Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NFM International

Pracowałeś w firmie NFM International i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nnnnn - 2013-03-16 10:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cdn .nastapi ale kiedy a moze cos wiecej tez bysmy sie cieszyli albo i nie.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2013-05-16 08:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w R&D zatrudnili nową panią (usunięte przez administratora) i niektóre dziewczyny z tego działu już wchodzą jej (usunięte przez administratora) aby się dobrze pokazac.(usunięte przez administratora) W.. udaję ciężko zapracowaną osobę tylko przy tej nowej szefowej a jak jej nie ma to ma czas na wszystko.
zdjecie uzytkownika
zawstydzona - 2013-05-30 14:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sama nazwa wskazuje, na tym portalu miały się znależć opinie o PRACODAWCY a nie głupoty o nas samych. Początki były nawet niezłe.
A teraz? jakieś zazdrości, idiotyzmy i oczernianie siebie nawzajem. Jak komus nie odpowiada praca, warunki, czy koledzy - droga wolna. Są ludzie, którzy lubia swoją pracę, chcą tu pracowac i będą to robic. Niestety, muszą znosić takie komentarze.
To musi być mega uczucie, co? usiąść przed komputerem i dać upust nienawiści do świata. No i co za "odwaga" - zrobić to anonimowo. Co jeszcze się pojawi na tym portalu? Że ktoś za długo miesza herbatę albo nie otworzył koleżance drzwi???
Nie warto już tu zaglądać. Jest żenująco
zdjecie uzytkownika
buhahah - 2013-06-04 17:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...ale to cała prawda o tej firmie. Taka właśnie panuje w niej atmosfera - chora i fałszywa. Ludzie tam pracujący zamiast grać do jednej bramki prowadzą walkę z sobą - widać ewidentnie,że tamtejszy świat to mała wioska i jak na małą wioskę typowe w niej zachowanie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 20:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie ma mozliwosci zglosic kierownictwu wyzej ,zeby starali sie naprawic ta atmosfere w pracy?Praracownicy powinni sie jednak wspierac...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2013-07-16 22:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo potrafi powiedzieć, ze to Ty masz problem a nie oni... żałosne jest to co się tam wyprawia, ludzie się boja cokolwiek powiedzieć
zdjecie uzytkownika
POPO - 2013-07-21 19:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WSZĘDZIE DOBRZE GDZIE NAS NIE MA
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-07-26 12:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zastanawiałam się nad praca w firme NFM ...po przeczytaniu tej lawiny negatywnych postów trochę mnie zmroziło
firma istnieje od 2005 roku, ma na swoim koncie kilka nagród..nie znalazłam tez żadnych informacji na temat zaległości w regulowaniu zobowiązań...a na tym formu szook...
tak jednak myślę(oczywiście jestem z zewnątrz więc prawdopodobieństwo pomyłki spore) że jednak te formu to personalne niesnaski..które jednak bardzo negatywnie rzutują na opinie o firmie...atmosferę w pracy tworzą ludzie ...czyli wy wszyscy...pozdrawiam i życzę miłej atmosfery w pracy
zdjecie uzytkownika
dziadek - 2013-07-30 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
...atmosferę tworzy szef - jak on zagra tak reszta tańczy
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-04 23:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto tam teraz dowodzi, (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-09-05 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I po co piszecie takie głupoty.. Jak dzieci.
zdjecie uzytkownika
jobadvisor - 2013-12-12 22:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co się stało z kierownikiem od jakości?
Ponoć kiedyś był i się zmył...
Jakiś czas temu intensywnie szukali zamiennika, ale z tego co wiem nie znaleźli.
Byłbym wdzięczny za wszelkie wyjaśnienia.
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-12-21 13:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękuję za to forum...
te gorzkie słowa, które piszecie to faktycznie prawda...
Prezesowa, kierownik produkcji i spółka kablowaczy...
Rotacja personelu większa jest tylko w ulu.
bez pomocy psychiatrycznej nie da sie pracować dłużej jak 3 miesiące, no chyba, że ma się pecha z piątkowymi zwolnieniami.
Albo akwarium będzie niezadowolone za to, że się za nich nie robi.
Masakra.
zdjecie uzytkownika
avat - 2014-01-05 20:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pozdrowienia dla PANA STEFANA z magazynu, dobry chłop i jeden z niewielu normalnych pracowników w tej firmie który umie logicznie myśleć...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-01-09 21:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Stefan jest najlepszy :)
zdjecie uzytkownika
xaxa - 2014-01-23 10:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jak jest w R&D? duża rotacja na stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-02-22 17:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielki zaklad duze zyski a podwyzek 20 .30zlotych smieszne.
zdjecie uzytkownika
klasa - 2014-02-25 12:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nikczemnicy! zarząd to loża szyderców. ludzie dla nich to nic. pracowałem tam i wiem. wyzysk, śmieszne gierki, kopanie dołków itp. lipa. nie polecam pracy.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-02-28 17:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś może jakie oferuja tam zarobki na stanowisku magazyniera
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-02-28 20:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500-1800 nentto
zdjecie uzytkownika
zxcvbnm, - 2014-03-10 19:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jesli bedziesz strzelac z ucha tak jak robi to magazynier maz jednej z pan z biura to bedziesz miec wiecej
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-03-25 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy ktoś może mi powiedzieć w jakim języku prowadzone są rozmowy kwalifikacyjne?
zdjecie uzytkownika
buba - 2014-03-26 06:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po polsku i w jezyku, jaki wpisales w cv
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-03-27 10:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buba - 2014-03-26 06:26:32]:
dziękuję
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-04 10:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele lat minelo, kiedy juz pracuje spokojnie i za dobre pieniadze. Podobno nie nadawalem sie tam na stanowisko inne niz podrzedne, a po nfm znalazlem sobke dobra prace w duzej korporacji za godniejsza stawke.
moge jedynie potwierdzic powyzsze. Przepracowalem tam kilka lat, i kazdy, kogo znam, i zfezygnowal jest najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Kto zostal wyrzucony mowil...nareszcie wolny ...
smutne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
25 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x