Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-29 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. W latach 1991-2001 funkcjonowało jako samodzielne przedsiębiorstwo państwowe. Po prywatyzacji, od sierpnia 2001 roku FRITAR ma status spółki akcyjnej z całkowicie polskim kapitałem.Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.Więc Fritar to nie jakaś pseudo-firma jak piszą tu jacyś ludzie, ale Firma z tradycją i przeszłością oraz z przyszłością z planami rozwoju. Fritar to wzór dla innych Firm w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Siostra Basen Eugienia - 2014-04-03 08:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zróbcie coś z tym jedzeniem wreszczie na stołówce, bo jak Siostra Basen Eugienia idzie coś zjeść na stołówkę to co chwilę dają chlapowate zupki bez smaku, a w zupie mix warzyw co to za barszcz co pływa w nim brukselka,kalafior, brokuł,marchewka pokrojona w kostkę i w słupki jedno z drugim pomieszane, pakują te odpady warzyw z produkcji ludziom na stołówce jak coś takiego nazywają barszczem to chlapy pomieszane z warzywami co były gorsze i odrzuciły je baby przy taśmie bo były z robakami,dziurami,połamane albo przebarwione. Ducigrosze a jak mają gości z zewnątrz do smażą nóżki z kurczaka w piekarniku i goszczą ich w innej sali gdzie reszta pospolitych wyjadaczy zup nie ma prawa wejść. Jak Świnie nakarmić odpadami a potem niech robią woły robocze.I te głupie baby bojcory na zakładzie kłapią cały czas a jak pójdą na stołówkę to jedzą i kłapią, jak im nie pasuje to szukać innej roboty(usunięte przez administratora)za które nie zabiera się żaden chłop.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-04-08 17:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Siostra Basen Eugienia ma rację z tym że jedzenie na stołówce Fritaru nie jest jak z Restauracji w Hotelu dla Biznesmenów to raczej to jakiś odłam Baru Mlecznego z czasów PRL-u bo jak z funflem bercikiem idziemy na stołówkę to wciąż do znudzenia podają te chlapowante zupki bez smaku, zupki i zupki tak ciągle, czasem tak od Święta dadzą jakieś pyzy ,czy pierogi z Lewila ale to też produkt gorszej jakości co nie nadawał się do pakowania i sprzedaży.A po tych pyzach to zgaga łapie. Taka Fritarkowa Chlewko-Jadalnia i tyle. Ale co gorsze to te baby bojcory co tam chodzą i bojcą a żaden chłop się nie bierze za nie , bo jak popatrzy to tylko uciekać.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-04-08 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenon wciąż uważa,że Firma Fritar to wzór dla innych firm w Polsce i inne Firmy powinny się uczyć od Fritaru. Tu się nieźle zarabia (wiem to po sobie)(usunięte przez administratora)nasza stołówka serwuje pyszne zupki warzywne i niewiem czemu jesteście tacy niezadowloneni z tych zupek, przecież dużo ludzi tam chodzi i nie narzekają, lepiej moźe weźcie się do solidnej pracy tka jak to ja robię .Pracuję solidnie i z zadowoleniem że robię to dla Fritaru, która się rozwija. Jest dobrze i może być tylko lepiej.
zdjecie uzytkownika
duldus - 2014-04-11 01:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Andrzejek daj juz sobie siana z tym Zenkiem bo to nudne
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-04-11 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z pracą czy jak robię sezonowo to przedłużą mi umowę ,czy zwalniają Robię tu niedługo i niewiem ,czy mam szukać gdzie indziej roboty czy przez Wiosnę i Lato będzię praca ?
zdjecie uzytkownika
Andrzejek - 2014-04-14 01:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Andrzejek inaczej Funfel Bercika, Zenon i Siostra Basen Eugenia czyli ta sama osoba pod różnymi pseudonimami, lubię marudzić na temat zupek-chlapek na stołówce, braku papieru toaletowego w WC oraz bab-bojcor co się chcą za mnie brać.Ja Andrzejek lubię rozpisywać się na temat Fritaru bo na moim komputerze zacina nawet saper i jak maluję proste kreski w paincie. Ja Andrzejek mówię do zobaczenia.
zdjecie uzytkownika
Obornik do Gosi - 2014-04-14 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj sobie spokój z fritarem ten zakład podobno będą przerabiać na oborę albo chlew dla świń koni krów indyków
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-19 15:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w Fritar, bo wyżej kolega coś sugerował, że maja przerobić zakład, ale coś mi się wydaje, że było to jedynie zgryźliwą uwagą.
zdjecie uzytkownika
kiedys pracowala - 2014-08-21 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla brygady D ;)
zdjecie uzytkownika
MałyWielki - 2014-09-24 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Teraz to lajcik odkąd dali nowego magazyniera (h) placu to z łapówek mamy drugą wypłatę. Kiedyś tak nie było a teraz każda zmiana kipruje ziemię za kasę i 100 wpada do kieszeni na łebek za dzień. Gdyby dali normalne umowy to inna sprawa a tak musimy dorabiać. Najlepiej jak rolnik da flaszkę, to jest wesoło. tylko na pierwszej zmianie musimy uczciwie bo mogą złapać, więc lepiej nie ryzykować, ale mozna się na tej zmianie shować w paleciarni z ćpunami.
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2014-09-26 01:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 20:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [funfel bercika - 2014-03-20 17:11:19]:
Jak taka hamota jak ty pozatyka ubikacje to są zatkane. Jak komuś nie pasuje praca w tej firmie to tylko świadczy o nim że tam jeszcze siedzi.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 21:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można takie głupoty wypisywać? Jak mało płacą to nie robię. Jak warunki socjalne do kitu to nie robię. Jak stołówka do kitu to nie jem.
Jestem tylko ciekaw czy wszyscy wyzyskani przez Fritar w domach codziennie jedzą kotlety i dziczyznę podawaną na złotych tacach? Pewnie chwyci kromę chleba z masłem jak bidę klepie i zadowolony. A tu pana rżnie.
zdjecie uzytkownika
landry - 2014-10-18 17:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aby przypadkiem fritar nie miał rebrandingu i teraz nie nazywają się aby iglotex? Czy to zupełnie inne firmy? Co ciekawe firma wytwarza swoje mrożonki nie tylko dla znanych sklepów jak Intermarche, Plus discount, Real (obecnie Auchan) ale także dla takiego giganta jak Biedronka! Są także laureatem wielu nagród.
zdjecie uzytkownika
fogi - 2014-11-07 19:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [landry - 2014-10-18 17:44:22]:
zgadza się . Ta informacja jest już dostępna od kilku lat, toteż mylące może być dla wielu ludzi ciągłe nazywanie firmy Fritarem, bo o takiej to pewnie wiele osób nawet nie słyszało. Natomiast igloetx w co raz większym stopniu zdobywa sobie wysokie miejsce wśród firm zajmujących się żywnością mrożoną
zdjecie uzytkownika
fryś - 2014-11-12 17:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak odkad Przejal Fritar Iglotex I zaczal sie wykazywac nowemu wlascicielowi Prezes firmy obecnie sprawujacy to znacznie daje sie odczuc po traktowaniu pracownikow i rolnikow , Sprawy jak sie ich traktuje nadaja sie do Jaworowicz , ale musi sie wykazac .Ale on sie tez doczeka.
zdjecie uzytkownika
toro - 2014-11-23 00:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fryś - 2014-11-12 17:42:18]:
czyli dopiero od niedawna praca we Fritar zaczęła być naprawdę uciążliwa ? wydawało mi się, że jednak już od dość dawna ludzie nie są zadowoleni z tego co dzieje się w tej firmie. Skoro jest jeszcze gorzej ostatnio niż było , to nie radzę w związku z tym nikomu próbować podejmowania pracy w tej własnie firmie
zdjecie uzytkownika
volt - 2014-12-05 16:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj zmieniło sie ostatnimi czasy,wszędzie porzadek,toalety czysciutkie,aż miło wejść,papier toaletowy zawsze dostepny,ręczniki,wszystko super...
zdjecie uzytkownika
arak - 2014-12-07 17:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety ale znając życie to pewnie @wentylator ma więcej racji w swojej wypowiedzi ( choć niespecjalnie składnej). Niestety ale po wpisach na forum widać , że jednak nie najlepiej wygląda zatrudnienie we Fritarze i nie zanosi się wcale aby coś miało się poprawić. Poprawcie mnie jeśli się mylę w tej chwili
zdjecie uzytkownika
fritarowski niewolnik - 2014-12-08 11:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do XXX i volta ciekawe gdybyście popracowali na umowach śmieciowych za 1000 zł na miesiąc czybyście tak pozytywnie wystawiali opinie o fritarze żal mi tych ludzi którzy tyrają w tym niewolniczym zakładzie murzyn w afryce więcej zarabia a tutaj jest jak w prawdziwym kołchozie
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-12-08 13:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten zakład to kołomyjarski psychiatryk pracowałem w kilku zakładach ale nie myślałem że może być jeszcze gorzej głodowe stawki umowy śmieciowe nie polecam szkoda czasu na ten pierdolnik
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2014-12-12 09:41:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten psełdo zakład to wyzyskiwacze uciekajcie z tego zakładu kierownictwo myśli że dalej mamy PRL i ludzie będą tyrac na śmieciówkach i za śmieszne pieniądze drugiego w Tarnowie takiego dziadostwa jak ten zakład nie ma aż dziw bierze że biedronka bierze produkty z tego syfu
zdjecie uzytkownika
wyzwolony z niewoli - 2014-12-17 13:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fritar to specjaliści w wykorzystywaniu ludzi do maximum możliwości pracowałem w tym wariatkowie za psie pieniądze i na umowie śmieciowej jak mozna płacic ludziom takie ochłapy bo jak inaczej to nazwać teraz pracuje w normalnej firmie na normalnej umowie i za godne pieniądze jak ktoś już zauwarzył to jedyny zakład w tarnowie który tak wykorzystuje ludzi za takie marne grosze więc przeszczegam ludzi dajcie sobie spokój z tą firmą bo bendziecie tyrać za grosze jak niewolnicy na łagrach
zdjecie uzytkownika
pracownik fritaru - 2014-12-17 14:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko świnie przy korycie u samej góry mają dobrze w tej firmie szukam nowej pracy bo tutaj zarobki to śmiech na sali zarobki w tej firmie są na poziomie minimum pracownik maksymalnie jest obłożony pracą system 3 zmianowy umowy śmieciowe prawa pracownika w tej firmie nie istnieją tylko na papierze wyzysk totalny ludzie szukajcie lepszej pracy chyba że chcecie dalej utrzymywać przy korycie te świnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fritar?
Zadaj pytanie
x