Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Twój Market

Opinie o Twój Market

Pracowałeś w firmie Twój Market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nnnnnnnn - 2015-03-23 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO BA
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-03-23 16:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PANI KAROLINA POTRAFI WZIĄŚĆ WÓZEK I IŚĆ NA SKLEP POPRACOWAĆ, A NIE JAK POPRZEDNIE KIEROWNICZKI SIEDZIAŁY W BIURZE I CIĄGLE NARZEKAŁY NA PRACOWNIKÓW
zdjecie uzytkownika
tb - 2015-03-25 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ta miotła z gębic ma już czas policzony
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-27 22:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem klientem Twojego Marketu w Toruniu i muszę powiedzieć,że to co zaobserwowałem w przeciągu pięciu ok czterech,pięciu miesięcy to przechodzi wszelkie granice.Co raz rzadziej chodzę do sklepu na zakupy gdyż jest brak podstawowych produktów.Co to ma znaczyć,że w niedzielę idę po zakupy na mięsny a w ladzie tylko porcje rosołowe??? Fetor jaki unosi się na sklepie jest nie do opisania,,nie wiem czy to kanalizacja,,,nie świeże mięso czy po prostu smród od brudnych mopów. Przed sklepem śmietnik zapełniony po brzegi,pełno papierków,butelek na parkingu,czy nie ma tym się kto zająć? Kosze sklepowe brudne,że aż odraza bierze na samą myśl,żeby tam zakupy zapakować.Dziewczęta ze starej ekipy pracowite jak zawsze,,,ale nowo przyjęte osoby wcale nie garną się do pracy.Kiedyś to był mój najlepszy sklep mimo tego,że w okolicy jest Torimpex.Sklep zawsze był zatowarowany bardzo dobrze w artykuły znajdujące się w aktualnej gazetce,czy pod nadchodzące święta.Przed Świętami Bożego Narodzenia jak to możliwe,że nie było np.żelatyny,majonezu czy nawet octu.Jak to możliwe,że towau gazetkowego nie ma kiedy obowiązuje gazetka,a jest kiedy ona się kończy!!! Stoisko warzywne ubogie,,jest promocja na ogórka a go nie ma...Zwracam się z prośbą do właściciela sieci Twój Market żeby coś z tym zrobił,bo nie mam pojęcia czy to wina dostawców czy też młodziutkiej Pani Kierownik,która nie daje nadzwyczajnie rady.Rozumiem,że potrzeba czasu żeby się wciągnąć w cały system kierownictwa itd.ale czy takiej początkującej Pani nie powinien ktoś pomódz np z tego co się orientuję to u Was są regionalni a nie koordynatorzy.Więc moje pytanie brzmi gdzie ta osoba jest???Panie Karolu proszę się przyjrzeć swoim pracownikom na stanowiskach kierowniczych czy też regionalnych,czy aby na pewno robią wszystko aby sklep przynosił zyski i tłumy klientów tak jak kiedyś czy ciągną sklep w przeciwnym kierunku-ku upadkowi. Moje postrzeżenia przedstawiłem i powiem tylko tyle,że Ci klienci co robili razem ze mną zakupy w Pana sklepie przeszli do konkurencji mimo,że trochę drożej ale czysto,schludnie i obsługa miła.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-04-12 23:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia na temat kasjerka w Toruniu w twój market jest obsługa bardzo miła i kulturalna a zwłaszcza nowo przyjęte Panie ☺
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-13 11:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tb - 2015-03-25 14:22:08]:
Drogi "kliencie" takie epitety podchodzą już pod paragrafy....
Pamiętaj, że ogłaszasz się z tym na forum....
I jest coś takiego jak IP komputera....
zdjecie uzytkownika
dramat - 2015-05-12 18:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda ze właściciel nie widzi co jego córka wyprawia - mobbing to jest mało! przez nią personel w sklepie mdleje! To dopiero nadaje się pod paragraf:-)w sklepach brakuje podstawowego asortymentu, nie wspominając o towarze z gazetek! ale ważniejsze jest gnębienie ludzi. dziwne, że właściciel ma to gdzieś i na to pozwala - lepiej to sprzedać i dać córeczce trochę pieniążków - może na leczenie starczy :-)
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-17 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robiłem zakupy w sklepie w Wilczynie na stoisku mięsnym , w tym dniu obsługa byłam niekompetentna i bardzo niemiła , niech kierownik z Wilczyna wzoruje się na Ślesinie i zmieni te nieuprzejme panie
zdjecie uzytkownika
Gloria - 2015-07-21 15:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-05-17 19:44:37]:
Hej jestem, młoda dziewczyna iszukam pracy w swoim rejonie prosze dac znac czy taka osoba jak ja mam skonczone 18 lat nada się do pracy w sklepie na ktorym kolwiek dziale. Czy trzeba miec. Książke sanepidu? ? Ile. Sie zarabia kasy w tym markecie dajcie znac chłopcy i dziewczyny! Pozdrawiam! glorya
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-02 21:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Wągrowcu ogólnie jest okropnie. Bałagan, brudne półki, przeterminowany towar. Chyba nikt nie zajmuje sie tym sklepem. Obsada? Szkoda gadać, co rusz to inna jest zatrudniana, starą ekipę szlag trafił. Znam kilka dziewczyn które są w porządku do klientów, o innych wole się nie wypowiadać. Nie wiem czy to ze względu na kierownictwo czy co innego ma wpływ na nastrój pracowników, ale uważam że ktoś w końcu musi coś zrobić żeby sklep nie stracił na opinii i wizerunku.
Może jest tu jakiś pracownik, który moglby przybliżyć sytuację w Wągrowcu?
zdjecie uzytkownika
była - 2015-08-06 13:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba, naprawdę słaba ta firma, moi drodzy, szczerze odradzam. Jeden przykład - Może banał, ale market nie zapewnia chociażby ŻADNEGO wsparcia w bilonie i banknotach. Jakiś skarbiec do rozmiany? coś? pooo co... lepiej niech zdesperowani pracownicy przynoszą swoje i rozmieniają, skoro nie chcą być wyzywani od klientów. Do poprawy, dużo do poprawy. Nie piszę tego złośliwie, raczej dla podniesienia świadomości właścicieli, być może nikt nie zgłasza im tak błahych problemów.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-06 17:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z pani wpisem ja od dłuższego czasu nie chodzę na zakupy do Twojego Marketu, ponieważ jest BARDZO nie miła OBSŁUGA,bałagan i smród odstrasza. Teraz chodzę do Mili,miła obsługa,część starej obsady z Twojego Marketu tam teraz pracuje,czysto,zawsze świże mięso,warzywa i owoce. Kto nie był to polecam!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-07 22:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest chore dla mnie zeby Twojim Markecie Środzie Wlkp.nie bylo klimatyzacji ja jako klient nie moge robic zakupów bo gorąco a co dopiero dziewczyny maja zrobic.Po tyle godzin co tam pracują jak mrowki caly czas biegiem.No oczywiście ze nikt nie zwraca uwagi na to i ze dziewczyny padaja ze sil, bo kierownictwo i dyrektorzy swojich biurach maja klimatyzację no i wiadomo ze pracuja po 8 godzin.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-08 17:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boze co za ludzie nie maja serca do swojich pracownikow takie goraczki a dziewczyny nie maja czym oddychać, tym markecie.wygladaja jak ten warzywniak który umiera na sklepie one tak samo wygldaja nie maja sil sie nawet uśmiechnąć przy kasach .poprostu zal tych dziewczyn:(
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-08 17:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boze co za ludzie nie maja serca do swojich pracownikow takie goraczki a dziewczyny nie maja czym oddychać, tym markecie.wygladaja jak ten warzywniak który umiera na sklepie one tak samo wygldaja nie maja sil sie nawet uśmiechnąć przy kasach .poprostu zal tych dziewczyn:(
zdjecie uzytkownika
była - 2015-08-08 18:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam jakiś czas w TM w Wągrowcu i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że w tej firmie nie szanuje się pracownika!!! W sezonie letnim pracodawca nie zapewnia wody do picia brak klimatyzacji a zimą kostniejesz z zimna bo nie ma ogrzewania a polary trzy na 22 pracowników! A do tego wszystkiego praca stojąca przy kasie bo brak krzeseł chyba że własne z domu przyniesiesz, a w taki upał jak dziś stojąc przy kasie 8godz. bez wody i klimy i do tego miła osługa klienta no nie wiem czy któraś nie padła.
zdjecie uzytkownika
×××× - 2015-08-08 21:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę ze nie tylko srodzie wlkp TM, tak jest ciężko prawie każdym z markecie to gdzie jest szefostwo , ze nie widzi tego co dzieje się z pracownikami .Ludzie bez serca przecież woda do pica nie jest droga jak macie drogie picie to kupcie chodziaz w biedronce tam taniej a kasjerki beda mieć co pic taki upal.Bo takie upaly to wasz obowiazek zapewnić wode do picia. Tak7e jest prawo...
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-08-20 19:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale kolego musisz wiedzieć że przecież ogólnie praca w marketach i podobnych sklepach nie jest łatwa, nie wiem dlaczego teraz jesteś zaskoczony. natomiast pracownicy powinni tez pilnować skrupulatnie przestrzegania swoich praw, jeśli je znają. ale jaqkby było tak źle jak piszecie to by nie zatrudniali a oferty się nowe jak widze w sieci pojawiają na sprzewców kasjerów
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-08-20 20:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna, sprawa, bo kodeks pracy jasno okresla kiedy to ma być zapewniona woda do picia albo inny napój. Jeżeli pracownicy wykonują pracę na otwartej przestrzeni, przy temperaturze powyżej 25 stopni Celsjusza oraz w pomieszczeniach, w których temperatura spowodowana warunkami atmosferycznymi przekracza 28 stopni Celsjusza, pracodawca musi zapewnić napoje chłodzące.
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-08-20 20:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna, sprawa, bo kodeks pracy jasno okresla kiedy to ma być zapewniona woda do picia albo inny napój. Jeżeli pracownicy wykonują pracę na otwartej przestrzeni, przy temperaturze powyżej 25 stopni Celsjusza oraz w pomieszczeniach, w których temperatura spowodowana warunkami atmosferycznymi przekracza 28 stopni Celsjusza, pracodawca musi zapewnić napoje chłodzące.
zdjecie uzytkownika
Burak_1987 - 2015-08-26 01:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pani Agieszka, kierownik marketu w Gębicach każe kupować pracownikom przeterminowany towar, jeżeli nie zostanie sprzedany w terminie, lub zostało go zamówione za dużo, co jest moim zdaniem karygodne. Jeżeli pracownik się nie zgodzi, będzie musiał płacić ze swojej pensji. Tam powinien wpaść sanepid bez uprzedzenia, bo to co się w tym markecie wyprawia, przechodzi ludzkie pojęcie. Ta aragoancka kobieta nie posiada kompletnie żadnych kompetencji, do pełnienia swojego stanowiska. Do tego odnosi się do pracowników w sposób opryskliwy, często poniżający, również przy klientach. Syf, kiła i mogiła, totalnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kilentka2 - 2015-08-28 15:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Toruniu nadal bez zmian?
zdjecie uzytkownika
elger - 2015-09-19 23:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre kroki są dla mnie zupełnie niezrozumiałe. Co ma pracownik do tego, że to czy tamto się nie sprzedaje ? Przecież to jest zakichany interes firmy aby tak rozplanować zakupy i sprzedaż aby to się wszystko opłacało i aby interes się kręcił. Jeżeli pracownicy są obciążeni takimi wymysłami to to jest niezłe wariatkowo.
zdjecie uzytkownika
kilentka - 2015-10-12 14:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co widze ze dzieje się markecie srodzie wielki problem coraz miej pracowników starych a nowe twarze to boże wredne nie mile nie umia liczyc na kasach, a miesny zostal bez dziewczyn gdzie sa te wszystkie dziewczyny co byly uśmiechnięte mozna po zartowac a teraz smutno poprostu żałoba. Ale powiem wam ze to nie ten sklep co rok temu milo fajnie uśmiech na twarzach dziewczyn a teraz szkoda słów..
zdjecie uzytkownika
benka - 2015-10-20 03:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@klientka, chyba trochę przesadzasz, jak nawet szukałam teraz ofert pracy od Twojego Marketu to ostatnią rekrutację na sprzedawce kasjera robili rok temu, od tego czasu jest ten sam skład. Jak dla mnie zawsze mili i uśmiechnięci. co więcej dzis to kasy liczą za ludzi, nie trzeba umieć na nich liczyć ;D.
zdjecie uzytkownika
francio - 2015-10-20 03:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elger oczywiście, że to nie od pracownika zależy. Przecież on ma inny zakres obowiązków więc nie ma się co dziwić. Jako sieć marketów muszą mieć produkty dobrej jakości, skoro klienci im ufają. Zwłaszcza, ze można u nich kupić na prawdę najróżniejsze rzeczy i to po dobrej cenie. Oby zadowolenie klientów udzielało się tak samo wewnątrz firmy
zdjecie uzytkownika
pracownik TM - 2015-10-23 20:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwek - 2014-10-23 21:31:05]:
brednie,
zdjecie uzytkownika
pracownik TM - 2015-10-23 20:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolorek - 2014-09-19 10:56:51]:
pensja wcale nie jest pomniejszona o bony bzdury piszesz!!!
zdjecie uzytkownika
klient222 - 2015-11-04 13:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik TM - 2015-10-23 20:06:55]:
to wcale nie są bzdury pracowniku TM
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-11-16 14:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta kamila co przyjezdza do gebic wielka paniusia chyba siedzi u bialeckiego pod stolem i robi codziennie
zdjecie uzytkownika
była pracownica , która miała odwagę się odezwać - 2015-11-18 09:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [benek - 2015-08-20 20:03:52]:
Skoro się pojawiają ofety to chyba widzisz, że sie zwalniają
Ja też pracowałam w markecie. w tych czasach pracownik może ma prawa ale boi sie odezwać bo zaraz straszą że zwolnią szok po prostu szefostwo żeruje na biednych pracownikach będę się modlić, żeby kiedyś rodzina biełeckich zbankrutowała i poczuła co to znaczy nie mieć na chleb. prawo jest ale nie broni pracownika, bo ten jak narzeka lub ma odwagę się odezwać to do widzenia. także daruj sobie takie teksty. Proponuje iść tam do pracy. Daje ci miesiąc i sam zaczniez szukać nowej pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
OBSERWATORKA - 2015-11-23 13:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJWAZNIEJSZY JEST KLIENT. NALEZY BYC MILYM. ALE NIE W TEJ FIRMIE, NIE WIADOMO O CO CHODZI. PO PROSTU MOBING.
zdjecie uzytkownika
spanie - 2015-11-25 12:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tymi ofertami to tak nie przesadzajcie. Raptem była jakaś oferta do nich parę miesięcy temu, ale nie wziąłem w niej udziału. Teraz od długiego czasu nie widziałem żeby w Twoim Markecie kogokolwiek poszukiwali. Wiadomo co oferują w zamian oprócz pieniędzy jakiś pakiet socjalny, zniżki dla pracowników..?
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-12-09 22:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarne hmury ida na twój market w srodzie wlkp., znowu wróciły czasy Hitlera znowu rządzi udaje ze potrafi a tak naprawde to nic nie potrafi........
zdjecie uzytkownika
halka - 2015-12-10 01:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co dokładnie masz na myśli, bo mi się wydaje, że pracuje się u nich całkiem ok porównując to do innych branżowych sklepów tego typu, nie ma na co narzekać
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-12-10 13:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No sorki chyba ze ty siedzisz na dobrym krześle ta tak ci dobrze tam.........
zdjecie uzytkownika
kuper - 2015-12-20 04:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam pracy jako kasjer sprzedawca i myslalem trochę o Twoim Markecie. Możecie napisac jaka tu jest umowa i stawka godzinowa, bo nie wiem, czy jednak nie lepiej iść do jednej ze znanych sieciówek.
zdjecie uzytkownika
gw - 2015-12-20 15:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
trzeba nasłać inspekcje pracy nie chcą dawać ludziom urlopów
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-12-22 17:24:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inspekcja pracy swoja droga,,,ale sanepid i inspekcja handlowa tez by sie przydala Jestem czestym klientem w TM w Toruniu Wprowadzaja ludzi w błąd ceny nieaktualne,towar na półkach po terminie,mięso nie pierwszej świeżości,,, a kolejki do kas to nie wspomnę Pani na kasie wolna jakby dopiero co usiadla do obslugi,miny jakby byly tam za kare chociaż co tu sie dziwić biorą przyklad z góry od przełożonego Jedna Pani na miesnym to chyba jedyna osoba ktora zawsze z uśmiechem i żartem rozladuje napięcie wśród klientow(czarna krotko scieta) Pozdrawiam tą Panią i życzę jej aby trzymala tak dalej to może klienci zostana,bo szczerze mówiąc odechciewa mi sie już robic tam zakupy
zdjecie uzytkownika
rrr - 2015-12-31 21:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, pamietacie jak w firmie poszukiwali pracownika do zatrudnienia na stanowisko sprzedawcy- kasjera..ciekawe czy w najblizszym czasie znow cos wstawia
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-04 20:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego kartki o wypłacie dostajemy parę dni później jak możemy wyjaśnić ze nam nic tu mie pasuje ze za mało jest a jak dzwonimy to wszystko jest ok tak najlepiej powiedzieć i okradac pracowników co za firma:(
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-01-04 20:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma zawsze będzie szukać pracowników , a jak zatrudnia to moj boze co za kasjerki ......., a nie mówiąc o wyżej osoby (kierowników, dyrektorki)
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-01-04 20:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak ze po dzisiejszych zakupach twoim markecie srodzie wlkp, rano dziewczyna ktora jest na codzien na mięsnym a dzisiaj na kasie to dosłownie wielka pomylka oszukuje nie umie liczyć i nabija towar podwójne kto ja dopuścił do kasy, a tak naprawde to ten market co kiedys byl kiedys chętnie robiłem zakupy tu a teraz nie mila obsługa jakieś nowe nie maja uśmiechu tak jak za kare tu by były nie do pomyślenia.....
zdjecie uzytkownika
cvbnm - 2016-01-04 23:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no faktycznie niestety nie ma od nich zadnych ofert pracy, mam nadzieje ze w najbluszm czasie znowu cos wstawia, tez pamietam ze szukali sprzedawcy- kajsera
zdjecie uzytkownika
karka - 2016-01-07 14:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rmua przychodza z zusu nie nie od pacodawcy, najpier dostajesz wyplate, pozniej wszystko jest zaksiegowoane przeliczane i pozniej dostajesz ,,papierek''
zdjecie uzytkownika
klienta - 2016-01-24 09:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wczorajsze zakupy na dziale mięsnym do poludnia to male nie porozumienie w tych paniach brak życia a o uśmiechu prosze zapomnieć i te kolejki.......
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-25 20:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jaki sklep dokładnie chodzi ze dziewczyny nie sa uśmiechnięte nz dziale miesnym jesli moge wiedzieć. ?.....
zdjecie uzytkownika
klienta - 2016-01-25 21:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego sie pytasz.....Moze jak pracujesz tej firmie to może wiesz gdzie tak jest........ale nie ma problemu działa w mięsny w srodzie wlkp......kiedys byly mile zakupy tym sklepie a teraz do kasy to strach podejść bo spojrzenia kasjerki zabija za kare tam sa ale trudno moze kiedyś będzie dobrze ......
zdjecie uzytkownika
Marcyśka - 2016-01-29 14:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o oferty pracy od tego pracodawcy, to są cały czas na różne sklepy. Atmosfera pracy na poszczególnych marketach coraz gorsza, personel mało wykwalifikowany. A dlaczego? Ponieważ firma zaczęła zatrudniac ludzi na umowy o dzieło, potem może zlecenie-obiecane. I ktoś kto zdobędzie troszkę doświadczenia odchodzi, bo nic z takiej umowy nie ma,godzin pracy mnóstwo, a zapłata nie adekwatna do zadań.
Zresztą w tej firmie coraz rzadziej są dostrzegane predyspozycje pracownika i jego umiejętności w handlu, liczy się kto kogo jest znajomym.:-) A nie kto ile umie i jakie ma chęci do pracy!
zdjecie uzytkownika
guru - 2016-02-02 16:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie widzę nigdzie w necie ofert pracy @Marcyśka. Z tymi umowami o pracę to nie jest tak kolorowo. Wątpię że wolałabyś pracować za 2 tys brutto pracodawcy na umowie o pracę niż za 2 tys brutto zlecenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Twój Market!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert