Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nagel Polska

Pracowałeś w firmie Nagel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jeno - 2014-03-06 00:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spedycja to po pierwsze specyficzna branża a po drugie bardzo wymagająca. Niestety trzeba pilnować swoich interesów i mieć oczy dookoła głowy i jeszcze w tyłku..
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-06 15:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bez przesady zawód spedytora wcale nie jest aż taki wymagający, nie wiem jak w nagel, ale w innych firmach ledwo kto ma wykształcenie transportowe, serio.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-29 18:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
To ile płacicie za takie warunki od nagel, no i jak to jest z transportem, jakies buzy transportowe zorganizowali?
zdjecie uzytkownika
łeee - 2014-09-07 20:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
te 520 to po potrąceniach podatkach mieszkaniu i z tego jeszcze jedzenie?
zdjecie uzytkownika
ANIA - 2014-09-09 13:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mARIO - 2013-07-25 19:03:29]:
Witam,
dostalam propozycję pracy tam ,ale teraz się boję jechać( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-09-12 16:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie do Was dostałam oferte pracy w firmie Nagel w Wustermark mozecie mi napisac jakie warunki teraz tam panują? i jak płaca? z gory dziekuje i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-09-12 22:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kapsel łatwiej by było gdybyś napisał co to za oferta, jakie dokładnie stanowisko, bo wiadomo, że zawsze są pewne różnice. Nagel to jeden z wiodących operatorów logistyki artykułów spożywczych w Europie, komentarze w Internecie mają raczej dobre, ale czy można im w pełni zaufać to niestety nie wiem.
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-09-13 15:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AREK dziekuje za odpowiedz chodzi o pakowanie słodyczy niedługo mam wyjechac i poprostu niewiem co zrobic wiecej komentarzy przeczytałam negatywnych dobre strony to panowie maja tam wporzadku na wozkach widłowych pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-09-15 21:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez dostałam tam prace ale jeszcze nie wyjechałam i chyba nie wyjade! ale potwierdzam zakwaterowanie daleko - dojazd na własną ręke! do pracy i nawet tam gdzie bedzie sie mieszkać! - próbny tydzień za free - same koszty a umowa niby po tygodniu! chyba lipaaaaaaaaaaaa
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2014-09-21 14:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja wlasnie zrezygnowalam mysle ze dobrze zrobiłam pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-09-22 01:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wam tez proponowali super warunki itp?
zdjecie uzytkownika
do kapsel - 2014-09-22 01:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim mialas jechac?
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-09-26 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a może jakieś kobietki wypowiedzą się,które pakowały tam słodycze? Bo wiekszość komentarzy jest od mężczyzn,którzy pracowali na rozładunku.. Jedzie ktoś teraz?
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-09-28 19:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno Nagel poszukiwał pracownika magazynowego. Jak pisali w ofercie, to proponują umowę o pracę. Interesującą, pełną wyzwań pracę w rozwojowej branży logistycznej. Ich nowi pracownicy przed podjęciem pracy przechodzą intensywne szkolenie wprowadzające. Otrzymują również wsparcie podczas przejmowania swoich obowiązków. Gwarantują atrakcyjne warunki zatrudnienia w rodzinnym przedsiębiorstwie o płaskiej strukturze organizacyjnej i szybkiej decyzyjności. Ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-09-29 20:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy ktoś wie jak się pracuje w biurze obsługi Klienta w Komornikach ? maja ogloszenie o prace całkiem fajne ale czy ktoś sie orientuje czy warto sie ubiegać o tą pracę ?
zdjecie uzytkownika
seweryn - 2014-10-16 18:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, właśnie natknąłem się w Internecie na ogłoszenie pracy wystawione przez Nagel. Poszukują magazyniera. Ich oferta mnie zaciekawiła, bowiem napisali, że oferują: Umowę o pracę, interesującą, pełną wyzwań pracę w rozwojowej branży logistycznej. Podobno ich nowi pracownicy przed podjęciem pracy przechodzą intensywne szkolenie wprowadzające. Otrzymują również wsparcie podczas przejmowania swoich obowiązków. Jak to wygląda na magazynie, bowiem brzmi zbyt starannie.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-11-20 21:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuje w oddziale Nagel group Reichenbach(Niemcy), warunki są bardzo dobre choć jest czasami bardzo zimno na halach(wiadomo chłodnie), w pracy zajmuje się praktycznie wszystko od rozładunku aż po sortowanie towaru. Zarobki na moim stanowisku są też dość dobre 2 tys. euro już z wliczonymi nocnym godzinami oraz innym dodatkami dodatkowo na święta bożego narodzenia +300 euro
zdjecie uzytkownika
norbert - 2014-12-31 19:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem w szoku musze Ci powiedzieć bo dla mnie 2 tysiące euro to olbrzymia kasa, tylko jeśli za tyle zatrudniają w niemczech a ja nie znam języka to chyba nie mam szans co? bo angielski nie może być w zastępstwie za niemiecki w tym wypadku co? czy może jednak warto próbowac? zależy mi na tej robocie bo dobrze płacą ale niemiecki to moja kula u nogi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-16 18:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michał - 2014-05-29 18:34:14]:
Prosze nie wprowadzac ludzi w bład bo to nie jest firma Nagel tylko utworzona przez Niemcow oddzielna spolka a koordynator ma tylko wydzierzawione biuro w siedzibie Nagel ale z Naglem nie ma nic wspolnego jest pracownikiem niemieckiej spólki
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-01-16 20:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, niby 2 tysiące euro na ansze warunki to sporo, ale żyjąc w innym kraju to i koszta utrzymania rosną, jak dla mnie to nalezy to traktować jako złotówki. Fajnie, że nagel daje coś na święta ekstra, mało firma tak teraz robi. Ogółem mam rozumiec, że warto tutaj zaaplikować?
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-01-26 17:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZACZELY SIE PORZADKI W BLONIU NARESZCIE CZYZBY KTO SIE DOPATRZYL CO DZIEJE W SPEDYCJI RODZINNY INTERES ZAGROZONY
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-28 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-01-26 17:46:03]:
Nowy dyrektor i.nowe porządki.Przyda się :-)
zdjecie uzytkownika
WOJEK Z JUSZKO - 2015-03-02 15:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co można powiedzieć o Nagel Polska...firma naprawdę solidna, ale jeśli trafiasz miedzy kolesiostwo, gdzie wszystkie stanowiska są obstawiane po znajomości to niczego nie osiągniesz,użyjesz jedynie stresu a i tak znajomości i układy będą góra,kiedy staniesz sie nie wygodny zwolnią cie a na twoje stanowisko wejdzie kolejna kuzynka,kuzyn albo siostra brata szwagra kolegi,,, i tak się właśnie w oddziale Gdansk dzieje
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2015-05-07 18:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ I CZYTAJCIE DOKŁADNIE WSZYSTKO CO PODPISUJECIE!!!.
Obciążają pracowników magazynu kosztami uszkodzonych towarów i sprzętu. Jeśli pracujecie przez agencje pracy JAGATEMP i coś uszkodzicie tzn. spadnie wam paleta z towarem albo uszkodzicie wózek widłowy to możecie chodzić kilka miesięcy bez wypłaty. Przestrzegam !!!
zdjecie uzytkownika
XXL - 2015-05-07 23:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
syf i mogiła, najniższe zarobki, konkurencja obok daje o wiele więcej, praca dla młodych ludzi po szkołach nic wiecej ;/
zdjecie uzytkownika
izolda - 2015-05-16 16:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXL - 2015-05-07 23:46:10]:
Należy raczej napisać uwaga na JAGATEMP. Nagel obciąża JAGATEMP a nie pracownika i to tylko w szczególnych przypadkach jak np. przyłapanie na kradzieży czy bezmyślne zwalenie z regału całej palety towaru
zdjecie uzytkownika
renetkaka - 2015-06-19 12:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eta @izolda narzekasz bez powodu, ważne że praca jest i można łatwo dostać robotę u nich teraz jako kierowca z kategorią CE. Może po prostu nie umiesz sobie dac rady w takiej pracy a tyum bardziej wykorzystać zawodowej szansy jaką jest teraz silna ekspansja firmy na rynki wschodnie, ja bym brała taka pracę z pocałowaniem ręki
zdjecie uzytkownika
roek - 2015-11-16 19:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziłem, ze jako Specjalista ds. Spedycji Międzynarodowej to trzeba się jeszcze dostać do tej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
poirytowany - 2015-11-17 08:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zdecydowanie nie polecam! ściągają ludzi oferując fantastyczne zarobki, które koniec końców okazują się dość marne bo niecały tysiąc euro za miesiąc, praca w bielefeld dość daleko z miejsca zamieszkania też trzeba dojechać ok 30km, po 2 miesiącach okazuję się że ludzie już nie są potrzebni.. w ciągu jednego dnia trzeba się przenieść 300km (co prawda bliżej polski) za niższą stawkę bo 8,50 euro brutto po czym po tygodniu mówią że trzeba wrócić spowrotem tam skąd się przyjechało... a i tak nie wiadomo czy będzie praca.. stawiają ludzi po ścianą wymagają Bóg wie co, płacą marnie a traktują Polaków jak śmieci, najtańszą siłę roboczą, także przestrzegam i radzę się 2 razy porządnie zastanowić czy warto podjąć pracę w tej firmie. i proszę czytajcie umowy!! bo Polacy robią nadgodziny! których koniec końców nie płacą bo jak się okazuje nadgodziny są wypłacone dopiero po wyrobieniu godzin wynikających z podpisanej umowy! a tych godzin przeważnie się nie wyrabia bo nie ma tyle pracy... w ciągu mojej krótkiej kariery w tej firmie w mieszkaniu w którym mieszkałem przewinęło się sporo osób... dlatego oferty pracy ciągle są..
zdjecie uzytkownika
kantur - 2015-11-18 22:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak człowiek już się dostanie na rozmowę kwalifikacyjną to później już z górki, aczkolwiek trzeba się dobrze przygotować.
zdjecie uzytkownika
sapo - 2015-11-21 01:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chcesz się liczyć w firmie to musisz rekruterów a potem wszystkich dookoła w sobie rozkochać - i prawdopodobnie zaakceptować fakt, że nie będziesz mieć znajomych w firmie.
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-11-23 11:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to do kazdej rozmowy treba sie przygotowac i odpowiadac na pytania tak aby im sie podobalo,a przy tym byc soba
zdjecie uzytkownika
janosik - 2015-11-23 20:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2014-09-29 20:01:40]:
zero prawdy
zdjecie uzytkownika
doka - 2015-12-03 17:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
oj zero prawdy bez przesady, tak jest i tyle. a ludzie jak widac chca pracowac tam i znow sie pojawilo nowe stnaowisko jako pracownik magazynowy- oparator wozka widlowego
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-12-05 17:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich. Chciałbym Was prosić o radę byłem dziś w Naglu na rozmowie na odśnieżanie placu ciągnikiem orientujecie sie może co to za praca ?? Był to jakiś Pan Piotr z Grodziska prosiłbym o jakieś informacje
zdjecie uzytkownika
2345678 - 2015-12-13 20:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no hej ja znalazłem tez kilka ogłoszen pracy od firmy, miedzy innymi na specjalsite do spraw spedycji krajowej w Gliwicach i pracownika magazynowego w Lublinie
zdjecie uzytkownika
Hans - 2015-12-17 18:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie wystawię firmie dobrej oceny. W naglu najgożej mają operatorzy wózków wysokiego składu. Zarobki bardzo marne jak na pracę w chłodni i do tego 100% odpowiedzialności materialnej. Za wszystkie uszkodzenia płacą pracownicy wiec jeśli jakaś paleta bedzie krzywo stać na regale i przypadkiem spadnie ci z wideł to zapłacisz za cały towar z własnej kieszeni.
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2015-12-29 02:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@2345678 teraz to się pojawiło ogłoszenie, że jest nawet poszukiwany specjalista ds. spedycji międzynarodowej. Wymagają komunikatywności i co najmniej 2 letniego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
kawka - 2016-01-22 23:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obciążaja pracą ponad normę, ale nie ma nadgodzin, nie ma dobrej organizacji, a jest fatalna atmosfera.... kierownictwo sie wspiera i dużo zarabia, inni pracownicy traktowani są jak niewolnicy... nie płacą za nadgodziny, w niektórych działach ludzie maja po 60 dni nie wybranych urlopów, ale ja je wybierają, to pozostali za nich pracują...niemiecki wyzysk
zdjecie uzytkownika
cestyna876 - 2016-01-23 08:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pozdro posiadanie 2 letniego doświadczenia nie jest szczególnym wymogiem, normalnie wymagają co najmniej 3 lat. A wiadomo jakie są średnie zarobki dla asystentki dyrektora oddziału? Dzięki
zdjecie uzytkownika
FUN - 2016-01-27 15:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracuje obecnie w Halle? Jakie sa warunki pracy i ogolna sytuacja? Prosze o odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
janusz - 2016-01-27 21:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FUN - 2016-01-27 15:17:27]:
Witam. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w Halle. czy ktoś jedzie na 31.01.2016r. e-mail: agnisia33@vp.pl Może pojechalibyśmy razem.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-01-31 22:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy to janusz Halle, ale mnie zainteresowało ogłoszenie na pracownika produkcji w niemczech, podobno to pakowanie słodyczy. Oferuja długoterminowe zatrudnienie na podstawie niemieckiej umowy o pracę i zakwaterowanie.
zdjecie uzytkownika
Eva - 2016-02-29 14:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam wszystkich odnośnie pracy w Halle koło Bielefeld!Pracowałam tam przy pakowaniu cukierków-wychodzisz jak jest ciemno, wracasz już ciemno,totalny wyzysk.Nadgodziny nie są płacone ekstra,harujesz,harujesz!Kierownictwo polskie nie liczy się z ludżmi,bo traktują cię jak tanią siłę roboczą.Atmosfera ogólnie do d... i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ech - 2016-03-01 08:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra a wiecie jak to wygląda tu u nas w kraju? bo teraz wrzucili ogloszenie do dzialu logistyki, 2 lata doswiadczenia to mało jak na tę branżę ale mam nadzieje, że wyzysk tu nie dotarł
zdjecie uzytkownika
biedroń - 2016-03-04 17:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ech - 2016-03-01 08:29:13]:
to zależy jakiego typu warunki chcesz nazwać wyzyskiem. Z tego co wiem to ludzie w logistyce nie zarabiają wcale źle, co nie jest wcale takim standardem.
zdjecie uzytkownika
654 - 2016-03-10 20:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@biedroń no nie nie sa zle zarobki jak mi sie wydaje, poza tym pamietaj zawsze ze jest tez w pracy szansa na jakies rozne podwyzki czy tez premie na przyklad
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-03-13 11:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@biedroń z ogłoszenia o rekrutacji na pracownika logistyki w Gliwicach było wyraźnie napisane, że inwestują w szkolenia dla swoich pracowników. Nie wydaje mi się, żeby firma, która inwestuje w wiedzę pracowników chciała ich potem wyzyskiwać.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2016-03-15 12:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tym bardziej @Jaro iż podają w ogłoszeniu że oferują atrakcyjne warunki zatrudnienia w rodzinnym przedsiębiorstwie, taka firma gwarantuje stabilność i bezpieczeństwo zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Praw - 2016-05-05 20:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja też myślę, że jest stabilność, tym bardziej, że firma ciągle się rozwija i widać, że daleko mogą jeszcze zajść @adaś. Teraz szukają pracownika magazynowego i wymagają, by idealny kandydat na to stanowisko miał uprawnienia na wózek widłowy. Myślę, że to standardowy wymóg.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Nagel Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nagel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert