brak logo

Wojcik Fashion

Sosnowiec

Opinie o Wojcik Fashion

Niunia 2014-09-12 10:20
Ja też jestem byłym pracownikiem Firmy Wójcik Fashion i również nie pracuję już tam z tego samego powodu co Ty /zamknięcie sklepu/.Zgadzam się w 100% z Twoją opinią i również bez wahania wróciłabym to tej firmy-Bardzo Tęsknię za tą pracą-czułam się tam świetnie.

Niunia 2014-10-01 08:40
W moim przypadku sklep był rentowny,ale firma prowadzi dziwną politykę,gdyż są wielki braki w zatowarowaniu,wiec jak zrobić duży utarg nie majac towaru?Notorycznie zgłaszasz to firmie,a oni maja gdzieś ten fakt oraz klientów,którzy muszą wręcz się prosić o dane kolekcje.Tym sposobem popadaja w długi za czynsze w lokalach i z dnia na dzień dostajesz wypowiedzenie i sklep jest zamykany.
3
Ka. 2014-10-14 22:29
Nie polecam, polityka firmy fatalna. Płacą najniższą krajową a premii nie jest się w stanie wyrobić. Żadnych profitów się nie ma.
anna 2014-10-15 10:30
Nie zgadzam sie z tą opinią, gdyż najniższa krajowa jest tylko przez miesiąc. A po miesiącu już coraz lepiej zwłaszcza jak jest premia. Wystarczy torchę pracy, zainteresowanie klientem i jest ok. Pracuję w Sklepie do nadal i nie wyobrażam sobie innej pracy. Dziewczyny więcej zaangażowania, a mniej narzekania.
Niunia 2014-10-24 14:48
Oj nie prawda,że tylko przez miesiąc,bo przez 3 miesiące/okres próbny/ i w tej firmie nikt nie docenia pracownika ,nie mówiąc już o klientach.Ja też sobie nie wyobrażałam innej pracy,z dnia na dzień sklep został zamknięty i do końca nic tego nie zapowiadało tym bardziej ze sklep był rentowny-cały czas w firmie jakieś tajemnice,ale juz nie jest tajemnicą,ze od lipca firma jest w likwidacji-działa ale pod inna nazwą,sklepy nadal są zamykane i napewno jest w tym jakis cel,ale niestety kosztem pracowników i klientów.Aktualnie sa zaległości w wynagrodzeniach,odprawach itd. i widzę,że chyba jeszcze nie otrzymałaś pisemka że przepraszają i proszą o wyrozumiałość za zaistniała sytuację,bo może Twój sklep w poprzednim miesiącu otrzymał całą kwotę wynagrodzenia,ale w tym miesiącu może akurat to własnie Wy otrzymacie np. tylko 600zł.co jest niezgodne z kodeksem pracy,aby pracodawca wypłacał wynagrodzenie w ratach.
anna 2014-10-27 08:29
Mam taką samą sytuację, ale kontaktowałam się z siedzibą Firmy i zapewniono mnie z przeprosinami, że wynagrodzenie napewno otrzymam. Z włsanego doświadczenia wiem, że nigdy wcześniej nie zdarzyła się taka sytacja.Firma zawsze w terminie wysyłała wynagrodzenia i czekam cierpliwie bo wierzę, ze tym razem będzie tak samo. Nie możemy negatywnie oceniać Pracodawcę, który przez tyle lat nas zatrudniał i był zawsze FAIR wobec nas. Takie sytuację niestety się zdarzają więc pozostało nam cierpliwie czekać.
Niunia 2014-10-27 10:40
Nie Ty jedyna kontaktowałaś się z siedzibą Firmy i nie tylko ciebie przepraszają i zapewniają,a co niby mają mówić-przecież oni sami do końca nie wiedzą,czy otrzymają środki z funduszu,a wtedy ciekawe jak z tego wybrną,bo na ich pensje to pieniążki są,a my póki co mamy żyć powietrzem.Owszem zgadzam się ,że pensja zawsze była terminowo,ale nie zgodzę się ze zawsze byli wobec nas fair.My na obiecaną premię-nagrodę /na piśmie/ czekamy już 10 mc-y.Jak zamkną nagle sklep w którym pracujesz to wtedy zobaczysz co co chodzi,zrozumiesz i zobaczysz jak to boli-chyba że lubisz czekać na coś co Ci się należy i pracować charytatywnie.
anna 2014-10-27 13:38
Myślę, że jest to za poważna Firma, aby jakichkolwiek pracowników zostawić bez wynagrodzenia. Niunia więcej optymizmu i zaufania. Skoro pracowałaś wiele lat w Firmie to nie wiem skąd takie zwątpienie...Czekajmy na rozwój sytuacji, a napewno pieniązki dostaniemy.Wierzę w to głęboko.Także mam kredyt do zapłaty i inne należności,ale poradziałam sobie z chwilowym zastojem finansowym.
anna 2014-11-05 09:45
Niunia i jak tam samopoczucie? Ja już dostałam przelew tak jak obiecali. A ty sprawdź sobie konto? i następnym razem zastanów się zanim coś napiszesz na Pracodawcę.
Niunia 2014-11-13 21:41
I co z tego że dostałam przelew jak nie mam pracy,a po drugie jak nie wiesz jak nas pracodawca potraktował po latach pracy i nie znasz szczegółów sprawy to nie komentuj...
2
fiona 2015-06-21 16:10
firma na skraju bankructwa ,nie ma tam czego szukać szkoda sobie zawracać głowę
lana 2015-07-20 14:44
Jakieś bzdury wyssane z palca. Bardzo dobra, stabilna firma. Od 20 lat płaci bez żadnych problemów swoim pracownikom. Poza tym rozwija się i robi swoje. Kolekcje coraz ciekawsze.
3
paluch 2015-07-21 14:36
nic nie wiadomo o tym!!!skad takie informacje
Iga 2015-07-24 13:05
Pracuję w tej firmie od 7 lat i pierwsze słyszę o takiej sytuacji. Ktoś rozsiewa niezdrowe plotki. Pewnie zazdrosna konkurencja :/
Szkoda, że do takich niskich czynów ktoś się posuwa.
klaudiakot0 2016-03-28 20:05
Ostatnio byłam w salonie w gdańsku i jest nowe ułozenie kolekcji totalnie nie czytelne dla klienta pomieszane kolekcje wygląda to zle nie wiadomo gdzie co jest.Chyba ktoś nowy to wymyśla.
1
elle 2016-04-10 15:22
Pracowałam w tej firmie, kilka lat,przy produkcji, zmuszane byłyśmy pracować dwie zmiany podrząd 16 godzin(2 i 3 zmiana) dziennie, jeżeli ktoś się sprzeciwiał dostawał zwolnienie. Normy nie do wykonania, zarobki coraz mniejsze, traktowane byłyśmy jak zło konieczne,a to my wytwarzałyśmy produkt który przynosił zysk firmie. Na dywaniku za nie wyrobienie normy usłyszałyśmy od Ilony Wójcik- cytuję; Takie g...o zatrudniam,,, Dzisiaj mieszkam za granicą, prowadzę własną firmę i moja kondycja finansowa jest dużo większa niż kondycja finansowa firmy Wójcik, Sprawiedliwość jednak istnieje..Cieszy mnie upadek tej firmy
2
RR 2016-09-19 06:50
Po zmianie zarządu, Pan prezes tańczy jak mu Pani dyr zagra. Zero szacunku dla człowieka - nie mówiąc o pracowniku (czy to na produkcji czy w biurach). Zebrania po 16:00 są standardem, a co za tym idzie przymusowe zostawanie po godzinach - "ku chwale....". Ta firma chyba nie wie co to kodeks pracy, a "Pani Kochana" - kadrową wypadałoby wysłać na szkolenie z zakresu przepisów prawa pracy. Ogólnie panujący bajzel, chaos, włącznie z magazynem. Firma non stop poszukuje pracowników, nie ze wzgl na swój rozwój, lecz na rotację pracowników. Ci bardzo zdesperowani siedzą cicho, godząc się na ten cyrk i tylko psioczą pod nosem. Ci odważni, szukają innej roboty i zostawiają ten tonący statek. Szczerze NIE polecam. Szkoda zdrowia.
22
Z branży 2016-10-12 22:16
Bylo ogłoszenie na Szefa produkcji i chyba jeszcze gdzieś ostatnio mignelo mi przed oczami. Jest tam ktoś taki?? Prawda że tak kiepsko stoją? A zarząd? Te spotkania po 16 czesto? Zastanawiam sie nad wyslaniem cv.
touch 2016-10-12 23:12
Pewnie że jak oczekują doświadczenia od export manager to się wcale nie dziwię, że zależy im na tym, żeby pracownik był zadowolony, bo pewnie w zamian są odpowiedniego rodzaju benefity czy zarobki. A atmosfera?
Agata 2016-11-16 20:46
Zarobki kierownika regionalnego sprzedaży??
Zofia 2016-12-05 11:24
Czy warto się tam przyjąć na stanowisko export manager, jakie zarobki ? i czy jest perspektywa rozwoju ?
8
Anonim Bielsko-Biała 2017-01-16 17:17
Firma jest skazana na porażkę po tylu latach na rynku zostało z niej niewiele wspólnego z nazwą Wójcik i marką jaka była, teraz to już na hura podchodzi się do wszystkiego ciekawe kiedy skaczą się pieniążki i zaczną problemy bo teraz nie potrafią jednego dobrego sezonu zrobić a ludzie ci co coś wynosili i dawali ta jakość już tam nie pracują albo zwalniają się z każdym dniem nie polecam tej firmy nikomu kto myśli że to ta sama marka jaka była kiedyś. To już zupełnie co innego.....!!!
13
ALEXIS LUKA 2017-01-29 15:46
Drogi czytelniku - krótko : jeśli szanujesz własne zdrowie i masz odrobinę szacunku do samego/samej siebie - omiń tę firmę szerokim łukiem i nawet nie próbuj aplikować.
Bo stracisz zdrowie a Twoją godność sponiewierają. I jeszcze Ci zdejmą spodnie przez głowę.
Pozdrawiam. ALEXIS LUKA.


9
BONO 2017-02-03 16:10
Każdy z pracujących ma z pewnością Rodzinę. Każdy ma jakiś tam kredyt. Większość mieszka w Bielsku gdzie jeszcze 15 lat temu były inne warunki pracy. Należy ich zrozumieć. Taka rzeczywistość... Nie należy natomiast rozumieć rozwiązań zarządczych rodem z czasów feudalizmu. Feudalizm się skończył a niektórzy wciąż zasiadają w tzw. zarządach. Braki merytoryczne zastępowane są zastraszaniem. Jak słyszę teorie, że kolejki chętnych do pracy ustawiają się aż do rogatek Bielska to ogarnia mnie pusty śmiech.
Chytry traci zawsze dwa razy.
Głęboko to wierzę, że i...tacy...staną przed komisją składającą się z tych, którzy cały ten bajzel finansują i zechcą to wreszcie rzetelnie rozliczyć. To się może udać rok, dwa. Ale w końcu zostaną rozliczeni.
11
KRYSTA 2017-02-07 20:16
Jeden z( usunięte przez administratora )współczesnej "paraekonomii" powiedział kiedyś: "To nie ja bankrutowałem...tylko moje firmy".
Nic dodać...nic ująć...
Analogie...odnajdują się same...
8
ŻZKTZM - wtajemniczeni wiedzą... 2017-02-11 14:57
W zasadzie o co chodzi... Można przecież skończyć studia z oceną dostateczną ("na szynach") i uznać się za managera i eksperta od restrukturyzacji...gorzej gdy podaje się studia, których się nie kończy - co więcej na których studenta na oczy nie widzieli... Takie kreatywne CV i trochę lektury z internetu aby mądrze i groźnie brzmiało - bo przecież nikt nie sprawdzi. Zmieniając spółki co 12 miesięcy (wobec tak mizernych efektów) można tak dociągnąć do "uczciwie zarobionej" emerytury. Liczy się lans i odpowiedni PR i oczywiście zastraszanie - taka próba wyrabiania sobie przewagi psychologicznej z naciskiem na jasne wskazanie : gdzie Zarząd gdzie reszta.
Adam Smith w grobie by się przewrócił. W efektywnym zarządzaniu firmą ogromną rolę odgrywa umiejętne delegowanie zadań na zespół, wobec którego trzeba mieć zaufanie a nie udawanie, że nawet na dezynfekcji za przeproszeniem "kibla" zna się lepiej niż osoba zatrudniona i odpowiedzialna za porządek i sprzątanie.
9
ZDEGUSTOWANI NA MAX'A 2017-02-14 17:21
Ten absurd musiał się kiedyś skończyć...ważny dzień...14.02.2017. Skończyła się kolejna epoka.
Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi.


14
OBIEKTYWNY 2017-02-14 23:10
Tak tak ...odchodzą ludzie, którzy próbowali postawić tego TITANIC'a na nogi...szkoda wraca FEUDALIZM...bierzmy nogi za pas!
3
OBIEKTYWNY 2017-02-14 23:10
Tak tak ...odchodzą ludzie, którzy próbowali postawić tego TITANIC'a na nogi...szkoda wraca FEUDALIZM...bierzmy nogi za pas!
5
MALINKA 2017-02-14 23:31
Nowy zarząd odmówił reanimacji trupa...podobno fundusz szuka desperacko ludzi i pieniędzy...z braku laku chcą pomocy założycielki - przyczyny bliskiego upadku tej firmy sprzed roku
8
RDBM 2017-02-14 23:46
Jak można pisać, że obecny a w zasadzie już odwołany Zarząd chciał postawić coś na nogi ????
Ktoś się urwał z kosmosu chyba, ta założycielka o której się piszę zbudowała tą firmę owszem pojawiły się problemy ale ich powody są bardzo złożone natomiast ktoś przyszedł dostał kupę kasy i co zrobił nic !!! Poza jej wydaniem na podróże, samochód i własne wynagrodzenie i swojej .... wszyscy wiedzą o co kaman.
Skoro Zarząd został odwołany to chyba na logikę ludzie coś było nie tak !!! Gdyby ich działania przynosiły efekty to żaden normalny inwestor by ich nie wpierd... tylko trzymał i liczył zyski. Nie trzeba być chyba super inteligentnym żeby to pojąć. Ciekawe jak wytłumaczycie to że ludzie na strategicznych stanowiskach są zwalniani co pół roku ?! Kasa wydana na rekrutacje idzie w błoto i co wszyscy Ci fachowcy byli źli a Zarząd działa poprawnie ... proszę Was ... niestey sporo konfindentów / karierowiczów w firmie jeszcze pozostało
11
Szczęśliwy 2017-02-15 01:07
Można się uśmiać do łez czytając niektóre komentarze, chyba piszą je sami niszczyciele tej firmy, albo Ci którzy dzięki tym 2 osobom się dorobili... lśniący mercedes pod firmą i tapeta w cegłę w całej firmie to jedyne osiągniecia tej pary.. zresztą wystarczy sprawdzić CV p. Prezesa- bogate w udupianiu firm, trzeba przyznać, że jednak podtrzymał tradycję i jak w każdej firmie był rok Prezesem- tyle potrzeba na zniszczenie firmy z dużym dorobkiem, a pani wizażystka- no cóż trzeba wziąć się do roboty i znaleźć nowego sponsora na życie
12
Szczęśliwy 2017-02-15 01:35
Odmówił ?
Projektant 2017-02-15 01:40
Biedne panie projektantki przyjacioleczki pani wizazystki - caly rok siedzialy i nic nie robily a kaska leciala, wiec teraz sie boja.. no coz trzeba uciekac, bo patrzac na ten badziew w sklepach to raczej nic nie potrafia
10
STOWARZYSZENIE "PRZECIW CWANIACTWU" 2017-02-15 13:40
Jest nowe ogłoszenie na Prezesa w firmie szyjącej koszule męskie. Panowie - wykupujcie stoki, bo za rok pewnie tej firmy nie będzie jak ta dwójka się tam dostanie. Zaokrąglą kołnierzyki, zrobią wzór męskiej koszuli "w cegłę" i to wszystko wyprodukują w Bangladeszu. Może już uprzedzić potencjalnego pracodawcę ?
9
CHGW 2017-02-16 00:57
Taylor zresztą też. Pozdrawiam starą ekipę. 3majcie się. Obyście z deszczu RW pod rynnę PB nie trafili.
Nie oceniam pracodawcy. Brakło skali....
6
Pomysłowy Dobromir 2017-02-16 15:27
Tak dla podsumowania to ktoś na odchodne powinien jeszcze pałą w tłuste d.... dostać. Za całokształt radosnej twórczości. Szkoda, że skończyły się czasy, gdy się naczelnych z zakładów na taczkach wywoziło.
12
Mateo 2017-02-17 11:54
Oprócz tapety w cegłę zapomniałeś jeszcze o starannie wyrysowanych liniach wyznaczających miejsce do parkowania dla wybrańców i zakazie palenia, który nie wszystkich dotyczył...
12
WNM 2017-02-19 21:00
W jednym ze starych filmów padło stwierdzenie, że "wczorajsze gazety wyścielą dzisiejsze kubły na śmieci".
I dużo w tym prawdy. Trzeba żyć dalej. Tapeta w cegłę i lśniący mercedes to już historia. I niech ta sama historia ich osądzi. Może pewnego dnia trafią na równych sobie. Siła pieniądza. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Fala "hejtu" kiedyś się skończy a żyć trzeba dalej...
Są na świecie tacy ludzie, którzy mają talent spadania zawsze na przysłowiowe "cztery łapy".
I pamiętajcie : bogatemu to się nawet byk ocieli.

3
gość 2017-02-21 08:25
Dlaczego Wójcik nie płaci osobom samozatrudnionym już drugi miesiąc? co jest powodem takich opóźnień?
3
:-( 2017-02-21 21:28
Bardzo ubolewam nad tym że tak prężna firma ,z którą było się związanym od samego początku jest pod wielkim znakiem ?.....Przez tyle lat kolekcje były wyjątkowe i trafione jeśli chodzi o styl i kolorystykę .Byłam zakochana w tej marce .Niestety przyszedł czas w którym musiałam zrezygnować ze sprzedaży Wójcika z powodu otwarcia sklepu franczyzowego ,który po krótkim czasie i tak się zamknął .Po dwóch sezonach zaczełam z powrotem współpracę ...z wyjątkowym i sympatycznym człowiekiem .Była to osoba ,która dbała o wszystko pod każdym względem ,ale niestety po kilkunastu latach w branży dziecięcej też musiał się pożegnać z firmą .........Najważniejsze że ma bardzo dobrą opinie na rynku polskim .TAKICH LUDZI BRAKUJE W WÓJCIKU .....a nie takich którzy mają tylko "teorię" w głowie .Życzę firmie jak najlepiej
3
PHU 2017-02-22 12:38
Niektórzy powinni mieć dożywotni zakaz pełnienia funkcji zarządczych. Ciekawe swoją drogą o kogo (Pani pisząca opinię powyżej) ma na myśli, bo nie znam takiej osoby w tej firmie w dodatku rodzaju męskiego z kilkunastoletnim doświadczeniem w branży dziecięcej.
5
entliczek pentliczek...pusty już obietnic stolicze 2017-02-22 21:26
Irytujące jest to, że takie portale, na których zamieszcza się opinie decydują same, czy wpis jest cenzuralny czy nie. Trzeba pisać "Pan X", "Pan Y", Pani "Z". Ok, są odpowiednie przepisy. Ale żadne przepisy nie zmienią faktu, że wiadoma wszystkim osoba doprowadziła do totalnego syfu w tej firmie. Najbardziej niezrozumiałe jest jednak to, że w przysłowiową d....ę dostali Ci, których przez długie miesiące oszukiwano; Ci, kompetencje których podważano. Tak, ten Pan powinien dostać najwyższą z możliwych w biznesie kar - zakaz pełnienia funkcji zarządczych. Lekką ręką rozdaje się cudze pieniądze a odpowiedni lans i opowiadanie bredni w artykulikach sponsorowanych (bo wszyscy są przecież głupkami) najwyraźniej jest w cenie. Odpowiednio groźna mina i steki bzdur, które niczego z rzeczywistością nie maja wspólnego. Protezy zamiast rozwiązań biznesowych! Szczyt cynizmu, arogancji , brak odpowiedzialności, brak podstawowej wiedzy z zakresu zarządzania i finansów i całkowita utrata instynktu samozachowawczego ! I tacy ludzie (o zgrozo!!!) zostają prezesami !!
6
JMJ 2017-02-22 21:57
Vademecum eksperta :
Ponad 20 lat doświadczeń w zarządzaniu. Główne obszary kompetencyjne:
Rozwój biznesu (9 lat) :
- reżyserowanie strategii rozwojowych ( m.in. tworzenie marek własnych i start-up'ów)
- projektowanie i modelowanie struktur organizacyjnych
- tworzenie oraz implementacja konceptów franchisingowych
Restrukturyzacja i reorganizacja (6 lat) :
- diagnostyka procesów biznesowych i zarządzanie zmianą w organizacji
- wdrażanie programów naprawczych i zmian profilu biznesowego
Zarządzanie sprzedażą (22 lat) :
- budowanie i modernizacja sieci detalicznych (6 sieci retailowych, ponad 600 salonów firmowych)
- handel zagraniczny, w tym rynki EEC oraz rynki azjatyckie.
2
Stary pracownik 2017-02-23 00:59
Ekspert i Pani Dyrektor powinii miec sprawe w sadzie za celowe dzialanie na szkode firmy, na odchodne dostali nagrode od Wojcika za mozliwosc zlozenia przez nich samych rezygnacji, szkoda... bo powinni byc za to ukarani,by nie powtorzyc tego samego w innej firmie... w zyciu sa pewne zasady, ktorych nalezy przestrzegac, a karma wraca... miejmy nadzieje, ze Bielsko bylo ich ostatnim przystankiem.. moze i ta para powie - Bielsko- prowincja.. ale pracownikow z charakterem i godnoscia- oczywiscie dotyczy to tylko tych co budowali przez lata a nie zniszczyli przez rok...
6
wioletta 2017-02-23 08:39
Nie rozumiem tej sytuacji, ucierpieli pracownicy i to bardzo - TAK WSZYSCY PRACOWNICY, BO SAMOZATRUDNIENI TO TEŻ PRACOWNICY. W Wójciku zaczyna się robić sytuacja jak w Harrym Potterze - gdzie ze strachu wszyscy nazywali Lorda Voldemorta - "sami wiecie kim", nie można było wymawiać jego imienia publicznie ze strachu. Ja się nie boję - WARNECKI ROBERT - PREZES ZARZĄDU.
7
BDR 2017-02-23 18:23
Spokojnie...wyczaimy sobie za czas jakiś "eksperta" w necie i zrobimy mu odpowiednie rekomendacje....
Zapłaci za to co zrobił z ludźmi. Zapłaci. Cierpliwości. Już po EMALII OLKUSZ powinien był być rozliczony.
7
Alex 2017-02-23 19:05
Swoją drogą to trzeba mieć tupet aby rozłożyć na łopatki kilka firm a pod bufoniastym zdjęciem w sponsorowanym artykule w poczytnym PB napisać sobie "Doświadczenie szyte na miarę".
Świat już zgłupiał całkowicie. Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że ktoś tutaj za ciasną czapkę nosił i mózg się zlasował.

6
Powołać komisję sejmową 2017-02-23 19:43
1. Zadanie matematyczne z gwiazdką (*) dla profilu matematyczno-fizycznego na poziomie rozszerzonym :
- Robert ma budżet 20 tysięcy złotych. Robert kupił 1 napój energetyzujący w promocji za 5 złotych.
Oblicz : ile % stanowi koszt zakupu napoju energetyzującego w budżecie Roberta.

2. Zadanie dodatkowe (opisowe) dla uczniów technikum ekonomicznego (z dwoma gwiazdkami **) – poziom klasy drugiej:
- Robert dysponuje budżetem 20 tysięcy złotych. Robert 1 kupił napój energetyzujący w promocji za 5 złotych. Czy zakup napoju energetyzującego w tym przypadku narusza płynność finansową Roberta i czy może sobie go odliczyć od podatku dochodowego? Jeśli tak, uzasadnij dlaczego przytaczając odpowiednie przepisy ustawy.
Odpowiedzi prosimy nadsyłać do dziekanatu pierwszej lepszej Akademii Ekonomicznej w Małopolsce.
Dla autorów najbardziej kreatywnych odpowiedzi – gwarantowany indeks studenta roku pierwszego bez egzaminu wstępnego.

3
Uczeń technikum 2017-02-23 20:12
Pójdźmy dalej...zadanie z trzema gwiazdkami (***) dla studentów 4 roku AE. Zaznacz właściwą odpowiedź:
Robert jest :
- reżyserem strategii rozwojowych ?
- ekspertem od diagnostyki procesów biznesowych?
- kompletnie nieodpowiedzialnym człowiekiem?
Dla zwycięzcy tytuł MBA - gwarantowany !
7
Zostaw swoją opinię o Wojcik Fashion - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojcik Fashion