Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o IMPEL

Pracowałeś w firmie IMPEL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kaj - 2014-09-09 21:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak kierownictwo tutaj w krakowie? jacys spoko ludzie?
zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-09-11 20:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spoko :) wymagajacy, ale da sie z nimi pogadac jak jest taka potrzeba, ja mialam problem rodzinny i moja szefowa byla wtedy bardzo wyrozumiala
zdjecie uzytkownika
kornel - 2014-09-15 21:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
team jest wazny, bo jak cos jest nie tak, to ciezko sie pracuje
zdjecie uzytkownika
karina - 2014-09-17 22:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zespol jest wazny ale dla mnie wazniejsze sa obowiazki i podzial prac, tutaj sa jasne reguly i zasady
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-09-18 21:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to rzeczywiscie wazne, bo ja podzial jest nierowny czy niesprawiedliwy to sie do pracy ochoty nie ma
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-09-22 13:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w impelu jest wszystko poukładane tak jak powinno być. ja jestem zadowolona że tam pracuję. warunki pracy są w porządku, podobnie jak przełożeni. no i pieniądze są zawsze na czas co przy innych zobowiązaniach finansowych ma duże znaczenie.
zdjecie uzytkownika
IgI - 2014-09-22 20:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bela - 2014-09-22 13:38:57]:
Ja właśnie rozważam 2 oferty pracy, i chyba wybiorę Impel, bo daje większe perspektywy i wygląda na pewnego pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-25 14:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli sie dobrze pracuje to u nich jest pewnie, ja nie mam problemow, wywiazuje sie ze swoich obowiazkow i ogolnie uwazam ze jest ok
zdjecie uzytkownika
prota - 2014-09-27 23:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
impel jest dużą firmą z zasadami, więc automatycznie pewne sprawy są uregulowane bo inaczej byłby bałagan. czyli wypłaty, zakresy obowiązków, hierarchia stanowisk itd. a to bardzo ułatwia pracę :)
zdjecie uzytkownika
rafal - 2014-09-29 22:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porzadek w pracy musi byc, bo inaczej nie wiadomo co i kiedy powinno sie robic, a to nie sprzyja komforteowej pracy
zdjecie uzytkownika
Kawir - 2014-09-30 00:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam nieodparte wrażenie, że IMPEL dba o swój wizerunek i swoich pracowników i bynajmniej nie robi tego na pokaz tylko z czystej dżentelmeńskiej postawy. Mało kto narzeka na warunki finansowe czy atmosferę w zespole a to już wielki sukces. Raczej nie ma drugiej takiej firmy w Polsce o tak szerokim polu działania.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-30 15:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bez dbania o pracownikow dlugo sie juz chyba na runku utrzymac nie mozna,wiec tym bardziej sie ciesze ze jestem z nimi juz 2 lata
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-09-30 21:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kawir - 2014-09-30 00:32:42]:
Nie ma co się dziwić impel wielu ludziom się kojarzy z ochroną czy sprzątaniem, a przecież prowadzi kadry czy IT. Spory wachlarz usług, sam odnalazłem się w firmie i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-10-01 21:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda. ja ostatnio trafiłam do ich działu cateringu, impel się bardzo rozwinął jako firma, więc śmiało można do nich uderzać jeśli chodzi o pracę. każdy znajdzie coś dla siebie.
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-10-02 11:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialam pochwalic ich jedzenie, mamy u nas w firmie, i od tego czasu przestalam sama sobie przygotowywac lunche, ich jedzenie jest dobre i w rozsadnej cenie
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2014-10-02 16:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak mi słow na tą cudowną firmę
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2014-10-03 11:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cudowna to moze za duzo powiedziane, ale jest w porzadku, wiec poki co jest mi tu dobrze i nie szukam niczego innego
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-10-06 21:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy rotacja jest tutaj spora? bo chce w koncu znalezc prace na stale
zdjecie uzytkownika
iga - 2014-10-08 21:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja w normie, wiadomo ze ludzie sa rozni i jednym pasuje cos innym cos innego, ale nie zauwazylam, aby u nas jakos szczegolnie czesto pracownicy sie zmieniali
zdjecie uzytkownika
kami - 2014-10-11 14:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi sie tutaj podoba to, ze jak sie zartudnisz, dobrze pracujesz i tobie rowniez praca odpowiada, to nikt sie nie czepia bez powodu i atmosfera jest naprawde fajna, co wazne jestnieslychanie
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-10-13 11:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może niektórzy lubią stagnację mi odpowiada to że są zmiany i rotacje. Najgorzej gdy się przyzwyczaisz do jednego miejsca wrastasz jak drzewo z korzeniami i później masz problem.
zdjecie uzytkownika
henk - 2014-10-14 20:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
calkiem niezle sie pracuje, maja odpowiednie warunki, placa na czas, wiec dla mnie jak najbardziej wporzadku
zdjecie uzytkownika
igi - 2014-10-16 15:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a firma jest duza? bo szukam pracy w stabilnej firmie, ktora dba o pracownika
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-10-19 21:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igi - 2014-10-16 15:52:10]:
Impel to firma o zasięgu krajowym, największy gracz na rynku, dlatego nie ma problemów z pracą. Zajrzyj i poczytaj bo ma spora historię, a zawsze warto coś wiedzieć o firmie w której chcemy pracować.
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-10-22 14:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda,ze sa juz ogromna korporacja i warto sie u nich zahaczyc
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IMPEL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x