Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wojcik Fashion

Pracowałeś w firmie Wojcik Fashion i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szukająca - 2013-07-08 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie orientujecie się czy prowadzona jest jakaś rekrutacja do centrali w Bielsku? Ewentualnie gdzie publikowane są ogłoszenia o prace w tej firmie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dark - 2013-07-08 20:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to uważam tak samo jak arek że ta premia o której było pisane wyżej to jest strasznie słaba. Jest szansa na większe?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-08-01 13:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dark - 2013-07-08 20:02:12

Ja to uważam tak samo jak arek że ta premia o której było pisane wyżej to jest strasznie słaba. Jest szansa na większe?
Witam,

Ja mam tylko żal,że nie ma już sklepu Wójcik w C.H. Tulipan w Łodzi.
Panie, które tam obsługiwały podchodziły do klienta naprawdę profesjonalnie a niestety od kiedy jest tylko sklep w Pasażu Łódzkim to naprawdę żenada.

Ostatnio robiłam tam dwa podejścia, w sklepie nie było klientów oprócz mnie a pani która tam pracuje była bardziej zajęta patrzeniem w komputer niż obsługą. To naprawdę przykre a firma tylko wyrabia sobie złą renomę przez takich pracowników.

Moje dzieci zawsze ubierałam w Wójciku pomimo wysokich cen teraz niestety aż nie chce się wchodzić do sklepu.

zdjecie uzytkownika
robek - 2013-08-01 18:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy nowym pracownikom dają umowe o pracę? czy zlecenie? ja jaki okres zatrudniają na początek??
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 10:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Klienci- narzekacie na obsługę w sklepach ,a popatrzcie na siebie-jak wy zachowujecie się ogólnie w różnych sklepach,robicie sprzedawcom ,awantury w sklepie na temat zwrotów,wymian,cen itp.
Oni tam pracują i wypełniają swoje obowiązki według regulaminu.A jeżeli chodzi o Wójcika to ja od kilku lat ubieram moje córki w Wójciku i kupuję w różnych miastach i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się ,abym została źle obsłużona w sklepie Wójcik.Podejrzewam,że większość opinii wystawionych jest tu przez rozżalonych byłych pracowników Wójcika z czystej "zemsty".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-15 22:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, ponawiam swoje pytanie o umowę o pracę, jest na to szansa w tej firmie? na jaki czas jest pierwsza umowa?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 13:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak- dostajesz umowę o pracę.Pierwsza umowa na okres próbny 3 miesiące,a następna na czas określony.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak było dawniej,ale teraz mogło się zmienić-tak jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy czyta tu ktoś, kto obecnie pracuje w wojcik fashion? jak jest teraz u nich? zmieniło się coś z tego, co tu napisane/
zdjecie uzytkownika
Pabellitto - 2014-03-02 10:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uhaha - 2012-07-31 12:11:19]:
hehe kobieto wracaj do tego Auschwitz za moich czasów kiedy pracowałem ludzie zapier... minęło 5 lat od mojego zwolnienia i co raz gorzej się tam dzieję Teraz pracuję w wielkiej korporacji i powiem ze odżywam są awanse szkolenia co się należy to otrzymuję :D a z tego co słyszę od ludzi co się dzieję w Firmię Wójcik-Meble na mazowieckiej hehe śmiech mnie ogarnia powtarzam Auschwitz jak można ludzi numerować :D chore niech zrobi 3 zmianówkę albo 4 brygadówkę skoro mają 3 tyg opuznienia a nie baran na ludzi wchodzi ze w psychiatrykach się znajdują trzymam kciuki za żonę tego chłopaka oby miała dużo sił na walkę bo jak wiadomo pan W jest wpływową osobą w Elblągu i oby Pan wójcik w końcu przemyślał i wziął się za to bo Piotruś rady chyba nie daje burak jeden dostał firmę od tatuśka i zaczyna rządzić miałem okazję rozmawiać z nim i powiem tak kiedy człowiek w potrzebie to ten jeszcze przygasi poniży a pan RĘKAS niech uspokoi się bo raz już oberwał :P a ludzie są mściwi i nie zdziwił bym się jak kiedyś ktoś nie wytrzyma i poprawi z drugiej strony ... co boli najbardziej Dyrektor bardzo wporządku człowiek ale wydaje się być naciskany przez osoby 3 miałem kilka rozmów i naprawdę przesympatyczna osoba oby więcej takich w tej firmie powodzenia życzę i wytrwałości wszystkim którzy pracują tam
zdjecie uzytkownika
Klientka(ki) - 2014-08-05 13:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [arek - 2013-07-03 16:52:39]:
Aniu-chyba zwolnili Cię z tego sklepu i taką opinię wystawiłaś,bo co najwyżej mogę się zgodzić,że fatalna to Ty jesteś kłamiąc,że jesteś klientką tego salonu,bo salon Wójcik w Kielcach nie tak dawno otrzymał jako jedyny sklep z całej sieci sklepów Wójcik gratulacje za profesjonalną obsługę klienta i jest to oczywiście udokumentowane,a pełne informacje otrzymasz w centrali firmy.Jestem kielczanką i stałą klientką Wójcik od wielu lat jak również moje koleżanki,dlatego nie zgadzamy się z tymi bzdurami co napisałaś o Kielcach.
zdjecie uzytkownika
Mosin - 2014-09-01 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądziłem, że sklep z odzieżą dziecięcą może być dużo profesjonalniej zbudowany niż niejeden sklep z normalnymi ubraniami. Jestem pełen uznania chociażby za stronę www - widać, że robiąc to ktoś od a do z wiedział co chce osiągnąć. I chyba rzeczywiście udało im się zdobyć sporo klientów swoim podejściem.
zdjecie uzytkownika
do_llll - 2014-09-10 05:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem Firmy wójcik fashion. Bardzo lubiłam tą pracę, niestety sklep w którym pracowałam został zamknięty. Pieniadze zawsze otrzymywałam na czas komunikacja z firmą była bardzo dobra.Myślę za jak na prace w handlu to płacą nieźle, chodz można się przyczepić co do wysokości premii, bo jej wysokość zawsze mnie śmieszyła. Plusem jest także to, że daja umowę o pracę. Bez wahania poszła bym tam do pracy jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-09-12 10:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do_llll - 2014-09-10 05:04:30]:
Ja też jestem byłym pracownikiem Firmy Wójcik Fashion i również nie pracuję już tam z tego samego powodu co Ty /zamknięcie sklepu/.Zgadzam się w 100% z Twoją opinią i również bez wahania wróciłabym to tej firmy-Bardzo Tęsknię za tą pracą-czułam się tam świetnie.

zdjecie uzytkownika
Moro - 2014-09-23 13:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy wy po prostu dostaliście wypowiedzenie umowy i czym to było spowodowane - brakiem sprzedaży i niską rentownością? Jeżeli byłaby taka możliwość myślę, że pracodawca mógł przenieść pracowników na inne sklepy, chyba, że miał 100% obłożenia, w takim przypadku rzeczywiście ciężko byłoby coś wymyślić.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-10-01 08:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Moro - 2014-09-23 13:30:35]:
W moim przypadku sklep był rentowny,ale firma prowadzi dziwną politykę,gdyż są wielki braki w zatowarowaniu,wiec jak zrobić duży utarg nie majac towaru?Notorycznie zgłaszasz to firmie,a oni maja gdzieś ten fakt oraz klientów,którzy muszą wręcz się prosić o dane kolekcje.Tym sposobem popadaja w długi za czynsze w lokalach i z dnia na dzień dostajesz wypowiedzenie i sklep jest zamykany.
zdjecie uzytkownika
Moro - 2014-10-11 19:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uuuu, przyznam, że spodziewałem się zdecydowanie bardziej profesjonalnego podejścia do zarządzania sklepami. Ciekaw jestem gdzie leży wina i kto jest odpowiedzialny za takie braki, które doprowadzają do zamknięcia? Nie mam wątpliwości, że jest to działanie celowe, bo wiadomo nigdy nie da się wyjść na 100% towaru, ale niskie granice zawsze muszą zostać zachowane.
zdjecie uzytkownika
Ka. - 2014-10-14 22:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, polityka firmy fatalna. Płacą najniższą krajową a premii nie jest się w stanie wyrobić. Żadnych profitów się nie ma.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-15 10:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z tą opinią, gdyż najniższa krajowa jest tylko przez miesiąc. A po miesiącu już coraz lepiej zwłaszcza jak jest premia. Wystarczy torchę pracy, zainteresowanie klientem i jest ok. Pracuję w Sklepie do nadal i nie wyobrażam sobie innej pracy. Dziewczyny więcej zaangażowania, a mniej narzekania.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-10-24 14:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-10-15 10:30:31]:
Oj nie prawda,że tylko przez miesiąc,bo przez 3 miesiące/okres próbny/ i w tej firmie nikt nie docenia pracownika ,nie mówiąc już o klientach.Ja też sobie nie wyobrażałam innej pracy,z dnia na dzień sklep został zamknięty i do końca nic tego nie zapowiadało tym bardziej ze sklep był rentowny-cały czas w firmie jakieś tajemnice,ale juz nie jest tajemnicą,ze od lipca firma jest w likwidacji-działa ale pod inna nazwą,sklepy nadal są zamykane i napewno jest w tym jakis cel,ale niestety kosztem pracowników i klientów.Aktualnie sa zaległości w wynagrodzeniach,odprawach itd. i widzę,że chyba jeszcze nie otrzymałaś pisemka że przepraszają i proszą o wyrozumiałość za zaistniała sytuację,bo może Twój sklep w poprzednim miesiącu otrzymał całą kwotę wynagrodzenia,ale w tym miesiącu może akurat to własnie Wy otrzymacie np. tylko 600zł.co jest niezgodne z kodeksem pracy,aby pracodawca wypłacał wynagrodzenie w ratach.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-27 08:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam taką samą sytuację, ale kontaktowałam się z siedzibą Firmy i zapewniono mnie z przeprosinami, że wynagrodzenie napewno otrzymam. Z włsanego doświadczenia wiem, że nigdy wcześniej nie zdarzyła się taka sytacja.Firma zawsze w terminie wysyłała wynagrodzenia i czekam cierpliwie bo wierzę, ze tym razem będzie tak samo. Nie możemy negatywnie oceniać Pracodawcę, który przez tyle lat nas zatrudniał i był zawsze FAIR wobec nas. Takie sytuację niestety się zdarzają więc pozostało nam cierpliwie czekać.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-10-27 10:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-10-27 08:29:37]:
Nie Ty jedyna kontaktowałaś się z siedzibą Firmy i nie tylko ciebie przepraszają i zapewniają,a co niby mają mówić-przecież oni sami do końca nie wiedzą,czy otrzymają środki z funduszu,a wtedy ciekawe jak z tego wybrną,bo na ich pensje to pieniążki są,a my póki co mamy żyć powietrzem.Owszem zgadzam się ,że pensja zawsze była terminowo,ale nie zgodzę się ze zawsze byli wobec nas fair.My na obiecaną premię-nagrodę /na piśmie/ czekamy już 10 mc-y.Jak zamkną nagle sklep w którym pracujesz to wtedy zobaczysz co co chodzi,zrozumiesz i zobaczysz jak to boli-chyba że lubisz czekać na coś co Ci się należy i pracować charytatywnie.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-27 13:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że jest to za poważna Firma, aby jakichkolwiek pracowników zostawić bez wynagrodzenia. Niunia więcej optymizmu i zaufania. Skoro pracowałaś wiele lat w Firmie to nie wiem skąd takie zwątpienie...Czekajmy na rozwój sytuacji, a napewno pieniązki dostaniemy.Wierzę w to głęboko.Także mam kredyt do zapłaty i inne należności,ale poradziałam sobie z chwilowym zastojem finansowym.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-11-05 09:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niunia i jak tam samopoczucie? Ja już dostałam przelew tak jak obiecali. A ty sprawdź sobie konto? i następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz na Pracodawcę.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-11-13 21:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-11-05 09:45:15]:
I co z tego że dostałam przelew jak nie mam pracy,a po drugie jak nie wiesz jak nas pracodawca potraktował po latach pracy i nie znasz szczegółów sprawy to nie komentuj...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojcik Fashion
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x