Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Obornik do Gosi - 2014-04-14 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj sobie spokój z fritarem ten zakład podobno będą przerabiać na oborę albo chlew dla świń koni krów indyków
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-19 15:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w Fritar, bo wyżej kolega coś sugerował, że maja przerobić zakład, ale coś mi się wydaje, że było to jedynie zgryźliwą uwagą.
zdjecie uzytkownika
kiedys pracowala - 2014-08-21 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla brygady D ;)
zdjecie uzytkownika
MałyWielki - 2014-09-24 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz to lajcik odkąd dali nowego magazyniera (h) placu to z łapówek mamy drugą wypłatę. Kiedyś tak nie było a teraz każda zmiana kipruje ziemię za kasę i 100 wpada do kieszeni na łebek za dzień. Gdyby dali normalne umowy to inna sprawa a tak musimy dorabiać. Najlepiej jak rolnik da flaszkę, to jest wesoło. tylko na pierwszej zmianie musimy uczciwie bo mogą złapać, więc lepiej nie ryzykować, ale mozna się na tej zmianie shować w paleciarni z ćpunami.
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2014-09-26 01:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [funfel bercika - 2014-03-20 17:11:19]:
Jak taka hamota jak ty pozatyka ubikacje to są zatkane. Jak komuś nie pasuje praca w tej firmie to tylko świadczy o nim że tam jeszcze siedzi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 21:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można takie głupoty wypisywać? Jak mało płacą to nie robię. Jak warunki socjalne do kitu to nie robię. Jak stołówka do kitu to nie jem.
Jestem tylko ciekaw czy wszyscy wyzyskani przez Fritar w domach codziennie jedzą kotlety i dziczyznę podawaną na złotych tacach? Pewnie chwyci kromę chleba z masłem jak bidę klepie i zadowolony. A tu pana rżnie.
zdjecie uzytkownika
landry - 2014-10-18 17:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby przypadkiem fritar nie miał rebrandingu i teraz nie nazywają się aby iglotex? Czy to zupełnie inne firmy? Co ciekawe firma wytwarza swoje mrożonki nie tylko dla znanych sklepów jak Intermarche, Plus discount, Real (obecnie Auchan) ale także dla takiego giganta jak Biedronka! Są także laureatem wielu nagród.
zdjecie uzytkownika
fogi - 2014-11-07 19:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [landry - 2014-10-18 17:44:22]:
zgadza się . Ta informacja jest już dostępna od kilku lat, toteż mylące może być dla wielu ludzi ciągłe nazywanie firmy Fritarem, bo o takiej to pewnie wiele osób nawet nie słyszało. Natomiast igloetx w co raz większym stopniu zdobywa sobie wysokie miejsce wśród firm zajmujących się żywnością mrożoną
zdjecie uzytkownika
fryś - 2014-11-12 17:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak odkad Przejal Fritar Iglotex I zaczal sie wykazywac nowemu wlascicielowi Prezes firmy obecnie sprawujacy to znacznie daje sie odczuc po traktowaniu pracownikow i rolnikow , Sprawy jak sie ich traktuje nadaja sie do Jaworowicz , ale musi sie wykazac .Ale on sie tez doczeka.
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-11-23 00:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryś - 2014-11-12 17:42:18]:
czyli dopiero od niedawna praca we Fritar zaczęła być naprawdę uciążliwa ? wydawało mi się, że jednak już od dość dawna ludzie nie są zadowoleni z tego co dzieje się w tej firmie. Skoro jest jeszcze gorzej ostatnio niż było , to nie radzę w związku z tym nikomu próbować podejmowania pracy w tej własnie firmie
zdjecie uzytkownika
volt - 2014-12-05 16:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj zmieniło sie ostatnimi czasy,wszędzie porzadek,toalety czysciutkie,aż miło wejść,papier toaletowy zawsze dostepny,ręczniki,wszystko super...
zdjecie uzytkownika
arak - 2014-12-07 17:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ale znając życie to pewnie @wentylator ma więcej racji w swojej wypowiedzi ( choć niespecjalnie składnej). Niestety ale po wpisach na forum widać , że jednak nie najlepiej wygląda zatrudnienie we Fritarze i nie zanosi się wcale aby coś miało się poprawić. Poprawcie mnie jeśli się mylę w tej chwili
zdjecie uzytkownika
fritarowski niewolnik - 2014-12-08 11:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do XXX i volta ciekawe gdybyście popracowali na umowach śmieciowych za 1000 zł na miesiąc czybyście tak pozytywnie wystawiali opinie o fritarze żal mi tych ludzi którzy tyrają w tym niewolniczym zakładzie murzyn w afryce więcej zarabia a tutaj jest jak w prawdziwym kołchozie
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-08 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zakład to kołomyjarski psychiatryk pracowałem w kilku zakładach ale nie myślałem że może być jeszcze gorzej głodowe stawki umowy śmieciowe nie polecam szkoda czasu na ten pierdolnik
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-12-12 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten psełdo zakład to wyzyskiwacze uciekajcie z tego zakładu kierownictwo myśli że dalej mamy PRL i ludzie będą tyrac na śmieciówkach i za śmieszne pieniądze drugiego w Tarnowie takiego dziadostwa jak ten zakład nie ma aż dziw bierze że biedronka bierze produkty z tego syfu
zdjecie uzytkownika
wyzwolony z niewoli - 2014-12-17 13:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fritar to specjaliści w wykorzystywaniu ludzi do maximum możliwości pracowałem w tym wariatkowie za psie pieniądze i na umowie śmieciowej jak mozna płacic ludziom takie ochłapy bo jak inaczej to nazwać teraz pracuje w normalnej firmie na normalnej umowie i za godne pieniądze jak ktoś już zauwarzył to jedyny zakład w tarnowie który tak wykorzystuje ludzi za takie marne grosze więc przeszczegam ludzi dajcie sobie spokój z tą firmą bo bendziecie tyrać za grosze jak niewolnicy na łagrach
zdjecie uzytkownika
pracownik fritaru - 2014-12-17 14:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko świnie przy korycie u samej góry mają dobrze w tej firmie szukam nowej pracy bo tutaj zarobki to śmiech na sali zarobki w tej firmie są na poziomie minimum pracownik maksymalnie jest obłożony pracą system 3 zmianowy umowy śmieciowe prawa pracownika w tej firmie nie istnieją tylko na papierze wyzysk totalny ludzie szukajcie lepszej pracy chyba że chcecie dalej utrzymywać przy korycie te świnie
zdjecie uzytkownika
Bultyk - 2014-12-22 09:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZArobki na poziomie minimum - rozumiem, że dostajecie najniższą krajową i tyle czy jakąś inną kwotę? Myślę, że osoba mająca nóż na gardle z chęcią wzięłaby te pieniądze, które wam nie odpowiadają. A przy okazji dajcie znać jak z pozostałymi warunkami typu socjal, dodatki do świąt czy dopłaty do wakacji czy inne wczasy pod gruszą.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-01-01 19:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robotnicy biorą łapówki od rolników i od odbiorców odpadów normalnie sklep kto płaci to coś weznie czasem się uda wziąś jak jest na placu
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-01-05 12:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie jak sprawa wygląda mniej więcej jeśli chodzi o to, żeby jakoś dostać się do Was? mam nadzieje, że jednak macie jakieś w miare dobre stawki? i zastanawiam się teraz czy trzeba przechodzić u was jakiś skomplikowany proces rekrutacyjny na przykład kiklka etapów, czy raczej po jeden rozmowie wiadomo już co i jak?
zdjecie uzytkownika
foka olejna - 2015-01-19 15:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, skoro już wspominaliście o stawkach, niestety drastycznie ogólnikowo, to możecie teraz konkretne stawki netto podać? możecie też dokładnie opisac jak przedstawia się we Fritar proces rekrutacyjny, tak żebym ewentualnie mogła się do niego solidnie przygotować. z góry dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tuptuś - 2015-01-22 23:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tuptuś was zwoli i tyle bo nie nadajecie się do do niczego i koniec.
zdjecie uzytkownika
bosman - 2015-01-23 23:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech zwolni wszystkich i chyba ch.j bendzie tam pracował
zdjecie uzytkownika
laska z biurowca Fritaru - 2015-01-25 01:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda rekrutacja do Fritaru to sprawa wygląda mniej więcej tak jeśli chodzi o to, żeby jakoś dostać się do nas ,czyli do biurowca to trzeba mieć "plecy" kogoś już zatrudnionego na Fritarze jako Prezes,Kierownik czy ktoś z Biurowca złożyć papiery i jest się już przyjętym po znajomości.. tak jak ja ładna i zgrabna dziewczyna z biurowca,przyjęta za wygląd i po znajomości....podobnie ma się sprawa co do roboty fizycznej w zakładzie jak ktoś z rodziny tam pracuje to też się jest wstawianym i to na dobrej stawce. Nie ma co się zastanawiać jeśli masz już tam kogoś z rodziny, przechodzenie skomplikowanego procesu rekrutacyjnego kilka etapów dotyczy tych zwykłych ludzi co próbują się załapać i tak zazwyczaj się im odmawia - nie ma zatrudnień w zakładzie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fritar?
Zadaj pytanie
x