Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BEM Brudniccy sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie BEM Brudniccy sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2011-12-06 18:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] PRZYWIEZIONY PRZEZ KOLEGÓW.[usunięte przez moderatora] KTORY NIE ZNA SIĘ KOMPLETNIE NA NICZYM. Z RESZTĄ ZARZĄD NIE ODSTĘPUJE MU W NICZYM ,PODOBNI FACHOWCY ,PEŁEN LUZ I SPOKÓJ.PREZES ZA GENIALNE ZARZĄDZANIE DOSTAŁ NOWĄ FURĘ ,BYŚ SIĘ WSTYDZIŁ I JĄ ODDAŁ BO TO GŁUPIO WYGLĄDA
zdjecie uzytkownika
Wyzwoleniec narodu BEM - 2012-01-26 21:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś kiedyś wspomniał, w BEM-ie zostali wyzwoleńcy narodu, głupio przyznać, ale ja też do nich należę. Jak większość z tych, którzy pozostali wierzyłem, że zarząd ma choć trochę rozsądku i z nowym rokiem podziękuje panu dyrektorowi od nabiału czyli [usunięte przez moderatora].... celowo z małej litery, gdyż nie mam do niego tyle szacunku, aby napisać z dużej.
Cuda to mało powiedziane, tam dzieje się już apokalipsa.... zniszczenie i jeszcze raz zniszczenie. Nie chodzi mi tylko o firmę, ale o wszystkich, którzy tam pracują. Pojęcie ,, kolega" znaczy tyle, co ktoś, kogo można podpieprzyć dla awansu. Starzy pracownicy traktowani są za nic, a ci którzy przyszli z innych firm najbardziej ubóstwiani. Myślałem kiedyś, że [usunięte przez moderatora], ale teraz to powiem wam, że szczerze mi go żal i całej starej ekipy, no może prócz kilku osób z realizacji, którzy niczym bożyszcza uważają się za nieomylnych. Jednym słowem, jeśli jesteś nadal pracownikiem BEM ocknij się w porę i opuść ich progi, jeśli natomiast chcesz tam pracować...to grubo się zastanów, bo jak nie będziesz chciał pracować po 10 godzin i każdej soboty za 1500 zł, to dyrektor produkcji stwierdzi, że za bramą czeka cała masa ludzi, która może Cię zastąpić.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-13 12:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec troche sie pozmieniało ponieważ kierownik [usunięte przez moderatora] na dziale aluminium ma teraz tzw. brygadziste który to ma za zadanie pomagac panu kierownikowi w kierowaniu produkcją. Wszyscy wiedzą jakie ostatnio panowały mrozy i każdy sie domyśla jaka temperatura była na hali (miejscami ręce i nogi zamarzały) oczywiście byly dmuchawy które żadko kiedy działały a jak juz udało sie je odpalić to wszystkie spaliny nie byly wyprowadzone na zewnątrz tylko leciały do środka. Smród nie do zniesienia i siwo od dymu. Wynagrodzone niedogodności oczywiście byly w formie wypłat na poziomie 1500zł-1700zł tj. około 500zł oczywiście nie wszyscy. Jest taka osoba tzw.\" [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cz\" który nie potrafi za wiele jak [usunięte przez moderatora] a zarazbia dużo wiecej niz reszta i jest tzw. [usunięte przez moderatora] nie potrafiący kompletnie nic i uciekający na zwolnienie lekarskie podczas przeprowadzki bo dostał \"katarku\" lub jest liga mistrzów w TV Pan [usunięte przez moderatora] też dużo nie brakuje do tej [usunięte przez moderatora] mam nadzieje że sie opamięta. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Pracownik dawny Bem-a - 2012-02-14 12:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kretynie to forum BEM-a a nie Opeusa. Mogłeś zostać w Bemie a nie teraz smordzić. Nie rozumie takich ludzi jak ty, którzy tylko chodzą i jęczą jak im źle bo ich życie skrzywdziło. Wszyscy inni potrafią zacisnąć zęby i przeczekać ten trudny okres podczas gdy buduje się nowa ciepła siedziba. BEM-a zostawiłeś bo też ci było źle? A pracowników docenia się za to, że potrafią się spjąć podczas nagorczych zmian (nowy BEM). Jesteś takim trutniem. Mam nadzieje że nasz Informatyk znajdzie twój adres IP i narobi ci wstydu u kierownictwa twojego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2012-02-26 21:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A, co powiecie o ,,tyranie" [usunięte przez moderatora] ze Sannik , nadal stosuje te same metody ?
zdjecie uzytkownika
titux - 2012-05-18 22:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kiedy się rozlatujemy? Ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
Mi1 - 2012-05-31 09:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy BEM jeszcze istnieje?
zdjecie uzytkownika
edek - 2012-06-06 19:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Istnieje i ma się dobrze
zdjecie uzytkownika
antybem - 2012-06-08 19:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] nadal tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
rt - 2012-06-11 16:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje i ma się dobrze
zdjecie uzytkownika
zigi - 2012-07-28 10:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie tutaj już nic nie piszcie bo to nie [usunięte przez moderatora]. Szukajcie Bem Płock
zdjecie uzytkownika
kurczepieczone - 2012-08-29 09:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] już nie pracuje zwolnili go.Zarobki poszły w górę atmosfera się zmieniła a i kierownik jest odpowiedni.Tamten był od j.......nia ludzi a jeśli trzeba było zaplanować robote to rozkładał ręce.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2012-09-04 21:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zarobków to zobaczymy 10 IX. Atmosfera to na pewno się polepszyła a wręcz rozluźniła, a efekty zobaczymy po wypłacie. Panowie tutaj nie piszcie tylko na Bem Płock. Pozdrowienia dla tych co stracili na stanowiskach
zdjecie uzytkownika
edmund - 2013-08-02 21:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zigi to jakie teraz są zarobki w BEM Brudniccy? Bo widzę że tutaj pisaliście że zmieniły się a raczej miały się zmienić
zdjecie uzytkownika
hulk - 2013-08-04 11:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
edmund to już nie brudnickich szukaj w samym bemie
zdjecie uzytkownika
edmund - 2013-08-06 10:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha. A tam jakie są w takim razie zarobki? Na ten temat to chyba nikt nie pisał chyba że nie zauważyłem
zdjecie uzytkownika
teri - 2013-08-08 22:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edmund pisz na BEM!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
edmund - 2013-08-09 12:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teri trochę mam doświadczenia w rozmowach kwalifikacyjnych itp. i czasami firmy mówią to co chcą a nie to co jest naprawdę dlatego postanowiłem zapytać tutaj
zdjecie uzytkownika
teri - 2013-08-15 11:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Edmund ze swoim doświadczeniem daleko nie zajdziesz zwłaszcza że nie rozumiesz co się do ciebie pisze. W zasadzie to i tak już jest posprzątane
zdjecie uzytkownika
edmund - 2013-08-15 12:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teri a dlaczego uważasz że jest już posprzątane? Jeśli możesz to wytłumacz o co tutaj chodzi teraz?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-04 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniają niezbędne narzędzia?
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-09 01:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jak tam sie teraz wiedzie w BEM Brudniccy, bo ocena na tutejszym profilu 2/6 - ‎112 głosów nie robi zbyt dobrego wrażenia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-01 21:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie robi bo nie ma firmy. nieistnieje
zdjecie uzytkownika
grtyl - 2014-08-17 19:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj też można zlikwidować bo bem brudnickich przestał istnieć wcześniej od bemu
zdjecie uzytkownika
Zbyszek - 2014-08-25 18:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sprawdzona informacja? BEM Brudniccy to przecież nie jest mała firma, ich poczatki działalności to 1984 rok. Jak sprawdzałem teraz, to w bazie krs online nadal mają rejestr w rejestrze przedsiębiorców, ale faktycznie ich strona internetowa nie działa. Ich realizacje cieszyły się raczej dużym zainteresowaniem, to dziwi mnie, że mogli zakończyć działalność.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BEM Brudniccy sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x