Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Levi Strauss

Pracowałeś w firmie Levi Strauss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik Levisa - 2014-11-23 08:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wieloryb bob - 2014-11-22 14:20:00]:
Trochę źle zrozumiałeś -jest mniejsza produkcja niż w poprzednich latach i w związku z tym jest za dużo ludzi i na produkcji i w biurach.Ale zwolnienia obejmują tylko ludzi z produkcji.A ludzie z biur są tak jakby pod ochroną i mimo ,że nie mają co robić ,to zostają.
zdjecie uzytkownika
jaf - 2014-12-06 17:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jaka jest atmosfera w tej firmie ? co dla przełożonego jest najważniejsze ? czy delegacje sa wpisane w ta firmę w jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania? jakie kompetencje wymaga pracodawca od przyszłego pracownika czy istnieją szanse rozwoju byłbym bardzo wdzieczny za odpowedz dziekuje
zdjecie uzytkownika
jabdababa - 2014-12-12 12:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Robią to samo, co w innych markach, czyli wykorzystują ludzi (najczęściej studenttów) przez kilka dni nie ma umowy a potem dziękują telefonicznie za współpracę czyli praca na kilka dni za darmo i ogólnie strata czasu
zdjecie uzytkownika
głupia - 2014-12-17 12:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co ty pitolisz pracuje w levisie 11 lat i nigdy nie slyszalem o takim przypadku! jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. I tak ten zaklad dlugo nie pociagnie, to jego ostatnie oddechy... od nowego roku sporo zmian np hypo z 3 zmian przechodzi na 2. Szkoda im na dodatek nocny! a nie sa to az takie duze pieniadze wiec skoro zaklad szuka nawet takich dziadowskich oszczednosci tzn ze nie jest dobrze! Pozdr dla pana z wąsem...
zdjecie uzytkownika
Idi - 2014-12-21 02:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież Levi ma sporą renomę nie tylko na polskim rynku ale i światowym. Oczywiście ich produkty są jednymi z najdroższych, ale za jakość trzeba chyba odpowiednią ilość pieniędzy zapłacić. Mam wrażenie, że przy rzekomym kryzysie idzie im i tak nieźle. Skąd niby te wieści o ostatnich oddechach, bo trochę osób wylądowałoby na bruku w mig.
zdjecie uzytkownika
kam - 2014-12-21 03:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@głupia, hej skoro pracujesz 11 lat w levisie, to chyba znasz firme na wylot. Możesz napisać jak tam z szansa na rozwój, awans i tym podobne? Bo chyba nie pracujesz na tym samym stanowisku przez taki kawał czasu. Umowę o prace na czas nieokreślony oczywiście masz? Wesołych świąt życzę i z góry dzięki za informacje!
zdjecie uzytkownika
glupia - 2014-12-22 07:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kam - 2014-12-21 03:19:08]:
rozwoj? jaki rozwoj?! powtarzasz te same czynnosci przez lata! pracownik produkcji bedzie zawsze tylko pracownikiem produkcji bez wzgledu na to na jakim dziale (szwalnia, scraping, hypo itp)czasem komus sie uda wskoczyc na brygadziste bo akurat zwolnilo sie miejsce ale to zadkie przypadki. Tak umowa na stale ale nie sa cheni by ja dawac weiec zwalniaja na miesiac zeby znow przyjac a nie dac na stale. Jeszcze slowo do IDi - jakosc jest mizerna, a to przez coraz intensywniejsza ingerencje w material (zagnioty, przetarcia, litry chemii) wszystko po to by wyglad byl atrakcyjny ale co z tego skoro po kilku praniach traca kolor, przy siadaniu sie rwa na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] badz kolanie, kryzys kryzysem ale ludzie sie tez odwracaja od tych spodni to wszystko powoduje spadek popytu a tym samym spadek produkcji. W ostatnnich miesiacach zwolniono okolo 150 pracownikow, czesc musialo przejsc na pol etatu. Wiec jak szukasz zakladu z przyszloscia to lepiej idz do biedronki...
zdjecie uzytkownika
Kasia K. - 2015-01-04 11:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i jak z tą firmą?Zamykają w marcu czy nie?Słyszałam,że mają przyjmować ludzi na wiosnę?Prawda?
zdjecie uzytkownika
orko - 2015-01-04 15:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zamykają Levi Strauss, przecież Levi's to były pierwsze na swiecie jeansy, to firma ogromną tradycją i świetnym potencjałem. chyba radzą sobie dobrze z tego co widziałem w ich sklepach. Ceny są wysokie, a mimo to klientów im nie brakuje. Czyżby mieli jakieś kłopoty o których nikt tu jeszcze nic nie napisał?
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2015-01-12 18:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
levisa nie zamykają!!! ALE............zwolnic mają jeszcze ok 50 osób od kwietnia znów maja przyjmowac bo są zamówienia. tyle powiedziała nam nasza brygadzistka
zdjecie uzytkownika
ls - 2015-01-14 11:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie kim w levisie jest marzena j.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Levisa - 2015-01-16 19:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ls - 2015-01-14 11:56:29]:
Tam pracuje kilka dziewczyn o takim imieniu.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-01-16 19:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna (usunięte przez administratora)pracuje w laboratorium a druga (usunięte przez administratora).pracuje na produkcji.
zdjecie uzytkownika
glupia - 2015-01-16 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-01-16 19:55:35]:
jemu chodzi o ta trzecią :)
zdjecie uzytkownika
ls - 2015-01-17 16:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi jesionowską
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-01-18 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie, to teraz zwalniaja, aby za 3 miesiące zatrudniać, ponosić koszta rekrutacji i tym podobne? Nie brzmi to jak dla mnie jako dobre posunięcie, ale o ja tam wiem. Mnie by interesowała praca w sklepie levi's może ktoś wie ile tutaj oferują? Pytam, bo obecnie pracuję dla konkurencji i nie wiem, czy próbować się przenieść.
zdjecie uzytkownika
dziany - 2015-02-02 00:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2015-01-18 21:13:47]:
spokojnie w Levi Strauss potrafią w taki sposób przeprowadzać rotację , aby uniknąć wszelkich dodatkowych kosztów. Wydaje mi się , że im to się mimo wszystko opłaca, bo nie muszą ponosić wielu dodatkowych kosztów, które wiążą się z umową o pracę którą dają już swojemu nowemu człowiekowi na stałe ...
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-02-16 07:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma, która ma taką historię nie może nikomu zostać obojętna. Levi jako producent przede wszystkim nieprzeciętnej jakości spodni jeansowych i ubrań powinien w wielu wypadkach być stawiany jako przykład biznesu, który bazuje na trwałości produktów. Wiele oczywiście można mówić o tym jak obecne zarządy działają w firmie, ale to są rzeczy, które powinny współgrać z polityką firmy, a co za tym idzie, powinno być możliwie jak najlepiej.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-07 10:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mówią o likwidacji a dostaliśmy podwyżkę(skromną ale jednak)i BONUS(czyli tzw 13-nastkę.)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-23 12:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zna ktoś beate z kontroli?
zdjecie uzytkownika
pr - 2015-03-25 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja znam! a co?zrestza chyba wszyscy ja znaja hihihi szczegolnie faceci
zdjecie uzytkownika
Qń - 2015-03-25 16:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze szwalni czy z B2 ?
zdjecie uzytkownika
niedosLy - 2015-04-08 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co kto.z kim. Pani b.j zwana jablkiem chyba wszystkich na wyższych stanowiskach zaliczyła który jej chcieli. Agencja
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa ( była w maju 2013 r ) na bardzo dobrym poziomie. Testy manualne + indywidualna rozmowa. Panie rekrutujące bardzo miłe i profesjonalne. Pytają o przebieg pracy zawodowej, oczekiwania i motywację do pracy. Dokładnie opisują charakter pracy ( akord, system zmianowy, praca stojąca itd - mówią, że lekko nie jest ). Jasno określają zarobki. Z grupy 15 osób - zakwalifikowało się 10 osób ( ja też :) ) .
Pytania: Pytają również o zainteresowania - więć jeśli ktoś kłamie w CV np. że uwielbia czytać ksiązki - i zostanie poproszony o podanie tutułu ostatnio przeczytanej - to pewnie zrobi wielkie oczy.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-20 18:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie moze coś wiecj o stanowisku Customer Service Order Management Analyst - Greek, English, Polish ? trzeba znać wszytskie języki perfekcyjnie czy komunikatywnie?
zdjecie uzytkownika
Viki - 2015-04-23 21:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znów niepewność,że pracy mamy do końca roku,a potem ....???
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Levi Strauss
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Levi Strauss?
Zadaj pytanie