Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Naturhouse

zdjecie uzytkownika
madzia - 2010-02-10 18:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bylam na kuracij i nawet schudlam troche ale i tak glownie dzieki sobie, jak sie mniej jje to sie chudnie, bylo drogo i w sumie zaluje tylko tego ze sama sie nie wzielam za siebie ale poznalam dietetyczke i troche z nia pogadalam. nie byla zachwycona swoim szefem, ale pracowala bo zdobywala doswiadczenie wiec nie jest tak zle, mozna sie czegos nauczyc. ale wszedzie czlowiek sie czegos uczy, nie wiem ile sie zarabia ale odnioslam wrazenie ze to zadne kokosy bo szukala jakiejs innej pracy, juz tam chyba nie pracuje bo kiedys przechodzilam i jej nie bylo, wogole to czesto chodze obok innego centrum i co jakis czas sie tam wymienialy osoby. zawsze mozecie sie zwolnic jak wam nie bedzie pasowalo
zdjecie uzytkownika
. - 2010-02-20 01:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no coz no comment, ale w polsce jest wielu tak zwanych derektorow, a pojecie o zarzadzaniu maja blade, wine za zle wyniki zwalaja na szeregowych pracownikow a odpowiedzialnosc biora za sukcesy jak sa i wtedy daja sobie premie. czlowiek samouk, uczy sie na wlasnych bledach, chyba. tak zarzadzac kazdy potrafi, kto ma troche oleju w glowie i checi. mysli ze jest pepkiem swiata. nie jest :)
zdjecie uzytkownika
m - 2010-02-25 18:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co z tego, to jego problem, kto jest idealny? najpierw spojrzcie na siebie a pozniej krytykujcie innych, ja nie mam zastrzezen, chociaz wg mnie nie traktuje ludzi rowno, ale kazdy ma jakies wady i zalety.
zdjecie uzytkownika
mgr inż. - 2010-04-01 12:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem po studiach i zaprawdę powiadam Ci, chciałbym być spawaczem. Wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy.
Widziałem kulturalnych i mądrych ludzi PO PODSTAWÓWCE, poprawnie mówiących po polsku, i piszących bez kardynalnych błędów ortograficznych. Widziałem również bezmuzgich tłuków-magistrów, dłubiących bezmyślnie w nosie, i patentowych chamów po studiach (tak, tu można było postawić przecinek, ze względu na składnię zdania - patrz wykład prof.(usunięte przez administratora):). Tych dziennych, magisterskich studiach (żeby nie było wątpliwości). Widziałem również doktorów nauk, którzy piszą "warónków".
Zawodówka nie ma nic wspólnego z kulturą i ogładą, jeśli się NAPRAWDĘ CHCE. Ale to tak na marginesie, dla zadufanych w sobie wykształciuchów ... :)
zdjecie uzytkownika
/ - 2010-04-01 13:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powaznie? to jest wlasnie dowod na to ze w polsce skonczyc studia moze kazdy, wiec zgadzam sie ze nie maja one wartosci zbyt duzej, ale szydzenie z wyksztalcenia to tez nie jest wartosc. gdzies tu musi byc jednak ukryty kompleks, bo ludzie ktorzy szydza z innych, ich slabosci, nie mowiac juz o przymiotach, bo wyksztalcenie napewno nie jest slaboscia maja kompleksy ktore wynikaja z ich doswiadczen badz ich wlasnych slabosci. latwiej nie miec wyksztalcenia niz je miec, ale zgadzam sie ze to tez nie jest kluczowe i profesor moze miec wiele wad, bo wady nie zaleza od wyksztalcenia. co jednak nie jest dowodem na to ze czlowiek bez wyksztalcenia jest lepszy, bo on tez ma swoje ograniczenia wynikajace chocby z braku wyksztalcenia.
zdjecie uzytkownika
lilia - 2010-04-02 14:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najbardziej smiesza mnie kolesie ktorzy chwala sie ze sa magistrami, doktorami i tak dalej a sloma z butow wystaje, ludzi opluwaja i jeszcze sami oczekuja szacunku ale doskonale wiedza ze jakby nie to ze maja stanowisko kierownika to by nikt ich nie szanowal, wystarczy zeby zostali zdegradowani i juz by sie przekonali jak sa szanowani. lizusy udaja ze ich szanuja bo boja sie o prace, ludzie kulturalni dlatego ze szanuja innych nawet takich co na szacunek nie zasluguja bo sami sa kulturalni ale tak naprawde wiedza ze w sumie to szanuja kogos ale nie ma powodu zeby go szanowac. w kazdym razie po co swini gwizdek skoro dalej pozostaje swinia? polecam folwark zwierzecy orwela, tyle ze taki magister to ma tylko swistek bo to napewno nie jest wyksztalcenia, czasami ktos nie ma swistka ale jest wyksztalcony. swistek to nie wyksztalcenie i o tym jak sadze byla mowa. sie wydaje niektorym ze swistek ich upowaznia do tego zeby sie tytulowac :) tak jak mowie tacy ludzie to parodie ludzi
zdjecie uzytkownika
madzia - 2010-04-03 00:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie, nadaja sobie tytuly dyrektorow, prezesow, managerow a tak naprawde zachowuja sie jakby ich przed chwila ktos oderwal od pluga i chyba o to chodzilo, nie o to ze spawacz to cos gorszego, to bylo porownanie, bo spawacz nie kojarzy sie z kims z klasa a czlowiek po studiach tak pomimo ze pelno jest magistrow co nie studiowali tylko chodzili na studia i dlatego maja kwit ukonczenia, ale wyksztalceni nie sa bo nigdy tak naprawde nie studiowali, a kazdy moze studiowac bez chodzenia na studia i byc czlowiekiem wyksztalconym. jeden pan chyba nie zrozumial o co chodzi w dyskusji. i to wlasnie odroznia czlowieka wyksztalconego od tego ktory mowi ze jest wyksztalcony, bo bardzo by chcial taki byc chociaz zamiast sie ksztalcic chodzil(usunięte przez administratora), ale oczywiscie dostal dyplom bo go wycwaniakowal. system ksztalcenia trzeba zmienic, w normalnym kraju tak sie nie da skonczyc studiow jak u nas.
zdjecie uzytkownika
001 - 2010-04-06 12:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
po co go wogole oceniac? kazdy kto mial z nim do czynienia chociaz przez chwile wie ze najlepiej kupic wagon wazeliny i nie moec swojego zdania. przeczytal 2 ksiazki nt akwizycji i mysli ze zarzadza. ostatecznie zawsze mozna powiedziec ze sie dziekuje i odejsc jak sie znajdzie cos lepszego gdzie mozna sie rozwijac
zdjecie uzytkownika
dorota - 2010-04-06 17:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez sadze ze to byla przenosnia z tym spawaczem, kazdy wyksztalcony czlowiek wie ze po podstawoce mozna byc wyksztalconym czlowiekiem a majac doktorat nie miec wyksztalcenia tylko papier, ale to nie o to chodzi. wiekszosc ludzi bez wyksztalcenia ma swoje dosc mocne ograniczenia w tym ludzie ktorzy maja papier ale tak naprawde nie sa wcale wyksztalceni. zeby zarzadzac ludzmi nawet na budowie trzeba miec cos wiecej niz checi, wtedy mozna korzystac z talentow innych ludzi zamiast ich bezmyslnie wymieniac to sie im pomaga rozwijac. tego brak w wielu firmach bo zarzadzaja przypadkowi ludzie, no ale to swiadczy o firmie. nawet w kryzysie mozna znalezc dobra prace i rozsadnego szefa. ja znalazlam, innym tez zycze cierpliwosci, bo to wasze zycie, po co sie ma ktos nad wami wytrzasac? mozna tez zalozyc wlasna firme.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
:) - 2010-04-09 23:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mózg - bezmózgich - sam chyba potrzebujesz slownika :) cos na bakier z ortografia
zdjecie uzytkownika
riana - 2010-04-22 01:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla mnie zwykly lamer, wiedza powierzchowna, kazdy cwiercinteligent moglby sobie ja przyswoic w pol dnia serfujac po internecie i zasiegajac porad 2-3 specjalistow. jak sie go o cos spytac to plywa i zmienia temat, widac ze nic nie wie albo piate przez dziesiate. jesli ma jakies doswiadczenia wogole to raczej nie biznesowe i nie z zarzadzania j.w. i to widac na kazdym kroku. cos tam wie, tyle co zje a mysli ze jest nie wiadomo kim, ale raczej to pancerz pod ktorym kryje sie 1000 kompleksow. niestety poza nim samym chyba nikt nie wierzy ze sie nadaje na to stanowisko, on sam pewnie z glebi duszy tez wie ze jest tylko figurantem w dodatku tanio kupionym. mala grupa poplecznikow z przymusu go utwierdza w przekonaniu ze sie nadaje, robia to za pieniadze i na pokaz. prywatnie maja takie samo zdanie jak kazdy - facet jest z innej bajki i powinien czym predzej do niej wrocic, niestety nadal trwa na posterunku co jest meczace dla otoczenia
zdjecie uzytkownika
001 - 2010-04-24 14:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozna napisac o tej firmie cos dobrego? napewno moznaby to zrobic, ale ze wzgledu na 1 osobe nie moge jakos sie przelamac zeby to zrobic. ludzie jednak maja potrzebe zeby ich szanowac, nawet jesli popelniaja bledy to zasluguja na szacunek, niestety moga na niego liczyc tylko sami w stosunku do siebie bo napewno nie doczekaja sie tego on pana ........ a jesli nawet sie to zdarzy to wczesniej czy pozniej i tak moga liczyc na zachowanie rodem z ... no wlasnie i tu trudno nawet to okreslic, no chyba ze ktos jest idealny i chodzi jak w zegarku, no ale tak to tylko moglyby robic roboty a i te sie psuja wiec tak naprawde trudno powiedziec o co mu chodzi. pewnie sam byl ponizany i teraz to praktykuje na innych. zaskakujace jak mozna sie samemu tak ponizac, bo to ponizajace dla osoby ktora sie tak zachowuje przede wszystkim i choc przykre dla innych i zenujace to jest to ponizenie samego siebie poprzez niewlasciwe traktowanie innych
zdjecie uzytkownika
,o - 2010-04-25 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie w tej firmie nawzajem na siebie donosza, na dodatek nieprawde, wiec jesli jestes osoba ktora nie pod.....dala innych to sobie odpusc bo naklamia na twoj temat a ten gosc wszystko lyka i bedzie do ciebie wrogo nastawiony
zdjecie uzytkownika
** - 2010-08-27 22:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan dyrektor jest wysoko szkolony, widać to chociaż by podczas rozmowy, zamiata sufit oczami i robi durne miny:) Tak na prawdę to chyba nie ma pojęcia o sprawach które go otaczają. Z kulturą na bakier, słoma z butów wychodzi snopkami. Zbywa człowieka byle tylko nie ciągnąć niewygodnego tematu. Średnio inteligentny szympans ma więcej w głowie niż on. KOMPLETNE DNO!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-20 23:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektorstwo to kompletne dno jak pisze poprzednik. Rozkładają firmę na łopatki, a dyrektorka szczególnie. Nie ma kompletnie pojęcia o pracy i tym co się dzieje w firmie nie mówiąc już o kierowaniu zespołem. Szpiclowanie i donosicielstwo to specjalność zakładu!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-03 16:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygladaja zarobki w tej firmie?, czas pracy, swiadczenia?
zdjecie uzytkownika
emanuelle - 2012-02-19 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam i miałam dość bliski kontakt z centralą. Nikomu nie polecam. Większość stanowisk zajmują tam tak zwane dziumdzie, które niczego mądrego nie potrafią powiedzieć. Nie znają nawet dobrze języka ojczystego, o obcych już nie wspominając. Nie ma przy tym osoby, która nie zostałaby w c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ski sposób obgadana, skrytykowana. Tak zwany zarząd (składający się tez z wyżej wymienionych Pań o ilorazie inteligencji, którego powstydziłby się nawet pantofelek) zrzuca na pracowników niższego szczebla całość pracy przy ciągłym niezadowoleniu i terminach, które są niemożliwe do zrealizowania. Przy tym nie liczcie na to, że jako pracownicy biurowi nie będziecie wykonywać robót fizycznych. Bywało i po 8 godzin. Osoby z kolei na magazynie są traktowane jak istoty niższego rzędu.
PRZY CZYM ZAROBKI SĄ CO NAJWYŻEJ ŚREDNIE, WYMAGANIA Z KOSMOSU, A ROTACJA W ZATRUDNIONYCH PRACOWNIKACH NIEWYOBRAŻALNA.
Są też ewidentnie gotowi zwalniać za zajście w ciążę.
Prawda wygląda również tak ,że zanim kogoś zwolnią zwalają na te osobę jak najwięcej pracy do wykonania, aż do dnia, gdy już powiadomić o zwolnieniu muszą. Ludzi zresztą zwalnia sie tam dosłownie w 10 sekund a mobbing jest na porządku dziennym.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-03-15 11:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzedniczką, zero szacunku dla pracownika, co by się nie zrobiło i tak jest źle. Jeśli ktokolwiek będzie czytał tą opinie bo dostanie ofertę pracy w tej firmie to z całego serca odradzam. Niczego się tam nie nauczycie, osoba która prowadzi i teoretycznie odpowiada za dietetyczki nie ma zielonego pojęcia o tym, wystarczy, że zada jej się podstawowe pytanie z dziedziny dietetyki a automatycznie zmienia temat- bo nie zna odpowiedzi !!!. Jeśli zrobicie coś nie po myśli tzw. "centrali" będziecie zwolnione z dnia na dzień bez jakiegokolwiek wyjaśnienia, no i oczywiście zajście w ciąże jest równoznaczne z tym, że już tam nie pracujecie.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2012-05-06 15:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słuchajcie wszyscy to wszystko prawda. Ja pracowałam tam jakiś czas i prawda jest taka że za nieposłuszeństwo dyrekcja przywiązuje do kaloryfera i przypala żelazkiem. Pracownicy magazynu za nawet najdrobniejszą pomyłkę są przywiązywani do wózka widłowego i głodzeni przez kilka dni.
Jakiś czas temu byłam świadkiem jak jedna z pracownic musiał karnie przez 8 godzin chodzić na czworaka wokół budynku.

Ludzie co Wy za bzdury wypisujecie. Jesteście aż tak sflustrowani życiem że nie potraficie nic innego niż tylko narzekać i krytykować?
Pracowałam w tej firmie kilka lat. Jedne osoby w tej firmie pracują krótko i narzekają a inne długo, realizują się i są bardzo zadowolone. Jak w każdej innej firmie, wszystkim nigdy nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2012-05-29 19:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
dva - 2012-05-29 19:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jak zawsze leży pewnie gdzieś po środku.Jednak mnie tez dość nieładnie tam potraktowano.
zdjecie uzytkownika
samozwolnienie - 2012-11-26 16:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie... prawda nie lezy po srodku ! prawda lezy po stronie tych co pisza negatywnie. Wiem co mowie. [usuniete przez moderatora]. umie tylko po hiszpansku pogadac i to jedyny jej atut. Jako dyrektor finansowy dostaje piany na sama mysl zwiazana z tym ze musi cos wyjasnic, a nie jest latwe - latwe nie jest bo nie potrafi utrzymac porzadku ! nie kontroluje swojej pracy poczym obciaza swoimi obowiazkami pracownikow magazynu. MOBBING jest na porzadku dziennym. [usuniete przez moderatora] napewno czyta te komentarze wiec niech liczy sie z tym ze dzis kazdy w zasadzie ma dyktafon przy sobie w telefonie i niech uwaza co mowi ! Słowo "dziekuje" ? abstrakcja ! [usuniete przez moderatora].. nie wie co sie dzieje w centrali...
byly proby z nim porozmawiania ale on z jakiegos powodu faworyzuje [usuniete przez moderatora].. i pozwala jej na gnebienie pracownikow ! To jest powod duzej rotacji... zreszta w sieci mozna odnalezc ile ogloszen o prace dodaje... no naprawde wszyscy ludzie sa nierobami ze trzeba ich zwolnic ?? to nie o to chodzi... Kiedys na ich stronie podawali nazwiska w magazynie czy ksiegowosci, teraz jest sam numer telefonu bo za szybko one sie zmienialy. Kierownicy niektorzy tez pracowali po kilka lat i co ? nie wiesz kiedy, a juz masz wypowiedzenie ! dlaczego ? bo sie stawiasz i chcesz by bylo dobrze... [usuniete przez moderatora].. jest najwiekszym zlem w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
exe - 2012-12-02 02:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i jasne. ta firma jest poprostu slaba kadrowo - mowie o polsce. wynik slabosci? dobiera sie osoby glupsze od siebie do kontrolowania firmy, jak przez przypadek dobralo sie kogos inteligentnego to sie go gnebi i traktuje obcesowo - no bo jak to ktos moze miec klase i byc inteligentny? przeciez powinien byc glupszy niz szympans - wiadomo kim tam sa szympanse - jak ktos tam kiedys pracowal doskonale wie o czym mowa. odpusccie ten cyrk - sa lepsze firmy i lepiej placace za kwalifikacje ktore tam akurat nie sa wymagane a juz napewno nie sa zadnym atutem - przeciwnie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-03-04 16:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerażają mnie te paniczne wpisy a jednocześnie trochę śmieszą. Pracowałam w firmie i nie powiem aby praca była usłana różami. Zawsze są pozytywy i negatywy. Pracowników w centrali jest mało a pracy bardzo duża dlatego każdy musi utrzymywać wysokie tempo pracy i czasami ma bardzo różne obowiązki, jak to się mówi...musi być wielofunkcyjny:). Osoby, które nie nadążają i mają roszczeniowe postawy szybko rozstają się z firmą. Łatwo nie jest jak to w Polsce:) Natomiast firma zawsze daje umowę o pracę a nie śmieciowe zamienniki, na wynagrodzenie też nie można narzekać.

Nie kojarzę też aby osoby były zwalniane za zajście w ciążę. To już dosyć ostre pomówienie. Uniknięcie wypowiedzenie przez poinformowanie o ciąży i wręczenie zwolnienia to coś innego niż zwolnienie za zajście w ciążę. Tak jak mówiłam firma zawsze daje umowę o pracę i czasem jest to wykorzystywane. Z tego co obserwowałam to dziewczyny, które urodziły a były dobrymi pracownikami zawsze były mile widziane w pracy i witane z otwartymi rękami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa standardowa nie za ciężka w miarę przyjemna. Niestety to co było oferowane na rozmowie nie znalazło pokrycia w rzeczywistości.Jeżeli chodzi o szkolenia to masakra nie miłe dietetyczki samemu trzeba dużo ogarnąć po szkoleniu które trwa 3 tyg. ma sie podstawową wiedze na temat suplementów tak ponieważ na to się nacisk kładzie a nie na temat żywienia.
Pytania: Oczywiście kiedy planuje wyjść za mąż poniżej jakiegokolwiek poziomu pytanie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2013-06-03 17:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
x - 2013-06-03 17:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak jest teraz ale kiedys bylo tak: zarobki ok bo to firma zagraniczna i zawsze takie lepiej placa od polskich wiec to zadne zaskoczenie, ale traktowanie ludzi to juz inna sprawa, jak ktos nie ma szacunku do siebie i daje sie obrazac i mu to zwisa jak sie go traktuje to moze pracowac - polska wiadomo - ludzie daja sie ponizac bo rynek pracy jest kiepski, ale sa duzo lepsze firmy jezeli chodzi o sklad osobowy a atmosfera pracy jest wazna jak dla mnie. teraz jak jest nie wiem i mnie to nie obchodzi, czytam to bo mnie interesuje co inni mysla o tej firmie na przestrzeni lat
zdjecie uzytkownika
LKM - 2013-06-18 13:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jakiś czas temu aplikowałam na stanowsiko dietetyczki i udalo mi sie dostać prace (!) w jednym ze sklepów własnych i okazalo się, że to fajna firma pod względem osobowym i finansowym! Trzeba tylko coś od siebie dac. A najpierw czytałam te tutaj wpisy i wlos sie na glowie jezyl co to za desperanci tutaj wypisuja takie bzdury. Ludzie!!! Dajcie sobie spokoj z czytaniem tych bzdur. Strata czasu! Przeciez wiadomo, ze wypisuja tutaj tylko nieudacznicy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naturhouse

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Naturhouse?
Zadaj pytanie
alert