brak logo

KIK Sp.z.oo.Księżopolska

Siedlce

Opinie o KIK Sp.z.oo.Księżopolska

anonim 2013-07-24 15:57:24
swir a czy warto podjąć pracę w firmie KIK Sp.z.o.o księżopolska ze względu na wynagrodzenie? są jakieś osoby które pracują tam na stałe?
2
K..... 2013-07-26 09:44:31
mietek da Ci 700 zl za wyjazd na niemcy i 1100 na francje na 2 tyg a przy wypłacie urwie 7 stów bo coś sobie wymyśli..
Były Drajwer 2013-08-01 19:00:20
Szkoda słów co się tam wyprawia... Nie polecam nikomu chyba że ma nóż na gardle - mietek z bożenką zawsze odpalą WSPANIAŁOMYŚLNIE kilka stów by nie zdechnąć z głodu za cały miesiąc jazdy. Sprawdzanie zużycie paliwa na podstawie szwankujących GPSów i wyzywanie kierowców od złodziei na porządku dziennym, ale najlepsze cyrki są jak poprosisz o wypłatę za swoją ciężką pracę. Szefowa nic nigdy nie wie, każe męża szukać, który jak tylko usłyszy, że ktoś chce swoich pieniędzy ucieka szybciej niż myśli pod pozorem załatwienia pilnych spraw. Podpisujesz delegacje na kwoty, których na oczy nie ujrzysz, bo płacić płacą, ale nigdy tyle ile Ci się należy - jak koledzy powyżej wspominali - ZAWSZE jest coś nie tak i to chrzanienie - a to to, a to tamto, a tu siamto, więc masz 7 stów zamiast 1,5 tys. np. i się ciesz. Mógłbym niejeden przekręt opisać albo nazwać tych (usunięte przez administratora) jak na to zasługują, ale nie będę się zniżał do ich poziomu.
2
anonim 2013-08-19 23:46:10
były drajwer a czy pensje w firmie KIK Sp.z..o.o księżopolska są wypłacane na czas? występują jakieś opóźnienia?
2
2013-08-24 18:39:41
ta stara (usunięte przez administratora) wisi mi ponad trzy tysiące zl. za przepracowane za darmo wolne soboty. ona jest(usunięte przez administratora) ta firma to jest dno i bagno. wyrzucila dobrych pracowników na umowy o prace a teraz zatrudnia na zlecenie za grosze i dalej (usunięte przez administratora). kierowcom i mechanikom placi minimum (usunięte przez administratora).nikomu nie polecam bo szkoda zdrowia cdn...
2013-09-04 21:36:19
cdn...apeluje do wszystkich bylych i obecnych pracownikow kiku i wesko; wpisujcie swoje opinie na temat (usunięte przez administratora) i ich chorej firmy. moze przez to da sie uzdrowic nasze spoleczenstwo a zwlaszcza takie (usunięte przez administratora) pisowskie jak (usunięte przez administratora). tacy ludzie nie powinni miec pieniedzy a zatem wladzy i niszczyc innych pasozytowac na nas i traktowac jak szmaty podlogowe. ono powinni wrocic do korzeni czyli doic krowy, karmic swinie wuwalac obornik tak jak to kiedys robili. teraz uwazaja sie za lepszych bo maja kase, ale nie widza ze z (usunięte przez administratora) pantofli wystaje sloma. takich pracodawcow trzeba tempic jak stonki w kartoflach cdn...
bos 2013-09-22 16:47:51
Pracowalem u tych (usunięte przez administratora). Nie daj Boze. Masakra. Nikomu nie zycze takich pracodawcow. (usunięte przez administratora)
siwiec 2013-09-29 11:05:49
kik konkuruje z pepko ale pracowałam w kiku a teraz pracuję w pepko i jest dużo lepiej w pepko tam jest socjalny i biuro ma kierownik a w kiku biuro to kawał metalowej szafki gdzie klient ma wgląd we wszystkie dokumenty a kasę liczy się przy kamerze i wszyscy potencjalni klijenci to widzą nawet dzienne utargi można zobaczyć jak kierownik wpisuje w tabelki i prezes zarządził po dwie osoby na zmianę w kiku tak że klient może wszystko brać i nie płacić a zdobyć informację od sprzedawcy to nie ma szans bo jedna na kasie a druga na przerwie a będzie jeszcze gorzej w niemczech to jedna osoba jest przez cały dzień no i siwiec przedstawiciel to taki gość zawsze ładnie ubrany z kajetem wszystko mówi na głos nic nie pomaga czuje się jak dyrektor i sprzedaje informacje końcem pażdziernika i początkiem listopada otwierają sklep w dębicy i mówi że jeszcze będzie gorzej tak że prezes bardzo ściemnia i włazi niemcom w (...) jak ktoś wcześniej zauważył tylko PREZES NA SŁOWACJI JEST OK TAM PRACOWNIK MA BARDZO DOBRZE a jeśli ma otworzyć 50 sklepów to mu się nie uda bo nie ma lokali za darmo - kulig- nie chcą mu wynajmować bo opinie z niemiec są bardzo słabe i nawet w rzeszowie jeden sklep chcą zamknąć bo nie idzie tylko umowa ich trzyma i zapłacili by karę i do tej pory 20 sklepów otworzył to porażka- - kulik- w porównaniu z pepko zatrudnia znajomych co nie znają niemieckiego i daje im wysokie posady a wymaga aby pracownik mówił po niemiecku jest dwóch dobrych regionalnych ale oni byli szkoleni przez PREZESA ZE SŁOWACJI ale kulik im zamyka wszystkie drzwi i z czasem się ich pozbędzie i już paru zwolnił nawet mówił siwiec żle mu pracownik odpowiedział bo nie wiedział że ta bluzka wisi zgodnie czy nie zgodnie z wytycznymi z książki jakie dostaje sklep i zarobki to marne 1600 zł kierownik zatrudnianie na 1/2 etatu 3/4 etatu i niech się nie chwali kulik boto jest marna sieć i ten artykuł przetłmaczę po niemiecku i słowacku i tam też zamieszczę były pracownik kik ale pepko przyjmie wszystkich z kika ja nie miałam problemu pozdrawiam siwcca i kulika nie piszcie głupot a czytelnik może łatwo sprawdzić czy to prawda tylko podejśc do kika i zobaczyś jak pracują nie warto siętam starać o pracę.siwiec też mi na zakończenie pracy powiedział że jak znajdzie coś lepszego to się zwolni ale krakusowi nie wolno wierzyć.
cdn... 2013-09-29 16:57:42
panie siwiec, pomyliles firmy. my piszemy o kiku ksiezopolskich z siedlec ul. budowlana 3. ta firma transportowa jest jeszcze gorsza. wlasciciele to gnidy i wszy. czysty (usunięte przez administratora) jak za sanacji po pierwszej wojnie swiatowej. tam najlepiej pracowac za darmo, (usunięte przez administratora)
1
soltys 2013-10-04 21:48:05
Wszystkie opinie sie zgadzaja, nawet te bardziej wulgarne. Pracowalem tam pol roku jako pracownik gospodarczy i nikomu nie zycze takiej pracy, firmy,i popieprzonych pracodawcow. (usunięte przez administratora) Nie daj Boze, horror...
1
2013-10-05 18:37:23
w poniedzialek mam rozprawe z (usunięte przez administratora)o zalegle wynagrodzenie za przepracowane za darmo soboty i niedziele. w koncu ja ktos nauczy rozumu ze nikt za darmo nie bedzie jej dorabial. juz po mojej interwencji w pip na bierzaco placi pracownikom gospodarczym i myjni za przepracowane wolne soboty. znalazly sie rowniez ubrania robocze dla pracownikow i srodki czystosci. teraz (usunięte przez administratora) ja zalatwie sobie swoje zalegle sprawy z toba. mowi sie tak sady sa niezawisle, Pan Bog nie rychliwy ale sprawiedliwy a wszystkie (usunięte przez administratora)sie wyrowna.do zabaczenia w poniedzialek. byly pracownik.
przemek ssie 2013-10-06 13:54:00
Napisz po rozprawie jak tam z Piekna. Trzymaj sie cieplo i powodzonka :*
1
2013-10-07 11:29:00
Dzieki za dobre slowa. Zaraz jade na sprawe . Mam nadzieje ze jej pokaze gdzie raki zimuja. Odezwe sie ...
1
2013-10-07 17:21:33
Moja dzisiejsza rozprawa sadowa z (usunięte przez administratora)zostala odroczona na 4 grudnia. Ona dzisiaj nie stawila sie na sprawe bez usprawiedliwienia. Po prostu olala Sad lub sie przestraszyla ze i tak ma sprawe przegrana. To jej nic nie pomoze. (usunięte przez administratora) Tym razem sie nie wywinie. Ktos ja musi w koncu nauczyc rozumu. Do uslyszenia... byly pracownik gospodarczy i myjni.
1
ktoś 2013-10-09 16:53:15
Wszystko się zgadza. Ciśnij z nimi i to ostro.
Nagrywajcie na dyktafon, całą rozmowę podczas rozliczania się z kursu.
Proponuję mieć także włączony dyktafon jak się idzie na rozmowę o pracę.
Co innego mówi, a co innego robi. Najpierw obiecuje, a potem nic nie pamięta.
2
2013-10-09 17:59:40
Gdy sie przyjelem do KIK: w marcu 2010r (usunięte przez administratora)obiecala mi podwyzke przy podpisaniu nastepnej umowy o prace. Niestety zapomniala(usunięte przez administratora)Podpisalem jeszcze dwie umowy i pracowalem u tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawie trzy lata za minimum socjalne. Jak sie upomnialem o podwyzke to mi powiedziano mi ze za brama czeka na moje miejsce 10 chetnych i moge stad (usunięte przez administratora)/cytat (usunięte przez administratora) kazala mi pracowac co druga sobote za darmo w ramach /RWPG lub dorabiania KIK/. Nie chciala mi zwrocic pieniedzy za badania okresowe /bo nikomu nie zwraca/. Kase dostalem dopiero po skardze i kontroli PIP. Nie dawala ubran roboczych /kupila niby to paczke w ciucholandzie w ktorej byly damskie bluzki i stringi chyba dla niej do roboty/. Nawet nie kupila glupich rekawic nie mowiac o zgrzewce wody w upalne 30 stopniowe dni jak (usunięte przez administratora) przy sprzataniu placu lub koszeniu trawy. gdy odeszlem z tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firmy upomnialem sie o kase za soboty to powiedziala mi ze wglowie mi sie pomieszalo i podalem ja do Sadu Pracy. Na pierwsza rozprawe sie nie stawila, olala Sad. Jest tak ograniczona ze mysli jak ma kase to i Sad moze jej naskoczyc. Ale niestety sie myli. (usunięte przez administratora)
nikt 2013-10-10 21:19:45
Jak czytam te wszystkie opinie o tej firmie to mi sie niedobrze robi. Co to sa za ludzie ci (usunięte przez administratora). To sie w glowie nie miesci co oni wyprawiaja. Czy te pieniadze juz im w glowie calkowicie mozgi wypraly. Jezeli jest w Polsce duzo takich firm to bardzo zle sie dzieje. Nasze spoleczenstwo jest coraz bardziej chore przez takich pracodawcow. Masakra!!!.
1
fajfer 2013-10-11 12:31:17
więcej osób takich jak tak miało z (usunięte przez administratora)zatargi w PIPie? czy póki co udaje im się zwinnie omijać sądy?
2
cdn... 2013-11-09 17:03:52
szkoda slow na tych bydlakow, ale trzeba z nimi walczyc.nie moga i nie beda bezkarni.poczekamy na dalszy rozwoj sytuacji...cdn...
1
pracownik 2014-01-17 09:22:41
HEHE, to jest właśnie (usunięte przez administratora):) ujęte w samo sedno.
Dodam, że w biurze przykręcała grzejnik jak termometr wskazał za dużo (ponad 19-20), a także gasiła światło i latała z miernikiem twierdząc, że to które zostawiła mieści się w normach :) Najemcy też mieli zimno, pomimo że płacili jej czynsz :)
wszystkie obietnice najlepiej brać od nich na piśmie, ewentualnie nagrać.
gacek 2014-02-06 16:07:30
No to firma KIK nie ma tutaj za dobrych opinii, to ciekawi mnie co w takim razie trzyma pracowników, którzy obecnie pracują, skoro sa takie problemy jak piszecie.
qraz 2014-02-22 15:19:34
Panowie ja zrobiłem w tej firmie 2 kursy do badu było mówione 42gr za km a dostałem 35gr jako ktoś wcześniej wspominał 700zł za Niemcy dwa razy obskoczyłem. Poprosiłem o pieniądze za dwa kursy które zrobiłem nie chcieli mi dać potem dostałem łaskawie 700zł za jeden kurs. Zadzwoniłem że odchodzę i nie będę jeździł bo nie chce żeby to za daleko zaszło wszystko. Szefowa nagle zmieniła ton i mówi żebym jeszcze pojechał na franc je bo ładunek dla mnie wzięty a ja na to że nie dziękuję chcę pieniądze i kończymy współpracę a ona że musi jakieś rachunki powystawiać itd. Wiszą mi 700zł za kurs do badu ale ja mam ich kluczyki od fury oraz dokumenty licencje dowód rejestracyjny itd nie oddam im tego dopóki nie dostane pieniędzy. Ogólnie ja nie polecam!
qraz 2014-02-26 12:18:25
Z tego co się orientuję to są osoby typu wziąłem kredyt na mieszkanie i muszę spłacać raty itp. A umowę mają na czas nie określony i tak siedzą.
1
blondyn 2014-05-17 20:01:35
@qraz, i jak zakończyła się Twoja historia z Kikiem? udało Ci się odzyskać swoje pieniadze czy masz ciągle ich furę?
1
Driver 2014-09-19 10:31:53
Panowie odradzam to co obiecuje na początku w praktyce wychodzi inaczej na początku umowa zlecenie pózniej niby umowa o prace auta na kraj są tak zniszczone i zaniedbane że nocowac w nich (niektórcych) to chyba tylko za kare , ogólnie nie polecam szkoda było kasy na dojazd
sebo 2014-10-04 15:29:54
możesz mi podrzucić jakiś link albo miejsce gdzie dowiem się więcej o KIK Księżopolska? bo jakoś szukam i szukam i ciągle nie mogę znaleźć żadnych konkretów. Choć w sumie, jeśli wpadniesz @driver na to forum jeszcze w najbliższym czasie to wrzuciłbyś może jakieś info od siebie. Z pierwszej ręki to byłyby najlepsze informacje
kabi 2014-11-30 18:50:28
jedyne co ja mogę powiedzieć Ci więcej o KIK to że firma pochodzi z siedlec. Po za tym rzeczywiście ciężko jest znaleźć gdziekolwiek informacje o nich. Firma pewnie jest typowo lokalna i żyje z osób które zamieszkały gdzieś w pobliżu. Także co do opcji pracy to chyba nie ma tu czego szukać niestety...
Smerf 2014-12-20 00:40:07
Panowie ale co Wy chcecie wiedzieć? Omijajcie to szerokim łukiem chyba że lubicie jeździć za darmo.. Nikt was w Siedlcach tak nie wydyma jak Miecio, o wypłacie to możecie sobie pomarzyć,gdy przychodzi dzień wypłaty musicie PROSIĆ o swoja kasę bo nikt nic nie wie,nagle wszyscy uciekają do domu i tyle widziałeś swoją wypłatę w obecnym dniu,co najwyżej możesz dostać następnego ale mietek musi mieć dobry humor. Dajcie sobie spokój bo mietek nawet pozwoleń na gabaryty nie potrafi załatwić tylko tobie każe chodzić i szukać..

Nie polecam,chyba że lubisz być dymany na kasę :)
4
jani 2015-02-01 16:06:43
szukam kierowcow którzy zostali oszukani przez ta firme odezwijcie sie a odzyskacie z duuuuzym procentem byly oszukany szofer
fan 2015-02-05 16:46:23
musimy sie spodkac i paiaca usadzic
KIEROWCA 2015-02-18 17:47:31
TA FIRMA POWINA BYC DAWNO ZAMKNIETA GDZIE TE SLUZBY CZEMU JEJ NIE KONTROLUIO
linka 2015-02-20 23:10:10
Jedna wielka banda!!traktuja pracownikoe jak smieci...zapiernicz ze hoho a jeszcze panstwo z gory nie zadowolone..masakra!nikomu nie życzę takiej pracy
beka 2015-03-04 12:30:59
ja pracowalam w kik ,maskara zwoliłam sie sama bo regionalny wiecznie niezadowolnoy ,a eta cały to w marzeniach to przystanek na chwile
olasia 2015-03-05 19:06:25
Naprawde omijajcie szerokim łukiem ten sklep

Mieliśmy cudowna kierowniczke ktora ciągle gnoili o takiej można pomarzyć robila na równi ciężko z nami ale co jak pan w
.... Wiecznie nie zadowolony porazkaaa
inla 2015-03-05 19:12:20
Bylam pracownica w op...kierowniczke mieliśmy boska..ekipa zgrana.harowalismy non stop..przerwa o godz 15..wszystko by bylo super gdyby nie wieczne durne konrtrole i wymyślania.
Gdzie obrót byl taki dobry....to im nie pasowało jak sweterek byl zle przekręcony...porazka ..to nie kik tylko kit
rad 2015-03-25 17:47:49
Miałem ofertę stażu od tej Pani (pracownik biurowy) ale jak mi przedstawiła swoje wymagania i reguły panujące w firmie to podziękowałem. Zakaz rozmów, zakaz używania radia, zakaz używania telefonu, w razie nieprzyjścia sprzątaczki sprzątanie biura, praca nie przez 8h a póki sie nie skończy + 2x w miesiącu praca w soboty (ale na pocieszenie dodala, ze tylko od 8 do 15) i przypominam-to wciąż był staż. Poza tym Pain uargumentowała chęć zatrudnienia chłopaka z autem tym, że taki nie narzeka jak musi późno wracać bo ma samochód. Podziękowałem
ktos 2015-05-13 10:51:41
haha, cała pani prezes :) wcale bym się nie zdziwił, jakby kazała Ci jeszcze dziękować za to, że możesz odbyć u niej staż :) bo przecież za bramą stoi 20, którzy chętnie skorzystają :)
ale jak widać ludzie pracują u nich, a firma prosperuje całkiem dobrze, choć powiedzą, że nie mają pieniędzy
1
jani 2015-05-23 20:55:15
pisalem juz ze szukam kierowcow do zalozenia sprawy i odzyskania wszystkiego co sie nalezy odezwijcie sie a napewno zrobimy porzadek z bizmesmenem
1
Legiocz 2015-07-11 18:32:34
Wydaje mi się, że jednak nie było tak dużo osób oszukanych przez tą firmę, a jeśli były jakieś nieporozumienia lub błędy ze strony pracodawcy to na pewno dało się to jakoś rozwiązać i dogadać. Poza tym już dłuższy czas nikt nic nie mówi w tym temacie więc pewnie już wszystko się wyjaśniło. A jeśli nie to mam nadzieję że wszystko idzie w dobrym kierunku.
1
Jarosław 2015-12-08 00:47:11
Witam, pracowałem tam jakiś czas jako kierowca i powiem szczerze, że nie było tak źle jak tu niektórzy piszą. Gdybym nie zmienił miejsca zamieszkania nadal bym u nich jeździł. Zawsze dostawałem pieniądze na jakie się z Mietkiem umówiłem.
danie 2015-12-08 12:58:17
zależy przede wszystkim rowniez duzo od naszego nastawienia jakie mamy, jezeli sie nam nie bedzie chcialko to bedziemy rowniez narzekac, watro troche sie wysilic
Papa Smerf 2015-12-10 18:49:48
W KIK'u pracowałem rok , źle nie było na początku bo hajs się zgadzał 1 miesiąc koło 5 było ,jednak kolejne miesiące 3-3.5.. Raz zrobiłem x2 samarę i dabu zobaczyłem podstawę na konto czyli jakieś 1300 zł :) Ponieważ dostałem hajs na wcześniejszy miesiąc (LOL) xD.. . Gdyby było tak kolorowo i dobrze jak piszesz to mieliby stałych kierowców a nie szukali ludzi bo nie ma kto na Rosie jechać . Minęły dwa lata jak tam nie pracuje i nikt ze starych znajomych tam nie jeździ...
1
mordeczka 2015-12-14 14:20:26
kik - pani księżopolska chodziła w dziurawych majtach, pan mąż dziad się wżenił i pod_skakuje, okolice sokołowa go znają. Gdyby nie TOPAZ - brat księżopolskiej (czyli Sobolewski - to Bożenka jadałaby w kofeldzie), hehe. Ruskie paliwo sprzedają nielegalnie, komendant Po_licajów w Siedlcach wie, bo z Mietkiem wódkę pije. I stąd mamy w Siedlcach milionerów.(Zasiłek dla kobiety z MOPR wynosi ok. 260zł). Zabiż to za ma lo.
mordeczka 2015-12-14 14:23:50
Zabić to za mało.To s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Jono 2015-12-18 17:37:13
Boże, co ja za rzeczy tu czytam, że wam się chce tak wypisywać. Lepiej powiedzcie mi o jakich pieniądzach, stawkach i w ogóle rozmawiamy, bo to jest dla mnie ważne
marek 2016-02-26 20:59:26
Jak ja jeździłem płacili 42 grosze z kilometra i wszystko się zgadzało. Jeśli nadal tam pracuje mechanik Tolek to uważajcie na tego nieroba żeby wam lodówki w aucie nie wyczyścił. Apel do szefostwa. Weźcie się za tego nieroba. Reszta firmy bez zastrzeżeń. Polecam
1
Jarosław 2016-04-06 00:20:59
Skoro jest tak źle jak niektórzy piszą, dlaczego tak dużo osób tam pracuje??
Byłem na rozmowie z właścicielem i był bardzo konkretny. To się chwali, że ktoś nie owija w bawełnę tylko mówi konkretnie jak wygląda robota.
wer 2016-04-07 20:28:06
wlasnie tez sie nad tym zastanwiam dlaczego skoro komus sie tak nie pdooba to po prostu nie zmieni pracy
IZKO 2016-04-21 15:35:25
oszusci
nuk 2016-05-09 18:50:40
wer,według mnie warto przede wszystkim poczekać trochę i przeczekać pierwszy okres gdy nie znasz firmy. Potem zaznajamiając się z kilkoma osobami można normalnie tutaj działać.
Zostaw swoją opinię o KIK Sp.z.oo.Księżopolska - Siedlce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KIK Sp.z.oo.Księżopolska