Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TERG Media Expert

Pracowałeś w firmie TERG Media Expert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
... - 2010-08-21 00:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe, nikt nic nie pisze, bo wszyscy sie boją, albo mają w (usunięte przez administratora)
Ludzie mocno sie zastanowcie zanim przyjdziecie tu do pracy. O prace jest teraz trudno, więc jesli macie wybor, to idzcie gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
slodka - 2010-08-24 18:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przypadkiem tu lookam , mimo , że tez zwolniono mnie i to pare miesiecy temu heheeheheh i mimo ze pracowalam nie w legnicy ale w innym sklepie...wiecie co wam powiem : po co ponizacie sie , ja dzieki temu mam komfort wyboru pracy jaka mnie podkreslam rozwija intelektualnie, a takie ME przykro mi ale wiekszosc pracownikow to tlumoki bez szkoly z ktorymi mialam okazje pracowac i teraz smieje sie ze jeszcze tam pracuja ale moze uwazaja ze to ich szczyt mozliwosci hehe.. uwierzcie sa b. dobre oferty pracy nie bojcie sie bardziej wymagajcych stanowisk podejrzewam ze wmawiano wam ze do niczego innego sie nie nadajecie...moze nie dotyczy to wiekszosci ale kochani bedac na rozmowach u innych pracodawcow byli mna zachwyceni a wybralam oferte za extra kase moze i szukalam dluzej ale nie chcialam pracowac u konkurencji , a co do (usunięte przez administratora)ja napisze tylko jedno : Panie (usunięte przez administratora)nikt nie jest niezastapiony nawet Pan ....Papa i uspokojcie sie - nie tylko w ME mozna kupic sprzet ....konkurencja nie spi buziaki :)
zdjecie uzytkownika
Manio - 2010-08-27 13:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jak się pozbyć kierownika i.... wskoczyć na jego miejsce. Czekam na propozycje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-08-31 14:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dawać wszystko z siebie i cienżko pracowac i nie wskoczysz na miejsce kierownika, więc poco takie głupie pytanie. Kierownik ma swoich pracowników, którzy by sie bardziej nadali żeby jego zastąpić...
zdjecie uzytkownika
Prawdomowny - 2010-10-16 17:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja zostalem zwolniony w media za to ze sie domagałem o swoje i mowilem prawde jak jest, dyrektorowi prosto w twarz. Pokazalem ze mam jaja...(usunięte przez administratora)...zow trzeba tempic jak zaraze ....Wlasnie przez takich juz tam nie pracuje...Ale w sumie moge podziekowac bo mam normalna prace po 8 godzin od pon do piatku ,a nie zasuwam jak jakis beduin za 1250zl... Pozdrowienia dla normalnych pracownikow ME zycze wam pomyslnej zmiany pracy nawet za te same siano ale w normalnej atmosferze
zdjecie uzytkownika
gość-domex - 2010-12-12 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widze, ze tu tez goraco na temat pracodawcy. Opinie bardzo podobne jak o Domex-ME. Zagladnijcie tam na ogolny, też mnostwo zbieznych zdan. Podobna taktyka menagerow pewnie w calej gupie ME.
zdjecie uzytkownika
nik - 2011-01-08 18:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Kase zarabia tylko kierownik sklepu. 5 tysiecy + uznaniowa prenia.
I RÓŻNE DODATKI
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-14 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostałam zwolniony 2 miesiące temu po roku pracy za to, że ośmieliłem się zwrócić kierownikowi uwagę na jego sporeeee błędy. Oczywiście podał inny wyssany z palca powód ale jakoś musiał wybrnąć z sytuacji. Jego strata b o byłem doby w tym co robie. Codziennie minimum 2 tz szły. Ogólnie teraz pracownicy pracują zastraszeni moim przykładem. Regionalny ma nas w takiej sytuacji w dupie. Kierowi 3 miesiące temu groziło zwlolnienie za zachowanie a co do mnie przez rok nie było jednej skargi. ani jednej! ogolnie praca mi sie podobała, zarobki od 1500 -2000 w zalez ności od miesiaca. boli mnie jednak fakt ze w tej firmie, każdy pracownik poniżej kierownika to dla regionalnego zwykly robol, którego można od tak zastapić
zdjecie uzytkownika
Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....
zdjecie uzytkownika
witch - 2011-07-03 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20

Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS\'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....

Wiesz moim zdaniem praca w jakimkolwiek "elektro-markecie" to jeden wielki shit. Ja pracowałam w Avansie i Media Expert. Nie polecam ani tego ani tego !!!! Jeżeli nie,masz wyników sprzedaży (PG, Gn-y , usługi itp.) to po prostu wylatujesz. Człowiek tylko się stresuje bez sensu! a kasa i tak marna! Media Expert ma bardzo złe opinie poczytaj sobie w necie, jeżeli tak dużo ludzi źle pisze to coś jest na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
muchomorek - 2012-06-16 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo (usunięte przez administratora) po przeczytaniu twojej wypowiedzi widzę ,że firma jest super,a realia w Polsce jakie są takie są .Ja zamierzam pracować.
Pozdrawiam.
Muchomorek
zdjecie uzytkownika
fubu - 2013-01-21 23:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Media Expert, nosiłem żółtą koszulkę, itp. itd., starałem się być dobrym pracownikiem, ale dla firmy tejże liczą się nie obroty pracownika, doświadczenie z zakresu elektroniki lecz sprzedaż polis ubezpieczeniowych. Dowiedziałem się, że nie zostanie przedłużona mi umowa ostatniego dnia, co nie wpłynęło pozytywnie na moją indywidualną opinię o tej firmie. Jeżeli się tam wkręcicie to pamiętajcie, że ta firma to żal i lament---dorabiają się na ubezpieczeniach i dodatkowych usługach. Więc musicie walczyć o klientów między kolegami z waszego działu...aaa---wcale nie jest tak tanio-ceny się zmieniają jak w kaledoskopje
zdjecie uzytkownika
p - 2013-02-03 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dr. - 2011-01-22 18:01:44

ciekawe co wam przyjdzie z waszego szczekania na forum? ja chętnie bym przyjął takich czarnuchów bez odwagi do pracy:D a że pojęczą w necie......no to co :D
powiedz tylko gdzie zatrudniasz - przybiegnę do Ciebie. Oskubie jak psa, kłaniając ci się w pas, a na koniec powiem co o tobie myślę prosto w twarz - nie na forum i przez esemes, następnie kopnę w twoją oskubaną dupę. Uważaj mam doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Miłośnik - 2013-06-05 21:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byli i obecni pracownicy. Mam jedno malutkie pytanko. Kto obecnie jest "dyrektorem" sklepu ? Gdzie się podziewa (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
zwyklak - 2013-06-10 22:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trafi się paru dogadanych idiotów, totalne internetowe dno!
Ludziska przecież tu gołym okiem widać że ktoś goni, gonił do pracy... wymaga, wymagał konsekwentnie.
W związku z tym, że są internetowymi idiotami pomagają przełożonym stwierdzić fakt, że odpowiednia osoba jest na odpowiednim stanowisku. Pozdrowienia dla cichych sympatyków z firmy - przyczajone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
borg - 2013-08-08 00:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłych i obecnych, chciałem spytać, czy TERG planuje może zatrudniać nowe osoby? Jeśli tak, to na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
x - 2013-12-18 22:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą raczej zwalniać niż zatrudniać :P
zdjecie uzytkownika
jark - 2014-02-13 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Manager poszukiwany do Terg media expert, w ogłoszeniu opisali prócz wymagań i oferty zasoby, co jest ciekawa opcją.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-26 12:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Na temat firmy Mediaexpert w Legnicy moge duzo powiedziec. Odkad od ponad roku jest nowy Kierownik regionalny na sklepie nie dzieje się najlepiej. Faworyzuje inne sklepy a sklep w Legnicy i ich pracowników traktuje jak zło konieczne, które trzeba zniszczyć. Z każdą jego wizytą wszystkko jest źle, nic mu nie pasuje. Paru ludzi już się pozbył, a pewnie to nie koniec. Ponadto dla tej firmy nie liczy się pracownik tylko tabelki i wyniki...Pracownik jest traktowany jako maszyna do zarabiania dla tych na górze pieniędzy. Naciągają plany aby jak najmniej zapłacić, a teraz kiedy do sprzedaży wszedł ORANGE straszą zabraniem premii za brak sprzedaży abonamentów w tej telefonii. Przyjdzie taki moment, że pracownicy za najniższą krajową będą robić wszystko i tak ciągle będzie źle. Praca po 10-11 godz, jeżeli braknie kogoś na dziale to już dzwonią i ściągają z wolnego bo oni muszą mieć obsadę. Nie przyjdziesz to krzywo na ciebie patrzą. Kiedy firma potrzebuje, żebyś generował nadgodziny to masz przychodzić a kiedy pracownik chce dorobić do pensji paroma nadgodzinami to każą odbierać aby tylko nie zapłacić więcej. Więc jeżeli kiedykolwiek ktoś ma iść tam na rozmowę o pracę warto sie nad tym zastanowić. Słowo rodzina, życie prywatne, dzieci dla tej firmy nie mają znaczenia - pracownik ma być na każde zawołanie a jeśli ci się nie podoba to ci powiedzą, że nikt cie tutaj nie trzyma i możesz sobie szukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
y - 2014-07-26 15:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-07-26 12:18:43]:
Ameryki nie odkryłeś.. to samo w Domexie, Wam przynajmniej godziwie płacą a nie musicie tego wszystkiego wykonywać za 1600zł i ze sztucznym uśmiechem na twarzy witac klienta. Czasem nawet nie wiadomo czy zaplaca za przepracowany miesiac. chętnie się zamienię miejscami.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-27 00:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ależ proszę bardzo, zawsze możesz złożyć podanie do MediaExpert i wtedy się przekonasz czy tak chętnie chciałbyś się zamienić. Teraz ucinają premie za wszystko co tylko mogą aby tylko pracownik dostał mniej a się natyrał a oni dostali swoje. Dwa lata rok temu szło zarobić kasę jeśli się sprzedawało i miało wyniki. A teraz wyniki robisz te same a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ma i jeszcze powiedzą ci że jest źle. Gwarancje, orange itp itd masz sprzedawać i tyle a nic praktycznie za to się nie ma. A co niektórzy zapominają jak wygląda wypad z rodziną za spacer.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-08-13 22:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@y, a może wiesz ile dokładnie płaca obecnie w media expert. To jednak duża siec handlowa, a wiadomo, że na agd rtv i elektronice można dobra kase zarobić. Napisałeś, że więcej niż 1600, ale czy jest dwójka z przodu?
zdjecie uzytkownika
erde - 2014-08-19 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy może mi ktoś powiedzieć o pracy w ME na magazynie w łodzi ul zakładowa
atmosfera,zarobki,warunki pracy ???
zdjecie uzytkownika
gargi - 2014-08-22 21:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo że nie jest to jakieś eldorado ale praca nie gorsza niż gdzie indziej. atmosfera przynajmniej w mojej ekipie bardzo spoko. ja tam nie narzekam :)
zdjecie uzytkownika
calik23 - 2014-08-25 13:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak dla mnie git majonez ale młody jestem i pewnie za jakiś czas zmienię, żeby spróbować jeszcze czegoś innego :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERG Media Expert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski