Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NFM International

Pracowałeś w firmie NFM International i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klasa - 2014-02-25 12:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nikczemnicy! zarząd to loża szyderców. ludzie dla nich to nic. pracowałem tam i wiem. wyzysk, śmieszne gierki, kopanie dołków itp. lipa. nie polecam pracy.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-02-28 17:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wie ktoś może jakie oferuja tam zarobki na stanowisku magazyniera
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-02-28 20:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500-1800 nentto
zdjecie uzytkownika
zxcvbnm, - 2014-03-10 19:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jesli bedziesz strzelac z ucha tak jak robi to magazynier maz jednej z pan z biura to bedziesz miec wiecej
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-03-25 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy ktoś może mi powiedzieć w jakim języku prowadzone są rozmowy kwalifikacyjne?
zdjecie uzytkownika
buba - 2014-03-26 06:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po polsku i w jezyku, jaki wpisales w cv
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-03-27 10:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buba - 2014-03-26 06:26:32]:
dziękuję
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-04-04 10:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiele lat minelo, kiedy juz pracuje spokojnie i za dobre pieniadze. Podobno nie nadawalem sie tam na stanowisko inne niz podrzedne, a po nfm znalazlem sobke dobra prace w duzej korporacji za godniejsza stawke.
moge jedynie potwierdzic powyzsze. Przepracowalem tam kilka lat, i kazdy, kogo znam, i zfezygnowal jest najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi. Kto zostal wyrzucony mowil...nareszcie wolny ...
smutne
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-07-01 12:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może powiedzieć jak aktulanie wyglada atmosfera w firmie ?
Widać ogłoszenia. Coś się zmieniło na lepsze/gorsze ? Proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
Fan mundialu - 2014-07-01 15:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zdałem maturę i już mam dosyć siedzenia w domu i oglądania tylko telewizji i mundialu. Właśnie poszukuję pracy i natrafiłem na ogłoszenie na stanowisko Magazyniera w NFM International. Wystarczy moje wykształcenie, wiem to z ogłoszenia, ale jestem ciekaw innych rzeczy. Chciałbym sobie zarobić na studia zaoczne od października. Teraz jest parę miesięcy na to, więc chce to wykorzystac. Ile zarobie pracując tam przez 3 miesiące - starczy na studia albo chociaż na fajne wakacje? Proszę o pilną odpowiedź
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-01 15:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale skoro pracowałeś tam tyle lat, to chyba nie mogło być tak źle, wtedy odszedł byś prędzej. ci zwolnieni o ktorych piszesz też tacy mądrzy po fakcie, mogli przecież sami "wyjść na wolność" wcześniej.
zdjecie uzytkownika
bella - 2014-07-03 18:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaka atmosfera?
zawsze sie cos dzieje i dobrego i zlego...zalezy do jakiego dzialu i na jakie stanowisko. Przyjdz, sprawdz, czasem najlepiej sie przekonac samemu. Najlepiej siasc i narzekac a nie cos samemu zrobic. Bywa ciezko, ale wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma....
zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-07-05 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na maazynie jeszcze zarobisz albo w biurze ale reszta stanowisk jest oplacaa jak dla zebrakow najnizsza krajowa/,
zdjecie uzytkownika
sid - 2014-07-31 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna wielka masakra.. nikt nic nie wie , jeden odsyła do drugiego a tamten do jeszcze innego.. co za cyrk ! jak sam sobie nie poradzisz to ci nikt nie pomoże a jeszcze ci ,,nogę podłożą" . a co do zwolnień - zwolnij się sam , zatrudnią kogoś na twoje miejsce a jak będziesz chciał wrócić i jeśli masz RODZINĘ w BIURZE to tamtą osobę zwolnią i nadal będziesz na swoim stanowisku ;) i to nic że tamtej osobie dali umowę na 5lat :) tak to jest w RODZINIE . patola . mimo tych zarobków - zazdroszczę szwaczkom - nie muszą się tym wszystkim tak przejmować (najmniej stresująca praca) nawet sprzątaczki tam mają przeje**** . pozdrawiam ten CYRK .
zdjecie uzytkownika
bidon - 2014-09-08 16:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie gdzie mogę znaleźć bieżące info na jakie stanowiska w biurach i na magazynach potrzebują i ewentualnie za dokładnie jaką kaskę?ciekawi mnie też paląco jaką dają na początku umowę i na ile
zdjecie uzytkownika
International - 2014-10-15 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają umowę na próbę, później na określony a po 2 miesiącach wyrzucają.
zdjecie uzytkownika
polarny - 2014-10-27 18:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyrzucają po 2 miesiącach? ale czy wszystkich? jakoś nie wierzę. pewnie ci najlepsi zostają a reszta narzeka.czasem zdarza mi się chorować, taka karma, więc napiszcie mi jak tolerują ewentualne o czywiście nie za długie l4?piszecie skrajne różne opinie i ciężko coś konkretnego wywnioskować więc sercu zaufam i cv do nich wyślę
zdjecie uzytkownika
Walerian - 2014-11-11 13:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem co musiałoby się stać z kimś - czy upadek na głowę czy co - żeby kierować się taką polityką jak przedstawił to international : umowa na próbę, czas określony, po 2 miesiącach wyjazd. Przecież to się w zupełności nie trzyma żadnej kupy, nie ma tu logicznego sensu więc nie wiem na czym oni opierają swoją działalność.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-11-25 17:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy w ogóle firma NFM International prowadzi obecnie jakas rekrutację, bowiem nie moge znaleźć żadnego z ich ogłoszeń. W ogóle czy warto się nimi zainteresować, bo jak patrze, ze ich profil na goworku oceniło 117 osób i wyszła ocena dwa w sześciostopniowej skali, to jestem lekko przerażony. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-27 19:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego jak wyzej pisali o tym zakladzie zle to jest tak nadal
zdjecie uzytkownika
mapet - 2015-01-24 18:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lala, a możesz napisac co według Ciebie jest tutaj takie złe? Bo taką ogólną opinię mogłaby napisać przypadkowa osoba albo nawet konkurencja. Także poprosiłbym o jakiekolwiek argumenty przeciw, czy nawet za. Bo może coś, co dla Ciebie jest problemem dla mnie nie będzie. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
urus - 2015-02-08 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mapet - 2015-01-24 18:06:07]:
o ile dobrze się orientuje to NFM International jest to hurtownia odzieży. Przy czym nie tylko odzieży zwykłej, codziennnej, ale przede wszystkim umundurowania co nie jest ju takie popularne dla tego typu miejsc. Niestety nie wiem do końca jak wygląda obecna sytuacja w pracy, ale kiedyś nie było za ciekawie
zdjecie uzytkownika
twoja_stara - 2015-02-11 09:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [urus - 2015-02-08 12:37:00]:
sie znasz jak swinia na kwasie, nie hurtownia odziezy tylko szwalnia, i nie ma tam odziezy zwyklej, codziennej tak jak twierdzisz, no chyba, ze cos mnie ominelo i nfm szyje sweterki i spodnie dla wszystkich.
a co na zakladzie - nadal rzadza maliniaki, czekoladowi dyrektorzy i adwokaci w sandalach i skarpetach ? hahahahahahahah
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2015-02-22 17:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twoja_stara - 2015-02-11 09:15:28]:
Twój nick średnio przekonuje do autentyczności Twojej wypowiedzi. No i tak samo nie rozumiem określenia czekoladowi dyrektorzy i adwokaci w sandalach.. co masz na myśli pisząc to wszystko ? Spodnie dal wszystkich i sweterki to nie należą do odzieży codziennej ? Co możecie powiedzieć o wynagrodzeniu ? jak to wygląda na obecną chwilę?
zdjecie uzytkownika
vest - 2015-02-24 10:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie jak z wynagrodzeniami i co dają dodatkowo bo podobno przyjmują. Czy warto tam pracować?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NFM International?
Zadaj pytanie