Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ELFEKO SA

Pracowałeś w firmie ELFEKO SA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Schlaffrock - 2012-10-19 15:45:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uśmiałem się kolego z twojej wypowiedzi ale niestety to boląca prawda. Kiedy decydujesz się na pracę na budowach w Elfeko przygotuj się na krew, pot, ból i łzy tylko nie płacz bo prawdziwi Spartanie nie płaczą. Pozdro dla Spartan z brygad liniowych i ściemniaczy z GPZ`tów. p.s. Moja ocena to ocena wypowiedzi kolegi jeszcze pracującego a nie firmy
zdjecie uzytkownika
Di - 2013-05-06 22:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-17 15:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Di - 2013-05-06 22:43:44

Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
Atmosfera jest Ok nic się nie zmieniło. Pragnę zauważyć, iż sam napisałeś że jesteś nowicjuszem stąd dalsze pytanie o odpowiedzialne zadania wydaje mi się nie na miejscu. Zapewne wraz ze wzrostem Twoich kompetencji oraz doświadczenia powierzane Ci zagadnienia będą coraz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne i nie dotyczy to tylko ELFEKO ale każdego pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
Jan Sadowski - 2013-05-18 22:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
anonim - 2013-05-17 15:20:37

Di - 2013-05-06 22:43:44

Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera pracy w ELFEKO SA? Jest OK? Można pogadać sobie z ludźmi, czy wieje nudą? Ile dają nowemu na starcie i czy poradzę sobie bez doświadczenia? Jaką drogą najlepiej złożyć CV? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach?
Atmosfera jest Ok nic się nie zmieniło. Pragnę zauważyć, iż sam napisałeś że jesteś nowicjuszem stąd dalsze pytanie o odpowiedzialne zadania wydaje mi się nie na miejscu. Zapewne wraz ze wzrostem Twoich kompetencji oraz doświadczenia powierzane Ci zagadnienia będą coraz bardziej skomplikowane i odpowiedzialne i nie dotyczy to tylko ELFEKO ale każdego pracodawcy.
Nie słuchaj anonimów i tych co nie mają odwagi cywilnej aby podpisać się nazwiskiem.Ja ci odpowiem stracisz czas a i tak nie zdobędziesz doświadczenia a o nowym projekcie to możesz zapomnieć w tej firmie to tylko mają dobrze krewni i znajomi królika a reszta to(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
adam h. - 2013-06-06 06:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanko ostatnio pojawiła się oferta pracy z Elfeko pracy w Warszawie, na stanowisko związane z przygotowaniem inwestycji pod kątem geodezyjnym. Mam pytano jaka atmosfera panuje w fili w Warszawie i czy ktoś może powiedzieć jak się tam pracuję. Mam jeszcze jedno pytanie czy na tym stanowisku często będzie trzeba wyjeżdżać w delegację...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 14:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czyli ELFEKO przyjmuje studentów / absolwentowa jaki rodzaj umowy im proponuje i czy wynagrodzenie to 1600 netto?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-07-08 22:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stek bzdur! Nie wiem skąd macie takie informacje? Firma się rozwija, mało kto sam rezygnuje z pracy w ELFEKO. Gdyby pensje były małe, sytuacja firmy zla, to ci wszyscy wykształceni, doświadczeni pracownicy odeszliby z tej firmy, a nie pracowaliby tam latami. Przez ludzi przemawia czysta zawiść i nie mogę pojać po co wypisują takie rzeczy? Opinie mają być obiektywne, pomagać innym użytkownikom portalu, a nie być miejscem wylewania swojego żalu za niespełnione ambicje?! Nie spodziewam się po Polakach niczego innego, dlatego kupcie sobie bilet do Anglii i ruszajcie podbijac świat za wiekszą kasę, czyszcząc nocniki Brytoli! Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
gwint - 2013-07-23 15:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do Ja: cześć, pracujesz może w ELFEKO? może Ty udzielisz mi jakichś konkretnych informacji dotyczących rodzaju umowy? jest szansa na umowę o pracę'?
zdjecie uzytkownika
Wiem co wiem - 2013-07-30 14:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gwint - 2013-07-23 15:12:02

do Ja: cześć, pracujesz może w ELFEKO? może Ty udzielisz mi jakichś konkretnych informacji dotyczących rodzaju umowy? jest szansa na umowę o pracę'?
Mam pewną wiedzę i chętnie się nią podzielę. Generalną zasadą Elfeko jest, że wszyscy pracują w ramach umowy o pracę. Na początku jest to umowa na okres próbny 2-3 miesiące, następnie umowa na czas określona 6-12 miesięcy i następnie umowa na czas nieokreślony. Jeśli w trakcie okresu próbnego ktoś wykaże się to czasami etap umowy na czas określony jest pominięty i od razu można dostać umowę "na stałe".

Jeśli chodzi o kondycję firmy to upadająca firma na skraju bankructwa nie otrzymuje nagród świadczących o dynamicznym rozwoju i stabilnym finansowaniu. Dodatkowo proponuję lekturę biuletynu PSE co do ogłoszeń o wygranych przetargach.

Do p. Jana Sadowskiego - pracował Pan kilka tygodni, a wydaje się że udało się poznać Panu firmę na wskroś. Feerruje Pan opinie na temat pracy na budowie, a także doradza Pan osobom szukającym pracy w biurze projektowym - jaką ma Pan wiedzę na temat różnorodności realizowanych projektów i możliwości rozwoju? Zarzut ".... krewni i znajomi królika.." jest trudny dla mnie do zrozumienia. Znam wiele osób pracujących w firmie i według mojej wiedzy wśród kadry inżynierskiej i zarządzającej nie ma osób które wiązałyby więzy pokrewieństwa.
zdjecie uzytkownika
awans - 2013-07-31 16:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
do wiem co wiem: hej, dzięki za Twoją wypowiedź. powiedz mi proszę jeszcze czy jest możliwość awansu? czy się "tkwi" na jednym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
cywil2 - 2013-11-23 17:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam serdecznie, czy podzieli sie ktoś ze mną informacją odnoscie stanowiska specjalisty ds inwestycji? jak wyglada praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
Naturka - 2014-02-20 23:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że w elfeko stosują umowy stałe na czas nieokreślony. Zawsze to jakieś zapewnienie interesów w pracy, byle tylko atmosfera i zarobki były na poziomie to można pracować :)
zdjecie uzytkownika
zerodwadwa - 2014-02-28 21:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie przypadkiem czy elfeko planuje powiększać zespół? Jakieś takie słuchy mnie doszły, ale nie wiem czy to pewne info.
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-03-05 22:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mnie interesuje praca w elfeko, moglibyście napisac, czy chociaż pojawiają się nowe osoby od czasu do czasu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-06 10:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cały czas Elfeko zatrudnia i zwiększa sukcesywnie zatrudnienie. Co do atmosfery to moim zdanie jest super.
zdjecie uzytkownika
komiks - 2014-04-13 21:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o nie spodziewałem się, że cały czas się rozwijają. Wydawało mi się, że dopiero szukają stabilizacji na rynku
zdjecie uzytkownika
Miro - 2014-04-28 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cywil2 - 2013-11-23 17:09:58]:
Wydaje mi się, ze sytuacja tej firmy jest stabilna. Sam zdecydowałbym się na podjęcie zatrudnienia w Elfeko. Szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
angolik - 2014-05-17 16:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miro - 2014-04-28 12:25:39]:
Płace coraz gorsze,podwyżek brak dla pracowników liniowych,chociaż pracy coraz więcej,człowiek się stara jak może a i tak jest to niedocenione.Praca w deszczu ,zimnym,ciuchy na poziomie miernym,sprzęt też wiekowy
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-05-21 12:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to znaczy ze jest super atmosfera? czy ktos moze napisac cos wiecej czy sa jakies plusy w elfeko?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-06-02 18:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Elfeko i zrezygnowałem. To był mój błąd. Wszedzie jest dobrze, gdzie nas nie ma. Z chęcią bym wrócił, ale mój wakat zajęty. Pensje mierne? Idz do konkurencji, to dostaniesz jeszcze wiecej obowiazków za mniej kasy. Na wyplate tez poczekasz. Wiem, co mowię.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: pracuj.pl
Gdynia
(pomorskie)
Historia firmy ELFEKO S.A. sięga 1987 roku, a jej początki wiążą się z działalnością zorientowaną na współpracę z energetyką. Od lat nasza spółka rozwija pracownie projektowe branży telekomunikacyjnej, energetyce, parków wiatrowych oraz elektroenergetycznej automatyki zabezpieczeniowej.Głównymi odbiorcami naszych usług są: PSE Operator S.A., ENERGA Operator S.A., TAURON Dystrybucja S.A., ENEA Operator S.A., PGE Dystrybucja S.A., oraz operatorzy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
M.... - 2014-06-04 14:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś uważa, że jest na tyle dobry że konkurencja przyjmie go z otwartymi rękoma (na lepszych warunkach) to nie rozumiem na co czeka.
Prawda jest taka, że Elfeko gwarantuję stabilną pracę za wynagrodzeniem adekwatnym do wiedzy i umiejętności - z całą pewnością dotyczy pracowników nowozatrudnionych. Pracownicy z większym stażem muszą się trochę natrudzić, aby wynegocjować większe wynagrodzenie i w sytuacji w której pracuje się u przełożonego niedbającego o interesy podwładnych może być to sporym problemem. Uważam to za największy błąd - może to prowadzić to do skutecznych działań konkurencji zmierzających do przejęcia doświadczonych pracowników. Dodatkowym atutem jest możliwość rozwoju zawodowego na wielu płaszczyznach (u konkurencji niekoniecznie) związanych z realizacją danych inwestycji co pozwala rozwinąć skrzydła i wzlecieć ponad przeciętny poziom - nie tylko stanowiska, ale i zarobków. A i bym pominął najważniejsze - do dyspozycji komóra i czasami fura.

W Elfeko pracuje (praca biurowa) od kilku lat więc myślę, że opinia może być pomocna
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-06-05 12:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M... a ta fura to jakaś fajna przynajmniej? :) widze ze nawet niezle warunki. ktos, coś wie wiecej? dziekówa
zdjecie uzytkownika
tety - 2014-07-10 20:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie jest ok pozdrawiam czepsów i petingów
zdjecie uzytkownika
Maciej_29 - szukam pracy jak elektromonter - 2014-07-11 14:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tety - 2014-07-10 20:30:25]:
Jak pracujesz to daj znac wiecej o pracy elektromontera, co ta oferta wisi na forum. Napisz jaka umowa, czy duzo godzin i tak dalej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-07-30 21:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
umowa na czas nie okreslony 10 h dziennie ogólni ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELFEKO SA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x