Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Levi Strauss

Pracowałeś w firmie Levi Strauss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Magda - 2013-05-24 20:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Do mnie też nie dzwonią. Jak się niedługo nie odezwą, to się tam przejdę po moje kopie dokumentów. Levi's gromadzi kopie dowodów osobistych i innych prywatnych danych, do których gromadzenia nie ma prawa zgodnie z Kodeksem pracy Art. 22. Wystarczy napisać na nich skargę do Głównego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. http://www.giodo.gov.pl/493/
zdjecie uzytkownika
nnnn - 2013-06-01 01:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem DNO. nie polecam zwłaszcza środka szwalni tam gdzie urzęduje (usunięte przez administratora) bardzo nie szanuje ludzi i brzydko sie odnosi.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2013-06-03 07:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi się wydaję, że pracy mogły nie dostać osoby, które nie skorzystały z "opcjonalnego" ubezpieczenia Proamerica. ;) Mam rację?
zdjecie uzytkownika
Wiem co piszę - 2013-06-24 18:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie pozwalniali niewinnych ludzi, moglismy być na ich miejscu, każdy wie ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuja dalej ze za zaginione spodnie glownie odpowiadaja Panie ze szwalni i osoby z kompletacji a także Ci o których się nie mowi. Pracownicy wiedzą co się dzieje a góra nie wie? udaje ale ucierpia niewinni bo sztuka sie liczy i zalatwienie sprawy a nie pozbeda się osob które przynoszą zyski, bo zapierdzielają albo maja wyższe stanowisko niz jakas, szwaczka, skraper czy pracownik hypo (te 2 ostatnie to smieciuchy, nic nie znacza i traktowani sa jak zydzi, TAM NIE MA SZACUNKU DO PRACOWNIKOW (po nas beda następni)
brygadziści pastwia się nad pracownikami dlaczego? wyniki się liczą, poza tym taka polska mentalność że lepiej traktują osoby spoza polski niz swoich braci, to jest smutne że tak nas traktuja chociaz zdają sobie sprawę ze nie chcieliby być na naszym miejscu i takze niebyliby zadowoleni gdyby ktos traktował w tej sposob ich bliskich jak oni sami traktuja ludzi.
JAKOŚĆ??? spada niesamowicie, widze nie tylko po jakości ale i po pracy, każdy wie co sie dzieje i jaka sciema idzie na jakości to samo na naprawach... szok. ale kiedys jedna Pani powiedziała (one mają tylko ladnie w sklepie wygladac a co sie pozniej po praniu stanie to nas nie interesuje)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile sprzedawca zarabia w Levi Strauss ?czy w Warszawie sa inne stawki niz w Płocku ?wie ktos moze czy mozna znalesc tam prace na wakacje?
zdjecie uzytkownika
pepsi - 2013-09-23 21:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w wpłockim levisie przez rok (do 2012). Praca przyscrappingu nie była łatwa, ale jej największą wadą byli ludzie którzy tam pracowali i nie, nie mówię tu o kierownikach. Czytam wasze opinie i się we mnie gotuje, JAK MOŻNA TAK PISAĆ O LUDZIACH? Ci SSmani jak ich nazywacie pomimo tylu waszych chamskich zachowań i prób oszustw byli cierpliwi i jakimś cudem to wytrzymywali psychicznie! Inna sprawa że to co tutaj piszecie o kierownikach, mowiliście o swoich kolegach jak mieli przerwę... Ale może wypowiadają się tu tylko ludzie którzy zostali zwolnieni gdy poraz kolejny przyszli do pracy pijani i po raz kolejny kazano im iść do domu bo jak tu wspomniano kierownicy przestrzegają bhp (pozdrowienia dla (usunięte przez administratora))
zdjecie uzytkownika
pepsi - 2013-09-23 21:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla ludzi którzy zastanawiają się nad pracą w fabryce: jedyne co musicie robić to byc uczciwi i starać się wykonywać swoją pracę możliwie dobrze (są szkolenia), pracuje (a napewno pracowało razem ze mną) tam też sporo fajnych osób :) wypłata była wporzadku i zawsze na czas
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-24 08:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A te 501ki to są rzeczywiśćie takie rewelacyjne wszyscy o nich ciągle gadaj a warto je kupic wydac troche kasy wiecej niz na normalne pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim0 - 2013-10-07 23:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam w levisie należało by się wymienić osoby szkolące nowo przyjętych pracowników na dane stanowisko mam na myśli szwalnie... kompletnie bez pojęcia mało tego są tylko do godziny 17 i 10 i ciągle szybciej szybciej zero wytłumaczenia a jak przychodzi co do czego to się wypierają i zwalają winę na innych pracowników. Unoszą się i szpanują bo są stopień wyżej no śmieszne szkolić powinna osoba która szyje czy prasuje już kilkanaście lat a nie przychodzi taka ... i Ci mówi co robić na dodatek źle. Pozatym to prawda że za soboty płacą już 80% a za nadgodziny 30%?
zdjecie uzytkownika
kasis - 2014-01-25 18:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda proces rekrutacji do Levisa?
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-02-12 23:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mnie interesuje proces rekrutacji do Levi Strauss, bo z tego co słyszałam i sie domyślam, bo w końcu marka światowa, bardzo znana, jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-02-14 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LEVIS-jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kazdy z kazdym,(usunięte przez administratora) Dla mnie porazka! napatrzylem sie tyle ze szkoda gadac,a pikniki przebijaja wszystko. kazdy samochod zajety.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2014-04-06 16:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez bym chciał się dostać do Levisa.
Lubię prace akordowa, ile zrobię tyle zarobie.
Z tego co czytam wnioskuje że musi być tam super, zero obijania się tylko ciężką praca
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-04-12 14:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję na szwalni nadal w Lewis.Tyram jak wół.
Szef mechaników Grze..rz nie można go wyciągnąć z warsztatu..Witek i Jarek chociaż pomagali!!!
Kupuje nową furę ile on musi zarabiać !!!!(za nasze ciężko zarobione pieniądze ??)
Kim on jest(średni mechanik-są lepsi.)
Wciąga swoich ludzi do pracy-wszyscy wiedzą o kogo chodzi!!
A my co???
Panie dyrektorze przejrzyj na oczy.....
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-13 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukasz pracy?
bedziec robic na akord ale brygadzistom w samochodzie.
powodzenia!
zdjecie uzytkownika
Agatka - 2014-04-29 19:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak to już jest.Na szwalni...Praca po układach,same rodziny,nieważne czy coś umiesz czy nie liczą się "plecy",jak nie trzymasz palca przełożonej brygadzistce i się nie podlizujesz,to dostajesz najgorszą robotę,a jak coś powiesz to dostajesz opierdziel.Święte krowy.Wiedzą,że ciężko o pracę więc tak postępują.
Panie dyrektorze czy ty jesteś ślepy i głuchy???
zdjecie uzytkownika
helga - 2014-05-04 17:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o sytuacji w levisie powinno powiadomic bruksele to wtedy zoska wszystkich poustawia po katach oczywiscie szwaczki ma racje bo nie dlugo podwyzszy wam norme zeby zarobic tylko na chleb bo na kielbase to juz za duzo
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-05-04 17:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos zna i napisze adres do brukseli jest bardzo potrzebny bo dluzej tak nie moze byc w levisie niech dyrektor zajmie sie produkcja i zoska bo ona klamie dyrektorowi w zywe oczy poprostu on sie jej boi itu jest problem
zdjecie uzytkownika
Elka K. - 2014-05-13 22:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jakie trzeba mieć wejścia i układy aby robić coś takiego...
(usunięte przez administratora)szef mechaników na szwalni wkręca do pracy swojego człowieka z rodziny (jedno ucho)...i co można???UKŁADY i Rodzina..górą..A jego Zosia???
płacz???
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-06-19 01:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, nie wiecie jak z praca w Levi Strauss na wakacje? Bo to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek, to chyba dobrze dbają o ludzi, prawda?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-01
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Regional Retail Manager Eastern Europe  Warsaw  Key responsibilities:Deliver sales and profitability targets by optimizing sales opportunities through stores performance management.Implement consistent Retail operations processes and systems to support operational effectiveness and to deliver great customer service. Manage performance on the basis of Retail KPIs.Ensure requirements of our customers are met by retail product selection, availabili
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2014-07-02 20:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasis - 2014-01-25 18:31:53]:
piszesz bzdury mnie uczyła pani Zosia cudowna osoba cierpliwa i zawsze pomocna i pracuje na dwie zmiany jak wszyscy
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2014-07-02 21:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAM NA MYSLI ZOSIE SZKOLENIOWA I JESZCZE JEDNO JA NIE MAM TAM ZNAJOMOŚCI I PRACUJE MI SIE DOBRZE MAM SPOKO BRYGADZISTKE A PRACA CIEZKA WIADOMO JAK TO NA SZWALNI NIE PISZCIE GŁUPOT JAK KOMUS ZLE NIECH IDZIE DO SKLEPU ZA 1200
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-07-07 17:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik levisa, a mógłbys w takim razie napisac ile orientacyjnie macie na szwalni, a ile ma się w sklepie? Pytam, bo wyglądasz mi na osobę zorientowaną w temacie.
zdjecie uzytkownika
pracownik szwalni - 2014-07-11 14:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aleksy - 2014-07-07 17:33:59]:
moja pensja na szwalni wynosi na czytso od 1800- 2300 miesiecznie, zależy ile % wyrobiam na akordzie.Jestem na I stopniu trudności, czyli moje stawki są najniższe. Najlepiej zarabiają osoby z III i IV stopnia.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-28 22:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zastanawia mnie fakt czemu wszyscy pracownicy Levisa milcza na temat postow ze tam kazdy z kazdym? na pikniku w tym roku tez niezle sie dzialo.
Dawanie d... jest tu chyba na porzadku dziennym.czy szwalnia tez tak szaleje? Czy tylko czterdziestolatki od Kowalkowskiej maja kryzys wieku sredniego?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Levi Strauss
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski