Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMPEL

Pracowałeś w firmie IMPEL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krakus - 2010-11-05 11:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie tą kaleką firmę szerokim łukiem. I nie dajcie się zwieść początkowemu dobremu wrażeniu.
zdjecie uzytkownika
rafaello - 2011-04-13 08:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
fakty sa przerazajace firma impel szuka tylko okazji zeby okrac czlowieka zbogacaja sie na ludziej nieswiadomosci majac grupe panstwo placi im cos 1300zł za to ze przyjmuja pracownika z grupa a pracownikowi daja wynagrodzenie 600-800 zł okradaja panstwo a przedewszystkim nas wszystkich pracujacych.
zdjecie uzytkownika
baba-yaga - 2011-12-22 19:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
.ja sie rozsalam z firma po paru miesiacach-szkoda ze tak długo ich wspierałam finansowo !!! ......
zdjecie uzytkownika
zyczliwy - 2012-03-20 18:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ochrona impel praca na hucie sendzimira,to nie praca tylko (usunięte przez administratora) masakra co sie tam dzieje takiego cyrku zw zyciu niewidzialemm,niedlugo wszyscy beda pracowac na umowe zlecenie tak zwana smieciowe.
zdjecie uzytkownika
ok - 2012-04-28 13:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto pisze prawde o firmie impel i pracy na hucie sendzimira to prawda ta zostaje usunięta i tu pytanie dlaczego.Pracowałem na tym obiekcie i powiem tak praca jest tam ciężka niema co czarować a impel jak większość firm z tej branży patrzy tylko na zyski a pracownik jest nieważny tak było jest i pewnie się niezmieni tak szybko .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-27 14:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krakus a jakie jest to początkowe wrażenie? Szukam teraz pracy i wysyłam CV gdzie mogę ale też nie chce wdepnąć w jakieś za przeproszenie błoto. Jaka tam kasę dają? Można tam spokojnie zapalić sobie papierosa czy cały czas gonią do pracy?
zdjecie uzytkownika
arnold - 2013-07-08 17:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiem żeby ta stawka to była wysoka. Jeśli ma się doświadczenie to jest możliwość że dostanie się więcej?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-17
Żródło: konektia.pl
Wronki
(wielkopolskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/0515 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-04-17 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-04-03 Oferta ważna do: 2014-05-05     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: IMPEL CLEANING Sp. z o.o. Adres: Marcelińska 9060-479 Poznań , Polska Nr telefonu: 510015480 Branża: Sprzątanie obiektów    
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 12:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pawel czy pracowałeś w firmie IMPEL? wiesz czy są tam jakieś oszustwa wobec pracowników związane z wypłatami?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2013-10-26 14:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalna porażka i dziadostwo, zusują tylko jedną godzinę i to tą, którą ci zabierają z wypracowanych przez Ciebie, kierownicy w większości są spoko, ale np. (usunięte przez administratora) to totalny chłam. Ci co u nich pracowali wiedzą o co chodzi.
Pozdrowienia z Krakowa
były pracownik dzidowskiej firmy IMPEL
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2013-11-18 12:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-24 12:04:59]:
pracuje w tej firmie jeszcze niestety. Nigdy nie miałam tyle ile powinnam. Zawsze brakowało a tu 10zł potem troche więcej. Na umowie jest 1600 brutto i nie ma stawki godzinowej, a netto powinnam dostac 1180 z groszami. Nigdy tyle nie wychodziłam a jak sie pytałam dlaczego tak jest po brygadzistka mówiła ze nie wyrawiałam godzin pracy. OSZUSTWO PRZEZ WIELKIE O
zdjecie uzytkownika
obsrwator - 2014-01-07 22:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W jedności siła. Powinniscie się zjednoczyć i oddać najpierw pracodawcę do PIP-U.Pracuję w podobnej firmie i w ten sposób właśnie podjęliśmy walkę z nieuczciwym pracodawcą. w tej chwili w firmie brak umów smieciowych.
zdjecie uzytkownika
pepe - 2014-02-02 17:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Córka mdlała a oni stołeczek jej dali a karetki niewezwali.teraz ma da skierowania do szpítala a boi sie íšć bo ją wyleją.czyli umierać a robić do upadłego
zdjecie uzytkownika
madafakakrk - 2014-04-11 12:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-04-11 12:27:43]:
impel srimpel - kolko wzajemnej adoracji, w biurze pracuja same pociotki i powujki itd., znaja sie tylko na tym jak orznac na pieniadzach swoich pracownikow, na niczym innym, zwlaszcza byli milicjanci udajacy teraz wielkich szefow ochrony lubia skubnac co nieco z wyplat pracownikow. Jedno wielkie burdello bum bum. Szczerze nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x