Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fritar

Pracowałeś w firmie Fritar i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-14 00:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To głupio czytać @Smirnoff że tak się dzieje, mam nadzieję, że coś się polepszy. A jakby przyjęcia były, to jakie były sumy miesięczne, ile można zarobić?
zdjecie uzytkownika
ciocia pumba - 2016-01-14 09:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na lewilu w krainie mąki podobno czeba mieć żółte papiery albo grupę inwalidzką bo nie przyjmą do pracy i dlatego tam same świry pracują raz słyszałem że podobno gościu z lewila w gacie się zesrał chodzą w tych maskach w czebkach wyglądają jak niedoje..
zdjecie uzytkownika
kluska - 2016-01-15 20:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to juz tzw przedsmiertne drgawki...
obecnie oczekujemy na audyt podobny do tego ktory zgnoił warzywa i fritar
a nastepny audyt rozłozy pierogi i spokojnie zakończymy produkcje w mordowni i w tarnowie i to tyle...zamykamy teatrzyk
zdjecie uzytkownika
kwiat - 2016-01-16 14:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar wydawał mi się zawsze dość specyficzną firmą, ale nie spodziewałem się, że trafię tu na tyle dziwnych wypowiedzi z których nic nie wynika @Jacek sam bym się chętnie tego dowiedział.
zdjecie uzytkownika
Mr. Potato - 2016-01-22 01:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten Zakład to taki wybryk natury, robią w nim lesery a zarządzają nim goście mający problem z wiązaniem sznurówek..i jak takie coś ma działać... ale jest wazelinka posmaruje się i się jedzie dalej Mietek i inni wazeliniarze o to zadbają. Mr. Potato waszym władcą zlewusy i nieuki.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-22 14:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie firma trochę specyficzna, ale też nie można wypowiedzi na anonimowym forum brać za pewniak tego co myśleć, wiadomo, no nic poczekamy jeszcze trochę, może się coś wyjaśni
zdjecie uzytkownika
Pracownik umysłowy z biurowca - 2016-01-23 16:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fritar to dość specyficzna firma,stąd tu tyle dziwnych wypowiedzi z których wynika że to Przedsiębiorstwo stacza się po równi pochyłej w dół i jest coraz bliżej upadku. Szkoda ludzi którzy lata tu zmarnowali swojego życia bo akurat Prezesa Ch. i innych wiernych podwładnych Prezesa nie szkoda, no cóż nie będzie sobie mógł za szybko Prezes zmienić autka na nowszy i lepszy model bo po prostu nie bedzie za co i z czego.
zdjecie uzytkownika
czeko - 2016-01-24 19:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że firma jest specyficzna, nie znaczy, że jest firmą złą @Pracownik umysłowy z biurowca. Według mnie to czym jeździ właściciel, nie ma żadnego znaczenia. Ważne, że pracownicy swoje zarabiają.
zdjecie uzytkownika
makrela - 2016-01-25 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba nie wiesz co piszesz czeko: "....Według mnie to czym jeździ właściciel, nie ma żadnego znaczenia. Ważne, że pracownicy swoje zarabiają....." Pracownicy zarabiają za mało lub bardzo mało a to czy chcieliby zarabiać więcej to pewnie tego właściciela mało obchodzi a to czym jeździ właściciel ma znaczenie bo to bierze się z tego co zrobili ci pracownicy a skąd niby bierze się kasa dla właściela ????.
zdjecie uzytkownika
Smirnoff - 2016-01-26 20:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Czeko. Pracownicy swoje zarabiają? To "swoje" to zarobki okolo 1500zł to takie swoje. W zimnie, hałasie, na nocach, 6 a nie 5 dniowym systemie? Wiecznie coś nie pasi przełożonym a za byle pierdołę upieprzy Ci premię.Bo to "swoje" zabrzmiało jakby robili tu kokosy. Chyba że jesteś szefem magazynierów ktory cały dzień szwęda się po placu z rękami w kieszebiach i Ci to odpowiada.Chyba jesteś podstawiony na to forum do podnoszenia żałośnie niskich ocen tego zakładu. Ludzie spieprza)cie z tego syfu jak tylko pojawi się okazja albo wyjeżdżajcie za granicę bo tu jesteś niewolnikiem za takie ochłapy.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-01-27 11:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to chyba jest trochę przesada, przynajmniej ja tak myślę @Pracownik umysłowy z biurowca nie może być tak, że zakład się stacza, a kierownik kupuje samochody, to chyba plotka?
zdjecie uzytkownika
Gwałtek - 2016-01-27 11:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Czeko pracownicy swoje zarabiają dobre za około 1500zł to ja mogę na Fritarze w kiblu kloca uwalić tylko elektrycy i mechanicy dobrze zarabiają to nic że śpią po nocach albo siedzą na kompie na internecie a maszyny się rozsypują a jak czeba coś wymienić to najczęszcza odpowiedż mechanika to co jo ci poradze albo czy sam bym sobie tego nie naprawił może ma jeszcze swoje klucze z domu przynosić chory zakład uciekajcie z tego syfu bo was kierownik wszystkich pozabija ponoć już kogoś próbował zabić na zakładzie
zdjecie uzytkownika
młody placowy z tego zakładu - 2016-01-27 17:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czeko - 2016-01-24 19:52:51]:
Do czeko. To żałosne co piszesz czeko, a jeszcze bardziej żałosne że jak ujął to Smirnoff jesteś podstawioną "mendą" przez pracodawcę żeby dodawać tu dodatnie i myle opinie do całej masy negatywnych wpisów. Ten Zakład to jeden chory organizm, szef magazynierów co łazi z łapami w kieszeni po placu jest mężem gwiazdeczki z KJ i ma plecy więc go nie ruszą.
zdjecie uzytkownika
gozn - 2016-01-30 21:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pudelek, a dlaczego tak ordynarnie przedstawiasz sytuację.. Do tej pory myślałem, że Fritar promuje wysoką kulturę osobistą. Żałuję tylko, że teraz nie prowadzą ogólnej rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
Miś Ochłapek - 2016-01-31 03:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do gozn. Fritar promuje wysoką kulturę? Chyba tu nigdy nie pracowałeś albo pracujesz i hałas zniszczył Ci szare komórki. Mogę podać Ci całą masę przykładów na to że również przełożeni potrafią się zachować jak kompletny jełop a to właśnie oni powinni dawać przykład.
zdjecie uzytkownika
Miś Ochłapek - 2016-01-31 20:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten Pudełek to co tak ciągle o tym lizaniem w kakałko? Jakieś chyba niespełbione gejowskie fantazje.
zdjecie uzytkownika
Miś Ochłapek - 2016-01-31 20:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ten Pudełek to co tak ciągle o tym lizaniem w kakałko? Jakieś chyba niespełnione gejowskie fantazje.
zdjecie uzytkownika
Anti - 2016-02-01 15:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , niedawno dostałam ofertę pracy na produkcji , czy warto to przyjąć cZy jednak szukać dalej ?
zdjecie uzytkownika
fogi - 2016-02-01 21:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anti - 2016-02-01 15:40:38]:
to zależy jakie przed Tobą stoją perspektywy w tej chwili. Lepiej wziąć się za pracę na produkcji we fritarze niż siedzieć bezczynnie w swoim domu całe dnie
zdjecie uzytkownika
bezrobotny Rolnik - 2016-02-02 09:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak nie idzie zarobić, trzeba się orobić w tej firmie to może bedzię szansa na znalezienie żony ??? słyszało się że tam dużo małżeństw się poznało...
zdjecie uzytkownika
foczka - 2016-02-02 10:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na fritarze nie zarobisz, ale się orobisz pchaj się bezrobotny rolniku może jakaś dziołcha ci wpadnie, zapytaj Szefa magazynierów co łazi bez celu po placu z łapami w kieszeni jemu trafiła się gwiazdeczka na tym zakładzie żona w pracy i po pracy i to jeszcze co zabrania mu pić piwo, taki skarb to szukać tylko na fritarze.
zdjecie uzytkownika
pudelek - 2016-02-03 01:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pudelek mówi,że całe otoczenie Prezesa i inni to jedna wielka wazelinka, choć debil ale wazelinka cieknie " z pyska " to się nadale, bez jakiś tam fantazji pudelka, chodzi tu że wazeliniarze z tego bagna np. mietek zrobią wszystko żeby Prezes był zadowolony. Możecie pudelka polizać w kakałko.
zdjecie uzytkownika
szwindel - 2016-02-03 21:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
smutne niektóre te komentarze.. jako kandydat wcale nie chcę znać wewnętrznych układów. Interesuje mnie to, czy firma jest wypłacalna, a nie kto z kim i dlaczego :)
zdjecie uzytkownika
patryk - 2016-02-07 19:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie, że zawsze warto znaleźć zatrudnienie nawet na krótki okres czasu, ale teraz chyba nie planują żadnej rotacji, zwłaszcza, że miały być przyznane dla pracowników jakieś benefity noworoczne.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-02-11 21:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie planują @patryk to prawda, ostatnio jest tak, że wszyscy siedzą twardo, więc chyba trzeba czekać dłużej, zwłaszcza że były podwyżki, czyli firma zadowolona
zdjecie uzytkownika
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex - 2016-03-02 15:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex

Grupa Kapitałowa Iglotex to niepewna marka pracodawcy w Polsce. Nasza polityka personalna opiera się na założeniu, że najważniejszym kapitałem firmy są wyzyskiwani ludzie. Wyciskany z naszych pracowników ich potencjał przekłada się na rozwój firmy i większe wynagrodzenia dla Kadry Zarządzającej kosztem cięć na dole piramidy pracowniczej.

Obecnie zatrudniamy ponad 3000 osób na terenie całego kraju. Nasi pracownicy stanowią zespół dynamicznych, niewykwalifikowanych, niezmotywowanych i innowacyjnych ludzi. Budujemy firmę w oparciu o brak profesjonalizmu i brak zaangażowania naszych pracowników. Pracujemy jako jeden zespół, ponad granicami geograficznymi oraz podziałami funkcyjnymi.

Jako niekwestionowany lider na rynku wyzyskiwaczy w Polsce, stwarzamy pracownikom ogromne możliwości braku rozwoju w różnych obszarach. Nie wspieramy ich rozwoju indywidualnego oraz blokujemy możliwości realizacji własnych pomysłów. W myśl zasady „właściwy człowiek na właściwym stanowisku” indywidualnie podchodzimy do rozwoju naszych pracowników, mając przekonanie, że odpowiednie dopasowanie do stanowiska pracy wpływa na wzrost zaangażowania w pracy wspierając ich w tym nie dając premii oraz podwyżek tak żeby już sama praca w Grupie Kapitałowej Iglotex była dla nich nagrodą i nie oczekiwali i nie liczyli na więcej.

Obecnie naszym pracownikom proponujemy:


bardzo nie atrakcyjne warunki zatrudnienia
śmieciową umowę o pracę
bardzo nie motywacyjny system wynagradzania (brak premii, brak podwyżek)



brak szkoleń wewnętrznych i zewnętrznych
(firma nie ma zamiaru ponosić zbędnych kosztów z tego tytułu)
firma nie dofinansowuje studiów i kursów ich pracowników
udział w ciekawych projektach
ewentualną rekrutację wewnętrzną
(liczą się znajomości i powiązania rodzinne w firmie)


pracę w zespole nie profesjonalistów
brak przyjaznej atmosfery w pracy
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-03-02 19:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem każdy znajdzie cos dla siebie, oferty sa atrakcyjne zalezy co komu pasuje i na co czekasz i czego oczekujesz, jednka też trzeba spełniać okreslone warunki.
zdjecie uzytkownika
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex - 2016-03-03 13:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex

Jeżeli chcesz pracować w niestabilnej firmie, która jest czołowym liderem w branży wyzyskiwania pracowników zwłaszcza tych na umowach śmieciowych....

Jeżeli chcesz pracować w firmie, która stwarza realne możliwości braku rozwoju i pełnego wyciśnięcia z Ciebie ile się da nie oferując w zamian odpowiedniej płacy...

Jeżeli lubisz pracę pełną wyzwań w nieprzyjaznej atmosferze...

Dołącz do naszego zespołu i nie rozwijaj się razem z nami!

Zakres obowiązków:

Wsparcie procesu codziennej pracy w GK Iglotex na wyznaczonym stanowisku:

m.in. utrzymanie i wsparcie w pracy tak ważnej i strategicznej komórki w
naszej firmie jak kuchnia w tym obsługa kuchenki mikrofalowej,rozlewanie kompotu
do kubków, rzetelne wpisywanie do zeszytu ilości wydanych posiłków na
stołówce, wpisywanie ilości zwróconych posiłków lub zjedzonych nie dokońca
posiłków np. zjedzone mielone a pozostawione ziemniaki itp.
Nadzór merytoryczny i opiekę będzie prowowadzić Pani Wiesia ze stółki znana ze swojej niedokładności
i wpisywania nieprawdy (fałszowania) wpisów do zeszytu w stosunku do stanu faktycznego

Wykonywanie prac manualnych lub prac pomocniczych w przyzakładowym warsztacie , w tym jedzenie frytek z innymi pracownikami, bądź spanie na nocnych zmianach lub czuwanie w nocy żeby ktoś nie nakrył jak inni śpią na warsztacie;


Poszukiwane kompetencje:

Doświadczenie w pracy w piekarnictwie (mile widziane)lub w innej Zakładowej Stołówce lub po prostu brak doświadczenia i chęci.;
Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej lub jej brak;
Gotowość do pracy zmianowej lub jej brak;
Zaangażowanie i umiejętność pracy w zespole lub totalny brak zaangażowania w pracy i zlewanie wszystkiego co się da.

Kandydatom oferujemy:

Stabilne warunki zatrudnienia, zawsze będziesz miał co robić albo będziesz się nudził
Elastyczny czas pracy, to ty dopasujesz czas pracy do swoich potrzeb

Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego lub pogębienia nałógów jakie już masz zwłaszcza palenia papierosów , oraz rozwoju w dynamicznie podupadającej organizacji zarządzanej przez niewykwalifikowaną kadr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będącej liderem w swojej branży.
Przyjazna atmosfera pracy i po pracy albo jak wolisz odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-04 20:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tadek, a o jakich warunkach mowa między innymi? Nie załapałem się, a słyszałem o firmie Fritar. W sumie mógłbym podjąć tu pracę, ale wolałbym poznać konkret, jakie pensje itd.
zdjecie uzytkownika
smigol - 2016-03-04 22:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex... HAHAHA... dobre...smutne, ale ile w tym prawdy co napisałeś...a zwłaszcza o dziale technicznym który na 2 i 3 zmianach kompletnie nic nie robi pomimo tego że tyle rzeczy jest do naprawy, biorą kasę lepszą od ludzi co naprawdę zapieprzają na tym zakładzie, a jak po nich ktoś zadzwoni do awarii to strasznie im to nie na rękę...wręcz ich podejście odrzuca (i chyba o to im chodzi żebyś się od#ebał i dał im święty niezakłócony spokój do końca zmiany)
zdjecie uzytkownika
Elektryk świetlówka - 2016-03-06 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy się tak uczepiliście tego Działu technicznego. Jak u mnie się coś zepsuje to przecież do Was nie dzwonię. I chyba to powinno działać w obie strony no nie? To tyle. Idę spać..yyy znaczy się wymieniać świetlówki.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-03-07 11:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ministerstwo ds. propagandy chyba Cię zwolnili i teraz masz dużo czasu na pisanie bzdur w Internecie :) ja słyszałem od kolegi, że w dziale technicznym może i nie jest superr ale beznadziejnie tez nie!
zdjecie uzytkownika
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex - 2016-03-07 20:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex

Każdy dzień w Grupie Kapitałowej Iglotex to dzień pełen wyzwań lub nudy albo po prostu okazja do wyspania się (znaczy się wymiany świetlówek).

Stawiamy na ludzi kreatywnych i oszczędnych a tacy są właśnie w Dziale Technicznym, to z oszczędności wynika że nie dzwonią do "was" gdy coś się zepsuje u nich to poto żeby zaoszczędzić swój czas i wasz jak i też liczą na rewanż że wy również nie będziecie dzwonić do nich gdy coś się u "was" zepsuje i ich sen i spokój pozostanie niezakłócony taka pełna wspópraca w GK Iglotex.

Praca w GK Iglotex stwarza dynamiczne środowisko pracy oraz dużą różnorodność zadań.

Dzięki temu realizujemy dużo ciekawych projektów jak i też tych nudnych i wymyślonych przez kogoś kto nie ma pojęcia o tym co robi ale nie martwi się bo wie że ma na kogo liczyć, stwarzając tym samym możliwość rozwoju i podnoszenia kompetencji naszego zespołu.

Każdy z pracowników traktowany jest indywidualnie i wyjątkowo, stanowiąc cenną wartość dla całej firmy,jednak nie chcemy aby każdego zbytnio wyróżniać dlatego też nie dajemy podwyżek ani premii tak żeby nie sądzono że kogoś faworyzujemy.

Jeżeli chciałbyś/chciałabyś zostać częścią naszego zespołu to po prostu wyślij smsa do nas, postaramy się nie odpowiedzieć na żaden wysłany sms bo i tak wiemy kogo już przyjmiemy.
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2016-03-09 12:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy stawia na oszczedności, tylko, że potem to już różnie wychodzi, bo czasem traci się na jakości, ale niora tylko ludzi, którzy mają min 2 letnie doswdczenie w branży.
zdjecie uzytkownika
tarnina - 2016-03-09 19:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [młody placowy z tego zakładu - 2016-01-27 17:33:18]:
Trzeba się było uczyć to byś był mechanikiem.
zdjecie uzytkownika
Jan_bez_ziemi - 2016-03-18 02:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się czyta zdecydowaną większośc wypowiedzi o Fritarze, to robi się smutno - pokazują one poziom mentalny komentujących (którzy prawdopodobnie tam pracują).
Ludzie wchodzą na to forum żeby dwiedzieć się czy można dostac pracę w tej firmie, czy płaci ona terminowo, i jakie są ogólne warunki zatrudnienia - niestety ciężko o jakąkolwiek merytoryczną odpowiedz, pełno jest natomiast głupich komentarzy o "kamerkach", rozwodnionej zupie, żali do całego świata, i ogólnej nienawiści do każdego kto robi w życiu cokolwiek innego niż przekładanie frytek z worka do kartonu albo na odwrót.
Ludzie, ogarnijcie się - firma to nie organizacja charytatywna, konkurencja na rynku spożywczym jest ogromna, i każda firma stara się płacic pracownikom jak najmniej, i inwestuje w urządzenia zwiększające efektywność pracy (np. znienawidzone przez was kamery) - wiec nie łódzcie się że jeśli przestaniecie pakować frytki, a zaczniecie np. przekładać opony to nowy pracodawca z miejsca będzie wam płacił miliony, za coś co dobrze wytresowana małpa zrobiła by tak samo dobrze, a czasami pewnie lepiej.
Doskonale rozumiem frustrację wynikającą z tego że w Tarnowie jest ciężko o pracę, czego bezpośrednim efektem są niskie zarobki - niestety tak zawsze było, i zapewne zawsze będzie.
Jeśli wszyscy komentujący są tak dobrze wykształceni, asertywni, i dążą do awansu, to proponuję żeby zamiast wylewać żale na forum, zrobili w życiu coś bardziej sensownego niż pakowanie frytek, albo sortowanie owoców.
To oczywiste że są ludzie którzy po prostu nie mają wyjścia - bo muszą zajmować sie rodziną, niewiele brakuje im do emerytury, albo z jakiegoś względu nie mogą opuścić Tarnowa - niestety, dzięki takim jak oni, i całej reszcie ludzi o świadomości chłopa pańszczyznianego którzy tutaj komentują, firmy nie podniosą zarobków,bo popyt na pracę jest większy niż podaż - wiec po co mieli by to robić?
Życzę wszystkim znalezienia godziwie płatnej pracy, na miarę ich sił i możliwości.
Dziękuje!
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy wózkowy - 2016-03-19 16:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż za brednie ten Jan bez ziemi pisze że chce wiedzieć czy fritar płaci terminowo i jak tam się dostać. Jak ktoś jest ciekawy to pofatyguje się osobiście i się tego dowie tak jak to ma miejsce w cywilizowanym świecie a jakieś płytkie pisanie o tym że w tarnowie jest ciężko z pracą i płacą mają "usprawiedliwiać" pracodawcę na fritarze za traktowanie ludzi jak przedmiotów i nie liczenie się z nimi (bo jak nie ty to przyjdzie ktoś inny).
Są tacy co by chcieli żeby było jak za komuny cenzura tylko same pochlebne opinie i zadowloneni z płacy i pracy ludzie. Jakoś ten Jan bez ziemi nie poruszył kwestii różnic płacowych na fritarze że ludzie na dole zarabiają grosze bo lwią część zarabiają nieudacznicy na stanowiskach kierowniczych nie potrafiący np. zastąpić swoich podwładnych
(np. wydział usług na fritarze kierownik tego cziału nie umie jedzić na wózku więc jak mógły zastapić przez 8 godzin kogoś z usług ale to nic ten brak umiejętności nie przeszkadza mu w byciu kieronikiem i ocenianiu innych wózkowych to są właśnie tarnowskie realia pracy !!!!!!)
zdjecie uzytkownika
Spoko spoko - 2016-03-20 20:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jan bez ziemi czyli inaczej Janusz już bez Fritaru. Zapomniał już jak to jest tyrać za grosze więc standardowo: "w Tarnowie jest ciężko" Ale jeśli firmy będą widziały że zostało kilka osób ze starego personelu bo oni się już nie zwolnią a młodzi nie będą chcieli przychodzić do takich firm jak Fritar bo wolą jeździć na tirach, przerzucać opony jak wyszkolona małpa albo gorzej lub po prostu wyjadą na zmywak do Londynu to powoli, powoli ale trzeba będzie trochę lepiej ludziom zapłacić. Chyba że jesteś małpą to 3kg bananów zalatwi sprawę.
zdjecie uzytkownika
cmentarna hiena - 2016-03-27 11:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jan bez ziemi takich bzdur już dawno tu nie czytałem pochlebne opinie piszą ludzie na tym forum którzy nigdy nie doświadczyli ciężkiej pracy fizycznej. Panie Janie bez ziemi gdyby pan zarabiał takie grosze jak zwykli pracownicy na tym zakładzie pracował w zimnie hałasie w trybie zmianowym w soboty niedziele to by pan inaczej pisał ludzie piszą na tym forum tak jak jest naprawdę i nie wymyślają sobie tego bo po co nic dziwnego że młodzi uciekają z tego zakładu skoro sprzątaczka zarabia więcej niż pracownicy jeżeli zarząd tej firmy się nie obudzi i nie będzie podwyżek to niech się nie zdziwią jak produkcja stanie bo nie będzie miał kto pracować a najlepszy tekst to że na nasze miejsce tłumy się za bramą ustawiają ja jakoś osobiście nie widzę tego tłumu za bramą bo jest na odwrót tłumy ale uciekają z tego zakładu
zdjecie uzytkownika
ptak - 2016-03-29 22:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahaha
zdjecie uzytkownika
wózkowy bez uprawnień - 2016-04-01 10:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zarząd iglotexu ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi robiących na dole, siedzą elegancko ubrani w swoich gabinetach i gapią sie w monitory nie pracowali nigdy w takich warunkach to znaczy kompletny brak doświadczenia praktycznego w tym co niby mają zarządzać jedynie pokończyli jakieś tam szkoły ale to za mało...a ta cała niby kadra kierownicza tu w tarnowie to zlepek wazeliniarzy, nieuków i nieudaczników ktoś tu wyżej napisał że ten cały kierownik działu usług na fritarze "hubert" nie umie jeździć na wózku więc jakby miał np. pokazać komuś, przeszkolić jak powinien coś robić z wózkiem itp. jak ma ten zakład funkcjonować skoro tacy nieudacznicy tam są.
zdjecie uzytkownika
mecenas banan - 2016-04-02 08:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a po co hubercikowi umieć jeździć na wózku jeszcze by spadł i złapał guza albo by mu okulary zaparowały i jak by się pokazał w biurowcu przed Paniami ????? . Prezes dba o hubercika żeby mu się nic nie stało a przecież przepisy BHP mówią że jazda na wózku jest niebezpieczna !!!!. Hubercik jest więc usprawiedliwiony może być spokojnie kierownikiem bez dosiadania wózka.
zdjecie uzytkownika
Cennn - 2016-04-09 10:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maciejko ja też słyszałem, że bez doświadczenia to ciężko się do Fritar dostać. Właściwie mnie to nie dziwi, bo firma porządna. Plusem jest jednak to, że można się u nich dalej rozwijać, więc dobywać jeszcze więcej doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
cmentarna hiena - 2016-04-20 14:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcą żeby robić wszystko, dziś to jutro co innego ale stanowisko dadzą ci na papierze jedno a robi się na wielu od poniedziałku do niedzieli w zimnie hałasie a za co za te 1000 zł.Odradzam tam robić. Jak ktoś tam porobi to już nie wraca ja nie zamierzam tam znów wracać.Plus taki że na przerwie i w czasie zmniany można do WC wyskoczyć na papieroska i się pozaciągać.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-04-27 10:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak żle można na papieroska wyskoczyć do toalety w czasie zmniany czy na przerwie i to wiele razy wypalić spokojnie kilka papierosków za całą zmianę. Jak płacą mało za robotę to choć sobie człowiek zapali i mu zleci robota.
zdjecie uzytkownika
Do Cennn tam niżej - 2016-05-04 19:54:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o Ty gadasz. Trudno dostać się do Fritaru? Jak ktoś ma jakiegoś znajomego co już ni huhu żadnej pracy znaleźć nie mógł to szło się do kierownika i kazał przyjść jak akurat było coś wolnego. Były operator Kapuściak z radpaka tak z rodzeństwem zawsze robił i nie tylko. Faktycznie ostra selekcja na Fritarze. 30 osób na 1 miejsce. Ochroniarze na bramie się opędzić nie mogą od chętnych. Po drugie Fritar porządna firma? Chyba w Twoich snach. I po trzecie szansa rozwoju? Co Ty pieprzysz. Jaki rozwój. Mówisz o tych pracownicach co po 30 lat w takich warunkach robią tu za 1500zl? Jedyne co tu się rozwija to zakres obowiązków operatorów. Bo jest coraz mniej ludzi. Weź nie siej propagandy.
zdjecie uzytkownika
34 - 2016-05-09 20:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jacek malo to znaczy ile? pytam bo jestem ciekaw jakie wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
Śliniak - 2016-06-01 12:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać z daleka. Pracując tu zniszczysz sobie zdrowie i bedziesz zawsze biedny. Cały Iglotex z Fritarem na czele buduje swoją pozycję na rynku płacąc ludziom grosze. Pensje zasadnicze są żałośnie niskie w porównaniu do takich samych stanowisk w innych konkurencyjnych firmach. A premie są śmieszne i wykorzystywane jako marchewka na patyku przed Twoim nosem za którą masz biec. Jeszcze parę miesięcy i spadam stąd.
zdjecie uzytkownika
kebab - 2016-06-19 17:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robię w tym fritarze ale kasa mizerna jeden ze dwa weekendy melanż do rana i parę kebabów i kasy nie ma a w robocie to odwalić swoje na placu od Poniedziałku do Piątku posłuchać bzdur jakie pogada Dyrektor i po 15-stej do domu i wolne weekendy, żeby kasa była większa to nie było by źle. No i po tych kebabach to goni do toalety to choć można w spokoju posiedzieć w WC wypróżnić się i wrócić do roboty i nikt nie czepia się gdzie się tyle było.
zdjecie uzytkownika
kebab - 2016-06-24 18:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i weekend wolne od fritaru teraz melanż ze trzy dni a potem powrót od Poniedziałku do roboty ludzi mało jeszcze nas tu na placu zakładowym a ci terroryzują alkomatami że to niby pijemy alkohol, no jak są smaki to się napijemy czasem ale nie żeby tak w dzień w dzień a co tam a w weekend zjem parę kebabów wypiję skrzynkę browców a potem powrót do syfu czyli fritaru.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fritar!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert