Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o euroverlux

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-29 19:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego zle mówi o swojej przełożonej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-29 20:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ładnie się dzieje !!!
zdjecie uzytkownika
ha ha ha - 2011-10-29 20:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to też slyszałam że jadzie po kierowniczce a przed nią gra teatrzyk koleżanki...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 12:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ale kierowniczce z tego działu potrzebny jest taki piesek co go spuści z łańcucha i na wszystkich poszczeka!!!
zdjecie uzytkownika
jj - 2011-10-30 21:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak jak mówisz.... gdyby nie była potrzebna to już dawno by jej nie było bo po co w firmie człowiek który robi problemy a swoją pracą wcale nie błyszczy nad innymi..... nawet na komputerze pisać nie umie. To co jej koleżanki robią w 15 minut ona robi godzinę....ale za to potrafi szczekać....::)
zdjecie uzytkownika
kl - 2011-10-30 22:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po wszyskich jedzie nie tylko po swojej kierowniczce
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 22:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wszystkim za zazdrości zarobków a sama mało nie zarabia i nic nie robi tylko zatrzymuje linie na swoje widzi misie !!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-30 22:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i teraz pytanie... czy w tym momencie kiedy prawda wychodzi na jaw czy nasze kierownictwo będzie w stanie coś z tym zrobić???? czy tak jak zwykle wszystko przejdzie bez echa.....:(
zdjecie uzytkownika
mm - 2011-10-31 17:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem ciekawa czy zareaguje na to szefostwo... a może ta pani chce wygryść własną kierowniczkę, jeżeli w taki sposób się o niej odnosi???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-02 18:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę ze dni tej pani są policzone..w koncu sie ktos dopatrzy ze ta kobieta wiele razy działa na szkodę firmy..narazie ma \"plecy\" ale i to się skończy..(usunięte przez administratora)...raczej po zawodówce nie ma szans hehehe..liczy sie to co sie ma w głowie a nie na palcach i szyi :-)))))))))))
zdjecie uzytkownika
mika - 2013-03-20 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... pracowałem kiedyś w tej firmie i znałem(usunięte przez administratora). Należało mu się bo już się nudził i nie miał co wymyślać a tam przynajmniej się nie będzie nudził jak mu jego szef zada to się do końca życia nie wyrobi.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2013-03-21 12:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informacje o tej firmie bo chciałem się tam zatrudnić i wiem już, że tego nie zrobię.Kiedyś na ich oficjalnej stronie można było znaleźć więcej o tym przybytku i jego kadrze menadżerskiej, a teraz chyba została już tylko garstka najwytrwalszych.To zmierzch Euroverlux Gniezno?
zdjecie uzytkownika
bobas - 2013-03-21 21:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy najlepsi już dawno odeszli a zostali najwięksi (usunięte przez administratora) z szeryfami i jego bandą na czele.nie masz czego żałować ,kiedyś ta firma była super a teraz.......szkoda pisać.niestety dni są policzone.......
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-03-24 17:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ma być jazda z koksem?! No dobra, rozkręćmy wątek.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-27 22:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
..... to widzę ze już jest jazda na maxa. w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-06 21:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wybór jest prosty, chyba.. ;)
zdjecie uzytkownika
polo - 2013-04-10 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, co jest? Co tak cicho :) Żadnych pomysłów??
zdjecie uzytkownika
fany - 2013-04-13 10:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to mi sie podoba:)
w koncu tutaj sie rozkreca...
jak tam pracowałem były próby ruszenia tematu ale troche szumu i tyle, a teraz widze robi sie ostro:)
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-15 11:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że FANY jest również w temacie. Rozwiń to o swoją wiedzę, może coś się ruszy w tym wątku. Napisałeś, że był jakiś szum kiedy tam pracowałeś.Czyli to nie są plotki tak jak trochę myślałam...
zdjecie uzytkownika
fany - 2013-04-26 00:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja wiedza o tej firmie jest taka, że jak tam pracowałem był (usunięte przez administratora) wobec pracowników. watpie, że to się zmieniło i kiedykolwiek się zmieni, ponieważ taka jest tam charakterystyka pracy.... gwiazdy czytaj donosiciele chodzą w "złocie" i udają że coś robią a reszta (usunięte przez administratora)
nie wiem kto tam jeszcze został z tych których uznaję za dobrych pracowników i fachowców bo mimo, że praca tam jest specyiczna to z docenianiem tego był problem....
jednego co szkoda mimo że część załogi zwłaszcze tej "starej była zgrana to i tak nie umieli sie postawić by coś zmienic :( szkoda...
zdjecie uzytkownika
nova - 2013-04-30 14:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w wielu firmach i w zasadzie w każdej z nich im wyżej na stanowisku tym większy(usunięte przez administratora). Myślę, że to jest reguła, a poniżanie i traktowanie pracowników jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozwala dyrektorstwu utrzymać swoje stołki.To świadczy tylko o ich (usunięte przez administratora). Szkoda tylko, że jak już raz chwycą posadę to w następnych firmach powielają swoje (usunięte przez administratora) zachowania.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-09 11:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Standardowo 3 miesiące próbnego?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-25 12:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy jest jakaś szansa aby po 3 miesiącach próbnych pracy w firmie eurovelux zostać w tej firmie na stałe?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-16 13:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)ale po części pracownicy produkcyjni tworzą taką opinie i taką atmosferę...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zzetka - 2013-09-16 20:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam jest ponoć jakaś agencja tymczasowa nie? bo typowo przez Euroverlux to chyba nie zatrudniają. A jak warunki w tej agencji? warto się zgłosić?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-21 15:16:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest agencja Biznes Partner. Warunki sa takie ze jak jest praca to chodzimy a jak nie ma to siedzimy w domu i czekamy na telefon. Jak jest dobry miesiąc to wyciągamy nawet wiecej kasy niż stali pracownicy.
zdjecie uzytkownika
zzetka - 2013-09-22 11:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli taki standard... można cały miesiąc siedzieć i nic nie mieć, a wypłacają chociaż terminowo kasę? i czy są jakieś "normalne" osoby tam? pracowałam kiedyś przez job impulse na Gądkach i porażka ta agencja jak nie wiem co... niczego nie szło się doprosić, umowy po terminie, zaświadczenie o zarobkach to miesiąc czekania, a dziewuszki tam pracujące to chyba za kare pracowały, zero szacunku dla pracownika- podejście takie, jakby było się ostatnim półgłówkiem. Strasznie zraziło mnie to do agencji, więc temu pytam jak w tej jest.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-22 17:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa zawsze terminowo, umowy co tydzień - babeczka z agencji urzęduje na terenie zakładu praktycznie co dziennie wiec z tym nie ma problemu. A ludzie ? Jak wszędzie zawsze sie znajdzie jakaś zaraza ;)
zdjecie uzytkownika
duffy - 2013-09-28 09:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gość, inni wyżej piszą, że w euroverlux jest duży (usunięte przez administratora), więc jak naprawdę jest z tą kasą? jest terminowo z tego co piszesz, ale jaka stawka?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-30 18:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka godzinową zależy od miesiąca. Jeśli jest wiecej dni roboczych w miesiącu stawka jest niższa, jeśli mniej - niższa. Reasumujac - niezależnie od stawki po przepracowaniu wszystkich dni roboczych w miesiącu wychodzi najniższa krajowa . Wiadomo ze jeśli przepracujesz mniej dni dostaniesz mniej kasy. Ale jeśli sie wykazesz masz szanse przepracować cały miesiąc.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-30 18:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miało być wyższa gdy jest mniej dni roboczych a niższa gdy wiecej.
zdjecie uzytkownika
marta - 2013-12-18 16:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gość a do tej najniższej krajowej dochodzi jakaś premia ? wchodzą w gre jakieś dodatki socjalne, paczki, bony na święta czy coś w tym rodzaju ??
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-01-10 16:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest fajnie. pracy duzo ale to dobrze:) umowy na caly etat, wszystko oplacane i z tego co wiem to terminowo. jeszcze potrzebuja do pracy . kto chce to zarobi i bedzie zadowolony
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-02-06 21:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do premii to rożnie . Zależy od miesiąca czasem jest to 5% czasem 20% a czasem nic. Na święta paczki i to wszystko. Stali pracownicy maja bony , pikniki, bankiety. My niestety nie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-07 10:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej,jak wyglądają testy przed rozmową kwalifikacyjną?Na rozmowie o co najczęsciej pytają?
zdjecie uzytkownika
eddie - 2014-04-03 23:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma euroverlux zajmuje sie dekoracja szkła, ich butelki do alkoholi wyglądają bardzo fajnie, ale czy tak samo fajnie się u nich pracuje?
zdjecie uzytkownika
kiper - 2014-04-15 19:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w euroverluxie potrzebują może obecnie jakiegoś projektanta? czy Ci których mają cieszą się dobrą renomą póki co?
zdjecie uzytkownika
gostyń - 2014-04-15 21:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a widziałeś ich ostatnie projekty? jak dla mnie to obecny projektant spisuje się chyba nawet lepiej niż dobrze
zdjecie uzytkownika
nikoś - 2014-04-21 21:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to w takim razie może jakieś inne stanowiska są gorzej obsadzone? czy wszędzie tacy specjaliści nie do ruszenia?
zdjecie uzytkownika
DORA - 2014-05-13 03:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez jaką firmę pośredniczą można tam sie dostać proszę o jakiś tel.
zdjecie uzytkownika
troll - 2014-05-13 14:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy koniecznie przez firmę pośredniczą czy oni po prostu nie wrzucają swoich ofert gdzieś do neta
zdjecie uzytkownika
patt - 2014-05-13 19:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja obecnie pracuje tam nie jest zle kontakt mam jak cos
zdjecie uzytkownika
Madelaine - 2014-05-20 16:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patt - 2014-05-13 19:25:46]:
Czy trudno jest tam dostać pracę? Chodzi mi o pracowników produkcyjnych. I jak to jest z tym 3-miesięcznym okresem próbnym? Dostaje się za to normalną stawkę?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-07 07:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
można próbować przez biznes partner, bezpośrednio większe szanse mają operatorzy, chociaż też chyba bardziej po znajomości
zdjecie uzytkownika
troll - 2014-06-21 14:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-06-07 07:25:49]:
zazwyczaj na stanowiskach produkcyjnych istnieje dość duża rotacja toteż o pracę chyba nie powinno być tak trudno w dłuższej perspektywie :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-30 13:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ok poprostu trzeba sie przyzwyczaic do ciezkiej pracy fizycznej, placa terminowo, obliczane od najnizszej krajowej, premia jesli jest to procentowa, zalezy jak miesiac zakonczyl sie dla zakladu, z jaka korzyscia finansowa, troche smieszy mnie komentarz ze operatorzy maja wieksza szaanse, tak nie jest, zeby zostac operatorem najpierw trzeba byc pracownikem produkcji, kierownik stwierdza czy jest osoba ktora nadaje sie na operatora. nie ma okresu probnego, albo sie nadajesz lub nie, z tego co wiem w euro nie licza sie znajomosci, pierwszy raz o takim stwierdzeniu slysze.
zdjecie uzytkownika
mon - 2014-07-30 16:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że ciężko znaleźć firmę z tak dobrą wręcz nieskazitelną opinią i nie ukrywam, że chciałbym tam dostać pracę chociaż widzę że szanse są małe. Czy kontakt bezpośrednio oznacza wysłanie im zwyczajnie swojego CV czy zaniesienie gdzieś do biura? Czy ktoś się w taki sposób już dostał. Zastanawiam się czy to ma wg sens ale chyba jak nie teraz to może kiedyś się odezwą jak będa mieli wakat
zdjecie uzytkownika
gutek - 2014-08-04 22:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mon - ta firma ma wiele wad - ale wszystko zależy z kim się pracuje. lekko nie jest i wiele młodych osób nie wytrzymuje. najgorsze są upały, to chyba bardziej męczy niż sama praca.
pracownik - chyba krótko pracujesz w euro?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Ok. CV rozbudowane o pracę tez na czarno spokojna rozmowa
Pytania: Lubią ludzi z doświadczeniem różnym nawet nie udokumentowanym. Ludzi spostrzegawczych .
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-08-20 15:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy łatwo dostać pracę przez Biznes Partner?
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-08-28 15:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) to numer do bezpośredniej pani od zatrudnienia ludzi. Przyjmują teraz cały czas. Ludzie po tygodniu odchodzą. Ja pracuje tam trzy lata i daje rade. Trzeba mieć miękka pupę twarde serce i mocne rece;)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie euroverlux!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie euroverlux
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert