Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
ranko - 2014-10-03 17:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest na stanowisku Kasjer- sprzedawca, bo taka oferta pojawiłą się jakoś miesiąc temu i nadal wisi, wiec chyba jeszcze rekrutacja trwa, chodzi mi o miasto Toruń, pracował tam kiedyś ktoś czy nie? Bardzo zależy mi na waszych opiniach, jak możecie to napiszcie w jakich godzinach praca no i dodatkowo jeszcze czy kasa dobra w miare
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-03 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odradzam pracę w Twoim Markecie w Toruniu. Kierownictwo nie miłe, wymagają od Ciebie więcej niż jesteś w stanie ogarnąć. Codziennie zostajesz po nadgodzinach. Zatrudnienie niby jako kasjer - sprzedawca a tak naprawdę robisz wszystko od obsługi kasy fiskalnej po wykładanie towaru na sprzątaniu i pracy na dziale mięsnym kończąc. Praca tylko dla niewolników za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
do Sylwek - 2014-10-20 16:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj, a jakie masz mniej więcej załozenia do zrobienie na miesiąc? sa premie od procentu wykonanego założenia czy nie? jak to wyglada z tymi dodoatkami (o ike w ogóle jakies tam są)? Mam nadzieje, że nie macie groszowych wypłat, tylko zalezne od tego co zrobicie i ile faktycznie osiągniecie. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-23 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Sylwek - 2014-10-20 16:37:18]:
Średnio w miesiącu pracujemy 200 godzin, premii nie ma żadnych. Na czysto otrzymujemy 1200 zł miesięcznie.
Jeśli otrzymamy bony to wtedy wypłaty mamy mniejsze o te bony.
Jeśli ktoś nie może znaleźć pracy i chce być niewolnikiem to polecam Twój Market. Ja zrezygnowałem tak jak i większość.
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-10-28 22:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie cie zwolnili! bo nierobów nie potrzebują
zdjecie uzytkownika
Miła - 2014-10-29 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam sobie chwalę pracę w Twoim Markecie
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-30 09:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt tu nie pracuje 200 godzin tylko tyle ile jest w miesiacu do przepracowania i nie za 1200 zl tylko wiecej.jak sa nadgodziny to sa zaplacone. Tu s ie nikt sam nie zwalnia bo jest dobrze. Zwalnia sie tych ktorym sie nie chce pracowac a takim nygusom to wszedzie bedzie zle. Wiec jak komus zalezy na pracy i chce pracowac to polecam .
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-04 12:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jakie stawki są tam proponowane mniej więcej? i dlaczego w takim razie tyle już ludzi się zwolniło? bo jednak jakiś powód musi tego być tak czy inaczej moim zdaniem, nikt nie odchodzi z pracy od tak sobie. Zastanawiam się jeszcze czy w takim razie są jakieś przyjęcia czy nie ma już na razie niczego?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-18 15:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic nie ruszyło się w temacie widzę.. a mnie interesuje właśnie praca u nich, bo teraz szybko musze zmienić moją obecną no i nie wiem czy warto, jak sądzicie? wiem, ż ekiedyś firma slabo się rozwijała, ale nikt o tym nie pisze teraz, to znaczy, że sytuacja jest już normalna, ustabilizowała się czy nie za bardzo?
zdjecie uzytkownika
kicia - 2014-11-20 23:03:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż żal mówić na temat tego sklepu... pracuje we Wrześni i wierzcie mi nie jest tam za wesoło... p. k nie zna się na żadnych przepisać kodeksu pracy bo ona takiego bublu nie musi znać. Sama musisz się o wszystko prosić nawet o skierowanie na okresowe badania.... tylko tam inspekcje pracy wysłać nic poza tym... i niech mi nikt nie mówi że mięso jest codziennie świeże, również jest rozmrażane ale jak sanepid wchodzi to tylko przyklejają kartkę do utylizacji a jak wychodzi to to sprzedają... Może i klienci sa zadowoleni bo obsługa zawsze musi być miła i uśmiechnięta ale tak naprawdę nie wiedza co się dzieje na zapleczu sklepu...ogólnie jest burdel... nawet nie masz do kogo sie zgłosić jeżeli masz jakiś problem bo traktują cie jak śmiecia... jakieś lewe listy obecności musisz podpisywać ze miałaś wolne a ogólnie byłaś w prawcy. W kadrach również panie nie znają sie na przepisach i jeszcze cie opr że tam dzwonisz z pytaniem, ogólnie nie polecam tej sieci marketów
zdjecie uzytkownika
rysia - 2014-11-27 18:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE JA JESTEM W SZOKU CO SIĘ DZIEJE ZE SKLEPEM W GĘBICACH ,TO JEST JEDNA WIELKA MASAKRA, TAM NIE MA ŻADNEJ OSOBY KOMPETENTNEJ ONE NIC NIE WIEDZĄ ,,A KIEROWNICZKA SZOK SZOK NIEDOWIERZANIE.
zdjecie uzytkownika
kupidyna - 2014-12-02 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie czy top mus żeby robić na sklepie czy mają może jakieś fajne stanowiska pracy np. w jakimś dziale marketingu, dziale promocji albo innym dziale kreatywnym? bardzo mi zależy na takiej p[racy bo nie jest monotonna, rozwija i mam doświadczenia w marketingu.jeśli ktoś orientuje się w temacie to bardzo plisss o pomoc
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-12-14 12:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szok szok hahha:-D Ty jesteś szok ! :-D
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-12-14 15:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwek - 2014-10-23 21:31:05]:
Witam serdecznie, Bony w tym roku już rozdane naszym pracownikom, i jak co roku jest to dodatek do pensji, jeśli zaistnieje przypadek innej sytuacji prosimy o kontakt z centralą, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-16 13:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma krzak,,,
zdjecie uzytkownika
234 - 2014-12-16 22:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu?Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Centrala - 2014-12-17 06:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [234 - 2014-12-16 22:32:02]:
Witam, proszę o określenie o które stanowisko chodzi, pozdrawiam
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
Centrala - 2014-12-17 07:01:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-16 13:21:27]:
Witam, firma Twój Market działa w oparciu o CEIDG, na terenie trzech województw, posiada 37 supermarketów, Piekarnię, Cukiernię, Zakład mięsny oraz zatrudnia już prawie 1000 osób, wobec tych argumentów trudno się zgodzić ze stwierdzeniem "firma krzak". Natomiast taka opinia na pewno motywuje nas do dalszego rozwoju i działania.
zdjecie uzytkownika
Frank - 2014-12-31 01:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że tutaj centrala się zaczęła wypowiadać na temat pracy w twoim markecie albo inaczje na temat opinii któe tutaj ludzie wystawiają. Chciałbym się dowiedzieć czego oczekujecie od swoich pryszłych pracowników którzy chcieliby zasilić szeregi i zespółp twojego marketu w najbliższej przyszłości.
zdjecie uzytkownika
żenada - 2015-01-12 19:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. Nawet najgorszemu wrogowi nie polecam pracy w TWOIM MARKECIE ! tak jak piszą inni o tym, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają całkowitą rację. Kierownictwo nie kompetentne, nie przeszkolone - stanowisko otrzymują po znajomości. Od pracownic wymaga się więcej niż powinno - robią dosłownie wszystko, dają z siebie wszystko a i tak nie są doceniane tylko ciągle poniżane. Pracują po godzinach i to sporo tych nadgodzin ale UWAGA - odnotowane nigdzie to nie jest, nadgodziny są po prostu na czarno ! powinny być jakieś czipy by w końcu Białecki zobaczył jak naprawdę tyrają jego podwładne ! grafiki ciągle zmieniane z dnia na dzień - nic w tym sklepie nie można sobie zaplanować. Dlatego pamiętaj jeśli chcesz rozpocząć tu pracę to nie możesz mieć życia prywatnego ! Można by pisać tyle krytycznych słów na ten temat ale miejsca by nie starczyło !
UWAGA JEDNA NAJWAŻNIEJSZA SPRAWA ! - Wymagają wiele, musisz się poświęcać, ale żeby wypłaty w terminie wypłacić to już za ciężkie zadanie. Mamy 12.01.15 - wypłat na koncie nie ma - tłumaczą się, że niby system nawalił i wypłaty później będą - później czyli kiedy ? Od razu mówię, że to nie pierwszy raz !! Zazwyczaj jak 10 wypada w weekend to wypłat spodziewajcie się dużo później ! Żenada - odsetek za to nie wypłacają ! a co do wynagrodzenia to jest marne !!! a ten niby premie oszukane jak nic ! trzeba się wziąć do kupy i złożyć na nich skargę za nie dotrzymanie terminów ! może się w końcu nauczą porządku, którego to tak od pracowników wymagają !!

NIE POLECAM TWOJEGO MARKETU !!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-13 23:26:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żenada - 2015-01-12 19:25:13]:
a w którym sklepie taki wyzysk ?
zdjecie uzytkownika
jolcia - 2015-01-14 22:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z pani wpisem. Sama pracowałam w tej firmie i to dosyć długo. Początkowo było ok dobre zarobki,miła atmosfera. Potem coraz gorzej! Zarobki kiepskie a Kierowniczka by cię zajechała,siedziałam po godzinach,problem z doproszeniem się o urlop(zaległy),z dnia na dzień zmieniany grafik bez zapytania się czy masz jakieś plany,zabierane dni wolne,mogła bym tak wymieniać bez końca... Zrujnowałam tam swoje zdrowie... A na odchodne nie dostałam zapłacone tyle za urlop zaległy ile powinnam. Ta praca jest polecana dla ludzi o mocnych nerwach,zdrwym kręgosłupem i nogami i najlepiej żeby nie mieli rodzin! Zastanawiam się czy Pan Białecki każe kierownictwu tak zle traktować swoich pracowników? I czy wie Pan jakich ludzi ma na stanowiskach kierowniczych,bo nasza nie cieszy się dobrą opinią i przeszłością!!! Teraz pracuje u konkurecji i jestem bardzo zadowolona. Do pracy idę bardzo chętnieo z uśmiechem na twarzy i co najwazniejsze bez strachu i leków uspokajających!!!
zdjecie uzytkownika
hulaka - 2015-01-16 20:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolcia - 2015-01-14 22:05:55]:
moim zdaniem praca w Twoim Markecie jak i w każdym innym tego typu punkcie na terenie naszego kraju zależy głównie od osoby która to wszystko nadzoruje i z tego co widzę po Twoim wpisie podobnie było także w Twojej sytuacji. Także jeśli kierownik sklepu jest w porządku to i praca dużo lepiej idzie .
zdjecie uzytkownika
TAK JEST ! - 2015-01-24 23:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-13 23:26:16]:
z tego co wiem to taki wyzysk na pewno jest w Solcu Kujawskim, Toruniu, Bydgoszczy x2, Piotrkowie i Radziejowie. Nie wiem jak w innych sklepach TM ?
zdjecie uzytkownika
j... - 2015-01-25 21:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [TAK JEST ! - 2015-01-24 23:34:17]:
I w Wągrowcu też!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Twój Market?
Zadaj pytanie
x