Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Inspektor Harry Callahan - 2015-03-14 12:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci stali pracownicy nie liczcie na więcej niż kilkugroszowe podwyżki oraz ci sezonowi że zwiększą wam głodowe stawki godzinowe przecież premie i pensje dla elit czyli Prezesa i Kierowników i całej reszty nierobów i lizusów tzw. "pracowników umysłowych" z biurowca Fritaru skąś się przecież muszą wziąść a tym pracownikom umysłowych z biurowca nie wystarczy 1000 zł na rączkę oni są ambitni i leniwi i tu co najmniej 2000 zł te umysłowe lizusy z biurowca są w stanie jakoś przełknąć a reszta elity czyli Prezes i Kierownicy na Fritarze to mniej niż 4000 zł narączkę nie wezmą, muszą wstawać rano nie wysypiają się jeszcze często do pracy przychodzą na tzw. kacu czyli po wypitym dzień wcześniej dobrym trunku na imprezce z innymi umysłowymi lizusami z biurowca a w pracy zamiast się nie męczyć i stresować to biedaki słyszą że znów coś się zepsuło,że coś zostało mało zrobione lub wogóle nie zrobione albo że znów kilku sezonowych zrezygnowało z pracy albo nie przyszło do pracy a w tym wszystkim "woły robocze" nie zmotywowane niskimi stawkami godzinowymi nic sobie z tego nie robią..... do czego to doszło.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-03-17 16:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde jeśli chodzi o premie i pensje to tylko dla elit czyli Prezesa i Kierowników oraz ich "najbliższych" są? a jak ktoś dobrze pracuje i wyrabia 120% normy to nic z tego nie ma @Inspektor Harry Callahan? chciałem do nich aplikowac, ale też chciałbym ieć szanse na podwyżkę czy konkretny awans już.
zdjecie uzytkownika
wujek timon - 2015-03-17 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaja - 2015-03-17 16:10:14]:
Ja awansowałem a nie potrafię dobrze buta zawiązać i na dodatek moczę się w nocy
zdjecie uzytkownika
Adolf - 2015-03-18 07:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzę jak sezonowi pracują na tym zakładzie to ręce opadają zero chęci do pracy chodzą kiedy chcą do pracy a jak już przychodzą do pracy to mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w sumie im się nie dziwie za takie ochłapy też bym pewnie tak robił zamiast dać ludziom normalne umowy to praca by inaczej wyglądała a tak to będzie dalej takie dziadostwo i syf na zakładzie brawo oby tak dalej
zdjecie uzytkownika
Kazimierz - 2015-03-18 15:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopiero marzec a opinie o Rossmanie w samych negatywach.Mężowie nie wysyłajcie żon do tej firmy pod żadnym pozorem,jeżeli pragniecie spokoju i stabilnego związku małżeńskiego.
zdjecie uzytkownika
komandor tupolev - 2015-03-19 12:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar to taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewolników którzy tyrają za grosze pracowałem nie tak dawno w tym wychodku drugiego takiego dziadostwa w Tarnowie nie ma dno to mało powiedziane takie zakłady powinno się zamykać jak można wykorzystywać tak ludzi za takie grosze i umowie śmieciowej ale ludzie powoli mają w dupi. ten zakład niech sobie rumunów sprowadzą albo murzynów z afryki niech im tyrają
zdjecie uzytkownika
zombie-kazek - 2015-03-27 01:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Z tej strony Kazek kiedyś wózkowy w tym szambie a teraz już zombie-kazek.

Chcecie wiedzieć jak wygląda życie po fritarze tych co już nie robią a tam kiedyś robili to macie filmik:

http://vod.pl/programy-tv/sa-wardega-zombie-apocalypse-halloween-prank/pxey9

Więc już wiecie co was czeka po fitarze.
zdjecie uzytkownika
gees - 2015-03-28 15:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie zgodzę się z przedmówcą.Dział techniczny chyba jako jedyny gwarantuje jakąś normalność.Zarobki to trochę ponad 2 tys.na rękę.Może nie rzuca na kolana ale jest rajem w porównaniu do innych komórek.Poza tym przełożony to normalny facet,a to też ma znaczenie.Są też patologie,bo przełożeni godzą się aby garbus i niemowa byli jako jedynymi do prac zleconych i to takich co potrzeba jak i zbędnych.Te ich umowy zlecenia powodują,że co miesiąc na swe konta odnotowują wpływy koło 4 tys.(oczywiście z wypłatą).
zdjecie uzytkownika
Inspektor Harry Callahan - 2015-03-28 18:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymaga się aby CV było wyjątkowe zwłaszcza gdy chodzi o stanowisko kierownicze bądź inne umysłowe ale chyba takie miałoby największe szanse na fritarze.

Wzór CV - Kierownik bądż inny lizus umysłowy z fritaru

CURRICULUM VITAE

XXXX YYYYY
Ur. XXXX w YYYYY
Adres: XXXXXXX
XX-XXX YYYYYY
tel: XXXXXXX
E:mail: YYYYYYYYY

CELE ZAWODOWE: Ambitna praca na powierzonym stanowisku kierownika bądź umysłowego lizusa z fritaru umożliwiająca podnoszenie kwalifikacji zwłaszcza w spożywaniu dużej ilości alkoholu razem z innymi umysłowymi wazeliniarzami i nieukami.

WIEDZA ZAWODOWA: BRAK

ZARZĄDZANIE:
Brak umiejętności kierowania zespołem potwierdzona podczas wielu nietrafionych decyzji na wcześniej zajmowanych stanowiskach.

DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE:
BRAK

EDUKACJA:
Przedszkole później Podstawówka potem Szkoła jakaś tam ale mniejsza z tym tak tylko aby odfajkować, ale papiery są.
KURSY, SZKOLENIA:
BRAK
JĘZYKI: Angielski -- nie dotyczy
Włoski - nie dotyczy
Niemiecki - nie dotyczy

REFERENCJE: Prezes, rodzina i cała reszta umysłowych wazeliniarzy z Fritaru.
zdjecie uzytkownika
Szczochmen - 2015-04-01 08:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy wzór cv sie zgadza co niektórzy na fritarze takie referencje mają to tak jak by jakiegoś psa bezdomnego przygarnąć fritar przygarnia kierowników matołów imbecyli pajaców którzy nami żądzą jeden kierownik kumaty coś tam próbuje ogarnąć a drugi to człowiek demolka i chaos
zdjecie uzytkownika
Szczochmen - 2015-04-01 08:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powyższy wzór cv sie zgadza co niektórzy na fritarze takie referencje mają to tak jak by jakiegoś psa bezdomnego przygarnąć fritar przygarnia kierowników matołów imbecyli pajaców którzy nami żądzą jeden kierownik kumaty coś tam próbuje ogarnąć a drugi to człowiek demolka i chaos
zdjecie uzytkownika
alicja - 2015-04-16 19:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Szczochmen mam pytanie do Was, jak sprawa wygląda z tym CV, to nie każde oni przyjmują, to jasna sprawa, tylko zastnawiam się jeszcze czy ono jak będzie z byt proste to też źle?
zdjecie uzytkownika
szelma - 2015-04-30 22:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alicja - 2015-04-16 19:23:07]:
nie wiem czy jest sens przejmować się aż tak bardzo tylko CV. We Fritarze jeśli rzeczywiści będą aż tak Cię potrzebowali to nie zwrócą na to wielkiej uwagi
zdjecie uzytkownika
bolo - 2015-06-03 09:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem od kolegi że tutaj jest podobno bagno ten zakład to bagno podobno płacą tu takie pieniądze że lepiej puszki zbierać po śmietnikach i lepiej się na tym wyjdzie powyższe opinie są same negatywne to chyba faktycznie ten zakład to bagno
zdjecie uzytkownika
franka xxx - 2015-06-03 13:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bolo ty lepiej kolegów nie słuchaj, w kiepskim towarzystwie się obracasz.chętnie się dowiem jakie pieniądze płacą to pogadamy czy puszka czy nie. natomiast mrożona żywość cieszy się dużą popularnością u nas, szczególnie teraz zacznie się sezon więc może być z tego moim zdaniem duża forsa, wyślę więc cv
zdjecie uzytkownika
obama - 2015-06-18 10:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franka xxx - 2015-06-03 13:54:59]:
franka xxx ty się chyba naćpałaś czegoś chyba skoro mówisz że może być duża forsa na fritarze a to swoje cv do tyłka sobie wsać dostaniesz umowe śmieciową na miesiąc 1000 zł jak dobrze pójdzie będziesz tyrała jak wół system 3 zmianowy włącznie z sobotą i niedzielą za takie ochłapy to ja mogę na fritarze kloca uwalić w kiblu płacą nam takie ochłapy fritar to jedno wielkie gnojowisko chęci do pracy w tym gnoju jest zerowa jaka płaca taka praca
zdjecie uzytkownika
Czerwony Kapturek - 2015-06-18 19:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

No tak coś mówią kobitki o mizernej kasie ale robię tymczasowo przy tej truskawce zjeść jej można tylko nie za dużo bo potem goni do kibla a nie bardzo jak jest iść do WC bo nie ma kto zmienić tak jakby ludzie nie sikali i nie srali chyba z tymi fartuszkami powinni dodawać pampersy tak jakby co.
zdjecie uzytkownika
pająk - 2015-06-20 07:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar to jeden z zakładów typu kołchoz i łagry zarobki takie że sobie mogę po wypłacie w biedronce zrobić zakupy i koniec kasy w europie jest taki kraj jak polska a w tym kraju miasto tarnów a w tym mieście ostatni kołchoz europy niewolników FRITAR
zdjecie uzytkownika
niewolnik - 2015-06-22 13:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś się chcę poczuć jak niewolnik to do fritaru kasę tu taką płacą jak prawdziwemu niewolnikowi głodowe stawki umowy śmieciowe murzyni w afryce lepiej zarabiają ten zakład to przykład niewolniczej pracy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-03 18:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-07-03 18:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziwne, ze tak uważasz @niewolnik, bo ja wiem od koleżanki, że mozna u nich szczególnie sa dobrze zarobić na stanowiskach związanych z branżą infromatyczną oraz z branżą handlową tak naprawde. Wydaje mi sie, ze ma się u nich rozliczenie miesięczne, a nie godzinowe jednak. Zastanawiające są te rozbieżności.
zdjecie uzytkownika
xx - 2015-07-18 09:39:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na fritarze to tylko w biurowcu dobrze zarabiają a na produkcji to masakra chory zakład takie ochłapy płacą ale ludzie powoli mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ten zakład za takie ochłapy nikt się nie będzie przykładał do pracy
zdjecie uzytkownika
koszar - 2015-08-02 22:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety ale prawda jest taka, że nie ma co się spodziewać nie wiadomo jak wielkich zarobków w tej branży. Cokolwiek by się nie zdarzyło to ludzie i tak będą chcieli z nimi współpracować bo generalnie jest problem z pracą , ale są pewne ograniczenia, poniżej których pracownicy nie powinni podejmować pracy.
zdjecie uzytkownika
obserwaor - 2015-08-15 08:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podłość ludzka nie ma granic....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-22 16:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Kelner - 2015-08-22 16:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Fritarze umowy śmieciówki, najniższe stawki bez względu na ukończone szkoły i wyuczone zawody a to daje zero motywacji do pracy i wogóle żeby przychodzić do pracy i przez to albo ktoś szybko się zwalnia albo chodzi jak chce do pracy.Jest nadzieja zrobić szkołę wieczorową w kierunku gastronomicznym specjlaność kelner i można załapać się gdzieś indziej np. w luksusowej restaracji i zarabiać dobrą kasę, brać napiwki , spijać drinki po klientach za darmo jednym słowem sam miód no a potem też z takim doświadczeniem można się rozwinąć i zostać w przyszłości kimś ważnym,czy nawet bardzo ważnym.
zdjecie uzytkownika
impelowiec - 2015-08-25 00:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z fritaru nawet szczury uciekają w końcu ludzie zmądrzeli i uciekają z tego tak zwanego zakładu który powinien się nazywać zakład produkcji odpadów tam tylko do pracy przychodzą lumpy meliniarze anonimowi alkoholicy przychodzą na kilka dni do pracy po to żeby mieli na alkohol bo normalny człowiek za takie marne grosze na ten zakład nie przyjdzie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fritar?
Zadaj pytanie
alert