Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Domax Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Domax Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 21:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elita odeszła w 44' ale świat się kręci dalej:) @qwe a jaki jest klimat na zatrudnienie kogoś po studiach, można liczyć na dłuższą współpracę, czy preferują wewnętrzną rekrutację na lepsze stanowiska?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-07-14 13:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jakie zarobki w domaxie np na krawedziarce ?
czy produkcji ?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-18 09:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się podziały wszystkie poprzednie komentarze???? Kto je skasował i dlaczego?? Cenzura?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-26 00:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może się wypowiedzieć jakaś osoba która pracuje w firmie Domax sp.z..o.o na produkcji i napisać jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2013-12-02 23:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą dodatku za nadgodziny (50% i 100%), choć należy się to pracownikom od początku roku jak psu buda!!!
zdjecie uzytkownika
risk - 2013-12-06 10:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jak dla mnie sprawa dla Pip.
zdjecie uzytkownika
John - 2013-12-18 22:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają pracownika do działu eksportu. Jak tam jest w eksporcie?
To nowe stanowisko czy wywalili kogoś?
zdjecie uzytkownika
alojnyz - 2013-12-19 20:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2013-12-18 22:20:34]:
Ja tez bylam ale na stanowisko ale w innym dziale, proszę o informacje, czy warto tam isc, nie na produkcje ale do biura??
zdjecie uzytkownika
zero - 2014-02-12 22:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że najzwyczajniej domax sie rozwija stad zatrudniają na kilka stanowisk, negatywnych komentarzy tutaj w sumie mało.
zdjecie uzytkownika
fabian - 2014-03-11 10:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie warto tam pracowac. Szefostwo chce abys najwiecej pracował za najmniej. Atmosfera jest spoko, chociaż zdarzaja się ludzie , którzy chyba podstawówki nie skończyli
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-04-22 16:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2013-07-14 13:55:37]:
3-4 tys brutto z nadgodzinami.
zdjecie uzytkownika
Garry - 2014-04-29 23:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2014-04-22 16:00:22]:
Zwolnienia po stratach na eksporcie ???
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-05-04 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Garry - 2014-04-29 23:25:52]:
szykują się jakieś zwolnienia? możesz to rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
Garry - 2014-05-05 20:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-05-04 18:27:14]:
Nie wiem. Zastanawiam się ....
Mała zwała sie przecież zrobiła ....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-07 22:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Garry - 2014-05-05 20:30:16]:
jakieś konkrety? drastycznie spadła ilość zamówień?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-05-26 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Garry, o jaka "zwała" się zrobiła? W Domax jest teraz lepiej, gorzej? Niech ktoś da znać, bo mysle o rekrutowaniu do nich.
zdjecie uzytkownika
Alfons - 2014-06-07 11:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest stabilna i wciąż się rozwija.Każda firma ma czasami trend spadkowy co nie oznacza że upada :)Co do pracy.... Jak ktoś NIE CHCE pracować, niech tu nie aplikuje.Jest to firma która ceni sobie ludzi z jajami i nie ważne czy ma tylko podstawówkę ważne by miał równo pod sufitem,był dobrym fachowcem i jednocześnie był pracowity.Tak na koniec jak nie lubisz pracować,nie chcesz się rozwijać zawodowo, masz kompleksy czy inne problemy uniemożliwiające ci normalną pracę NIE PRZYCHODZ DO NAS , NIE WYPISUJ BZDUR O NAS PRACOWNIKACH FIRMY DOMAX.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-06-23 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale przeciez nawet media pisaly o Domex ze jest tak slabo. wiadomo ze kazda gazeta czy portal pisze tak żeby kasa sie zgadzala ale wiecie, w kazdej plotce jest jakies ziarenko prawdy. To co pisza plus to co, wyczytalem na forum daje do myslenia.
zdjecie uzytkownika
Don Alfonso - 2014-07-21 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alfons - 2014-06-07 11:04:37]:
A jak tam utrata Maxima Alfons (G.R.) ?
Kiedy straty z Rosji przeniesiecie na pensje pracowników?
zdjecie uzytkownika
nicklodeon - 2014-08-13 09:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byłem na rozmowie kwalifiakcyjnej w tej firmie. ( na informatyka ). Brak profesjonalizmu przy przyjeciu kandydatów do pracy, Przesłuchiwała mnie jedna osoba ( dyrektor ) skojarzycie kto. W tym czasie w pokoju był pracownik i robił co innego, - osoba postronna. dyrektorek w pewnym momencie zapytał o kwotę zarobków. i tu sie pytam . po co osoba postronna ma wiedzieć co potencjalny przyszły pracownik chce. A teraz najlepsze. Dyrektorek to prostak, patrzy na zdjecie w CV i sypie do mnie taki tekst: ale tu pan na zdjeciu nie ma siwych włosów ... . Powiem tak bywałem na dziesiątkach rozmów ale takiej prostackiej rozmowy nie trafiłem nigdzie. Nawet jakby mi zaproponowali pracę w tej firmie to po takim potraktowaniu podziekował bym natychmniast.
zdjecie uzytkownika
Analityk - 2014-08-18 11:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Don Alfonso - 2014-07-21 21:38:16]:
Dane masz z kosomosu, bo poziom sprzedaży na Maxima m a sie dobrze i jest wyzszy naz 2012.Jeszcze jakies pytania wujek?
zdjecie uzytkownika
malwina - 2014-08-18 14:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nicklodeon - 2014-08-13 09:38:51]:
@nicklodeon: troche dziwny ten komentarz - nie obraź sie. mozliwe, ze szef zerkajac na Twoje CV zażartował w jakiś sposób o tych siwych włosach, a Ty nie zrozumiałeś przekazu i afera gotowa :). Jak dla mnie to był raczej żart. A co do pytania o zarobki to zgoda, ale wystarczyło powiedzieć dyrektorowi, że chętnie powiesz o oczekiwaniach finansowych, ale jak pracownik nieuczestniczący w rozmowie wyjdzie z pokoju, bo to są wrażliwe informacje. Nie dawaj się tak! Nie załamuj się po jednej rozmowie. Napisz jak poza tym ona wyglądała. Bo ja tez jestem zainteresowana pracą właśnie na tym konkretnym stanowisku na informatyka bo widzę że pojawiła się w necie bardzo ciekawa oferta pracy. O co pytali Ciebie poza tymi rzeczami, które napisałeś? Jak ogólnie przedstawia się atmosfera w firmie? Pozdrawiam, Malwa
zdjecie uzytkownika
J8qup - 2014-08-20 08:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to ci chyba Pan Dyrektor trzyosobowego działu odpisał.
Chyba z Malwa tak sie udziela na wpisach kazdej z firm.
Trafiłes idealnie z opisem, gratuluje intuicji.
Jego żartów nikt nie rozumie a ludzii traktuje jak karaluchy.
Co do Informatyka to fucha marzeń obecny nic nie robi albo trwa to wieki, taka specjalność działu.
No to teraz mnie trole zaatakują ;-)
zdjecie uzytkownika
Krzych - 2014-08-21 23:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A za co kopnęli kierownika marketingu?
zdjecie uzytkownika
ergo - 2014-08-22 19:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nicklodeon - 2014-08-13 09:38:51]:
Nie zgadzam się z tobą. Też byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie na to samo stanowisko, rozmowa z Dyrektorem była ok, na luzie i konkretnie;
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domax Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski