Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Green Factory

Pracowałeś w firmie Green Factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zadowolony pracownik - 2015-01-17 13:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-06 12:43:05]:
święta prawda !!
zdjecie uzytkownika
były pracownik z wyboru - 2015-01-19 21:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony pracownik - 2015-01-17 13:56:53]:
Trochę się pracowało, niektórzy brygadzistami jeszcze wtedy nie byli lub nie było wiadomo że są ale jak pracują to już wtedy było widać... Po drugie wystarczy na FB z ludźmi popisać i powspominać- wiele dowiedzieć się można a widzę że prawdę mówią bo przychylnych do opini nie brak :-)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-24 10:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Za robote sie wezcie nygusy smierdzace. Tylko narzekacie! Jeden z drugim ruszyłby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zaraz zamowienia bylyby kompletnie realizowane. A jak sie cos nie podoba... To wyjazd!
zdjecie uzytkownika
FLOUPAK 12 - 2015-02-11 17:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie pamięta wół jak cielokiem buł cały Łukaszek się niesie jakby był panem tego syfu,a jest zerem,a ta utrzymanka to też swiadczy o kulturze brać se laske z dwoma dzieciakami po byłm koledze parodia.drugi Piotrek to wielki kapuś i lizus na sucho w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazic to potrafi dwulicowiec.Szymonek operator czy brygadzista niedawno pachołek u gospodorza Basia brygadzistka która maszynyna trymingu nie umie obsługiwać .nadajecie się na prace w niedziele i święta bo nie znacie życia rodzinnego.
zdjecie uzytkownika
FLOUPAK - 2015-02-12 15:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [FLOUPAK 12 - 2015-02-11 17:05:39]:
nie ma to jak inteligentna opinia,na poziomie podstawowki,ze strony sfrustrowanego pracownika
zdjecie uzytkownika
FLOUPAK 12 - 2015-02-12 17:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy w całej firmie jest grafik tygodniowy (który gdy niema ludzi do pracy to i tak jest zmieniany w ostatniej chwili) ustalany przez lizusa Piotra.Gdy kierownikiem był Jacek... to grafik był nie do ruszenia .
zdjecie uzytkownika
FLOUPAK 12 - 2015-02-12 17:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty inteligencie po podstawówce pisze się sflustrowanego to pisał pierwszy fotograf firmy on tylko chodzi i same fotki każdej lepszej awari robi potem znika
zdjecie uzytkownika
FLOUPAK 12 - 2015-02-12 17:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bella - 2015-01-07 17:15:51]:
no to se pracujcie na tym wschodzie bo my są na zachodzie ha ha ha
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-02-16 16:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie prawdę piszą a opinie broniące firmę piszą zapewne brygadziści i kierownicy, którzy nie wiedzą jak się bronić to wytykają błędy ortograficzne. Może i pracują tu prości ludzie, którzy nie znają poprawnej pisowni niektórych słów jednak to nie jest powód aby robić z nich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wołów do roboty oszukiwanych na każdym kroku. Każdy zasługuje na normalne warunki pracy w normalnym wymiarze godzin. Owszem narzekamy bo w tym momencie to jedyne co możemy zrobić jednak poczekajcie trochę aż znajdziemy inną prace - wtedy wam się oczy otworzą gdy zostaną same nieroby, może wtedy nas docenicie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-19 22:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie sie ludzie zajmijcie swoim zyciem i nie obrażajcie ludzi, którzy na to nie zasłużyli!!! Gówno niech Was interesuje życie Pana kierownika...to WYŁĄCZNIE JEGO sprawa... co Wy macie do "Pana fotografa" niech robi co mu się nie podoba, ważne żeby maszyny były sprawne....a każdy brygadzista pracuje na miarę swych mozliwości, daje z siebie wszystko...a że stanowisko zobowiązuje to niestety na życie prywatne może miec wtedy nie wiele czasu i to z własnego wyboru- więc co Wam do tego??? A oczernianie ludzi z imienia i nazwiska (B.R) to już szczyt chamstwa...bardzo pracowita, sumienna osoba a jakiś lewus potrafi ją oczerniać!!!
Jak Wam coś nie pasuje to do kierownictwa a nie tu wszystkie żale wylewacie, a w pracy "dobra mina do zlej gry" !!!
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-23 19:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu nikt nikogo nie oczernia.ludzie -pracownicy piszą prawde o tych nierobach ale docenią ludzi gdy nawet Ukraincy ich oleją . co do pracownicy nr 1 Basi to prawda że maszyny nie potrafi uruchomić na trymingu bo po instrukcje obsługi leci do góry do przełorzonych.jest jeszcze jedna. pani Hania P biurowe zakłamane zero
zdjecie uzytkownika
Wiesia - 2015-02-23 21:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Basia R.(Ratajszczak)umie uruchomić maszynę i przestańcie w końcu ją oczerniać.Jest jednym z najlepszych pracowników Green Factory.Może ma jakieś odchyły ale jest super.Ma najdłuższy staż w tej pracy.
zdjecie uzytkownika
ukhrainieć - 2015-02-24 10:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robi się coraz gorzej w tej firmie. Czas uciekać...
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-24 16:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta wasza Basia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umie nie pisz takich bzdur .co do jej stażu następne kłamstwo(podpisujesz się Wiesia , a żadna Wiesia nie pracuje w tej zakłamanej firmie)ja pracuje dłużej niż ona .basia się zatrudniła jakoś na koniec lipca więc nie piszcie bzdur.
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-24 16:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta wasza Basia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umie nie pisz takich bzdur .co do jej stażu następne kłamstwo(podpisujesz się Wiesia , a żadna Wiesia nie pracuje w tej zakłamanej firmie)ja pracuje dłużej niż ona .basia się zatrudniła jakoś na koniec lipca więc nie piszcie bzdur.
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-24 16:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta wasza Basia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umie nie pisz takich bzdur .co do jej stażu następne kłamstwo(podpisujesz się Wiesia , a żadna Wiesia nie pracuje w tej zakłamanej firmie)ja pracuje dłużej niż ona .basia się zatrudniła jakoś na koniec lipca więc nie piszcie bzdur.
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-25 18:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o basi siostrze elizy
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-25 18:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tryming - 2015-02-24 16:48:35]:
MASZ racje szybko należy się ulotnic z tego burdelu.
zdjecie uzytkownika
anatol - 2015-02-26 18:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy według niektórych z was że w firmie dzieje się coraz gorzej? możecie to nieco bardziej szczgółowo i konstruktywnie wyjaśnić? ja się właśnie zastanawiam nad transferem z obecnej mojej firmy bdo właśnie green factory ale te wasze komentarze mnie solidnie odstraszają, czy naprawde jest aż tak źle?
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-26 19:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2015-02-26 18:51:08]:
tutaj piszą samą prawde kto chce sprawdzić to proszę lecz i tak potwierdzi to samo byli i aktualni pracownicy PISZĄ prawde. lecz pod te pozytywne opinie podszywają się te ''ala brygadzisci, operatorzy i kierowniczek.w tej firmie jest gorzej niż żle
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-26 21:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego zakładu powinni na zbity pysk wywalić po 1 łukasza 2 piotra 3 basie 4 hanie.p 5 anie.w i szymona no i fotografa.
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-02-26 21:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ukhrainieć - 2015-02-24 10:51:36]:
JAK MOŻNA 5 NIEDZIEL POD RZĄD PRACOWAĆ .GDZIE MOJE RODZINNE ŻYCIE? DZIECI JUŻ MNIE NIE POZNAJĄ!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-02-27 23:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie weźcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za robote, zajmijcie się swoim życiem prywatny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się od innych, dajcie im swiety spokój!
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-02-28 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-02-27 23:14:13]:
zapamiętaj jedną podstawową rzecz że tu się pisze prawde i nic innego.prawda niekiedy jest bolesna.a to boli
zdjecie uzytkownika
chetny - 2015-03-01 00:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby mi ktos powiedziec jak wyglada praca we Wróblewskim zakladzie GF? ogolnie jak sie tam pracuje
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Green Factory?
Zadaj pytanie