Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nagel Polska

Pracowałeś w firmie Nagel Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-18 20:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 innych chętnych na nasze miejsca ???
Kilka wakatów to chyba jest:))) I to nie od dziś :D
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-22 09:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a praca na magazyniejako zwykly fizol czyli pracownik magazynowy na czym tam polega, tam dostaje sie wozek widlowy czy zwyklego paleciaka? pracowal moze ktos w Tychach? Z góry dziekuje. Lukasz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-26 19:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)wykorzystywanie przy tym male zarobki. Każdy narzeka bo ma racje!! kiedyś bylo lepiej bo stawka godzinna :)) chodzilo się to na faja co 15 minut, przerwy 1 godzinne i się mialo (usunięte przez administratora)czy towar zostal przerobiony i zlecenia wyslane. Więc co się pracodawcy dziwić, że akord wprowadzil !! A teraz ile zrobisz tyle zarobisz i sprawiedliwe moim zdaniem. A co do wyplad to nawet nieżle idzie zarobić jak się oczywiście codziennie do pracy przychodzi a nie jak się chce. Co do godzin to 8 się pracuje a jeżeli komuś malo dniówka wyjdzie to zostaje po godzinach. Więc z tego wynika że aby zarobić trzeba się na (usunięte przez administratora) żeby zarobić bo darmo nic nie ma. :)
zdjecie uzytkownika
M - 2012-07-26 11:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wpadliscei na pomysl zalozenia zwiazku zawodowego? moze czas isc po rozum do glowy?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-29 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich! czy przy podpisywaniu umowy jest zagwarantowana jakaś podstawa? cegła- co znaczy kto pierwszy ten lepszy? chyba jest w tym magazynie jakaś koordynacja pracy? Ale szkolenia BHP chyba macie przed startem?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 05:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były- dzięki! ale odradzasz, bo pracowałeś tam? możesz napisać coś więcej? źle traktują, bo mało pracą? nie zwracają za nadgodziny? zatrudniają na zlecenie? w zarządzie sami Niemcy? gdzie w ogóle ta firma ma siedzibę?
zdjecie uzytkownika
NAGEL - 2013-07-25 18:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WIECIE CO JA PRACUJE TYLE LAT W TEJ FIRMIE I NIE NARZEKAM MAM PRZERWY I TO DUZO MAM CO ZJESC A TACY CO SA WYKORZSTYWANI TO (usunięte przez administratora) UMIESZ JEZDZIC NA WOZKU WIECEJ NIC NIE OBCHODZODZI ROZLADUNEK ZALUDENK ZWROTY WALCIE OPINIE TYCH (usunięte przez administratora) ONI WOZKA NA OCZY NIE WIDZIELI A ZAROBKI OK!!!!
zdjecie uzytkownika
mARIO - 2013-07-25 19:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracuje 2 lata dostalem wozek widlowem nic nie nosze nie nazekam mam pelny etat przerwy nie wiem jak gdzie indziej jest a mysle tak jezeli ktos sie nie stara to nie ma u mnie atmosfera (usunięte przez administratora) mam do dobre piniadze umowe o prace i dobra znaomosc nie nazekam elagancko nie wiem jak jest u was ale ale tyle nie zarobicie co ja :P:P:P nara
zdjecie uzytkownika
mARIO - 2013-07-25 19:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
przeprasza, za bledy ort. ale klawiatura nawala
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-15 21:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz ta firma to prywata rodzinna firma ( jesli chodzi o przewoznikow )
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-01-22 12:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam , mam pytanko w sprawie rozładunku i załadunku na magazynie , chce się dowiedzieć jak to się odbywa , pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Magazynier - 2014-01-24 06:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma solidna. Jak ktoś chce pracować to pracował będzie zresztą tak jak wszędzie, ale tak jak ktoś napisał wyżej firma rodzinna, j( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
final - 2014-02-12 10:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wreszcie ktos napisal prawde co dzieje sie w spedycji od lat i straty sa. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
erlic - 2014-03-05 23:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spedycja to specyficzna branża, Nagel jak dla mnie jakoś się jeszcze odnajduje, mają tutaj wiele pozytywnych wpisów.
zdjecie uzytkownika
Jeno - 2014-03-06 00:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spedycja to po pierwsze specyficzna branża a po drugie bardzo wymagająca. Niestety trzeba pilnować swoich interesów i mieć oczy dookoła głowy i jeszcze w tyłku..
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-04-06 15:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez przesady zawód spedytora wcale nie jest aż taki wymagający, nie wiem jak w nagel, ale w innych firmach ledwo kto ma wykształcenie transportowe, serio.
zdjecie uzytkownika
szczery - 2014-05-07 10:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Proszę o uwagę. Od niedawna firma nagel wysyła pracowników do niemczech. Rekrutacja jest w komornikach pod poznaniem. Praca w wustermark i magdeburgu jako wózkowy i pakowacz do przepakowania słodyczy. Proszę o ostrożność w wyjazdach , na własnym przykładzie doszło do wielu niedomówień ze strony polskiego koordynatora. Złe warunki mieszkaniowe, mieszamy w 6 osób w jednym mieszakaniu z małą lodówką, brakiem miejsca na żeczy osobiste, ze słabym wyposażeniem kuchni , ubikacjo-łazięką (na 6 osób), w bloku z samymi polakami, pełno alkoholu, hałasu, muzyki, libacji alkoholowych, stukania, pukania, krzyków, wrzasku. Wspólna pralnia i suszarnia. Daleko od pracy na totalnym zadupiu z bardzo kiepską drogą dojazdu.
Po drugie koordynator firmy nagel. ( usunięte przez administratora ) Proszę uważać!!! wyjazd i mieszkanie nie jest przeznaczony dla osób normalnych (inteligentnych) pozbawianych nałogów (alkoholowy + tytonowy), chcących odpocząć po pracy.
To doskonałe miejsce dla meliniarzy , prostaków , niedbających o czystość i higiene osobistą , jedzących cokolwiek , nadużwywających alkoholu i tytoniu, dla których jednyna rozrywką jest głośne słuchanie muzyki , siedzenie na ławce i imprezy w bloku.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-29 18:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile płacicie za takie warunki od nagel, no i jak to jest z transportem, jakies buzy transportowe zorganizowali?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nagel Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x