Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja ochrony Taurus

Pracowałeś w firmie Agencja ochrony Taurus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 18:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, jak obecnie wygląda organizacja pracy w Agencji ochrony Taurus? Chodzi mi głównie o to czy są godne warunki pracy, jak wysokie jest wynagrodzenie, czy pensje są wypłacane na czas? Bardzo proszę o szybką informację.
zdjecie uzytkownika
Janik - 2014-03-25 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak są pieniądze czasami nie w terminie 2-3 dni co godz obchody bez sensu i mondrale z cma co nie maja co robic ,nie polecam
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-06-28 20:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w Taurus i nie narzekam, jak do chwili obecnej nikt się nie mądrzył..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-23 14:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za ile pracujesz...? 3 zł na godzinę..?
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-01 04:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 3zł.to lepiej siedziec w domu..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-01 09:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem u nich. Moze byc. stawki w zalerznosci od objektu. Ja miałem 5 na godzine.
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-10 04:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki wzrosły.. bynajmniej u Nas na obiekcie..
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2014-09-10 17:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weźcie się ludzie, piszecie o jakichś pijanych pracownikach i chdzeniu na zmianie do kochanek? nie wstyd wam? no ale pewnie jak się pracować nie chce to tak jest.... ja chcę pracować ale zanim przypuszcze na nich szturm z moim cv napiszcie jak tygodniowo jest z ilością godzin i czy ewentualnie w weekendy obowiązkowo sie robi?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-28 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie Polecam !!! nie dostałem połowy wypłaty... i już raczej nie dostane!
zdjecie uzytkownika
gdize kasa - 2014-10-15 17:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to gdzie się Twoja kasa pojawiła @oszukany - wiesz może o jakimś jeszcze innym przypadku osoby która nie dostała żadnego konkretnego wynagrodzenia i teraz tylko prosi się o resztę swojej kasy. ja chciałem tam pracować ale widzę te opinie i sie zacząłem zastanawiać bardzo poważnie nad tym. Muszę jeszcze czegoś się dowiedzieć - piszcie
zdjecie uzytkownika
yeti90 - 2014-12-03 12:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z was napisał wczesniej że stawki wzrosły, to ile teraz w Taurus netto jest płacone po tym wzroście i czy ewentualnie jakieś premie wchodzą w grę. bardzo mnie interesuje praca u nich ale nie ukrywam że kasa gra główną rolę dla mnie a poprzednie stawki które proponowali były dla mknie niezbyt zadowalające
zdjecie uzytkownika
rks - 2014-12-27 17:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma płaci od 5 do 8 zet za godzinę,wypłacaja rożnie zazwyczaj nie dotrzymują terminów a terminy maja do 25 dnia po zakończonym miesiącu,nie dbaja o swoich współpracowników traktują ich jak dojne krowy,obiekty chro0nione nie maja żadnych procedur ...u nich ochroniarz to KOZIOŁ OFIARNY
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
goguś - 2015-01-14 20:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gdize kasa - 2014-10-15 17:00:04]:
Tak to prawda. Naliczają kary nawet za to, że nie odbierasz telefonu swojego prywatnego. O terminowej wypłacie możesz zapomnieć. Nawet jak będziesz miał 5 zeta to na umowie nie dadzą Ci więcej jak 3. Jak będziesz marudził to Cię wypieprzą i przyjdzie następny i będziesz musiał żebrać o swoje zarobione pieniądze. Zero szacunku dla pracownika, zmieniają jak rękawiczki. Nie polecam, szukaj gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-01-28 20:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goguś - 2015-01-14 20:20:56]:
To wszystko prawda. Ludzie szukajcie innej firmy.Nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Dzero - 2015-03-21 19:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stare dziadki co nic nie robią a chcieli by kokosy zarabiać takie osoby piszą tu opinie. Firma jak firma jak pracujesz i się starasz to i zarobisz konkretnie jak jesteś miernotą to twoja wina a nie firmy że tak mało zarabiasz. Polecam tę firmę wszystkim poważnym osobą
zdjecie uzytkownika
lajo - 2015-06-05 19:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja bym jednak tak bardzo nie narzekał na pracę w tej firmie. No prawda, nie zarobi się dużo pieniędzy ale przecież w sumie ta praca polega na robieniu niczego. Trzeba po prostu być, nie musisz przecież pilnować osób tylko obiektów a tutaj wielkiej filozofii nie ma. Z tego też powodu zarobki nie są duże.
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2015-08-19 18:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba oczywiste jest, że praca w ochronie nie przynosi zazwyczaj żadnych kokosów, wielkich pieniędzy. Ale taka praca też jest potrzebna, np. jak ktoś nie ma wykształcenia to po przeszkoleniu w takiej firmie ma pracę, a gdzieś indziej bez wykształcenia to już byłoby zapewne bardzo ciężko. I czasami z orzeczeniami zatrudniają też.
zdjecie uzytkownika
amber - 2015-08-28 08:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie ale nie mam pojęcia jak długo psychika mi pozwoli szefostwo masakra obowiązków że nie wiadomo od czego zacząć .Umundurowanie pożal się boże , przez okres mojej pracy jedna stara koszulka ,zdarte buty i sweter wielki jak na wieloryba .Nie ma premii mało tego jeszcze zmniejszyli stawkę. Jeden plus hahah mają coraz to ładniejsze auta ..bo przecież wieloryby muszą się ładnie wozić
zdjecie uzytkownika
as - 2015-09-02 12:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wypowie się jakiś koordynator ochrony fizycznej, który tam pracował, jak jego opinia co do tego stanowiska?
zdjecie uzytkownika
tichy - 2015-09-16 11:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może ktoś coś powie nt. prezesa p. Janusza J-kiego?.... mam mieć z nim spotkanie i dobrze by było coś więcej wiedzieć
zdjecie uzytkownika
bkert - 2015-09-19 00:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że na pewno nie ma co panikować, nawet jeśli jest się na spotkaniu z prezesem, no chyba że rzeczywiście w istotny sposób się mu podpadło, no ale rozmowa to rozmowa, ważne jest to żeby być pewnym siebie i nie dać sobie wejść na głowę, reszta to wydaje mi się że już jakoś łątwo pójdzie.
zdjecie uzytkownika
annamaria7@interia.pl - 2015-10-11 18:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na fotce znam tych dwoch co są po lewej stronie.pierwszy to pan hank a drugi to pan czarneck.Obaaj to debile bez średniego wykształcenia.Jeden głupszy od drugiego i proszez czytajcy te slowa-POWIEDZCIE im to bo oni tego nie wiedzą.Jak o tym szybciej dowiedzą się ich pracodawcy to ich wywala z pracy.P.S chodzi mi o foto gdzie jest 5 osob 2 tych panow oraz dwie przez pomyłkie kobiety i nie ogolony facet.Wszyscy robia bardzo debilne uśmiechy do kamery
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-10-19 14:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli widze, że praca u nich jest troche na wesoło jednak skoro na ochronie mają monitoring to praca już jest prostrza niżby mieli chodzic i patrolować okolice czy dany obiekt. Poza tym słyszałem, ze u nich w ochronie jest zwykle sporo zleceń, bo nie chcą az tak dużo pieniedzy za jakies eventy czy wydarzenia.
zdjecie uzytkownika
ślepy - 2015-11-08 20:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem u nich jakiś czas na farmie wiatrowej, powiem szczerze nie mam nic im do zarzucenia.
Pieniądze otrzymywałem bez żadnych problemów, jeżeli był jakiś konflikt to od razu koordynator próbował to rozwiązać.
Stawka godzinowa mogła by być lepsza, ale nie ma co narzekać pracując przy wiatrakach, siedzisz i nic nie robisz jak na portierni.
zdjecie uzytkownika
sombrerro - 2015-11-25 14:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze widziec, że agencja ochrony Taurus płaci na czas, bo jednak coraz czestsze sa obsuwy czasowe w branży. Zdradzicie jednak jaka jest tu teraz stawka godzinowa, bo oczywiście zdaję sobie sprawe, że nie jest to najlepiej opłacana branża, ale jednak te 8-10 złotych na reke za godzine wypadałoby chyba mieć.
zdjecie uzytkownika
kuzielikowaty - 2015-12-09 21:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda firma płaci zależne od wykonywanych obowiązków oraz jaki jest to obiekt, przemysłowy lub handlowy. Spotkałem się z różnymi stawkami od 3 do nawet 15 zł netto na rękę !
zdjecie uzytkownika
hador - 2015-12-10 00:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porządne firmy płacą jednak powyżej 9 netto i chyba tą firmę, można do nich zaliczyć, bo podobno można tyle zarobić, a praca sama z siebie ciężka nie jest.
zdjecie uzytkownika
Mario - 2015-12-26 00:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy tej firmy sa nie wykwalifikowani jezdza nie sprawnymi samochodami. Nie maja kultury osobistej i sa agresywni w sumie sie nie dziwie skoro biora w swoje szerego kogo popadnie. Dzisiaj sie przekonalem na wlasnej skórze. Siedzialem w samochodzie z dziewczyna bo chciala zobaczyc nowo postawione wiatraki ale po ok godzinie przyjechal pracownik "ochrony taurus". Nie wyszedl z samochodu (vw tansporter t4) tylko zadzwonil po kolege ktory przyjechal (mitshubisi l200- nie wiem jak sie pisze). Probowal mnie wylegitymowac. Nawet sie nie przedstawil umundurowania zadnego nie mial gdy podszedl otworzylem okno i odrazu powiedzial "dokumety" odpowiedzialem ze nie ma pan takiego prawa bo nawet nie powiedzial ze to ochrona odrazu ten zaczol mowic ze ma ze to teren budowy i ma prawo ( nie byl bo zadnego znaku nie bylo). Zaczol mi ublirzac i byc agresywny wobec mnie wiec zamknolem okno i zadzwonilem po policje ze ktos podaje sie za ochroniarza i chcial mnie wylegitymowac. I ten ochroniarz zastawil wyjazd swoim samochodem zebym nie mogl odjechac. Gdy przyjechala policja to wiadomo kontrola dokumetow itp. I policjant sam powiedzial ze nie ma prawa mnie wylegitymowac poniewaz nie ma uprawnien do tego i to nie jest teren budowy bo nie bylo znakow ani oznaczen. Poinformowalem policjantow o tym ze maja niesprawne oswietlenia samochodow i zaczeli ich kotrolowac dokumety od samochodu, licencje itp. Nakazali ustawic znaki zakazujace wjaz na "teren budowy". Nie wiem skad biora takich ochroniarzy. Chyba spod sklepu. Brak kwalifikacji iwgl nawet kultury osobistej nie maja. Cholota a nie ochrona.
zdjecie uzytkownika
kevin17 - 2015-12-27 14:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [amber - 2014-08-10 04:29:46]:
TO KLAMSTWO CHYBA SZEF TAURUSA TAK NAPISAL BY CHRONIC SIEBIE
PRAWDA 3 ZL NA GODZINE TO WYZYSKA I BUDOWANIE SWOJEGO ZYSKU KOSZTEM LUDXZKIEJ BIEDY
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-02-05 07:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kevin17 - 2015-12-27 14:59:27]:
Widać idiotą jesteś tak samo jak policjanci. Pracownik miał prawo cię skontrolować. To że teren jest nie ogrodzony nie znaczy że możesz dowolnie się po nim poruszać, prosty przykład rolnik ma pole wjedziesz w pole i wykopiesz sobie ziemniaczki i co przyjedzie policja i powie no tak skąd wiadomo że to pole jest kogoś w końcu jest nie ogrodzone. Przygłupów a nie policjantów tam macie. Z przepisów o Ochronie Osób i Mienia jasno wynika że pracownik ochrony nawet bez licencji ma prawo dokonać identyfikacji osób postronnych przebywających na terenie chronionym. Zanim człowieku coś napiszesz, sprawdź przepisy
zdjecie uzytkownika
Kozielice - 2016-02-06 19:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młody. Jeżeli chciałeś sobie ulżyć to wybrałeś złe miejsce. A Ci policjanci którzy przyjechali, byli chyba dopiero po szkółce i nie poinformowani.
Przed swoimi wypocinami przeczytaj ustawę określającą obowiazki oraz co mogą robić pracownicy ochrony na obiekcie/terenie chronionym. A z tego co wiem to był oznakowany tablicami '' teren chroniony''.
Samochody były sprawne bo dowodów rejestracyjnych nie zabrali.
zdjecie uzytkownika
1 - 2016-02-12 15:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, czy do Taurusa są jakieś fajne ogłoszenia i czy płacą tam trochę lepiej niż w podobnych agencjach ochrony czy raczej jest z tym wielki problem i kasy mało?
zdjecie uzytkownika
amber - 2016-02-18 20:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Taurusie mam kwalifikacje ... i jest prawda taka ze na obiekcie gdzie jestem mamy 5 zł. masakra.
zdjecie uzytkownika
1 - 2016-02-21 17:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jejku Ty na prawdę @amber mówisz że tylko 5zł? To faktycznie jest dziwna sprawa, karygodna dość, więc generalnie jestem troszeczkę w szoku,b o się nie spodziewałem
zdjecie uzytkownika
amber - 2016-02-29 13:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1 - 2016-02-21 17:28:36]:
a czego się spodziewałes??? że ile Ci Taurus da 10zł?? haha śmieszne ..ale cóż inne firmy dali podwyżki z nowym rokiem ale nie Taurus.. pracujesz u nich?? Czy jesteś tylko jednym z nich zza biurka ????
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-03-01 10:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2014-09-28 22:53:13]:
facet walnij sie w czoło
zdjecie uzytkownika
igrek - 2016-03-16 11:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@amber.. wydaje mi się, że każdy, kto szanuje samego siebie, swój czas i zdrowie, nie pójdzie na ochronę za 5 złotych. Ja bym negocjował wyższe stawki bez zastanowienia
zdjecie uzytkownika
amber - 2016-03-26 06:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igrek - 2016-03-16 11:42:11]:
oczywiście negocjacja odbyła się tak .... nie podoba się ?? do widzenia na Twoje miejsce jest kilka osób .. ha i co Ty na to??
zdjecie uzytkownika
amber - 2016-03-26 06:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kevin17 - 2015-12-27 14:59:27]:
NIe jestem szefem Taurusa tylko pracownikiem .. jeszcze się u nich męczę ..
zdjecie uzytkownika
Alex - 2016-03-29 21:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amber - 2016-03-26 06:06:29]:
Byłem pracownikiem Taurus i wiem doskonale,że pozytywne opinie pisze pracownik na etacie z biura.Ogólnie to wyzysk, brak poszanowania pracownika, a jeśli chodzi o wyszkolenie i wyposażenie pracowników to porażka.
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-04-02 13:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
e tam, pewnie zmyślaasz @alex.widze że jak wszyscy szukają na sklepy. a czy jeśli się chce do nich iść ochraniać na imprezy i eventy to trzeba mieć jakieś specjalne uprawnienia?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-04-27 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Placa po 3 zl na godzine

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja ochrony Taurus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony Taurus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert