 10:12
NEUCA jest firmą innowacyjną , prowadzą projekty startupowe i wprowadzają na rynek zdrowia nowe rozwiązania. To firma z przyszłością i cetnie złożę swoje cv a widziałam w ostatnich ofertach pracę dla młodszego specjalisty ds. należności .
robert 2017-03-26 15:08
Iwona, praca zdalna polegana tym, że te same obowiązki, które wykonywałabyś w biurze wykonasz w domu. Praca polega na codziennym kontakcie z aptekami w celu przyjęcia zamówienia na leki, które dnia następnego trafią do danej placówki. Połączenia są i wychodzące i przychodzące.
Mirka 2017-03-26 15:23
Tylko pamiętaj że na kablu non stop trzymasz.
1
Zostaw swoją opinię o NEUCA SA - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NEUCA SA