Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TERG Media Expert

Pracowałeś w firmie TERG Media Expert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
calik23 - 2014-08-25 13:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak dla mnie git majonez ale młody jestem i pewnie za jakiś czas zmienię, żeby spróbować jeszcze czegoś innego :)
zdjecie uzytkownika
T - 2014-09-03 08:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby zmienić tylko jedną osobę sadze ze byłoby lepiej :) ale to już niedługo . Zarobki 1600-3000 , zależy od stanowiska i premii
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2014-09-12 11:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Terg przejął teraz Domex, a wraz z Domexem przejął pracowników. Może mi ktoś napisać jak się pracuje w Tergu? Jakie zarobki? W Domexie był0 1350zł na rękę plus premie. Z tym, że premie potrafił wynosić nawet po 1400zł na rękę przy dobrym obrocie. Jak jest w Tergu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-12 15:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TERGU masz podstawę plus premie uznaniowa i to jest zagwarantowane Dodatkowo dostajesz kasę za premie za sprzedaż i jest tego całkiem sporo zależy jak dobry jesteś w sprzedaży jak wygląda realizacja planu. Ale ogólnie jest ok i kasa tez niezła. Ja pracuję już 4 rok i jest całkiem ok Polecam
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2014-09-13 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie fajnie. Dzięki za odpowiedź. Jestem dobrej myśli. Oby tylko kierownicy byli ludzcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik ME - 2014-09-18 16:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na moim sklepie jak zaczęli robić czystki to zaczęli co miesiąc zwalniać jednego ze starych pracowników i tak poleciał praktycznie cały dział, pracownicy którzy byli od początku istnienia sklepu z dnia na dzień zostali wyrzuceni na bruk bez konkretnych powodów. Teraz wiem że są lepsze miejsca niż praca w ME , i napewno lepiej płatne . Ciągłe zabieranie zarobionych pieniedzy za nie wyrobienie jednego ze współczynników, albo za to że jakiś klient był niecierpliwy i sie poskarżył, ciągły szantaż, zastraszanie to standard w tej sieci. Dopiero po odejściu człowiek czuje jak psychicznie był maltretowany. I tak jak ktoś pisał wyżej, jeśli ktoś w tej firmie uczciwie i ciężko pracuje nie będzie zauważony. Regionalny czy kierownik zawsze widzi te same osoby, zazwyczaj "karierowiczów' którzy widzą tylko swoje JA a jak trzeba coś posprzątać, wystawić sprzęt to mają to głęboko gdzieś.
zdjecie uzytkownika
lukasz_aw - 2014-09-18 17:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przynosiliście po przyjęciu zaświadczenie o niekaralnośći? i Co Wam po rozmowie powiedział rekruter ja rozmawiałem z 30 minut z pracownikiem HR
zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-09-25 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem, że poszukują na stanowisko Zastępca Kierownika Salonu. Wymagane jest: doświadczenie na stanowisku kierowniczym (dodatkowy atut), wykształcenie min. średnie, wiedza i doświadczenie z zakresu zarządzania zespołem pracowników, odporność na stres oraz doskonała organizacja pracy, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność, kreatywność, samodzielność, zaangażowanie i dyspozycyjność oraz znajomość branży RTV/AGD/IT będzie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
obecny neonet - 2014-10-14 14:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie pracuję w Neonet jako sprzedawca. Co raz więcej słychać i widać MEX. Powiedzcie, czy warto zamienić pracę w neonet na MEX? Kasa będzie wyższa za te same obowiązki?
zdjecie uzytkownika
do pracowników mediaexpert - 2014-10-16 10:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ex pracownik ME - 2014-09-18 16:47:38]:
Do pracownika Me. Gdybyście chcieli złożyć pozew w sądzie na mediaexpert, mam już kilkanaście osób.pisz do mnie na adres: pawel.radosz@onet.eu
zdjecie uzytkownika
janda - 2014-10-16 16:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obecny neonet, trudno powiedzieć, pewnie obie firmy sa porównywalne. Nie kazdy potrafi się odnaleźć w takiej firmie, więc pytanie czemu chcesz właściwie zmienic pracę. Nie koniecznie w media expert bedzie lepiej, ale nie twierdze tez, że bedzie gorzej. Mnie troche przeraża pisanie tu o pozwach, nie wiem jak Ciebie...
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-11-03 14:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście coś na temat obcięcia nam limitów u dostawców?
zdjecie uzytkownika
kusio - 2014-11-04 13:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neonet i Media Expert, są bardzo podobnymi sklepami... jednak mi się w tym drugim jednak bardziej podobało. Prawda jest taka, że wszystko zależy od kierownika sklepu, bo to on albo potrafi zawiadywać ludźmi, albo nie. Ja póki co nie narzekam, bywa gorzej, bywa lepiej... teraz przed Bożym Narodzeniem, będzie pewnie większy zapierdziel, ale to normalne.
zdjecie uzytkownika
norbert - 2014-11-05 01:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, przed Bożym Narodzeniem zawsze jest wiecej ruchu w tego typu sklepach, kiedyś pracowałem u konkurencji, to nawet potrafili ludzi z centrali zesłać na sklep do pomocy, dzieje sie tez tak w media expert? Przy okazji skoro juz o świętach mowa, to potrafią dać jakiś bonik lub inna paczkę w ramach świąt?
zdjecie uzytkownika
Dlaczego - 2014-11-26 21:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzeliście jakie ostatnio błędy wali nasz marketing?
I do tego zamiana Dody na Lisowską- porażka
zdjecie uzytkownika
blad - 2014-12-09 12:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to cos sie pozmienialo w marketingu jakies nowe osoby poprzychodzily czy to stara ekipa wpadlana pomysl z lisowska? powiem wam szczerze, ze rozlgadam sie za praca w media expercie ale tak szczerze to mnie tak reklama bardzo denerwuje jest jej za duzo,. no ciekawe jak to wplynie na sprzedaz w sklepach.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2014-12-13 17:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie prowadzona jest rekrutacja na różne stanowiska od kierownika po sprzedawcę do rzeszowa.
Otwiera się nowy oddział czy to uzupełnienie kadry w jakimś istniejącym - orientuje się ktoś ?
zdjecie uzytkownika
tu byłem - 2014-12-13 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2014-12-13 17:45:40]:
Otwiera się sklep w Millenium H., zamiast upadłego Avansu. ME spod Tergu (czyli ten lepszy). Zazwyczaj biorą ludzi z byłego Avansu. Ale przede wszystkim wybierają mężczyzn. Wszystkie pozostałe ME w Rzeszowie to sklepy spod skrzydeł Astral (czyli opcja dla desperatów).
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2014-12-14 11:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie okres świąteczny, to okres do pracy. Wiadomo zapierdziel większy niż przez resztę roku, ale da się też zarobić więcej na premiach itd. Ja ze swojej strony polecam.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2014-12-14 13:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie poszukują nawet ponad 20 osób (tak mówią ogłoszenia)
Warto iść do pracy do tej firmy ? bo różne opinie czytam i się zastanawiam, czy nie złożyć podania bo pracowałem już u konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-14 16:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w tej firmie jest Fundusz Socjalny, a jeśli jest to gdzie można zobaczyć regulamin. Jeśli z kolei nie ma to jak zgłosić Świadczenie Urlopowe?
Jeśli oba przypadki nie są respektowane to warto zwrócić na to uwagę w PIPie.
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2014-12-14 18:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że zgodnie z polityką firmy, w każdym salonie ME personel żeński może to być tylko 20% całej załogi? Np. 11 osób zatrudnionych w jednym sklepie, czyli 2 kobiety i 9 mężczyzn... ???
zdjecie uzytkownika
n - 2014-12-15 12:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [świeżak - 2014-12-14 18:24:42]:
nie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-12-16 12:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma takiej opcji, to byłoby niezgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
i lolek - 2014-12-16 19:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-12-16 12:18:27]:
owszem byłoby. ale to jest nie do udowodnienia. proste wytłumaczenie - nie mieliśmy odpowiednich kandydatek wśród kobiet. więc oficjalnie może tak nie jest, ale nieoficjalnie może tak być. chociaż nie znam salonu, w którym byłoby tak mało kobiet. na kasie zawsze są (mówię o salonach, które ja kojarzę), na agd drobnym też są kobiety. poza tym na innych działach to owszem mogą nie chcieć kobiet.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERG Media Expert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TERG Media Expert?
Zadaj pytanie
x