Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Domax Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Domax Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-03-14 21:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety - to już nie jest ten sam DMX co kiedyś.... :(
zdjecie uzytkownika
olllooooo Aj - 2013-04-01 23:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Księgowa?
"wyższych " się nie zwalnia,sami odchodzą.
...i ot , niewielka różnica.
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2013-04-12 17:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam
widzę wiele negatywnych opinie
a szukam pracy i widziałem ogłoszenie (usunięte przez administratora) czy warto przyjść i na jakie warunki finansowe mogę liczyć ?
zdjecie uzytkownika
qwe - 2013-04-25 16:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem na pakowalni. Jedynie dlatego, ze to byla jedyna praca, którą znalazłe na wakacje. Nie bylem zadowolony z tej pracy.
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwwwwwww - 2013-05-07 21:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odeszła elita i to tyle
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-17 10:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się podziały wszystkie poprzednie komentarze???? Kto je skasował i dlaczego?? Cenzura?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 21:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
elita odeszła w 44' ale świat się kręci dalej:) @qwe a jaki jest klimat na zatrudnienie kogoś po studiach, można liczyć na dłuższą współpracę, czy preferują wewnętrzną rekrutację na lepsze stanowiska?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-07-14 13:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jakie zarobki w domaxie np na krawedziarce ?
czy produkcji ?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-18 09:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się podziały wszystkie poprzednie komentarze???? Kto je skasował i dlaczego?? Cenzura?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-26 00:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy może się wypowiedzieć jakaś osoba która pracuje w firmie Domax sp.z..o.o na produkcji i napisać jakie są tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2013-12-02 23:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie płacą dodatku za nadgodziny (50% i 100%), choć należy się to pracownikom od początku roku jak psu buda!!!
zdjecie uzytkownika
risk - 2013-12-06 10:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jak dla mnie sprawa dla Pip.
zdjecie uzytkownika
John - 2013-12-18 22:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają pracownika do działu eksportu. Jak tam jest w eksporcie?
To nowe stanowisko czy wywalili kogoś?
zdjecie uzytkownika
alojnyz - 2013-12-19 20:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [John - 2013-12-18 22:20:34]:
Ja tez bylam ale na stanowisko ale w innym dziale, proszę o informacje, czy warto tam isc, nie na produkcje ale do biura??
zdjecie uzytkownika
zero - 2014-02-12 22:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że najzwyczajniej domax sie rozwija stad zatrudniają na kilka stanowisk, negatywnych komentarzy tutaj w sumie mało.
zdjecie uzytkownika
fabian - 2014-03-11 10:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie warto tam pracowac. Szefostwo chce abys najwiecej pracował za najmniej. Atmosfera jest spoko, chociaż zdarzaja się ludzie , którzy chyba podstawówki nie skończyli
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-04-22 16:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Romek - 2013-07-14 13:55:37]:
3-4 tys brutto z nadgodzinami.
zdjecie uzytkownika
Garry - 2014-04-29 23:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2014-04-22 16:00:22]:
Zwolnienia po stratach na eksporcie ???
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-05-04 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Garry - 2014-04-29 23:25:52]:
szykują się jakieś zwolnienia? możesz to rozwinąć?
zdjecie uzytkownika
Garry - 2014-05-05 20:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-05-04 18:27:14]:
Nie wiem. Zastanawiam się ....
Mała zwała sie przecież zrobiła ....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-05-07 22:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Garry - 2014-05-05 20:30:16]:
jakieś konkrety? drastycznie spadła ilość zamówień?
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-05-26 16:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Garry, o jaka "zwała" się zrobiła? W Domax jest teraz lepiej, gorzej? Niech ktoś da znać, bo mysle o rekrutowaniu do nich.
zdjecie uzytkownika
Alfons - 2014-06-07 11:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest stabilna i wciąż się rozwija.Każda firma ma czasami trend spadkowy co nie oznacza że upada :)Co do pracy.... Jak ktoś NIE CHCE pracować, niech tu nie aplikuje.Jest to firma która ceni sobie ludzi z jajami i nie ważne czy ma tylko podstawówkę ważne by miał równo pod sufitem,był dobrym fachowcem i jednocześnie był pracowity.Tak na koniec jak nie lubisz pracować,nie chcesz się rozwijać zawodowo, masz kompleksy czy inne problemy uniemożliwiające ci normalną pracę NIE PRZYCHODZ DO NAS , NIE WYPISUJ BZDUR O NAS PRACOWNIKACH FIRMY DOMAX.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-06-23 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale przeciez nawet media pisaly o Domex ze jest tak slabo. wiadomo ze kazda gazeta czy portal pisze tak żeby kasa sie zgadzala ale wiecie, w kazdej plotce jest jakies ziarenko prawdy. To co pisza plus to co, wyczytalem na forum daje do myslenia.
zdjecie uzytkownika
Don Alfonso - 2014-07-21 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alfons - 2014-06-07 11:04:37]:
A jak tam utrata Maxima Alfons (G.R.) ?
Kiedy straty z Rosji przeniesiecie na pensje pracowników?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Domax Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x