Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMPEL

Pracowałeś w firmie IMPEL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Komediant - 2014-07-21 16:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsze jest to, że strasznie dużo ludzi chwali IMPELa za całokształt funkcjonowania. W zasadzie wcale się takiemu stwierdzeniu nie dziwię, bo uważam, że Impel świetnie prosperuje na rynku, oferując super warunki do pracy i nie najgorsze warunki płacowe. Wiadomo, że zawsze mogłoby być lepiej, ale nie ma co narzekać. W końcu 24 lata pobytu na rynku to z jednej strony nie tak dużo, a z drugiej strony znajdźcie mi taką drugą firmę, gdzie wszyscy będą zadowoleni ze świadczonych usług ochrony, sprzątania, HR...
zdjecie uzytkownika
RO - 2014-07-23 09:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-07-20 13:41:54]:
Zdobywać doświadczenie zawsze warto, a Impel jest do tego doskonałym miejscem tym bardziej, że to duża polska firma działająca od lat w różnych branżach.
zdjecie uzytkownika
Luke - 2014-07-27 22:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RO - 2014-07-23 09:09:58]:
No dokładnie, sam pierwsze swoje zawodowe kroki stawiałem w Impelu i wyniosłem z tamtąd same pozytywne doświadczenia i proaktykę.
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-07-31 21:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlansie suzkam pierwszej pracy, teraz tak naprawde wakacyjnej, do pazdizernika mam woln i tak sie zastanawiam, ze to moze byc dobra opcja
zdjecie uzytkownika
yeti - 2014-08-01 08:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-07-31 21:34:42]:
jak na pierwszą pracę to luz. nie zarobisz nie wiem ile, ale zdobędziesz doświadczenie, zobaczysz czym to się je i jak funkcjonuje taka duża firma jak impel. jest świetnie zarządzana więc wszystko mają poukładane od a do z.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-05 23:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-07-31 21:34:42]:
No dokładnie, ja dwa lata temu też na wakacje poszłem pracować i tak pracuję do dziś :)
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-08-09 13:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje rok, na poczatku zostalem tak tylko na wakacje, a potem okazalo sie ze praca mi sie podoba i nie zmieniam jej bo jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
David - 2014-08-11 12:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymek - 2014-08-09 13:14:15]:
Tez tak miałem z przypadku poszedłem do nich bo potrzebowałem grosza, nie obejrzałem się i kątem przeszło kilka lat.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-08-18 21:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mam pytanie, czy u nich pracuje sie rowniez nocami? a jesli tak czy czesto
zdjecie uzytkownika
LJ - 2014-08-19 00:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil Raczej wszystko się da załatwić, ciekawe tylko jak - i czy w ogóle - stawki nocne są wyższe i o ile. Zawsze dużo lepiej popracować tydzień - dwa na nocki i zarobić nieco większe pieniądze. Wydaje mi się, że w tej firmie wszystko jest kwestią dogadania, za co sobie bardzo ich szanuję - tak jak wiele innych osób.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-20 18:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LJ - 2014-08-19 00:53:53]:
Też tak myślę, nigdy z tym nie miałem problemu. Zawsze udawło się dogadać co do godzin
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-08-20 21:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2014-08-18 21:39:49]:
Jak zawsze wszystko można ustalić, ale najlepiej dopytywać się u źródła i bezpośrednio z przełożonym czy kadrami wyjaśniać i ustalać.
zdjecie uzytkownika
EWA - 2014-08-22 22:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anteki - 2014-06-23 21:54:06]:
Kiedy mieszkałam w Krakowie zatrudniłam się w Impelu. Najbliżej miałam biedronkę i spokojnie poprosiłam o przydział tam. Dostałam pracę, ze stałą pensją i pod domem. Wszytko szło cacy. Polecam
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-26 22:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiedzialem ze ochraniaja rowniez biedronki, musze zobaczyc jak jest u mnie, bo wlasnie szukam nowej pracy i licze na to ze sie u nich zahacze
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-08-31 21:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ktora dziala w calej polsce, rozrasta sie z roku na rok, duza korporacja, mysle ze bedzie sie im wiadlo coraz lepiej, licze na to, bo pracuje u nich i mam nadzieje ze i nam warunki z roku na rok beda sie poprawialy
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-09-03 22:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiam sie nad praca u nich, bo wlasnie szukam i wydaje sie ze u nich warunki ma sie dobre i dzieki temu ze sa korporacja, praca jest stabilna
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-06 19:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2014-09-03 22:20:53]:
Ja polecam robotę. Sprawdź, praca jest ok, kasa zawsze na czas
zdjecie uzytkownika
tymon - 2014-09-07 14:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze sie u nich pracuje z tego wzgledu ze maja zasady, ktore sa przestrzegane i to wprowadza lad i porzadke, najgorszy jest burdel w pracy jak nie wiadomo o co chodzi, tutaj jest na szczescie inaczej
zdjecie uzytkownika
kaj - 2014-09-09 21:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak kierownictwo tutaj w krakowie? jacys spoko ludzie?
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-09-11 20:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko :) wymagajacy, ale da sie z nimi pogadac jak jest taka potrzeba, ja mialam problem rodzinny i moja szefowa byla wtedy bardzo wyrozumiala
zdjecie uzytkownika
kornel - 2014-09-15 21:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
team jest wazny, bo jak cos jest nie tak, to ciezko sie pracuje
zdjecie uzytkownika
karina - 2014-09-17 22:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zespol jest wazny ale dla mnie wazniejsze sa obowiazki i podzial prac, tutaj sa jasne reguly i zasady
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-18 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to rzeczywiscie wazne, bo ja podzial jest nierowny czy niesprawiedliwy to sie do pracy ochoty nie ma
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-09-22 13:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w impelu jest wszystko poukładane tak jak powinno być. ja jestem zadowolona że tam pracuję. warunki pracy są w porządku, podobnie jak przełożeni. no i pieniądze są zawsze na czas co przy innych zobowiązaniach finansowych ma duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
IgI - 2014-09-22 20:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bela - 2014-09-22 13:38:57]:
Ja właśnie rozważam 2 oferty pracy, i chyba wybiorę Impel, bo daje większe perspektywy i wygląda na pewnego pracodawcę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x