Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GREEN FACTORY

Pracowałeś w firmie GREEN FACTORY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 14:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powaznie tak kiepsko się wiedzie w green factory? To czemu tylko tyle negatywnych komentarzy? Ten nick 1600 zł to rozumiem średnia stawka tak?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-25 10:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te pieśni pochwalne to chyba tylko "lojalni" pracownicy piszą, tacy co nigdy nie krytykują i szefa traktują jak boga
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-26 19:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka,że zarobki są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca nie zbyt ciężka a towarzystwo....zbiorowisko okolicznych bezrobotnych,kierownictwo nie ma pojecia i zarzadzaniu ale czego wymagać od ludzi ze średnim wykształceniem,(usunięte przez administratora) i to jest ich główne zajecie,szczerze nie polecam pracy w tej firmie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 16:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gość a czy wiesz jak często odbywa się rekrutacja do firmy GREEN FACTORY? często pracownicy się stamtąd zwalniają?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-31 10:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim z jakich powodów nie polecisz pracy w firmie GREEN FACTORY? dlaczego praca tam ci się nie podoba?
zdjecie uzytkownika
ble - 2013-10-11 13:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak medialna firma że powinna zebrę pomalować na zielono i na tyłku wybić pieczątkę gf. no tak okoliczni "wieśniacy" robią za "(usunięte przez administratora)bo za coś muszą dzieci wyżywić i gębę napoić, a tak niedawno pole zarośnięte było krzakami i był pgr
zdjecie uzytkownika
bb - 2013-10-11 14:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie codziennie
zdjecie uzytkownika
Zomowiec - 2013-12-09 18:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam jakiś czasu do tyłu, teraz czytając ten wypowiedzi widzę, że nic w tym nie [usunięte przez moderatora] się nie zmieniło. Ciekaw jestem kto tam pracuje jako brygadzista? A te dwie niby kierowniczki też Anżela i ktoś jeszcze też pracują?
zdjecie uzytkownika
robert - 2013-12-19 10:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zomowiec a możesz coś wiecej napisac na temat pracy w tej firmie skoro byles tam zatrudniony ? na jaką umowe może liczyć nowy pracownik ? jak tam traktuje sie pracowników ? jak wygladaja relacje na lini pracodawca-pracownik,da sie porozumiec? zamierzam tam aplikowac wiec bede wdzieczny za kazde info ;)
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-12-19 15:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest OK
zdjecie uzytkownika
Zomo - 2013-12-22 14:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli przejdziesz przez okres próbny, to co miesiąc będzie podpisywana z tobą umowa na zlecenie. Czyli masz umowę na miesiąc, a później kolejną i kolejną
zdjecie uzytkownika
helmut - 2014-02-18 23:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to dobrze, że jest praca, dla mnie to co tydzień mogliby dawać nową umowę, póki w green factory płacą i cała reszta jest ok jak to napisał nikt.
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-02-26 22:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich na forum GF niektórzy mogą być zainteresowani tą informacją, nowo wybudowany GF w miejscowości Wróblewo zatrudnić ma podobno 80% pracowników pochodzenia UKRAIŃSKIEGO więc nie pokładajcie nadziei na nowe miejsca pracy w okolicy
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-02-26 22:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrawiam ogólnie całą kadrę kierowniczą, no i nowych pracowników GF, niech moc będzie z WAMI, jak kto wyleci z roboty szybko nie załamywać się
zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2014-02-27 14:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-02-26 22:30:42]:
a skąd masz taką informację?
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-01 12:12:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z wiarygodnego źródła, konkretnie 200 osób,

zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-03-01 12:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie cos mi sie obilo o uszy ze coraz wiecej jest pracownikow z ukrainy, co zrobic, trzeba zapitalac
zdjecie uzytkownika
CIEKAWY - 2014-03-04 14:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-01 12:12:07]:
nie rób sobie jaj. pytam poważnie bo chce tam iść do roboty
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-06 19:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi Ciekawy
Nie wiem czy znajdziesz tam robote jeżeli chodzi o GF we Wróblewie, napisze Ci więcej i innym zainteresowanym!! Cała kadra pracowników z Ukrainy zamieszka w szkole w Sobanicach, budynek ten niedawno został zakupiony przez pana Rytla (chyba nie przekręciłem nazwiska szefa) budynek tejże szkoły jest już przygotowany bądź jest w ostatniej fazie przygotownia. Jak coś więcej będe wiedział z miłą chęcią się tymi informacjami podziele.
zdjecie uzytkownika
JENDREK - 2014-03-21 21:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli warunki w zakładzie takie same jak i w transporcie
cały ten rytel czy jak mu tam to ma ludzi gdzieś a na prostego pracownika czy nawet swojego brygadziste to by nie spojrzał nie mówiąc już o podaniu ręki od tacy ludzie mają tych mniejszych od siebie w ......
(usunięte przez administratora) jeśli koleś brałby pod uwagę prostych ludzi to warunki pracy by się poprawiły i kierowcy byli by inaczej nastawieni.
TYLE KOMENTARZY O FIRMIE CZY O TRANSPORCIE A NAWET 5% NIE MA POZYTYWNYCH .
Sami sraj... w pięknych łazienkach a ich podległe obiekty --- błonie sosnowiec i poznań o sanitariatów
gościa z ukrainy będzie uważał i szanował bo o pare groszy tańszy a polaków nie będzie wspierał
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zomo - 2014-03-22 21:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze że JENDREK też ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wspomnienia z pracy w tej firmie. ciekawe czy odezwie sie jakiś lojalny pracownik np: brygadzista, albo kierownik w obronie firmy
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-03-29 23:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-22 21:20:48]:
a ktoś może wie jak jest w kontroli jakości?zarobki?system pracy?
zdjecie uzytkownika
juicy - 2014-03-31 20:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie pracuję w Green Factory, ale akurat wypowiedź @JEDNRKA z góry przepełniona jest jakąś zawiścią
zdjecie uzytkownika
Ewik - 2014-04-07 16:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@juicy, to może dodaj swoją opinię na temat pracy w green factory, może chociaz jedna będzie bez zawiści.
zdjecie uzytkownika
JENDREK - 2014-04-11 18:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
EWIK jak możesz powiedzieć iż jestem zawistny nie mówię tego iż chce się zemścić czy komuś zaszkodzić {no może poza właścicielem i kierownictwem }więc jeśli twoja opinia jest inna niż większości to należysz do fascynatów firmy albo super lizi ........ czy też kierownictwa
Podoba ci się jak cię traktuje RYDEL jak ci płaci za twoją ciężką prace ?????
ci z góry nawet nie maja pojęcia ile ludzie z dolnych szczebli firmy muszą zrobić dla tych pary zł
w poniedziałek i wtorek będzie kontrola HACCAP ciekawe co wykaże ? przeciesz wiadomo {dla ludzi którzy tam pracują i wiedzą co to HACCAP} że dużo spraw jest innych a niżeli w prawdzie


MOŻE ABY W KOŃCU SOBIE POPRAWIĆ SYTUACJE W KOŃCU KTOŚ ZAREAGUJE ???????????

DOBRZE JEST WAM ??????????
TAK NAPRAWDĘ TEGO OBOZU BEZ WAS NIE MA TYLKO POTRZEBA JEDNOŚCI
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
22 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GREEN FACTORY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x