Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NFM International

Pracowałeś w firmie NFM International i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dziadek - 2013-07-30 16:16:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
...atmosferę tworzy szef - jak on zagra tak reszta tańczy
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-04 23:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto tam teraz dowodzi, (usunięte przez administratora)?
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2013-09-05 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I po co piszecie takie głupoty.. Jak dzieci.
zdjecie uzytkownika
jobadvisor - 2013-12-12 22:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie co się stało z kierownikiem od jakości?
Ponoć kiedyś był i się zmył...
Jakiś czas temu intensywnie szukali zamiennika, ale z tego co wiem nie znaleźli.
Byłbym wdzięczny za wszelkie wyjaśnienia.
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-12-21 13:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękuję za to forum...
te gorzkie słowa, które piszecie to faktycznie prawda...
Prezesowa, kierownik produkcji i spółka kablowaczy...
Rotacja personelu większa jest tylko w ulu.
bez pomocy psychiatrycznej nie da sie pracować dłużej jak 3 miesiące, no chyba, że ma się pecha z piątkowymi zwolnieniami.
Albo akwarium będzie niezadowolone za to, że się za nich nie robi.
Masakra.
zdjecie uzytkownika
avat - 2014-01-05 20:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pozdrowienia dla PANA STEFANA z magazynu, dobry chłop i jeden z niewielu normalnych pracowników w tej firmie który umie logicznie myśleć...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-01-09 21:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Stefan jest najlepszy :)
zdjecie uzytkownika
xaxa - 2014-01-23 10:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jak jest w R&D? duża rotacja na stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-02-22 17:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielki zaklad duze zyski a podwyzek 20 .30zlotych smieszne.
zdjecie uzytkownika
klasa - 2014-02-25 12:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nikczemnicy! zarząd to loża szyderców. ludzie dla nich to nic. pracowałem tam i wiem. wyzysk, śmieszne gierki, kopanie dołków itp. lipa. nie polecam pracy.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-02-28 17:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś może jakie oferuja tam zarobki na stanowisku magazyniera
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-02-28 20:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500-1800 nentto
zdjecie uzytkownika
zxcvbnm, - 2014-03-10 19:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jesli bedziesz strzelac z ucha tak jak robi to magazynier maz jednej z pan z biura to bedziesz miec wiecej
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-03-25 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy ktoś może mi powiedzieć w jakim języku prowadzone są rozmowy kwalifikacyjne?
zdjecie uzytkownika
buba - 2014-03-26 06:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po polsku i w jezyku, jaki wpisales w cv
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-03-27 10:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buba - 2014-03-26 06:26:32]:
dziękuję
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-04 10:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiele lat minelo, kiedy juz pracuje spokojnie i za dobre pieniadze. Podobno nie nadawalem sie tam na stanowisko inne niz podrzedne, a po nfm znalazlem sobke dobra prace w duzej korporacji za godniejsza stawke.
moge jedynie potwierdzic powyzsze. Przepracowalem tam kilka lat, i kazdy, kogo znam, i zfezygnowal jest najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Kto zostal wyrzucony mowil...nareszcie wolny ...
smutne
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-01 12:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może powiedzieć jak aktulanie wyglada atmosfera w firmie ?
Widać ogłoszenia. Coś się zmieniło na lepsze/gorsze ? Proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Fan mundialu - 2014-07-01 15:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zdałem maturę i już mam dosyć siedzenia w domu i oglądania tylko telewizji i mundialu. Właśnie poszukuję pracy i natrafiłem na ogłoszenie na stanowisko Magazyniera w NFM International. Wystarczy moje wykształcenie, wiem to z ogłoszenia, ale jestem ciekaw innych rzeczy. Chciałbym sobie zarobić na studia zaoczne od października. Teraz jest parę miesięcy na to, więc chce to wykorzystac. Ile zarobie pracując tam przez 3 miesiące - starczy na studia albo chociaż na fajne wakacje? Proszę o pilną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-01 15:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale skoro pracowałeś tam tyle lat, to chyba nie mogło być tak źle, wtedy odszedł byś prędzej. ci zwolnieni o ktorych piszesz też tacy mądrzy po fakcie, mogli przecież sami "wyjść na wolność" wcześniej.
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-07-03 18:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaka atmosfera?
zawsze sie cos dzieje i dobrego i zlego...zalezy do jakiego dzialu i na jakie stanowisko. Przyjdz, sprawdz, czasem najlepiej sie przekonac samemu. Najlepiej siasc i narzekac a nie cos samemu zrobic. Bywa ciezko, ale wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma....
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-07-05 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na maazynie jeszcze zarobisz albo w biurze ale reszta stanowisk jest oplacaa jak dla zebrakow najnizsza krajowa/,
zdjecie uzytkownika
sid - 2014-07-31 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna wielka masakra.. nikt nic nie wie , jeden odsyła do drugiego a tamten do jeszcze innego.. co za cyrk ! jak sam sobie nie poradzisz to ci nikt nie pomoże a jeszcze ci ,,nogę podłożą" . a co do zwolnień - zwolnij się sam , zatrudnią kogoś na twoje miejsce a jak będziesz chciał wrócić i jeśli masz RODZINĘ w BIURZE to tamtą osobę zwolnią i nadal będziesz na swoim stanowisku ;) i to nic że tamtej osobie dali umowę na 5lat :) tak to jest w RODZINIE . patola . mimo tych zarobków - zazdroszczę szwaczkom - nie muszą się tym wszystkim tak przejmować (najmniej stresująca praca) nawet sprzątaczki tam mają przeje**** . pozdrawiam ten CYRK .
zdjecie uzytkownika
bidon - 2014-09-08 16:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie gdzie mogę znaleźć bieżące info na jakie stanowiska w biurach i na magazynach potrzebują i ewentualnie za dokładnie jaką kaskę?ciekawi mnie też paląco jaką dają na początku umowę i na ile
zdjecie uzytkownika
International - 2014-10-15 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają umowę na próbę, później na określony a po 2 miesiącach wyrzucają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x