brak logo

Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami

Zielonka

Opinie o Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami

xyz 2010-02-17 01:18:11
Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą i również przestrzegam przed tą placówką jako miejscem pracy !!!!!!!!!
anonim 2010-02-18 22:02:17
A ja sie nie zgadzam, wedlug mnie jest ok, nie doznalam zadnej tyranizacji ze strony wlascicielki a dziewczyny fakt sa fenomenalne z tym sie musze zgodzic i swietnie zajmuja sie dziecmi ale to tylko swiadczy o tym ze Pani Dyrektor bardzo dobrze dobiera pracownikow do swojej placowki i kieruje sie dobrem dzieci a to jest chyba najwazniejsze, z czym zgodza sie pewnie wszyscy rodzice,
pozdrawiam oby tak dalej
6666666 2010-06-29 19:49:45
Od wielu miesiecy co chwile szukaja do tej placowki nowych pracownikow. A to wychowawcow, pomocy nauczyciela, rytmiczki, lektora angielskiego i dyrektora przedszkola. Co jest powodem tak duzej rotacji? Moze wlasnie niezadowolenia personelu, bo pracownicy jak sie poznaja, to szybko uciekaja z tego miejsca!!??
liz 2010-09-27 20:12:11
A moze Pani Dyrektor, po prostu chce miec dobrze wykwalifikowany personel. Pracownicy ktorzy narzekaja, są widac zwykłymi "leserami", ktorzy beda narzekac w kazdej firmie, w ktorej trzeba po prostu byc kreatywnym, oddanym i zaangazowanym wspolpracownikiem. O takich naprawde trudno w dzisiejszych czasach, a ciagle patrzenie na zegarek kiedy do domu, to juz nie w tych czasach.. Z tego co udalo mi się zaobserwowac , to w wiekszosci lepszych firm, jesli ktos pisze negatywne opinie nt. firmy to z reguly sa to pracownicy, ktorzy nie radza sobie z wymaganiami, jakie stawia im dana firma. Widocznie ta firma nie jest firma dla obiboków. Zamiast pisac te dyrdymały, poszukajcie pracy, ktora odpowiadac wam bedzie w 100% (zyczę powodzenia !) , a nie wyzywacie się za to, ze sami nie potraficie sprostac swoim obowiazkom. Niektorzy nadazają – niektorzy nie, proste. Znajdzcie firme, do ktorej nie da się przyczepic… Polska jest krajem, ktory ma we krwi ciagle narzekanie NA WSZYSTKO.
grażka 2015-01-14 16:59:54
nie wiecie czasem jak wygląda obecnie sytuacja w przedszkolu pod dębami z personelem? obiło mi się o uszy , że będą poszukiwać niedługo przedszkolanki. Nie znam dokładnie szczegółów dlaczego , ale jest to ciekawa informacja. Zwłaszcza dla mnie. Także czy wiecie coś może właśnie na ten temat, albo w ogóle na temat pracy tam?
ala 2015-03-15 18:01:42
ciekawi mnie w sumie skąd masz @grażka tego typu informacje. JA póki co nie widziałam nigdzie takiej informacji także jest ona albo mało wiarygodna albo bardzo poufna, co tak czy siak znaczy tyle , że chyba w normalny sposób trudno się tutaj dostać bez pewnego polecenia ze strony osób , które tutaj chociażby pracuja
co nie co 2016-03-09 11:42:30
chyba każdy rodzic chce dla swojego dziecka jak najlepiej.. @odpowiedź, według mnie warto poznać szczegóły, ale nie można dać się zwariować. Widzę tu bardzo rozbieżne opinie dotyczące opieki nad dziećmi w tej placówce
poraż 2016-05-08 14:39:44
hej! dawno nie widziałam ofert pracy od NiepublicznegoPrzedszkola Pod Dębami - czy nie wiecie może czy przypadkiem poszukują może przedszkolanek? Moja znajoma intensywnie szuka pracy i świetnie odnaqjduje sie w tym temacie. Jak coś bedziecie wiedzieć prosze o info
Zostaw swoją opinię o Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami - Zielonka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami