Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Green Factory Holding sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-03-09 17:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mieletrymingwszystko - 2015-03-08 21:47:12]:
no masz racje Piort I tak ustawia grafik ze nie ma ludzi do pracy a pózniej leci do "ala" kierownicza Łukasza i mu dpue liże -melduje że nie ma komu robić .co do HR agencja pracy to jedno wielkie lenistwo i niekompetencja ale o tym napiszemy pózniej
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-03-09 21:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
system premiowania pracownikow zalezy od przerobu i jakosci tych sałat lecz towar dostarczony z włoch,hiszapani jest zgnity lub marnej jakosci to tez cierpia na tym pracownicy bo jest duży odpad a odpad to kasa w plecy
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-03-09 22:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PIEKNIE OPISANA POLSKA FIRMA KTÓRA ZYSKU NIE DAJE niech se policza transport frize rucoli ,radicio escarola i roszpunka z europy zachodniej +przerób +zusy+kredyty+ dzierzawe za włoski maszyny na które Rytela nie stać duże odpady i mega opłaty stałe a sprzedarz daje nam minus więć odpowiedzcie sobie sami...............
zdjecie uzytkownika
wiesia - 2015-03-15 21:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciel??? to dopiero gość, jest całym złem tej firmy, gdyby poszedł do biedronki położył głowę na wadze do warzenia warzyw i owoców to z automatu wyskoczyłaby etykieta na buraka :) nie szanuje ludzi zarówno Polaków jaki i Ukraińców patrzy z każdego wycisnąć 150% jego możliwości. jak można tak wykorzystywać ludzi???? już dawno tą firmą powinna się zająć Inspekcja Pracy.... pojawili się nawet kiedyś ale i tam poszła koperta....
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-03-16 20:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jak długo se popracuje nowy dyrektorek z lublina ????????????
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-03-17 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida nastała bo już nawet na sprzątaczke biorą dziewczyny z trymingu...szacunek dla pań sprzątających:)
zdjecie uzytkownika
asdfg - 2015-03-19 10:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie możesz pracować 5 lat i nagle dowiesz się że już nie jesteś potrzebny i od jutra nie masz przedłużonej umowy
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-03-22 17:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do >pracownik< i >aaa< po waszych komentarzach widać że nie dacie nic złego powiedzieć na zakład, nie jesteście z kadr,rodziny czy znajomi tych którzy wykorzystują ludzi? przecież to prawda że ludzie tam harują po kilkanaście godzin świątek,piątek i niedziele na śmieciową umowę,a może się mylę jak i większość tu komentujących?
zdjecie uzytkownika
history - 2015-03-24 13:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
biuro hr i cała hania to jedno wielkie zero nawet podstawowych dokumentów nie potrafi skompletować i przekazać dalej .poza swoją ładną figurą i uśmiechem(fałszywym)nic ta osoba nie reprezentuje.porzałowania godna...
zdjecie uzytkownika
history - 2015-03-30 21:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do <obiektywny> masz racje te wszystkie negatywne opinie to prawda najprawdziwsza prawda....
zdjecie uzytkownika
Pracownik :-) - 2015-03-30 23:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Barney opamiętaj sie, po co wypisujesz takie kłamstwa!Może najwyższy czas wziąc się do roboty nygusie śmierdzący....
zdjecie uzytkownika
ABCD - 2015-04-01 18:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
barney już nie pracuje a ja jeszcze tak więc blondyno to ty nie pisz bzdur .a na marginesie to raczej co piszą to prawda
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-11 23:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i znowórz kolejna sobota w syf-pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trza nowa szkać
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-12 01:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, czy pracują tam ludzie na czarno? czy wypłata wynagrodzenia to jest to co na umowie?
zdjecie uzytkownika
kieronik - 2015-04-12 20:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis byłem i kupiłem piekne złote cacko dla mojej a... chyba sie bedzie podobać kingkros
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-04-13 15:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kieronik - 2015-04-12 20:59:45]:
czy to mowa o kierowniku? chyba zakochany
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-15 22:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nie pracuje w firmie na czarno, wynagrodzenie jest tak jak na umowie. Wszystko jest odprowadzane od rzeczywistej zarobionej kwoty.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-15 22:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos duzo narzeka na prace a interesuje sie zyciem prywatnym pracownikow. Moze zatrudnij sie w gazecie, tam lubia pisac pierdy i interesowac sie tym co niepowinni. Zajmij sie swoim zyciem, chyba ze jest tak nudne ze zazdroscisz innym zycia prywatnego.
zdjecie uzytkownika
ABCD - 2015-04-16 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-15 22:52:52]:
moje życie jest ciekawe lecz bzykać urzywaną laske z dwoma dziecmi odpowiedz sobie sam...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-16 22:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie uwazasz ze to kazdego indywidualna sprawa, z kim, jak uklada sobie zycie? Nikomu z Nas nic do tego. Ide do pracy, robie co mnie nalezy i wracam do domu do swojego zycia. Nie interesuje sie zyciem innych i to rowniez powinno tyczyc sie Ciebie. Takie zdania zachowaj dla siebie. To forum o pisaniu na temat firmy a nie osob tam pracujacych. Zastanow sie, nie pokazuj publicznie swojej głupoty!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-17 11:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestancie najezdzac na kierownika,co wam do tego co i z kim robi po pracy?!Jak to mowia "Szanuj szefa swegi, bo mozesz miec gorszego". Swoja droga niektorym przydalby sie naganiacz z batem, moze wtedy by docenili to co maja teraz A praca nie jest zla, za lezenie to nigdzie nie placa
zdjecie uzytkownika
mieletrymingwszystko - 2015-04-17 20:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a niech tak uczciwie Łukasz napisze ilu osobom (dobrym pracownikom ) załatwił wrotki z tego zakładu???? może nawet z lizusem Piotrem z Grodziska który tak bardzo pomaga. to maże wtedy pracownicy przestana pisać o kierowniku bez kwalifikacji.......
zdjecie uzytkownika
asdfg - 2015-04-17 21:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-16 22:22:42]:
osoby pracujące to firma .
zdjecie uzytkownika
KuDziadkowi - 2015-04-26 09:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ma to jak zwolnić jednego z najlepiej pracujacych męzczyzn na produkcji (3 lata) w Zdunowie za 0,1 mg alkoholu. Czy to jest dużo? nie. taka zawartość alkoholu nie musi być koniecznie po wódce lub piwie,ale przecież dyrektor musiało pokazać swoja moc i wszechładze.... a teraz człowieku po 50 szukaj sobie pracy... czemu nie mozna było dać jakieś nagany? zabrania premii lub cos? gdzie ostatnia szansa? życze powodzenia skoro "góra" ma takie podejście , najlepiej dać teraz jakiś świeżych którzy beda sie kręcić bez celu... może wraz z przebudowa firmy coś sie zmieni... może. a teraz o HR... tylko sie zmienia nazwa pośrednika aby uniknąc kosztów a umowy zazwyczaj śmieciówki lub na czas okreslony. system pracy dobowy praktycznie 12 h to standard.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-26 12:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
.... ciekawe co by było gdyby doszło do wypadku ?czy tak samo byś pisał/ła? i tu nie ma znaczenia jaki kolwiek procent promila .Jest to zakład pracy są tam maszyny taka osoba stwarza zagrożenie dla wszystkich w tym i dla Ciebie jeśli tam pracujesz.
zdjecie uzytkownika
KuDziadkowi - 2015-04-29 20:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-04-17 11:02:52]:
jak kuba bogu tak bug kubie .ilu osobom łukasz zaszkodził w tej smętnej fiirmie no to ludzie piszą niema się co dziwić ze go oczerniaja dobrze mu tak.. jak zaczynał swa kariere to nie umiał operatorom własciwych parametrów przekazac tylko musieli sami kombinować a był na nauce pod warszawą i tam poznawał obsługe i ustawienia TO MA BYĆ KIEROWNIK ? A na fajki sam chodzi co po chwile a ludzi do roboty goni...........
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-30 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
za nadgodziny płacą co 4 miesiące bo jak nie mAco robić i idziesz wczesniej do domu to ci zabierają nadgodziny aby tylko NIEZAPŁACIĆ!!!!!
zdjecie uzytkownika
12345 - 2015-05-05 17:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZDUNOWO. Praca jako praca nie jes zla, tylko te godziny sa meczace...12h to minimum, a czasem nawet wiecej...po 8 godzinach czlowiek normalnie by funkcjonowal. Praca w swieta to jakas porazka, sami niech sobie zapier***,ale niestety ludzie musza gdzies pracowac...wiec daja sie ponizac... Nie polecam tam pracy, chyba ze chcesz nie miec zycia prywatnego
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-07 12:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
była sobie MAJÓWKA ale nie na grilu tylko w niepruszewie w pracy pech i porażka
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-12 12:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
magazynier ogłoszenie w lokalnej prasie że potrzebują .praca od pon-niedz pięć dni w tygodniu czyli sobota ,niedziela pracująćą tradycja w niepruszewie brak słów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015 - 2015-05-26 16:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i niedziela pracujaca a tych cwaniaków dwóch nie nyło w pracy
zdjecie uzytkownika
mieletrymingwszystko - 2015-06-09 17:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można pracować bez brygadzisty???????
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-06-12 19:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok dużo już poczytałem:) Mam pytanie jak wypadają zmiany ( nie pytam czy po 8 godzin bo to rozumiem bajka) na którą I zmiana a na którą II, Ciekawi mnie Niepruszewo
zdjecie uzytkownika
ssss - 2015-06-13 16:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ciekawski - 2015-06-12 19:32:19]:
a kim chcesz być pracownik produkcji,magazynier,operator,brygadzista.bo to ważne ,gdyż każdy chodzi inaczej
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2015-06-17 11:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik produkcji
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-06-25 14:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj se spoko z tym durnym załadem....
zdjecie uzytkownika
na - 2015-06-25 18:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
daj se spokój za mojej 3 miesięcznej kadencji zatrudnili z 20 ukraińców , odeszło z 10 , 5 polaków z produkcj , 3 operatorów itp .
Rotacja duża
zdjecie uzytkownika
czernik - 2015-06-29 14:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Green Factory z tego co mi wiadomo to na tą chwilę oferują miejsca pracy na takie stanowiska jak: Informatyk i Asystent/asystentka koordynator projektów zarządu w Płońsku; Specjalista zakładu produkcyjnego na Białorusi oraz specjalista do spraw transportu na Błoniach, a także jako kierowca - magazynier w Broniszach
zdjecie uzytkownika
ŁON - 2015-07-02 12:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czernik zapomniałeś jeszcze, że w Zakroczymiu poszukiwanie są osoby na Pracownik Produkcji
zdjecie uzytkownika
asta la vista baby - 2015-07-06 21:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w niepruszewie jest bida z pracownikami bo nawet na kuroniu się ogłaszaja.... niech tedwa durnie co ludzi okłamywali a pózniej pozwalniali to niech se tera napierdalają.Gdy sie im mówiło jak należy zrobic niektóre rzeczy to nie bo my sa robole a oni pany to se niech cwaniaczki dwa łukasz i piotr naginają bo tam to już chyba 3/4 województwa się przewineło a OPINIA NEGATYWNA O WYZYSKU I NIESZANOWANIU PRACOWNIKA poszła w świat
zdjecie uzytkownika
jeszcze obecny - 2015-07-08 15:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ABCD - 2015-04-16 21:33:01]:
a teraz widzę że kolejna super pracownica pnie się po szczeblach kariery bardzo ją popycha celowo słowo pan kierownik ciekawe co mąz powie
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-07-08 16:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z pracownicy zawsze wiecej pozytku
zdjecie uzytkownika
Informatyk - 2015-07-08 17:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie bo widziałem że w Załuskach szukają informatyka.
Poprzedni odszedł czy go zwolnili czy potrzebny drugi?
Na jakie pieniądze może liczyć informatyk?
zdjecie uzytkownika
jeszcze obecny - 2015-07-08 18:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abc - 2015-07-08 16:20:49]:
jestem ciekawa kiedy się sprawa posypie,laleczce się wydaję że wszyscy są ślepi
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-07-08 19:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze obecny - 2015-07-08 18:59:46]:
takie rzeczy zawsze wychodza
zdjecie uzytkownika
asta la vista baby - 2015-07-08 21:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeszcze obecny - 2015-07-08 15:58:00]:
kariere sie robi za dawanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
jeszcze jestem - 2015-07-09 00:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asta la vista baby - 2015-07-08 21:59:43]:
rozumiem ale ona ma dzieci jakis bezpiecznik musi byćalle jak na barze sie pracowało to coś zostaję
zdjecie uzytkownika
... - 2015-07-09 08:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla tego siedzi na nockach wiwcej mozliwosci,wspolczuje partnerom.Jesli mowimy o tych samych osobach
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa byla przeprowadzona profesjonalnie, wyjasnione warunki pracy i wszystko co jej dotyczy. Jestem bardzo zadowolona.
Pytania: Nie zadawalam pytan poniewaz wszystko co chcialabym sie dowiedziec zostalo wczesniej powiedziane i wyjasnione.
zdjecie uzytkownika
romanoko - 2015-10-29 13:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o oferty pracy to faktyznie teraz nikogo nie szukają, jedynie w maju była rekrutacja, a od tej pory cisza, wieć pewnie mają komplet w swoim zespole. Interesoałem się u nich praca na wakacje jako informatyk, ale też nie było nawet żadnych staży zoserowanych, wiec pewnie jest spora seklekcja u nich.
zdjecie uzytkownika
czernik - 2015-10-29 14:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Słyszałem co nieco , że jest całkiem nieźle ale szukam potwierdzenia. Green Factory Holding w tej chwili poszukuje osób w wielu branżach. W mojej czyli informatyce również jest kilka wolnych miejsc. Polecacie? pozdro

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory Holding sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert