Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KIK Sp.z.oo.Księżopolska

Pracowałeś w firmie KIK Sp.z.oo.Księżopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przemek ssie - 2013-10-06 13:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napisz po rozprawie jak tam z Piekna. Trzymaj sie cieplo i powodzonka :*
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 11:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki za dobre slowa. Zaraz jade na sprawe . Mam nadzieje ze jej pokaze gdzie raki zimuja. Odezwe sie ...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 17:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja dzisiejsza rozprawa sadowa z (usunięte przez administratora)zostala odroczona na 4 grudnia. Ona dzisiaj nie stawila sie na sprawe bez usprawiedliwienia. Po prostu olala Sad lub sie przestraszyla ze i tak ma sprawe przegrana. To jej nic nie pomoze. (usunięte przez administratora) Tym razem sie nie wywinie. Ktos ja musi w koncu nauczyc rozumu. Do uslyszenia... byly pracownik gospodarczy i myjni.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-10-09 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko się zgadza. Ciśnij z nimi i to ostro.
Nagrywajcie na dyktafon, całą rozmowę podczas rozliczania się z kursu.
Proponuję mieć także włączony dyktafon jak się idzie na rozmowę o pracę.
Co innego mówi, a co innego robi. Najpierw obiecuje, a potem nic nie pamięta.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy sie przyjelem do KIK: w marcu 2010r (usunięte przez administratora)obiecala mi podwyzke przy podpisaniu nastepnej umowy o prace. Niestety zapomniala(usunięte przez administratora)Podpisalem jeszcze dwie umowy i pracowalem u tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawie trzy lata za minimum socjalne. Jak sie upomnialem o podwyzke to mi powiedziano mi ze za brama czeka na moje miejsce 10 chetnych i moge stad (usunięte przez administratora)/cytat (usunięte przez administratora) kazala mi pracowac co druga sobote za darmo w ramach /RWPG lub dorabiania KIK/. Nie chciala mi zwrocic pieniedzy za badania okresowe /bo nikomu nie zwraca/. Kase dostalem dopiero po skardze i kontroli PIP. Nie dawala ubran roboczych /kupila niby to paczke w ciucholandzie w ktorej byly damskie bluzki i stringi chyba dla niej do roboty/. Nawet nie kupila glupich rekawic nie mowiac o zgrzewce wody w upalne 30 stopniowe dni jak (usunięte przez administratora) przy sprzataniu placu lub koszeniu trawy. gdy odeszlem z tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy upomnialem sie o kase za soboty to powiedziala mi ze wglowie mi sie pomieszalo i podalem ja do Sadu Pracy. Na pierwsza rozprawe sie nie stawila, olala Sad. Jest tak ograniczona ze mysli jak ma kase to i Sad moze jej naskoczyc. Ale niestety sie myli. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-10-10 21:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te wszystkie opinie o tej firmie to mi sie niedobrze robi. Co to sa za ludzie ci (usunięte przez administratora). To sie w glowie nie miesci co oni wyprawiaja. Czy te pieniadze juz im w glowie calkowicie mozgi wypraly. Jezeli jest w Polsce duzo takich firm to bardzo zle sie dzieje. Nasze spoleczenstwo jest coraz bardziej chore przez takich pracodawcow. Masakra!!!.
zdjecie uzytkownika
fajfer - 2013-10-11 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
więcej osób takich jak tak miało z (usunięte przez administratora)zatargi w PIPie? czy póki co udaje im się zwinnie omijać sądy?
zdjecie uzytkownika
cdn... - 2013-11-09 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda slow na tych bydlakow, ale trzeba z nimi walczyc.nie moga i nie beda bezkarni.poczekamy na dalszy rozwoj sytuacji...cdn...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-17 09:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2013-10-10 21:19:45]:
HEHE, to jest właśnie (usunięte przez administratora):) ujęte w samo sedno.
Dodam, że w biurze przykręcała grzejnik jak termometr wskazał za dużo (ponad 19-20), a także gasiła światło i latała z miernikiem twierdząc, że to które zostawiła mieści się w normach :) Najemcy też mieli zimno, pomimo że płacili jej czynsz :)
wszystkie obietnice najlepiej brać od nich na piśmie, ewentualnie nagrać.
zdjecie uzytkownika
gacek - 2014-02-06 16:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to firma KIK nie ma tutaj za dobrych opinii, to ciekawi mnie co w takim razie trzyma pracowników, którzy obecnie pracują, skoro sa takie problemy jak piszecie.
zdjecie uzytkownika
qraz - 2014-02-22 15:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ja zrobiłem w tej firmie 2 kursy do badu było mówione 42gr za km a dostałem 35gr jako ktoś wcześniej wspominał 700zł za Niemcy dwa razy obskoczyłem. Poprosiłem o pieniądze za dwa kursy które zrobiłem nie chcieli mi dać potem dostałem łaskawie 700zł za jeden kurs. Zadzwoniłem że odchodzę i nie będę jeździł bo nie chce żeby to za daleko zaszło wszystko. Szefowa nagle zmieniła ton i mówi żebym jeszcze pojechał na franc je bo ładunek dla mnie wzięty a ja na to że nie dziękuję chcę pieniądze i kończymy współpracę a ona że musi jakieś rachunki powystawiać itd. Wiszą mi 700zł za kurs do badu ale ja mam ich kluczyki od fury oraz dokumenty licencje dowód rejestracyjny itd nie oddam im tego dopóki nie dostane pieniędzy. Ogólnie ja nie polecam!
zdjecie uzytkownika
qraz - 2014-02-26 12:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gacek - 2014-02-06 16:07:30]:
Z tego co się orientuję to są osoby typu wziąłem kredyt na mieszkanie i muszę spłacać raty itp. A umowę mają na czas nie określony i tak siedzą.
zdjecie uzytkownika
blondyn - 2014-05-17 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@qraz, i jak zakończyła się Twoja historia z Kikiem? udało Ci się odzyskać swoje pieniadze czy masz ciągle ich furę?
zdjecie uzytkownika
Driver - 2014-09-19 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie odradzam to co obiecuje na początku w praktyce wychodzi inaczej na początku umowa zlecenie pózniej niby umowa o prace auta na kraj są tak zniszczone i zaniedbane że nocowac w nich (niektórcych) to chyba tylko za kare , ogólnie nie polecam szkoda było kasy na dojazd
zdjecie uzytkownika
sebo - 2014-10-04 15:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Driver - 2014-09-19 10:31:53]:
możesz mi podrzucić jakiś link albo miejsce gdzie dowiem się więcej o KIK Księżopolska? bo jakoś szukam i szukam i ciągle nie mogę znaleźć żadnych konkretów. Choć w sumie, jeśli wpadniesz @driver na to forum jeszcze w najbliższym czasie to wrzuciłbyś może jakieś info od siebie. Z pierwszej ręki to byłyby najlepsze informacje
zdjecie uzytkownika
kabi - 2014-11-30 18:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebo - 2014-10-04 15:29:54]:
jedyne co ja mogę powiedzieć Ci więcej o KIK to że firma pochodzi z siedlec. Po za tym rzeczywiście ciężko jest znaleźć gdziekolwiek informacje o nich. Firma pewnie jest typowo lokalna i żyje z osób które zamieszkały gdzieś w pobliżu. Także co do opcji pracy to chyba nie ma tu czego szukać niestety...
zdjecie uzytkownika
Smerf - 2014-12-20 00:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie ale co Wy chcecie wiedzieć? Omijajcie to szerokim łukiem chyba że lubicie jeździć za darmo.. Nikt was w Siedlcach tak nie wydyma jak Miecio, o wypłacie to możecie sobie pomarzyć,gdy przychodzi dzień wypłaty musicie PROSIĆ o swoja kasę bo nikt nic nie wie,nagle wszyscy uciekają do domu i tyle widziałeś swoją wypłatę w obecnym dniu,co najwyżej możesz dostać następnego ale mietek musi mieć dobry humor. Dajcie sobie spokój bo mietek nawet pozwoleń na gabaryty nie potrafi załatwić tylko tobie każe chodzić i szukać..

Nie polecam,chyba że lubisz być dymany na kasę :)
zdjecie uzytkownika
jani - 2015-02-01 16:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam kierowcow którzy zostali oszukani przez ta firme odezwijcie sie a odzyskacie z duuuuzym procentem byly oszukany szofer
zdjecie uzytkownika
fan - 2015-02-05 16:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musimy sie spodkac i paiaca usadzic
zdjecie uzytkownika
KIEROWCA - 2015-02-18 17:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TA FIRMA POWINA BYC DAWNO ZAMKNIETA GDZIE TE SLUZBY CZEMU JEJ NIE KONTROLUIO
zdjecie uzytkownika
linka - 2015-02-20 23:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna wielka banda!!traktuja pracownikoe jak smieci...zapiernicz ze hoho a jeszcze panstwo z gory nie zadowolone..masakra!nikomu nie życzę takiej pracy
zdjecie uzytkownika
beka - 2015-03-04 12:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowalam w kik ,maskara zwoliłam sie sama bo regionalny wiecznie niezadowolnoy ,a eta cały to w marzeniach to przystanek na chwile
zdjecie uzytkownika
olasia - 2015-03-05 19:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawde omijajcie szerokim łukiem ten sklep

Mieliśmy cudowna kierowniczke ktora ciągle gnoili o takiej można pomarzyć robila na równi ciężko z nami ale co jak pan w
.... Wiecznie nie zadowolony porazkaaa
zdjecie uzytkownika
inla - 2015-03-05 19:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylam pracownica w op...kierowniczke mieliśmy boska..ekipa zgrana.harowalismy non stop..przerwa o godz 15..wszystko by bylo super gdyby nie wieczne durne konrtrole i wymyślania.
Gdzie obrót byl taki dobry....to im nie pasowało jak sweterek byl zle przekręcony...porazka ..to nie kik tylko kit
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-03-25 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem ofertę stażu od tej Pani (pracownik biurowy) ale jak mi przedstawiła swoje wymagania i reguły panujące w firmie to podziękowałem. Zakaz rozmów, zakaz używania radia, zakaz używania telefonu, w razie nieprzyjścia sprzątaczki sprzątanie biura, praca nie przez 8h a póki sie nie skończy + 2x w miesiącu praca w soboty (ale na pocieszenie dodala, ze tylko od 8 do 15) i przypominam-to wciąż był staż. Poza tym Pain uargumentowała chęć zatrudnienia chłopaka z autem tym, że taki nie narzeka jak musi późno wracać bo ma samochód. Podziękowałem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KIK Sp.z.oo.Księżopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KIK Sp.z.oo.Księżopolska?
Zadaj pytanie