Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Wydawnictwo „Sfinx

Pracowałeś w firmie Wydawnictwo „Sfinx i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niuniatko1 - 2010-07-07 22:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
rozmowa z Panem Mariuszem kędziorą była nad wyraz dobra. Spodziewałem się natarczywosci, a spotkałem się z osoba miłą, konkretna i przygotowana do rozmowy. Zamówiłem więc książki. Pozdrawiam Pana Mariusza Kędziorę.
Kamil Chybczynski
zdjecie uzytkownika
baba jaga - 2012-07-18 10:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam pracę w Sfinksie,spędziłam tam prawie 2 lata,z przyczyn osobistych musiałam się zwolnić.Miałam normalna umowę o pracę i bardzo dobrą pensję.Ogólnie duży pozytyw za podejście,traktowanie i pomoc.Natomiast nie polecam tej pracy leniom i lawirantom bo szybciutko wylecą albo nie zarobią!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 14:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@baba jaga nie no to, że pracowałeś/aś na stałą umowę nie oznacza, że ludzie którzy jej nie mieli, albo zrezygnowali z pracy, bo ich sytuacja nie zmieniała się od początku nie oznacza, że są leserami.
zdjecie uzytkownika
gorilla - 2013-07-16 10:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z 50 osób tam pracuje.nie wiem o co chodzi z tymi oddziałami.Jest jedna duża firma w Cz-wieWidziałam ich reklamy w telewizji a ostatniu w radio była audycja o ich książakch.Dobrze ze ktoś się rozwija.jakie mu tu mamy firmy w tej Czewie,same [usunięte przez moderatora] .Ale nie dogodzi się każdmu.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-07-25 16:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego co to znaczy że stała pensja jest w wydawnictwie sfinx
zdjecie uzytkownika
aulin - 2013-08-20 19:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie mozliwe co wypisujecie w tej firmie jest okej poza
tym ze ludzie nie chca kupowac ksiazek trzeba umiec naprawde ich przekonac
no i najwazniejsze pracownice !!!!!!!! jeszcze jak zyje nie widzialem tak perfidnych bab
zdjecie uzytkownika
alina - 2013-08-20 19:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aulin a jeśli możesz to odpowiedz tutaj na pytanie odnośnie tego jakie są zarobki? Podaj chociaż takie średnie
zdjecie uzytkownika
alina - 2013-08-21 12:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To tak szczerze powiem że zarobki to raczej nie powalają. Jest jakaś szansa że dostanie się więcej niż 5 złotych?
zdjecie uzytkownika
aulin - 2013-08-21 20:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tu naprawde mozesz miec duze zarobki albo male to nie zalezne jest od szefa tylko od samych siebie naprawde liczy sie klient mnustwo to i jestes wtedy hepi bo masz kase
zdjecie uzytkownika
alina - 2013-08-22 12:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bardzo rozumiem jak zarobki mogą zależeć od samego siebie. Naprawdę trzeba być dobrym żeby mieć dobrą kasę?
zdjecie uzytkownika
mietek - 2013-10-10 15:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak to jest z tą kasą w wydawnictwie sfinx? Napiszcie tutaj zarobki takie orientacyjne jakie można mieć bo widzę że alinie nie udało się dowiedzieć
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
6 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wydawnictwo „Sfinx
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x