Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELFEKO SA

Pracowałeś w firmie ELFEKO SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Berger45678 - 2011-11-22 11:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3500 netto?



Napisz jeszcze na jakie stanowisko. Bo bez tego rozmowa ta jest bez sensu.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2012-02-17 18:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i po cholere piszecie głupoty jak nie wiecie jaka jest atmosfera znam co najmniej 10 osób które tam pracują ja sam pracowałem tam i miałem praktyki na wjazd miałem jakieś 3200 na czystko. Ekipa bardzo dobra stała praca, dobra atmosfera polecam proponuje wbić się na stacje nie pchać się na linie chociaż zarabia się tam lepiej
zdjecie uzytkownika
anonimus - 2012-02-20 19:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram. Polecam. Zarobki bardzo dobre i atmosfera w pracy w porządku. Pracowałem, zmieniłem pracę i żałuję. W ELFEKO szanują chociaż pracownika i zawsze można się dogadać.
zdjecie uzytkownika
JAAn - 2012-03-04 11:08:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A według mnie zarobki \"srednie \" a biorąc pod uwage zakres obowiązków , prace w delegacji oraz ilosc przepracowanych godzin w miesiacu (grubo ponad 200) to mozna smiało powiedziec ze zarobki słabe , ale cóż taki rynek pracy ... no i traktują cię rzeczywiscie dosc przedmiotowo ...
zdjecie uzytkownika
JA - 2012-03-25 22:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety praca tutaj do przyjemnych nie należy. Zatrudniają tylko młodych ludzi (nikt starszy nie zechce pracować na proponowanych warunkach). Praca w delegacjach po całym kraju od rana do wieczora. Noclegi najtańsze :(
Zarobki mizerne w porównaniu do konkurencji ale cóż firma na dorobku, na czymś trzeba odbić kiepsko wygrane przetargi.
PS. Pochlebne posty chyba kadra zarządzająca pisze :p
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2012-04-13 10:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zalezy od punktu widzenia. Pracownik z doświadczeniem i umiejętnościami wszędzie dobrze zarobi..nawet w firmie na dorobku. Partacz wszędzie bedzie uważał, że go źle traktują. Ja tam jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
waldek - 2012-05-28 08:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć ile w tej firmie można zarobić na stanowisku operatora koparki
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2012-06-06 00:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma. Dostałem się bez znajomości, po przeprowadzonej rozmowie kwalifikacyjnej. Dobrze zarabiam. Na początku była to mała suma, ale szybko była podwyższana. Przełożeni w porządku. Potrafią pochwalić i docenić pracownika. Oczywiście rozumie się to również w drugą stronę, co jest uczciwe. Posiadam doświadczenie po pracy w innych firmach i tutaj warunki pracy są bardzo dobre. Najważniejsze jest to, że firma jest stabilna. Dobrze prowadzony marketing. Zresztą widać po samochodach, co świadczy że pracownicy źle nie mają.
Bardzo miłe jest traktowanie pracownika przez kadrę dyrektorską i prezesów. Masz problem, to zawsze zostaniesz wysłuchany. Nigdy nie byłem świadkiem wydzierania się na pracownika.
Negatywne opinie są raczej od osób, które nigdzie indziej nie pracowały i żyją w przekonaniu że wszędzie jest lepiej gdzie ich nie ma.
Moja opinia dotyczy wyłącznie pracy w biurze.
W sprawie pracowników fizycznych nie wypowiadam się bo oni lepiej ocenią swoją sytuację.
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2012-08-24 21:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę wrażenie, że wszyscy negatywnie piszący o Elfeko S.A. to pracownicy lub byli pracownicy, którym nie powiodło się z jakichś przyczyn w tej fimie i dają upust swoim emocjom pisząc kłamstwa. Moim zdaniem Elfeko S.A. to bardzo dobrze zarządzana spółka dająca pracownikom w większości świeżo po studiach możliwości: poznania procesu inwestycyjnego , prowadzenia dziennika praktyk, uczestniczenia w szkoleniach (mogłoby być ich więcej), pozyskania wiedzy projektowej w praktyce, pewności zatrudnienia, pewności wypłaty na koniec miesiąca. To wszystko za wynagrodzenie dla świeżego pracownika zdecydowanie przekraczające średnią krajową. Jeśli ktoś uważa że już po studiach postradał wszystkie zmysły to jest w dużym błędzie. Jeśli poznasz ustawy i rozporządzenia związane z procesem inwestycyjnym oraz polskie normy to na pewno zostaniesz dostrzeżony przez kadrę kierowniczą. Jeśli zaś popełniasz ciągłe błędy i nie eliminujesz ich mimo uwag przełożonych jak w każdej firmie jesteś na marginesie. Uważam Elfeko za jedną z najlepszych firm z branży energetycznej w Polsce. Wystarczy posłuchać argumentów kolegów z firm konkurencyjnych by dojść do wyżej wymienionych wniosków. Pozdrawiam wszystkich starających się o prace w Elfeko.
zdjecie uzytkownika
Schlaffrock - 2012-10-19 15:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uśmiałem się kolego z twojej wypowiedzi ale niestety to boląca prawda. Kiedy decydujesz się na pracę na budowach w Elfeko przygotuj się na krew, pot, ból i łzy tylko nie płacz bo prawdziwi Spartanie nie płaczą. Pozdro dla Spartan z brygad liniowych i ściemniaczy z GPZ`tów. p.s. Moja ocena to ocena wypowiedzi kolegi jeszcze pracującego a nie firmy
zdjecie uzytkownika
Di - 2013-05-06 22:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-17 15:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Di - 2013-05-06 22:43:44

Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
Atmosfera jest Ok nic się nie zmieniło. Pragnę zauważyć, iż sam napisałeś że jesteś nowicjuszem stąd dalsze pytanie o odpowiedzialne zadania wydaje mi się nie na miejscu. Zapewne wraz ze wzrostem Twoich kompetencji oraz doświadczenia powierzane Ci zagadnienia będą coraz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne i nie dotyczy to tylko ELFEKO ale każdego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Jan Sadowski - 2013-05-18 22:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-05-17 15:20:37

Di - 2013-05-06 22:43:44

Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
Atmosfera jest Ok nic się nie zmieniło. Pragnę zauważyć, iż sam napisałeś że jesteś nowicjuszem stąd dalsze pytanie o odpowiedzialne zadania wydaje mi się nie na miejscu. Zapewne wraz ze wzrostem Twoich kompetencji oraz doświadczenia powierzane Ci zagadnienia będą coraz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne i nie dotyczy to tylko ELFEKO ale każdego pracodawcy.
Nie słuchaj anonimów i tych co nie mają odwagi cywilnej aby podpisać się nazwiskiem.Ja ci odpowiem stracisz czas a i tak nie zdobędziesz doświadczenia a o nowym projekcie to możesz zapomnieć w tej firmie to tylko mają dobrze krewni i znajomi królika a reszta to(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam h. - 2013-06-06 06:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanko ostatnio pojawiła się oferta pracy z Elfeko pracy w Warszawie, na stanowisko związane z przygotowaniem inwestycji pod kątem geodezyjnym. Mam pytano jaka atmosfera panuje w fili w Warszawie i czy ktoś może powiedzieć jak się tam pracuję. Mam jeszcze jedno pytanie czy na tym stanowisku często będzie trzeba wyjeżdżać w delegację...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 14:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czyli ELFEKO przyjmuje studentów / absolwentowa jaki rodzaj umowy im proponuje i czy wynagrodzenie to 1600 netto?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-08 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stek bzdur! Nie wiem skąd macie takie informacje? Firma się rozwija, mało kto sam rezygnuje z pracy w ELFEKO. Gdyby pensje były małe, sytuacja firmy zla, to ci wszyscy wykształceni, doświadczeni pracownicy odeszliby z tej firmy, a nie pracowaliby tam latami. Przez ludzi przemawia czysta zawiść i nie mogę pojać po co wypisują takie rzeczy? Opinie mają być obiektywne, pomagać innym użytkownikom portalu, a nie być miejscem wylewania swojego żalu za niespełnione ambicje?! Nie spodziewam się po Polakach niczego innego, dlatego kupcie sobie bilet do Anglii i ruszajcie podbijac świat za wiekszą kasę, czyszcząc nocniki Brytoli! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
gwint - 2013-07-23 15:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Ja: cześć, pracujesz może w ELFEKO? może Ty udzielisz mi jakichś konkretnych informacji dotyczących rodzaju umowy? jest szansa na umowę o pracę'?
zdjecie uzytkownika
Wiem co wiem - 2013-07-30 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gwint - 2013-07-23 15:12:02

do Ja: cześć, pracujesz może w ELFEKO? może Ty udzielisz mi jakichś konkretnych informacji dotyczących rodzaju umowy? jest szansa na umowę o pracę'?
Mam pewną wiedzę i chętnie się nią podzielę. Generalną zasadą Elfeko jest, że wszyscy pracują w ramach umowy o pracę. Na początku jest to umowa na okres próbny 2-3 miesiące, następnie umowa na czas określona 6-12 miesięcy i następnie umowa na czas nieokreślony. Jeśli w trakcie okresu próbnego ktoś wykaże się to czasami etap umowy na czas określony jest pominięty i od razu można dostać umowę "na stałe".

Jeśli chodzi o kondycję firmy to upadająca firma na skraju bankructwa nie otrzymuje nagród świadczących o dynamicznym rozwoju i stabilnym finansowaniu. Dodatkowo proponuję lekturę biuletynu PSE co do ogłoszeń o wygranych przetargach.

Do p. Jana Sadowskiego - pracował Pan kilka tygodni, a wydaje się że udało się poznać Panu firmę na wskroś. Feerruje Pan opinie na temat pracy na budowie, a także doradza Pan osobom szukającym pracy w biurze projektowym - jaką ma Pan wiedzę na temat różnorodności realizowanych projektów i możliwości rozwoju? Zarzut ".... krewni i znajomi królika.." jest trudny dla mnie do zrozumienia. Znam wiele osób pracujących w firmie i według mojej wiedzy wśród kadry inżynierskiej i zarządzającej nie ma osób które wiązałyby więzy pokrewieństwa.
zdjecie uzytkownika
awans - 2013-07-31 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do wiem co wiem: hej, dzięki za Twoją wypowiedź. powiedz mi proszę jeszcze czy jest możliwość awansu? czy się "tkwi" na jednym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
cywil2 - 2013-11-23 17:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie, czy podzieli sie ktoś ze mną informacją odnoscie stanowiska specjalisty ds inwestycji? jak wyglada praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Naturka - 2014-02-20 23:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że w elfeko stosują umowy stałe na czas nieokreślony. Zawsze to jakieś zapewnienie interesów w pracy, byle tylko atmosfera i zarobki były na poziomie to można pracować :)
zdjecie uzytkownika
zerodwadwa - 2014-02-28 21:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie przypadkiem czy elfeko planuje powiększać zespół? Jakieś takie słuchy mnie doszły, ale nie wiem czy to pewne info.
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-03-05 22:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mnie interesuje praca w elfeko, moglibyście napisac, czy chociaż pojawiają się nowe osoby od czasu do czasu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-06 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas Elfeko zatrudnia i zwiększa sukcesywnie zatrudnienie. Co do atmosfery to moim zdanie jest super.
zdjecie uzytkownika
komiks - 2014-04-13 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie spodziewałem się, że cały czas się rozwijają. Wydawało mi się, że dopiero szukają stabilizacji na rynku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
17 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELFEKO SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x