Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TERG Media Expert

Pracowałeś w firmie TERG Media Expert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były_pracownik_obozu_ME - 2010-06-20 15:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co fakt to fakt ;)
szkoda tylko ludkow z (usunięte przez administratora)... RTV zawsze byla git ;) - pomyslec ile moze zepsuc dwoje ludzi, albo nawet i(ch) troje ;D wiecie o kim mowie ;)
niestety nie ma juz starej gwardii.. ;/

ps. gwoli wyjasnienia do wielce szanownych panow (usunięte przez administratora)- nawet wam przez wypaczona mysl analizami nie przeszlo ze chlopaki dawali duzo a w niektorych przypadkach wszystko z siebie.. podziekowaniem byly coraz slabsze wyplaty oraz bonus typu "weryfikacja".. i nie trujcie ludzi tymi wyczytanymi z ksiazek dla akwizytorow "zlotymi myslami".. bo az sie rzygac chcialo w wielu przypadkach...
zdjecie uzytkownika
bOski:P - 2010-06-24 13:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładnie się u was tam porobiło:P ja nie będę się ukrywał - wtajemniczeni wiedzą kim jestem:P, Byłem tam w tym ME ostatnio, z nadzieją, że jest elegancja Francja, a tu w tym samym dniu słyszę, że (usunięte przez administratora) zwolnili. Jako były pracownik ME doceniam TYLKO i wyłącznie SZKOLENIA, jakie firma nam organizowała - TYLKO!! Dziś zostali nieliczni, bo większość wyszkolonych znalazła się w firmach, którzy ich doceniają, a nie wpajają swoje racje, pomimo, że ich często nie mają. W ME chcieli zrobić obóz (czytaj. biedronka) i powoli się udaje:) Cieszy mnie to forum i nie piszę tutaj, by mi ulżyło, czy by to coś zmieniło. Dziękuję za ten czas w ME, bo tam poznałem zajefajnych ziomków i była to najlepsza ekipa, którą (usunięte przez administratora)rozbił:)
Dodam, że będąc tam ostatnio wciąż nic się nie zmieniło pod jednym względem - money money money - ciągle o tym rozmowy, ciągle źle, ciągle cięcia, ciągle nie wiadomo o co kaman z premiami. Masakra. Ciągle to samo, niczym syzyfowa praca;] Gdzie ta radość i entuzjazm? A przecież kiedyś był ogromny:)

Pozdrawiam wszystkich i powodzenia wam!
bOski :D
PS Wybaczcie za błędy :P

zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2010-06-27 22:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czemu lidze tak narzekają, ja pracowałem w innych firmach i innych branżach. Gdy się zatrudniłem w Media Expert to zobaczyłem prawdziwego pracodawce który dba o ambitnych i pracowitych pracowników.

Premia:
tylko dla pracowitych osób jest, więc co narzekacie? jak nie wyrabia się planów i priorytetów firmy to jak można liczyć na premię ?
Może to wasze przyzwyczajenie ze jak były przez kilka miesięcy z rzędu wyrabiane plany to dostawaliście sowite premie, a teraz kiedy trzeba walczyć o każdego klienta to marudzicie że firma co róż wprowadza nowe usługi, a to tylko po to żebyście mieli większą możliwość dostania premii i żebyście nie mieli ciętej płacy tak jak to inne firmy robią.

Zadowolenie z kierownika:
czemu nikt z was nie został kierownikiem - może dlatego że nikt z was nie miał takich ambicji. Pamiętajcie że zawsze możecie mieć gorszego kierownika niż obecnego.

--- Daj z siebie najpierw wszystko a później wymagaj od innych --
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-06-30 13:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zadowolonego? Zadowolony, po umie wchodzić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez mydła, a nie, że jest pracowity. Nie chodzi o ambicje, bo są rejony, gdzie kierownicy wybrali się sami. Pracodawca dba o pracownika? Kierownicy po zawodówkach:) Pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-06 15:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Cóż za ambitna przypowieść na dole... Znam tylko jedną osobą, która się tak potrafi wczuć w rolę "managiera" ;)
zdjecie uzytkownika
o zadowolonym - 2010-07-19 11:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, zdecydowanie, jest tu jedna osoba, ktora od poczatku miala ambicje zostac kierownikiem i nie chce na tym poprzestac :D
zlote mysli niby (usunięte przez administratora) tu i tam, to juz trzeba bylo sie podpisac, moze predzej doceni kto trzeba?
zdjecie uzytkownika
Krzysiek M - 2010-08-19 23:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co taka cisza na forum sie zrobila ?
Piszcie cos ... :)
zdjecie uzytkownika
... - 2010-08-21 00:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe, nikt nic nie pisze, bo wszyscy sie boją, albo mają w (usunięte przez administratora)
Ludzie mocno sie zastanowcie zanim przyjdziecie tu do pracy. O prace jest teraz trudno, więc jesli macie wybor, to idzcie gdzie indziej
zdjecie uzytkownika
slodka - 2010-08-24 18:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przypadkiem tu lookam , mimo , że tez zwolniono mnie i to pare miesiecy temu heheeheheh i mimo ze pracowalam nie w legnicy ale w innym sklepie...wiecie co wam powiem : po co ponizacie sie , ja dzieki temu mam komfort wyboru pracy jaka mnie podkreslam rozwija intelektualnie, a takie ME przykro mi ale wiekszosc pracownikow to tlumoki bez szkoly z ktorymi mialam okazje pracowac i teraz smieje sie ze jeszcze tam pracuja ale moze uwazaja ze to ich szczyt mozliwosci hehe.. uwierzcie sa b. dobre oferty pracy nie bojcie sie bardziej wymagajcych stanowisk podejrzewam ze wmawiano wam ze do niczego innego sie nie nadajecie...moze nie dotyczy to wiekszosci ale kochani bedac na rozmowach u innych pracodawcow byli mna zachwyceni a wybralam oferte za extra kase moze i szukalam dluzej ale nie chcialam pracowac u konkurencji , a co do (usunięte przez administratora)ja napisze tylko jedno : Panie (usunięte przez administratora)nikt nie jest niezastapiony nawet Pan ....Papa i uspokojcie sie - nie tylko w ME mozna kupic sprzet ....konkurencja nie spi buziaki :)
zdjecie uzytkownika
Manio - 2010-08-27 13:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jak się pozbyć kierownika i.... wskoczyć na jego miejsce. Czekam na propozycje. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-08-31 14:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dawać wszystko z siebie i cienżko pracowac i nie wskoczysz na miejsce kierownika, więc poco takie głupie pytanie. Kierownik ma swoich pracowników, którzy by sie bardziej nadali żeby jego zastąpić...
zdjecie uzytkownika
Prawdomowny - 2010-10-16 17:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja zostalem zwolniony w media za to ze sie domagałem o swoje i mowilem prawde jak jest, dyrektorowi prosto w twarz. Pokazalem ze mam jaja...(usunięte przez administratora)...zow trzeba tempic jak zaraze ....Wlasnie przez takich juz tam nie pracuje...Ale w sumie moge podziekowac bo mam normalna prace po 8 godzin od pon do piatku ,a nie zasuwam jak jakis beduin za 1250zl... Pozdrowienia dla normalnych pracownikow ME zycze wam pomyslnej zmiany pracy nawet za te same siano ale w normalnej atmosferze
zdjecie uzytkownika
gość-domex - 2010-12-12 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Widze, ze tu tez goraco na temat pracodawcy. Opinie bardzo podobne jak o Domex-ME. Zagladnijcie tam na ogolny, też mnostwo zbieznych zdan. Podobna taktyka menagerow pewnie w calej gupie ME.
zdjecie uzytkownika
nik - 2011-01-08 18:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Kase zarabia tylko kierownik sklepu. 5 tysiecy + uznaniowa prenia.
I RÓŻNE DODATKI
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-14 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zostałam zwolniony 2 miesiące temu po roku pracy za to, że ośmieliłem się zwrócić kierownikowi uwagę na jego sporeeee błędy. Oczywiście podał inny wyssany z palca powód ale jakoś musiał wybrnąć z sytuacji. Jego strata b o byłem doby w tym co robie. Codziennie minimum 2 tz szły. Ogólnie teraz pracownicy pracują zastraszeni moim przykładem. Regionalny ma nas w takiej sytuacji w dupie. Kierowi 3 miesiące temu groziło zwlolnienie za zachowanie a co do mnie przez rok nie było jednej skargi. ani jednej! ogolnie praca mi sie podobała, zarobki od 1500 -2000 w zalez ności od miesiaca. boli mnie jednak fakt ze w tej firmie, każdy pracownik poniżej kierownika to dla regionalnego zwykly robol, którego można od tak zastapić
zdjecie uzytkownika
Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....
zdjecie uzytkownika
witch - 2011-07-03 19:14:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieszany - 2011-06-30 22:04:20

Witam wszystkich.Mam do was prośbę, w związku z nieciekawą sytuacją na rynku pracy, spodziewam się że na dniach być może skończy mi się praca w firmie Neonet, szczęściem w nieszczęściu zwolnił się etat w waszej firmie na to samo stanowisko, teraz pytanie..Jak wam się żyje nosząc żółte koszulki ?? jakie są wasze opinie na temat pracy w tej firmie, co powinienem wiedzieć przenosząc się Expertów, czy u was też panuje tabelkomania, olewanie człowieka i jego potrzeb, 8 godzinny mobing, instrukcje obsługi i standardy na każdą czynność którą wykonujecie, czy w połowie miesiąca potrafią wam zmieniać cel do którego dążycie, czy w waszej firmie prowadzona jest karta rozwoju pracownika, która sprawdzana jest przez RKS\'a raz w tygodniu, łącznie z odpytywaniem na zapleczu :) pytam bo nie chce pakować się 2 raz w to samo gówno.Proszę o pomoc....

Wiesz moim zdaniem praca w jakimkolwiek "elektro-markecie" to jeden wielki shit. Ja pracowałam w Avansie i Media Expert. Nie polecam ani tego ani tego !!!! Jeżeli nie,masz wyników sprzedaży (PG, Gn-y , usługi itp.) to po prostu wylatujesz. Człowiek tylko się stresuje bez sensu! a kasa i tak marna! Media Expert ma bardzo złe opinie poczytaj sobie w necie, jeżeli tak dużo ludzi źle pisze to coś jest na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
muchomorek - 2012-06-16 17:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo (usunięte przez administratora) po przeczytaniu twojej wypowiedzi widzę ,że firma jest super,a realia w Polsce jakie są takie są .Ja zamierzam pracować.
Pozdrawiam.
Muchomorek
zdjecie uzytkownika
fubu - 2013-01-21 23:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w Media Expert, nosiłem żółtą koszulkę, itp. itd., starałem się być dobrym pracownikiem, ale dla firmy tejże liczą się nie obroty pracownika, doświadczenie z zakresu elektroniki lecz sprzedaż polis ubezpieczeniowych. Dowiedziałem się, że nie zostanie przedłużona mi umowa ostatniego dnia, co nie wpłynęło pozytywnie na moją indywidualną opinię o tej firmie. Jeżeli się tam wkręcicie to pamiętajcie, że ta firma to żal i lament---dorabiają się na ubezpieczeniach i dodatkowych usługach. Więc musicie walczyć o klientów między kolegami z waszego działu...aaa---wcale nie jest tak tanio-ceny się zmieniają jak w kaledoskopje
zdjecie uzytkownika
p - 2013-02-03 22:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dr. - 2011-01-22 18:01:44

ciekawe co wam przyjdzie z waszego szczekania na forum? ja chętnie bym przyjął takich czarnuchów bez odwagi do pracy:D a że pojęczą w necie......no to co :D
powiedz tylko gdzie zatrudniasz - przybiegnę do Ciebie. Oskubie jak psa, kłaniając ci się w pas, a na koniec powiem co o tobie myślę prosto w twarz - nie na forum i przez esemes, następnie kopnę w twoją oskubaną dupę. Uważaj mam doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Miłośnik - 2013-06-05 21:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byli i obecni pracownicy. Mam jedno malutkie pytanko. Kto obecnie jest "dyrektorem" sklepu ? Gdzie się podziewa (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
zwyklak - 2013-06-10 22:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trafi się paru dogadanych idiotów, totalne internetowe dno!
Ludziska przecież tu gołym okiem widać że ktoś goni, gonił do pracy... wymaga, wymagał konsekwentnie.
W związku z tym, że są internetowymi idiotami pomagają przełożonym stwierdzić fakt, że odpowiednia osoba jest na odpowiednim stanowisku. Pozdrowienia dla cichych sympatyków z firmy - przyczajone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
borg - 2013-08-08 00:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłych i obecnych, chciałem spytać, czy TERG planuje może zatrudniać nowe osoby? Jeśli tak, to na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
x - 2013-12-18 22:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą raczej zwalniać niż zatrudniać :P
zdjecie uzytkownika
jark - 2014-02-13 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Manager poszukiwany do Terg media expert, w ogłoszeniu opisali prócz wymagań i oferty zasoby, co jest ciekawa opcją.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
18 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERG Media Expert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x