Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
volt - 2014-12-05 16:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj zmieniło sie ostatnimi czasy,wszędzie porzadek,toalety czysciutkie,aż miło wejść,papier toaletowy zawsze dostepny,ręczniki,wszystko super...
zdjecie uzytkownika
arak - 2014-12-07 17:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ale znając życie to pewnie @wentylator ma więcej racji w swojej wypowiedzi ( choć niespecjalnie składnej). Niestety ale po wpisach na forum widać , że jednak nie najlepiej wygląda zatrudnienie we Fritarze i nie zanosi się wcale aby coś miało się poprawić. Poprawcie mnie jeśli się mylę w tej chwili
zdjecie uzytkownika
fritarowski niewolnik - 2014-12-08 11:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do XXX i volta ciekawe gdybyście popracowali na umowach śmieciowych za 1000 zł na miesiąc czybyście tak pozytywnie wystawiali opinie o fritarze żal mi tych ludzi którzy tyrają w tym niewolniczym zakładzie murzyn w afryce więcej zarabia a tutaj jest jak w prawdziwym kołchozie
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-08 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zakład to kołomyjarski psychiatryk pracowałem w kilku zakładach ale nie myślałem że może być jeszcze gorzej głodowe stawki umowy śmieciowe nie polecam szkoda czasu na ten pierdolnik
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-12-12 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten psełdo zakład to wyzyskiwacze uciekajcie z tego zakładu kierownictwo myśli że dalej mamy PRL i ludzie będą tyrac na śmieciówkach i za śmieszne pieniądze drugiego w Tarnowie takiego dziadostwa jak ten zakład nie ma aż dziw bierze że biedronka bierze produkty z tego syfu
zdjecie uzytkownika
wyzwolony z niewoli - 2014-12-17 13:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fritar to specjaliści w wykorzystywaniu ludzi do maximum możliwości pracowałem w tym wariatkowie za psie pieniądze i na umowie śmieciowej jak mozna płacic ludziom takie ochłapy bo jak inaczej to nazwać teraz pracuje w normalnej firmie na normalnej umowie i za godne pieniądze jak ktoś już zauwarzył to jedyny zakład w tarnowie który tak wykorzystuje ludzi za takie marne grosze więc przeszczegam ludzi dajcie sobie spokój z tą firmą bo bendziecie tyrać za grosze jak niewolnicy na łagrach
zdjecie uzytkownika
pracownik fritaru - 2014-12-17 14:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko świnie przy korycie u samej góry mają dobrze w tej firmie szukam nowej pracy bo tutaj zarobki to śmiech na sali zarobki w tej firmie są na poziomie minimum pracownik maksymalnie jest obłożony pracą system 3 zmianowy umowy śmieciowe prawa pracownika w tej firmie nie istnieją tylko na papierze wyzysk totalny ludzie szukajcie lepszej pracy chyba że chcecie dalej utrzymywać przy korycie te świnie
zdjecie uzytkownika
Bultyk - 2014-12-22 09:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZArobki na poziomie minimum - rozumiem, że dostajecie najniższą krajową i tyle czy jakąś inną kwotę? Myślę, że osoba mająca nóż na gardle z chęcią wzięłaby te pieniądze, które wam nie odpowiadają. A przy okazji dajcie znać jak z pozostałymi warunkami typu socjal, dodatki do świąt czy dopłaty do wakacji czy inne wczasy pod gruszą.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-01-01 19:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robotnicy biorą łapówki od rolników i od odbiorców odpadów normalnie sklep kto płaci to coś weznie czasem się uda wziąś jak jest na placu
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-01-05 12:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie jak sprawa wygląda mniej więcej jeśli chodzi o to, żeby jakoś dostać się do Was? mam nadzieje, że jednak macie jakieś w miare dobre stawki? i zastanawiam się teraz czy trzeba przechodzić u was jakiś skomplikowany proces rekrutacyjny na przykład kiklka etapów, czy raczej po jeden rozmowie wiadomo już co i jak?
zdjecie uzytkownika
foka olejna - 2015-01-19 15:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, skoro już wspominaliście o stawkach, niestety drastycznie ogólnikowo, to możecie teraz konkretne stawki netto podać? możecie też dokładnie opisac jak przedstawia się we Fritar proces rekrutacyjny, tak żebym ewentualnie mogła się do niego solidnie przygotować. z góry dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tuptuś - 2015-01-22 23:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tuptuś was zwoli i tyle bo nie nadajecie się do do niczego i koniec.
zdjecie uzytkownika
bosman - 2015-01-23 23:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niech zwolni wszystkich i chyba ch.j bendzie tam pracował
zdjecie uzytkownika
laska z biurowca Fritaru - 2015-01-25 01:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda rekrutacja do Fritaru to sprawa wygląda mniej więcej tak jeśli chodzi o to, żeby jakoś dostać się do nas ,czyli do biurowca to trzeba mieć "plecy" kogoś już zatrudnionego na Fritarze jako Prezes,Kierownik czy ktoś z Biurowca złożyć papiery i jest się już przyjętym po znajomości.. tak jak ja ładna i zgrabna dziewczyna z biurowca,przyjęta za wygląd i po znajomości....podobnie ma się sprawa co do roboty fizycznej w zakładzie jak ktoś z rodziny tam pracuje to też się jest wstawianym i to na dobrej stawce. Nie ma co się zastanawiać jeśli masz już tam kogoś z rodziny, przechodzenie skomplikowanego procesu rekrutacyjnego kilka etapów dotyczy tych zwykłych ludzi co próbują się załapać i tak zazwyczaj się im odmawia - nie ma zatrudnień w zakładzie.
zdjecie uzytkownika
gradient - 2015-02-02 18:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laska z biurowca Fritaru - 2015-01-25 01:19:37]:
proszę Cię... nie gadaj , że jedyny sposób aby dostać się do pracy do Fritaru do dobre znajomości. Znam ludzi którzy się dostali tutaj do pracy dzięki swojemu bogatemu Cv i doświadczeniu. Zresztą jeśli ktoś ma znajomości to jego sprawa. Prędzej czy później w pracy wyjdzie to , że nie ma pojęcia co robi
zdjecie uzytkownika
Władimir P. - 2015-02-04 08:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu pracowali na Fritarze więźniowie bo płacili im jakieś symboliczne kwoty. Albo przyjmują na sezon kogo popadnie. Sztuka jest sztuka. Jako pracownik sezonowy nie zarobisz nawet minimalnej stawki bo część Twojej wypłaty zgarnia pośrednictwo pracy. Pani która tam pracuje powinna trochę popracować na hali bo przyjmuje czasem jakichś starych dziadków na produkcję (spoko, każdy przecież chce coś zarobić) ale tam trzeba czasami nieźle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak frytka leci non stop do tych pudeł z linii. Praca w zimnie, hałasie, na nocach, w święta, weekendy za 1000zł. Ale cóż, w bieszczadach czy pod "ruską" ggranicą może zarabiają mniej. Albo w Kenii, Paragwaju, Chinach...
zdjecie uzytkownika
sezonowa Danuta - 2015-02-10 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest z przyjmowaniem sezonowych na sztuki, stary czy młody olać to... płacą nam grosze jakieś ochłapy za pracę i nie patrzą kogo biorą.A ta Pani która pracuje w biurowcu i zatrudnia ludzi sezonowych nie ma bladego pojęcia jak wygląda praca na Fritarze, pewnie nigdy nei była tam bo i po co bo by sobie swoje szpileczki pobrudziła...Ktoś "znajomy" z biurowca dał jej tam ciepłą posadę biurową i ma to w d......I jeszcze nawet nie siedzi na swoim stanowisku do 15:00 bo to jej obowiązek tylko 15 minut wcześniej ucieka żeby zdążyć na autobus, który ma raptem zaraz pod zakładem.... całkowita olewka sezonowych którzy nie mają jak załatwić swoich spraw... Taka Pani z pośrednictwa pracy powinna tak na 1 miesiąc przyjść porobić na Fritarze to by nie była taka lukrowana....
zdjecie uzytkownika
Olif - 2015-02-17 01:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar jako firma zajmująca się mrożonkami musi stawić czoła naprawdę potężnej konkurencji na rynku polskim. O ile z mniejszymi firmami można sobie poradzić o tyle wzrost przy większych firmach jest utrudniony o ile w ogóle możliwy. Zastanawiam się czy firma w ogóle ma jakieś aspiracje na osiąganie lepszych rezultatów, ale nie kosztem pracowników.
zdjecie uzytkownika
wentylator - 2015-02-18 10:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy pracownicy na fritarze mówią że dawniej było lepiej i więcej zarabiali teraz jest wyzysk fritar teraz to największe dziadostwo w tarnowie a podwyżki i premie to śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-02-24 14:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując w tym zakładzie pracujesz cały miesiąc na rachunki i paliwo do pracy. Jeśli udaje Ci się coś zaoszczędzić to daj mi znać jak to robisz. Wyzysk, dokręcanie śrubki co roku. Ceny idą do góry, a Ty masz być odpornym na podwyżki cen. Zakład inwestuje w sprzęt, a ludzie mogą zarabiać jakieś marne grosze. I nie mówię tu o pracownikach sezonowych.
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-02-26 22:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar inwestuje ale w nowe maszyny i nowe kamery żeby nas widzieli jak tyramy jeżeli chodzi o podwyżki to co niektórzy podobno dostali po jednym groszu ręce opadają według mnie ten zakład to największe dziadostwo nie w Tarnowie ale w Małopolsce czeba szukać normalnej pracy za godziwe pieniądze
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2015-03-03 13:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, tylko bierzecie też pod uwagę to, ze w Małopolsce wcale nie tak łatwo o naprawde dobrą pracę...czekam jeszcze na dalsze Wasze opinie, bo nie wiem czy ma być tak, że naprawde cieszą pracowac bedzie na tych wszystkich sprzętach? mam nadzieje, ze cokolwiek się zmiani jesli chodzi o narzedzia do pracy.
zdjecie uzytkownika
Papaj - 2015-03-04 12:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem na fritarze teraz pracuje w innej firmie jak powiedziałem nowemu pracodawcy ile zarabiałem na fritarze to mu szczenka opadła niedowierzał że takie ochlapy ludziom tam płacą.W nowej pracy zarabiam drugie tyle co na fritarze uciekajcie stamtąd bo was będą świnie dalej wykorzystywać
zdjecie uzytkownika
szabica - 2015-03-04 17:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracując na fritarze człowiek zawsze będzie biedakiem fritar się chwali produktami niech się pochwali ile pracownikom płaci taka duża firma a pracownikom płaci grosze a premie są zabierane pod byle pretekstem a co dopiero sezonowi umowy śmieciowe nic im się nie należy 1000 zł na rękę chęć do pracy jest zerowa dla mnie ta firma to jedno wielkie szambo
zdjecie uzytkownika
pionek - 2015-03-05 17:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie byłaby taka zła, kierownik K. który ogarnia to całe pakowanie też czasem jest w miarę spoko. Tyle że te zarobki. Nie oszukujmy się, nikt nie przychodzi do pracy żeby podniecać sie że pracuje na linii za miliony złotych tylko żeby jakoś godnie przetrwac z miesiąca na miesiąc. Jest pewnie mnóstwo gorszych zakładów w Polsce ale chyba trzeba chyba zawsze brać przykład z tych lepszych a nie z tych kołomyjarskich zasyfionych blaszaków które uważają że ludzie mogą opłacić rachunki, robić zakupy przez cały miesiąc,zatankować auto, wysłać dzieci do szkoły i modlić się żeby się przypadkiem nie rozchorować albo żeby auto się nie zepsuło bo nie będzie Cię stać na takie ponadbudżetowe luksusy. Od kiedy zakład przejął Iglotex zapomnij że dadzą zarobić chociaż złotówkę więcej. Polska,a zwłaszcza małopolska i Tarnów to płacowy "odbyt" na mapie Europy. A takie i podobne zakłady jak ten utrwalają taką opinię. Już nawet słowacy lepiej od nas zarabiają. Ktoś powie to jak się nie podoba to wyjedź. Jasne. Jestem stąd i tu chcę żyć jak człowiek.Podsumowując: Fritar byłby w miarę w porządku gdyby płacił ludziom po ludzku.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fritar?
Zadaj pytanie