Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
TATW - 2014-08-12 17:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy w innych sklepach na pełnym etacie dostaliście 940 zł czy jest to ewenement Torunia? Chyba ktoś zaczął nas oszukiwać bo i pieniądze wypłacają po czasie my osobiście nosimy się z zamiarem skierowania tematu do inspekcji pracy bo to zakrawa na zmianę umowy bez naszej wiedzy czyli oszustwo podatkowe i złamanie umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-08-13 07:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TATW - 2014-08-12 17:11:56]:
Droga "TATW" proszę o kontakt z centrala naszej firmy w celu wyjaśnienia tej niezgodności, w Naszej firmie nie powinny mieć miejsca takie sytuacje, dlatego jeśli faktycznie wystąpił błąd w obliczeniu wypłaty, to zależy nam na jak najszybszym jej wyjaśnieniu i uregulowaniu ewentualnych niezgodności. mail: biuro@twojmarket.pl, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2014-08-13 12:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry. znalazlam oferte pracy do Torunia na stanowisko kasjera-sprzedawcy. Jestem osobą z lekkim ubytkiem słuchu po tym jak nie daleko mnie wybuchła glosna petarda na Sylwestra. Nosze aparat sluchowy, moj ubytek sluchu wynosi mniej wiecej 50%. Jednak do tej pory nie mialam problemow w pracy w pralni, chociaz tam nie pracowalo sie z ludzmi bez posrednio. widze ze panstwo odpowiadacie na pytania forumowiczow, a trafilam na ten watek z wyszukiwarki i nie do konca znam zasady jakie tu panuja. zapytam wiec tutaj: czy praca kasjerka z niepelnosprawnoscia rozni sie jakos od osob calkowicie zdrowych? jestem robotna, ale pewne rzeczy robie poprostu wolniej, czy biora Państwo taką ewentualnosc przy rekrutowaniu pracownikow?
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-08-14 11:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Małgorzata - 2014-08-13 12:20:34]:
Witam serdecznie, nasza Firma nie dyskryminuje nikogo, poza tym nadmienię, że w naszej firmie pracuje już kilka osób z całkowitą wadą słuchu i świetnie sobie radzą. Tak więc śmiało może Pani składać podanie. Pozdrawiam Serdecznie
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-08-27 16:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy w ogłoszeniu o szukaniu pracownika na stanowisko administracyjno-biurowe do Budzisława Kościelnego to biorą Państwo także pod uwagę osoby, które mają minimalne doswiadczenie? Jestem dopiero po studiach, ale mogę się pochwalić dużą znajomością teorii oraz półrocznym stażem w jednej z firm jak byłem na studiach jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Centrala Twój Market - 2014-08-28 07:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2014-08-27 16:30:33]:
Witam Serdecznie Panie Bartku, niestety w dniu wczorajszym przeprowadziliśmy rekrutację z której została wyłoniona osoba. Natomiast nasza firma bardzo często poszukuje nowe osoby do centrali, tak więc proszę wypatrywac kolejnych ogłoszeń, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-09-04 18:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Centrala Twój Market, dzięki wielkie za informacje, na szczęście już znalazłem robotę, ale jakby były nowe oferty to rozważę i odejście z pracy, zobaczymy na jaki dział będą oferty, na razie tylko na kasjera, to do mnie już nie bardzo pasuje, a praca w centrali byłaby wręcz idealna. serdecznie pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Orbik - 2014-09-13 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziś po raz pierwszy robiłem zakupy w Twoim Markecie w Toruniu i powiem szczerze,ze jestem naprawdę mile zaskoczony.Promocje bardzo dobrze były oznaczone,ekspozycja towaru jaki obowiązuje w obecnej gazetce bardzo dobrze wyeksponowana,ceny naprawde fajne,szczególnie na dziale mięsnym.Panie na stoisku zorientowane i bardzo mile.Z pewnością wrócę tam jeszcze na zakupy.Pozdrawiam cały personel.
zdjecie uzytkownika
TATW - 2014-09-15 16:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się zapytać czy w innych sklepach kierownik sklepu robi sobie degustacje wędlin, słodyczy itd bo to usłyszeliśmy od pani kierownik jak ją jedna z koleżanek spytała co robi z towarem z chłodni, a zapomniałbym czy w tej firmie zwalnia się pracowników ochrony tylko dlatego że zwraca kierowniczce uwagę że wynosi papierosy bez paragonu i nawet nie pozwala mu sprawdzić na monitoringu czy faktycznie je kupiła bo mnie takie zachowanie pachnie kradzieżą lub ...... a na inwentaryzacji pani kierownik powie że to my to ukradliśmy albo gdzieś się pomyliliśmy czy centrala firmy mogła by się jakoś tym zająć bo nie zamierzam płacić za dziwne zachowanie kierowniczki.
zdjecie uzytkownika
Bydgoszcz - 2014-09-15 21:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby pani kierownik władza do głowy uderzyła no, no gdyby u nas tak było to zaraz by poleciała ze stołka ale w Toruniu to chyba pupilka szefostwa bo jak do tej pory cisza w tej kwestii, czyżby .......
zdjecie uzytkownika
gurasia - 2014-09-16 11:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak bo wlasnie w toruniu jest tak ze kierowniczka i zastepca pracuja tylko wtedy,gdy przyjezdza regionalna.A co do sprawdzenia w centrali to mozna by sie zajac sprawa bonow swiatecznych(czy wszyscy podpisali i czy wszyscy otrzymali).a kierowniczka zamiast wziasc sie do pracy,to dzwoni do innych sklepow izali sie jaka jest zmeczona wykorzystywana,a jej pracownicy sa leniwi ,wiecznie sie spozniaja....W Toruniu jest potrzebny nowy kierownik ,ktory to wszystko wyprostuje pouklada i zgra ekipe zeby byla bardziej zorganizowana praca i lepsza atmosfera.a co do pani regionalnej to moze za bardzo sie zaprzyjaznila z pania kierownik i wierzy tylko jej slowu.
zdjecie uzytkownika
Radziejów - 2014-09-16 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do bomów to u nas podobnie w święta dostajesz bony ale także mniejszą pensję żeby wyrównać stratę bonów a ja się pytam gdzie nasz socjal na który się składamy bo z tego co piszą w ogłoszeniach to szeroki zakres socjalny i rozwój u nas jakoś tego nie ma więc nie piszcie głupot nikt z tych co znam i jeszcze pracuj w sieci na niższych szczeblach nie dostał nic z socjala nawet głupiego biletu do kina nie mówiąc o imprezach integracyjnych jak jest to w innych miejscach pracy no ale tak jak mówiłam żeby dać nam bony ( i to tylko do wykorzystania w sieci twójMARKET) obniżają nam pensję wiadomo żeby wyjść na swoje także kochani nie dajcie się zwieść tym co piszą w ogłoszeniach bo to typowa propaganda.
zdjecie uzytkownika
Torimpex - 2014-09-16 19:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że nasza była koleżanka dopięła swego i jest kierowniczką w twoimMARKECIE, czyżby właściciele nie znali pięknej przebojowej historii tej pani zwłaszcza jak pracowała w Torimpexie, czy właściciele sieci nie spradzili kto roporządza jej pieniędzmi, ja na ich miejscu zadzwoniłabym do właścicieli Torompexu to może by ich oświecili kogo dopuścili do koryta bo teraz to ma lepie niż u nas nikt nie kontroluje i jak widać tu także jej zachowanie jak zauważył przedmówca jest co najmniej dziwne heh szkoda że nie można na łamach tej strony opowiedzieć co ta pani wyprawiała w Torimpexie i za co poleciała ze stołka szkoda , szkoda no ale widać znowu spadłą na cztery łapy i następnych wali......... a zapomniałabym życzę sukcesów na inwenturze napewno będzie grubo w plecy zwłaszcza na papierosach, wędlinie i wódce itp taki los ha,ha
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-16 22:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [TATW - 2014-09-15 16:21:00]:
[url=http://vpx.pl/image/Y5Ki][img]http://vpx.pl/i/2014/09/16/IMG_20140916_161849.th.jpg[/img][/url]
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-16 22:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TATW - 2014-09-15 16:21:00]:
http://vpx.pl/i/2014/09/16/IMG_20140916_161849.jpg
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-16 22:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że Panie które dostały wypowiedzenia boli ten fakt...pozdrawiam i życze znalezienia innej pracy i mam nadzieje, że się uda;-) a Torimpex pozdrawia... :-) a tak fajnego sklepu dawno nie widziałam, torimpex i polo sądaleko w polu.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-16 22:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i pozdrawiam sklep w Fordonie, zmiany widać, nie wiem co tam się stało ale sklep jest super i obsługa również.
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-09-16 22:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-09-16 22:17:22]:
Tatw,zamiast pierdzielić głupoty na temat kierowniczki,że wynosi papierosy bez zapłaty ,to zobacz sobie link z orginalną notatką z książki służb ochrony,a co do ochraniarza to nit go nie zwolnił za to,że kontrolował kierowniczkę tylko za nieróbstwo(siedział na krzesełku , a stare babki mu kawy kradły)
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-16 22:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież to nie ochroniarz pisał, tylko sfrustrowana była pracowniczka :-)
zdjecie uzytkownika
lorenzo - 2014-09-16 22:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tatw i inni na forach internetowych łatwo kogoś obrzucić błotem i rzucać bezpodstawne oskarżenia nie mając żadnych dowodów bo jest się anonimowym. widać że gwiazdom z Torunia w głowach się poprzewracało i zamiast wziąć się w końcu do pracy to poświęcają czas na wymyślanie kolejnych plotek na kierowniczkę.
zdjecie uzytkownika
lorenzo - 2014-09-16 22:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tatw i inni na forach internetowych łatwo kogoś obrzucić błotem i rzucać bezpodstawne oskarżenia nie mając żadnych dowodów bo jest się anonimowym. widać że gwiazdom z Torunia w głowach się poprzewracało i zamiast wziąć się w końcu do pracy to poświęcają czas na wymyślanie kolejnych plotek na kierowniczkę.
zdjecie uzytkownika
neuron - 2014-09-16 23:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zal mi was...
zdjecie uzytkownika
ccbaa - 2014-09-16 23:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dlaczego kierowniczka nie pozwolila spojrzec w monitoring skoro nie miala nic do ukrycia?? jedno proste pytanie... jak czytam te komentarze to mi sie smiać chce, bym tu powiedzial cos wiecej na temat TM ale nie bede pogrązac tego sklepu jeszcze bardziej, torimpex i polo ma przynajmniej porzadek a nie tzw. 'BRAK TOWARU' hahaha i nie wspomnę o mięsnym...... jeden wielki ARMAGEDON moze tak niech sanepid wpadnie haha powodzonka ;)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-12
Żródło: Gowork.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
TWÓJ MARKET – operator sieci supermarketów mieści się w Budzisławiu Kościelnym w okolicy Konina. Nasza sieć działa w województwach wielkopolskim i kujawsko-pomorskim. Budujemy długoterminowe relacje z partnerami rynkowymi i konsumentami wpisując w tę strategię także odpowiedzialność społeczną. Misją naszej Firmy jest: tworzenie polskiej, silnej regionalnej sieci supermarketów
zdjecie uzytkownika
koroś - 2014-09-17 00:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2014-09-16 22:15:54]:
na wędlinie.. ale na miesie to dopiero bedzie... eeeee ;D
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2014-09-17 09:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o Toruń to zgadzam się w stu procentach ale tylko z negatywami! Powodzenia na inwenturze pamiętajcie Radziejów wymienili cały tylko pani kierownik została!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x