Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o TERG Media Expert

Pracowałeś w firmie TERG Media Expert i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Miłośnik - 2013-06-05 21:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, byli i obecni pracownicy. Mam jedno malutkie pytanko. Kto obecnie jest "dyrektorem" sklepu ? Gdzie się podziewa (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
zwyklak - 2013-06-10 22:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trafi się paru dogadanych idiotów, totalne internetowe dno!
Ludziska przecież tu gołym okiem widać że ktoś goni, gonił do pracy... wymaga, wymagał konsekwentnie.
W związku z tym, że są internetowymi idiotami pomagają przełożonym stwierdzić fakt, że odpowiednia osoba jest na odpowiednim stanowisku. Pozdrowienia dla cichych sympatyków z firmy - przyczajone [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
borg - 2013-08-08 00:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam byłych i obecnych, chciałem spytać, czy TERG planuje może zatrudniać nowe osoby? Jeśli tak, to na jakie stanowiska?
zdjecie uzytkownika
x - 2013-12-18 22:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą raczej zwalniać niż zatrudniać :P
zdjecie uzytkownika
jark - 2014-02-13 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Projekt Manager poszukiwany do Terg media expert, w ogłoszeniu opisali prócz wymagań i oferty zasoby, co jest ciekawa opcją.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-26 12:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Na temat firmy Mediaexpert w Legnicy moge duzo powiedziec. Odkad od ponad roku jest nowy Kierownik regionalny na sklepie nie dzieje się najlepiej. Faworyzuje inne sklepy a sklep w Legnicy i ich pracowników traktuje jak zło konieczne, które trzeba zniszczyć. Z każdą jego wizytą wszystkko jest źle, nic mu nie pasuje. Paru ludzi już się pozbył, a pewnie to nie koniec. Ponadto dla tej firmy nie liczy się pracownik tylko tabelki i wyniki...Pracownik jest traktowany jako maszyna do zarabiania dla tych na górze pieniędzy. Naciągają plany aby jak najmniej zapłacić, a teraz kiedy do sprzedaży wszedł ORANGE straszą zabraniem premii za brak sprzedaży abonamentów w tej telefonii. Przyjdzie taki moment, że pracownicy za najniższą krajową będą robić wszystko i tak ciągle będzie źle. Praca po 10-11 godz, jeżeli braknie kogoś na dziale to już dzwonią i ściągają z wolnego bo oni muszą mieć obsadę. Nie przyjdziesz to krzywo na ciebie patrzą. Kiedy firma potrzebuje, żebyś generował nadgodziny to masz przychodzić a kiedy pracownik chce dorobić do pensji paroma nadgodzinami to każą odbierać aby tylko nie zapłacić więcej. Więc jeżeli kiedykolwiek ktoś ma iść tam na rozmowę o pracę warto sie nad tym zastanowić. Słowo rodzina, życie prywatne, dzieci dla tej firmy nie mają znaczenia - pracownik ma być na każde zawołanie a jeśli ci się nie podoba to ci powiedzą, że nikt cie tutaj nie trzyma i możesz sobie szukać innej pracy.
zdjecie uzytkownika
y - 2014-07-26 15:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [x - 2014-07-26 12:18:43]:
Ameryki nie odkryłeś.. to samo w Domexie, Wam przynajmniej godziwie płacą a nie musicie tego wszystkiego wykonywać za 1600zł i ze sztucznym uśmiechem na twarzy witac klienta. Czasem nawet nie wiadomo czy zaplaca za przepracowany miesiac. chętnie się zamienię miejscami.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-07-27 00:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ależ proszę bardzo, zawsze możesz złożyć podanie do MediaExpert i wtedy się przekonasz czy tak chętnie chciałbyś się zamienić. Teraz ucinają premie za wszystko co tylko mogą aby tylko pracownik dostał mniej a się natyrał a oni dostali swoje. Dwa lata rok temu szło zarobić kasę jeśli się sprzedawało i miało wyniki. A teraz wyniki robisz te same a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się ma i jeszcze powiedzą ci że jest źle. Gwarancje, orange itp itd masz sprzedawać i tyle a nic praktycznie za to się nie ma. A co niektórzy zapominają jak wygląda wypad z rodziną za spacer.
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-08-13 22:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@y, a może wiesz ile dokładnie płaca obecnie w media expert. To jednak duża siec handlowa, a wiadomo, że na agd rtv i elektronice można dobra kase zarobić. Napisałeś, że więcej niż 1600, ale czy jest dwójka z przodu?
zdjecie uzytkownika
erde - 2014-08-19 20:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy może mi ktoś powiedzieć o pracy w ME na magazynie w łodzi ul zakładowa
atmosfera,zarobki,warunki pracy ???
zdjecie uzytkownika
gargi - 2014-08-22 21:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadomo że nie jest to jakieś eldorado ale praca nie gorsza niż gdzie indziej. atmosfera przynajmniej w mojej ekipie bardzo spoko. ja tam nie narzekam :)
zdjecie uzytkownika
calik23 - 2014-08-25 13:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak dla mnie git majonez ale młody jestem i pewnie za jakiś czas zmienię, żeby spróbować jeszcze czegoś innego :)
zdjecie uzytkownika
T - 2014-09-03 08:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby zmienić tylko jedną osobę sadze ze byłoby lepiej :) ale to już niedługo . Zarobki 1600-3000 , zależy od stanowiska i premii
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2014-09-12 11:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Terg przejął teraz Domex, a wraz z Domexem przejął pracowników. Może mi ktoś napisać jak się pracuje w Tergu? Jakie zarobki? W Domexie był0 1350zł na rękę plus premie. Z tym, że premie potrafił wynosić nawet po 1400zł na rękę przy dobrym obrocie. Jak jest w Tergu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-12 15:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TERGU masz podstawę plus premie uznaniowa i to jest zagwarantowane Dodatkowo dostajesz kasę za premie za sprzedaż i jest tego całkiem sporo zależy jak dobry jesteś w sprzedaży jak wygląda realizacja planu. Ale ogólnie jest ok i kasa tez niezła. Ja pracuję już 4 rok i jest całkiem ok Polecam
zdjecie uzytkownika
Dmx - 2014-09-13 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie fajnie. Dzięki za odpowiedź. Jestem dobrej myśli. Oby tylko kierownicy byli ludzcy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ex pracownik ME - 2014-09-18 16:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na moim sklepie jak zaczęli robić czystki to zaczęli co miesiąc zwalniać jednego ze starych pracowników i tak poleciał praktycznie cały dział, pracownicy którzy byli od początku istnienia sklepu z dnia na dzień zostali wyrzuceni na bruk bez konkretnych powodów. Teraz wiem że są lepsze miejsca niż praca w ME , i napewno lepiej płatne . Ciągłe zabieranie zarobionych pieniedzy za nie wyrobienie jednego ze współczynników, albo za to że jakiś klient był niecierpliwy i sie poskarżył, ciągły szantaż, zastraszanie to standard w tej sieci. Dopiero po odejściu człowiek czuje jak psychicznie był maltretowany. I tak jak ktoś pisał wyżej, jeśli ktoś w tej firmie uczciwie i ciężko pracuje nie będzie zauważony. Regionalny czy kierownik zawsze widzi te same osoby, zazwyczaj "karierowiczów' którzy widzą tylko swoje JA a jak trzeba coś posprzątać, wystawić sprzęt to mają to głęboko gdzieś.
zdjecie uzytkownika
lukasz_aw - 2014-09-18 17:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy przynosiliście po przyjęciu zaświadczenie o niekaralnośći? i Co Wam po rozmowie powiedział rekruter ja rozmawiałem z 30 minut z pracownikiem HR
zdjecie uzytkownika
wooky - 2014-09-25 16:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz znalazłem, że poszukują na stanowisko Zastępca Kierownika Salonu. Wymagane jest: doświadczenie na stanowisku kierowniczym (dodatkowy atut), wykształcenie min. średnie, wiedza i doświadczenie z zakresu zarządzania zespołem pracowników, odporność na stres oraz doskonała organizacja pracy, wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne, komunikatywność, kreatywność, samodzielność, zaangażowanie i dyspozycyjność oraz znajomość branży RTV/AGD/IT będzie dodatkowym atutem.
zdjecie uzytkownika
obecny neonet - 2014-10-14 14:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie pracuję w Neonet jako sprzedawca. Co raz więcej słychać i widać MEX. Powiedzcie, czy warto zamienić pracę w neonet na MEX? Kasa będzie wyższa za te same obowiązki?
zdjecie uzytkownika
do pracowników mediaexpert - 2014-10-16 10:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ex pracownik ME - 2014-09-18 16:47:38]:
Do pracownika Me. Gdybyście chcieli złożyć pozew w sądzie na mediaexpert, mam już kilkanaście osób.pisz do mnie na adres: pawel.radosz@onet.eu
zdjecie uzytkownika
janda - 2014-10-16 16:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@obecny neonet, trudno powiedzieć, pewnie obie firmy sa porównywalne. Nie kazdy potrafi się odnaleźć w takiej firmie, więc pytanie czemu chcesz właściwie zmienic pracę. Nie koniecznie w media expert bedzie lepiej, ale nie twierdze tez, że bedzie gorzej. Mnie troche przeraża pisanie tu o pozwach, nie wiem jak Ciebie...
zdjecie uzytkownika
krzyś - 2014-11-03 14:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszeliście coś na temat obcięcia nam limitów u dostawców?
zdjecie uzytkownika
kusio - 2014-11-04 13:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Neonet i Media Expert, są bardzo podobnymi sklepami... jednak mi się w tym drugim jednak bardziej podobało. Prawda jest taka, że wszystko zależy od kierownika sklepu, bo to on albo potrafi zawiadywać ludźmi, albo nie. Ja póki co nie narzekam, bywa gorzej, bywa lepiej... teraz przed Bożym Narodzeniem, będzie pewnie większy zapierdziel, ale to normalne.
zdjecie uzytkownika
norbert - 2014-11-05 01:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, przed Bożym Narodzeniem zawsze jest wiecej ruchu w tego typu sklepach, kiedyś pracowałem u konkurencji, to nawet potrafili ludzi z centrali zesłać na sklep do pomocy, dzieje sie tez tak w media expert? Przy okazji skoro juz o świętach mowa, to potrafią dać jakiś bonik lub inna paczkę w ramach świąt?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TERG Media Expert
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x