Profil firmy euroverlux

euroverlux

Gniezno

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o euroverlux

anonim 2011-10-29 20:29:06
ha ha ładnie się dzieje !!!
0
ha ha ha 2011-10-29 20:41:56
a to też slyszałam że jadzie po kierowniczce a przed nią gra teatrzyk koleżanki...
0
anonim 2011-10-30 12:29:39
no tak ale kierowniczce z tego działu potrzebny jest taki piesek co go spuści z łańcucha i na wszystkich poszczeka!!!
0
jj 2011-10-30 21:38:25
dokładnie tak jak mówisz.... gdyby nie była potrzebna to już dawno by jej nie było bo po co w firmie człowiek który robi problemy a swoją pracą wcale nie błyszczy nad innymi..... nawet na komputerze pisać nie umie. To co jej koleżanki robią w 15 minut ona robi godzinę....ale za to potrafi szczekać....::)
0
kl 2011-10-30 22:03:10
po wszyskich jedzie nie tylko po swojej kierowniczce
0
anonim 2011-10-30 22:30:05
(usunięte przez administratora) wszystkim za zazdrości zarobków a sama mało nie zarabia i nic nie robi tylko zatrzymuje linie na swoje widzi misie !!!!
0
anonim 2011-10-30 22:33:22
i teraz pytanie... czy w tym momencie kiedy prawda wychodzi na jaw czy nasze kierownictwo będzie w stanie coś z tym zrobić???? czy tak jak zwykle wszystko przejdzie bez echa.....:(
0
mm 2011-10-31 17:02:45
też jestem ciekawa czy zareaguje na to szefostwo... a może ta pani chce wygryść własną kierowniczkę, jeżeli w taki sposób się o niej odnosi???
0
anonim 2011-11-02 18:08:32
ja myślę ze dni tej pani są policzone..w koncu sie ktos dopatrzy ze ta kobieta wiele razy działa na szkodę firmy..narazie ma \"plecy\" ale i to się skończy..(usunięte przez administratora)...raczej po zawodówce nie ma szans hehehe..liczy sie to co sie ma w głowie a nie na palcach i szyi :-)))))))))))
0
mika 2013-03-20 22:10:02
... pracowałem kiedyś w tej firmie i znałem(usunięte przez administratora). Należało mu się bo już się nudził i nie miał co wymyślać a tam przynajmniej się nie będzie nudził jak mu jego szef zada to się do końca życia nie wyrobi.
(usunięte przez administratora)
0
anonim2 2013-03-21 12:18:46
Dzięki za informacje o tej firmie bo chciałem się tam zatrudnić i wiem już, że tego nie zrobię.Kiedyś na ich oficjalnej stronie można było znaleźć więcej o tym przybytku i jego kadrze menadżerskiej, a teraz chyba została już tylko garstka najwytrwalszych.To zmierzch Euroverlux Gniezno?
0
bobas 2013-03-21 21:00:45
wszyscy najlepsi już dawno odeszli a zostali najwięksi (usunięte przez administratora) z szeryfami i jego bandą na czele.nie masz czego żałować ,kiedyś ta firma była super a teraz.......szkoda pisać.niestety dni są policzone.......
0
polo 2013-03-24 17:17:35
To ma być jazda z koksem?! No dobra, rozkręćmy wątek.(usunięte przez administratora)
0
anonim 2013-03-27 22:20:55
..... to widzę ze już jest jazda na maxa. w tej firmie.
0
nova 2013-04-06 21:00:13
To wybór jest prosty, chyba.. ;)
0
polo 2013-04-10 20:48:43
No, co jest? Co tak cicho :) Żadnych pomysłów??
0
fany 2013-04-13 10:45:19
no to mi sie podoba:)
w koncu tutaj sie rozkreca...
jak tam pracowałem były próby ruszenia tematu ale troche szumu i tyle, a teraz widze robi sie ostro:)
1
nova 2013-04-15 11:31:27
Widzę, że FANY jest również w temacie. Rozwiń to o swoją wiedzę, może coś się ruszy w tym wątku. Napisałeś, że był jakiś szum kiedy tam pracowałeś.Czyli to nie są plotki tak jak trochę myślałam...
0
fany 2013-04-26 00:09:46
moja wiedza o tej firmie jest taka, że jak tam pracowałem był (usunięte przez administratora) wobec pracowników. watpie, że to się zmieniło i kiedykolwiek się zmieni, ponieważ taka jest tam charakterystyka pracy.... gwiazdy czytaj donosiciele chodzą w "złocie" i udają że coś robią a reszta (usunięte przez administratora)
nie wiem kto tam jeszcze został z tych których uznaję za dobrych pracowników i fachowców bo mimo, że praca tam jest specyiczna to z docenianiem tego był problem....
jednego co szkoda mimo że część załogi zwłaszcze tej "starej była zgrana to i tak nie umieli sie postawić by coś zmienic :( szkoda...
0
nova 2013-04-30 14:04:41
Pracowałam w wielu firmach i w zasadzie w każdej z nich im wyżej na stanowisku tym większy(usunięte przez administratora). Myślę, że to jest reguła, a poniżanie i traktowanie pracowników jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozwala dyrektorstwu utrzymać swoje stołki.To świadczy tylko o ich (usunięte przez administratora). Szkoda tylko, że jak już raz chwycą posadę to w następnych firmach powielają swoje (usunięte przez administratora) zachowania.(usunięte przez administratora)
0
Anonim 2013-06-09 11:15:42
Standardowo 3 miesiące próbnego?
0
anonim 2013-07-25 12:33:36
czy jest jakaś szansa aby po 3 miesiącach próbnych pracy w firmie eurovelux zostać w tej firmie na stałe?
2
xxx 2013-09-16 13:09:26
(usunięte przez administratora)ale po części pracownicy produkcyjni tworzą taką opinie i taką atmosferę...(usunięte przez administratora)
1
zzetka 2013-09-16 20:51:29
tam jest ponoć jakaś agencja tymczasowa nie? bo typowo przez Euroverlux to chyba nie zatrudniają. A jak warunki w tej agencji? warto się zgłosić?
0
Gość 2013-09-21 15:16:58
Jest agencja Biznes Partner. Warunki sa takie ze jak jest praca to chodzimy a jak nie ma to siedzimy w domu i czekamy na telefon. Jak jest dobry miesiąc to wyciągamy nawet wiecej kasy niż stali pracownicy.
1
zzetka 2013-09-22 11:31:12
czyli taki standard... można cały miesiąc siedzieć i nic nie mieć, a wypłacają chociaż terminowo kasę? i czy są jakieś "normalne" osoby tam? pracowałam kiedyś przez job impulse na Gądkach i porażka ta agencja jak nie wiem co... niczego nie szło się doprosić, umowy po terminie, zaświadczenie o zarobkach to miesiąc czekania, a dziewuszki tam pracujące to chyba za kare pracowały, zero szacunku dla pracownika- podejście takie, jakby było się ostatnim półgłówkiem. Strasznie zraziło mnie to do agencji, więc temu pytam jak w tej jest.
0
Gość 2013-09-22 17:11:18
Kasa zawsze terminowo, umowy co tydzień - babeczka z agencji urzęduje na terenie zakładu praktycznie co dziennie wiec z tym nie ma problemu. A ludzie ? Jak wszędzie zawsze sie znajdzie jakaś zaraza ;)
1
duffy 2013-09-28 09:52:13
Gość, inni wyżej piszą, że w euroverlux jest duży (usunięte przez administratora), więc jak naprawdę jest z tą kasą? jest terminowo z tego co piszesz, ale jaka stawka?
0
Gość 2013-09-30 18:42:07
Stawka godzinową zależy od miesiąca. Jeśli jest wiecej dni roboczych w miesiącu stawka jest niższa, jeśli mniej - niższa. Reasumujac - niezależnie od stawki po przepracowaniu wszystkich dni roboczych w miesiącu wychodzi najniższa krajowa . Wiadomo ze jeśli przepracujesz mniej dni dostaniesz mniej kasy. Ale jeśli sie wykazesz masz szanse przepracować cały miesiąc.
1
Gość 2013-09-30 18:44:12
Miało być wyższa gdy jest mniej dni roboczych a niższa gdy wiecej.
1
marta 2013-12-18 16:21:26
Gość a do tej najniższej krajowej dochodzi jakaś premia ? wchodzą w gre jakieś dodatki socjalne, paczki, bony na święta czy coś w tym rodzaju ??
1
nowa 2014-01-10 16:58:15
jest fajnie. pracy duzo ale to dobrze:) umowy na caly etat, wszystko oplacane i z tego co wiem to terminowo. jeszcze potrzebuja do pracy . kto chce to zarobi i bedzie zadowolony
0
Gość 2014-02-06 21:32:05
Co do premii to rożnie . Zależy od miesiąca czasem jest to 5% czasem 20% a czasem nic. Na święta paczki i to wszystko. Stali pracownicy maja bony , pikniki, bankiety. My niestety nie.
0
gość 2014-02-07 10:51:10
Hej,jak wyglądają testy przed rozmową kwalifikacyjną?Na rozmowie o co najczęsciej pytają?
1
eddie 2014-04-03 23:16:46
Firma euroverlux zajmuje sie dekoracja szkła, ich butelki do alkoholi wyglądają bardzo fajnie, ale czy tak samo fajnie się u nich pracuje?
0
kiper 2014-04-15 19:26:52
czy w euroverluxie potrzebują może obecnie jakiegoś projektanta? czy Ci których mają cieszą się dobrą renomą póki co?
0
gostyń 2014-04-15 21:54:57
a widziałeś ich ostatnie projekty? jak dla mnie to obecny projektant spisuje się chyba nawet lepiej niż dobrze
1
nikoś 2014-04-21 21:39:23
no to w takim razie może jakieś inne stanowiska są gorzej obsadzone? czy wszędzie tacy specjaliści nie do ruszenia?
0
DORA 2014-05-13 03:05:20
przez jaką firmę pośredniczą można tam sie dostać proszę o jakiś tel.
0
troll 2014-05-13 14:47:31
nie wiem czy koniecznie przez firmę pośredniczą czy oni po prostu nie wrzucają swoich ofert gdzieś do neta
0
patt 2014-05-13 19:25:46
ja obecnie pracuje tam nie jest zle kontakt mam jak cos
0
Madelaine 2014-05-20 16:00:31
Czy trudno jest tam dostać pracę? Chodzi mi o pracowników produkcyjnych. I jak to jest z tym 3-miesięcznym okresem próbnym? Dostaje się za to normalną stawkę?
0
gość 2014-06-07 07:25:49
można próbować przez biznes partner, bezpośrednio większe szanse mają operatorzy, chociaż też chyba bardziej po znajomości
1
troll 2014-06-21 14:38:49
zazwyczaj na stanowiskach produkcyjnych istnieje dość duża rotacja toteż o pracę chyba nie powinno być tak trudno w dłuższej perspektywie :)
0
pracownik 2014-07-30 13:01:45
praca ok poprostu trzeba sie przyzwyczaic do ciezkiej pracy fizycznej, placa terminowo, obliczane od najnizszej krajowej, premia jesli jest to procentowa, zalezy jak miesiac zakonczyl sie dla zakladu, z jaka korzyscia finansowa, troche smieszy mnie komentarz ze operatorzy maja wieksza szaanse, tak nie jest, zeby zostac operatorem najpierw trzeba byc pracownikem produkcji, kierownik stwierdza czy jest osoba ktora nadaje sie na operatora. nie ma okresu probnego, albo sie nadajesz lub nie, z tego co wiem w euro nie licza sie znajomosci, pierwszy raz o takim stwierdzeniu slysze.
0
mon 2014-07-30 16:29:21
Przyznam szczerze, że ciężko znaleźć firmę z tak dobrą wręcz nieskazitelną opinią i nie ukrywam, że chciałbym tam dostać pracę chociaż widzę że szanse są małe. Czy kontakt bezpośrednio oznacza wysłanie im zwyczajnie swojego CV czy zaniesienie gdzieś do biura? Czy ktoś się w taki sposób już dostał. Zastanawiam się czy to ma wg sens ale chyba jak nie teraz to może kiedyś się odezwą jak będa mieli wakat
0
gutek 2014-08-04 22:04:09
mon - ta firma ma wiele wad - ale wszystko zależy z kim się pracuje. lekko nie jest i wiele młodych osób nie wytrzymuje. najgorsze są upały, to chyba bardziej męczy niż sama praca.
pracownik - chyba krótko pracujesz w euro?
0
gg 2014-08-20 15:59:51
Czy łatwo dostać pracę przez Biznes Partner?
0
karla 2014-08-28 15:29:06
( usunięte przez administratora ) to numer do bezpośredniej pani od zatrudnienia ludzi. Przyjmują teraz cały czas. Ludzie po tygodniu odchodzą. Ja pracuje tam trzy lata i daje rade. Trzeba mieć miękka pupę twarde serce i mocne rece;)
0
gość 2014-08-28 16:17:29
karla i przede wszystkim wiele rzeczy olewać. Nie chodzi o pracę ale o ludzi. Nie dać sobie wejść na głowę.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euroverlux