brak logo

NFM International

Potęgowo

Opinie o NFM International

gruszka 2016-01-19 20:38:43
Może najniższa krajowa nie powala na kolana, ale ważne, że dają umowę @znawczyni. Wiele firm broni się przed tym, a przynajmniej ma się ubezpieczenie.
znawczyni 2016-01-29 14:43:40
Fajne masz podejscie do zycia."dobrze ze jest ubezpieczenie"...masakra.ja znam swoja wartosc i wiem co potrafie.i nie bede pracowac za wsze pieniadze.mamy 21 wiek
irek 2016-01-31 20:15:35
hmm @znawczyni a ja uważam, że bez jakiegokolwiek zabezpieczenia nie ma co pchać się do pracy. Ubezpieczenie zdrowotne jest chyba najistotniejsze, jak nie jest się studentem.
znawczyni 2016-02-01 20:11:13
Oczywiscie Irek.masz racje.tylko chodzi mi o to ze ludzie decyduja sie na prace za ochłapy tylko dlatego ze jest normalna umowa o prace.trzeba znac swoja wartosc.pracownicy uczynili to ze jestesmy teraz dojeni...
ted 2016-02-01 20:19:21
A ja szukam kogos kto tam pracowal badz pracuje,chociaz nie sadze by ktos sie zglosil(straszenie zwolnieniami itp).jestem pracownikiem i chce oddac sprawe w rece PiP.A mianowicie chodzi mi o pewnego brygadziste.Ci co znaja temat wiedza o co chodzi.
1
buba62 2016-02-02 09:30:18
Niestety,muszę potwierdzić,w firmie panuje mobbing ,gnębienie pracowników. .Ja pracowałam tam kilka lat temu,mój brat też(zresztą brat bardzo spokojny ale jak znalazł inną pracę,to wiał ino się kurzyło),chcieli mu dać podwyżkę,żeby został.Atmosfera pracy tak ciężka,że tylko zdesperowani albo bardzo odporni wytrzymują.
ted 2016-02-02 20:57:14
Kolego Buba.potwierdzilbys to dla Pipu?
ted 2016-02-02 21:04:41
Mam nadzieje ze czyta to takze ojciec dyrektor Litwin.z brygadzista o ktorym pisalem wczesniej grilluje i pije wodeczke.na innym dziale jego szwagierek.Pani dyrektor pewnie nie wie jak traktuja swoich pracownikow.jedna osoba pisala tutaj na forum o anglojezycznym liscie do szefow w norwegii.mysle ze sam zastosuje ta droge do poinformowania ich o sytuacji panujacej w firmie
2
czyny 2016-02-03 11:40:13
skoro w firmie dzieje się coś złego i uważacie, że ktoś powinien się o tym dowiedzieć, to list chyba jest najlepszym rozwiązaniem. Zachowacie się z klasą, a szkoda oczerniać firmę publicznie :)
ted 2016-02-03 11:44:57
Czynny o czym ty mowisz???a gdzie to ma byc robione niby.ludzie powinni wiedziec gdzie i jakie warunki panuja.co tu ma do tego klasa.chyba ze ty lubisz jak ktos toba "rządzi":-)
Gosia 2016-02-05 15:13:49
Dokładnie tak, zawsze trzeba zachowywać się z klasą i generalnie jest to najlepsza metoda na wszystkie kontakty międzyludzkie, niestety większość o tym zapomina
ted 2016-02-06 19:06:20
Pytam po raz kolejny.do czego ma sie tu klasa.to ze ktos was ostrzega przed "złą" firma to brak klasy???przez takich jak wy jestesmy posmiewiskiem europy...kontakty miedzyludzkie.ciekawe jakbys gadala gdyby ktos po tobie jechal w pracy jak po zabie.
kot 2016-02-07 19:01:56
Przecież odpowiednie podejście do pracy jak i uśmiech sprawiają, że atmosfera od razu ulega poprawie. Głównie wszystko zależy od pracowników, żeby łatwiej wypełniać obowiązki.
ted 2016-02-08 21:06:58
Kot masz racje,swieta racje.ale tu jest troszke inna sytuacja.trudno jest sie usmiechac i z zadowoleniem chodzic do pracy ktora sie lubi gdy ktos na stanowisku wyższym traktuje cie jak szmate...
Gosia 2016-02-09 19:31:02
Co Ty gadasz @ted jakim w europie, chyba trochę cię kolejny raz ponosi, nie wiem kto Cię wychował, ale lekko zbastuj, zwłaszcza, że tu naprawdę jest bardzo w porządku
ted 2016-02-10 21:44:57
W tym momencie to tobie brakuje klasy.na forum o wychowaniu sie nie mowi prosta kobieto."tu jest wporzadku".Pewnie!chyba ze jest sie sprzataczka albo zasiada na cieplej posadce w biurze.firma jest mloda w leborku i zatrudnila patałachow bez doswiadczenia jak ty.no tak.takie ryzyko sie ponosi niestety.zejdź na dòł i pogadaj po cichu z kobietami.to sama nie uwierzysz w to co mowia.ja nie obrażam firmy.tylko osoby na pewnych stanowiskach.a na wychowanie to dla ciebie za pòźno gosia:-)
Marcel 2016-02-11 21:53:58
No @ted to teraz Ty pokazałeś mase klasy, nie obrażaj proszę sprzątaczek i Gosi też nie, widać że pewnie jesteś niewykwalifikowanym robolem, w dodatku rzucającym jakieś głupie teksty
ted 2016-02-11 22:27:07
Nie obrażam sprzataczek a pani gosia mnie nie interesuje.tym bardziej ty marcelku.skoro jestem niewykwalifikowanym robolem i dalej tam pracuje to tylko zle swiadczy o firmie:-)i potwierdza moje slowa.nie jestes w temacie to sie nie wtracaj.poszperaj lepiej na forach o kolorowankach,tam znajdziesz cos dla siebie.
ted 2016-02-11 22:33:29
A panienka gosia jeszcze 14 stycznia pytala jakie w firmie stosuja umowy.a teraz wychwala nfm.prosze te tanie teksty zostawic dla siebie.i tak sprawa pòjdzie do Pip.
lil 2016-02-14 15:09:14
@ted może czasem warto zmienić pracę i nie denerwować innych? chciałabym poczytać jakieś konkrety o firmie i dowiedzieć się jak jest naprawdę np. jaka jest wypłata a nie czytać osobiste pretensje
ted 2016-02-15 10:31:31
Lil prosze pytaj.wyplata.najniższa krajowa plus nadgodziny.wyplacane co jakiś czas.i co 3 miesiace premia uzależniona od brygadzisty.a jest to forum opiniowe i moge pisac nawet o tym czy mi papier toaletowy odpowiada w toalecie.pocztaj opinie gdzie indziej i zobaczysz ze ludzie podzielaja moje poglady
Gosia 2016-02-16 16:31:24
Wiesz co @ted Ty to nie umiesz normalnie rozmawiać, pewnie Cię wywalili z pracy za coś, albo jesteś wiecznie niezadowolony z życia, trochę przykro bo w NFM pracować nie musisz
ted 2016-02-16 17:33:43
Można ze mna normalnie rozmawiac.i zadowolony jestem ze swojego zycia.praca to tylko kolejny jego etap.ale czy do waszych przewietrzonych głòwek nie dochodzi ze piszemy tu opinie i ja to robie.nie pisze ze masz problem ze soba tylko o tym ze pracuja tam ludzie jako brygadzisci i wykorzystuja ludzi.szczegolnie jeden.ktory nie wypelnia swoich obowiazkow a swoje niepowodzenia i nerwy przelewa na kobiety tam pracujace.zakumaj to w końcu i zejdz ze mnie.jesli tam pracujesz to opisz za i przeciw jesli takowe sa.ale nie przy.....sie do mnie.Firma jest dobra ale prowadzona przez baranow.oczywiscie nie generalizuje.pozdrawiam
Nart 2016-02-18 20:07:12
hm, nie pracowałem tu, dopiero rozważam przyjęcie się. Opinia użytkownika @ted i kilku innych osób wcale mnie nie zachęca. Choć z tym złym traktowaniem, to trochę przesadzacie.
ted 2016-02-19 18:20:14
Tu chodzi tylko o produkcje i glownie jedna osobe
gołąb 2016-02-20 20:25:49
aaaa, sam się już przestraszyłem @ted. Skoro to kwestia jednej osoby, to nie ma się czego obawiać. Bywają trudniejsze sytuacje, a NFM wynagradza to na pewno zarobkami
ted 2016-02-20 21:31:11
Nie wiem jak w biurach.pewnie lepiej.ale produkcja....rzeźnia..
Meg 2016-02-22 20:39:47
No w biurach nie jest chyba jakoś bardzo źle, mi się wydaje, że własnie dużo lepiej niż gdziekolwiek indziej bo i pracy po prostu jest dużo mniej pozdrawiam!
Gosia 2016-03-02 13:06:20
@Meg to prawda w biurach jest naprawdę dobrze, ogólnie polecam spróbować się w tej firmie bo dużo mozna się nauczyć, jedna z najlepszych do tego firm prawdę mówiac
on 2016-03-02 13:44:58
A na jakie stanowiska przyjmuja?
Gosia 2016-03-04 13:13:45
Ogólnie to musisz wejść na www i sprawdzić to dokładnie, w tym momencie rotacja bywa dość spora i stanowiska są naprawdę różne, na pewno coś znajdziesz
Batumi 2016-03-10 08:14:39
Czego można nauczyć się w.biurach? Picia kawy z mlekiem co 40 minut czy obgadywania współpracownikow? Plus ekstra zarobki, 2200 brutto, szał
mario 2016-03-10 12:29:25
wydaje mi się, że tak czeste picie kawy jednak szkodzi, samo obgadywanie pracowników również, ale co do kwoty to wiem, ze średnia zarobków wynosi ok 3 tys, a nie 2.
gość 2016-04-01 10:52:29
Podobno są jakieś przyjęcia do pracy , biorą mężczyzn na magazyn ...???
dudek 2016-04-01 10:56:46
nie wiem gdzie widziałeś takie ogłoszenie @gość, szukają aktualnie tylko specjalistów do produkcji myślę jednak, że można wysłac do firmy cv i poczekać
leon 2016-04-03 11:12:22
dudek, nikt nie pisał o ofertach a o tym, że jest prawdopodobieństwo. Szkoda, że nie wrzucili ogłoszeń, ale skoro chodzą słuchy, to może warto bezpośrednio w firmie o magazyn zapytać
JP 2016-04-05 10:04:06
w tej firmie nie MA MOÆLIWOßCI KONTAKTU Z TAKIMI OSOBAMI.. CIÉZKO JEST SIE DOGADAC Z ZKIM KOLWIEK
łosoś 2016-04-05 11:15:16
Nawt jeśli zarobki są tutaj na poziomie 2 tysięcyy złotych to nie jest tak źle, bo pewnie można się postarać o odpowiednie premie do tego. A wypłata jest o czasie? Pozdrawiam
Serio? 2016-04-08 20:23:30
2 tysiące to nie jest źle? Pracowałem w tej firmie za 2000brutto, każde żądanie podwyżki kończyło się słowami 'dalbym, ale nie mam'.
Teraz zarabiam 3krotna wartość tego, co w nfm i dodatkowo nie spotykam się już z przerosnietymi ambicjami dyrektorów kierowników i kablowaniem.
nn 2016-04-08 22:38:14
Ja też się zgadzam w tej firmie panuje mobing!!!!!!!!!!Trzeba mieć twardą psychikę!!Inaczej nawet nie składaj tam podania o pracę!!Najgorsze że ,,góra,, wie i nic z tym nie robi!!!!!!Ale kiedyś znajdzie się ktoś kto zrobi tam porządek,bo praca jest fajna,ale co z tego skoro jak nie wchodzisz komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo nie kablujesz to jesteś zerem!!!!Do tego jak wyczują że jesteś słaby to nie dadzą ci żyć!!!Dlatego już mnie tam nie ma :)
1
lala 2016-04-18 21:06:58
hej , czytam tak wasze opinie i jestem przerażona.. twierdzicie że w biurze nic się nie robi ? z chęcią się zamienię ! siedzicie za maszynami i nic was nie interesuje , podane macie wszystko na tacy nic tylko robić swoje . a dzięki komu macie tą prace ? dzięki osobą które piją kawkę co 40 minut w biurze. nikt was w NFMie na siłę nie trzyma , jak się nie podoba to jutro zastąpi was ktoś inny , proste . tutaj każdy dba o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE MA LUDZI NIE ZASTĄPIONYCH . pozdrawiam i zapraszam do biura :)
Hahahaha 2016-04-26 16:03:02
Jeśli osoba z biura pisze 'dzieki osobą' to nie mam pytań, wróć do Szkoły hahaha
1
3e4 2016-05-10 20:22:16
hej hej pamietam ze calkiem niedawno mieli dosyc ciekawe oferty pracy na przyklad dla inzyniera produkcji w Lęborku wiaodmo ze potrzebne jest odpowiednie wyksztaclenie no i trzeba sie xnac na zawodzie...dajcie znac jak z atmosfera
nfm 2016-05-13 17:24:55
na dziś brakuje nowego narybku za 1300zł ogłoszenia co tydzień szwaczki magazynierzy kontrolerzy poziom wykształcenia : podstawowy.
Brakuje murzynków ( przepraszam murzynów) do pracy
szkoda zawracać sobie głowę za 1300 niczego nie oferują pracownicy przychodzą po 1-2 m cach odchodzą
1
soc 2016-05-15 09:34:21
Świadomie wprowadzasz w błąd, że ludzie odchodzą po 1-2 miesiącach. Ciekawe po co tak kłamiesz? czyżbyś był na liście płac firmy gowork? Płacą lepiej niż 1300 miesięcznie? wątpię
kaja 2016-06-18 20:45:01
poważnie tylko 1300zł ale to jest netto czy brutto? po ile godzin praca? czy na ta szwaczke trzeba miec doswiadzcenie?
ola 2016-07-04 18:51:20
Na szwaczkę nie trzeba mieć doświadczenia. Trwa ciągła rekrutacja na pracowników produkcyjnych. Pensja to najniższa krajowa 1300 netto. Wypłacane terminowo, dział kadr jest bez zarzutu :) Pracodawca oferuje tez zwrot za dojazdy z dalszych miejscowości. Trzeba jednak liczyć się z tym, że nie zawsze jest miło no i roboty bardzo dużo, więc zapierdziel.
,jhnn 2016-07-04 20:10:06
najniższa krajowa @ola? Myślałam, że taka szwaczka zarobi z 1700 ...
Mariolka 2016-07-08 18:43:37
Najniższa krajowa.Atmosfera w pracy masakryczna.Docinki pracowników, podstawianie nogi nowym ,żeby mieć ubaw,celowe wprowadzanie w błąd.To raczej mobbing co nie.Jestem tam miesiąc a od drugiego dnia w pracy szukam czegoś innego.Nie polecam.To dla ludzi zdesperowanych i z mocną psychiką.Jeszcze jedno-premia raz na kwartał do wysokości połowy pensji po okresie próbnym ,który trwa 3 miesiące.Na próbnym nie ma premii i najniższa krajowa.
kaja 2016-07-08 20:19:30
To dlaczego jedni sa zadowleni a drudzy nie, ile macie tam działow ile hal, pracujecie pewnie na zmiany w jakim ssystemie?o co chodzi i dlaczego takie opinie?
Zostaw swoją opinię o NFM International - Potęgowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International