Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Pracowałeś w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lado - 2014-11-24 14:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym co piszecie o kierowniczkach. W wielu miejscach praca w impelu naprawdę ... może ciężko w to uwierzyć, ale jest, nawet nie boje się tego słowa - przyjemna. Ale spowodowane jest to przede wszystkim podejściem kierowniczek do pracownika. Niestety są też miejsca o zgoła odmiennej renomie...
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-11-24 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impel to ciekawa firma, ale niestety na solidną podstawę jako PH nie można liczyc- handlowcy glownie bazuja na prowizji
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-25 13:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie nie mam co narzekać świetnie mi się z szefową pracuje, szacunek i zrozumienie, wiadomo szef zawsze wymaga lecz to jego praca. Jestem zadowolona z pracy w Impelu.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-12-01 11:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spokojna szczególnie w ochronie, mi odpowiada taki tryb pracy z przełożonymi zero problemów idzie się dogadać, co do pieniędzy to zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
czarek - 2014-12-02 21:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ochronie spokojnie? zalezy na jakami obiekcie, kiedys pracowalem w sklepie i bywalo roznie
zdjecie uzytkownika
Tobiasz - 2014-12-05 20:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-10-30 23:44:31]:
Firmę tworzą ludzie więc może masz rację, że to dwie różne firmy. Ja pracuję w Poznaniu i wszystko jest tu bardzo profesonalne. Z przełożonymi można bez problemu się dogadać, kasa na czas i zżyty zespół.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-12-08 14:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tobiasz - 2014-12-05 20:37:41]:
Też nie mam żadnych problemów, a praca w zgranym zespole mi odpowiada, impel to firma ze światowymi standardami.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-12-09 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na standardy w polskiej ochronie wysoka wypadaja w porownaniu z innymi, wiec moim zdaniem warto tutaj pracowac jak sie ma ku temu okazje
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-12-11 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okazje mam, troche sie wahalem ale mysle ze jednak sie zdecyduje, wlasciwie co mi szkodzi sprobowac
zdjecie uzytkownika
Tiger - 2014-12-15 19:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2014-12-11 21:10:57]:
To nawet nie masz się co zastanawiać, mi kolega polecił kilka lat temu i nie żałuję. Praca spokojna a zarobki rynkowe. Rozliczają się ze wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-16 21:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ze sie rozliczaja to jedno, drugim plusem jest terminowosc, czym inne firmy nie grzesza niestety
zdjecie uzytkownika
Julek - 2014-12-17 13:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie ma darmowych nadgodzin. Każda przepracowana chwila jest rozliczna, a pensja daje radę. To dobra robota i uczciwie wynagradzana
zdjecie uzytkownika
igi - 2014-12-17 21:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mi sie nie zdarzylo zeby nadgodziny byly nierozliczone, czesto dluzej pracujemy przed swietami, ale to przeklada sie na finanse
zdjecie uzytkownika
bruna - 2014-12-22 23:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wyobrażam sobie pracy za free, nie wiem skąd taki pomysł ;) w impelu są jasne zasady dotyczące zatrudnienia i się ich przestrzega. zwłaszcza jeśli chodzi o finanse. więc pod tym względem nie ma się o co martwić.
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-12-23 22:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie pracuje za free, to mozna miesiac czy dwa, ale dluzej nie widze sensu, tutaj jest ok, moze o tym swiadczyc to ze tutaj pracuje swa lata
zdjecie uzytkownika
Cymes - 2014-12-28 13:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję mam umowę i kasę na koncie. Praca bez pieniędzy to porażka, szczególnie w okresie świąteczno noworocznym gdzie każda złotówka jest ważna.
zdjecie uzytkownika
kawik - 2014-12-29 11:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no mni eokres swiateczny splukal na maxa, ale cale szczescie tutaj wyplata jest zawsze na czas na koncie, wiec niedlugo sie odbije
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-31 12:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wiekszosc z nas, ale wyplata juz niedlugo wiec jakos damy rade, a dzis swietujemy
zdjecie uzytkownika
miro - 2015-01-04 13:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy rok, nowe mozliwosci, nowa praca, wiec ja sie ciesze z 2015, zaczynam jutro
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-04 17:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-01-04 17:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy rok nowe postanowienie tylko praca w impelu ta sama. Na dniach wypłata i tylko cieszyć się ze świętowania.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-01-05 14:49:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co zmieniać coś co się sprawdza, więc ja już swój 4 rok zaczynam razem z impelem
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-01-07 21:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dzisiejszych czasach, gdzie ludzie często zmieniają pracę , jak tak długo są w jednej, to znaczy , że warto
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-01-12 19:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dokladnie, jak sie komus nie podoba to zmienia, jak sie podoba, to zostaje, ja akurat tutaj mam dobrze, wiec nie szukam nigdzie indziej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-07 22:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
kawior - 2015-07-07 22:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w impelu pracuję już jakiś czas, wszystko jest ok. i wypłaty w odpowiednim momencie i atmosfera w porządku, a do tego spoko warunki pracy, są regulaminy, zasady, więc praca jest pod tym względem łatwa i klarowna.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-10 15:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i całe szczęście, że tak jest @kawior, wydaje mi się, ze te negatywne opinie pisza ludzie, którzy po prostu zostali zwolnieni, bo się obijali. Zarobki sa do 2 tys maksymalnie, ale za to jest wypłata na czas no i nie trzeba się prosic o dzień wolny, urlop, swiadczenia też wszystkie pracodawca opłaca.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)?
Zadaj pytanie
alert