Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja ochrony Taurus

Pracowałeś w firmie Agencja ochrony Taurus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 18:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, jak obecnie wygląda organizacja pracy w Agencji ochrony Taurus? Chodzi mi głównie o to czy są godne warunki pracy, jak wysokie jest wynagrodzenie, czy pensje są wypłacane na czas? Bardzo proszę o szybką informację.
zdjecie uzytkownika
Janik - 2014-03-25 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak są pieniądze czasami nie w terminie 2-3 dni co godz obchody bez sensu i mondrale z cma co nie maja co robic ,nie polecam
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-06-28 20:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Taurus i nie narzekam, jak do chwili obecnej nikt się nie mądrzył..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-23 14:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za ile pracujesz...? 3 zł na godzinę..?
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-01 04:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 3zł.to lepiej siedziec w domu..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-01 09:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem u nich. Moze byc. stawki w zalerznosci od objektu. Ja miałem 5 na godzine.
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-10 04:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki wzrosły.. bynajmniej u Nas na obiekcie..
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2014-09-10 17:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weźcie się ludzie, piszecie o jakichś pijanych pracownikach i chdzeniu na zmianie do kochanek? nie wstyd wam? no ale pewnie jak się pracować nie chce to tak jest.... ja chcę pracować ale zanim przypuszcze na nich szturm z moim cv napiszcie jak tygodniowo jest z ilością godzin i czy ewentualnie w weekendy obowiązkowo sie robi?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-28 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie Polecam !!! nie dostałem połowy wypłaty... i już raczej nie dostane!
zdjecie uzytkownika
gdize kasa - 2014-10-15 17:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to gdzie się Twoja kasa pojawiła @oszukany - wiesz może o jakimś jeszcze innym przypadku osoby która nie dostała żadnego konkretnego wynagrodzenia i teraz tylko prosi się o resztę swojej kasy. ja chciałem tam pracować ale widzę te opinie i sie zacząłem zastanawiać bardzo poważnie nad tym. Muszę jeszcze czegoś się dowiedzieć - piszcie
zdjecie uzytkownika
yeti90 - 2014-12-03 12:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z was napisał wczesniej że stawki wzrosły, to ile teraz w Taurus netto jest płacone po tym wzroście i czy ewentualnie jakieś premie wchodzą w grę. bardzo mnie interesuje praca u nich ale nie ukrywam że kasa gra główną rolę dla mnie a poprzednie stawki które proponowali były dla mknie niezbyt zadowalające
zdjecie uzytkownika
rks - 2014-12-27 17:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma płaci od 5 do 8 zet za godzinę,wypłacaja rożnie zazwyczaj nie dotrzymują terminów a terminy maja do 25 dnia po zakończonym miesiącu,nie dbaja o swoich współpracowników traktują ich jak dojne krowy,obiekty chro0nione nie maja żadnych procedur ...u nich ochroniarz to KOZIOŁ OFIARNY
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
goguś - 2015-01-14 20:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gdize kasa - 2014-10-15 17:00:04]:
Tak to prawda. Naliczają kary nawet za to, że nie odbierasz telefonu swojego prywatnego. O terminowej wypłacie możesz zapomnieć. Nawet jak będziesz miał 5 zeta to na umowie nie dadzą Ci więcej jak 3. Jak będziesz marudził to Cię wypieprzą i przyjdzie następny i będziesz musiał żebrać o swoje zarobione pieniądze. Zero szacunku dla pracownika, zmieniają jak rękawiczki. Nie polecam, szukaj gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-01-28 20:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goguś - 2015-01-14 20:20:56]:
To wszystko prawda. Ludzie szukajcie innej firmy.Nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Dzero - 2015-03-21 19:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stare dziadki co nic nie robią a chcieli by kokosy zarabiać takie osoby piszą tu opinie. Firma jak firma jak pracujesz i się starasz to i zarobisz konkretnie jak jesteś miernotą to twoja wina a nie firmy że tak mało zarabiasz. Polecam tę firmę wszystkim poważnym osobą
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony Taurus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja ochrony Taurus?
Zadaj pytanie