Sauerkraut

Kalisz

Opinie o Sauerkraut

patryfikacjia 2011-09-12 10:29:03
Myślalem zeby isc tam do pracy ale prawde powiedziawszy nie słyszalem dobrej opini na temat tego zakładu kogo by nie spytac kazdy kto tam pracowal jest zgodny to niednak oczymś swiadczy
0
xxxxx 2012-06-29 20:57:35
masakra poszłem na rozmowe ( usunięte przez administratora )kazał mi przynies zswiadczenie o nie karalnosci do kiszenia kapuchy heheheh myślalem ze ze stolka spadne ale co najlepsze nie doś ze bym wydał 50 zł na takie zaświadczenie to jeszcze nie miał bym gwarancji przyjecia idiota szkoda słow
0
kotek 2012-07-11 16:30:17
n ie wiem jaka to firma ale jestem po szkole rolniczej i sprubowac mozna.
0
zainteresowany 2013-04-25 11:13:43
Zastanawiam się nad pracą tam ale teraz się wacham. Czy ktoś może powiedzieć coś więcej na temat. Jakie są zarobki? Jaka umowa? W jakich godzinach praca i jaki socjal jest?
0
MK 2013-10-07 13:54:01
Obojętnie co się robi, szef ma prawo żądać zaświadczenia o niekaralności. Nie każdy chce zatrudniać kryminalistów.
0
Jomak 2013-10-08 22:21:36
Zgadzam, się że może zażądać zaświadczenia. Inna kwestia, że jest ono płatne - zwraca za nie pieniądze czy trzeba z własnej kieszeni wyłożyć?
0
2013-10-09 19:47:12
z tego co wiem trzeba wyłożyć z własnej kieszeni, śledząc ogłoszenia o pracę można wielokrotnie natknąć się na tą firmę albo tak szybko się rozwijają albo taka jest rotacja pracowników - ciekawe dlaczego ? ciągłe nabory na te same stanowiska - chyba ci dzisiejsi pracownicy są nic nie warci- sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jeśli jest się bez pracy to człowiek brzytwy się chwyta, bo trzeba z czegoś żyć, ale trzeba się też zastanowić ile się na tej brzytwie ujedzie
0
Mobidick 2014-09-24 23:46:53
Przyznam szczerze, że ostatnimi czasy w internecie w ogóle nie trafiłem na oferty pracy z sauerkrautu. Ich strona internetowa również nie funkcjonuje, co mnie zastanawia, czy ta firma w ogóle jeszcze funkcjonuje? Jeśli tak to dlaczego nie zadbają o własną reklamę w internecie za pośrednictwem strony www - ktoś z pracowników w ogóle o to dba?
0
kaktus 2014-09-25 21:49:09
witam, po roku od ostatniego postu nowa opinia o tej firmie, widzę że odzywają się z sentymentem starzy pracownicy -mobidicku, kimkolwiek jesteś wiesz co tam teraz słychać ? nieraz widzę ich samochody więc pewnie jeszcze coś tam się kręci
0
irina 2014-10-27 23:34:11
@ kaktus pracowałeś tam? Jest może ktoś z pracowników? Ja również chętnie dowiedziałabym się czegoś aktualniejszego o warunkach w Sauerkraut ;) no i oczywiście jak finanse się wyklarowały w tych "czasach kryzysu" ;) Nadal potrzebują zaświadczeń o niekaralności? :D Bo takich rzeczy to chyba tylko w instytucje państwowe wymagały do tej pory :)
0
maciek 2015-01-12 17:27:58
taak, ja równiż podłączam się do tego zapytania, ponieważ chciałem się dowiedzieć jak to wszystko wygląda, bo też nie chciałbym tracić ani mojego czasu ani czasu rekrutera, szkoda, że od razu w ogłoszeniu nie piszą ile można mniej więcej zarobić u nich.. bo tak to bym wiedział od początku na czym stoje.
0
zenek898888 2015-02-19 22:51:05
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info.
0
kaktus 2015-02-20 10:25:10
nadal prowadzą nabory ? po twoim zapytaniu mogę odczuć , że podchodzisz bardzo poważnie do rozmowy kwalifikacyjnej - przykro mi się zrobiło i postanowiłem napisać , rozmawia się z jedną osobą z szefem albo tą od kierowców zależy na jakie stanowisko, niestety sam byłem świadkiem, że z wielu naborów nie zatrudniono nikogo , chociaż z 40 osób OSOBIŚCIE przynosiło CV i przychodzili na rozmowę, strata czasu i pieniędzy na dojazd a ile nerwów ci ludzie naszarpali , kierowcy i tak wysyłani są na jazdy próbne , szkoda że sytuacja na rynku pracy tak wygląda , kiedyś słyszałem taką opinię w tej firmie -" jeszcze przyjdą takie czasy, że pod brama będą stać , żeby u mnie po parę godzin popracować ", wszystkim tym którzy szukają pracy życzę najlepszego , poważnych pracodawców którzy naprawdę szukają pracowników i godnej pracy i płacy :)
0
Rapier 2015-04-23 00:51:53
Czyli mogę rozumieć, że nie jest jednak łatwo się zatrudnić u nich w firmie ? To w takim razie jakie oni mają wymagania ? Bo mam zamiar startować do nich ale nie wiem czy jest sens.
1
hit 2016-04-11 20:13:10
najlepiej chyba zadzwonić do biura bezpośrednio i zapytać o te wymagania @Rapier :)
0
344 2016-05-15 20:52:18
@hit albo poczekac az pojawia sie nowe ogloszenia lub na przyklad na rozmowie kwalifikacyjnej zapytac o cos takiego tak chyba bedzie najlepiej w sumie
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sauerkraut