brak logo

Ferrero

Warszawa

Opinie o Ferrero

anonim 2009-02-02 15:46:11
najwazniejsze ze wszystkie czekoladki sa pyszne:D
błee.. 2009-05-20 20:50:38
Firma (w polsce) jest już bardziej kilku 'rodzinną' -czytaj: klany cwniaków! a pozostali to parobki od czarnej pracy.. bo ktoś robić na nich musi..
1
Kinder 2009-12-05 15:26:34
Zarobić to się w tej firmie nie da za wiele. Dział personalny nie szanuje pracowników. Pozorowane działania socjalne. Ludzie pracują bez żadnych podwyżek po parę lat. Jak podskakują to się zaraz na nich znajduje jakieś haki i papa. Generalnie jedyne w tej firmie co jest dobre to produkty. Nie polecam pracy w Ferrero. Lepiej poszukać dłużej a coś lepszego.
1
chcacy pracowac 2010-02-18 22:43:59
Czy moze ktos mi powiedziec czy z ferrero raczej teraz zwalniaja czy sa jakies przyjecia do pracy? jak duza jest to firma? czy jest szansa rozwoju czy raczej wysysaja tylko pracownika? prosze o powazne opinie.
nick 2010-02-27 09:21:01
daj Pan sobie spokój..
kiler 2010-05-26 18:35:12
ta firma to nieporozumienie,klany cwaniaków i mundralinskich a nie ma nikogo do roboty, najlepsza jest pani czarna od rekrutacji zadaje pytania typu ile to 5+2 albo w ktorym roku byla bitwa pod grunwaldem,to chyba tylko swiadczy o nierozgarnieciu tej pani,natomiast zero pytan z branzy i tematu pracy....
aldek 2010-07-06 22:49:01
W Ferrero jak masz plecy to przeżyjesz a jak nie to cię zniszczą. To praca dla cwaniaków i (usunięte przez administratora). Nie radzę w to wchodzić.
byly 2010-10-15 05:42:24
w ktorym roku pracowales
byly 2010-10-15 05:43:36
aldek - 2010-07-06 22:49:01

W Ferrero jak masz plecy to przeżyjesz a jak nie to cię zniszczą. To praca dla cwaniaków i (usunięte przez administratora). Nie radzę w to wchodzić.

cos w tym jest
anonim 2010-10-15 05:46:53
aldek - 2010-07-06 22:49:01

W Ferrero jak masz plecy to przeżyjesz a jak nie to cię zniszczą. To praca dla cwaniaków i (usunięte przez administratora). Nie radzę w to wchodzić.

pamietam to pania nawet niezla byla,ale te pytania to musiala dostac od szefa,pana (usunięte przez administratora)
silva 2010-11-14 22:38:45
A CZY KTOŚ Z WAS PRACOWAŁ W DZIALE MARKETINGU FERRERO? JAKIE WARUNKI PRACY? JAKA ATMOSFERA? JAKIE PODEJŚCIE DO LUDZI? POLECACIE APLIKOWANIE?
silva 2010-11-23 19:51:50
Czy piszesz o pracy w fabryce czy w biurze w warszawie ????
ms 2010-12-14 20:02:46
cos nie tak mi wyszło - nie wazne.

slyszalam ze ferrero szuka do dzialu finansowego ludzi - ktos cos wie?
oczywiscie mowa o warszawie.

p.s jakos trudno mi uwierzyc ze jest takaz tak zle - pewnie o kazdej firmie by sie kiepskie opinie znalazly...
anonim 2013-06-03 22:47:24
ms i jak skąłdałeś/aś do Ferrero do działu finansowego? To może odpowiesz na moje pytania, jak wygląda rekrutacja jakoś weryfikują wiedze, o coś konkretnego pytają? Skończyłem w tym roku studia i myslalam o pracy tam, poleca ktoś ogólnie?
1
kosa 2014-03-14 23:47:45
nie niestety nie mogę znaleźć nigdzie informacji o nowych przyjęciach do pracy w Ferrero. Ani słychu o ofertach
1
ginter 2014-04-02 23:30:15
może masz kogoś znajomego kto tam pracuję? zawsze to łatwiej i szybciej dostać się do pracy z polecenia
lendo 2014-04-22 13:02:09
skoro nikogo nie szukają to chyba nawet najlepsze znajomości nie pomogą. Po za tym czy kasowo rzeczywiście tak się opłaca?
Gnoj 2014-04-30 03:11:56
To chyba logiczne, że bardziej się opłaca na stałe, ale od czegoś zawsze trzeba zacząć. Nawet jeśli miałoby to być dodatkowe to zawsze warto.
1
ania 2014-08-12 15:51:36
Czy wiadomo o wynagrodzeniach w laboratorium lub biurze. Napiszcie czy są przyjęcia.
Matka 2014-10-01 01:32:31
proponowałbym skontaktować się z sekretariatem, a w razie czego na pewno telefon zostanie przekierowany do działu kadr. Żadnej oferty pracy od ferrero nie widziałem, co sugeruje, że nie będzie tak prosto się tam do nich dostać, tym bardziej, że potrzebuję podpis nadawdcy danego dokumentu. W razie potrzeby można donieść na firmę, chociaż warto byłoby to potraktować jako ostateczność.
1
Romek 2014-11-30 18:07:58
Mało tutaj informacji na temat Ferrero, spodziewałem się jednak, że bedzie ich nieco więcej, w koncu firma w branży jest dość znana. Czy tutaj da się obecnie znaleźc dobra prace, czy jednak nie ma co na takie rzeczy liczyć? Chociaz z drugiej strony brak narzekania jest w miare dobra informacją. Pozdrawiam.
tomek 2015-02-04 14:21:12
no mało, mało, ale jednak dobrze, z enie ma tyle hejtów co w innych firmach, moim zdaniem im firma jest większa tym więcej wychodzi jakieś niedociągnięc czy plotek już nawet. A ta firma zajmuje się słodyczami i to też dobrej klasy, więc chyba jeśli coś miałoby być nie do końca dobrze to tylko na produkcji.
Pfe 2015-04-11 04:06:08
Jest to duża firma więc i dużo ludzi jest zatrudnianych. Ja pracowałem dwa lata temu w Ferrero i jakoś nigdy nie narzekałem. Jak to wygląda obecnie to sam nie wiem.
student 2015-04-28 17:57:30
Hej, a może ktoś odbywał kiedyś tutaj staż, dokładnie chodzi mi o oferte stażu w dziale finansów. Czy ten staz jest płatny i istnieje realna szansa na późniejsze zatrudnienie?
paaaula 2015-06-24 23:25:49
Ponawiam pytanie o staże w Ferrero czy ktoś był? Jak to wygląda?
adek 2015-06-25 02:56:35
Pewnie dużo zalezy od działu, ale sporo możesz się dowiedzieć z ich ogłoszeń, dla przykładu w dziale supply chain http://www.pracuj.pl/praca/staz-w-dziale-supply-chain-warszawa,oferta,3953945 szukają studentów ostatnich lat, oferują płatny 6 miesięczny staż, także chyba sa nastawieni na ewentualne zatrudnienie.
paaaula 2015-06-25 22:41:13
a czy ktoś się orientuje ile płacą za taki staż?
Iza 2015-08-07 00:03:38
Niestety nie mam pojęcia jak to wygląda @paaaula, ale sama jestem ciekawa czy staż jest płatny i jakie pieniądze wchodzą w grę. Podejrzewam, że kokosy to nie są, bo to jednak staż, ale pewnie płacą. Firma Ferrero cieszy się raczej dobrymi opiniami wśród ludzi, więc chociażby poprzez przyjmowanie stażystów muszą dalej plusować.
ciekawy 2015-11-06 15:06:29
witam,
czy możecie mi powiedzieć na jaką podstawę, jakie premie i jaki samochód może liczyć przedstawiciel ds sieci w FERRERO?
bardzo proszę o info i z góry dziękuję
2
Zainteresowany 2015-11-16 23:10:14
Przedstawiciele jeżdżą Fiatami Doblo, reszta to niewiadoma. W kwestii pieniędzy to nikt takich informacji nie udziela, raczej nigdzie przynajmniej się z takimi nie spotkałem.
keno 2015-11-18 01:46:36
Jeśli chodzi o samochód to mogę to potwierdzić, no ale nie są to przecież złe samochody, przede wszystkim są one praktyczne i na to zwracają tutaj uwagę, a jednak jest nadal możliwość pracy na tym stanowisku w Bełchatowie, plusem jest że nie ograniczają się oni tylko do samych mężczyzn, kobiety także mogą aplikować.
marko 2015-11-20 04:47:50
dobrze to świadczy o firmie, że przyjmują kobiety, równowaga w przyrodzie musi być :) a w dziale marketingu to często kobiety wpadają na najlepsze pomysły
axd 2015-11-21 11:18:58
Jeśli chodzi o samochód to może być co najwyżej użyteczny, wygodny itd. Doblo są użyteczne jak wiele innych np. Partner, Caddy, Berlingo, oraz większość kombi. Jednak z wszystkimi przegrywa pod kątem praktyczności, komfortu, jakości. Proszę zrobić tym autem 100 000 i dopiero polecam je oceniać. Do tego firma dość mocno okleja swoje samochody ale to inna kwestia.
Praktyczne może być myślenie, a cała reszta w pracy powinna pozwalać na maksymalizacji efektów.
egon 2015-11-22 23:44:32
Przecież te samochody sa uzywane głównie do pracy, to i dlatego sa jakie są. Pytanie w ogóle, czy mozna z nich korzystac do celów prywatnych?
Axd 2015-11-23 08:22:22
Oczywiście że aut można używać do celów prywatnych.
Jak niżej napisano nie są to być może limuzyny jak w innych firmach ale są zdecydowanie użyteczne, mały minusik za te naklejki wszechobecne na tym aucie ;)
Dla Wszystkich zastanawiających się nad pracą w Ferrero, najważniejsze w mojej ocenie jest to iż, pracuje się z najbardziej rozpoznawalnymi markami. Z tymi produktami można działać cuda, to jest najwieksza wartość pracy w tej firmie, reszta jest zmienna.
Flota samochodowa, telefony itd. dzisiaj są takie, za chwile mogą być inne, ale produkty będące liderami swoich kategorii pozostaną.
Studentka 2015-11-23 14:57:38
Odnosnie praktyk, dostalam oferte w Luksemburgu,tez 6 miesiecy, wynagrodzenie min czyli 1500 euro, plus pakiet socjalny
saplo 2015-11-25 03:50:56
ja bym się w ogóle w te staże nie bawił - szkoda życia, a nie masz potem pewnośći, że akurat ci przedłużą umowę.
samplik 2016-01-18 21:39:25
@saplo ale jak jesteś na studiach i dostaniesz taką ofertę stażu to warto skorzystać, nie dość że dobre zarobki to i dobry wpis w cv masz. Mnie interesuje praca jako PH, ale może być ciężko bo wymagają co najmniej 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku w dużej, międzynarodowej firmie
ala 2016-02-20 11:35:10
to bardzo dobre warunki @Studentka, i to za same praktyki tyle dostajesz, wiec nie wspomne ile moża zarobic u nich bedąc zatrudnionym na umowie o pracę, poki co widziałam,ze szukją kogos do Polski nie zagranicę.
tomek 2016-02-29 13:02:53
hej! za granicę to nie widziałem od nich oferty, ale do Gdańska i Krakowa to tak, jako Przedstawiciel Handlowy Ds. Klientów Kluczowych, tylko wymagają doświdczenia.
bohater 2016-03-03 21:50:43
Posiadanie odpowiedniego doświadczenia przy zatrudnieniu na przedstawiciela handlowego ds. klientów kluczowych nie jest niczym zadziwiającym. Trzeba pamiętać o dobrych prowizjach przy zarobkach.
jaiaooak 2016-03-12 20:46:55
ja wam powiem, ze jako Przedstawiciel Handlowy Ds. Klientów Kluczowych to jet dobra praca, bo ma się wysokie premie za to i to jest na pewno na plus no i szkolenia za free.
234 2016-03-14 20:56:13
no wydaje mi sie ze tutaj zarobiki uzaleznipone sa od tego ilu bedziesz miec klientow @jaiaooak i pewnie do tego sa teraz na przyklad jakies premie wtedy
mm 2016-03-18 21:36:23
zarobki? tragedia! premia wypłacana co 4 miesiące -grosze. PRacy bardzo duzo
ila 2016-04-13 20:57:54
dlaczego zarobki, piszesz, że masakra, napisz proszę o jakiej mówisz stawce i wynagrodzeniu i jaką oferuja umowe. Podejrzewałam,że na produkcji u nich można troche zarobić tym bardziej,że praca na taśmie ciężka nie jest i do tego wśród smakołyków i to nie byle jakich!
PH KK 2016-04-17 00:32:09
Jakie szkolenia
Zarobki i premie ???
Czy ten komentarz pisał ktoś z biura.
Premia za 4 mc to żenada jakieś 500 PLN jak wyrobisz a zadań tyle ze można pracować po 16h
Jeśli chodź o prace w tej firmie to nie jesteś PH tylko mobilnym merchandiserem, wozisz makulaturę w ambulansie i wystawiasz POS do tego na zawołanie masz robić wszystko co w danym momencie wymyśli sobie osoba z biura.
Warto turaj zaznaczyć ze każdy dział czuje sie ważniejszy.
F to typowe korpo gdzie układu i układziki robiłą swoje, jeśli myślisz ze w nie wejdziesz to powodzenia, oczywiście firma (ludzie) obiecują perspektywy awansów rozwoju itd. Zapomnij, masz coś w główie jesteś zagrożeniem dla układu. Najważniejsza zasada w tej firmie gasić świeczkę nim wybuchnie pożar (chodzi o ludzi), fererro potrzebuje wręcz cyborgów bez rozumu lub małolatów bez doświadczenia. Jeśli masz wiedzę, aspiracje, dumę i honor zapomnij o pracy w tej firmie gdyż duma zostanie zdeptana, aspiracje zgaszone, a honor cóż jeśli pozwolisz to cię go pozbawia.
Odradzam prace w tej firmie chyba ze chce sie zbudować CV i doświadczenia.
W innym przypadku masz do czynienia z ludźmi którzy w rynku mogą Ci czyścić buty, ale będąc w układzie to właśnie in podlegasz.
Zero pojęcia o rynku, realiach i sprzedaży.
Pozdrawiam Gsm
2
bueno 2016-05-01 09:41:42
Witam,
A ja jako były pracownik żałuję, że odszedłem. Nie ma firmy idealnej, ale było to najlepsze corpo w jakim pracowałem. Można narzekać na zarobki, ale social mieli najlepszy czyli pakiet medyczny, sportowy, dodatkowe ubezpieczenie, karta na jedzenie, darmowy angielski i włoski, dopłata do podręczników dla dzieci, duza dopłata do kolonii, finansowanie prezentów gwizdkowych do dzieci, zloty łańcuszek jak się dziecko urodzi, imprezy dla dzieciaków, bilety do kina i traktują cie tu jako część rodziny. Zacząłem jako pracownik agencji po 3 miesiącach mialem stalą umowę. Stażyści też często zostają - jesteś dobry masz pracę. Jest to firma gdzie ludzie długo pracują - czarna pani z hr jak odchodziłem miała 14 lat stażu w Ferrero, niektórzy PH powyżej 10. Chyba to coś znaczy, jeśli ktoś zmienia pracę to przeważnie idzie na wyższe stanowisko.Oczywiście firma ma swoje wady typu małe możliwości awansu, ale generalnie polecam.
takon 2016-05-10 22:12:38
bueno, myślę, że niektóre rzeczy w firmie można poprawić trzeba tylko chcieć. Być może niektóre z nich nie był na tyle istotne. Mnie bardziej zastanawia jakie wynagrodzenie na start można otrzymać.
1
rolo 2016-06-15 17:44:35
Pytanie mam
Jaką podstawę brutto na start można otrzymać na stanowisku P.H. ds. Kluczowych Klientów?
4
*L 2016-07-24 21:11:36
szkolenia za free ?? jakie szkolenia ??
Zostaw swoją opinię o Ferrero - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ferrero