Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ferrero

Pracowałeś w firmie Ferrero i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kinder - 2009-12-05 15:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobić to się w tej firmie nie da za wiele. Dział personalny nie szanuje pracowników. Pozorowane działania socjalne. Ludzie pracują bez żadnych podwyżek po parę lat. Jak podskakują to się zaraz na nich znajduje jakieś haki i papa. Generalnie jedyne w tej firmie co jest dobre to produkty. Nie polecam pracy w Ferrero. Lepiej poszukać dłużej a coś lepszego.
zdjecie uzytkownika
chcacy pracowac - 2010-02-18 22:43:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moze ktos mi powiedziec czy z ferrero raczej teraz zwalniaja czy sa jakies przyjecia do pracy? jak duza jest to firma? czy jest szansa rozwoju czy raczej wysysaja tylko pracownika? prosze o powazne opinie.
zdjecie uzytkownika
nick - 2010-02-27 09:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj Pan sobie spokój..
zdjecie uzytkownika
kiler - 2010-05-26 18:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to nieporozumienie,klany cwaniaków i mundralinskich a nie ma nikogo do roboty, najlepsza jest pani czarna od rekrutacji zadaje pytania typu ile to 5+2 albo w ktorym roku byla bitwa pod grunwaldem,to chyba tylko swiadczy o nierozgarnieciu tej pani,natomiast zero pytan z branzy i tematu pracy....
zdjecie uzytkownika
aldek - 2010-07-06 22:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Ferrero jak masz plecy to przeżyjesz a jak nie to cię zniszczą. To praca dla cwaniaków i (usunięte przez administratora). Nie radzę w to wchodzić.
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-10-15 05:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ktorym roku pracowales
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-10-15 05:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aldek - 2010-07-06 22:49:01

W Ferrero jak masz plecy to przeżyjesz a jak nie to cię zniszczą. To praca dla cwaniaków i (usunięte przez administratora). Nie radzę w to wchodzić.

cos w tym jest
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-15 05:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aldek - 2010-07-06 22:49:01

W Ferrero jak masz plecy to przeżyjesz a jak nie to cię zniszczą. To praca dla cwaniaków i (usunięte przez administratora). Nie radzę w to wchodzić.

pamietam to pania nawet niezla byla,ale te pytania to musiala dostac od szefa,pana (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
silva - 2010-11-14 22:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CZY KTOŚ Z WAS PRACOWAŁ W DZIALE MARKETINGU FERRERO? JAKIE WARUNKI PRACY? JAKA ATMOSFERA? JAKIE PODEJŚCIE DO LUDZI? POLECACIE APLIKOWANIE?
zdjecie uzytkownika
silva - 2010-11-23 19:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy piszesz o pracy w fabryce czy w biurze w warszawie ????
zdjecie uzytkownika
ms - 2010-12-14 20:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cos nie tak mi wyszło - nie wazne.

slyszalam ze ferrero szuka do dzialu finansowego ludzi - ktos cos wie?
oczywiscie mowa o warszawie.

p.s jakos trudno mi uwierzyc ze jest takaz tak zle - pewnie o kazdej firmie by sie kiepskie opinie znalazly...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-03 22:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ms i jak skąłdałeś/aś do Ferrero do działu finansowego? To może odpowiesz na moje pytania, jak wygląda rekrutacja jakoś weryfikują wiedze, o coś konkretnego pytają? Skończyłem w tym roku studia i myslalam o pracy tam, poleca ktoś ogólnie?
zdjecie uzytkownika
kosa - 2014-03-14 23:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie niestety nie mogę znaleźć nigdzie informacji o nowych przyjęciach do pracy w Ferrero. Ani słychu o ofertach
zdjecie uzytkownika
ginter - 2014-04-02 23:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może masz kogoś znajomego kto tam pracuję? zawsze to łatwiej i szybciej dostać się do pracy z polecenia
zdjecie uzytkownika
lendo - 2014-04-22 13:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro nikogo nie szukają to chyba nawet najlepsze znajomości nie pomogą. Po za tym czy kasowo rzeczywiście tak się opłaca?
zdjecie uzytkownika
Gnoj - 2014-04-30 03:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To chyba logiczne, że bardziej się opłaca na stałe, ale od czegoś zawsze trzeba zacząć. Nawet jeśli miałoby to być dodatkowe to zawsze warto.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-08-12 15:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wiadomo o wynagrodzeniach w laboratorium lub biurze. Napiszcie czy są przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
Matka - 2014-10-01 01:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
proponowałbym skontaktować się z sekretariatem, a w razie czego na pewno telefon zostanie przekierowany do działu kadr. Żadnej oferty pracy od ferrero nie widziałem, co sugeruje, że nie będzie tak prosto się tam do nich dostać, tym bardziej, że potrzebuję podpis nadawdcy danego dokumentu. W razie potrzeby można donieść na firmę, chociaż warto byłoby to potraktować jako ostateczność.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-11-30 18:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tutaj informacji na temat Ferrero, spodziewałem się jednak, że bedzie ich nieco więcej, w koncu firma w branży jest dość znana. Czy tutaj da się obecnie znaleźc dobra prace, czy jednak nie ma co na takie rzeczy liczyć? Chociaz z drugiej strony brak narzekania jest w miare dobra informacją. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-04 14:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mało, mało, ale jednak dobrze, z enie ma tyle hejtów co w innych firmach, moim zdaniem im firma jest większa tym więcej wychodzi jakieś niedociągnięc czy plotek już nawet. A ta firma zajmuje się słodyczami i to też dobrej klasy, więc chyba jeśli coś miałoby być nie do końca dobrze to tylko na produkcji.
zdjecie uzytkownika
Pfe - 2015-04-11 04:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to duża firma więc i dużo ludzi jest zatrudnianych. Ja pracowałem dwa lata temu w Ferrero i jakoś nigdy nie narzekałem. Jak to wygląda obecnie to sam nie wiem.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-04-28 17:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może ktoś odbywał kiedyś tutaj staż, dokładnie chodzi mi o oferte stażu w dziale finansów. Czy ten staz jest płatny i istnieje realna szansa na późniejsze zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
paaaula - 2015-06-24 23:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [student - 2015-04-28 17:57:30]:
Ponawiam pytanie o staże w Ferrero czy ktoś był? Jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
adek - 2015-06-25 02:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie dużo zalezy od działu, ale sporo możesz się dowiedzieć z ich ogłoszeń, dla przykładu w dziale supply chain http://www.pracuj.pl/praca/staz-w-dziale-supply-chain-warszawa,oferta,3953945 szukają studentów ostatnich lat, oferują płatny 6 miesięczny staż, także chyba sa nastawieni na ewentualne zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
paaaula - 2015-06-25 22:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adek - 2015-06-25 02:56:35]:
a czy ktoś się orientuje ile płacą za taki staż?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ferrero?
Zadaj pytanie
alert