Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMPEL

Pracowałeś w firmie IMPEL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
witek - 2014-06-25 21:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
calkiem niezle, myslalem ze bedzie nieciekawie, a tu mile zaskoczenie, praca fajna i mili ludzie
zdjecie uzytkownika
Jo - 2014-06-26 13:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anteki - 2014-06-23 21:54:06]:
Dodam, że idziesz i robisz swoje. Nie ma jakiejś nerwowej atmosfery. No i o wypłatę się nie martwisz. Znana, dobra firma.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2014-06-26 14:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja proacuję w Impelu od niedawna. Szukając się pracy kierowałem się tą stroną, było dużo opinii, zarówno pozytywnych i negatywnych. Ja daję Impelowi najwyższą ocene z możliwych, właśnie za stabilizację, bezpieczeństwo i wypłacalność.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-07-06 15:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca normalna, a pracodawca uczciwy, nie ma żadnych opóźnień z wypłatą czy problemów z rozliczeniem. Co do przełożonych wszystko ok, nie miałam żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2014-07-06 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2014-07-06 15:08:08]:
No ja właśnie złożyłam cv do Impela, słyszałam wiele pozytywnych opinii i postanowiłam spróbować. Trzymajcie kciuki
zdjecie uzytkownika
Bodzenka - 2014-07-09 17:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iza - 2014-07-06 21:08:51]:
Iza ja tak zaczynałam rok temu, szukałam pracy na wakacje i tak mi się spodobało, że zostałam na dłużej.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-07-11 17:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też szukam czegoś na wakacje, może faktycznie Impel to dobra opcja w moim przypadku.
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-07-17 16:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-07-11 17:08:32]:
Pewnie, że to dobra opcja. Ja jutro idę na rozmowę, więc dziś muszę się jeszcze przygotować i zrelaksować, by jutro dobrze wypaść
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-07-20 13:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej zahaczyc sie w wakacje do pracy, niz siedziec w domu, nudzic sie i wlasciwie tylko na wszystko narzekac
zdjecie uzytkownika
tama - 2014-07-21 12:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
impel nie jest zły nawet jako praca całoroczna ;) trochę już u nich jestem i na razie nie zamierzam zmieniać pracy, więc o czymś to świadczy.
zdjecie uzytkownika
Komediant - 2014-07-21 16:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że strasznie dużo ludzi chwali IMPELa za całokształt funkcjonowania. W zasadzie wcale się takiemu stwierdzeniu nie dziwię, bo uważam, że Impel świetnie prosperuje na rynku, oferując super warunki do pracy i nie najgorsze warunki płacowe. Wiadomo, że zawsze mogłoby być lepiej, ale nie ma co narzekać. W końcu 24 lata pobytu na rynku to z jednej strony nie tak dużo, a z drugiej strony znajdźcie mi taką drugą firmę, gdzie wszyscy będą zadowoleni ze świadczonych usług ochrony, sprzątania, HR...
zdjecie uzytkownika
RO - 2014-07-23 09:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-07-20 13:41:54]:
Zdobywać doświadczenie zawsze warto, a Impel jest do tego doskonałym miejscem tym bardziej, że to duża polska firma działająca od lat w różnych branżach.
zdjecie uzytkownika
Luke - 2014-07-27 22:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RO - 2014-07-23 09:09:58]:
No dokładnie, sam pierwsze swoje zawodowe kroki stawiałem w Impelu i wyniosłem z tamtąd same pozytywne doświadczenia i proaktykę.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-31 21:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlansie suzkam pierwszej pracy, teraz tak naprawde wakacyjnej, do pazdizernika mam woln i tak sie zastanawiam, ze to moze byc dobra opcja
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-08-01 08:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-07-31 21:34:42]:
jak na pierwszą pracę to luz. nie zarobisz nie wiem ile, ale zdobędziesz doświadczenie, zobaczysz czym to się je i jak funkcjonuje taka duża firma jak impel. jest świetnie zarządzana więc wszystko mają poukładane od a do z.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-05 23:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-07-31 21:34:42]:
No dokładnie, ja dwa lata temu też na wakacje poszłem pracować i tak pracuję do dziś :)
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-08-09 13:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje rok, na poczatku zostalem tak tylko na wakacje, a potem okazalo sie ze praca mi sie podoba i nie zmieniam jej bo jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
David - 2014-08-11 12:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymek - 2014-08-09 13:14:15]:
Tez tak miałem z przypadku poszedłem do nich bo potrzebowałem grosza, nie obejrzałem się i kątem przeszło kilka lat.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-18 21:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mam pytanie, czy u nich pracuje sie rowniez nocami? a jesli tak czy czesto
zdjecie uzytkownika
LJ - 2014-08-19 00:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil Raczej wszystko się da załatwić, ciekawe tylko jak - i czy w ogóle - stawki nocne są wyższe i o ile. Zawsze dużo lepiej popracować tydzień - dwa na nocki i zarobić nieco większe pieniądze. Wydaje mi się, że w tej firmie wszystko jest kwestią dogadania, za co sobie bardzo ich szanuję - tak jak wiele innych osób.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-20 18:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LJ - 2014-08-19 00:53:53]:
Też tak myślę, nigdy z tym nie miałem problemu. Zawsze udawło się dogadać co do godzin
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-08-20 21:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-08-18 21:39:49]:
Jak zawsze wszystko można ustalić, ale najlepiej dopytywać się u źródła i bezpośrednio z przełożonym czy kadrami wyjaśniać i ustalać.
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-08-22 22:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anteki - 2014-06-23 21:54:06]:
Kiedy mieszkałam w Krakowie zatrudniłam się w Impelu. Najbliżej miałam biedronkę i spokojnie poprosiłam o przydział tam. Dostałam pracę, ze stałą pensją i pod domem. Wszytko szło cacy. Polecam
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-26 22:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiedzialem ze ochraniaja rowniez biedronki, musze zobaczyc jak jest u mnie, bo wlasnie szukam nowej pracy i licze na to ze sie u nich zahacze
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-31 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ktora dziala w calej polsce, rozrasta sie z roku na rok, duza korporacja, mysle ze bedzie sie im wiadlo coraz lepiej, licze na to, bo pracuje u nich i mam nadzieje ze i nam warunki z roku na rok beda sie poprawialy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski