Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Green Factory

Pracowałeś w firmie Green Factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Samantha - 2014-07-31 09:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest z pracą w biurze...?
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-08-27 10:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zomo - 2014-03-22 21:20:48]:
jak to się pozmieniało, trochę kasy, kilka lat i się jest panam, ale pamiętajcie chłop ze wsi wyjdzie ale wieś z chłopa NIGDY
zdjecie uzytkownika
były pracownik w GF - 2014-09-01 09:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu dużo mówić. W Niepruszewie jest coraz gorzej. Na rozmowach ludziom mówili co innego i teraz jest co innego. Chodzi tylko o interesy tych z góry. W Niepruszewie coraz bardziej traktują ludzi jak tych Ukraińców.
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2014-09-08 11:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [green FUCKtory - 2014-06-19 12:57:41]:
w zakładzie jest respirator.
zdjecie uzytkownika
bylypracownik 45 - 2014-09-11 09:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogolnie atmosfera pracy do bani - kazdy patrzy jak podpieprzyć drugigo pracownika i zeby "przydziobać" kierownikowi- NIE POLECAM - forma zatrudnienia to umowa o prace na miesiac przez wewnetrzna agencje pracy. wynagrodzenie po prostu zalosne...
zdjecie uzytkownika
green - 2014-10-09 13:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to zatrudnienie przez wewnetrzna firme? Przez zewnetrzna to bym zrozumial, ale wewnetrzna? Umowa o prace, tez brzmi troche absurdalnie, to co oni szukaja taniej sily roboczej? Moja znajoma pracowala tam i nie mowila o takich rzeczach. Ma ktos jakies pozytywne wspomnienia? Szukam wlasnie pracy u nich
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-21 17:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Green! Tak przez zewnętrzną. Tao wogóle to nie polecam tam pracy. Kierownictwo do bani, no może nie wszyscy, ale większość. Pracownika mają za nic. Dorwali się do stołka to od razu myślą, że wszystkie rozumy pozjadali. Jak to mówią:” Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy”. Poszukaj sobie normalnej pracy jak masz możliwość. Tam to tylko tylko dla tonącego, no chyba, że nosisz sukieneczki mini-mini to możesz liczyć na jakieś profity.
zdjecie uzytkownika
Tom - 2014-10-28 13:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma fatalna, również dla ludzi wykształconych z normalnych ludzi robią idiotów... jak chcesz cały dzień w laboratorium przeglądać sałatę i szukać robali aby udawać że pracujesz a potem pół dnia patrzyć w monitor komputera i pić kawę w kadrach i plotkować to polecam...
zdjecie uzytkownika
lolek89 - 2014-11-14 13:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może w końcu ktoś poruszy temat czemu standardem zrobiło sie praca po 12 lub do oporu... w przepisach prawnych jest 8... ? teraz druga sprawa zatrudnili nowego kierownika prawa reka szefa ( kolega ze studiów) i nagle wszystko chce zmieniać ale on to jeszcze nie jest takie zło jak nowa PERFEKCYJNA PANI DOMU. Zapraszam ja na tydzień pracy na ktorej kolwiek czesci zakladu w zdunowie i wtedy niech przyjdzie, a zdjec to sobie niech porobi na wycieczczkach a nie po zakladzie gdzie tylko coś znajdzie...
zdjecie uzytkownika
robaczek - 2014-11-14 22:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam,
pracuje tu od samego początku firmy i stwierdzam na podstawie pracy prawie rok w tej firmie, że jest to jedna wielka patologia, nie szanują pracowników, wciąż są jakieś matactwa, na rozmowach kwalifikacyjnych nie mówią prawdy - dowiadujesz się dopiero gdy już tu robisz. praca po 10 - 12 godzin 5 dni w tyg, oczywiście jest to liczone jako nadgodziny z tym, że okres rozliczeniowy wynosi 4 miesiąc. Jest nas Pracowników ciągle za mało - LECZ TA FIRMA To GENIUSZE, dziś zwolnili 20 osób bo rzekomo zamówienia będą mniejsze - gówno prawda. to polityka firmy jest do dupy, gdyż zwolnienie osób tłumaczą wielkością zamówień a prawda jest taką, że pracownik jest nic winny, gdyż to maszyny ciągle się psują bo nie ma mądrego by je naprawił. przez to zwalniają ludzi z winy maszyn - gdzie tu sens?? na moje jest to wymierzenie kary na pracownikach za niewyrabianie się z produkcją od jakiegoś miesiąca z powodu psujących się maszyn- BRAK LOGIKI. w dodatku zwalniają ludzi którzy lubili tą prace, a zostali tak potraktowani..
PODSUMOWANIE : nie aplikujcie swojej CV do tej firmy bo naprawdę się nie opłaca. lecz jak to mówią trzeba się przekonać na własnej skórze bo niektórzy i tak nie uwierzą
zdjecie uzytkownika
od dziś były pracownik - 2014-11-14 23:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jestem jedną z tych 20 zwolnionych i popieram "robaczka" FIRMA GREEN FACTORY W NIEPRUSZEWIE TO JEDNA WIELKA PATOLOGIA, KOŁCHOZ GDZIE LUDZIE PRACUJĄ PO 12H 5 DNI W TYGODNIU, ŚWIĄTKI PIĄTKI I NIEDZIELE, KTÓRE MIAŁY BYĆ W POŁOWIE LISTOPADA WZNIESIONE ALE NIE BĘDĄ, BO TO KOLEJNE KŁAMSTWA NASZEJ DYREKCJI. JESTEM CIEKAWA CO ZROBIĄ JAK W ŚWIĘTA NA BIURKU ZOBACZĄ SAME L4. WTEDY IM SIĘ OCZY OTWORZĄ. PAN DYREKTOR Z PANEM ŚMIESZNYM KIEROWNICZKIEM Z PRZYPADKU BĘDĄ SAMI ZAPIERDALAĆ. ŻAL TYLKO TYCH LUDZI, BO NIEKTÓRZY Z NICH NA PRAWDĘ MEGA SIĘ PRZYKŁADALI DO PRACY. BYŁO WIDAĆ, ŻE IM ZALEŻY. ALE CÓŻ MOGĘ POWIEDZIEĆ. NIE POLEGAM TEJ CHOREJ FIRMY NIKOMU. WSZYSTKO LEPSZE OD GREEN FACTORY W NIEPRUSZEWIE. NAWET KOPANIE ROWÓW.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-11-17 08:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. totalna patologia (niepruszewo)praca (zmiana popoludniowa) zawsze 12 godzin , do 2 w nocy , soboty , niedziele , wszystkich swietych , dzien niepodleglosci, bez róznicy , maszyny do pracy , murzynów robią z ludzi , brygadzisci nie wiedzący nic o tym co się dzieje , nie mający pojęcia o niczym , awansują tzw karierowicze czyt.- podpierdalacze którzy sami dodają i wymyslają rzeczy których nigdy nie bylo , tylko po to zeby dostac stanowisko kierownika ( w tym przypadku ZASTĘPCY) kierownik utrzymania ruchu , to chyba fotograf zepsutych maszyn..
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-11-18 22:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahah dobre sobie, to w Niepruszewie też takie inteligentne jak w Zdunowie:), ale przynajmniej po rozum poszli do głowy. W Zdunowie jak co niektórzy awansowali to wszystkie rozumy pozjadali choć na robocie i zarządzaniem ludźmi się nie znają. Masakra co tu się dzieje. Jak masz długi jęzor i krótkie mini to moższ robić wszystko, prawie jak agencji towarzyskiej tylko za dużo mniejszą kasę:)
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-11-19 14:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
produkty marki Fit & Easy są rewelacyjne! bardzo często z nich korzystam! znajoma ostatnio wysłała cv do firmy Green Factory, ale nikt się nie odezwał, ja też chciałam się zgłosić, ale już nie widzę, żeby rekrutowali. mają swoje produkty w czterech krajach, czy istnieje szansa pracy poza granicami??
zdjecie uzytkownika
była... - 2014-11-20 14:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [od dziś były pracownik - 2014-11-14 23:17:52]:
a wiecie co to jest inspekcja pracy??????? wpada bez zapowiedzi
zdjecie uzytkownika
robaczek - 2014-11-22 14:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tydzien w GF i stwierdzam ze nie byloby wcale zle gdyby wszyscy pracowali sumiennie a nie co chwila wychodzil a to na siku a to na pic się a to na papierosa czy do koleżanusi na inny dział na ploty i notorycznie te same osoby.Wtedy ludzie by szybciej prace konczyli.Przypadly mi same drugie zmiany wedlug grafika ale poprosilem o zminy je bardzo miła pani zakceptowała bez zadnych pytac a po co a dlaczego.Stawka godzinowa bardzo dobra jak na Płonsk gdzie dostaniecie więcej pytam się.Kazdy zapyta wiec czemu odeszlem z tego
miodu a odeszlem bo nie pije nie palę i nie umiem ściemiac jak wszyscy a zetelnie pracowac a nie bede za te same pieniądze pracowac za kolegów których nie bylo na dziale a byc powinni i pracowac jak ja
zdjecie uzytkownika
frank - 2014-12-01 14:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam osób pracujących aktualnie lub w przeszłości w firmie Eisberg
Proszę o kontakt pod: frank.ensztajn@wp.pl
Informacja = wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
bylapu - 2014-12-02 13:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM JEDYNA OSOBA KTORA JEST PORAZKA W TEJ FIRMIE W NIEPRUSZEWIE DODAJE TO PRZYDUPAS PRAWA REKA KIEROWNIKA ŁUKASZ K !!! SCIEMNIACZ I POPYCHADŁO JAK TO MOWIA Z GOWNA BATA NIE UKRECISZ AHA I NIE WIERZYL BYM W COKOLWIEK MOWI BO KLAMIE JAK NAJETY
zdjecie uzytkownika
frank - 2014-12-05 14:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

Szukam osób pracujących aktualnie lub w przeszłości w firmie Green Factory
Proszę o kontakt pod: frank.ensztajn@wp.pl
Informacja = wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-05 22:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do niepruszewa to prawda kadra kierownicza do bani pan brygadzista pożal sie boże jedynie moze pan dyrektor jakoś daje radę reszta wiary patologia
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-12-09 13:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Green Factory w Niepruszewie to porażka. Kierownik, który nie ma pojęcia o kierowaniu ludźmi a pan brygadzista Piotr I. to podjebywacz i lizo dup ze szkoda gadać. W tej pracy każdy tylko czeka, aż drugiemu sie noga powinie, żeby od razu donieść do dyrekcji a i tak na końcu wychodzą na durni.
zdjecie uzytkownika
** - 2014-12-12 13:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pani kadrowa nie umie sobie poradzić z pracownikami i sprawami kadrowymi że aż trzeba zewnętrzną firmę zatrudnić do zatrudniania pracowników??? żałość
zdjecie uzytkownika
abcdef - 2014-12-15 18:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pomyślałeś/łaś że może zarządzanie pracownikami przez firmę zewnętrzną jest wymogiem narzuconym odgórnie i nie ma nic wspólnego z tym czy pani kadrowa sobie radzi czy nie?

ludzie opanujcie się, firma jak każda inna firma produkcyjna... zawsze ludzie będą plotkować donosić i będą niezadowoleni - jak komuś praca nie odpowiada zawsze można się zwolnić, nikt nikogo na siłę nie trzyma.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-16 23:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z ostatnia opinia,jak komus cos nie pasuje niech szuka innej pracy...Pracuje w zakladzie Green Factory prawie rok,praca jak kazda inna,dziwie sie ze ludzie wypisuja takie glupoty.Wynagrodzenie za prace bardzo dobre.Co do kierownicta,brygadzistow nie mam zastrzezen,bardzo dobra obstawa.Polecam prace,naprawde warto sprobowac,kto bedzie pracowal,nie bedzie narzekal!
zdjecie uzytkownika
były - 2014-12-17 13:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frank - 2014-12-05 14:55:08]:
a o co chodzi?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Green Factory?
Zadaj pytanie
x