Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-22 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o widać że kierownictwo sklepu wzięło się za prawo a faktury nie potrafią wypisać zwłaszcza jak P. K... wypisuje to trzeba czekać 30-40 minut może za to się panie powinny wziąć a nie zajmują się rzeczami o których nie mają zielonego pojęcia bo jak ktoś pracuje z dwa lata i jest na stanowisku kierowniczym to powinien umieć obsługiwać proste urządzenia biurowe czy programy kasowe
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-09-26 20:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zszokowana tym co się dzieje teraz w tym sklepie. Czekałam 20 minut aż Pani Kierownik wystawi mi fakturę. Towar na mięsnym niestety nie jest świeży, kupiłam mięso i wędline, która niestety nie należała do świeżych. Na pułkach brak towarów. Lubiłam robić zakupy w Twoim Markecie ale niestety już więcej nic tam nie kupię.
zdjecie uzytkownika
orbik - 2014-09-27 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja dziś po raz kolejny poszedłem przed praca do sklepu na zakupy i powiem ,że byłem zaskoczony(pozytywnie)obsługą.Tanie mięso więc i klientów dużo wiec co za tym idzie troszkę w kolejce trzeba była postać ale maksymalnie z moich obliczeń wynika,że ok 10 min.Panie na mięsnym na bieżąco dokładały mięso i z usmiechem obsługiwały i doradzały.Pani kierownik też obsługiwała szybko i rzetelnie .Pozdrawiam załogę TM-miłe i uśmiechnięte Panie
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-09-28 13:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-09-26 20:04:07]:
to najpierw naucz się pisać - "pułkach" :-)
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-09-28 13:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już wieciej nie pisz i tak nie wrócisz do pracy! i przestań obrażać ludzi którzy pracują i nie sciemniaja tak jak ty sciemnialas!!!! a mięso zawsze jest swieze i dobrze o tym wiesz...cos ci nie poszlo
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-09-30 19:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A O JAKIM SKLEPIE PISZECIE
zdjecie uzytkownika
kakaUMBh - 2014-10-02 23:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toronto zapewne ;)
zdjecie uzytkownika
ranko - 2014-10-03 17:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest na stanowisku Kasjer- sprzedawca, bo taka oferta pojawiłą się jakoś miesiąc temu i nadal wisi, wiec chyba jeszcze rekrutacja trwa, chodzi mi o miasto Toruń, pracował tam kiedyś ktoś czy nie? Bardzo zależy mi na waszych opiniach, jak możecie to napiszcie w jakich godzinach praca no i dodatkowo jeszcze czy kasa dobra w miare
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-03 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odradzam pracę w Twoim Markecie w Toruniu. Kierownictwo nie miłe, wymagają od Ciebie więcej niż jesteś w stanie ogarnąć. Codziennie zostajesz po nadgodzinach. Zatrudnienie niby jako kasjer - sprzedawca a tak naprawdę robisz wszystko od obsługi kasy fiskalnej po wykładanie towaru na sprzątaniu i pracy na dziale mięsnym kończąc. Praca tylko dla niewolników za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
do Sylwek - 2014-10-20 16:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj, a jakie masz mniej więcej załozenia do zrobienie na miesiąc? sa premie od procentu wykonanego założenia czy nie? jak to wyglada z tymi dodoatkami (o ike w ogóle jakies tam są)? Mam nadzieje, że nie macie groszowych wypłat, tylko zalezne od tego co zrobicie i ile faktycznie osiągniecie. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-23 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Sylwek - 2014-10-20 16:37:18]:
Średnio w miesiącu pracujemy 200 godzin, premii nie ma żadnych. Na czysto otrzymujemy 1200 zł miesięcznie.
Jeśli otrzymamy bony to wtedy wypłaty mamy mniejsze o te bony.
Jeśli ktoś nie może znaleźć pracy i chce być niewolnikiem to polecam Twój Market. Ja zrezygnowałem tak jak i większość.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-10-28 22:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie cie zwolnili! bo nierobów nie potrzebują
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-10-29 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam sobie chwalę pracę w Twoim Markecie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-30 09:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tu nie pracuje 200 godzin tylko tyle ile jest w miesiacu do przepracowania i nie za 1200 zl tylko wiecej.jak sa nadgodziny to sa zaplacone. Tu s ie nikt sam nie zwalnia bo jest dobrze. Zwalnia sie tych ktorym sie nie chce pracowac a takim nygusom to wszedzie bedzie zle. Wiec jak komus zalezy na pracy i chce pracowac to polecam .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-04 12:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jakie stawki są tam proponowane mniej więcej? i dlaczego w takim razie tyle już ludzi się zwolniło? bo jednak jakiś powód musi tego być tak czy inaczej moim zdaniem, nikt nie odchodzi z pracy od tak sobie. Zastanawiam się jeszcze czy w takim razie są jakieś przyjęcia czy nie ma już na razie niczego?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-18 15:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie ruszyło się w temacie widzę.. a mnie interesuje właśnie praca u nich, bo teraz szybko musze zmienić moją obecną no i nie wiem czy warto, jak sądzicie? wiem, ż ekiedyś firma slabo się rozwijała, ale nikt o tym nie pisze teraz, to znaczy, że sytuacja jest już normalna, ustabilizowała się czy nie za bardzo?
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-11-20 23:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż żal mówić na temat tego sklepu... pracuje we Wrześni i wierzcie mi nie jest tam za wesoło... p. k nie zna się na żadnych przepisać kodeksu pracy bo ona takiego bublu nie musi znać. Sama musisz się o wszystko prosić nawet o skierowanie na okresowe badania.... tylko tam inspekcje pracy wysłać nic poza tym... i niech mi nikt nie mówi że mięso jest codziennie świeże, również jest rozmrażane ale jak sanepid wchodzi to tylko przyklejają kartkę do utylizacji a jak wychodzi to to sprzedają... Może i klienci sa zadowoleni bo obsługa zawsze musi być miła i uśmiechnięta ale tak naprawdę nie wiedza co się dzieje na zapleczu sklepu...ogólnie jest burdel... nawet nie masz do kogo sie zgłosić jeżeli masz jakiś problem bo traktują cie jak śmiecia... jakieś lewe listy obecności musisz podpisywać ze miałaś wolne a ogólnie byłaś w prawcy. W kadrach również panie nie znają sie na przepisach i jeszcze cie opr że tam dzwonisz z pytaniem, ogólnie nie polecam tej sieci marketów
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
rysia - 2014-11-27 18:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE JA JESTEM W SZOKU CO SIĘ DZIEJE ZE SKLEPEM W GĘBICACH ,TO JEST JEDNA WIELKA MASAKRA, TAM NIE MA ŻADNEJ OSOBY KOMPETENTNEJ ONE NIC NIE WIEDZĄ ,,A KIEROWNICZKA SZOK SZOK NIEDOWIERZANIE.
zdjecie uzytkownika
kupidyna - 2014-12-02 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie czy top mus żeby robić na sklepie czy mają może jakieś fajne stanowiska pracy np. w jakimś dziale marketingu, dziale promocji albo innym dziale kreatywnym? bardzo mi zależy na takiej p[racy bo nie jest monotonna, rozwija i mam doświadczenia w marketingu.jeśli ktoś orientuje się w temacie to bardzo plisss o pomoc
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-12-14 12:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok szok hahha:-D Ty jesteś szok ! :-D
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-12-14 15:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwek - 2014-10-23 21:31:05]:
Witam serdecznie, Bony w tym roku już rozdane naszym pracownikom, i jak co roku jest to dodatek do pensji, jeśli zaistnieje przypadek innej sytuacji prosimy o kontakt z centralą, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-16 13:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma krzak,,,
zdjecie uzytkownika
234 - 2014-12-16 22:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu?Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Centrala - 2014-12-17 06:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [234 - 2014-12-16 22:32:02]:
Witam, proszę o określenie o które stanowisko chodzi, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Centrala - 2014-12-17 07:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-16 13:21:27]:
Witam, firma Twój Market działa w oparciu o CEIDG, na terenie trzech województw, posiada 37 supermarketów, Piekarnię, Cukiernię, Zakład mięsny oraz zatrudnia już prawie 1000 osób, wobec tych argumentów trudno się zgodzić ze stwierdzeniem "firma krzak". Natomiast taka opinia na pewno motywuje nas do dalszego rozwoju i działania.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Twój Market?
Zadaj pytanie
x