Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMPEL

Pracowałeś w firmie IMPEL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-11-03 21:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny placone sa zawsze ruglarnie i jest to fajny bonus do pensji
zdjecie uzytkownika
pawel - 2014-11-04 21:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo ze czasami wiecej pracy jest probleme, ale zalezy kto co chce, czy siedziec w domu czy lepiej zarabiac
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-11-07 21:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2014-10-06 21:17:01]:
Pensja na czas, pieniądze za każde nadgodziny no i premie. W końcu udało się mi znaleźć właściwą pracę. Polecam
zdjecie uzytkownika
Hela - 2014-11-07 21:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie mamy katering od Impel i jestem pod wielkim wrażeniem poziomu. Dania są pyszne i urozmaicone. To firma z którą warto współpracować
zdjecie uzytkownika
rak - 2014-11-11 13:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma daje rade, bo jako jedyna poki co w mojej karierze zawowdowej nie dala jeszcze plamy, tzn wszystko na czas i bez problemow
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-11-12 09:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi w impelu odpowiada praca tymczasowa, jest w czym wybierać i każdy znajdzie coś dla siebie, dorywczo na kilka miesięcy w roku szczególnie zimą bo później wyjeżdżam za granicę sezonowo pracować.
zdjecie uzytkownika
pendragon - 2014-11-12 21:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ta firma, która łapie na kombinacie w Krakowie kierowców za niezatrzymanie się na STOP przed jakimiś zardzewiałymi od ćwierćwiecza nieczynnymi torami, co skutkuje nałożeniem przez namiestników Ciapatego rocznego zakazu wjazdu furą? No gratuluję, żeście sobie klienta znaleźli, niech was szlag :-/
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2014-11-15 15:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi w Impelu pracowało się jak najgorzej. Penie kierowniczki wcześniej sprzątały a teraz wyżywają się na innych pracownikach. Zero wolnego,marne zarobki, składki do ZUS'u odprowadzane minimalnie. Złe traktowanie pracownika. Moja opinia dotyczy Impelu w Krakowie.
zdjecie uzytkownika
onka - 2014-11-16 00:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio tak źle jest? moja kumpela pracuje i jest zadowolona, więc jestem zaskoczona tym co czytam. mówiła,że impel to duża, porządna firma, gdzie zawsze płacą na czas i są dobre warunki pracy, czyli atmosfera i przełożeni.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-11-16 10:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to wszystko zależy od miejsca pracy iod kierowniczek
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-11-17 21:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierowniczke mam naprawde spoko, jest wyrozumiala w roznych sytuacjach, wymagajaca, ale ludzka
zdjecie uzytkownika
iro - 2014-11-18 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MPK Krakow rozwiazalo umowe z Impel kiedys pracowalem mialem umowe o prace ale to byl rok 2005
zdjecie uzytkownika
lado - 2014-11-24 14:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym co piszecie o kierowniczkach. W wielu miejscach praca w impelu naprawdę ... może ciężko w to uwierzyć, ale jest, nawet nie boje się tego słowa - przyjemna. Ale spowodowane jest to przede wszystkim podejściem kierowniczek do pracownika. Niestety są też miejsca o zgoła odmiennej renomie...
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-11-24 15:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Impel to ciekawa firma, ale niestety na solidną podstawę jako PH nie można liczyc- handlowcy glownie bazuja na prowizji
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-25 13:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie nie mam co narzekać świetnie mi się z szefową pracuje, szacunek i zrozumienie, wiadomo szef zawsze wymaga lecz to jego praca. Jestem zadowolona z pracy w Impelu.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-12-01 11:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca spokojna szczególnie w ochronie, mi odpowiada taki tryb pracy z przełożonymi zero problemów idzie się dogadać, co do pieniędzy to zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
czarek - 2014-12-02 21:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ochronie spokojnie? zalezy na jakami obiekcie, kiedys pracowalem w sklepie i bywalo roznie
zdjecie uzytkownika
Tobiasz - 2014-12-05 20:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pardo - 2014-10-30 23:44:31]:
Firmę tworzą ludzie więc może masz rację, że to dwie różne firmy. Ja pracuję w Poznaniu i wszystko jest tu bardzo profesonalne. Z przełożonymi można bez problemu się dogadać, kasa na czas i zżyty zespół.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-12-08 14:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tobiasz - 2014-12-05 20:37:41]:
Też nie mam żadnych problemów, a praca w zgranym zespole mi odpowiada, impel to firma ze światowymi standardami.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-12-09 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na standardy w polskiej ochronie wysoka wypadaja w porownaniu z innymi, wiec moim zdaniem warto tutaj pracowac jak sie ma ku temu okazje
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-12-11 21:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
okazje mam, troche sie wahalem ale mysle ze jednak sie zdecyduje, wlasciwie co mi szkodzi sprobowac
zdjecie uzytkownika
Tiger - 2014-12-15 19:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2014-12-11 21:10:57]:
To nawet nie masz się co zastanawiać, mi kolega polecił kilka lat temu i nie żałuję. Praca spokojna a zarobki rynkowe. Rozliczają się ze wszystkiego.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-16 21:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ze sie rozliczaja to jedno, drugim plusem jest terminowosc, czym inne firmy nie grzesza niestety
zdjecie uzytkownika
Julek - 2014-12-17 13:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie ma darmowych nadgodzin. Każda przepracowana chwila jest rozliczna, a pensja daje radę. To dobra robota i uczciwie wynagradzana
zdjecie uzytkownika
igi - 2014-12-17 21:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mi sie nie zdarzylo zeby nadgodziny byly nierozliczone, czesto dluzej pracujemy przed swietami, ale to przeklada sie na finanse
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy IMPEL?
Zadaj pytanie
x