Green Factory Holding sp. z o.o.

Zdunowo

Opinie o Green Factory Holding sp. z o.o.

ABCD 2015-04-01 18:11:23
barney już nie pracuje a ja jeszcze tak więc blondyno to ty nie pisz bzdur .a na marginesie to raczej co piszą to prawda
pracownik 2015-04-11 23:12:02
i znowórz kolejna sobota w syf-pracy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trza nowa szkać
ciekawy 2015-04-12 01:17:34
Szanowni Państwo, czy pracują tam ludzie na czarno? czy wypłata wynagrodzenia to jest to co na umowie?
kieronik 2015-04-12 20:59:45
dzis byłem i kupiłem piekne złote cacko dla mojej a... chyba sie bedzie podobać kingkros
VIP 47 OLA 2015-04-13 15:30:22
czy to mowa o kierowniku? chyba zakochany
1
pracownik 2015-04-15 22:46:17
Nikt nie pracuje w firmie na czarno, wynagrodzenie jest tak jak na umowie. Wszystko jest odprowadzane od rzeczywistej zarobionej kwoty.
pracownik 2015-04-15 22:52:52
Ktos duzo narzeka na prace a interesuje sie zyciem prywatnym pracownikow. Moze zatrudnij sie w gazecie, tam lubia pisac pierdy i interesowac sie tym co niepowinni. Zajmij sie swoim zyciem, chyba ze jest tak nudne ze zazdroscisz innym zycia prywatnego.
ABCD 2015-04-16 21:33:01
moje życie jest ciekawe lecz bzykać urzywaną laske z dwoma dziecmi odpowiedz sobie sam...
3
pracownik 2015-04-16 22:22:42
A nie uwazasz ze to kazdego indywidualna sprawa, z kim, jak uklada sobie zycie? Nikomu z Nas nic do tego. Ide do pracy, robie co mnie nalezy i wracam do domu do swojego zycia. Nie interesuje sie zyciem innych i to rowniez powinno tyczyc sie Ciebie. Takie zdania zachowaj dla siebie. To forum o pisaniu na temat firmy a nie osob tam pracujacych. Zastanow sie, nie pokazuj publicznie swojej głupoty!!!!
pracownik 2015-04-17 11:02:52
Przestancie najezdzac na kierownika,co wam do tego co i z kim robi po pracy?!Jak to mowia "Szanuj szefa swegi, bo mozesz miec gorszego". Swoja droga niektorym przydalby sie naganiacz z batem, moze wtedy by docenili to co maja teraz A praca nie jest zla, za lezenie to nigdzie nie placa
mieletrymingwszystko 2015-04-17 20:57:05
a niech tak uczciwie Łukasz napisze ilu osobom (dobrym pracownikom ) załatwił wrotki z tego zakładu???? może nawet z lizusem Piotrem z Grodziska który tak bardzo pomaga. to maże wtedy pracownicy przestana pisać o kierowniku bez kwalifikacji.......
1
asdfg 2015-04-17 21:03:27
osoby pracujące to firma .
KuDziadkowi 2015-04-26 09:55:45
Nie ma to jak zwolnić jednego z najlepiej pracujacych męzczyzn na produkcji (3 lata) w Zdunowie za 0,1 mg alkoholu. Czy to jest dużo? nie. taka zawartość alkoholu nie musi być koniecznie po wódce lub piwie,ale przecież dyrektor musiało pokazać swoja moc i wszechładze.... a teraz człowieku po 50 szukaj sobie pracy... czemu nie mozna było dać jakieś nagany? zabrania premii lub cos? gdzie ostatnia szansa? życze powodzenia skoro "góra" ma takie podejście , najlepiej dać teraz jakiś świeżych którzy beda sie kręcić bez celu... może wraz z przebudowa firmy coś sie zmieni... może. a teraz o HR... tylko sie zmienia nazwa pośrednika aby uniknąc kosztów a umowy zazwyczaj śmieciówki lub na czas okreslony. system pracy dobowy praktycznie 12 h to standard.
2
gość 2015-04-26 12:27:00
.... ciekawe co by było gdyby doszło do wypadku ?czy tak samo byś pisał/ła? i tu nie ma znaczenia jaki kolwiek procent promila .Jest to zakład pracy są tam maszyny taka osoba stwarza zagrożenie dla wszystkich w tym i dla Ciebie jeśli tam pracujesz.
1
KuDziadkowi 2015-04-29 20:16:36
jak kuba bogu tak bug kubie .ilu osobom łukasz zaszkodził w tej smętnej fiirmie no to ludzie piszą niema się co dziwić ze go oczerniaja dobrze mu tak.. jak zaczynał swa kariere to nie umiał operatorom własciwych parametrów przekazac tylko musieli sami kombinować a był na nauce pod warszawą i tam poznawał obsługe i ustawienia TO MA BYĆ KIEROWNIK ? A na fajki sam chodzi co po chwile a ludzi do roboty goni...........
pracownik 2015-04-30 21:18:12
za nadgodziny płacą co 4 miesiące bo jak nie mAco robić i idziesz wczesniej do domu to ci zabierają nadgodziny aby tylko NIEZAPŁACIĆ!!!!!
1
12345 2015-05-05 17:32:58
ZDUNOWO. Praca jako praca nie jes zla, tylko te godziny sa meczace...12h to minimum, a czasem nawet wiecej...po 8 godzinach czlowiek normalnie by funkcjonowal. Praca w swieta to jakas porazka, sami niech sobie zapier***,ale niestety ludzie musza gdzies pracowac...wiec daja sie ponizac... Nie polecam tam pracy, chyba ze chcesz nie miec zycia prywatnego
2
pracownik 2015-05-07 12:17:06
była sobie MAJÓWKA ale nie na grilu tylko w niepruszewie w pracy pech i porażka
3
pracownik 2015-05-12 12:25:10
magazynier ogłoszenie w lokalnej prasie że potrzebują .praca od pon-niedz pięć dni w tygodniu czyli sobota ,niedziela pracująćą tradycja w niepruszewie brak słów
2
pracownik - 2015 2015-05-26 16:51:55
i niedziela pracujaca a tych cwaniaków dwóch nie nyło w pracy
1
mieletrymingwszystko 2015-06-09 17:42:06
jak można pracować bez brygadzisty???????
Ciekawski 2015-06-12 19:32:19
Ok dużo już poczytałem:) Mam pytanie jak wypadają zmiany ( nie pytam czy po 8 godzin bo to rozumiem bajka) na którą I zmiana a na którą II, Ciekawi mnie Niepruszewo
ssss 2015-06-13 16:46:38
a kim chcesz być pracownik produkcji,magazynier,operator,brygadzista.bo to ważne ,gdyż każdy chodzi inaczej
Ciekawski 2015-06-17 11:43:45
pracownik produkcji
aaaa 2015-06-25 14:19:58
daj se spoko z tym durnym załadem....
1
na 2015-06-25 18:16:24
daj se spokój za mojej 3 miesięcznej kadencji zatrudnili z 20 ukraińców , odeszło z 10 , 5 polaków z produkcj , 3 operatorów itp .
Rotacja duża
2
czernik 2015-06-29 14:32:06
Firma Green Factory z tego co mi wiadomo to na tą chwilę oferują miejsca pracy na takie stanowiska jak: Informatyk i Asystent/asystentka koordynator projektów zarządu w Płońsku; Specjalista zakładu produkcyjnego na Białorusi oraz specjalista do spraw transportu na Błoniach, a także jako kierowca - magazynier w Broniszach
ŁON 2015-07-02 12:57:57
Czernik zapomniałeś jeszcze, że w Zakroczymiu poszukiwanie są osoby na Pracownik Produkcji
asta la vista baby 2015-07-06 21:05:47
w niepruszewie jest bida z pracownikami bo nawet na kuroniu się ogłaszaja.... niech tedwa durnie co ludzi okłamywali a pózniej pozwalniali to niech se tera napierdalają.Gdy sie im mówiło jak należy zrobic niektóre rzeczy to nie bo my sa robole a oni pany to se niech cwaniaczki dwa łukasz i piotr naginają bo tam to już chyba 3/4 województwa się przewineło a OPINIA NEGATYWNA O WYZYSKU I NIESZANOWANIU PRACOWNIKA poszła w świat
1
jeszcze obecny 2015-07-08 15:58:00
a teraz widzę że kolejna super pracownica pnie się po szczeblach kariery bardzo ją popycha celowo słowo pan kierownik ciekawe co mąz powie
abc 2015-07-08 16:20:49
z pracownicy zawsze wiecej pozytku
Informatyk 2015-07-08 17:36:17
Mam pytanie bo widziałem że w Załuskach szukają informatyka.
Poprzedni odszedł czy go zwolnili czy potrzebny drugi?
Na jakie pieniądze może liczyć informatyk?
jeszcze obecny 2015-07-08 18:59:46
jestem ciekawa kiedy się sprawa posypie,laleczce się wydaję że wszyscy są ślepi
abc 2015-07-08 19:53:41
takie rzeczy zawsze wychodza
asta la vista baby 2015-07-08 21:59:43
kariere sie robi za dawanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
jeszcze jestem 2015-07-09 00:11:26
rozumiem ale ona ma dzieci jakis bezpiecznik musi byćalle jak na barze sie pracowało to coś zostaję
... 2015-07-09 08:53:39
dla tego siedzi na nockach wiwcej mozliwosci,wspolczuje partnerom.Jesli mowimy o tych samych osobach
romanoko 2015-10-29 13:17:49
jeśli chodzi o oferty pracy to faktyznie teraz nikogo nie szukają, jedynie w maju była rekrutacja, a od tej pory cisza, wieć pewnie mają komplet w swoim zespole. Interesoałem się u nich praca na wakacje jako informatyk, ale też nie było nawet żadnych staży zoserowanych, wiec pewnie jest spora seklekcja u nich.
czernik 2015-10-29 14:14:48
Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Słyszałem co nieco , że jest całkiem nieźle ale szukam potwierdzenia. Green Factory Holding w tej chwili poszukuje osób w wielu branżach. W mojej czyli informatyce również jest kilka wolnych miejsc. Polecacie? pozdro
marek 2016-03-02 20:42:49
ja bym polecił Czernik, ale nie wiem jak konkretnie to w IT wygląda. Szukają teraz także, ale kierowców z kategorią B w roli dostawcy, to może być lekka i przyjemna praca
balwol 2016-03-04 21:18:49
No jakieś tam tempo musisz mieć @marek przy tych dostawach. Ale rzeczywiście praca całkiem miła, musisz mieć 2 lata doświadczenie w prowadzeniu pojazdu kat. B
ert 2016-03-09 20:27:56
a cekawe jak jest na stanowisku specjalsity do spraw importu i eksportu w Warszawie chodzo o planowanie i realizacja procesów zakupowych, zarządzanie rotacją zapasów magazynowych
gzy 2016-03-11 20:32:33
ert, a zdobyłeś te informacje z samej rozmowy rekrutacyjnej ? Nie miałem pewności, że już pozapraszali ludzi... Ja dysponuję ok. 2 letnim doświadczeniem, ale nie wiem czy to starszy na stnaowisko specjalisty.
1
łosoś 2016-03-13 20:34:52
O rany, posiadanie 2 letniego doświadczenia wcale nie stanowi dużego wymogu do spełnienia. Przecież normalnie oczekiwane jest dużo wyższe, żeby znaleźć zatrudnienie.
dorio 2016-03-15 20:35:54
2letnie doświadczenie to naprawdę chyba każdy kto szuka pracy już ma, tutaj nie dziwi fakt, że wymagają takiego bo w sumie pewnie mają dużo chętnych, skoro na umowę o pracę zatrudniają
czernik 2016-05-05 17:38:20
uumowa o pracę nie jest już od pewnego czasu w firmach niczym nadzwyczajnym. Podobnie jest i tutaj .
miły 2016-05-17 04:09:51
Szukają Lidera lub Brygadzisty do pracy w Niepruszewie. Zwolnili kogoś z tego stanowiska czy sam odszedł? W jakich godzinach pracuje się w tej firmie?
moja 2016-05-28 13:46:22
no dobrze, ale co z ofertą jako Operator Optycznych Urządzeń Sortujących, chyba też kasowo bardzo dobrze to wygląda?
Jaš 2016-07-26 14:53:19
Witam,dzisiaj będę na rozmowie w błoniu na stanowisko asystent ds. transportu
Możecie coś napisać na temat tego staniwiska ,
będę wdzięczny :)
Pozdrawiam
ert 2016-07-27 16:31:56
@Jas to daj znac jak tam bylo na rozmowie u nich :)
Zostaw swoją opinię o Green Factory Holding sp. z o.o. - Zdunowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Green Factory Holding sp. z o.o.