logo Fritar

Fritar

Tarnów

Opinie o Fritar

Muchomor i żwir 2016-10-16 15:24
Przyjęcia są tylko nikt nie chce tu przyjść na zadne stanowisko. W tym roku juz byla taka lipa ze musieli przyjąć do pracy więźniów z tarnowskiego zakladu karnego. Dbanie o stosunki z pracownikami wyglada tak że dostali teraz podwyzki i jak zobaczyli ile dostali netto to od razu nie jeden lecial do biura wyjaśnić dlaczego jest tak mało w stosunku do tego co bylo obiecane. Rowniez czesto jest tak ze pracownik zwlaszcza z pakowaczek nie chodzi tygodniami na przerwę bo powinno byc dwoch zeby sie zmienili ale ten drugi jest na innej pakowaczce a maszyn sie nie zatrzymuje wiec czasem jest problem zeby wyjsc do lazienki. Od roku obiecuja ze kogos przyjma ale na gadaniu sie konczy. Skoro nadal jestes zainteresowany (a wiemy ze to ściema i nie jestes bo wypisujesz tu rozne komentarze pod roznymi imionami) to przyjdź i sie zatrudnij a nie gadaj tylko to samo po raz kolejny.
maliniak 2016-10-16 15:30
boss a jak pogodzisz pracę w biurze i prace na fritarze? Dwa etaty i jeszcze dojazdy z innego miasta? powodzenia
1
papa smerf 2016-10-18 16:30
boss przestań z siebie robić debila i nie udawaj że chcesz się na fritar przyjąć na fritar to tylko więźniów przyjmują bo ludzie już w całym tarnowie wiedzą jaka jest tu kołomyja i za takie grosze nie będą zapieprzać jak frajerzy
1
Świr 2016-10-21 03:17
Mnie zmotywowałaby taka nówka BMW jak w konkursie iglotexu "Auto od prezesa". Mam sprzęgło do wymiany którą przekladam od zeszłego roku. Jak bedzie konkurs "sprzęgło od prezesa" to się zglaszam. Za drugie miejsce klocki hamulcowe. Też nieźle.
3
zagubiony pies dyrektora 2016-10-21 16:14
a mnie zmotywowałaby mnie dobra paleta browaru moja wydajność w pracy byłaby 200 % większa tylko takich nagród nie ma w konkursie iglotexu
3
zapchlony pies dyrektora zenona 2016-10-22 01:49
no a czy zamiast palety browaru czy nawet skrzynki browaru nie zmotywowała by cię miska zupy na zakładowej stołówce + dolewka od Pani Wiesi tak żeby Dyrektor Zenon i jego zapchlony pies byli zadowoleni ?
lubiś 2016-10-23 05:24
Przyszedł Grześ i będzie łączył wszystkich za pomocą styków , kolejny umysłowy pracownik :D:D:D już nie będzie dorabiania z niemową. Niemowa będzie musiał poszukać teraz garbatego aby robić dalej pomiary;p
2
Gtfr 2016-11-02 20:08
Grześ jak na razie przynajmniej coś działa.
grucha 2016-11-23 01:12
co jest nie ma kto ponarzekać na robotę na fritarze !!!!!!! nałykaliście się węgla na zatwardzenie i nic ie idzie !!!!???? pozdro dla całej masy koniobójców z tego szamba
kompocik 2016-11-23 08:55
Zauważyliscie ze znikly wpisy rpo, Jacka, Tomka? czyli najlepszych naganiaczy. Trójca św w postaci jednej osoby.Przełożony pewnie powiedział " Dobra, Mariola to chyba bie ma sensu, weź już nie wkurzaj tych ludzi swoimi wpisami. I tak nikt w to nie wierzy." No i Mariola dała sobie na razie spokój. Wzięła się za robotę papierkową albo nagania na innym forum. Gdy uspi sie wasza czujność znowu zaatakuje.
grucha 2017-01-27 20:23
tak się poprawiło na fritarze że już nie ma nikogo narzekającego na robotę na tym zakładzie... tak was zatwardziło po łykaniu tego węgla na zatrzymanie że nic nie wyjdzie.... pozdro dla całej masy waligruchów z tego koryta
Ble 2017-01-31 18:07
A co tu dużo mówić. Sam fakt że ściągają więźniów ktorzy już chyba sami nie chcą tu pracować świadczy najlepiej o tej firmie. Jak będą tak płacić i traktować ludzi ja do tej pory to zawsze będą mieli problem z przyjeciami nowych pracowników.
2
Kurfa 2017-02-25 03:35
W ciągu kilku ostatnich miesięcy w mediach przewijają się informacje o tym, że kolejne sieci handlowe wprowadzają podwyżki płac dla swoich pracowników. Snuto podejrzenia, że Biedronka i Lidl podnosząc wynagrodzenia kadrze, walczyły o ocieplenie wizerunku. Gdy podwyżki objęły pracowników innych sieci handlowych, nie można było powiedzieć o wojnie wizerunkowej.

Biedronka zaoferowała nowym pracownikom 2300 zł brutto, kasjerzy pracujący co najmniej trzy lata otrzymują tam o 300 zł więcej. Lidl oferuje na początek aż 2800 zł brutto, a pracownicy pracujący co najmniej 2 lata mogą zarobić nawet ponad 3200 zł brutto, a menedżerowie od 4400 zł do prawie 7000 zł brutto!

IKEA postanowiła sprawić pracownikom niespodziankę i podniosła pensje. Stawka godzinowa z 15 zł brutto za godzinę pracy wzrosła aż o 33% do 20 zł za godzinę. Nowy pracownik może liczyć zatem na wypłatę w wysokości 3300 zł.

Podwyżki płac zapowiedział także Kaufland. Ma się to stać od 1 marca – dobrze, że nie w Prima Aprilis. Nowy pracownik otrzyma na początek 2600 zł brutto, po półrocznym stażu zarobi o 100 zł więcej, a po kolejnych 6 miesiącach może liczyć na kolejną setkę więcej na koncie. Gdy pozostanie w firmie dalsze 12 miesięcy, otrzyma kolejne 100 zł brutto więcej.

Podobno pracownicy innych sieci handlowych także mają szanse na podwyżki.
6
Bareja 2017-02-28 08:50
Bravo jeb.. ać ich to są trutnie żerujące na innych... Pan Pajkowski by wam dał !!!!! cóż takie ciołki żądzą i się smieją a ludzie jebi.... kolesiostwo trwa !!!!!!!
niech moc będzie z wami 2017-02-28 11:43
a ja jestem zadowolony z pieniędzy na fritarze bo po wypłacie 2 dni i nie mam pieniędzy a tak jakbym zarabiał dużo to bym nie wiedział co z pieniędzmi zrobić hahahha
3
Szlaban 2017-03-01 18:03
Do "niech moc będzie z wami". Fritar idealnie spełnia Twoje wymagania finansowe.
Malinka 2017-03-01 18:17
Spokojnie ludzie. Do 2020 roku wszyscy pracownicy Fritaru mają być zastąpieni więźniami. Łącznie z zarządem. Nie grypsujący idą do biurowca a reszta na produkcję.
2
Wszechmocny Benek 2017-03-04 04:22
Hmm...Jak ich tu zmotywować nie podnosząc stawki...W sumie i tak już produkują dużo ale może dałoby się więcej. Może konkurs "bilet miesięczny od prezesa"?
stefan 2017-03-05 16:27
mnie może zmotywować zimne piwo z lodówki jak postawią lodówkę pełną piw w puszce to się zmotywuję i może i to nie obiecuję coś z tego będzie ale jak nie będzie lodówki z piwem to nie robię nic no po za tym że idę na papieroska do WC
nosedes 2017-03-09 00:03
A prezes siedzi i zawija w sreberka...... do czasu ..... i TY wyjedziesz na taczkach bo nic nie robisz!!!!!!!!!!!!!! jak ten co jeba...... ludzmi kelenerek co ma ADHD - SEDES
banan 2017-03-11 16:37
A ten niedźwiedź to przełożony z igloteksu???? :D:D:D
nienajedzony 2017-03-11 21:28
Pieprzona zupka przepieprzona :D:D:D z piekielnej kuchni hehehe
klakier 2017-03-12 18:33
smerfowa chłodnia no zgadza się na stołówce to wciąż to samo dają zupki i zupki albo mączne rarytasy po których czyści przełozeni to nieudacznicy jak gargamel a smerfy to jak zgraja zatrudnionych bab
H 2017-03-17 21:40
Kl
smerf Łasuch 2017-03-19 00:51
a ja się nie staram i nie muszę dostawać smerfojagód za to wystarczy mi browar a potem zapalić papieroska a te smerfice mogą robić za mnie i za siebie.
smerfowa parówka w smerfowych spodenkach 2017-03-19 00:58
a ja się nie staram i nie muszę dostawać smerfojagód za to wystarczy mi browar a potem zapalić papieroska a te smerfice mogą robić za mnie i za siebie.
Edwarda Górniak 2017-03-21 01:46
Kto usunął mój komentarz o smerficach i smerfojagodach? Pojawia się cenzura która ma na celu usuwanie nieodpowiadających komuś komentarzy. Zacznijcie ludziom płacić a nie wypłacać zasiłki to nikt nie będzie tu wypisywać negatywów.
nałogowy palacz tanich papierosów 2017-03-22 00:06
no nic straconego też gdzie indziej można poczytać utracone opinie o fritarze można wpisać w wyszukiwarkę temat: " najgorszapraca co " i wtedy to co zniknęło tam będzie te niewygodne opinie (usunięte przez administratora)
Edwarda Górniak 2017-03-24 20:08
Pamiętajcie. Możecie pisać tylko pozytywne opinie. Jak w korei północnej. Nawet zarobki mamy podobne.
Użyjcie swojej wyobraźni. Chyba z 20 niezbyt pochlebnych komentarzy poleciało z forum. Ktoś tu regularnie sprawdza i donosi adminowi co mu nie na rękę i ten usuwa. Niestety fama tej firmy już dawno wkroczyła poza to forum.
2
Edwarda Górniak 2017-03-26 17:09
Trochę zaczynasz( usunięte przez administratora )ale jak tam uważasz.
zastępca kierownika klozetu 2017-03-27 11:45
no takim zachowaniem fritar na garnuszku iglotexu pokazuje że określenie cenzura to nie tylko teoria ale realne traktowanie niepochlebnych opinii na temat fritaru, ale opinie o fritarze można poczytać nie tylko na www.gowork.pl również można poczytać na najgorszapraca.com.pl jak wpisze się w wyszukiwarkę temat "najgorszapraca com pl" to też będzie do poczytania nie tylko to ale też więcej. I (usunięte przez administratora)
Alicja 2017-03-27 13:30
Zastanawiacie się jak wygląda proces rekrutacyjny w firmie? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,78812,0,0,proces_rekrutacyjny koniecznie zapoznajcie się z informacjami pod linkiem.
IT Business Partner Regional Manager 2017-03-27 17:19

IT Business Partner Regional Manager

proces rekrutacyjny w gk iglotex jest bardzo długi i wyczerpujący a kandydaci przechodzą ostrą selekcję i ze 100 chętnych wybierają 10 potem z tych 10-ciu zostaje raptem 3 i są w ścisłym finale i jedynie zwycięsca dostaje się do pracy więc 1 zatrudniona osoba była wybierana ze 100 to dopiero zaszczyt i wyróżnienie nie ma się co dziwić że tak niewielu udaje się zostać przyjętym do gk iglotex a tu szykuje się wspaniała kariera i ciągłe podwyżki średnio tak co 3 miesiące.
diop 2017-03-27 22:13
W tym momencie wasza oferta jest atrakcyjna dla pracowników z ukrainy. PLAY to już przewidział i wprowadził tanie rozmowy z Ukrainą.
Kumata 2017-03-28 20:39
Ja myślę że ludzie się zwalniają bo zarabiają za dużo. To tak jakby wygrać w totka. W głowie się przewraca.
kolega wózkowy (ten co nie mieści się na wózku) 2017-03-29 18:47
kolega wózkowy (ten co nie mieści się na wózku) powiem wam mi nie przeszkadza że zarabiam tak dużo i mogę tu robić ze 20 lat mam tyle kasy że już nie wiem co z nią robić raz idę do kasyna albo na dziewczynki i balanga do rana albo jadę do spa pomasują mi tam plecy powykrzywiane na wózku daje napiwki polecam robotę na fritarze jest cudownie i cieszę się że mogę tu robić (usunięte przez administratora)
Abdul Zahir 2017-04-01 20:21
A ja po wypłacie kupuję co miesiąc samochód i tak co miesiąc kupuję i sprzedaję tyle zarabiam na fritarze a ostatnio byłem na Florydzie w Miami i jeszcze mi z wypłaty zostało
Abdul Dżabbar 2017-04-01 20:29
A ja tyle zarabiam że co miesiąc kupuję samochód a jak mi się znudzi to sprzedaję i kupuję następny i tak co miesiąc a ostatnio byłem na Florydzie w Miami i jeszcze mi z wypłaty zostało muszę iść na skargę do prezesa że za dużo zarabiam
Cvb 2017-05-18 13:47
1. Yeti 2. Ufo 3. Uczciwy polityk (usunięte przez administratora)
slime jack 2017-06-14 20:23
ludzie za dużo zarabiają w tym kurniku i dlatego się zwalniają jak kur.. nie zobaczę mojej premii co miesiąc to zapierd... wszystkich w tym jeban.. kurniku
slime jack 2017-06-14 20:27
zapierdo.. was wszystkich gdzie moja premia
slime jack 2017-06-14 20:27
zapierdo.. was wszystkich gdzie moja premia
Kuropatwa 2017-06-16 01:26
Dostaniesz o ile zasłużyłeś za dwa miesiące. Premia z dwu miesięcznym opóźnieniem. Tylko ktoś z iglotexu mógł wpaść na taki pomysł. Coś tu śmierdzi zgniłym śledziem
8
Kurakopatwa 2017-06-17 15:57
(usunięte przez administratora) Tylko ktoś z iglotexu mógł wpaść na taki pomysł. Coś tu śmierdzi zgniłym śledziem
Marycha 2017-07-18 02:46
Roboty coraz wiecej. Wiecej zleceń a jest o wiele mniej ludzi jak dawniej. A kolo wymyślił że zamiast przyjąć ludzi to bedzie dokładał roboty stałym pracownikom. Brawo ty. Tylko czekać na kolejne zwolnienia
Alicja 2017-08-12 18:48
@Marycha - czy w Fritar prowadzone są już procesy rekrutacyjne? Będzie to przydatna informacja dla osób poszukujących ofert pracy w Tarnowie.
Marycha 2017-09-12 18:26
Procesy rekrutacyjne? To tu jest coś takiego? Do tej pory chyba było tak że jak ktoś się zwolnił to brali pierwszego lepszego byle zapchać dziurę.
Alicja 2017-09-13 12:32
@Marycha - a czy możesz zatem napisać, w jaki sposób Fritar przyjmuje nowych pracowników? W sieci nie znalazłam aktualnych ofert pracy - czy firma prowadzi zatem rekrutacje wewnętrzne? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Iglotex 2017-09-21 07:32
Pani Alicjo, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Odpowiadając na Pani pytanie, prowadzimy rekrutacje zarówno w kanale wewnętrznym, jak i zewnętrznym.
Zachęcamy do zapoznania się z aktualnymi ofertami pracy na stronie www.iglotex.pl i przesłania do nas swojego CV.

Pozdrawiamy,
Zespół Iglotex
Marycha 2017-09-25 17:49
To się dopiero nazywa monolog. Mój wpis został od razu usunięty. Pani z Iglotexu dba o cenzurę.
Zostaw swoją opinię o Fritar - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar