Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Green Factory

Pracowałeś w firmie Green Factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-25 18:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o basi siostrze elizy
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-25 18:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tryming - 2015-02-24 16:48:35]:
MASZ racje szybko należy się ulotnic z tego burdelu.
zdjecie uzytkownika
anatol - 2015-02-26 18:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy według niektórych z was że w firmie dzieje się coraz gorzej? możecie to nieco bardziej szczgółowo i konstruktywnie wyjaśnić? ja się właśnie zastanawiam nad transferem z obecnej mojej firmy bdo właśnie green factory ale te wasze komentarze mnie solidnie odstraszają, czy naprawde jest aż tak źle?
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-26 19:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anatol - 2015-02-26 18:51:08]:
tutaj piszą samą prawde kto chce sprawdzić to proszę lecz i tak potwierdzi to samo byli i aktualni pracownicy PISZĄ prawde. lecz pod te pozytywne opinie podszywają się te ''ala brygadzisci, operatorzy i kierowniczek.w tej firmie jest gorzej niż żle
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-02-26 21:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z tego zakładu powinni na zbity pysk wywalić po 1 łukasza 2 piotra 3 basie 4 hanie.p 5 anie.w i szymona no i fotografa.
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-02-26 21:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ukhrainieć - 2015-02-24 10:51:36]:
JAK MOŻNA 5 NIEDZIEL POD RZĄD PRACOWAĆ .GDZIE MOJE RODZINNE ŻYCIE? DZIECI JUŻ MNIE NIE POZNAJĄ!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-02-27 23:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie weźcie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za robote, zajmijcie się swoim życiem prywatny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się od innych, dajcie im swiety spokój!
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-02-28 22:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-02-27 23:14:13]:
zapamiętaj jedną podstawową rzecz że tu się pisze prawde i nic innego.prawda niekiedy jest bolesna.a to boli
zdjecie uzytkownika
chetny - 2015-03-01 00:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mógłby mi ktos powiedziec jak wyglada praca we Wróblewskim zakladzie GF? ogolnie jak sie tam pracuje
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-03-05 15:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sie pracuje w gf niepruszewo.grafik na tydzien poniedziałek wolne.wtorek praca12 sroda wolne czwartek wolne piątek praca12 sobota praca12 niedziela praca12 (12 to godziny pracy) zmiany tylko w dni od pon-piątek
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-03-05 20:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy jest pakiet ''ala socialny'' bo aby go dostać musisz jako pracownik okazać się zarobkami żony lub męża. INWIGILACJA na całego .co do cholery ich obchodzą dochody współmałżonka.jak jest pakiet socialny to na pracownika.social nie jest uzależniony od zarobków w rodzinie. ta agencja co ludzi zatrudnia to jakaś farsa.nie są wogóle obeznani w wty co robią.....
zdjecie uzytkownika
FLOUPAK 12 - 2015-03-05 20:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o i niedawno respirstor kupili i powiesili u góry na korytarzu gdzie mało kto chodzi (chyba że biurowi)bo reszta pracuje na trymingu ,miele pakowaniu i floupaku a to jest daleko od respiratora. znowu kupa smiechu
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 22:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro tak wam zle, brygadzisci waM nie odpowiadaja, godziny pracy i twierdzicie ze jest zle to nikt was na sile nie trzyma. W kazdej chwili mozecie sie zwolnic, tyle firm dookola. Piszecie bzdetyty a sami moze na codzien w tylki wchodzicie brygadzistom itp. Niech kazdy patrzy na siebie, robi to co do jego obowiazkow nalezy a nie patrzy co robia inni. Kazdy pracuje na siebie. Piszecie imionami, nazwiskami o innych a strach wam nie pozwala napisac w nicku swojego nazwiska. Kazdy madry anonimowo. Jak kogos cos "boli", wyjasnia sie to w 4 oczy a nie obmawia na forum.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-07 08:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie weżcie sie do pracy a jak sie nie podoba to do Amazona
autobus Was zawiezie za darmo i obiad dostaniecie za złotówke
żeby Wam te krzykliwe mordki zamknąc :)
zdjecie uzytkownika
Antycebulorz - 2015-03-07 08:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma to kraina cebuli. Wykorzystywanie, kradzież nadgodzin, hamstwo biura (zwłaszcza dział kad). Praca po 12 h to standard a właściciel burak z okolokolic stolicy. Omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
mieletrymingwszystko - 2015-03-08 21:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijać szeroki łukiem ten zakład!!!! Wszystkie negatywne komentarze poprzedników są niestety prawdą. Nie szanują ludzi, potrafią z rana dzwonić i zmienić Ci godzinę przyjścia do pracy… zero szacunku i życzliwości dla drugiej osoby. Idziesz do pracy i nie wiesz czy będzie 8 godz czy 12 godzin… Brygadziści potrafią przyjść i powiedzieć, że już na dzisiaj koniec pracy i idziesz do domu, nie interesuje ich że przyjechałaś z kimś innym i nie masz jak wrócić do domu…. W Grafiku zmiany z dnia na dzień wprowadzane przez Piotr I. (swoją drogą gościa który już niejednej osobie załatwił wylot z pracy) nie możesz mieć nic życia prywatnego, nic zaplanowanego nawet w swoim wolnym czasie, bo nie wiesz czy na jutro nie zwiększą dodatkowo produkcji i nawet z wolnego dnia Cię ściągną do pracy….. Zero kompetencji z strony rządzących. Nie polecam nikomu. Dla tych którzy jeszcze wątpią w szczerość ludzi piszących tutaj, może bardziej trafi do nich argument że w firmy sami odeszli już kierownik produkcji, kierownik magazynu, a i dyrektor rezygnuje z pracy. Komedia to mało powiedziane, gorzej niż w PRlu, zarządzanie firmą jest na poziomie pola z tymi ich sałatami:)
zdjecie uzytkownika
tryming - 2015-03-09 17:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mieletrymingwszystko - 2015-03-08 21:47:12]:
no masz racje Piort I tak ustawia grafik ze nie ma ludzi do pracy a pózniej leci do "ala" kierownicza Łukasza i mu dpue liże -melduje że nie ma komu robić .co do HR agencja pracy to jedno wielkie lenistwo i niekompetencja ale o tym napiszemy pózniej
zdjecie uzytkownika
777 - 2015-03-09 21:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
system premiowania pracownikow zalezy od przerobu i jakosci tych sałat lecz towar dostarczony z włoch,hiszapani jest zgnity lub marnej jakosci to tez cierpia na tym pracownicy bo jest duży odpad a odpad to kasa w plecy
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-03-09 22:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PIEKNIE OPISANA POLSKA FIRMA KTÓRA ZYSKU NIE DAJE niech se policza transport frize rucoli ,radicio escarola i roszpunka z europy zachodniej +przerób +zusy+kredyty+ dzierzawe za włoski maszyny na które Rytela nie stać duże odpady i mega opłaty stałe a sprzedarz daje nam minus więć odpowiedzcie sobie sami...............
zdjecie uzytkownika
wiesia - 2015-03-15 21:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciel??? to dopiero gość, jest całym złem tej firmy, gdyby poszedł do biedronki położył głowę na wadze do warzenia warzyw i owoców to z automatu wyskoczyłaby etykieta na buraka :) nie szanuje ludzi zarówno Polaków jaki i Ukraińców patrzy z każdego wycisnąć 150% jego możliwości. jak można tak wykorzystywać ludzi???? już dawno tą firmą powinna się zająć Inspekcja Pracy.... pojawili się nawet kiedyś ale i tam poszła koperta....
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-03-16 20:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jak długo se popracuje nowy dyrektorek z lublina ????????????
zdjecie uzytkownika
VIP 47 OLA - 2015-03-17 20:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bida nastała bo już nawet na sprzątaczke biorą dziewczyny z trymingu...szacunek dla pań sprzątających:)
zdjecie uzytkownika
asdfg - 2015-03-19 10:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie możesz pracować 5 lat i nagle dowiesz się że już nie jesteś potrzebny i od jutra nie masz przedłużonej umowy
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa byla przeprowadzona profesjonalnie, wyjasnione warunki pracy i wszystko co jej dotyczy. Jestem bardzo zadowolona.
Pytania: Nie zadawalam pytan poniewaz wszystko co chcialabym sie dowiedziec zostalo wczesniej powiedziane i wyjasnione.
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-03-22 17:25:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do >pracownik< i >aaa< po waszych komentarzach widać że nie dacie nic złego powiedzieć na zakład, nie jesteście z kadr,rodziny czy znajomi tych którzy wykorzystują ludzi? przecież to prawda że ludzie tam harują po kilkanaście godzin świątek,piątek i niedziele na śmieciową umowę,a może się mylę jak i większość tu komentujących?
zdjecie uzytkownika
history - 2015-03-24 13:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
biuro hr i cała hania to jedno wielkie zero nawet podstawowych dokumentów nie potrafi skompletować i przekazać dalej .poza swoją ładną figurą i uśmiechem(fałszywym)nic ta osoba nie reprezentuje.porzałowania godna...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Green Factory?
Zadaj pytanie