brak logo

Fritar

Tarnów

Opinie o Fritar

tadek 2016-03-02 19:30:23
moim zdaniem każdy znajdzie cos dla siebie, oferty sa atrakcyjne zalezy co komu pasuje i na co czekasz i czego oczekujesz, jednka też trzeba spełniać okreslone warunki.
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex 2016-03-03 13:45:33
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex

Jeżeli chcesz pracować w niestabilnej firmie, która jest czołowym liderem w branży wyzyskiwania pracowników zwłaszcza tych na umowach śmieciowych....

Jeżeli chcesz pracować w firmie, która stwarza realne możliwości braku rozwoju i pełnego wyciśnięcia z Ciebie ile się da nie oferując w zamian odpowiedniej płacy...

Jeżeli lubisz pracę pełną wyzwań w nieprzyjaznej atmosferze...

Dołącz do naszego zespołu i nie rozwijaj się razem z nami!

Zakres obowiązków:

Wsparcie procesu codziennej pracy w GK Iglotex na wyznaczonym stanowisku:

m.in. utrzymanie i wsparcie w pracy tak ważnej i strategicznej komórki w
naszej firmie jak kuchnia w tym obsługa kuchenki mikrofalowej,rozlewanie kompotu
do kubków, rzetelne wpisywanie do zeszytu ilości wydanych posiłków na
stołówce, wpisywanie ilości zwróconych posiłków lub zjedzonych nie dokońca
posiłków np. zjedzone mielone a pozostawione ziemniaki itp.
Nadzór merytoryczny i opiekę będzie prowowadzić Pani Wiesia ze stółki znana ze swojej niedokładności
i wpisywania nieprawdy (fałszowania) wpisów do zeszytu w stosunku do stanu faktycznego

Wykonywanie prac manualnych lub prac pomocniczych w przyzakładowym warsztacie , w tym jedzenie frytek z innymi pracownikami, bądź spanie na nocnych zmianach lub czuwanie w nocy żeby ktoś nie nakrył jak inni śpią na warsztacie;


Poszukiwane kompetencje:

Doświadczenie w pracy w piekarnictwie (mile widziane)lub w innej Zakładowej Stołówce lub po prostu brak doświadczenia i chęci.;
Posiadanie aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej lub jej brak;
Gotowość do pracy zmianowej lub jej brak;
Zaangażowanie i umiejętność pracy w zespole lub totalny brak zaangażowania w pracy i zlewanie wszystkiego co się da.

Kandydatom oferujemy:

Stabilne warunki zatrudnienia, zawsze będziesz miał co robić albo będziesz się nudził
Elastyczny czas pracy, to ty dopasujesz czas pracy do swoich potrzeb

Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego lub pogębienia nałógów jakie już masz zwłaszcza palenia papierosów , oraz rozwoju w dynamicznie podupadającej organizacji zarządzanej przez niewykwalifikowaną kadr [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będącej liderem w swojej branży.
Przyjazna atmosfera pracy i po pracy albo jak wolisz odwrotnie.
kuba 2016-03-04 20:45:06
tadek, a o jakich warunkach mowa między innymi? Nie załapałem się, a słyszałem o firmie Fritar. W sumie mógłbym podjąć tu pracę, ale wolałbym poznać konkret, jakie pensje itd.
smigol 2016-03-04 22:03:58
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex... HAHAHA... dobre...smutne, ale ile w tym prawdy co napisałeś...a zwłaszcza o dziale technicznym który na 2 i 3 zmianach kompletnie nic nie robi pomimo tego że tyle rzeczy jest do naprawy, biorą kasę lepszą od ludzi co naprawdę zapieprzają na tym zakładzie, a jak po nich ktoś zadzwoni do awarii to strasznie im to nie na rękę...wręcz ich podejście odrzuca (i chyba o to im chodzi żebyś się od#ebał i dał im święty niezakłócony spokój do końca zmiany)
Elektryk świetlówka 2016-03-06 19:52:53
Ludzie co wy się tak uczepiliście tego Działu technicznego. Jak u mnie się coś zepsuje to przecież do Was nie dzwonię. I chyba to powinno działać w obie strony no nie? To tyle. Idę spać..yyy znaczy się wymieniać świetlówki.
tadek 2016-03-07 11:48:32
@ministerstwo ds. propagandy chyba Cię zwolnili i teraz masz dużo czasu na pisanie bzdur w Internecie :) ja słyszałem od kolegi, że w dziale technicznym może i nie jest superr ale beznadziejnie tez nie!
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex 2016-03-07 20:45:01
Ministerstwo ds. propagandy GK Iglotex

Każdy dzień w Grupie Kapitałowej Iglotex to dzień pełen wyzwań lub nudy albo po prostu okazja do wyspania się (znaczy się wymiany świetlówek).

Stawiamy na ludzi kreatywnych i oszczędnych a tacy są właśnie w Dziale Technicznym, to z oszczędności wynika że nie dzwonią do "was" gdy coś się zepsuje u nich to poto żeby zaoszczędzić swój czas i wasz jak i też liczą na rewanż że wy również nie będziecie dzwonić do nich gdy coś się u "was" zepsuje i ich sen i spokój pozostanie niezakłócony taka pełna wspópraca w GK Iglotex.

Praca w GK Iglotex stwarza dynamiczne środowisko pracy oraz dużą różnorodność zadań.

Dzięki temu realizujemy dużo ciekawych projektów jak i też tych nudnych i wymyślonych przez kogoś kto nie ma pojęcia o tym co robi ale nie martwi się bo wie że ma na kogo liczyć, stwarzając tym samym możliwość rozwoju i podnoszenia kompetencji naszego zespołu.

Każdy z pracowników traktowany jest indywidualnie i wyjątkowo, stanowiąc cenną wartość dla całej firmy,jednak nie chcemy aby każdego zbytnio wyróżniać dlatego też nie dajemy podwyżek ani premii tak żeby nie sądzono że kogoś faworyzujemy.

Jeżeli chciałbyś/chciałabyś zostać częścią naszego zespołu to po prostu wyślij smsa do nas, postaramy się nie odpowiedzieć na żaden wysłany sms bo i tak wiemy kogo już przyjmiemy.
maciejko 2016-03-09 12:55:22
każdy stawia na oszczedności, tylko, że potem to już różnie wychodzi, bo czasem traci się na jakości, ale niora tylko ludzi, którzy mają min 2 letnie doswdczenie w branży.
tarnina 2016-03-09 19:34:33
Trzeba się było uczyć to byś był mechanikiem.
1
Jan_bez_ziemi 2016-03-18 02:00:31
Jak się czyta zdecydowaną większośc wypowiedzi o Fritarze, to robi się smutno - pokazują one poziom mentalny komentujących (którzy prawdopodobnie tam pracują).
Ludzie wchodzą na to forum żeby dwiedzieć się czy można dostac pracę w tej firmie, czy płaci ona terminowo, i jakie są ogólne warunki zatrudnienia - niestety ciężko o jakąkolwiek merytoryczną odpowiedz, pełno jest natomiast głupich komentarzy o "kamerkach", rozwodnionej zupie, żali do całego świata, i ogólnej nienawiści do każdego kto robi w życiu cokolwiek innego niż przekładanie frytek z worka do kartonu albo na odwrót.
Ludzie, ogarnijcie się - firma to nie organizacja charytatywna, konkurencja na rynku spożywczym jest ogromna, i każda firma stara się płacic pracownikom jak najmniej, i inwestuje w urządzenia zwiększające efektywność pracy (np. znienawidzone przez was kamery) - wiec nie łódzcie się że jeśli przestaniecie pakować frytki, a zaczniecie np. przekładać opony to nowy pracodawca z miejsca będzie wam płacił miliony, za coś co dobrze wytresowana małpa zrobiła by tak samo dobrze, a czasami pewnie lepiej.
Doskonale rozumiem frustrację wynikającą z tego że w Tarnowie jest ciężko o pracę, czego bezpośrednim efektem są niskie zarobki - niestety tak zawsze było, i zapewne zawsze będzie.
Jeśli wszyscy komentujący są tak dobrze wykształceni, asertywni, i dążą do awansu, to proponuję żeby zamiast wylewać żale na forum, zrobili w życiu coś bardziej sensownego niż pakowanie frytek, albo sortowanie owoców.
To oczywiste że są ludzie którzy po prostu nie mają wyjścia - bo muszą zajmować sie rodziną, niewiele brakuje im do emerytury, albo z jakiegoś względu nie mogą opuścić Tarnowa - niestety, dzięki takim jak oni, i całej reszcie ludzi o świadomości chłopa pańszczyznianego którzy tutaj komentują, firmy nie podniosą zarobków,bo popyt na pracę jest większy niż podaż - wiec po co mieli by to robić?
Życzę wszystkim znalezienia godziwie płatnej pracy, na miarę ich sił i możliwości.
Dziękuje!
szczęśliwy wózkowy 2016-03-19 16:27:17
Cóż za brednie ten Jan bez ziemi pisze że chce wiedzieć czy fritar płaci terminowo i jak tam się dostać. Jak ktoś jest ciekawy to pofatyguje się osobiście i się tego dowie tak jak to ma miejsce w cywilizowanym świecie a jakieś płytkie pisanie o tym że w tarnowie jest ciężko z pracą i płacą mają "usprawiedliwiać" pracodawcę na fritarze za traktowanie ludzi jak przedmiotów i nie liczenie się z nimi (bo jak nie ty to przyjdzie ktoś inny).
Są tacy co by chcieli żeby było jak za komuny cenzura tylko same pochlebne opinie i zadowloneni z płacy i pracy ludzie. Jakoś ten Jan bez ziemi nie poruszył kwestii różnic płacowych na fritarze że ludzie na dole zarabiają grosze bo lwią część zarabiają nieudacznicy na stanowiskach kierowniczych nie potrafiący np. zastąpić swoich podwładnych
(np. wydział usług na fritarze kierownik tego cziału nie umie jedzić na wózku więc jak mógły zastapić przez 8 godzin kogoś z usług ale to nic ten brak umiejętności nie przeszkadza mu w byciu kieronikiem i ocenianiu innych wózkowych to są właśnie tarnowskie realia pracy !!!!!!)
Spoko spoko 2016-03-20 20:38:45
Jan bez ziemi czyli inaczej Janusz już bez Fritaru. Zapomniał już jak to jest tyrać za grosze więc standardowo: "w Tarnowie jest ciężko" Ale jeśli firmy będą widziały że zostało kilka osób ze starego personelu bo oni się już nie zwolnią a młodzi nie będą chcieli przychodzić do takich firm jak Fritar bo wolą jeździć na tirach, przerzucać opony jak wyszkolona małpa albo gorzej lub po prostu wyjadą na zmywak do Londynu to powoli, powoli ale trzeba będzie trochę lepiej ludziom zapłacić. Chyba że jesteś małpą to 3kg bananów zalatwi sprawę.
1
cmentarna hiena 2016-03-27 11:33:45
Jan bez ziemi takich bzdur już dawno tu nie czytałem pochlebne opinie piszą ludzie na tym forum którzy nigdy nie doświadczyli ciężkiej pracy fizycznej. Panie Janie bez ziemi gdyby pan zarabiał takie grosze jak zwykli pracownicy na tym zakładzie pracował w zimnie hałasie w trybie zmianowym w soboty niedziele to by pan inaczej pisał ludzie piszą na tym forum tak jak jest naprawdę i nie wymyślają sobie tego bo po co nic dziwnego że młodzi uciekają z tego zakładu skoro sprzątaczka zarabia więcej niż pracownicy jeżeli zarząd tej firmy się nie obudzi i nie będzie podwyżek to niech się nie zdziwią jak produkcja stanie bo nie będzie miał kto pracować a najlepszy tekst to że na nasze miejsce tłumy się za bramą ustawiają ja jakoś osobiście nie widzę tego tłumu za bramą bo jest na odwrót tłumy ale uciekają z tego zakładu
ptak 2016-03-29 22:02:33
hahaha
wózkowy bez uprawnień 2016-04-01 10:41:15
zarząd iglotexu ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi robiących na dole, siedzą elegancko ubrani w swoich gabinetach i gapią sie w monitory nie pracowali nigdy w takich warunkach to znaczy kompletny brak doświadczenia praktycznego w tym co niby mają zarządzać jedynie pokończyli jakieś tam szkoły ale to za mało...a ta cała niby kadra kierownicza tu w tarnowie to zlepek wazeliniarzy, nieuków i nieudaczników ktoś tu wyżej napisał że ten cały kierownik działu usług na fritarze "hubert" nie umie jeździć na wózku więc jakby miał np. pokazać komuś, przeszkolić jak powinien coś robić z wózkiem itp. jak ma ten zakład funkcjonować skoro tacy nieudacznicy tam są.
2
mecenas banan 2016-04-02 08:28:15
a po co hubercikowi umieć jeździć na wózku jeszcze by spadł i złapał guza albo by mu okulary zaparowały i jak by się pokazał w biurowcu przed Paniami ????? . Prezes dba o hubercika żeby mu się nic nie stało a przecież przepisy BHP mówią że jazda na wózku jest niebezpieczna !!!!. Hubercik jest więc usprawiedliwiony może być spokojnie kierownikiem bez dosiadania wózka.
1
Cennn 2016-04-09 10:33:03
@maciejko ja też słyszałem, że bez doświadczenia to ciężko się do Fritar dostać. Właściwie mnie to nie dziwi, bo firma porządna. Plusem jest jednak to, że można się u nich dalej rozwijać, więc dobywać jeszcze więcej doświadczenia.
cmentarna hiena 2016-04-20 14:01:05
chcą żeby robić wszystko, dziś to jutro co innego ale stanowisko dadzą ci na papierze jedno a robi się na wielu od poniedziałku do niedzieli w zimnie hałasie a za co za te 1000 zł.Odradzam tam robić. Jak ktoś tam porobi to już nie wraca ja nie zamierzam tam znów wracać.Plus taki że na przerwie i w czasie zmniany można do WC wyskoczyć na papieroska i się pozaciągać.
1
Jacek 2016-04-27 10:56:02
Nie jest tak żle można na papieroska wyskoczyć do toalety w czasie zmniany czy na przerwie i to wiele razy wypalić spokojnie kilka papierosków za całą zmianę. Jak płacą mało za robotę to choć sobie człowiek zapali i mu zleci robota.
Do Cennn tam niżej 2016-05-04 19:54:21
o Ty gadasz. Trudno dostać się do Fritaru? Jak ktoś ma jakiegoś znajomego co już ni huhu żadnej pracy znaleźć nie mógł to szło się do kierownika i kazał przyjść jak akurat było coś wolnego. Były operator Kapuściak z radpaka tak z rodzeństwem zawsze robił i nie tylko. Faktycznie ostra selekcja na Fritarze. 30 osób na 1 miejsce. Ochroniarze na bramie się opędzić nie mogą od chętnych. Po drugie Fritar porządna firma? Chyba w Twoich snach. I po trzecie szansa rozwoju? Co Ty pieprzysz. Jaki rozwój. Mówisz o tych pracownicach co po 30 lat w takich warunkach robią tu za 1500zl? Jedyne co tu się rozwija to zakres obowiązków operatorów. Bo jest coraz mniej ludzi. Weź nie siej propagandy.
2
34 2016-05-09 20:48:43
@Jacek malo to znaczy ile? pytam bo jestem ciekaw jakie wynagrodzenie
Śliniak 2016-06-01 12:39:33
Omijać z daleka. Pracując tu zniszczysz sobie zdrowie i bedziesz zawsze biedny. Cały Iglotex z Fritarem na czele buduje swoją pozycję na rynku płacąc ludziom grosze. Pensje zasadnicze są żałośnie niskie w porównaniu do takich samych stanowisk w innych konkurencyjnych firmach. A premie są śmieszne i wykorzystywane jako marchewka na patyku przed Twoim nosem za którą masz biec. Jeszcze parę miesięcy i spadam stąd.
1
kebab 2016-06-19 17:28:18
Robię w tym fritarze ale kasa mizerna jeden ze dwa weekendy melanż do rana i parę kebabów i kasy nie ma a w robocie to odwalić swoje na placu od Poniedziałku do Piątku posłuchać bzdur jakie pogada Dyrektor i po 15-stej do domu i wolne weekendy, żeby kasa była większa to nie było by źle. No i po tych kebabach to goni do toalety to choć można w spokoju posiedzieć w WC wypróżnić się i wrócić do roboty i nikt nie czepia się gdzie się tyle było.
kebab 2016-06-24 18:10:23
No i weekend wolne od fritaru teraz melanż ze trzy dni a potem powrót od Poniedziałku do roboty ludzi mało jeszcze nas tu na placu zakładowym a ci terroryzują alkomatami że to niby pijemy alkohol, no jak są smaki to się napijemy czasem ale nie żeby tak w dzień w dzień a co tam a w weekend zjem parę kebabów wypiję skrzynkę browców a potem powrót do syfu czyli fritaru.
Help 2016-06-27 11:57:35
Witam, dla pracowników Fritar mam przygotowaną, specjalną ofertę pożyczkową, bardzo prosta dokumentacja i wysokie kwoty od 1000 do 20 000 pln, zapraszam do kontaktu.( usunięte przez administratora )
Help you 2016-06-30 05:15:52
O widzisz. To dobre. Nie stać Cię parobku z Fritaru na nic? Weź pożyczkę. Teraz twoje życie się odmieni. Bo do tego nie będzie cię stać jeszcze na spłatę raty.
1
hbuiug 2016-07-01 15:05:23
@help you i nie rozumiem po co tu ironizujesz...??
znak 2016-07-06 23:11:32
Ale wiadomo czy wypłata jest terminowa? Pewnie tak, bo nikt nie narzeka na warunki w firmie a to dobry znak.
parobek prezesa 2016-07-07 00:54:22
co za brednie nikt nie narzeka !!!!!!!!!!!!!!!! kpina z ludzi płacą najgorzej w tarnowie !!!!!!!!!!!!! głupia biedronka daje dwa razy więcej niż zgniły fritar !!!!!!!! dobry znak to gdy kończy się zmiana bo można iść z tego wychodka !!!!!!!
Faflok 2016-07-08 03:55:28
Nikt nie narzeka. Hahaha ja nie mogę. Chyba nie przeczytałeś ani jednego z poprzednich wpisów, albo jesteś podstawionym pionkiem który ma wpisywać że wszystko jest ok. Wypłaty są rzeczywiście terminowe ale za to upokarzająco niskie! Jakby ludzie rzeczywiście zarabiali adekwatnie do pracy którą muszą wykonywać to by przestali narzekać. No ale wiecie...w Tarnowie jest ciężko, oj jak w tym Tarnowie jest ciężko, ło Jezu jak w tym Tarnowie jest strasznie ciężko... I właśnie takie pierd0(enie wykorzystują nasi wspaniali chlebodawcy.
hagrid 2016-07-09 14:26:02
@Faflok no niesttey masz racje, ze pracodawcy chwytają sie wsyztsiego, byleby nie poprawic bytu - bo jest cięzka sytuacja w Tarnowiwe, bo jest cięzka sytuacja na całym rynku pracy bo to....bo tamto...
I Love Fritar 2016-07-09 17:17:31
Drodzy Pracownicy cieszcie się, że Fritar wziął was kiedyś pod swoje skrzydła bo w Tarnowie tak cieżko jest przecież od zawsze na rynku pracy tu ludzie latami szukają pracy a na Fritar przecież to po 50 chętnych jest na jedno wolne miejsce !!!!!! trzeba mieć niezłe CV i ile to skończonych kursów, szkoleń i doświadczenia żeby choć łaskawie Prezes i Dyrekcja w wstępnej selekcji zainteresowali się kandydatem/kandydatkom nie mówiąc już o otrzymaniu intratnej i nieźle opłacanej posady na Fritarze .... a Ci szczęśliwi Pracownicy, których rozpiera duma że są w tym lukratywnym gronie zatrudnionych na Fritarze mogą jak najbardziej odwdzięczyć się Prezesowi i Kierownictwu i chociażby teraz korzystając z internetu na portalu społecznościowym najbardziej znanym na całym Świecie czyli Facebooku założyć oficjalny fan club Pracowników Fritaru i poprosić Prezesa, żeby każdy mógł dostać gadżety promujące markę tak cenionego Pracodawcy w Tarnowie jakim jest właśnie Fritar m.in. koszulki i czapeczki z napisem " I Love Fritar " i tak chodzić po pracy z dumą na piersi, że można tak promować i wzmacniać wizerunek Fritaru którym Zarządza nasz ukochany Prezes.
" I Love Fritar" ......" Fritar Forever "...............
tadek 2016-07-14 21:53:53
Czytam czytam te posty no i widzę te narzekania rzeczywiście @Falok ale nic z nich konkretnego nie wynika albo piszecie zwykłe nie polecam bez wyjaśnienia albo ironicznie opisujecie jedną sytuację z firmy..osoba, która chce zacząć tutaj pracę naparwdę jest skołowana
Faflok 2016-07-15 10:40:18
Tadek, my się tylko tak zgrywamy. Na Fritarze jest super atmosfera i bardzo dobre zarobki. I to nie jest ironia. Przyjdź do biura pośrednictwa firmy Sanpro która mieści się w biurowcu zaraz za bramą. Myślę że jak uda Ci się przejść przez drobne sito rekrutacji to później jest już z górki. Możesz śmiało planować przyszłość bo praca jest lekka, kasa super, atmosfera przyjazna, doświadczony dyrektor który jest dla nas wzorem do naśladowania i bardzo wygodne zmiany. Zwłaszcza nocki kiedy teraz panują upały to dzień prześpisz i nawet tego nie odczujesz. Jeśli nie potrafiłeś nic wywnioskować z poprzednich wpisów to mam nadzieję że pomogłem. I to nie jest żadną ironia, każdy pracownik powie Ci to samo.
1
hjghg 2016-07-15 23:14:39
A jednak @ falfok coś mi się wydaje że to pisała inna osoba ma nie ty, chociaż pod tym samym Nickiem.
Kalif 2016-07-16 01:46:08
Tak Fritar to coś marzenie wielu Tarnowian i Tarnowianek tak bardzo chcieliby tu pracować ale drobne oczka sita selekcji ich zatrzymały a ci co się dostali to z dumą spoglądają na władzę w Fritarze a zwłaszcza na Dyrektora Z. który jest wzorem do naśladowania i natchnieniem tak wiele osób stara się go naśladować choć wiedzą że Dyrektor Z. jest niepowtarzalny i wyjątkowy i nikt nigdy nie będzie w stanie go zastąpić on urodził się jak to mówią jeden na milion dziecko urodzone w czepku, niewiem czy wiele ale Dyrektor Z. gdy był jeszcze w Przedszkolu i Pani przedszkolanka zapytała go co byś kiedyś Zenonku chciał robić w życiu... on bez dłuższego namysłu odpowiedział chciałbym i ....będę kiedyś Dyrektorem Zenonem !!!!!! Aż łzy płyną ze wzruszenia !!!!!!!
sweet 2016-07-16 15:32:18
Hej, a wiecie czy jest szansa na to, żeby teraz znaleźć u nich zatrudnienie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Faflok 2016-07-18 21:03:07
To pisałem ja. Jeśli nie wierzysz ściągnij sobie grafologa z internetu.
rpo 2016-07-18 23:21:16
Widocznie trzeba to rozumować tak, że skoro nie komentują, to na prawdę nie ma co komentować, bo atmosfera jak i bieżące warunki w firmie są na tyle dobre że się rzeczywiście opłaca tam przebywać. Pozdrawiam
Fiona 2016-07-19 13:45:30
Widocznie nie czytałeś poprzednich postów, albo masz klapki na oczach albo po prostu pracujesz w iglotexie i nie na rękę są Ci negatywne wypowiedzi. A czy się opłaca? Zapytaj ludzi po wypłacie czy zadowoleni są z tych kokosów które zarobili. Myślę że gdyby Tarnów nie był takim zadupiem i bylyby konkurencyjne firmy w okolicy to za taką kasę nikt by tu nawet się nie zapytał o pracę.
pach 2016-07-19 14:14:09
Cześć! Wiecie jaka teraz panuje atmosfera w firmie? Podobno oprócz dobrych zarobków jest jeszcze szansa na odpowiednie benefity socjalne. W końcu wiedzą jak zadbać o swoich pracowników i przyczynić się do ich zadowolenia z firmy. Dość trudno o to teraz.
tanie wino z biedronki 2016-07-19 20:30:59
wiemy jaka jest atmosfera w firmie- przyjść odwalić swoje i wyjść a potem z tych "dobrych zarobków" kupić tanie wino z biedronki i do dna wypić za zdrowie Dyrektora Zenona.
xe 2016-07-19 21:05:44
czy wiesz w takim razie coś o zarobkach tutaj i możesz podać stawki?
Juchu 2016-07-19 21:50:14
Dobrych zarobków... Hahaha...wiedzą jak zadbać o pracowników... Kogoś tu chyba poniosła fantazja... Jak pociągniesz koło 50 nadgodzin (które teraz już praktycznie się nie zdarzają) to dostaniesz wypłatę jak pomocnik na budowie. "Podobno oprócz dobrych zarobków" nigdy w życiu nie uwierzę że ktoś z produkcji na Fritarze powiedział że dobrze zarabia. Są może ze dwie takie, ale to pracoholiczki i świry które nawet za 500zł robiłyby za 3 osoby. Nie mówiąc o tym że po kilku latach będziesz mieć uszkodzony słuch tak jak chyba każdy z produkcji nawet jeśli bedziesz nosić te najsłabsze ochronniki słuchu które dają na wyposażenie każdemu pracownikowi.
lima 2016-07-19 22:13:56
niektórym po prostu bardzo zalezy na pracy i jak najbardziej toi rozumiem, sama należę do takich osób które zawsze dają z siebie 101% na zatrudnieniu, tym bardziej tak by było u tak renomowanego i solidnego opracodawcy jakim jest bez wątpienia ta firma
dziurawa skarpeta 2016-07-20 00:55:54
zgadzam sie w 100% z tym co napisał albo napisała lima. ja naleze do osob ktore daja z siebie 156% a jak ktos mnie poprosi to nawet 158%. jak trzeba bedzie to jestem sklonna robic nawet za darmo byle praca byla bo praca najważniejsza. niektorzy pracuja zeby zyc a ja zyje zeby pracowac. w tak renomowanej firmie i solidnej nie trzeba zreszta dobrze zarabiac. wystarczy mi prestiż ze należe do tej elitarnej jednostki.
dziurawa rajstopa 2016-07-20 20:46:56
zgadzam się w 100 % z tym co napisała dziurawa skarpeta prestiż że pracuje w tak renomowanej firmie jaką jest fritar mi wystarczy i nasyci jestem by pracować i dawać z siebie więcej niż inne i przeskoczyć dziurawą skarpetę i jak ktoś mnie poprosi to dać z siebie więcej niż 158 % dać jak trzeba będzie 160 % i nawet jestem skłonna dać więcej niż dziurawa skarpeta bo ona będzie robić za darmo a ja jeszcze dołożę do tego i kupię coś co dostałabym za darmo na pralni
kawior 2016-07-20 21:35:58
no to masz mocną i ciekawą motywację, dla mnie jednak najważniejsze w życiu są pieniądze i dlatego chciałbym wiedzieć na jakie konkretnie stawki wynagrodzenia mogę liczyć w tej firmie. owszem, firma ma świetną renomę i markę i dlatego liczę na duże pieniądze
dziurawa skarpeta 2016-07-20 23:32:37
No to nadstaw sakwę. Na duze pieniądze nie licz. Tylko na bardzo duze.Ta firma ma taka renomę i wyrobiona markę bo płaci nam niebotyczne kwoty. Jak np taki gość przyjety przez fritar co przez 8 godzin ladowal workami 20kg dostanie z 1500zl a pracownik sezonowy ok 1000zl to nie wiedzą co maja z taka kupa kasy zrobic. Juz nie jednemu szajba odbila od tej kasy. Rozbijaja sie sportowymi wozami, kupuja drogie rezydencje a jedzac kawior popijaja szampanem. Nie wiem czy nie bedziesz musiał otworzyć drugiego konta bo na jednym sie nie zmiesci.
klakier 2016-07-21 23:30:46
1000 zł to niezła kasa nie ma się co dziwić że nie jednemu odbiło i nie wiedział co ma z tą kasą zrobić już nawet rozbijanie się sportowymi wozami, kupowanie drogich rezydencji czy popijanie szampanem kawioru stawało się nudne ale z taką forsą to mogli całe weekendy siedzieć w kasynach czy jeździć na egzotyczne wycieczki do Tunezji, Egiptu albo do Australii.
Zostaw swoją opinię o Fritar - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fritar