Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
lola - 2012-01-04 12:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYŁAM PRACOWNIKIEM TWOJEGO MARKETU SKLEP FAJNY MOŻNA GO POKOCHAĆ, PRACOWAĆ TRZEBA BO TERAZ PRACUJE SIĘ WSZĘDZIE ,DBAĆ RÓWNIEŻ TRZEBA O TO CO POWIERZYŁ NAM PRACODAWCA BO TO JEGO DOROBEK ŻYCIA JEŚLI SIĘ KTOŚ NIE BOI PRACY TO POPRACUJE SOBIE DŁUGO A ,ZE KIEROWNIK WYMAGA OD TEGO JEST- NIKT BY NIE CHCIAŁ BYĆ W JEJ SKÓRZE GDY SZEF DAJE BURE ZA BŁĘDY ZAŁOGI JA ODESZŁAM Z INNEGO POWODU I MOŻE TROCHĘ ŻAL ALE ZA NIEKTÓRE DZIEWCZYNY TRZYMAM KCIUKI POWODZENIA ....:):)
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2012-01-13 19:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK MASZ RACJE W INNYCH MARKETACH TEZ ZARABIAJA PODOBNIE ALE MAJA 2 RAZY W TYGODNIU WOLNE I ZADNYCH NADGODZIN!!!
zdjecie uzytkownika
YAMAMOTO - 2012-04-10 15:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-11-04 09:25:37

Tak ale jezeli ta zaloga zgadza sie pracowac w obozie pracy to ja współczuje już bym wolała dojezdzać
chyba na głowę upadłaś nikt mi w tym sklepie nie zapłacił nawet grosza za inwenturę
zdjecie uzytkownika
TATW - 2012-06-21 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakładam nowy watek o moim byłym pracodawcy żeby inni mieli jakiś pogląd na ten sklep, więc proszę o rzetelne wypowiedzi pracowników byłych i będących
zdjecie uzytkownika
kotka - 2012-06-29 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak u was ale w Toruniu kieras sobie nie radzi dostał ostatnio po zadzie za duże zamówienia i podejrzewam że w tym miesiącu to samo cierpią przez to zwykli pracownicy niższe pensje a gość nie umie gadać z przedstawicielami wciskają mu wszystko co chcą chociaż po tym jak dostał strzał po kasie to (usunięte przez administratora) i trochę zaczyna myśleć wczoraj przyszłam do pracy i okazało się ze (usunięte przez administratora) nie radząc sobie z personelem zaczyna stosować mobbing na pracownikach zwłaszcza na tych co mówią prawdę lub coś przekazują (usunięte przez administratora) ale cóż teraz nikt sie nie liczy z pracownikami
zdjecie uzytkownika
madzia - 2012-06-29 14:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no u nas spoko wiadomo wymagają [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2012-11-04 11:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o Twoim Markecie we Wrześni?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-01-02 20:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo jestem klientką Twojego Marketu w Bydgoszczy Fordonie. Trzeba przyznać,że obsługa bardzo miła.Dziewczyny sympatyczne zawsze uśmiechnięte. Jest jednak jedna rzecz, która odstrasza klientów OCHRONA. W żadnym sklepie nie spotkałam się z takim traktowaniem klientów przez ochronę.Chociaż patrząc na pseudo ochraniarzy nie wiem czy można traktować tych panów poważnie.Gwizdanie za klientami ,którzy wchodzą na sklep czy wymuszenie na klientce,która ma dużą torebkę,aby zostawiła ją w szafce zakrawa na kpinę. Nie wiem tylko kto z kogo sobie kpi.Firma ochraniarska z właściciela wysyłając do pracy kompletnych idiotów, czy właściciel lekcewżący klientów akcptując metody pracy tych panów. Uważam, że ktoś nadzorujący pracę ochrony powinien bardziej przyjrzeć się osobom,które powinny być skuteczne w ochronie a nie w odstraszaniu klientów.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2013-02-06 18:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep twój market w trzemesznie na ul. 22 stycznia obsługa klienta beznadziejna panie mało zorientowane 4 kasy w sklepie jedna czynna w tych czasach to wstyd !!! ocena niedostateczna .
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-02-12 16:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale fajna kierowniczka i to sie liczy :D
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2013-11-26 09:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zapracowana - 2011-10-21 19:23:41]:
PRACA W MARKECIE W TRZEMESZNIE TO ZENADA PRACUJA TAM PRACOWNICY NIE ZORJETOWANI BEZ PIJECIA O PRACY STOISKO MIESNE W OPLAKANYM STANIE LADA W NIELADZIE JAK SPOJZREC TO SAME KONCOWKI WEDLIN I TA STARSZA PANI KTORA WCISKA PODKLADA STARY TOWAR USMIECHAJAC SIE PRZY TM I ZAPEWNIAJAC ZE TO SWIEZOTKIE TO ZENADA ZAGLADAM TAM ZADKO TO NIE TEN SAM SKLEP CO PO OTWARCIU
zdjecie uzytkownika
omoi - 2014-02-28 11:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zalezy jeszcze od Twojego Marketu, bo każdy ma inna kierownicze, chyba, że chodziło o regionalną. No i to zawsze kwestia odbioru osobistego.
zdjecie uzytkownika
Trzemeszno - 2014-05-20 18:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz wygląda sytuacja w Twoim Markecie? napiszcie, bo chcę złozyc dokómenty, ale potrzebuje pewnego info.
zdjecie uzytkownika
młody_gniewny - 2014-05-22 17:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno zatrudniają więcej kierowników regionalnym do pilnowania sklepów to pewnie będzie lepiej, bo wezmą się w końcu za kierowników, choć na sklepie na którym obecnie jestem nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
Bydgoszcz - 2014-06-23 23:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w Bydgoszczy w Twoim Markecie, czytałem, że szukają magazynierów - orientujecie się czy na Kapy czy Fordon ? Czy praca jest ciężka, czy są "przymusowe" nadgodziny, weekend wolny , jak z zarobkami ?

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Trzemeszno - 2014-06-24 17:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mam nadzieje, że nie sugerujecie że pracownicy firmy działają na niekorzyść sklepu. slyszy sie czasami o takich ludziach, ale chyba nie u nas.
zdjecie uzytkownika
MAJA - 2014-07-28 22:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA OSOBIŚCIE BARDZO LUBIĘ SKLEP W BYDGOSZCZY W FORDONIE,JESTEM TAM PRAWIE CODZIENNIE MYŚLĘ ŻE ZA MAŁO TAM LUDZI PRACUJE BO PRZEZ MOJE CZĘSTE ODWIEDZINY WIDZĘ JAK CZSAMI TE PANIE SPIESZĄ SIĘ.OGÓLNIE JESTEM NA TAK:-D
zdjecie uzytkownika
do Maja - 2014-07-29 18:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAJA - 2014-07-28 22:31:36]:
Pani Maju, to prawda że tam jest bardzo wielu klientów. ja też jak chodze po spożywkę do Twojego Marketu widzę, ze jest mnóstwo roboty. wlasnie jestem zainteresowana i napiszcie na forum wiecej o tej ofercie pracy na kasjerkę na Bydgoszcz. Jest informacja, ze jest mozliwosc pracy dla osoby z lekką niepełnosprawnością ruchową, ale która jest niewiidoczna na pierwszy rzut oka i nie powinna byc widoczna ani przeszkadzajaca dla klientow. prosze o odpowiedzi osoby ktore mogą mi pomuc w tej sytuacji.
zdjecie uzytkownika
tcbfcnjjjnn - 2014-08-11 21:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W wagrowcu twoj market to prawdziwa parodia marketow. Na kolejce w miesnym stoi sie bardzo dlugo poniewaz ekspedientki sa bardzo powolne i zajete rozmowa ze soba na wzajem a jak podejdziesz do kasy to rece opadaja, kasjerki robia wrazenie jakby kasowaly z laski a do tego sa malo sympatyczne a swoja arogancja odstraszaja klientow a jak trafi sie w kasie mloda blondynka to horror jest beszczelna i sprawia wrazenie podczas rozmowy jakby byla nie normalna i ma gdzies kierownika sklepu bo jest ponad nim. Jak tak dalej pojdzie to obsada tegob marketu odstraszy klientow ktorzy jeszcze zostali.
zdjecie uzytkownika
TATW - 2014-08-12 17:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w innych sklepach na pełnym etacie dostaliście 940 zł czy jest to ewenement Torunia? Chyba ktoś zaczął nas oszukiwać bo i pieniądze wypłacają po czasie my osobiście nosimy się z zamiarem skierowania tematu do inspekcji pracy bo to zakrawa na zmianę umowy bez naszej wiedzy czyli oszustwo podatkowe i złamanie umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-08-13 07:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TATW - 2014-08-12 17:11:56]:
Droga "TATW" proszę o kontakt z centrala naszej firmy w celu wyjaśnienia tej niezgodności, w Naszej firmie nie powinny mieć miejsca takie sytuacje, dlatego jeśli faktycznie wystąpił błąd w obliczeniu wypłaty, to zależy nam na jak najszybszym jej wyjaśnieniu i uregulowaniu ewentualnych niezgodności. mail: biuro@twojmarket.pl, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-08-13 12:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry. znalazlam oferte pracy do Torunia na stanowisko kasjera-sprzedawcy. Jestem osobą z lekkim ubytkiem słuchu po tym jak nie daleko mnie wybuchła glosna petarda na Sylwestra. Nosze aparat sluchowy, moj ubytek sluchu wynosi mniej wiecej 50%. Jednak do tej pory nie mialam problemow w pracy w pralni, chociaz tam nie pracowalo sie z ludzmi bez posrednio. widze ze panstwo odpowiadacie na pytania forumowiczow, a trafilam na ten watek z wyszukiwarki i nie do konca znam zasady jakie tu panuja. zapytam wiec tutaj: czy praca kasjerka z niepelnosprawnoscia rozni sie jakos od osob calkowicie zdrowych? jestem robotna, ale pewne rzeczy robie poprostu wolniej, czy biora Państwo taką ewentualnosc przy rekrutowaniu pracownikow?
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-08-14 11:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgorzata - 2014-08-13 12:20:34]:
Witam serdecznie, nasza Firma nie dyskryminuje nikogo, poza tym nadmienię, że w naszej firmie pracuje już kilka osób z całkowitą wadą słuchu i świetnie sobie radzą. Tak więc śmiało może Pani składać podanie. Pozdrawiam Serdecznie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-12
Żródło: Gowork.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
TWÓJ MARKET – operator sieci supermarketów mieści się w Budzisławiu Kościelnym w okolicy Konina. Nasza sieć działa w województwach wielkopolskim i kujawsko-pomorskim. Budujemy długoterminowe relacje z partnerami rynkowymi i konsumentami wpisując w tę strategię także odpowiedzialność społeczną. Misją naszej Firmy jest: tworzenie polskiej, silnej regionalnej sieci supermarketów
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-08-27 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy w ogłoszeniu o szukaniu pracownika na stanowisko administracyjno-biurowe do Budzisława Kościelnego to biorą Państwo także pod uwagę osoby, które mają minimalne doswiadczenie? Jestem dopiero po studiach, ale mogę się pochwalić dużą znajomością teorii oraz półrocznym stażem w jednej z firm jak byłem na studiach jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-08-28 07:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-08-27 16:30:33]:
Witam Serdecznie Panie Bartku, niestety w dniu wczorajszym przeprowadziliśmy rekrutację z której została wyłoniona osoba. Natomiast nasza firma bardzo często poszukuje nowe osoby do centrali, tak więc proszę wypatrywac kolejnych ogłoszeń, pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski