Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TERG Media Expert

Pracowałeś w firmie TERG Media Expert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-14 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostałam zwolniony 2 miesiące temu po roku pracy za to, że ośmieliłem się zwrócić kierownikowi uwagę na jego sporeeee błędy. Oczywiście podał inny wyssany z palca powód ale jakoś musiał wybrnąć z sytuacji. Jego strata b o byłem doby w tym co robie. Codziennie minimum 2 tz szły. Ogólnie teraz pracownicy pracują zastraszeni moim przykładem. Regionalny ma nas w takiej sytuacji w dupie. Kierowi 3 miesiące temu groziło zwlolnienie za zachowanie a co do mnie przez rok nie było jednej skargi. ani jednej! ogolnie praca mi sie podobała, zarobki od 1500 -2000 w zalez ności od miesiaca. boli mnie jednak fakt ze w tej firmie, każdy pracownik poniżej kierownika to dla regionalnego zwykly robol, którego można od tak zastapić
zdjecie uzytkownika
Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....
zdjecie uzytkownika
witch - 2011-07-03 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20

Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS\'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....

Wiesz moim zdaniem praca w jakimkolwiek "elektro-markecie" to jeden wielki shit. Ja pracowałam w Avansie i Media Expert. Nie polecam ani tego ani tego !!!! Jeżeli nie,masz wyników sprzedaży (PG, Gn-y , usługi itp.) to po prostu wylatujesz. Człowiek tylko się stresuje bez sensu! a kasa i tak marna! Media Expert ma bardzo złe opinie poczytaj sobie w necie, jeżeli tak dużo ludzi źle pisze to coś jest na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
muchomorek - 2012-06-16 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo (usunięte przez administratora) po przeczytaniu twojej wypowiedzi widzę ,że firma jest super,a realia w Polsce jakie są takie są .Ja zamierzam pracować.
Pozdrawiam.
Muchomorek
zdjecie uzytkownika
fubu - 2013-01-21 23:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Media Expert, nosiłem żółtą koszulkę, itp. itd., starałem się być dobrym pracownikiem, ale dla firmy tejże liczą się nie obroty pracownika, doświadczenie z zakresu elektroniki lecz sprzedaż polis ubezpieczeniowych. Dowiedziałem się, że nie zostanie przedłużona mi umowa ostatniego dnia, co nie wpłynęło pozytywnie na moją indywidualną opinię o tej firmie. Jeżeli się tam wkręcicie to pamiętajcie, że ta firma to żal i lament---dorabiają się na ubezpieczeniach i dodatkowych usługach. Więc musicie walczyć o klientów między kolegami z waszego działu...aaa---wcale nie jest tak tanio-ceny się zmieniają jak w kaledoskopje
zdjecie uzytkownika
p - 2013-02-03 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dr. - 2011-01-22 18:01:44

ciekawe co wam przyjdzie z waszego szczekania na forum? ja chętnie bym przyjął takich czarnuchów bez odwagi do pracy:D a że pojęczą w necie......no to co :D
powiedz tylko gdzie zatrudniasz - przybiegnę do Ciebie. Oskubie jak psa, kłaniając ci się w pas, a na koniec powiem co o tobie myślę prosto w twarz - nie na forum i przez esemes, następnie kopnę w twoją oskubaną dupę. Uważaj mam doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Miłośnik - 2013-06-05 21:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byli i obecni pracownicy. Mam jedno malutkie pytanko. Kto obecnie jest "dyrektorem" sklepu ? Gdzie się podziewa (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
zwyklak - 2013-06-10 22:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trafi się paru dogadanych idiotów, totalne internetowe dno!
Ludziska przecież tu gołym okiem widać że ktoś goni, gonił do pracy... wymaga, wymagał konsekwentnie.
W związku z tym, że są internetowymi idiotami pomagają przełożonym stwierdzić fakt, że odpowiednia osoba jest na odpowiednim stanowisku. Pozdrowienia dla cichych sympatyków z firmy - przyczajone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
borg - 2013-08-08 00:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłych i obecnych, chciałem spytać, czy TERG planuje może zatrudniać nowe osoby? Jeśli tak, to na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
x - 2013-12-18 22:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą raczej zwalniać niż zatrudniać :P
zdjecie uzytkownika
jark - 2014-02-13 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Manager poszukiwany do Terg media expert, w ogłoszeniu opisali prócz wymagań i oferty zasoby, co jest ciekawa opcją.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-26 12:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Na temat firmy Mediaexpert w Legnicy moge duzo powiedziec. Odkad od ponad roku jest nowy Kierownik regionalny na sklepie nie dzieje się najlepiej. Faworyzuje inne sklepy a sklep w Legnicy i ich pracowników traktuje jak zło konieczne, które trzeba zniszczyć. Z każdą jego wizytą wszystkko jest źle, nic mu nie pasuje. Paru ludzi już się pozbył, a pewnie to nie koniec. Ponadto dla tej firmy nie liczy się pracownik tylko tabelki i wyniki...Pracownik jest traktowany jako maszyna do zarabiania dla tych na górze pieniędzy. Naciągają plany aby jak najmniej zapłacić, a teraz kiedy do sprzedaży wszedł ORANGE straszą zabraniem premii za brak sprzedaży abonamentów w tej telefonii. Przyjdzie taki moment, że pracownicy za najniższą krajową będą robić wszystko i tak ciągle będzie źle. Praca po 10-11 godz, jeżeli braknie kogoś na dziale to już dzwonią i ściągają z wolnego bo oni muszą mieć obsadę. Nie przyjdziesz to krzywo na ciebie patrzą. Kiedy firma potrzebuje, żebyś generował nadgodziny to masz przychodzić a kiedy pracownik chce dorobić do pensji paroma nadgodzinami to każą odbierać aby tylko nie zapłacić więcej. Więc jeżeli kiedykolwiek ktoś ma iść tam na rozmowę o pracę warto sie nad tym zastanowić. Słowo rodzina, życie prywatne, dzieci dla tej firmy nie mają znaczenia - pracownik ma być na każde zawołanie a jeśli ci się nie podoba to ci powiedzą, że nikt cie tutaj nie trzyma i możesz sobie szukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
y - 2014-07-26 15:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-07-26 12:18:43]:
Ameryki nie odkryłeś.. to samo w Domexie, Wam przynajmniej godziwie płacą a nie musicie tego wszystkiego wykonywać za 1600zł i ze sztucznym uśmiechem na twarzy witac klienta. Czasem nawet nie wiadomo czy zaplaca za przepracowany miesiac. chętnie się zamienię miejscami.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-27 00:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ależ proszę bardzo, zawsze możesz złożyć podanie do MediaExpert i wtedy się przekonasz czy tak chętnie chciałbyś się zamienić. Teraz ucinają premie za wszystko co tylko mogą aby tylko pracownik dostał mniej a się natyrał a oni dostali swoje. Dwa lata rok temu szło zarobić kasę jeśli się sprzedawało i miało wyniki. A teraz wyniki robisz te same a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ma i jeszcze powiedzą ci że jest źle. Gwarancje, orange itp itd masz sprzedawać i tyle a nic praktycznie za to się nie ma. A co niektórzy zapominają jak wygląda wypad z rodziną za spacer.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-08-13 22:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@y, a może wiesz ile dokładnie płaca obecnie w media expert. To jednak duża siec handlowa, a wiadomo, że na agd rtv i elektronice można dobra kase zarobić. Napisałeś, że więcej niż 1600, ale czy jest dwójka z przodu?
zdjecie uzytkownika
erde - 2014-08-19 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy może mi ktoś powiedzieć o pracy w ME na magazynie w łodzi ul zakładowa
atmosfera,zarobki,warunki pracy ???
zdjecie uzytkownika
gargi - 2014-08-22 21:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo że nie jest to jakieś eldorado ale praca nie gorsza niż gdzie indziej. atmosfera przynajmniej w mojej ekipie bardzo spoko. ja tam nie narzekam :)
zdjecie uzytkownika
calik23 - 2014-08-25 13:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak dla mnie git majonez ale młody jestem i pewnie za jakiś czas zmienię, żeby spróbować jeszcze czegoś innego :)
zdjecie uzytkownika
T - 2014-09-03 08:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby zmienić tylko jedną osobę sadze ze byłoby lepiej :) ale to już niedługo . Zarobki 1600-3000 , zależy od stanowiska i premii
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2014-09-12 11:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Terg przejął teraz Domex, a wraz z Domexem przejął pracowników. Może mi ktoś napisać jak się pracuje w Tergu? Jakie zarobki? W Domexie był0 1350zł na rękę plus premie. Z tym, że premie potrafił wynosić nawet po 1400zł na rękę przy dobrym obrocie. Jak jest w Tergu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-12 15:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TERGU masz podstawę plus premie uznaniowa i to jest zagwarantowane Dodatkowo dostajesz kasę za premie za sprzedaż i jest tego całkiem sporo zależy jak dobry jesteś w sprzedaży jak wygląda realizacja planu. Ale ogólnie jest ok i kasa tez niezła. Ja pracuję już 4 rok i jest całkiem ok Polecam
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2014-09-13 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie fajnie. Dzięki za odpowiedź. Jestem dobrej myśli. Oby tylko kierownicy byli ludzcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik ME - 2014-09-18 16:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na moim sklepie jak zaczęli robić czystki to zaczęli co miesiąc zwalniać jednego ze starych pracowników i tak poleciał praktycznie cały dział, pracownicy którzy byli od początku istnienia sklepu z dnia na dzień zostali wyrzuceni na bruk bez konkretnych powodów. Teraz wiem że są lepsze miejsca niż praca w ME , i napewno lepiej płatne . Ciągłe zabieranie zarobionych pieniedzy za nie wyrobienie jednego ze współczynników, albo za to że jakiś klient był niecierpliwy i sie poskarżył, ciągły szantaż, zastraszanie to standard w tej sieci. Dopiero po odejściu człowiek czuje jak psychicznie był maltretowany. I tak jak ktoś pisał wyżej, jeśli ktoś w tej firmie uczciwie i ciężko pracuje nie będzie zauważony. Regionalny czy kierownik zawsze widzi te same osoby, zazwyczaj "karierowiczów' którzy widzą tylko swoje JA a jak trzeba coś posprzątać, wystawić sprzęt to mają to głęboko gdzieś.
zdjecie uzytkownika
lukasz_aw - 2014-09-18 17:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przynosiliście po przyjęciu zaświadczenie o niekaralnośći? i Co Wam po rozmowie powiedział rekruter ja rozmawiałem z 30 minut z pracownikiem HR
zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-09-25 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem, że poszukują na stanowisko Zastępca Kierownika Salonu. Wymagane jest: doświadczenie na stanowisku kierowniczym (dodatkowy atut), wykształcenie min. średnie, wiedza i doświadczenie z zakresu zarządzania zespołem pracowników, odporność na stres oraz doskonała organizacja pracy, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność, kreatywność, samodzielność, zaangażowanie i dyspozycyjność oraz znajomość branży RTV/AGD/IT będzie dodatkowym atutem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERG Media Expert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x