Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Levi Strauss

Pracowałeś w firmie Levi Strauss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim0 - 2013-10-07 23:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam w levisie należało by się wymienić osoby szkolące nowo przyjętych pracowników na dane stanowisko mam na myśli szwalnie... kompletnie bez pojęcia mało tego są tylko do godziny 17 i 10 i ciągle szybciej szybciej zero wytłumaczenia a jak przychodzi co do czego to się wypierają i zwalają winę na innych pracowników. Unoszą się i szpanują bo są stopień wyżej no śmieszne szkolić powinna osoba która szyje czy prasuje już kilkanaście lat a nie przychodzi taka ... i Ci mówi co robić na dodatek źle. Pozatym to prawda że za soboty płacą już 80% a za nadgodziny 30%?
zdjecie uzytkownika
kasis - 2014-01-25 18:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda proces rekrutacji do Levisa?
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-02-12 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mnie interesuje proces rekrutacji do Levi Strauss, bo z tego co słyszałam i sie domyślam, bo w końcu marka światowa, bardzo znana, jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-14 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LEVIS-jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy z kazdym,(usunięte przez administratora) Dla mnie porazka! napatrzylem sie tyle ze szkoda gadac,a pikniki przebijaja wszystko. kazdy samochod zajety.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2014-04-06 16:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez bym chciał się dostać do Levisa.
Lubię prace akordowa, ile zrobię tyle zarobie.
Z tego co czytam wnioskuje że musi być tam super, zero obijania się tylko ciężką praca
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-04-12 14:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję na szwalni nadal w Lewis.Tyram jak wół.
Szef mechaników Grze..rz nie można go wyciągnąć z warsztatu..Witek i Jarek chociaż pomagali!!!
Kupuje nową furę ile on musi zarabiać !!!!(za nasze ciężko zarobione pieniądze ??)
Kim on jest(średni mechanik-są lepsi.)
Wciąga swoich ludzi do pracy-wszyscy wiedzą o kogo chodzi!!
A my co???
Panie dyrektorze przejrzyj na oczy.....
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-13 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukasz pracy?
bedziec robic na akord ale brygadzistom w samochodzie.
powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Agatka - 2014-04-29 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to już jest.Na szwalni...Praca po układach,same rodziny,nieważne czy coś umiesz czy nie liczą się "plecy",jak nie trzymasz palca przełożonej brygadzistce i się nie podlizujesz,to dostajesz najgorszą robotę,a jak coś powiesz to dostajesz opierdziel.Święte krowy.Wiedzą,że ciężko o pracę więc tak postępują.
Panie dyrektorze czy ty jesteś ślepy i głuchy???
zdjecie uzytkownika
helga - 2014-05-04 17:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o sytuacji w levisie powinno powiadomic bruksele to wtedy zoska wszystkich poustawia po katach oczywiscie szwaczki ma racje bo nie dlugo podwyzszy wam norme zeby zarobic tylko na chleb bo na kielbase to juz za duzo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-04 17:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos zna i napisze adres do brukseli jest bardzo potrzebny bo dluzej tak nie moze byc w levisie niech dyrektor zajmie sie produkcja i zoska bo ona klamie dyrektorowi w zywe oczy poprostu on sie jej boi itu jest problem
zdjecie uzytkownika
Elka K. - 2014-05-13 22:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie trzeba mieć wejścia i układy aby robić coś takiego...
(usunięte przez administratora)szef mechaników na szwalni wkręca do pracy swojego człowieka z rodziny (jedno ucho)...i co można???UKŁADY i Rodzina..górą..A jego Zosia???
płacz???
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-19 01:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, nie wiecie jak z praca w Levi Strauss na wakacje? Bo to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek, to chyba dobrze dbają o ludzi, prawda?
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2014-07-02 20:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasis - 2014-01-25 18:31:53]:
piszesz bzdury mnie uczyła pani Zosia cudowna osoba cierpliwa i zawsze pomocna i pracuje na dwie zmiany jak wszyscy
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2014-07-02 21:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM NA MYSLI ZOSIE SZKOLENIOWA I JESZCZE JEDNO JA NIE MAM TAM ZNAJOMOŚCI I PRACUJE MI SIE DOBRZE MAM SPOKO BRYGADZISTKE A PRACA CIEZKA WIADOMO JAK TO NA SZWALNI NIE PISZCIE GŁUPOT JAK KOMUS ZLE NIECH IDZIE DO SKLEPU ZA 1200
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-07 17:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik levisa, a mógłbys w takim razie napisac ile orientacyjnie macie na szwalni, a ile ma się w sklepie? Pytam, bo wyglądasz mi na osobę zorientowaną w temacie.
zdjecie uzytkownika
pracownik szwalni - 2014-07-11 14:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-07-07 17:33:59]:
moja pensja na szwalni wynosi na czytso od 1800- 2300 miesiecznie, zależy ile % wyrobiam na akordzie.Jestem na I stopniu trudności, czyli moje stawki są najniższe. Najlepiej zarabiają osoby z III i IV stopnia.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-28 22:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zastanawia mnie fakt czemu wszyscy pracownicy Levisa milcza na temat postow ze tam kazdy z kazdym? na pikniku w tym roku tez niezle sie dzialo.
Dawanie d... jest tu chyba na porzadku dziennym.czy szwalnia tez tak szaleje? Czy tylko czterdziestolatki od Kowalkowskiej maja kryzys wieku sredniego?
zdjecie uzytkownika
loki - 2014-09-02 12:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jest raczej dobra, to klasyka jeansów, gdyż została założona w 1853, jest jednym ze światowych liderów branży odzieżowej sprzedającym swoje produkty w ponad 110 krajach na świecie. W Polsce działają od 1991 roku, posiadają fabrykę w Płocku, biuro w Warszawie oraz zatrudniają ponad 1000 osób. Całkiem nieźle moim zdaniem.
zdjecie uzytkownika
luna41 - 2014-09-21 23:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 20 lat pracuje na szwalni w fabryce levisa w plocku,moje zarobki w ciagu tego czasu znacznie spadly,dzis na 3 stopniu trudnosci zarabiam 1800-1900 zl,moze nie sa to kokosy,ale firma dziala w przejzysty sposob jesli chodzi o poszanowanie praw pracownikow.Jesli chodzi o kontakty miedzy ludzkie-fabryke tworza ludzie atmosfere rowniez,zgadza sie ze przelozeni na roznych szczeblach tez sa rozni tak jak i szeregowi pracownicy.Socjal nie jest porownywalny z orlenowskim ale kapital firm rowniez nie,pracujemy 5 dni w tygodniu,czasami 6 -bardzo rzadko.Praca jest rzeczywiscie ciezka i specyficzna-nie kazdy temperament udzwignie tak monotonne zajecie-przez 8 godzin kilka tysiecy powtarzanych ruchow.Wybor nalezy do ciebie,zawsze mozna sie wycofac zamiast jak niektorzyy obrzucac wszystkich blotem.Reasumujac polecam te firme jako uczciwego pracodawce,cala reszta to subiektywne odczucia roznych przeciez ludzi-frustratow rowniez.
zdjecie uzytkownika
Doświadczony - 2014-09-22 12:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam!Levis znów rekrutuje pracowników,praktycznie co roku wymieniaja najsłabszych(nie wyrabiających norm) na świeżych niewolników(Płock,ul.otolińska)
Idziesz na rozmowę,tam wypełniasz teścik niby umiejetności manualne ma spr czy sie nadajesz - 3 kreski rysuje przez 60s.I co najlepsze wcale ten test nie daje Ci 100% szans,że sie zakwalifikujesz,możesz być lepszy od innych lecz co najlepsze oni szukają ludzi którzy jak najmniej myślą a jak najwiecej pracują :) Na rekrutacje siedzą dwie starsze babki(brzydkie,pewnie żony jakich kierowników co ledwie wysłowić sie umieją) ,ale jak to bywa wszędzie układy,układziki...Uważaj co piszesz w Cv o to pytają,za wszelką normę ukrywaj,że skończyłeś szkołe chemiczną jak to w Plocku takowa jest,a wiesz dlaczego ,bo bedziesz bardziej wykształcony niż kierowniczki,kierowniki,lizusy i cichodajki i reszta pseudo "mgr" Najlepiej jak ukończyłeś jakiś tam kierunek,nie związany z chemią,nie masz pracy(wtedy co zaoferują to kandydat wezmnie ,bo i tak nie ma pracy :) Ogólnie jest tam syf,mogiła itd, pracują tam moi znajomi i każdy szuka innej pracy,jeśli znajduje sam odchodzi z tego obozu.Ciągle jest rywalizacja,pseudo kierowniki zwiększają normy praca w akordzie,zebyś dał z siebie 200% jak murzyn .Jak to Polska goń bliżniego swego,aż ostatnią koszulę zedrzesz z niego ! Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2014-09-28 11:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doświadczony - 2014-09-22 12:24:43]:
chyba jednak nie jesteś doświadczony, ja pracuje na szwalni nigdzie nie ma syfu sprzątaczki przez cały czas chodzą i zamiatają i jak na razie każdy trzyma się tej pracy a nie szuka innej więc nie pisz głupot. pracowników zwalniają tych co ciągle chodzą na zwolnienia lekarskie lub nie przedłużaja umów z tymi co mają umowy zlecenia a kiepsko sobie radzą. teraz dopiero nadszedł kryzys i nie wiadomo co bedzie dalej ale ludzie nie wypowiadajcie sie o czyms o czym nie macie pojęcia!!! moze nie na wszystkich operacjach jest łatwo ale ludzie którzy chcą pracowac to nawet jak sie nie wyrabiają nadal pracują!
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-28 20:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz jest nowe ogłoszenie pracy, jeśli masz doświadczenie w pracy Sprzedawcy, realizacja planów sprzedażowych nie sprawia Ci trudności, profesjonalna i miła obsługa klienta nie ma dla Ciebie tajemnic, interesujesz się trendami w modzie, nie jest Ci obojętne w co się ubierasz, jesteś dyspozycyjny, znasz angielski w stopniu komunikatywnym to poszukują na stanowisko SPRZEDAWCA (umowa o pracę) - Levi’s® Store Magnolia w Wrocławiu.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-02 19:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś wie co teraz się dzieje w levisie chodzą takie plotki że juz nie wieadomo komu w co wierzyć, ma ktoś jakieś wiarygodne źródło które wie co się u nas święci???
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-10-17 01:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie znowu plotki? Zwykle bywa tak, że plotki mają niewiele wspólnego z prawdą. Najlepiej byłoby samemu się dowiedzieć, pójść nawet na jakiś jeden dzień próbny i samemu sobie wyrobić opinię na konkretny temat, bo zwykle tak jest, że opinie o pracy są bardzo subiektywne i coś co jednemu może przeszkadzać innemu nie robi różnicy.
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-10-17 21:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bolek - 2014-10-17 01:29:11]:
pytając o plotki nie mam na mysli tego jak wygląda praca w LS bo to wiem, gdyż pracuję tam już ładnych parę lat. Moje pytanie tyczyło się bardziej sytuacji fabryki, kondycji czy jak to tam nazwać. Dużo zwolnień się szykuje i z tego co wiem to machina już wystartowała a miało wszystko się wyjaśnić po nowym roku, gadają też o zamknięciu, sprzedaży dużo by jeszcze wymieniać plotek jest mnóstwo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Levi Strauss
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x