Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Elfeko S.A

Pracowałeś w firmie Elfeko S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
awans - 2013-07-31 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do wiem co wiem: hej, dzięki za Twoją wypowiedź. powiedz mi proszę jeszcze czy jest możliwość awansu? czy się "tkwi" na jednym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
cywil2 - 2013-11-23 17:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie, czy podzieli sie ktoś ze mną informacją odnoscie stanowiska specjalisty ds inwestycji? jak wyglada praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Naturka - 2014-02-20 23:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że w elfeko stosują umowy stałe na czas nieokreślony. Zawsze to jakieś zapewnienie interesów w pracy, byle tylko atmosfera i zarobki były na poziomie to można pracować :)
zdjecie uzytkownika
zerodwadwa - 2014-02-28 21:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie przypadkiem czy elfeko planuje powiększać zespół? Jakieś takie słuchy mnie doszły, ale nie wiem czy to pewne info.
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-03-05 22:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mnie interesuje praca w elfeko, moglibyście napisac, czy chociaż pojawiają się nowe osoby od czasu do czasu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-06 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas Elfeko zatrudnia i zwiększa sukcesywnie zatrudnienie. Co do atmosfery to moim zdanie jest super.
zdjecie uzytkownika
komiks - 2014-04-13 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie spodziewałem się, że cały czas się rozwijają. Wydawało mi się, że dopiero szukają stabilizacji na rynku
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-04-28 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cywil2 - 2013-11-23 17:09:58]:
Wydaje mi się, ze sytuacja tej firmy jest stabilna. Sam zdecydowałbym się na podjęcie zatrudnienia w Elfeko. Szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
angolik - 2014-05-17 16:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-04-28 12:25:39]:
Płace coraz gorsze,podwyżek brak dla pracowników liniowych,chociaż pracy coraz więcej,człowiek się stara jak może a i tak jest to niedocenione.Praca w deszczu ,zimnym,ciuchy na poziomie miernym,sprzęt też wiekowy
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-21 12:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy ze jest super atmosfera? czy ktos moze napisac cos wiecej czy sa jakies plusy w elfeko?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-02 18:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Elfeko i zrezygnowałem. To był mój błąd. Wszedzie jest dobrze, gdzie nas nie ma. Z chęcią bym wrócił, ale mój wakat zajęty. Pensje mierne? Idz do konkurencji, to dostaniesz jeszcze wiecej obowiazków za mniej kasy. Na wyplate tez poczekasz. Wiem, co mowię.
zdjecie uzytkownika
M.... - 2014-06-04 14:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś uważa, że jest na tyle dobry że konkurencja przyjmie go z otwartymi rękoma (na lepszych warunkach) to nie rozumiem na co czeka.
Prawda jest taka, że Elfeko gwarantuję stabilną pracę za wynagrodzeniem adekwatnym do wiedzy i umiejętności - z całą pewnością dotyczy pracowników nowozatrudnionych. Pracownicy z większym stażem muszą się trochę natrudzić, aby wynegocjować większe wynagrodzenie i w sytuacji w której pracuje się u przełożonego niedbającego o interesy podwładnych może być to sporym problemem. Uważam to za największy błąd - może to prowadzić to do skutecznych działań konkurencji zmierzających do przejęcia doświadczonych pracowników. Dodatkowym atutem jest możliwość rozwoju zawodowego na wielu płaszczyznach (u konkurencji niekoniecznie) związanych z realizacją danych inwestycji co pozwala rozwinąć skrzydła i wzlecieć ponad przeciętny poziom - nie tylko stanowiska, ale i zarobków. A i bym pominął najważniejsze - do dyspozycji komóra i czasami fura.

W Elfeko pracuje (praca biurowa) od kilku lat więc myślę, że opinia może być pomocna
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-05 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M... a ta fura to jakaś fajna przynajmniej? :) widze ze nawet niezle warunki. ktos, coś wie wiecej? dziekówa
zdjecie uzytkownika
tety - 2014-07-10 20:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie jest ok pozdrawiam czepsów i petingów
zdjecie uzytkownika
Maciej_29 - szukam pracy jak elektromonter - 2014-07-11 14:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tety - 2014-07-10 20:30:25]:
Jak pracujesz to daj znac wiecej o pracy elektromontera, co ta oferta wisi na forum. Napisz jaka umowa, czy duzo godzin i tak dalej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-30 21:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa na czas nie okreslony 10 h dziennie ogólni ok
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-08-25 12:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współpracuję z firmą i jest bardzo OK.
zdjecie uzytkownika
Maciej_29 - szukam pracy jak elektromonter - 2014-08-25 15:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim: źle to nie wygląda, a moze masz więcej szczgółów. na razie mam prace, ale wiadomo jak to jest dzisiaj z pracą - nie jest ona pewna chyba w zadnym mozliwym zawodzie. no moze w budżetówce są jakieś fuchy, gdzie się nie boją o zatrudnienie. jak rozumiem to za nadgodziny jest płacone jakoś ekstra?
zdjecie uzytkownika
angolik - 2014-09-01 20:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-07-30 21:46:56]:
ludzie nie wierzcie tym bredniom o dobrej pracy.obudzcie się.a jak przyjedziecie na linię to zobaczycie.BHP NA NIEDOSTATECZNY.jeszcze cię szantażują
zdjecie uzytkownika
bhp - 2014-09-08 16:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z tym całym behape jest nietak? to chodzi o bezpeiczeństwo i higiene pracy tak w ogole.. bo ja nie wiem do konca. jqk sie przyjdzie do pracy to czego sie mozna spodziewac po tym miesjcu? generalnie nie wiem jak mozna sznatażwoać w pracy- ze ciebie zwolnia czy ze mniej tobie zaplaca jak sie czegos nei zrobi . no nie wiem napiszcie konkretnie
zdjecie uzytkownika
Grzech - 2014-10-06 11:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za nadgodziny płaca i to regularnie. Mamy opieke medyczna i zakładowy fundusz ktory finansuje nam wiele rzeczy. Na budowach ok. jak gada się z innymi pracownikami z innych firm, to u nas jest poprostu luksus. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
ehhh - 2014-10-09 18:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy w kolko to powtarzaja, ze wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma. chyba cos w tym jest, bo jak zmienialem wczesniej prace to moj pracodawca mial dobre opinie i tak nawet o nim slyszlaem a potem sie okazalo ze jest zupelnie inaczej i teraz jestem zmuszony szukac dalej pracy, w nowym miesjcu. Napiszcie mi teraz tylko jak to jest z kasą na czas, bo to jest najważniejsze dla mnie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-10-11 13:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy z tym problemow nie było i nie ma. Wynagrodzenie zawsze jest na czas.
zdjecie uzytkownika
Jest ok - 2014-10-22 23:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam-wynagrodzenie jest na czas. Atmosfera też ok. A co do BHP-to jak ktoś sobie palce lodówką przytrzaśnie, albo zatnie się kartką przy biurku i chce iść na zwolnienie 100% płatne a tego nie dostaje to faktycznie ma powód do złości. Jak ktoś rzetelnie pracuje to dostaje adekwatnie do tego wynagrodzenie. Ludzie zawsze znajdą powód do narzekań...
zdjecie uzytkownika
gfornet - 2014-10-24 18:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze ktosś jak chce to sobie pogadada i będzie narzekał teraz najbardziej istotną kwestią dla mnie, (bo lubie pracowac i chce pracowac jest to czy bede potrafil sobie poradzic tutaj w firmie i bede zadowolony z wynagordzenia. oj w kazdej firmie klamia i to i tak potem wychodzi. szczerze wam powiem ze nie przejmuje sie opiniami mi chodzi o same kwestie finansowe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elfeko S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x