Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-03-12 23:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale( usunięte przez administratora )Przestań już.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-03-13 22:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No takie masełko Zenon o Fritarze ,ale jakoś nie wspomniał o tym jak jest z tą czystością w WC .Jak jestem czasem w WC z funflem Bercikiem i innymi ściemniaczami w WC to śmiejemy się bo albo muszla klozetowa jest zapchana czymś co śmierdzi i woda się wylewa, albo " żółte coś " stoi i nie chce spłynąć w pisuarze. Jak się to widzi to na wymioty zbiera. Zenonie zapchane toalety to nie powód do tego że cieszyć się każdą chwilą na Fritarze.Jestem ciekaw Zenon czego nie pochwalisz się takimi Toaletami na Fritarze.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-03-20 17:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenonie tak zachwalasz nasz Zakład Fritar może to i jest wzór dla innych Firm i inne Firmy powinny uczyć się od Fritaru. No ale jak z funflem bercikiem wejdziemy do tych słynnych toalet na Fritarze to jakoś ciężko znaleźć powód do dumy, często zapchane muszle klozetowe, wypływająca woda to raczej chyba i ciebie Zenonie nie ucieszyłoby.Często też brakuje papieru toaletowego. Zenonie brak papieru toaletowego w ubikacji chyba cię nie uspokaja ?
zdjecie uzytkownika
Mędrzec - 2014-03-21 21:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fritar to wyzyskiwacze, nie stosują się do panujących przepisów w kwestii BHP, Kodeksu Pracy, dają Ci umowę zlecenie, ale masz rypać jak normalny pracownik, masz przełożonego, jedno miejsce pracy, stawkę godzinową i normowany czas pracy, ale nigdy nie dostaniesz urlopu płatnego, chorobowego a o umowie o pracę zapomnij. Zarobki marne, bo jak żyć mając rodzinę za 1200 zł na rękę. To totalny absurd, by zatrudniać ludzi przez agencję, jakby sam Fritar bezpośrednio nie mógł zatrudnić. Kierownicy są niewykształceni, większość nie wiem czy ma choć średnie, ale uważają się za nad ludzi. Ty jesteś gorszym gatunkiem, bo nie masz znajomości albo nie dałeś/aś.... Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-24 18:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenon pomimo tych negatywnych opinii jest zadowolony z pracy na Fritarze i uważa że Fritar się rozwija i idzie w dobrym kierunku i może nadal być wzorem dla innych Firm w Polsce. Drogi funflu bercika , brak papieru toaletowego w ubikacji to nie jest może powód do radości (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
abdul - 2014-03-28 18:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosta sprawa wyzysk praca za psie pieniodze umowy śmieciowe ludzie strata czasu na te psełdo firme chamy dorabjają się na biednych ludziach omijać te kołomyje z daleka
zdjecie uzytkownika
Siostra Basen Eugienia - 2014-03-29 16:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No Fritar to taka lipa,kasa mizerna nic ciekawego,umowy śmieciówki a na stołówce rozcieńczane wodą zupki z warzyw, atmosfera w zakładzie to ferment baby się uśmiechają do siebie ale za plecami obgadują siebie i innych takie wstrętne bojcory za które żaden chłop nawet desperat się nie chce zabierać.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-29 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. W latach 1991-2001 funkcjonowało jako samodzielne przedsiębiorstwo państwowe. Po prywatyzacji, od sierpnia 2001 roku FRITAR ma status spółki akcyjnej z całkowicie polskim kapitałem.Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.Więc Fritar to nie jakaś pseudo-firma jak piszą tu jacyś ludzie, ale Firma z tradycją i przeszłością oraz z przyszłością z planami rozwoju. Fritar to wzór dla innych Firm w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Siostra Basen Eugienia - 2014-04-03 08:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zróbcie coś z tym jedzeniem wreszczie na stołówce, bo jak Siostra Basen Eugienia idzie coś zjeść na stołówkę to co chwilę dają chlapowate zupki bez smaku, a w zupie mix warzyw co to za barszcz co pływa w nim brukselka,kalafior, brokuł,marchewka pokrojona w kostkę i w słupki jedno z drugim pomieszane, pakują te odpady warzyw z produkcji ludziom na stołówce jak coś takiego nazywają barszczem to chlapy pomieszane z warzywami co były gorsze i odrzuciły je baby przy taśmie bo były z robakami,dziurami,połamane albo przebarwione. Ducigrosze a jak mają gości z zewnątrz do smażą nóżki z kurczaka w piekarniku i goszczą ich w innej sali gdzie reszta pospolitych wyjadaczy zup nie ma prawa wejść. Jak Świnie nakarmić odpadami a potem niech robią woły robocze.I te głupie baby bojcory na zakładzie kłapią cały czas a jak pójdą na stołówkę to jedzą i kłapią, jak im nie pasuje to szukać innej roboty(usunięte przez administratora)za które nie zabiera się żaden chłop.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-04-08 17:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Siostra Basen Eugienia ma rację z tym że jedzenie na stołówce Fritaru nie jest jak z Restauracji w Hotelu dla Biznesmenów to raczej to jakiś odłam Baru Mlecznego z czasów PRL-u bo jak z funflem bercikiem idziemy na stołówkę to wciąż do znudzenia podają te chlapowante zupki bez smaku, zupki i zupki tak ciągle, czasem tak od Święta dadzą jakieś pyzy ,czy pierogi z Lewila ale to też produkt gorszej jakości co nie nadawał się do pakowania i sprzedaży.A po tych pyzach to zgaga łapie. Taka Fritarkowa Chlewko-Jadalnia i tyle. Ale co gorsze to te baby bojcory co tam chodzą i bojcą a żaden chłop się nie bierze za nie , bo jak popatrzy to tylko uciekać.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-04-08 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenon wciąż uważa,że Firma Fritar to wzór dla innych firm w Polsce i inne Firmy powinny się uczyć od Fritaru. Tu się nieźle zarabia (wiem to po sobie)(usunięte przez administratora)nasza stołówka serwuje pyszne zupki warzywne i niewiem czemu jesteście tacy niezadowloneni z tych zupek, przecież dużo ludzi tam chodzi i nie narzekają, lepiej moźe weźcie się do solidnej pracy tka jak to ja robię .Pracuję solidnie i z zadowoleniem że robię to dla Fritaru, która się rozwija. Jest dobrze i może być tylko lepiej.
zdjecie uzytkownika
duldus - 2014-04-11 01:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Andrzejek daj juz sobie siana z tym Zenkiem bo to nudne
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-04-11 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z pracą czy jak robię sezonowo to przedłużą mi umowę ,czy zwalniają Robię tu niedługo i niewiem ,czy mam szukać gdzie indziej roboty czy przez Wiosnę i Lato będzię praca ?
zdjecie uzytkownika
Andrzejek - 2014-04-14 01:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Andrzejek inaczej Funfel Bercika, Zenon i Siostra Basen Eugenia czyli ta sama osoba pod różnymi pseudonimami, lubię marudzić na temat zupek-chlapek na stołówce, braku papieru toaletowego w WC oraz bab-bojcor co się chcą za mnie brać.Ja Andrzejek lubię rozpisywać się na temat Fritaru bo na moim komputerze zacina nawet saper i jak maluję proste kreski w paincie. Ja Andrzejek mówię do zobaczenia.
zdjecie uzytkownika
Obornik do Gosi - 2014-04-14 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj sobie spokój z fritarem ten zakład podobno będą przerabiać na oborę albo chlew dla świń koni krów indyków
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-19 15:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w Fritar, bo wyżej kolega coś sugerował, że maja przerobić zakład, ale coś mi się wydaje, że było to jedynie zgryźliwą uwagą.
zdjecie uzytkownika
kiedys pracowala - 2014-08-21 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla brygady D ;)
zdjecie uzytkownika
MałyWielki - 2014-09-24 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz to lajcik odkąd dali nowego magazyniera (h) placu to z łapówek mamy drugą wypłatę. Kiedyś tak nie było a teraz każda zmiana kipruje ziemię za kasę i 100 wpada do kieszeni na łebek za dzień. Gdyby dali normalne umowy to inna sprawa a tak musimy dorabiać. Najlepiej jak rolnik da flaszkę, to jest wesoło. tylko na pierwszej zmianie musimy uczciwie bo mogą złapać, więc lepiej nie ryzykować, ale mozna się na tej zmianie shować w paleciarni z ćpunami.
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2014-09-26 01:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [funfel bercika - 2014-03-20 17:11:19]:
Jak taka hamota jak ty pozatyka ubikacje to są zatkane. Jak komuś nie pasuje praca w tej firmie to tylko świadczy o nim że tam jeszcze siedzi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 21:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można takie głupoty wypisywać? Jak mało płacą to nie robię. Jak warunki socjalne do kitu to nie robię. Jak stołówka do kitu to nie jem.
Jestem tylko ciekaw czy wszyscy wyzyskani przez Fritar w domach codziennie jedzą kotlety i dziczyznę podawaną na złotych tacach? Pewnie chwyci kromę chleba z masłem jak bidę klepie i zadowolony. A tu pana rżnie.
zdjecie uzytkownika
landry - 2014-10-18 17:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby przypadkiem fritar nie miał rebrandingu i teraz nie nazywają się aby iglotex? Czy to zupełnie inne firmy? Co ciekawe firma wytwarza swoje mrożonki nie tylko dla znanych sklepów jak Intermarche, Plus discount, Real (obecnie Auchan) ale także dla takiego giganta jak Biedronka! Są także laureatem wielu nagród.
zdjecie uzytkownika
fogi - 2014-11-07 19:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [landry - 2014-10-18 17:44:22]:
zgadza się . Ta informacja jest już dostępna od kilku lat, toteż mylące może być dla wielu ludzi ciągłe nazywanie firmy Fritarem, bo o takiej to pewnie wiele osób nawet nie słyszało. Natomiast igloetx w co raz większym stopniu zdobywa sobie wysokie miejsce wśród firm zajmujących się żywnością mrożoną
zdjecie uzytkownika
fryś - 2014-11-12 17:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak odkad Przejal Fritar Iglotex I zaczal sie wykazywac nowemu wlascicielowi Prezes firmy obecnie sprawujacy to znacznie daje sie odczuc po traktowaniu pracownikow i rolnikow , Sprawy jak sie ich traktuje nadaja sie do Jaworowicz , ale musi sie wykazac .Ale on sie tez doczeka.
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-11-23 00:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryś - 2014-11-12 17:42:18]:
czyli dopiero od niedawna praca we Fritar zaczęła być naprawdę uciążliwa ? wydawało mi się, że jednak już od dość dawna ludzie nie są zadowoleni z tego co dzieje się w tej firmie. Skoro jest jeszcze gorzej ostatnio niż było , to nie radzę w związku z tym nikomu próbować podejmowania pracy w tej własnie firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x