Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o euroverlux

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 22:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkim za zazdrości zarobków a sama mało nie zarabia i nic nie robi tylko zatrzymuje linie na swoje widzi misie !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 22:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i teraz pytanie... czy w tym momencie kiedy prawda wychodzi na jaw czy nasze kierownictwo będzie w stanie coś z tym zrobić???? czy tak jak zwykle wszystko przejdzie bez echa.....:(
zdjecie uzytkownika
mm - 2011-10-31 17:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawa czy zareaguje na to szefostwo... a może ta pani chce wygryść własną kierowniczkę, jeżeli w taki sposób się o niej odnosi???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-02 18:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę ze dni tej pani są policzone..w koncu sie ktos dopatrzy ze ta kobieta wiele razy działa na szkodę firmy..narazie ma \"plecy\" ale i to się skończy..(usunięte przez administratora)...raczej po zawodówce nie ma szans hehehe..liczy sie to co sie ma w głowie a nie na palcach i szyi :-)))))))))))
zdjecie uzytkownika
mika - 2013-03-20 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... pracowałem kiedyś w tej firmie i znałem(usunięte przez administratora). Należało mu się bo już się nudził i nie miał co wymyślać a tam przynajmniej się nie będzie nudził jak mu jego szef zada to się do końca życia nie wyrobi.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-03-21 12:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informacje o tej firmie bo chciałem się tam zatrudnić i wiem już, że tego nie zrobię.Kiedyś na ich oficjalnej stronie można było znaleźć więcej o tym przybytku i jego kadrze menadżerskiej, a teraz chyba została już tylko garstka najwytrwalszych.To zmierzch Euroverlux Gniezno?
zdjecie uzytkownika
bobas - 2013-03-21 21:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy najlepsi już dawno odeszli a zostali najwięksi (usunięte przez administratora) z szeryfami i jego bandą na czele.nie masz czego żałować ,kiedyś ta firma była super a teraz.......szkoda pisać.niestety dni są policzone.......
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-03-24 17:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ma być jazda z koksem?! No dobra, rozkręćmy wątek.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-27 22:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..... to widzę ze już jest jazda na maxa. w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-06 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wybór jest prosty, chyba.. ;)
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-04-10 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, co jest? Co tak cicho :) Żadnych pomysłów??
zdjecie uzytkownika
fany - 2013-04-13 10:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to mi sie podoba:)
w koncu tutaj sie rozkreca...
jak tam pracowałem były próby ruszenia tematu ale troche szumu i tyle, a teraz widze robi sie ostro:)
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-15 11:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że FANY jest również w temacie. Rozwiń to o swoją wiedzę, może coś się ruszy w tym wątku. Napisałeś, że był jakiś szum kiedy tam pracowałeś.Czyli to nie są plotki tak jak trochę myślałam...
zdjecie uzytkownika
fany - 2013-04-26 00:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja wiedza o tej firmie jest taka, że jak tam pracowałem był (usunięte przez administratora) wobec pracowników. watpie, że to się zmieniło i kiedykolwiek się zmieni, ponieważ taka jest tam charakterystyka pracy.... gwiazdy czytaj donosiciele chodzą w "złocie" i udają że coś robią a reszta (usunięte przez administratora)
nie wiem kto tam jeszcze został z tych których uznaję za dobrych pracowników i fachowców bo mimo, że praca tam jest specyiczna to z docenianiem tego był problem....
jednego co szkoda mimo że część załogi zwłaszcze tej "starej była zgrana to i tak nie umieli sie postawić by coś zmienic :( szkoda...
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-30 14:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w wielu firmach i w zasadzie w każdej z nich im wyżej na stanowisku tym większy(usunięte przez administratora). Myślę, że to jest reguła, a poniżanie i traktowanie pracowników jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozwala dyrektorstwu utrzymać swoje stołki.To świadczy tylko o ich (usunięte przez administratora). Szkoda tylko, że jak już raz chwycą posadę to w następnych firmach powielają swoje (usunięte przez administratora) zachowania.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-09 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standardowo 3 miesiące próbnego?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy jest jakaś szansa aby po 3 miesiącach próbnych pracy w firmie eurovelux zostać w tej firmie na stałe?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-16 13:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)ale po części pracownicy produkcyjni tworzą taką opinie i taką atmosferę...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzetka - 2013-09-16 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest ponoć jakaś agencja tymczasowa nie? bo typowo przez Euroverlux to chyba nie zatrudniają. A jak warunki w tej agencji? warto się zgłosić?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-21 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest agencja Biznes Partner. Warunki sa takie ze jak jest praca to chodzimy a jak nie ma to siedzimy w domu i czekamy na telefon. Jak jest dobry miesiąc to wyciągamy nawet wiecej kasy niż stali pracownicy.
zdjecie uzytkownika
zzetka - 2013-09-22 11:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli taki standard... można cały miesiąc siedzieć i nic nie mieć, a wypłacają chociaż terminowo kasę? i czy są jakieś "normalne" osoby tam? pracowałam kiedyś przez job impulse na Gądkach i porażka ta agencja jak nie wiem co... niczego nie szło się doprosić, umowy po terminie, zaświadczenie o zarobkach to miesiąc czekania, a dziewuszki tam pracujące to chyba za kare pracowały, zero szacunku dla pracownika- podejście takie, jakby było się ostatnim półgłówkiem. Strasznie zraziło mnie to do agencji, więc temu pytam jak w tej jest.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-22 17:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa zawsze terminowo, umowy co tydzień - babeczka z agencji urzęduje na terenie zakładu praktycznie co dziennie wiec z tym nie ma problemu. A ludzie ? Jak wszędzie zawsze sie znajdzie jakaś zaraza ;)
zdjecie uzytkownika
duffy - 2013-09-28 09:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość, inni wyżej piszą, że w euroverlux jest duży (usunięte przez administratora), więc jak naprawdę jest z tą kasą? jest terminowo z tego co piszesz, ale jaka stawka?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ok. CV rozbudowane o pracę tez na czarno spokojna rozmowa
Pytania: Lubią ludzi z doświadczeniem różnym nawet nie udokumentowanym. Ludzi spostrzegawczych .
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-30 18:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka godzinową zależy od miesiąca. Jeśli jest wiecej dni roboczych w miesiącu stawka jest niższa, jeśli mniej - niższa. Reasumujac - niezależnie od stawki po przepracowaniu wszystkich dni roboczych w miesiącu wychodzi najniższa krajowa . Wiadomo ze jeśli przepracujesz mniej dni dostaniesz mniej kasy. Ale jeśli sie wykazesz masz szanse przepracować cały miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-30 18:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miało być wyższa gdy jest mniej dni roboczych a niższa gdy wiecej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euroverlux
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy euroverlux?
Zadaj pytanie
x