Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami

Pracowałeś w firmie Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2010-02-09 20:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego przedszkola nikomu, kto szuka pracy w zawodzie nauczyciela w przedszkolu!!!! Pani dyrektor, która jest również właścicielką tej placówki tyranizuje personel, obcina kasę w zależności od nastroju( w dniu wypłaty zazwyczaj ma zły humor!!!!). MUSZĘ PRZYZNAĆ,ŻE W TYM PRZEDSZKOLU TYLKO PERSONEL JEST SUPER!!! DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ WIEDZĄ CO ROBIĄI FENOMENALNIE ZAJMUJĄ SIĘ DZIEĆMI!!! A PANI DYREKTOR ŻERUJE NA TYCH OSOBACH!!! ZA WSZELKĄ CENĘ CHCE MIEĆ JAK NAJWIĘCEJ KASY A DLA PRACOWNIKÓW NIE MA!!!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2010-02-17 01:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą i również przestrzegam przed tą placówką jako miejscem pracy !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-18 22:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sie nie zgadzam, wedlug mnie jest ok, nie doznalam zadnej tyranizacji ze strony wlascicielki a dziewczyny fakt sa fenomenalne z tym sie musze zgodzic i swietnie zajmuja sie dziecmi ale to tylko swiadczy o tym ze Pani Dyrektor bardzo dobrze dobiera pracownikow do swojej placowki i kieruje sie dobrem dzieci a to jest chyba najwazniejsze, z czym zgodza sie pewnie wszyscy rodzice,
pozdrawiam oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
do anonim - 2010-02-19 11:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak duża dawka negatywnych emocji i zakropkowanych wulgaryzmów świadczy o tym, że pochlebne opinie są najprawdopodobniej pisane przez ludzi związanych z dyrektorką przedszkola.
To portal dla osób, które szukają pracy i chcą dowiedzieć się czegoś o pracodawcach. Jeżeli ktoś chce reklamować przedszkole lub się usprawiedliwiać i wybielać w internecie, niech znajdzie sobie inne miejsce!!! Rotacja personelu jest tam bardzo duża i wcale nie podoba się to rodzicom. Ale sami wybierają miejsce, do którego posyłają swoje dzieci.
zdjecie uzytkownika
6666666 - 2010-06-29 19:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od wielu miesiecy co chwile szukaja do tej placowki nowych pracownikow. A to wychowawcow, pomocy nauczyciela, rytmiczki, lektora angielskiego i dyrektora przedszkola. Co jest powodem tak duzej rotacji? Moze wlasnie niezadowolenia personelu, bo pracownicy jak sie poznaja, to szybko uciekaja z tego miejsca!!??
zdjecie uzytkownika
ddd - 2010-09-16 19:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co prawda to prawda, miałam okazję poznać personel, kadre pedagogiczną oraz p. dyr... wydaje się że ma dużo klasy a tak naprawdę jest na niskim poziomie i kultury i wiedzy pedagigicznej.Kadra super, ale każda dziewczyna, która tam rozpoczyna pracę szybko się wypala z nerwów bo ciągle jest coś ŹLE!!!!
zdjecie uzytkownika
liz - 2010-09-27 20:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze Pani Dyrektor, po prostu chce miec dobrze wykwalifikowany personel. Pracownicy ktorzy narzekaja, są widac zwykłymi "leserami", ktorzy beda narzekac w kazdej firmie, w ktorej trzeba po prostu byc kreatywnym, oddanym i zaangazowanym wspolpracownikiem. O takich naprawde trudno w dzisiejszych czasach, a ciagle patrzenie na zegarek kiedy do domu, to juz nie w tych czasach.. Z tego co udalo mi się zaobserwowac , to w wiekszosci lepszych firm, jesli ktos pisze negatywne opinie nt. firmy to z reguly sa to pracownicy, ktorzy nie radza sobie z wymaganiami, jakie stawia im dana firma. Widocznie ta firma nie jest firma dla obiboków. Zamiast pisac te dyrdymały, poszukajcie pracy, ktora odpowiadac wam bedzie w 100% (zyczę powodzenia !) , a nie wyzywacie się za to, ze sami nie potraficie sprostac swoim obowiazkom. Niektorzy nadazają – niektorzy nie, proste. Znajdzcie firme, do ktorej nie da się przyczepic… Polska jest krajem, ktory ma we krwi ciagle narzekanie NA WSZYSTKO.
zdjecie uzytkownika
zakłopotana mama - 2014-09-02 15:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam serdecznie! Tak z dnia na dzień okazało się, że muszę się przeprowadzić do zielonki, a mam 4 letnie dziecko, które chcę koniecznie wysłać do przedszkola. wczoraj początek roku szkolnego, a ja nadal nie mam dla dziecka miejsca. Orientujecie się czy nie będę miałą problemu z zapisem dziecka w 'pod dębami' ? Interesuje mnie jeszcze jakie są tam wychowawczynie i jak dzieci są karmione - mają pełne kwalifikacje czy są to studentki ty;lko?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-10-03 18:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zakłopotana mama - 2014-09-02 15:06:55]:
nie polecam przedszkola po dębami - jest wiele dobrych innych miejsc w Zielonce, proszę się rozejrzeć
Pyta Pani o jedzenie dzieci - proszę sprawdzić w zakładce wyżywienie jest menu tygodniowe. Posiłki monotonne, śniadania - zazwyczaj kanapki (nie pamiętam kiedy byłoby podane np. jajko), podwieczorki składające się np. z bułki z dżemem i soku ..., kanapek na I i II podwieczorek - mało urozmaicone z pkt-u widzenia dziecka, jogurt mleczny max 1 w tygodniu.
Kadra pedagogiczna pod dużym oddziaływaniem Dyrekcji.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-10-20 17:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem czy akurat brak udziwnień w jadłlospisie dla dzieciaków nie jest dobry. Wiadomo, że nie każde dziecko je wszystko i jeśli jest do czegoś przyzwyczajone to zje to na pewno. PEwnie budżet jest ograniczony na to jedzenie i to dlaetego... Co do kadry to co mam rozumieć przez to, że jest pod dużym oddziaływniem dyrekcji? nie uczą czy co ?!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Niepubliczne Przedszkole Pod Dębami
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x