brak logo

Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

Kraków

Opinie o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)

pawel 2014-11-04 21:57:56
wiadomo ze czasami wiecej pracy jest probleme, ale zalezy kto co chce, czy siedziec w domu czy lepiej zarabiac
Gosia 2014-11-07 21:01:50
Pensja na czas, pieniądze za każde nadgodziny no i premie. W końcu udało się mi znaleźć właściwą pracę. Polecam
Hela 2014-11-07 21:41:05
W firmie mamy katering od Impel i jestem pod wielkim wrażeniem poziomu. Dania są pyszne i urozmaicone. To firma z którą warto współpracować
rak 2014-11-11 13:04:10
firma daje rade, bo jako jedyna poki co w mojej karierze zawowdowej nie dala jeszcze plamy, tzn wszystko na czas i bez problemow
Damian 2014-11-12 09:11:26
Mi w impelu odpowiada praca tymczasowa, jest w czym wybierać i każdy znajdzie coś dla siebie, dorywczo na kilka miesięcy w roku szczególnie zimą bo później wyjeżdżam za granicę sezonowo pracować.
pendragon 2014-11-12 21:31:00
To ta firma, która łapie na kombinacie w Krakowie kierowców za niezatrzymanie się na STOP przed jakimiś zardzewiałymi od ćwierćwiecza nieczynnymi torami, co skutkuje nałożeniem przez namiestników Ciapatego rocznego zakazu wjazdu furą? No gratuluję, żeście sobie klienta znaleźli, niech was szlag :-/
Aneta 2014-11-15 15:49:52
Mi w Impelu pracowało się jak najgorzej. Penie kierowniczki wcześniej sprzątały a teraz wyżywają się na innych pracownikach. Zero wolnego,marne zarobki, składki do ZUS'u odprowadzane minimalnie. Złe traktowanie pracownika. Moja opinia dotyczy Impelu w Krakowie.
onka 2014-11-16 00:19:25
serio tak źle jest? moja kumpela pracuje i jest zadowolona, więc jestem zaskoczona tym co czytam. mówiła,że impel to duża, porządna firma, gdzie zawsze płacą na czas i są dobre warunki pracy, czyli atmosfera i przełożeni.
ewa 2014-11-16 10:24:21
to wszystko zależy od miejsca pracy iod kierowniczek
basia 2014-11-17 21:30:57
kierowniczke mam naprawde spoko, jest wyrozumiala w roznych sytuacjach, wymagajaca, ale ludzka
iro 2014-11-18 21:02:04
MPK Krakow rozwiazalo umowe z Impel kiedys pracowalem mialem umowe o prace ale to byl rok 2005
greg 2014-11-24 15:26:12
Impel to ciekawa firma, ale niestety na solidną podstawę jako PH nie można liczyc- handlowcy glownie bazuja na prowizji
Beata 2014-11-25 13:39:50
U mnie nie mam co narzekać świetnie mi się z szefową pracuje, szacunek i zrozumienie, wiadomo szef zawsze wymaga lecz to jego praca. Jestem zadowolona z pracy w Impelu.
Irek 2014-12-01 11:23:37
Praca spokojna szczególnie w ochronie, mi odpowiada taki tryb pracy z przełożonymi zero problemów idzie się dogadać, co do pieniędzy to zawsze na czas.
czarek 2014-12-02 21:36:15
w ochronie spokojnie? zalezy na jakami obiekcie, kiedys pracowalem w sklepie i bywalo roznie
Tobiasz 2014-12-05 20:37:41
Firmę tworzą ludzie więc może masz rację, że to dwie różne firmy. Ja pracuję w Poznaniu i wszystko jest tu bardzo profesonalne. Z przełożonymi można bez problemu się dogadać, kasa na czas i zżyty zespół.
1
Mati 2014-12-08 14:59:53
Też nie mam żadnych problemów, a praca w zgranym zespole mi odpowiada, impel to firma ze światowymi standardami.
marcin 2014-12-09 21:41:48
jak na standardy w polskiej ochronie wysoka wypadaja w porownaniu z innymi, wiec moim zdaniem warto tutaj pracowac jak sie ma ku temu okazje
arek 2014-12-11 21:10:57
okazje mam, troche sie wahalem ale mysle ze jednak sie zdecyduje, wlasciwie co mi szkodzi sprobowac
Tiger 2014-12-15 19:40:45
To nawet nie masz się co zastanawiać, mi kolega polecił kilka lat temu i nie żałuję. Praca spokojna a zarobki rynkowe. Rozliczają się ze wszystkiego.
kamil 2014-12-16 21:50:38
to ze sie rozliczaja to jedno, drugim plusem jest terminowosc, czym inne firmy nie grzesza niestety
Julek 2014-12-17 13:59:56
Tu nie ma darmowych nadgodzin. Każda przepracowana chwila jest rozliczna, a pensja daje radę. To dobra robota i uczciwie wynagradzana
igi 2014-12-17 21:50:43
tez mi sie nie zdarzylo zeby nadgodziny byly nierozliczone, czesto dluzej pracujemy przed swietami, ale to przeklada sie na finanse
bruna 2014-12-22 23:44:40
nie wyobrażam sobie pracy za free, nie wiem skąd taki pomysł ;) w impelu są jasne zasady dotyczące zatrudnienia i się ich przestrzega. zwłaszcza jeśli chodzi o finanse. więc pod tym względem nie ma się o co martwić.
witek 2014-12-23 22:34:44
jak sie pracuje za free, to mozna miesiac czy dwa, ale dluzej nie widze sensu, tutaj jest ok, moze o tym swiadczyc to ze tutaj pracuje swa lata
Cymes 2014-12-28 13:32:58
Pracuję mam umowę i kasę na koncie. Praca bez pieniędzy to porażka, szczególnie w okresie świąteczno noworocznym gdzie każda złotówka jest ważna.
kawik 2014-12-29 11:17:18
no mni eokres swiateczny splukal na maxa, ale cale szczescie tutaj wyplata jest zawsze na czas na koncie, wiec niedlugo sie odbije
1
kamil 2014-12-31 12:00:12
jak wiekszosc z nas, ale wyplata juz niedlugo wiec jakos damy rade, a dzis swietujemy
miro 2015-01-04 13:53:10
nowy rok, nowe mozliwosci, nowa praca, wiec ja sie ciesze z 2015, zaczynam jutro
Robert 2015-01-04 17:51:13
Nowy rok nowe postanowienie tylko praca w impelu ta sama. Na dniach wypłata i tylko cieszyć się ze świętowania.
michal 2015-01-05 14:49:07
po co zmieniać coś co się sprawdza, więc ja już swój 4 rok zaczynam razem z impelem
tadek 2015-01-07 21:29:01
w dzisiejszych czasach, gdzie ludzie często zmieniają pracę , jak tak długo są w jednej, to znaczy , że warto
jarek 2015-01-12 19:27:59
no dokladnie, jak sie komus nie podoba to zmienia, jak sie podoba, to zostaje, ja akurat tutaj mam dobrze, wiec nie szukam nigdzie indziej
kawior 2015-07-07 22:45:28
w impelu pracuję już jakiś czas, wszystko jest ok. i wypłaty w odpowiednim momencie i atmosfera w porządku, a do tego spoko warunki pracy, są regulaminy, zasady, więc praca jest pod tym względem łatwa i klarowna.
adidas 2016-09-23 06:33:20
jest to dobra firma, ale nie jest az tak kolorowo jak piszesz. Wszystko zalezy od ludzi, miejsca, oddzialu, przelozonych itp. pracuja tu specyficzne osoby (tu sie albo dostosujesz albo zginiesz), kierownicy stroja tzw. fochy jak powie im sie co mysli, z wyplatami roznie, bywaja nieregularnie, brak akceptacji pewnych zachowan i osob jest norma jak wszedzie. Nie akceptuja, sa zbyt ciekawscy, mieszaja sie, wzbudzaja niepokoj - olac, robic swoje albo sie zwolnic. Do plusow - w moim przypadku, elastyczny grafik, staly obiekt, zgrani ludzie, pelen socjal, mozliwosci porozumienia sie, stawka. Nie raz narzekam, ale duzo zawdzieczam firmie.
adidas 2016-09-29 01:06:30
Wiem ze tak jest. Urok branzy, pracy z bylymi mundurowymi (policjantami, wojskowymi), starszyzna morska (emeryci...), branza ochrony to hermetyczne srodowisko. Pod gorke jest - wtedy nie drzwiami a oknem. Stawka ok, umowa zlecenie, przychodze - robie swoje - wychodze. Ida na reke, zatwierdzaja grafiki. Porownanie tej firmy do innych ma sie jak do metalowca ktory puszcza komus komercyjny chlam z dyskotek i wypina sie na wszystkich. To jedna z najstabilniejszych i z nowoczesnym modelem zarzadzania.
sama 2016-10-04 15:50:36
impel jest porządną firmą, która fair traktuje pracowników. pracowałam u nich w wakacje i wszystko było ok :) pieniądze dostałam o czasie, praca nie byłą bardzo trudna, zarobki godziwe :)
ilo 2016-10-07 19:48:55
Wiele lat pracowałem w Impelu i pośród firm tego typu wyróżnia się on pozytywnie. polecam jeśli ktoś szuka pracy
seweryn 2016-10-07 20:08:08
Z wielu firm, które są usługowe dla innych branż w ochronie czy sprzataniu Impel i tak ma najlepsze warunki płacowe.
kacha 2016-10-08 21:38:52
bylam u nich na stazu. byli zadowolenie z mojej pracy i zaproponowali mi u siebie etat.
poldek 2016-10-13 20:19:53
Kto jest w potrzebie bierze nadgodziny bo to się przekłada prosto na zarobek.
quite 2016-10-13 20:22:44
Najważniejsze dla mnie jest to, że dbają o swoich pracowników skoro dorzucają odpowiednie benefity socjalne.
mufinek 2016-10-28 19:02:54
Wpis sfrustrowanej osoby nie powinien rzutować na całokształt, ile ludzi tyle opinii. Trochę samokrytyki, w końcu w Impelu to proste czynności a nie odrycia naukowe na Nobla.
1
zenek 2016-11-27 11:13:50
Frustratów nigdy nie brakuje, niestety. Można godzić naukę z pracą, bardziej odległą lokalizację miejsca pracy w tej firmie - kwestia umowna z szefostwem. Albo się ktoś na to zgadza, albo nie . Niestety,wszedzie w roznych firmach znajdą się tacy ...,ktorzy nie umieja powiedziec o co im chodzi tylko szkaluja za plecami,odstawiaja krzywe akcje,mobbinguja,nie przedluzaja umow,daja kary,zwalniaja ludzi zamiast powiedziec,ze jest zle.To sprawa nagminna.Trzeba jasno powiedziec, Impel to polska firma, do tego duza i dobrze sobie radzi na rynku w roznych branzach.Za to wszystkie korporacje zagraniczne cacy... I w kolko, mozna narzekac,zwiazku brak.Nieudacznicy nic nie probuja robic ze swoim zyciem i zawsze znajda powod-taka prawda.Szanuje sie ludzi,ktorzy maja odwage,dbaja o swoj rozwoj,chca rozmawiac,nie uciekac od pracy i wlasnych bledow.
Miś 2016-11-28 08:12:25
Tak a że wypłata w różnych terminach i że sier nie zgadza to tego nie napiszecie ,umpel w krakowie to porażka nie daja sobie rady na obiektach najpierw pan szef ochrony bez nadziejny teraz okazuje sie mie lepszy pan manager.
zodiak 2016-11-28 18:05:35
jest taka instytucja PIP, można szukać wsparcia jeżeli pracodawca nie gra uczciwie. Jednak....przeanalizujmy problem, jest coś na rzeczy w sposobie zatrudnienia. Jak to było przy zawieraniu umowy?Niestety w wielu wypadkach w pośpiecu lub uwiedzeni sukcesem nie zwracamy uwagi na to co podpisujemy.
active 2016-11-28 19:22:50
Właśnie, co było przy podpisaniu umowy jest ważne. Większość firm ochroniarskich stosuje takie praktyki, ktore wolaja o pomste do nieba, ale zrekrutowani podpisuja - oswiadczenia ze nie chca umowy o prace z przyczyn osobistych,umowy zlecenia bez dat,na kilka spolek,ktore sie co jakis czas zmieniaja itp. Osoby, które pracują w Impelu i maja dobre zdanie na temat firmy, podpisały to z pelną swiadomoscią lub nie przeszkadzało im to - nie wiem jak sprawa ma się w przypadku orzeczeń o niepelnosprawnosc procz tego, że są dofinansowania z PFRON-u. Jeśli pojawiają się nowe warunki umów, powinny być aneksy lub udokumentowane na piśmie - jeśli nie ma, można śmiało molestować, to ich obowiązek. Jeśli kogoś to boli, to j/w - są od tego odpowiednie instytucje. Co do 'panów szefów ochrony' lub 'managerow' i to właściwie w większosci firm z jakim przystajesz,takim się stajesz - różnie się to kończy - każdy problem idzie rozwiązać - ale jeśli pracujesz, nie narzekaj.
cet 2016-11-30 19:25:32
mi kumpel mówił,że z tymi umowami to ściema, że ich nie ma. sam pracuje w ochronie w impelu i ma normalnie umowę,pieniądze na czas i spoko szefa. warunki z umowy przestrzegane, więc pracuje już któryś rok.
ed 2016-11-30 20:13:26
Pracowałem w Impelu parę lat i mogę powiedzieć tyle. Praca nie jest łatwa, ale jeśli chodzi o kontakt z pracodawcą nie ma do czego się przyczepić. Zawsze rają w otwarte karty i uczciwie podchodzą do pracowników.
Ben 2016-11-30 22:26:34
pracowałem u nich kilka tal i nie narzekam. dla mnie byli w porzadku. kasa sie zgadzała i zawsze na czas
Zostaw swoją opinię o Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.) - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Group (teraz VACO Sp. z o.o.)