Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Green Factory

Pracowałeś w firmie Green Factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-02-18 23:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to dobrze, że jest praca, dla mnie to co tydzień mogliby dawać nową umowę, póki w green factory płacą i cała reszta jest ok jak to napisał nikt.
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-02-26 22:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich na forum GF niektórzy mogą być zainteresowani tą informacją, nowo wybudowany GF w miejscowości Wróblewo zatrudnić ma podobno 80% pracowników pochodzenia UKRAIŃSKIEGO więc nie pokładajcie nadziei na nowe miejsca pracy w okolicy
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-02-26 22:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam ogólnie całą kadrę kierowniczą, no i nowych pracowników GF, niech moc będzie z WAMI, jak kto wyleci z roboty szybko nie załamywać się
zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2014-02-27 14:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-02-26 22:30:42]:
a skąd masz taką informację?
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-01 12:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wiarygodnego źródła, konkretnie 200 osób,

zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-03-01 12:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie cos mi sie obilo o uszy ze coraz wiecej jest pracownikow z ukrainy, co zrobic, trzeba zapitalac
zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2014-03-04 14:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-01 12:12:07]:
nie rób sobie jaj. pytam poważnie bo chce tam iść do roboty
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-06 19:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi Ciekawy
Nie wiem czy znajdziesz tam robote jeżeli chodzi o GF we Wróblewie, napisze Ci więcej i innym zainteresowanym!! Cała kadra pracowników z Ukrainy zamieszka w szkole w Sobanicach, budynek ten niedawno został zakupiony przez pana Rytla (chyba nie przekręciłem nazwiska szefa) budynek tejże szkoły jest już przygotowany bądź jest w ostatniej fazie przygotownia. Jak coś więcej będe wiedział z miłą chęcią się tymi informacjami podziele.
zdjecie uzytkownika
JENDREK - 2014-03-21 21:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli warunki w zakładzie takie same jak i w transporcie
cały ten rytel czy jak mu tam to ma ludzi gdzieś a na prostego pracownika czy nawet swojego brygadziste to by nie spojrzał nie mówiąc już o podaniu ręki od tacy ludzie mają tych mniejszych od siebie w ......
(usunięte przez administratora) jeśli koleś brałby pod uwagę prostych ludzi to warunki pracy by się poprawiły i kierowcy byli by inaczej nastawieni.
TYLE KOMENTARZY O FIRMIE CZY O TRANSPORCIE A NAWET 5% NIE MA POZYTYWNYCH .
Sami sraj... w pięknych łazienkach a ich podległe obiekty --- błonie sosnowiec i poznań o sanitariatów
gościa z ukrainy będzie uważał i szanował bo o pare groszy tańszy a polaków nie będzie wspierał
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-22 21:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że JENDREK też ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wspomnienia z pracy w tej firmie. ciekawe czy odezwie sie jakiś lojalny pracownik np: brygadzista, albo kierownik w obronie firmy
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-03-29 23:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-22 21:20:48]:
a ktoś może wie jak jest w kontroli jakości?zarobki?system pracy?
zdjecie uzytkownika
juicy - 2014-03-31 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie pracuję w Green Factory, ale akurat wypowiedź @JEDNRKA z góry przepełniona jest jakąś zawiścią
zdjecie uzytkownika
Ewik - 2014-04-07 16:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@juicy, to może dodaj swoją opinię na temat pracy w green factory, może chociaz jedna będzie bez zawiści.
zdjecie uzytkownika
JENDREK - 2014-04-11 18:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EWIK jak możesz powiedzieć iż jestem zawistny nie mówię tego iż chce się zemścić czy komuś zaszkodzić {no może poza właścicielem i kierownictwem }więc jeśli twoja opinia jest inna niż większości to należysz do fascynatów firmy albo super lizi ........ czy też kierownictwa
Podoba ci się jak cię traktuje RYDEL jak ci płaci za twoją ciężką prace ?????
ci z góry nawet nie maja pojęcia ile ludzie z dolnych szczebli firmy muszą zrobić dla tych pary zł
w poniedziałek i wtorek będzie kontrola HACCAP ciekawe co wykaże ? przeciesz wiadomo {dla ludzi którzy tam pracują i wiedzą co to HACCAP} że dużo spraw jest innych a niżeli w prawdzie


MOŻE ABY W KOŃCU SOBIE POPRAWIĆ SYTUACJE W KOŃCU KTOŚ ZAREAGUJE ???????????

DOBRZE JEST WAM ??????????
TAK NAPRAWDĘ TEGO OBOZU BEZ WAS NIE MA TYLKO POTRZEBA JEDNOŚCI
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-04-22 23:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jak każda inna, nie ma co się podniecać, bo pracować trzeba wszędzie (chyba, ze jestes w budzetowce ;) ). Są super strony i bardzo kiepskie strony.
za moich tam czasów nie było problemów z płatnościami, co do zarobków nie ma zasady.
Atmosfera - wszystko zależy w jakim dziale jesteś. Najlepiej, jak w większości firm - w księgowości! przy takiej ilości kombinacji, przepraszam - spółek, ksiegowość musi byc kuta na 4 nogi i nie do podważenia, i tam prezes nie "bryka". chyba. :)
Poza tym, jesli podnieca cie chaos i 24h stan gotowosci bojowej - to jest to praca dla ciebie! Jesli pociagniesz wystarczajaco dlugo bez respiratora, mozesz, choc nie musisz, doczekac sie odpowiednio wymiernej gratyfikacji.
No i tak jak wszędzie, jesli jestes osoba, ktora za odpowiednia cene odwali za odpowiednie osoby kazda b...ą robote to sie zagniezdzisz i bedziesz zadowolony :)
Ale morale zostaw za bramą.
zdjecie uzytkownika
Weto - 2014-04-23 08:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda, że to nie firma, która by doceniła wkład jaki by się chciało wnieść do firmy, ale to może zostawić i zapomnieć... nic tylko pracować i pracować.
zdjecie uzytkownika
green FUCKtory - 2014-06-19 12:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
green fctory zdunowo to masakra. Kierownictwo nie ma pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Pracownika traktuja ja popychadło. Wiekszość kobiet to plotkary, albo strzelajace z ucha. Na rozmowach wszytko pieknie, ale już potem to nie wiadomo kiedy sie do domu wróci. Praca 2 zmianowa:) jedna zmiana po 7h a druga po 17h. zaden grafik nie obowizauje. Kobiety padaja z przemęczenia i na wyposarzeniu powinny mieć respiratory, bo czasem karetka może nie zdążyć. Gotowość 48h na dobę świątek piątek czy niedziela. Jak ktoś lubi być lany kijem i pracować przewaznie w święta i weekendy to to jest dla niego.
zdjecie uzytkownika
Samantha - 2014-07-31 09:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z pracą w biurze...?
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-08-27 10:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-22 21:20:48]:
jak to się pozmieniało, trochę kasy, kilka lat i się jest panam, ale pamiętajcie chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa NIGDY
zdjecie uzytkownika
były pracownik w GF - 2014-09-01 09:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić. W Niepruszewie jest coraz gorzej. Na rozmowach ludziom mówili co innego i teraz jest co innego. Chodzi tylko o interesy tych z góry. W Niepruszewie coraz bardziej traktują ludzi jak tych Ukraińców.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2014-09-08 11:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [green FUCKtory - 2014-06-19 12:57:41]:
w zakładzie jest respirator.
zdjecie uzytkownika
bylypracownik 45 - 2014-09-11 09:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie atmosfera pracy do bani - kazdy patrzy jak podpieprzyć drugigo pracownika i zeby "przydziobać" kierownikowi- NIE POLECAM - forma zatrudnienia to umowa o prace na miesiac przez wewnetrzna agencje pracy. wynagrodzenie po prostu zalosne...
zdjecie uzytkownika
green - 2014-10-09 13:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to zatrudnienie przez wewnetrzna firme? Przez zewnetrzna to bym zrozumial, ale wewnetrzna? Umowa o prace, tez brzmi troche absurdalnie, to co oni szukaja taniej sily roboczej? Moja znajoma pracowala tam i nie mowila o takich rzeczach. Ma ktos jakies pozytywne wspomnienia? Szukam wlasnie pracy u nich
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-21 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Green! Tak przez zewnętrzną. Tao wogóle to nie polecam tam pracy. Kierownictwo do bani, no może nie wszyscy, ale większość. Pracownika mają za nic. Dorwali się do stołka to od razu myślą, że wszystkie rozumy pozjadali. Jak to mówią:” Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy”. Poszukaj sobie normalnej pracy jak masz możliwość. Tam to tylko tylko dla tonącego, no chyba, że nosisz sukieneczki mini-mini to możesz liczyć na jakieś profity.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-10-28 13:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma fatalna, również dla ludzi wykształconych z normalnych ludzi robią idiotów... jak chcesz cały dzień w laboratorium przeglądać sałatę i szukać robali aby udawać że pracujesz a potem pół dnia patrzyć w monitor komputera i pić kawę w kadrach i plotkować to polecam...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x