Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nagel Polska

Pracowałeś w firmie Nagel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-29 18:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To ile płacicie za takie warunki od nagel, no i jak to jest z transportem, jakies buzy transportowe zorganizowali?
zdjecie uzytkownika
łeee - 2014-09-07 20:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
te 520 to po potrąceniach podatkach mieszkaniu i z tego jeszcze jedzenie?
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-09-09 13:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mARIO - 2013-07-25 19:03:29]:
Witam,
dostalam propozycję pracy tam ,ale teraz się boję jechać( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-09-12 16:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie do Was dostałam oferte pracy w firmie Nagel w Wustermark mozecie mi napisac jakie warunki teraz tam panują? i jak płaca? z gory dziekuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-09-12 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kapsel łatwiej by było gdybyś napisał co to za oferta, jakie dokładnie stanowisko, bo wiadomo, że zawsze są pewne różnice. Nagel to jeden z wiodących operatorów logistyki artykułów spożywczych w Europie, komentarze w Internecie mają raczej dobre, ale czy można im w pełni zaufać to niestety nie wiem.
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-09-13 15:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AREK dziekuje za odpowiedz chodzi o pakowanie słodyczy niedługo mam wyjechac i poprostu niewiem co zrobic wiecej komentarzy przeczytałam negatywnych dobre strony to panowie maja tam wporzadku na wozkach widłowych pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-09-15 21:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez dostałam tam prace ale jeszcze nie wyjechałam i chyba nie wyjade! ale potwierdzam zakwaterowanie daleko - dojazd na własną ręke! do pracy i nawet tam gdzie bedzie sie mieszkać! - próbny tydzień za free - same koszty a umowa niby po tygodniu! chyba lipaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-09-21 14:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja wlasnie zrezygnowalam mysle ze dobrze zrobiłam pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-09-22 01:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wam tez proponowali super warunki itp?
zdjecie uzytkownika
do kapsel - 2014-09-22 01:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim mialas jechac?
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-09-26 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może jakieś kobietki wypowiedzą się,które pakowały tam słodycze? Bo wiekszość komentarzy jest od mężczyzn,którzy pracowali na rozładunku.. Jedzie ktoś teraz?
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-09-28 19:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno Nagel poszukiwał pracownika magazynowego. Jak pisali w ofercie, to proponują umowę o pracę. Interesującą, pełną wyzwań pracę w rozwojowej branży logistycznej. Ich nowi pracownicy przed podjęciem pracy przechodzą intensywne szkolenie wprowadzające. Otrzymują również wsparcie podczas przejmowania swoich obowiązków. Gwarantują atrakcyjne warunki zatrudnienia w rodzinnym przedsiębiorstwie o płaskiej strukturze organizacyjnej i szybkiej decyzyjności. Ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-09-29 20:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś wie jak się pracuje w biurze obsługi Klienta w Komornikach ? maja ogloszenie o prace całkiem fajne ale czy ktoś sie orientuje czy warto sie ubiegać o tą pracę ?
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-10-16 18:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, właśnie natknąłem się w Internecie na ogłoszenie pracy wystawione przez Nagel. Poszukują magazyniera. Ich oferta mnie zaciekawiła, bowiem napisali, że oferują: Umowę o pracę, interesującą, pełną wyzwań pracę w rozwojowej branży logistycznej. Podobno ich nowi pracownicy przed podjęciem pracy przechodzą intensywne szkolenie wprowadzające. Otrzymują również wsparcie podczas przejmowania swoich obowiązków. Jak to wygląda na magazynie, bowiem brzmi zbyt starannie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-11-20 21:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w oddziale Nagel group Reichenbach(Niemcy), warunki są bardzo dobre choć jest czasami bardzo zimno na halach(wiadomo chłodnie), w pracy zajmuje się praktycznie wszystko od rozładunku aż po sortowanie towaru. Zarobki na moim stanowisku są też dość dobre 2 tys. euro już z wliczonymi nocnym godzinami oraz innym dodatkami dodatkowo na święta bożego narodzenia +300 euro
zdjecie uzytkownika
norbert - 2014-12-31 19:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku musze Ci powiedzieć bo dla mnie 2 tysiące euro to olbrzymia kasa, tylko jeśli za tyle zatrudniają w niemczech a ja nie znam języka to chyba nie mam szans co? bo angielski nie może być w zastępstwie za niemiecki w tym wypadku co? czy może jednak warto próbowac? zależy mi na tej robocie bo dobrze płacą ale niemiecki to moja kula u nogi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-16 18:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-05-29 18:34:14]:
Prosze nie wprowadzac ludzi w bład bo to nie jest firma Nagel tylko utworzona przez Niemcow oddzielna spolka a koordynator ma tylko wydzierzawione biuro w siedzibie Nagel ale z Naglem nie ma nic wspolnego jest pracownikiem niemieckiej spólki
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-01-16 20:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, niby 2 tysiące euro na ansze warunki to sporo, ale żyjąc w innym kraju to i koszta utrzymania rosną, jak dla mnie to nalezy to traktować jako złotówki. Fajnie, że nagel daje coś na święta ekstra, mało firma tak teraz robi. Ogółem mam rozumiec, że warto tutaj zaaplikować?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-26 17:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZACZELY SIE PORZADKI W BLONIU NARESZCIE CZYZBY KTO SIE DOPATRZYL CO DZIEJE W SPEDYCJI RODZINNY INTERES ZAGROZONY
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-28 21:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-28 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-01-26 17:46:03]:
Nowy dyrektor i.nowe porządki.Przyda się :-)
zdjecie uzytkownika
WOJEK Z JUSZKO - 2015-03-02 15:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co można powiedzieć o Nagel Polska...firma naprawdę solidna, ale jeśli trafiasz miedzy kolesiostwo, gdzie wszystkie stanowiska są obstawiane po znajomości to niczego nie osiągniesz,użyjesz jedynie stresu a i tak znajomości i układy będą góra,kiedy staniesz sie nie wygodny zwolnią cie a na twoje stanowisko wejdzie kolejna kuzynka,kuzyn albo siostra brata szwagra kolegi,,, i tak się właśnie w oddziale Gdansk dzieje
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2015-05-07 18:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ I CZYTAJCIE DOKŁADNIE WSZYSTKO CO PODPISUJECIE!!!.
Obciążają pracowników magazynu kosztami uszkodzonych towarów i sprzętu. Jeśli pracujecie przez agencje pracy JAGATEMP i coś uszkodzicie tzn. spadnie wam paleta z towarem albo uszkodzicie wózek widłowy to możecie chodzić kilka miesięcy bez wypłaty. Przestrzegam !!!
zdjecie uzytkownika
XXL - 2015-05-07 23:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf i mogiła, najniższe zarobki, konkurencja obok daje o wiele więcej, praca dla młodych ludzi po szkołach nic wiecej ;/
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-16 16:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
izolda - 2015-05-16 16:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXL - 2015-05-07 23:46:10]:
Należy raczej napisać uwaga na JAGATEMP. Nagel obciąża JAGATEMP a nie pracownika i to tylko w szczególnych przypadkach jak np. przyłapanie na kradzieży czy bezmyślne zwalenie z regału całej palety towaru
zdjecie uzytkownika
renetkaka - 2015-06-19 12:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eta @izolda narzekasz bez powodu, ważne że praca jest i można łatwo dostać robotę u nich teraz jako kierowca z kategorią CE. Może po prostu nie umiesz sobie dac rady w takiej pracy a tyum bardziej wykorzystać zawodowej szansy jaką jest teraz silna ekspansja firmy na rynki wschodnie, ja bym brała taka pracę z pocałowaniem ręki
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nagel Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Nagel Polska?
Zadaj pytanie
alert