Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wojcik Fashion

Pracowałeś w firmie Wojcik Fashion i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
arek - 2013-06-21 11:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale przecież to nie jest moja wina że się rozchoruje. Czy ktoś wie może ile się tam zarabia miesięcznie?
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-06-21 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że możesz chorować byleby tylko nie chodzić na L4 bo zaraz się nasłuchasz że nikogo nie szanujesz w firmie, że nie chce ci się pracować,a na koniec żebyś zastanowił się czy chcesz mieć przedłużoną umowę- w rezultacie i tak zostaniesz zwolniony bo to jest najważniejsze kryterium brane pod uwagę przy wszelkich rotacjach
tu nie liczą się kompetencje pracownika tylko donosicielstwo a koordynatorzy są w tym mistrzami i to za marne pieniądze
Wynagrodzenie- najniższa krajowa, o premii można zapomnieć bo raczej jest nie do wyrobienia a nawet jak już się uda to jest w granicach 20-50 zł śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-06-22 21:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest maksymalna kwota jeśli chodzi o premie? To nawet nie bardzo mnie mobilizuje do starania się. Na jakiej podstawie jest dawana ta premia?
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-06-23 21:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obsługa w sklepach fatalna bynajmniej w kielcach (tam robię zakupy najczęściej) od chwili gdy przenieśli sklep to nie ma tam kompetentnego pracownika- w szczególności jedna z pracownic chyba jest tam kierownikiem non stop wisi na telefonie albo udaje że coś robi przy komputerze obsługuje tylko jeżeli o coś poproszę
oczywiście we wcześniejszym lokalu pracowały bardzo miłe i kompetentne pracownice w szczególności jedna z pań zawsze uśmiechnięta chętna do pomocy i przede wszystkim dobrze znająca asortyment zawsze gdy mnie obsługiwała to wychodziłam zadowolona i z zakupem w rekach ale podobno została zwolniona
NIE DZIWIE SIĘ ZE TA FIRMA MA TAK KIEPSKIE OPINIE SKORO ZWALNIA TAKICH PRACOWNIKÓW A ZOSTAWIAJĄ DZIEWCZYNY KTÓRE NIE ZA WIELE POTRAFIA
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-07-03 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ale naprawdę nie dają większych premi? Nie ma żadnych szans? Bo tego to nawet nie można premią nazwać
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2013-07-08 19:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie orientujecie się czy prowadzona jest jakaś rekrutacja do centrali w Bielsku? Ewentualnie gdzie publikowane są ogłoszenia o prace w tej firmie? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dark - 2013-07-08 20:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to uważam tak samo jak arek że ta premia o której było pisane wyżej to jest strasznie słaba. Jest szansa na większe?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-08-01 13:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dark - 2013-07-08 20:02:12

Ja to uważam tak samo jak arek że ta premia o której było pisane wyżej to jest strasznie słaba. Jest szansa na większe?
Witam,

Ja mam tylko żal,że nie ma już sklepu Wójcik w C.H. Tulipan w Łodzi.
Panie, które tam obsługiwały podchodziły do klienta naprawdę profesjonalnie a niestety od kiedy jest tylko sklep w Pasażu Łódzkim to naprawdę żenada.

Ostatnio robiłam tam dwa podejścia, w sklepie nie było klientów oprócz mnie a pani która tam pracuje była bardziej zajęta patrzeniem w komputer niż obsługą. To naprawdę przykre a firma tylko wyrabia sobie złą renomę przez takich pracowników.

Moje dzieci zawsze ubierałam w Wójciku pomimo wysokich cen teraz niestety aż nie chce się wchodzić do sklepu.

zdjecie uzytkownika
robek - 2013-08-01 18:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy nowym pracownikom dają umowe o pracę? czy zlecenie? ja jaki okres zatrudniają na początek??
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 10:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy Klienci- narzekacie na obsługę w sklepach ,a popatrzcie na siebie-jak wy zachowujecie się ogólnie w różnych sklepach,robicie sprzedawcom ,awantury w sklepie na temat zwrotów,wymian,cen itp.
Oni tam pracują i wypełniają swoje obowiązki według regulaminu.A jeżeli chodzi o Wójcika to ja od kilku lat ubieram moje córki w Wójciku i kupuję w różnych miastach i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się ,abym została źle obsłużona w sklepie Wójcik.Podejrzewam,że większość opinii wystawionych jest tu przez rozżalonych byłych pracowników Wójcika z czystej "zemsty".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-15 22:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej, ponawiam swoje pytanie o umowę o pracę, jest na to szansa w tej firmie? na jaki czas jest pierwsza umowa?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 13:02:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak- dostajesz umowę o pracę.Pierwsza umowa na okres próbny 3 miesiące,a następna na czas określony.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-17 13:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak było dawniej,ale teraz mogło się zmienić-tak jak wszędzie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy czyta tu ktoś, kto obecnie pracuje w wojcik fashion? jak jest teraz u nich? zmieniło się coś z tego, co tu napisane/
zdjecie uzytkownika
Pabellitto - 2014-03-02 10:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uhaha - 2012-07-31 12:11:19]:
hehe kobieto wracaj do tego Auschwitz za moich czasów kiedy pracowałem ludzie zapier... minęło 5 lat od mojego zwolnienia i co raz gorzej się tam dzieję Teraz pracuję w wielkiej korporacji i powiem ze odżywam są awanse szkolenia co się należy to otrzymuję :D a z tego co słyszę od ludzi co się dzieję w Firmię Wójcik-Meble na mazowieckiej hehe śmiech mnie ogarnia powtarzam Auschwitz jak można ludzi numerować :D chore niech zrobi 3 zmianówkę albo 4 brygadówkę skoro mają 3 tyg opuznienia a nie baran na ludzi wchodzi ze w psychiatrykach się znajdują trzymam kciuki za żonę tego chłopaka oby miała dużo sił na walkę bo jak wiadomo pan W jest wpływową osobą w Elblągu i oby Pan wójcik w końcu przemyślał i wziął się za to bo Piotruś rady chyba nie daje burak jeden dostał firmę od tatuśka i zaczyna rządzić miałem okazję rozmawiać z nim i powiem tak kiedy człowiek w potrzebie to ten jeszcze przygasi poniży a pan RĘKAS niech uspokoi się bo raz już oberwał :P a ludzie są mściwi i nie zdziwił bym się jak kiedyś ktoś nie wytrzyma i poprawi z drugiej strony ... co boli najbardziej Dyrektor bardzo wporządku człowiek ale wydaje się być naciskany przez osoby 3 miałem kilka rozmów i naprawdę przesympatyczna osoba oby więcej takich w tej firmie powodzenia życzę i wytrwałości wszystkim którzy pracują tam
zdjecie uzytkownika
Klientka(ki) - 2014-08-05 13:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2013-07-03 16:52:39]:
Aniu-chyba zwolnili Cię z tego sklepu i taką opinię wystawiłaś,bo co najwyżej mogę się zgodzić,że fatalna to Ty jesteś kłamiąc,że jesteś klientką tego salonu,bo salon Wójcik w Kielcach nie tak dawno otrzymał jako jedyny sklep z całej sieci sklepów Wójcik gratulacje za profesjonalną obsługę klienta i jest to oczywiście udokumentowane,a pełne informacje otrzymasz w centrali firmy.Jestem kielczanką i stałą klientką Wójcik od wielu lat jak również moje koleżanki,dlatego nie zgadzamy się z tymi bzdurami co napisałaś o Kielcach.
zdjecie uzytkownika
Mosin - 2014-09-01 09:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądziłem, że sklep z odzieżą dziecięcą może być dużo profesjonalniej zbudowany niż niejeden sklep z normalnymi ubraniami. Jestem pełen uznania chociażby za stronę www - widać, że robiąc to ktoś od a do z wiedział co chce osiągnąć. I chyba rzeczywiście udało im się zdobyć sporo klientów swoim podejściem.
zdjecie uzytkownika
do_llll - 2014-09-10 05:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem Firmy wójcik fashion. Bardzo lubiłam tą pracę, niestety sklep w którym pracowałam został zamknięty. Pieniadze zawsze otrzymywałam na czas komunikacja z firmą była bardzo dobra.Myślę za jak na prace w handlu to płacą nieźle, chodz można się przyczepić co do wysokości premii, bo jej wysokość zawsze mnie śmieszyła. Plusem jest także to, że daja umowę o pracę. Bez wahania poszła bym tam do pracy jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-09-12 10:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do_llll - 2014-09-10 05:04:30]:
Ja też jestem byłym pracownikiem Firmy Wójcik Fashion i również nie pracuję już tam z tego samego powodu co Ty /zamknięcie sklepu/.Zgadzam się w 100% z Twoją opinią i również bez wahania wróciłabym to tej firmy-Bardzo Tęsknię za tą pracą-czułam się tam świetnie.

zdjecie uzytkownika
Moro - 2014-09-23 13:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy wy po prostu dostaliście wypowiedzenie umowy i czym to było spowodowane - brakiem sprzedaży i niską rentownością? Jeżeli byłaby taka możliwość myślę, że pracodawca mógł przenieść pracowników na inne sklepy, chyba, że miał 100% obłożenia, w takim przypadku rzeczywiście ciężko byłoby coś wymyślić.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-10-01 08:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Moro - 2014-09-23 13:30:35]:
W moim przypadku sklep był rentowny,ale firma prowadzi dziwną politykę,gdyż są wielki braki w zatowarowaniu,wiec jak zrobić duży utarg nie majac towaru?Notorycznie zgłaszasz to firmie,a oni maja gdzieś ten fakt oraz klientów,którzy muszą wręcz się prosić o dane kolekcje.Tym sposobem popadaja w długi za czynsze w lokalach i z dnia na dzień dostajesz wypowiedzenie i sklep jest zamykany.
zdjecie uzytkownika
Moro - 2014-10-11 19:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uuuu, przyznam, że spodziewałem się zdecydowanie bardziej profesjonalnego podejścia do zarządzania sklepami. Ciekaw jestem gdzie leży wina i kto jest odpowiedzialny za takie braki, które doprowadzają do zamknięcia? Nie mam wątpliwości, że jest to działanie celowe, bo wiadomo nigdy nie da się wyjść na 100% towaru, ale niskie granice zawsze muszą zostać zachowane.
zdjecie uzytkownika
Ka. - 2014-10-14 22:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, polityka firmy fatalna. Płacą najniższą krajową a premii nie jest się w stanie wyrobić. Żadnych profitów się nie ma.
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-10-15 10:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam sie z tą opinią, gdyż najniższa krajowa jest tylko przez miesiąc. A po miesiącu już coraz lepiej zwłaszcza jak jest premia. Wystarczy torchę pracy, zainteresowanie klientem i jest ok. Pracuję w Sklepie do nadal i nie wyobrażam sobie innej pracy. Dziewczyny więcej zaangażowania, a mniej narzekania.
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-10-24 14:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2014-10-15 10:30:31]:
Oj nie prawda,że tylko przez miesiąc,bo przez 3 miesiące/okres próbny/ i w tej firmie nikt nie docenia pracownika ,nie mówiąc już o klientach.Ja też sobie nie wyobrażałam innej pracy,z dnia na dzień sklep został zamknięty i do końca nic tego nie zapowiadało tym bardziej ze sklep był rentowny-cały czas w firmie jakieś tajemnice,ale juz nie jest tajemnicą,ze od lipca firma jest w likwidacji-działa ale pod inna nazwą,sklepy nadal są zamykane i napewno jest w tym jakis cel,ale niestety kosztem pracowników i klientów.Aktualnie sa zaległości w wynagrodzeniach,odprawach itd. i widzę,że chyba jeszcze nie otrzymałaś pisemka że przepraszają i proszą o wyrozumiałość za zaistniała sytuację,bo może Twój sklep w poprzednim miesiącu otrzymał całą kwotę wynagrodzenia,ale w tym miesiącu może akurat to własnie Wy otrzymacie np. tylko 600zł.co jest niezgodne z kodeksem pracy,aby pracodawca wypłacał wynagrodzenie w ratach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wojcik Fashion
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x