brak logo

Agencja ochrony Taurus

Chełmża

Opinie o Agencja ochrony Taurus

anonim 2013-05-26 18:04:06
Witam, jak obecnie wygląda organizacja pracy w Agencji ochrony Taurus? Chodzi mi głównie o to czy są godne warunki pracy, jak wysokie jest wynagrodzenie, czy pensje są wypłacane na czas? Bardzo proszę o szybką informację.
5
Janik 2014-03-25 13:06:07
Jak są pieniądze czasami nie w terminie 2-3 dni co godz obchody bez sensu i mondrale z cma co nie maja co robic ,nie polecam
1
amber 2014-06-28 20:15:09
Pracuję w Taurus i nie narzekam, jak do chwili obecnej nikt się nie mądrzył..
2
ciekawy 2014-07-23 14:33:12
a za ile pracujesz...? 3 zł na godzinę..?
amber 2014-08-01 04:38:55
Za 3zł.to lepiej siedziec w domu..
ciekawy 2014-08-01 09:39:41
Pracowalem u nich. Moze byc. stawki w zalerznosci od objektu. Ja miałem 5 na godzine.
amber 2014-08-10 04:29:46
stawki wzrosły.. bynajmniej u Nas na obiekcie..
niuniek 2014-09-10 17:54:34
a weźcie się ludzie, piszecie o jakichś pijanych pracownikach i chdzeniu na zmianie do kochanek? nie wstyd wam? no ale pewnie jak się pracować nie chce to tak jest.... ja chcę pracować ale zanim przypuszcze na nich szturm z moim cv napiszcie jak tygodniowo jest z ilością godzin i czy ewentualnie w weekendy obowiązkowo sie robi?
oszukany 2014-09-28 22:53:13
Nie Polecam !!! nie dostałem połowy wypłaty... i już raczej nie dostane!
1
gdize kasa 2014-10-15 17:00:04
to gdzie się Twoja kasa pojawiła @oszukany - wiesz może o jakimś jeszcze innym przypadku osoby która nie dostała żadnego konkretnego wynagrodzenia i teraz tylko prosi się o resztę swojej kasy. ja chciałem tam pracować ale widzę te opinie i sie zacząłem zastanawiać bardzo poważnie nad tym. Muszę jeszcze czegoś się dowiedzieć - piszcie
yeti90 2014-12-03 12:19:49
jeden z was napisał wczesniej że stawki wzrosły, to ile teraz w Taurus netto jest płacone po tym wzroście i czy ewentualnie jakieś premie wchodzą w grę. bardzo mnie interesuje praca u nich ale nie ukrywam że kasa gra główną rolę dla mnie a poprzednie stawki które proponowali były dla mknie niezbyt zadowalające
rks 2014-12-27 17:52:45
Firma płaci od 5 do 8 zet za godzinę,wypłacaja rożnie zazwyczaj nie dotrzymują terminów a terminy maja do 25 dnia po zakończonym miesiącu,nie dbaja o swoich współpracowników traktują ich jak dojne krowy,obiekty chro0nione nie maja żadnych procedur ...u nich ochroniarz to KOZIOŁ OFIARNY
NIE POLECAM
goguś 2015-01-14 20:20:56
Tak to prawda. Naliczają kary nawet za to, że nie odbierasz telefonu swojego prywatnego. O terminowej wypłacie możesz zapomnieć. Nawet jak będziesz miał 5 zeta to na umowie nie dadzą Ci więcej jak 3. Jak będziesz marudził to Cię wypieprzą i przyjdzie następny i będziesz musiał żebrać o swoje zarobione pieniądze. Zero szacunku dla pracownika, zmieniają jak rękawiczki. Nie polecam, szukaj gdzie indziej.
1
Adaś 2015-01-28 20:51:49
To wszystko prawda. Ludzie szukajcie innej firmy.Nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Dzero 2015-03-21 19:49:44
Stare dziadki co nic nie robią a chcieli by kokosy zarabiać takie osoby piszą tu opinie. Firma jak firma jak pracujesz i się starasz to i zarobisz konkretnie jak jesteś miernotą to twoja wina a nie firmy że tak mało zarabiasz. Polecam tę firmę wszystkim poważnym osobą
2
lajo 2015-06-05 19:13:41
Ja bym jednak tak bardzo nie narzekał na pracę w tej firmie. No prawda, nie zarobi się dużo pieniędzy ale przecież w sumie ta praca polega na robieniu niczego. Trzeba po prostu być, nie musisz przecież pilnować osób tylko obiektów a tutaj wielkiej filozofii nie ma. Z tego też powodu zarobki nie są duże.
1
miłosz 2015-08-19 18:57:43
Chyba oczywiste jest, że praca w ochronie nie przynosi zazwyczaj żadnych kokosów, wielkich pieniędzy. Ale taka praca też jest potrzebna, np. jak ktoś nie ma wykształcenia to po przeszkoleniu w takiej firmie ma pracę, a gdzieś indziej bez wykształcenia to już byłoby zapewne bardzo ciężko. I czasami z orzeczeniami zatrudniają też.
amber 2015-08-28 08:29:53
Pracuję w tej firmie ale nie mam pojęcia jak długo psychika mi pozwoli szefostwo masakra obowiązków że nie wiadomo od czego zacząć .Umundurowanie pożal się boże , przez okres mojej pracy jedna stara koszulka ,zdarte buty i sweter wielki jak na wieloryba .Nie ma premii mało tego jeszcze zmniejszyli stawkę. Jeden plus hahah mają coraz to ładniejsze auta ..bo przecież wieloryby muszą się ładnie wozić
1
as 2015-09-02 12:38:03
A czy wypowie się jakiś koordynator ochrony fizycznej, który tam pracował, jak jego opinia co do tego stanowiska?
tichy 2015-09-16 11:51:07
a może ktoś coś powie nt. prezesa p. Janusza J-kiego?.... mam mieć z nim spotkanie i dobrze by było coś więcej wiedzieć
1
bkert 2015-09-19 00:54:43
Wydaje mi się, że na pewno nie ma co panikować, nawet jeśli jest się na spotkaniu z prezesem, no chyba że rzeczywiście w istotny sposób się mu podpadło, no ale rozmowa to rozmowa, ważne jest to żeby być pewnym siebie i nie dać sobie wejść na głowę, reszta to wydaje mi się że już jakoś łątwo pójdzie.
annamaria7@interia.pl 2015-10-11 18:00:33
na fotce znam tych dwoch co są po lewej stronie.pierwszy to pan hank a drugi to pan czarneck.Obaaj to debile bez średniego wykształcenia.Jeden głupszy od drugiego i proszez czytajcy te slowa-POWIEDZCIE im to bo oni tego nie wiedzą.Jak o tym szybciej dowiedzą się ich pracodawcy to ich wywala z pracy.P.S chodzi mi o foto gdzie jest 5 osob 2 tych panow oraz dwie przez pomyłkie kobiety i nie ogolony facet.Wszyscy robia bardzo debilne uśmiechy do kamery
2
romek 2015-10-19 14:04:48
czyli widze, że praca u nich jest troche na wesoło jednak skoro na ochronie mają monitoring to praca już jest prostrza niżby mieli chodzic i patrolować okolice czy dany obiekt. Poza tym słyszałem, ze u nich w ochronie jest zwykle sporo zleceń, bo nie chcą az tak dużo pieniedzy za jakies eventy czy wydarzenia.
ślepy 2015-11-08 20:19:50
Pracowałem u nich jakiś czas na farmie wiatrowej, powiem szczerze nie mam nic im do zarzucenia.
Pieniądze otrzymywałem bez żadnych problemów, jeżeli był jakiś konflikt to od razu koordynator próbował to rozwiązać.
Stawka godzinowa mogła by być lepsza, ale nie ma co narzekać pracując przy wiatrakach, siedzisz i nic nie robisz jak na portierni.
2
sombrerro 2015-11-25 14:09:17
Dobrze widziec, że agencja ochrony Taurus płaci na czas, bo jednak coraz czestsze sa obsuwy czasowe w branży. Zdradzicie jednak jaka jest tu teraz stawka godzinowa, bo oczywiście zdaję sobie sprawe, że nie jest to najlepiej opłacana branża, ale jednak te 8-10 złotych na reke za godzine wypadałoby chyba mieć.
kuzielikowaty 2015-12-09 21:03:56
Każda firma płaci zależne od wykonywanych obowiązków oraz jaki jest to obiekt, przemysłowy lub handlowy. Spotkałem się z różnymi stawkami od 3 do nawet 15 zł netto na rękę !
hador 2015-12-10 00:27:35
Porządne firmy płacą jednak powyżej 9 netto i chyba tą firmę, można do nich zaliczyć, bo podobno można tyle zarobić, a praca sama z siebie ciężka nie jest.
Mario 2015-12-26 00:03:01
Pracownicy tej firmy sa nie wykwalifikowani jezdza nie sprawnymi samochodami. Nie maja kultury osobistej i sa agresywni w sumie sie nie dziwie skoro biora w swoje szerego kogo popadnie. Dzisiaj sie przekonalem na wlasnej skórze. Siedzialem w samochodzie z dziewczyna bo chciala zobaczyc nowo postawione wiatraki ale po ok godzinie przyjechal pracownik "ochrony taurus". Nie wyszedl z samochodu (vw tansporter t4) tylko zadzwonil po kolege ktory przyjechal (mitshubisi l200- nie wiem jak sie pisze). Probowal mnie wylegitymowac. Nawet sie nie przedstawil umundurowania zadnego nie mial gdy podszedl otworzylem okno i odrazu powiedzial "dokumety" odpowiedzialem ze nie ma pan takiego prawa bo nawet nie powiedzial ze to ochrona odrazu ten zaczol mowic ze ma ze to teren budowy i ma prawo ( nie byl bo zadnego znaku nie bylo). Zaczol mi ublirzac i byc agresywny wobec mnie wiec zamknolem okno i zadzwonilem po policje ze ktos podaje sie za ochroniarza i chcial mnie wylegitymowac. I ten ochroniarz zastawil wyjazd swoim samochodem zebym nie mogl odjechac. Gdy przyjechala policja to wiadomo kontrola dokumetow itp. I policjant sam powiedzial ze nie ma prawa mnie wylegitymowac poniewaz nie ma uprawnien do tego i to nie jest teren budowy bo nie bylo znakow ani oznaczen. Poinformowalem policjantow o tym ze maja niesprawne oswietlenia samochodow i zaczeli ich kotrolowac dokumety od samochodu, licencje itp. Nakazali ustawic znaki zakazujace wjaz na "teren budowy". Nie wiem skad biora takich ochroniarzy. Chyba spod sklepu. Brak kwalifikacji iwgl nawet kultury osobistej nie maja. Cholota a nie ochrona.
kevin17 2015-12-27 14:59:27
TO KLAMSTWO CHYBA SZEF TAURUSA TAK NAPISAL BY CHRONIC SIEBIE
PRAWDA 3 ZL NA GODZINE TO WYZYSKA I BUDOWANIE SWOJEGO ZYSKU KOSZTEM LUDXZKIEJ BIEDY
1
xxx 2016-02-05 07:40:20
Widać idiotą jesteś tak samo jak policjanci. Pracownik miał prawo cię skontrolować. To że teren jest nie ogrodzony nie znaczy że możesz dowolnie się po nim poruszać, prosty przykład rolnik ma pole wjedziesz w pole i wykopiesz sobie ziemniaczki i co przyjedzie policja i powie no tak skąd wiadomo że to pole jest kogoś w końcu jest nie ogrodzone. Przygłupów a nie policjantów tam macie. Z przepisów o Ochronie Osób i Mienia jasno wynika że pracownik ochrony nawet bez licencji ma prawo dokonać identyfikacji osób postronnych przebywających na terenie chronionym. Zanim człowieku coś napiszesz, sprawdź przepisy
Kozielice 2016-02-06 19:01:13
Młody. Jeżeli chciałeś sobie ulżyć to wybrałeś złe miejsce. A Ci policjanci którzy przyjechali, byli chyba dopiero po szkółce i nie poinformowani.
Przed swoimi wypocinami przeczytaj ustawę określającą obowiazki oraz co mogą robić pracownicy ochrony na obiekcie/terenie chronionym. A z tego co wiem to był oznakowany tablicami '' teren chroniony''.
Samochody były sprawne bo dowodów rejestracyjnych nie zabrali.
1 2016-02-12 15:24:01
Cześć, czy do Taurusa są jakieś fajne ogłoszenia i czy płacą tam trochę lepiej niż w podobnych agencjach ochrony czy raczej jest z tym wielki problem i kasy mało?
amber 2016-02-18 20:54:07
pracuje w Taurusie mam kwalifikacje ... i jest prawda taka ze na obiekcie gdzie jestem mamy 5 zł. masakra.
1 2016-02-21 17:28:36
Jejku Ty na prawdę @amber mówisz że tylko 5zł? To faktycznie jest dziwna sprawa, karygodna dość, więc generalnie jestem troszeczkę w szoku,b o się nie spodziewałem
amber 2016-02-29 13:28:59
a czego się spodziewałes??? że ile Ci Taurus da 10zł?? haha śmieszne ..ale cóż inne firmy dali podwyżki z nowym rokiem ale nie Taurus.. pracujesz u nich?? Czy jesteś tylko jednym z nich zza biurka ????
janek 2016-03-01 10:00:11
facet walnij sie w czoło
igrek 2016-03-16 11:42:11
@amber.. wydaje mi się, że każdy, kto szanuje samego siebie, swój czas i zdrowie, nie pójdzie na ochronę za 5 złotych. Ja bym negocjował wyższe stawki bez zastanowienia
amber 2016-03-26 06:03:22
oczywiście negocjacja odbyła się tak .... nie podoba się ?? do widzenia na Twoje miejsce jest kilka osób .. ha i co Ty na to??
amber 2016-03-26 06:06:29
NIe jestem szefem Taurusa tylko pracownikiem .. jeszcze się u nich męczę ..
1
Alex 2016-03-29 21:48:43
Byłem pracownikiem Taurus i wiem doskonale,że pozytywne opinie pisze pracownik na etacie z biura.Ogólnie to wyzysk, brak poszanowania pracownika, a jeśli chodzi o wyszkolenie i wyposażenie pracowników to porażka.
ada 2016-04-02 13:26:51
e tam, pewnie zmyślaasz @alex.widze że jak wszyscy szukają na sklepy. a czy jeśli się chce do nich iść ochraniać na imprezy i eventy to trzeba mieć jakieś specjalne uprawnienia?
gosc 2016-04-27 16:50:11
Placa po 3 zl na godzine
tako 2016-05-02 15:37:56
Co? @gosc chyba sobie żartujesz z tą stawka godzinową?! To ciekawe musi być wynagrodzenie na koniec miesiąca, jestem w kompletnym szoku, ktoś może to potwierdzić?
yyy\ 2016-05-08 08:40:48
Nie wierzyłbym w to do końca @tako wiadomo, że na takim stanowisku stawki są małe bo głównie twoja praca polega na siedzeniu i nic nie robieniu no ale bez przesady! Jak dla mnie to nikt nie chciałby wtedy tam pracować a jak widzę to ofert nie ma więc chyba ludzie nadal pracują
ks 2016-05-18 14:19:22
a jak z zarobkami na stanowisku instalatora systemów alarmowych?
1
igor 2016-06-15 20:29:54
@ks ciężko powiedzieć jakie warunki oferowane są świeżym pracownikom. Najlepiej iść na rozmowę rekrutacyjną i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu, bo to pewne informacje. Ja jedynie mogę powiedzieć, że podobno nie jest źle :) Nie wiem tylko, czy kogoś teraz szukają
Walicjalek 2016-06-30 21:00:47
Pracowałem w tej firmie tylko kilka miesięcy, ponieważ obiekt trwał tak krótko -budowa.
Stawka zadowalająca, wypłata zawsze na czas, czasem kilka dni wcześniej.
Z koordynatorem Kamilem udało się dogadywać i był w porządku nie to co w Solidnie czy Juventusie.
Szkoda, że nie mieli więcej obiektów na mojej miejscowości.
Nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
2
bocian 2016-07-08 15:21:44
Idealnie, że zarobki są tutaj adekwatne do powierzanych obowiązków @Walicjalek i nawet wypłata jak jest w terminie to jeszcze lepiej. W końcu dbałość o takie szczegóły sprawia, że jeszcze lepiej się wypełnia obowiązki. Ciekawe tylko czy są jeszcze jakieś socjale.
Zostaw swoją opinię o Agencja ochrony Taurus - Chełmża
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony Taurus