Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Green Factory

Pracowałeś w firmie Green Factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
JENDREK - 2014-03-21 21:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli warunki w zakładzie takie same jak i w transporcie
cały ten rytel czy jak mu tam to ma ludzi gdzieś a na prostego pracownika czy nawet swojego brygadziste to by nie spojrzał nie mówiąc już o podaniu ręki od tacy ludzie mają tych mniejszych od siebie w ......
(usunięte przez administratora) jeśli koleś brałby pod uwagę prostych ludzi to warunki pracy by się poprawiły i kierowcy byli by inaczej nastawieni.
TYLE KOMENTARZY O FIRMIE CZY O TRANSPORCIE A NAWET 5% NIE MA POZYTYWNYCH .
Sami sraj... w pięknych łazienkach a ich podległe obiekty --- błonie sosnowiec i poznań o sanitariatów
gościa z ukrainy będzie uważał i szanował bo o pare groszy tańszy a polaków nie będzie wspierał
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-22 21:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że JENDREK też ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wspomnienia z pracy w tej firmie. ciekawe czy odezwie sie jakiś lojalny pracownik np: brygadzista, albo kierownik w obronie firmy
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-03-29 23:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-22 21:20:48]:
a ktoś może wie jak jest w kontroli jakości?zarobki?system pracy?
zdjecie uzytkownika
juicy - 2014-03-31 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie pracuję w Green Factory, ale akurat wypowiedź @JEDNRKA z góry przepełniona jest jakąś zawiścią
zdjecie uzytkownika
Ewik - 2014-04-07 16:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@juicy, to może dodaj swoją opinię na temat pracy w green factory, może chociaz jedna będzie bez zawiści.
zdjecie uzytkownika
JENDREK - 2014-04-11 18:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EWIK jak możesz powiedzieć iż jestem zawistny nie mówię tego iż chce się zemścić czy komuś zaszkodzić {no może poza właścicielem i kierownictwem }więc jeśli twoja opinia jest inna niż większości to należysz do fascynatów firmy albo super lizi ........ czy też kierownictwa
Podoba ci się jak cię traktuje RYDEL jak ci płaci za twoją ciężką prace ?????
ci z góry nawet nie maja pojęcia ile ludzie z dolnych szczebli firmy muszą zrobić dla tych pary zł
w poniedziałek i wtorek będzie kontrola HACCAP ciekawe co wykaże ? przeciesz wiadomo {dla ludzi którzy tam pracują i wiedzą co to HACCAP} że dużo spraw jest innych a niżeli w prawdzie


MOŻE ABY W KOŃCU SOBIE POPRAWIĆ SYTUACJE W KOŃCU KTOŚ ZAREAGUJE ???????????

DOBRZE JEST WAM ??????????
TAK NAPRAWDĘ TEGO OBOZU BEZ WAS NIE MA TYLKO POTRZEBA JEDNOŚCI
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-22 23:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak każda inna, nie ma co się podniecać, bo pracować trzeba wszędzie (chyba, ze jestes w budzetowce ;) ). Są super strony i bardzo kiepskie strony.
za moich tam czasów nie było problemów z płatnościami, co do zarobków nie ma zasady.
Atmosfera - wszystko zależy w jakim dziale jesteś. Najlepiej, jak w większości firm - w księgowości! przy takiej ilości kombinacji, przepraszam - spółek, ksiegowość musi byc kuta na 4 nogi i nie do podważenia, i tam prezes nie "bryka". chyba. :)
Poza tym, jesli podnieca cie chaos i 24h stan gotowosci bojowej - to jest to praca dla ciebie! Jesli pociagniesz wystarczajaco dlugo bez respiratora, mozesz, choc nie musisz, doczekac sie odpowiednio wymiernej gratyfikacji.
No i tak jak wszędzie, jesli jestes osoba, ktora za odpowiednia cene odwali za odpowiednie osoby kazda b...ą robote to sie zagniezdzisz i bedziesz zadowolony :)
Ale morale zostaw za bramą.
zdjecie uzytkownika
Weto - 2014-04-23 08:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że to nie firma, która by doceniła wkład jaki by się chciało wnieść do firmy, ale to może zostawić i zapomnieć... nic tylko pracować i pracować.
zdjecie uzytkownika
green FUCKtory - 2014-06-19 12:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
green fctory zdunowo to masakra. Kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Pracownika traktuja ja popychadło. Wiekszość kobiet to plotkary, albo strzelajace z ucha. Na rozmowach wszytko pieknie, ale już potem to nie wiadomo kiedy sie do domu wróci. Praca 2 zmianowa:) jedna zmiana po 7h a druga po 17h. zaden grafik nie obowizauje. Kobiety padaja z przemęczenia i na wyposarzeniu powinny mieć respiratory, bo czasem karetka może nie zdążyć. Gotowość 48h na dobę świątek piątek czy niedziela. Jak ktoś lubi być lany kijem i pracować przewaznie w święta i weekendy to to jest dla niego.
zdjecie uzytkownika
Samantha - 2014-07-31 09:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z pracą w biurze...?
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-08-27 10:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-22 21:20:48]:
jak to się pozmieniało, trochę kasy, kilka lat i się jest panam, ale pamiętajcie chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa NIGDY
zdjecie uzytkownika
były pracownik w GF - 2014-09-01 09:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić. W Niepruszewie jest coraz gorzej. Na rozmowach ludziom mówili co innego i teraz jest co innego. Chodzi tylko o interesy tych z góry. W Niepruszewie coraz bardziej traktują ludzi jak tych Ukraińców.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2014-09-08 11:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [green FUCKtory - 2014-06-19 12:57:41]:
w zakładzie jest respirator.
zdjecie uzytkownika
bylypracownik 45 - 2014-09-11 09:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie atmosfera pracy do bani - kazdy patrzy jak podpieprzyć drugigo pracownika i zeby "przydziobać" kierownikowi- NIE POLECAM - forma zatrudnienia to umowa o prace na miesiac przez wewnetrzna agencje pracy. wynagrodzenie po prostu zalosne...
zdjecie uzytkownika
green - 2014-10-09 13:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to zatrudnienie przez wewnetrzna firme? Przez zewnetrzna to bym zrozumial, ale wewnetrzna? Umowa o prace, tez brzmi troche absurdalnie, to co oni szukaja taniej sily roboczej? Moja znajoma pracowala tam i nie mowila o takich rzeczach. Ma ktos jakies pozytywne wspomnienia? Szukam wlasnie pracy u nich
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-21 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Green! Tak przez zewnętrzną. Tao wogóle to nie polecam tam pracy. Kierownictwo do bani, no może nie wszyscy, ale większość. Pracownika mają za nic. Dorwali się do stołka to od razu myślą, że wszystkie rozumy pozjadali. Jak to mówią:” Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy”. Poszukaj sobie normalnej pracy jak masz możliwość. Tam to tylko tylko dla tonącego, no chyba, że nosisz sukieneczki mini-mini to możesz liczyć na jakieś profity.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-10-28 13:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma fatalna, również dla ludzi wykształconych z normalnych ludzi robią idiotów... jak chcesz cały dzień w laboratorium przeglądać sałatę i szukać robali aby udawać że pracujesz a potem pół dnia patrzyć w monitor komputera i pić kawę w kadrach i plotkować to polecam...
zdjecie uzytkownika
lolek89 - 2014-11-14 13:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może w końcu ktoś poruszy temat czemu standardem zrobiło sie praca po 12 lub do oporu... w przepisach prawnych jest 8... ? teraz druga sprawa zatrudnili nowego kierownika prawa reka szefa ( kolega ze studiów) i nagle wszystko chce zmieniać ale on to jeszcze nie jest takie zło jak nowa PERFEKCYJNA PANI DOMU. Zapraszam ja na tydzień pracy na ktorej kolwiek czesci zakladu w zdunowie i wtedy niech przyjdzie, a zdjec to sobie niech porobi na wycieczczkach a nie po zakladzie gdzie tylko coś znajdzie...
zdjecie uzytkownika
robaczek - 2014-11-14 22:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
pracuje tu od samego początku firmy i stwierdzam na podstawie pracy prawie rok w tej firmie, że jest to jedna wielka patologia, nie szanują pracowników, wciąż są jakieś matactwa, na rozmowach kwalifikacyjnych nie mówią prawdy - dowiadujesz się dopiero gdy już tu robisz. praca po 10 - 12 godzin 5 dni w tyg, oczywiście jest to liczone jako nadgodziny z tym, że okres rozliczeniowy wynosi 4 miesiąc. Jest nas Pracowników ciągle za mało - LECZ TA FIRMA To GENIUSZE, dziś zwolnili 20 osób bo rzekomo zamówienia będą mniejsze - gówno prawda. to polityka firmy jest do dupy, gdyż zwolnienie osób tłumaczą wielkością zamówień a prawda jest taką, że pracownik jest nic winny, gdyż to maszyny ciągle się psują bo nie ma mądrego by je naprawił. przez to zwalniają ludzi z winy maszyn - gdzie tu sens?? na moje jest to wymierzenie kary na pracownikach za niewyrabianie się z produkcją od jakiegoś miesiąca z powodu psujących się maszyn- BRAK LOGIKI. w dodatku zwalniają ludzi którzy lubili tą prace, a zostali tak potraktowani..
PODSUMOWANIE : nie aplikujcie swojej CV do tej firmy bo naprawdę się nie opłaca. lecz jak to mówią trzeba się przekonać na własnej skórze bo niektórzy i tak nie uwierzą
zdjecie uzytkownika
od dziś były pracownik - 2014-11-14 23:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jestem jedną z tych 20 zwolnionych i popieram "robaczka" FIRMA GREEN FACTORY W NIEPRUSZEWIE TO JEDNA WIELKA PATOLOGIA, KOŁCHOZ GDZIE LUDZIE PRACUJĄ PO 12H 5 DNI W TYGODNIU, ŚWIĄTKI PIĄTKI I NIEDZIELE, KTÓRE MIAŁY BYĆ W POŁOWIE LISTOPADA WZNIESIONE ALE NIE BĘDĄ, BO TO KOLEJNE KŁAMSTWA NASZEJ DYREKCJI. JESTEM CIEKAWA CO ZROBIĄ JAK W ŚWIĘTA NA BIURKU ZOBACZĄ SAME L4. WTEDY IM SIĘ OCZY OTWORZĄ. PAN DYREKTOR Z PANEM ŚMIESZNYM KIEROWNICZKIEM Z PRZYPADKU BĘDĄ SAMI ZAPIERDALAĆ. ŻAL TYLKO TYCH LUDZI, BO NIEKTÓRZY Z NICH NA PRAWDĘ MEGA SIĘ PRZYKŁADALI DO PRACY. BYŁO WIDAĆ, ŻE IM ZALEŻY. ALE CÓŻ MOGĘ POWIEDZIEĆ. NIE POLEGAM TEJ CHOREJ FIRMY NIKOMU. WSZYSTKO LEPSZE OD GREEN FACTORY W NIEPRUSZEWIE. NAWET KOPANIE ROWÓW.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-17 08:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. totalna patologia (niepruszewo)praca (zmiana popoludniowa) zawsze 12 godzin , do 2 w nocy , soboty , niedziele , wszystkich swietych , dzien niepodleglosci, bez róznicy , maszyny do pracy , murzynów robią z ludzi , brygadzisci nie wiedzący nic o tym co się dzieje , nie mający pojęcia o niczym , awansują tzw karierowicze czyt.- podpierdalacze którzy sami dodają i wymyslają rzeczy których nigdy nie bylo , tylko po to zeby dostac stanowisko kierownika ( w tym przypadku ZASTĘPCY) kierownik utrzymania ruchu , to chyba fotograf zepsutych maszyn..
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-11-18 22:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahah dobre sobie, to w Niepruszewie też takie inteligentne jak w Zdunowie:), ale przynajmniej po rozum poszli do głowy. W Zdunowie jak co niektórzy awansowali to wszystkie rozumy pozjadali choć na robocie i zarządzaniem ludźmi się nie znają. Masakra co tu się dzieje. Jak masz długi jęzor i krótkie mini to moższ robić wszystko, prawie jak agencji towarzyskiej tylko za dużo mniejszą kasę:)
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-11-19 14:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
produkty marki Fit & Easy są rewelacyjne! bardzo często z nich korzystam! znajoma ostatnio wysłała cv do firmy Green Factory, ale nikt się nie odezwał, ja też chciałam się zgłosić, ale już nie widzę, żeby rekrutowali. mają swoje produkty w czterech krajach, czy istnieje szansa pracy poza granicami??
zdjecie uzytkownika
była... - 2014-11-20 14:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [od dziś były pracownik - 2014-11-14 23:17:52]:
a wiecie co to jest inspekcja pracy??????? wpada bez zapowiedzi
zdjecie uzytkownika
robaczek - 2014-11-22 14:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tydzien w GF i stwierdzam ze nie byloby wcale zle gdyby wszyscy pracowali sumiennie a nie co chwila wychodzil a to na siku a to na pic się a to na papierosa czy do koleżanusi na inny dział na ploty i notorycznie te same osoby.Wtedy ludzie by szybciej prace konczyli.Przypadly mi same drugie zmiany wedlug grafika ale poprosilem o zminy je bardzo miła pani zakceptowała bez zadnych pytac a po co a dlaczego.Stawka godzinowa bardzo dobra jak na Płonsk gdzie dostaniecie więcej pytam się.Kazdy zapyta wiec czemu odeszlem z tego
miodu a odeszlem bo nie pije nie palę i nie umiem ściemiac jak wszyscy a zetelnie pracowac a nie bede za te same pieniądze pracowac za kolegów których nie bylo na dziale a byc powinni i pracowac jak ja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x