Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o NFM International

Pracowałeś w firmie NFM International i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nikola - 2014-07-05 12:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na maazynie jeszcze zarobisz albo w biurze ale reszta stanowisk jest oplacaa jak dla zebrakow najnizsza krajowa/,
zdjecie uzytkownika
sid - 2014-07-31 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna wielka masakra.. nikt nic nie wie , jeden odsyła do drugiego a tamten do jeszcze innego.. co za cyrk ! jak sam sobie nie poradzisz to ci nikt nie pomoże a jeszcze ci ,,nogę podłożą" . a co do zwolnień - zwolnij się sam , zatrudnią kogoś na twoje miejsce a jak będziesz chciał wrócić i jeśli masz RODZINĘ w BIURZE to tamtą osobę zwolnią i nadal będziesz na swoim stanowisku ;) i to nic że tamtej osobie dali umowę na 5lat :) tak to jest w RODZINIE . patola . mimo tych zarobków - zazdroszczę szwaczkom - nie muszą się tym wszystkim tak przejmować (najmniej stresująca praca) nawet sprzątaczki tam mają przeje**** . pozdrawiam ten CYRK .
zdjecie uzytkownika
bidon - 2014-09-08 16:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie gdzie mogę znaleźć bieżące info na jakie stanowiska w biurach i na magazynach potrzebują i ewentualnie za dokładnie jaką kaskę?ciekawi mnie też paląco jaką dają na początku umowę i na ile
zdjecie uzytkownika
International - 2014-10-15 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dają umowę na próbę, później na określony a po 2 miesiącach wyrzucają.
zdjecie uzytkownika
polarny - 2014-10-27 18:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyrzucają po 2 miesiącach? ale czy wszystkich? jakoś nie wierzę. pewnie ci najlepsi zostają a reszta narzeka.czasem zdarza mi się chorować, taka karma, więc napiszcie mi jak tolerują ewentualne o czywiście nie za długie l4?piszecie skrajne różne opinie i ciężko coś konkretnego wywnioskować więc sercu zaufam i cv do nich wyślę
zdjecie uzytkownika
Walerian - 2014-11-11 13:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem co musiałoby się stać z kimś - czy upadek na głowę czy co - żeby kierować się taką polityką jak przedstawił to international : umowa na próbę, czas określony, po 2 miesiącach wyjazd. Przecież to się w zupełności nie trzyma żadnej kupy, nie ma tu logicznego sensu więc nie wiem na czym oni opierają swoją działalność.
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-11-25 17:37:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy w ogóle firma NFM International prowadzi obecnie jakas rekrutację, bowiem nie moge znaleźć żadnego z ich ogłoszeń. W ogóle czy warto się nimi zainteresować, bo jak patrze, ze ich profil na goworku oceniło 117 osób i wyszła ocena dwa w sześciostopniowej skali, to jestem lekko przerażony. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-27 19:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego jak wyzej pisali o tym zakladzie zle to jest tak nadal
zdjecie uzytkownika
mapet - 2015-01-24 18:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@lala, a możesz napisac co według Ciebie jest tutaj takie złe? Bo taką ogólną opinię mogłaby napisać przypadkowa osoba albo nawet konkurencja. Także poprosiłbym o jakiekolwiek argumenty przeciw, czy nawet za. Bo może coś, co dla Ciebie jest problemem dla mnie nie będzie. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
urus - 2015-02-08 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mapet - 2015-01-24 18:06:07]:
o ile dobrze się orientuje to NFM International jest to hurtownia odzieży. Przy czym nie tylko odzieży zwykłej, codziennnej, ale przede wszystkim umundurowania co nie jest ju takie popularne dla tego typu miejsc. Niestety nie wiem do końca jak wygląda obecna sytuacja w pracy, ale kiedyś nie było za ciekawie
zdjecie uzytkownika
twoja_stara - 2015-02-11 09:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [urus - 2015-02-08 12:37:00]:
sie znasz jak swinia na kwasie, nie hurtownia odziezy tylko szwalnia, i nie ma tam odziezy zwyklej, codziennej tak jak twierdzisz, no chyba, ze cos mnie ominelo i nfm szyje sweterki i spodnie dla wszystkich.
a co na zakladzie - nadal rzadza maliniaki, czekoladowi dyrektorzy i adwokaci w sandalach i skarpetach ? hahahahahahahah
zdjecie uzytkownika
pelikan - 2015-02-22 17:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [twoja_stara - 2015-02-11 09:15:28]:
Twój nick średnio przekonuje do autentyczności Twojej wypowiedzi. No i tak samo nie rozumiem określenia czekoladowi dyrektorzy i adwokaci w sandalach.. co masz na myśli pisząc to wszystko ? Spodnie dal wszystkich i sweterki to nie należą do odzieży codziennej ? Co możecie powiedzieć o wynagrodzeniu ? jak to wygląda na obecną chwilę?
zdjecie uzytkownika
vest - 2015-02-24 10:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie jak z wynagrodzeniami i co dają dodatkowo bo podobno przyjmują. Czy warto tam pracować?
zdjecie uzytkownika
mario - 2015-03-09 17:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i nie wiem tak samo czy warto czy nie warto, a mnie czas goni, zaraz wiosna i nie mam pracy, nie stawia mnie to w dobrej sytacji szczerze mówiąc.. żadnych nowych ofert od nich nie wiedze, a nie mam też pewności, ze coś takiego się pojawi w najbliższym czasie, co mam o tym myśleć, pomozecie mi jakoś?
zdjecie uzytkownika
vest - 2015-03-10 13:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno technologa szukają nie wiem czy warto ??
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-04 20:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [vest - 2015-03-10 13:51:19]:
Nie warto. Ja aplikowalem do nich nawet zadzwonil mi facet chwile pogadalismy (oczywiscie pytanie ile chce zarabiac a sam sie nie pochwalił ile chca zaoferowac zeby sobie siary nie robic...ze tak mało oferują...) i mowi mi tu facet ze moje CV przekazuje jakiejs pani ktora do mnie zadzwoni zeby sprawidzic moja wiedze techniczna. oczywiscie kobita nie dzwoni, ale za to zadwonilem do faceta a on ze cos tam i sie przeciaga zaciaga i zebym czekal na telefon. Najlepszy nr ze sam zadzwonil do mnie po jakims dlugim czasie i akurat ja nie moglem rozmawiac to mial na drugi dzien mi oddzwonic. Ale nie dzwoni to ja do niego zadzwonilem ale niestety przyznalem sie od razu ze juz dzwonil z 2miechy wczesniej i czekam na tel od nich no to wybrnal jakos z tego i oczywiscie pytanie "ile chce zarabiac" ale byl jakis niezadowolony z odpowiedzi (na pytanie o zarobki, i znowu buc jeden nie pochwalil sie ile to firma oferuje) z jego glosu tak wynikalo. Maja sie kontaktowac ze mna i cos sie nie moga chyba dodzwonic. a szukaja ciegle i szukaja i znalesc nie moga. Dla mnie to duzo swiadczy o firmie. Zreszta po poczytaniu teraz wpisow wszystko dla mnie jest jasne odnosnie tej firmy.... omijac szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
Zofik - 2015-04-08 20:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda właśnie, że nikt nie dał jasnej i klarownej odpowiedzi na forum dotyczącej właśnie zarobków w NFM International, myślę, że to bardzo by ułatwiło całą sprawa i pomogło wielu chętnym którzy się ubiegają o stanowisko. Sam się właśnie zastanawiam nad nimi no ale jeśli mam mieć takie historie jak @nick to poczekam, może ktoś na forum się wypowie ?
zdjecie uzytkownika
soc - 2015-04-10 14:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofik - 2015-04-08 20:41:46]:
Straszny bełkot wyprodukowałeś, ale już tak nie płacz. Jaśnie pana zapytali ile chce zarabiać i się obraził.
zdjecie uzytkownika
soc - 2015-04-10 14:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2015-04-04 20:58:46]:
Straszny bełkot wyprodukowałeś, ale już tak nie płacz. Jaśnie pana zapytali ile chce zarabiać i się obraził.
zdjecie uzytkownika
w temacie - 2015-04-11 13:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofik - 2015-04-08 20:41:46]:
Szwalnia - 1200-1600
Magazyn - 1400-2000
Biuro/technologia - 1400-2500
stawki w pln
zdjecie uzytkownika
spacja - 2015-04-11 21:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [w temacie - 2015-04-11 13:49:24]:
no to takie kokosy ze hoho... wiadomo dlaczego mają ciąglą rekrutację...
zdjecie uzytkownika
Ou - 2015-04-16 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofik - 2015-04-08 20:41:46]:
Miałem identyczną sytuacje! Zwodzili mnie i zwodzili...... I oczywiście nic z tego nie wyszło. A trwało to kilka miesięcy....
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-04-16 21:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ou - 2015-04-16 21:21:12]:
Czyli znaczy że nikt nie chce u nich pracować. Jedna z tych firm gdzie dyrekcja szczyci się tym że mają "ciągłą rekrutację" czyli mówiąc krótko na jednego nowozatrudnionego pracownika dwóch się zwalnia...
zdjecie uzytkownika
tylko berlin techno! - 2015-04-18 23:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spacja - 2015-04-11 21:33:04]:
Przyzwyczaj sie, ze za dobra robote bedziesz poklepywany po plecach. to tyle ;)
zdjecie uzytkownika
Steve - 2015-04-25 01:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli ktoś chciałby się wykazać i za coś takiego zostać wynagrodzony czy nie jest przypadkiem to lepiej odbierane przez pracodawcę? Jeżeli nie to - po co się starać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NFM International

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy NFM International?
Zadaj pytanie
alert