Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wojcik Fashion

Pracowałeś w firmie Wojcik Fashion i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-06-01 16:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Karty oceny pracownika każą podpisywać in blanco.(przecież sprzedawca ma prawo się obronić !!!!!!!!!!!Kto Ocenia koordynatora ? jak oni sprawdzają jego pracę ? godziny(faktycznie przepracowane) ,urlopów(wypisanych wniosków urlopowych)?etc...
zdjecie uzytkownika
free - 2012-06-10 22:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba przyznać rację.Pani Prezes nie ma pojęcia co się dzieje w salonach.Ktoś jest od tego żeby podsunąć ładne i ugrzecznione wykresy.Pracuję w firmie 5 lat i miałam okazję obserwować przeobrażenie prężnej,rodzinnej firmy w bezdusznego molocha pożerającego własny ogon.Zamyka się kolejno salony firmowe otwierając wyłącznie franczyzy.Rotacja jest niesamowita.Pracownicy są straszeni kolejnymi sankcjami.A niekompetencja RKS\'ów to już legenda.Zostawiłam w salonie kawał serca.Nadal lubię pracę,którą niedługo stracę.Szkoda mi firmy.Ponad 20 lat budowania sobie marki po to,by teraz wszystko stracić.Klienci są rozżaleni fatalnym stanem zatowarowania.Odchodzą do konkurencji.Ciekawi mnie ilu z nich powróci po kolekcje JZ 2012/13...
zdjecie uzytkownika
kolano - 2012-06-26 17:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma pełna dyrektorów nie mających pojęcia o swojej pracy .... każdy przerzuca obowiązki na innych i w zasadzie na palcach jednej ręki można policzyć osoby rzetelnie pracujące i wypełniające powierzone obowiązki... reszta byle jak najmniej się napracować i ponarzekać na innych i donosić o potknięciach kolegów żeby nabić sobie punktów .... ogólnie pracodawca niegodny polecenia ... chaos brak jakiejkolwiek organizacji wszystko na żywioł .... na koniec dodam, że zarobki nie adekwatne do powierzonych obowiązków, na szczęście moja przygoda z tą firmą już się zakończyła
zdjecie uzytkownika
Aga - 2012-07-17 09:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Jesteście beznadziejni, piszecie takie bzdury, że głowa boli. Wszyscy, którzy tak narzekają powinni trochę pomyśleć i rozejrzeć się jak wygląda rynek pracy może wtedy docenili by i prace i zarobki jakie są proponowane w innych firmach.

Firma Wójcik jest kompetentną firmą i bardzo żałuję, że akurat złożyło się tak że już nie mam okazji pracować z nimi. Gdybym miała tylko okazję wrócić w ogóle bym się nie zastanawiała.
zdjecie uzytkownika
uhaha - 2012-07-31 12:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
święta prawda!!!!!!w życiu nie wyrobiłam tylu godzin co w tej firmie-oranie twarzą ze zmęczenia to norma!
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-05-17 15:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A możecie napisać jak teraz jest w Wojcik Fashion? Bardzo proszę o pomoc bo za parę dni idę tam na rozmowę w sprawie pracy i szukam jakiś aktualnych informacji ale wdzię że tutaj ostatnio nikt nic nie pisał. Jakie warunki oferuję ta firma nowym pracownikom? Chodzi mi o to jaka pensja, jaka umowa itp.?
zdjecie uzytkownika
timoon89 - 2013-06-03 20:59:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA TONIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-10 15:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś z was orientuje się może ile tak mniej więcej miesięcznie się zarabia w Wojcik Fashion? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-16 03:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają lekarza?
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-06-20 19:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w której nie liczy się człowiek ani jego praca ...miejsce mają tu tylko osoby które siedzą cicho albo donoszą w szczególności do "przemiłej" Pani z kadr bo nawet RKS nie ma tam nic do powiedzenia . Nie masz prawa zachorować a już nie wspomnę o L4- zaraz dostajesz motywującego @ z kadr...(usunięte przez administratora) na każdym kroku!!!
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-06-21 11:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież to nie jest moja wina że się rozchoruje. Czy ktoś wie może ile się tam zarabia miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-06-21 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że możesz chorować byleby tylko nie chodzić na L4 bo zaraz się nasłuchasz że nikogo nie szanujesz w firmie, że nie chce ci się pracować,a na koniec żebyś zastanowił się czy chcesz mieć przedłużoną umowę- w rezultacie i tak zostaniesz zwolniony bo to jest najważniejsze kryterium brane pod uwagę przy wszelkich rotacjach
tu nie liczą się kompetencje pracownika tylko donosicielstwo a koordynatorzy są w tym mistrzami i to za marne pieniądze
Wynagrodzenie- najniższa krajowa, o premii można zapomnieć bo raczej jest nie do wyrobienia a nawet jak już się uda to jest w granicach 20-50 zł śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-06-22 21:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest maksymalna kwota jeśli chodzi o premie? To nawet nie bardzo mnie mobilizuje do starania się. Na jakiej podstawie jest dawana ta premia?
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-06-23 21:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obsługa w sklepach fatalna bynajmniej w kielcach (tam robię zakupy najczęściej) od chwili gdy przenieśli sklep to nie ma tam kompetentnego pracownika- w szczególności jedna z pracownic chyba jest tam kierownikiem non stop wisi na telefonie albo udaje że coś robi przy komputerze obsługuje tylko jeżeli o coś poproszę
oczywiście we wcześniejszym lokalu pracowały bardzo miłe i kompetentne pracownice w szczególności jedna z pań zawsze uśmiechnięta chętna do pomocy i przede wszystkim dobrze znająca asortyment zawsze gdy mnie obsługiwała to wychodziłam zadowolona i z zakupem w rekach ale podobno została zwolniona
NIE DZIWIE SIĘ ZE TA FIRMA MA TAK KIEPSKIE OPINIE SKORO ZWALNIA TAKICH PRACOWNIKÓW A ZOSTAWIAJĄ DZIEWCZYNY KTÓRE NIE ZA WIELE POTRAFIA
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-07-03 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ale naprawdę nie dają większych premi? Nie ma żadnych szans? Bo tego to nawet nie można premią nazwać
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2013-07-08 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie orientujecie się czy prowadzona jest jakaś rekrutacja do centrali w Bielsku? Ewentualnie gdzie publikowane są ogłoszenia o prace w tej firmie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dark - 2013-07-08 20:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to uważam tak samo jak arek że ta premia o której było pisane wyżej to jest strasznie słaba. Jest szansa na większe?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-08-01 13:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dark - 2013-07-08 20:02:12

Ja to uważam tak samo jak arek że ta premia o której było pisane wyżej to jest strasznie słaba. Jest szansa na większe?
Witam,

Ja mam tylko żal,że nie ma już sklepu Wójcik w C.H. Tulipan w Łodzi.
Panie, które tam obsługiwały podchodziły do klienta naprawdę profesjonalnie a niestety od kiedy jest tylko sklep w Pasażu Łódzkim to naprawdę żenada.

Ostatnio robiłam tam dwa podejścia, w sklepie nie było klientów oprócz mnie a pani która tam pracuje była bardziej zajęta patrzeniem w komputer niż obsługą. To naprawdę przykre a firma tylko wyrabia sobie złą renomę przez takich pracowników.

Moje dzieci zawsze ubierałam w Wójciku pomimo wysokich cen teraz niestety aż nie chce się wchodzić do sklepu.

zdjecie uzytkownika
robek - 2013-08-01 18:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy nowym pracownikom dają umowe o pracę? czy zlecenie? ja jaki okres zatrudniają na początek??
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 10:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Klienci- narzekacie na obsługę w sklepach ,a popatrzcie na siebie-jak wy zachowujecie się ogólnie w różnych sklepach,robicie sprzedawcom ,awantury w sklepie na temat zwrotów,wymian,cen itp.
Oni tam pracują i wypełniają swoje obowiązki według regulaminu.A jeżeli chodzi o Wójcika to ja od kilku lat ubieram moje córki w Wójciku i kupuję w różnych miastach i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się ,abym została źle obsłużona w sklepie Wójcik.Podejrzewam,że większość opinii wystawionych jest tu przez rozżalonych byłych pracowników Wójcika z czystej "zemsty".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-15 22:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, ponawiam swoje pytanie o umowę o pracę, jest na to szansa w tej firmie? na jaki czas jest pierwsza umowa?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 13:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak- dostajesz umowę o pracę.Pierwsza umowa na okres próbny 3 miesiące,a następna na czas określony.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak było dawniej,ale teraz mogło się zmienić-tak jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy czyta tu ktoś, kto obecnie pracuje w wojcik fashion? jak jest teraz u nich? zmieniło się coś z tego, co tu napisane/
zdjecie uzytkownika
Pabellitto - 2014-03-02 10:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uhaha - 2012-07-31 12:11:19]:
hehe kobieto wracaj do tego Auschwitz za moich czasów kiedy pracowałem ludzie zapier... minęło 5 lat od mojego zwolnienia i co raz gorzej się tam dzieję Teraz pracuję w wielkiej korporacji i powiem ze odżywam są awanse szkolenia co się należy to otrzymuję :D a z tego co słyszę od ludzi co się dzieję w Firmię Wójcik-Meble na mazowieckiej hehe śmiech mnie ogarnia powtarzam Auschwitz jak można ludzi numerować :D chore niech zrobi 3 zmianówkę albo 4 brygadówkę skoro mają 3 tyg opuznienia a nie baran na ludzi wchodzi ze w psychiatrykach się znajdują trzymam kciuki za żonę tego chłopaka oby miała dużo sił na walkę bo jak wiadomo pan W jest wpływową osobą w Elblągu i oby Pan wójcik w końcu przemyślał i wziął się za to bo Piotruś rady chyba nie daje burak jeden dostał firmę od tatuśka i zaczyna rządzić miałem okazję rozmawiać z nim i powiem tak kiedy człowiek w potrzebie to ten jeszcze przygasi poniży a pan RĘKAS niech uspokoi się bo raz już oberwał :P a ludzie są mściwi i nie zdziwił bym się jak kiedyś ktoś nie wytrzyma i poprawi z drugiej strony ... co boli najbardziej Dyrektor bardzo wporządku człowiek ale wydaje się być naciskany przez osoby 3 miałem kilka rozmów i naprawdę przesympatyczna osoba oby więcej takich w tej firmie powodzenia życzę i wytrwałości wszystkim którzy pracują tam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojcik Fashion
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x