logo Twój Market

Twój Market

Środa Wielkopolska

Opinie o Twój Market

KLIENT 2015-03-23 16:51:35
PANI KAROLINA POTRAFI WZIĄŚĆ WÓZEK I IŚĆ NA SKLEP POPRACOWAĆ, A NIE JAK POPRZEDNIE KIEROWNICZKI SIEDZIAŁY W BIURZE I CIĄGLE NARZEKAŁY NA PRACOWNIKÓW
2
tb 2015-03-25 14:22:08
ta miotła z gębic ma już czas policzony
3
klient 2015-03-27 22:37:07
Witam jestem klientem Twojego Marketu w Toruniu i muszę powiedzieć,że to co zaobserwowałem w przeciągu pięciu ok czterech,pięciu miesięcy to przechodzi wszelkie granice.Co raz rzadziej chodzę do sklepu na zakupy gdyż jest brak podstawowych produktów.Co to ma znaczyć,że w niedzielę idę po zakupy na mięsny a w ladzie tylko porcje rosołowe??? Fetor jaki unosi się na sklepie jest nie do opisania,,nie wiem czy to kanalizacja,,,nie świeże mięso czy po prostu smród od brudnych mopów. Przed sklepem śmietnik zapełniony po brzegi,pełno papierków,butelek na parkingu,czy nie ma tym się kto zająć? Kosze sklepowe brudne,że aż odraza bierze na samą myśl,żeby tam zakupy zapakować.Dziewczęta ze starej ekipy pracowite jak zawsze,,,ale nowo przyjęte osoby wcale nie garną się do pracy.Kiedyś to był mój najlepszy sklep mimo tego,że w okolicy jest Torimpex.Sklep zawsze był zatowarowany bardzo dobrze w artykuły znajdujące się w aktualnej gazetce,czy pod nadchodzące święta.Przed Świętami Bożego Narodzenia jak to możliwe,że nie było np.żelatyny,majonezu czy nawet octu.Jak to możliwe,że towau gazetkowego nie ma kiedy obowiązuje gazetka,a jest kiedy ona się kończy!!! Stoisko warzywne ubogie,,jest promocja na ogórka a go nie ma...Zwracam się z prośbą do właściciela sieci Twój Market żeby coś z tym zrobił,bo nie mam pojęcia czy to wina dostawców czy też młodziutkiej Pani Kierownik,która nie daje nadzwyczajnie rady.Rozumiem,że potrzeba czasu żeby się wciągnąć w cały system kierownictwa itd.ale czy takiej początkującej Pani nie powinien ktoś pomódz np z tego co się orientuję to u Was są regionalni a nie koordynatorzy.Więc moje pytanie brzmi gdzie ta osoba jest???Panie Karolu proszę się przyjrzeć swoim pracownikom na stanowiskach kierowniczych czy też regionalnych,czy aby na pewno robią wszystko aby sklep przynosił zyski i tłumy klientów tak jak kiedyś czy ciągną sklep w przeciwnym kierunku-ku upadkowi. Moje postrzeżenia przedstawiłem i powiem tylko tyle,że Ci klienci co robili razem ze mną zakupy w Pana sklepie przeszli do konkurencji mimo,że trochę drożej ale czysto,schludnie i obsługa miła.
1
klientka 2015-04-12 23:03:18
Moja opinia na temat kasjerka w Toruniu w twój market jest obsługa bardzo miła i kulturalna a zwłaszcza nowo przyjęte Panie ☺
klient 2015-04-13 11:45:08
Drogi "kliencie" takie epitety podchodzą już pod paragrafy....
Pamiętaj, że ogłaszasz się z tym na forum....
I jest coś takiego jak IP komputera....
dramat 2015-05-12 18:39:09
szkoda ze właściciel nie widzi co jego córka wyprawia - mobbing to jest mało! przez nią personel w sklepie mdleje! To dopiero nadaje się pod paragraf:-)w sklepach brakuje podstawowego asortymentu, nie wspominając o towarze z gazetek! ale ważniejsze jest gnębienie ludzi. dziwne, że właściciel ma to gdzieś i na to pozwala - lepiej to sprzedać i dać córeczce trochę pieniążków - może na leczenie starczy :-)
klient 2015-05-17 19:44:37
Robiłem zakupy w sklepie w Wilczynie na stoisku mięsnym , w tym dniu obsługa byłam niekompetentna i bardzo niemiła , niech kierownik z Wilczyna wzoruje się na Ślesinie i zmieni te nieuprzejme panie
3
klientka 2015-08-02 21:29:46
W Wągrowcu ogólnie jest okropnie. Bałagan, brudne półki, przeterminowany towar. Chyba nikt nie zajmuje sie tym sklepem. Obsada? Szkoda gadać, co rusz to inna jest zatrudniana, starą ekipę szlag trafił. Znam kilka dziewczyn które są w porządku do klientów, o innych wole się nie wypowiadać. Nie wiem czy to ze względu na kierownictwo czy co innego ma wpływ na nastrój pracowników, ale uważam że ktoś w końcu musi coś zrobić żeby sklep nie stracił na opinii i wizerunku.
Może jest tu jakiś pracownik, który moglby przybliżyć sytuację w Wągrowcu?
2
była 2015-08-06 13:56:06
Słaba, naprawdę słaba ta firma, moi drodzy, szczerze odradzam. Jeden przykład - Może banał, ale market nie zapewnia chociażby ŻADNEGO wsparcia w bilonie i banknotach. Jakiś skarbiec do rozmiany? coś? pooo co... lepiej niech zdesperowani pracownicy przynoszą swoje i rozmieniają, skoro nie chcą być wyzywani od klientów. Do poprawy, dużo do poprawy. Nie piszę tego złośliwie, raczej dla podniesienia świadomości właścicieli, być może nikt nie zgłasza im tak błahych problemów.
klientka 2015-08-06 17:02:13
Zgadzam się z pani wpisem ja od dłuższego czasu nie chodzę na zakupy do Twojego Marketu, ponieważ jest BARDZO nie miła OBSŁUGA,bałagan i smród odstrasza. Teraz chodzę do Mili,miła obsługa,część starej obsady z Twojego Marketu tam teraz pracuje,czysto,zawsze świże mięso,warzywa i owoce. Kto nie był to polecam!
1
xxxx 2015-08-07 22:10:43
To jest chore dla mnie zeby Twojim Markecie Środzie Wlkp.nie bylo klimatyzacji ja jako klient nie moge robic zakupów bo gorąco a co dopiero dziewczyny maja zrobic.Po tyle godzin co tam pracują jak mrowki caly czas biegiem.No oczywiście ze nikt nie zwraca uwagi na to i ze dziewczyny padaja ze sil, bo kierownictwo i dyrektorzy swojich biurach maja klimatyzację no i wiadomo ze pracuja po 8 godzin.
1
klientka 2015-08-08 17:03:15
Boze co za ludzie nie maja serca do swojich pracownikow takie goraczki a dziewczyny nie maja czym oddychać, tym markecie.wygladaja jak ten warzywniak który umiera na sklepie one tak samo wygldaja nie maja sil sie nawet uśmiechnąć przy kasach .poprostu zal tych dziewczyn:(
1
klientka 2015-08-08 17:05:31
Boze co za ludzie nie maja serca do swojich pracownikow takie goraczki a dziewczyny nie maja czym oddychać, tym markecie.wygladaja jak ten warzywniak który umiera na sklepie one tak samo wygldaja nie maja sil sie nawet uśmiechnąć przy kasach .poprostu zal tych dziewczyn:(
była 2015-08-08 18:58:58
Pracowałam jakiś czas w TM w Wągrowcu i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że w tej firmie nie szanuje się pracownika!!! W sezonie letnim pracodawca nie zapewnia wody do picia brak klimatyzacji a zimą kostniejesz z zimna bo nie ma ogrzewania a polary trzy na 22 pracowników! A do tego wszystkiego praca stojąca przy kasie bo brak krzeseł chyba że własne z domu przyniesiesz, a w taki upał jak dziś stojąc przy kasie 8godz. bez wody i klimy i do tego miła osługa klienta no nie wiem czy któraś nie padła.
2
×××× 2015-08-08 21:49:38
Widzę ze nie tylko srodzie wlkp TM, tak jest ciężko prawie każdym z markecie to gdzie jest szefostwo , ze nie widzi tego co dzieje się z pracownikami .Ludzie bez serca przecież woda do pica nie jest droga jak macie drogie picie to kupcie chodziaz w biedronce tam taniej a kasjerki beda mieć co pic taki upal.Bo takie upaly to wasz obowiazek zapewnić wode do picia. Tak7e jest prawo...
1
Burak_1987 2015-08-26 01:28:18
Pani Agieszka, kierownik marketu w Gębicach każe kupować pracownikom przeterminowany towar, jeżeli nie zostanie sprzedany w terminie, lub zostało go zamówione za dużo, co jest moim zdaniem karygodne. Jeżeli pracownik się nie zgodzi, będzie musiał płacić ze swojej pensji. Tam powinien wpaść sanepid bez uprzedzenia, bo to co się w tym markecie wyprawia, przechodzi ludzkie pojęcie. Ta aragoancka kobieta nie posiada kompletnie żadnych kompetencji, do pełnienia swojego stanowiska. Do tego odnosi się do pracowników w sposób opryskliwy, często poniżający, również przy klientach. Syf, kiła i mogiła, totalnie nie polecam.
2
kilentka2 2015-08-28 15:21:43
a w Toruniu nadal bez zmian?
kilentka 2015-10-12 14:35:20
To co widze ze dzieje się markecie srodzie wielki problem coraz miej pracowników starych a nowe twarze to boże wredne nie mile nie umia liczyc na kasach, a miesny zostal bez dziewczyn gdzie sa te wszystkie dziewczyny co byly uśmiechnięte mozna po zartowac a teraz smutno poprostu żałoba. Ale powiem wam ze to nie ten sklep co rok temu milo fajnie uśmiech na twarzach dziewczyn a teraz szkoda słów..
pracownik TM 2015-10-23 20:00:06
brednie,
pracownik TM 2015-10-23 20:06:55
pensja wcale nie jest pomniejszona o bony bzdury piszesz!!!
klient222 2015-11-04 13:43:35
to wcale nie są bzdury pracowniku TM
obserwator 2015-11-16 14:31:13
A ta kamila co przyjezdza do gebic wielka paniusia chyba siedzi u bialeckiego pod stolem i robi codziennie
1
była pracownica , która miała odwagę się odezwać 2015-11-18 09:20:51
Skoro się pojawiają ofety to chyba widzisz, że sie zwalniają
Ja też pracowałam w markecie. w tych czasach pracownik może ma prawa ale boi sie odezwać bo zaraz straszą że zwolnią szok po prostu szefostwo żeruje na biednych pracownikach będę się modlić, żeby kiedyś rodzina biełeckich zbankrutowała i poczuła co to znaczy nie mieć na chleb. prawo jest ale nie broni pracownika, bo ten jak narzeka lub ma odwagę się odezwać to do widzenia. także daruj sobie takie teksty. Proponuje iść tam do pracy. Daje ci miesiąc i sam zaczniez szukać nowej pozdrawiam
3
OBSERWATORKA 2015-11-23 13:17:35
NAJWAZNIEJSZY JEST KLIENT. NALEZY BYC MILYM. ALE NIE W TEJ FIRMIE, NIE WIADOMO O CO CHODZI. PO PROSTU MOBING.
1
xxxxx 2015-12-09 22:48:24
Czarne hmury ida na twój market w srodzie wlkp., znowu wróciły czasy Hitlera znowu rządzi udaje ze potrafi a tak naprawde to nic nie potrafi........
xxxxx 2015-12-10 13:31:41
No sorki chyba ze ty siedzisz na dobrym krześle ta tak ci dobrze tam.........
gw 2015-12-20 15:46:26
trzeba nasłać inspekcje pracy nie chcą dawać ludziom urlopów
2
ona 2015-12-22 17:24:50
Inspekcja pracy swoja droga,,,ale sanepid i inspekcja handlowa tez by sie przydala Jestem czestym klientem w TM w Toruniu Wprowadzaja ludzi w błąd ceny nieaktualne,towar na półkach po terminie,mięso nie pierwszej świeżości,,, a kolejki do kas to nie wspomnę Pani na kasie wolna jakby dopiero co usiadla do obslugi,miny jakby byly tam za kare chociaż co tu sie dziwić biorą przyklad z góry od przełożonego Jedna Pani na miesnym to chyba jedyna osoba ktora zawsze z uśmiechem i żartem rozladuje napięcie wśród klientow(czarna krotko scieta) Pozdrawiam tą Panią i życzę jej aby trzymala tak dalej to może klienci zostana,bo szczerze mówiąc odechciewa mi sie już robic tam zakupy
pracownica 2016-01-04 20:07:36
Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego kartki o wypłacie dostajemy parę dni później jak możemy wyjaśnić ze nam nic tu mie pasuje ze za mało jest a jak dzwonimy to wszystko jest ok tak najlepiej powiedzieć i okradac pracowników co za firma:(
1
xxxx 2016-01-04 20:16:40
Ta firma zawsze będzie szukać pracowników , a jak zatrudnia to moj boze co za kasjerki ......., a nie mówiąc o wyżej osoby (kierowników, dyrektorki)
klient 2016-01-04 20:34:57
Powiem tak ze po dzisiejszych zakupach twoim markecie srodzie wlkp, rano dziewczyna ktora jest na codzien na mięsnym a dzisiaj na kasie to dosłownie wielka pomylka oszukuje nie umie liczyć i nabija towar podwójne kto ja dopuścił do kasy, a tak naprawde to ten market co kiedys byl kiedys chętnie robiłem zakupy tu a teraz nie mila obsługa jakieś nowe nie maja uśmiechu tak jak za kare tu by były nie do pomyślenia.....
klienta 2016-01-24 09:20:01
Wczorajsze zakupy na dziale mięsnym do poludnia to male nie porozumienie w tych paniach brak życia a o uśmiechu prosze zapomnieć i te kolejki.......
2
pracownik 2016-01-25 20:57:00
O jaki sklep dokładnie chodzi ze dziewczyny nie sa uśmiechnięte nz dziale miesnym jesli moge wiedzieć. ?.....
klienta 2016-01-25 21:09:33
A dlaczego sie pytasz.....Moze jak pracujesz tej firmie to może wiesz gdzie tak jest........ale nie ma problemu działa w mięsny w srodzie wlkp......kiedys byly mile zakupy tym sklepie a teraz do kasy to strach podejść bo spojrzenia kasjerki zabija za kare tam sa ale trudno moze kiedyś będzie dobrze ......
Marcyśka 2016-01-29 14:25:16
Jeśli chodzi o oferty pracy od tego pracodawcy, to są cały czas na różne sklepy. Atmosfera pracy na poszczególnych marketach coraz gorsza, personel mało wykwalifikowany. A dlaczego? Ponieważ firma zaczęła zatrudniac ludzi na umowy o dzieło, potem może zlecenie-obiecane. I ktoś kto zdobędzie troszkę doświadczenia odchodzi, bo nic z takiej umowy nie ma,godzin pracy mnóstwo, a zapłata nie adekwatna do zadań.
Zresztą w tej firmie coraz rzadziej są dostrzegane predyspozycje pracownika i jego umiejętności w handlu, liczy się kto kogo jest znajomym.:-) A nie kto ile umie i jakie ma chęci do pracy!
Marcyśka 2016-02-23 14:33:49
do Guru....
Firma w necie nie ogłasza się, a jeśli tak to przez pośrednika.
Procedura jest taka zanosisz CV do TM do kierownika i zostawiasz. A wtedy jak będzie rekrutacja to się odezwą, albo tez nie wszytko zależy od szczęścia.
A jeśli chodzi o umowy to żle zrozumiałeś, zawsze lepszą perspektywą jest "umowa o pracę". Tylko oni coraz rzadziej tak zatrudniają.
Wampir 2016-06-16 20:15:04
Kierowniczka ,która wcale nie nadaje się to tej pracy,nie radzi sobie ze sklepem i nie umie kierować ludźmi ,najgorszy sklep w Środzie Wlkp.
Patryk 2016-07-29 19:55:10
Nie wiem co jest przyczyną ale sklep w Toruniu moim zdaniem upada,,,byłem dzis na zakupach i przypomnialem sobie czasy świetności TM w tym miescie.Kiedys nie do pomyslenia,ze w piatkowe popoludnie pustki na sklepie ,4osoby na zmianie?Hmm ,,, niemily zapach,brud,palety i wozki na sklepie porozstawiane,ogólny bałagan i jedna Pani na stoisku miesnym,,,wybór w wedlinach żaden-jednym słowem tragedia .
ktoś kto był w sklepie ostatni raz 2016-08-14 13:31:16
Dla mnie sklep w Toruniu to wielka porażka. Pamietam jak było kiedyś a dziś. Zamknijcie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jeszcze od tego starego mięsa ktoś się potruje
pracownica 2016-08-18 08:12:37
Praca w TM to mnóstwo wymagań, żadnych szkoleń i niskie zarobki. Brak drobnych których nie zapewnia TM, mała obsada na sklepie bo nikt nie wytrzymuje dłużej niż kilka miesięcy. Kierownik regionalny który zamiast wspierać sprawia że ma się ochotę natychmiast rzucić pracę. Oto nasza pracownicza codzienność.
przacownik 2016-09-02 19:54:58
A co do imprezy do nie dzieli sie ludzi ale widac jakie szefostwo wstyd!
kk 2016-09-03 07:51:22
Do pan z kadr 3 umowa to umowa na cza nieokreslony kodeks pracy popatrzcie jak nie do inspekcja zawita
Mały 2016-09-10 16:28:33
Witam nie polecam tego sklepu a zwłaszcza kiełbas parowek kupiłem dziś a w kielbaskach białe robaki zwane madami co mam z tym zrobić
Pracownica 2016-09-18 09:12:33
1600 zl i nie licz na więcej
zulu 2016-09-30 21:02:39
Kierowniczki kradną nam godziny a swoim do opisują.pensje male 1600 ale musisz mieć 2 albo3 niedziele
bleble 2016-10-01 18:02:31
Ta firma to jedna wielka porażka.Kadry i pracowniki w biurze oraz kierowniczki i dyrektorzy maja pensje nie złe tylko sprzedawcy maja grosze i na dodatek jak coś źle to wszystko na nas zwalają że to nasza wina. Nie wierzcie tutaj w pozytywne komentarze bo to piszą ludzie którzy maja chody u kierowniczek.Na małych wioskach też nie jest kolorowo.Nasze wypłaty są niskie ponieważ trzeba wszystko pakować na budowę.Cały ten system u nich jest chory i źle skonstruowany.Maja hurtownie i zamiast wszystkie produkty brać na hurtownie i potem rozdzielać na sklepy to oni w ogóle nie myślą,ponieważ tam siedzą głąby które nie wiedza jak to zrobić.Przecież nie oszukujmy się bo taka prawda. Szukają ludzi bo się zwalniają i potrzebują bo jest ciężko ,ktoś by pomyślał że nie chce się pracować ale to nie jest to, tylko problem tkwi w kierownikach sklepu.Niech zaczną rozmawiać z pracownikami o problemach bo jeśli nie to góra za rok będzie wszędzie brakować.
1
karka 2016-10-01 18:04:19
@lok trochę to dziwne, ślusarz w sklepie? Na ich stronie internetowej jest sporo rekrutacji, ale są to głównie stanowiska typowych sprzedawców lub kasjerów
Niezajerestrowany 2016-11-14 17:37:38
Twój Market będzie teraz wykończony przez konkurencję i bardzo się cieszę ,brzydzę się kupować i nie kupuję w Twoim Markecie,tam śmierdzi
Handlowiec 2016-11-16 23:10:36
Bylam w kilku tych sklepach i chociaz nie ktore sklepy są nowymi sklepami to moim zdaniem w Gebicach jest lepiej z obsługa i z czystoscia niz w innych ktore odwiedzilam.
Pracownik 2016-12-08 20:00:02
W Toruniu tragedia,brud,smród itd Pracownicy niezadowoleni bo tylko się wymaga a żadnego milego słowa jak praca dobrze wykonana.Pani kierownik chodzi wiecznie napstroszona z muchami w nosie.Dni wolne zabierane,lewe listy obecnosci może inspekcja pracy by się przydała i sanepid również.
Zostaw swoją opinię o Twój Market - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market