Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Levi Strauss

Pracowałeś w firmie Levi Strauss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2012-12-06 19:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca nedzna ,nagonka na pracownikow na porzondku dziennym ,tylko zwiekszane norm ,jakosc produktow coraz gorsza a derektor nic nie widzi ,brygadzisci podli ,kierownik [usunięte przez administratora] gluch na prozby pracownikow liczy sie tylko produkcja wiecej,wiecej wszystko kosztem jakosci
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-02-24 17:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przepisow przestrzegaja strasznie co do pracowniokow. mi sie podoba robie na sctrapingu`
zdjecie uzytkownika
Nova - 2013-03-20 09:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w fabryce dość krótko.Dokładnie na szwalni.
Większość brygadzistek są w miarę normalne.
Ale jedna niejaka (usunięte przez administratora) z automatów.
Jak ona odnosi się do dziewczyn,szczególnie tych młodszych.
Ma je za nic,ubliża,wyzywa ,blużni na nie
Raz koleżance odpowiedziała,że ma (usunięte przez administratora) i nie dyskutować,
A ona ((usunięte przez administratora)) tu pracuje tak długo,że mogą ją pocałować w (usunięte przez administratora).
Wiadomo,że jak zrobimy miesięczną normę to ona ma z tego kasę,to nas gna jak esesman,szkoda,że jeszcze nie ma bata.
Gdy zwolnili dziewczyny za banderolki,żadnej brygadzistce nie zrobili nic,choć wszystko przechodziło przez ich ręce.
Jedna wielka klika.
Jesteś dobra jak nie dyskutujesz i trzymasz palec w (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-03-23 00:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko po układach
Co drugi to (usunięte przez administratora)
Uczącą,pracującą na 1/2 etatu nic nie umiejącą,po łokieć trzymającą w tyłku łapę
Na 1 miesiąc 3 tygodnie na chorobowym...
Paranoja.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2013-03-23 19:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy za bzdury piszecie?
Ja jestem brygadzistą i myślę,że nie jest tak żle jak wszyscy opisują,tylko ten mały czarny (usunięte przez administratora).
Ogólnie spoko.
zdjecie uzytkownika
pysiu - 2013-03-25 17:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam stosunkowo krótko bo 3 lata. Wiele widziałam jeszcze więcej słyszałam ale jednego jestem pewna nie da się lubić każdego, tak też jest w miejscu pracy. A ładowanie całego kierownictwa, brygadzistów itd. do jednego worka to lekka przesada. Szef musi być szefem żeby leniuszków popędzić, a z drugiej strony to Wy sami, pracownicy kochani, jedziecie po sobie tak, że aż wstyd słuchać, co która czy który mówi o zmienniku czy koleżance z maszyny obok.
Więc najpierw spójrz człowieczku na siebie zanim wydasz "jakąś" opinie o innym. Zachowujecie się jak dzieci kłócące o "spodnie w tym przypadku" a później plącz i lament jak kierownik musi Was uspokajać. Żenada. Brać się do roboty, odbębnić swoje, to i psycholodzy nie będą wam potrzebni ni plącz pod maszynami!!!!!!!!!!
Trochę dystansu i pokory , to w końcu NASZ PRACA. A jak się nie podoba to tyle jest możliwości trzeba tylko wykazać się asertywnością
zdjecie uzytkownika
Dave - 2013-03-26 18:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, widzę że szukają informatyka w levisie. Może ktoś się wypowiedzieć jak tam na tym stanowisku jest? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Iwa - 2013-03-27 16:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dyrektorze a może czas na zmiany:należało by ruszyć trochę ze szwalni nasze brygadzistki,brakarki i osoby nad nimi.Przecież to one są głównie odpowiedzialne za aferę z suwakami.Zamiast doglądać produkcji,tylko chodzą nas popędzają i plotkują.Te stare stażem brygadzistki czują się tak pewnie,wiedzą że i tak im nic nie można zrobić,bo to klika i jak jedną zwolnią to się wygada o pozostałych (słowa brygadzistki (usunięte przez administratora))
W innym zakładzie na pewno poleciały by głowy------a u nas???
Dlaczego kontrola i brygadzistki nie prują-powinny to robić za karę w wolne dni.
Zrób coś z nimi panie dyrektorze.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-05-01 06:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Dyrektorze-wymieni pan osoby kierujące szfalnią brygadzistki,kierowniczki bez wykształcenia na osoby z wyższym wykształceniem,zobaczy pan różnice w kierowaniu firmą niema ludzi niezastąpionych .Będzie wtedy jakaś organizacja pracy ,anie szfaczka idzie do pracy i musi sobie szukać pracy.Gorzej już być nie może???????????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-05-21 20:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie ja niedawno dostałam się do levis ale wciąż czekam aż do mnie zadzwonią. Nie wiem jeszcze na jaki dział, ani nic. Ale czekam już około półtora miesiąca i nic żadnego odezwu. Nie wiem orientuję się ktoś ile to jeszcze może potrwać. Już przeszłam szkolenie BHP i wszystko. Wciąż czekam na telefon a powiedzieli ze jak raz się nie odbierze od nich telefonu to dzwonią do innej osoby. Proszę niech mi ktoś podpowie jakto wygląda.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-05-24 20:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do mnie też nie dzwonią. Jak się niedługo nie odezwą, to się tam przejdę po moje kopie dokumentów. Levi's gromadzi kopie dowodów osobistych i innych prywatnych danych, do których gromadzenia nie ma prawa zgodnie z Kodeksem pracy Art. 22. Wystarczy napisać na nich skargę do Głównego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. ***
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2013-06-01 01:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem DNO. nie polecam zwłaszcza środka szwalni tam gdzie urzęduje (usunięte przez administratora) bardzo nie szanuje ludzi i brzydko sie odnosi.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2013-06-03 07:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się wydaję, że pracy mogły nie dostać osoby, które nie skorzystały z "opcjonalnego" ubezpieczenia Proamerica. ;) Mam rację?
zdjecie uzytkownika
Wiem co piszę - 2013-06-24 18:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie pozwalniali niewinnych ludzi, moglismy być na ich miejscu, każdy wie ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuja dalej ze za zaginione spodnie glownie odpowiadaja Panie ze szwalni i osoby z kompletacji a także Ci o których się nie mowi. Pracownicy wiedzą co się dzieje a góra nie wie? udaje ale ucierpia niewinni bo sztuka sie liczy i zalatwienie sprawy a nie pozbeda się osob które przynoszą zyski, bo zapierdzielają albo maja wyższe stanowisko niz jakas, szwaczka, skraper czy pracownik hypo (te 2 ostatnie to smieciuchy, nic nie znacza i traktowani sa jak zydzi, TAM NIE MA SZACUNKU DO PRACOWNIKOW (po nas beda następni)
brygadziści pastwia się nad pracownikami dlaczego? wyniki się liczą, poza tym taka polska mentalność że lepiej traktują osoby spoza polski niz swoich braci, to jest smutne że tak nas traktuja chociaz zdają sobie sprawę ze nie chcieliby być na naszym miejscu i takze niebyliby zadowoleni gdyby ktos traktował w tej sposob ich bliskich jak oni sami traktuja ludzi.
JAKOŚĆ??? spada niesamowicie, widze nie tylko po jakości ale i po pracy, każdy wie co sie dzieje i jaka sciema idzie na jakości to samo na naprawach... szok. ale kiedys jedna Pani powiedziała (one mają tylko ladnie w sklepie wygladac a co sie pozniej po praniu stanie to nas nie interesuje)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile sprzedawca zarabia w Levi Strauss ?czy w Warszawie sa inne stawki niz w Płocku ?wie ktos moze czy mozna znalesc tam prace na wakacje?
zdjecie uzytkownika
pepsi - 2013-09-23 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w wpłockim levisie przez rok (do 2012). Praca przyscrappingu nie była łatwa, ale jej największą wadą byli ludzie którzy tam pracowali i nie, nie mówię tu o kierownikach. Czytam wasze opinie i się we mnie gotuje, JAK MOŻNA TAK PISAĆ O LUDZIACH? Ci SSmani jak ich nazywacie pomimo tylu waszych chamskich zachowań i prób oszustw byli cierpliwi i jakimś cudem to wytrzymywali psychicznie! Inna sprawa że to co tutaj piszecie o kierownikach, mowiliście o swoich kolegach jak mieli przerwę... Ale może wypowiadają się tu tylko ludzie którzy zostali zwolnieni gdy poraz kolejny przyszli do pracy pijani i po raz kolejny kazano im iść do domu bo jak tu wspomniano kierownicy przestrzegają bhp (pozdrowienia dla (usunięte przez administratora))
zdjecie uzytkownika
pepsi - 2013-09-23 21:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla ludzi którzy zastanawiają się nad pracą w fabryce: jedyne co musicie robić to byc uczciwi i starać się wykonywać swoją pracę możliwie dobrze (są szkolenia), pracuje (a napewno pracowało razem ze mną) tam też sporo fajnych osób :) wypłata była wporzadku i zawsze na czas
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 08:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te 501ki to są rzeczywiśćie takie rewelacyjne wszyscy o nich ciągle gadaj a warto je kupic wydac troche kasy wiecej niz na normalne pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim0 - 2013-10-07 23:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam w levisie należało by się wymienić osoby szkolące nowo przyjętych pracowników na dane stanowisko mam na myśli szwalnie... kompletnie bez pojęcia mało tego są tylko do godziny 17 i 10 i ciągle szybciej szybciej zero wytłumaczenia a jak przychodzi co do czego to się wypierają i zwalają winę na innych pracowników. Unoszą się i szpanują bo są stopień wyżej no śmieszne szkolić powinna osoba która szyje czy prasuje już kilkanaście lat a nie przychodzi taka ... i Ci mówi co robić na dodatek źle. Pozatym to prawda że za soboty płacą już 80% a za nadgodziny 30%?
zdjecie uzytkownika
kasis - 2014-01-25 18:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda proces rekrutacji do Levisa?
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-02-12 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mnie interesuje proces rekrutacji do Levi Strauss, bo z tego co słyszałam i sie domyślam, bo w końcu marka światowa, bardzo znana, jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-14 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LEVIS-jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy z kazdym,(usunięte przez administratora) Dla mnie porazka! napatrzylem sie tyle ze szkoda gadac,a pikniki przebijaja wszystko. kazdy samochod zajety.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2014-04-06 16:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez bym chciał się dostać do Levisa.
Lubię prace akordowa, ile zrobię tyle zarobie.
Z tego co czytam wnioskuje że musi być tam super, zero obijania się tylko ciężką praca
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-04-12 14:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję na szwalni nadal w Lewis.Tyram jak wół.
Szef mechaników Grze..rz nie można go wyciągnąć z warsztatu..Witek i Jarek chociaż pomagali!!!
Kupuje nową furę ile on musi zarabiać !!!!(za nasze ciężko zarobione pieniądze ??)
Kim on jest(średni mechanik-są lepsi.)
Wciąga swoich ludzi do pracy-wszyscy wiedzą o kogo chodzi!!
A my co???
Panie dyrektorze przejrzyj na oczy.....
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-13 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukasz pracy?
bedziec robic na akord ale brygadzistom w samochodzie.
powodzenia!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
39 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Levi Strauss
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x