Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papomen - 2015-12-05 18:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym kołchozie będą podwyżki ale dla kierowników i prezesów i innych umysłowo chorych na głowę w biurowcu ostatnio podwyżkę dostałem 2 grosze i jak tu nie być zadowolonym jak zakład tak dba o pracownika po wypłacie to nie wiem co sobie mam kupić tyle mam na wypłatę że mi pieniądze z kieszeni wypadają aż strach chodzić po mieście z taką gotówką
zdjecie uzytkownika
musztarda - 2015-12-06 19:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podwyżki dla umysłowo chorych czyli pracowników umysłowych z biurowca i całej tej kierowniczej chołoty ale za co za nieróbstwo i wchodzenie Iglotexowi w tyłek bo innego wytłumaczenia nie ma. Włażą w dupska tej chołocie z Iglotexu i za to mają podwyżki bo napewno nie za osiągnięcia i doświadczenie bo im tego brakuje.Liczą się układy, powiązania rodzinne i poparcie Prezesa i już się jest zatrudnionym debilem umysłowym z biurowca z ciepłą posadką i pracą od 7 do 15 od Poniedziałku do Piątku i co miesięczną premią i podwyżką większą niż marne 2 grosze.
zdjecie uzytkownika
Truskawkowa sr@czka - 2015-12-07 22:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest tak że Fritar zwalniał do tej pory nie licząc akcji sprzed chyba 2 lat gdzie przy okazji redukcji na odstrzał poszły największe podpadziochy. Teraz ludzie sami się zwalniają bo jak ktoś ma robić za 1400zł to woli robić to samo albo mniej za 1400 euro. Już kiero nie mówi że ma 10 osób na Twoje miejsce. Przecież to również dzięki zwykłym pracownikom ten zakład jakoś się trzyma a zarobkowo traktowani są jako zło konieczne. Wystarczy popatrzeć na parking. Większość ludzi jeździ zgnitymi dezelami bo nie stać ich na naprawę nie mówiąc o kupnie nowego.
zdjecie uzytkownika
musztarda - 2015-12-10 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykli pracownicy pchają ten Zakład, skąd niby pensje i premie dla debili z biurowca i tych popaprańców z Zadządu Iglotexu.Ci zwykli ludzie za 1400zł mają utrzymać rodziny, ponosić opłaty i jakoś mało ciekawi pracodawcę jak to zrobią ????.Ludzie jakby byli młodsi i nie mieli rodzin to by olali ten syf i wyjechali za granicę tam za pracę na zmywaku dostaliby znacznie znacznie więcej i nawet nie oglądali by się wstecz.Ludzie robią w tym syfie bo muszą i tyle.
zdjecie uzytkownika
ubek - 2015-12-10 21:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja olewam ten zakład nie przykładam się do pracy bo za takie ochłapy nie będę się spuszczał mi już nie zależy czy mnie zwolnią czy nie mam to w dupi. gdy mnie kierownik opierniczy to się tym w ogóle nie przejmuję chęci do pracy są zerowe jak u większości pracowników teraz ludzie z tego obozu niewolników sami się zwalniają
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-12-12 02:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@musztarda a czy te zarobki w granicach 1400zł są na każde stanowisko? Widocznie są to zarobki adekwatne do obowiązków, a przecież zdobycie doświadczenia jest dużo ważniejsze. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
studentkaa - 2015-12-18 19:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z Was pracowal przy tym dziale z pierogami, kluskami i innymi wyrobami macznymi? czy jest tam tak samo beznadziejnie, jak przy tych truskawkach? tez sie lata co 2h na inne stanowisko i prace facwtow wykonuja kobiety?
zdjecie uzytkownika
Xb - 2015-12-26 23:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak @marcin uważam, że pensja jest uzależniona od wykonywanego stanowiska, bo jaki by to miało sens, by wszyscy zarabiali tyle samo? To by nikt nie chciał pracować na odpowiedzialnych posadach.
zdjecie uzytkownika
bob - 2015-12-27 19:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Xb a główno prawda pensje ci stali pracownicy mają podobne może jeden czy drugi mają więcej o 100 zł lub 150 zł nie liczę tych nierobów z biurowca co nie mają pojęcia o produkcji a myślą że wiedzą wszystko najlepiej oni to faktycznie zarabiają dużą kasę a nam szaremu pracownikowi rzucają ochłapy ale to wszystko jest do czasu za jakiś czas sami będą zapierd.... na produkcji bo do tego szamba za takie grosze nikt nie będzie chciał przychodzić
zdjecie uzytkownika
rpo - 2015-12-29 02:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bob no nie wiem czy w tych biurach to tacy nieroby, jak tam i dział kadr i księgowych jest, a kto Ci wypłaca pieniadze, wtedy to sa wazni.. jednak jest wieksza kasa niż napisałeś.
zdjecie uzytkownika
Bezczel - Prawo ponad prawem - 2016-01-01 20:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W całym tym syfie biurokratycznym tu na miejscu czy w tym "pseudo"zarządzie są nieroby i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby wypłacić komuś pensję to trzeba żeby było wypłacić z czego..to zwylki ludzie pchają ten syf a nie jacyś psedo"przełożeni".

Bezczel - Prawo ponad prawem
zdjecie uzytkownika
czaruś - 2016-01-01 23:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasa jest ok, ale wcale nie dziwi mnie to, że pracownicy biura czy księgowości się tak zachowują. Tak jest niestety wszędzie. Ważne, by być ze swojej pracy zadowolonym i się nie doszukiwać.
zdjecie uzytkownika
KAMIL10 - 2016-01-04 03:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@czaruś skoro wypłata jest w porządku, to nie ma co narzekać. Wiadomo, że ludzie wszędzie są różni, ale nie są to sytuacje dziwne. Najważniejsze, że zatrudnienie się dość opłaca.
zdjecie uzytkownika
Cześć - 2016-01-07 09:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" nieroby z biurowca", "debile z biurowca ", "pasożyty z biurowca ". Myślę że 90% z tych postów o biurowcu pisze ta sama osoba. A co mnie kur#a obchodzi biurowiec. Większość zainteresowanych chofzi o produkcję bo tam jest największy przemiał i tam najgorzej się zarabia chociaż to właśnie tam najciężej się pracuje. No co? Może ktoś mi powie że elektryk czy mechanik się orobi? Jeśli myślisz o karierze w tej firmie to daj sobie spokój. Ten zakład chyli się ku upadkowi. Młodzi pracownicy pracują w trubie "stand by" czyli w trybie gotowości do zmiany pracy, a dwa jakiś debil wpadł na pomysł przeniesienia działu warzyw do innego zakładu (gdzie chyba nie do końca sobie z tym radzą) i teraz ludzie nie mają co robić. Do tego jeszcze żałosne zarobki i roztrzepany człowiek demolka "Z" który buty ma na rzepy bo chyba nawet ze sznurówkami sobie sam nie poradzi. Na podwyżki dla pracowników nigdy nie ma kasy, ale na dziesiątki kamer jest. Już nie wspomnę o tych wszystkich drogich urządzeniach które się kupuje bezmyślnie,użyje kilka razy i stoją bezużyteczne.
zdjecie uzytkownika
croc - 2016-01-07 12:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro wola wydac pieniadze na system kamer zamiast na rozwoj to male nieporozumienie, nie tedy droga. Trzeba wierzyc ze sytuacja w firmie zmieni i nieco poprawi
zdjecie uzytkownika
Bezczel - Prawo ponad prawem - 2016-01-08 15:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprawka !!!! - Ten zakład nie chyli się ku upadkowi on już upadł !!!!!. Kasy nie ma dla ludzi ale na chore pomysły kadry i kupowanie kamerek już kasa jest. Kto już mógł to uciekł z tego bagna, oszczędności w tym zakładzie są na granicy totalnego absurdu, stołówka podaje tylko pierwsze danie i to jest zupa często rozrzedzona wodą, na drugie ciepłe danie dla pracowników Zakład już nie stać....W tym Zakładzie jak i w większości Zakładów w Polsce na stanowiskach kierowniczych są lizusy i "pseudo-wyksztacióchy" na stołkach, dbający tylko o swoje koryto a nie o ludzi.

Bezczel - Prawo ponad prawem
zdjecie uzytkownika
Fajdke - 2016-01-09 16:54:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
System kamer też się wiąże z pewnego rodzaju rozwojem, dużo zakładów pracy jest teraz monitorowanych i nic w tym dziwnego. A co do kierowników to taka ich rola, nie mówiąc już o tym, że większość pracowników niezależnie od firmy nie przepada za szefostwem.
zdjecie uzytkownika
Bagno - 2016-01-10 12:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na tym zakładzie mogą nawet 1000 kamer zamontować a ludzie i tak będą mieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te kamery ale faktycznie na tym zakładzie to na pierdoły kasa jest ale żeby ludziom więcej zapłacić to pieniędzy nie ma tyle lat jesteśmy w tej unij a czuję się jak bym na syberii pracował jak niewolnik za grosze
zdjecie uzytkownika
przymuł - 2016-01-10 21:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkcja ma przerąbane.O biurowcu dosyć napisano.Trzeba się umieć odnaleźć w rzeczywistości,lub zmienić pracę.Na "technicznym" są ludzie którzy zarabiają więcej niż powinni.Dwóch tzw."elektryków".jeden mechanik i jeszcze gość któy rzekomo jest najważniejszy na maszynowni za samo przebywanie na zakładzie ponad swoją dniówkę,trzepią konkretną kasiorę.Wszędzie,gdzie indziej zarobili by co najmniej szpica,a tu dzięki przymykaniu oka przez Chmiela,czy Zegara,goście wykazują co miesiąc około 200 nadgodzin,co przekłada się na konkretną wypłatę.Jedyną przypadłością dla E.W,G.S,T.K i Sikory,jest utrata kubków smakowych na języku.To od lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dla ludzi,którzy zgineliby gdzie indziej,takie zachowanie,nie jest żadnym poświęceniem.Na koniec uwaga dla wszystkich malkontentów:chcesz zarabiać na Fritarze?LIŻ DUPĘ PRZEŁOŻONYM!!!
zdjecie uzytkownika
pudelek - 2016-01-10 23:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes Ch. z "budzikiem" i innymi warchołami robią wały,płacą kilku lizusom za nadgodziny a sami swoje do kieszeni włożą przy okazji,a co tam reszta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w nie musi zarabiać więcej. Możecie pudelka polizać w kakałko.
zdjecie uzytkownika
Pump kaput! - 2016-01-11 20:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Fajdke.Jakoś nie widać tego rozwoju ostatnio, a przybyły kolejne kamery. Mamy tak dużo kamer tylko po to żeby kierownik mógł nad obserwować w każdym miejscu i o każdej porze. Również w nocy i weekendy i kiedy jest już w domu.Kto pracuje na Fritarze ten wie o co chodzi. To jest już obsesja z tym podglądaniem monitoringu w domu.Masakra. Nikt nie mówi że kierownik ma łatwo bo nie ma ale jak idę do domu to żeby odpocząć a nie ślęczeć i patrzeć czy ludzie machają rękami w odpowiednim tempie.
zdjecie uzytkownika
ogis - 2016-01-11 21:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może ktoś napisać jak w ogóle z warunkami jesli chodzi o rodzaj umowy w Fritar. Ja się kamer nie boję, skoro pracuję zawsze uczciwie. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
pudelek - 2016-01-13 01:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No najbardziej uczciwie robi na tym Zakładzie Wieśka ze stołówki to taka kucharka co nie ma pojęcia o gotowaniu i dolewa ciągle wody do zupy, żeby się nie orobić i zarobić. Kobitka się marnuje i już dawno powinna wystąpić w piekielnej kuchni. No bo już o uczciwości Prezesa Ch. tego Zakładu i jednego z jego warchołów Mietka to szkoda gadać... tak się chłopiska starają żeby coś namodzić i zarobić a Mietek to wręcz ma wypieki na języku od wazelinienia tak chłopina wchodzi w tyłek Prezesowi, to dopiero poświęcenie się dla tego Zakładu.Możecie pudelka polizać w kakałko.
zdjecie uzytkownika
Smirnoff - 2016-01-13 04:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ogis.Nie ma przyjęć bo nie ma nawet pracy dla stałych pracowników. Część ludzi odesłano na parę miesięcy do mordoru czyli mącznej krainy bo nie ma dla nich pracy na pakowni.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-14 00:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To głupio czytać @Smirnoff że tak się dzieje, mam nadzieję, że coś się polepszy. A jakby przyjęcia były, to jakie były sumy miesięczne, ile można zarobić?
zdjecie uzytkownika
ciocia pumba - 2016-01-14 09:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na lewilu w krainie mąki podobno czeba mieć żółte papiery albo grupę inwalidzką bo nie przyjmą do pracy i dlatego tam same świry pracują raz słyszałem że podobno gościu z lewila w gacie się zesrał chodzą w tych maskach w czebkach wyglądają jak niedoje..
zdjecie uzytkownika
kluska - 2016-01-15 20:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz tzw przedsmiertne drgawki...
obecnie oczekujemy na audyt podobny do tego ktory zgnoił warzywa i fritar
a nastepny audyt rozłozy pierogi i spokojnie zakończymy produkcje w mordowni i w tarnowie i to tyle...zamykamy teatrzyk
zdjecie uzytkownika
kwiat - 2016-01-16 14:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar wydawał mi się zawsze dość specyficzną firmą, ale nie spodziewałem się, że trafię tu na tyle dziwnych wypowiedzi z których nic nie wynika @Jacek sam bym się chętnie tego dowiedział.
zdjecie uzytkownika
Mr. Potato - 2016-01-22 01:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Zakład to taki wybryk natury, robią w nim lesery a zarządzają nim goście mający problem z wiązaniem sznurówek..i jak takie coś ma działać... ale jest wazelinka posmaruje się i się jedzie dalej Mietek i inni wazeliniarze o to zadbają. Mr. Potato waszym władcą zlewusy i nieuki.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-22 14:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie firma trochę specyficzna, ale też nie można wypowiedzi na anonimowym forum brać za pewniak tego co myśleć, wiadomo, no nic poczekamy jeszcze trochę, może się coś wyjaśni
zdjecie uzytkownika
Pracownik umysłowy z biurowca - 2016-01-23 16:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar to dość specyficzna firma,stąd tu tyle dziwnych wypowiedzi z których wynika że to Przedsiębiorstwo stacza się po równi pochyłej w dół i jest coraz bliżej upadku. Szkoda ludzi którzy lata tu zmarnowali swojego życia bo akurat Prezesa Ch. i innych wiernych podwładnych Prezesa nie szkoda, no cóż nie będzie sobie mógł za szybko Prezes zmienić autka na nowszy i lepszy model bo po prostu nie bedzie za co i z czego.
zdjecie uzytkownika
czeko - 2016-01-24 19:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że firma jest specyficzna, nie znaczy, że jest firmą złą @Pracownik umysłowy z biurowca. Według mnie to czym jeździ właściciel, nie ma żadnego znaczenia. Ważne, że pracownicy swoje zarabiają.
zdjecie uzytkownika
makrela - 2016-01-25 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba nie wiesz co piszesz czeko: "....Według mnie to czym jeździ właściciel, nie ma żadnego znaczenia. Ważne, że pracownicy swoje zarabiają....." Pracownicy zarabiają za mało lub bardzo mało a to czy chcieliby zarabiać więcej to pewnie tego właściciela mało obchodzi a to czym jeździ właściciel ma znaczenie bo to bierze się z tego co zrobili ci pracownicy a skąd niby bierze się kasa dla właściela ????.
zdjecie uzytkownika
Smirnoff - 2016-01-26 20:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Czeko. Pracownicy swoje zarabiają? To "swoje" to zarobki okolo 1500zł to takie swoje. W zimnie, hałasie, na nocach, 6 a nie 5 dniowym systemie? Wiecznie coś nie pasi przełożonym a za byle pierdołę upieprzy Ci premię.Bo to "swoje" zabrzmiało jakby robili tu kokosy. Chyba że jesteś szefem magazynierów ktory cały dzień szwęda się po placu z rękami w kieszebiach i Ci to odpowiada.Chyba jesteś podstawiony na to forum do podnoszenia żałośnie niskich ocen tego zakładu. Ludzie spieprza)cie z tego syfu jak tylko pojawi się okazja albo wyjeżdżajcie za granicę bo tu jesteś niewolnikiem za takie ochłapy.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-27 11:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba jest trochę przesada, przynajmniej ja tak myślę @Pracownik umysłowy z biurowca nie może być tak, że zakład się stacza, a kierownik kupuje samochody, to chyba plotka?
zdjecie uzytkownika
Gwałtek - 2016-01-27 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Czeko pracownicy swoje zarabiają dobre za około 1500zł to ja mogę na Fritarze w kiblu kloca uwalić tylko elektrycy i mechanicy dobrze zarabiają to nic że śpią po nocach albo siedzą na kompie na internecie a maszyny się rozsypują a jak czeba coś wymienić to najczęszcza odpowiedż mechanika to co jo ci poradze albo czy sam bym sobie tego nie naprawił może ma jeszcze swoje klucze z domu przynosić chory zakład uciekajcie z tego syfu bo was kierownik wszystkich pozabija ponoć już kogoś próbował zabić na zakładzie
zdjecie uzytkownika
młody placowy z tego zakładu - 2016-01-27 17:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czeko - 2016-01-24 19:52:51]:
Do czeko. To żałosne co piszesz czeko, a jeszcze bardziej żałosne że jak ujął to Smirnoff jesteś podstawioną "mendą" przez pracodawcę żeby dodawać tu dodatnie i myle opinie do całej masy negatywnych wpisów. Ten Zakład to jeden chory organizm, szef magazynierów co łazi z łapami w kieszeni po placu jest mężem gwiazdeczki z KJ i ma plecy więc go nie ruszą.
zdjecie uzytkownika
gozn - 2016-01-30 21:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pudelek, a dlaczego tak ordynarnie przedstawiasz sytuację.. Do tej pory myślałem, że Fritar promuje wysoką kulturę osobistą. Żałuję tylko, że teraz nie prowadzą ogólnej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Miś Ochłapek - 2016-01-31 03:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do gozn. Fritar promuje wysoką kulturę? Chyba tu nigdy nie pracowałeś albo pracujesz i hałas zniszczył Ci szare komórki. Mogę podać Ci całą masę przykładów na to że również przełożeni potrafią się zachować jak kompletny jełop a to właśnie oni powinni dawać przykład.
zdjecie uzytkownika
Miś Ochłapek - 2016-01-31 20:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten Pudełek to co tak ciągle o tym lizaniem w kakałko? Jakieś chyba niespełbione gejowskie fantazje.
zdjecie uzytkownika
Miś Ochłapek - 2016-01-31 20:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten Pudełek to co tak ciągle o tym lizaniem w kakałko? Jakieś chyba niespełnione gejowskie fantazje.
zdjecie uzytkownika
Anti - 2016-02-01 15:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , niedawno dostałam ofertę pracy na produkcji , czy warto to przyjąć cZy jednak szukać dalej ?
zdjecie uzytkownika
fogi - 2016-02-01 21:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anti - 2016-02-01 15:40:38]:
to zależy jakie przed Tobą stoją perspektywy w tej chwili. Lepiej wziąć się za pracę na produkcji we fritarze niż siedzieć bezczynnie w swoim domu całe dnie
zdjecie uzytkownika
bezrobotny Rolnik - 2016-02-02 09:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak nie idzie zarobić, trzeba się orobić w tej firmie to może bedzię szansa na znalezienie żony ??? słyszało się że tam dużo małżeństw się poznało...
zdjecie uzytkownika
foczka - 2016-02-02 10:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na fritarze nie zarobisz, ale się orobisz pchaj się bezrobotny rolniku może jakaś dziołcha ci wpadnie, zapytaj Szefa magazynierów co łazi bez celu po placu z łapami w kieszeni jemu trafiła się gwiazdeczka na tym zakładzie żona w pracy i po pracy i to jeszcze co zabrania mu pić piwo, taki skarb to szukać tylko na fritarze.
zdjecie uzytkownika
pudelek - 2016-02-03 01:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pudelek mówi,że całe otoczenie Prezesa i inni to jedna wielka wazelinka, choć debil ale wazelinka cieknie " z pyska " to się nadale, bez jakiś tam fantazji pudelka, chodzi tu że wazeliniarze z tego bagna np. mietek zrobią wszystko żeby Prezes był zadowolony. Możecie pudelka polizać w kakałko.
zdjecie uzytkownika
szwindel - 2016-02-03 21:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
smutne niektóre te komentarze.. jako kandydat wcale nie chcę znać wewnętrznych układów. Interesuje mnie to, czy firma jest wypłacalna, a nie kto z kim i dlaczego :)
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-02-07 19:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zawsze warto znaleźć zatrudnienie nawet na krótki okres czasu, ale teraz chyba nie planują żadnej rotacji, zwłaszcza, że miały być przyznane dla pracowników jakieś benefity noworoczne.
zdjecie uzytkownika
Sabinka - 2016-02-11 20:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sortowacz Mrożonych Artykułów Spożywczych

Miejsce pracy: Fritar w Tarnowie, ul. Sadowa 29

Praca:

Jest to praca tymczasowa na umowę śmieciówkę, w trybie akordowym na halach nieogrzewanych. Pracuje się w fabryce przy taśmie,bądź przy zbrojeniach, bądź na polu jest to praca fizyczna, docelowo sortowaniu mrożonych artykułów spożywczych - zamrożonych przetworzonych wyrobów z ziemniaków kiepskiej jakości. Praca jest całoroczna.

Wymagania:

Zaświadczenie lekarskie o podupadającym stanie zdrowia dopuszczające do Pracy w charakterze jako Sortowacz
Dokładnie nieuzupełnione dokumenty zatrudnienia.Mile widziana osoba:
Osoba posiadająca uzależnienia (zwłaszcza papierosy i alkohol)
Brak umiejętności pracy w zespole
Brak komunikatywności
Brak kulturalnego zachowania w miejscu pracy (przekleństwa, wyzwiska będą dodatkowym atutem)

Wynagrodzenie:

Kwota wynagrodzenia akordowego ustalona będzie na podstawie wykonanego zlecenia (ilości posortowanych sztuk frytek), wynosić będzie w przeliczeniu godzinowym nie mniej niż 8,50 Euro brutto (słownie Euro: osiem 50/100).

Wynagrodzenie za wykonane zlecenie płatne jest w terminie do ostatniego dnia miesiąca następującego po miesiącu rozliczeniowym.

Kontakt całodobowy 24/h Sabinka:

Fritar, ul. Sadowa 29

zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-02-11 21:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie planują @patryk to prawda, ostatnio jest tak, że wszyscy siedzą twardo, więc chyba trzeba czekać dłużej, zwłaszcza że były podwyżki, czyli firma zadowolona

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fritar!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert