Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NFM International

Pracowałeś w firmie NFM International i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
znawczyni - 2016-01-04 18:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jakim ty swiecie zyjesz...jestesmy murzynami z zachodu.taka jest prawda.naiwniak
zdjecie uzytkownika
mm - 2016-01-05 03:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@znawczyni dziwne że praca miałaby się odbywać na najniższej krajowej. Może oprócz standardowych zarobków doliczane sa specjalne benefity? Dzięki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
znawczyni - 2016-01-13 21:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli sa nadgodziny to oczywiscie sa wyplacane.tylko nadgodziny sa liczone od najnizszej krajowej czyli pensji..wiec kokosow nie ma.szkoda.dobry pracownik nie jest doceniany
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-01-14 00:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak za najniższą krajową @znawczyni to trochę mnie przeraziłaś, ale przypoomnij mi jakie tam są umowy o pracę czy właśnie taka o pracę czy zlecenie tylko?
zdjecie uzytkownika
znawczyni - 2016-01-19 20:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o prace za najnizsza
zdjecie uzytkownika
gruszka - 2016-01-19 20:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może najniższa krajowa nie powala na kolana, ale ważne, że dają umowę @znawczyni. Wiele firm broni się przed tym, a przynajmniej ma się ubezpieczenie.
zdjecie uzytkownika
znawczyni - 2016-01-29 14:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne masz podejscie do zycia."dobrze ze jest ubezpieczenie"...masakra.ja znam swoja wartosc i wiem co potrafie.i nie bede pracowac za wsze pieniadze.mamy 21 wiek
zdjecie uzytkownika
irek - 2016-01-31 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm @znawczyni a ja uważam, że bez jakiegokolwiek zabezpieczenia nie ma co pchać się do pracy. Ubezpieczenie zdrowotne jest chyba najistotniejsze, jak nie jest się studentem.
zdjecie uzytkownika
znawczyni - 2016-02-01 20:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiscie Irek.masz racje.tylko chodzi mi o to ze ludzie decyduja sie na prace za ochłapy tylko dlatego ze jest normalna umowa o prace.trzeba znac swoja wartosc.pracownicy uczynili to ze jestesmy teraz dojeni...
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-01 20:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja szukam kogos kto tam pracowal badz pracuje,chociaz nie sadze by ktos sie zglosil(straszenie zwolnieniami itp).jestem pracownikiem i chce oddac sprawe w rece PiP.A mianowicie chodzi mi o pewnego brygadziste.Ci co znaja temat wiedza o co chodzi.
zdjecie uzytkownika
buba62 - 2016-02-02 09:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ted - 2016-02-01 20:19:21]:
Niestety,muszę potwierdzić,w firmie panuje mobbing ,gnębienie pracowników. .Ja pracowałam tam kilka lat temu,mój brat też(zresztą brat bardzo spokojny ale jak znalazł inną pracę,to wiał ino się kurzyło),chcieli mu dać podwyżkę,żeby został.Atmosfera pracy tak ciężka,że tylko zdesperowani albo bardzo odporni wytrzymują.
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-02 20:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Buba.potwierdzilbys to dla Pipu?
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-02 21:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam nadzieje ze czyta to takze ojciec dyrektor Litwin.z brygadzista o ktorym pisalem wczesniej grilluje i pije wodeczke.na innym dziale jego szwagierek.Pani dyrektor pewnie nie wie jak traktuja swoich pracownikow.jedna osoba pisala tutaj na forum o anglojezycznym liscie do szefow w norwegii.mysle ze sam zastosuje ta droge do poinformowania ich o sytuacji panujacej w firmie
zdjecie uzytkownika
czyny - 2016-02-03 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro w firmie dzieje się coś złego i uważacie, że ktoś powinien się o tym dowiedzieć, to list chyba jest najlepszym rozwiązaniem. Zachowacie się z klasą, a szkoda oczerniać firmę publicznie :)
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-03 11:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czynny o czym ty mowisz???a gdzie to ma byc robione niby.ludzie powinni wiedziec gdzie i jakie warunki panuja.co tu ma do tego klasa.chyba ze ty lubisz jak ktos toba "rządzi":-)
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-02-05 15:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie tak, zawsze trzeba zachowywać się z klasą i generalnie jest to najlepsza metoda na wszystkie kontakty międzyludzkie, niestety większość o tym zapomina
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-06 19:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytam po raz kolejny.do czego ma sie tu klasa.to ze ktos was ostrzega przed "złą" firma to brak klasy???przez takich jak wy jestesmy posmiewiskiem europy...kontakty miedzyludzkie.ciekawe jakbys gadala gdyby ktos po tobie jechal w pracy jak po zabie.
zdjecie uzytkownika
kot - 2016-02-07 19:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież odpowiednie podejście do pracy jak i uśmiech sprawiają, że atmosfera od razu ulega poprawie. Głównie wszystko zależy od pracowników, żeby łatwiej wypełniać obowiązki.
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-08 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kot masz racje,swieta racje.ale tu jest troszke inna sytuacja.trudno jest sie usmiechac i z zadowoleniem chodzic do pracy ktora sie lubi gdy ktos na stanowisku wyższym traktuje cie jak szmate...
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-02-09 19:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Ty gadasz @ted jakim w europie, chyba trochę cię kolejny raz ponosi, nie wiem kto Cię wychował, ale lekko zbastuj, zwłaszcza, że tu naprawdę jest bardzo w porządku
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-10 21:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tym momencie to tobie brakuje klasy.na forum o wychowaniu sie nie mowi prosta kobieto."tu jest wporzadku".Pewnie!chyba ze jest sie sprzataczka albo zasiada na cieplej posadce w biurze.firma jest mloda w leborku i zatrudnila patałachow bez doswiadczenia jak ty.no tak.takie ryzyko sie ponosi niestety.zejdź na dòł i pogadaj po cichu z kobietami.to sama nie uwierzysz w to co mowia.ja nie obrażam firmy.tylko osoby na pewnych stanowiskach.a na wychowanie to dla ciebie za pòźno gosia:-)
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2016-02-11 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No @ted to teraz Ty pokazałeś mase klasy, nie obrażaj proszę sprzątaczek i Gosi też nie, widać że pewnie jesteś niewykwalifikowanym robolem, w dodatku rzucającym jakieś głupie teksty
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-11 22:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obrażam sprzataczek a pani gosia mnie nie interesuje.tym bardziej ty marcelku.skoro jestem niewykwalifikowanym robolem i dalej tam pracuje to tylko zle swiadczy o firmie:-)i potwierdza moje slowa.nie jestes w temacie to sie nie wtracaj.poszperaj lepiej na forach o kolorowankach,tam znajdziesz cos dla siebie.
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-11 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A panienka gosia jeszcze 14 stycznia pytala jakie w firmie stosuja umowy.a teraz wychwala nfm.prosze te tanie teksty zostawic dla siebie.i tak sprawa pòjdzie do Pip.
zdjecie uzytkownika
lil - 2016-02-14 15:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ted może czasem warto zmienić pracę i nie denerwować innych? chciałabym poczytać jakieś konkrety o firmie i dowiedzieć się jak jest naprawdę np. jaka jest wypłata a nie czytać osobiste pretensje
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-15 10:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lil prosze pytaj.wyplata.najniższa krajowa plus nadgodziny.wyplacane co jakiś czas.i co 3 miesiace premia uzależniona od brygadzisty.a jest to forum opiniowe i moge pisac nawet o tym czy mi papier toaletowy odpowiada w toalecie.pocztaj opinie gdzie indziej i zobaczysz ze ludzie podzielaja moje poglady
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-02-16 16:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co @ted Ty to nie umiesz normalnie rozmawiać, pewnie Cię wywalili z pracy za coś, albo jesteś wiecznie niezadowolony z życia, trochę przykro bo w NFM pracować nie musisz
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-16 17:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można ze mna normalnie rozmawiac.i zadowolony jestem ze swojego zycia.praca to tylko kolejny jego etap.ale czy do waszych przewietrzonych głòwek nie dochodzi ze piszemy tu opinie i ja to robie.nie pisze ze masz problem ze soba tylko o tym ze pracuja tam ludzie jako brygadzisci i wykorzystuja ludzi.szczegolnie jeden.ktory nie wypelnia swoich obowiazkow a swoje niepowodzenia i nerwy przelewa na kobiety tam pracujace.zakumaj to w końcu i zejdz ze mnie.jesli tam pracujesz to opisz za i przeciw jesli takowe sa.ale nie przy.....sie do mnie.Firma jest dobra ale prowadzona przez baranow.oczywiscie nie generalizuje.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nart - 2016-02-18 20:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, nie pracowałem tu, dopiero rozważam przyjęcie się. Opinia użytkownika @ted i kilku innych osób wcale mnie nie zachęca. Choć z tym złym traktowaniem, to trochę przesadzacie.
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-19 18:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu chodzi tylko o produkcje i glownie jedna osobe
zdjecie uzytkownika
gołąb - 2016-02-20 20:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaa, sam się już przestraszyłem @ted. Skoro to kwestia jednej osoby, to nie ma się czego obawiać. Bywają trudniejsze sytuacje, a NFM wynagradza to na pewno zarobkami
zdjecie uzytkownika
ted - 2016-02-20 21:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak w biurach.pewnie lepiej.ale produkcja....rzeźnia..
zdjecie uzytkownika
Meg - 2016-02-22 20:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w biurach nie jest chyba jakoś bardzo źle, mi się wydaje, że własnie dużo lepiej niż gdziekolwiek indziej bo i pracy po prostu jest dużo mniej pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-03-02 13:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Meg to prawda w biurach jest naprawdę dobrze, ogólnie polecam spróbować się w tej firmie bo dużo mozna się nauczyć, jedna z najlepszych do tego firm prawdę mówiac
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-02 13:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakie stanowiska przyjmuja?
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2016-03-04 13:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie to musisz wejść na www i sprawdzić to dokładnie, w tym momencie rotacja bywa dość spora i stanowiska są naprawdę różne, na pewno coś znajdziesz
zdjecie uzytkownika
Batumi - 2016-03-10 08:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czego można nauczyć się w.biurach? Picia kawy z mlekiem co 40 minut czy obgadywania współpracownikow? Plus ekstra zarobki, 2200 brutto, szał
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-03-10 12:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że tak czeste picie kawy jednak szkodzi, samo obgadywanie pracowników również, ale co do kwoty to wiem, ze średnia zarobków wynosi ok 3 tys, a nie 2.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-01 10:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno są jakieś przyjęcia do pracy , biorą mężczyzn na magazyn ...???
zdjecie uzytkownika
dudek - 2016-04-01 10:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem gdzie widziałeś takie ogłoszenie @gość, szukają aktualnie tylko specjalistów do produkcji myślę jednak, że można wysłac do firmy cv i poczekać
zdjecie uzytkownika
leon - 2016-04-03 11:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dudek, nikt nie pisał o ofertach a o tym, że jest prawdopodobieństwo. Szkoda, że nie wrzucili ogłoszeń, ale skoro chodzą słuchy, to może warto bezpośrednio w firmie o magazyn zapytać
zdjecie uzytkownika
JP - 2016-04-05 10:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bogdan - 2016-01-02 20:16:37]:
w tej firmie nie MA MOÆLIWOßCI KONTAKTU Z TAKIMI OSOBAMI.. CIÉZKO JEST SIE DOGADAC Z ZKIM KOLWIEK
zdjecie uzytkownika
łosoś - 2016-04-05 11:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nawt jeśli zarobki są tutaj na poziomie 2 tysięcyy złotych to nie jest tak źle, bo pewnie można się postarać o odpowiednie premie do tego. A wypłata jest o czasie? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Serio? - 2016-04-08 20:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tysiące to nie jest źle? Pracowałem w tej firmie za 2000brutto, każde żądanie podwyżki kończyło się słowami 'dalbym, ale nie mam'.
Teraz zarabiam 3krotna wartość tego, co w nfm i dodatkowo nie spotykam się już z przerosnietymi ambicjami dyrektorów kierowników i kablowaniem.
zdjecie uzytkownika
nn - 2016-04-08 22:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ted - 2016-02-02 20:57:14]:
Ja też się zgadzam w tej firmie panuje mobing!!!!!!!!!!Trzeba mieć twardą psychikę!!Inaczej nawet nie składaj tam podania o pracę!!Najgorsze że ,,góra,, wie i nic z tym nie robi!!!!!!Ale kiedyś znajdzie się ktoś kto zrobi tam porządek,bo praca jest fajna,ale co z tego skoro jak nie wchodzisz komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo nie kablujesz to jesteś zerem!!!!Do tego jak wyczują że jesteś słaby to nie dadzą ci żyć!!!Dlatego już mnie tam nie ma :)
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-04-18 21:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , czytam tak wasze opinie i jestem przerażona.. twierdzicie że w biurze nic się nie robi ? z chęcią się zamienię ! siedzicie za maszynami i nic was nie interesuje , podane macie wszystko na tacy nic tylko robić swoje . a dzięki komu macie tą prace ? dzięki osobą które piją kawkę co 40 minut w biurze. nikt was w NFMie na siłę nie trzyma , jak się nie podoba to jutro zastąpi was ktoś inny , proste . tutaj każdy dba o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE MA LUDZI NIE ZASTĄPIONYCH . pozdrawiam i zapraszam do biura :)
zdjecie uzytkownika
Hahahaha - 2016-04-26 16:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli osoba z biura pisze 'dzieki osobą' to nie mam pytań, wróć do Szkoły hahaha
zdjecie uzytkownika
3e4 - 2016-05-10 20:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej pamietam ze calkiem niedawno mieli dosyc ciekawe oferty pracy na przyklad dla inzyniera produkcji w Lęborku wiaodmo ze potrzebne jest odpowiednie wyksztaclenie no i trzeba sie xnac na zawodzie...dajcie znac jak z atmosfera
zdjecie uzytkownika
nfm - 2016-05-13 17:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na dziś brakuje nowego narybku za 1300zł ogłoszenia co tydzień szwaczki magazynierzy kontrolerzy poziom wykształcenia : podstawowy.
Brakuje murzynków ( przepraszam murzynów) do pracy
szkoda zawracać sobie głowę za 1300 niczego nie oferują pracownicy przychodzą po 1-2 m cach odchodzą
zdjecie uzytkownika
soc - 2016-05-15 09:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świadomie wprowadzasz w błąd, że ludzie odchodzą po 1-2 miesiącach. Ciekawe po co tak kłamiesz? czyżbyś był na liście płac firmy gowork? Płacą lepiej niż 1300 miesięcznie? wątpię

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie NFM International!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert