Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KIK Sp.z.oo.Księżopolska

Pracowałeś w firmie KIK Sp.z.oo.Księżopolska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-24 15:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
swir a czy warto podjąć pracę w firmie KIK Sp.z.o.o księżopolska ze względu na wynagrodzenie? są jakieś osoby które pracują tam na stałe?
zdjecie uzytkownika
K..... - 2013-07-26 09:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mietek da Ci 700 zl za wyjazd na niemcy i 1100 na francje na 2 tyg a przy wypłacie urwie 7 stów bo coś sobie wymyśli..
zdjecie uzytkownika
Były Drajwer - 2013-08-01 19:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda słów co się tam wyprawia... Nie polecam nikomu chyba że ma nóż na gardle - mietek z bożenką zawsze odpalą WSPANIAŁOMYŚLNIE kilka stów by nie zdechnąć z głodu za cały miesiąc jazdy. Sprawdzanie zużycie paliwa na podstawie szwankujących GPSów i wyzywanie kierowców od złodziei na porządku dziennym, ale najlepsze cyrki są jak poprosisz o wypłatę za swoją ciężką pracę. Szefowa nic nigdy nie wie, każe męża szukać, który jak tylko usłyszy, że ktoś chce swoich pieniędzy ucieka szybciej niż myśli pod pozorem załatwienia pilnych spraw. Podpisujesz delegacje na kwoty, których na oczy nie ujrzysz, bo płacić płacą, ale nigdy tyle ile Ci się należy - jak koledzy powyżej wspominali - ZAWSZE jest coś nie tak i to chrzanienie - a to to, a to tamto, a tu siamto, więc masz 7 stów zamiast 1,5 tys. np. i się ciesz. Mógłbym niejeden przekręt opisać albo nazwać tych (usunięte przez administratora) jak na to zasługują, ale nie będę się zniżał do ich poziomu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-19 23:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
były drajwer a czy pensje w firmie KIK Sp.z..o.o księżopolska są wypłacane na czas? występują jakieś opóźnienia?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 18:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta stara (usunięte przez administratora) wisi mi ponad trzy tysiące zl. za przepracowane za darmo wolne soboty. ona jest(usunięte przez administratora) ta firma to jest dno i bagno. wyrzucila dobrych pracowników na umowy o prace a teraz zatrudnia na zlecenie za grosze i dalej (usunięte przez administratora). kierowcom i mechanikom placi minimum (usunięte przez administratora).nikomu nie polecam bo szkoda zdrowia cdn...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-04 21:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cdn...apeluje do wszystkich bylych i obecnych pracownikow kiku i wesko; wpisujcie swoje opinie na temat (usunięte przez administratora) i ich chorej firmy. moze przez to da sie uzdrowic nasze spoleczenstwo a zwlaszcza takie (usunięte przez administratora) pisowskie jak (usunięte przez administratora). tacy ludzie nie powinni miec pieniedzy a zatem wladzy i niszczyc innych pasozytowac na nas i traktowac jak szmaty podlogowe. ono powinni wrocic do korzeni czyli doic krowy, karmic swinie wuwalac obornik tak jak to kiedys robili. teraz uwazaja sie za lepszych bo maja kase, ale nie widza ze z (usunięte przez administratora) pantofli wystaje sloma. takich pracodawcow trzeba tempic jak stonki w kartoflach cdn...
zdjecie uzytkownika
bos - 2013-09-22 16:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem u tych (usunięte przez administratora). Nie daj Boze. Masakra. Nikomu nie zycze takich pracodawcow. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
siwiec - 2013-09-29 11:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kik konkuruje z pepko ale pracowałam w kiku a teraz pracuję w pepko i jest dużo lepiej w pepko tam jest socjalny i biuro ma kierownik a w kiku biuro to kawał metalowej szafki gdzie klient ma wgląd we wszystkie dokumenty a kasę liczy się przy kamerze i wszyscy potencjalni klijenci to widzą nawet dzienne utargi można zobaczyć jak kierownik wpisuje w tabelki i prezes zarządził po dwie osoby na zmianę w kiku tak że klient może wszystko brać i nie płacić a zdobyć informację od sprzedawcy to nie ma szans bo jedna na kasie a druga na przerwie a będzie jeszcze gorzej w niemczech to jedna osoba jest przez cały dzień no i siwiec przedstawiciel to taki gość zawsze ładnie ubrany z kajetem wszystko mówi na głos nic nie pomaga czuje się jak dyrektor i sprzedaje informacje końcem pażdziernika i początkiem listopada otwierają sklep w dębicy i mówi że jeszcze będzie gorzej tak że prezes bardzo ściemnia i włazi niemcom w (...) jak ktoś wcześniej zauważył tylko PREZES NA SŁOWACJI JEST OK TAM PRACOWNIK MA BARDZO DOBRZE a jeśli ma otworzyć 50 sklepów to mu się nie uda bo nie ma lokali za darmo - kulig- nie chcą mu wynajmować bo opinie z niemiec są bardzo słabe i nawet w rzeszowie jeden sklep chcą zamknąć bo nie idzie tylko umowa ich trzyma i zapłacili by karę i do tej pory 20 sklepów otworzył to porażka- - kulik- w porównaniu z pepko zatrudnia znajomych co nie znają niemieckiego i daje im wysokie posady a wymaga aby pracownik mówił po niemiecku jest dwóch dobrych regionalnych ale oni byli szkoleni przez PREZESA ZE SŁOWACJI ale kulik im zamyka wszystkie drzwi i z czasem się ich pozbędzie i już paru zwolnił nawet mówił siwiec żle mu pracownik odpowiedział bo nie wiedział że ta bluzka wisi zgodnie czy nie zgodnie z wytycznymi z książki jakie dostaje sklep i zarobki to marne 1600 zł kierownik zatrudnianie na 1/2 etatu 3/4 etatu i niech się nie chwali kulik boto jest marna sieć i ten artykuł przetłmaczę po niemiecku i słowacku i tam też zamieszczę były pracownik kik ale pepko przyjmie wszystkich z kika ja nie miałam problemu pozdrawiam siwcca i kulika nie piszcie głupot a czytelnik może łatwo sprawdzić czy to prawda tylko podejśc do kika i zobaczyś jak pracują nie warto siętam starać o pracę.siwiec też mi na zakończenie pracy powiedział że jak znajdzie coś lepszego to się zwolni ale krakusowi nie wolno wierzyć.
zdjecie uzytkownika
cdn... - 2013-09-29 16:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
panie siwiec, pomyliles firmy. my piszemy o kiku ksiezopolskich z siedlec ul. budowlana 3. ta firma transportowa jest jeszcze gorsza. wlasciciele to gnidy i wszy. czysty (usunięte przez administratora) jak za sanacji po pierwszej wojnie swiatowej. tam najlepiej pracowac za darmo, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
soltys - 2013-10-04 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkie opinie sie zgadzaja, nawet te bardziej wulgarne. Pracowalem tam pol roku jako pracownik gospodarczy i nikomu nie zycze takiej pracy, firmy,i popieprzonych pracodawcow. (usunięte przez administratora) Nie daj Boze, horror...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-05 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w poniedzialek mam rozprawe z (usunięte przez administratora)o zalegle wynagrodzenie za przepracowane za darmo soboty i niedziele. w koncu ja ktos nauczy rozumu ze nikt za darmo nie bedzie jej dorabial. juz po mojej interwencji w pip na bierzaco placi pracownikom gospodarczym i myjni za przepracowane wolne soboty. znalazly sie rowniez ubrania robocze dla pracownikow i srodki czystosci. teraz (usunięte przez administratora) ja zalatwie sobie swoje zalegle sprawy z toba. mowi sie tak sady sa niezawisle, Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy a wszystkie (usunięte przez administratora)sie wyrowna.do zabaczenia w poniedzialek. byly pracownik.
zdjecie uzytkownika
przemek ssie - 2013-10-06 13:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz po rozprawie jak tam z Piekna. Trzymaj sie cieplo i powodzonka :*
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 11:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzieki za dobre slowa. Zaraz jade na sprawe . Mam nadzieje ze jej pokaze gdzie raki zimuja. Odezwe sie ...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 17:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja dzisiejsza rozprawa sadowa z (usunięte przez administratora)zostala odroczona na 4 grudnia. Ona dzisiaj nie stawila sie na sprawe bez usprawiedliwienia. Po prostu olala Sad lub sie przestraszyla ze i tak ma sprawe przegrana. To jej nic nie pomoze. (usunięte przez administratora) Tym razem sie nie wywinie. Ktos ja musi w koncu nauczyc rozumu. Do uslyszenia... byly pracownik gospodarczy i myjni.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-10-09 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystko się zgadza. Ciśnij z nimi i to ostro.
Nagrywajcie na dyktafon, całą rozmowę podczas rozliczania się z kursu.
Proponuję mieć także włączony dyktafon jak się idzie na rozmowę o pracę.
Co innego mówi, a co innego robi. Najpierw obiecuje, a potem nic nie pamięta.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy sie przyjelem do KIK: w marcu 2010r (usunięte przez administratora)obiecala mi podwyzke przy podpisaniu nastepnej umowy o prace. Niestety zapomniala(usunięte przez administratora)Podpisalem jeszcze dwie umowy i pracowalem u tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawie trzy lata za minimum socjalne. Jak sie upomnialem o podwyzke to mi powiedziano mi ze za brama czeka na moje miejsce 10 chetnych i moge stad (usunięte przez administratora)/cytat (usunięte przez administratora) kazala mi pracowac co druga sobote za darmo w ramach /RWPG lub dorabiania KIK/. Nie chciala mi zwrocic pieniedzy za badania okresowe /bo nikomu nie zwraca/. Kase dostalem dopiero po skardze i kontroli PIP. Nie dawala ubran roboczych /kupila niby to paczke w ciucholandzie w ktorej byly damskie bluzki i stringi chyba dla niej do roboty/. Nawet nie kupila glupich rekawic nie mowiac o zgrzewce wody w upalne 30 stopniowe dni jak (usunięte przez administratora) przy sprzataniu placu lub koszeniu trawy. gdy odeszlem z tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy upomnialem sie o kase za soboty to powiedziala mi ze wglowie mi sie pomieszalo i podalem ja do Sadu Pracy. Na pierwsza rozprawe sie nie stawila, olala Sad. Jest tak ograniczona ze mysli jak ma kase to i Sad moze jej naskoczyc. Ale niestety sie myli. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-10-10 21:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te wszystkie opinie o tej firmie to mi sie niedobrze robi. Co to sa za ludzie ci (usunięte przez administratora). To sie w glowie nie miesci co oni wyprawiaja. Czy te pieniadze juz im w glowie calkowicie mozgi wypraly. Jezeli jest w Polsce duzo takich firm to bardzo zle sie dzieje. Nasze spoleczenstwo jest coraz bardziej chore przez takich pracodawcow. Masakra!!!.
zdjecie uzytkownika
fajfer - 2013-10-11 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
więcej osób takich jak tak miało z (usunięte przez administratora)zatargi w PIPie? czy póki co udaje im się zwinnie omijać sądy?
zdjecie uzytkownika
cdn... - 2013-11-09 17:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda slow na tych bydlakow, ale trzeba z nimi walczyc.nie moga i nie beda bezkarni.poczekamy na dalszy rozwoj sytuacji...cdn...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-17 09:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nikt - 2013-10-10 21:19:45]:
HEHE, to jest właśnie (usunięte przez administratora):) ujęte w samo sedno.
Dodam, że w biurze przykręcała grzejnik jak termometr wskazał za dużo (ponad 19-20), a także gasiła światło i latała z miernikiem twierdząc, że to które zostawiła mieści się w normach :) Najemcy też mieli zimno, pomimo że płacili jej czynsz :)
wszystkie obietnice najlepiej brać od nich na piśmie, ewentualnie nagrać.
zdjecie uzytkownika
gacek - 2014-02-06 16:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to firma KIK nie ma tutaj za dobrych opinii, to ciekawi mnie co w takim razie trzyma pracowników, którzy obecnie pracują, skoro sa takie problemy jak piszecie.
zdjecie uzytkownika
qraz - 2014-02-22 15:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ja zrobiłem w tej firmie 2 kursy do badu było mówione 42gr za km a dostałem 35gr jako ktoś wcześniej wspominał 700zł za Niemcy dwa razy obskoczyłem. Poprosiłem o pieniądze za dwa kursy które zrobiłem nie chcieli mi dać potem dostałem łaskawie 700zł za jeden kurs. Zadzwoniłem że odchodzę i nie będę jeździł bo nie chce żeby to za daleko zaszło wszystko. Szefowa nagle zmieniła ton i mówi żebym jeszcze pojechał na franc je bo ładunek dla mnie wzięty a ja na to że nie dziękuję chcę pieniądze i kończymy współpracę a ona że musi jakieś rachunki powystawiać itd. Wiszą mi 700zł za kurs do badu ale ja mam ich kluczyki od fury oraz dokumenty licencje dowód rejestracyjny itd nie oddam im tego dopóki nie dostane pieniędzy. Ogólnie ja nie polecam!
zdjecie uzytkownika
qraz - 2014-02-26 12:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gacek - 2014-02-06 16:07:30]:
Z tego co się orientuję to są osoby typu wziąłem kredyt na mieszkanie i muszę spłacać raty itp. A umowę mają na czas nie określony i tak siedzą.
zdjecie uzytkownika
blondyn - 2014-05-17 20:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@qraz, i jak zakończyła się Twoja historia z Kikiem? udało Ci się odzyskać swoje pieniadze czy masz ciągle ich furę?
zdjecie uzytkownika
Driver - 2014-09-19 10:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie odradzam to co obiecuje na początku w praktyce wychodzi inaczej na początku umowa zlecenie pózniej niby umowa o prace auta na kraj są tak zniszczone i zaniedbane że nocowac w nich (niektórcych) to chyba tylko za kare , ogólnie nie polecam szkoda było kasy na dojazd
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KIK Sp.z.oo.Księżopolska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x