Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Balbinka z Akademii Pana Kleksa. - 2013-12-30 22:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Balbinka z Akadaemii Pana Kleksa - 2013-12-28 20:59:51]:
Pozdro dla wszystkich tu Balbinka z Akademii Pana Kleksa.
Pozdro dla wszystkich ziomali i ziomalki z Fritaru. Dla tych olewających pracę patrzących aby tylko " przepchnąć " te 8 godzini dla tych co chcą się wykazywać i robić jak najwięcej i zostawać po 16 godzin.
Pozdro dla (usunięte przez administratora)także dla Wielkiego Imperatora w okularach, dla wszystkich bab ze stołówki największych bojcor z Fritaru co wszystko chciałby by wiedzieć a nic nie robić wciąż podających te zupy nie wiadomo jakie ..Pozdro dla Pracowników umysłowych z biurowca na Fritarze często wychodzących na pole i palących papieroski w czasie pracy i obgadujących innych współpacowników. Aby wejście w Nowy Rok 2014 było łagodne i bez kaca i w Nowym Roku obfitowało w Kolejne wyzwania i zadania jak tu zarobić a się nie orobić.
zdjecie uzytkownika
rumun - 2014-02-06 20:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca na Fritarze to spełnienie moich najskrytszych marzeń.Zarobki są wspaniałe.Premia to prawie druga wypłata. W żadnej innej firmie nie macie nawet co marzyć żeby tyle zarobić. Warunki do pracy są wyśmienite. Pracujesz zawsze w miłej atmosferze bez presji i w miłym ciepełku nawet jak na zewnątrz jest ostra zima. A awansowanie to bułka z masłem. Każdy ma równe szanse, nawet Ci ktorzy mają problemy z zawiazaniem sznorowek. Zupy na stołówce pomimo tego co ktoś napisał powyżej są świetne. Niebo w gębie. Prawie jak Szeratonie. Sprzęt z którym będziecie mieli do czynienia jest bardzo nowoczesny . Najnowocześniejszy w Europie a wszelkie usterki są usuwane na bieżąco przez zawsze uśmiechniętych mechaników chetnych do pomocy.Podsumowując nigdzie nie.znajdziecie takiej wspanialej i rozwijajacej pracy. Od fritaru inne firmy mogą się tylko uczyć. To prawdziwy wzór na świecie.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-02-07 20:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rumun - 2014-02-06 20:41:45]:
Tak Tak wspaniała opinia ta powyżej dana przez (usunięte przez administratora). Ja Zenon jestem taki szczęśliwy że ktoś wreszcie docenił ten wspaniały i bardzo nowoczesny zakład. Tam jest taki nowoczesny sprzęt co się prawie nigdy nie psuje i ci Panowie mechanicy i elektrycy to wręcz elita w kraju a może i w Europie , sami super fachowcy , szybko przyjdą , usuną usterkę i jeszcze się uśmiechają aż żal gdy odchodzą i znów nie wiadomo kiedy znów przyjdą..
Tak mi żal że jeszcze taki kanał jak Discovery Channel, nie nakręcił serialu o tej Firmie to wzór dla całego Kraju a nawet Europy ..również marzy mi się żeby National Geographic Channel pokazał to niezwykłe miejsce i żeby kiedyś przyjedżały tu wycieczki innych ludzi którzy lubią swoją pracę i chcą się rozwijąc żeby mogli oglądać ten przepiękny wzór idealnego zakładu pracy .. marzy mi się żeby to byli goście z różnych stron Świata z Mongolii , Chin, Koreii , Tajwanu , Kolumbii ..tych innych Krajów gdzie ludzie są też szczęśliwi i maksymalnie oddają się swojej Pracy.
Na Fritarze jest przemiła atmosfera tam nikt nie krzyczy, nie pali się papierosów bo to nie zdrowe , ani nikt nie pije alkoholu to coś wspaniałego.
Jak tylko ktoś zapragnie Pracy w tym zakładzie to niech śmiało puka , to będzie jego szansa na lepszę jutro w trzeźwości i zadowoleniu z wysokiego wynagrodzenia i wysokich premii.
Zenonowi aż brak słow żeby opisać to wspaniałe miejsce. jak ktoś jeszcze chce się podzielić swoją radością pracy na Fritarze to miło będzie gdy coś ciepłego napisze o naszych ukochanym Fritarze.
Ja Zenon jestem dumny z tego zakładu i nie mogę się doczekać każdej minuty aby tam być i dać jak najwięcej z Siebie.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-02-17 15:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rumun, no tak premia to druga wypłata, tylko, że szkoda, że nie napisałeś ile wynosi, bo jak fritar daje 600 zł premii i tyle wypłaty, to nie jest to za dużo.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-08 23:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenon pomimo tych troszkę odmiennych zdań w temacie Zakładu, jest zafascynowany tą Firmą Fritar.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-12 11:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenon uważa, że Fritar to niezwykłe i rozwojowe miejsce.Tu każdy powie że jest taka przemiła atmosfera ludzie chodzą i się uśmiechają do siebie są tacy radośni że mogą tu pracować a gdy już czasem coś się popsuje to wówczas przychodzą nasi niezwykli fachowcy elektrycy i mechanicy takie ciasteczka jak mówią Panie są już od wejścia tacy uśmiechnięci i szczęśliwi że mogą coś zrobić dla Zakładu z radością szybko naprawiają to co się popsuło, to sama elita Kraju.Zenonowi marzy się żeby powstał w naszym Zakładzie konkurs na "Słodziaka Fritaru". Nasi Panowie elektrycy i mechanicy mogli by w takim konkursie pokazać się jeszcze z innej strony, byłoby tak zabawnie i ludzie bardziej by się zintegrowali. Tu w naszym Zakładzie jest Zakaz Palenia Papierosów ale i tak przecież tu nikt nie pali bo wie że to nie zdrowe i szkoda zresztą mu było marnować swój czas w pracy na palenie papierosa , przecież w tym czasie tak wiele mógłby zrobić dla Firmy Fritar. Oczywiste jest również że nikt nawet nie myśli żeby spożywać wyskokowe napoje na Zakładzie bo to też jest Zakazane , więc nasz Fritar to wzór czystości i dbałości o przestrzeganie wszelkich zasad i przepisów, zwłaszcza BHP .
Ja Zenon cieszę się z każdego kolejnego dnia pracy w tej Firmie , a jak zapytam kogoś " jak idzie " to odpowiedź że idzie wspaniale i będzie jeszcze lepiej tak mnie uspokaja i cieszy tak błogo się robi. Ja (usunięte przez administratora)mógłbym nie wychodzić z pracy tylko zostać tu i cieszyć się każdą chwilką poświęconą tej wspaniałej Firmie - Fritarowi.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-03-12 23:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale( usunięte przez administratora )Przestań już.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-03-13 22:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No takie masełko Zenon o Fritarze ,ale jakoś nie wspomniał o tym jak jest z tą czystością w WC .Jak jestem czasem w WC z funflem Bercikiem i innymi ściemniaczami w WC to śmiejemy się bo albo muszla klozetowa jest zapchana czymś co śmierdzi i woda się wylewa, albo " żółte coś " stoi i nie chce spłynąć w pisuarze. Jak się to widzi to na wymioty zbiera. Zenonie zapchane toalety to nie powód do tego że cieszyć się każdą chwilą na Fritarze.Jestem ciekaw Zenon czego nie pochwalisz się takimi Toaletami na Fritarze.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-03-20 17:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenonie tak zachwalasz nasz Zakład Fritar może to i jest wzór dla innych Firm i inne Firmy powinny uczyć się od Fritaru. No ale jak z funflem bercikiem wejdziemy do tych słynnych toalet na Fritarze to jakoś ciężko znaleźć powód do dumy, często zapchane muszle klozetowe, wypływająca woda to raczej chyba i ciebie Zenonie nie ucieszyłoby.Często też brakuje papieru toaletowego. Zenonie brak papieru toaletowego w ubikacji chyba cię nie uspokaja ?
zdjecie uzytkownika
Mędrzec - 2014-03-21 21:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fritar to wyzyskiwacze, nie stosują się do panujących przepisów w kwestii BHP, Kodeksu Pracy, dają Ci umowę zlecenie, ale masz rypać jak normalny pracownik, masz przełożonego, jedno miejsce pracy, stawkę godzinową i normowany czas pracy, ale nigdy nie dostaniesz urlopu płatnego, chorobowego a o umowie o pracę zapomnij. Zarobki marne, bo jak żyć mając rodzinę za 1200 zł na rękę. To totalny absurd, by zatrudniać ludzi przez agencję, jakby sam Fritar bezpośrednio nie mógł zatrudnić. Kierownicy są niewykształceni, większość nie wiem czy ma choć średnie, ale uważają się za nad ludzi. Ty jesteś gorszym gatunkiem, bo nie masz znajomości albo nie dałeś/aś.... Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-24 18:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zenon pomimo tych negatywnych opinii jest zadowolony z pracy na Fritarze i uważa że Fritar się rozwija i idzie w dobrym kierunku i może nadal być wzorem dla innych Firm w Polsce. Drogi funflu bercika , brak papieru toaletowego w ubikacji to nie jest może powód do radości (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
abdul - 2014-03-28 18:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosta sprawa wyzysk praca za psie pieniodze umowy śmieciowe ludzie strata czasu na te psełdo firme chamy dorabjają się na biednych ludziach omijać te kołomyje z daleka
zdjecie uzytkownika
Siostra Basen Eugienia - 2014-03-29 16:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Fritar to taka lipa,kasa mizerna nic ciekawego,umowy śmieciówki a na stołówce rozcieńczane wodą zupki z warzyw, atmosfera w zakładzie to ferment baby się uśmiechają do siebie ale za plecami obgadują siebie i innych takie wstrętne bojcory za które żaden chłop nawet desperat się nie chce zabierać.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-03-29 22:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. W latach 1991-2001 funkcjonowało jako samodzielne przedsiębiorstwo państwowe. Po prywatyzacji, od sierpnia 2001 roku FRITAR ma status spółki akcyjnej z całkowicie polskim kapitałem.Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.Więc Fritar to nie jakaś pseudo-firma jak piszą tu jacyś ludzie, ale Firma z tradycją i przeszłością oraz z przyszłością z planami rozwoju. Fritar to wzór dla innych Firm w Polsce.
zdjecie uzytkownika
Siostra Basen Eugienia - 2014-04-03 08:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zróbcie coś z tym jedzeniem wreszczie na stołówce, bo jak Siostra Basen Eugienia idzie coś zjeść na stołówkę to co chwilę dają chlapowate zupki bez smaku, a w zupie mix warzyw co to za barszcz co pływa w nim brukselka,kalafior, brokuł,marchewka pokrojona w kostkę i w słupki jedno z drugim pomieszane, pakują te odpady warzyw z produkcji ludziom na stołówce jak coś takiego nazywają barszczem to chlapy pomieszane z warzywami co były gorsze i odrzuciły je baby przy taśmie bo były z robakami,dziurami,połamane albo przebarwione. Ducigrosze a jak mają gości z zewnątrz do smażą nóżki z kurczaka w piekarniku i goszczą ich w innej sali gdzie reszta pospolitych wyjadaczy zup nie ma prawa wejść. Jak Świnie nakarmić odpadami a potem niech robią woły robocze.I te głupie baby bojcory na zakładzie kłapią cały czas a jak pójdą na stołówkę to jedzą i kłapią, jak im nie pasuje to szukać innej roboty(usunięte przez administratora)za które nie zabiera się żaden chłop.
zdjecie uzytkownika
funfel bercika - 2014-04-08 17:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No Siostra Basen Eugienia ma rację z tym że jedzenie na stołówce Fritaru nie jest jak z Restauracji w Hotelu dla Biznesmenów to raczej to jakiś odłam Baru Mlecznego z czasów PRL-u bo jak z funflem bercikiem idziemy na stołówkę to wciąż do znudzenia podają te chlapowante zupki bez smaku, zupki i zupki tak ciągle, czasem tak od Święta dadzą jakieś pyzy ,czy pierogi z Lewila ale to też produkt gorszej jakości co nie nadawał się do pakowania i sprzedaży.A po tych pyzach to zgaga łapie. Taka Fritarkowa Chlewko-Jadalnia i tyle. Ale co gorsze to te baby bojcory co tam chodzą i bojcą a żaden chłop się nie bierze za nie , bo jak popatrzy to tylko uciekać.
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2014-04-08 20:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zenon wciąż uważa,że Firma Fritar to wzór dla innych firm w Polsce i inne Firmy powinny się uczyć od Fritaru. Tu się nieźle zarabia (wiem to po sobie)(usunięte przez administratora)nasza stołówka serwuje pyszne zupki warzywne i niewiem czemu jesteście tacy niezadowloneni z tych zupek, przecież dużo ludzi tam chodzi i nie narzekają, lepiej moźe weźcie się do solidnej pracy tka jak to ja robię .Pracuję solidnie i z zadowoleniem że robię to dla Fritaru, która się rozwija. Jest dobrze i może być tylko lepiej.
zdjecie uzytkownika
duldus - 2014-04-11 01:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Andrzejek daj juz sobie siana z tym Zenkiem bo to nudne
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-04-11 11:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z pracą czy jak robię sezonowo to przedłużą mi umowę ,czy zwalniają Robię tu niedługo i niewiem ,czy mam szukać gdzie indziej roboty czy przez Wiosnę i Lato będzię praca ?
zdjecie uzytkownika
Andrzejek - 2014-04-14 01:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Andrzejek inaczej Funfel Bercika, Zenon i Siostra Basen Eugenia czyli ta sama osoba pod różnymi pseudonimami, lubię marudzić na temat zupek-chlapek na stołówce, braku papieru toaletowego w WC oraz bab-bojcor co się chcą za mnie brać.Ja Andrzejek lubię rozpisywać się na temat Fritaru bo na moim komputerze zacina nawet saper i jak maluję proste kreski w paincie. Ja Andrzejek mówię do zobaczenia.
zdjecie uzytkownika
Obornik do Gosi - 2014-04-14 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj sobie spokój z fritarem ten zakład podobno będą przerabiać na oborę albo chlew dla świń koni krów indyków
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-19 15:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się dzieje w Fritar, bo wyżej kolega coś sugerował, że maja przerobić zakład, ale coś mi się wydaje, że było to jedynie zgryźliwą uwagą.
zdjecie uzytkownika
kiedys pracowala - 2014-08-21 15:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla brygady D ;)
zdjecie uzytkownika
MałyWielki - 2014-09-24 17:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to lajcik odkąd dali nowego magazyniera (h) placu to z łapówek mamy drugą wypłatę. Kiedyś tak nie było a teraz każda zmiana kipruje ziemię za kasę i 100 wpada do kieszeni na łebek za dzień. Gdyby dali normalne umowy to inna sprawa a tak musimy dorabiać. Najlepiej jak rolnik da flaszkę, to jest wesoło. tylko na pierwszej zmianie musimy uczciwie bo mogą złapać, więc lepiej nie ryzykować, ale mozna się na tej zmianie shować w paleciarni z ćpunami.
zdjecie uzytkownika
Zygmunt - 2014-09-26 01:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przedsiębiorstwo Przemysłu Chłodniczego FRITAR S.A. posiada ponad 30-letnie doświadczenie w produkcji mrożonej żywności. Powstało w 1972 roku i do 1991 roku wchodziło w skład Kombinatu Rolno-Spożywczego Igloopol. Obecnie FRITAR S.A. jest największym polskim producentem frytek ziemniaczanych i jednym z głównych krajowych producentów mrożonych wyrobów owocowo-warzywnych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x