Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami

Pracowałeś w firmie Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xyz - 2010-02-17 01:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą i również przestrzegam przed tą placówką jako miejscem pracy !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-18 22:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sie nie zgadzam, wedlug mnie jest ok, nie doznalam zadnej tyranizacji ze strony wlascicielki a dziewczyny fakt sa fenomenalne z tym sie musze zgodzic i swietnie zajmuja sie dziecmi ale to tylko swiadczy o tym ze Pani Dyrektor bardzo dobrze dobiera pracownikow do swojej placowki i kieruje sie dobrem dzieci a to jest chyba najwazniejsze, z czym zgodza sie pewnie wszyscy rodzice,
pozdrawiam oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
6666666 - 2010-06-29 19:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu miesiecy co chwile szukaja do tej placowki nowych pracownikow. A to wychowawcow, pomocy nauczyciela, rytmiczki, lektora angielskiego i dyrektora przedszkola. Co jest powodem tak duzej rotacji? Moze wlasnie niezadowolenia personelu, bo pracownicy jak sie poznaja, to szybko uciekaja z tego miejsca!!??
zdjecie uzytkownika
liz - 2010-09-27 20:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze Pani Dyrektor, po prostu chce miec dobrze wykwalifikowany personel. Pracownicy ktorzy narzekaja, są widac zwykłymi "leserami", ktorzy beda narzekac w kazdej firmie, w ktorej trzeba po prostu byc kreatywnym, oddanym i zaangazowanym wspolpracownikiem. O takich naprawde trudno w dzisiejszych czasach, a ciagle patrzenie na zegarek kiedy do domu, to juz nie w tych czasach.. Z tego co udalo mi się zaobserwowac , to w wiekszosci lepszych firm, jesli ktos pisze negatywne opinie nt. firmy to z reguly sa to pracownicy, ktorzy nie radza sobie z wymaganiami, jakie stawia im dana firma. Widocznie ta firma nie jest firma dla obiboków. Zamiast pisac te dyrdymały, poszukajcie pracy, ktora odpowiadac wam bedzie w 100% (zyczę powodzenia !) , a nie wyzywacie się za to, ze sami nie potraficie sprostac swoim obowiazkom. Niektorzy nadazają – niektorzy nie, proste. Znajdzcie firme, do ktorej nie da się przyczepic… Polska jest krajem, ktory ma we krwi ciagle narzekanie NA WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
zakłopotana mama - 2014-09-02 15:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie! Tak z dnia na dzień okazało się, że muszę się przeprowadzić do zielonki, a mam 4 letnie dziecko, które chcę koniecznie wysłać do przedszkola. wczoraj początek roku szkolnego, a ja nadal nie mam dla dziecka miejsca. Orientujecie się czy nie będę miałą problemu z zapisem dziecka w 'pod dębami' ? Interesuje mnie jeszcze jakie są tam wychowawczynie i jak dzieci są karmione - mają pełne kwalifikacje czy są to studentki ty;lko?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-10-03 18:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zakłopotana mama - 2014-09-02 15:06:55]:
nie polecam przedszkola po dębami - jest wiele dobrych innych miejsc w Zielonce, proszę się rozejrzeć
Pyta Pani o jedzenie dzieci - proszę sprawdzić w zakładce wyżywienie jest menu tygodniowe. Posiłki monotonne, śniadania - zazwyczaj kanapki (nie pamiętam kiedy byłoby podane np. jajko), podwieczorki składające się np. z bułki z dżemem i soku ..., kanapek na I i II podwieczorek - mało urozmaicone z pkt-u widzenia dziecka, jogurt mleczny max 1 w tygodniu.
Kadra pedagogiczna pod dużym oddziaływaniem Dyrekcji.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-10-20 17:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-10-20 17:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem czy akurat brak udziwnień w jadłlospisie dla dzieciaków nie jest dobry. Wiadomo, że nie każde dziecko je wszystko i jeśli jest do czegoś przyzwyczajone to zje to na pewno. PEwnie budżet jest ograniczony na to jedzenie i to dlaetego... Co do kadry to co mam rozumieć przez to, że jest pod dużym oddziaływniem dyrekcji? nie uczą czy co ?!
zdjecie uzytkownika
Inte - 2014-12-30 16:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie jak ktoś zadaje rzeczowe pyttania i zostaje to bez odpowiedzi. Ostatnio mam wrażenie, że wszędzie w internecie ludzie tylko chcą sięwyżalić powiedzieć co im nie pasuje dokładniej to już nie za bardzo można przeczytać takic info. tylko puste słówka, co dalej? no nie mam pojęcia - pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
grażka - 2015-01-14 16:59:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie czasem jak wygląda obecnie sytuacja w przedszkolu pod dębami z personelem? obiło mi się o uszy , że będą poszukiwać niedługo przedszkolanki. Nie znam dokładnie szczegółów dlaczego , ale jest to ciekawa informacja. Zwłaszcza dla mnie. Także czy wiecie coś może właśnie na ten temat, albo w ogóle na temat pracy tam?
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-03-15 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grażka - 2015-01-14 16:59:54]:
ciekawi mnie w sumie skąd masz @grażka tego typu informacje. JA póki co nie widziałam nigdzie takiej informacji także jest ona albo mało wiarygodna albo bardzo poufna, co tak czy siak znaczy tyle , że chyba w normalny sposób trudno się tutaj dostać bez pewnego polecenia ze strony osób , które tutaj chociażby pracuja
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-25 16:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-25 16:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo,
Chyba trochę przesadzacie. Moje dziecko chodzi do tego przedszkola i jestem bardzo zadowolona. Może jedzenie to nie wszystko, żeby oceniać przedszkole. Dzieci w tym przedszkolu są zadbane, opieka jest bardzo dobra. Kontakt z Dyrekcją i wychowawcami bardzo dobry. O wszystkim można porozmawiać, wszystko uzgodnić. Jeżeli dziecko wymaga diety, to wszystko się ustala. Przygotowanie przedszkolne na wysokim poziomie. Jeżeli ktoś tego przedszkola nie poleca, to rozumiem, że miał w nim dziecko? Bo tylko w takim przypadku powinno się wystawiać opinie. Ja analizowałam inne przedszkola w Zielonce i nie znalazłam wśród przedszkoli prywatnych lepszego.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alka - 2015-08-19 16:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też w sumie byłabym za tym co mówi gość, bo jednak rozumiem, że jedzenie w przedszkolu jest ważne, bo to większość posiłków jakie maluch przyjmuje w ciągu dnia, ale jednak nie jest to najważniejsze. Ja bym obstawiała że najważniejsze jest grono pedagogiczne i opieka ja jest dziecku zapewniana w ciągu pobytu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami?
Zadaj pytanie
alert