Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELFEKO SA

Pracowałeś w firmie ELFEKO SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-17 15:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Di - 2013-05-06 22:43:44

Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
Atmosfera jest Ok nic się nie zmieniło. Pragnę zauważyć, iż sam napisałeś że jesteś nowicjuszem stąd dalsze pytanie o odpowiedzialne zadania wydaje mi się nie na miejscu. Zapewne wraz ze wzrostem Twoich kompetencji oraz doświadczenia powierzane Ci zagadnienia będą coraz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne i nie dotyczy to tylko ELFEKO ale każdego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Jan Sadowski - 2013-05-18 22:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-05-17 15:20:37

Di - 2013-05-06 22:43:44

Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
Atmosfera jest Ok nic się nie zmieniło. Pragnę zauważyć, iż sam napisałeś że jesteś nowicjuszem stąd dalsze pytanie o odpowiedzialne zadania wydaje mi się nie na miejscu. Zapewne wraz ze wzrostem Twoich kompetencji oraz doświadczenia powierzane Ci zagadnienia będą coraz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne i nie dotyczy to tylko ELFEKO ale każdego pracodawcy.
Nie słuchaj anonimów i tych co nie mają odwagi cywilnej aby podpisać się nazwiskiem.Ja ci odpowiem stracisz czas a i tak nie zdobędziesz doświadczenia a o nowym projekcie to możesz zapomnieć w tej firmie to tylko mają dobrze krewni i znajomi królika a reszta to(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam h. - 2013-06-06 06:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanko ostatnio pojawiła się oferta pracy z Elfeko pracy w Warszawie, na stanowisko związane z przygotowaniem inwestycji pod kątem geodezyjnym. Mam pytano jaka atmosfera panuje w fili w Warszawie i czy ktoś może powiedzieć jak się tam pracuję. Mam jeszcze jedno pytanie czy na tym stanowisku często będzie trzeba wyjeżdżać w delegację...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 14:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czyli ELFEKO przyjmuje studentów / absolwentowa jaki rodzaj umowy im proponuje i czy wynagrodzenie to 1600 netto?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-08 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stek bzdur! Nie wiem skąd macie takie informacje? Firma się rozwija, mało kto sam rezygnuje z pracy w ELFEKO. Gdyby pensje były małe, sytuacja firmy zla, to ci wszyscy wykształceni, doświadczeni pracownicy odeszliby z tej firmy, a nie pracowaliby tam latami. Przez ludzi przemawia czysta zawiść i nie mogę pojać po co wypisują takie rzeczy? Opinie mają być obiektywne, pomagać innym użytkownikom portalu, a nie być miejscem wylewania swojego żalu za niespełnione ambicje?! Nie spodziewam się po Polakach niczego innego, dlatego kupcie sobie bilet do Anglii i ruszajcie podbijac świat za wiekszą kasę, czyszcząc nocniki Brytoli! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
gwint - 2013-07-23 15:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Ja: cześć, pracujesz może w ELFEKO? może Ty udzielisz mi jakichś konkretnych informacji dotyczących rodzaju umowy? jest szansa na umowę o pracę'?
zdjecie uzytkownika
Wiem co wiem - 2013-07-30 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gwint - 2013-07-23 15:12:02

do Ja: cześć, pracujesz może w ELFEKO? może Ty udzielisz mi jakichś konkretnych informacji dotyczących rodzaju umowy? jest szansa na umowę o pracę'?
Mam pewną wiedzę i chętnie się nią podzielę. Generalną zasadą Elfeko jest, że wszyscy pracują w ramach umowy o pracę. Na początku jest to umowa na okres próbny 2-3 miesiące, następnie umowa na czas określona 6-12 miesięcy i następnie umowa na czas nieokreślony. Jeśli w trakcie okresu próbnego ktoś wykaże się to czasami etap umowy na czas określony jest pominięty i od razu można dostać umowę "na stałe".

Jeśli chodzi o kondycję firmy to upadająca firma na skraju bankructwa nie otrzymuje nagród świadczących o dynamicznym rozwoju i stabilnym finansowaniu. Dodatkowo proponuję lekturę biuletynu PSE co do ogłoszeń o wygranych przetargach.

Do p. Jana Sadowskiego - pracował Pan kilka tygodni, a wydaje się że udało się poznać Panu firmę na wskroś. Feerruje Pan opinie na temat pracy na budowie, a także doradza Pan osobom szukającym pracy w biurze projektowym - jaką ma Pan wiedzę na temat różnorodności realizowanych projektów i możliwości rozwoju? Zarzut ".... krewni i znajomi królika.." jest trudny dla mnie do zrozumienia. Znam wiele osób pracujących w firmie i według mojej wiedzy wśród kadry inżynierskiej i zarządzającej nie ma osób które wiązałyby więzy pokrewieństwa.
zdjecie uzytkownika
awans - 2013-07-31 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do wiem co wiem: hej, dzięki za Twoją wypowiedź. powiedz mi proszę jeszcze czy jest możliwość awansu? czy się "tkwi" na jednym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
cywil2 - 2013-11-23 17:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie, czy podzieli sie ktoś ze mną informacją odnoscie stanowiska specjalisty ds inwestycji? jak wyglada praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Naturka - 2014-02-20 23:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że w elfeko stosują umowy stałe na czas nieokreślony. Zawsze to jakieś zapewnienie interesów w pracy, byle tylko atmosfera i zarobki były na poziomie to można pracować :)
zdjecie uzytkownika
zerodwadwa - 2014-02-28 21:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie przypadkiem czy elfeko planuje powiększać zespół? Jakieś takie słuchy mnie doszły, ale nie wiem czy to pewne info.
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-03-05 22:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mnie interesuje praca w elfeko, moglibyście napisac, czy chociaż pojawiają się nowe osoby od czasu do czasu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-06 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas Elfeko zatrudnia i zwiększa sukcesywnie zatrudnienie. Co do atmosfery to moim zdanie jest super.
zdjecie uzytkownika
komiks - 2014-04-13 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie spodziewałem się, że cały czas się rozwijają. Wydawało mi się, że dopiero szukają stabilizacji na rynku
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-04-28 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cywil2 - 2013-11-23 17:09:58]:
Wydaje mi się, ze sytuacja tej firmy jest stabilna. Sam zdecydowałbym się na podjęcie zatrudnienia w Elfeko. Szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
angolik - 2014-05-17 16:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-04-28 12:25:39]:
Płace coraz gorsze,podwyżek brak dla pracowników liniowych,chociaż pracy coraz więcej,człowiek się stara jak może a i tak jest to niedocenione.Praca w deszczu ,zimnym,ciuchy na poziomie miernym,sprzęt też wiekowy
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-21 12:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy ze jest super atmosfera? czy ktos moze napisac cos wiecej czy sa jakies plusy w elfeko?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-02 18:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Elfeko i zrezygnowałem. To był mój błąd. Wszedzie jest dobrze, gdzie nas nie ma. Z chęcią bym wrócił, ale mój wakat zajęty. Pensje mierne? Idz do konkurencji, to dostaniesz jeszcze wiecej obowiazków za mniej kasy. Na wyplate tez poczekasz. Wiem, co mowię.
zdjecie uzytkownika
M.... - 2014-06-04 14:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś uważa, że jest na tyle dobry że konkurencja przyjmie go z otwartymi rękoma (na lepszych warunkach) to nie rozumiem na co czeka.
Prawda jest taka, że Elfeko gwarantuję stabilną pracę za wynagrodzeniem adekwatnym do wiedzy i umiejętności - z całą pewnością dotyczy pracowników nowozatrudnionych. Pracownicy z większym stażem muszą się trochę natrudzić, aby wynegocjować większe wynagrodzenie i w sytuacji w której pracuje się u przełożonego niedbającego o interesy podwładnych może być to sporym problemem. Uważam to za największy błąd - może to prowadzić to do skutecznych działań konkurencji zmierzających do przejęcia doświadczonych pracowników. Dodatkowym atutem jest możliwość rozwoju zawodowego na wielu płaszczyznach (u konkurencji niekoniecznie) związanych z realizacją danych inwestycji co pozwala rozwinąć skrzydła i wzlecieć ponad przeciętny poziom - nie tylko stanowiska, ale i zarobków. A i bym pominął najważniejsze - do dyspozycji komóra i czasami fura.

W Elfeko pracuje (praca biurowa) od kilku lat więc myślę, że opinia może być pomocna
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-05 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M... a ta fura to jakaś fajna przynajmniej? :) widze ze nawet niezle warunki. ktos, coś wie wiecej? dziekówa
zdjecie uzytkownika
tety - 2014-07-10 20:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie jest ok pozdrawiam czepsów i petingów
zdjecie uzytkownika
Maciej_29 - szukam pracy jak elektromonter - 2014-07-11 14:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tety - 2014-07-10 20:30:25]:
Jak pracujesz to daj znac wiecej o pracy elektromontera, co ta oferta wisi na forum. Napisz jaka umowa, czy duzo godzin i tak dalej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-30 21:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa na czas nie okreslony 10 h dziennie ogólni ok
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-08-25 12:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współpracuję z firmą i jest bardzo OK.
zdjecie uzytkownika
Maciej_29 - szukam pracy jak elektromonter - 2014-08-25 15:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim: źle to nie wygląda, a moze masz więcej szczgółów. na razie mam prace, ale wiadomo jak to jest dzisiaj z pracą - nie jest ona pewna chyba w zadnym mozliwym zawodzie. no moze w budżetówce są jakieś fuchy, gdzie się nie boją o zatrudnienie. jak rozumiem to za nadgodziny jest płacone jakoś ekstra?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELFEKO SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski