Skat Transport

Gdańsk

Opinie o Skat Transport

bolec 2015-11-15 20:32
tak długofalowa współpraca i co pół roku nowa osoba w dziale beneluxu
1
agata 2016-01-22 10:31
Bardzo dziwne stosunki interpersonalne w tej firmie. Duża rotacja pracowników. Kiepska atmosfera w pracy. Benefity śmieszne. Wynagrodzenia mało konkurencyjne. Długofalowa wspołpraca w mojej ocenie niemożliwa.
1
agata 2016-01-31 19:59
Już ktoś wcześniej pisał o dworzanach i tych nie z dworu. Masz znajomego to niech ci opowie szczegóły. Możesz się zatrudnić i przekonać się jak to wygląda na własnej skórze. Taka fluktuacja kadr skądś się jednak bierze:)
3
agata 2016-01-31 20:00
Już ktoś wcześniej pisał o dworzanach i tych nie z dworu. Masz znajomego to niech ci opowie szczegóły. Możesz się zatrudnić i przekonać się jak to wygląda na własnej skórze. Taka fluktuacja kadr skądś się jednak bierze:)
2
agata 2016-01-31 20:05
Co do zarobków- jedno na rozmowie, co innego w rzeczywistości i raczej nie suma o której piszesz
5
ciekawski 2016-02-01 08:53
Rozwiń proszę Agatko wypowiedź "taka fluktuacja" wiesz coś, czy taka twoja własna opinia, bo z tego co słyszałem przez ostatnie lata podwoili zatrudnienie
agata 2016-02-01 11:24
Wyraziłam swoją opinię, w dyskusję wciągnąć się nie dam. Wiem jak jest. Dziękuję i pozdrawiam
Erzecznik 2016-02-02 12:16
Uprzejmie informuję, iż nawiązując do ostatnich badań fluktuacja w Grupie SKAT jest jedna z najniższych w branży, biorąc pod uwagę firmy zatrudniające powyżej 100 osób.
Rozumiemy, że nie każdy z pracowników może sprostać wyzwaniom które stawia branża TSL. Zawsze można wszelkie trudności w pracy uzasadnić "trudnościami interpersonalnymi" lub innymi sensacyjnymi stwierdzeniami. Życzymy jednak powodzenia w dalszej karierze i znalezienia pracy odpowiadającym kompetencjom i możliwością Pani/Pana "agata"
1
bolec 2016-03-26 14:29
to forum, to jakaś kpina... posty znikają, zostają same peany na cześć...
1
Zdzich 2016-03-31 23:04
1
tomasz 2016-04-16 01:09
Nie polecam
3
jacek k. 2016-04-16 11:15
Z tego co wiem projekt jeszcze sie nie wystartowal. A ty juz nie polecasz?
1
adzio 2016-06-15 22:22
ogłoszen widzę, że mają sporo jednak chyba nie ma chetnych do aplikowania, skoro piszecie ze warunki kiepskie?
2
Stach 2016-06-16 09:41
Moja dziewczyna pracuje u nich, a wcześniej w innych firmach była, mówi, że wynagrodzenie jest lepsze a i dodatków sporo: karty na siłownie, prywatna opieka, premie dla wszystkich kilka razy w roku, wiele osób ma samochody służbowe - cały czas powiększają działy, nawet robią ogromny remont w siedzibie aby powiększyć miejsca dla wszystkich działów i bazę w Rzepinie też modernizują... i do oddziałów cały czas zatrudniają, wyniki im rosną a więc każdy sam decyduje czy tam iść - wiadomo za łatwa pracę dużych pieniędzy nie dostaniesz...
1
Wojciech S. 2016-09-07 10:08
Polecam, współpracuję z nimi od 3 lat, firma solidna
1
Roby Z. 2016-09-16 12:56
Spoko jest, można pracować.
1
Dzeus 2016-10-05 21:33
Ogólnie to wydaje mi się, że warto tutaj złożyć CV
1
tgtgtgtr 2016-11-02 08:40
Począwszy od dnia 1 stycznia 2017 r. pracodawca, zatrudniający pracowników na podstawie umowy zlecenia lub umowy o świadczenie usług, niezależnie od tego, czy prowadzącą oni działalność gospodarczą, czy też nie (tzw. samozatrudnieni) - obowiązany będzie do ewidencjonowania ich godzin pracy.
vin 2016-11-03 20:00
Jest sens ubiegać się o pracę skoro nie ma się kompletnie doświadczenia w branży TSL ale za to mówi się biegle po angielsku?
5
Oponka 2017-01-06 12:32
Rozumiem Twoją opinię. Ty kalkulujesz żeby wyjść na swoje , Skat też tak musi myśleć.
K 2017-01-22 19:04
Posty znikaja widzę z mniej przychylnymi opiniami. Nie masz znajomości nie jestem rodzina z nikim w tej firmie to nie startuj. Bo cię zniszczą. Psyche zryja. Pół rodziny tam pracuje ot taka polityka. (usunięte przez administratora)
Skaut 2017-01-23 19:22
Znana firma dba o swoją pozycję na rynku a te wpisy mogą być od konkurencji?
jack 2017-01-24 06:12
Chyba pomyliles firmy... Albo nic nie wiesz o skacie.
Moralizator 2017-02-07 19:26
Myślę, że to nie jest miejsce dla Ciebie. Skat jet ok. a jeśli nawet są jakieś kłopoty to chwilowe i raczej normalne. Jak się nie możesz znaleźć w tej pracy to lepiej poszukaj innej. A może ktoś Cie inspiruje do wpisów?
next2017 2017-02-16 22:22
Witm szukacie tylko pracowników stacjonarnych czy wchodzi w grę home office?
Skat Transport 2017-02-17 08:58 [pracodawca]
Do next2017 - obecnie mamy 6 oddziałów oraz centralę w Gdańsku, formuła "Home Office" obecnie nie jest możliwą formą współpracy. Zapraszamy do pracy w komfortowych warunkach biurowych.
Nadin 2017-02-20 09:29
Zupełnie nie ma ofert pracy? Czy jest jakiś inny portal w którym mogę się dowiedzieć o prace dla spedytora? Liczę na życzliwość forumowiczów i informacje które są mi potrzebne. Trochę znam tą firmę , ale z dobrej strony.
Skat Transport 2017-02-20 17:37 [pracodawca]
Aktualne oferty pracy w Grupie SKAT zawsze można znaleźć pod tym linkiem:
http://www.skat.com.pl/kariera/ogloszenia

Zapraszamy
Drab 2017-02-24 10:53
Wszystko można przedstawić w czarnych kolorach. Jak sobie ktoś wypracuje pozycje w firmie to nie narzeka .
janko 2017-03-12 19:57
Więc pracuj, pracuj... będzie kolorowo
Jerzy 2017-04-05 11:23
Czy oferta pracy z marca dla dyspozytora w Gdańsku jest aktualna? Czy dowiem się na tym forum coś więcej ? Jak sie pracuje w firmie, bo ja słyszałem że są dobrzy?
Jurgen 2017-04-09 20:50
Czy dowiem się coś wiece o pracy dla asystenta z j. niemieckim - szansa na start w branży transportowej?
3
gdanszczanka 2017-04-10 20:12
praca jak każda inna, na pewno trzeba liczyc sie z tym ze ma sie wzloty i upadki . Trzeba jednak znalezc jakis sensowny sposob by radzic sobie z tym drugim. Praca dosc stresująca natomiast atmosfera wynagradza wszystko. Ja - polecam :)
Luidzi 2017-04-22 14:33
Czy słyszeliście że firma SKAT Transport zajmuje 6 miejsce w rankingu Diamenty Forbesa 2017. słyszałem również, że Creditreform potwierdziła indeks zdolności płatniczej naszej spółki na najwyższym stopniu tj. „znakomita zdolność płatnicza”. I co wy na to?
ja 2017-04-23 18:10
widzę, że słyszałeś wiele ciekawych rzeczy, a o choince o zapachu kokosowym do malucha słyszałeś?
3
Stefan 2017-05-01 15:20
@ja Dobrze, że dobry humor Ci dopisuje. Trudno zaprzeczyć faktom, natomiast narzekać każdy może i w dodatku nikt nie odpowiada za oskarżenia pod adres firmy. Rozumiem rozmowy w celu naprawy błędów czy sytuacji w firmie ale krytykowanie dla krytyki jest bez sensu.
ja 2017-05-06 21:03
o... a któż to oskarża firmę? Nic z tych rzeczy :) Ja tylko pytam, a na poważnie nikt nie chciał i pewnie nie chce rozmawiać na serio o błędach czy sytuacji w firmie ;)
ja 2017-05-06 21:03
o... a któż to oskarża firmę? Nic z tych rzeczy :) Ja tylko pytam, a na poważnie nikt nie chciał i pewnie nie chce rozmawiać na serio o błędach czy sytuacji w firmie ;)
Anita 2017-05-09 15:31
Asystent w branży transportowej ze znajomością języków obcych, taka ofertę pracy znalazłam i jestem bardzo zainteresowana. Byłabym wdzięczna gdyby ktoś podpowiedział mi kilka informacji o firmie, o tej pracy?
2
Kierowca 2017-07-16 23:20
Wie ktoś czy firma zatrudnia też kierowców bez doświadczenia?
Kierowca 2017-07-16 23:21
Wie ktoś czy firma zatrudnia też kierowców bez doświadczenia?
Zdzich 2017-07-17 08:41
@Kierowca, wiem, że robią takie kursy praktyczne, tutaj se poczytaj: http://www.skat.com.pl/kariera/przyuczamy-do-zawodu
Franka 2017-07-25 22:17
Tak jakoś smutno na tym wątku. Nikomu w czasie wakacji nie chce się pisać czy też jest tak dobrze w firmie i nie macie takiej potrzeby? Czy może mi ktos powiedzieć dlaczego mają ciągle tyle ofert dla kierowców?
Witek 2017-07-26 08:46
Franek, czy sa firmy w Polsce i w Europie które nie szukaja kierowców? Mój sąsiad ma 3 naczepy i eż cały czas mu się zmieniają kierowcy...
Drajwer 2017-08-01 18:06
Jaki jest powód , że nic nie piszecie? Praca kierowcy jak praca, o co chodzi?
Piotr 2017-08-01 20:03
Do @Drajwera, praca jak praca, płaca na czas, ale musisz mieć własną działalność, konie i naczepy są przeważnie nowe, baza wyremontowana, kto pracuje dłużej ma więcej, gwarantują kilometry, ładunki przeważnie Pl-Anglia
Aleksandra 2017-08-09 23:13
Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar składać cv do firmy. Podpowiedzcie coś ważnego o firmie?
marcin 2017-08-15 19:53
powodzenia...
Piotrek 2017-08-15 20:23
Dlaczego komuś zależy na oczernianiu firmy , jak myślicie? Może ktoś inspiruje do tych negatywnych wpisów? Fajna firma, dobry sprzęt to w czym niektórzy mają problem? Każda firma ma teraz braki osobowe !
Zostaw swoją opinię o Skat Transport - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skat Transport