Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o euroverlux

zdjecie uzytkownika
gość - 2010-09-13 23:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dodatek mimo iż jadą 2 linie to wprowadzana jest propaganda i rywalizacja pomiędzy brygadami, a niby "wszyscy jedziemy na jednym wózku" i mamy współpracować.....
zdjecie uzytkownika
drum&bass - 2011-02-07 18:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj pajacem to jestes chyba ty...jesli ta rekrutacja cie przerosła i myslisz ze na stanowisko dyrektorskie jest podobna to ci powiem ze sie myslisz hehehe...poprostu nie dałes rady i to cie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-) ludzie tam cieżko pracują a ty na podstawie twojej nieudanej próby nie oceniaj ich i nie nazywaj Pajacami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-13 23:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dziś słyszałem że już jest tam 1 linia i wszyscy udają, że nic się n ie dzieje..... tylko mi się śmiać chce..... dobrze że się z nimi pożegnalem. Żal mi tych, którzy tam jeszcze siedzą.... teraz rzekomo tam specjaliści już nakładają butelki.....szok....i absurd a niby elita firmy
zdjecie uzytkownika
111 - 2011-10-14 16:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co pracownicy myślą o pewnej pani sprzedającej kosmetyki z działu kj? bo wydaje mi się że nie daje żyć paniom,jeżeli nie zrobią zakupów. Czekam na opinie w tej sprawie,bo to jest niesprawiedliwe jeżeli ktoś robi zakupy i ma lepiej od innych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-22 21:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co rozumiesz przez to że mają lepiej od innych? To kiedyś była taka osoba w firmie i pewnie na twojej zmianie. A handluje w zakładzie co trzecia osoba.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-23 13:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli handluje i przełożeni o tym wiedzą to coś nie tak
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2011-10-23 16:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy wiedzą i wy też wiecie ze oni wiedzą, więc po co te podchody.
zdjecie uzytkownika
hej tam - 2011-10-24 19:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze słyszę żeby ta pani zmuszała do zakupów sama kupuję od niej i nie widzę żebym miała lepiej od innych w firmie są pracownicy którzy lepiej pracują i są tacy którzy pracują gorzej może ty właśnie należysz do tych gorzej pracujących ha! ha! a może ty czegoś zazdrościsz tej pani tylko nie bardzo wiem czego
zdjecie uzytkownika
aaa - 2011-10-25 10:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Dokladnie jedni pracuje lepiej a drudzy gorzej. jedni na przykład śpią na nockach przy biurku a drudzy zasuwaja 8 h. i kupuje kosmetyki żeby mieć spokoj robiąc co do nich należy i taka prawda. a fakty są takie że tej pani od kosmetyków przydało by się trochę pokory bo jest takim samym szarakiem jak my.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-29 19:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej ludzie slyszeliście że ta pani od kosmetyków sprzedala koleżanke z działu o której mało kto wiedział że handluje i inne koleżanki z firmy też.... jak to się mówi \"tonący brzytwy się chwyta...\" ha ha ha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-29 19:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego zle mówi o swojej przełożonej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-29 20:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ładnie się dzieje !!!
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2011-10-29 20:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to też slyszałam że jadzie po kierowniczce a przed nią gra teatrzyk koleżanki...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 12:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ale kierowniczce z tego działu potrzebny jest taki piesek co go spuści z łańcucha i na wszystkich poszczeka!!!
zdjecie uzytkownika
jj - 2011-10-30 21:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak jak mówisz.... gdyby nie była potrzebna to już dawno by jej nie było bo po co w firmie człowiek który robi problemy a swoją pracą wcale nie błyszczy nad innymi..... nawet na komputerze pisać nie umie. To co jej koleżanki robią w 15 minut ona robi godzinę....ale za to potrafi szczekać....::)
zdjecie uzytkownika
kl - 2011-10-30 22:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po wszyskich jedzie nie tylko po swojej kierowniczce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 22:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkim za zazdrości zarobków a sama mało nie zarabia i nic nie robi tylko zatrzymuje linie na swoje widzi misie !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 22:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i teraz pytanie... czy w tym momencie kiedy prawda wychodzi na jaw czy nasze kierownictwo będzie w stanie coś z tym zrobić???? czy tak jak zwykle wszystko przejdzie bez echa.....:(
zdjecie uzytkownika
mm - 2011-10-31 17:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawa czy zareaguje na to szefostwo... a może ta pani chce wygryść własną kierowniczkę, jeżeli w taki sposób się o niej odnosi???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-02 18:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę ze dni tej pani są policzone..w koncu sie ktos dopatrzy ze ta kobieta wiele razy działa na szkodę firmy..narazie ma \"plecy\" ale i to się skończy..(usunięte przez administratora)...raczej po zawodówce nie ma szans hehehe..liczy sie to co sie ma w głowie a nie na palcach i szyi :-)))))))))))
zdjecie uzytkownika
mika - 2013-03-20 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... pracowałem kiedyś w tej firmie i znałem(usunięte przez administratora). Należało mu się bo już się nudził i nie miał co wymyślać a tam przynajmniej się nie będzie nudził jak mu jego szef zada to się do końca życia nie wyrobi.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-03-21 12:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informacje o tej firmie bo chciałem się tam zatrudnić i wiem już, że tego nie zrobię.Kiedyś na ich oficjalnej stronie można było znaleźć więcej o tym przybytku i jego kadrze menadżerskiej, a teraz chyba została już tylko garstka najwytrwalszych.To zmierzch Euroverlux Gniezno?
zdjecie uzytkownika
bobas - 2013-03-21 21:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy najlepsi już dawno odeszli a zostali najwięksi (usunięte przez administratora) z szeryfami i jego bandą na czele.nie masz czego żałować ,kiedyś ta firma była super a teraz.......szkoda pisać.niestety dni są policzone.......
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-03-24 17:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ma być jazda z koksem?! No dobra, rozkręćmy wątek.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-27 22:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..... to widzę ze już jest jazda na maxa. w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-06 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wybór jest prosty, chyba.. ;)
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-04-10 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, co jest? Co tak cicho :) Żadnych pomysłów??
zdjecie uzytkownika
fany - 2013-04-13 10:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to mi sie podoba:)
w koncu tutaj sie rozkreca...
jak tam pracowałem były próby ruszenia tematu ale troche szumu i tyle, a teraz widze robi sie ostro:)
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-15 11:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że FANY jest również w temacie. Rozwiń to o swoją wiedzę, może coś się ruszy w tym wątku. Napisałeś, że był jakiś szum kiedy tam pracowałeś.Czyli to nie są plotki tak jak trochę myślałam...
zdjecie uzytkownika
fany - 2013-04-26 00:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja wiedza o tej firmie jest taka, że jak tam pracowałem był (usunięte przez administratora) wobec pracowników. watpie, że to się zmieniło i kiedykolwiek się zmieni, ponieważ taka jest tam charakterystyka pracy.... gwiazdy czytaj donosiciele chodzą w "złocie" i udają że coś robią a reszta (usunięte przez administratora)
nie wiem kto tam jeszcze został z tych których uznaję za dobrych pracowników i fachowców bo mimo, że praca tam jest specyiczna to z docenianiem tego był problem....
jednego co szkoda mimo że część załogi zwłaszcze tej "starej była zgrana to i tak nie umieli sie postawić by coś zmienic :( szkoda...
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-30 14:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w wielu firmach i w zasadzie w każdej z nich im wyżej na stanowisku tym większy(usunięte przez administratora). Myślę, że to jest reguła, a poniżanie i traktowanie pracowników jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozwala dyrektorstwu utrzymać swoje stołki.To świadczy tylko o ich (usunięte przez administratora). Szkoda tylko, że jak już raz chwycą posadę to w następnych firmach powielają swoje (usunięte przez administratora) zachowania.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-09 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standardowo 3 miesiące próbnego?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy jest jakaś szansa aby po 3 miesiącach próbnych pracy w firmie eurovelux zostać w tej firmie na stałe?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-16 13:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)ale po części pracownicy produkcyjni tworzą taką opinie i taką atmosferę...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzetka - 2013-09-16 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest ponoć jakaś agencja tymczasowa nie? bo typowo przez Euroverlux to chyba nie zatrudniają. A jak warunki w tej agencji? warto się zgłosić?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-21 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest agencja Biznes Partner. Warunki sa takie ze jak jest praca to chodzimy a jak nie ma to siedzimy w domu i czekamy na telefon. Jak jest dobry miesiąc to wyciągamy nawet wiecej kasy niż stali pracownicy.
zdjecie uzytkownika
zzetka - 2013-09-22 11:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli taki standard... można cały miesiąc siedzieć i nic nie mieć, a wypłacają chociaż terminowo kasę? i czy są jakieś "normalne" osoby tam? pracowałam kiedyś przez job impulse na Gądkach i porażka ta agencja jak nie wiem co... niczego nie szło się doprosić, umowy po terminie, zaświadczenie o zarobkach to miesiąc czekania, a dziewuszki tam pracujące to chyba za kare pracowały, zero szacunku dla pracownika- podejście takie, jakby było się ostatnim półgłówkiem. Strasznie zraziło mnie to do agencji, więc temu pytam jak w tej jest.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-22 17:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa zawsze terminowo, umowy co tydzień - babeczka z agencji urzęduje na terenie zakładu praktycznie co dziennie wiec z tym nie ma problemu. A ludzie ? Jak wszędzie zawsze sie znajdzie jakaś zaraza ;)
zdjecie uzytkownika
duffy - 2013-09-28 09:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość, inni wyżej piszą, że w euroverlux jest duży (usunięte przez administratora), więc jak naprawdę jest z tą kasą? jest terminowo z tego co piszesz, ale jaka stawka?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-30 18:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka godzinową zależy od miesiąca. Jeśli jest wiecej dni roboczych w miesiącu stawka jest niższa, jeśli mniej - niższa. Reasumujac - niezależnie od stawki po przepracowaniu wszystkich dni roboczych w miesiącu wychodzi najniższa krajowa . Wiadomo ze jeśli przepracujesz mniej dni dostaniesz mniej kasy. Ale jeśli sie wykazesz masz szanse przepracować cały miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-30 18:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miało być wyższa gdy jest mniej dni roboczych a niższa gdy wiecej.
zdjecie uzytkownika
marta - 2013-12-18 16:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gość a do tej najniższej krajowej dochodzi jakaś premia ? wchodzą w gre jakieś dodatki socjalne, paczki, bony na święta czy coś w tym rodzaju ??
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-01-10 16:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest fajnie. pracy duzo ale to dobrze:) umowy na caly etat, wszystko oplacane i z tego co wiem to terminowo. jeszcze potrzebuja do pracy . kto chce to zarobi i bedzie zadowolony
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-02-06 21:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do premii to rożnie . Zależy od miesiąca czasem jest to 5% czasem 20% a czasem nic. Na święta paczki i to wszystko. Stali pracownicy maja bony , pikniki, bankiety. My niestety nie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-07 10:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej,jak wyglądają testy przed rozmową kwalifikacyjną?Na rozmowie o co najczęsciej pytają?
zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-04-03 23:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma euroverlux zajmuje sie dekoracja szkła, ich butelki do alkoholi wyglądają bardzo fajnie, ale czy tak samo fajnie się u nich pracuje?
zdjecie uzytkownika
kiper - 2014-04-15 19:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w euroverluxie potrzebują może obecnie jakiegoś projektanta? czy Ci których mają cieszą się dobrą renomą póki co?
zdjecie uzytkownika
gostyń - 2014-04-15 21:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a widziałeś ich ostatnie projekty? jak dla mnie to obecny projektant spisuje się chyba nawet lepiej niż dobrze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ok. CV rozbudowane o pracę tez na czarno spokojna rozmowa
Pytania: Lubią ludzi z doświadczeniem różnym nawet nie udokumentowanym. Ludzi spostrzegawczych .
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2014-04-21 21:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to w takim razie może jakieś inne stanowiska są gorzej obsadzone? czy wszędzie tacy specjaliści nie do ruszenia?
zdjecie uzytkownika
DORA - 2014-05-13 03:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez jaką firmę pośredniczą można tam sie dostać proszę o jakiś tel.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie euroverlux!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euroverlux

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert