brak logo

NFM International

Potęgowo

Opinie o NFM International

soc 2015-04-10 14:48:16
Straszny bełkot wyprodukowałeś, ale już tak nie płacz. Jaśnie pana zapytali ile chce zarabiać i się obraził.
w temacie 2015-04-11 13:49:24
Szwalnia - 1200-1600
Magazyn - 1400-2000
Biuro/technologia - 1400-2500
stawki w pln
spacja 2015-04-11 21:33:04
no to takie kokosy ze hoho... wiadomo dlaczego mają ciąglą rekrutację...
Ou 2015-04-16 21:21:12
Miałem identyczną sytuacje! Zwodzili mnie i zwodzili...... I oczywiście nic z tego nie wyszło. A trwało to kilka miesięcy....
1
nick 2015-04-16 21:43:17
Czyli znaczy że nikt nie chce u nich pracować. Jedna z tych firm gdzie dyrekcja szczyci się tym że mają "ciągłą rekrutację" czyli mówiąc krótko na jednego nowozatrudnionego pracownika dwóch się zwalnia...
tylko berlin techno! 2015-04-18 23:07:25
Przyzwyczaj sie, ze za dobra robote bedziesz poklepywany po plecach. to tyle ;)
olacich 2015-06-09 17:13:39
Witam potwierdzam jak wcześniej zawracają głowę ze chcą zatrudnić a tylko zwodzą. Występuje bardzo duża rotacja nowy pracownik pracuje kilka m-cy i zwalnia się bo zarobki słabiutkie-a wtedy szukają na zamianę. Pytania ile chce Pani Pan Zarabiać kto da mniej ten wygrywa.
zxc 2015-06-25 10:12:06
FIrma miedzynarodowa, ale stawki typowo polskie.
cinek26 2015-07-06 13:36:01
witam ... dziś złożyłem cv w Lęborku ... startuje na pracownika produkcyjnego mógł by ktoś przybliżyć mi sytuacje i na czym polega praca i czy długo czeka się na odpowiedź
stopwyzyskiwaczom 2015-10-30 07:25:07
Firma typowy wyzysk
Prowadzi ciągły nabór na szwaczki i magazynierzy płacą najniższą krajową. Ciągła rotacja bo pracownicy po 1 - 2 m-cach zwalniają się bo zarobki spieszne niskie. Wydzwaniają o rozmowę i spotkanie a tam tylko pytanie ile chce się zarabiać jak podasz 1300 zł to zatrudnią cię jak 2000 to to jest kosmos dla tej firmy.
pracownica 2015-11-10 14:47:11
co ok 14 ( nowe ogłoszenia) dni poszukują szwaczki - magazynierów - technologów itd.
nowi są zatrudniani pracują 1m -2m-ce i zwalniają się bo zarobki najniższa krajowa i tak w koło. Praca dla zdesperowanych za 1300 zł
znawczyni 2015-11-24 19:11:32
Firma żart!!najnizsze stawki w kraju.nadgodzin nie placa.jestes nowy to kusza premia.po 3 miesiacach dostajesz 20zl premii.tragedia.dziecko ci zachoruje,zapomnij o chorobowym.zastraszaja zwolnieniem z pracy."brygadzista"Adas w cudzyslowiu bo to palant.nie zna sie na pracy i stosuje mobing..odradzam!!
znawczyni 2015-12-01 16:24:01
Praca jest za najnizsza krajowa.praca jest fajna i ciekawa.pytaja o umiejetnosci ,checi itp.Tylko i aż klimat...beznadzieja.ale wiem ze jest wiele osob ktore nadal tam pracuja i beda chcialy cos z tym zrobic.co do wysokosci zarobkow to jest niestety lebork i sama znalazlam sobie prace po nfm-ie za niestety najnizsza.ale odetchnelam psychicznie..jesli nastapia zmiany w personelu na troche wyzszych stolkach z checia tam wroce.mysle ze pismo w jezyku angielskim do dyrekcji w norwegii pomoze.
2
Bogdan 2015-12-09 19:31:03
Hahahaha, jeśli nie jesteś przynajmniej dyrektorem to zapomnij,że ktokolwiek z 'zagraniczniakow' zamieni z Tobą choćby słowo. Dla.norwegow ta firma to tania siła robocza.
Bogdan 2016-01-02 20:16:37
Niestety nie ma.
znawczyni 2016-01-04 18:22:30
W jakim ty swiecie zyjesz...jestesmy murzynami z zachodu.taka jest prawda.naiwniak
znawczyni 2016-01-13 21:34:18
Jesli sa nadgodziny to oczywiscie sa wyplacane.tylko nadgodziny sa liczone od najnizszej krajowej czyli pensji..wiec kokosow nie ma.szkoda.dobry pracownik nie jest doceniany
znawczyni 2016-01-19 20:32:07
Umowa o prace za najnizsza
znawczyni 2016-01-29 14:43:40
Fajne masz podejscie do zycia."dobrze ze jest ubezpieczenie"...masakra.ja znam swoja wartosc i wiem co potrafie.i nie bede pracowac za wsze pieniadze.mamy 21 wiek
1
znawczyni 2016-02-01 20:11:13
Oczywiscie Irek.masz racje.tylko chodzi mi o to ze ludzie decyduja sie na prace za ochłapy tylko dlatego ze jest normalna umowa o prace.trzeba znac swoja wartosc.pracownicy uczynili to ze jestesmy teraz dojeni...
4
ted 2016-02-01 20:19:21
A ja szukam kogos kto tam pracowal badz pracuje,chociaz nie sadze by ktos sie zglosil(straszenie zwolnieniami itp).jestem pracownikiem i chce oddac sprawe w rece PiP.A mianowicie chodzi mi o pewnego brygadziste.Ci co znaja temat wiedza o co chodzi.
5
buba62 2016-02-02 09:30:18
Niestety,muszę potwierdzić,w firmie panuje mobbing ,gnębienie pracowników. .Ja pracowałam tam kilka lat temu,mój brat też(zresztą brat bardzo spokojny ale jak znalazł inną pracę,to wiał ino się kurzyło),chcieli mu dać podwyżkę,żeby został.Atmosfera pracy tak ciężka,że tylko zdesperowani albo bardzo odporni wytrzymują.
5
ted 2016-02-02 20:57:14
Kolego Buba.potwierdzilbys to dla Pipu?
ted 2016-02-02 21:04:41
Mam nadzieje ze czyta to takze ojciec dyrektor Litwin.z brygadzista o ktorym pisalem wczesniej grilluje i pije wodeczke.na innym dziale jego szwagierek.Pani dyrektor pewnie nie wie jak traktuja swoich pracownikow.jedna osoba pisala tutaj na forum o anglojezycznym liscie do szefow w norwegii.mysle ze sam zastosuje ta droge do poinformowania ich o sytuacji panujacej w firmie
19
ted 2016-02-03 11:44:57
Czynny o czym ty mowisz???a gdzie to ma byc robione niby.ludzie powinni wiedziec gdzie i jakie warunki panuja.co tu ma do tego klasa.chyba ze ty lubisz jak ktos toba "rządzi":-)
ted 2016-02-06 19:06:20
Pytam po raz kolejny.do czego ma sie tu klasa.to ze ktos was ostrzega przed "złą" firma to brak klasy???przez takich jak wy jestesmy posmiewiskiem europy...kontakty miedzyludzkie.ciekawe jakbys gadala gdyby ktos po tobie jechal w pracy jak po zabie.
ted 2016-02-08 21:06:58
Kot masz racje,swieta racje.ale tu jest troszke inna sytuacja.trudno jest sie usmiechac i z zadowoleniem chodzic do pracy ktora sie lubi gdy ktos na stanowisku wyższym traktuje cie jak szmate...
ted 2016-02-10 21:44:57
W tym momencie to tobie brakuje klasy.na forum o wychowaniu sie nie mowi prosta kobieto."tu jest wporzadku".Pewnie!chyba ze jest sie sprzataczka albo zasiada na cieplej posadce w biurze.firma jest mloda w leborku i zatrudnila patałachow bez doswiadczenia jak ty.no tak.takie ryzyko sie ponosi niestety.zejdź na dòł i pogadaj po cichu z kobietami.to sama nie uwierzysz w to co mowia.ja nie obrażam firmy.tylko osoby na pewnych stanowiskach.a na wychowanie to dla ciebie za pòźno gosia:-)
ted 2016-02-11 22:27:07
Nie obrażam sprzataczek a pani gosia mnie nie interesuje.tym bardziej ty marcelku.skoro jestem niewykwalifikowanym robolem i dalej tam pracuje to tylko zle swiadczy o firmie:-)i potwierdza moje slowa.nie jestes w temacie to sie nie wtracaj.poszperaj lepiej na forach o kolorowankach,tam znajdziesz cos dla siebie.
ted 2016-02-11 22:33:29
A panienka gosia jeszcze 14 stycznia pytala jakie w firmie stosuja umowy.a teraz wychwala nfm.prosze te tanie teksty zostawic dla siebie.i tak sprawa pòjdzie do Pip.
ted 2016-02-15 10:31:31
Lil prosze pytaj.wyplata.najniższa krajowa plus nadgodziny.wyplacane co jakiś czas.i co 3 miesiace premia uzależniona od brygadzisty.a jest to forum opiniowe i moge pisac nawet o tym czy mi papier toaletowy odpowiada w toalecie.pocztaj opinie gdzie indziej i zobaczysz ze ludzie podzielaja moje poglady
ted 2016-02-16 17:33:43
Można ze mna normalnie rozmawiac.i zadowolony jestem ze swojego zycia.praca to tylko kolejny jego etap.ale czy do waszych przewietrzonych głòwek nie dochodzi ze piszemy tu opinie i ja to robie.nie pisze ze masz problem ze soba tylko o tym ze pracuja tam ludzie jako brygadzisci i wykorzystuja ludzi.szczegolnie jeden.ktory nie wypelnia swoich obowiazkow a swoje niepowodzenia i nerwy przelewa na kobiety tam pracujace.zakumaj to w końcu i zejdz ze mnie.jesli tam pracujesz to opisz za i przeciw jesli takowe sa.ale nie przy.....sie do mnie.Firma jest dobra ale prowadzona przez baranow.oczywiscie nie generalizuje.pozdrawiam
ted 2016-02-19 18:20:14
Tu chodzi tylko o produkcje i glownie jedna osobe
ted 2016-02-20 21:31:11
Nie wiem jak w biurach.pewnie lepiej.ale produkcja....rzeźnia..
on 2016-03-02 13:44:58
A na jakie stanowiska przyjmuja?
Batumi 2016-03-10 08:14:39
Czego można nauczyć się w.biurach? Picia kawy z mlekiem co 40 minut czy obgadywania współpracownikow? Plus ekstra zarobki, 2200 brutto, szał
2
gość 2016-04-01 10:52:29
Podobno są jakieś przyjęcia do pracy , biorą mężczyzn na magazyn ...???
JP 2016-04-05 10:04:06
w tej firmie nie MA MOÆLIWOßCI KONTAKTU Z TAKIMI OSOBAMI.. CIÉZKO JEST SIE DOGADAC Z ZKIM KOLWIEK
1
Serio? 2016-04-08 20:23:30
2 tysiące to nie jest źle? Pracowałem w tej firmie za 2000brutto, każde żądanie podwyżki kończyło się słowami 'dalbym, ale nie mam'.
Teraz zarabiam 3krotna wartość tego, co w nfm i dodatkowo nie spotykam się już z przerosnietymi ambicjami dyrektorów kierowników i kablowaniem.
nn 2016-04-08 22:38:14
Ja też się zgadzam w tej firmie panuje mobing!!!!!!!!!!Trzeba mieć twardą psychikę!!Inaczej nawet nie składaj tam podania o pracę!!Najgorsze że ,,góra,, wie i nic z tym nie robi!!!!!!Ale kiedyś znajdzie się ktoś kto zrobi tam porządek,bo praca jest fajna,ale co z tego skoro jak nie wchodzisz komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo nie kablujesz to jesteś zerem!!!!Do tego jak wyczują że jesteś słaby to nie dadzą ci żyć!!!Dlatego już mnie tam nie ma :)
7
lala 2016-04-18 21:06:58
hej , czytam tak wasze opinie i jestem przerażona.. twierdzicie że w biurze nic się nie robi ? z chęcią się zamienię ! siedzicie za maszynami i nic was nie interesuje , podane macie wszystko na tacy nic tylko robić swoje . a dzięki komu macie tą prace ? dzięki osobą które piją kawkę co 40 minut w biurze. nikt was w NFMie na siłę nie trzyma , jak się nie podoba to jutro zastąpi was ktoś inny , proste . tutaj każdy dba o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE MA LUDZI NIE ZASTĄPIONYCH . pozdrawiam i zapraszam do biura :)
Hahahaha 2016-04-26 16:03:02
Jeśli osoba z biura pisze 'dzieki osobą' to nie mam pytań, wróć do Szkoły hahaha
2
nfm 2016-05-13 17:24:55
na dziś brakuje nowego narybku za 1300zł ogłoszenia co tydzień szwaczki magazynierzy kontrolerzy poziom wykształcenia : podstawowy.
Brakuje murzynków ( przepraszam murzynów) do pracy
szkoda zawracać sobie głowę za 1300 niczego nie oferują pracownicy przychodzą po 1-2 m cach odchodzą
2
soc 2016-05-15 09:34:21
Świadomie wprowadzasz w błąd, że ludzie odchodzą po 1-2 miesiącach. Ciekawe po co tak kłamiesz? czyżbyś był na liście płac firmy gowork? Płacą lepiej niż 1300 miesięcznie? wątpię
ola 2016-07-04 18:51:20
Na szwaczkę nie trzeba mieć doświadczenia. Trwa ciągła rekrutacja na pracowników produkcyjnych. Pensja to najniższa krajowa 1300 netto. Wypłacane terminowo, dział kadr jest bez zarzutu :) Pracodawca oferuje tez zwrot za dojazdy z dalszych miejscowości. Trzeba jednak liczyć się z tym, że nie zawsze jest miło no i roboty bardzo dużo, więc zapierdziel.
Mariolka 2016-07-08 18:43:37
Najniższa krajowa.Atmosfera w pracy masakryczna.Docinki pracowników, podstawianie nogi nowym ,żeby mieć ubaw,celowe wprowadzanie w błąd.To raczej mobbing co nie.Jestem tam miesiąc a od drugiego dnia w pracy szukam czegoś innego.Nie polecam.To dla ludzi zdesperowanych i z mocną psychiką.Jeszcze jedno-premia raz na kwartał do wysokości połowy pensji po okresie próbnym ,który trwa 3 miesiące.Na próbnym nie ma premii i najniższa krajowa.
7
K-t 2016-09-05 21:30:35
Zgadzam sie z ta opinia... wystarczylo ze popracowalam tam pol roku... a psycha zjechala prawie do zera... no cóż ale to bylo pare lat temu... z tego co czytam to nic a nic sie nie zmienilo... a właściwie zmienilo... Na GORSZE ... porazka
1
SUBARU 2016-10-20 20:17:43
Pracowałem rok czasu, nikomu nie polecam pracy w NFM, TRAGEDIA !!!
11
Gimnazjum 2017-01-10 19:04:45
Kiedyś tam pracowałem. Miałem super pracę i dobre zarobki, utożsamiałem się z firmą i pracowałem z pasją, byłem lojalnym pracownikiem.. Niestety miałem jedną wadę... nie kablowałem.
Zwolnili mnie bez powodu z zimną krwią, gdy ledwo zostałem ojcem i nikt się tym nie przejmował...
Dobra rada:
chcesz tam pracować to pracuj, ale nie przywiązuj się do stanowiska, bo z dnia na dzień możesz polecieć, jak grono ludzi...
W sumie to nawet tęsknię, bo praca była naprawdę pasjonująca.
Pozdrawiam wszystkich pracujących w NFM.
Pocoroztrzasac 2017-01-17 20:20:44
Oj ale kogoś boli ze go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za zbyt dobre kontakty z niektórymi podwykonawcami szwalni
Zostaw swoją opinię o NFM International - Potęgowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International