Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o neupack polska

Pracowałeś w firmie neupack polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-23 12:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maszynista z klejarek mam 35 na1h i nienażekam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-28 17:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to akurat widać że pracujesz na klejarkach,,,,u nas w firmie maszynista na klejarkach tez nie umie pisac,,,,pozdro
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-08 09:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam złe doswiadczenia jesli chodzi o prace w neupacku. Szefostwo obiecuje cos pracownikom i nie potrafi pozniej dotrzymac obietnicy. Mam na mysli pewną panią od.... . reszta w swoim czasie. Ale tak na przyszlosc to nie polecam pracy w neupacku, bo jest ona na tylko na krotki okres czasu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-12 13:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm hm neupack totalne dno.
Niby jest zwiÄ?zek zawodowy , ale tak naprawde nikt nic nie wskura.
Porażka!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 20:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dolaczam sie do tych opini ta firma to faktycznie totalne dno mialem mala przyjemnosc tam pracowac 2 lata.zero profesjonalizmu ludzi tam zarzadzajacych i prowadzacych maszyny typu bobst.a w szczegolnosci tego smiesznego (usunięte przez administratora)jedyny wielki szacunek to do pani (usunięte przez administratora) z kadr tylko pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-04 10:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać że większość ludzi wypowiadających się na forum nie zna realiów rynku poligraficznego w Polsce.
Neupack ma bardzo wysokie standardy zarówno bhp, samej pracy jak i warunków socjalnych (jakich nie znajdziecie gdziekolwiek indziej). Pomyślcie nad tym, zanim wydacie jakąś bzdurną opinię. Jeśli jest aż tak źle nikt Was nie trzyma. Rynek jest otwarty.
pzdr


zdjecie uzytkownika
ano - 2010-04-15 20:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie badz taki madry,,, przezyc za 10 zl brutto to jest sztuka,,,,ty pewnie siedzisz sobie w biurze i popierdujesz z nudow w fotel,,,,
zdjecie uzytkownika
t - 2010-04-16 08:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się .... jeśli ktoś realiów nie zna to właśnie ty bo faktycznie piszesz tak jakbyś wszystko wiedział z teorii bo prawda jest taka ze 90% biurowych nigdy na oczy produkcji nie widziało i to nie jest moje tylko gadanie bo umysłowi sami to przyznają....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-04-22 09:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzac z puktu widzenie tych ludzi to przyznaje caÅ?kowitÄ? racje pracownikom produkcyjnym. Choc sam nie pracowaÅ?em na produkcji. Jesli chodzi o pracownikow biurowych to faktycznie sa osoby ktore pracuje a reszta sciemnia. Osoby ktore faktycznie pracuje i pokazuje ze zalezy im na pracy zostaja zwolnieni, a takzwane srodowisko kapusiów i lizusiow pracuje. Ja zostaÅ?em przez neupack oszukany, zwlaszcza przez pania od planowania produkcji i pana prezesa. Jesli chodzi o zwiazek zawodowy to chyba wielka pomylka, czasy solidarnosci sie dawno skonczyly. Nikt dzis nie stanie w obranie nikogo i na nikgo nie mozna liczyc. Czlowiek jest skazany sam na siebie. Pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-09
Żródło: pracuj.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
Przedsiębiorstwo Grupy Mayr-Melnhof Packaging europejskiego lidera w produkcji opakowań drukowanych zatrudni na stanowisko:Kontroler Jakości Miejsce pracy: Bydgoszcz nr ref.:KJ/01/2014 Od kandydatów oczekujemy:Wykształcenia minimum średniegoDoświadczenia na podobnym stanowisku pracy w firmie predykcyjnej (laboratorium, kontrola jakości)Dobrej znajomości języka angielskiego lub niemieckiego,Dobrej praktycznej znajomości obsługi aplikacji MS Offic
zdjecie uzytkownika
fdfdff - 2010-05-15 22:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
neupack tototalna kleska a w szczegulnosci tarapicka co ona (usunięte przez administratora)powinna sie starac o grupe naglowe totalny zal
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2012-10-13 19:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem, że jest budowany nowy zakład za Zachemie. Jestem maszynistą offsetowym i chcę spróbować dostać się do tej pracy. Na jakie zarobki mogę liczyć na początku? Czyli ile płacą na godzinę brutto? Chciałbym poznać wasze opinie na temat tego zakładu. Tylko proszę szczerze
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-06-03 23:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podbijam temat cyz mógłby ktoś napisac cos wiecej o pracy w Neupack na chwiele obecna jak to wygląda: jakie wynagrodzenie, socjal,atmosfera? jesteście zadowoleni czy nie? Z gory dzieki za info, pozdrawiam marcin
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2013-08-01 22:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2010-03-08 09:07:06

Ja mam złe doswiadczenia jesli chodzi o prace w neupacku. Szefostwo obiecuje cos pracownikom i nie potrafi pozniej dotrzymac obietnicy. Mam na mysli pewną panią od.... . reszta w swoim czasie. Ale tak na przyszlosc to nie polecam pracy w neupacku, bo jest ona na tylko na krotki okres czasu.
praca lipna.. a do tego brak mozliwosci zatrudnienia przez sam NEUPACk. a agencja oferuje umowy na pół miesiaca masakra.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 15:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawiedziony a co szefostwo ostatnio obiecalo ze mowisz ze sie nie wywiazali ? wszyscy sa na umowy z agencjami w neupacku polska?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie neupack polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x