Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Levi Strauss

Pracowałeś w firmie Levi Strauss i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasia K. - 2015-01-04 11:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i jak z tą firmą?Zamykają w marcu czy nie?Słyszałam,że mają przyjmować ludzi na wiosnę?Prawda?
zdjecie uzytkownika
orko - 2015-01-04 15:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to zamykają Levi Strauss, przecież Levi's to były pierwsze na swiecie jeansy, to firma ogromną tradycją i świetnym potencjałem. chyba radzą sobie dobrze z tego co widziałem w ich sklepach. Ceny są wysokie, a mimo to klientów im nie brakuje. Czyżby mieli jakieś kłopoty o których nikt tu jeszcze nic nie napisał?
zdjecie uzytkownika
pracownik levisa - 2015-01-12 18:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
levisa nie zamykają!!! ALE............zwolnic mają jeszcze ok 50 osób od kwietnia znów maja przyjmowac bo są zamówienia. tyle powiedziała nam nasza brygadzistka
zdjecie uzytkownika
ls - 2015-01-14 11:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie kim w levisie jest marzena j.
zdjecie uzytkownika
Pracownik Levisa - 2015-01-16 19:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ls - 2015-01-14 11:56:29]:
Tam pracuje kilka dziewczyn o takim imieniu.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-01-16 19:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jedna (usunięte przez administratora)pracuje w laboratorium a druga (usunięte przez administratora).pracuje na produkcji.
zdjecie uzytkownika
glupia - 2015-01-16 23:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-01-16 19:55:35]:
jemu chodzi o ta trzecią :)
zdjecie uzytkownika
ls - 2015-01-17 16:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi jesionowską
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-01-18 21:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie, to teraz zwalniaja, aby za 3 miesiące zatrudniać, ponosić koszta rekrutacji i tym podobne? Nie brzmi to jak dla mnie jako dobre posunięcie, ale o ja tam wiem. Mnie by interesowała praca w sklepie levi's może ktoś wie ile tutaj oferują? Pytam, bo obecnie pracuję dla konkurencji i nie wiem, czy próbować się przenieść.
zdjecie uzytkownika
dziany - 2015-02-02 00:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irek - 2015-01-18 21:13:47]:
spokojnie w Levi Strauss potrafią w taki sposób przeprowadzać rotację , aby uniknąć wszelkich dodatkowych kosztów. Wydaje mi się , że im to się mimo wszystko opłaca, bo nie muszą ponosić wielu dodatkowych kosztów, które wiążą się z umową o pracę którą dają już swojemu nowemu człowiekowi na stałe ...
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-02-16 07:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma, która ma taką historię nie może nikomu zostać obojętna. Levi jako producent przede wszystkim nieprzeciętnej jakości spodni jeansowych i ubrań powinien w wielu wypadkach być stawiany jako przykład biznesu, który bazuje na trwałości produktów. Wiele oczywiście można mówić o tym jak obecne zarządy działają w firmie, ale to są rzeczy, które powinny współgrać z polityką firmy, a co za tym idzie, powinno być możliwie jak najlepiej.
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-03-07 10:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mówią o likwidacji a dostaliśmy podwyżkę(skromną ale jednak)i BONUS(czyli tzw 13-nastkę.)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-23 12:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zna ktoś beate z kontroli?
zdjecie uzytkownika
pr - 2015-03-25 08:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja znam! a co?zrestza chyba wszyscy ja znaja hihihi szczegolnie faceci
zdjecie uzytkownika
Qń - 2015-03-25 16:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ze szwalni czy z B2 ?
zdjecie uzytkownika
niedosLy - 2015-04-08 18:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co kto.z kim. Pani b.j zwana jablkiem chyba wszystkich na wyższych stanowiskach zaliczyła który jej chcieli. Agencja
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-04-20 18:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiecie moze coś wiecj o stanowisku Customer Service Order Management Analyst - Greek, English, Polish ? trzeba znać wszytskie języki perfekcyjnie czy komunikatywnie?
zdjecie uzytkownika
Viki - 2015-04-23 21:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I znów niepewność,że pracy mamy do końca roku,a potem ....???
zdjecie uzytkownika
bezrobotna - 2015-05-27 10:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjmują do pracy do Levisa?
zdjecie uzytkownika
danka k. - 2015-05-27 14:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo byłabym wdzięczna za info czy firma nadal szuka osób na stanowisko sprzedawcy stylisty w Wawie. wiem że chyba kiedyś takie propozycje były. z tego co mi wiadomo to dają umowę o prace i to mnie przekonuje, ale wymagają tez dyspozycyjności i ciekawe co mam przez to rozumieć. proszę niech się wypowie ktoś kto tam pracuje czy warto
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-06-26 17:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@danka k.na stanowsiko sprzedawcy stylisty nie ma, ale jest oferta na zwykłego sprzedawce, jeśli to też Cie interesuje, jak masz doswiadczenie to też spokojnie mozesz celować wyzej czyli na np, zastępce kierownika sklepu albo nawet na samego kiwornika, bo takie teraz są oferty, wszystkie na Warszawe tylko.
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-08-11 17:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie za to ciekawi jak obecnie jest z warunkami pracy w Levi Strauss jako Sprzedawca. Czym się firma zajmuje i jaką ma renomę, to chyba każdy wie, a w ogłoszeniu poświęcili temu wiele miejsca, chwalą sie, że działają od 160 lat w 110 krajach. Najwyraźniej zabrakło im miejsca na napisanie co oferują, bo jest tylko mowa o pracy na pół etatu. Gdyby ktoś wiedział coś więcej, to proszę o komentarz.
zdjecie uzytkownika
Qba - 2015-08-24 19:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Quo Vadis Lewisie ?
zdjecie uzytkownika
Hoho - 2015-09-10 22:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się nad podjęciem pracy na stanowisku sprzedawcy i zainteresowało mnie ogłoszenie Levi Strauss. Widzę, że wymagają jedynie dyspozycyjności i angielskiego w stopniu komunikatywnym. Nie mówię już o obsłudze klienta i tak dalej. Niestety nie wspominają o rodzaju umowy. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak jest
zdjecie uzytkownika
huragan - 2015-10-25 19:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe
zdjecie uzytkownika
czenko - 2015-10-25 23:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej nie spodziewalbym sie szalenstwa jezeli chodzi o warunki. Ja jezeli mialbym z nimi podejmowac wspolprace to bym walczyl o umowe o prace - chociaz tak duza firma powinna to miec w standardzie. Oczywiscie nie kazdy bedzie chcial zostawac nie wiadomo jak dlugo sprzedawca, ale moze w dalszej perspektywi niektorzy sa w stanie awansowac...
zdjecie uzytkownika
PK - 2015-10-29 12:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy w Płocku można w dalszym ciągu kupić levisy w sklepie przy fabryce drugim gatunku?
zdjecie uzytkownika
mariola - 2015-10-29 18:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PK - 2015-10-29 12:53:07]:
nie sklep zamknięto z 2-3 lata temu
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-10-31 11:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest sklep Levis-Mustang w Galerii Mazowia.Dla pracowników 20% zniżki
zdjecie uzytkownika
sztos - 2015-11-05 22:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik sklepu! w końcu jakaś oferta dla mnie. Tylko mają spore wymagania, botak, min. 3 lata doświadczenia na stanowisku Kierownika Sklepu w branży odzieżowej lub pokrewnej (obuwie, akcesoria, kosmetyki, biżuteria), dodatkowo znajomość branży odzieżowej oraz operacji związanych z zarządzaniem sklepu no i umiejętności analityczne
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-11-08 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sztos - to nie są duże wymagania, przecież zatrudnienie u nich wiąże się z prestiżem, bo w końcu zarobki mają niezłe, a doświadczenie u nich zdobyte jest cenne
zdjecie uzytkownika
fika - 2015-11-10 14:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tez mi sie wydaje ze to nie sa jakies wygorowane wymogi. ponadto wiem ze dodatkowo wymagaja znajomosci języka angielskiego w stopniu bardzo dobrym
zdjecie uzytkownika
tf - 2015-11-12 17:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sztos no wiesz co na każdym stanowisku sa jakieś wymagania ale z tego co widzę to tutaj nie są jakieś ogromne
zdjecie uzytkownika
Arsen - 2015-11-25 13:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja znam OlE z Gostynina . A w jakim sensie "niezła jest"?
zdjecie uzytkownika
BezrobotnyByłySprzedawca - 2015-12-02 20:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam nad ofertą sprzedawcy. Wszystkie wymogi spełniam, ale niestety nie podali żadnych informacji odnośnie tego co oferują, a szkoda, tak to nie wiem czy się opłaca. Jeśli ktoś ma jakieś informacje to proszę o odpowiedź. Robotę trzeba znaleźć, a czas goni.
zdjecie uzytkownika
Wiola - 2015-12-21 23:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie czy fabryka mebli Lewis przyjmuje się do pracy i gdzie można złożyć cv?
zdjecie uzytkownika
Montek - 2015-12-27 00:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dołączam się do pytania @Wiola bo faktycznie też bym złożył CV, aczkolwiek wiem że z grudnia jest kierownik sklepu i to teraz jest dla mnie priorytet na początek
zdjecie uzytkownika
ila - 2016-01-07 15:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To składaj, bo byc może lada chwila sie rekrutacja skonczy, sklep nie jest duży, pracownikow pod soba masz niewielu,wiec dasz sobie rade,jak masz dosiadczene w kierowaniu zzespolem
zdjecie uzytkownika
frau - 2016-01-10 01:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ila - 2016-01-07 15:42:31]:
jak dla mnie najistotniejsze to jest to , że najpierw trzeba rzeczywiście mieć trochę doświadczenia w kierowaniu takim nawet małym zespołem ludzi . ..
zdjecie uzytkownika
Jagn - 2016-01-12 20:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ila no być może rekrutacja się lada chwila skończy, ale wczoraj pojawiły się nowe oferty na district managera. Trzeba mieć minimum 4-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w podobnej branży. Szkoda tylko, że nie napisali co oferują... No ale praca w Levisie to jednak pewnego rodzaju prestiż.
zdjecie uzytkownika
nebil - 2016-01-15 03:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jagn, no jasne, że prestiż, w końcu to Levi Strauss wymyslił jeansy ;D. Widziałem od nich ogloszenia na sprzedawcę, na pół etatu na annopolu w stolicy, jednak nic w sumie poza profilem kandydata nie napisali w ogłoszeniu.
zdjecie uzytkownika
jurk - 2016-01-17 15:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nebil to jest outlet, więc praca ze starymi kolekcjami, nic nowego. Annopol jest niedaleko mnie, znam tamten skle Levi, mają fajne warunki i wydaje mi się, że warto wysłać cV :)
zdjecie uzytkownika
pukle - 2016-01-19 18:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze warto próbować się tam zatrudnić, poza tym teraz też szukają district managerów np. w krakowie, katowicach i wrocławiu, kreatywne dosyć stanowisko, warto próbować
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-24 09:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od 28.01.2016 r w sieciach sklepów BIEDRONKA będą w sprzedaży spodnie firmy LEVI'S
w cenie 179,99 zł
Ciekawe kiedy będą u pani Wiesi w zieleniaku osiedlowym......
zdjecie uzytkownika
Agora - 2016-01-24 11:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się @Ja skąd masz takie informacje. W sumie pewnie w firmie o tym głośno. Według mnie to dobry krok ze strony Levi Struss. Odpowiedni marketing.
zdjecie uzytkownika
Dawne czasy - 2016-01-27 21:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam Grzesiu (sewing mechanic obibokus)
Nadal nic nie robi kase bierze i lata za swą panią po szwalni....
zdjecie uzytkownika
były - 2016-01-29 09:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam wszyscy biegaja za paniami i panie za panami. Taki juz klimat, ze mysla tym co miedzy nogami
zdjecie uzytkownika
y6u - 2016-01-29 18:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pukle no ja tez uwazam ze zawsze warto jest przeciez sprobowac, bo czemu nie, jezeli warunki sa korzystne, ja myslalem nad praca jako district manager
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa ( była w maju 2013 r ) na bardzo dobrym poziomie. Testy manualne + indywidualna rozmowa. Panie rekrutujące bardzo miłe i profesjonalne. Pytają o przebieg pracy zawodowej, oczekiwania i motywację do pracy. Dokładnie opisują charakter pracy ( akord, system zmianowy, praca stojąca itd - mówią, że lekko nie jest ). Jasno określają zarobki. Z grupy 15 osób - zakwalifikowało się 10 osób ( ja też :) ) .
Pytania: Pytają również o zainteresowania - więć jeśli ktoś kłamie w CV np. że uwielbia czytać ksiązki - i zostanie poproszony o podanie tutułu ostatnio przeczytanej - to pewnie zrobi wielkie oczy.
zdjecie uzytkownika
Dawne czasy - 2016-01-29 21:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam...
A jak tam Grzesiu (sewing mechanic obibokus)
Nadal nic nie robi kase bierze i lata za swą panią po szwalni....
zdjecie uzytkownika
As - 2016-01-31 19:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja nic nie słyszałem o tym co mówisz @Dawne czasy, zresztą teraz jest całkiem dobrze i nie ma się o co zupełnie doczepić, polecam Ci popytać, jest super

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Levi Strauss

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert