Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gradient - 2015-02-02 18:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laska z biurowca Fritaru - 2015-01-25 01:19:37]:
proszę Cię... nie gadaj , że jedyny sposób aby dostać się do pracy do Fritaru do dobre znajomości. Znam ludzi którzy się dostali tutaj do pracy dzięki swojemu bogatemu Cv i doświadczeniu. Zresztą jeśli ktoś ma znajomości to jego sprawa. Prędzej czy później w pracy wyjdzie to , że nie ma pojęcia co robi
zdjecie uzytkownika
Władimir P. - 2015-02-04 08:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu pracowali na Fritarze więźniowie bo płacili im jakieś symboliczne kwoty. Albo przyjmują na sezon kogo popadnie. Sztuka jest sztuka. Jako pracownik sezonowy nie zarobisz nawet minimalnej stawki bo część Twojej wypłaty zgarnia pośrednictwo pracy. Pani która tam pracuje powinna trochę popracować na hali bo przyjmuje czasem jakichś starych dziadków na produkcję (spoko, każdy przecież chce coś zarobić) ale tam trzeba czasami nieźle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak frytka leci non stop do tych pudeł z linii. Praca w zimnie, hałasie, na nocach, w święta, weekendy za 1000zł. Ale cóż, w bieszczadach czy pod "ruską" ggranicą może zarabiają mniej. Albo w Kenii, Paragwaju, Chinach...
zdjecie uzytkownika
sezonowa Danuta - 2015-02-10 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest z przyjmowaniem sezonowych na sztuki, stary czy młody olać to... płacą nam grosze jakieś ochłapy za pracę i nie patrzą kogo biorą.A ta Pani która pracuje w biurowcu i zatrudnia ludzi sezonowych nie ma bladego pojęcia jak wygląda praca na Fritarze, pewnie nigdy nei była tam bo i po co bo by sobie swoje szpileczki pobrudziła...Ktoś "znajomy" z biurowca dał jej tam ciepłą posadę biurową i ma to w d......I jeszcze nawet nie siedzi na swoim stanowisku do 15:00 bo to jej obowiązek tylko 15 minut wcześniej ucieka żeby zdążyć na autobus, który ma raptem zaraz pod zakładem.... całkowita olewka sezonowych którzy nie mają jak załatwić swoich spraw... Taka Pani z pośrednictwa pracy powinna tak na 1 miesiąc przyjść porobić na Fritarze to by nie była taka lukrowana....
zdjecie uzytkownika
Olif - 2015-02-17 01:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar jako firma zajmująca się mrożonkami musi stawić czoła naprawdę potężnej konkurencji na rynku polskim. O ile z mniejszymi firmami można sobie poradzić o tyle wzrost przy większych firmach jest utrudniony o ile w ogóle możliwy. Zastanawiam się czy firma w ogóle ma jakieś aspiracje na osiąganie lepszych rezultatów, ale nie kosztem pracowników.
zdjecie uzytkownika
wentylator - 2015-02-18 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy pracownicy na fritarze mówią że dawniej było lepiej i więcej zarabiali teraz jest wyzysk fritar teraz to największe dziadostwo w tarnowie a podwyżki i premie to śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-02-24 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w tym zakładzie pracujesz cały miesiąc na rachunki i paliwo do pracy. Jeśli udaje Ci się coś zaoszczędzić to daj mi znać jak to robisz. Wyzysk, dokręcanie śrubki co roku. Ceny idą do góry, a Ty masz być odpornym na podwyżki cen. Zakład inwestuje w sprzęt, a ludzie mogą zarabiać jakieś marne grosze. I nie mówię tu o pracownikach sezonowych.
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-02-26 22:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar inwestuje ale w nowe maszyny i nowe kamery żeby nas widzieli jak tyramy jeżeli chodzi o podwyżki to co niektórzy podobno dostali po jednym groszu ręce opadają według mnie ten zakład to największe dziadostwo nie w Tarnowie ale w Małopolsce czeba szukać normalnej pracy za godziwe pieniądze
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-03-03 13:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, tylko bierzecie też pod uwagę to, ze w Małopolsce wcale nie tak łatwo o naprawde dobrą pracę...czekam jeszcze na dalsze Wasze opinie, bo nie wiem czy ma być tak, że naprawde cieszą pracowac bedzie na tych wszystkich sprzętach? mam nadzieje, ze cokolwiek się zmiani jesli chodzi o narzedzia do pracy.
zdjecie uzytkownika
Papaj - 2015-03-04 12:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na fritarze teraz pracuje w innej firmie jak powiedziałem nowemu pracodawcy ile zarabiałem na fritarze to mu szczenka opadła niedowierzał że takie ochlapy ludziom tam płacą.W nowej pracy zarabiam drugie tyle co na fritarze uciekajcie stamtąd bo was będą świnie dalej wykorzystywać
zdjecie uzytkownika
szabica - 2015-03-04 17:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując na fritarze człowiek zawsze będzie biedakiem fritar się chwali produktami niech się pochwali ile pracownikom płaci taka duża firma a pracownikom płaci grosze a premie są zabierane pod byle pretekstem a co dopiero sezonowi umowy śmieciowe nic im się nie należy 1000 zł na rękę chęć do pracy jest zerowa dla mnie ta firma to jedno wielkie szambo
zdjecie uzytkownika
pionek - 2015-03-05 17:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie byłaby taka zła, kierownik K. który ogarnia to całe pakowanie też czasem jest w miarę spoko. Tyle że te zarobki. Nie oszukujmy się, nikt nie przychodzi do pracy żeby podniecać sie że pracuje na linii za miliony złotych tylko żeby jakoś godnie przetrwac z miesiąca na miesiąc. Jest pewnie mnóstwo gorszych zakładów w Polsce ale chyba trzeba chyba zawsze brać przykład z tych lepszych a nie z tych kołomyjarskich zasyfionych blaszaków które uważają że ludzie mogą opłacić rachunki, robić zakupy przez cały miesiąc,zatankować auto, wysłać dzieci do szkoły i modlić się żeby się przypadkiem nie rozchorować albo żeby auto się nie zepsuło bo nie będzie Cię stać na takie ponadbudżetowe luksusy. Od kiedy zakład przejął Iglotex zapomnij że dadzą zarobić chociaż złotówkę więcej. Polska,a zwłaszcza małopolska i Tarnów to płacowy "odbyt" na mapie Europy. A takie i podobne zakłady jak ten utrwalają taką opinię. Już nawet słowacy lepiej od nas zarabiają. Ktoś powie to jak się nie podoba to wyjedź. Jasne. Jestem stąd i tu chcę żyć jak człowiek.Podsumowując: Fritar byłby w miarę w porządku gdyby płacił ludziom po ludzku.
zdjecie uzytkownika
żebrak - 2015-03-07 07:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iglotex jest jak pijawka która wysysa krew w naszym przypadku pieniądze polityka firmy wygląda tak firma się bogaci a ludzie co raz bardziej klepią biedę.Chcę się pochwalić nie tak dawno dostałem podwyżkę kilka groszy od kilkunastu lat to się nazywa podwyżka.Brawo o by tak dalej niech firma tak dalej wynagradza pracowników a za niedługo chu. tam będzie chyba pracował
zdjecie uzytkownika
Inspektor Harry Callahan - 2015-03-14 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci stali pracownicy nie liczcie na więcej niż kilkugroszowe podwyżki oraz ci sezonowi że zwiększą wam głodowe stawki godzinowe przecież premie i pensje dla elit czyli Prezesa i Kierowników i całej reszty nierobów i lizusów tzw. "pracowników umysłowych" z biurowca Fritaru skąś się przecież muszą wziąść a tym pracownikom umysłowych z biurowca nie wystarczy 1000 zł na rączkę oni są ambitni i leniwi i tu co najmniej 2000 zł te umysłowe lizusy z biurowca są w stanie jakoś przełknąć a reszta elity czyli Prezes i Kierownicy na Fritarze to mniej niż 4000 zł narączkę nie wezmą, muszą wstawać rano nie wysypiają się jeszcze często do pracy przychodzą na tzw. kacu czyli po wypitym dzień wcześniej dobrym trunku na imprezce z innymi umysłowymi lizusami z biurowca a w pracy zamiast się nie męczyć i stresować to biedaki słyszą że znów coś się zepsuło,że coś zostało mało zrobione lub wogóle nie zrobione albo że znów kilku sezonowych zrezygnowało z pracy albo nie przyszło do pracy a w tym wszystkim "woły robocze" nie zmotywowane niskimi stawkami godzinowymi nic sobie z tego nie robią..... do czego to doszło.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-03-17 16:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde jeśli chodzi o premie i pensje to tylko dla elit czyli Prezesa i Kierowników oraz ich "najbliższych" są? a jak ktoś dobrze pracuje i wyrabia 120% normy to nic z tego nie ma @Inspektor Harry Callahan? chciałem do nich aplikowac, ale też chciałbym ieć szanse na podwyżkę czy konkretny awans już.
zdjecie uzytkownika
wujek timon - 2015-03-17 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-03-17 16:10:14]:
Ja awansowałem a nie potrafię dobrze buta zawiązać i na dodatek moczę się w nocy
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2015-03-18 07:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzę jak sezonowi pracują na tym zakładzie to ręce opadają zero chęci do pracy chodzą kiedy chcą do pracy a jak już przychodzą do pracy to mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sumie im się nie dziwie za takie ochłapy też bym pewnie tak robił zamiast dać ludziom normalne umowy to praca by inaczej wyglądała a tak to będzie dalej takie dziadostwo i syf na zakładzie brawo oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2015-03-18 15:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopiero marzec a opinie o Rossmanie w samych negatywach.Mężowie nie wysyłajcie żon do tej firmy pod żadnym pozorem,jeżeli pragniecie spokoju i stabilnego związku małżeńskiego.
zdjecie uzytkownika
komandor tupolev - 2015-03-19 12:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar to taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewolników którzy tyrają za grosze pracowałem nie tak dawno w tym wychodku drugiego takiego dziadostwa w Tarnowie nie ma dno to mało powiedziane takie zakłady powinno się zamykać jak można wykorzystywać tak ludzi za takie grosze i umowie śmieciowej ale ludzie powoli mają w dupi. ten zakład niech sobie rumunów sprowadzą albo murzynów z afryki niech im tyrają
zdjecie uzytkownika
zombie-kazek - 2015-03-27 01:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Z tej strony Kazek kiedyś wózkowy w tym szambie a teraz już zombie-kazek.

Chcecie wiedzieć jak wygląda życie po fritarze tych co już nie robią a tam kiedyś robili to macie filmik:

http://vod.pl/programy-tv/sa-wardega-zombie-apocalypse-halloween-prank/pxey9

Więc już wiecie co was czeka po fitarze.
zdjecie uzytkownika
gees - 2015-03-28 15:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgodzę się z przedmówcą.Dział techniczny chyba jako jedyny gwarantuje jakąś normalność.Zarobki to trochę ponad 2 tys.na rękę.Może nie rzuca na kolana ale jest rajem w porównaniu do innych komórek.Poza tym przełożony to normalny facet,a to też ma znaczenie.Są też patologie,bo przełożeni godzą się aby garbus i niemowa byli jako jedynymi do prac zleconych i to takich co potrzeba jak i zbędnych.Te ich umowy zlecenia powodują,że co miesiąc na swe konta odnotowują wpływy koło 4 tys.(oczywiście z wypłatą).
zdjecie uzytkownika
Inspektor Harry Callahan - 2015-03-28 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymaga się aby CV było wyjątkowe zwłaszcza gdy chodzi o stanowisko kierownicze bądź inne umysłowe ale chyba takie miałoby największe szanse na fritarze.

Wzór CV - Kierownik bądż inny lizus umysłowy z fritaru

CURRICULUM VITAE

XXXX YYYYY
Ur. XXXX w YYYYY
Adres: XXXXXXX
XX-XXX YYYYYY
tel: XXXXXXX
E:mail: YYYYYYYYY

CELE ZAWODOWE: Ambitna praca na powierzonym stanowisku kierownika bądź umysłowego lizusa z fritaru umożliwiająca podnoszenie kwalifikacji zwłaszcza w spożywaniu dużej ilości alkoholu razem z innymi umysłowymi wazeliniarzami i nieukami.

WIEDZA ZAWODOWA: BRAK

ZARZĄDZANIE:
Brak umiejętności kierowania zespołem potwierdzona podczas wielu nietrafionych decyzji na wcześniej zajmowanych stanowiskach.

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE:
BRAK

EDUKACJA:
Przedszkole później Podstawówka potem Szkoła jakaś tam ale mniejsza z tym tak tylko aby odfajkować, ale papiery są.
KURSY, SZKOLENIA:
BRAK
JĘZYKI: Angielski -- nie dotyczy
Włoski - nie dotyczy
Niemiecki - nie dotyczy

REFERENCJE: Prezes, rodzina i cała reszta umysłowych wazeliniarzy z Fritaru.
zdjecie uzytkownika
Szczochmen - 2015-04-01 08:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy wzór cv sie zgadza co niektórzy na fritarze takie referencje mają to tak jak by jakiegoś psa bezdomnego przygarnąć fritar przygarnia kierowników matołów imbecyli pajaców którzy nami żądzą jeden kierownik kumaty coś tam próbuje ogarnąć a drugi to człowiek demolka i chaos
zdjecie uzytkownika
Szczochmen - 2015-04-01 08:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy wzór cv sie zgadza co niektórzy na fritarze takie referencje mają to tak jak by jakiegoś psa bezdomnego przygarnąć fritar przygarnia kierowników matołów imbecyli pajaców którzy nami żądzą jeden kierownik kumaty coś tam próbuje ogarnąć a drugi to człowiek demolka i chaos
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-04-16 19:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Szczochmen mam pytanie do Was, jak sprawa wygląda z tym CV, to nie każde oni przyjmują, to jasna sprawa, tylko zastnawiam się jeszcze czy ono jak będzie z byt proste to też źle?
zdjecie uzytkownika
szelma - 2015-04-30 22:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja - 2015-04-16 19:23:07]:
nie wiem czy jest sens przejmować się aż tak bardzo tylko CV. We Fritarze jeśli rzeczywiści będą aż tak Cię potrzebowali to nie zwrócą na to wielkiej uwagi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fritar?
Zadaj pytanie
alert