Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja ochrony Taurus

Pracowałeś w firmie Agencja ochrony Taurus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-26 18:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam, jak obecnie wygląda organizacja pracy w Agencji ochrony Taurus? Chodzi mi głównie o to czy są godne warunki pracy, jak wysokie jest wynagrodzenie, czy pensje są wypłacane na czas? Bardzo proszę o szybką informację.
zdjecie uzytkownika
Janik - 2014-03-25 13:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak są pieniądze czasami nie w terminie 2-3 dni co godz obchody bez sensu i mondrale z cma co nie maja co robic ,nie polecam
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-06-28 20:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Taurus i nie narzekam, jak do chwili obecnej nikt się nie mądrzył..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-23 14:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za ile pracujesz...? 3 zł na godzinę..?
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-01 04:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za 3zł.to lepiej siedziec w domu..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-01 09:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem u nich. Moze byc. stawki w zalerznosci od objektu. Ja miałem 5 na godzine.
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-10 04:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stawki wzrosły.. bynajmniej u Nas na obiekcie..
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2014-09-10 17:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weźcie się ludzie, piszecie o jakichś pijanych pracownikach i chdzeniu na zmianie do kochanek? nie wstyd wam? no ale pewnie jak się pracować nie chce to tak jest.... ja chcę pracować ale zanim przypuszcze na nich szturm z moim cv napiszcie jak tygodniowo jest z ilością godzin i czy ewentualnie w weekendy obowiązkowo sie robi?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-28 22:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie Polecam !!! nie dostałem połowy wypłaty... i już raczej nie dostane!
zdjecie uzytkownika
gdize kasa - 2014-10-15 17:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to gdzie się Twoja kasa pojawiła @oszukany - wiesz może o jakimś jeszcze innym przypadku osoby która nie dostała żadnego konkretnego wynagrodzenia i teraz tylko prosi się o resztę swojej kasy. ja chciałem tam pracować ale widzę te opinie i sie zacząłem zastanawiać bardzo poważnie nad tym. Muszę jeszcze czegoś się dowiedzieć - piszcie
zdjecie uzytkownika
yeti90 - 2014-12-03 12:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeden z was napisał wczesniej że stawki wzrosły, to ile teraz w Taurus netto jest płacone po tym wzroście i czy ewentualnie jakieś premie wchodzą w grę. bardzo mnie interesuje praca u nich ale nie ukrywam że kasa gra główną rolę dla mnie a poprzednie stawki które proponowali były dla mknie niezbyt zadowalające
zdjecie uzytkownika
rks - 2014-12-27 17:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma płaci od 5 do 8 zet za godzinę,wypłacaja rożnie zazwyczaj nie dotrzymują terminów a terminy maja do 25 dnia po zakończonym miesiącu,nie dbaja o swoich współpracowników traktują ich jak dojne krowy,obiekty chro0nione nie maja żadnych procedur ...u nich ochroniarz to KOZIOŁ OFIARNY
NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-14 20:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
goguś - 2015-01-14 20:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gdize kasa - 2014-10-15 17:00:04]:
Tak to prawda. Naliczają kary nawet za to, że nie odbierasz telefonu swojego prywatnego. O terminowej wypłacie możesz zapomnieć. Nawet jak będziesz miał 5 zeta to na umowie nie dadzą Ci więcej jak 3. Jak będziesz marudził to Cię wypieprzą i przyjdzie następny i będziesz musiał żebrać o swoje zarobione pieniądze. Zero szacunku dla pracownika, zmieniają jak rękawiczki. Nie polecam, szukaj gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
Adaś - 2015-01-28 20:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goguś - 2015-01-14 20:20:56]:
To wszystko prawda. Ludzie szukajcie innej firmy.Nie pchajcie się w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Dzero - 2015-03-21 19:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stare dziadki co nic nie robią a chcieli by kokosy zarabiać takie osoby piszą tu opinie. Firma jak firma jak pracujesz i się starasz to i zarobisz konkretnie jak jesteś miernotą to twoja wina a nie firmy że tak mało zarabiasz. Polecam tę firmę wszystkim poważnym osobą
zdjecie uzytkownika
lajo - 2015-06-05 19:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym jednak tak bardzo nie narzekał na pracę w tej firmie. No prawda, nie zarobi się dużo pieniędzy ale przecież w sumie ta praca polega na robieniu niczego. Trzeba po prostu być, nie musisz przecież pilnować osób tylko obiektów a tutaj wielkiej filozofii nie ma. Z tego też powodu zarobki nie są duże.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 18:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
miłosz - 2015-08-19 18:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba oczywiste jest, że praca w ochronie nie przynosi zazwyczaj żadnych kokosów, wielkich pieniędzy. Ale taka praca też jest potrzebna, np. jak ktoś nie ma wykształcenia to po przeszkoleniu w takiej firmie ma pracę, a gdzieś indziej bez wykształcenia to już byłoby zapewne bardzo ciężko. I czasami z orzeczeniami zatrudniają też.
zdjecie uzytkownika
amber - 2015-08-28 08:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie ale nie mam pojęcia jak długo psychika mi pozwoli szefostwo masakra obowiązków że nie wiadomo od czego zacząć .Umundurowanie pożal się boże , przez okres mojej pracy jedna stara koszulka ,zdarte buty i sweter wielki jak na wieloryba .Nie ma premii mało tego jeszcze zmniejszyli stawkę. Jeden plus hahah mają coraz to ładniejsze auta ..bo przecież wieloryby muszą się ładnie wozić
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja ochrony Taurus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja ochrony Taurus?
Zadaj pytanie
alert