Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NFM International

Pracowałeś w firmie NFM International i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-27 19:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego jak wyzej pisali o tym zakladzie zle to jest tak nadal
zdjecie uzytkownika
mapet - 2015-01-24 18:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lala, a możesz napisac co według Ciebie jest tutaj takie złe? Bo taką ogólną opinię mogłaby napisać przypadkowa osoba albo nawet konkurencja. Także poprosiłbym o jakiekolwiek argumenty przeciw, czy nawet za. Bo może coś, co dla Ciebie jest problemem dla mnie nie będzie. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
urus - 2015-02-08 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mapet - 2015-01-24 18:06:07]:
o ile dobrze się orientuje to NFM International jest to hurtownia odzieży. Przy czym nie tylko odzieży zwykłej, codziennnej, ale przede wszystkim umundurowania co nie jest ju takie popularne dla tego typu miejsc. Niestety nie wiem do końca jak wygląda obecna sytuacja w pracy, ale kiedyś nie było za ciekawie
zdjecie uzytkownika
twoja_stara - 2015-02-11 09:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [urus - 2015-02-08 12:37:00]:
sie znasz jak swinia na kwasie, nie hurtownia odziezy tylko szwalnia, i nie ma tam odziezy zwyklej, codziennej tak jak twierdzisz, no chyba, ze cos mnie ominelo i nfm szyje sweterki i spodnie dla wszystkich.
a co na zakladzie - nadal rzadza maliniaki, czekoladowi dyrektorzy i adwokaci w sandalach i skarpetach ? hahahahahahahah
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2015-02-22 17:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twoja_stara - 2015-02-11 09:15:28]:
Twój nick średnio przekonuje do autentyczności Twojej wypowiedzi. No i tak samo nie rozumiem określenia czekoladowi dyrektorzy i adwokaci w sandalach.. co masz na myśli pisząc to wszystko ? Spodnie dal wszystkich i sweterki to nie należą do odzieży codziennej ? Co możecie powiedzieć o wynagrodzeniu ? jak to wygląda na obecną chwilę?
zdjecie uzytkownika
vest - 2015-02-24 10:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie jak z wynagrodzeniami i co dają dodatkowo bo podobno przyjmują. Czy warto tam pracować?
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-03-09 17:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nie wiem tak samo czy warto czy nie warto, a mnie czas goni, zaraz wiosna i nie mam pracy, nie stawia mnie to w dobrej sytacji szczerze mówiąc.. żadnych nowych ofert od nich nie wiedze, a nie mam też pewności, ze coś takiego się pojawi w najbliższym czasie, co mam o tym myśleć, pomozecie mi jakoś?
zdjecie uzytkownika
vest - 2015-03-10 13:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno technologa szukają nie wiem czy warto ??
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-04 20:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [vest - 2015-03-10 13:51:19]:
Nie warto. Ja aplikowalem do nich nawet zadzwonil mi facet chwile pogadalismy (oczywiscie pytanie ile chce zarabiac a sam sie nie pochwalił ile chca zaoferowac zeby sobie siary nie robic...ze tak mało oferują...) i mowi mi tu facet ze moje CV przekazuje jakiejs pani ktora do mnie zadzwoni zeby sprawidzic moja wiedze techniczna. oczywiscie kobita nie dzwoni, ale za to zadwonilem do faceta a on ze cos tam i sie przeciaga zaciaga i zebym czekal na telefon. Najlepszy nr ze sam zadzwonil do mnie po jakims dlugim czasie i akurat ja nie moglem rozmawiac to mial na drugi dzien mi oddzwonic. Ale nie dzwoni to ja do niego zadzwonilem ale niestety przyznalem sie od razu ze juz dzwonil z 2miechy wczesniej i czekam na tel od nich no to wybrnal jakos z tego i oczywiscie pytanie "ile chce zarabiac" ale byl jakis niezadowolony z odpowiedzi (na pytanie o zarobki, i znowu buc jeden nie pochwalil sie ile to firma oferuje) z jego glosu tak wynikalo. Maja sie kontaktowac ze mna i cos sie nie moga chyba dodzwonic. a szukaja ciegle i szukaja i znalesc nie moga. Dla mnie to duzo swiadczy o firmie. Zreszta po poczytaniu teraz wpisow wszystko dla mnie jest jasne odnosnie tej firmy.... omijac szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
Zofik - 2015-04-08 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda właśnie, że nikt nie dał jasnej i klarownej odpowiedzi na forum dotyczącej właśnie zarobków w NFM International, myślę, że to bardzo by ułatwiło całą sprawa i pomogło wielu chętnym którzy się ubiegają o stanowisko. Sam się właśnie zastanawiam nad nimi no ale jeśli mam mieć takie historie jak @nick to poczekam, może ktoś na forum się wypowie ?
zdjecie uzytkownika
soc - 2015-04-10 14:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofik - 2015-04-08 20:41:46]:
Straszny bełkot wyprodukowałeś, ale już tak nie płacz. Jaśnie pana zapytali ile chce zarabiać i się obraził.
zdjecie uzytkownika
soc - 2015-04-10 14:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-04-04 20:58:46]:
Straszny bełkot wyprodukowałeś, ale już tak nie płacz. Jaśnie pana zapytali ile chce zarabiać i się obraził.
zdjecie uzytkownika
w temacie - 2015-04-11 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofik - 2015-04-08 20:41:46]:
Szwalnia - 1200-1600
Magazyn - 1400-2000
Biuro/technologia - 1400-2500
stawki w pln
zdjecie uzytkownika
spacja - 2015-04-11 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w temacie - 2015-04-11 13:49:24]:
no to takie kokosy ze hoho... wiadomo dlaczego mają ciąglą rekrutację...
zdjecie uzytkownika
Ou - 2015-04-16 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofik - 2015-04-08 20:41:46]:
Miałem identyczną sytuacje! Zwodzili mnie i zwodzili...... I oczywiście nic z tego nie wyszło. A trwało to kilka miesięcy....
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-16 21:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ou - 2015-04-16 21:21:12]:
Czyli znaczy że nikt nie chce u nich pracować. Jedna z tych firm gdzie dyrekcja szczyci się tym że mają "ciągłą rekrutację" czyli mówiąc krótko na jednego nowozatrudnionego pracownika dwóch się zwalnia...
zdjecie uzytkownika
tylko berlin techno! - 2015-04-18 23:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spacja - 2015-04-11 21:33:04]:
Przyzwyczaj sie, ze za dobra robote bedziesz poklepywany po plecach. to tyle ;)
zdjecie uzytkownika
Steve - 2015-04-25 01:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli ktoś chciałby się wykazać i za coś takiego zostać wynagrodzony czy nie jest przypadkiem to lepiej odbierane przez pracodawcę? Jeżeli nie to - po co się starać...
zdjecie uzytkownika
olacich - 2015-06-09 17:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam potwierdzam jak wcześniej zawracają głowę ze chcą zatrudnić a tylko zwodzą. Występuje bardzo duża rotacja nowy pracownik pracuje kilka m-cy i zwalnia się bo zarobki słabiutkie-a wtedy szukają na zamianę. Pytania ile chce Pani Pan Zarabiać kto da mniej ten wygrywa.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-10 15:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-06-10 15:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież ktoś wyżej już pisał na ten temat właśnie. zastnawiam się jak wygląda u nich wypłata, chyba każdy moze negocjowac stawki u nich, zwłaszcza, że to firma międzynarodowa jest i mają na pewno wyższe stawki niż w normlanych firmach tego typu branzy. niestety nie widziałam od nich żadnych nowych ofert.
zdjecie uzytkownika
zxc - 2015-06-25 10:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIrma miedzynarodowa, ale stawki typowo polskie.
zdjecie uzytkownika
cinek26 - 2015-07-06 13:36:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ... dziś złożyłem cv w Lęborku ... startuje na pracownika produkcyjnego mógł by ktoś przybliżyć mi sytuacje i na czym polega praca i czy długo czeka się na odpowiedź
zdjecie uzytkownika
leksik - 2015-07-10 21:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To, że działają na międzynarodowym rynku nie znaczy, że będziecie zarabiać tyle co w krajach zachodnich. I tak nie są to złe stawki. No i wiadomo... technolog zawsze zarobi najlepszą kasę, bo tak poza tym to wszystkie stawki wahają się w granicach najniższej krajowej, co jednak nie jest zbyt dobrym wynikiem.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 23:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
kzonko - 2015-08-17 23:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale może i jest w tym coś prawdy, w tych negatywnych opiniach ale wydaje mi się, że są one jednak grubo przesadzone, gdyby było tak źle jak mówicie to nie wiem czy w ogóle ktoś chciałby pracować w tej firmie. Na pewno jest masa osób które są zadowolone, bo ja ze słyszenia głównie dobre opinie słyszałem.
zdjecie uzytkownika
kzonko - 2015-08-17 23:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale może i jest w tym coś prawdy, w tych negatywnych opiniach ale wydaje mi się, że są one jednak grubo przesadzone, gdyby było tak źle jak mówicie to nie wiem czy w ogóle ktoś chciałby pracować w tej firmie. Na pewno jest masa osób które są zadowolone, bo ja ze słyszenia głównie dobre opinie słyszałem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NFM International?
Zadaj pytanie
alert