Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MediaExpert

Pracowałeś w firmie MediaExpert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-09-25 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem, że poszukują na stanowisko Zastępca Kierownika Salonu. Wymagane jest: doświadczenie na stanowisku kierowniczym (dodatkowy atut), wykształcenie min. średnie, wiedza i doświadczenie z zakresu zarządzania zespołem pracowników, odporność na stres oraz doskonała organizacja pracy, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność, kreatywność, samodzielność, zaangażowanie i dyspozycyjność oraz znajomość branży RTV/AGD/IT będzie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
obecny neonet - 2014-10-14 14:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie pracuję w Neonet jako sprzedawca. Co raz więcej słychać i widać MEX. Powiedzcie, czy warto zamienić pracę w neonet na MEX? Kasa będzie wyższa za te same obowiązki?
zdjecie uzytkownika
do pracowników mediaexpert - 2014-10-16 10:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ex pracownik ME - 2014-09-18 16:47:38]:
Do pracownika Me. Gdybyście chcieli złożyć pozew w sądzie na mediaexpert, mam już kilkanaście osób.pisz do mnie na adres: pawel.radosz@onet.eu
zdjecie uzytkownika
janda - 2014-10-16 16:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obecny neonet, trudno powiedzieć, pewnie obie firmy sa porównywalne. Nie kazdy potrafi się odnaleźć w takiej firmie, więc pytanie czemu chcesz właściwie zmienic pracę. Nie koniecznie w media expert bedzie lepiej, ale nie twierdze tez, że bedzie gorzej. Mnie troche przeraża pisanie tu o pozwach, nie wiem jak Ciebie...
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-11-03 14:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście coś na temat obcięcia nam limitów u dostawców?
zdjecie uzytkownika
kusio - 2014-11-04 13:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neonet i Media Expert, są bardzo podobnymi sklepami... jednak mi się w tym drugim jednak bardziej podobało. Prawda jest taka, że wszystko zależy od kierownika sklepu, bo to on albo potrafi zawiadywać ludźmi, albo nie. Ja póki co nie narzekam, bywa gorzej, bywa lepiej... teraz przed Bożym Narodzeniem, będzie pewnie większy zapierdziel, ale to normalne.
zdjecie uzytkownika
norbert - 2014-11-05 01:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, przed Bożym Narodzeniem zawsze jest wiecej ruchu w tego typu sklepach, kiedyś pracowałem u konkurencji, to nawet potrafili ludzi z centrali zesłać na sklep do pomocy, dzieje sie tez tak w media expert? Przy okazji skoro juz o świętach mowa, to potrafią dać jakiś bonik lub inna paczkę w ramach świąt?
zdjecie uzytkownika
Dlaczego - 2014-11-26 21:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzeliście jakie ostatnio błędy wali nasz marketing?
I do tego zamiana Dody na Lisowską- porażka
zdjecie uzytkownika
blad - 2014-12-09 12:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to cos sie pozmienialo w marketingu jakies nowe osoby poprzychodzily czy to stara ekipa wpadlana pomysl z lisowska? powiem wam szczerze, ze rozlgadam sie za praca w media expercie ale tak szczerze to mnie tak reklama bardzo denerwuje jest jej za duzo,. no ciekawe jak to wplynie na sprzedaz w sklepach.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2014-12-13 17:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie prowadzona jest rekrutacja na różne stanowiska od kierownika po sprzedawcę do rzeszowa.
Otwiera się nowy oddział czy to uzupełnienie kadry w jakimś istniejącym - orientuje się ktoś ?
zdjecie uzytkownika
tu byłem - 2014-12-13 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kandydat - 2014-12-13 17:45:40]:
Otwiera się sklep w Millenium H., zamiast upadłego Avansu. ME spod Tergu (czyli ten lepszy). Zazwyczaj biorą ludzi z byłego Avansu. Ale przede wszystkim wybierają mężczyzn. Wszystkie pozostałe ME w Rzeszowie to sklepy spod skrzydeł Astral (czyli opcja dla desperatów).
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2014-12-14 11:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie okres świąteczny, to okres do pracy. Wiadomo zapierdziel większy niż przez resztę roku, ale da się też zarobić więcej na premiach itd. Ja ze swojej strony polecam.
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2014-12-14 13:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie poszukują nawet ponad 20 osób (tak mówią ogłoszenia)
Warto iść do pracy do tej firmy ? bo różne opinie czytam i się zastanawiam, czy nie złożyć podania bo pracowałem już u konkurencji.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-12-14 16:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w tej firmie jest Fundusz Socjalny, a jeśli jest to gdzie można zobaczyć regulamin. Jeśli z kolei nie ma to jak zgłosić Świadczenie Urlopowe?
Jeśli oba przypadki nie są respektowane to warto zwrócić na to uwagę w PIPie.
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2014-12-14 18:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda, że zgodnie z polityką firmy, w każdym salonie ME personel żeński może to być tylko 20% całej załogi? Np. 11 osób zatrudnionych w jednym sklepie, czyli 2 kobiety i 9 mężczyzn... ???
zdjecie uzytkownika
n - 2014-12-15 12:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [świeżak - 2014-12-14 18:24:42]:
nie
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-12-16 12:18:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma takiej opcji, to byłoby niezgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
i lolek - 2014-12-16 19:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2014-12-16 12:18:27]:
owszem byłoby. ale to jest nie do udowodnienia. proste wytłumaczenie - nie mieliśmy odpowiednich kandydatek wśród kobiet. więc oficjalnie może tak nie jest, ale nieoficjalnie może tak być. chociaż nie znam salonu, w którym byłoby tak mało kobiet. na kasie zawsze są (mówię o salonach, które ja kojarzę), na agd drobnym też są kobiety. poza tym na innych działach to owszem mogą nie chcieć kobiet.
zdjecie uzytkownika
krzykuś - 2015-04-29 22:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy wiecie o MEX??
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-30 18:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
niszczak - 2015-04-30 18:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, a jak się mają obecnie warunki pracy jako Sprzedawca- Prezenter handlowych w MediaExpert? Są jakieś wysokie plany sprzedażowe, czy coś w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
wolny - 2015-06-16 23:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-06-05 01:15:10]:
Mam nadzieję ,że zdechłeś w popłochu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
WOLNY - 2015-06-16 23:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krzykuś - 2015-04-29 22:58:29]:
Ciekawe ?? !!! Wszystkie niewygodne informacje dla FIRMY zostały wycofane z forum!!!!!To działania firmy MEX I ZARZĄDU!!!!!!!! Ile to kosztowało?????????????.ALE DO TEGO na pewno WRÓCIMY!!!!! pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dekol - 2015-06-20 23:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie groźby :) aż wydaje mi się to śmieszne, pracowałem w tej firmie i systematycznie czytam opinie na forum z sentymentu i śmiszne jest to co piszesz, bo wg mnie wyszstko normalnie jest na forum, a praca jaka jest ? no nie jest zła, wiadomo, że zarobki nie są najlepsze lecz z drugiej strony jako sprzedawca nie można liczyć na dużo.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 08:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-08-27 08:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Usuwanie postów , jest dozwolone ?
Czy to metody stosowane przez wszystkie polskie firmy ?
zdjecie uzytkownika
pola\ - 2015-08-27 11:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma co się dziwić że pojawiają się takie komentarze negatywne, bo przecież to ogromna sieć z sklepów i zatrudnia gigantyczną ilość pracowników jako sprzedawców i doradców klienta więc to przyciąga hejty i zawiść.ale ja chętnie pójdę do nich do pracy, w każdej pracy się trzeba trzymać regulamin i procedur, jestem na to gotowa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MediaExpert

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy MediaExpert?
Zadaj pytanie
alert